hits

An update on my skin care

17.06.2013 - 17:57 6 kommentarer


Fikk endelig kjøpt inn noen sårt trengte produkter fra Dermalogica her om dagen.

Jeg skal fortelle kort om produktene jeg bruker akkurat nå:

1. Dermalogica Ultracalming Cleanser 500 ml: En kjempemild og god rens som passer for sensitiv hud, tar også bort øyesminke som er et stort pluss. I følge dermalogica sine hjemmesider gjør den følgende: "Beskytter og lindrer hud som er påvirket av forurensing, stress, hormonell ubalanse, irritasjonsfremkallende makeup og andre miljøpåvirkninger". Passer for alle hudtyper. Her kan du se og kjøpe alle rensene fra Dermalogica

2. Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml: Dette er en veldig rik og nærende fuktighetskrem som er utviklet for å bekjempe tørr hud, og minske aldringstegn. Denne kan du bruke om du trenger ikke bare fukt men også fett i huden din, altså hvis du er ganske tørr. Den inneholder A-vitamin, som styrker hudens elastisitet og motvirker aldringstegn. C- og E-vitamin + ginkgo biloba, forebygger daglige skader forårsaket av frie radikaler. Styrker også hudens lipidbarriere, noe som forhindrer fukttap, og glatter ut fine linjer. Jeg bruker denne nå fordi jeg trenger å bygge opp huden min etter alle fruktsyreproduktene jeg har brukt en periode, og den funker som en drøm! Får den mykeste huden. Den er litt dyr, men ikke med tanke på at det er 100 ml! Det er som en dobbel dagkrem.

3. American Beauty Boost Overnight Radiance Cream: Dette er nattkremen jeg bruker. Kjøpte den på outlet i USA og hadde egentlig aldri hørt om merket før, men den funker ganske bra. Inneholder fruktsyrer som igjennom natten lett eksfolierer huden (tar bort døde hudceller) slik at du våkner med en mer glødende hud. Jeg kjøpte både denne og øyenkremen i en pakke for $40 dollar, men på Amazon nå så får du akkurat det samme settet for bare $18. Da slipper du til og med toll!

4. American Beauty Boost Overnight Radiance Eye Cream: Denne øyekremen er jeg faktisk veldig fornøyd med. Jeg sjekket rynkene under øynene her om dagen da jeg smilte, og der var det omtrent ingen rynker. Øyekrem er viktig folkens, om dere vil holde de rynkene borte! Denne inneholder også fruktsyrer som lett fjerner døde hudceller og fornyer huden i øyepartiet.

5. Sothys 2-in-1 mask exfoliant: Denne peelingen gir veldig mye fukt i tillegg til at den gjør huden glatt, i og med at det er både en fuktighetsmaske og peeling i ett. En mild peeling fra et fransk salongmerke som jeg er veldig fornøyd med.

6. Decléor Aroma Cleanse 50 ml: Dette er en annen peeling som er en typ rubbepeeling, det vil si at du lar den ligge på ansiktet en stund til den tørker litt, så rubber du den til den flasser av. Gir utrolig fin overflate på huden etterpå, Decléor generelt er jo bare et fantastisk salongmerke. 

7. Simple Eye make up remover: Denne fikk jeg i en goodiebag for en stund siden, og jeg har blitt veldig hekta på den! Jeg liker noen produkter av Simple fordi det er rene produkter uten for mye hokus pokus ingredienser. Når jeg kjøper en øyesminkefjerner så vil jeg ikke ha en dynket i olje, ettersom det ikke er bra for huden rundt øyet. Denne derimot er flytende som vann, er effektiv, rimelig og uten olje. Fåes kjøpt i dagligvarebutikker, Vita osv.

8. Clinique Anti-blemish solutions, clarifying lotion 200 ml: Dette produktet er virkelig effektivt på utbrudd og etter at en har klemt på kviser. Tørker inn fort og er antibakteriell, slik at du ikke får bakterier inn i såret. Fåes kjøpt på parfymerier for ca 180 kroner.

9. Skin effects, 8% Glycolic Acid: Disse padsene kjøpte jeg i USA rett før jeg dro hjem, og jammen er jeg glad for det! Noen av dere vet kanskje om fruktsyrebehandlinger som utføres i salonger. Det er jo en form for kraftig eksfoliering, som er bra for gammel hud, akne osv. I salonger så pleier konsentrasjonen å være 15-20% AHA-syrer. Disse padsene er 8%, noe som er rimelig effektivt. Jeg har faktisk aldri sett slike hjemmeprodukter før, men det er jo genialt i og med at du kan utføre en mildere fruktsyrepensling på deg selv hjemme. Så sant du tåler det! Først påfører du step 1 som er fruktsyrer, deretter påfører du step 2 som nøytraliserer pH-en i huden igjen etterpå. Jeg fant dessverre ikke noe sted å kjøpe akkurat disse produktene, men jeg fant noen lignende av No 7 med 7 % AHA-syrer her. Les alltid advarsler og instrukser før du begynner med noe sånn på huden din! Det er også viktig å sjekke om Norge tillater importering av slike produkter, pga fruktsyreinnholdet.

6 kommentarer

CrispyRed

17.06.2013 kl.18:19

SÅ FINT :D

Julieeee

17.06.2013 kl.18:38

Så mange fine produkter!
Virket som noen skikkelige gode produkter! :-)

Marit

19.06.2013 kl.15:28

Fint innlegg ;-) Jeg har akkurat kjøpt dermalogica-cleanseren selv, men hvordan bruker du den? Bruker du den med vann eller bomullspads?

Heidi Lill

24.06.2013 kl.14:25

Marit: Sorry at jeg ikke har svart før nå! Jeg bruker den med vann :) Tørker bort øyensminken med fuktige bomullspads.

Marit

27.06.2013 kl.10:42

Tusen takk for svar ;-) Setter pris på det.

Skriv en ny kommentar