hits

Hverdag/Personlig

The revenge

We were Bonnie and Clyde

Sid and Nancy

So fancy

Processed with VSCO with a5 preset

We were supposed to be ride or die

Then I found out that was a lie

Cause you went behind my back

As soon as I found out I gave you a smack

And threw a soda in your face

Told you you were such a disgrace

 

You were an attention whore

And then you became a bore

So I got you back

Stabbed you in the back

But also in the front

Cause I'm not a cowardly cunt

Processed with VSCO with s5 preset

I made sure you knew I was wanted

And that made you feel so haunted

You begged me to come back

Then I got a bright idea

To just pretend

That I was your best friend

While I planned out this scheme

To make it seem

Like we were gonna live the dream

 

But I hated you

At the same time I loved you too

But I'm petty as fuck

I was gonna fuck you up

Before I left,

Like a grand auto theft

 

So when you decided to get my name 

Tattooed on your side

Of course I helped you decide

Cause I knew that it would have you dying

If I dumped you while the ink was still drying

Processed with VSCO with b2 preset

So as soon as it was done

I told you the jig was up

That you fucked up

I'm not as stupid as you think,

Cause I'm not the one covered in my ex lover's ink.

 

- Heidi Lill

 

Han tror vi skal gifte oss på Hawaii

Jeg kjente det var litt godt å få luftet på tankene mine i går om det vanskelige forholdet jeg har hatt, og som jeg bestemte meg for å avslutte. Som om jeg ikke var så alene om det plutselig. Jeg er alltid litt usikker på om jeg skal skrive om sånne ting, om det bare gjør vondt verre, eller om det hjelper.

Processed with VSCO with g2 preset

Jeg merker det er vanskelig, spesielt på kveldene. Da blir det så ensomt og jeg vet ikke hva jeg skal ta meg til. Jeg kan ikke ringe ham slik jeg pleide. Har jo blokkert ham fra alt som er, slik at jeg skal unngå det. Før kunne vi prate i tre timer på telefonen i strekk, til og med ha hverandre på tråden til vi sovnet. Jeg ble beroliget bare av å høre ham puste liksom. Han laget den diggeste maten ever til meg mens vi så på film, og endelig hadde jeg noen som holdt rundt meg mens jeg sov.

 

We go from talking until 2am,

to 2 hours a day, to 2 minutes a day,

to 2 days ago, to never.

 

Processed with VSCO with f1 preset

Nicole topp her (affiliatelenke)

Alt var så bra og så romantisk, og plutselig så bare endret alt seg. Fra hans side. Han bare shutta helt ned. Kommuniserte ikke lenger. Ble hissig for ingenting. Jeg prøvde å få han til å forklare hva som var galt, spurte om han hadde møtt noen andre eller om han bare ikke likte meg lenger, på grunn av oppførselen hans. Men han sier han elsker meg og vil at jeg skal komme til USA og bo der med ham, og at vi skal gifte oss på Hawaii liksom! At det er ingen andre han vil dele livet med. Og jeg vet han mener det, det er det som er det verste. Men han behandler meg jo ikke slik! Han tror jeg har gått fra forstanden og vil komme tilbake til ham når jeg har "roet meg ned". Hjelpes. Men da er det enklere å dra iallefall, når jeg vet at han fortsatt vil ha meg, haha.

Processed with VSCO with f1 preset

Jeg kjenner at jeg savner ham og tenker på ham hele tiden. Men jeg savner jo den personen jeg trodde han var. Ikke den han er. Den personen vet jeg ikke hvem er engang. For et opplegg. Kjærlighet er det sterkeste dopet ever. Og akkurat nå har jeg heftige abstinenser. Når skal det her gå over a'?!

Skal bare ligge å stirre i taket i fem timer til jeg sovner.

Natta.

 

America unite

Jeg vet at det har vært cray dårlig blogging i det siste, beklager. Jeg skulle egentlig ta en liten "sommerferie", men nå er det endring i planene. Så det blir blogging, bare ikke så ofte i sommer. Foreløpig iallefall.

Processed with VSCO with f2 preset

Akkurat nå skal jeg ut med ei Amerikansk venninne jeg møtte på flyet fra Los Angeles til Oslo. Vi endte opp med å sitte ganske lenge inne på Norwegian sitt fly nemlig. Det var typ 2-3 timer forsinket til å begynne med, og når vi først kom ombord så tok det 2-3 timer før vi fikk fly avgårde til Norge.

Heldigvis havnet jeg i et flysete inneklemt vedsiden av den koseligste gamle mannen på 80 år og den hyggeligste og smarteste dama - aka hun jeg skal møte nå. Vi har så mye til felles! Det er rart hvordan skjebnen virker, huh? Hun skulle til Barcelona rett etterpå, så hun rakk ikke flyet sitt stakkar. Men nå er hun back, så vi skal møtes på Grünerløkka på dinner and drinks! Jeg tror jeg er Oslo-guiden hennes?? Hahah, hun kunne ikke bedt om en bedre en. Eller jo.. Anyways, Hun er dritkul. Vi skal også møte en annen Amerikansk kompis av meg som er i Oslo kun for en dag. 'Murica 4 lyfe. 

Ha en fin torsdag! Snart helg! Hva skal dere?

The simple life

Av og til så lurer jeg på om det å leve et enklere liv hadde gjort meg lykkeligere. Særlig etter å ha tilbrakt mye tid i LA. Jeg tror ikke den byen der er lagd for genuine mennesker. 

Processed with VSCO with q4 preset

Jeg var og shoppet i Hollywood på Forever21 her om dagen før jeg dro på besøk til en jeg kompis jeg ble kjent med her nede. Han er bestevennen til Kat von D og en superflink, kjent kunstner. Jeg gledet meg veldig til å treffe ham etter å ha vært med butthurt Hollywood'ere som har så skjøre egoer at de ikke tåler en dritt. Ugh.

Jeg var litt redd for å dra Downtown LA igjen for jeg ble jo nesten ranet der sist, haha. Så jeg ringte på ham på forhånd og hørte om det var trygt utenfor. Men det var jo en superfin bygning med resepsjon og alt.

Det var en opplevelse bare å komme inn i den mystiske leiligheten hans som var fylt av atelierer, maling og levende lys. Hele leiligheten var så utrolig gjennomført. Gloomy as fuck. Vi drakk vodka fra en hodeskalle, liksom. Vi satt oppe nesten hele kvelden og natten og snakket, ekte samtaler, noe jeg virkelig savnet. Det er sånne opplevelser jeg virkelig verdsetter. En av favorittkunstnerne hans er Odd Nerdrum faktisk! Ganske kult. Vi ble skikkelige gode venner, han er så snill og så ekstremt dyktig! Du kan sjekke ut noe av kunsten på Instagrammen hans her.

Savner btw å være emo og gi faen i alt. Just a side note.

Hvem er ditt forbilde?

Processed with VSCO with k3 preset

Topp fra ZARA // Netting fra Bik Bok

Jeg har hatt en veldig rolig helg, siden jeg prøver å ikke drikke så mye for å komme i form. Og så skal jeg ut senere og feire Dajana sin bursdag, så jeg er glad jeg ikke er fyllesyk i dag, hehe.

Siden jeg ikke skulle ut så måtte jeg finne en ny serie å binge-watche, og det ble faktisk Ungkaren sesong 21. Lol. Men jeg er jo en håpløs romantiker så det passer jo egentlig ganske bra, selv om hele settingen er super unaturlig og merkelig. Tenk å date en fyr samtidig som tjue andre stykker? Se ham kysse så mange jenter? Jeg tror sjalusien hadde tatt litt overhånd da. Pluss at man må jo vite rimelig kjapt hvem man liker og ikke liker. Jeg vet i alle fall jeg hadde fått feelingen av det kjapt hvis noen hadde satt potensielle dater foran meg.

Processed with VSCO with f1 preset

Jeg ser veldig sjeldent film fordi jeg sliter med å konsentrere meg, men når jeg ser en god en så har jeg bare lyst til å finne en like bra en rett etterpå. Og det finner jeg jo selvfølgelig ikke. Jeg så American Beauty på Netflix her om dagen, og den er så bra. Definitivt en av mine favorittfilmer. Jeg elsker hvor dysfunksjonell og ekte dynamikken er. Noen 90-tallsfilmer er bare klassiske.

Husker dere The Craft? Fy faen som jeg elsket den filmen når jeg var gother, lol. Nancy Downs var forbildet mitt liksom. Og Brody fra The Distillers. Jeg kunne fortsatt ønske jeg hadde den stemmen og spilte i band, haha.

Og når gother-perioden var over så ble Elin fra Fucking Åmål det ultimate forbildet. Jeg har helt seriøst sett den filmen 20-30 ganger.

Jeg synes faktisk det er skikkelig kjipt å ikke ha et forbilde, selv om jeg er mye eldre. Fordi det gir en form for inspirasjon, og noe å strekke seg etter. Lenge var det Nicole Richie fordi personligheten hennes var helt rå i The Simple Life, men nå er jo hun mamma og alt er helt annerledes.

Kim Kardashian er skjønnhets/anti-aging forbildet mitt, haha, men ikke mer enn det.

Har dere et slags forbilde? Isåfall hvem? Skriv i kommentarfeltet, jeg er nysgjerrig!

 

Bittersøt gjenforening

Processed with VSCO with f1 preset

Guns N' Roses har vært et av favorittbandene mine siden jeg var ti år. Jeg husker da storesøsteren min kom inn i stuen til mamma, pappa og meg og insisterte på at vi skulle sette på NRK. De sendte en GnR-konsert. Jeg tenkte bare: "Hvem er han merkelige fyren i stram rød boksershorts og rødt hodebånd som løper vilt rundt på scenen?" Og jeg likte selvfølgelig ikke musikken til å begynne med. Men jeg er utrolig glad for at hun prakket på meg sin fantastiske musikksmak. Hvis ikke for det, hadde jeg sikkert bare fortsatt å hørt på Britney Spears og Ace of Base. Og så videre.

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Det er noe spesielt med metal og samholdet i metal-miljøet, og det kommer alltid til å være den beste musikksjangeren i mine øyne (eller ører). Jeg går egentlig kun på metal-konserter, for det er det eneste som betyr noe for meg. Og noe hip hop. Men i motsetning til søsteren min så liker jeg ikke å prakke musikksmaken min på andre. For jeg skjønner at folk synes det høres ut som bråk. Du må rett og slett la metal vokse på deg. Skal jeg være ærlig så hater jeg hvordan musikkulturen har blitt, det er altfor ensidig. 

Uansett, jeg kan ikke forstå at Guns N' Roses har kommet sammen igjen og er på turné over hele verden. Jeg er så trist for at søsteren min ikke er her for å oppleve det, for det hadde vært så spesielt for henne. Hun var ikke Gn'R fan, hun var fanatiker, og hadde den største crushen på Axl Rose noensinne. Noe jeg også fikk, haha.

Jeg kunne virkelig ønske vi kunne oppleve det sammen. Gn'R minner meg så mye om henne at jeg klarte ikke å høre på dem i flere år etter at hun gikk bort. Det er kun de to-tre siste årene jeg har klart å høre på musikken igjen, men jeg blir fortsatt trist til tider. Spesielt når jeg hører på "Estranged" som var favorittsangen hennes. Den er utrolig trist fra før av. Jeg lagde en samle-CD med alle favorittlåtene hennes som spilte da hun lå i koma på sykehuset, i håp om at det skulle "hjelpe" på en eller annen måte, og den var én av de jeg tok med. Resten av sangene klarer jeg faktisk fortsatt ikke å høre på. Jeg er klar over at det er unngåelsesatferd, men det er ikke alltid en vil face alt. Eller tenke på alt.

"I'll never find anyone to replace you
Guess I'll have to make it through, this time - oh this time
Without you
I knew the storm was getting closer
And all my friends said I was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die"

Guns N' Roses - Estranged

Jeg håper sånn jeg kommer meg på en konsert snart, det hadde vært så spesielt. Men det er fortsatt bittersøtt, siden vi ikke får sett dem sammen.

Processed with VSCO with q4 preset

 

Jeg satt meg aldri på flyet

Jeg skrev i sist innlegg at jeg ikke visste om jeg skulle dra hjem til Oslo eller bli igjen i Spania. Men jeg ble altså igjen. Og nå vet jeg ikke om jeg gjorde riktig avgjørelse, typisk. Jeg er som sagt litt lost. Sånn er det vel av og til. 

I dag har jeg solt meg og svømt litt i bassenget. Skal prøve å komme litt i form mens jeg er her. Bruke tiden litt produktivt. Jeg blir stressa når jeg har for mye "ferie" fordi jeg føler jeg sløser bort tid som kunne vært brukt mer effektivt. Evig rundgang i hodet mitt, lol. Men jeg har i alle fall masse bilder av antrekk som jeg skal legge ut. Nå har det nye bloggdesignet fra Side2 kommet på plass også, yeesss.

Nå går det Kardashian maraton på TV i bakgrunnen og jeg skjønner seriøst ikke hvordan de kan bruke "literally" (bokstavelig talt) så feil hele tiden uten å bli flaue.

Blogges literally senere!

 

Helt lost

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg skal egentlig fly hjem til Oslo i morgen tidlig, men jeg vet ikke om jeg vil. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.  Jeg føler meg så lost.

Skal jeg bli i Spania? Skal jeg reise til Oslo? Det er så... kjølig der. Eller hjem til Haugesund? Det hadde jo vært koselig å se de gamle vennene mine igjen. Eller skal jeg reise til Las Vegas? Lost Vegas. Det hadde vært galskap - men jeg er jo litt gal. 

Så mange tanker, og jeg vet fortsatt ikke om jeg kommer til å gå på flyet i morgen. 

Jeg føler jeg sløser bort tiden min for tiden, men jeg vet ikke hva annet jeg skal gjøre med den. Jeg sitter og ser ned i mobilen min konstant og leter etter noe. Scroller etter noe. Etter noe som jeg ikke vet hva er. Noe som kan fylle dette tomrommet.

Jeg er på et punkt i livet hvor jeg ikke vet hvor jeg skal gå eller hva som kommer til å skje. Jeg står foran en ny sommer, singel. Jeg vil bare føle meg hjemme et sted men jeg føler meg helt borte.

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with e4 preset
 

Møtte på Joyce Bonelli

Processed with VSCO with f2 preset

Måtte bare ha dette settet da jeg så det. Jeg trodde det var en bikini men det viste seg å være undertøy. Men den kan like godt brukes som en bikini. En litt freidig en, hehe. Solbrillene kjøpte jeg da jeg var på Topshop i LA. Synd at de ikke har det i Norge, det er jo så mye fint der.

Rett før jeg kjøpte dem så traff jeg forresten på makeup artisten og venninnen til Kardashian/Jenner, Joyce Bonelli. Dere har sikkert sett henne på Keeping Up with the Kardashians. Jeg skulle ut fra Nordstrom og så at det kom ei dame på vei inn i det jeg var på vei ut, så hadde jeg mye å bære på å tenkte faen jeg orker ikke åpne den andre døren. Så jeg prøvde å smette ut der hun kom inn, og så snublet hun rett foran meg stakkar, haha. Det var da jeg så at det var henne. Begge bare: "Sorry, sorry!" Jeg er en sånn person at når jeg gjør noe galt så sier jeg sorry sånn 10 ganger. Sikkert fordi jeg hater klomsing og ikke tolererer det fra meg selv.

Jeg har ikke fortalt dere så mye av det som skjedde i LA, egentlig, når jeg tenker meg om. Igjen så er jeg litt privat av meg, som igjen gjør at jeg vil beskytte privatlivet til andre. Kjendiser er paranoide nok som det er sikkert, og det er sikkert få de kan stole på. Og når en blir kjent med dem så blir det liksom helt feil å utlevere dem, selv om det ikke er inkriminerende informasjon. Men jeg må bli flinkere til å blogge når jeg er i USA, det er jo der all actionen skjer, haha.

Processed with VSCO with m5 preset

Wrap panty/bra here (ad link) // sunglasses Topshop (similar here)

Shop the look:

 

Om jeg ikke hadde brukt tid på utseendet

Jeg bestemte meg for å ta ut tape extensionsene mine for noen dager siden. Bare midlertidig, men det er veldig herlig og uvant å bare ha sitt eget hår til en forandring. Ikke det at det er så mye av det, hehe. Den perioden akkurat nå er litt herlig, fordi jeg har stresset så mye med utseendet så lenge på grunn av reiser og diverse. Nå vet jeg at jeg ikke skal noe super viktig på en stund. Jeg kan slappe av, la brunfarge visne bort, drite i negler, pedikyr, extensions. Til og med sminke. Jeg har gått uten sminke i 3-4 dager. Ja, det er lenge for meg!

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg slutter aldri å bry meg helt, og liker å pynte meg. Men akkurat nå er jeg litt sliten og lei. Det er så mye som må fikses hver gang jeg drar et sted, at jeg blir helt stresset av å få gjort alt i tide. Men det er gøy når det først er gjort, selvfølgelig. Herregud, så mye enklere livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde brukt tid på det. Jeg kunne gått ut døra etter fem minutter, istedetfor en time. Men det hadde vært kjedelig også, jeg liker det jo. Det gjør meg glad, ellers hadde jeg aldri giddet.

Mange gir folk pes for å fokusere så mye på utseendet, men tenk på hvor mye tid, innsats, trening, motivasjon og ikke minst penger det tar for å opprettholde det. Det er en livsstil, akkurat som andre som velger å ha en annen livsstil. Det kan kanskje virke veldig rart og overflatisk for folk som ikke bryr seg om det, men jeg skjønner ikke helt hvorfor noen er så negative i forhold til det. Hva er problemet liksom, så lenge det ikke er selvdestruktivt? Jeg har full forståelse for folk som går au naturell. Det handler om forskjellige prioriteringer og et annet fokus. Jeg er kanskje den som dømmer folk minst mulig utifra utseendet, fordi jeg forstår at ikke alle gidder. Og så vet jeg at det bare er et skall.

Processed with VSCO with f2 preset

Det som er digg med å drite i sminke osv en stund, er at det er så mye mer gøy når en først setter i gang igjen. Når jeg har sånne perioder som dette fokuserer jeg mer på pleie av huden, og ting som en ikke "ser". Skrubber av brunfarge, bruker skin rollere, bruker kroppskrem med AHA-syrer, negleoljer, håndkrem, hårkur. Det slutter kanskje aldri helt, hmm. 

Bruker du mye tid på utseendet?

Følg meg gjerne på Instagram: @heidichic

Må en enten drikke seg dritings eller låse seg inne?

Denne helgen har jeg bare slappet av. Jeg har ikke drukket. Jeg drakk på torsdag, bare et par øl og litt champis, men jeg ble jævlig dårlig av en eller annen grunn. Da jeg våknet neste dag og åpnet øynene så bare hatet jeg meg selv.

Jeg liker ikke den personen jeg blir når jeg drikker. Jeg er ikke slem, det er heller motsatt. Jeg er så hyggelig at jeg blir flau. Alle de murene jeg har oppe og den kulden og likegyldigheten jeg normalt utstråler forsvinner, og jeg får en ekstrem trang til å fortelle alle hvor glad jeg er i dem. Eller vise det på en eller annen måte. Til og med til fremmede, herregud. Jeg vet ikke engang om det er ekte følelser, fordi med en gang jeg våkner så er alt forandret. Er det noe underliggende som jeg ikke vet om, eller er det bare bullshit som kommer ut på fylla? Jeg er jo ikke sånn! Alt virker som en god idé, alt som jeg har holdt tilbake fra den jeg er forelsket i skal nå ikke lenger holdes tilbake, det skal tydeligvis bli sendt skriftlig. Eller den vennen som jeg ikke engang liker, strekker jeg ut en hånd til. Jeg blir fylt av nostalgi og jeg snapper her og der, fylletekster, for denne kjærligheten og utadventheten må tydeligvis ut! Noen personer blir kanskje flaue når de har vært frekke eller kjipe, men for meg er det nesten motsatt. Jeg dør innvendig hvis jeg har vist for mye hyggelige, emosjonelle følelser. Da vil jeg heller være en drittsekk.

På fredagen så fikk jeg virkelig en oppvåkning. Bokstavelig talt, når jeg våknet opp. Driti meg ut igjen. Vært altfor emosjonell. Sendt piss jeg aldri ville sendt normalt. Jeg vil helst, gjerne, vennligst, please slippe å føle dette, så mye som mulig. Jeg orker ikke denne sirkelen lenger. Jeg vil vite hva faen jeg gjør, slutte å lure på hva jeg gjorde dagen før og være den jeg ER. Hva er vits å få dårlig selvfølelse over å være en person en egentlig ikke er engang. Jeg vil ha selvrespekten min tilbake igjen!

Så hvordan skal jeg få det til? Det å slutte å drikke er faktisk uaktuelt for meg, og med den kulturen vi har i Norge blir det enda vanskeligere. Hva gjør en på hvis ikke, liksom? Det er begrenset hvor mange kinoer en kan gå på. Så la oss være realistiske her. Det er ikke så mye annet å gjøre på, og når alle vennene dine er ute å drikker, så har du jo gjerne lyst til å være med dem.

Men, en løsning er, hvor enn oppbrukt den er - å drikke mindre. Å engang i blant gå ut med den hensikt at du kun nipper til glasset for å "være med". Social drinking er vel det de kaller det i utlandet, men som er et ganske fjernt konsept for de fleste nordmenn. Iallefall for meg. En trenger ikke å være en party pooper av den grunn. Jeg vet mine venner som leser dette kommer til å le seg ihjæl, for jeg er ikke akkurat den som spytter i glasset, men helvete, noe må endre seg! Nå høres det ut som jeg har den sykeste moralen, men jeg har ikke det. Jeg har behov for å være selvdestruktiv en gang iblant, men helst sjeldnere enn hver jævla helg.

Det var veldig digg å våkne i dag å vite at jeg ikke har kommunisert noe piss over internett som jeg ikke kan stå for. For meg er det veldig viktig. Jeg har kontroll. Muren må være oppe!!

Alle når vel et punkt der en forstår at en burde endre seg, at det ikke har kommet før er jo helt merkelig, da jeg har vært ute på en zillion ravende fyller, men jeg savner den personen jeg var før jeg begynte å drikke. Skikkelig mye. Hvis jeg kunne gå tilbake i tid så kunne jeg ønske jeg aldri begynte å drikke. Det er hardt liv å våkne hver søndag og så må en bygge seg opp igjen hele uka og så er det søndag igjen. Det fysiske etter fylla er ok for min del, bortsett fra at kroppen blir hengete og fettete. Det ødelegger jo mye av treningen, så det hadde vært spennende å sett hvordan den fysiske formen ble hvis en kuttet ned på alkoholen.

I dag fikk jeg trent med Astrid Helen, istedetfor å være hjemme å hate meg selv. Det var verdt det, haha. Jeg føler jeg jinx'er meg selv ved å skrive dette, men jeg er i det minste edru når jeg skriver det. Touché!

 

- Heidi Lill

 

Godt nytt (og bedre) år

Hei og hå! Tenk at året snart er omme, dere. Det er jeg egentlig veldig glad for, haha. Jeg har opplevd mye gøy, spennende og surrealistisk i 2016, men samtidig har det vært en berg- og dalbane følelsesmessig. Det er det første året jeg har vært singel på omtrent 12 år, og det har til tider vært vanskelig å justere seg til. Jeg trodde det skulle være så gøy å være singel, men jeg merket fort hvor håpløs romantiker jeg er, og forelsker meg veldig lett. Samtidig så vil jeg ikke slå meg til ro før jeg finner "the one" denne gangen. Så det kan være en stund til, hehe. Akkurat nå vil jeg bare leve livet, og så får jeg se hva som skjer.

Hotellrommet i Miami

Jeg har aldri vært på ferie singel engang, så det var gøy å få oppleve det i Miami. Apropos, jeg har hatt noen syke opplevelser siden jeg kom hjem! Nesten hver natt våkner jeg og ser meg rundt i rommet og skjønner ikke hvor jeg er. Jeg tror fortsatt jeg er i Miami, men vet ikke om jeg er på hotellrommet eller et annet sted. Jeg ser rundt meg og prøver å se om det er noen i rommet, for å finne ut hvor jeg er. Uten bruk av alkohol liksom. Det er skikkelig skummelt! Det skjedde kraftig en natt da jeg var hjemme i Haugesund, jeg brukte kanskje ett minutt på å finne ut hvor jeg var. Jeg visste ikke hvor jeg var, hvem jeg var med eller hvorfor jeg var der. Jeg måtte tenke så det knaket liksom. Jeg ble så lettet da det gikk opp for meg at jeg var hjemme hos mamma og pappa. Herregud, jeg skjønner ikke hvorfor dette skjer. Ekstrem miljøforandring kanskje? Noen andre som har opplevd dette?

Hotellrommet i Miami

Det var veldig hyggelig å være tilbake i Haugesund og se den nye leiligheten til mamma og pappa. Jeg trivdes så godt der at jeg kjedet meg ikke en gang. Ville nesten ikke dra hjem til Oslo. Og så er det ikke akkurat vondt å bli oppvartet av mamma heller, var ikke mye jeg trengte å gjøre der. Herlig å få skikkelig mat servert på bordet, haha. Jeg har vært syk nesten hele tiden, så hver dag jeg våknet så ringte jeg mamma (orket ikke gå ut av sengen) og spurte om hun kunne lage frokost til meg. Hun er kokk, så alt hun lager er ekstra digg. Og rommet mitt lignet veldig på hotellrommet mitt i Miami, så jeg følte jeg bestilte roomservice igjen, haha. Snille mamma <3 Jeg er kun hjemme én gang i året men mulig det blir oftere nå, siden jeg trivdes så godt.

Anyways, nå må jeg seriøst komme meg i trening etter all denne festingen, jeg er 27 år og nå nytter det ikke å surfe på gode gener lenger. Det som er bra er at jeg har sluttet på de p-pillene (Diane) som jeg har brukt i flere år for å dempe testosteronnivået, så nå bygger jeg muskler mye raskere. Jeg fant ut at pillene hadde blitt tatt av markedet i Frankrike og en del andre land fordi det er så stor sjanse for å få blodpropp av dem, så jeg våknet opp en dag og bestemte meg for at jeg ikke ville ta dem lenger. Det var rett etter jeg sluttet med disse jeg havnet på sykehuset, så derfor var jeg ekstra redd for at det var blodpropp eller slag jeg hadde fått. Men nå har jeg vært av dem en stund og det funker veldig bra, så jeg er glad jeg sluttet med dem.

Processed with VSCO with f2 preset

Det med kropp ble jeg ekstra bevisst på etter jeg var i Miami. Det er så mange fine jenter der, herregud. Mange av dem er latinamerikanere, og nå skjønner jeg hvorfor de kaller det "Brazilian buttlift" for å si det sånn. De var så perfekte at det var nesten litt deprimerende, haha.

 Processed with VSCO with f2 preset

Ellers har jeg litt posttraumatisk stress etter møtet med Flo Rida, haha. Jeg prøvde å høre på musikken hans her om dagen, og hørte den fete låten etter den andre, og jeg tenkte bare "Neeei, har han den sangen også." Så jeg klarer nok ikke å høre på ham på en stund fremover.

Dette ble et lite sammensuriet av et innlegg, men. 

La oss bare håpe på at 2017 blir et fett og mye bedre år enn 2016!!

Godt nyttår <3
 

Pinlig kjendistreff

Jeg nevnte tidligere at jeg var i leiligheten til rapperen Flo Rida her om dagen, og at jeg skulle komme tilbake til det. Det er en veldig morsom, men også pinlig historie. 

Jeg satt og swipet på Tinder på hotellrommet mitt den ene dagen, hvorfor ikke liksom. Så matchet jeg med en fyr som så hyggelig ut. Vi pratet litt, og han fortalte at han var designer og viste meg litt av hva han gjorde. Jeg så at han hang med en del kjendiser, blant annet The Rock og noen andre. Så plutselig spør han meg om jeg vil møte ham, sier at han skal til Flo Rida sin leilighet og klippe ham. Kult, jeg digger Flo Rida.

Jeg tenkte ok, dette er random. Og i tillegg hadde han sykt dårlig tid, så jeg måtte møte ham kjapt. Jeg hadde såvidt sminket meg, så jeg satt i gang og gjorde det i all hu og hast. Mens jeg sminket meg tenkte jeg: "Er dette lureri?" men fortsatte å gjøre meg klar. Jeg sier at jeg ikke rekker å være der i tide, men kommer så kjapt jeg kan.

Han sender meg adressen og jeg bestiller en Uber. Det er down town, 20-30 minutter unna hotellet mitt. Når jeg sitter i Uberen tenker jeg fy faen, Heidi, hva er det du driver med?? Tenk om jeg blir kidnappet, voldtatt eller drept. Det er trossalt USA og jeg skal hjem til noen jeg ikke kjenner. Jeg googler "human trafficking in Miami" og prøver å finne ut hvordan det foregår og om det er hyppig her. Jeg begynner å frike ut, sender melding til en kompis og sier den eksakte adressen, navnet på fyren, og at om jeg ikke gir beskjed om at alt er OK innen ti minutter så er jeg fucked. Ring 911!

Jeg kommer endelig frem, men jeg finner ikke inngangen. Det ser ikke posh ut utenfor, og jeg begynner å bli rimelig skeptisk. Kan dette være hans leilighet? Jeg er helt elendig til å finne frem til steder generelt, det regner som faen, jeg er utålmodig og begynner å bli forbanna. Tekster designeren, han tekster tilbake og prøver å forklare, men jeg finner ingen inngang. Jeg blir mer og mer frustrert, jeg har pyntet meg fra topp til tå og så må jeg gå rundt i regnet og lete. Jeg sender mer og mer hissige meldinger, finner fortsatt ikke frem. Til slutt skriver jeg "Fy faen, dette er fuckings bullshit" og en haug andre ting. "Hvis ikke du kommer og henter meg NÅ så stikker jeg!"

Han kommer endelig ned. Det er ham på bildene, jeg kjenner en lettelse. Han prøver å gi meg en klem men jeg dytter ham omtrent bort i det samme. Han sier: "Slapp av!" Så går vi inn i noe som ser ut som en hotellresepsjon, og deretter inn i heisen. Han forklarer meg at han var midt oppi hårklippen, og at Flo Rida har lest opp alle tekstmeldingene etterhvert som jeg har sendt dem. Og alle i rommet har hørt dem. Så nå har jeg avbrutt hårklippen hans, og i tillegg vært en sur megge. Fy faen. Dette er sekunder før vi skal inn i leiligheten hans. 

Jeg går inn døra, der sitter han med barber-kappen på seg og ser jævlig alvorlig på meg. Ikke et smil i sikte. Jeg føler bare han tenkte: "Hvem faen tror denne hissige, blonde kvinnen hun er." Og han er ikke alene der, nevøen hans og en annen fyr er der også, og de har hørt alt de også, selvfølgelig. Et rom fullt av gangstas og jeg kommer inn der like whut, whut. Klassisk Heidi. Bokstavelig talt, jeg er veldig utålmodig og har et heftig temperament, men at de skulle få se det umiddelbart var ikke det jeg hadde planlagt. 

Jeg må hilse på alle, og jeg bare "Hi, I'm Heidi, nice to meet you", prøver å virke ikke-forbanna og kjenne på håndtrykkene deres hvordan feelingen er. Etterpå står jeg der ved kjøkkendisken en meter unna Flo og tenker hva faen skal jeg gjøre. Det var rett før jeg fikk munndiaré og sa: "Helvete, jeg trenger en drink!", men takk gud for at jeg ikke gjorde det. Jeg virket nok diva fra før av. Jeg lurer på hvor jeg skal gjøre av meg, men alltid pokerfjes på uansett hvor nervøs jeg er. Ser den heftige bling-bling sofaen hans og går bort og setter meg. 

Jeg ser at de andre to står og ser bort på meg med et spørsmålstegn. Prøver å ignorere det, sitter på mobilen min og prøver å virke cool. Ser rundt meg, observerer den fete leiligheten. Han har portretter av seg selv på veggene. Et rom fullt av joggesko. Kult. 

Flo snur seg plutselig i stolen og ser på meg. Lenge. Jeg kan kjenne blikket hans syre inn i meg. Han stirrer på meg. Jeg stirrer tilbake, han er blodseriøs. Jeg tror han er småirritert og fascinert på samme tid. Jeg tenker at han skal ikke få psyke meg ut, uansett hvem han er. Stirrekonkurranse. Det begynner å bli kleint. Han vant, men han fikk ikke et nervøst smil utav meg. Jeg ser ned i mobilen igjen. 

Begynner å slappe av og ta innover meg situasjonen. Hårklippen er ferdig. Han går rundt. De pakker fordi han skal til Canada, klærne ligger spredt utover sofaen jeg sitter på. Plutselig begynner han å synge R&B-style mens han går rundt, jeg kvekker til, det høres ut som noen skrudde på radioen. Sykt fin stemme. Jeg føler jeg må si noe snart, jeg skal ikke bare være veggpynt. Jeg lirer ut av meg: "Room full of sneakers, huh" og ler. Han sier ingenting, men begynner å gå sakte opp trappen til rommet med joggeskoene. Han skrur på lyset der. "Is that the thing to do?" Jeg: "What do you mean? A room full of sneakers?" Han: "Yeah?" Jeg: "Yeah, that's the thing to do."

BAM. That's how I met the G. Etterpå gikk jeg hjem og hørte på Flo Rida - Welcome to My House. Just kiddin'.

Hahah. 

De viktige tingene i livet

Natt til torsdag sist uke lå jeg i sengen og tekstet og surfet på nettet. Chillet, var i usedvanlig godt humør fordi jeg snakket med min flørt (mehe) og skulle akkurat til å legge meg. Plutselig blir synet på høyre øye svekket. Alt jeg ser er dobbelt. Det samme skjedde kvelden før, men gikk bort etter en stund. Så merket jeg at jeg ikke klarte å tekste lenger, jeg begynte å bli svimmel, kvalm og skjønte ikke hva som skjedde. 

Plutselig blir jeg nummen i det høyre benet, samme side som øyet. Jeg blir stressa og prøver å massere det for å få blodsirkulasjonen i gang. Jeg må opp å stå, kanskje det blir bedre. I det jeg reiser meg kjenner jeg en ekstrem svimmelhet. Jeg masserer benet frenetisk da jeg begynner å bli mer og mer bekymret. Plutselig sliter jeg med å høre, og svimmelheten og nummenheten er så ille at jeg ikke klarer å gå skikkelig. Jeg ringer mamma som er i Tyskland, og sier hva som skjer, spør hva jeg skal gjøre. Jeg kjenner at ordene ikke ramler ut av munnen skikkelig, jeg sliter med talen. Hun sa jeg skulle ringe 113. Jeg prøver å gå igjen, og foten svikter nesten fullstendig, jeg er så svimmel at jeg klarer ikke å gå lenger. Jeg må bare legge meg ned i sengen igjen. Hele tiden tenkte jeg: "Ikke få slag, dette kan ikke være et slag." Jeg var så redd. Jeg tenkte at jeg takler ikke hvis dette skjer med meg.

Jeg ville ikke ringe 113 men forstod at jeg bare måtte det. Jeg ligger i sengen med telefonen på brystet og høyttaler på, for jeg klarer ikke løfte telefonen skikkelig. Ringer 113, forklarer symptomene. Mobilen faller ned fra brystet, jeg prøver å få den opp igjen. Jeg skjønner at operatøren tar symptomene på alvor, men hun spør likevel mer. Hun hører meg ikke skikkelig, jeg svarer kort, fordi jeg sliter med å snakke. Jeg tenker hvorfor skjer dette nå. Jeg begynner å få korte blackouts der jeg blir helt bevisstløs i hodet og forstår at dette er alvorlig. Hun sier at hun skal sende noen over. "Dere må komme nå!" roper jeg panisk. Hun sier at de på vei og er der innen få minutter. 

Jeg tenkte at de måtte komme så fort så mulig, kan de stoppe dette? Kan de gjøre noe?? Jeg bruker all energien jeg har på å kravle meg ut av sengen og bort til døren for å låse opp for ambulanseteamet. De hjelper meg ut og ned i ambulansen. Jeg ligger der og gråter, holder hendene foran ansiktet i desperasjon, klarer såvidt å holde øynene oppe. Benet er numment og samtidig begynner det å stikke noen steder. Det er nesten uutholdelig. Så får jeg tre korte blackouts etter hverandre. Ambulansen stod fortsatt i ro, så jeg ropte: "Dere må kjøre meg et sted!" De satt og vurderte legevakten eller sykehuset. Jeg sier at jeg nekter å sitte på legevakten, tenk så flaut. Hvorfor var det flaut? For ingen skulle se meg bustete på håret, gråtende, panisk og med stygge nattaklær på meg. Hvordan kunne jeg tenke dette når tilstanden er så dårlig? Til slutt finner de ut at jeg må til Ullevål sykehus.

Jeg blir tatt inn på båren på sykehuset, og var lettet over det, men samtidig kunne jeg ikke forstå hva som hadde skjedd. De tar meg med til nevrologisk avdeling, gir meg noe intravenøst. Jeg ser dårlig, men jeg ser at det står masse legestudenter eller lignende og ser på meg. 5-6 stykker, og de er på min alder. Jeg tør såvidt å se opp, tenk hvis jeg kjenner noen av dem. Jeg føler meg så avkledd, naken, flau og bekymret på en gang. Jeg forstår at jeg ligger der i det jeg la meg i, stygge klær, ingen sminke, briller på og bustete hårextensions all over the place. Jeg ser ut som et helvete. Samtidig så tenker jeg for en idiot du er. Er du så overflatisk? Hva har det å si? Hva feiler deg? Til og med i ambulansen tenkte jeg på hvor stygg jeg så ut, selv om jeg trodde jeg skulle få slag. Latterlig.

De gir meg intravenøst og vitaminer, jeg føler meg bedre etter en stund, og synet begynner å normalisere seg. Resten av tiden går til CT og MR av hodet, og blodprøver. Klokken er 2 eller 3 på natten og jeg blir trillet inn på et rom som jeg måtte dele med en annen person. Jeg følte meg så mislykka og alene. 

Jeg ligger med de ekle ledningene i venstre arm, og de begynner å boble på en måte. Jeg friker ut og får tak i sykepleieren. Helt normalt sier hun. Kommer inn med mat, men jeg klarer ikke å spise skikkelig for jeg kan bare bruke en hånd. I tillegg sover pasienten ved siden av meg og jeg blir redd for å vekke henne. Legger meg ned i sengen igjen.

Så begynner venstre arm med de ekle ledningene å bli HELT nummen. Jeg kjenner ingenting i armen. Drar i snoren, sykepleieren kommer. "Det er helt normalt" sier hun. Ehm, hva?? Jeg er redd armen skal være død når jeg våkner i morgen. Dette her stoler jeg ikke på, så jeg prøver å sammenligne hudfarge på armene, og stryke meg for å kjenne om det er noe følelse der. Det ser normalt ut. Jeg får en sovepille og får heldigvis til å sove et par timer. 

Neste dag. De kommer med resultatene. Alt ser fint ut. Hjernen min er frisk, kolesterolet mitt er tydeligvis fantastisk bra, og blodprøvene ser fine ut. Selvfølgelig. Hver gang det skjer noe med meg så er det aldri en forklaring på det. Eneste at stoffskiftet mitt var for høyt, som jeg tar tabletter for. Og det kan gjøre deg ganske sprø, hvis du i tillegg ikke spiser eller sover skikkelig.  Så de fant aldri helt ut av hva det var. Jeg var bedre, fortsatt svimmel, men ble sjekket ut. Jeg ville bare hjem i min egen seng. 

Jeg vet ikke om jeg bare var dehydrert, stresset av symptomene og underernært på en gang, i tillegg til stoffskiftet. Jeg hadde ikke spist eller sovet skikkelig på flere dager. Jeg skjønner fortsatt ikke symptomene, men håper virkelig at det ikke skjer igjen. 

Det er noen ting en tar for gitt, som er så vitale. Jeg ble overrasket over meg selv som var så overflatisk i et så viktig øyeblikk. Jeg lærte noe om meg selv. Utseendet har blitt en del av meg. Misforstå meg ikke, jeg driter i hvordan andre ser ut, og jeg er ikke en blond idiot, men mitt eget utseende er så integrert i meg og min personlighet. Det er skjoldet mitt. Jeg forstod ikke hvor stor del av meg det var før jeg satt i ambulansen og tenkte på at Lakers jerseyen min var feil vei. For det er viktig, det. Not.

Jeg har helt random kontakt med en milliardær for tiden, og han var også innlagt på sykehuset rett før meg. Jeg sendte en spøkende snap sånn: "Nå er det min tur, hehe." Jeg lå der i sykesenga og så rundt meg, så undret jeg meg: "Hadde han fått bedre behandling enn meg?" Rommene våre så iallefall like ut, han var i USA da. Greit at det er mer privatisert der, men uansett hvor mye penger du har, så er det ikke alt en kan kjøpe. Han kan for eksempel ikke kjøpe seg utav det han sliter med. Han kan sikkert få mer oppfølging og så videre, men han kan ikke kjøpe seg ut av det selv om han så og si har ubegrenset med penger. Jeg har egentlig forstått hvor lite materielle ting betyr for lenge siden, men det var kanskje i det øyeblikket det virkelig gikk inn på meg. Det er noen ting penger ikke kan kjøpe. Det er det som gjør oss til mennesker. 

Jeg har alltid vært veldig frisk fysisk bortsett fra ryggplager og muskelsmerter, så når noe sånn skjer med meg, så tenker jeg bare på alt jeg kunne gjort for å forhindre det. Selvfølgelig er det ikke alt en kan forebygge, men det er så utrolig viktig å ta godt vare på de tingene som betyr noe. Helse, familie og gode venner. Ting som ikke kan kjøpes.

Det er så lett å glemme de virkelig viktige tingene i livet, særlig i dette samfunnet og den tiden vi lever i. Det høres klisjé ut, men en forstår kanskje ikke betydningen av det før det skjer noe virkelig alvorlig.

I dag var jeg hos legen, og på legerommet var det informasjon på TVene om hva du bør gjøre hvis du begynner å bli nummen i armen og diverse. Du burde ikke nøle med å ringe 113, det er sekunder som kan telle!

Jeg er utrolig takknemlig for ambulansearbeiderne og for Ullevål sykehus som tok meg alvorlig og godt vare på meg. Det er så lett å føle seg som en maur i en maurtue i storbyer, og jeg føler ofte det er mange om benet og vanskelig å få hjelp. Men det er alltid noen som sitter på 113 og tar imot samtalene og da kan du iallefall forklare symptomene dine, så tar de en vurdering utifra det. Så ikke nøl med det hvis du blir bekymret for at noe skal være galt.

Ønsker dere alle en fin dag!

Samma det

Hei dere!

Jeg føler meg litt dum som har gjort dere nysgjerrige på det ene og det andre i det siste. Jeg liker egentlig ikke å skrive om personlige ting på bloggen, men av og til så blir en gira når det skjer spennende ting, og en får lyst til å dele det. Alle kan sikkert kjenne seg igjen i det. Jeg har prøvd å være vag med tanke på andres privatliv, men det har egentlig bare resultert i masse spørsmål fra dere, og også hat mot meg. Du vet, når en stikker frem hodet så prøver alltid noen å kappe det av. 

Jeg fikk et godt råd for litt siden av en kul dame da det skjedde mye bra for meg, og det var: "Don't tell any bitches!" Og jeg tror hun har rett. Det finnes mye skadefryd der ute, og folk som ikke ønsker deg godt. Så kanskje det er lurt å huske på. Av og til er det best å bare fortelle ting til folk dere stoler 100% på.

Det som er så paradoksalt med hatere, er at jeg alltid lærer noe av dem. Når en siler bort det ukonstruktive, fordi de skriver nemlig oftest på en ekstremt usaklig og barnslig måte av en eller annen grunn, så har de ofte et budskap som hjelper deg. Jeg sitter nesten igjen takknemlig av og til. Det de kanskje burde vite, siden de alltid er "anonyme", er at det finnes noe som heter IP-adresse. Dette forteller deg enkelt hvilket telefon eller bredbåndsselskap de bruker, hvilken by de er i eller har vært i nylig, longitude og latitude (altså nøyaktig hvor de befinner seg på et kart.) Men for all del, keep on hating... or should I say helping.

Helvetes stress

I dag er jeg så stressa at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Har bare lyst til å sette meg ned å meditere meg inn i en annen verden. Jeg skal nemlig til Asia denne uken, og ALT må være perfekt før jeg reiser. Cirka da. Jeg liker ikke ordet perfekt, men dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg skal være ærlig, jeg takler ikke stress særlig bra. Jeg er en rolig person og jeg liker når ting er chill. Jeg passer ikke til å være stressa, jeg har til og med for lav puls til å være stressa, haha. Jeg er vekt, og når jeg ikke har harmoni i livet så blir jeg helt i ubalanse. Jeg går fra zero til bitch veldig fort. Og når jeg har sånne dager som dette så føler jeg meg som et lite barn, som om alle andre takler hverdagens utfordringer bedre enn meg. Som igjen fører til mer stress. Oy vey... (mitt nye favorittuttrykk.)

Nå har jeg bare lyst å komme meg til helsike avgårde, lei av alle forberedelser. Hår, negler, ansikt, spraytan, trening, innkjøp, passbilde, visum, pakking. Det er jo egentlig bare luksusproblemer, men det må likevel bli gjort. Har bare lyst til å gjemme meg under dyna. Tenker også på hvor lite stress det hadde vært om jeg hadde tatt utseendet mitt utav formelen. Men det skjer ikke, mehehe!

Processed with VSCO with f2 preset

Genser her (ad link)

Skal oppdatere dere mer underveis. Dere kan følge ferden min gjennom blogg, Insta og Snapchat, brukernavn er heidichic :-) Det blir forhåpentligvis mer positivt enn dette innlegget, lol! 

Elsker forresten denne genseren fra Bik Bok. Jeg kjøper som regel alltid XS, men jeg kjøpte denne i Medium fordi jeg ville ha den oversized. Skoene er fra H&M, men kjøpte dem tidligere i år.

Online fylleangst

Herregud, av og til overrasker det meg hvor dum jeg er. Jeg bestemte meg for å ikke dra ut på byen på lørdag for jeg var så syk, tenkte det var best å bli hjemme så slapp jeg å få fylleangst eller bli dårlig. Så jeg klinket til med litt drikke og koste meg for meg selv mens jeg hørte på musikk. 

Tingen er at selv om du sitter helt mutters alene så har du tilgang til så og si alle mennesker gjennom internett. Dette har gjort at jeg har utviklet noe nytt som jeg kaller Snapchat-angst. Det er sikkert noen av dere som kjenner dere igjen. Du våkner dagen derpå, og det som virket som en fantastisk bra Snapchat å sende dagen før, kan du ikke forstå hvorfor du sendte eller la ut på MyStory. Eller så husker du ikke hva du har sendt til en person, enten det er tekst eller bilde. Og hvis ikke du har lagret det, så forsvinner det, og da har du ingen fanari om hva du har sendt til en person. 

Som jeg nevnte tidligere så har jeg drevet å snappet jevnlig, nesten hver dag, med denne hip hop fyren fra USA som er veldig kjent. Og det er som om jeg får en slags trang til å snappe ham ekstra mye hver gang jeg drikker. Og jeg har allerede vært rimelig nerd, en gang ba jeg ham dra til helvete og kalte ham ei kjerring. På VIDEO! Seriøst. Det er så LOL, for det er så typisk meg, men den personen jeg minst burde sende dette til er jo akkurat ham. Dette husket jeg selvfølgelig ikke i det hele tatt, men jeg hadde lagret det på kamerarullen. Trodde jeg skulle dø da jeg så det. Tenkte at nå vil han aldri snakke med meg igjen. Men etter dette sa han faktisk at han ville møte meg, haha. Pheeeew, der slapp jeg billig unna tenkte jeg. 

Denne helgen derimot, tok jeg kaka. Jeg ble som sagt hjemme, drakk litt og siden jeg var syk med feber så tok jeg Paracet i tillegg. Ikke en god idé tydeligvis. Jeg våknet dagen derpå og bare visste at noe var veldig galt. Når du bare vet at det har rablet for deg. Jeg visste at jeg hadde sendt en haug til han fyren, men jeg bestemte meg for å prøve å ignorere det. Men idet jeg skal til å legge ut et bilde på Instagram, så ser jeg en screenshot og hjertet mitt holdt på å stoppe. Det var bare tekst, og jeg så bare et par ord før jeg omtrent kastet mobilen i veggen. Ringte vennen min med en gang, og bare, det er krise - du må komme her å se hva jeg har sendt. Jeg klarte ikke å se på det selv. Kanskje det ikke var så gale, men jeg hadde ikke nerver til å se på det selv.

Omsider kommer vennen min, og jeg står og hopper i taket omtrent, for han står og stirrer på mobilen min så lenge at jeg holder på å svime av. Har jeg skrevet en jævla avhandling, hva er det som skjer?? Dere vet, alt er ti ganger mer ekstremt dagen derpå. Jeg ser på trynet hans at det er ille. OMG OMG OMG. Dauer. Nå har jeg fucket det opp for godt. Han må tro jeg er psycho. Jeg ville ikke engang at vennen min skulle si til meg hva det var, jeg bare visste at det var masse usammenhengende virrvarr. Jeg tenkte at jeg fikk se på det på mandagen, når jeg ikke var fyllesyk lenger. 

Mandagen kommer, men jeg klarer ikke deale med det. Jeg ser at han har skrevet til meg, men jeg klarer ikke å åpne det. Tirsdagen kommer, jeg klarer fortsatt ikke å se på det. Onsdagen kommer, og da tenker jeg herregud. Jeg tror faktisk at jeg aldri kommer til å klare å se på det. Kanskje jeg bare aldri skal snakke med ham igjen. Men vi har jo fått så god kontakt, vi er bestevenner på snap med gult hjerte og alt, haha. Ved en feil så trykker jeg på meldingen hans onsdag kveld, og det eneste som står er "wtf". Åneeei. Hjertet mitt synker ned i magen.

Jeg har fortsatt ikke sett på screenshotene eller det jeg har lagret, og jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det noengang. Hvem vet hva annet jeg har sendt?! Det forsvinner jo. Etter å ha snakket med kompisen min som faktisk har sett dette, bestemmer jeg meg for å sende en melding til ham å bare si unnskyld, jeg husker ikke noe, skal slutte å snappe deg når jeg drikker. Hva har jeg å tape liksom. Jeg får svar kort tid etter. Sliter som bare juling med å åpne denne også. Får pusteproblemer. Tenk hvis jeg har vært dritfrekk eller noe. Etter en time, uvillig trykker jeg på knappen. Han ler seg ihjel og skriver at det er null stress, og at det var veldig underholdende. JAAAAAAA. Visste det måtte en ekte gangster til for å takle meg. Har skremt bort de fleste dette året, lol. Men NÅ må jeg gi meg. Enten må jeg slette ham eller sette mobilen i flymodus. Trenger seriøst alkolås på mobilen. Kan noen bare få opp farten på den ideen? På forhånd takk.

Mvh 

Idiot

 

Helg!

Endelig helg igjen! I dag skal jeg på Findings-festivalen hvor blant annet Labyrint, David Guetta og Kygo spiller i dag. Jeg går egentlig mest på rock/metal og hip hop-konserter, som er mer min kopp te, men jeg kan absolutt feste til electronica. Det ser jo rimelig fett ut der! Det er helt utsolgt, tror det kommer rundt 36 000 mennesker totalt i dag og i morgen. Heldigvis har jeg premiumbillett, da får jeg stå på et område som er litt mer romslig.

Det store problemet når jeg skal på konsert er at jeg er så lav. Jeg ser jo ingenting med mindre jeg står helt fremme eller har på meg måneboots liksom. Jeg kan risikere å brekke noen ribben ved å stå helt fremme på Korn ellerno liksom, men ikke Kygo, no offence. Jeg har noen syke flatforms som er helt geniale, men de passer mer til Marilyn Manson enn det her, haha. Får finne en eller annen løsning.

Har forresten så lyst å oppdatere dere på mysteriesuperstjernemannen, spesielt etter sist helg, ler meg ihjææl. Heerregud så håpløs jeg er. Men jeg kan bare ikke. Får se på et senere tidspunkt :p

Håper dere får en fin helg alle sammen! :)

Jeg er fucked

Vel, ikke bokstavelig talt, men... Jeg hadde en liten krise i dag. En luksuskrise om du vil.

Jeg skulle i et tidlig møte cirka 20 minutter utenfor Oslo. Jeg hater å transportere meg utafor min lille Oslo-kjerne, så jeg fikk en kompis til å kjøre meg. Han skulle hente meg igjen etter møtet, men vi hadde ikke avtalt noe tidspunkt.

Jeg skrur av mobilen før jeg går i møtet, fordi lydløs-knappen er ustabil (typisk iPhone). Etter to timer er jeg ferdig i møtet, og skrur på mobilen, men den er låst i Apple logo-modus. Går ikke an å restarte, ingenting funker. Jeg står der ute på motorveien som en lost puppy og tenker: "Faen."

En ting jeg vet, er at det finnes ikke telefonkiosker i Norge lenger, iallefall ikke her. Okei, jeg får ta en Uber hjem da. Men hvor bestiller en Uber? På Uber-appen. Fuck. Neste løsning? Jeg får ta en god gammaldags taxi. Men det er jo ingen taxier her! Åssen bestiller en taxi? Mobil. Herregud. Får kjøpe billett til bussen da, men jeg ser ingen busstopp, har ikke tilgang til Ruter-appen og har ikke kontanter på meg. Det føles litt som når strømmen går i hjemmet ditt. Livet fungerer ikke lenger.

Hva gjør jeg?

Eneste løsning er å gå til nærmeste butikk og spør om å få låne telefonen. På vei bort lurer jeg på om folk i det hele tatt gjør sånt nå til dags, føler meg nesten klein. Medmenneskelighet er liksom litt ut nå til dags. Klar deg sjæl.

Jeg kom meg endelig til en butikk og spurte gutten i kassa om jeg vær så snill kunne låne telefonen, og han fant fram mobilen sin. OMG I love you. Neste problem, husker noen telefonnumre nå til dags?? Og tar folk telefon fra ukjente numre? HELDIGVIS etter 5 år hadde jeg endelig lært meg nummeret til kompisen min, av ren høflighet. Jeg kan kanskje tre nummer i hodet. Takk høyere makter. Han svarer. I telefonen hører jeg ut som bilen min har strandet i ødemarka og jeg har gått fem mil til nærmeste bensinstasjon i desperasjon. "Hei, det er Heidi. Jeg har ikke mobil. Kom og hent meg!"

Jeg kom meg hjem, men hadde ikke Snapchaten min, ikke Instagram, ikke Facebook. Kunne ikke engang ta en selfie! Så i halve dag har jeg gått uten mobil, uten alle apper som jeg er innpå hver dag. Og det sykeste er at jeg føler at jeg har vært borte i flere dager. Jeg begynte nesten å kjenne på nostalgi-følelser, hvordan livet var før smarttelefoner. Det var ganske digg egentlig, og mindre stressende. Men likevel, jeg kjente det suget, så jeg tok kontakt med Apple-support senere på dagen og måtte reinstallere hele operativsystemet, mistet alt av bilder osv på mobilen. Flottings, rett etter akkurat det samme skjedde med Mac'en min.

Uansett, jeg var utrolig takknemlig for å få mobilen min tilbake, men samtidig kom alt stresset tilbake også. Må oppdatere ditten og datten, det er jo trossalt jobben min, noe som gjør det enda mer stressende. Og plutselig måtte jeg igjen ufrivillig vite hva alle andre holdt på med via Facebook, Instagram, Snapchat. Jeg savner den tiden hvor jeg ikke visste hva i helsike folk gjorde på. Jeg bryr meg jo ikke. Ingen å sammenligne seg med. 

Det er helt utrolig hvor avhengig en er av mobilen sin nå til dags. Men det er slik samfunnet har blitt. Er det digg å være uten mobil? Ja. Men du trenger den, og alt stresset følger med. Men kanskje det er lurt å bare skru den av i blant og legge den i en skuff. Så får en bare håpe på at den starter igjen.
 

Uken som gikk

Ukens smaksopplevelse:

Jeg har aldri smakt Sangria før, og tenkte at siden jeg var i Spania så måtte jeg nesten prøve det. Det er en blanding av rødvin, søtstoff, opphakket frukt og rom. Det var ikke en favoritt, men ga god form og var gøy å få prøvd, hehe. Tiramisuen var helt nydelig da, min favorittdessert. <3


Ukens nedtur:

At Macen min krasjet, og den ville ikke på igjen. Dermed måtte jeg reinstallere operativsystemet igjen, og jeg har mistet absolutt alt på harddisken min, ingen bilder eller noe igjen. Men nå er den som ny, og jeg slipper å stresse med at jeg ikke har plass til bilder lenger!

 

Ukens låt:

M.I.L.F. $

Jeg tror jeg digger sangen mest pga videoen og det faktum at Kim Kardashian ser MAD hot ut i den. Men låten er litt fengende også! Jeg så Fergie sammen med Slash og Ozzy Osbourne på Quartfestivalen for noen år siden, og hun har virkelig en helt råbra stemme! Så talent har hun iallefall. 

 

Ukens tanke:

Jeg har hatt mange tanker i hodet i det siste, spesielt om livet og døden etter at jeg mistet kompisen min for et par uker siden. Det er sykt hvordan en kan ta noen for gitt, og neste dag så er de ikke her. Det får meg til å sette ekstra stor pris på mine nærmeste. 

 

Beste innkjøp:

Denimjakke fra herreavdelingen på Pull & Bear. 

Ukens lættis:

Dere har kanskje opplevd at folk går rundt og selger bootleg DVD'er, klokker osv på uterestauranter i syden? Vel, denne gangen fikk vi en ny opplevelse. Vi sitter på en pub/uterestaurant og ser fotballkamp, og det er kun voksne der. Så kommer det plutselig en mann som helt nonchalant setter en rosa skilpaddeleke og en minilommelykt på bordet vårt. Ting kun småunger hadde satt pris på, om i det hele tatt det. Så trykker han på skilpadden, og den lager den sykeste lyden. Så fortsetter han fra bord til bord som om ingenting, og jeg tenker WTF, dette er dritkleint, haha! Ingen skjønner noenting. De vedsiden av oss begynner å le, og jeg vet jeg ikke burde le, men jeg knekker ut i latter og klarer faen ikke å slutte. Noe av det mest absurde jeg har sett, lol. Bra businessplan.

 

Ukens serie:

Jeg har sett Real Housewives of Atlanta i ett strekk de siste ukene, så det må nok bli den. Jeg ser basically kun hjernedøde realityserier, stand up eller dokumentarer om seriemordere og 2. verdenskrig. Interessene varierer :p

 

Ukens film:

Jeg ser omtrent aldri film, for jeg klarer ikke å konsentrere meg om noe med mindre det er interessant med en gang. Men en ting jeg elsker er psykologiske thrillere, og jeg elsket The Invitation som er på Netflix nå. Og det skader ikke at hovedpersonen er hawt. 

Ukens irritasjonsmoment:

Jeg takler ikke røykelukt. Jeg blir så forbanna når jeg sitter på restaurant og jeg akkurat har fått maten min, så begynner folk å røyke slik at det blåser rett oppi trynet mitt. Sorry, men jeg signet ikke opp for lungekreft eller illeluktende shit. Respektløst, seriøst. Skal du røyke så pass på at ingen inhalerer den dritten der iallefall. Ødelegger hele apetitten.

 

Ukens opplevelse:

Det var veldig morsomt å dra i fornøyelsesparken Terra Mitica i Spania og ta berg-og-dalbaner og karuseller. Det er veldig lenge siden, og jeg merket hvor sykt pinglete jeg var i begynnelsen, men etterhvert turte jeg å ta alt, og det var veldig befriende. Digg å få sug i magen og adrenalin.


 

Ukens surring og glemming

Jeg bestilte et ganske dyrt Lumee-deksel til telefonen min med selfie-lys, typ 600 kr, og jeg gledet meg som en unge til å få det. Så etter en dag ser jeg at jeg har bestilt for feil iPhone, nemlig iPhone Plus. Er det én ting jeg ikke tolererer når det gjelder meg selv (og andre forsåvidt), så er det klomsing. Klikkings. Det hadde bare blitt styr og kostbart å levere det tilbake, så da måtte jeg bestille et nytt. Så nå har jeg altså brukt 1200 kroner på et selfiedeksel. Bra og veldig nødvendig, Heidi.

 

Akkurat nå:

Kom jeg nylig hjem fra trening med Ulrikke, har spist middag og føler meg fresh!

 

Sporadisk

Hellu :) Nå har jeg litt dårlig samvittighet, har vært veldig sporadisk og lite blogging i det siste. Jeg har måttet ta meg en liten pause slik at jeg fikk lysten tilbake igjen, og hadde noe å skrive om. Jeg har blogget nesten fire år i strekk nå, og det er naturlig at en blir litt tom og lei etterhvert. Så nå måtte jeg bare legge den bort litt. Men har mange innlegg på lager, har bare vært så mye å gjøre i det siste, så de kommer nå fremover. 

Jeg ble denne uken igjen spurt om å bli med i et program for TV3, men innspillingen er neste uke og jeg har rett og slett ikke mulighet. TV er absolutt noe jeg har lyst å jobbe med, men samtidig er det jævlig skummelt, haha! En må rett og slett bare hoppe i det. Men de skulle høre med meg ved en senere anledning om det kom noe passende. Ellers har jeg bestilt ferie, så jeg reiser i begynnelsen av juli til varmere strøk. Åh, gleder meg såå mye. 

I går var jeg på sommerfest i St. Hanshaugparken, det var kjempegod stemning med livemusikk og DJs. Sommer i Oslo er litt kos det også! Nå skal jeg gjøre meg klar og så skal jeg gå ned til Ben & Jerry's på Karl Johan og spise is! Nam <3 

Flere innlegg kommer senere i dag, senest i morgen :) See ya <3 

En erfaring rikere

 photo ck2_zpsnnqrkpe9.jpg

Hei dere :) Blitt noen dager siden sist. Jeg dro faktisk på den daten på fredag, og det var veldig hyggelig. Han var også kjempe hyggelig, men ikke helt min type, dessverre. Vi hadde noen glass rødvin og en god prat så dro jeg hjem. En erfaring rikere, I guess?

Jeg kjenner jeg har fått litt nok av dette opplegget, så nå skal jeg bare fokusere på meg selv, så får jeg se hvem som dukker opp, om noen gjør det. Dessuten har jeg så sær smak at jeg tror ikke jeg kan finne noen gjennom Tinder for eksempel, der er det liksom bare utseendet en ser. Selv om jeg er overflatisk når det gjelder meg selv, så er ikke den andres utseende særlig viktig, det er personligheten som fenger meg. Sånn har det alltid vært. Kanskje derfor jeg og han ene eksen min ble kalt skjønnheten og udyret i tenårene? Folk er slemme, as :p 

Nå sitter jeg og lurer på hvor jeg skal dra på ferie i sommer, enten Spania eller USA tenker jeg. Trenger virkelig å dra bort i noen uker nå, men det blir nok ikke før i juli. Det er også best i forhold til bloggen, ettersom det er mye events og happenings i juni, og veldig lite som skjer i juli. 

Håper dere nyter sommeren på godt dere kan <3

Dog walk

 photo antrekk6_zpsqok5ptc7.jpg

Noen mobilbilder (grøss) fra den lange turen vi gikk med hunden til Kristoffer i dag. Hadde ikke batteri på noen av kameraene, så da fikk det duge. Fikk lyst til å hoppe oppi fontenen med hunden for det så så digg ut, men tror ikke det hadde vært sosialt akseptabelt. Just a hunch.

 Nå skal jeg straks til en venn og lage mat, Enchiladas, nam. Jeg er en meksikansk-matfrik, det skal bli så digg! Føler virkelig det er fredag i dag. Gleder meg til helg <3

Too hot, DGAF

I dag var jeg en liten tur på St. Hanshaugen med bae og hadde en liten cold beverage (bare Farris altså) i sola. God damn, så varmt det er! Sånn typ too hot to feel fresh, så shades on, whatevs. Sommeren nærmer seg med stormskritt, og jeg merker jeg ikke er forberedt, haha. Juni i morgen liksom, that's just cray... 

Eneste jeg vet er at jeg skal på Findings Festivalen i august, noe som blir en helvetes fest rett borti gata her, så det kan jeg ikke gå glipp av!

AdDu kan joine og kjøpe billett her :)

Harde dager

 photo caps_zpsa5t3188n.jpg

Caps herfra 

Sorry for å igjen å ha vært missing in action siden 14. mai. Det har vært noen harde sammenhengende helligdager og det har gått i ett kjør med rock n' roll-livsstil så det er sikkert noen andre slitne sjeler der ute også? Jeg har nesten sovet konstant siden 17. mai og jeg er fortsatt sliten. Begynner heldigvis å komme seg igjen nå. Back to work! Begynner å bli for gammel for dette, lol. Hadde et tidlig møte i dag og jeg bare caps - store solbriller - headphones blaring mens jeg var på trikken. Please don't approach, takler ikke mennesker i dag.

Det er på slike dager en skulle hatt en sånn her:

 photo close_zpsk7wmkru4.jpg

Akutt fest

I går ble det en akutt fest på Stratos med Junkyard, en av mine favorittsponsore. Jeg er jo hjernedød når det gjelder datoer, så kompisen min bare "skal du dit?" jeg bare faaaaen det er i dag. Heldigvis hadde jeg lagt en insane smokey eye sminke for å imponere alle snapchat-flørtene mine, så jeg var klar til å dra. Og fikk med eksen, ellers hadde jeg ikke giddet. Jeg føler jeg trenger en støttekontakt på fylla, men selvfølgelig endte det med at jeg måtte eskorte ham hjem jævlig tidlig. Uansett, Junkyard, you throw a hell of a party!
 

Nå sitter jeg og hører på Panda og chillern noe sykt i sengen. Lørdager er til for å gjøre ingenting og sminke seg jævlig lenge. Håper dere gjør noe av det samme.

Gidder ikke sløse mer energi

Jeg må bare si takk for de hyggelige og litt dypere responsene enn vanlig på det forrige innlegget. Det er vanskelig for meg å være personlig og iallefall å vise sårbarhet, så det setter jeg pris på.

Jeg har funnet ut at jeg ikke gidder å sløse energi på folk som ikke gir det tilbake. Jeg har aldri vært «den jenta» og jeg kommer heller ikke til å bli det. Jeg er litt guttete så jeg tar naturlig initiativ og er ikke så høytidelig på det, men nå er det stopp, haha. Nå får de jage meg de som vil ha meg, ferdig pruta.

Jeg følte det ble litt sånn pity party og at folk prøvde å trøste meg i går (iallefall blant venner og sånn på Fb), men jeg er verken interessert i sympati eller fortjener det. Jeg er veldig bortskjemt og har allerede blitt invitert ut på fire nye, flotte dates med en franskmann, en italiener, en amerikaner og en nordmann, haha. Så det er ikke synd på meg i det hele tatt. Det er til og med folk som har lest innlegget og vil gi meg en fin date pga det, aaw <3 Det er bare det at en vil ha det en ikke kan få, vettu.. Når du sitter og forelsker deg i Patrick Bateman fra American Psycho så vet du at har issues, liksom. Men, good news, tanken på å date skremmer meg ikke like mye lenger. Mer likegyldig, kanskje?

Kjole herfra

I går var det en utrolig herlig dag, bestevenninna mi og jeg dro og tok bilder og fant et utrolig fint sted i Slottsparken som vi ikke hadde sett før. Vi pratet selvfølgelig om da vi var på Torggata Botaniske i helgen og så to personer dry humpe hverandre to meter fra oss, og det var såå awkward. Du vet når du ser offentlig oppførsel som du bare ikke kan forstå. Like, what is even happening? Jeg tenkte de var på drugs, men det så ikke sånn ut egentlig, så vi sa nesten i kor: «På drugs eller fra Drammen!?» (ikke hat oss nå, vi vet at alle fra Drammen ikke er sånn). 


Det er godt å ha ting på plass når det gjelder vennskap iallefall. Hun tar meg med på alle slags kulturelle steder som jeg aldri hadde funnet på å gå, og jeg legger ingen skjul på at jeg ikke har peiling på kunst og er helt fraværende når det gjelder miljø, verden kunne gått under for min del liksom. Men det er ikke det som er viktig i et vennskap, haha. It's keepin' it real - honesty, loyalty, respect.

Peace out <3

Instagram og snapchat: heidichic

 

Min første Tinder date og selvdestruksjon

Nå er det nesten en uke siden jeg har blogget, noe som kanskje aldri har skjedd siden jeg begynte. Sannheten er at jeg har vært veldig lite motivert i det siste, nesten slik at jeg har vurdert å slutte å blogge. Eller, kanskje riktigere sagt, ta en pause. Jeg elsker jo å blogge, og vet ikke hva jeg skulle gjort uten den, men jeg får av og til behov for å distansere meg fra lipgloss, champagneevents, følgere og likes liksom. Det er et evig press som er vanskelig å legge bort, og det føles av og til veldig tomt ut når det blir for mye av det samme. Jeg har en fryktelig dyp side og en ganske overflatisk side, og i det siste så har det vært en veldig skjev balanse mellom dem.

Det har skjedd mye den siste uken. Jeg har til og med vært på min første Tinder-date. Eller min første date, punktum. Jeg, den sjenerte jenta som avtalte å møte gutter gjennom IRC (en gamlere versjon av MSN for dere kids:p) da jeg var 12-13 år og løp avsted så fort de var innenfor rekkevidde. Jeg er fortsatt den jenta innvendig, og fortsatt like håpløs på området. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir så sjenert, for jeg kan lett sitte på vors med 10 gutter alene uten stress. Jeg tror bare det er den datingsettingen som friker meg ut. 

Nå er jeg i en alder hvor det ikke er sosialt akseptabelt å fysisk løpe avsted lenger, så da blir løsningen å drikke seg til mot, tydeligvis. Jeg var ekstremt nær å avlyse denne daten også, men det var tredje gang han spurte meg ut, pluss at han så ut som typ Johnny Depp og hadde den råeste musikksmaken (for en gangs skyld), så jeg måtte bare manne meg opp. Og det gikk egentlig veldig fint til å begynne med, men jeg endte opp med å drikke meg for full til slutt, of course. Jeg trodde at gutter likte at jenter var litt ville, men jeg tror jeg må begynne å roe meg litt ned, haha. Det var jo en utrolig hyggelig kveld, men det ble liksom med det. En lærer så lenge en lever! Note to self! Så er jeg ganske sikker på at han ikke var ute etter noe seriøst, noe en senser ganske fort.

Jeg vet ikke helt hva jeg ville frem til med dette innlegget, men jeg følte for å være litt mer personlig, så det ble et lite sammensurium av ting. Jeg har hatt et ganske selvdestruktivt år i 2016, noe jeg har lyst til å få slutt på nå. Jeg er min egen verste fiende, jeg setter altfor høye krav til meg selv, og ingenting er noengang godt nok. Jeg har følt meg ensom siden jeg ble singel, fått skadet egoet mitt av fuckboys (det er jeg som er vant til å herse med gutter, ikke omvendt, *kremt*) men samtidig så skal jeg ikke klage da jeg får forespørsler daglig om å dra på date, av utrolig flotte mannfolk! Spørsmålet er bare hva de vil.. Jeg har vurdert å bli en kynisk player selv, haha. 

Hvis dere kjære lesere har ønsker om spesielle blogginnlegg, eller bare noe generelt, så skriv gjerne i kommentarfeltet. Kanskje jeg får motivasjonen opp da! :)

xoxo

Instagram og Snapchat: heidichic

 

Siste Snapchats

 photo snapchat lately heidichic1_zpsmsh0qeob.jpg

 photo snapchat lately heidichic_zpsoiy8zdqp.jpg photo snapchat lately heidichic2_zpsfbfbq5ca.jpg photo snapchat lately heidichic5_zpshpdy6wht.jpg

Når den nye oppdateringen på Snapchat kom med faceswaps'a så satt jeg literally en halv dag og swappet tryner med folk fra kamerarullen. Jeg vil absolutt si at Dajana og Marilyn Manson var best, haha! Jeg ble nesten litt starstruck av å se meg selv som Manson, lol. Se videoen under:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uken som gikk

Ukens opptur

At jeg klarte å gå ned 2-3 kilo på én uke ved hjelp av null øldrikking og detoxpiller fra Polen. Dette var fordi jeg skulle komme meg inn i denne spinkle kjolen fra Nelly som jeg skulle bruke i bursdagsfestene i helgen.Ukens nedtur

Da jeg fikk på meg kjolen så røyk glidelåsen, dermed kunne jeg ikke gå med den likevel.

 

Ukens bilde

Jeg ble tilsendt dette bildet av en venninne på Snapchat for noen uker siden, det er fra årboka 2002 ellerno i 8. klasse. Jeg så litt nøyere på det denne uken, og det ser ganske mistenkelig photoshoppet ut rundt smykket på halsen. Kan det være fordi jeg alltid gikk med Marihuana-chokeren min? Hahaha. Tanken på at noen har tatt seg tiden til å redigere (veldig dårlig) bort weedplanten er sykt lættis! (Jeg var forøvrig "Straight edge" på den tiden, noe som innebærte avhold fra alcohol, drugs men ikke rock n' roll, hence the Marilyn Manson T-shirt. So don't do drugs, kids!) Legg også merke til de ekstremt tynne 90-tallsbryna og at jeg alltid var solbrent under øynene. Smilte og var sminkefri på den tiden også. Tidene forandrer seg.

 

Ukens craving

Spooning.

 

Ukens låt:

Jeg må ha vært rimelig happy denne uken, for jeg har nemlig nynnet og danset masse til denne.

 

 

Ukens lættis

Er det bare meg eller prater folk ekstremt mye på fest?? Jeg vil faenmeg bare chillen med drinken min og shut the fuck up. Jeg ble helt overveldet da jeg dro i bursdagsfesten på lørdag, så til slutt så måtte jeg bare si at NÅ trenger jeg en time out! Og det resulterte i denne videoen med kråkelatteren min: (trynet på han fyren er jo priceless også)

 

 

Ha en fin (blå)mandag, peepz! :)

 

Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

Inside my phone

 photo inside my phone_zpsuqy7adky.jpg

Jeg har lenge tenkt på å lage et innlegg om hva som er på iPhonen min, så here goes. Hjem-bildet mitt er av Marilyn Manson fra en Saint Laurent-kampanje. Rett og slett fordi han er drømmemannen, og det gir meg en sjelero å se på ham hver dag.

 photo phone2_zps6vt8uqsb.jpg

På forsiden har jeg appene jeg bruker mest. Jeg pleier ikke å ha varsler på noenting utenom epost, telefon og meldinger, men har begynt med det i det siste. Jeg synes generelt det er for mye sosiale medier å kommunisere med folk på, så jeg synes det er avslappende å ikke bli distrahert av det hele tiden. Snapchat og Insta-varsler er av tho. Jeg har greit mange uleste eposter ser jeg, haha. Men jeg har faktisk kontroll på det. Som blogger er epost utrolig relevant, så det er noe jeg sjekker hver dag. Bruker også blogg.no-appen hver dag for å lese og godkjenne kommentarer.

Netflix er beleilig plassert vedsiden av Tinder, høhø^^ Tog du an??

 photo phone9_zps1d9wsvjq.jpg

Jeg måtte ha med blokkerte SMSer for det er en genial funksjon faktisk. Fant det ut for cirka ett år siden. "Før i tiden" kunne du bare blokkere folk fra å ringe deg, men denne funksjonen gjør det mulig å blokkere folk fra å sende deg SMS og iMessenger også. Denne er perfekt når du eier i en SMS-krig, når du er totalt ferdig med noen og ikke er interessert i et svar. Enough said, bye, bitch :)

 photo photo6_zpsexcdzfvl.jpg

Mine favorittapper til fotografi er VSCO for filter, Picframe for kollasjer og Photoshop Express for litt ymse. Instaflash er forresten den beste appen for å forbedre lysstyrken på bildene dine, det ser veldig naturlig ut. Ellers er PlayMemories en genial app for det speilløse kameraet mitt Sony A5100, da jeg kan bruke den som trådløs fjernkontroll og også overføre bilder enkelt fra kamera til telefonen.

 photo phone5_zpslktlibvy.jpg

Siste bildet på tlf'en er fra Villa i helgen.

 photo phone4_zpsoszekn6d.jpg

Hva er vel en telefon uten Kardashian-apps? Haha. Btw, Kimoji suger, så ikke kjøp den. Kule emojis, men de fungerer ikke som emojis i det hele tatt så det er ikke vits en gang. De blir dritstore og sendes som MMS. Altså, just don't. Kylie appen lastet jeg ned for sminketutorials, men bruker den sjelden. Ellers har jeg Tabs appen for når jeg spiller gitar. Tripadvisor er genialt når en er på tur på ukjente steder og vil finne restauranter, kjøpesentre og andre morsomme ting å gjøre.

Lookbook og Pinterest bruker jeg av og til for inspirasjon til antrekk og andre ting. Og Uber er selvfølgelig en must-have.
 

Håper dere likte innlegget! :)

Uken som gikk

Ukens bilde

Møtte en utrolig hyggelig leser da jeg var ute på lørdag! Made my day. Og så pen da! <3 

Ukens nedtur

At jeg ikke får dratt på Coachella og sett Guns N' Roses reunited. Jeg blir helt stressa av det, og jeg håper inderlig jeg får sett dem et annet sted. Klarer nesten ikke tenke på det :(

 

Ukens craving

Fortsatt burrito fra El Burro på Frogner, I can't stop! Kjøper det nesten hver dag.

 

Ukens tanke

At det ikke er så gøy å være singel som jeg trodde. Jeg har så mye kjærleik å gi vettu, haha! Jeg er som en liten pusekatt. Men med min track record så burde det dukke opp noen snart. Akkurat nå fokuserer jeg bare på meg selv, og det er litt digg det også. 

 

Ukens opptur

At jeg fikk komme til min nye frisør og fikset håret! Jeg har vært stresset over håret mitt så lenge nå, så det var en skikkelig lettelse. Nå slipper jeg å bekymre meg for at festene og etterveksten stikker ut overalt, og jeg er superblond igjen, wee.

 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-47_zpshuwhxgf4.jpg

Ukens lættis

Fy faen som jeg lo når jeg så denne videoen, hahaha:

Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

 

Klar som et egg

 photo IMG_1279_zpsq86p0zvc.jpg

Hallå <3 Håper dere har hatt en fin uke så langt. I morgen skal jeg til min nye frisør, og jeg gleder meg så j*vlig mye! Jeg har ikke vært og fikset håret på flere måneder, jeg har klippet og stripet håret selv liksom. Med hjelp fra Anders. Tror du han synes det er gøy eller? Haha, han hater det. Bare se for deg oss på et trangt bad med sølvfolie og blekemiddel, hjelp. 

Hilde, den forrige frisøren min, har blitt gravid, så har jeg ikke funnet noen flinke som jeg har stolt på inntil nå, derfor har jeg gjort det selv. Bra logikk:p Gleder meg til å vise dere hvordan det blir med min nye frisør, hun er  dyktig!

Nå skal jeg straks i et møte, så må kjappe meg (alltid dårlig tid).

Er det seriøst mulig?

 photo kattekafe_zpsfitg5adh.jpg

Altsåå.. Dette er bare helt fantastisk. Er det virkelig sant? Jeg snakket med Ulrikke om Tokyo for litt siden og da nevnte hun at det var kaféer der hvor en kunne komme å ta seg en kaffe mens en klappet og koset med masse pusekatter. Jeg bare ARE YOU FUCKING KIDDING ME?? Jeg er en crazy cat lady og jeg løper nærmest etter katter så fort jeg ser en, særlig siden det er så få av dem her i Oslo :p Og jeg har utrolig lyst på en katt men jeg føler jeg må vente noen år med det enda. Hva er vel bedre enn å dra på kafé med en venninne mens en får koset med verdens skjønneste skapninger? Og jeg slipper å dra til Tokyo fordi det kommer til OSLO??! JA! Jeg håper virkelig dette slår igjennom. I tillegg til at det gir folk glede så vil det hjelpe mange katter fra shelters å få hjem fortere.

 photo image2_zpslajprhtb.jpg

Er det noe jeg skal attende dette året så er det sannelig pop up cat café. *Puuuuurrr.*

Hva synes dere om konseptet?

 

Derfor sveiper jeg venstre på Tinder

Alle "Tindere" har sine måter å sile ut folk på, du må ta en kjapp avgjørelse basert på veldig lite informasjon, noe som ikke alltid er like enkelt. Du må bli dømmende, noen blir det på utseendet, andre blir det på den lille informasjonen en får, eller en kombinasjon. Jeg satt litt på Tinder her om dagen, og det er ikke så lett å sette fingeren på akkurat hva jeg liker, for jeg har ikke en spesifikk «type». Men jeg har funnet ut hva jeg ikke liker, tydeligvis. Dermed tenkte jeg det kunne være morsomt å lage en liten liste over what turns me OFF. 

 photo tinder9_zpscbnsglu2.jpg

 

For mye friluftsbilder: 

Du er på fjellet, på ski, hanggliding, parachuting, skauen osv. Jeg ser for meg at du er en friluftsnazi som skal ta meg med på alt dette ellers er jeg ikke «sporty» nok. Noen skriver faktisk at hvis ikke du er friluftsperson så fuck off, omtrent. Urban chick here, baby. Jeg er med på noe altså, men det får være grenser.

 

Bodybuildere:

Det kan bli for mye. Hvis du kun har bilder av at du flekser med Hulk-lignende muskler med bronzing og babyolje så er det et nei for meg. Noen andre som føler at det skriker mindreverdighetskomplekser?

 

For mye selvdigger-selfies:

Det holder at en av oss er narsissistiske. Gutter som bryr seg like mye eller mer om utseendet enn meg synes jeg er feminint, og jeg får også en følelse av at de ikke er til å stole på, da de muligens trenger mye bekreftelse fra andre på hvor pene de er. Typ fuckboys. Jeg liker at gutter er casual handsome. 

Dårlige bilder:

Jeg ser halve fjeset ditt, du er helt blurry eller har bilder fra laaang avstand. Jeg kan ikke se deg!

 

Folk som jobber på Joe & the Juice (en liten intern spøk mellom meg og venninna mi):

Det virker som om cirka 90% av de gutta der går med caps og surfer. Og alle har som første profilbilde at de jobber på Joe & the Juice, så skriver de at de er en del av «the traveling crew» eller noe. Why are you beaming with pride over this? I real life når jeg bestiller kaffe hos dem så ser de såvidt opp på meg og prater til meg som om jeg er en surfebuddy ellernoe. Eller som om at de er for «kule» for meg. What the hell :p 

Hippier:

Hvis det nesten bare er bilder av at du surfer, chiller på beachen og du ikke oppgir hva du jobber med, så får jeg følelsen av at du er litt for lite etablert eller seriøs. Hvis du har bilder av at du røyker weed i tillegg så vet jeg absolutt hvilken vei jeg swiper. 

 

Gutter som skriver at de liker naturlige jenter:

Jeg føler bare de er usikre på seg selv, jeg vet ikke. Skal jeg ikke få gå med sminken min liksom? Lol.

 

 

For snill:

Du ser altfor snill og pushover ut. Jeg ser det på hele deg. Du er en norsk godgutt som jeg kommer til å kjøre dampveivals over. Jeg er for hard for deg. Dette ser jeg med en gang, og det er disse jeg swiper fortest på.

(Jeg kan være en snill pus også, da <3)

 

Folk som har «Hvis du (insert text) så kan du swipe til venstre» i profilen:

Feministen i meg bråvåkner. Jeg får for meg at du er et sjefete, mannssjåvinistisk asshole. Bare for at du skriver det så skal jeg swipe venstre. 

 

Sykepleiere, miljøaktivister, folk som jobber med barn eller filantropister:

Utrolig noble yrker, men jeg tror det igjen går på at de er for snille. Flott at de gjør det, men... nei. Seinfeld forklarer:

 

Folk som skriver i profilen at de ikke gidder å skrive frem og tilbake, men vil møtes:

Greit, mister. Er du så utålmodig at du ikke kan veksle et par ord for å se om vi har noe til felles før vi møtes på en klein kaffedate? I'd rather text a bit.

 

Har barn:

Jeg er jo ikke viden kjent for å være glad i barn. Jeg vet ikke om det finnes unntak her... Kanskje hvis du er en deadbeat dad (neida:p)

 

Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

 

Er jeg feit?

Her om dagen ble jeg regrammet på en stor moteprofil på Instagram, noe som var hyggelig. Men så gikk jeg inn og leste på kommentarene, og jeg ble faktisk overrasket av å bli beskrevet som "tykk".

Jeg skal innrømme at den ene spøken var litt morsom, at du føler deg like kvelt når du er i et forhold som benet mitt i den buksa. Ironisk nok var jeg ganske stolt over å komme inn i minste størrelsen i asiatiske jeans. Jeg følte meg som en konge når jeg fikk knappen igjen, haha. 

Men jeg ble litt irritert. Ikke fordi jeg har komplekser for kroppen min, men fordi normen må være litt syk hvis jeg blir beskrevet som feit, eller tykk. Har Instagram blitt så fylt av anorektiske bilder at jeg skal bli ansett som en «thick girl»? Jeg har også blitt kalt rett ut "faaaaat" før. Ikke at det er noe galt med å være tykk, men vi må da ha et noenlunde perspektiv på ting, slik at folk vet når de kan føle seg innenfor «normalen», og ikke ender opp med å sulte seg ihjel. Det treffer kanskje ekstra godt siden jeg hadde en storesøster som led av en spiseforstyrrelse i flere år og som tragisk nok døde som følge av det, i en alder av 24 år. Jeg blir bekymret for yngre jenter som leser slikt og tenker at de ikke er tynne nok.

 photo street style urban chic fanny lyckman_zpsfpvc9vmt.jpg

Jenter spesielt er veldig flinke til å trykke hverandre ned og jeg har alltid følt at de skaper et verre kroppspress enn menn. Jeg har aldri vært supertynn, men har sjelden følt meg uattraktiv overfor det motsatte kjønn. Jeg er ganske sikker på at de ikke bryr seg om jeg hadde vært 5 kilo fra eller til. Og ikke føler jeg at de bryr seg om høyden min heller. Jeg har aldri vært sammen med en gutt under 1,80, jeg har til og med vært sammen med en på 1,92 og jeg selv er bare 1,55. Så det er tydeligvis ikke et problem! Men jenter har alltid vært besatt av å sammenligne høyde og vekt (les: ikke alle jenter). Det er synd at det skal være sånn. Jeg skjønner at mannfolk blir irriterte når det til stadighet kommer frem i media at noen har kledd seg naken for å få fokus på kroppspress, det er jo som en selvoppfyllende profeti. Jeg blir nesten litt flau.

 photo gratt sett skinn bik bok11_zpsdkjwvg0z.jpg

Jeg er 1,55 og veier rundt 48-49 kilo. Jeg vet jeg er normal, men jeg er voksen og trygg på hvordan jeg ser ut. Jeg bryr meg ikke så mye om kropp skal jeg være helt ærlig, og spiser akkurat det jeg vil. Eneste jeg er opptatt av er at kroppen skal holde seg stram etterhvert som jeg begynner å dra på åra (høhø), og at den holder seg innenfor min biologiske vekt, som rangerer fra 45-52 kilo omtrent, avhengig av muskelmasse. Det er verre med yngre mennesker som er lettpåvirkelige. Jeg husker selv at jeg slet med det tidlig i tenårene, og det var kun på grunn av kommentarer fra andre. Jeg hadde i utgangspunktet ingen problem med min vekt, men jeg utviklet meg og fikk former før alle andre, og da fikk jeg noen kommentarer slengt min vei som satt lenge og gjorde vondt.

 photo IMG_8785_zpskwwwt7t4.jpg

Alle er forskjellige, noen har former, noen er supertynne, noen har litt mer naturlig. Hva du foretrekker, er personlig. Jeg synes det er fint å være tynn men jeg liker også kropper med masse former. Poenget er at ingenting er "feil", med mindre du er farlig overvektig eller undervektig, slik at det blir usunt.  Det er viktig at det er rom for flere kroppstyper, fordi folk er seriøst født forskjellige, og det er ikke alltid noe å gjøre med det. Jeg kommer aldri til å få en liten rumpe uansett om jeg trodde jeg kunne lokalslanke den bort da jeg var 13 :P Heldigvis har Kim Kardashian gjort det populært med store rumper og former. En kan si mye rart om den familien, men jeg synes faktisk at de har banet vei for andre kroppstyper enn da for eksempel Nicole Richie og Paris Hilton var i slaget.

Mitt råd til yngre jenter er å tenke litt mer på hva du selv mener istedetfor å bry deg om hva andre sier. Mange folk har tydeligvis et veldig forvrengt syn på ting, og da er det synd og unødvendig å bli påvirket av dem. Spesielt hvis du er i utviklingsfasen - da er det ofte ikke så mye å gjøre med det. Kroppen trenger å utvikle seg. Det samme gjelder ansiktet ditt, og andre kroppsdeler. Så lenge du er fornøyd, så er du fornøyd. Stol på deg selv.

Og nei, jeg er ikke feit!

 photo jeans skinnjakke antrekk outfit-41_zpstmdhkcjn.jpg

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM OG SNAPCHAT: HEIDICHIC

Uken som gikk

 photo buttergloss banana split royale nyx-5_zpswbxfwyda.jpg

Ukens wanderlust:

Jeg har wanderlust 24/7, og skulle helst vært på farten hele tiden, det er da jeg er lykkeligst. Drømmer alltid om USA, men har også hatt lyst til å dra hjem til Haugesund den siste uken faktisk. Lei av Oslo.

 

Ukens låt:

InMe - Underdose. Har omtrent ikke hørt på dette bandet siden 2003, da jeg var 13 år og så dem på metalfestival i London. Jeg husket de ble buet av scenen fordi de var ikke "heavy" nok, lol. Men den siste uka har de gått på repeat, sikkert fordi jeg har vært litt deppa, meh.

Ukens mest leste innlegg:

Det er slutt-innlegget, som ble lest av rundt 10 000 stk. Var i tvil lenge om jeg skulle skrive det, men glad jeg gjorde det. Jeg er altfor privat av meg, skal prøve å skrive mer personlig fremover.

 photo buttergloss nyx banana split8_zps13ecww0d.jpg

Ukens latterkrampe:

Da jeg spontant dro på stand up på lørdag, og lo meg ihjel. Meget bra line up.

 

Ukens tanke:

At jeg dømmer folk for lite, og at folk av og til er så dumme som de virker. Jeg som basically er en misantrop skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare kan innse at mennesker er som de er. Jeg prøver alltid å se bak fasaden på folk, fordi jeg selv er veldig annerledes enn jeg virker. Men noen er tydeligvis bare helt blåste. (Jeg har sett på Paradise Hotel introduksjonsvideoene.)

 

Ukens craving:

Burrito, kunne spist det hver dag!

 

Akkurat nå:

Holder jeg på å lage meg blomkålsuppe mens jeg blogger. Alltid multitasking! Og nå kokte den akkurat over, som vanlig...

 

Ukens film:

Red State. Crazy religiøs, psykologisk thriller. Går på Netflix :) Sikkert for meget spesielt interesserte, tho.

 

Instagram og snapchat @heidichic

 

 

Bogstad Country House

 photo e1_zpsyohyfar7.jpg photo country house bursdag-10_zpsieyauie9.jpg photo country house bursdag-9_zpsoqvi15mo.jpg photo country house bursdag-12_zpsfplwjyl5.jpg

Bursdagsjenta <3​

 photo country house bursdag-11_zpsawjppx4c.jpg

Noen bilder fra bursdagen til Guro på Bogstad Country House i går. Det var kjempehyggelig med masse godtfolk, mat og drikke! I dag er jeg naturligvis ganske groggy. Note to self; slutt å drikk øl med sugerør.

Jeg fant forresten nettopp et helt nytt arkiv med 48 Hours Mystery, og gjett om jeg ble happy. Åååå.. Jeg er helt hekta på det programmet, har sikkert sett over 100 episoder. Nå skal jeg lage meg pasta carbonara og binge watche. Usikker på hva jeg skal i kveld, får se hva kvelden bringer :) Ha en fin lørdag, dere <3

Det er slutt

 photo buttergloss nyx banana split-26_zpsratchuyz.jpg

Jeg tenkte det var på tide å bare offentliggjøre det, selv om jeg ville være diskret til å begynne med. Å slå opp med noen i disse tider er litt annerledes enn sist jeg var singel. Jeg har omtrent ikke vært singel siden jeg var femten år, a' la 2005, noe som forresten er helt sykt å tenke på. Det er ikke det at jeg være i et forhold, men det dukker seriøst alltid opp noen med en gang jeg blir singel. Uansett, nå i 2016 må ting tydeligvis skje på Facebook ellers har de aldri funnet sted. Jeg ville unngå å offentliggjøre det på FB for å slippe triste fjes og utsagn som «Hva har skjedd?» og «Går det bra med deg??» men det må tydeligvis til.

Og ja, det går helt fint. Vi er fortsatt gode venner (ja, bare det) og ønsker hverandre det beste. Jeg har tilbudt meg å være wingman'en hans på byn men han er ikke så begeistret for det. Da blir jeg litt fornærmet, jeg tror jeg hadde vært rå på det. Men han klarer seg vel fint selv.

Faktum er at vi gjorde det slutt i begynnelsen av desember, som er nesten tre måneder siden. Jeg trodde folk ville legge merke til det etterhvert, men det må tydeligvis markeres, særlig siden vi fortsatt er venner. Jeg fant ut her om dagen at jeg kanskje har vært litt vel diskret siden nesten ingen vet det, så da måtte jeg bare skrive et innlegg på bloggen, slik at det er ute der. I tillegg ville jeg ikke at folk skulle tro at vi var utro mot hverandre, noe folk faktisk har trodd! What the hell. Da hadde han jo ligget på sykehuset. Knis.

 photo buttergloss nyx banana split8_zps13ecww0d.jpg

Jaja, det har tatt litt tid å vende seg til å være singel etter typ elleve år. Ting har forandret seg mye, og måten folk dater på. Jeg er fortsatt i retro mode tror jeg. Jeg har akkurat lært meg hva "Netflix og chill?" og "fuckboys" er. Og gud hvor mange fuckboys det er. De er lette og snu et blindt øye til, så pass på, fellow singles. Og så er det Tinder, da. Kjære Tinder. Du er noe helt nytt for meg, og jeg liker deg ikke. Jeg matcher med noen, så skriver de til meg, men jeg vil aldri skrive med dem og så føler jeg meg bare som en tease. Jeg tenker «Ånei» hver gang det blir match. Det er som å bla opp en meny, men skal jeg velge en gutt kun utifra et bilde? Det går jo ikke, ikke for meg iallefall.

 photo fuckboy_zpsyhfcnpiq.jpg

Så anbefalte en venninne meg Happn, nok en dating app, men denne finner kun matcher i nærheten av deg. Altså den registrerer hvor du går, og finner folk i nærheten av deg. Det gjorde meg intet annet enn paranoid, og nå tør jeg såvidt å dra på butikken. På tide å slette den appen kjenner jeg.

Kanskje jeg ikke er så veldig på jakt. Eller bare har blitt veldig kresen. Eller kanskje jeg i skrivende stund har blitt smitten av en fuckboy. Nå har jeg sittet og misunnet single mennesker i flere år, men dukker det opp noen så dukker det opp noen, liksom. Jeg er en håpløs romantiker, hva kan jeg si...

 photo buttergloss nyx banana split6_zpszsn9xixl.jpg

Følg meg: Instagram: @heidichic // Snapchat: heidichic

Weekend

Hei, dere! Håper dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har akkurat kommet meg ut av dusjen og spist frokost. Jeg gjør aldri noe vettug på lørdager, bare ligger og drar meg :p

I kveld skal jeg i bursdagsfest til Glenn og June på Baroque. Kommer masse kjentsfolk, så det blir morsomt! Det er samme stedet som etterfesten til Vixen Blog Awards var. Skal ta med kameraet og se om jeg får knipset noen bilder fra kvelden :) Jeg skal dog på kurs ganske tidlig i morgen som varer hele dagen, så det spørs hvor lenge jeg blir.

 photo image1_zpskedn7gx0.jpg

Jeg  være opplagt til Dajana sitt fantastiske sminkekurs, det kommer til å bli helt over the top! Hun har ordnet seg så mange sykt bra sponsorer, blant annet Inglot, Tromborg, Hempz, Elle, Real Techniques, Tone Lise Akademiet, Ardell og flere. Vi kursdeltakere får med andre ord masse fint i goodiebagen, jeii! Etter kurset blir det også mingling, dessert og drikke. Gleder meg <3

 photo dajana_zpsmgd1v54x.jpg

Se så nydelig Dajana er da! Make up on poooint <3 Det vil komme flere kurs, for dere som ikke fikk muligheten til å delta på dette :) Følg henne på Instagram @dajanamakeup og Facebook HER.

 

Down in the park

 photo Slottsparken-4_zpsvem8vmb8.jpg

I dag var jeg med Kristoffer og hunden og gikk tur i Slottsparken. Merker det er DIGG med litt solstråler i Oslo igjen altså, får meg til å se frem til våren og sommeren! Jeg er litt redd hunder egentlig, siden jeg har blitt bitt så mange ganger. "Han biter ikke" sier hver jævla hundeeier, haha. Apparently they do! Men Loke er jo så skjønn og ikke altfor stor. Jeg er mer en katteperson, tho. Alle katter smelter hjertet mitt <3

 photo Slottsparken-9_zpssm5ui16i.jpg photo Slottsparken-5_zpsm1lybw4h.jpg photo Slottsparken-7_zpsnvppdfnt.jpg photo Slottsparken-6_zpsc8i3fwkn.jpg

I'm wearing:

Leggings Brandy Melville

Sneakers Adidas Superstar

Faux fur ZARA (old)

Sweater H&M

Bag Love Moschino

 photo Slottsparken-10_zpswuwqxvg4.jpg

<3

Følg meg på Instagram @heidichic

 

40 spørsmål og svar

1. Hvilken film så du sist? Requiem for a Dream.

2. Foretrekker du å ringe eller sende sms? SMS hvis jeg skal avtale eller gi beskjeder, telefon hvis jeg vil skravle.

3. Hva er ditt favorittsted? Los Angeles.

 photo la_zpsuunvaynv.jpg

4. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne.

5. Er foreldrene dine gift eller skilt? Gift.

6. Når våknet du i dag? 07.30 ca

7. Hva skremte deg om natten som barn? Generelt mørket. Jeg klarte ikke å sove på mitt eget rom og sov alltid i samme seng som storesøsteren min. Jeg sover fortsatt med lys på i leiligheten, lol. Og så drømte jeg ofte om hun heksen i Hans og Grete, og at jeg ble kokt levende i en sort gryte.

8. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Jeg ser ikke så mye på Youtube, men det er sykt mange morsomme klipp på Facebook og Instagram. Jeg elsker @hoodclips: 9. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig ærlig. Hater å lyve, og er ikke spes flink til det :p

10. Hva er din verste egenskap? Jeg har et medfødt temperament, aka Hurricane Heidi. Har også blitt kalt en pitbull. Er det fordi de er små og hissige? Lol.

11. Sover du med eller uten klær om natten? Med.

12. Hviken dessert er din favoritt? Tiramisu.

13. Liker du kaffe? Ja, men jeg blir sprø av koffein. Jeg glemte å bestille iskaffe uten koffein her om dagen og lå stort sett i fosterstilling og skalv resten av dagen. Det samme skjer med alle former for nikotin.

 photo 1467891-9-1409318404439_zpsjqseve0q.jpg

14. Hva drikker du helst til frokost? Sukkerfri cola. Og det gjør meg også litt spinnvill men jeg klarer ikke la vær, for det er så digg. Kan vi vennligst få koffeinfri, sukkerfri cola til Norge?! En av mine hjertesaker, men orker ikke lage Facebookgruppe.

 photo 1467891-11-1364224616685_zpsryvuxuoh.jpg


15. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Albert Einstein og Adolf Hitler. Jeg kan se evig med dokumentarer om andre verdenskrig og Einstein er bare rå. Jeg blir veldig fascinert av genier som ham.

 photo 8dbfdfd1dbd3b06c7cef0d0de4998b0e_zpsjos5c0mj.jpg  

16. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litt tysk.

17. Sover du på en spesiell side? Alltid i fosterstilling.

18. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, siden jeg er livredd for fisker, krabber, tang og tare. Men kloret i basseng gjør at håret mitt blir grønt med mindre jeg dusjer rett etterpå, så det suger.

 photo orihuela spania-3_zps1255e8fq.jpg

19. Hva bruker du helst penger på? Klær og sminke.

 

20. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal på noe moteopplegg + vors på The Thief, se Zoolander 2 med Junkyard på Sentrum Scene og så på Matoma konsert.

21. Hvordan imponerer man deg? Ved å være hyggelig, uhøytidelig, ambisiøs, genuin, ærlig og morsom. Sistnevnte er spesielt viktig, jeg elsker å le meg ihjel. Det skal ikke så mye til for å få meg til å le.

22. Er du sosial? Både og. Trives veldig godt alene men trenger også å være sosial. Jeg er både innadvendt og utadvendt, kommer an på humøret.

23. Stjernetegn? Vekten.

24. Favorittsang akkurat nå?

25. Har du tatoveringer? Ja, men heldigvis bare én, som jeg er relativt fornøyd med. En vissen rose som jeg tok når jeg var 17 år.

 photo Myth MAC1_zps8uzzjf0d.jpg

Jeg er ikke fan av tattoveringer den dag i dag, synes det har blitt så uoriginalt. Da bør du iallefall være typen til å ha det. Hadde jeg fått lov å tattovere meg når jeg var tretten år, slik jeg ville, så ville jeg forøvrig hatt denne tattisen på overarmen:

(Takk høyere makter for at det var aldersgrense)

26. En hemmelighet om deg? Jeg skammer meg over det faktum at jeg prioriterer falske negler overfor å spille på den nedstøvede gitaren min. Funker ikke å ta grep med disse klørne.

27. Har du noen gang vært forelsket? Jeg er alltid forelsket.

28. Er det noen du savner? Mjaa.. <3

29. Favoritt quote? How people treat you is their karma; how you react is yours. - «Wayne Dyer» 

30. Hvor drar du når du er trist? Hjem alene under dyna.

31. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Et kyss :*

 photo 1467891-12-1364501209928_zps7kr2ih35.jpg

32. Hva var det siste du kjøpte? En halvliter på Bjørungs.

33. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Fant den bak sofaen :)" Jeg er helt ubrukelig når det gjelder å lete etter ting, og ringer/smser heller folk for å spør hvor mine egne ting er.

34. Drømmereisemål?
Tokyo og USA.

 photo 1467891-11-1364217952177_zpswuuzsifa.jpg photo 1467891-11-1364218039337_zpswm1dltsx.jpg

35. Hvordan er du som venn? Ekte, ærlig, lojal, omtenksom, generøs. Og en liten vaktbikkje som stiller opp hvis noen kødder med deg :)

36. Hva kan holde deg våken om natta? At jeg må opp tidlig neste dag, tusen ideer og meningen med livet.

37. Hvem i Kardashian-klanen er du? En blanding mellom Kylie og Kim. Bare med talent, haha.

38. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Mob Wives, Real Housewives of Beverly Hills, Kardashians, Orphan Black, Bates Motel, Family Guy ++

39. Kan du stå på slalåm? Jeg kan, men jeg vil helst ikke. Jeg liker best akebrett og afterski!

 

40. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Gjøre meg klar, sette på vippeextensions i byn, så på middag med Body Shop.

Følg meg på Instagram @heidichic

 

Nyttårsaften 2016

Da var det et nytt år, folkens! Denne gangen feiret jeg Nyttårsaften i Haugesund, noe jeg ikke har gjort på fem år (!) Det var veldig koselig. Først spiste vi mamma sin herlige roastbiff og ostekake, og så dro vi på vors nedi byen etterpå. Så gøy å feire med gamle venner igjen, jeg lo så mye at jeg tror jeg slet ut botoxen min, haha. Refill, please!

 photo nyttarsaften-2_zps9louslmk.jpg photo nyttarsaften-32_zpsqcuqrnrm.jpg photo nyttarsaften-5_zpsfgcnp93v.jpg  photo nyttarsaften-10_zpsgkdqseyf.jpg photo nyttarsaften nly one by annette haga jumpsuit antrekk1_zpsu3rm2xia.jpg

Kveldens antrekk: Sko fra NLY Trend by Janni Delér her // Jumpsuit fra NLY One by Annette Haga

 photo nyttarsaften5_zpspybd5tzv.jpg photo nyttarsaften-24_zps0gl4a1of.jpg photo nyttarsaften-22_zpsktsobkxl.jpg photo nyttarsaften-27_zpsyq8awaoq.jpgGo'gutta! photo nyttarsaften6_zpswu6mrta8.jpg photo nyttarsaften2_zps7vjhq7tp.jpgKjerstin og Tina photo image1 2_zps3xhbtz1u.jpg

Vi dro på Rådhusplassen klokken tolv, men det var ikke en sjel der, og bare et par raketter! Haha, hva faen skjer med denne byen?? Så vi dro like greit på Minibaren etterpå og fortsatte kvelden der :)

Håper dere får et fantastisk 2016!

 

 

På forsiden av Haugaland Nytt

 photo 1_zpsgxg8pgxy.jpg

For et par dager siden gjorde jeg et intervju med Haugalandnytt i forbindelse med bloggen, og i dag kom papirutgaven ut. Jeg fikk vite sent i går kveld at det var toppsaken, så det var jo kjempemoro! Det beste av alt var at jeg ikke hadde fått tak i mamma på telefon de to siste dagene, så da tenkte jeg at jeg får fortelle i dag istedet at det kommer en artikkel ut i lokalavisa. Uviten gikk mamma ut i postkassen i dag morges og hentet avisa og hun fikk helt sjokk, haha. Det var jo hun som hadde tatt bildet som var på forsiden også, så hun skjønte jo ingenting. Pappa og mamma bare: "Visste du om dette eller??"

 photo haugalandnytt-7_zpsalzm9nmq.jpg

Uansett veldig gøy å få litt anerkjennelse i hjembyen! Haugesund in my ♥ Takk til Elizabeth Huanca Vold som skrev den fine artikkelen i Haugalandnytt

I avisen kan du lese litt om meg, min bloggreise og mine beste skjønnhetstips til vinteren. 

 photo haugalandnytt-8_zpsodzzl9ag.jpg

Du kan lese hele avisartikkelen her (side 20-21).

10 gode grunner til å sette pris på vinteren

♥ Du kan sitte inne med god samvittighet på en grå dag og se på favorittseriene dine eller lese en god bok

♥ Mesteparten av insektene har forsvunnet - bier, vepser, fluer og andre kryp

♥ Det er lenge til du trenger å oppnå "bikinikroppen" - karbohydrater er offisielt in igjen

♥ Du kan finne frem alle de gode vinterkåpene og fuskepelsene som du har pakket bort, legge lag på lag med dine favorittplagg og omfavne den nye sesongen

♥ Den kalde vinterluften kjennes super frisk ut i forhold til den klamme sommerluften

♥ Det er ikke lenge til jul

♥ En kopp varm kakao med marshmallows smaker mye bedre når det er iskaldt ute

♥ Vinter = Mandariner

♥ En fin årstid å gi tilbake til andre

♥ Nyttårsforsetter - nytt år, nye muligheter.

 photo sofa blogg-7_zpsgnj2hapm.jpg

Some of my latest Snapchats

 photo snapchat5_zpsrgawmhhf.jpg photo snapchat6_zpstaqzguyc.jpg photo snapchat8_zpsszxy4548.jpg  photo snapchat4_zpssdckmyrs.jpg  photo snapchat9_zpsizhhbat1.jpg  photo snapchat10_zpsi9ea3i1z.jpg

Jeg trodde aldri jeg kom til å like Snapchat, hele konseptet fikk meg til å frike litt ut egentlig. Men i det siste har jeg begynt å legge en del bilder ut på MyStory som alle som legger meg til kan se, og der føler jeg det er litt lavere terskel for å vise litt mer hverdagslige ting om meg som kanskje er litt overflødig på bloggen. Her får dere se et mer usminket bilde av meg (absolutt ikke bokstavelig talt, det er nok sminkeselfier), men litt mer meningsløse ting, hva jeg gjør på, hva jeg leser, musikken jeg elsker å lipsynce til (lol), sminketips og mer. Jeg har også lagt til en del av mine følgere, for jeg synes det er gøy å følge med på hva dere gjør også! Håper dere vil følge meg :)

Follow me on Snapchat: heidichic 👻

 

Er jeg Norges svar på Kylie Jenner?

 photo kylie heidi1_zpsj5naofcz.jpg

 

Jeg våknet opp til en rimelig flatterende artikkel om meg selv i dag. Det er ikke hver dag en blir sammenlignet med Kylie Jenner - hun er jo ikke akkurat vond å se på, OG hun er åtte år yngre enn meg (hjelpes). Artikkelen ble skrevet for to dager siden, og det har tikket inn med followers på Instagram, men jeg har ikke skjønt hvor de kom fra. Det var inntil jeg fikk en tekstmelding i dag fra en Side2-journalist som spurte om jeg hadde en kommentar til saken.

Jeg har på ingen måte gått inn for å være veldig lik henne, men jeg blir jo inspirert av Kardashian/Jenners som mange andre. I tillegg er det ingen hemmelighet at jeg har fylt på leppene mine jevnt over i flere år, og elsker å eksperimentere med lipliners og leppefarger, noe som så og si har blitt signaturen til Kylie.

Du kan lese hele artikkelen fra 730 og se Topp 10 bildene HER.

  

Edit:

 

 photo kylie heidi2_zpsgpsrmzb4.jpg

 

 

HER kan du lese den nye artikkelen på Side2.

 

Hva er meningen?

 photo sort fuskepels5_zpskyu3ikl0.jpg

Jeg funderer ofte over meningen med livet. Sikkert til dels fordi jeg er en person som hater å gjøre ting forgjeves, og må ha et mål eller en mening for å i det hele tatt gidde å gjennomføre noe. I tillegg har jeg opplevd mye vonde ting som jeg har ansett som meningsløse i løpet av mitt relativt korte liv, noe som har gjort at jeg har stilt enda større spørsmål med min egen - og også alle andres eksisens.

Jeg leste en god bok for litt siden som var en øyeåpner. Nemlig denne:

 photo kunsten a leve inderlig eksistensialisme_zps8urqkiol.jpg

Kunsten å Leve Inderlig er en bok som enkelt tar for seg eksistensialisme, og bruker i hovedsak filosofiene til danske Søren Kierkegaard som levde på 1800-tallet. Han mente at det var ikke én felles mening med livet. Alle har sin egen mening med livet. Alle har forskjellige behov og verdier, ergo individet har sin egen mening med livet. Folk sier ofte til meg "Du er jo tøff, som tør å følge drømmen din". Hva er alternativet egentlig? Leve en annen sin drøm? Gjøre noe fordi samfunnet mener at det er mest normalt? Eller velge en retning kun for å bli ansett som "vellykket" av andre? Det er nok mange folk som føler på dette presset, spesielt i dagens samfunn, og som følge av det bare tar en utdanning eller følger en vei for det er det de "burde". Da kan denne boken være en tankevekker.

 photo eksistensialisme_zpsjkeydxq4.jpg

Alle er forskjellige. Kierkegaard var den han var, både personlig og ved måten han kledde seg på - han likte å gå med spesielle klær og ble ofte latterliggjort for den han var. Det var nok mye sårt i det, men for ham så var det verdt å gå igjennom all latterliggjørelsen, så lenge han fikk være seg selv, så lenge han fikk være autentisk. Han ville heller bli hatet for den han var, enn å bli elsket for noen han ikke var. Denne filosofien kjenner jeg meg også igjen i. Men det er ikke dermed sagt at alle gjør det - eller burde gjøre det. Kanskje du ikke blir lykkelig av å stikke deg ut for enhver pris?

Det viktigste er at du kjenner etter hva du vil, uavhengig av andres meninger. Hva gjør deg lykkelig? Hva gir deg mening? Hvilke verdier er mest viktige for deg? Hva gjør deg absolutt ikke lykkelig? Denne boken hjalp meg ved å gjøre det enda klarere hva jeg virkelig må gjøre i livet for å være tilfreds, og hva jeg absolutt må unngå.

 

Noe som også kan hjelpe deg på vei til å kjenne deg selv bedre og kanskje finne ut hva som er riktig for deg, er å ta denne personlighetstesten, basert på Carl Jung og Isabel Briggs Myers 'typologisk tilnærming til personlighet'. Der kan du få en idé om hvilken av de 16 personlighetene du er mest lik, hvor introvert/ekstrovert du er og hva du trenger når det gjelder vennskap, forhold, karriere, læremetoder osv. Du må selvfølgelig se an selv om du kjenner deg igjen i det endelige resultatet, men jeg syntes iallefall det var veldig interessant lesning!

 

Bursdagsfeiring på Grand Hotel

 photo steph sin bursdag grand hotel-10_zps75h2d3qp.jpg

På lørdag feirte vi 26-årsdagen til godeste Stephanie på rooftopen på Grand Hotel. Det var utrolig morsomt, med masse gode folk og drikke! Under kan du se noen bilder fra kvelden (bilder lånt av Stephanie):

 photo steph sin bursdag grand hotel-4_zpsbfz87jnp.jpg  photo steph sin bursdag grand hotel-6_zpsvheyel2z.jpg photo steph sin bursdag grand hotel-3_zpsgvd0mh5x.jpg photo 21007289979_4f524e4599_o_zpskq8lk3em.jpg  photo 21201976541_71caa3c8a7_o_zpsop1j24vx.jpg photo steph sin bursdag grand hotel-5_zpsbwh5hgpp.jpg

Flotte bursdagsjenta <3

 photo steph sin bursdag grand hotel-9_zpsc4gjgjnz.jpg  photo steph sin bursdag grand hotel-8_zpsyfs48hky.jpg  photo steph sin bursdag grand hotel_zpsto0rutjm.jpg

Jeg hadde på meg kjole fra H&M for anledningen, falt helt pladask for denne da jeg fant den! De har en lignende på asos her i både sort og grønt. Så fine! Skoene er fra Nelly, de er utsolgt men det er noen ganske like her.

For alltid

I natt drømte jeg at jeg var med storesøsteren min

Vi dro på en eller annen tur

Det var kjempe gøy

Så satt vi på toget hjem

Jeg tenkte på hvor glad jeg er i henne

Hun er så morsom å være med

Tenkte vi må sette av mer tid til å være sammen

og hvor viktig familie er

 

Så våknet jeg

Alene

Tårene triller

Hun var ikke der

Hun kommer aldri til å være der

Jeg kommer aldri til å se henne igjen

Vi blir aldri gamle sammen

Savnet slår pusten ut av meg

Ingen kan trøste, ingen kan ta det bort

 

For alltid i mitt hjerte.

 photo maren2_zpskpmeyecw.jpg photo maren-2_zpst7c4ddfu.jpg

Maren Cecilie Veivåg 27.04.1984 - 17.05.2008

 

Arriving in Valencia

 photo valencia_zpstsp6fxto.jpg 

Snapchat: heidichic

 

 photo room service melia valencia-2_zpsbvzsoyfw.jpg  photo room service melia valencia-3_zps3tsntxnw.jpg

Vi var rimelig slitne i går kveld da vi kom frem, etter den varmeste flyturen ever, ikke minst tyngste bagasjen ever (8 kilo overvekt som vi hadde fordelt litt overalt i håndbagasjen) og en kjøretur til et sted som ikke lå inne på GPS'en. Det er alltid gøy, med femfeltsveier i en storby. Dermed ble det bare room service og sesongpremieren av I am Cait, så sloknet vi hardt like etter det. Men herregud, helt nydelig å komme hit!

Jeg våknet for litt siden faktisk, nå er klokken 04.40, og jeg er lys våken. Typisk. Får alltid så rar døgnrytme når jeg drar på ferie. Nå sitter jeg bare og gleder meg ihjel til hotellfrokosten som jeg tror er helt fabelaktig her, kan ikke klokka gå raskere??! Når jeg først setter i gang med min overaktive hjerne midt på natten så er det null håp for å sove igjen, dessverre. Kløøør i fingrene etter å shoppe også. Jeg får prøve å se litt stand up på Netflix for å få tiden til å gå. Anbefaler Bill Burr, hvis du liker politisk ukorrekt humor (eller bare uansett, han er jævlig morsom). 

See you later :)

In the Berlin Zoo

While I was in Berlin I went to the zoo there, which is like the biggest one in Europe. Unfortunately I didn't get to see the aquarium part, with the sharks and alligators, 'cause we were too late, but I got some pics of the other cutie petutie animals <3

This guy's behind was so red and swollen, I just couldn't show it. It would be like putting him on display. I think they're proud of it though.

Feeding time. I wanted to take this bad ass tiger cat home with me so bad.

Sleeping beauty.

Giraffes, one of my favorite animals <3 Kind of ironic, considering how short I am.

Timon...

and Pumba.

This guy needs some serious moisturizer after his mud mask.

Hey there, cutie!

What's up, Doc?I thought this was a wax monkey or something when I first saw this little fella. This is one clean cut, perfect monkey with a long ass tail!

Hope you liked the pics, tune in later for my zoo outfit.

GendarmerieI går var vi ute på en restaurant i Berlin som het Gendarmerie, og fy søren så god mat det var der. Vi spiste indrefilet med selleripurè, glasert løk og grønnsaker, og det er seriøst den møreste biffen jeg noen gang har smakt. Etterpå tok vi taxi til et sted i Berlin som heter Kollwitz Platz, hvor det visstnok skulle være mye utesteder. Taxisjåføren vår kjørte oss derimot til den mer lame delen tydeligvis, da vi endte opp på et grottediskotek hvor det var 90's party, haha. Men vi fikk nå høre noen gode 90's tunes og se noen veldig underholdende tyskere som danset merkelig. Vi fant også et nydelig kjøpesenter i går, Ke De We, som vi skal tilbake på i dag, og også Mall of Berlin som har over 300 butikker (sikle) som vi skal ta turen innom i dag. I heart Germany <3

Berlin arrival

Vi ankom Berlin cirka 11.30 i dag, deretter var det rett på mat og shopping, mmm..<3 Det er Fashion Week i Berlin, og dermed er det ekstra god stemning og ekstra velkledde mennesker på gatene. Som dere kanskje har fått med dere, så er jeg litt av en ølfan, og jeg kødder ikke når jeg sier at det finnes en ØL AKSJE BAR her, hvor prisene på øl oppfører seg akkurat som på en børs: jo mer en type øl er etterspurt, jo mer går prisen opp, og omvendt. Om jeg skal der?? JA! 

Nå skal jeg slappe litt av, så kle meg om i mine nye innkjøp fra ZARA og Bershka, og så er det ut på byen igjen.

Noen bilder av hotellrommet vårt (Sana Hotel):


Følg meg gjerne på Snapchat for mer Berlin-oppdateringer: heidichic

Snapchat: heidichic

Akkurat nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet til Berlin. Det skal bli helt nydelig med ferie nå, kjenner virkelig at jeg trenger å komme meg bort litt. Jeg har blitt litt mer aktiv på SnapChat i det siste, så legg meg gjerne til om du vil se litt mer av min hverdag som ikke alltid kommer med på bloggen! Brukernavn: heidichic

Ti ting du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg er «ambidextrous», det vil si tohendt. Jeg skriver med venstre hånd, men jeg kan også skrive med høyre. Jeg maler med høyre, og gjør som regel alt annet med høyre.

2. Jeg er helt inkompetent når det gjelder å lete etter ting, og jeg klikker helt når jeg ikke finner det jeg leter etter. Som regel setter jeg en god venn, kjæreste eller mor på saken, før jeg mister helt fatningen. Har vært sånn helt siden jeg var liten.

3. Jeg var utenfor Playboy Mansion en gang midt på natten og prøvde å ta bilder utenfor porten. Bare fordi vi kjedet oss og hadde ikke så mye annet å finne på der og da. Plutselig hører jeg en sikkerhetsvakt på callinganlegget og jeg tenkte bare, faen, nå får jeg kjeft. Men han sa: «Come closer, you can take pictures.» Så da gjorde jeg det. Så fortsatte han med «You're gorgeous, girl. Wow, you're gorgeous! Come closer.» Da dro jeg raskt inn i bilen og kjørte av sted, lol.

4. Jeg er veldig hyggelig og høflig med egentlig alle, men hvis noen disrespecter eller prøver å tråkke på meg blir jeg helt Al Pacino on their ass. Noe tar bare over meg (aka Hurricane Heidi), jeg kjenner adrenalinet pumpe og jeg klarer såvidt å kontrollere meg. Jeg prøver som regel å holde tungen rett i munnen og telle til ti, men det er ikke alltid det går. Du vet sånne jenter med småfrekke kommentarer som egentlig ikke er frekke men de er det likevel, men du kan ikke ta dem på det:

...eller arrogant mennesker som tror de er bedre enn andre. Takler ikke bitches. T.a.k.l.e.r. det ikke, og lurer på om de er åndssvake som holder på sånn.

5. Jeg setter lojalitet, ærlighet og respekt sinnsykt høyt i et vennskap, og dropper folk lett hvis de feiler på noen av disse punktene, med mindre de har vært gode venner i en lang periode. Heller ha få gode venner enn mange half ass. Trust is key!

6. Jeg kan fortsatt ikke forskjell på høyre og venstre, og det er av og til ganske pinlig når noen sier at "det ligger til høyre" eller "bare gå til venstre nå" og så går jeg i en helt random retning. Da lurer jeg på hva de tenker om meg. Jeg har et stort arr på venstre arm som hjelper meg å huske på det, men det kommer ikke automatisk liksom. Da jeg hadde oppkjøring måtte jeg merke hendene mine med tusj slik at jeg kunne kjøre den retningen sensoren sa.

7. Jeg ser navn i farger, det samme gjorde søsteren min. Og vi hadde ofte samme farger på samme navn. Heidi er btw gult. Lillian er definitivt gult. Noen skjønner ikke dette, men de er helt blå (høhø).

8. Jeg har fotografisk hukommelse, og leste sjelden igjennom kaptitler mer enn èn gang på ungdomsskolen (hater å lese) men fikk likevel nesten alltid toppkarakterer. 

 

9. Jeg har alltid vært fascinert av fremmedord, og da jeg var elleve år begynte jeg å slå opp hvert eneste ord jeg ikke forstod, for å lære meg det, dermed fikk jeg et veldig bra ordforråd tidlig.

 

10. Jeg er egentlig veldig realistisk av meg, men en av hobbyene mine er å spå med Tarot kort, og jeg har holdt på med det siden jeg var tretten år.

Er det interessant med litt mer personlige innlegg? Eventuelt noe dere kunne tenke dere mer av? Fortell gjerne hvis det er noen av punktene du kjenner deg igjen på! :)

Sweet dreams

Playing "Coma White" while it snowed. The snow actually melted :pI dag var Kris og jeg på Marilyn Manson konsert på Sentrum Scene, og det var utrolig gøy! Det er fjerde gangen jeg ser ham live, men denne gangen er absolutt den mest intime, siden det var på en så liten scene. I tillegg spilte den gamle bassisten Twiggy, som jeg omtrent har vært like besatt av, men aldri har sett live etter at han sluttet i bandet for lenge siden. Jeg kan vel si at Manson er min "Bieber", og jeg var rimelig deppa i to uker frem til jeg fikk tak i konsertbilletter. Det var nemlig utsolgt, og jeg ble helt sprø av tanken på at han skulle spille her og jeg ikke skulle få se ham.

Kris og jeg hadde et lite vors hos meg før vi dro ned til konsertområdet. Vi kom ganske tidlig, men det var allerede veldig lang kø, og jeg tenkte bare faack, jeg ville jo komme helt frem nærmest scenen. Likevel klarte jeg altså på ren og skjær viljestyrke (og litt muskelstyrke fra Bootylicious-timene) å komme meg helt frem til første rad. Det var seriøst en kamp blant galne fans, og hadde jeg ikke hatt erfaring fra slike konserter tidligere så hadde jeg nok gitt opp. Det var en fyr bak meg som tok tak med begge hendene sine rundt magen min og prøvde å dra meg bak alt han kunne for å ta plassen min. Jeg prøvde å fysisk plukke hendene hans bort fra meg, men han ga seg faen meg ikke, og da var det rett før jeg ikke klarte å puste lenger. Jeg trodde det var en gal jente, men det var visst en typ førti år gammel mann. Heldigvis fikk jeg fred etterpå, og kunne nyte konserten.

På slike konserter har du cirka null plass til annet enn kroppen din, så vesken min hang bak meg, men jeg var trygg på at den holdt seg lukket, siden jeg hadde låsen på. Etter en stund, da jeg fikk muligheten til å ta vesken foran meg, så jeg at låsen hadde gått opp og den var helt åpen. Det første jeg sjekket var om iPhonen min var der, og jeg fant den ikke noe sted. Var sikker på at jeg hadde mistet den, og var i sjokk i cirka to sanger. Jeg så så dårlig ut at den ene vakten spurte om det gikk bra og om jeg ville bli bært over rekkverket, haha. Så sjekket jeg en ekstra gang i ren ønsketenkning, selv om jeg var helt sikker på at den var borte og sikkert trampet ihjel, og da var den søren meg der likevel! Åh, herre, lettelsen. Så alt i alt, en meget vellykket konsert, lol :)

17. mai 2015Denne 17. maien var vi hos min gode venn Kristoffer og hans roomies Magnus og Even, rett ved Solli Plass. Det var veldig god stemning, noe som fort skjer når en begynner å drikke kl 09.00. Etter at vi hadde spist god mat dro vi på Solli plass på Consenzo. Etterpå dro vi tilbake igjen til Kristoffer og dem, og festet videre, men jeg sloknet ikke lenge etterpå :p Ferdig mettet på alkohol for en stund nå kjenner jeg!


Hva gjorde du på 17. mai?

Game night

I påsken hadde vi spillkveld hos Tom og Trine, og det var så moro! Elsker brettspill, og særlig Ryktet Går, som jeg aldri hadde spilt før, var sykt lættis! Tegneskillza varierte for å si det sånn, og det som egentlig skulle være en engel endte opp som brødpapir, haha!

Anders tegnte en engel, som jeg var sikker på at var en matador, altså en tyrefekter. Da ga jeg gjetningen min videre til Kaja som hun skulle tegne. Men hun visste ikke hva en matador var, lol, så hun tegnte dette:

En fugl = mat + en dør (door)? Hahaha! Da gjettet Fredrik dette:

Loool, jeg holdt på å miste pusten av latter da vi ramset opp "historiene" etterpå.
Haha, game night rooocks!

Nå sitter jeg her i leiligheten min og ser på Bad Girls Club. I helgen så jeg hele sesong 9, og OMG - these bitches are cray, cray!! Har dere sett det programmet? De slåss i hver jævla episode - sick!

 photo giphy_zps1m2gun6v.gif

Har dere hatt en fin påske?

Dåp

Bag Love Moschino // Dress ZARA // Blazer Vero Moda // Pumps H&MJeg glemte å poste disse bildene fra dåpen til nevøen til Anders og Fredrik for noen uker siden. Jeg hadde på meg favorittkjolen min fra ZARA, den passer superbra til sånne anledninger. En veldig hyggelig dag med suuuupergod mat og digge kaker! Cecilie er superflink til å stelle i stand :)

Det er koselig at Kaja er sammen med tvillingbroren til Anders, da kan vi alltid henge sammen i familieselskaper, hihi♥

Hungry eyes

Beklager at jeg ikke har blogget så bra de to siste dagene, i går var jeg på Slipknot konsert i Spektrum og i dag har jeg rett og slett ikke hatt tid! Jeg var forresten på posten i dag og hentet en superdigg pakke fra Junkyard, ååh, skal vise dere etterpå! :)

Nå kommer Anders snart hjem med pizza fra Domino's, den kjente amerikanske kjeden, som nå har kommet til Oslo. Jeg var ikke veldig imponert sist, så denne gangen har vi bestilt med italiensk bunn, satser på det er bedre. Amerikanerne skal jo være så gode på pizza, men Domino's var ikke det beste syntes jeg. Jeg var på en annen pizzakjede i New York for ca fem år siden, Ray's Pizza. Der har de virkelig sånn pizza som du ser på TV, jeg snakker ost og fyll så det renner av når du tar opp en slice! Super god! Ahh, nå ble jeg sulten.

Poster mer senere. Ha en fin onsdagskveld, dere ♥

Mexican night

Sequined jacket HEREI går var Kaja, Anders, Fredrik, Julian og jeg på Tijuana på Majorstuen og hadde meksikansk aften. Det var kjempehyggelig, og vi ble servert veldig god mat. Anbefaler Chimichungaen til hovedrett, og ikke minst pasjonsfrukt Margarita om du skal ha deg en drink. Holy moly, den var god. Vi hadde Churros til dessert, det hadde jeg aldri smakt før. Det var akkurat som smultringer med veldig mye sukker på, som en dyppet i varm, flytende sjokolade, krem og bær. Veldig søtt, men godt!

Nå har jeg sovet i sikkert ti timer, så nå skal jeg snart spise frokost og så en tur ut i finværet.

Ha en fin søndag!

Costume & coffee
Akkurat nå sitter jeg og nyter en skinny Cappuccino og hasselnøtt crisp bar sammen med mitt favoritt moteblad. Snart skal jeg gjøre meg klar, så skal jeg på et møte med et av mine favoritt sminkemerker. Overlykkelig for at det snart er helg, leiligheten er ryddet og vasket og det er dags for Mitt Dansecrew i kveld! Hoho. Noen andre som ser på det?

Meat


Nå kom akkurat Anders og jeg hjem fra MEAT, en fantastisk digg restaurant på Løkka. Sjekk den burgeren, a! Anbefaler Bacon Be Crazy-burgeren, om du skulle ta turen. De har til og med Bacon milkshake der! Omg, har noen smakt det? Jeg er alltid gira på å smake nye ting, selv om de er sprø, men Bacon milkshake - det kan ikke være godt.

Nå er jeg så mett at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Sofaen er vel en fin plass nå. Snart helg igjen, aah, herlig!!

Sweet time


Macaroons & Chai latte

Jeg er en stor søtmums, og ofte dropper jeg middag for søtsaker. Helst fordi jeg ofte ikke har så god appetitt, og da er det enklere å hive ned på noe som er veldig godt! Makroner er digg, og det er gøy å smake alle de forskjellige typene, finnes til og med med blåbær smak. På en annen side er sukker ekstremt dårlig for huden og kollagenproduksjonen, så jeg må bare slutte snart med alt dette sukkeret. Hvis noen har noen gode tips for å slippe søtsuget, erstatninger, whatever - kom gjerne med det!

Ellers skal jeg få nytt kamera i dag, og jeg gleder meg så jævlig! Dermed skal jeg selge mitt Nikon D7000, som jeg har flere objektiver til - vidvinkler, makro og 50mm - så hvis du er interessert så kan du sende meg en epost på heidiveivaag@gmail.com

 

Coffee shop

I dag møtte jeg søteste Kaja på Espresso House for å ta en kaffe. Det er alltid like hyggelig å møte denne blide jenta ♥ Hun drakk den merkeligste og diggeste teen, Chai Roibos, smakte søren meg marshmallows, mm!

Kaja satt på tape extensions hos Hilde på Jersey Hair her om dagen og det ble så mye tykkere! Hun har allerede like langt hår som extensionsene, men hun har hatt litt tynt hår, så det var tydelig forskjell nå. Det er enda halv pris på dem, så du får én pakke for 1250 istedetfor 2500 :)

Nå skal jeg spise brie og kjeks og se på noe gøy! Håper dere har hatt en fin tirsdagskveld ♥

Monday
Hei! Har dere hatt en fin helg? :)

I dag har jeg hatt en lang og god morgen før jeg dro i noen møter. Nå ligger jeg i sofaen med Anders og ser Kitchen Nightmares, har blitt helt hekta på det og Hotel Hell! Elsker Ramsay, hehe. Ellers er jeg endelig frisk, så nå skal jeg begynne på en detox kur tenkte jeg, og begynne å ta kosttilskudd for huden, spise riktig, kutte ut alkohol og begynne å trene igjen. It's about time, for å si det sånn. Jeg tenkte jeg skulle gå til innkjøp av en god treningsmatte for å ha hjemme og trene styrke på også, for å få det jevnt inn i rutinen, i tillegg til å trene på SATS og Elixia. Greit å føle seg litt fresh på nyåret!

Oldies on my mind

I've loved oldies ever since my father played them on for me and my big sister when we were little. He grew up in America a long time ago (sorry, dad) so he brought all the best ones with him from the 50's, 60's and the 70's. Lately I can't get these outta my mind!  

Money (That's What I Want) is so upbeat, makes me happy just listening to it!

This next song, One from 3 Dog Night is so sad and full of melancholy, I love it! (With lyrics)

And this one from The Drifters always makes me cry, I can barely listen to it. It's not a sad song really, it just reminds me so much of my childhood with my sister, who unfortunately isn't here with us anymore. ♥

There's so much magic in these old songs. Do you listen to oldies sometimes?

Four eyes

Jeg er helt avhengig av briller og linser i hverdagen, så jeg tenkte jeg kunne vise dere mine favorittbriller fra Moods of Norway. Jeg ser kun ting som er en halv meter foran meg, så jeg føler meg rimelig handikappet uten! Disse har jeg hatt i omtrent et år nå. Jeg går som regel for harde, sorte og store rammer når jeg ser etter briller, for når de først er der så kan de like gjerne synes godt. Men jeg synes det er kult med leopardmønster og sånn også.

Bruker du briller? Hvilken type liker du best?

/ I am totally dependent on glasses and contact lenses everyday, so I thought I could show you my favorite glasses from Moods of Norway. I can only see things that are half a few feet in front of me, so I feel reasonably handicapped without them! These I have had for about a year now. I usually go for hard, black and large frames when I look for glasses, because once they are there, they might as well make a statement. But I think it's cool with leopard pattern and stuff too.

Are there any of you who wear glasses? What type is your favorite? :)

Dark pout

Dere aner ikke hvor digg det er å få klæsjet på seg litt sminke etter flere dager med pyjamas, bare faced og håret til helsike. Jeg hadde det så jævlig i går at jeg hadde nesten lyst til å hoppe utav vinduet - jeg har seriøst aldri vært så syk som dette. I dag er jeg endelig på bedringens vei, selv om det sitter igjen enda. Og det hjelper å pynte seg litt, om det så bare er for seg selv. Føler at jeg er med i sivilisasjonen igjen!

Jeg planla å ha en super produktiv uke etter at jeg kom hjem fra Haugesund, men det lot seg altså ikke gjøre. I dag skal jeg fortsatt bare holde meg inne, lese en bok og titte på TV. Ble så redd for å være alene etter å ha sett American Horror Story, så jeg må rett og slett droppe den serien tror jeg. Så irriterende, jeg elsker grøssere!

Hvis dere har en god serie på lur - ikke nøl med å tipse :)


// You can not imagine how satisfying it is to get some makeup on my face after several days in my pajamas, bare faced and with bed hair. I was so ill yesterday that I almost wanted to jump out the window - I've seriously never been as sick as this. Today I'm finally on the mend, although it's still there. And it helps to dress up a bit, even if it is only for myself. Feels like I'm back in civilization!

I planned to have a super productive week after I came home from my home town, however my sickness put a stop to that. Today I'm just going to stay in, read a book and watch some TV. I was so afraid of being alone after watching American Horror Story, I actually think I need to stop watching it. So annoying, I love horror!

If you have a good series lurking, anyone, do not hesitate to let me know :)

Change


De siste årene har jeg innbilt meg selv at jeg ikke er redd for forandring. Men nå som forandringer står for dagsorden, så er jeg ikke så sikker på det lenger. Du vet når du må gjøre noe for deg selv og det strider imot all logikk, men du må bare gjøre det for å kunne være lykkelig. Mennesker er veldig flinke til å tenke kortsiktig lykke, fordi det ofte innebærer ubehagelige følelser der og da, om vi skal gjøre de virkelig store forandringene.

De fleste vet hva som gjør dem lykkelige, men likevel gjør de ikke noe med det. Av og til må en bare møte frykten og kanskje til og med gamble litt. Ta en sjanse. Slippe alt og håpe på at du lander på bena.


// In recent years, I've imagined myself that I'm not afraid of change. But now that changes are on the agenda, I'm not so sure about that anymore. You know when you have to do something for yourself and it goes against all logic, but you just have to do it in order to be happy. Humans are very good at thinking short-term happiness, because it often involves unpleasant feelings there and then, if we are to make the really big changes.

Most people know what makes them happy, yet they do nothing about it. Sometimes you just have to face your fears and maybe even a gamble a bit. Take a chance. Drop everything and hope to land on your feet.

New Year

I går kom Anders og jeg hjem fra Haugesund, og jeg kjenner allerede jeg savner det. Realiteten setter liksom inn når en kommer til Oslo, og det er på'n igjen med alt. Jeg ble faktisk syk i går, og i dag er jeg enda verre i formen, blæ. Men jeg er glad det ikke skjedde i julen eller før jul. Nå er det over for denne gang! Tenk at det er nyttårsaften allerede i morgen. Jeg har ikke rukket å sette opp noen nyttårsforsett enda, men jeg tenker hele tiden på hvordan jeg kan bli bedre, nytt år eller ikke.

Det har skjedd veldig mye dette året, og jeg føler bloggen har vokst seg større og at stilen min har modnes enda mer. Jeg har blitt enda mer ivrig på å bli en god blogger, og mer bestemt på hva jeg vil at denne siden skal handle om. Jeg føler at dette året så har hodet mitt våknet litt opp fra dvalen det har vært i lengre tid, og jeg klarer å se annerledes på mange ting. Noe av det viktigste i livet er å være nysgjerrig, for uten det så forsvinner viljen til å gjøre noe. Selv om hver dag kan virke lik, så må du alltid tenke at du ikke vet hva du har i vente. Nå er jeg spent på hva det nye året har i vente.

Kjærleik til dere.

Christmas snaps

Some snapshots from Christmas Eve at our house. I've had a great day, and got everything I wanted! The greatest gift of all was the Macbook Pro 15" Retina, which was much needed. Tomorrow we are having family over, and the day after that my boyfriend is coming here. Then it's parteeey time.

Did you have a nice Christmas Eve?

Solitude

Never underestimate the solitude and peace of sitting alone in a café. I love having people around me without having to speak sometimes. I'm actually sitting here waiting for my acupuncture appointment to start. I always thought acupuncture was total bullshit, until I was desperate enough to try it myself. It's actually quite effective on physical pain, I tried almost everything to make my arms better but acupuncture is the only thing that truly has worked. Now I'm much more open to alternative treatments, as the doctors and traditional medicine didn't help squat. I've learned that the most logical solutions aren't always the best. Have a great Tuesday, ppl.

Portrayed

Her er portrettet jeg fikk av min gode venn Kris her om dagen. Han er så flink!


English: Here's the portrait of me that I got from my friend Kris the other day. He is so talented!

Hygge på Aker brygge

I går var vi på Jacob Aall med noen venner, spiste og drakk litt. Det er så koselig på Aker Brygge nå som det er sommer, masse folk og hygge ♥ Jeg hadde på meg en ny crop top fra Chicwish (adlink), skal legge ut noen antrekksbilder av den etterhvert. 

Kaja og jeg elsker frozen Margaritas, så i går gikk det i det ♥ Minner meg om da jeg var på Dos Caminos i Meatpacking, bare de var ti ganger så sterke der. Husket ikke hvordan jeg kom meg hjem da jeg våknet på hotellet i New York, for å si det sånn.


Gooood times.

Hele gjengen skulle egentlig på kino og se Hercules etterpå, men det ble så sent. Noen som har sett den enda?? Lurer på om den er verdt å se, virker kul i 3D:)

BF/GF time

I kveld var Anders og jeg ute og spiste på en relativt ny restaurant/bar i Oslo, som heter Chicago. Det er viktig å pleie kjærleiken, og vi er begge veldig glad i mat!

Sjekk den skjønnasen, a'

"Have your cake and eat it... There's no other reason to have cake." - Derren Brown

Nå skal vi plante oss i sofaen, spise mer kake og se siste episode av Keeping Up With the Kardashians, woho. Jeg har akkurat kommet ajour og er nå på niende sesong. Reality slave - check!

Hvis noen av dere som er tomme for realityprogrammer og desperat etter noe nytt å se, så kan jeg anbefale: Dance Moms, Bachelor Pad, Real Housewives of Melbourne (og alle de andre byene selvfølgelig), Millionaire Matchmaker, Kardashians, Beauty & the Geek (Australia og USA), Mob Wives NY, Hell's Kitchen, Ex on the Beach, Breaking the Faith, Intervention, The Simple Life, Jersey Shore, The Hills, Project Runway, The Voice USA og Celebrity Apprentice er det jeg kommer på i farten :)

Har dere noen andre serier som er verdt å se? Kom gjerne med tips! ♥

 

Dinner @ Homan

I går kveld spiste Kaja og jeg på Homan i Bogstadveien. Det var så koselig ♥ Vi bestilte noe som heter flatbread, og det smakte ikke flattbrød, det kan jeg bare si. Supergodt, mmm...! Etterpå dro vi hjem til meg og tok noen vinglass.

Vi hadde egentlig planer om å dra på stranden, men vi er begge ganske bekymret etter terrortruslene som har kommet i det siste, så vi vil helst unngå store folkemengder. Ikke mer T-bane på meg på en stund! Verden er jo helt på trynet, tenk på alt som skjer for tiden. Synd at folk skal være så fæle mot hverandre. 

Hva tenker dere om truslene?

España

Hei sweeties! 

I går ettermiddag landet vi i solfylte Alicante. Virkelig herlig å komme seg på ferie. Jeg har ikke ordnet internett enda, derfor blir det litt mobilblogging. I dag har vi tilbringet mesteparten av dagen rundt bassenget og solt oss og badet. Og litt shopping, selvfølgelig.

Pappa har ferieleilighet i Spania som Anders og jeg låner, og det blir helt nydelig å tilbringe to uker her ♥ Er så lenge siden jeg har vært i syden nå, så det skal bli deilig å slappe av istedetfor å løpe rundt på storbyferie. Vi har faktisk aldri vært i syden sammen, så det er skikkelig kos :)

Det var derimot ikke alt som gikk som det skulle igår, lol. Rett før flyet skulle lande fikk jeg helt sykt mye propper i ørene, det stakk og gjorde så vondt at jeg trodde seriøst at trommehinnene kom til å sprenge. Når jeg skulle gå ut av flyet merket jeg at jeg hørte omtrent ingenting på det venstre øret, men trodde det ville gå over etter et par minutter. Det gikk flere timer, og jeg hadde fortsatt ikke fått hørselen tilbake. Til slutt gikk jeg på apoteket for å få noen dråper som skulle hjelpe, og etter cirka to timer så ble det litt bedre, men jeg hørte fortsatt ikke skikkelig. Heldigvis våknet jeg i dag med cirka full hørsel igjen. What the hell?? Noen som har opplevd det før?

Jeg gleder meg til å koble av fra sosiale medier disse to ukene, men jeg kommer fortsatt til å poste innlegg herfra, bare ikke så ofte som vanlig :)

I reisevesken min

Jeg skal på ferie snart, og da passer det fint å vise dere hva jeg har i vesken når jeg er ute og flyr. Kanskje du får noen tips? Jeg pleier å bruke en veske med god plass i, slik at jeg enkelt finner frem til det jeg skal ha. 

Inneholder provisjonslenker

1. Solbriller - med etui så de ikke blir most i vesken.

2. Sminke - jeg tar alltid med meg hele sminkepungen på tur, fordi det er så lett at hele sminken en har lagt forsvinner i løpet av turen. Jeg liker å se bra ut når jeg reiser!

3. Soltabletter - Alt for å forebygge rynker! Disse tablettene bidrar til en normal hudpigmentering og beskytter mot fotoaldring, og jeg begynner å bruke dem noen uker i forveien, men også iløpet av ferien.

4. Sminkeservietter - som sagt så rakner sminken fort når du er ute og reiser pga forurensing og tørr luft, og da er det lurt å ha noen våtservietter i tilfelle du må påføre alt på nytt. Eller bare hvis du har lyst å føle deg fresh. Ole Henriksen Cleansing Cloths holder godt på fuktigheten i huden, og en blir ikke stram i huden etterpå. Tar også bort vannfast sminke og lukter helt sinnsykt godt.

5. Ansiktsspray - glominerals Hydration Mist er genial når en er i flyet med tørr luft, og en føler for å freshe opp ansiktet litt. Denne gir fuktighet, og kan også brukes oppå sminken.

6. Hårspray - Bedhed Hard Head er en spray med kjempesterkt hold, og miniversjonen passer perfekt i reisevesken.

7. Dagkrem - i tilfelle jeg vil fjerne sminken og gå clean faced, har jeg med dagkrem slik at jeg ikke blir tørr i ansiktet. Denne fra Decleor inneholder også solfaktor 30.

8. Almanakk - Selv om jeg er på ferie så må jeg holde styr på ting i forhold til bloggen, og derfor har jeg med Paulo Coelhos Årsplanlegger. Jeg liker å skrive i den når jeg kjeder meg på flyet.

9. Hånddesinfeksjon - jeg har en liten form for bakteriefobi, og av og til hender det ting når jeg er ute å reiser som gjør at jeg ikke klarer å ta i noe før jeg har fått vasket hendene. Da er det greit å ha Hand Maid fra Soap & Glory fra apoteket som lukter herlig grapefrukt.

10. Deo - om en skal sitte tett på folk er det hyggelig å lukte OK.

11. Headsett - musikk er noe av det beste jeg vet når jeg er på transportmidler, så det er absolutt et must å ha i vesken.

12. iPhone - Hva ville jeg gjort uten denne?! Jeg sjekker vesken opptil flere ganger i løpet av turen for å forsikre at babyen min fortsatt er der.

13. Kjølende øyegel - En kan bli trøtt og sliten av å reise, derfor har jeg med Matis Vitality øyekrem som er oppfriskende og motvirker mørke ringer.

14. Reisesett - fra Samsonite med oppblåsbar nakkepute, bånd til å ha foran øynene og ørepropper. Veldig greit å ha hvis en vil ta seg en lur.

15. Pass - med gullomslag fra H&M.

16. Lommebok - Marc Jacobs.

17. Øyedråper - Systane.

18. Neglelakkfjerner - Når en sitter på flyet med bordet foran seg er det en perfekt anledning for å utføre en manikyr.

19. Neglelakker - Top og Base Coat i ett for å spare plass, og lakk fra Make Up Store.

20. Håndkrem - jeg hater når hendene føles som sandpapir, kanskje etter litt for mye desinfeksjonsmiddel, og da MÅ jeg ha håndkrem.

 

Hva MÅ du ha i reisevesken?

#reise #fly #syden #reiseveske #ferie #sommerferie #sommer

Minigolf tour // Maleficent event video

Hei og hopp! I dag stråler solen i Oslo, det er übervarmt og alle har fri! Weee.. Jeg har veldig lyst å ta med meg solfaktoren, sole meg litt i Frognerparken og kanskje grille litt. I tillegg har min bedre halvdel og jeg begynt på en aldri så liten minigolfturnering på Marienlyst minigolf, så jeg lurer på om vi skal ta noen slag sammen i dag. Sist vant han, men så fant jeg ut etterpå at jeg aldri hadde spilt minigolf i virkeligheten før, bare på data, så jeg synes jeg er litt unnskyldt der. 

Jeg har forresten fått en video fra Maleficent-eventet jeg var på i suiten på Grand Central Hotel for litt siden, og i videoen er det også integrert noen flotte klipp fra filmen. Se den her:

17. mai

I år feiret jeg nasjonaldagen i Moss sammen med familien til Anders:) Jeg var så lei av champagnefrokostene og dagsfylla på 17. mai, det er ikke noe jeg er vant med siden jeg ikke har pleid å gjøre det i Haugesund, så det var kjempekoselig å feire en tradisjonell nasjonaldag igjen :)

Etter å ha sett på litt tog og taler, dro vi på Alexandros, en gresk restaurant i Moss. Hellstrøm var der og ryddet opp en gang, kanskje noen som så den episoden? Det var iallefall kjempegod mat der. Jeg gikk for pepperbiff og Anders spiste grillspyd med tzatsiki.

Deretter så vi på russetoget:


Til slutt dro vi til foreldrene til Anders på Jeløya for kaffe og kake ♥

Mmmm... Pavlova kake slår aldri feil ♥

17. mai-antrekket kommer i et innlegg senere :)

Håper dere hadde en fin 17. mai feiring!

Boring week

Ack, denne uken har vært så utrolig kjip til nå. All work and no fun. Jeg må innrømme at jeg alltid har vært avhengig av spenning, mer enn gjennomsnittet tror jeg, noe som ikke er særlig gøy egentlig. Det vil bare si at det skal mer til for at jeg skal ha det gøy:p Nå skal jeg heldigvis snart starte dagen med noe litt mer spennende, nemlig pressefrokost på gina tricot i Bogstadveien. Butikken skal visst åpne der igjen, har jeg forstått? Det synes jeg egentlig er litt bra, for da har jeg nesten alt jeg trenger av butikker i nærheten, hehe. I helgen skal jeg også reise bort i forbindelse med bloggen, og det blir digg. Jeg elsker å reise, jeg kunne reist hele året rundt, føler meg virkelig i mitt rette element på tur.

Hvordan har uken din vært?

Shopping haze


Tidligere i dag var jeg ute og shoppet med Kristine, ei venninne fra Haugesund. Jeg har holdt meg fra å shoppe ganske lenge nå, så det var gøy å se alle nyhetene i butikkene og kunne kjøpe seg litt vårmote i lyse farger. Faen så digg det føles med nye klær! Jeg kjøpte også to par hvite sko for å bygge opp sko-repetoiret mitt litt:P Vi kjøpte begge disse skoene under, som var kule, anvendelig og superbehagelige å gå i. Når jeg kom hjem var jeg i en egen haze av shoppinggleden, og etter jeg hadde prøvd alt fant jeg ut at det var på tide å rydde i klærne mine. Jeg slang bokstavelig talt alt inn i skapene når jeg flyttet inn her, for det var så mye annet som måtte på plass. Men nå er det på tide å få ting på stell igjen, så jeg har pakket vekk en del yttertøy og klær jeg sjelden bruker, for å få frem mer av vårklærne. Når det er så stappa i skapene så er det mye vanskeligere å kle seg, og det kan bli for mange valgmuligheter også.

Barnebursdag


I dag var vi i barnebursdag til Anders og Fredrik sin nevø som ble 2 år. Det var kjempehyggelig, og ja, kakene var diiigg! SÅ kult med traktortema, haha:) Gutten er jo superfan av traktorer!

Work it out

Hei folkens:) I dag startet jeg dagen med å dra på posten for å hente de nye skoene mine (adlink) Etterpå dro jeg hjem igjen og lagde meg en sunn havregrøt med skummet melk, toppet med Stevia og kanel, før Kaja og jeg dro på Burlesque dansetime. Det var faktisk utrolig gøy! Skikkelig sexy dans, minnet en del om Burlesque-filmen med Christina Aguilera.

Jeg har forresten fått nytt speilreflekskamera som jeg ikke kan så mye med enda, derfor så mye støy i bildene! Blææh, blir sprø.

Nå sitter jeg og venter på at Anders skal komme hjem, han har med mat og vi skal se The Voice USA med blant annet Shakira og Usher i dommerpanelet. Det er veldig gøy, for de som synger der er så utrolig talentfulle! Jeg gråter jo annenhver audition, lol! Prøver sånn halvveis å skjule det for Anders for det er jo litt kleint, men det funker som regel ikke så bra:p Senere kommer Fredrik og Kaja for å se film hos oss ♥

Håper dere har en fin lørdag :*

FlyttehelveteI går flyttet Anders og jeg, etter å omsider ha funnet oss en leilighet (det var bokstavelig talt i siste liten) og gudhjelpemeg så glad jeg er for at det er over. Er det virkelig mulig å ha så mye ting og skrot?! Det kan umulig være sunt. Jeg har alltid hatt overdrevent mye ting, helt siden jeg var liten.. Istedetfor ett penal på barneskolen hadde jeg tre stappfulle - et i tøy, et i skinn og et i fuskepels - med alle slags forskjellige penner, blyanter, fargeblyanter, tusjer og tusjpenner. Jeg måtte alltid ha alt, pluss litt til. Jeg tok meg selv i å beundre andre som hadde mindre utvalg av klær, eller et lussent penal med et par ting oppi, fordi det var det de hadde og de satt pris på det. Tenk at de kun måtte forholde seg til et lite sett av hver ting - så herlig. Jeg har som mange andre hatt en ide om at mer ting skal gjøre meg mer lykkelig, men etter å ha sett haugene med skrot i går så har jeg faktisk revurdert livet mitt. Det røsket i sjela mi og endret synet mitt på denne galskapen. Jeg tror aldri jeg har hatt mer ting og tang enn nå, og det var virkelig et helvete å pakke alt og flytte. I dag har jeg gått igjennom eskene og søppelposene og kastet ting jeg har nølt med å kaste før. Ting jeg har hatt i flere år men aldri brukt. Og det gir en frihetsfølelse og en lettelse i kroppen. Jeg er selvfølgelig fortsatt glad i materialistiske ting, og det vil jeg alltid være. Det gir en lykkefølelse. Men det er trossalt tomme ting. Jeg har aldri glemt han inderen i den tv-reklamen som sa at du ikke skal eie mer enn syv gjenstander ellernoe, ellers eier tingene deg. I går følte jeg at tingene eide meg - mana pwnage!

Nå har jeg akkurat spist frokost (rugsprø som stort sett er det eneste jeg lever på for tiden) og sett ferdig The Real Housewives of New York *grin*. Jeg føler meg helt tom når slike ting ender:p Forresten, hvis du er som meg og liker reality drama, så bør du se The Bachelor Pad. That shit is cra-zy! Tips meg forresten gjerne om dere vet om noen andre Real Housewives som er gøy. Trenger noe nytt å se på :)

Nå har jeg fått ryddet nok til at denne delen av leiligheten ser ok ut iallefall. Det skal sies at jeg virkelig elsker å bo her, det er så hjemmekoselig, lyst og fint ♥ Nå skal endelig designeren inni meg få prøve seg litt ut, nå som jeg har et fint "lerret" og "male" på :) Wiii.

Behind the scenes

Ville bare legge ut noen bilder fra "behind the scenes" på Scandic Vulkan hvor jeg var på fotoshoot med MaxFactor her om dagen :) Snart skal jeg til svigers i Moss og spise hjemmelaget italiensk pizza! Yuuumm!

Ha en fin søndag, folkens ♥

The blog room
I dag har jeg vært på fotoshoot på Scandic Vulkan med MaxFactor for å gjenskape en look fra reklamefilmen til den nye mascaraen deres, Excess Volume. Det var så gøy og jeg gleder meg sånn til å se det ferdige resultatet! I tillegg fikk jeg sove på Scandic Vulkans eget bloggrom, med egen iPad, blader, stativ, selvutløser og panoramautsikt - alt en blogger trenger. Hehe. Dette er noe Scandic har begynt med andre steder også, som i for eksempel Stockholm, hvor enkelte bloggere får bo gratis. Supergøy! Å sove på hotell er noe av det gøyeste jeg vet, det er så digg å "skifte stue" i blant. Til og med når jeg bor ti minutter herfra. Variasjon er virkelig det som gjør livet spennende, og det er akkurat det jeg føler et hotellrom symboliserer.

Nå har jeg nettopp kommet opp fra en delicious treretters middag med de andre bloggerne som var her på shoot. Veldig herlig dag! :) 

Fuzzy dress // Pop up shop
Kjøpte en del kjoler på nelly.com her om dagen, blant annet denne lekre saken fra Notion 1.3. Bildene er fra i går før jeg dro ut. I dag har jeg vært noe redusert og har tilbrakt dagen foran TVen med The Real Housewives of New York, The Wolf of Wall Street og tre forskjellige typer Ben & Jerry's. Nom, nom ♥ Jeg begynner virkelig å savne våren ubeskrivelig mye nå, og har ingen inspirasjon på antrekksfronten i dette kalde møkkasnøværet.

Jeg må forresten nevne at jeg har masse klær jeg må bli kvitt før jeg flytter i mars, og skal derfor ha en pop up shop på Karlsson Barlindhaug (frisørsalongen jeg går til v/ Nationaltheateret) søndag den 16. februar. Der skal jeg og bloggeren Sofie Kvelland selge våre brukte klær, så da håper jeg så mange som mulig kan komme! Veldig hyggelig å hilse på dere lesere ♥ Det vil bli flere reminders senere, men ville bare gi beskjed ;D

Sweet Saturday

Aaahh, så herlig med helg ♥ Noen ganger smaker det ekstra godt. I natt har jeg sovet som et barn, og er klar for lørdagens ulumskheter. Nå er det lenge siden jeg har vært ute, så da blir det en liten tur ut med venner i kveld. Snart skal jeg møte Kaja for å dra på Polet og deretter kanskje en liten shoppingrunde i Bogstadveien. Kan iallefall ikke dra innom Zara igjen, der var jeg igår og holdt på å dra med meg hele butikken. Hvorfor må studielånet komme akkurat ?! Og hvorfor kommer det hvert kvartal? Tror de jeg setter av penger til det hver måned? 

Ha en fin lørdag, dere ♥  

Vixen Blog Awards 2014


Kvelden begynte hos L'oréal Akademiet på Skøyen, hvor vi ble sminket og stylet på håret av stylister fra Adam og Eva. Herlig å slippe å gjøre det selv! Jeg er ikke helt comfy med å gi andre kontroll på sminken min, men jeg ble faktisk veldig fornøyd :)

Så møtte jeg Kaja, og vi vorset litt oppe på hotellrommet til wa2wo før vi dro ned på Edderkoppen Theater. Etter å ha minglet og tatt bilder på den røde løperen, var det tid for selve Award-showet.

Søte Kristin fra Styleconnection vant Folkets Favoritt, vel fortjent :)

Celine fra Hippie hippie milkshake vant Årets moteblogg :)

Jeg var nominert i kategorien Årets Skjønnhetsblogg, men hadde ganske god konkurranse så jeg visste ikke hvilken vei det ville gå.

Drumroll...

Så fantastisk gøy!! Trodde ikke mine egne ører da jeg hørte navnet mitt. Jeg ble løftet opp av Storm som en filledukke med en arm, før jeg fikk takket mine flotte lesere, de som hadde stemt på meg og juryen. Tusen, tusen takk til dere♥Etter showet møtte jeg Angelica Blick, som også vant i sin kategori, Beste Internasjonale Blogg. Utrolig flott, hyggelig og jordnær jente.

Weee, what a great night!

Behind the scenes // MaxFactor

I dag var jeg og filmet en sminkevideo for MaxFactor, hvor jeg ble sminket av makeup artist Ronja Hauan. Det var veldig gøy å være med på. Jeg merket virkelig hvor ukomfortabel jeg er med å vise meg uten sminke foran kamera, så det var litt skummelt. Jeg er bare ikke noe fan av naturlig skjønnhet, jeg synes ikke det er noe kult :P Det er ikke... meg. Men sluttresultatet var kjempebra og selvtilliten steg deretter noen hakk - Ronja var superflink! Håper ikke det blir en tutorial typ "fra trainwreck til ____", lol:D

SPØRSMÅLSRUNDE // Question round

Det har vært en veldig lang stund siden jeg hadde spørsmålsrunde, og jeg har sikkert fått noen nye lesere siden den gang. Jeg er ikke så flink til å skrive personlig her på bloggen, så hvis dere lurer på noe om meg så er det bare å spør, så skal jeg svare så godt jeg kan. Dere kan selvfølgelig spør om mer overflatiske ting som sminke osv også :-) Fyr løs!


I haven't had a question round in ages, so if you have a question for me write in the commentary field and I will try to answer you as best as I can ;-) 

Hyttetur på Trysil

Beklager veldig sucky blogging i det siste, har vel aldri gått så mange dager uten å blogge siden jeg begynte:p Det har naturligvis vært mye som har skjedd i juletiden så det er altså derfor. Nå har hele vennegjengen kommet opp på fjellet, vi skal nemlig feire nyttår her og det blir så kos! Vi reiste opp til Trysil i går og har leid en kjempestor og koselig hytte;D Håper dere alle får en strålende nyttårsaften og et godt nyttår! ♥

Christmas timeJeg tok ikke så mange bilder på julaften, men tenkte jeg skulle legge ut de få bildene fra julefeiringen her hjemme. Jeg feirte jul i Haugesund hos foreldrene mine og kom hjem sent på lille julaften. Aldri helt normale juletre her i gården! // I celebrated Christmas at my parents house. Never a traditional Christmas three at our house!

Vi spiste kalkun med stuffing og pinnekjøtt, sååå godt! // We ate turkey and lambs ribs, it was sooo good!

Den tradisjonelle selfie'en i speilet, sammen med fjordårets: // The traditional selfie in the mirror, along with the selfie from last year:


Venter på å åpne gaveeer... // Waiting to open the presents.

Åpnet gaver! Fikk blant annet masse klær ♥ // Got a looot of clothes ♥

...parfymer and neglelakk... // ...perfumes and nail polish...noen kule sko fra Zara, penger og masse annet fint:) I dag skal vi på julemiddag hos tanten min, og så skal jeg møte noen venner senere // ...some awesome shoes from Zara and money ++. Today I'm going to Christmas dinner at my aunt's house, then I'm going to meet some friends later on.

 

Har dere hatt en fin jul? ♥ // Have you had a nice Christmas? ♥ 

førjulsmiddag med side2

I går var jeg på førjulsmiddag med Side2 motebloggerne og folk fra redaksjonen. Det var kjempehyggelig å bli litt bedre kjent, det var en del jeg ikke hadde møtt før. Vi var på Sawan på Briskeby, veldig fint sted. Vi fikk servert skikkelig lux sushi, noe jeg egentlig var litt redd for, siden jeg ikke liker sushi ;P Men jeg smakte da, måtte jo prøve! Det falt likevel ikke helt i smak, jeg klarer bare ikke konsistensen og tanken på det. Desserten var helt HIMMELSK though. Ammagad.. Anbefaler Sawan :)

Café Laundromat

I går var jeg på Cafè Laundromat med noen venner og spiste og drakk. Cafè Laundromat er et lunt sted på Bislett med god mat, og mange forskjellige øl og cidertyper. De har faktisk noen øl som koster så mye som 360 kroner per stk! Min favorittcider der er Bulmers, den er så fantastisk god, og er ikke så søt. Perfekt sted for en venninnedate eller for vennegjengen :)

Hva gjorde du på lørdag?

Semifinalist i Vixen blog awards 2013

Fikk akkurat den hyggelige beskjeden om at jeg er semifinalist i Vixen Blog Awards, i kategorien Årets Skjønnhetsblogger. Dette hadde jeg ikke forventet, så det var utrolig hyggelig! Tusen takk til dere som har nominert meg. Det er nå opp til leserne å bestemme hvem som går videre, så hvis du synes jeg fortjener å gå videre til finalen så kan du stemme på meg her 

Stemmingen avsluttes den 31. desember.

Ombre Style @ Karlsson Barlindhaug

I går kveld var jeg på Karlsson Barlindhaug og fikset håret mitt hos Sofia. Jeg hadde tenkt litt over hva jeg skulle gjøre med det, og endte opp med en blond ombre. Sofia var kjempeflink og jeg ble veldig fornøyd! Salongen er stor og fin, og ligger tre minutter fra Nationaltheateret. De som jobber der har lang erfaring og vet hva de driver med, noe som er veldig betryggende når du skal til frisøren!

 

Jeg fikk med meg sjampo, balsam, spray og en kur fra S-factor TIGI slik at jeg kan pleie extensionsene mine riktig: 


Sjampoen og balsamen er kjempebra for både extensions og vanlig hår, akkurat det jeg trenger. De er rike på fukt og gjør håret silkemykt og glanfullt. Karlsson Barlindhaug har kampanje på denne pakken akkurat nå, til 349,- , (veiledende pris er 629,-) så her sparer du ganske mye. Sprayen er forresten fantastisk til krøller, det er den jeg har brukt i dag, og den lukter helt fantastisk. "Serious" conditioner fra S-factor er også en kjempebra kur, og den skal jeg bruke til hver vask fremover, for at extensionsene skal holde seg best mulig. Viktig å ikke bruke kur osv på festene da, sånn btw;)

Her er da resultatet. Hvis du vil ha en bra ombre så vet du hvor du bør dra;) 

Hvis du vil bestille time hos Sofia så kan du ringe eller sende SMS til 978 705 57.

/sponset behandling

Sneak peak: New hair

I går var jeg hos frisøren og gjorde en forandring med håret, så jeg ville bare gi dere en sneak peak av hvordan det ser ut :) Rekker ikke å legge ut mer akkurat nå, skal endelig til Denise og sette på vipper<3 Bilder av hele håret kommer senere i dag, stay tuned!

New addiction

Litt torsdags kveldskos på Starbucks :) Jeg har blitt helt avhengig av disse frukt Frappuccinoene, de er så friske og gode! Jeg er ikke sånn veldig kaffeperson, derfor er det hyggelig at de har noe annet enn det. Litt farlig å ha det fem minutter fra leiligheten bare, det kan fort bli litt spenn brukt på dette etterhvert. Hvis dere skulle være så heldige å ha tilgang til en Starbucks så vil jeg anbefale Mango Passion Fruit Frappuccino, og Blackurrant Raspberry Frappuccino. De består av te og fruktjuice for det meste, og er som en utvannet slush i konsistensen. Yumm-Y!

Birthday gurrl // The selfies that didn't make it

Photos: tumblr and myself


I dag er min bursdag og så langt har jeg bare strukket meg ut i sengen og sitter nå her og chillern maksimalt med dataen på fanget. I dag kommer kjæresten min tidlig hjem fra jobb, så da skal vi ut å spise middag sammen. Vi har nemlig også 3 års jubileum i dag! Tenk det, 3 år er lenge... Likevel er jeg veldig forelsket enda :) Senere i kveld skal vi møte noen venner og ta noen øl, og i helgen blir det bursdagsfest, det gleder jeg meg til!

Jeg vil forresten bare si takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen som lyser opp dagen min, dere er virkelig søte og jeg setter kjempestor pris på det!

Håper dere får en fin 1. oktober <3
It was just a matter of time...


Esj, blir alltid syk når det passer dårligst, alltid når jeg skal noe gøy! Jeg var invitert på vinsmaking og lunsj på Bølgen & Moi i dag, men kunne dessverre ikke dra på grunn av formen. Har vondt i halsen, feber og hodet mitt føles ut som bomull. God unnskyldning til å hive på seg en masse sminke, og ikke minst teste ut ny sminke, som den nye magenta leppestiften jeg fikk i sommer. Den minner litt om YSL sin, men er fra billigmerket Viva la Diva som selges på Cubus i fargen 115 Show Off. 

Jeg kom meg heldigvis ut en liten tur da jeg ble invitert til å plukke ut noen smykker og accessoirer fra et showroom som ligger rett ved der jeg bor. Det er noen spesielle merker som har kjempeflotte og trendy ting! Jeg kommer til å lage et innlegg og giveaway's om det snart, så følg med! :) Ellers har jeg bare vært hjemme og hivd i meg supersterk hostesaft fra USA (som tydeligvis skal lindre alt fra feber til hode og kroppssmerter), "express"-smertestillende fra Polen og Toro Rett i Koppen ;) Satser på å bli frisk sooon!!

Vors // Saturday

I går hadde vi vors hos oss, det var veldig hyggelig. Etterpå dro vi ut på byen for å feire bursdagen til en kompis. Er en stund siden jeg har vært ute nå så det var veldig gøy ;D 

Hva har dere gjort i helgen? :)

Arriving in Warszawa

I går ankom vi til Polen i 20-tiden, det tok heldigvis bare en og en halv time å fly. Vi bor på Radisson blu, midt i sentrum av Warszava. Veldig fint her.

Vi måtte jo ut å spise, har hørt historier om prisene her nede. Det var insane billig, alt av hovedretter på menyen kostet 40 kroner, og det var en ganske fin restaurant. This is gonna be fun!

Jeg fikk sjekket noen priser på sminke, hud og hårpleieprodukter osv når jeg vindusshoppet på kvelden, og det var BILLIG! Jeg kommer til å gå amok her nede. Ansiktsbehandlinger og massasjer er også kjempebillig, så det er på to-do-listen. Nå skal vi spise frokost på hotellet, så skal vi ut på shopping. Sees, søtiser:)

LANSERINGSFEST FRANKIE B. // HARD ROCK CAFE

I går var jeg på lanseringsfesten for Frankie B., et populært jeansmerke fra USA som kommer til Norge i august. Det er kona til Gilby Clarke som står bak merket, Daniella Clark. Gilby var tidligere gitarist i Guns N' Roses, et av mine favorittband, så det var stas at han også var der! 
Etter litt champis og chit chat var det tid for runway, aka danse på baren for å vise jeans kolleksjonen. Etterpå var det intimkonsert med Gilby Clarke.

Etter eventet hentet vi goodiebagene med noe småsnacks oppi, i tillegg fikk vi velge en jeans hver. Jeg endte opp med to da, siden Anders ikke skulle ha skinny jentejeans:P Daniella Clark var med og turnerte med Guns N' Roses på 90-tallet, og jeansene er inspirert av den perioden. De var veldig gode å gå i, hadde masse stretch og var slim fitted, just how I like it!
 

Sunday instastory


I dag dro vi til Huk for å bade, men det var så stappa med folk der at det var umulig å få parkering at vi dro til Moss istedetfor. Vi var på stranda på Jeløya og bada, årets første bad, og det var kjempedigg! Hele tjue grader i vannet, det er ikke verst for å være i Norge. Foreldrene til Anders bor rett overfor stranda, så etterpå dro vi opp der og grilla. Nevøen til Anders var der også i Liverpool-drakten sin, høhø, så det var kjempekoselig. Herlig med så flott vær en hel helg, og hele neste uke skal visst være fin her i Oslo også! Uken skal fylles med parkliv, grilling og soling :)

Saturday

På lørdag var Camilla og jeg i parken og solte oss, det var faen så varmt! Etterpå grilla vi en hel gjeng og så stakk vi på vors til Isabella og Josefin. Vi stakk til slutt på Horgans, der var det veldig kos:) Nå skal Anders og jeg på Huk å bade, og så kanskje til Moss å grille etterpå. E-N-D-E-L-I-G skal jeg få bade i sommer!! Gleder meg:) 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Weekend recapPå fredag dro vi en hel gjeng til Frognerparken og grilla. Det var veldig koselig:) Vi spilte også Kubb til langt på kveld, noe som var veldig gøy! Vet ikke helt om dere vet hva det er, men kort fortalt så er det et typ kastespill, der en skal treffe kubber og få dem til å falle ned. Perfekt parkspill:p

Jeg gruset guttene! Hoho:D


På lørdag dro vi ut på Oslo bowling, det var kjempegøy:D Etterpå spilte vi litt biljard.

 

Hva har dere gjort i helgen?

 

StrömstadI dag dro Anders og jeg til Strömstad. Der var det helt nydelig i det flotte været. Nøt det virkelig! Vi satt oss på brygga og spiste kuleis i sola :)

Måtte jo seff prøve disse syke smakene på vann de hadde i Sverige. Den sjokoladeshaken lukta akkurat som milkshake! Og hadde ettersmak av det. Var faktisk god:)

Etterpå dro vi på Nordbysenteret og shoppa litt, og snopa litt på Gottebiten :D

Da vi kom tilbake til Moss kjøpte vi oss den übergode kebaben med fetaost på Campino. Fy fader, så god den er! Fetaost + kebab = mwah! Deretter tok vi turen hjem til Oslo igjen:)

Sunny barbequeI dag dro vi til foreldrene til Anders i Moss for å tilbringe helgen. Vi ble møtt med masse god grillmat og kos! Kjempekoselig å sitte på terassen og spise i sola. Det har vært så usannsynlig grått et par dager nå at det var godt med litt sol :) Nå skal vi snart legge oss, i morgen blir det en liten tur til Sverige. Mysmys!

DJANGO
Ville bare tipse dere om Django på Frogner i Niels Jules gate. Det er en relativt ny restaurant som har veldig god tapas! Vi var der og spiste i dag og ble veldig fornøyde. Veldig koselig sted å sitte ute å drikke når det er fint vær også. Det er en deal på Let's Deal nå som du kan få tapas for halv pris her (ikke reklame)

 

Tapas

Mmm... I dag var vi å spiste tapas på Ett glass i Oslo. Litt lættis siden vi har et sted i Haugesund som heter To glass:p Var litt lite mat, men det var jævlig godt! Tapas må være det beste jeg vet, smaker alltid så mye og så kan en småspise på allslags forskjellig mat, noe jeg elsker:) Spiste panna cotta med sorbet og friske bær til dessert, veldig godt det også! Tidligere i dag var jeg på spinning, noe som ga en fantastisk god følelse etter å ikke ha trent på evigheter. I morgen er det på'n igjen. 

Sunday / sneak peak

Utrolig digg at det har kommet Yoghurt Heaven på Majorstuen, kommer til å bli fast inventar der på søndager nå. Måtte selvfølgelig ut og ha oss en froyo i dag i det fine været:) De har allslags smaker der, til og med Cinnamon bun som omtrent smaker helt likt som skillingsboller. Ikke feil! En ting som ikke falt i smak derimot, var bubble tea. Måtte prøve det siden det så så "Tokyo" ut. Selve teen var grei, men de boblene var så søte at jeg ble rett og slett kvalm. Her er en liten sneak peak på søndagens antrekk, resten kommer senere :)

BILDER FRA BLOGGERNES VINTAGEMARKED!

I går var jeg på Arkaden og solgte klær, sko og accessories sammen med mange andre bloggere. Det var veldig koselig og jeg fikk solgt veldig mye! Fikk meg også noen stilige kupp fra andre bloggere som jeg kan legge ut i morgen:)

¨

Søteste venninna mi Kaja som var så snill å hjelpe meg med å sette opp alt dagen før og hjalp meg også på selve dagen, love yooou<3

Arkaden cupcakes, nom! ;)Vakre Lea Reiff og meg :)

Blogger Linn Seljeseth fra fashionjunkiie.com i midten og Kaja Marie fra kajamarie.com til høyre

Jeg hadde en kjempefin dag, det var veldig gøy å stå der og å møte noen av mine søte lesere, blir så glad av dere <3 Håper de som var der fant mye fint!:)

BLOGGERNES VINTAGEMARKED I MORGEN! Dette selger jeg:

Bomberjacket Zara

T-shirt Issue 3.1

Sweater Bik Bok

Leather jacket minusey.com

Jeffrey Campbell Shadow str 37 (helt nye i eske) 

Fuskepels H&M og veske Zara

Paljettbukse MQ

Jakke sheinside.com

Jakke Zara

Fuskepels Bik Bok

Skinnjakke Vero Moda

Sko nelly.com

Leopard moto coat UNIF (nastygal.com)

Sweater Bik Bok

Shorts RunwaydreamzNeon yellow sweater H&M

Shirt Egobird

For mer informasjon om eventet og flere ting jeg skal selge klikk her

Er rimelig ribba i skapet mitt nå :p

Challenge, day 5 // Filmer som får deg til å gråte

1. Engelen - Fytti helsike så trist denne filmen er. Jeg satt på kino da jeg så den og tenkte bare at jeg kan ikke være den eneste som gråter av dette. Tragisk og trist film, men også en veldig viktig film! Se traileren:)

2. The Passion of the Christ - Veldig intens, bra og rørende film. Fikk en del tårer i øyekrokene av denne. (NB! Veldig sterke scener i filmsnutten over)3. Forrest Gump - Første gangen jeg så denne var jeg veldig liten. Jeg bare husker at jeg gråt og gråt på slutten mens rulleteksten gikk for jeg syntes det var så trist og rørende. Superbra film som er både morsom og trist.

 

4. Pocahontas (1995 versjonen) - Nå var jeg sikkert seks-sju år da jeg så denne filmen sist, men jeg var sikker på at det var en jævlig trist scene i slutten av filmen, for jeg husker at jeg gråt og gråt når John Smith måtte dra fra Pocahontas. Og jammen fant jeg klippet fra filmen og gråt igjen, haha. Så denne er definitivt med på listen, en av de nydeligste Disney-filmene <3

 

Hvilke filmer får dere til å gråte?

Challenge day 3: En kjendis du ligner på

Ashley Olsen og Elisha Cuthbert


Nå har jeg hoppet over noen dager av 30 days challengen så jeg må ta igjen noen dager:p Jeg har vel egentlig aldri funnet en kjendis jeg ligner på selv, men kjæresten min har sagt at han synes jeg ligner på Olsen-tvillingene og eksen min sa at jeg lignet på Elisha Cuthbert. Når jeg har tatt sånne "sjekk-hvilken-kjendis-du-likner-på"-tester så har faktisk Elisha Cuthbert pleid å komme opp som høyest matchende resultat.

 

Hva synes dere?

Saturday night

På lørdag vorset vi hos Kaja og Fredrik før vi stakk ut på Nivou. Det var trippelbursdag, blant annet til søsteren og svogeren til Anders og Fredrik, og vi koste oss kjempemye! Nivou hadde to etasjer, balkong og var sinnsykt stort. Var en smule redusert i går så fikk ikke lagt ut noen innlegg da, så derfor kommer bildene i dag :)

Challenge day 2: 20 "interessante" fakta om meg
1. Jeg er ekstremt mørkeredd.

2. Jeg ble kalt opp etter de sveitsiske Heidi-bøkene/filmene.

3. Jeg er som regel så rastløs at jeg må alltid gjøre to ting om gangen.

4. Jeg hater å stå på snowboard, ski osv på fjellet. Vil heller bare henge på hytta.

5. Jeg gråter ofte av programmer på TV.

6. Jeg har hatt piercing i nesen, under underleppen, øyenbrynet, tungen, ørene og navlen. Jeg gjorde piercingen under leppen, nesen og i ørene selv.

7. Jeg misliker tatoveringer og piercinger.

8. Hvis jeg skulle hatt en "vanlig" jobb ville jeg ha jobbet på kontor.

9. Jeg er bestevenn med eksen min.

10. Jeg misliker å lese.

11. Jeg har ikke lyst på barn.

12. Jeg drømmer hver eneste natt, og husker drømmene.

13. Jeg har behov for å være mye alene.

14. Jeg er modell i Tom Haga og Sven Erik Renaas "erotiske kokebok" Naked Ingredients.15. Jeg er interessert i politikk.

16. Jeg elsker å se dokumentarer om seriemordere og politiske temaer.

17. Jeg bruker kontaktlinser, og ser ikke lenger enn til pc-skjermen uten.

18. Jeg ser fotball på TV.

19. Jeg er ikke lett å bli kjent med.

20. Jeg synes ikke det finnes bedre musikk enn metal.

 

30 day challenge, day 1: Beskriv ditt forhold

Jeg har bestemt meg for å ha en "30 day challenge" som mange bloggere driver med om dagen. Rett og slett fordi det er litt gøy og så blir dere kanskje litt bedre kjent med meg? I dag er det Dag 1: "Ditt forhold nå, hvis singel beskriv singellivet"

 

Det forholdet jeg er i nå er veldig bra, Anders er verdens snilleste og trofaste gutt. Vi har også veldig like interesser og har store ambisjoner begge to, noe som er kult. I tillegg har vi den samme lamme humoren, og av og til lurer jeg på hva folk hadde sagt hvis de var en flue på veggen hjemme hos oss. Det er jævlig mye rart som sies og synges! Anders er en kløpper på å dikte syke sanger og selv om det går meg på nervene så klarer jeg ikke la være å synge med. Han er dog ikke like imponert over mine skills som singer/songwriter, selv om det faktisk er mine hits det går mest i. Anders er også min største fan når det gjelder bloggen, stiller opp og tar bilder når han kan og er veldig positiv og oppmuntrende! Men alt er ikke bare fryd og gammen altså, vi krangler vi også! Om ganske trivielle ting vel og merke, men det kan bli noen heftige diskusjoner. Noe av det som er mest ulikt med oss er vel musikksmaken, han liker Kurt Nilsen og jeg liker Marilyn Manson (akkurat det krangler vi ikke om da :p ) Han presterte å referere til min musikksmak som "skravleband" på en av de første datene våre, noe jeg syntes var veldig morsomt!

Vi møttes da jeg kom til Oslo i 2010, ettersom vi bodde i samme bygg på Frogner. Jeg bodde i kollektiv i første etasje og han bodde i tredje. Jeg hadde hørt at det var noen kjekke tvillinger som bodde i tredje etasje, så vi møttes tilfeldig på fest der en gang og da fant vi tonen. Jeg slet veldig med å se forskjell på ham og broren til å begynne med, ettersom de er eneggede tvillinger. Så jeg tenkte bare: "Faaen, tenk hvis jeg møter en av dem i gangen og så tar jeg feil? Hva skal jeg si?". Jeg så rett og slett ikke forskjellen, og det tok faktisk en god stund før jeg klarte å skille dem. Venninna mi Kaja er forresten sammen med tvillingbroren til Anders, Fredrik. Hun bodde i andre etasje i samme bygningen og det var slik de møttes, ha ha. Tilfeldighetene, hæ? :)

 
           Kaja og Fredrik                                                                                                                                 Meg, Anders og Fredrik

 

 

Jeg har ikke fått satt opp hele lista for de 30 dagene enda, men den kommer sannsynligvis i morgen!

Synes dere det er gøy med 30 days challenge?

8. JUNI SELGER MANGE BLOGGERE SINE KLÆR OG ACCESSORIES!

Lørdag 8. juni fra kl 12.00-18.00 skal jeg og mange andre bloggere selge våre klær og accessories på Arkaden kjøpesenter i Karl Johan. Sist gang var en suksess, og jeg gleder meg til å få solgt enda mer klær denne gangen! Nå har jeg hatt en stor opprydning i skapet, ettersom det har samlet seg opp mye klær etter at jeg begynte å blogge.


Kjole fra sheinside.com

Jeffrey Campbell sko (for store til meg:/)Bomberjacket 

Spiked Lita sko av Jeffrey Campbell

 
Kjole fra sonextyear.com

Nelly Biel shoes

 

++ mye mer! Håper flest mulig kan komme neste lørdag, dere vil garantert finne mange kupp blant alle bloggerne!

Gårsdagens grillpartyI går var vi på grillparty på Torshov og det var kjempekoselig! Masse god stemning, gode venner og god mat :) Som du ser på bildene så spiste jeg både pølser og hamburgere, så angående kostholdsendringene jeg begynte på for litt siden så varte ikke det særlig lenge. Jeg begynte jo å tenke på mat hele tiden og var kjempesulten så det hadde ikke så mye for seg. Jeg spiste jo mer enn jeg pleide :p Nei, det lønner seg å ikke bli for fanatisk, en kan spise relativt sunt og hvis en spiser noe usunt så kan en gjøre det med moderasjon. En skal jo kose seg i sommer:)

 

Har dere hatt en fin helg? 

Some selfiesNå sitter vi hjemme og har oss en øl og ser reprise av Kurt Nilsen-konserten (Anders er storfan, haha). Vi skal på grillparty til en kompis som skal feire bursdagen sin i dag, og jeg gleder meg! Det er jo over 20 grader ute i Oslo, så perfekt til litt grilling og kos! Mysmys! Håper dere får en fin lørdag <3

Lunch date

I dag var jeg ute å spiste lunsj med Kaja på Olivia. Valgte salat selvfølgelig - skal jo være sunn nå, høhø. Veldig lite typisk meg å bestille det, men det var faktisk veldig godt. Bestilte en med blant annet parmaskinke, parmesan, oliven, tomat og balsamicodressing, mmm :)Når jeg kom hjem måtte jeg ha meg et mellommåltid og da spiste jeg Alpro soyayoghurt, og den er faktisk kjempegod! Jeg hadde helt glemt ut det, men den smaker nesten helt likt som vanlig skogsbæryoghurt og så slipper du innhold av melkeprodukter. Den er også fin å spise sammen med musli til frokost. Finner stadig nye erstatninger :) Fåes kjøpt i de fleste dagligvarebutikker.

T.G.I. FRIDAY'S

I går tok Kaja og jeg noen øl hjemme hos meg før vi dro på TGI Friday's. Det var veldig hyggelig ute :) Eneste er at et helt utdrikningslag av gutter plutselig satt seg ned ved bordet vårt, haha. Ikke noe sjenanse der. Vi løy litt her og der, sa at vi var kusiner og at begge gikk på BI. Når de guttene forsvant så kom det noen andre desperate sjeler og satt seg. Moro å se at vi fortsatt har draget, har ikke sett makan på lenge :p Vi tenkte begge etter en stund at det kan ikke være lett å være singel gutt i Oslo:pUltimate Margarita må dere bestille neste gang dere er på Friday's!

Sweet n' sourNå har Anders og jeg nettopp kommet hjem fra Sushi & Wok på Colosseum, fikk nemlig viljen min og fikk dra på kinarestaurant. Egentlig så er jeg bare enormt fan av de suppene de har på sånne steder, som Tom Kha Gai, Tom Yum Kung og Pekingsuppe. Mmmm... men så er jeg litt rar i matveien også, jeg kan spise en hel boks med tomatpurè og spiser jevnlig barnemat. Du skulle sett meg når det var halv pris på all barnemat på Kiwi en periode, angrer fortsatt på at jeg ikke hamstra mer, haha. Da vet dere det. Så joda jeg angra på sursøt-retten jeg bestilte og poengterte at jeg heller skulle ha kjøpt en Tom Kha Gai suppe, og da sa Anders: "Det er så kjerring å angre", noe som er veldig sant.

Sick and tired

It's official - I feel like shit today. Nå har denne influensaen eller hva det er som går rundt, smittet meg også. Null krefter, vondt i kroppen og vondt i halsen. Yay. Jeg blir alltid syk når jeg har stresset fælt med noe og når jeg virkelig trenger en timeout, og denne gangen er intet unntak. Derfor pleier jeg egentlig ikke å syte så mye når jeg er syk, for det er så deilig å slappe av med god samvittighet. Men gjør det vondt? Ja. I tillegg til å være syk har jeg også pådratt meg en enorm tannverk, noe jeg aldri pleier å ha. Først tenkte jeg at det kunne være et hull, men det kan umulig gjøre så vondt som dette! Tenkte også at jeg skulle gå på postkontoret i dag og hente nye klær fra sheinside.com og ta noen outfitbilder til dere, men jeg kom ikke lenger enn til hentelappen...


Immunforsvaret mitt var faktisk utrolig bra mens jeg knasket på Chlorella, men så klarte jeg ikke å holde rutinene oppe, og så har jeg blitt syk. På tide å hive innpå igjen. Denne dagen kommer nok til å gå til TV-titting, kakespising og forhåpentligvis får jeg litt trøst av kjæresten min.

The perfect housewife

Mmmm, så ikke de gode ut? De var det! Har vært den ultimate husmoren i dag, bakt boller, vasket klær, vasket leiligheten. Og hvorfor føles det ikke bra? Fordi jeg også er den ultimate feminist på området, og det føles ikke bra å gjøre FOR mye i hjemmet. Ikke det at det så ofte er fare for det:p Anyways, nå skal Anders og jeg på Ikea en tur (mitt favorittsted), så jeg må stikke. Mer om mitt fantastiske liv senere.

 

Oppskrift på kråkeboller:

 

1 pakke boller (ferdig seff), jeg brukte Regal sin, veldig bra!

Tørrgjær for søte bakverk anbefales

Kanel, sukker og smør

 

1. Lag bollene som anvist på pakken (eller om du har en egen oppskrift)

2. Bruk en ren saks og klipp bollene fra to forskjellige sider slik at du får plass til fyllet

3. Smør ca en teskje med smør oppi hver bolle (jo mer jo bedre egentlig:p)

4. Lag blanding med kanel og sukker i en skål

5. Legg ca en spiseskje med blandingen oppå smøret

6. Stek bollene, og voila!

Highlights

Søte Isabella stripet håret mitt her om dagen, og jeg ble så fornøyd. Er virkelig digg å fikse håret, alle burde gjøre det oftere! En føler seg så mye freshere med en gang, og SÅ digg å bli kvitt etterveksten. Hvis dere bor i Oslo-området og vil ha en fliink frisør så burde dere gå til Isabella på RÅH Industrigata. Hun er supernøye og flink med foliestriper!

Resultatet:

My favorite TV shows

 

1. Breaking Bad - Desidert en av de beste seriene lagd, begynner litt sakte men tar seg opp og utvikler seg til et actiondrama uten like. Handler om en far som er kjemilærer og bestemmer seg for å begynne å lage metamfetamin.

 

 

2. Homeland - En marinesoldat kommer hjem til USA etter at han har vært forsvunnet åtte år i Irak. En CIA-agent (Carrie Mathison) mistenker at han har blitt omvendt og at han planlegger en terroraksjon mot landet. Elsker denne serien, veldig spennende!! Finnes blant annet på Sumo.

 

 

3. Nip/Tuck - Handler om Sean McNamara og Christian Troy, som er to plastiske kirurger som driver en praksis i Miami. Her får du mange dysfunksjonelle personligheter og masse drama, samt bra effekter. Serien er spennende fra første episode, og sjeldent kjedelig i de seks sesongene som er. Absolutt en av mine favorittserier, og får et pluss for kjekke mannfolk :P

 

 

4. House - Dr. Gregory House er en antisosial og uortodoks lege som gjør hva som helst for å løse kompliserte saker sammen med sitt legeteam. House er rå, jeg digger den sarkastiske holdningen og humoren hans. Spennende serie, med mange ukjente begreper og fakta som gjør at en må følge ekstra godt med.

 

 

5. The Real Housewives of New Jersey - Dette må være den mest dramatiske versjonen av "The Real Housewives of". Storkoser meg i sofaen når dette står på, og vil bare ikke at det skal slutte! 

 

 

6. The Real Housewives of Beverly Hills - Dette er en mer "fab" versjon enn den i New Jersey. Mer penger involvert, litt mindre drama, men mye mer falskhet. To av tantene til Paris Hilton er med, som gjør det hele mye mer spennende. 

 

 

7. Dr. Phil - What's not to love? Haha. Dette ser jeg på nesten fem dager i uka. Ble superdeppa da jeg så at alle Dr. Phil episodene var sletta fra getboksen i går. (Anders?!) Var så heldig å få være publikum da jeg var i California, kjempegøy :) For de som ikke vet hva det er så er det en tidligere psykiater som har et talk show hvor han hjelper folk og familier med psykologiske problemer, samt tar opp samfunnstemaer.

 

 

8. Locked up abroad - Dette er et program jeg heller ikke kan få nok av, tror jeg har sett nesten alle episoder som er. Handler om folk som har blitt satt i fengsel i utlandet, ofte for flere år. Her forteller de sine syke historier samtidig som en får se skuespillere som viser hvordan det hele skjedde. Kan sees på National Geographic i Norge, og på YouTube ligger det noen episoder tror jeg.

 

 

9. I Shouldn't Be Alive - Denne serien lever jeg meg så inn i at jeg kjenner omtrent smerten til de som forteller:p Samme opplegg som "Locked up Abroad", bare at det er utrolige overlevelseshistorier. Feks ei som gikk seg vill i Grand Canyon og overlevde der i 20 dager uten mat, før hun ble reddet. Veldig spennende, elsker denne serien!

 

 

10. Kongen av Queens - Mest koselige og morsomme komiserien ever. Undervurdert! Elsker Doug (i midten) og ler meg i hjel av ham. 

 
11. Oz - Livet bak murene (Dramaserie) - Denne burde vært mye høyere på lista, for dette er muligens den beste serien jeg har sett. Handlingen foregår i et amerikansk fengsel med fokus på diverse fanger, og deres liv i fengsel. Veldig realistisk laget og masse spenning. Har sett alle seks sesongene sikkert tre ganger:p

 
12. Family Guy - Akkurat min humor, elsker dette programmet!

 

 

13. Hell's Kitchen - Konkurranse om å bli den beste kokken i restauranten Hell's Kitchen og folk blir eliminert underveis. Gordon Ramsay er en utrolig hissig sjefskokk som regelrett sjeller dem ut om de gjør noe feil. Morsomt, spennende og underholdende:)

 

14. Mob Wives - They are some crazy bitches! Masse mafiafruer som sloss, lager drama og er "gode forbilder" all the way. Underholdende.

 

 

15. Nurse Jackie - En narkotikaavhengig sykepleier som prøver å sjonglere et stressende liv på jobben med et dramatisk personlig liv. Både morsomt, seriøst og spennende.

 

 

16. Walking Dead - Zombieserie som ikke er for overdrevet, mest mulig "realistisk". Går det an å si?:P Iallefall veldig bra om du liker fimer som 28 days later.

 

17. Dance Moms - Tro det eller ei, denne serien er dritgøy og har blitt utrolig populær i USA. Avhengighetsskapende og fullt av drama. Handler om en crazy danselærer, de unge danserne og mødrene deres.

 

Noen som ser på de samme seriene? Eller har noen tips til andre serier? Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har noen tips!

Oh, happy hair day

I dag var jeg på Hendrix Hair på Majorstuen for å heise teip-extensionsene mine (fra CosmoBeauty). Det var på tide, for å si det mildt. Jeg hørte de var flinkere på Hendrix til å sette dem på og det var de jammen!! Makan til forskjell, nå kjenner jeg virkelig ikke at jeg har dem i, og håret kjennes lett og enkelt å stelle. Kvaliteten på håret fra CosmoBeauty er fortsatt bra kjenner jeg, men det har utrolig mye å si for resultatet hvordan en setter dem i håret. Kim på Hendrix Majorstuen hjalp meg og jeg er kjempefornøyd. Jeg hadde opprinnelig to pakker i håret, men nå har jeg bare èn fordi jeg syntes ikke det var nødvendig med mer, og looken blir også mer naturlig.


Unhappy hair day :p

Chill weekendHeei, søte :) I dag har vi reist til svigers i Moss for å tilbringe helgen. Godt å komme seg litt bort fra Oslo, og så er det utrolig koselig her :) Vi har allerede hivd i oss den beste kebaben i Moss, rullekebab med fetaost fra Campino ♥ Oh my, den må du prøve om du tilfeldigvis skulle tatt turen hit. Nå sitter vi bare å slapper av og spiser snop, nettopp sett Underholdningsavdelingen på NRK med blant andre Herborg Kråkevik, det var ganske morsomt faktisk:) Nå er det Artistgallaen som står for tur. Hva gjør dere i helgen??


Oh, the materialism

Internetten og TVen har tatt kveld i heimen vår, så nå har Anders og jeg inntatt McDonalds på Majorstuen for å få dagens dose med geeking. Så fint vær det er i Oslo i dag, det er faktisk litt varmt! Blir så herlig å kunne gå i skinnjakke og shorts igjen uten å fryse, jeg føler det har vært en evighet siden sist det var mulig. I tillegg er det herlig at det er lyst ute mye lenger nå ♥

Jeg var på postkontoret isted og sendte av gårde min kjære Louis Vuitton-veske og min Michael Kors-veske i leopard </3 Det gikk litt vel mye penger i USA, og når nye ting kommer inn så må gamle ting ut! Men det går fint, jeg har funnet ut at jeg synes ikke det er så gøy å ha vesker som alle andre har (sikter til Louis Vuitton). Nå har jeg prøvd meg på to LV-vesker som jeg trodde skulle være nærmest livsforandrende for meg, men det var de altså ikke. Jeg brukte dem faktisk ikke så mye i det hele tatt. Sannheten er at når en endelig får råd til å kjøpe seg akkurat det en har villet hatt så lenge - den dyre veska, designerklokka, whatever - så varer gleden langt i fra så lenge som en skulle tro. En blir aldri mettet, en vil alltid ha noe nytt uansett hvor mye klær, sko og vesker en kjøper - fordi det er tomme, livløse ting. Gir det en noe? Ja. Fikser det ting? Nei.

 

Nylig solgte jeg også to Marc by Marc Jacobs-vesker, så nå sitter jeg igjen med noen få, men jeg sitter igjen med mine favorittvesker <3 Kvalitet foran kvantitet. Jeg har alltid hatt for mye av alt, og da setter en ikke like stor pris på tingene sine. Derfor samlet jeg også opp en del klær i går da jeg ryddet i skapet, for å gi til Fretex. Det føles ut som en tung bør blir løftet fra mine skuldre hver gang jeg kvitter meg med ting jeg har for mye av, fordi jeg har tendenser til å være en ekstrem samler. Når jeg skal kaste noe så kommer jeg plutselig på tusen bruksområder for akkurat den gjenstanden, fantasien løper nesten løpsk, men innerst inne vet jeg at jeg aldri kommer til å bruke den.

 

Oh, the materialism... Can't live with you, can't live without you. 

NEW YORK: Del 2

 

 

 

 

I Meatpacking District dro vi på en fin meksikansk restaurant som het Dos Caminos og spiste og drakk Margaritas. Kjempegodt, anbefales!

 

 

Det er også mange bra klubber i Meatpacking, og vi dro på en klubb på taket på Gansevoort Hotel som vi hadde fått anbefalt. Det var syykt fett, en av de feteste stedene jeg har vært ute. Skikkelig fab, god stemning og utsikt over byen både fra inne og ute på rooftopen. Om du er gammel nok så bør du absolutt dra hit en gang du er i NYC:) Fikk bare tatt et dårlig bilde inne, siden det var så mørkt, but you get the point:P

 

 

Harlem var en av mine favorittopplevelser mens jeg var i NYC, utrolig kult å få sett hvordan det var i hooden:p Pappa gikk faktisk på skole her da han var yngre - fun fact :p Etter å ha gått litt rundt i butikker og diverse gikk vi å spiste på Applebee's i Harlem. Det var diigg mat, bare synd at alle kaloriene stod på menyen ettersom nesten ingen måltider var under 1500 kcal:P Men who cares, vi er på ferie!

 

 

Vi bodde på Hotel 17, som ligger mellom Union Square og East Village, veldig bra strøk. Det er ikke alltid like lett å finne hoteller når en skal på storbyferie, ettersom mye er for dyrt, for bråkete osv. Jeg vil jo bruke mesteparten av pengene på shopping, så det beste er jo å finne et rimelig og bra hotell! Veldig fornøyd med Hotel 17, bodde her sist jeg var her også. Det er langt ifra superfab, men det er gjennomført bra, renslig og rolig! En Woody Allen-film har faktisk blitt filmet på dette hotellet også. Enda en fun fact:p

 

 


 

Union Square ligger rett ved en kjent park og markedsplass som ofte blir vist på TV, det er veldig koselig her. Det er også en del kule butikker og matsteder på Union Square, i tillegg til subwaystasjonen.


 

 Wholefoods Market ligger også på Union Square, og det er virkelig et matmekka! Du kan gange Meny med hundre liksom. All mat er også naturlig og mest mulig uten konserveringsmidler. Det er matbarer overalt, så det er bare å plukke seg det en vil, enten det er sushi eller meatballs. Det er også et enormt utvalg av kaker og desserter - yum ♥ Og så er jo Forever 21 rett vedsiden av :)

 

   

  

 

 

Alt i alt en super tur, en av de beste feriene i mitt liv! Vil tilbake, snaaart ♥

NEW YORK: DEL 1

 

 

China Town var en morsom opplevelse. Fikk ikke sett det sist gang jeg var her, så det var gøy å endelig se hvordan det var. 

Vi satt oss på en restaurant og testet ut noen asiatiske øl som var ganske gode. Maten derimot var vi ikke så heldige med:p

 


 

Vi dro på Woodbury Premium Outlets som var ca en times kjøring med buss utenfor Manhattan. Her var det over to hundre forskjellige butikker. Outlets har som oftest billigere designervarer enn det du finner i de vanlige butikkene, så her kan du gjøre mange gode kupp! 


 

Dolce & Gabbana Michael Kors

 

 

 

Bleecker Street er en koselig gate som er rett i nærheten av hvor Carrie fra Sex og Singelliv bodde. Her har du mange designer- og vintagebutikker i et rolig og sjarmerende strøk.

 

 

 

Måtte innom det berømte bakeriet fra Sex og Singelliv (igjen)


 

 

 


Hva kan jeg si? Times Square er fullt av lys, billboards, broadway-musikaler og turister. Det er faktisk litt harry her, om jeg kan si det:p

 

 

 

Ville bare tipse om mine Starbucks-favoritterChocolate Frappuccino og Passion Tea - yummy! (Nå kommer jo Starbucks til Oslo City snart)


 

Og også, hvis du er i NYC, så må du virkelig prøve kakene der. De er som regel altfor søte, men litt av en opplevelse likevel. Her - New York Cheese cake.

 

 

Mer kommer i et senere innlegg :)

 

Day 2: New York

 

 

 

I går gikk dagen til god mat og masse shopping. Vi spiste frokost på et koselig sted rett ved hotellet. 

 

 

US flag in Converse. I denne butikken kunne du designe og lage dine egne Converse-sko akkurat slik du ville ha dem.

 


Litt kake innimellom shoppingen - Red velvet cake og Black forest cake. Altfor søtt selvfølgelig.

 

 

Top Shop in my ♥ ! Når du får frysninger og tårer i øynene når du står og ser deg rundt i en klesbutikk - da vet du at du elsker mote. Det var så SYKT mye fint der!

 

 

Soho er virkelig et utrolig bra strøk og shoppe i. Hele Broadway gaten er fullt med alle slags sko-, sminke- og klesbutikker en skulle trenge. Dette er en av de beste shoppingrundene jeg har hatt i mitt liv, fant så mye fint og så billig i tillegg. This is heaven ♥


 

På kvelden dro vi og spiste på et italiensk sted som het Gnocco i East Village. 


 

Deretter dro vi på den største rooftop-baren i NY, 230 Rooftop

 

Utrolig kult å ha Empire State Building så oppi trynet:p og fantastisk utsikt over byen :)

Hello, New York

 

 

Hei folkens :) Anders og jeg har dratt til New York for en uke. I dag har vi bare shoppet, spist god mat og sett oss rundt omkring i området hvor vi bor. Hotellet vårt ligger mellom Union Square og East Village i Manhattan, et veldig herlig strøk. Bodde her sist jeg var i New York også.

 

 

Jeg gikk amok (som vanlig) i disse såkalte Drug storene, som inneholder alt annet enn medisiner:p hehe... Virkelig himmelen for en skjønnhetsgal blogger! BILLIG sminke, neglelakker og frisørprodukter! 

Anders måtte omtrent dra meg ut av butikken, ettersom jeg kan stå i to timer og bare glane på alt. Jeg kjøpte maasse nice, får ikke tid til å legge det ut nå så skal gjøre det senere. Flere oppdateringer fra turen kommer også senere! 
Union Square, Manhattan

Tilbake på blogg.no!

 

 

Etter en del måneder hos femelle.no har jeg bestemt meg for å bytte tilbake til blogg.no. Det har vært veldig hyggelig å blogge for femelle.no og jeg har fått mange fine erfaringer! Men jeg savnet litt topplista og andre funksjoner her på blogg.no, og så er det enklere å holde kontakten med mine lesere her føler jeg. Dere kan sende meg meldinger og så får en varsel når noen har svart på en kommentar (for dere som har blogg iallefall:). Det blir litt enklere for meg å følge med på bloggene deres også. Så jeg håper virkelig at dere vil følge meg videre, jeg har blitt så glad i mine lesere! ;)

 

Jeg måtte manuelt overføre innleggene fra femelle.no, så jeg har tatt med en del derfra. I tillegg ligger alle de gamle her fra før jeg byttet :) Og så kommer det selvfølgelig fortløpende nye innlegg :) Jeg har også en webdesigner som skal fikse litt på designet etterhvert, slik at jeg får sidebar osv. Jeg kommer til å flytte mine eksisterende bloglovin-følgere over til denne siden, så om det er noen nye som vil følge meg på Bloglovin' så kan dere gjøre det her: 

 

Follow on Bloglovin

 

Gleder meg til å blogge her igjen! Hva synes dere om at jeg er tilbake på blogg.no? 

Årets mest kvinnelige event

 

malene birger tampons for free event13

 

 

malene birger tampons for free event12

 

 

malene birger tampons for free event9

 

 

malene birger tampons for free event2

 

 

malene birger tampons for free event

 

 

malene birger tampons for free event3

 

 

malene birger tampons for free event4

 

 

malene birger tampons for free event1

 

 

malene birger tampons for free event6

 

 

malene birger tampons for free event10

 

 

malene birger tampons for free event11

 

malene birger tampons for free event7

 

 

malene birger tampons for free event8

 

I dag feiret jeg kvinnedagen sammen med mange andre kvinnelige bloggere samt min venninne Tina, i by Malene Birger-butikken i Parkveien. Det var nemlig duket for årets mest kvinnelige event i regi av Tampons For Free! Vi fikk servert herlig cava, cupcakes, snop og stappa goodiebags med produkter fra blant annet Make up store, sebamed, Kremmerhuset og by Malene Birger. Vi fikk også et foredrag av Kristin Gjelsvik (styleconnection) hvor hun fortalte om sin vei til å bli en av Norges toppbloggere, og tilværelsen som toppblogger. Veldig interessant å høre på!  Etterpå opptrådte Shackles i butikken, to veldig dyktige sangerinner. Alt i alt, en herlig kveld. Møtte også på min søte femelle-"kollega" Marie Wolla:) Kos!

 

Håper alle kvinner har hatt en strålende kvinnedag! :)

Vixen Blog Awards

 

I går var jeg på Vixen Blog Awards med min gode venninne Isabella. Der var det pakket med bloggere, kjendiser og gratis drikke. Det var kjempegøy, og vi koste oss masse! Vi fikk også goodiebags med blant annet kms-produkter, headset og Dolce&Gabana sminke. Jeg klarte selvfølgelig å glemme min! Gah:\

  My Marilyn Manson cover

 

Fikk akkurat mitt egendefinerte iPhone 5 deksel fra caseapp.no i posten. Caseapp.no er en side hvor du enkelt kan lage ditt eget deksel med et selvvalgt bilde. Du får også se forhåndsvisning av hvordan bildet blir på dekselet, og tilpasse det akkurat slik du vil :)

 

Jeg tenkte lenge på hva jeg ville ha på dekselet mitt, det er jo så mangt å velge i. Jeg bestemte meg for å ta noe som betyr noe for meg, og da valgte jeg et maleri som Marilyn Manson har laget. Han lager utrolig kule bilder, med et kjennetegn av utvannet maling. Det er vel ingen jeg har vært mer fan av i livet enn Marilyn Manson, og han sitter dypt i mitt hjerte enda ♥ Elsker musikken, personen og kunsten. Jeg syntes dekselet ble dritkult, veldig fornøyd:)

 

På caseapp.no kan du velge hva grunnfargen skal være på dekselet, enten hvitt, sort, mørk rosa, lys rosa, cyan blå eller gjennomsiktig. Deretter velger du bildet som skal være på. Et deksel koster 249,- og fås til både iPhone 4/4s og iPhone 5.

/sponset innlegg

Blog and the city

blogandthecity4

 

 

blogandthecity5    

 

Jeg ble her om dagen spurt om å skrive en artikkel for blogandthecity.net om Oslo, mote og meg selv som blogger. Blogandthecity.net er en nettside hvor alle de beste motebloggerne fra alle byene i verden er samlet. Her kan du finne mange flinke bloggere og få masse inspirasjon. Du kan lese hele artikkelen min her.  

 

I just wrote a column for blogandthecity.net about Oslo, fashion and myself as a blogger. Blogandthecity.net is a great website where all the best fashion bloggers from all the cities in the world are collected. You could find a lot of good bloggers and inspiration here. You can read my column here.

New Years Eve

 

nyttårs

 

 

nyttårs4

 

nyttårs2

 

the dress for the night

 

nellykjole1

 

nellykjole

 

nelly kjole3

 

nelly kjole11

 

nelly kjole10

 

 

Hadde en fin feiring i går med gode venner og god mat:) Litt dårlig start på nyåret å våkne fyllesyk, men det er jo ekstra motivasjon til å starte et sunnere år :) Jeg MÅ komme i gang med trening:p Men nå sitter jeg hjemme og venter på chinese take away, så sunnheten får vente til i morgen!   Godt nyttår, alle sammen - may all your wishes come true <3

Throwback: LA & Las Vegas

 

santa monica

usa8

 

usa9

 

bikini

 

usa10

 

beverly hills

 

usa5

 

usa4

 

usa6

 

usa7

 

chic

 

usa11

 

usa16

 

usa13

 

usa15

 

usa14

 

usa3

 

usa

 

usa2

 

hollywood

 

usa9

 

heidichic2

 

my dream

 

heidichic11

 

usa14

 

venice beach

 

usa10

 

skating

 

usa11

 

usa12

 

viva

 

usa

 

usa6

 

usa7

 

usa3

 

usa8

 

usa4

 

usa5

 

Kikket på noen gamle bilder fra februar da vi var i USA, og så savnet jeg det så veldig! Nå har jeg bare lyst å bestille ny tur med en gang. LA er en fantastisk by, I love it there <3 Shoppingen er fantastisk, og varmen er så herlig. Vi planlegger å dra dit igjen neste år.   Har dere vært i USA? I tilfelle hvor? :)

Litt om meg

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Samsung Galaxy S Note

 

 

  

Beverly Hills, LA

 

 

 
Dr. Phil Show <3

 

 

 Sukkertøy, regnbuer og Ken og Barbie. That's the way the world should be :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Will.i.am - This is love

 

 

  

Favorittsjangeren min innen film er grøssere/thrillere. Denne franske filmen er SYK, men også sykt brilliant, og ikke minst intelligent:) Men jeg advarer nok en gang, den er bru-tal.


Hvis du er under 15 år, ikke se denne filmen. (Det hjalp sikkert)

 

 

 
 

Essie 'Laquered Up' og OPI Natural nail base coat

 

Et lite barn

 

 

 

 

 

 

 

 Dåp for nevø Sander i dag

 

 

Stolt mamma og onkler

 Dagens outfit

 

 

 

 

Fantastisk gode kaker - måtte prøve alt :)


Min kjære Anders med søte Sander <3

Parkliv

 

 

 

 

Levis denim vest and sunglasses Urban Outfitters, top Forever 21, skirt Bik Bok

 

 Endelig sol og fint vær i Oslo, det må utnyttes til det fulle. Når det er så sjeldent sol i Norge så opplever jeg "solstress". Det vil si at når det først er sol, så blir jeg stressa med å komme meg ut og utnytte sola:P Heldigvis sjekka jeg værmeldingen i går så jeg var forberedt! :) Kos å grille i parken med min kjære:)