hits

Babor skummaske

12.01.2014 - 22:43 5 kommentarer

Det er alltid like gøy å prøve nye ansiktsmasker, for det finnes så mange forskjellige! Denne gangen har jeg testet ut Babors SkinovagePX Refreshing Foam Mask - altså en maske i skumform. Den kan brukes under sminken, over natten eller som en after sun maske for å reparere huden.  

Aktive ingredienser: Alpint stamceller: DNA beskyttelse, forebyggende beskyttelse mot lys-indusert aldring av huden, OsmoTec: Katalysator, optimaliserer behandlingen av aktive bestanddeler i cellene, Rockrose ekstrakt: Intensiv hudregenerering, NMFS: Gir intensiv fuktighet, Mandelolje, macadamianøttolje: mykgjør huden, Polysakkarider: Gir fuktighet, Panthenol: Gir fuktighet, Vitamin E: Beskytter mot frie radikaler. (Kilde: Babor)

Anvendning: Rist flasken, og spray ut skum på størrelse med mengden på bildet. Fordel skummet i ansiktet. Påføres på renset og tørket ansikt.

Skummet trekker veldig fort inn, og legger igjen et lag med fuktighet som forblir lenge. Det står i bruksanvisningen at en kan skylle den av etter 15 minutter, men du kan også med fordel beholde den på. Denne masken er fin til anledninger hvor du vil være ekstra fin i huden, ettersom den skaper en fin glød. Jeg synes det er så digg å ha noen nødprodukter til viktige anledninger, for en kan ikke alltid garantere formen sin, kanskje har en sovet dårlig, er "hungover" eller syk, og da kan huden virkelig se gussen og tørr ut. Om en har en mirakelmaske, et mirakelserum eller en mirakelfoundation så hjelper det på selvtilliten, og en slipper å ha en dårlig dag på utseendefronten. Jeg pleier å bruke Babor-ampullene til dette, men denne masken kan en også blande inn Babors ampuller inn i for ekstra effekt, og da går det ikke an å få dårlig hud ;) 

Pris: 390,-

Selges: i hudpleiesalonger som selger Babor produkter, og på Beth's Beauty nettbutikk her.

 

5 kommentarer

Irene

12.01.2014 kl.23:20

Den må testes, har en lignende jeg har kjøpt på kicks. Rosa skum som smelter :)

Maria Bergheim

13.01.2014 kl.08:34

Åh, denne må jeg prøve!

Heidi Lill

13.01.2014 kl.11:54

Irene: Åh, hørtes herlig ut;)
Åå, tusen takk for tipset! :-D

Randi

14.01.2014 kl.19:11

Hei, jeg lurte på om du har noen erfaring med mineral foundationen til Babor? Evt vet om noen som har det? :) Bruker Trumborg sin nå, og er veldig fornøyd, men går så fryktelig fort tom!

Skriv en ny kommentar