hits

Vixen Blog Awards

29.01.2015 - 15:01 5 kommentarer

I går var det duket for Vixen Blog Awards for å kåre de beste bloggerne av 2014. Først dro Kaja og jeg på pre party med resten av finalistene, der var det bobler i glasset, masse kjentsfolk og hyggelig stemning.

Kaja og Tine


Mitt antrekk bestod av skjørt fra Stars by Jonas Hallberg, genser fra Zara, sko fra Spania og veske fra Love Moschino.Ida Marie spilte i åpningen av Vixen Blog Awards, og fy faen, den dama kan synge! Åh, det var så rått. Misunnelig på den stemmen!

Årets nykommer, Giggles & Dimples

Jeg satt vedsiden av Anna fra bloggen Mammatilmichelle og Anniken fra Annijor, to veldig hyggelige og jordnære jenter. Anna ligner så mye på en venninne av meg både i utseende og væremåte at jeg blir nesten helt forstyrret, haha. Det er helt sykt. Og Anniken er bare rå, jeg trodde hun var litt preppy, men hun er en jente som gir faen og det liker vi! Begge var nominert i årets Ungblogg.
Gilmakeup vant årets Skjønnhetsblogg og det var så fortjent, heiet på henne! Superflink til å sminke seg!

Alt i alt, en herlig aften! ♥

5 kommentarer

Reidun Beate

29.01.2015 kl.15:54

Så gøy å se bilder fra prisutdelingen!! Skulle så gjerne vært med denne gangen, men jeg fikk det ikke til. :( Satser på å bli med neste gang!! :D

Emilie - jente på deltid

30.01.2015 kl.08:32

Hadde håpet på å få møte deg under Vixen, og nå ser jeg også hvor nære jeg var - bakhodet mitt er så vidt synlig i det første bildet i dette innlegget :o (Jeg står sammen med min venninne Tegnehanne)

Jaja, en annen gang :)

Heidi Lill

30.01.2015 kl.16:10

Emilie - jente på deltid: jeg tror jeg så deg på prisutdelingen faktisk. Det var synd da, vi får hilse en annen gang! :)

Emilie - jente på deltid

30.01.2015 kl.18:28

Jeg tror jeg var ganske lett å kjenne igjen med masken min ;) Men ja, som du sier - en annen gang :)
Ser ut som du hadde en veldig bra kveld da! Veldig fin du var også :-D

Skriv en ny kommentar