hits

Sweet n' sour

01.05.2013 - 21:33 5 kommentarerNå har Anders og jeg nettopp kommet hjem fra Sushi & Wok på Colosseum, fikk nemlig viljen min og fikk dra på kinarestaurant. Egentlig så er jeg bare enormt fan av de suppene de har på sånne steder, som Tom Kha Gai, Tom Yum Kung og Pekingsuppe. Mmmm... men så er jeg litt rar i matveien også, jeg kan spise en hel boks med tomatpurè og spiser jevnlig barnemat. Du skulle sett meg når det var halv pris på all barnemat på Kiwi en periode, angrer fortsatt på at jeg ikke hamstra mer, haha. Da vet dere det. Så joda jeg angra på sursøt-retten jeg bestilte og poengterte at jeg heller skulle ha kjøpt en Tom Kha Gai suppe, og da sa Anders: "Det er så kjerring å angre", noe som er veldig sant.

5 kommentarer

Det så jo godt ut da! :-)

Kristiane

02.05.2013 kl.03:41

Haha, jeg er alltid så redd for å angre på det jeg bestiller, så jeg bestiller nesten alltid det samme som kjæresten min, for jeg er livredd for at han skal få noe som er bedre enn meg! Fikk lyst på kinamat nå forresten...innbakt and i sursøt saus (er det det du har her? for det slår kylling i sursøt saus big time!) nam!

Heidi Lill

02.05.2013 kl.15:14

Kristiane: Haha, det gjør jeg også! Begynte med det etter at jeg merket at jeg bommet på det meste, og han alltid valgte så bra retter:p Her hadde jeg panert svinekjøtt, litt annerledes enn sånn typisk frityrstekt. Ganske godt :)

Agnes Lovise Matre

03.05.2013 kl.17:17

Spiser du barnemat ennå? Husker du spiste det lenge etter at andre barn hadde sluttet:) Ha, ha. Sikkert næringsrikt, og lett å tilberede.👍😜

Heidi Lill

03.05.2013 kl.22:46

Agnes Lovise Matre: Hehe ja, har spist det helt siden den gang ;) god og enkel mat:)

Skriv en ny kommentar