hits

My favorite TV shows

12.04.2013 - 13:24 11 kommentarer

 

1. Breaking Bad - Desidert en av de beste seriene lagd, begynner litt sakte men tar seg opp og utvikler seg til et actiondrama uten like. Handler om en far som er kjemilærer og bestemmer seg for å begynne å lage metamfetamin.

 

 

2. Homeland - En marinesoldat kommer hjem til USA etter at han har vært forsvunnet åtte år i Irak. En CIA-agent (Carrie Mathison) mistenker at han har blitt omvendt og at han planlegger en terroraksjon mot landet. Elsker denne serien, veldig spennende!! Finnes blant annet på Sumo.

 

 

3. Nip/Tuck - Handler om Sean McNamara og Christian Troy, som er to plastiske kirurger som driver en praksis i Miami. Her får du mange dysfunksjonelle personligheter og masse drama, samt bra effekter. Serien er spennende fra første episode, og sjeldent kjedelig i de seks sesongene som er. Absolutt en av mine favorittserier, og får et pluss for kjekke mannfolk :P

 

 

4. House - Dr. Gregory House er en antisosial og uortodoks lege som gjør hva som helst for å løse kompliserte saker sammen med sitt legeteam. House er rå, jeg digger den sarkastiske holdningen og humoren hans. Spennende serie, med mange ukjente begreper og fakta som gjør at en må følge ekstra godt med.

 

 

5. The Real Housewives of New Jersey - Dette må være den mest dramatiske versjonen av "The Real Housewives of". Storkoser meg i sofaen når dette står på, og vil bare ikke at det skal slutte! 

 

 

6. The Real Housewives of Beverly Hills - Dette er en mer "fab" versjon enn den i New Jersey. Mer penger involvert, litt mindre drama, men mye mer falskhet. To av tantene til Paris Hilton er med, som gjør det hele mye mer spennende. 

 

 

7. Dr. Phil - What's not to love? Haha. Dette ser jeg på nesten fem dager i uka. Ble superdeppa da jeg så at alle Dr. Phil episodene var sletta fra getboksen i går. (Anders?!) Var så heldig å få være publikum da jeg var i California, kjempegøy :) For de som ikke vet hva det er så er det en tidligere psykiater som har et talk show hvor han hjelper folk og familier med psykologiske problemer, samt tar opp samfunnstemaer.

 

 

8. Locked up abroad - Dette er et program jeg heller ikke kan få nok av, tror jeg har sett nesten alle episoder som er. Handler om folk som har blitt satt i fengsel i utlandet, ofte for flere år. Her forteller de sine syke historier samtidig som en får se skuespillere som viser hvordan det hele skjedde. Kan sees på National Geographic i Norge, og på YouTube ligger det noen episoder tror jeg.

 

 

9. I Shouldn't Be Alive - Denne serien lever jeg meg så inn i at jeg kjenner omtrent smerten til de som forteller:p Samme opplegg som "Locked up Abroad", bare at det er utrolige overlevelseshistorier. Feks ei som gikk seg vill i Grand Canyon og overlevde der i 20 dager uten mat, før hun ble reddet. Veldig spennende, elsker denne serien!

 

 

10. Kongen av Queens - Mest koselige og morsomme komiserien ever. Undervurdert! Elsker Doug (i midten) og ler meg i hjel av ham. 

 
11. Oz - Livet bak murene (Dramaserie) - Denne burde vært mye høyere på lista, for dette er muligens den beste serien jeg har sett. Handlingen foregår i et amerikansk fengsel med fokus på diverse fanger, og deres liv i fengsel. Veldig realistisk laget og masse spenning. Har sett alle seks sesongene sikkert tre ganger:p

 
12. Family Guy - Akkurat min humor, elsker dette programmet!

 

 

13. Hell's Kitchen - Konkurranse om å bli den beste kokken i restauranten Hell's Kitchen og folk blir eliminert underveis. Gordon Ramsay er en utrolig hissig sjefskokk som regelrett sjeller dem ut om de gjør noe feil. Morsomt, spennende og underholdende:)

 

14. Mob Wives - They are some crazy bitches! Masse mafiafruer som sloss, lager drama og er "gode forbilder" all the way. Underholdende.

 

 

15. Nurse Jackie - En narkotikaavhengig sykepleier som prøver å sjonglere et stressende liv på jobben med et dramatisk personlig liv. Både morsomt, seriøst og spennende.

 

 

16. Walking Dead - Zombieserie som ikke er for overdrevet, mest mulig "realistisk". Går det an å si?:P Iallefall veldig bra om du liker fimer som 28 days later.

 

17. Dance Moms - Tro det eller ei, denne serien er dritgøy og har blitt utrolig populær i USA. Avhengighetsskapende og fullt av drama. Handler om en crazy danselærer, de unge danserne og mødrene deres.

 

Noen som ser på de samme seriene? Eller har noen tips til andre serier? Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har noen tips!

11 kommentarer

Anastasia

12.04.2013 kl.13:28

åh, nip/tuck er den beste serien jeg har sett! endelig var det noen som også liker det samme som meg! når jeg har skrevet om serien eller snakket om den så har ingen klart å koble til den serien! :P dr phill ser jeg også på, elsker det programmet! også alle de der real housewife seriene! :p ellers ser jeg one tree hill, six feet under, family guy, frustrerte fruer, osv osv osv :p

Heidi Lill

12.04.2013 kl.13:35

Anastasia: Så kult! Jeg har heller ikke snakket med så mange som har sett Nip/Tuck, men er absolutt en av de beste seriene jeg har sett. Nå minnet du meg på at jeg glemte å ta med Family Guy forresten:p Det må jeg få med!

Linda in Wonderland

12.04.2013 kl.13:38

Breaking bad og House, fosho. Også ser jeg Top Gear, Mad Men, Walking Dead, Community, Battlestar Galactica og Sex and the City!

Heidi Lill

12.04.2013 kl.13:46

Linda in Wonderland: Nice! Jeg ser jeg må stadig legge til serier her, for jeg har ikke husket alt! Walking dead er jo kjempebra:)

Caroline Tomlinson Payne ~

12.04.2013 kl.14:00

Følger med på American Horror Story, Sherlock og Doctor Who. De er mine favoritter, de er rett og slett fantastiske. Elsker dem, de er rett og slett perfeksjon.

Heidi Lill

12.04.2013 kl.14:18

Caroline Tomlinson Payne ~: Har hørt mye bra om American Horror Story, så tenker å begynne å se det. Virker bare litt skummelt:P Takk for tipsene!

Ella Johanne

12.04.2013 kl.14:32

Dexter kan også varmt anbefales - blodig spennende hele veien :)
Så mange bra serier! Har faktisk sett noen av de :-) Jeg er veldig sånn som liker litt jenteserie som One Three Hill og Pretty Little Liars er jeg veldig avhengig av!

Kristina

14.04.2013 kl.16:47

Dexter! Love it!:)

Johanne

14.04.2013 kl.17:40

Hahahaha, elsker denne samlingen av serier! Mye variasjon, kan man si! Følger med på Real Housewives, begge to, Oz, Breaking Bad og The Walking Dead, men skal sannelig se alle de andre du skrev om og! Guud work, keep it up gurl! Kan en ivirg leser få spørre om du kunne laget et innlegg om favorittfilmene dine også? :)

Heidi Lill

14.04.2013 kl.18:04

Johanne: Hehe så bra! Jeg kan gjerne lage om mine favorittfilmer ja:)

Skriv en ny kommentar