hits

En dag p Kulinarisk Akademi


Prosecco mousse, sabayonne med bringebr og frisk Proseccogranit

Soupe Nouvelle panic

Kylling, risoni og vrgrnnsaker

Kaja, Tine og Thorleif

Foto: Johnny Vaet Nordskog

Foto: Johnny Vaet Nordskog

I gr var Kaja og jeg p Kulinarisk Akademi. Der var det mange bloggere, ogs matbloggere, og vi fikk muligheten til lre lage gourmet mat. Vi fikk ogs introdusert nyheten Mionetto, en type Prosecco vin som smakte veldig godt, og var lettdrikkelig.

Vi fikk velge hver vr stasjon nr vi skulle lage mat, og Kaja og jeg valgte selvflgelig dessertstasjonen - nam, nam! Jeg var glad jeg hadde med meg Kaja, haha, flte jeg vandret rett inn i heimkunnskapstimen p ungdomsskolen og stod der som et sprsmlstegn. Vi lagde en Granit med sitronsaft, sitronskall og Mionetto. Maten var kjempe god, og desserten var super god! h, kunne gjerne spist mer av den.

Det var en kjempehyggelig kveld, hvor vi drakk bobler og spiste kjempe god mat. Det var hyggelig med noe litt utenom det vanlige, jeg har aldri laget mat p et event fr! Og det var gy bli litt kjent med matbloggere, det er ikke s ofte jeg mter p dem.

2 kommentarer

Ser kjempe koselig ut :) Ha en fin helg.

Det s veldig spennende og koselig ut! Fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

BLOGLOVIN'

FACEBOOK

MIN FRISR

INSTAGRAM @HEIDICHIC

Image and video hosting by TinyPic

SHOP MY FAVORITES: