hits

En billigere ansiktsprimer?

21.10.2013 - 14:02 2 kommentarerJeg oppdaget Monistats Chafing Relief Powder Gel for sikkert fire år siden, da jeg gjorde litt research på nettet angående primere. Monistat er et merke som produserer intimprodukter, og Chafing Relief Powder er en gel som egentlig skal påføres etter at en har barbert bikinilinjen, for å skape en hinne på huden for å unngå gnisninger mellom låret og den barberte huden. En vanlig ansiktsprimer er en krem du legger på etter dagkremen og før foundation, for å gjøre huden klar for sminken. Den legger en slags hinne på huden slik at foundationen ikke trekker like mye ned i huden, og glatter ut huden ved å fylle ut porer, rynker og arr. Dette gir en flottere finish og sminken holder også lenger på huden.

 

Samme ingredienser, forskjellig pris

Monistats CRPG (Chafing Relief Powder Gel) inneholder den samme aktive ingrediensen som er hovedingrediensen i ansiktsprimere - Dimethicon. Om en for eksempel sammenligner den populære Smashbox Photo Finish primer, med Monistats gel, ser en at den inneholder akkurat de samme ingrediensene. Smashbox sin har også noen ekstra ingredienser, men inneholder alle de samme som er i CRPG. Smashbox Photo Finish primer koster 36 dollar og CRPG koster 6-7 dollar.

 

Monistat Chafing Relief Powder-gel:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Tocopheryl Acetate, Trisiloxane

Smashbox Photo Finish Primer:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Trisiloxane, Silica, Dimethicone/Vinyldimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Salicylate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Extract, Propylene Glycol, Water (Aqua, Eau), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Cola Acuminata Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract

Konklusjon + hvor få tak i Monistat

Begge gelene har omtrent samme konsistens og lukter ikke. Etter min mening fungerer Monistats gel omtrent like bra som de fleste primere jeg har prøvd. Den største forskjellen er prisen, og en kan spare mye på å kjøpe intimproduktene istedet. Litt rart å bruke et intimprodukt i ansiktet først, men det venner en seg til raskt:p Nå har de dessverre ikke Monistat i Norge, men det er mange som selger dem på ebay her, ellers kan du finne den på diverse online apoteknettsteder fra USA og England. Hvis du er på ferie i en av landene kan du jo alltids hamstre opp litt :)

2 kommentarer

Åh, for et utrolig godt tips! Takk skal du ha :-)

Oda

22.10.2013 kl.12:11

Godt tips:) Skal du forresten kåre vinneren av Acneskjerfet snart? Jeg er så spent :)

Skriv en ny kommentar