hits

Shopping haze

18.03.2014 - 23:50 2 kommentarer


Tidligere i dag var jeg ute og shoppet med Kristine, ei venninne fra Haugesund. Jeg har holdt meg fra å shoppe ganske lenge nå, så det var gøy å se alle nyhetene i butikkene og kunne kjøpe seg litt vårmote i lyse farger. Faen så digg det føles med nye klær! Jeg kjøpte også to par hvite sko for å bygge opp sko-repetoiret mitt litt:P Vi kjøpte begge disse skoene under, som var kule, anvendelig og superbehagelige å gå i. Når jeg kom hjem var jeg i en egen haze av shoppinggleden, og etter jeg hadde prøvd alt fant jeg ut at det var på tide å rydde i klærne mine. Jeg slang bokstavelig talt alt inn i skapene når jeg flyttet inn her, for det var så mye annet som måtte på plass. Men nå er det på tide å få ting på stell igjen, så jeg har pakket vekk en del yttertøy og klær jeg sjelden bruker, for å få frem mer av vårklærne. Når det er så stappa i skapene så er det mye vanskeligere å kle seg, og det kan bli for mange valgmuligheter også.

2 kommentarer

Så herlig med litt shopping da! Jeg har shoppet altfor mye i det siste at jeg ikke føler noen glede med det lenger, så nå skal jeg holde meg unna en stund, haha! :-)

Hookvalley

19.03.2014 kl.13:16

Shopping er favoritthobbyen min :D Jeg tror nok at jeg har blitt litt for glad i å handle for tiden, så nå skal jeg prøve å ha kort-pause til påske for da blir det Oslotur :)

Skriv en ny kommentar