hits

Giveaways og konkurranser

Lancôme event på Grand Hotel

På tirsdag var jeg på event med Lancôme på Grand Hotel. Vi fikk høre om nyhetene til Lancôme, både angående hudpleie, sminke og dufter. Masse spennende! Blant annet denne parfymen, Trésor La Nuit. Den lukter søtt, men samtidig elegant og kvinnelig, perfekt kombinasjon.

Vi fikk også servert den diggeste maten, herregud, jeg spiste så mye! Haha. Herligste dessertene, og den beste croissanten jeg noensinne har smakt.. Åhr, sikle. 

Disse makronene var faktisk fylt med fiskerogn, så de smakte både salt og søtt! Først var det veldig rart, men jeg endte opp med å like det.


Dajana og meg

Omg, se på denne fine rosen! Det er faktisk en limited edition highlighter. Du bare bruker kabukibørsten oppå selve rosen, så kommer den fineste shimmerhighlighteren ut. Den er ekstremt ekslusiv, det finnes veldig få av dem.

Makeupartist for Lancôme, Henrik Steen, demonstrerte og fortalte om nyhetene fra merket.

Vi fikk med oss masse goodies med alle slags nyheter, blant annet foundation, paletter, peeling og parfyme. Yay! Pefekt slutt på et veldig hyggelig og lærerikt event.

 

GIVEAWAY: Helt nytt Lumee deksel!

Akkurat nå gir jeg bort et helt nytt, gullfarget Lumee-deksel til iPhone 6 Plus! (den store) Jeg klarer meg seriøst ikke uten dette, etter at mobilen min ble stjålet i Hong Kong så har jeg savnet det så sårt!Det eneste du må gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar med navn og e-post adresse (denne kan holdes anonymt), og så trekker jeg en vinner neste uke (mandag 28. november)! Lykke til!

Vinn hudpleieprodukter!

Jeg har nå i samarbeid med Exuviance en konkurranse hvor du kan vinne tre fantastiske produkter fra mitt favoritthudpleiemerke! Exuviance er basert på fruktsyrer og er dermed veldig effektive antiaging produkter men også for aknehud. Jeg bruker det hver dag, og får kjempefin, glatt og glødende hud av det.

1. Triple Microdermabrasion (verdi 599,-) er bare den diggeste peelingen! Den er både kjemisk og mekanisk ved hjelp av AHA, papayaenzym og mikrokrystaller. Huden føles rett og slett polert ut etterpå, og produktene du tilfører huden trekker dypere ned etter bruk av denne. Perfekt å bruke før maske eller serum. Jeg bruker den 1-2 ganger i uken.

 

2. Collagen serum (verdi 625,-)

Collagen Triple Boost Serum bidrar til å stimulere nytt kollagen for et mer løftet utseende og bedre kontur. Den inneholder syv "kollagenboostere" designet for å maksimere hudens naturlige kollagen på alle nivåer, bygge nytt kollagen og beskytte huden rundt. Jeg har brukt den i hele vinter, og den har reddet den tørre huden og spart meg for mange utbrudd! 

 

3. Skinrise Bionic Tonic (verdi 369,-)

Oppfriskende pads som anvendes om morgenen etter ansiktsvann og før dagproduktet. Tilfører fukt, motvirker rynker og fine linjer. Gir huden en fantastisk glød som varer hele dagen. Formulert med blant annet multi-antioksidant beskyttelse fra Pro-vitamin A, C og E, agurk og Eucalyptus, Grønn te ekstrakt toner og beskytter stresset hud mot frie radikaler.

 

Det eneste du må gjøre for å bli med i konkurransen er å skrive i kommentarfeltet hvorfor DU vil teste disse produktene! Husk å legge ved navn og epost.

Vinneren i dag kl. 00.00, lykke til! ♥

 

 

Konkurranse: Vinn Emma S. produkter!

I samarbeid med Emma S.

Første gang jeg luktet på Emma S. parfymen min for cirka ett år siden, tenkte jeg bare: "For en utrolig god og original duft!" Jeg har fortsatt ingen parfymer som lukter mer spennende, eller mer spesielt. Med mine egne ord, jeg synes parfymen er feminin, koselig, søt, sofistikert og frisk. Derfor takket jeg ja med glede, når jeg fikk tilbud om å dele ut disse flotte produktene til en av mine heldige lesere!

Emma S. ble lansert i 2010, og har siden det vunnet priser innen skjønnhetsbransjen, blant annet den prestisjefylte Swedish Beauty & Cosmetics Awards i 2014 i kategorien Årets dameduft under 500 kr.

Rue de Varenne er en gate i St. Germain i Paris. Der leide Emma et lite gårdshus som hun kalte sitt hjem de årene hun bodde i Paris og jobbet som modell. Litt lenger ned i gaten ligger Musée Rodin med sine vakre hager som Emma ofte besøkte. Dette har vært Emmas inspirasjonskilde da hun skulle skape sin første duft for hudpleieserien Emma S.

Sammen med parfymeskaperen Aurelien Guichard fra det franske dufthuset Givaudan har Emma utviklet en feminin duft med toppnoter av liljekonvall og pærer, mellomnoter av appelsinblomst og hvit musk samt basenoter av lys mokka, vanilje og patsjuli. De fleste oljene i duften er naturlige.

Som supplement til parfymen har Emma også utviklet en frisk Body Mist; Rue de Varenne Fresh. Den gir en frisk følelse og kan brukes over hele kroppen, med luktnoter i frisk sitronblad, feminin appelsinblomst og aromatisk Vetyver. Denne duften kommer også i bodylotion.
Nå kan du vinne alle disse tre velduftende produktene fra Emma S.: Body Cream, Eau de Toilette og Body Mist. For å bli med i konkurransen må du kun besvare et spørsmål riktig:

Hvilket år ble Emma S. lansert?

Legg igjen svar og epost i kommentarfeltet under! Vinneren blir trukket om tre dager (19. juli)

 

What beauty feels like to me

Annonse

Nå er det siste sjanse for å bli med i konkurransen om å vinne tittelen Miss Veet 2015, i tillegg til å vinne mange flotte Veet produkter. Det blir kun èn vinner, og vinneren kåres i begynnelsen av august. Det eneste du må gjøre for å bli med i konkurransen er å legge ut en liten videosnutt på Instagram hvor du viser hva skjønnhet er for deg, og hashtagge den med #missveet2015NO og #whatbeautyfeelsliketome

Under kan du se noe eksempler på hva skjønnhet føles som for meg, "what beauty feels like to me" :)

 

A colorful bouquet of roses

 

 

Freshly cut hair

 

 

Self care

  

Trying on a new lip color

 

 

Newly manicured nails

 

 

Eating healthy and working out

 


 

and of course - friends and loved ones <3

 


What does beauty feel like to you?

Hashtag videosnutten din på Instagram med #missveet2015NO og #whatbeautyfeelsliketome, og du er med i trekningen om tittelen Miss Veet 2015 og masse flotte Veet produkter! Meld deg på nå! :)

Konkurranse: Fanta Foto Bombe!

Annonse
Fanta har i sommer en morsom konkurranse som de kaller Fanta «photobomb». Dette går ut på at de har printet en rekke ulike symboler på Fanta flaskene, symboler som man kan benytte for å lage morsomme bilder under hashtaggen #fantafotobombe. De beste bildene kan vinne disse fine premiene:

 • 2 stk iPad Air 64GB
 • 10 stk kinobilletter (gis bort to og to)
 • kuponger på Fanta

Under ser du et eksempel på hvordan det kan gjøres:

 Legg ut ditt Fanta-bilde på Instagram med hashtaggen #FantaFotoBombe , så er du med i trekningen!

 

Giveaway: Vinn valgfrie neglelakker fra Mineral Fusion!Nå kan du vinne dine favorittlakker fra Mineral Fusion!

Lakkene finnes i utrolig mange flotte nyanser, er veldig dekkende og har god varighet. I tillegg er Mineral Fusions neglelakker 100% veganske, og er fri for toluen, formaldehyd, formaldehyd resin, kamfer og ftalater. #healthyisnotboring 

Mine to favorittfarger:

 
Blue Steel HER og Lagoon HER

 

5 vinnere får 2 valgfrie lakker hver (verdi kr 300,-)

Det eneste du må gjøre for å bli med er:

 • gå inn HER og finne dine 2 favorittnyanser
 • legge igjen en kommentar under dette innlegget med din epost og navnet på de to lakkene du ønsker deg

Følg også gjerne @mineralfusion på Instagram for masse deilig skjønnhetsinspo! 

Vinnerne trekkes på søndag, 21. juni. Lykke til!

Er du klar for sommeren?

Annonse

Veet Spawax kommer til å være min kompanjong denne sommeren, bokstavelig talt - og det får meg til å føle meg lettet på vegne av legger og armhuler, haha. Det er utrolig herlig å slippe å tenke på at håret vokser ut på noen uker, når en skal gå mesteparten av tiden i lette klær. Det er veldig koselig å gjøre det hjemme også synes jeg, og hvis en kan spare så mye penger på å gjøre det hjemme versus i en salong, så hvorfor ikke? Kanskje du kan invitere venninnene dine på besøk og ha en voksekveld med eller uten noen glass sprudlevann, for å gjøre det ekstra gøy ♥

 

♥ Slik fungerer den nye Spa Waxen fra Veet:

1. Legg oppi voksskiver:

2. Sett kontakten i veggen og ta på lokket.

3. Vent i 30 minutter, da har voksen perfekt temperatur.

4. Ta en god del voks på spatelen:

5. Påfør i hårets retning et lag som er like tykt som et appelsinskall (det skal være mye tykkere enn "vanlig" voks)

6. Vent 30-60 sekunder.

7. Riv opp en flik av voksen nederst på voksstripen. Stram huden med en hånd og riv av voksen fort mot hårets retning.


Resultat: Silkemyke legger! Jeg synes Spawax er den enkleste og minst grisete hjemmevoksen jeg har prøvd, og du kan spare mye penger på å gjøre det hjemme i motsetning til å dra i salong. I tillegg er det herlig å slippe å bruke strips til å fjerne voksen med, du drar bare i selve voksen for å fjerne hårene.

Konkurranse:

 

Jeg vil gjerne minne dere på konkurransen om å bli Miss Veet 2015, hvor du kan vinne tittelen og maaange flotte produkter fra Veet. Vinneren kåres i begynnelsen av august. Det eneste du må gjøre for å bli med i konkurransen er å laste opp en kort vidoesnutt på Instagram og bruke hashtaggene #MissVeet2015NO og #Whatbeautyfeelsliketome

Her kan du for eksempel lage en kort snutt fra et vakkert sted du er på ferie, at du er ute på en løpetur, et vakkert smil eller andre ting du anser som vakkert for DEG. Jeg gleder meg til å se hva dere lager :) 


Følg gjerne Veet på Facebook HER for å få historier, tips, triks og vitser. Alt fra skjønnhet og hårfjerning og det som hører til ♥

GIVEAWAY: Nyheter fra Max Factor!

Siden jeg vant den forrige og siste looken i Max Factors 100 years of glamour konkurransen, hvor jeg sminket meg som 80-tallsikonet Madonna, så får jeg nå dele ut flotte premier til dere. Premiene er nyheter fra Max Factor som først kommer ut om noen måneder, og vinnerne får prøve ut sminken før alle andre!

Det blir 3 stk vinnere, og hver vinner får:

♥ 1 stk nyheten Masterpiece Glamour Extensions Mascara (lanseres i mars)

♥ 1 stk Creme Puff Blush, marmorert blush i valgfri farge (lanseres i april)

♥ 1 stk Lip Balm i valgfri farge (lanseres i april)

 

Her har jeg på meg Lip Balmen i fargen 25 Voluptuous Pink. Du kan velge hvor mye farge du vil ha etter hvor mye du påfører. Den gir kjempegodt med fuktighet, og fargen holder lenge.

Det eneste du må gjøre for å bli med på giveawayen er å legge igjen en kommentar under med navn og epost.

Vinnerne trekkes søndag 26.01 og får beskjed via epost! Lykke til! ♥

GIVEAWAY! 3x nyheten Facefinity PrimerEttersom jeg vant den forrige Max Factor konkurransen, hvor jeg sminket meg som 70-tallsikonet Farrah Fawcett, så får jeg nå dele ut 3 stk av nyheten Facefinity Primer fra Max Factor til dere! Tusen takk til alle som stemte :)Det blir 3 vinnere som får hver sin Facefinity All Day Primer. 

Primeren brukes som et grunnlag før en påfører foundation, blant annet for at sminken skal holde lenger. Den inneholder også solfaktor 20 som er superviktig å bruke hele året rundt, men spesielt nå som vi nærmer oss vår og sommer. I tillegg dekker Facefinity All Day Primer over ujevnheter i huden og absorberer overflødige oljer i huden. Den kan også brukes som base under øyenskygge, noe som gjør at øyensminken holder seg mye bedre. Altså et nyttig produkt i sminkepungen!

- Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar med navn og epost. -

Hyggelig hvis dere vil stemme på denne månedens look også, hvis jeg vinner så får jeg nemlig dele ut enda flere premier til dere! :)

Konkurransen avsluttes på søndag 11. januar og vinnerne vil bli kontaktet via epost. Lykke til!

GIVEAWAY // Max Factor Excess Shimmer Eyeshadows

Siden jeg vant forrige Max Factor challenge, hvor jeg og to andre bloggere skulle sminke oss som 50-tallsikonet Audrey Hepburn, så får jeg nå dele ut de nye Excess Shimmer øyenskyggene til dere!

 

Det blir 2 vinnere og begge får 3 øyenskygger hverExcess Shimmer øyenskyggene er utrolig flotte, spesielt nå i juletider, de er godt pigmenterte, finnes i nydelige farger og sitter hele dagen. I tillegg er de super enkle å påføre for å få et fint og jevnt resultat.

 

Bare legg igjen en kommentar med navn og epostadresse 

så trekker jeg to vinnere på mandag (15. desember) som vil få beskjed på epost!

 

Pssst... Hyggelig hvis dere vil stemme på meg på denne månedens look på Max Factors Facebookside HER ♥

Jeg deler ut 6 stk Masterpiece Transform mascaraer

I forbindelse med at jeg vant den første blogg challengen med Max Factor, nemlig å gjenskape Brigitte Bardots 60-talls look, så får jeg muligheten til å dele ut den nye mascaraen fra Max Factor til 6 stk av mine lesere. Tusen takk til alle som stemte på meg! ♥ Denne mascaraen er superbra, og gir kjeeempelange vipper.

Det eneste du må gjøre er:

♥ Legge igjen en kommentar med epostadresse og navn i kommentarfeltet.

Så kårer jeg de heldige vinnerne søndag kveld! Lykke til! ♥

 

Giveawayen er avsluttet, og vinnerne har blitt kontaktet via epost.

Vinn Marc Jacobs veske til deg og en venn!

God helg til dere! Husker dere at jeg nevnte noe om en konkurranse for et par dager siden? Nå som Daisy Dream fra Marc Jacobs har blitt lansert i Norge holdes det en kjempebra konkurranse på Instagram, hvor både du og din venninne kan vinne hver deres veske fra Marc Jacobs. For å delta må du gjøre disse to enkle stegene:

♥ Laste opp et bilde av deg og din venn på Instagram

♥ Hashtag bildet med #MJDAISYCHAINNO og tagg din venn

 

Jeg har også deltatt, med min "blomst i hverdagen", hehe ♥

Lykke til!Vinn ett årsforbruk av Shai og en herlig goodiebag!

Konkurranse i samarbeid med Kontura

Selv om voks og andre ting er på markedet for å fjerne hår, så blir jeg aldri kvitt høvelen. Det er kjappest, enklest og gir et silkeglatt resultat hver gang. Jeg har brukt Shai høvlene i cirka to år nå, og er fortsatt veldig fornøyd med dem. De er rimelige, skarpe (gir glatt resultat) og praktiske.

Høvelen har 3+3 blader, altså 6 blader tilsammen som gir en veldig tett barbering.

Høvelen kommer med en beholder som enkelt kan henges opp i dusjen.

Nå kan du vinne ett årsforbruk av Shai høvler, i tillegg til en herlig goodiebag med selvbruner fra Clarins og skjørt fra Ti Mo som du ser under:

Det eneste du trenger å gjøre er å prøve Shai-høvelen gratis. Du bestiller den her. Husk å legge igjen en kommentar under innlegget etterpå med navn og epost.

Konkurransen avsluttes om en uke, og vinneren blir kontaktet via epost.

Lykke til! ♥

 

Vinn Maleficent kinobilletter til deg og en venn!

Som jeg skrev tidligere, så skulle jeg dele ut kinobilletter til Maleficent-filmen med Angelina Jolie. Filmen er en remake av Tornerose, og jeg tror den kommer til å bli kjempegøy! Bare se traileren under:)

En heldig leser vinner altså en billett til seg selv og til en venn! Billetten gjelder på valgfri forestilling i valgfri by. Premierehelgen er 30-31.mai.

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å legge igjen en kommentar med navn og epost under innlegget :) Vinneren trekkes i morgen (mandag). Lykke til! ♥

Konkurransen er avsluttet og vinneren vil bli kontaktet via epost :)

Giveaway // Kinobilletter!

Hei mine kjære lesere ♥ Nå er det på tide med en konkurranse igjen, synes dere ikke? Etter en lang vinter så nærmer sommeren seg, og da er det herlig med en skikkelig jentekveld hvor dere kan lakke neglene, spise cupcakes, ha noen bobler i glasset og se en skikkelig girl power-film på kino! Årets heteste jentefilm heter "The Other Woman" med blant annet Cameron Diaz og Kate Upton, og kommer på kino neste helg!!

 

Jeg vil i den sammenheng lodde ut billetter til en heldig vinner som kan ta med seg en venninne! :)

(Billettene gjelder på valgfri forestilling i valgfri by.)

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen e-postadressen din i kommentarfeltet under, og så trekker jeg en heldig vinner i morgen kveld!

 

Konkurransen er avsluttet, vinneren er Kristine Roelunde! :)

Sheinside Wishlist + winner of giveaway

Den heldige vinneren av SheInside giveawayen er...
Mathilde Harstad. Gratulerer!! Jeg har sendt deg en epost.

GIVEAWAY: Gorgeous krølltang og Keratin Cream Serum!


Den tykke krølltangen fra Gorgeous lager de herligste krøllene, og Cream Keratin Serum er det serumet jeg bruker hver gang etter at jeg har dusjet håret. Det blir aktivert av varme og fungerer også som varmebeskyttende, i tillegg til at det pleier håret. 

Det er veldig enkelt å bli med i trekningen, det eneste du må gjøre er:

hashtagge et av dine bilder med #kbpåske (samme hvilket) + følge @karlssonbarlindhaug på Instagram.

Vinneren blir trukket etter påsken! Lykke til!

GIVEAWAY // SHEINSIDE GAVEKORT

Sheinside wishlist
1. Pink off the shoulder here / 2. Coat here / 3. Clutch here / 4. Floral top here / 5. Tiger Sweater here / 6. Jacket here / 7. Skirt here / 8. Print dress here

 

In collaboration with sheinside.com I'm giving away a gift certificate for 100 $. Just do the 2 steps underneath to join in:

 

1. Register at Sheinside.com HERE ♥
2. Write a comment below this post with your name and e-mail address (the same one you used to register with)

 

Vinneren blir trukket 20. april! Lykke til! // The winner gets announced the 20th of April!

GIVEAWAY: Tone Lise 50's neglelakk-kolleksjon!

 

Hei girlies! Jeg har nå en ny konkurranse i samarbeid med Tone Lise Akademiet, hvor du kan vinne den feteste 50's neglelakk-kolleksjonen fra TL Design! Jeg har kolleksjonen selv, og det er stort sett bare disse lakkene jeg bruker for tiden. De er perfekte for våren og sommeren ♥ Jeg er så glad for å kunne dele disse med en heldig leser!

Det eneste du må gjøre er:

1. Følge Tone Lise Akademiet på facebook her

2. Følge @toneliseakademiet på Instagram (masse deilig negleinspo!)

3. Skriv kommentar med navn og epost under innlegget.

 

Jeg trekker en tilfeldig vinner neste mandag, 31.03!

Lykke til!

Vinnerne av hair extensions fra Kalisi er...1. premie: Full forlengelse med Kalisi-teipextensions, inkl. påsetting, tilklipning og styling:

Vinner: Sunniva Ulvang

2. premie: To pakker Kalisi clip on-extensions:

Vinner: Ingvild Kvithyll

3. premie: Én pakke Kalisi clip on-extensions:

Vinner: Marte Omland


 

Gratulerer! Jeg har sendt dere en epost som dere må svare på :)

Vinnerne har blitt tilfeldig plukket ut ved hjelp av random.org

KONKURRANSE: Vinn teipextensions og clip on fra Kalisi Skandinavia

Her om dagen var jeg hos Marikken på Kalisi Skandinavia i Hegdehaugsveien og fikk stylet håret før jeg skulle på Moods of Norway eventet. Var det ikke fint?:) Jeg elsker virkelig å ha teipextensions, det er så lett og føles nesten som mitt eget. I tillegg sliter det nesten ingenting på mitt naturlige hår.Har du også lyst på lange, flotte lokker, eller kanskje få litt fyldigere hår? Jeg har nemlig vært så heldig å få lov til å dele ut tre flotte premier til tre heldige lesere! 

Alt du trenger å gjøre er å like Kalisis facebookside HER, følge @kalisiskandinavia på Instagram og legge igjen en kommentar med navn og e-postadresse under innlegget etterpå for å være med i trekningen!

 

Vinneren blir trukket neste søndag, den 16. mars. Lykke til, søtiser! <3

 

Giveaway: imPress negler!


/Sponset giveaway

Dere har kanskje merket at jeg er ganske fan av imPress falske negler? Jeg bruker dem veldig ofte for det er en så enkel og rask måte å få en flott manikyr på, særlig til en fin anledning. I tillegg varer de veldig lenge, bare du passer på å la være å få vann på dem et par timer etter påsetting. Det er allerede lim på ImPress, så du river bare av en flik med plastikkbeskyttelse og setter neglen på din naturlige negl. Det er kjempeenkelt! 

Konkurransen avsluttes 19/01-2014.

KONKURRANSE: VINN TØYVASK OG ET DEILIG ACNESKJERF!

Jeg er faktisk litt excited over produktet jeg skriver om nå! Dere har helt sikkert hørt om Shai-barberhøvlene som ble superpoppis på kort tid? Nå har det kommet et nytt produkt fra det samme firmaet, nemlig det revolusjonerende tøyvaskemiddelet Dizolve. Dette er et tøyvaskemiddel som er i strips, og er 16 ganger mer konsentrert enn vanlige tøyvaskemidler. Du trenger heller ikke skyllemiddel, ettersom Dizolve vasker både hvitt og farget tøy mykt uten. I tillegg har du alltid vaskemiddel i hjemmet og slipper å bære tungt hjem fra butikken siden du får det rett i posten!

Dizolve er mer miljøvennlig, i og med at det har så lite emballasje reduserer det transporten med hele 94%. Det er også mer økonomisk, siden det koster mye mindre enn vanlige typer. I tillegg slipper en feildoseringer med vaskemiddel, forskere har nemlig funnet ut at vi feildoserer med 33% mer vaskemiddel enn nødvendig. Med Dizolve er det én stripe til én vask, det blir ikke enklere!


Du er med i trekningen om å vinne dette stilige Acneskjerfet i valgfri farge om du bestiller en gratis prøvepakke på Dizolve her! Husk å legge igjen en kommentar under innlegget med navn, epostadresse samt farge du ønsker på skjerfet! Du kan se de forskjellige fargene her. Lykke til!


/Annonse

GIVEAWAY: Sophia Rose og DesignMix

Hei søtiser;) Jeg var på showrommet til DesignMix og smykkemerket Sophia Rose for noen dager siden, og da fikk jeg plukke ut noen gaver å gi til en av dere! 

Jeg plukket ut disse flotte, bohem chic armbåndene i sterling silver fra Sophia Rose. SophiaRose.no er en online smykkebutikk som drives av gemologen (ekspert i stener og diamanter) Tanya Ross. Hun bruker hovedsaklig sølv, gullforgylt sølv og ekte stener i smykkene sine. Hun lager utrolig masse fint!

Denne kule, romslige lommeboken i høykvalitetsskinn fra DesignMix.no får dere også:) DesignMix.no drives av Marte G. Mørk og fører spesielle vesker, smykker, gaver og noe interiør. Hun har blant annet merkene Kitsch, N. Historiae og Passion Fruit Jewelry.

Hun fører blant annet den nye trenden i Hollywood, Kitsch Hair Ties som er høykvalitets hårstrikker som er så flotte at du også kan bruke dem som armbånd. De har blitt veldig populære i USA, og dere får også med en pakke med Kitsch hair ties + headbands! (Jeg har heldigvis sikret meg noen pakker selv;)

Sophia Rose og DesignMix har også et showroom på Majorstuen i Jacob Aalls gate 8, der kan du komme å se på alle de flotte produktene de fører. Det er åpent fra 11-17 på hverdager!

/sponsede produkter

GIVEAWAY: Gavekort fra sheinside.com!

//1. Dress here // 2. dress here // 3. dress here // 4. Leather jacket here // 5. Mint sweater here // 6. denim shorts here // 7. Crochet shorts here

 

I samarbeid med sheinside.com gir jeg bort et gavekort på 80 dollar som du kan shoppe for! Sheinside.com har masse flotte, trendy og ikke minst billige sommerklær, så her får du mye for pengene. I tillegg er det gratis frakt til Norge!


Det du må gjøre:

1) Registrer deg på Sheinside (Klikk på denne linken: http://www.sheinside.com/login_register.php) Om du er registrert fra før av så kan du gå videre til neste punkt.
2) Trykk "Liker" på Sheinsides Facebookside (http://www.facebook.com/Sheinside
3) Legg igjen en kommentar under dette innlegget med din epostadresse som du brukte når du registrerte deg på sheinside.com
Jeg trekker en vinner neste mandag, 3. juni. Lykke til! 

GIVEAWAY: Deler ut 10 stk Pantene-sett

Etter syv års forskning og bruk av NASA-teknologi lanseres nye Pantene Pro-V i Norge i begynnelsen av 2013. Pantene har 70 års erfaring og kunnskap innen hårhelse, og brukes av millioner av kvinner verden over. Nå lanseres Pantene også i Norge.

 

 • Fint hår:
 • Volume & Body, sjampo og balsam Gir volum og styrker tynt og fint hår.
 • Normalt/tykt hår:
 • Repair & Protect, sjampo og balsam fukter håret og gir glans til tørt og skadet hår fra rot til topp.
 • Farget hår:
 • Protect & Smooth, sjampo og balsam gir fukt og beskyttelse og gjør håret mykt.

 

Du trenger bare å like facebooksiden min her for å bli med:)

Husk å legg igjen epostadressen din i kommentarfeltet!

 /sponset

Konkurranse: Vinn et valgfritt deksel


Victoria S-line deksel her

Cuties deksler her

 

I samarbeid med lux-case.no har jeg en konkurranse hvor du kan vinne et valgfritt deksel. Lux-case har veldig stort utvalg på deksler, så her finner du garantert noe du liker! Det eneste du trenger å gjøre er å finne et deksel på lux-case.no som du liker, og legge til link til dekselet og eposten din under innlegget.  Du finner deksler til iPhone 4 her og iPhone 5 her. De har også deksler til andre merker.

 

Jeg velger en vinner neste søndag (21.04.13)

/sponset