hits

Presseevent: Jan Thomas Studio HairCare

17.01.2014 - 16:37 3 kommentarer

I dag morges var Anders og jeg på presseevent i Parkveien for Jan Thomas Studios nye hårpleieserie. Det var spennende å høre Jan Thomas snakke om serien, og jeg skjønte tydelig at dette var noe han hadde lidenskap for, og hadde hatt et ønske om å gjøre lenge. Etter å høre ham prate ble jeg enda mer nysgjerrig på produktene. Spesielt på håroljen og tørrsjampoen, ettersom dette er produkter han bruker veldig ofte når han jobber, og sikkert har en høy standard på. Han er en selverklært perfeksjonist og har absolutt peiling på sitt fag, så det skal bli spennende å teste ut om jeg liker serien.

Jan Thomas har brukt over ett år, sammen med en produsent, på å utvikle og teste seg frem til en produktserie som kan leve opp til hans standarder. Hans mål var at serien skulle være av høy kvalitet, men et tilgjengelig produkt for alle. Dette gjenspeiles godt i prisene, som absolutt er overkommelige for folk flest. 

Vi fikk hver vår pose med produkter, og etterhvert som jeg får testet dem tenkte jeg å skrive noen omtaler her på bloggen:)

3 kommentarer

Hookvalley

17.01.2014 kl.18:08

Jeg gleder meg til å lese omtalene om produktene :)

Du er kjempeheldig som fikk være med på presseeventen til Jan Thomas! :)

Katrine

17.01.2014 kl.22:43

Så spennende! Virker som noen utrolige bra produkter, gleder meg til å høre når du har fått testet de ut! :-D

Camilla Heindorf

17.01.2014 kl.23:02

Kult:D

Skriv en ny kommentar