hits

Victoria's Secret

23.03.2013 - 01:54 3 kommentarer

 

 

 

 

 

 

Her om dagen var jeg på Victoria's Secret i Soho. Som regel er jeg mer interessert i sminken og hudpleien de har der, enn selve undertøyet (kjedelig å bruke penger på:p). Men jeg fikk faktisk hjelp til å få finne min eksakte BH-størrelse, noe jeg har ønsket lenge! Jammen har jeg gått med feil str i alle år. Hvem skulle tro jeg hadde D-cup liksom?! Haha, slapp av, det var 70D, men likevel hadde jeg aldri gjettet meg frem til det. Jaja, så nå vet dere BH størrelsen min også. Uansett, det var kjempehyggelig å få litt hjelp. Etter de hadde funnet ut størrelsen, fikk jeg sikkert ti forskjellige BH-typer å prøve, for å finne ut hvilken stil jeg likte best. Deretter skrev de opp størrelsen og typen på et personlig kort, og så var det bare å shoppe i vei. Hvis dere drar på Victoria's Secret en gang, vil jeg anbefale dere å gjøre det samme, utrolig nyttig å få litt hjelp!

 

I tillegg til litt undertøy kjøpte jeg en del stæsj til huden, for det meste bronzere, hehe. Den ene store børsten med bronzer innebygd i er litt genial, for den er gigantisk og flott til å bronze hele kroppen med. Eller du kan bruke den på bare halsen og decolette, for å jevne ut eventuelle skiller. Fort gjort! Er dere fan av Victoria's Secret?

3 kommentarer

ISELIN NILSEN

23.03.2013 kl.09:56

Åh herlig, har mange av de samme produktene fra VS selv:)

Marit

23.03.2013 kl.11:35

åh, så smart da! Det må jeg gjøre engang ;-) Mye fint du kjøpte deg!
Så utrolig smart! Mye fint du har kjøpt deg også :-) Jeg har aldri handlet på Victorias Secret, for har aldri hatt muligheten til det. Men må nesten få det til engang! Virker som dem har mye fint :-)

Skriv en ny kommentar