hits

Forny huden med Swiss Skin Roller

13.11.2013 - 20:57 6 kommentarer

Swiss Skin Roller er et verktøy til huden i form av en roller med 540 mikronåler av kirurgiskt stål. Disse stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og skapningen av nye hudceller.

Hudrollere har blitt mer og mer populært i det siste, og jeg har sett mange "før og etter"-videoer på youtube som viser gode resultater på for eksempel aknearr. Det gjør ikke særlig vondt å rulle på huden, men en må passe på å ikke presse for hardt. Når man ruller disse små nålene på huden begynner huden å forme nytt kollagen som gjør den fyldigere og smidigere. Dette skjer ved at du lurer huden til å tro at det er en skade der, og den begynner å reparere seg. Microneedling kan minske små arr, cellulitter, fine linjer og rynker. En bør gjenta behandlingen noen ganger for best mulig resultat, og resultatene vil komme gradvis. Blodsirkulasjonen i huden kan også forbedres. Her kan du se hvordan skin rolleren fungerer i programmet The Doctors:

Etter en behandling tar huden lettere opp kremer og ulike serum. Derfor er det viktig å tilføre huden god fuktighet etterpå. Swiss REJUVENATOR gelen anbefales sammen med Swiss Skin Roller. Akkurat nå får du begge deler i Swiss Skin Renewal Kit for kun 799,- (ordinær pris 1290,-)

Swiss Skin Roller NÅ 379,- her

Swiss Rejuvinator kit NÅ 799,- her

/Annonse

6 kommentarer

odaviktoria

13.11.2013 kl.22:55

Du burde heller prøve Nuskin =)
Den høres veldig bra ut! Takk for tips :-)

Hilde Christina

08.12.2013 kl.13:41

Skal teste dette produktet om ikke lenge, veldig spent! Spesielt spent på hvordan den vil ha effekt på arr og strekkmerker.

NuSkin ville jeg forresten ikke testet, produktene er virkelig ikke verdt pengene. Ihvertfall ikke slik jeg ser det! :)

http://hildechristina.com

Heidi Lill

08.12.2013 kl.18:40

Hilde Christina: Jeg tror nok nålene er for korte til at den skal ha effekt på arr og strekkmerker. Men den funker til at produktene trekker mer ned i huden iallefall, og det har jo effekt på fuktigheten osv. :) nuskin har jeg ikke troen på!

Tina

13.12.2013 kl.17:46

Har kjøpt denne, og brukt den et par ganger:) det står at man må rengjøre den, vet du hva man kan rengjøre den med?:)

Heidi Lill

13.12.2013 kl.18:15

Tina: nei, jeg satt akkurat å diskuterte det med mamma i dag faktisk:p hun har en annen dermaroller, og der fikk hun med desinfiseringsmiddel. Men jeg tenker kanskje å rengjøre den med overflate desinfeksjon (antibac), det er 75% alkohol og selges på apoteket.

Skriv en ny kommentar