hits

Mac tools

21.06.2014 - 12:11 3 kommentarer

I går var jeg innom et parfymeri i Alicante og bestemte meg for at det var på tide å få noen bedre redskap i hus. Det er utrolig at jeg ikke har orket å bruke penger på børster, når jeg bruker dem hver eneste dag og det har så mye å si for resultatet. Jeg kjøpte iallefall en kontureringsbørste fra Mac, som jeg burde ha kjøpt for lengst. Den er genial til å konturere med bronzing pudder, til kinnben, panne og kjevepartiet. Den funker også genialt til blush og highlighter, men det er viktig å være nøye på å få bort rester av den ene tingen før du begynner på den andre. 

Jeg har også en Mac børste som jeg bruker til å blende øyenskyggen med, den gjør det veldig enkelt å duse ut smokey eyes for eksempel. Jeg tar forresten alltid med meg Smashbox Master Class Palette på tur, fordi den har cirka alt, utenom bronzing pudder og mascara. Den inneholder lipglosser, highlighters, rouger, eyelinere, brynspudder og kjempemange øyenskygger. Jeg kjøpte den på ebay for ett år eller to siden, og du kan fortsatt kjøpe den eller lignende sett her.

Nå er mani/pedi-time, så jeg kan bli neglefin! Ha en fin dag, kjære lesere ♥

3 kommentarer

Liv Judit

21.06.2014 kl.12:36

Kos deg med litt mani/pedi time er alltid herlig å få ordnet slike ting :)

Maria

21.06.2014 kl.16:32

http://www.kristianavasarina.com/2014/01/why-you-should-avoid-asian-wholesale.html

Har du någon kommentar til denna link? Du reklamerar ju så mycket ang. sheinside etc!
Så fine børster du har kjøpt deg! Er veldig viktig med noen gode børster til sminke, har selv anskaffet meg flere gode børster og merker definitivt forskjell da jeg sminker meg! :-)

Skriv en ny kommentar