hits

Events

Tangle Teezer event på The Thief

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

I dag morges var jeg på Tangle Teezer event på The Thief. Det var veldig gøy! Jeg elsker Tangle Teezer-børstene, jeg husker når jeg oppdaget dem i Spania for fire år siden etter mye bading i basseng med extensions. Jeg følte jeg hadde oppdaget gull! Har ikke gått en dag uten å bruke dem siden. De får opp floker så ekstremt enkelt, virkelig et essensielt skjønnhetsprodukt.

Processed with VSCO with f2 preset

Grunnleggeren og oppfinneren av Tangle Teezer, Shaun Pulfrey, holdt foredrag for oss og demonstrerte noen nye produkter fra merket som jeg aldri har sett før, blant annet to rundbørster og paddle-børster. Han brukte ingenting annet enn vann, føner og de børstene for å få til et ekstremt fint resultat på håret. Det ble så voluminøst, skinnende og flott! Jeg gleder meg sånn til å prøve meg på det selv, særlig med min nye korte sveis. I tillegg har jeg fått meg verdens beste føner, må vise dere hvilken snart. En god føner er virkelig essensielt!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Her er produktene vi fikk med oss. Jeg har kun hatt den originale sorte fra før av, og den lille to-go børsten, så det blir spennende å prøve alle de andre. Ekstase! Lol. Blir så happy av sånne ting. 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Bruker du Tangle Teezer?

 

Kom og møt oss i morgen på Beauty House Pilestredet!

I morgen kan dere komme å møte seks av oss jentene bak den ekslusive nude-kolleksjonen til Frøya Cosmetics. Vi har alle valgt hver vår nude liquid lipstick som kan kjøpes online her, men også i morgen på Beauty House Pilestredet fra kl 12-14! Det kommer til å bli så hyggelig:D Det blir delt ut flotte goodiebags til de 30 første, i tillegg til trekning av heldige vinnere som får kit'et med alle ti fargene! 

Jeg gleder meg til å se dere! :) Hvis du vil kjøpe min farge allerede nå, så kan du gjøre det her <3

Nytt tannblekemiddel til Norge - Spotlight Whitening

I dag var jeg på et event i Jacob Aals gate for å bli presentert den nye tannblekingen som har kommet til Norge - Spotlight Whitening. Jeg var litt skeptisk først, fordi jeg vet at det er så strenge regler på hva en får lov å ha i slike produkter i Europa, og jeg er vant til å bruke sterke Crest White Strips fra USA som inneholder veldig mye peroxid, og som er veldig effektive.

Processed with VSCO with c1 preset

Men jeg er veldig glad for at jeg dro, ikke bare på grunn av det flotte lokalet og den gode frokosten, men fordi jeg fikk informasjon om tennene som jeg ikke visste. De to søstrene som står bak merket er tannpleiere, og hun ene søsteren forklarte oss at te, kaffe, brus, rødvin osv setter flekker kun ned til de 5 første lagrene i tennene. Dermed trenger en ikke så mye peroxid for å få dem hvitere.

Kraftige white strips, for eksempel dem fra USA, kan inneholde så mye som 20% peroxid, som kan gå mye dypere ned i tennene enn nødvendig, kanskje 20 lagre ned, og dermed ødelegger emaljen. Jeg merker jo at etter å ha brukt så sterke produkter så iser det i tennene, og etterhvert ser tennene mine gjennomsiktige ut når jeg ser nærme i speilet, noe som har skremt meg. De blir hvite fort riktignok, men det er ikke verdt å ødelegge tennene for.

Processed with VSCO with c1 preset

Tilnærmingen fra Spotlight Whitening er veldig annerledes. Stripsene inneholder kun 0,05% peroxid, sammen med andre ingredienser, som visstnok skal være veldig effektive for å lysne tennene. Og de kan brukes jevnt og trygt, istedetfor å "sjokk-bleke" tennene med altfor mye peroxid på kort tid.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Lene Orvik er offisiell ambassadør for merket

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Jeg har ikke prøvd det enda, men fikk med stripsene og tannkremen, så jeg gleder meg til å se resultatene. Da kan jeg iallefall slappe av og tenke at tennene mine ikke blir skadet! 

NYX Halloween party

På onsdag var jeg på NYX Halloweenfest på Stratos. NYX er jo et sminkemerke og jeg regnte med at mange kom til å ha kule special effects sminke-kostymer, men jeg kan ikke den slags, så jeg tenkte at det går jo ikke. Så jeg endte opp som Britney Spears a la Hit Me Baby One More Time. 

Pilleglassene fikk vi da vi kom inn på festen, hver pille var en bong for en drink. Så kreativt!

Det var såå mange kule kostymer, virkelig creds til folk som er så flinke med sminke. Og så kreative. Hun her vant beste kostyme, Sugar Skull, er det ikke det det kalles? Sykt bra gjort iallefall! Under kan du se mer av kostymene og bilder fra festen.

Spin the wheel and win makeup!

Processed with VSCO with c2 preset

Det var mange "leker" der som en kunne vinne NYX produkter, det er jo alltid gøy! Blant annet Kissing Booth. Ved å kysse en av gutta på kinnet så fikk du velge et NYX produkt. Også Spin the Wheel, og "typ stikk handa inni boksen og gjett hva det er"-lek.

Alt i alt en super kveld!

I dag blir jeg hjemme, ettersom jeg skal på Halloweenfest igjen til uken. Og så har jeg vært på trening og er sliten! Netflix og chill her :) Ha en fin lørdag!

@dajanamakeup boklanseringsfest!

På torsdag var jeg så heldig å få være med å feire Dajanas nye bokutgivelse! Det var så moro, og herregud så fint det var der. Med rosevegg, dekorasjoner med BeautyBlenders, gullmakroner, cupcakes, champagne og til og med NYX Spin the wheel! 

Processed with VSCO with s6 preset

Astrid Helen <3

Sjekk den kaka, a'! <3

Jeg er så stolt over Dajana som har fått til så mye på så kort tid, og jeg kan ikke vente med å lese boken. Det er sikkert den eneste boken jeg kommer til å lese dette året, haha. Av det jeg har sett av innholdet til nå så kan jeg si at en får mye for pengene! Kun 399,- for et helt masterkurs omtrent i sminke. Og alt er jo håndfast og skrevet ned, så en kan titte litt i den hver dag og lære seg nye triks. Det er vel egentlig aldri noen makeup artist i Norge som har lagd en så moderne bok for sminke før. Så det er superspennende og jeg sa fra begynnelsen av at den kom til å bli en bestselger, og det ble den også selvfølgelig! :)

Gratulerer, vakre! <3

Doctor Babor event

I går var jeg på et kjempefint event på Skøyen hos Babor i regi av Real PR og søteste Anki, som er så flink på alt som har med skjønnhet og hud å gjøre! Hun driver også bloggen Skincare by Anki, som har masse nyttige tips! Vi fikk servert kjempe god mat og ikke minst så mye lærerik og spennende informasjon. Babor har jeg faktisk jobbet med i salong før, og det er ett av mine desidert favorittmerker innen hudpleie. Spesielt når det kommer til fuktighet og tørr hud, ampullene deres for eksempel er helt sykt effektive. Noen av dere har sikkert prøvd dem gjennom den årlige julekalenderen deres?

Denne gangen fikk vi introdusert produkter og nyheter fra Doctor Babor. Vi fikk også med oss noen produkter hjem for å prøve, som jeg gleder meg til. En annen sak som virket utrolig bra, som en slags ?flytende botox?, er denne lille saken under her, nemlig BTX-LIFT serum. Det er et serum som du ruller på huden, og som umiddelbart strammer opp huden og jevner ut fine linjer. Den kan også være med på å forlenge effekten av Botox. Så enten om du er for eller imot det, så er dette produktet super genialt og effektivt!

BROSLO X CHIMODU

I helgen var jeg på kunstutstilling på Vikaterassen i Oslo. Det var kunstduoen Broslo sitt samarbeid med den legendariske fotografen Chi Modu, som er kjent for å ta de famøse fotografiene av Tupac Shakur og Biggie Smalls, for å nevne noen. Det var så mye kule bilder og effekter, alt fra 3D til hologram/tegneserie og neon-effekter av de originale bildene som Chi Modu har tatt av ulike rappere. 

Her med Broslo-gutta og Birgitte

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with q3 preset

Det var en stor ære å få møte Chi Modu, som har gjort så mye kult i sin karriere! Sykt fet og hyggelig mann.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with k2 presetProcessed with VSCO with q4 preset

Girlsa <3

Vixen Blog Awards 2016

På torsdag var jeg på Vixen Blog Awards på Grand Hotel. Kameraet mitt klikket dessverre, så jeg fikk bare tatt noen få bilder med mobilen. Det ble som vanlig en meget hyggelig (og beruset) aften!

Kjole fra H&M, sko fra Nelly, jakke og veske fra ZARA

Og det var det jeg lille jeg klarte å produsere fra kvelden, det meste ble dokumentert på småkleine Snaps og Instastories.

Følg meg gjerne, brukernavn heidichic på Snap og Insta :) 

Piknik i parken

På lørdag var jeg med Bik Bok på Piknik i Parken-festivalen. De hadde gjort det så fint for oss, så hyggelig å få bli med <3 Her er noen snapshots fra dagen:​

I'm wearing:

Dress Bik Bok here

Necklace Bik Bok here

Heels ZARA

Pina Colada timeI dag var jeg på The Body Shop event på DoGA Funky Fresh Foods. Det var i forbindelse med lanseringen av den nye serien deres - Pinita Colada, og deres arbeid for å hjelpe å redde regnskogen i blant annet Vietnam. 

Vi fikk servert de diggeste Pina Coladaene jeg noen gang har smakt, og masse god vegansk mat. I tillegg fikk vi høre om alle sakene The Body Shop har vært med på å hjelpe opp igjennom årene. De har virkelig fått til mye, og gitt bort flere millioner dollar til gode saker. 

Serien var forresten superdigg! Ahh.. Perfekt nå som jeg skal til Spania. Luktet som syden! <3 

Workshop med Linda Hallberg

Sist uke var jeg på NYX-event på Art Complexion makeupskole. Der hadde vi workshop med den store skjønnhetsbloggeren fra Sverige, Linda Hallberg, som har over 800.000 følgere på Instagram. Hun demonstrerte en veldig fargerik sminke, viste oss strobingteknikker med det nye strobing-kitet til NYX og ga oss tips til hvordan komme seg opp og frem på Instagram, Youtube, blogg osv. 


Etterpå fikk vi velge oss ut den sminken vi ville ha, inkludert de nye ombre leppeproduktene og blushene til NYX. Vi fikk også servert ombre-kake og sushi! Nam. (Ja, jeg liker faktisk noe sushi nå, sliter bare litt med de pinnene, hehe.)Alex, meg, Linda og Dajana :)

 

Bik Bok event på Himkok

I dag dro jeg på et kjempehyggelig event med Bik Bok på Himkok. Der fikk vi presentert nyhetene for høsten og vinteren 2016, og det var så sykt mye fint! Bik Bok skuffer faktisk aldri. Vi fikk velkomstdrinker og øl, og det ble så god stemning, at! Ikke så mye mer å skrive nå, let the pics speak for itself.
Karine, Nora og Astrid

Anniken og Kaya

 

Sminkekurs med Dajana på Hotel Continental

På lørdag var Astrid, Alexandra og jeg på Dajanas nyeste, og til nå største sminkekurs som ble holdt på flotte Hotel Continental. Jeg hadde gledet meg i en evighet til dette, og det skuffet virkelig ikke.

Vi fikk blant annet lære hvordan tegne bryn mest mulig naturlig, konturering av øyne og lepper, highlighting, baking, hvordan lage den perfekte eyelineren, prepping av hud før påføring av sminke, hvordan bygge opp en foundation og få et airbrushet resultat på huden. Vi fikk også en utdypning i hvordan dele opp et ansikt med streker slik at det blir mest mulig proporsjonert i forhold til konturering, slik at det kan tilpasses ethvert ansikt. Virkelig metoder som en ikke ser hver dag på YouTube, men som hun har lært gjennom kurs med blant annet Samer Khouzami. Hun har også som kjent vært på kurs hos Mario Dedivanovic sammen med Kim Kardashian og hos Instagrams største skjønnhetsguru, Hudabeauty i Dubai.Just gorgeous! Kurset varte i cirka 6-7 timer og etterpå fikk vi utdelt diplom og en fantastisk goodiebag med alle slags herlige produkter! Jeg er kjempe stolt over min venninne Dajana som har fått til så mye på så kort tid, jeg ble kjent med henne før alt startet og det har vært så gøy å se den utrolige framgangen og suksessen hun har hatt. Hun er en person som tenker at alt er mulig og er veldig motiverende og inspirerende å høre på, samt veldig flink å lære fra seg.

Følg bloggen hennes her og Facebooken hennes her.

 

Lancôme event på The Thief

 photo DSC06889_zpss2gztreh.jpg

I går var jeg som sagt på event på The Thief i anledning lanseringen av Lancômes nye leppeoljer, Juicy Shakers. Jeg begynte å ta bilder, men plutselig begynte Dajana å filme, så jeg fikk redigert sammen en liten snutt av kvelden av materialet vi hadde, haha. Se filmen under:

 photo The Thief Lancome event cocktail shakers lipstick-13_zpsiavm6tt6.jpg

Juicy Shaker er en leppeolje som inneholder nærende oljer sammen med pigmenter for å få plumpede men naturlige, glossy lepper. De inneholder blant annet mandelolje, omega 3 og tranebærolje. De er designet som cocktail shakers, så en må riste dem før en påfører dem på leppene. Applikatoren er supermyk og den kjennes så god ut! Leppene blir superfuktige og myke. Juicy Shaker finnes i 13 nyanser. 

 photo The Thief Lancome event cocktail shakers lipstick-9_zpsh2tivkng.jpg

NYX workshop og lanseringsfest

 photo nyx event maria malone lansering norge4_zpszx9glbtd.jpg

 photo nyx event maria malone lansering norge_zps0kt7qvzk.jpg

På tirsdag var jeg på workshop på Imageakademiet, i forbindelse med NYX lanseringen i Norge. Der fikk vi undervisning av den anerkjente makeupartisten Maria Malone. Hun er spesialist på «masker» uten å bruke proteser, så det var veldig kult å se hva hun fikk til og hvordan hun gjorde det. 

 photo nyx event maria malone lansering norge-3_zpsmd9exwf9.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-16_zpshzcmc3ph.jpg

Før:

 photo nyx event maria malone lansering norge-5_zps4eb58yjf.jpg

Etter:

 photo nyx event maria malone lansering norge-7_zpspgsoo6iy.jpg

Vi var på workshopen i fire timer, og jeg fikk testet ut masse fint fra NYX! Favorittene må absolutt være Lingerie - de nye flytende, matte leppestiftene. Jeg fikk den i fargen Beauty Mark, og den var helt rå! Nesten helt lik Kylie sin True Brown K, akkurat den fargen jeg «manglet». Lingerie-leppestiftene er helt nye, og er nå i butikk på Douglas (med mindre de ble solgt ut i går). Jeg må definitivt skaffe meg flere farger derfra, det var SÅ mange fine.

 photo nyx event maria malone lansering norge1_zpsgmolceyn.jpg

NYX Lingerie i Beauty Mark

 photo nyx event maria malone lansering norge-14_zps1cjvcaok.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-15_zpsx9qrnjci.jpg

Etter workshopen dro alle skjønnhetsbloggerne til Douglas i Bogstadveien på lanseringsfesten. Det var virkelig så god stemning, med cake pops, photobooth, digge drinker og herlige mennesker. I tillegg kom plutselig det heftige showet med dansere og modeller som tok helt av i butikken, haha. 

 photo nyx event maria malone lansering norge-18_zpsjxfqeaq1.jpg

 photo nyx event maria malone lansering norge-23_zpsk6dyt7eu.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-20_zpsvchzkb2u.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-22_zpsnsltipxi.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-24_zpstpfbotc7.jpg

 

Whiskysmaking på Himkok

 photo whiskeysmaking highland park himkok_zpskehfzkiq.jpg photo whiskeysmaking highland park himkok-2_zpsbx5zvaba.jpg photo whiskeysmaking highland park himkok-18_zpsp7wg7vbi.jpg

I går var jeg på whiskysmaking på Himkok ved Youngstorget. Digger det stedet, er så chill stemning. Jeg følte meg litt malplassert først, ettersom Astrid, Nora, Sophie Elise og jeg skilte oss ut som blondinene blant mange «seriøse» eldre journalister. Men hey, litt whisky min vei og jeg er klar jeg! Vi Menn-journalister som blir imponert over at jeg liker blåmuggost liksom, det lyser bare hvor dust de tror jeg er. 

 photo whiskeysmaking highland park himkok-12_zpsx0wi3mpy.jpg

Jeg har aldri vært på whiskysmaking før, men det falt selvfølgelig i god jord hos meg klokken 14.00 på en onsdag. Bare synd at det ikke skjedde noe etterpå, fordi jeg kom i god stemning! 

Tydeligvis har jeg bare smakt «billig» whisky før, for dette var veldig annerledes. Disse whiskytypene smakte og luktet som lær og røyk liksom. Og de var heftig sterke! Men samtidig fikk jeg en instant flashback til uheldige fjortisfyller i det jeg tok min første sniff av glasset. Det er rart hvordan en husker gjennom lukter.

 photo whiskeysmaking highland park himkok-4_zpsyivpksmc.jpg

Vi fikk smake fire forskjellige whiskytyper fra Highland Park. Vi skulle smake på de i omtrent 10-15 sekunder før vi svelgte. Og så skal en visst ta en halv teskje vann oppi glasset, for å få smaken enda mer frem. Det er visst slik ekte whiskeydrikkere gjør det. Noen tar til og med half and half. Dette var ifølge de smarte Vi Menn-journalistene iallefall, hva vet vel jeg.

De forskjellige typene var lagret i forskjellig antall år, den ene var fra 1997! Da kjente jeg at jeg ble litt nostalgisk, haha. Da var jeg åtte år, og jeg husker det var et av mine favorittår <3 Sykt å tenke på at en drikker noe så gammelt. 

 photo whiskeysmaking highland park himkok-13_zpslnarlbcs.jpg

Det var veldig gøy med et event utenom det vanlige, som ikke omhandlet mote og skjønnhet for en gangs skyld :)

Dresscode: Bold lips

 photo image1_zps9l7caup4.jpg

I dag har jeg vært på NYX workshop og deretter lanseringsfesten på Douglas i Bogstadveien. Det var supergøy, har hatt en veldig fin dag! Jeg kom akkurat hjem, så har ikke rukket å redigere bildene fra kvelden enda, men de kommer i kveld eller i morgen :) Vi fikk så mye fint at jeg føler at jeg må rydde oppi det rotet av et sminkestyr jeg har før jeg kan føle at jeg fortjener det, haha. Så nå skal jeg ta et raid i hele leiligheten, ikke bare i sminken, og kaste en hel haug med ting. Føler meg begravd av alt stashet jeg har! Imellomtiden kan dere følge meg på Snap hvis dere ikke allerede gjør det. Brukernavn: heidichic

 photo snapcode-1467891-10-1452798613645_zpsmsw1vaul.jpg

Dajana Tomanovic contouring sminkekurs

 photo m15_zpsb59etekb.jpg photo 3c742d_ed6b3241efe847ebafe634f62eaabff3_zpssdfebhpu.jpgBilde: Anette Stokke

Sist uke var jeg så heldig å få bli med på Dajana Tomanovics sminkekurs på Åpen Scene. Jeg hadde gledet meg så mye til dette! Dajana er utdannet makeupartist, men har strukket seg enda lenger for å bli best i Norge på contouring. Sommeren 2015 dro hun til Los Angeles for å lære seg contouringsteknikken til Mario Dedivanovic, som er Kim Kardashians faste makeup artist. I ettertid har hun vært på kurs hos noen av de mest kjente MUAene i verden, som Samer Khouzami og Hudabeauty

 photo 3c742d_46ac4c530f2c4bdb80b055f46b94dd75_zps2eojcbon.jpg

Bilde: Anette Stokke

 photo m12_zpsxtweply1.jpg

Look #1:

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-3_zpsq3xluto9.jpg

Den første looken var en veldig anvendelig look som bestod av champagnefargede øyenskygger, cat eyeliner og lett contouring. Her lærte vi blant annet hvordan legge en fin eyeliner og hvordan vi skal duse ut øyenskyggen slik at den ikke får synlige kanter, i tillegg til å måle opp og sminke bryn.

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-2_zpsqgq36s6g.jpg

Før og etter, modell 1:

 photo sminkekurs dajana tomanovic dajanamakeup kurs apen scene9_zpswrttkmrb.jpg photo m2_zps37lfhryu.jpg

Look #2:

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-8_zpsjffmaztm.jpg photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-5_zpsqllr9eyp.jpg

Deretter fikk vi se hvordan vi skulle contoure på en annen ansiktsform, og hvordan vi kan lage en kul festsminke. Her brukte Dajana et merke som heter Glitterinjections på øyelokkene, som er noen helt geniale glitterøyenskygger. Sitter som støpt, og glitrer som bare det! Jeg har så lyst til å prøve det en gang jeg skal ut. Vi fikk også vist teknikkene baking, i tillegg til krem- og puddercontouring.

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-6_zpsveeipqmp.jpg

Før og etter, modell 2:

 photo sminkekurs dajana tomanovic dajanamakeup kurs apen scene8_zpszrv5yaq6.jpg

Så utrolig fint! Jeg fikk masse ny inspirasjon og gode tips til hvordan jeg kan sminke meg enda bedre fremover.

 photo 3c742d_f622d07d4d874dc286e0adce8747700f_zpszrihgfcl.jpgBilde: Anette Stokke

 photo m10_zpsbrrjpq2w.jpg

Astrid Helen og meg

Her er noe av alt det fine vi fikk i goodiebagen fra kurset:

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-12_zps8sy6gouh.jpg

Etter kurset var det tid for utdeling av diplomer, champagne, kake og kos! Og herregud for en rå kake! MAC liksom. I tillegg smakte den helt nydelig, en av de beste kakene jeg har smakt.

 photo m5_zpshxiqrkqg.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic dajanamakeup kurs apen scene-8_zps7nsglqjy.jpg photo dajanamakeup_zpsxhqruwnb.jpg

Ikke bare er Dajana en utrolig dyktig makeup artist, men hun er veldig flink til å lære fra seg. Dette er det andre kurset jeg er på, og jeg blir bare mer og mer imponert over henne! Hun står virkelig på og stikker seg ut i bransjen, samtidig som hun heier på alle andre rundt seg. Det vil bli flere kurs fremover, så følg med om du har lyst til å lære fra en av de beste i Norge :)

Følg Dajana på Instagram @dajanamakeup og Facebook HER.

 

Mildh High Summer 2016

 photo mildh press high summer 2016-9_zpscfqbtyx4.jpg photo mildh press high summer 2016_zpsktjphv2u.jpg photo mildh press high summer 2016-10_zpsp9hmahut.jpg photo mildh press high summer 2016-11_zps6o1428cc.jpg photo mildh press high summer 2016-13_zpseiot9xbv.jpg photo mildh press high summer 2016-7_zps6qkmp6wy.jpg photo mildh press high summer 2016-4_zpsvjlbsjxx.jpg photo mildh press high summer 2016-6_zpspra8r2pg.jpg photo mildh press high summer 2016-3_zpsk0tnxn9n.jpg

I dag morges var jeg på Mildh Press for å se på nyheter for sommeren 2016. Vi fikk også frokost fra Julies matblogg, blant annet chiapudding med bringebær og kiwi. Sykt digg! Jeg skulle så gjerne hatt en personlig kokk, da hadde jeg spist mye sunnere :p Uansett, utrolig mye kult på sminkefronten som kommer, blant annet fra Elizabeth Arden, Nilens Jord og Colore Science. Vil forresten sterkt anbefale den nye mascaraen fra Elizabeth Arden, Grand Entrance (den røde på bildet over), den er meget god.

Tropisk lunsj

I dag var jeg på tropisk lunsj med Vichy på Brasserie Paleo. Der fikk vi høre om nyhetene til Vichy innen solbeskyttelse i tillegg til foredrag av Trine Berge fra Superdamebloggen om supermat som er bra for huden. Solbeskyttelse er SÅ viktig folkens, hvis ikke du har lyst til å eldes for tidlig eller potensielt få hudkreft, så husk alltid å bruk riktig solbeskyttelse! Helst ikke sol deg, haha. Men litt sol er umulig å unngå uansett. Jeg bruker solfaktor hele året rundt, for å forebygge rynker. Når de først har kommet, er det så vanskelig å bli kvitt dem.

 photo vichy event tropisk lunsj-9_zpsaly4tfqr.jpg photo vichy event tropisk lunsj-6_zpshyhtchaa.jpg photo vichy event tropisk lunsj-3_zpsid1ezbqg.jpg photo vichy event tropisk lunsj-12_zpszomugdrv.jpg photo vichy event tropisk lunsj-8_zpsclwkkw8l.jpg photo vichy event tropisk lunsj-2_zpsdh17lmwn.jpg photo vichy event tropisk lunsj-11_zpsqr2dbriz.jpg photo vichy event tropisk lunsj_zpsfbh8rat0.jpg

Etter lunsjen tok Astrid, Chioma og meg bilder, dagens antrekk kommer senere på bloggen :)

Følg meg på Instagram @heidichic

The Body Shop middag

På torsdag var jeg på Funky Fresh Foods med The Body Shop og et knippe bloggere for å høre om deres nye storsatsing. Det var kjempehyggelig, og vi fikk servert herlig vegansk tapas. SÅ godt! Jeg har så lyst til å bli veganer, trenger bare en personlig kokk :p

 photo body shop middag-16_zpslhb9y2d1.jpg

Celina, Chioma, Andreas, Marna, Bettina og Agnes Lovise ♥

 photo body shop middag-10_zpskl29cu78.jpg photo body shop middag-13_zpsn0jtafbc.jpg photo body shop middag_zpshnvlj0ik.jpg photo body shop middag-4_zpscngi3cam.jpg photo body shop middag-6_zps3oowtm9e.jpg

The Body Shop har satt seg nye, store og seriøse mål, og noe av det de vil få til innen 2020 er:

 • Doble sitt program for solidarisk handel, Community Trade-programmer fra 19 til 40 ingredienser, og hjelpe til å berike samfunnene som produserer dem
 • Hjelpe 40 000 økonomisk vanskeligstilte til å få arbeid over hele verden
 • Berike lokalmiljøer
 • Sikre at 100% av deres ingredienser er sporbare og bærekraftig avlet
 • Bygge bio-broer for å beskytte og berike 75 millioner kvadratmeter med skog og planteliv
 • Utvikle og produsere 3 nye, bærekraftige typer produktemballasje
 • Sikre at 100% av butikkene deres bruker fornybar eller klimanøytral energi

 photo body shop middag-19_zpsyhgmh4sq.jpg

Astrid-Helen

 photo body shop middag-9_zpswmaibh4i.jpg photo body shop middag-7_zpskbmr5sny.jpg

Vi fikk med oss noen produkter fra Hemp serien deres. Visste du at en Hemp håndkrem fra The Body Shop blir kjøpt hvert 9. sekund? Sick.

Nå er jeg så utrolig sliten etter gårsdagen og egentlig de siste ukene fordi det har skjedd så mye, så nå skal jeg sette meg ned med et glass rødvin og høre på favorittmusikken min til jeg passer out. I morgen er Valentine's Day og det er første gang jeg tilbringer den alene på kanskje 11 år, haha. Jeg liker å kjenne meg igjen i alle de tragiske meme'ne på Instagram, det var på tide. Men han er jo ikke så langt unna da, knis.

Følg meg på Instagram @heidichic

 

Mote Med Mening

På fredag var Astrid Helen, broren hennes og jeg på veldedighetsarrangementet Mote Med Mening på Gamle Logen. Dette er et årlig event, og dette årets formål er Pøbelprosjektet, som jobber med å motivere og hjelpe ungdom inn i arbeidslivet. Det var et fantastisk show, med gode artister og masse kul fashion. Alt fra brudekjoler til sommer/vårmote 2016.

 photo mote med mening poslashbelprosjektet_zps1wkpbeww.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-16_zpsupithxvr.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-15_zpsvlilzflb.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-13_zpse51c4jwp.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-18_zps66n7v4kx.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-4_zpsiffxra9w.jpg photo mote med mening1_zpsijfi9hru.jpg

Foto: Hanne Erøy

 photo mote med mening poslashbelprosjektet-5_zpsjtexl1ez.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-2_zpsqgejwaav.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-3_zpsew4rwvu3.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-6_zpswxohupw2.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-14_zps7ohoyq3i.jpg

SkinCeuticals press lunch

 photo skinceuticals presselunsj press lunch_zpsperaj4pz.jpg

I dag var jeg på en presselunsj med SkinCeuticals, et medisinsk hudpleiemerke som en kun får kjøpt på klinikker. De er et «cosmeceutical», altså en kombinasjon av kosmetikk og legemidler. SkinCeuticals inneholder høye konsentrasjoner og svært aktive formuleringer, og det ligger mye forskning bak det. Spesielt har de forsket mye på antioksidanter, og er ledende på markedet når det gjelder dette.

 photo skinceuticals presselunsj press lunch-10_zps6u7fbfev.jpg photo skinceuticals presselunsj press lunch-5_zpsactzv394.jpg photo skinceuticals presselunsj press lunch-4_zpstltrrepv.jpg

Det var veldig spennende å høre på foredraget, spesielt om aksioksidanter og Resveratrol, som det nye nattserumet deres er bygget på. Resveratrol er en kraftfull antioksidant som finnes naturlig i druer, bær, nøtter og andre plantekilder. Studier har vist at det har positiv innvirkning på aldringsprosessen i huden. Antioksidanter jobber mot frie radikaler i huden, noe som er veldig viktig for å bekjempe aldring. Det finnes faktisk en del Resveratrol i rødvin. Godt at det er min nye ting da, ettersom øl ikke er det sunneste alternativet, hehe. Det nye serumet heter Resveratrol B E og koster omtrent 1450 kroner. Jeg gleder meg til å prøve!

 photo skinceuticals presselunsj press lunch-2_zpsdwuzfwmn.jpg photo skinceuticals presselunsj press lunch-6_zpsva7ktzxl.jpg

Nå skal jeg snart ha meg et glass rødvin (høhø) før jeg skal møte AstridMote Med Mening på Gamle Logen hvor det blir motevisning og artister. Gleder meg!

 photo skinceuticals presselunsj press lunch-8_zpskpycxaf4.jpg

Bik Bok SS16

I dag tidlig var jeg på pressefrokost for Bik Bok SS16 på This Is Pr. Det var så gøy å se alt det nye, veldig mye fint som kommer nå! Bare tanken på vår og sommer er jo helt nydelig.

 photo bik bok press event ss16 this is pr-2_zpsuuqhx4xe.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-3_zpsqqikf8mv.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-10_zpsklvbvswu.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-11_zpslwvurnem.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-9_zpsp9qyqyea.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-12_zpsqpnsfv2i.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr_zpsddyjdeon.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-5_zpshpwhbk96.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-6_zpsykfnjzff.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-8_zpsffg6jggg.jpg

Vi fikk velge oss ett plagg hver fra kolleksjonen, og jeg valgte en nydelig, lyseblå/grå trenchcoat. Kommer nok til å bli mye brukt når det blir varmere!

Vixen Blog Awards 2015 + After party

På fredag var jeg på Vixen Blog Awards på Hotel Continental, og det var superhyggelig! Det var så gøy å se alle bloggerne og folkene i bransjen igjen etter en lang juleferie. Det var veldig intimt denne gangen i et mindre lokale enn sist år, noe som egentlig var enda koseligere.

 photo VBA_16_Astrid_Helen_a_zpstfuvgdu8.jpg

Med Astrid Helen ♥ (foto: Astrid)

 photo vixen blog awards 2015-33_zps2zwwwvli.jpg photo vixen blog awards 2015-4_zpsbosd0wvw.jpg photo vixen blog awards 2015-29_zps7btm26zf.jpg

Meg, Ane og Astrid Helen ♥

 photo vixen blog awards 2015-10_zps9hkwqj5p.jpg photo vixen blog awards 2015-19_zpsklpqawkj.jpg photo vixen blog awards 2015-21_zps6uuuloq6.jpg

Caroline vant Årets Livsstilsblogg!

 photo vixen blog awards 2015-32_zpsplxx4d0d.jpg

Sophie Elise vant Årets Blogg og Folkets Favoritt

 photo vixen blog awards 2015-31_zpsbjqaahjh.jpg

Agnes Lovise vant Årets Beautyblogg, velfortjent!

 photo vixen blog awards 2015-38_zps06ycdffd.jpg photo vixen blog awards 2015-27_zps5tzeoji9.jpg photo vixen blog awards 2015-26_zpshnwqbbwc.jpg photo vixen blog awards 2015-25_zpswovtesw9.jpg photo vixen blog awards 2015-23_zpsumvrvu61.jpg

Annette vant Årets Moteblogg!

 photo vixen blog awards 2015-15_zps9ruiosk2.jpg photo vixen blog awards 2015-35_zpstzt3kpn0.jpg photo vixen blog awards 2015-8_zpsypleipob.jpg

Jon

 photo vixen blog awards 2015-2_zpsoj3udkjz.jpg

NYX gikk og delte ut gratis leppeprodukter hele kvelden, og gjett om jeg sikret meg alle de fineste matte lip creamene jeg kunne? Haha. Gleder meg så mye til å teste etterpå. I tillegg fikk vi velge det vi ville av Versace parfymer som stod på bordene, mm ♥

Etter prisutdelingen dro vi på after party på Baroque på Frogner for å feire vinnerne. Det var kjempehyggelig, koste meg så mye!

 photo vixen blog awards 2015-43_zpshm5yjgku.jpg photo vixen blog awards 2015-47_zpspwj97i7t.jpg photo vixen blog awards 2015-42_zpsq1dnzfbe.jpg photo vixen blog awards 2015-44_zpsad8hkert.jpg photo vixen blog awards 2015-48_zpsiswanzon.jpg

Astrid Helen og Dajana

 photo vixen blog awards 2015 1_zpsdubngytu.jpg

Elin og meg

 photo vixen blog awards 2015-55_zpstf9b8zni.jpg

Follow me on Snapchat and Instagram: @heidichic

 

 

Moods of Norway Christmas Party 2015

På torsdag var jeg på en fantastisk hyggelig julefest på Moods of Norway Super Duper Store i Bogstadveien. Der spradet folk rundt i julekostymer, og det var åpen bar med blant annet pepperkakedrinker og gin tonic kardemomme, fotobar og flotte premier som ble delt ut til beste julekostyme. For anledningen hadde jeg sminket på meg Candy Cane lepper, satt på meg en liten nisselue-bøyle og rød fotsid kjole med splitt. Det var en veldig koselig kveld, og etterpå dro vi videre på Vu for after party. Under kan du se noen bilder fra kvelden.

 photo moods of norway julefest christmas party 2015-13_zpsaj4zemgu.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-2_zps2v1ymxj5.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015_zpsgukstqsf.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-3_zps4koueche.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-16_zpsmbd1ya68.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-4_zpsqaebqy1m.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-5_zpsmkmbjjbj.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-12_zpshgcbjcxf.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-9_zpsnpsh0ej9.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-10_zpsavhzg0ly.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-8_zpsqbxb08hs.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-14_zpslauetq4x.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-17_zpszbdppcn5.jpg photo moods of norway julefest christmas party 2015-15_zpszz3yvt60.jpgStephen og Jon photo moods of norway julefest christmas party 2015-18_zpszttd9tc7.jpg

My girls - Astrid-Helen, Ane og Jeanette ♥

The Body Shop juleevent

I går kveld var jeg på det årlige juleeventet hos Body Shop i Torggata med Jeanette, Astrid Helen og Andreas. Her fikk vi servert julete, julesnacks og det ble også loddet ut Body Shops julekalender. Vi fikk som vanlig lage vår egen julegave ut av Body Shops juleprodukter. Denne gangen er en av de nye juleduftene Frosted Plum, som lukter herlig plumme. Jeg fikk faktisk håndbehandling i butikken av en av damene der med denne serien, både håndskrubb og håndmassasje med body butteret etterpå. Luktet kjempegodt! Her er noen bilder fra kvelden.

 photo The Body Shop juleevent jul_zpsrxbiqm1v.jpg photo The Body Shop juleevent jul-15_zpsy9kpqlfk.jpg photo The Body Shop juleevent jul-9_zpsjdscttgx.jpg photo The Body Shop juleevent jul-17_zpswor1iccv.jpg photo The Body Shop juleevent jul-8_zpsu9mhv54v.jpg photo The Body Shop juleevent jul-10_zpse03llqjt.jpg photo The Body Shop juleevent jul-2_zpss1tsvxkn.jpg photo The Body Shop juleevent jul-18_zps4vyy6hcy.jpg photo The Body Shop juleevent jul-20_zpsiuofn6a2.jpg photo The Body Shop juleevent jul-19_zps8va7a9xx.jpg

Kveldens antrekk:

 photo The Body Shop juleevent jul-4_zpsnkifiv3y.jpg photo The Body Shop juleevent jul-5_zps0um2fkts.jpg

Platform over knee boots NLY HERE // Knit dress Junkyard HERE // Trench coat Top Shop (old) // Bag ZARA

Press breakfast snaps

 photo babor event kurs_zpsujftdjjt.jpg photo babor event kurs-9_zpspzthh1uo.jpg photo babor event kurs-10_zpsqxplve7o.jpg photo babor event kurs1_zpsffcwoct1.jpg photo babor event kurs-7_zpsevtrbvwr.jpg photo babor event kurs-2_zps12wbam80.jpg photo babor event kurs-3_zpswu30rqql.jpg photo babor event kurs-20_zpsaypy3qti.jpgNoen bilder fra pressefrokosten jeg var på i dag med Gehwohl og Babor. Vi fikk presentert den nye fotspa-serien til Gehwohl og ReVersive-serien til Babor. I tillegg fikk vi se den nye kalenderen til Babor, denne gangen i sort rose design! Bilder av dagens antrekk kommer senere :)

Samsøe pressevisning

I kveld var jeg på pressevisning på Samsøe butikken i Bogstadveien. Mye fint, må jeg si! De hadde en faux fur som er nesten helt lik den jeg kjøpte på ZARA i fjor som mange har spurt etter. Elsker Samsøe, de har så mange chic plagg, og selv om mye av det er enkelt så er det ikke kjedelig. Og så er det jo en overkommelig prisklasse for de fleste.

 photo samsoslashe pressevisning bogstadveien1_zpsrxueqvqm.jpg

Jon, meg og Karine

 photo faux fur skinnbukse-10_zpspkt0rvua.jpg

OMVR hadde en minikonsert. Kjempefin stemme!

 photo faux fur skinnbukse-8_zpsfpkvhcnv.jpg photo faux fur skinnbukse-11_zpsw8bn6gsl.jpg photo faux fur skinnbukse-7_zpsjsnu7qm2.jpg

 photo faux fur skinnbukse-6_zps6rzlp3fp.jpg

I dag fikk jeg forresten noen snacksne produkter fra MAC i posten, viser dere i neste innlegg!

Hugz <3

 

Launch party: NLY One by Annette Haga

På torsdag var jeg i Barcode-bygget i en flott leilighet for å feire Annettes nye festkolleksjon for NLY One. Vi var en fin liten gjeng, og vi fikk god tapas fra Delikatessen, cake pops, vin, drinker og alt annet som hører til en god bloggfest! Kolleksjonen var veldig fin, med mye paljetter, kule two pieces og råe sko! Annette hadde på seg en flott jumpsuit fra kolleksjonen.

 photo nly one by annette haga14_zpsjvatqw6u.jpg photo nly one by annette haga5_zpshzbucedb.jpg photo nly one by annette haga2_zpsctqrnhy4.jpg photo nly one by annette haga1_zpsv1wwllpb.jpg photo nly one by annette haga8_zpsemk3qgoj.jpg photo nly one by annette haga_zpslc90rtwk.jpg photo nly one by annette haga16_zpsunygy0vh.jpg photo nly one by annette haga15_zpsopysnriu.jpg photo nly one by annette haga18_zpsr5z9wlcp.jpg

Vi var så heldige og fikk velge oss to plagg og et par sko fra kolleksjonen, i tillegg til at vi fikk noen kjempe flotte goodiebags med oss hjem! Jeg må vise dere i et innlegg senere :) Det var også en morsom photobooth på festen, under kan du se noen av bildene vi tok!

 photo photo_8_zpstakin7ta.jpg photo photo_4_zps3srwgmyc.jpg photo photo_6_zpsdflhucnx.jpg photo 12087814_791254551000756_8211553969813362515_o_zpspzz2esfk.jpg

Restylane event

 photo restylane event oslo kavakava-7_zpsxyykmyah.jpg

I går dro jeg på Restylane-event på Kavakava hvor jeg møtte Stephanie og Nora. I tillegg til god vin og mat, fikk vi høre om det nye samarbeidet mellom Restylane og Sharon Stone. Vi fikk også se mange forskjellige før og etter bilder av tvillinger hvor en av tvillingene hadde brukt Restylane. Vi fikk se resultater blant annet på nese, decolletage, rynker og lepper. Mia Gundersen var også der og snakket om det å fikse på ting med seg selv, uten å legge seg under kniven.

 photo restylane event oslo kavakava-8_zpspugsai0w.jpg photo restylane event oslo kavakava-4_zpsxcd43nrl.jpg photo restylane event oslo kavakava_zpsxtkziyr6.jpg photo restylane event oslo kavakava-3_zps7abageks.jpg

Vi fikk også med oss masse flotte produkter fra Restylane. Jeg likte spesielt leppestiften som er spesielt utviklet for folk som har fylt på leppene. Mer om den i et senere innlegg :) 

Gato Negro rooftop party

 photo gato negro rooftop party oslo grand hotel_zpsuzds8ykb.jpg

På torsdag var jeg på 150-årsjubileumet til vinmerket Gato Negro, på rooftopen på Grand Hotel. Det var fantastisk utsikt, og god stemning. Egentlig hadde jeg tenkt å ikke dra, ettersom det ofte blir litt stivt og altfor mye bildetaking (noe det ble da), men det var hyggelig likevel :) Møtte masse kjentsfolk, og i tillegg var det gratis mat og vin i alle slags sorter, så vi gikk både mette og brisne derfra. Under kan du se noen bilder fra kvelden:

 photo gato negro rooftop party oslo grand hotel-6_zpsq7tutvsx.jpg photo 11995192_878688398865996_1297173855_o_zpsqqmj7zsi.jpg

Meg og Verozitas (bilde lånt av henne)

 photo gato negro rooftop party oslo grand hotel-8_zpsl069cayj.jpg photo gato negro rooftop party oslo grand hotel-7_zps1griwvfg.jpg photo gato negro rooftop party oslo grand hotel-5_zpsmlxmbozi.jpg photo gato negro rooftop party oslo grand hotel-3_zpsdasuhrqb.jpg photo gato negro rooftop party oslo grand hotel-4_zpscu7vg7jw.jpg

Meg, Steph og Jeanette

 photo gato negro rooftop party oslo grand hotel-2_zpszrzuhh87.jpg

Nå har jeg akkurat vært på Kristelig Gymnasium her borte og lagt fra meg stemmen min i valgurnen, så får jeg bare håpe på det beste! Synd at det er så få unge som stemmer ved kommunevalget, håper det endrer seg med tiden. Det er viktig å være politisk engasjert, eller iallefall vite litt om hva som foregår i samfunnet.

Ha en fin mandag :)

 

Oslo Trend Festival

 photo junkyard party oslo trend-3_zpsajyp9f9i.jpg photo junkyard party oslo trend-4_zps3g5yh3vl.jpg photo junkyard party oslo trend-2_zps2sxnkio5.jpg photo junkyard party oslo trend_zpsyrisqgc0.jpg photo junkyard party oslo trend-12_zpshwphlexk.jpg photo junkyard party oslo trend-10_zpsf9gpudyq.jpg photo junkyard party oslo trend-9_zps9ykfkh9k.jpg photo heidichic og verozitas_zpsu6xfdhgy.jpg

Meg og Verozitas

 photo junkyard party oslo trend-8_zpsftzz2rq1.jpg photo junkyard party oslo trend-13_zpsalckt2pi.jpg photo junkyard party oslo trend-7_zpslxc3qj2p.jpg photo junkyard party oslo trend-14_zpst2mcsor1.jpg

På lørdag var jeg på Oslo Trend på Ballroom ved Stortinget. Der var det mye liv og røre og morsomme visninger, blant annet NAJD som viste smykker og «Pure Wool» av James Lazar Braathen. Det ble også utført «live art» av Merete Steinvik Haugen. Jeg hadde med meg Anders og så møtte jeg søte Veronica som jeg hang med mye av kvelden. Etter et par visninger var det dags for party med Junkyard i et eget rom på Ballroom. Der var det masse god musikk, blant annet Malin Seline Strandberg som hadde en skikkelig kul opptreden, og et fett band som minnet meg om Rage Against the Machine. Møtte også masse hyggelige bekjente, som gjorde kvelden komplett. Måtte hjem i tide da før Anders havnet under baren, knis.

Junkyard Summer Delight

På torsdag var jeg på Junkyard Summer Delight PartySukkerbiten, og det var veldig koselig :) Masse kjentsfolk og god stemning i det fine været. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men her er iallefall noen av dem:

Stephanie selger forresten kameraet sitt nå, så om du er interessert i et Canon 60D kamerahus med vendbar skjerm (4000.-), så ta kontakt med henne på stephanie@thestrawberrybrunette.com :)

Bilder av antrekket mitt for anledningen kommer litt senere! :)

Olympus Pen Summer Party

I forgårs var jeg på Olympus Pen Sommerfest på Stratos, og det var skikkelig hyggelig! Det var så mange bekjente, hyggelige mennesker, gratis drikke og kos. Meg + fri bar går som regel ikke veldig bra, så jeg var ganske redusert i går, dermed fikk jeg ikke lagt ut noen bilder før i dag, hehe. Stratos er virkelig nydelig på kvelden når solen titter inn vinduene og det er masse folk og god stemning på rooftop'en.Bilde: Cathrine


Me and beautiful Stephanie <3

Fotokurs med Side2

I dag var jeg på fotokurs på Grand Hotel

i regi av Side2, noe som var veldig interessant og lærerikt! Det er så mangt en må kunne når en skal ta profesjonelle bilder, og i løpet av de tre årene jeg har blogget har heldigvis bildene blitt bedre og bedre jo mer jeg har lært. Men likevel fikk jeg lært mer om lukkertid, blender, iso og andre ting i dag, som jeg ikke kunne fra før av. Det er veldig gøy og inspirerende å dra på slike ting og få litt tips. Hverdagen består jo stort sett av å ta bilder når en blogger, så det er absolutt nødvendig å kunne litt om det. Vi fikk også nydelig mat og desserter som vi selvfølgelig tok bilder av før vi spiste, lol :)Stina og Alexandra

Swiss Clinic press breakfast

I går morges var jeg på en pressefrokost i forbindelse med Swiss Clinics nye produkt, nemlig Swiss Body Roller. Dette er en en behandlingsom motvirker og bearbeider cellulitter døgnet rundt. Behandlingen kan gjøres hjemme.
Foto: Alexander Norheim

Swiss Clinic Anti Cellulite-behandlingen

består av tre produkter som til sammen motvirker og bearbeider cellulitter døgnet rundt. Swiss Body Roller er en bred hudroller med 400 mikronåler som stimulerer kollagen-og elastinproduksjonen, samt åpner opp huden for etterbehandlingen. Mange kjenner sikkert til Skin Rolleren fra Swiss som brukes i ansiktet, og nå har de altså fått en litt større til kroppen.

Swiss Body Roller lager små mikrokanaler i huden og trigger produksjonen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberes cirka 400 prosent mer av de aktive ingrediensene fra serumet Swiss Eraser. 12 timer etter behandlingen med hudrolleren og serumet skal man smøre inn huden med kremen Swiss Eraser Cream.

Jeg er spent på å prøve den, og se om den holder det den lover! Jeg har også akkurat begynt å bruke Skin Rolleren i ansiktet igjen for å prøve å forebygge litt rynker og få en glattere hud. 

New trend bar opening

På tirsdag var Kaja og jeg på føråpning av den nye trend-baren på Grünerløkka, BD57. Baren er eid av Brewdog, som mange sikkert har sett i butikkene, og all øl der er tappeøl fra Brewdog. Vi fikk gratis øl hele kvelden, så vi testet ut rimelig mange av de som var der. Åh, det var så mye forskjellig og godt. Både Kaja og jeg elsker øl, så det var helt perfekt event for oss, hihi!

KinnWit Jubileum: 4.7% mild øl, belgisk hveteøl, krydret med koriander og appelsinskall. Fruktig og god hveteøl, som er en av mine favoritter.


Vi feiret også Kaja sin bursdag på etterskudd, siden hun har vært så busy med å flytte i det siste. En superkoselig kveld! Digg med litt forandring fra de litt stivere omgivelsene jeg pleier å være i, hehe. Brunt er bra!

Jeg kommer garantert til å komme tilbake hit, anbefaler virkelig å ta med deg en vennegjeng for utprøving av digge øl <3

French breakfast with Glossybox

I dag hadde jeg en fabelaktig morgen på Le Bouchon med Glossybox. Vi fikk den diggeste franske frokosten, jeg tror nesten det er den beste frokosten jeg har smakt i mitt liv. Eggerøre, oster, røkelaks, croissants, all slags frukt, hjemmelaget syltetøy, te, appelsinjuice.. aaah, og alt smakte ti ganger bedre enn vanlig. 
Etter at vi hadde spist, fikk vi pakket opp Glossyboxen for juli, som er en special edition box i samarbeid med L'oréal. Der var det mange godsaker oppi, nyheter også faktisk. Siden "unboxingen" er noe av det gøyeste for dere som abonnerer på Glossybox, så skal ikke jeg avsløre hvilke produkter som var oppi der. For dere som ikke kjenner til Glossybox, så er det en tjeneste som en abonnerer på, koster 179,- i måneden, og da får en pakke i posten hver måned med forskjellige skjønnhetsprodukter. Som er verdt mer enn 179,- for å si det sånn, så det er en bra deal :) Et must for beauty junkies! 

Her kan du lese mer om Glossybox og hvordan du kan abonnere på det.

Årets Stylista 2015I'm wearing: Nude skirt Missguided HERE // Heels NLY HERE // Top similar HERE

Isabella is wearing: Dress ZARA

 

I forgårs var Isabella og jeg på Årets Stylista 2015, og det var en veldig hyggelig tilstelning ♥ Masse hyggelige kjentsfolk, god drikke og mat. @heddaingeborgvik vant prisen blant de tre delvinnerne, grattis! :) 

En kveld på TL-akademiet

Loool, fant ikke ut at Ane viste rumpa før jeg sjekket bildene etterpå! June, Agnes Lovise, Ane, meg, Astrid Helen og Hao

I går kveld var jeg på TL-akademiet med en del andre bloggere, og det var kjempehyggelig! Vi ble skjemt bort med sushi, nydelige cupcakes og spamanikyrer. Tone Lise holdt et inspirerende foredrag om hvordan hun startet fra scratch til å drive sin egen skole, og vi fikk også undervisning i hvordan legge på falske vipper, av Agnes Louise. Jeg fikk lagt Gelish oppå akrylneglene mine, i fargen Shake It 'Til You Samba. Skikkelig neonrosa, I love it!

Jeg er fortsatt litt syk med halsbetennelse, blæh, men jeg skal på Pilates med Kaja nå, håper det hjelper litt på formen. Ha en fin torsdag! :)

Foto: June, Ane, Astrid Helen og meg

STYLEmag sommer lansering

 

I dag morges var jeg på lansering av sommerutgaven til STYLEmag. Det foregikk på Food Court på Steen og Strøm, og vi fikk masse deilig mat og juice til frokost. Vi fikk med oss den nyeste utgaven til STYLEmag og masse annet fint, gleder meg til å titte oppi det etterpå ♥

Etterpå var jeg i sentrum og handlet litt treningstøy, hjelper alltid litt på motivasjonen å ha noe nytt tøy :) Jeg har sovet altfor lite og trent altfor mye i det siste, så jeg kjenner at jeg er maks sliten nå, lurer på om jeg holder på å bli syk :S Derfor lurer jeg på om jeg skal ta det litt chill i dag... Verste er å bli syk når en er midt i en god periode. Jeg skal handle møbler til leiligheten litt senere i dag også, og da er det greit å ha litt energi til å løfte!

Håper dere har en fin tirsdag ♥Urban Decay event

Astrid Helen og meg

Nå kom jeg akkurat hjem fra et veldig hyggelig event på F6 Cocktail bar & lounge på Frogner. Vi fikk presentert nyheter fra sminkemerket Urban Decay, som er en stor favoritt hos meg. Jeg har brukt Naked2-paletten slavisk helt siden jeg kjøpte den i NYC for noen år siden, i tillegg er den nye Perversion mascaraen deres utrolig bra. Urban Decay kom til Norge først i januar dette året, og finnes kun på Steen & Strøm og på Kicks i Oslo City.

Noen av nyhetene var blant annet Afterglow 8-timers pudderblush i nydelige farger, høyt pigmentere lipglosser med utrolig fin shine og øyenskygger i åtte nye nyanser. Urban Decay er kjent for sine øyenskygger, og hvor høyt pigmenterte de er, i tillegg drysser de veldig lite. Åh, det var så mye fint, og vi fikk alt med oss hjem! Jeg føler meg så heldig når jeg får så mye flott, få setter vel så mye pris på ny sminke som jeg gjør, hehe. Nå skal jeg grave oppi goodiebagen og eksperimentere litt, kommer vel til å se ut som en klovn når jeg er ferdig. Så skal jeg treffe en venninne snart, så got to go. Vi snakkes :)

Ha en fin tirsdagskveld!

En dag på Kulinarisk Akademi


Prosecco mousse, sabayonne med bringebær og frisk Proseccogranité

Soupe Nouvelle panic

Kylling, risoni og vårgrønnsaker

Kaja, Tine og Thorleif

Foto: Johnny Vaet Nordskog

Foto: Johnny Vaet Nordskog

I går var Kaja og jeg på Kulinarisk Akademi. Der var det mange bloggere, også matbloggere, og vi fikk muligheten til å lære å lage gourmet mat. Vi fikk også introdusert nyheten Mionetto, en type Prosecco vin som smakte veldig godt, og var lettdrikkelig.

Vi fikk velge hver vår stasjon når vi skulle lage mat, og Kaja og jeg valgte selvfølgelig dessertstasjonen - nam, nam! Jeg var glad jeg hadde med meg Kaja, haha, følte jeg vandret rett inn i heimkunnskapstimen på ungdomsskolen og stod der som et spørsmålstegn. Vi lagde en Granité med sitronsaft, sitronskall og Mionetto. Maten var kjempe god, og desserten var super god! Åh, kunne gjerne spist mer av den.

Det var en kjempehyggelig kveld, hvor vi drakk bobler og spiste kjempe god mat. Det var hyggelig med noe litt utenom det vanlige, jeg har aldri laget mat på et event før! Og det var gøy å bli litt kjent med matbloggere, det er ikke så ofte jeg møter på dem.

Side2-jubileumsfest


Jon og meg


Storesøsteren til Chioma, Chioma og StinaKristin


Gilan og kjæresten

Bilde lånt av Stina


Dress Romwe.com


 På torsdag var jeg på Side2-jubileumsfest, og det var kjempe gøy :) Side2 fyller nemlig 10 år i år, wuhu! Først var jeg på vors i de nye lokalene til Nettavisen på Grensen, hvor vi minglet og drakk. Deretter dro vi videre til Hotel Rosenkrantz hvor det var stor fest. Jeg møtte mange nye og mange kjente, og det var veldig hyggelig. Det var også sånn photobooth der, hoho, kjempegøy! Klarte selvfølgelig å miste bildene mine, men heldigvis hadde Stina lagt dem ut på bloggen.


Nå har det vært så dårlig med innlegg på bloggen i det siste at ja, jeg må bare skjerpe meg. Har hatt mye å gjøre, har nemlig flyttet, så dere får unnskylde meg! Det vil bli mer oppdateringer fra nå av :)

 

#side210år #side2jubileum #side2jubileumsfest

Beauty Tuesday


I dag har jeg hatt en veldig travel men fin dag. Jeg begynte dagen på Hotel Bristol klokken 10 på pressekonferanse hvor vi fikk presentasjon av nyheter fra hudpleiemerket Dermaceutics, som jeg faktisk aldri har prøvd før, men jeg er super spent på å teste de nye produktene vi fikk med hjem. Dermaceutics sine produkter inneholder høy konsentrasjon av meget aktive ingredienser som Retinol og AHA-syrer, så dette er produkter som skaper forskjell i huden. Det er vanskelig å gå tilbake til noe annet når en først har prøvd har begynt med så effektive aktive ingredienser. En vil jo alltid ha det aller beste for huden sin! Jeg skal skrive mer om mine erfaringer med produktene når jeg har testet dem.

Erlend Elias holdt også foredrag om en fantastisk foundation, Oxygenetics, som jeg virkelig ikke kan vente med å teste! Den er spesiallaget for post operasjoner og etter botox-stikk etc. Den er til og med så ren at du kan ha den på sår. Men Erlend vil ha den ut til folket, siden alle trenger en super foundation. Den skal visst vare hele dagen og har mange andre fordelaktige egenskaper. Mer også om den senere.

Etter pressekonferansen møtte jeg en kollega fra Side2 til kaffe på Olivia i Hegdehaugsveien, det var veldig koselig!

Nå skal jeg slappe litt av på sofaen før jeg går løs på de nye hudpleieproduktene - can't wait!

 

Hva har du gjort i dag?

MASQ beauty event
På torsdag var jeg på et stort skjønnhetsevent - MASQ - på Ballroom i sentrum. Kaja var også med, og det var kjempekoselig. Først minglet vi litt, så var det ildshow og litt presentasjon av nyheter på skjønnhetsfronten. Det var også satt opp masse stands hvor vi fikk teste og fikk informasjon om forskjellige nye merker og produkter. På slutten kom to kjente youtubere fra Storbritannia, søstrene Sam og Nic Chapman, på scenen og presenterte sine nye børster som de har laget for det kjente børstemerket Real Techniques, og vi fikk noen av børstene i goodiebagsa. Weee. De var superbra. Skal skrive mer om dem senere.

Kaja og jeg ble selvfølgelig sittende igjen med litt for mange glass champagne innabords, haha. Så vi var noen av de siste som dro. Jeg fikk også med meg en goodiebag til mamma som fortsatt er på besøk, noe hun ble kjempeglad for ♥ 

Håper dere får en strålende lørdag!

Moods of Norway SS15 party
På fredag var Anders og jeg på Moods of Norway fest på Super Duper Store i Hegdehaugsveien. Det var i forbindelse med den nye spring/summer 2015 kolleksjonen deres - Festivals & Fjords. Det er veldig mye kult i den kolleksjonen, spesielt mønstrene de har brukt. Det var veldig hyggelig på festen, og vi møtte mange bekjente. Etterpå stakk vi til Kristoffer på Frogner og så dro vi ut på Sollis. 

/On Friday Anders and me went to the Moods of Norway SS15 party at the Super Duper Store in Hegdehaugsveien. It was very fun, and we met a lot of aquaintances. After the party we went to my good friend Kris' appartment and had some drinks before we went out to a place called Sollis. 

Hva har du gjort i helgen?

Valentine's Day ♥ 50 Shades of Grey


Kjole SheInside HER

I går var en fantastisk dag! I 15-tiden dro Kaja og jeg på preparty før 50 Shades of Grey filmen. Der minglet vi, spiste fantastisk god mat og drakk herlig rødvin. Etterhvert var det tid for styling av Headmasters frisørene. Jeg ville ha en beachy, boho look med krøller. Jeg ble kjempefornøyd! Hun var kjempeflink. Kaja gikk for store bølger, og det var nydelig på henne. Etterpå sminket jeg Kaja, og så var det duket for kino i 18-tiden.

Jeg hadde så og si ingen kjennskap til 50 Shades of Grey-bøkene eller historien, så jeg var spent på om jeg kom til å like filmen. I begynnelsen var det litt rart skuespill med en del klisjéer, så da tenkte jeg at dette kom jeg ikke til å kjøpe. Men etterhvert ble romantikken og spenningen veldig stor, og jeg «falt» for Mr. Grey. En blir nesten litt betatt av å se på den. Personlig så likte jeg filmen veldig godt, og det gjorde Kaja også. Det er en film som er vanskelig å kaste terning på, kanskje spesielt for menn, for jeg tror at hvis ikke du blir fanget av romantikken i filmen så synes du filmen er helt ræva. Jeg vil derimot gjerne se den igjen når den kommer ut. 

Etter filmen møtte vi våre Valentins dater - tvillingene. De kom og hentet oss og så dro vi på Grünerløkka og spiste. Jeg fikk nydelig rose og kort av snilleste Anders, og en kjempefin kjole! <3 Etter maten dro vi på et utested og drakk og koste oss. 

Nå er jeg litt redusert i formen så nå skal jeg bare se film med Anders og spise godteri!

 

Hva gjorde du på Valentine?s Day? Har du sett filmen? Si hva du synes!

Vixen Blog Awards

I går var det duket for Vixen Blog Awards for å kåre de beste bloggerne av 2014. Først dro Kaja og jeg på pre party med resten av finalistene, der var det bobler i glasset, masse kjentsfolk og hyggelig stemning.

Kaja og Tine


Mitt antrekk bestod av skjørt fra Stars by Jonas Hallberg, genser fra Zara, sko fra Spania og veske fra Love Moschino.Ida Marie spilte i åpningen av Vixen Blog Awards, og fy faen, den dama kan synge! Åh, det var så rått. Misunnelig på den stemmen!

Årets nykommer, Giggles & Dimples

Jeg satt vedsiden av Anna fra bloggen Mammatilmichelle og Anniken fra Annijor, to veldig hyggelige og jordnære jenter. Anna ligner så mye på en venninne av meg både i utseende og væremåte at jeg blir nesten helt forstyrret, haha. Det er helt sykt. Og Anniken er bare rå, jeg trodde hun var litt preppy, men hun er en jente som gir faen og det liker vi! Begge var nominert i årets Ungblogg.
Gilmakeup vant årets Skjønnhetsblogg og det var så fortjent, heiet på henne! Superflink til å sminke seg!

Alt i alt, en herlig aften! ♥

My Nelly-lunsj og Costume Awards


I går hadde jeg en fantastisk hyggelig dag med My Nelly og en håndfull andre bloggere, Lene, Marie, Annette, Kaja Marie og Benedicthe. Først møttes vi på The Thief på Tjuvholmen, som btw er et dritfint hotell! Så spiste vi lunsj og dessert på Fru K, restauranten i andre etasje, hvor vi etterpå fikk en presentasjon fra My Nelly jentene. Etterpå var det satt opp stands nede i lobbyen hvor vi kunne få manikyr og sette på løshår, men jeg rakk dessverre ikke å bli med på det.

Senere på kvelden kom alle tilbake igjen på The Thief for vors før vi dro på Costume Awards. Vi fikk også velge oss klær og sko fra Nelly, kjempestas!

Costume Awards:
Det var en kjempe hyggelig dag sammen med disse flotte jentene! ♥ Nå kommer snart Anders hjem og da skal vi ned på The Thief og hente klærne jeg valgte ut i går. Etterpå skal vi bare slappe max av og se på Mitt Dansecrew. Gleder meg, wii! Nå er det heeelg :) Og nå får jeg endelig tid til å sjekke nærmere ut det nye kameraet mitt som jeg ikke har rukket å venne meg til i det hele tatt. Men jeg fikk iallefall brukt det i går, så det var gøy :)

Lansering av Make up Revolution


 

I går var Kaja og jeg på lanseringen av Makeup Revolution, et sminkemerke som har kommet fra London til Norge. Det er et ganske rimelig sminkemerke, men som likevel har supermange freshe paletter, både når det gjelder blush, øyenskygge og øyenbryn. 

 

Jeg likte spesielt den store paletten med utrolig mange fine øyenskygger + brynsskygger. I tillegg fikk jeg en egen øyenbrynspalett med voks og alt. Gleder meg masse til å prøve alt, kanskje jeg lager et innlegg om hvordan sminken er på også :)

Spring/Summer 2015


Sist uke var jeg på fire pressevisninger for sommer/vår 2015. Det er gøy å se på forhånd hva nytt som kommer på motefronten, og hva som ser ut til å bli trendene til neste år. I dette innlegget har jeg lagt ut noen snapshots av mine favoritter og fra pressevisningene generelt. Enjoy!


English: Last week I was at four different showrooms to look at the new fashion for spring/summer 2015. It's fun to see in advance what new is coming, and what the trends are going to be next year. In this post I have added some snapshots of some of my favorite items, and from the events in general. Enjoy! 

 

Trendlunsj på Alex Sushi

I går var jeg på lunsj på Alex Sushi, i regi av Specsavers. Vi fikk presentert solbrilletrendene for sommer/vår 2015 av Siri Tollerud, og den danske couture designeren Jørgen Simonsen snakte om prosessen fra design til ferdig brille. I tillegg fikk vi se Ulrikke Lunds egendesignede solbrille for Specsavers. Den var utrolig rå! Den kommer i slutten av dette året eller i begynnelsen på neste, og vi får tilsendt brillen så snart den er ferdig, så da skal jeg selvfølgelig vise den til dere her på bloggen :)

The Intimate Britney Spears lansering

I dag var jeg på Ekebergrestauranten på lanseringen av Britney Spears nye undertøyskolleksjon "The Intimate Britney Spears". Sjølveste comeback queen var tilstede, og jeg var mildt sagt excited. Jeg har alltid hatt lyst å se henne i levende live, så å stå så nærme henne var litt magisk. Jeg har alltid sett på henne som det "ultimate" og "perfekte", og selv om hun fikk seg en knekk for noen år siden så er det super girl power at hun har kjempet seg tilbake og gjør så stor suksess.

Etterpå da vi stod i lobbyen og fikk goodiebagsene våre, kom plutselig pop prinsessen gående forbi oss og vi fikk et enda nærmere blikk på henne! :) Jeg rakk ikke å ta noe bilde, men av og til er det viktigere å ta inn øyeblikket, hehe :p

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve dette! Undertøyet hennes fåes i CHANGE butikkene og i deres nettbutikk HER. ♥

Presentasjon av ghd krølltenger


I dag var Sara og jeg på presentasjon av ghd Curve. ghd har faktisk aldri hatt krølltenger før, så det er ganske stort. Rettetengene deres er jo kjempegode, så jeg forventer intet annet av krølltengene! De lanserer fire forskjellige krølltenger 1. oktober, og alle gir ulike typer krøller. En for beachy waves, en for store bølger, en for standard krøller og en for litt mer hollywood feel, etter hva jeg har forstått.


Vi var så heldige og fikk med oss hjem ghd Curve soft curl tong, som var min favoritt! Krøllene på bildet over er laget med den. Jeg trenger en tang som gir hverdagslige store bølger, og nå tror jeg at jeg har funnet den riktige. Jeg skal teste den og vise dere resultatet med denne i et innlegg senere!og dagens outfit...Årets Brillemodell 2014


Her om dagen var Kaja, Marie og jeg på KavaKava for å se finalen av Årets Brillemodell for Specsavers 2014. Det var utrolig gøy der, og vi møtte mange hyggelige folk:) Odd-Martin Strømsnes endte opp med å vinne Årets Brillemodell, en brillefin kjekkas fra Skodje.

Espen Hilton, Ulrikke Lund, Kristina Andersen og Cath in the City er de nye ambassadørene for Specsavers, og presenterte hver sin look på eventet.

Kaja og mitt sitt antrekk for kvelden:

Shoes Chicwish (ad link) // Skirt and blazer Zara // bag Marc by Marc Jacobs // pullover Monki

Polhem julevisning

Tidligere i dag var jeg på Polhems julevisning. Der fikk vi blant annet se mye av det som kommer rundt juletider innen interiør, mote og skjønnhet. Jeg kommer til å skrive om noen av nyhetene innen skjønnhet senere, og under kan du se noen bilder fra visningen.

Ecco #CS14 event

I dag var June, Sara og jeg på et Ecco event i forbindelse med en ny sneaker som kommer nå til høsten. Vi fikk også muligheten til å designe vår egen sneaker, i form av at vi fikk airbrushe den i hvilke farger vi ville etter vi hadde lagd skissen. Skoene var lilla fra før, og her er et eksempel på en airbrushet versjon:

De var forresten utrolig komfortable!

Vi fikk også masse digg mat ♥

Etter sketchingen var det på tide med airbrushen:

Jeg var kjip og gikk for helt hvite:p Men jeg ønsket meg helt hvite sneakers, så hvorfor ikke!

Jeg måtte dra før dem var ferdig tørket, men jeg gleder meg til å få dem i løpet av uken :) Jeg var også på Polhem pressevisning tidligere i dag og så på masse godsaker innen mote og skjønnhet som kommer ut i juletider, bilder av det kommer senere!

Moods of Norway party

På fredag dro Kaja og jeg på Moods of Norway fest, som var i anledning sommer/vår kolleksjonen deres for 2015. Senere kom også kjæresten våre, Anders og Fredrik. Det var en kjempehyggelig kveld med god stemning, herlige folk og live musikk! Under kan du se noen bilder fra kvelden.

Vixen sommerbrunsj

Kristin, Andreas, Jeanette og meg (foto: Marie)
Meg, Christina og Marie (foto: Marie)

På lørdag var jeg på Vixen sommerbrunsj på Hotel Grand Central i kongesuiten, og det var superkoselig. Så mange kjente fjes, god drikke og god stemning :) Møtte også Jeanette som jeg ikke har sett siden Vixen Blog Awards. Vi endte med å sitte der lenge etter eventet var ferdig og sippe rosévin, men jeg måtte etterhvert komme meg hjem siden jeg skulle i bursdag til en venninne og drikke videre. Før vi dro fikk vi seriøst årets mest velfylte goodiebags, og jeg kan ikke vente med å gå løs på alle skjønnhetsproduktene. Forbered dere på noen anbefalinger ♥

Maleficent
I går var jeg på et event i forbindelse med den nye Disney remake'n av Tornerose, hvor Angelina Jolie har hovedrollen. Den heter Maleficent og forteller historien om hun som fikk Tornerose til å sove i 100 år, og hvorfor hun var så ond. Jeg simpelthen elsker Disney filmer, spesielt da de litt creepy/hyggelige, som for eksempel Alice in Wonderland og jeg tror jeg kommer til å elske Maleficent! Den kommer på kino om cirka tre uker, og det vanker også kinobilletter til noen heldige lesere, så følg med! :-) 

Marie og jeg tar #ugleselfie

Eventet foregikk i kongesuiten på Comfort Hotel Grand Central, og der var det kjempekoselig med mørke detaljer og levende lys. Vi fikk også underveis i eventet bli sminket av noen utrolig flinke makeup artister fra Body Shop. Jeg fikk muligheten til å sminke meg som Angelina Jolie i filmen, men jeg skulle tross alt ta banen hjem etterpå, så jeg droppet det:p Istedet fikk jeg en bronzy smokey eye og knallrosa lepper. Loves it!

Haha, elsker dette bildet av Marie ♥

Har dere lyst til å se Maleficent filmen når den kommer ut? :-)

#maleficent #angelinajolie #kino #hotell #suite #makeup #bodyshop #disney #hverdag #event

The LBC


Shoes here (adlink) // sunglasses here (adlink) // Coat H&M (old) // bag MBMJ // dress asos

Monday Inspo
My soul is distraught today because of the works of alcohol, or might I say - liquour. Yesterday was hell and today I'm experiencing the aftershakes, so I have to excuse myself from the blog and life in general, and dive into one of my many self help books for pseudo morals. 

Monday's are always a pain in the neck, but this one is reinforced by grey clouds, rain and a restless mind. And I'm obsessing about the cutest thing - I want a mini antilope. Now.

All photos are from tumblr and lookbook.nu

Ladies night // The Other Woman

I går kveld var jeg på The Other Woman-førpremieren med Marie, Kaja og Kristine. Det var kjempekoselig å se en skikkelig girly film sammen, og drikke litt sprudlende. Filmen var faktisk overraskende bra og veldig morsom. Det er ikke ofte sånne chick flicks er så utrolig morsomme, men denne var. Mye som skjer i løpet av filmen er lett å relatere seg til for jenter, og konseptet var rett og slett kult og originalt :) Anbefaler deg å gå sammen med dine venninner å se den - dere kommer til å få dere en god latter ♥

Noe som så denne i går, eller som skal se den?

The Pink Party

Miranda og Sofie

I går kveld var jeg på Pink Party i regi av Vixen. Det var kjempegirlie og koselig ♥ Jeg møtte mange kjente, og det var kos med en skikkelig jentekveld med cupcakes og rosévin (Cupcakes'a var freakin' amazing, flinke Christina!)

Vi var faktisk de første i Norge til å smake denne vinen fra J.P. Chenet i går. Den heter Ice Rosé, og skal nytes med isbiter i, noe jeg er veldig fan av. Vinen blir mye friskere og aromaene kommer mer frem.

Frisørene fra Headmasters stylet oss på håret etterpå, kjempeflinke!

Jeg møtte også smellvakre Marie Wolla, kjempelenge siden jeg har sett henne nå! Utrolig hyggelig og ikke minst smart jente :)

Morgen på Artesia Spa

I dag tidlig var jeg på Artesia Spa med bloggerne Caroline Maria, June og Eirin. Vi spiste herlig frokost og drakk Green Juice fra Essentially. Proteinpannekakene fra Fresko som er avbildet overfor smakte a-m-a-z-i-n-g. Typ krydderkake og pannekaker mikset!

Etter litt spising og mingling, hadde hudpleieren Rikke Albrigtsen et foredrag for oss om blant annet fotpleie, solbeskyttelse, peeling og hvordan vi kan forberede oss til sommeren.

3D roses
I dag fikk jeg endelig brukt genseren fra American Apparel som jeg kjøpte for lenge siden. Jeg føler at dette er en av de få fargene jeg ikke passer, men jeg likte hvordan det ble idag likevel. Genseren i seg selv er jo veldig kul! I dag har jeg vasket hjemmet, vært med kjæresten og lagd ovnsbakt laks til middag. Mmm ♥ Nå skal vi bare slappe av og se dokumentarer før vi reiser på en liten påskeferie i morgen. Gleder meg! Anders har jo bursdag i morgen også ♥ Hvis det er noen geeks som er interesserte, så holder vi på å se "Terms and Conditions May Apply", en dokumentar om personvern på internett. Egentlig et must å se for alle digitale sjeler.

Two week tan

Jeg soler meg omtrent aldri, fordi det rett og slett elder og skader huden så mye, derfor er jeg veldig avhengig av selvbruning. Og gudene vet at det finnes mange ubrukelige selvbruninger på markedet. Derfor ble jeg så positivt overrasket av dette serumet fra L'oreal. Serumet gir en veldig naturlig brun, ikke oransj, farge. I tillegg så varer fargen utrolig lenge. Etter 2-3 påføringer varer fargen opptil to uker. 

Serumet trekker veldig fort inn i huden, og en kan kle på seg etter 5-10 minutter. Det er litt shimmer i serumet, som gir en fin finish på huden. Fabulous Self Tanning Serum fra L'oreal gir farge med en gang, og blir gradvis mørkere med tiden. Jeg bruker det også på hendene uten å skylle av etterpå, ettersom det ikke ser stygt ut etterpå. Til tross for at den er nesten perfekt, har den en ulempe også. Den flasser ikke fantastisk flott av, men det er langt i fra det verste jeg har sett, og i tillegg tar det lang tid før den begynner å flasse av. 

Jeg er superglad for at jeg oppdaget denne selvbruningen, så jeg måtte bare tipse dere også:) Det koster 179,- på Vita.

Make Up Store event

I går kveld var jeg på Make Up Store-event hos Tatler. De har jo slått seg sammen i Bogstadveien, så nå er alt i en butikk. Jeg møtte Sophie fra Myawesomebeauty.com og Agnes Lovise, og vi tittet febrilsk på sminke sammen. Vi fikk nemlig 50% rabatt på all sminke, så vi fikk kjøpt en del kult :) Make Up Store er virkelig bra, jeg glemmer bare alltid ut å gå der. De er spesielt bra når det kommer til øyenskygger, rouge og leppestifter, de har så bra utvalg i farger. Du finner garantert "den" leppestiften du har lett etter lenge og ikke funnet noe annet sted. Make Up Store er et svensk merke, forresten.

Etter at vi hadde tittet litt i butikken satt vi oss ned og spiste litt, før sjefen for Tatler og make up store snakket litt. Deretter fikk vi en introduksjon av den seneste looken fra Make Up Store. Den bestod blant annet av pasteller og sommerfugler. 
Gleder meg til å teste all make upen fra Make Up Store. Jeg kommer til å skrive om mine anbefalinger på bloggen!

Pressedag // Polhem og GambitI dag var jeg på pressevisning hos Polhem PR. Der fikk vi se kolleksjoner for høst/vinter 2014, fra merker som Samsøe, Body Shop og guess.  Maasse fint. Det føles langt frem i tid siden jeg ser frem til våren og sommeren nå, men det er likevel gøy å bli oppmerksom på hva som kommer de neste sesongene. Noe av det har jeg bare lyst på NÅ.

Vi fikk servert herlige crepes med alt fra nutella, banan, syltetøy, ost og skinke på. Ikke alt på en gang selvfølgelig, men det var dødsgodt. Du kan faktisk leie en sånn crepes stand, genialt til events/bursdager :)Etterpå dro jeg og de andre bloggerne jeg var med til Gambit H+K, det PR-byrået som jeg reiste til Stockholm med. Der fikk vi se merker som Louis Vuitton, Tiger of Sweden, Burts Bees, GANT, Sebastian, Emma S. (hudpleie) og Birgitte Herskind.

Elsker vesken og clutchen fra Louis Vuitton!

 Jeg joinet Instagram konkurransen hvor en kunne vinne noen fashionable premier hvis en valgte ut sine tre favoritter fra butikken, og her er bildet jeg brukte:

Jeg... sikler... på... Louis Vuitton vesken! Og selvfølgelig kåpene fra Birgitte Herskind. Gawd, oh, gawd...

Casual sunday

 photo heidichic11_zps47f960ec.jpg photo heidichic5_zpsacf5b351.jpg photo heidichic10_zps73a210f9.jpg photo heidichic_zpsbc90833e.jpg photo heidichic8_zpsd662bd94.jpg photo heidichic3_zps5c1ae1ee.jpg  

CARDIGAN BIK BOK

Shop the post...

Denne helgen har jeg bare slappet av med kjæresten min, orket ikke å dra ut å bli dårlig idag. I dag skal jeg vaske og gjøre klart til mamma kommer i morgen. Hun skal nemlig bo hos oss denne uken, gleder meg ♥ Jeg har forresten fått noen stilige kjoler fra Chicwish.com, skal prøve å få lagd et innlegg med en av dem i dag :)

 

Sebastian 40th anniversary hair show

 photo sebastian40thanniversaryshow19_zpse68f74ae.jpg

Grunnen til at jeg var i Stockholm i helgen var som sagt for å feire frisørmerket Sebastian Professionals 40års jubileum, og alt ledet opp til lørdagskvelden og det store hår-showet. Showet var superstilig, og det var virkelig et rush å få se det live, jeg følte jeg var på fashion week :p Så mange kule frisyrer og modeller, jeg ble virkelig inspirert. Jeg tok en del bilder fra showet som du kan se her.

 photo sebastian40thanniversaryshow18_zps1f3d5a37.jpg photo sebastian40thanniversaryshow20_zps41e3309a.jpg photo sebastian40thanniversaryshow21_zps7df95d2e.jpg photo sebastian40thanniversaryshow22_zpsde07fd1b.jpg photo sebastian40thanniversaryshow23_zpsb5516b00.jpg photo sebastian40thanniversaryshow17_zpsdc7a5433.jpg photo sebastian40thanniversaryshow16_zps6c032631.jpg photo sebastian40thanniversaryshow15_zpsd42324f4.jpg photo sebastian40thanniversaryshow14_zps2b47cdf8.jpg photo sebastian40thanniversaryshow13_zps6ba2776b.jpg photo sebastian40thanniversaryshow12_zps3453e4a5.jpg photo sebastian40thanniversaryshow11_zps21cd2267.jpg

I midten av showet kom Global Art Directors for Sebastian - Michael Polsinelli og Shay Dempsey - ut på scenen og hadde en live workshop. De viste den nye teknikken deres for styling, kalt "sitching" (hvis jeg husker riktig). De gutta der er så fete, det bare oser stjernekvalitet av dem. Bare se på hva de har på seg. Loves it!!

 photo sebastian40thanniversaryshow9_zpsf5353118.jpg photo sebastian40thanniversaryshow8_zpsedee8074.jpg photo sebastian40thanniversaryshow7_zps9ed7b0a7.jpg photo sebastian40thanniversaryshow6_zps87699447.jpg photo sebastian40thanniversaryshow5_zpsb2a3b1b7.jpg photo sebastian40thanniversaryshow4_zps02db4563.jpg photo sebastian40thanniversaryshow3_zps0d3c40db.jpg photo sebastian40thanniversaryshow2_zpsc0c5e1b9.jpg photo sebastian40thanniversaryshow_zpse005bcd9.jpg

Alt i alt, en superhyggelig kveld, og jeg er veldig glad jeg fikk muligheten til å bli med på dette!

 photo sebastian40th13_zps41b86a29.jpg

Sponset innlegg

 

Backstage Sebastian Professional

 photo backstagesebastian1_zpsd5e877b2.jpg

Før Sebastian Professional-showet på lørdagen fikk noen få folk fra pressen komme backstage og se når modellene ble stylet. Det var veldig gøy å se så mange flotte frisyrer, og hvordan de ble laget. Litt merkelig var det også å se mannlige modeller få massert hendene, for deretter å bli sminket på armene. Det er mye detaljer som blir gjort backstage på mote- og hårshow som en ikke tenker over, og det var gøy å få et lite innblikk i denne verdenen. Selv om det er mange tøffe ting en opplever som modell, så virker det utrolig fett å være det! Du blir stylet opp i de feteste klærne, og du får betalt for å se overlegen ut. Med min høyde har det uansett vært out of the question, så det er ikke noe jeg har drømt hele livet om liksom. Kult virker det uansett :)

 photo backstagesebastian_zps4f2e87b1.jpg photo backstagesebastian7_zps27aebb62.jpg photo backstagesebastian6_zps38723093.jpg

Jeg elsker klærne som ble brukt i showet fra Whyred og Borscher.

 photo backstagesebastian5_zps7ba61b1a.jpg photo backstagesebastian4_zps941e726b.jpg photo backstagesebastian2_zps5d4de7e2.jpg

Krepptangen var det redskapet som faktisk startet hele merket Sebastian Professional på 70-tallet.

 photo backstagesebastian3_zps066af883.jpg

Bilder fra selve hårshowet kommer i neste innlegg ♥

Stockholm // Sebastian Professional 40th anniversary

 photo sebastian40jubileum1of1-5_zps864ba125.jpg

I dag morges reiste jeg til Stockholm for å feire frisørmerket Sebastian Professionals 40 års jubileum. Først tok jeg inn på Clarion Sign hotel, før jeg dro videre til pressekonferanse. 

 photo sebastian40jubileum1of1-3_zps732f09f5.jpg photo sebastian40jubileum1of1-4_zps864fa10b.jpg

På pressekonferansen fikk vi møte global art directors for Sebastian Professional - Michael Polsinelli og Shay Dempsey - noe som var veldig inspirerende. De er jo store stjerner i USA og er superflinke i faget sitt. Vi fikk "pick their brains" litt over hvor de får inspirasjonen sin fra, hvilke tips de har til å sette sammen en hårkolleksjon, om produktene i seg selv og mye mer. Sebastian har vært min favorittmerke innen hårpleie i flere år, så dette var skikkelig stas. Hvis du garantert vil ha et bra frisørprodukt, så bare sats på Sebastian!

 photo sebastian40jubileum1_zpsd0453606.jpg

Her er jeg med Hasse Nilsson, Internasjonal Artist Sebastian Professional, og Michael Polsinelli og Shay Dempsey, Global Art Directors. 

 

Nå skal jeg snart videre på såkalt "champagne mingel", noe som kan være like stivt som det høres ut, høhø. Deretter blir det gallamiddag og stor, stor fest! Det skulle visst være den største festen de har hatt i Europa, med show og overraskelser, det må da bli gøy? :P

Mer oppdateringer kommer i morgen, med blant annet bilder fra festen og dagens outfit fra Stockholm.

Gjenåpning av gina tricot Bogstadveien

 photo me1of1-3_zps3d194110.jpg

I dag morges var det pressefrokost hos gina tricot i Bogstadveien. For sikkert ett år eller mer siden så la de ned her, pga mye bygningsarbeid utenfor. Jeg trodde de var borte for godt, men til min gledelige overraskelse gjenåpnet de butikken i dag. I blant finner jeg en skatt og to her, og så liker jeg mye av sminken, spesielt lipgloss og leppestift, og neglelakkene.

 photo me1of1-11_zpse0a0bc4c.jpg photo me1of1-13_zps35133084.jpg

Vi fikk servert herlig frokost med sandwicher, croissanter og appelsinjuice... Jeg fikk bare i meg en kjeks, men den var sabla god. Jeg spiser aldri på eventer, klarer det bare ikke, og nå sitter jeg hjemme i godstolen og angrer litt nå som jeg er sulten. Jeg går jo glipp av så mye god mat!

 photo me1of1-4_zps39b2bafc.jpg

Oda Karina fra classytwist.com :)

Det var en surprise artist som skulle komme, og det viste seg å være Maria Mena. Ikke verst! Det ble en liten intimkonsert midt i butikken, veldig koselig :) Hun synger så fint, høres nesten enda finere ut live ♥

 photo me1of1-7_zps418fddfc.jpg

For dere som har lett etter et midiskjørt med riktig lenge:

 photo heidi3_zps4cefc574.jpg

 

Specsaver + Cheap Monday = True

Meg og Sarainstyles

I går, etter lanseringen av interiørbladet "Mitt Hjem", dro vi på et annet event. Det var i anledning samarbeidet mellom Specsavers og Cheap Monday. De fleste har vel hørt om sistnevnte, men det er iallefall opprinnelig et rocka jeansmerke som selges på blant annet Weekday.

Brillene i serien har blitt lagd ved å bruke en røffere metode å lage innfatningene på, og stilen er veldig "Cheap Monday" - altså rocka og annerledes.

Kvelden gikk ut på mingling, drikking, spising og testing av briller:) På slutten fikk vi en kul tank top og et belte fra Cheap Monday. I morgen skal jeg legge ut antrekksbilder med T-skjorten, den var veldig stilig, og jeg sitter og chiller i den as we speak.

Lansering av nytt interiørmagasin "Mitt hjem"

I går ettermiddag var det duket for to eventer, først var det lansering for et nytt interiørblad fra Jernia - "Mitt Hjem". Lanseringen var på Bar Vulkan, og jeg hadde venninna mi Kristine med meg. Jeg har aldri vært på Bar Vulkan før, men det var veldig koselig der:) Vi fikk velkomstdrink og fingermat mens vi stod og minglet litt, før magasinet ble introdusert. Jeg møtte også kjentsfolk, Sara (i midten) og Donna (til venstre).

I Mitt Hjems første utgave finner du blant annet litt om vårens mest trendy farger innen interiør, kjøkkentrender, tips til innkjøp, intervju med Hellstrøm og frokostoppskrifter. Gøy med litt inspo! Første utgave av bladet er gratis, men jeg er usikker på om det vil forbli et gratis blad.

by Ilse Jacobsen

I dag tidlig var jeg på Glassmagasinet på lansering av Ilse Jacobsens nye spa- og skjønnhetsserie. Noen av dere kjenner kanskje til Ilse Jacobsen fra de populære støvlene hun har designet? Først fikk vi et lite foredrag av Ilse selv, deretter ble produktene presentert - alt fra ansiktsrens og sjampo, til fotskrubb. Vi fikk også med oss noen spaprodukter hjem. 

GOSH SS14 event

I går var jeg på et GOSH-event med noen andre skjønnhetsbloggere, hvor vi fikk presentert GOSHs nyheter for våren og sommeren 2014. Først møttes vi og hadde litt fingermat og bobler i glasset, før vi bevegde oss inn i foredragsrommet. Det var to dansker som holdt foredrag mens vi fikk teste produktene de snakket om. Etterpå demonstrerte de sminken på en av bloggerne. Det ble kjempefint!

Etter foredraget dro vi inn i sminkerommet og testet makeupen. Spesielt da de smokey øyepalettene fra GOSH, som var ganske flotte. Jeg gikk for blue smokey eyes faktisk, fordi jeg sjelden går med det. Det er jo så "fy fy" for blå øyner, men faktum er at det er ingen regler! Bare at det skal se fint ut :)

Meg, Stina og Donna Louise

Vakre Agnes Lovise som er super duper flink til å flinke seg! Bare 17 år gammel :o


Nå passet ikke den blå øyenskyggen så bra til mine rosa lepper og kinn, så det ble ikke det ultimate resultatet. Jeg ville heller ha gått med denne smokey paletten til en helt clean hud med foundation og veldig lite solpudder sammen med nude lepper. Da ville det vært veldig fint! Blå øyenskygge, spesielt lysblå, er veldig "in" denne våren/sommeren.

Jeg er en makeup-junkie uten like, det er nesten mer gøy å få sminke enn hudpleie, så det var supergøy å få en så velfylt goodiebag. Alt fra CC-creams til mascara og neglelakkfjerner. Happy gurrl ♥ Jeg testet CC-creamen i dag og den var kjempegod. Veldig fin foundation som dekker ganske godt, men likevel ser naturlig ut, i tillegg til at en får en kjempefin glød i huden. Perfekt til sommeren.

Redken Party + avskjedsmiddag

I går var jeg på Redkenfest med Kaja på Seeds utested. Redken styling relanseres tydeligvis med ny look og nye produktinnovasjoner, og i den forbindelse var det blant annet trendvisning og opptreden av Margaret Berger.

Vi prøvde å bli der en stund men all røykingen i lokalet jagde oss bort, det var sånn ute/inne lokale tydeligvis. Jeg føler virkelig ikke jeg får puste i røykelukt. Det eneste jeg tenkte var: "Har ikke folk sluttet med dette tullet enda?!" Jeg dømmer vel kanskje folk litt hardt fordi jeg ikke blir fysisk avhengig av sånt selv.

Etterpå dro vi på Tullin og hadde avskjedsmiddag for Jørn, vår kjære kompis som for tiden bor i Australia men som har vært i Norge et par uker nå. Virker ikke feil å reise tilbake til 35 grader nå...Look, she's smiling!

Moods of Norway eyewear launch

I dag var jeg på Moods of Norway's relaunch av eyewear i DnB-bygget ved Operaen. Først var det et lite foredrag fra Brilleland som forklarte litt om faciologi, altså hvilke briller som passer til hvilken ansiktsform. Det var ganske spennende, og det fikk meg til å forstå at en kan lett bomme på briller hvis en ikke er klar over dette og ende opp med å fremheve det en ikke vil fremheve. Etterpå pratet Moods of Norway litt om kolleksjonen som bestod at både solbriller og vanlige briller, før vi alle fikk hver vår individuelle konsultasjon av "faciologene" i forbindelse med hvilke briller vi passer. Jeg hadde ikke selv valgt den brillen hun valgte til meg, så det var ganske nyttig å høre hva som passer meg i forhold til kinnben osv.

Alle som var der fikk ett par valgfrie briller, og jeg endte altså opp med disse snasne, litt avrundede brillene som jeg sikkert hadde skummet forbi på egenhånd. I tillegg fikk jeg gavekort på 1500,- fra Brilleland som jeg kan bruke på glass, wee! Jeg er jo så og si blind uten kontaktlinser, og hadde akkurat tenkt å kjøpe nye briller, men nå falt jo dette i fanget på meg - kjempeålreit! 

Artesia Spa // J.P. Chenet

I går var jeg på Artesia spa på Majorstuen med Vixen og en gjeng andre bloggere og fikk teste ut en ny vin fra J.P. Chenet - Ice Edition. Vi var noen av de første til å prøve den i Norge, så det var ganske kult:) Den var supergod, jeg som ikke liker vin engang syntes det. Eller er det sprudlende det kalles? Det var iallefall kullsyre i den. Dette sprudlevannet har iallefall blitt laget spesielt for å ha is i. Vi fikk prøve den med og uten is for å teste "effekten", ettersom friskheten og det aromatiske skal bli mer forsterket med is. Den var absolutt best med is, veldig god faktisk! Billig er den også, men nå er ikke jeg her for å promotere alkoholbruk akkurat. :) Just say no!

Etter vi hadde testet litt vin og spist litt mat, dro vi i bassenget og boblebadet for litt herlig velvære på en grå regnværsdag.

Meg og Donna Louise

Plus size modell Nastaran fra bloggen CurvesandI.com
Litt snikreklame for Vixen, eh? :)

Bilder fra pop up shop // Karlsson Barlindhaug

I dag var Sofie, Isabelle og jeg på frisørsalongen Karlsson Barlindhaug og solgte brukte klær, sko og accessoirer. Det var supert oppmøte og kjempelang kø allerede klokken kvart over 12! Kjempegøy:-) 
Det var helt kaos da folk ble sluppet inn, haha. Stativene og bordene ble raida med en gang. Men det var så gøy å se så mange folk, vi fikk solgt en hel del. Dette kommer vi nok til å gjøre igjen, så hvis du ikke fikk muligheten til å komme denne gangen, så kan du kanskje komme neste gang? :)

Getting ready for tomorrow

I dag har jeg vært nede på Karlsson Barlindhaug for å gjøre klart til second hand-shopen i morgen. Da skal Sophie, Isabelle og jeg selge våre skatter fra garderobeskapet. Jeg gleder meg kjempemye;) Dette er by far den fineste pop up shopen jeg har hatt, hehe. Karlsson B. ligger rett ved Riktige Leker ved Nationaltheateret/Vika. Bare 1-2 minutter fra Nationaltheateret buss/trikkestopp. Jeg er så spent på hvor mange som kommer<3 Jeg har ribbet skapene mine, og er klar for å kvitte meg med alt jeg har tatt med ned, så jeg kommer til å selge billig!

What: Second hand shop. Where: Haakon VIIs gate 1, 0161 Oslo. When: Søndag 16. februar fra 13.00-15.00

Goodiebags til de 50 første!

Bilder fra fotoshoot // MaxFactor

Foto og redigering: Fotograf v/ MaxFactor

Her er noen av bildene jeg tok på Scandic for en liten stund siden. Looken er veldig "meg" egentlig, og det er jeg glad for. Når en skal være "modell" så må en jo liksom finne seg i å bli stylet slik stylistene har tenkt, og det kan være litt ukomfortabelt om en ikke føler seg hjemme i looken. Det er dog ikke mine favorittbilder av meg selv, men de var ok :)

Pop up shop next Sunday!

Plakat laget av Sofie

Neste søndag, altså 16. februar blir det pop up shop på Karlsson Barlindhaug frisørsalong i Oslo! Der skal Sofie (ssbk), Isabelle (KB by Isabelle) og jeg selge våre klær og accessoirer til en billig penge. Det vil også bli delt ut goodiebags sponset av Karlsson Barlindhaug til de 50 første som kommer! Jeg gleder meg sååå mye til å se dere lesere, og bli kvitt noen klær slik at jeg har litt mindre å dra på når jeg skal flytte:) Denne gangen vil det bli en del jakker/kåper - dere som leser bloggen har sikkert fått med dere at jeg har litt vel mange jakker. Jeg har også masse sko, gensere osv. som jeg skal selge. Hvis dere har lyst på noen billige kupp så må dere ta turen innom! :)

Pre-party @ L'oréal // pics and video

Nå har Vixen lagt ut bilder og video fra pre-partyet på L'oréal Akademiet, så tenkte bare å dele det med dere :)Credit: VixenHair Chalk er et nytt "hårkritt" fra L'oréal, og ble brukt på noen av folkene i videoen. Hårkrittet fungerer litt annerledes enn andre typer. Den hvite flasken inneholder et flytende middel med farge, og så heller du litt over i en applikator før du klemmer den sammen og stryker den nedover håret. Deretter børster du igjennom håret, og lar det tørke naturlig eller med føner. Det ble veldig stilig, du kan se flere bilder i videoen:)

 

Svar på spørsmålsrunden

Hei! Nå er svarene fra spørsmålsrunden endelig klare. Jeg har prøvd å svare på det meste dere spurte meg om, og har delt dem opp i personlige spørsmål og skjønnhetsspørsmål.Hva liker du best å gjøre på i helgene?

I helgene så liker jeg å være sosial, blir utrolig rastløs av å bare sitte hjemme. Så da liker jeg enten å dra på fest, eller dra på kino, konserter eller spise ute med venner.

 

Hvilket kamera bruker du? og hvilket redigerings program bruker du?

Jeg bruker Sony NEX-6 med vidvinkel og 50mm objektiv, og redigerer bildene mine i Adobe Photoshop.Hvor mange år er du, og når begynte du å blogge?

Jeg er 24 år, begynte å blogge da jeg var 22 år.

 

Hva bruker du fritiden din på?

Mye av tiden går til blogging, ellers liker jeg å møte venninner på kafè, shoppe, dra på events og være med kjæresten. Jeg er også veldig glad i å synge, og spiller gitar på fritiden.

 

Hva vil du utdanne deg som?

Nå har jeg jo hudpleierutdanning. Jeg føler ikke at jeg er en person som passer til å ta en universitetsutdannelse, for jeg vet ikke om et eneste yrke jeg ville likt å jobbe som resten av livet. Jeg blir trist bare av tanken egentlig. Jeg kunne gjerne hatt en kontorjobb utenom, men jeg vil ikke ta en seksårig utdannelse for det er ikke det jeg satser på. Kan ikke, vil ikke!;p

 

Har du en spilleliste på spotify å dele?

Jeg har spillelister, men jeg liker egentlig ikke at folk vet hva jeg lytter på:p Musikk er så personlig :-)

 

hvor får du inspirasjon fra?

Blogger som appellerer til min egen stil, kreative, fargerike ting og gatemote. lookbook.nu gir også masse inspirasjon!

 

Jeg er en veldig ny leser på bloggen din ! Jeg liker den veldig godt, og stilen din er så bra. Jeg er fra nærområde i Haugesund, og lurer på hva du gikk på i haugesund ? Hvilken skole, hvor du er fra i byen osv :)

Så hyggelig at du liker bloggen:) Jeg er fra Solvang-området i Haugesund. Jeg gikk først på Solvang barneskole, deretter Haraldsvang ungdomsskole og så Haugaland VGS. Gikk også på HSH en periode men det var ikke noe for meg. Da jeg var cirka 17 år så flyttet vi til Rossabø, og det er der mamma og pappa bor nå.

 

Bruker du mye tid på bloggen din?

Ja, det går en del timer til den hver dag. Innleggene tar mye lenger tid å lage enn det sikkert ser ut som.

 

Shopper du ofte?

Det kommer helt an på lommeboken, men så ofte jeg kan tillate meg ;) Bor trossalt rett ved Bogstadveien så det er ikke så lett å holde seg borte! Shopping er uten tvil min favorittsport.Har du noe utdanning?

Jeg har påbygg, i tillegg til privat hudpleierutdannelse. 

 

Har du jobb?

Jeg jobber kun med bloggen akkurat nå, men skal søke jobb vedsiden av ettersom jeg ønsker litt variasjon i hverdagen.

 

Kan vi se bilder av deg når du var tenåring?

Hehe, jaada. Jeg har skiftet skinn noenganger i løpet av tenårene.
Når flyttet du til oslo? Vil du nogengang tilbake til Haugesund?

Jeg flyttet hit i august 2010. Jeg tviler på at jeg noen gang vil bosette meg i Haugesund igjen, kanskje når jeg blir veldig gammel? Jeg må være der det skjer noe, og min idé av lykke er ikke å slå meg til ro med mann, barn og hus i en liten by.

 

Hvor får du klærne dine fra/hvor kjøper du dem?

Jeg kjøper mye på Bik Bok, Zara og H&M trend. Mye er også fra nelly.com, minusey.com, asos.com og andre nettsider. 

 

Kan du lage en videoblogg om sminkeproduktene du bruker?

Det skal jeg prøve å få til! ;)

 

Hvor er kjolen du gikk med på nyttårsaften fra?

Nelly.com. Tror den er utsolgt, tho :\Har du en nerdete side?

Ja, det vil jeg si. Jeg føler det fordi jeg kan sitte å se dokumentarer om veldig mye som mange av vennene mine og kjæresten min ikke synes er interessant, og jeg blir litt sånn: "HÆ, hvorfor synes de ikke dette er interessant?!" Jeg er også veldig opptatt av politikk og filosofi. Men as far as sitte på skolebenken og gjøre skolearbeid så er jeg ikke en nerd. 

 

Liker du tvserier? isåfall: hvilke?

House, Breaking Bad, Lost, Suits, The Hills, Real Housewives of Beverly Hills og New jersey, Beauty & the Geek, Dr. Phil, Mob Wives, Family Guy, Kongen av Queens, Two and a half men (bare med Charlie Sheen) og Walking Dead. 

 

Favorittfilm?

Martyrs, Naboer og American Psycho.

 

Hva synes du egentlig om det å være blogger og få betalt for det?

Det er selvfølgelig veldig gøy. Veldig takknemlig for at jeg får jobbe med det.

 

Hvordan og når merket du at bloggen din ble populær?

Det gikk så gradvis at det er vanskelig å si. Det skjedde ikke over natta, for å si det sånn. Det tar tid å bli kjent, og å få mange til å lese bloggen din, med mindre du gjør noe skandaløst og får mye PR ellerno:p

 

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?

Vi har vært sammen i 3 og et halvt år ca.

 

Har du en sett en film hvor du begynte å gråte?

Ja, jeg gråter veldig fort av ting på tv :p jeg har faktisk laget et innlegg om det før på sånn 30 days challenge som jeg ikke fullførte, hehe. innlegget finner du her

 

hva er den fineste turen du har vært på?

Hmmm, det må være New York turen jeg var på med kjæresten min i fjor. Det var 2. gangen min i NYC og jeg var liksom litt kjent, og da var det enda gøyere:) I tillegg hadde jeg verdens beste shoppingopplevelse!når flyttet du hjemme ifra?

Da jeg var 18 tror jeg.

 

kan vi se bilder av leiligheten din?

Nå skal jeg snart flytte, så jeg tenkte å heller ta bilder av den nye leiligheten. Jeg er ikke så fornøyd med den jeg bor i nå, den var møblert fra før av og jeg har liksom aldri fått satt mitt eget preg på den!

 

er du opptatt av interiør?

Jeg var absolutt ikke opptatt av interiør før, jeg tenkte det var så unødvendig. Men etter at jeg startet bloggen har jeg blitt mye mer opptatt av det og jeg gleder meg sånn til å gå løs på den nye leiligheten om et par måneder! Det er herlig å omgi seg med ting som reflekterer din personlige stil.

 

Hvor høy er du?

Jeg er 155 cm.

 

Har du barn/ønsker barn?

Jeg har ikke barn, og jeg ønsker heller ikke barn. Jeg har aldri hatt lyst på det, tvert i mot faktisk, så jeg kan ikke se for meg at det skjer. 

 

Hva er det beste med å bo i Oslo?

At alt skjer her. Alle de beste konsertene er her og alle bloggrelaterte ting skjer her. I tillegg er Zara her, hihi ♥

 

Favorittbutikk?

Zara.

 

Har du et stilikon?

Jeg har ikke et spesifikt stilikon som passer meg 100%, men jeg liker veldig godt stilen til Nicole Richie og Mary Kate Olsen.

 

Favorittfarge?

Svart.

 

Hvor mange hårfarger har du hatt?

Hmm, rosa, blondt og blondt/sort. Aldri vært brunette, faktisk!Kan du fortelle om det å være hudpleier?

Jeg jobber ikke som hudpleier lenger. Men det var hyggelig da jeg jobbet som det, selv om det var slitsomt for kroppen. Det er ikke et yrke som passer meg midt i blinken i praksis, men jeg liker det veldig godt i teorien! Suger til meg kunnskapen som en svamp, synes det er veldig interessant.

 

hvor i oslo liker du deg best?

På Majorstuen, der jeg bor :) Også veldig koselig på Grünerløkka, men jeg ville ikke bodd der.

 

Hvordan var du som barn?

Hmm, jeg var en hissigpropp og veldig bestemt. Men også veldig følsom og lo så mye at jeg ble kastet ut av klasserommet. Bipolar much? Haha. Jeg er litt sånn enda:pHar du/har du hatt husdyr?

Jeg har hatt dansemus, fisker, fugler og katter. Mange katter. Katt er definitivt mitt favorittdyr og jeg har så lyst på en!!

 

Trener du og går på diett enda?

Nei, jeg gjør ikke det. Trening er noe som jeg ikke har i blodet mitt, og diett synes jeg innerst inne er ganske teit og nevrotisk. Derfor er det vanskelig for meg å opprettholde noen av delene egentlig... Men jeg må jo bare få meg selv til å trene før eller siden. Og jeg spiser forholdsvis sunt, men har jeg lyst på sjokolade så spiser jeg det!

 

Hva er det beste du har opplevd?

Hjelp, for et vanskelig spørsmål. Det første jeg tenker på er opplevelser med mine største idoler som jeg har hatt en kul opplevelse med. Da jeg fikk armbånd av Jonathan Davis i Korn, da Marilyn Manson tok opp hansken jeg kastet på scenen og selvfølgelig da jeg vant Årets Skjønnhetsblogg i Vixen Blog Awards!

 

Hva er det verste du har opplevd?

Jeg har hatt et ganske "erfaringsrikt" liv, på godt og vondt. Har opplevd mye jeg skulle vært foruten, men det verste var da jeg mistet storesøsteren min i 2008. En mister liksom en del av seg selv som en aldri får tilbake igjen.

 

sminkefavoritter? :) tenker da spesielt på foundation og diverse puddere du har å anbefale.

Favoritt foundation akkurat nå er glominerals LUXE, glominerals Satin II og Babor Deluxe. Jeg bruker TiKei mineralpudder oppå (tikei.no).

Har du noen gode tips og triks mot uvelkomme kviser? :-)

Når jeg får utbrudd så pleier jeg å bruke Cliniques Anti Blemish Clarifying Lotion på dem. Ellers hjelper det veldig for meg å bruke kremer osv som inneholder fruktsyrer, da får jeg veldig lite utbrudd. Jeg har skrevet et innlegg om hvordan du kan unngå kviser her


Hva syntes du om Glo minerals pressed base? :)

Jeg synes den er ganske bra, brukte den mye da jeg jobbet som hudpleier. Den dekker bra og gir en fin finish. Kan være litt uttørrende eneste fordi den er ganske matt, men da er den perfekt å bruke over glos flytende foundations.

 

Har du noen tips til sminke når man er på ferie i varme land? Jeg synes sminket lett blir for blank og glinsende når man blir varm utover dagen/kvelden.

Da vil jeg anbefale at du bruker en matt dagkrem i tillegg til at du bruker et veldig matt pudder, enten mineral eller vanlig. Du kan også bruke sånne blotting tissues som absorberer fett slik at du holder glansen borte. :)

 

Kvisearr og røde flekker på huden, hva er ditt beste tips mot dette? Jeg har absolutt ikke råd til hudlege, hudpleier og lignende. Synes hvetekimolje er ganske bra, men finnes det noe annet også? :)

Jeg ville prøvd fruktsyreprodukter som MD Formulations. Kanskje dermaroller også kunne fått bort noen av arrene. Hvis det er skikkelig ille ville jeg ha gått på Obagi-kuren, men den er heftig så det må du vurderere selv.

 

Er du fornøyd med vippe extentions, hvor lange er dine?

Jeg er veldig fornøyd! Mine er 18mm tror jeg. Litt usikker.

Jeg har mange sorte prikker på nesa, og sliter med mange småkviser i panna. Har prøvd mye rart, men har aldri opplevd at noe har hjulpet. Jeg vet heller ikke hvilke dagkrem/nattkrem jeg skal bruke, og har tørrhetsstreker litt lengre under øynene. Har du noen gode tips til å få vekk de sorte prikkene, småkvisene og dagkrem/nattkrem? :-)

Sorte prikker er ikke så lett å få bort, men du kan gå til en hudpleier å få en skikkelig rens, hvor hun også klemmer ut mye. Deretter er det lurt å bruke en skrubb for å "holde dem borte". Jeg ville også anbefalt fruktsyreprodukter (Exuviance, MD Formulations) for både kvisene og prikkene, eller gå for en fruktsyrebehandling hos en hudpleier. Hvilken dagkrem/nattkrem du skal bruke kan jeg ikke svare på, siden jeg ikke vet hvilken hudtype du har. Om du har tørrhetslinjer under øynene vil jeg anbefale at du bruker en god øyenkrem, selv liker jeg veldig godt Exuviance Eye Complex, og synes den fungerer godt på rynker/linjer.

 

Har du noen tips til å få fort langt hår? Og jeg ønsker et rett hår, bruker mye tid til å rette det - har du noen tips til å få det rett uten å rette det med rettetanga?

Har ingen tips til langt hår fort, har ikke helt troen på at en kan gjøre så mye med det, bortsett fra å få i seg nok næringsstoffer kanskje. Du kan kjøpe et stylingprodukt for å få det rett, og ha det i før du føner det. En fra merket Sebastian er veldig bra, synes jeg. Det går også an å gå til frisør og ta permanent tror jeg, slik at det er rett helt til det vokser ut igjen.


I love your blog, your style, you're beautiful <3
I have a few questions ^^
1. Are you a full time blogger?
Yes.
2. What's your must have piece of clothing at the moment?
Faux furs, 'cause it's so cold here!
3. How tall are you?
5'1" (155 cm)
4. What's your dream destination/vacation?
California :)

Presseevent: Jan Thomas Studio HairCare

I dag morges var Anders og jeg på presseevent i Parkveien for Jan Thomas Studios nye hårpleieserie. Det var spennende å høre Jan Thomas snakke om serien, og jeg skjønte tydelig at dette var noe han hadde lidenskap for, og hadde hatt et ønske om å gjøre lenge. Etter å høre ham prate ble jeg enda mer nysgjerrig på produktene. Spesielt på håroljen og tørrsjampoen, ettersom dette er produkter han bruker veldig ofte når han jobber, og sikkert har en høy standard på. Han er en selverklært perfeksjonist og har absolutt peiling på sitt fag, så det skal bli spennende å teste ut om jeg liker serien.

Jan Thomas har brukt over ett år, sammen med en produsent, på å utvikle og teste seg frem til en produktserie som kan leve opp til hans standarder. Hans mål var at serien skulle være av høy kvalitet, men et tilgjengelig produkt for alle. Dette gjenspeiles godt i prisene, som absolutt er overkommelige for folk flest. 

Vi fikk hver vår pose med produkter, og etterhvert som jeg får testet dem tenkte jeg å skrive noen omtaler her på bloggen:)

Vixen finaleslipp-fest

I går var jeg på Vixen finaleslippfest med Kaja. Der minglet vi og drakk litt, før det ble lest opp hvem av semifinalistene som kom videre til finalen. Jeg kom ikke til finalen i fjor i kategorien Årets Nykommer, så jeg ville ikke ha så store forventninger. Derfor ble jeg ekstra glad da jeg faktisk ble lest opp! Kjempestas å komme blant de fem finalistene i Årets Skjønnhetsblogg, nå har jeg kjempelyst til å vinne heile driden, hihi! Tusen, tusen takk til alle dere som har stemt på meg, det betyr veldig mye ♥ Nå er det opp til juryen å bestemme resten, måtte den beste vinne! Jeg ble forresten intervjuet på festen i går av Side2, du kan lese intervjuet her.

Må bare beklage for at det har kommet så få innlegg i det siste. Jeg har hatt halsbetennelse og tror faktisk aldri jeg har vært så sjuk i mitt liv! Det har ikke vært enkelt å gjøre så mye annet enn å ligge i ro, men nå er jeg heldigvis bittelitt på bedringens vei. Jeg måtte dra meg på festen i går, men det var verdt det. Utrolig hyggelig :) 

Jenny Skavlan boklansering

I kveld har Kaja og jeg vært på Jenny Skavlands lansering for hennes andre bok, Sy Om Igjen. Jenny viste frem en del av det hun hadde lagd, og det var helt nydelig. En kan virkelig få til mye fint ved hjelp av perler, bånd, nål og tråd.  Kaja kjøpte boken, så nå skal vi snart ha en kreativ kveld med vin, perler og brukte klær♥
Trade Day arrangerte også byttehjørne, hvor en kunne ta med brukte klær og bytte mot noe noen andre hadde tatt med. Det var også satt av et rom med symaskiner og perler, slik at folk kunne sy om klærne sine.

Jeg kjenner at jeg ble litt mer motivert til å fikse på mine gamle klær, og se om det kan bli noen skatter ut av det :-)

Birthday dinner and beers

På bursdagen min på tirsdag hadde Anders og jeg også 3-årsdag, så da gikk vi på Nygård Steakhouse nede ved Oslo S og spiste middag. Jeg skrev jo et så tårevått og klissete kort, så romantisk vettu<3

Nevnte jeg at maten var F-A-B-U-L-O-U-S? Jeg tror jeg aldri har skrytt så mye av mat i mitt liv. Kanskje fordi vi ventet i 45 minutter på maten mens alt vi snakket om var mat, og da den endelig kom smakte det som himmelen. Men det var nok godt på ekte også altså:) Det var iallefall skikkelig kos å ha en candle lit dinner med gutten min <3 


Senere på kvelden dro vi ut med Kaja og Fredrik på Mikrobryggeriet i Holtegata (Bogstadveien) og det var veldig koselig:) Der har de sånn spesielle bryggede øl, ikke Hansa og Ringnes liksom:p Hadde aldri vært der før, og hørte rykter om at de hadde sånn 100 forskjellige øltyper, men de hadde jo bare 4. Det var litt skuff, men uansett var de veldig god!The Body Shop + Leila Hafzi

I kveld var Isabella og jeg på et lanseringsevent i flaggskipbutikken til The Body Shop i Torggata. Det var i forhold til The Body Shops nye samarbeid med den norske designeren, Leila Hafzi. Samarbeidet vil resultere i en kampanje som lanseres nå i september.Det var veldig hyggelig å møte på kjentsfolk og ta seg noen glass champagne:) Vi fikk også FLOTTE goodiebags med produkter fra Body Shop. Eget innlegg i forhold til produktene vil komme på bloggen senere :)

 

Polhem + Zalando

I dag var det Polhem PR og Zalandos pressevisning for nyhetene denne sesongen/julen 2013. Her var det masse mote-, skjønnhet- og interiørsnacks! Kaja var med, og vi koste oss med musserende mens vi minglet rundt. Vi fikk også et par goodiebags med nyheter fra blant annet The Body Shop. Jeg kjenner jeg er excited over høsten og nye trender innen både skjønnhet og mote. Gleder meg til masse nytt!