hits

Hår

Nytt mørkere hår!

Reklame | Comino Frisør og Luxushair

På fredag før jeg reiste til Spania dro jeg innom min frisør Mia Soleim for å fikse håret mitt. Jeg var litt lei av den platinablonde bob'en, og fikk lyst til å prøve noe annet. Noe litt mer naturlig. Vi satt og snakket i sikkert en halvtime om hva vi skulle gjøre før vi satt i gang. Mia er veldig flink til å lytte, og det er viktig når en er frisør, slik at det er en felles forståelse om hva som skal gjøres.

Sist gang jeg var hos Mia versus denne gangen

Vi endte opp med å farge etterveksten min veldig mørkebrun, og så duset hun det ut slik at det ikke ble sånn kant. Hun er sååå flink. Jeg er så heldig som har en av de flinkeste frisørene i Oslo! Er ikke mange jeg ville stolt på med en så stor forandring.

I tillegg satt vi i én pakke tape extensions fra 50 cm i farge 90, og én i 613/18 fra Luxushair. Du kan se alle fargene Luxushair har her.

Sååå herlig med forandring! Nå blir det masse bilder fremover, hehe. Shoppet sååå mye i dag haha. Måtte ta igjen for i går da alt var stengt. Så det blir nok litt av det på bloggen fremover :)

Bestill time hos Mia Soleim online her eller ring 22 11 18 60

 

Hvordan jeg farget håret lilla hjemme

Heeii! Tenkte bare å lage et innlegg om min impulsive beslutning om å farge lilla for noen uker siden. Av og til har en bare lyst å endre look, og jeg hadde en flaske med lavendel-farge fra Spania som jeg kjøpte for sikkert over 2-3 år siden som jeg fant i skapet. Tenkte jeg jadda, dette må jeg prøve på, selv om den var utgått med ett år :p 

Processed with MOLDIV

Uansett, jeg vet at det er ganske enkelt å få bort sånn farge, tips: en skje blekepulver og sjampo typ, og la det sitte en stund. Så jeg tenkte hvorfor ikke.

Fargen jeg brukte var denne:

Jeg hadde jo ikke hansker eller noe, så hendene mine ble kjempelilla, jeg mener Barney-lilla, så det anbefales virkelig ikke. I tillegg er det skadelig og kan skape allergier. Men jeg heiv det raskt i, bare blandet det så godt jeg kunne til jeg ikke så noe blondt igjen, og så tok jeg på en plastikkhette. Satt med det i cirka 30-40 minutter. 

Jeg så raskt at det ble veeeeldig mye mørkere enn det det skulle bli, litt sånn gother-lilla. Så mens jeg skylte det ut i dusjen, så vasket jeg det et par ganger med sjampo.

Først ble det slik:

Processed with VSCO with k3 preset

Og etter et par vask til så ble det slik:

Processed with MOLDIV Processed with VSCO with f1 preset

Jeg vet ikke hvorfor det ble så utrolig mørkt først, kanskje fordi den var utgått på dato. Men ingen krise, nå er håret nesten helt blondt igjen, og resten skal jeg fjerne med blekepulver + sjampo miksturen i løpet av helgen.

Håper dere likte innlegget! 

 

Fra gyllent hår til platinablondt

Reklame

Her om dagen var min kompis og jeg innom frisøren min Mia for at han endelig skulle bli kvitt den forferdelige blondfargen sin (sorry) og etterveksten. Blondfargen var jo forferdelig gul! Han ville ha det platinablondt og da var jo min frisør Mia Soleim den beste å gå til!

Først bleket hun etterveksten med ganske sterk prosent blekemiddel til det ble like blondt, eller gult kan man si, som resten av håret. Deretter bleket hun det en gang til mens han lå i vasken, for å få det helt blondt. Til slutt la hun i toner for å få det så grått/hvitt som han ville. 

Blekning nummer 2

Toner og Wellaplex

I tillegg klippet hun ham, så han ble kvitt bollesveisen, lol. Jeg synes resultatet ble sååå fint. Og han var superfornøyd. Igjen så får Mia det til!

 

Du kan bestille time hos Mia Soleim hos Comino Frisør online her eller ring 22 11 18 60

 

Ny sveis!

Sponset

Processed with VSCO with c2 preset

Denne uken var jeg hos frisøren min Mia Soleim og ble ny! Etter å ha hatt meget langt hår lenge, bestemte jeg meg for å gå for en skrå bob. Jeg er så fornøyd. Herlig med forandring, og nå blir det litt enklere å vedlikeholde det.

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetJeg har jo faktisk fått litt lengde på mitt eget hår uten extensions, men det var fortsatt veldig slitt nedi tuppene, så det var digg å bare få klippet det av. Først tok vi den to måneder lange etterveksten (hjølp), så satt vi i 1 pakke tape extensions fra Luxushair i farge 90 Ice Blonde, deretter klippet Mia det til perfekt. Hun vet akkurat hva hun skal gjøre, og jeg fikk det akkurat slik jeg ønsket! Føler meg så heldig som har en så talentfull frisør.

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 preset

Da jeg var på TAO i Hollywood kom faktisk "guruen" av blondt hår bort til meg, Guy Levi, og skrøyt veldig av blondfargen min! Kreds til Mia :) Hva liker dere best av langt eller kort?

 

Bestill time online her eller ring 22 11 18 60

 

KONKURRANSE: 2 vinnere får en valgfri behandling til kr 2500,- hos min frisør!

Sponset/adlink

Processed with VSCO with e8 preset

Baewatch body suit here (ad link)

Jeg hadde en viktig fotoshoot her om dagen, så jeg måtte tilbake til min flinke frisør Mia Soleim på Comino og ta etterveksten og sette i nye hair extensions. Veldig fornøyd, som vanlig! Herlig å gå et sted hvor en vet at en er happy med resultatet hver gang! 

LH+ Virgin Series Tape Extensions

Denne gangen fikk jeg prøvd det nye tape-håret til Luxushair, LH+ Virgin Series, den beste kvaliteten de noensinne har hatt. Og det kan jeg skrive under på at det er! Føles akkurat som mitt eget hår. Kult å være på pakken også da, høhø.

Processed with VSCO with a5 preset

De har ikke den lyseste fargen jeg pleier å bruke, 90, i dette håret, men jeg bruker 60 med sølvsjampo i og det fungerer helt fint. Ellers kan du bruke fargene Grey eller Mist som du ser helt til høyre på bildet under. Dette håret er absolutt verdt pengene, føles som silke! 

Konkurranse:

Akkurat nå har jeg en konkurranse på min Instagram hvor 2 heldige vinnere får hver en valgfri behandling til kroner 2500,- hos min frisør Mia Soleim på Comino!

Gå til denne lenken og følg instruksjonene for å melde deg på! Vinnerne trekkes om én uke, lykke til!

 

Ut oktober er det også 20% avslag på farge og klipp i samme behandling hos Mia.

Bestill time online her eller ring 22 11 18 60 

 

Vinn valgfri frisørbehandling til kroner 2500!

Sponset

På onsdag var jeg tilbake hos min faste frisør Mia og fikk fikset håret mitt. Frisørsalongen har forresten skiftet navn fra Giardini Hårdesign til Comino Frisør! Akkurat samme salong, ligger fortsatt på St. Hanshaugen-senteret i Oslo. 

Processed with VSCO with c2 preset

Jeg har vært så mye ute å reist og Mia har hatt ferie i tillegg så det var godt å få komme tilbake og ta etterveksten og alt. I tillegg endret vi frisyren min litt, klippet det mye kortere og også i flere lengder. Jeg er så fornøyd. Nå er det mye enklere å style og gjøre noe med. Selv om jeg selvfølgelig liker å ha det kjempelangt også, det har bare vært litt lite variasjon den siste tiden så jeg hadde lyst på noe nytt.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with MOLDIVProcessed with VSCO with c2 preset

Jeg bruker fortsatt tape extensions fra Luxushair i fargen 90, de finner du her. Jeg bruker også fortsatt kun Sebastian produkter, for da vet jeg at jeg gir den beste pleien til både mitt eget hår og extensionsene. Med unntak av sølvsjampoen fra SP som er helt genial for å holde det rent og hvitt i fargen. Men jeg trenger ikke å bruke den så ofte, da Mia fikser fargen så fin og hvit, pluss at extensionsene fra Luxus Hair i 90 er veldig hvite og kalde. Anbefales hvis du vil ha den lyseste og kaldeste blondfargen. 

Processed with VSCO with c2 preset

Akkurat nå holder vi en konkurranse på Instagram'en min hvor du kan vinne en valgfri behandling til verdi av 2500 kroner hos frisøren min Mia! Klikk her og følg instruksjonene under bildet for å delta!

 

Om du vil bestille time hos Mia Soleim kan du bestille online her eller ringe 22 11 18 60 

 

Helt platinablond igjen

Sponset innlegg/affiliatelenke

Processed with VSCO with c2 preset

Coca Cola body suit here (affiliate link)

Nå er jeg tilbake i Haugesund, lenge siden jeg har vært her på denne tiden av året. Heldigvis fikk jeg kommet meg til frisøren min Mia før hun dro på ferie. Pheeeew. Kan ikke gå hele sommeren med ettervekst og utvokste extensions. Er så digg å få det helt platinablondt igjen. Jeg har lurt på å endre hårfarge en stund, men jeg er bare så fornøyd med å ha det helt hvitt. Mange i USA tror det er min naturlige hårfarge fordi jeg kommer fra Norge, haha. 

Processed with VSCO with c2 preset

Tape extensions fra Luxushair # 90 Ice Blond her

Mia bleker det med ganske sterk prosent blekemiddel og så legger hun en toner i etterpå mens jeg ligger med håret i vasken for å få en klarere og kaldere farge. Det er veldig viktig å få bleket det nok før en legger i toner, ellers kan det bli gult. Men Mia får det alltid helt perfekt!

Processed with VSCO with a6 preset

Mia Soleim er på ferie til 31. juli, men Jackie som jeg var hos sist har 20% avslag på farge og klipp ut juli! Hun er også kjempeflink :)

 

Bestill time på Giardini Hårdesign online her

eller på telefon 22 11 18 60

 

Tilbud på klipp og farge!

SponsetProcessed with VSCO with f1 preset

På tirsdag var jeg hos Giardini Hårdesign på St. Hanshaugen og fikset etterveksten min. Det var to-tre måneder siden nå, så det var på tide! Jeg pleier som regel og gå til Mia, men hun hadde fullt og jeg måtte fikse det før 17. mai, så jeg fikk komme til Jackie. Hun er også kjempeflink! Jeg gikk for kaldt, helblondt denne gangen også.

Jeg skal sette på tape extensions neste uke, men akkurat nå bruker jeg clip on fra Luxushair. Jeg har alltid vært så skeptisk til clip ins, men det er egentlig ganske genialt. Du slipper å vaske dem så ofte, og så er de veldig enkle å ta av og på. Dette er så og si første gangen jeg har satt dem i, og det ble ikke så verst, hehe. Disse er i farge 90, helt lys, kald blondfarge.

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with f1 preset
Akkurat nå har både Jackie og Mia tilbud på Giardini Hårdesign. Du får 20% avslag om du bestiller klipp og farge i samme behandling! :) Gjelder ut juni.

Bestill time online her eller på telefon 22 11 18 60

 

Trend alert: Rosa hår

Processed with VSCO with hb1 preset

Da var håret rosa! Det ble litt impulsivt, jeg hadde noe farge som jeg kjøpte i Spania for et år siden som jeg aldri hadde fått brukt. Men så kom jeg på at jeg hadde lyst på rosa hår, så da passet det bra at jeg hadde det liggende. Den ble veldig lys og fin pastell, akkurat slik jeg ønsket. Knallrosa fikk jeg nok av da jeg var gother :S haha.


Processed with VSCO with f2 preset

Det er så herlig med litt forandring i blant. Noe av det verste jeg vet er når jeg bare er drittlei av utseendet mitt, og ingenting har forandret seg på en stund. Da mister jeg motivasjon til å sminke og pynte meg. Men nå er jeg good to go! Iallefall for en liten stund, høhø. Jeg har fortsatt en flaske med Lavender igjen, kanskje det blir den etterpå.

Jeg brukte Crazy Color i fargen Candy Floss. Den er veldig lys rosa. Om du vil at den skal være mer knall, er det best å bruke den direkte på tørt hår og la den sitte på iallefall en halvtime. Jeg vasket håret og håndkletørket det før jeg la i fargen, og lot den sitte i cirka 30 minutter. Viktig å prøve å få det helt jevnt, men det blir alltid litt sjatteringer, noe som egentlig passer fint for denne sesongens trend. Så ikke stress for mye med det! Fargen inneholder bare pigmenter, ikke peroxid, så den er veldig lite skadelig for håret. Og så vaskes den lett ut. Hvis du vil den skal vare lenger kan du blande litt ut i sjampoen din når du vasker det.

 

Kunne du tenke deg pastellhår?
 

Blondie // Tilbud på farge og klipp

SponsetProcessed with VSCO with p5 preset

Det ser ut til at jeg holder meg blond ja. Hehe. Hadde det ikke vært for Olaplex så hadde håret mitt vært i mye verre stand. Det er bra at de har funnet opp noe som gjør at håret knekker mindre når en bleker det. Det er faktisk ganske bra kvalitet på det, selv om jeg helbleker etterveksten nesten hver 4. uke.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg var hos min trofaste frisør Mia, selvfølgelig. Da vet jeg at det alltid blir fint og hvitt nok! Uten at det faller av, haha. 

Genser Nelly her (ad link)

Extensionsene mine er litt gyldnere enn mitt eget hår, så da bruker jeg bare denne sølvsjampoen fra SP. Det er min favoritt, for den er enklere å ha kontroll på og den blir gjør ikke håret grått eller lilla. Den gjør bare blondfargen renere og kaldere.
 

Akkurat nå har Mia tilbud; fra og med 3. mars til 3. april får du opptil 25% avslag om du bestiller farge og klipp i samme behandling! Og det er alltid 10% studentrabatt alle dager utenom lørdag.

Bestill time online her eller ring 22 11 18 60
 

Mer naturlig frisyre

Sponset behandling

Jeg bestemte meg for å gå for en litt mer naturlig sveis denne gangen, så det ble mindre extensions og også en del kortere. Men fortsatt blondt, hehe! Jeg var litt lei av å ha så lange extensions, hadde bare lyst på litt forandring. Nå kan jeg også enklere sette opp håret, og prøve å bli litt flinkere å style det.

FØRETTER

Vi satt i Luxushair LH+ tape extensions i fargen 90. Det er altså fortsatt extensions i, men cirka én pakke istedetfor to. Jeg kommer nok til å savne det lange blonde håret, men det er digg med forandring i blant. Helt sykt at jeg aldri har prøvd brunt eller mørkt hår i mitt liv, haha. Har ikke turt. Må prøve en parykk en dag og se hvordan det ser ut.


Ble det ikke fint?? Mia er så flink! <3

Jeg skal prøve å få bedre kvalitet på mitt eget hår slik at det kan bli lengre og tykkere, da blir det også mer naturlig når jeg setter lengre extensions i. Det er jo greit å ha noe hår selv også, selv om jeg er veldig avhengig av extensions, haha. Det går jo an å bruke clips en periode også. Uansett så har håret blitt mye bedre siden jeg begynte hos Mia, på grunn av Olaplex som gjør blonderingen mindre skadelig for håret.

For å bestille time hos frisøren min Mia Soleim bestill time online her

eller ring 22 11 18 60

Salongen er på senteret på St. Hanshaugen, og heter Giardini Hårdesign.

 

Lys blond

Sponset

Sist uke var jeg tilbake hos frisøren min Mia SoleimGiardini Hårdesign! Hun bleket etterveksten min og satt på nye extensions.

Jeg bruker Tapehair LH+ Collection extensions fra Luxushair i fargen 90.

Du finner den spesifikke typen her.

 

Jeg er veldig fornøyd med fargen på håret nå. Mia får den til akkurat perfekt. Den er ikke superkald eller varm, bare helt klassisk lyseblond. Jeg slipper å bruke sølvsjampo eller lignende fordi fargen er så lys og fin, og går i ett med extensionsene.

Sebastian har alltid vært en av mine favoritt hårpleiemerker. Rett og slett fordi det er meget gode og effektive produkter. De skuffer aldri. Jeg bruker Hydre-serien i sjampo, balsam og kur, siden den passer perfekt til extensions. Serien inneholder mye fuktighet og veldig lite protein, slik at extensionsene ikke blir skadet. Jeg bruker også Trilliant som er en amazing varmebeskyttende fra Sebastian. Den lukter himmelsk, og inneholder litt shimmer slik at du får en fantastisk glans i håret uten at det blir fett. Du får kjøpt alle produktene på Giardini Hårdesign på St. Hanshaugen.

Akkurat nå får du 20% avslag på en valgfri behandling hos Mia! Tilbudet varer ut januar.

Bestill online her eller på telefon 22 11 18 60 

Waldemar Thranesgt.25
0171 Oslo

Platinablond

Sponset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg skal ut å reise neste uke, og da er det ekstra digg å føle seg fresh på håret! I går var jeg hos frisøren min Mia SoleimGiardini Hårdesign. Istedetfor å foliestripe det denne gangen, så helbleket vi det, og jeg har aldri vært mer fornøyd med fargen! Helblekning kan se litt billig ut hvis en ikke bruker riktig toner eller får det lyst nok, men Mia fikk til en perfekt farge! Den er hvit, kald og ser sofistikert ut. Følelsen av å dra fra frisøren fornøyd er så undervurdert, haha. Jeg er alltid i lykkerus etterpå. 


Processed with VSCO with f2 preset

Jeg bruker fortsatt Sebastian Hydre produkter i både sjampo, balsam og kur, fordi det holder både mitt eget hår og extensionsene i god stand. I tillegg bruker jeg av og til SP Silver Blonde Shampoo, det er absolutt den beste sølvsjampoen jeg har prøvd. Særlig hvis du vil ha det hvitt, og ikke grått/lilla.Hårfargen passer perfekt sammen med tape-extensionsene fra Luxushair i fargen 90 Ice. Jeg bruker denne typen extensions: LH+.

Hvis du vil bli fresh på håret, så ring Mia, hun er superflink!

Bestill time online her eller ring 22 11 18 60

 

Fresh blonde! // Vinn behandling til 2000,-

Sponset

På tirsdag var jeg tilbake hos min fantastiske frisør Mia Siren på Giardini Hårdesign på St. Hanshaugen. Jeg er helt avhengig av henne, og hun har vært på ferie, så det var sykt digg å komme tilbake igjen! Hadde fått ganske mye ettervekst siden sist. Mia foliestripet håret tett i tett slik at det ser mer naturlig ut enn helblekning. I tillegg satt hun i nye extensions. Under kan du se før og etter:


Luxushair LH+ Extensions

Jeg bruker tape-extensions fra Luxushair.no til vanlig, og nå har de fått inn et nytt hår som heter LH+ som har enda bedre kvalitet. Det koster litt mer, men er absolutt verdt prisen! tillegg har de det i fargen # 90 Ice, som er en kjempe kald og hvit blondfarge. (Ice er desverre utsolgt i tape nå, men finnes i keratin, ponytail og clip-ons her. Samme fargen kommer inn igjen i tape rundt 11. september!) En slipper å bruke lillasjampo i det, for det er så fin farge. Lillasjampo kan slite litt på extensionsene, så det er greit å slippe det. Tape-extensions er noe som du har i hele tiden, men det anbefales å heise det når det har vokst for langt ut, etter cirka 1-2 måneder, avhengig av hvor fort håret ditt vokser.

Det er litt gulere lys i salongen, så jeg tok noen i dagslys for å vise fargen bedre:

Viktig å bruke gode produkter til hair extensions

Jeg kan forresten anbefale noen supre produkter, det er faktisk ganske vanskelig å finne bra produkter til extensions hvis du søker på nettet. Tro meg, jeg har prøvd. Det er viktig at de inneholder mest mulig fuktighet og minst mulig proteiner, ellers kan det bli trått, matt og ødelagt. Sebastian er virkelig en av de beste produktene innen hårpleie og styling, og Hydre-serien er perfekt til hair extensions. Så den serien bruker jeg fast, både sjampo, balsam og kur. Kurer det cirka 1-2 ganger i uken. Disse produktene selges på Giardini.


 

Instagram konkurranse + 20% rabatt til nye kunder

Det er forresten en konkurranse nå hvor du kan vinne en valgfri behandling til 2000 kroner! Det eneste du må gjøre er å følge @giardinihd på Instagram og legge igjen et smilefjes under innlegget mitt på Instagram (@heidichic), så trekkes en heldig vinner på onsdag 7. september. I tillegg er det 20% rabatt til alle nye kunder hos Giardini nå!

 

For å bestille time hos Mia Siren:

Ring 22 11 16 60

Eller bestill online på Giardini.no

Sommerfresh hår! // -20% på valgfri behandling

SponsetSist onsdag var jeg tilbake hos Mia SoleimGiardini Hårdesign på St. Hanshaugen for å fikse håret. Det var så herlig å få tatt etterveksten, heist extensionsene og få klippet av de slitte tuppene! Hun stripet etterveksten kjempetett slik at det ser helbleket ut, men ikke blir så slitt. Jeg merker stor forskjell på kvaliteten etter at hun begynte å bruke Olaplex på håret mitt. Det brekker ikke like mye lenger, og har generelt bedre kvalitet. Mia er så flink, så glad for at jeg har henne som frisør! <3 Nå er jeg hair fresh resten av sommeren, og klar for sydentur!


Om du bestiller time hos Mia får du 20% rabatt på èn valgfri behandling, enten klipp, farge eller hva du måtte ønske. Tilbudet gjelder ut juli.

Bestill time online her eller på telefon 22 11 18 60

Sjekk ut Instagram'en til Mia her for å se hennes fantastiske arbeid!

 

Longer, blonder, better!

Sponset

 photo luxushair 60 tape extensions har teip-32_zpsqzeykuf2.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip_zps0vaohsfh.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip-4_zps3t5nwwp9.jpg

Hei søtiser <3 I går var jeg tilbake hos Mia SoleimGiardini Hårdesign for å fikse håret mitt. Hun stripet det litt lysere slik at det skal gå mer i ett med de nye extensionsene mine, kuret det og så satte hun på det nye håret. De forrige extensionsene jeg hadde var veldig gamle, slitte og oppbrukte, vet ikke hvilket merke det var men det var ikke særlig bra :P

Nå har jeg fått satt på helt nye, freshe tapeextensions fra Luxushair! Det er faktisk helt utrolig bra kvalitet på håret, og jeg føler meg ti ganger finere nå, haha. Ikke mer floker og styr, bare glatt, herlig hår! Og ikke minst så er det veldig ålreit pris på det.

 photo luxushair 60 tape extensions har teip-3_zpscmmxpovk.jpg

Mia satt på meg 6 pakker med 25 gram i fargen #60 og lengde 50 cm. Det er den lyseste blonde fargen de har. De hadde også i 65 cm i lengde, men jeg tenkte det ble litt for langt til meg, det holder med en tjedjedel av høyden min liksom, hehe.

Slik ser det ut i dagslys:

 photo luxushair 60 tape extensions har teip-31_zpskxknbasz.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip-29_zps4i2rvikm.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip-33_zpsurlv4sce.jpg

Needless to say, jeg er meget fornøyd med resultatet <3 Så glad for å få midtskillen tilbake også!

Her kan du bestille hår fra Luxushair! Det tok bare en dag fra de sendte til jeg fikk det rett i postkassen.

Du får forresten 20% rabatt på en valgfri frisørbehandling ut mai om du bestiller time hos Mia!

 

Bestill online her eller på:
Telefon: 22 11 18 60
Adresse: Waldemar Thranes gate 25, 0171 Oslo

Mitt nye hår / 20% rabatt på valgfri frisørbehandling!

Sponset

 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-48_zpsaimajyzo.jpg photo giardini hardesign mia soleim blondt har_zpsp7gxdpsy.jpg

På fredag var jeg hos min nye frisør, Mia Soleim, på Giardini Hårdesign på St. Hanshaugen. Min forrige frisør har som tidligere nevnt blitt gravid, derfor måtte jeg begynne et annet sted. Mia er kjempeflink, jeg er så fornøyd med henne! Hun er veldig god på foliestriper, farge og styling, og hun er utdannet til "Master Color Expert" innenfor Wella. I tillegg er hun en superhyggelig, herlig jente! Veldig koselig å sitte i stolen hos henne :)


 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper foslashr og etter1_zpsokyydkky.jpg

Jeg er fornøyd med resultatet! Herregud som det så ut før, haha. Det var en stund siden jeg hadde gjort noe med det. Mia stripet det veldig tett slik at det ser helbleket ut, men med mer spill i. Da blir det heller ikke så slitt. Hun fjernet også grønnskjæret og mye gult som lå igjen etter at håret mitt var blått, og la i en kald toner slik at fargen ble mye renere. I tillegg brukte hun Olaplex på meg slik at håret ikke blir så slitt av blekemiddelet. Jeg har hatt lyst til å prøve Olaplex lenge nå, så jeg ble veldig glad når jeg så at de hadde det på Giardini! Hun klippet også bort de slitte tuppene mine. Digg med nyklippet hår!


 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-47_zpshuwhxgf4.jpg photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-16_zpsxn2qhs8v.jpg

Jeg fikk med meg en Silver Blond Shampoo fra SP for å holde på fargen. Den skal gjøre håret kaldt og ta bort gulskjær uten å gjøre det grått. Perf! Jeg prøvde den akkurat, og den var veldig bra! Verste er når håret blir helt mørkt og grått av lillasjampoer, med mindre en vil det da :P

 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-46_zps9michwr8.jpg photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-24_zpsfuaq1daw.jpg

De som bestiller time hos Mia får 20% rabatt på en valgfri behandling! Tilbudet varer ut april.

Du kan bestille time online her eller på:

Telefon: 22 11 18 60

Adresse: Waldemar Thranes gate 25, 0171 Oslo

Giardini Hårdesign ligger i inngangen til St. Hanshaugen senteret rett ved Falck Yttersplass (21-bussen stopper rett utenfor.)

 

 📲 Sjekk gjerne ut Instagram'en til Mia for å se hennes flotte transformasjoner og stylinger! @hairbymiasiren

 

ghd Creative Curl Wand + gratis gavesett!

Sponset

 photo ghd creative curl wand1_zpsyh4dmnrw.jpg

Jeg elsker ghd sine produkter, jeg synes virkelig de har noen av de beste stylingredskapene. Jeg bruker selv krølltang og rettetang derfra, og her om dagen fikk jeg en ny stilig krøllstav! Den heter Creative Curl Wand og har en 28mm - 23mm konisk stav som skaper naturlige krøller og dype bølger, for en vakker beachy effekt og glamorøst, stort og bouncy hår. Den har en profesjonell lengde på ledningen for fleksibel styling, den havner automatisk i hvilemodus etter 30 minutter uten bruk og i tillegg har den universell spenning, slik at du kan bruke den hvor som helst i verden. 

 photo ghd creative curl wand-6_zpslc1myy3q.jpg photo ghd creative curl wand-8_zpsmznwdxl2.jpg

Denne passer perfekt for å lage beachy, festivalkrøller! Jeg er veldig fornøyd <3

 photo ghd creative curl wand4_zpsi3c8v0zc.jpg

Akkurat nå er det et tilbud hos ghd hvor du får med et gratis gavesett til en verdi av 528 kroner når du kjøper utvalgte ghd stylingredskaper! Gavesettet består av Heat Protect Spray og en Paddle Brush fra ghd. Varmebeskytteren deres er kjempegod, jeg bruker den selv, og det samme er paddle-børsten, veldig bra til langt hår!

 photo ghd creative curl wand-10_zpsnjwosmup.jpg

Gå inn HER for å se alle stylingredskapene!

Ice queen

Sponset

 photo har extensions hair extensions platinablond ice1_zpswd4ck2a9.jpg

I slutten av sist uke var jeg og satte på nye hair extensions. Hvor awesome er ikke denne hårfargen egentlig - Ice. Ikke mange som har denne inne, men heldigvis går jeg til Hilde hvor jeg får dem så lange som 60 cm. Eller jeg lurer på om de faktisk finnes i 70 cm også. Jeg må selvfølgelig klippe bittelitt av dem siden jeg er 1,55 m, ellers hadde det sett litt rart ut. Det er jo nesten halve meg, haha. De er også ypperlige om du vil ha grått hår, eller lilla for den saks skyld, fordi fargen er så kald. Da er det bare å ha i toner eller lillasjampo, så får du raskt en kul effekt.

 photo har extensions omerta ice hair-16_zpsbpisp6jg.jpg photo har extensions omerta ice hair-20_zpsllbzxzko.jpg

Denne bloggen er så overflatisk til tider (eller kanskje hele tiden) at en skulle tro utseendet er det eneste jeg tenker på, jeg blir nesten litt flau, haha. Negler, hår, bryn, lepper og så videre. Det er bare et avbrekk fra livets seriøsiteter, det håper jeg folk forstår. Men det hjelper faktisk på humøret å få ordnet seg litt, en skal ikke kimse av det. Jeg er superheldig som har så dyktige folk som hjelper meg med det ♥ Tidligere i dag var jeg på Brow Rehab, og jeg har også en ny matte NYX leppestift å vise dere. Viktige ting på agendaen i neste innlegg altså! Haha. Det er en mote- og skjønnhetsblogg, what can I say...

Darker roots, brighter blonde

Sponset

 photo blondt har5_zpszofzkgmt.jpg

Jeg begynner virkelig å bli fast inventar i denne salongen, hehe. Jeg var tilbake hos Hilde i går for å fjerne litt grønnskjær etter blåfargen og farge bunnen litt mørkere. Brunfarge holder bare ikke i håret mitt, it's not meant to be, haha. Måtte gå for mørkebrunt denne gangen:

 photo blondt har4_zpsjtgda2c1.jpg photo blondt har 6_zps9evpwxrm.jpg photo blondt har 4_zpsgbyhn3bz.jpg photo blondt har 5_zpsippphel8.jpg photo blondt har ja2_zps2ao1wkb2.jpg

Nå er jeg klar for jula! Reiser hjem i dag faktisk, og kjenner at jeg gleder meg litt. Jeg har ikke vært hjemme på ett år(!) Skal bli godt å komme vekk fra Oslo litt og være med familien. Ikke minst skal jeg gjøre keien utrygg, høhø. Nå må jeg snart begynne å pakke bagasjen og julegavene, og så er det rakt på flyplassen i kveld. 

Fra blått hår til blondt!

Sponset

 photo blonde grey hair blondt har gratt4_zps97pzv6pi.jpg photo blonde grey hair blondt har gratt-4_zpsh8pxoyt4.jpg photo blonde grey hair blondt har gratt-3_zpsz7clrpc1.jpg photo blonde grey hair blondt har gratt-24_zpslmiw01en.jpg

I går var jeg hos HildeOmerta og fikset håret. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre før jeg kom dit - enten farge det blått igjen eller bli blond. Jeg har aldri prøvd å bli kvitt blåfarge før, men det er mye vanskeligere å bli kvitt enn for eksempel rosa! Særlig hvis det er en del grønne pigmenter i det. Heldigvis fant Hilde en utrolig god løsning, og plutselig var all fargen trukket ut av håret, uten å skade det noe nesten. Da satt jeg igjen med et veldig oransjaktig gult hår, men det bare bleket vi lyst. Jeg hadde seriøst aldri trodd at dette skulle gå på én dag! Jeg er så imponert over frisøren min, hun er best! <3

Denne gangen gikk vi for en kald blondfarge med nesten litt rosa/fersken shimmer i, og en brunlilla bunn. Jeg er så fornøyd! De extensionsene her er i den fineste blondfargen ever! Jeg har aldri sett den fargen før på extensions.

 photo blonde grey hair blondt har gratt-21_zpszkm4nsgq.jpg photo image2_zps1oktjpnu.jpg

Jeg er så fornøyd, jeg hadde ikke forventet en så fin blondfarge etter det håret måtte gjennom! Jeg bruker fortsatt Hempz produktene på håret mitt, de er så gode og pleiende. Perfekt for extensions, og jeg merker at mitt eget hår får mye bedre kvalitet når jeg bruker dem. Jeg bruker den blå serien, ettersom den passer best til extensions.

 photo blonde grey hair blondt har gratt-22_zpsh6ae90yu.jpg

Maske her, sjampo her, balsam her

Om du vil bestille time hos Hilde bestill online her eller ring:

 • tlf.: 97 97 33 22
 • Bygdøy Allé, 0265 Oslo

Tilbud på teip extensions!

Akkurat nå har den faste frisørsalongen min Omerta på Frogner et fantastisk tilbud på teip extensions! Bare 1500,- per pakke (originalpris 2500,-) En trenger som regel 1,5 til 2 pakker, avhengig av hvordan ditt eget hår er. Få flott, langt og fyldig hår til julen! ♥ Tilbudet gjelder til og med 05.12.2015.

Kontakt Omerta på telefon 97973322 eller bestill time online her.

 photo omerta_zpspb4ya6mp.png

Frisøren min vant en splitter ny Mercedes, se video av reaksjonen!

Jeg har verdens søteste frisør - Hilde - som eier og driver salongen Omerta. Hun fortjente virkelig å få en ny bil å kjøre i til jobb og barnehage med hver dag. Se den morsomme videoen hun bidro med i konkurransen og reaksjonen hennes når hun fikk vite at hun vant! Hun ante ingenting og trodde hun skulle være med i et realityprogram:

Følg omerta_norway på Snapchat for andre morsomme hendelser fra salongen :)

 

Bluer and bluer

Sponset

 photo blatt har blue hair omerta heidichic-3_zps0grsnlmz.jpg

Mye vil ha mer! Og blått vil bli mer blått. I går var jeg tilbake igjen på Omerta for å friske opp håret. Jeg ville ha det mer blått og litt mindre grønt, og jeg fikk det akkurat slik jeg ville selvfølgelig - dyktige som de er. Amneta farget det, og Hilde satt på extensions. Jeg fikk til og med fikset opp i den jævla korte panneluggen min som har vært fucked up i X antall år, ved å sette extensions i den. Ammagad, det gjorde så stor forskjell.

 photo blatt har blue hair omerta heidichic2_zpsr8x3osi1.jpg Jeg er så heldig for at jeg har så dyktige frisører, og ikke minst hyggelige! Jeg føler meg så velkommen og hjemme når jeg er på Omerta. Det er så god og uhøytidelig stemning, og jeg har virkelig blitt glad i alle som er der ♥

 photo omerta_zps5n1s0fzj.png

Følg Omerta på Facebook HER og Instagram: @omerta_norway for flotte før/etter bilder og gode tilbud!

 

Hvis du vil bestille time på Omerta i Bygdøy Allé, så ring 97973322 eller bestill online HER.

 

Blue, round II

Sponset

 photo blue hair blatt har turkist har-7_zpsvfx2hbwx.jpg photo Untitled-1_zpsjb7ck6vq.jpg photo blue hair blatt har turkist har-14_zpsqbt7xzpu.jpg

For noen dager siden var jeg tilbake igjen hos flinke Amneta på Omerta for å farge over håret en gang til. Unaturlige farger varer mye kortere i håret enn naturfarger, derfor er det lurt å farge oppå en ekstra gang for at pigmentene skal sette seg bedre. I tillegg må en opprettholde hårfargen ved å bruke riktige produkter, og tilføre mer farge i ny og ne. Det er litt jobb, men jeg er så fornøyd! Det går også an å tilføre litt farge i sjampoen av og til for å friske det opp. photo Untitled-2_zpsgpk9q6fd.jpg

 photo hempz2_zpsncjseipa.jpg

Jeg bruker kun produkter fra Hempz i dusjen, fordi de inneholder mye aktive ingredienser, er perfekt for extensionshår og bevarer fargen. I tillegg til disse to bruker jeg også masken fra Hempz omtrent hver gang jeg vasker håret. Jeg prøver å vaske det sjeldnere nå for å bevare fargen bedre, så det går kanskje 3-4 dager mellom hver vask. Da er tørrsjampo greit å ha!

Omerta ligger i Bygdøy Allé 66. Om du vil bestille time hos Amneta kan du ringe 97973322 eller bestille time online her!

 

Hårvideo og 25% rabatt på ghd!Jeg elsker den nye tanga mi fra ghd! Den er bredere oppå og under enn på sidene, og den gir helt perfekte, store bølger - slik jeg alltid har ønsket meg. Den heter Classic Curl Wand, og er utrolig enkel å style håret med. Under kan du se hvordan jeg gjør det og hvor fint resultatet blir:

Jeg har også en fantastisk rabattkode til mine herlige lesere!

Du får hele 25% avslag på ghd produkter HER om du taster inn koden 25NOBLOG3 når du sjekker ut.

Benytt dette unike tilbudet og kjøp deg ditt favoritt ghd produkt! Rabattkoden varer frem til 31. august.

I samarbeid med ghd

Mermaid hair

Sponset behandling

 photo turquoise turkis blatt har blue hair-3_zpsbpuhoqty.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair-2_zpsrqbehohy.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair2_zpslneh9fl4.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair-7_zpszudeardi.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair-15_zps6wjswi5i.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair4_zpsdu3idiox.jpg

Love my blue hair! 💙 

I dag var jeg hos flinke AmnetaOmerta. Hun farget håret mitt, og skapte en ombre effekt med blåfargen. Hun er kjempe dyktig, tar seg god tid og er veldig nøye. I tillegg fikk jeg klipt extensionsene litt kortere. Kjempe fornøyd med resultatet!

Så herlig med en forandring. Har tenkt så lenge på å farge håret en knallfarge, men har slitt med å finne den riktige fargen. Men nå fant jeg den! Sykt uvant å se seg i speilet. Jeg har ikke hatt noe annet enn forskjellige blondfarger i håret siden jeg var 13 år, så det var på tide! 

Hvis du vil bestille time hos flinke Amneta, kan du gjøre det online HER eller på telefon 97973322 💜

Clean cut

Sponset


I går var jeg hos flinkeste Hilde på Omerta og fikset håret. Alltid like hyggelig å komme dit, Hilde er så god ♥ Hun tok etterveksten min, la i minicolor og klippet det ganske mye. Jeg ble så fornøyd! Trives veldig godt med å ha det kort, og så er det så enkelt å style nå. Jeg kurer det hver gang jeg dusjer, og da bruker jeg Hempz Moisture Mask. Jeg har noen andre kurer også, men det er denne som er mest effektiv, den gjør håret kjempemykt og rekonstruerer det slik at det ikke blir så slitt.

Om du vil bestille time hos Hilde kan du bestille online HER eller på telefon 97973322 ♥

Nå skal jeg på Yoga, ha en fin helg, dere! :)

Platinum rox


Bam! Platinum!

Jeg følte for en forandring på hårfronten, og har lenge tenkt på å klippe det kort og farge det helt lyst. I dag var jeg hos HildeOmerta og fikk en herlig makeover. Hun er veldig flink med blondfarge, venninna mi Kaja fikk også helt nydelig hår da hun var her for et par uker siden. Noe av det fineste jeg har sett innen blondfarge, faktisk!

Det er herlig å ha det litt kortere og lysere nå som våren og sommeren kommer, og forandring fryder jo alltid. Det som er gøy med å ha det så lyst er at en kan velge selv om en vil ha det kaldt eller varmt, ved å tone det og bruke sølvsjampo. I tillegg får de kule L?oreal rosatonerene mer effekt, om en skulle ville ha enda mer forandring :)

Selv om det var en heftig behandling for håret, er det i ganske fin stand, men jeg må være flink til å kure det fremover. Da bruker jeg Hempz sin Moisture kur, som er helt fantastisk for skadd hår. Jeg har merket en markant forbedring i håret mitt etter at jeg begynte med dette merket i sjampo, balsam og kur. Håret er mye mykere, og rekonstruerer seg fortere etter kjemisk behandling. I tillegg sitter extensions festene så godt når jeg har vært hos Hilde, at selv om jeg kurer nesten hele hodet så løsner ikke festene. Det er digg, for det er viktig å ta vare på sitt eget hår, selv om en har extensions i. Da ser hele håret generelt bedre og tykkere ut.Hvis du vil bestille time på Omerta kan du gjøre det online HER eller ringe 97973322

Adresse: Bygdøy Allé 66, Oslo

Behandlingen er sponset

Short hair


Klippet håret kort i dag. Jeg gjorde det selv altså - så ikke skyld på frisøren min om det ikke er helt on point, haha. Vi skulle uansett klippe det kortere, og jeg klarte selvfølgelig ikke å vente, så jeg choppet det av selv. Jeg liker lengden kjempegodt, og kommer til å kjøre det fremover - må bare få en profesjonell klipp:P Er så herlig med forandring, aah.

Likte dere lengden på meg? Følg meg gjerne på Insta, @heidichic !

Fishtail

Jeg lagde meg en liten fiskebensflette i dag. Istedetfor å flette inn alt håret gikk jeg for en liten en på siden bare. Jeg syntes det ble ganske kult! Hva synes du?

/Made a little fishtail braid today. Instead of going for the full on version with the entire hair in the braid, I thought it was cute to do just a little part. What do you think?

Follow me on Instagram @heidichic


New highlights & lowlights

I helgen var jeg hos Hilde på Omerta (tidligere Jersey Hair) i den nye salongen i Bygdøy Allé og fikk fikset håret mitt. Flinke Hilde la i både mørke og lyse striper og satt på litt mer mørke extensions. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Under kan du se noen bilder fra den nye salongen og flere bilder av håret.
Crop top HERE // Skirt HERE

Jeg elsker det fine spillet jeg har fått i håret, mye finere enn når jeg bare hadde vanlig blondfarge. Under kan du se et tilbud Omerta har nå på klipp og farge eller striper, det varer ut februar.Du kan bestille time online HER eller på telefon 97973322.

Sponset behandling

Tilbud på klipp og farge/striper

Omerta, tidligere Jersey Hair, har endret navn og flyttet til nye, store lokaler i Bygdøy Allé 66. De har også fått en ny frisør, Amneta, som nå har et introduksjonstilbud; du får nemlig klipp og farge/striper for maksimalt 1600,-!Fineste frisørsalongen. Digger resepsjonsdisken ♥Tilbudet gjelder frem til 28.02.15, og du kan bestille time online HER eller ringe tlf 97973322. Adresse: Bygdøy Allé 66, Oslo.

Følg gjerne Omerta på Facebook HER eller Instagram @omerta_norway ♥

Sponset

Hårbørsten du bare MÅ ha

Jeg har brukt den originale Tangle Teezeren i litt over et halvt år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd. Det var en hårbørsterevolusjon når jeg først oppdaget den, særlig fordi jeg har extensions. Tangle Teezer er virkelig en drøm når det gjelder å løse opp floker - raskt og smertefritt. Her om dagen fikk jeg en ny versjon av TT i en goodiebag - nemlig Elite Salon. Den originale er jo superbra, så jeg var veldig spent på å prøve den nye. 

Tangle Teezer Salon Elite har litt mer standhaftige "tenner" som gjør at den grer fortere gjennom et stort extensionshår. Den er også større, som gjør at den passer bra til tykkere hår. Ofte kan den originale virke litt liten, og selv om den går som en drøm, så føler jeg at jeg må gre gjennom håret en del ganger for å komme igjennom alt.

Elite Salon er rett og slett litt hardere, tar litt mer tak i håret og er diggere å holde i. Jeg tror at hvis du har extensions så blir du positivt overrasket over Salon Elite, fordi den gjør prosessen litt kjappere. Har du vanlig hår, kan du gå begge veier. Om du liker at børsten tar litt mer tak i håret, så ville jeg gått for Salon Elite. 

Akkurat nå er det faktisk stort salg på Tangle Teezers på blivakker, og du får kjøp Salon Elite til -40% HER, og den originale til -34% HER. Ellers finner du alle sammen i forskjellige mønster og design samlet HER

Har du Tangle Teezer? Hva synes du?

Inneholder affiliatelinks

HALV PRIS på tape extensions!

Sponset behandling


I forgårs var jeg på Frogner hos HildeJersey Hair og satt på nye extensions. Først stripet hun håret mitt, og stripene ble akkurat slik jeg ønsket. Jeg ville ha litt kontrast mellom blonde, beige og brune striper slik at det ble mer spill i håret. Jeg er så fornøyd! Hilde Christina er en kjempe dyktig frisør, hun er eier av Jersey Hair og har veldig mye erfaring fra frisørbransjen.

Tape extensionsene hun satt på meg heter Jarmann Beerenberg og de er med hånden på hjertet de beste extensionsene jeg noen gang har hatt. De har dobbelt så mye hår per feste, og håret er mye bedre i kvalitet enn alt annet jeg har prøvd. Det er så tykt og herlig! Akkurat nå får dere lesere hele 50% avslag på tape extensions! Bedre tilbud enn det får du ikke nok ikke noe annet sted på så bra hår som dette. Det vil si at en pakke koster 1250,- istedetfor 2500,-. Normalt trenger en 1-2 pakker, avhengig av tykkelse på ditt eget hår.

Bilde lånt fra @jarmannbeerenberg

For å pleie håret og extensionsene fikk jeg med meg nye Hempz produkter. Jeg har brukt Hempz en stund nå og er veldig fornøyd. Det er nok de beste hårpleieproduktene jeg har brukt. Spesielt kuren er kjempe næringsgivende og fyldig, mamma kjøpte den også etter at hun fikk prøve den. Du finner alle produktene deres her, og også i Jersey Hair salongen på Frogner.

Tilbudet gjelder ut januar. Sjekk prisene HER ♥

 

Krølle håret med rettetang

Jeg har aldri fått til å krølle håret med rettetang før, men jeg har heller aldri prøvd sånn skikkelig. Så jeg satt meg ned her om dagen og prøvde og prøvde, til ingen nytte. Jeg tenkte det måtte være noe gale med rettetangen, og etter et raskt googlesøk fant jeg ut at flere har hatt problemer med å krølle med ghd-tenger. Da bestemte jeg meg for at jeg må prøve en ny rettetang. Det ble Gorgeous sin Noir Styler, og den gjorde mye forskjell! Denne tangen er seriøst super enkel å krølle håret med. Den glir kjempe lett gjennom håret og stopper ikke opp slik at det blir enkelt å både rette og krølle håret. 

Jeg fikk det til! Hihi. Dette er første gangen da, så blir vel enda bedre etterhvert. Grunnen til at jeg ville begynne å krølle med rettetang er fordi det er enklere å få en laid back look på krøllene, det kommer helt an på hvor mye en vender rettetangen. Her har jeg ikke gått for den looken, for jeg måtte bare teste vanlige krøller. Men jeg gleder meg til å prøve på en litt mer wavy look :)Beste rettetangen jeg har hatt - Gorgeous Noir Styler.

Hvilken rettetang bruker dere?

Ad links

New hair sneak peek

SponsetI dag var jeg hos Jersey Hair på Frogner og fikset håret mitt hos Hilde Christina. Utrolig fornøyd. Sjekk gjerne ut @jerseyhair på Instagram så kan dere se hvor utrolig dyktige frisører de er. Mer bilder med bedre kvalitet kommer senere, ville bare gi dere en liten sneak peek :)

18 awesome messy buns

Bilder fra Pinterest

En rotete oppsats gir alltid håret en uanstrengt og uformell look. Men det er ikke alltid så uanstrengt! Nøkkelen er å få det til å se ut som du bare satt det kjapt opp, men at det fortsatt ser vakkert ut. Det er mange how-to videoer og bilder på nett hvor du lett kan lære hvordan lage forskjellige typer messy buns, ellers kan du bare eksperimentere på egen hånd for å få din egen vri på den.

Liker du denne looken?

 


English: A messy bun always gives an effortless casual look. But it's not always that effortless! The key is to make it look like you just did something quick with your hair that still looks beautiful. There are a lot of tutorials and videos on the web where you can easily learn how to do different messy buns, or you can just experiment on your own.

Do you like this look? 

 

 

Hvordan holde blondfargen fin og kald

Jeg har fått noen spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt for å holde på den kalde blondfargen, så derfor skal jeg dele noen av mine favorittprodukter med dere som hjelper mot gulskjær og en "skitten" blond farge. Enten du har både kalde og varme striper i håret som meg, eller om du har helt blondt hår så kan disse produktene gi et veldig bra resultat. Jeg bruker dem for å gjøre de lyseste partiene av håret mitt kaldere, slik at det blir mer spill i håret sammen med de varmere stripene. 

Matrix So Silver en ganske rimelig frisørsjampo, koster ca. 100 kroner og den tar effektivt bort gulskjær i håret. Jeg bruker gjerne denne når jeg vil ha en kraftigere effekt. Fashionista fra Tigi Catwalk er også en super bra sølvsjampo, kanskje min favoritt. Den er litt lysere i fargen, nesten med litt shimmer i, og resultatet blir utrolig fint og profesjonelt. Jeg føler denne gir akkurat riktig farge på håret.Så videre til andre produkter som er effektive mot gulskjær. Fudge Hot Head Violet er en mousse som skal påføres i håndkletørket hår, enten over hele håret eller spesielle områder. Den lukter helt fantastisk og er i tillegg en god varmebeskytter. Et veldig fint produkt som ikke så mange vet om!

Og så til et utrolig bra produkt som jeg bare elsker, Fudge Paintbox i fargen Whiter Shade of Pale. Dette er en toner som er superenkel å påføre, du bare vasker håret, tar i toneren og grer gjennom håret. Så venter du fra 10-30 minutter, avhengig av hvilket resultat du ønsker, og skyller ut. Den gjør håret mye renere og hvitere, mindre grumsete og silkemykt. Et supert produkt! Finnes i forskjellige farger.

Innlegget inneholder reklamelenker

New hair

Jeg har aldri hatt sånne striper i før, så det var så herlig å få en forandring. Jeg synes det passer fint med en litt varmere, multitonet farge nå til høsten. 

Røff opp håret på 1-2-3

Jeg er sikkert ikke alene om å mislike helt "perfekte" krøller, de som er så polerte at det ser ut som du har brukt en evighet på å få dem til. Håret til hverdags skal liksom være litt "effortless", litt mer hverdagslig rett og slett. For litt siden så oppdaget jeg L'oreal Professional's Wild Stylers produkter, og jeg har brukt dem flittig siden. De er perfekte for å få en rufsete look, litt sånn Mary Kate-hår, om du vil.

Jeg bruker "Next day hair"-sprayen etter at jeg har stylet håret ferdig, enten det er glatt eller med krøller. Jeg sprayer litt overalt, men mest i lengdene. Sprayen gir håret volum og gjør det mindre glatt aka gir mer tekstur. Hvis jeg skal noe spesielt tar jeg ofte med sprayen i veska for å røffe det opp i løpet av dagen/kvelden.


På den ene siden har jeg bare krøllet håret og børstet gjennom det, på andre siden har jeg børstet det og brukt sprayen, samt klemt produktet inn i håret for å gi en tekstur.Serien har også et produkt til - "Scruff Me". Det er en hårgele som kan brukes i håndkletørket hår for å gi en enda mer rufsete look, jeg pleier ikke å bruke den hver gang, men den er med på å styrke looken. Jeg fant ikke produktene på noen norske nettsider, men det er salongprodukter og de selges hos frisørsalonger. 

Hva syntes dere om resultatet?

Must have // Tangle Teezer

Her om dagen var jeg på en Beauty Supply-butikk her i Spania og kjøpte et genialt redskap til håret som jeg burde ha anskaffet for lengst - nemlig Tangle Teezer. Mange av dere har sikkert hørt om den fra før, og det er en del rosabloggere som har anbefalt den før, men jeg trodde virkelig ikke den var så god som den var. Jeg kan bare glemme alle naturbørstene mine, denne saken får virkelig ut alle flokene i håret, og på mye kortere tid. I tillegg sliter den veldig lite på håret. Genialt for alle, men spesielt for oss med extensions eller langt og trått hår. Jeg trodde denne saken var oppskrytt, men nå synes jeg nesten den er undervurdert. Alle burde ha en sånn! :p 

Jeg hadde de sykeste flokene igår etter å ha badet i basseng med en flette som hadde hengt seg opp overalt, og jeg fikk ikke engang opp fletta. Men TT fikset biffen. Dette er min trofaste venn i veska fremover!

Du får kjøpt den jeg har i gull her eller mange andre typer her for kun 149,- (adlinks).

Noen som har Tangle Teezer fra før? Hva synes dere?

Gorgeous curls // Hvordan vende krøllene bort fra ansiktet

Det finnes en del forskjellige måter å krølle håret på, men noe av det jeg synes er finest er når krøllene vendes bort fra ansiktet, slik at ansiktet vises bedre. Det er veldig lett å få til, så lenge en vet teknikken, og hvilken vei en skal gjøre det. Jeg er ingen kløpper på hår, så hvis jeg kan - så kan du!

Under demonstrerer jeg ved hjelp av noen enkle steg hvordan du får looken:

Først er det viktig å beskytte håret mot varme. Jeg fordeler Keratin Cream Serum fra Gorgeous jevnt over i håret, fordi det pleier håret med proteiner og fuktighet, samtidig som det beskytter mot varme.

Til å begynne med tar jeg opp et passende parti med hår, og legger tangen bak håret. Det er viktig at du holder tangen ovenfra og ikke nedenfra, ellers blir det veldig vanskelig å jobbe på denne måten.

Deretter surrer jeg håret bakover rundt tangen, bort fra ansiktet.Fortsett sånn til du har gjort ferdig den ene siden.På den andre siden må du naturligvis gjøre det samme, du vender håret motsatt vei, men fortsatt bak tangen og bort fra ansiktet.

Til slutt holder du håret litt tilbake mens du sprayer i en lett hold spray, slik at krøllene holder seg lenger.

Resultatet:Volume Curl Wand fra Gorgeous er min favoritt til store krøller/bølger, fordi den har akkurat passe tykkelse, og gir et kjempefint resultat. Den er automatisk stilt inn på perfekt varme for å krølle håret, så en slipper å tenke på å regulere gradene. I tillegg ser den nydelig ut i sort med diamanter ♥

To bob or not to bob?


Jeg har lenge tenkt på å gå tilbake til bob'en, men samtidig så er det fordeler med å ha langt hår. Det er jo veldig fint, og en kan gjøre mer med håret. Samtidig så ser det ikke så bra ut hvis en ikke gjør noe med det. Men hvis jeg vil gå tilbake til extensions etterpå så blir det mye vanskeligere å få det til å se naturlig ut når mitt eget hår er så kort. Blææ..

Hva synes dere jeg passer best?

I've been thinking about maybe going back to the bob for a long time now, but I can't really decide what I want. You can do a lot more with your hair when it's long, but a bob is easy to maintain. 

What do you think looks best on me?

2 new favorites // hair

Jeg må bare skrive et lite innlegg om et par produkter som er super duper hendige for et blondt, hvitt eller grått hår. De fleste som har blondt hår sliter med gulskjær, eller at håret rett og slett ikke er kaldt nok. Her om dagen fikk jeg et par geniale produkter av Karlsson Barlindhaug, frisørsalongen jeg går til. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har hørt om dette før :P Av og til kan sølvsjampoen være litt vanskelig å kontrollere, særlig hvis det kun er noen få partier i håret som trenger å gjøres kaldere. Det er her disse produktene kommer godt med. 

Fudge Hothed Violet er en fuktighetsmousse som fungerer som en mild toner for håret. I tillegg fungerer den 100% som en varmebeskyttende til håret.

Bare rist flasken godt, og spray ut en liten mengde mousse i hånden.

Etter at du har vasket håret med sjampo og balsam og er ferdig i dusjen, påfører du mousse i hele håret eller der det trengs. Håret skal være håndkletørket men fortsatt vått. Moussen lukter helt fantastisk, og gir god pleie til håret. Føn håret etterpå.

Resultatet:

Håret får en mye renere farge uten å bli grumsete. I tillegg blir det mindre gråaktig, noe jeg ofte synes sølvsjampoer blir.

Moussen fra Fudge gir en farge som varer noen vask, mens Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale er en litt sterkere toner og varer litt lenger. Etter sjamponering så håndkletørker du håret litt, påfører toneren, grer lett gjennom håret og lar den være i 5 til 30 minutter, avhengig av hvilket resultat du ønsker. Det er lurt å sjekke fargen hvert 5. minutt. Etterpå skyller du ut toneren og vasker håret med sjampo igjen. Voila! Veldig hendige produkter å ha når toneren fra frisøren begynner å gå ut, for eksempel. En enkel måte å opprettholde fargen på hjemme.

Begge produktene kan kjøpes på Karlsson Barlindhaug i Haakon VII's gate 1 i Oslo. Moussen fåes også på blivakker.no for de som ikke bor i Oslo.

Sponsede produkter

Fresh hair

I dag var jeg hos frisøren og fikk en herlig oppfriskning av håret til 17. mai. Etterveksten hadde vokst seg flere centimeter og extensionsene måtte heises, så da fikk jeg gjort det i samme slengen. En må jo heise extensionsene hver andre måned, men håret mitt har tydeligvis vokst gruelig fort i vår. Etterpå fikk jeg klippet håret i tuppene og skrået håret såvidt fremme og bak. Nå ser det mye sunnere ut! Det er lurt å beholde lengden på extensionsene når du først setter det på, og så klippe det senere når det begynner å bli slitt. Da har en mer å gå på.

IV Jade

Jeg fikk meg ny rettetang her om dagen, IV Jade fra ghd. Jeg har aldri hatt en ghd-tang før, men jeg har hørt så mye bra om det så jeg ville prøve den.
Hva som er så bra med ghd IV Jade:

♥ Den har avanserte keramiske varmeelementer som får ned statisk hår og frizz, enten du krøller det eller retter det.

♥ Den har rundere kanter som gjør at den er veldig enkel å bølge eller krølle håret med. Du får ikke sånne firkantede krøller, men mer buede og naturlige.

♥ Den har en innebygd sikkerhetsfunksjon - "sleep mode" - som gjør at varmen slås av hvis den ikke blir brukt på 30 minutter.

♥ Den har lang ledning, som gjør det enklere å style.

 Jeg må helt ærlig si at det er den beste rettetangen jeg har hatt ...og den kuleste ;-)

Den virker mye mer beskyttende på håret enn den andre jeg har fra Björn Axen, og lugger heller ikke. Håret blir kjempeblankt og fint etter at jeg har brukt den.

Jeg bruker ghd sin varmebeskyttende, og er veldig fornøyd med den. Enkel å fordele og gjør ikke håret fett.

 ghd-tangen er Limited Edition, og den finnes også i fargene Lavender og Periwinkle.

Har dere prøvd ghd-rettetenger? Hva synes dere?

Innlegget inneholder provisjonslenker

Platinum Blonde // TIGI Hair Reborn

På torsdag var jeg hos frisøren igjen for å bli... yes, you guessed it, blondeeeer. Håret mitt var jo rimelig lyst fra før av, men siden vi nærmer oss sommeren, hvorfor ikke gå nesten platina? Det er lenge siden jeg har vært så lys som nå, men jeg liker det kjempegodt! Det var en av sjefene på Karlsson Barlindhaug, Jenny Karlsson, som gjorde det på meg denne gangen. Hun la kjempemange folier med tynne, tynne striper slik at det nesten ser ut som det er blondert, men har mer spill og dybde. Etterpå la hun i en toner for å få det passe kaldt. Tonere er så viktig for blondt hår, jeg skjønner ikke hvorfor mange frisører lar vær å bruke det. Det kan jo endre blondfargen den ene eller den andre veien... Etterpå fikk jeg en kjempegod salongkur fra TIGI Reborn etterfulgt av den herligste hodebunnsmassasjen. Finnes det noe bedre velvære enn hodebunnsmassasje egentlig? Tror ikke det!

 

Jeg fikk også noen perfekte produkter for mitt hår, som nå er ganske skadet og trenger gjenoppbygging. TIGI Hair Reborn er TIGIs mest ekslusive serie, og selges kun i omkring tre salonger i Oslo og noen flere på landsbasis. Jeg fikk sjampo, balsam og kur innen Awakening-serien, som er for svakt og skadet hår. Bruken av disse produktene sammen i 30 dager skal visstnok gjenopprette hårets styrke. Det er altså en god serie å bruke nå som jeg skal spare ut håret mitt igjen. Som regel så knekker hårene ved tuppene, så det er vanskelig å få det langt, men denne serien skal hjelpe på nettopp dette. Det er viktig å nevne at du bør begynne med salongkuren, deretter fortsetter du med sjampo og balsam hjemme som vanlig, og påfører Reparative Nocturnal Therapy-kuren en gang i uken i tørt hår og sover med den over natten. Kuren er veldig behagelig å sove med, for den gjør ikke håret vått eller særlig fett (jeg har den i nå).

Følg gjerne @karlssonbarlindhaug på Instagram for inspirasjon og før og etter-bilder :)

 

Likte dere håret?

 Sponset behandling og produkter

Video tutorial: Romantisk sideflette

Nå har jeg laget en ny hårtutorial, og denne gangen har jeg laget en frisyre som passer fint nå som Valentinsdagen er rett rundt hjørnet - en romantisk sideflette. Den er veldig feminin og casual, og kan brukes til mange anledninger. Håper du liker videoen, og følg meg gjerne på bloglovin eller instagram (heidichic) også ♥

Follow on Bloglovin

Messy braid tutorial // Sneak peak

I dag har jeg filmet en ny hårtutorial, og denne gangen skal jeg vise dere en kul messy, romantisk flette. Det passer jo godt nå som Valentinsdagen snart er her! Jeg prater mye mer enn jeg pleier i videoen, og det er jo alltid like komfortabelt å høre seg selv i playback... not. Men jeg håper det funker, hehe. Nå sitter jeg og redigerer siste rest, så jeg ville bare legge ut et bilde av frisyren så lenge ;)

Tape O.N.


I går var jeg innom Kalisis nye salong og satt på noen etterlengtede tapeextensions. Greit med kort hår en periode også altså, men hellooo, long hair! Kalisi har fått inn nye blondfarger, og denne gangen var fargen bare p.e.r.f.e.c.t! Kjempefin kald og hvit blondfarge, akkurat sånn jeg har villet farge mitt eget hår. Selv om jeg har litt gyldnere på toppen så skled det likevel godt inn. Nå virker hele håret mye lysere og blondere, wii. Jeg føler meg som en liten prinsesse etter å ha fått satt på vipper og hår igjen, *hihi*. Hvordan en ser ut utenpå kan ikke løse verdensproblemer, eller engang personlige problemer, men når en føler seg vakker utenpå så føler en seg iallefall litt bedre innvendig også. 

Behandlingen er sponset av Kalisi

A little bit blonder

Sponset behandling og produkter

Jeg har hatt en trang til å bli litt lysere i håret i det siste, så jeg bestemte meg for å gjøre en forandring. Jeg tok ut hair extensionsene og dro ned på Karlsson Barlindhaug hvor Isabelle stripet håret mitt litt lysere. Det var godt å få det litt blondere, det er liksom en evig kamp med blondt hår:p Når jeg har det lyseblondt vil jeg ha det mørkere og omvendt. Men det er uansett godt med forandring i ny og ne, ser jo ut til at jeg forblir blondine en stund til. Jeg skal sette på nye, lysere extensions i helgen, så håper jeg blir fornøyd med det:) 

Slik så det ut før: (dagslys)

Og slik ser det ut nå: (innelys)

Det er litt vanskelig å se den eksakte fargen i innelys, men det kommer sikkert noen bilder siden som viser det bedre :) Jeg fikk også med meg heeerlige produkter fra TIGI, wiii. Jeg er en selverklært produkt-junkie, får aldri nok.TIGI Catwalk Transforming Dry Shampoo: Denne tørrsjampoen har jeg ikke prøvd enda, men har hørt mye bra om den. Den skal gi volum og tekstur, samt en matt finish.

TIGI Catwalk Fashionista: Lillasjampo som en kan bruke hver dag, for den er ikke supersterk. Jeg prøvde denne i dag da jeg dusjet og den ga en veldig fin kald farge uten at det ble for mye. Love it:)

TIGI Serious Conditioner: Nå har jeg akkurat gått tom for denne, så det var herlig å få en ny en. Det er en kur som løser opp nesten alt av floker, og den passer også veldig bra til extensions hår. En får silkemykt hår av den :)

Hvis du vil bestille time hos Isabelle, kan du sende epost til: isabelle@karlssonbarlindhaug.no

Introducing Kalisi Hair Extensions

Sponset innlegg

Her om dagen var jeg hos Marikken, som er daglig leder og eier for Kalisi Skandinavia, og satt i nye teipextensions. Kalisi er et nytt merke som ønsker å tilby hår av ypperste kvalitet - både clip-inog teip-extensions - til en rettferdig pris. Det ringer fint i mine ører. Det er ikke direkte billig å sette på teipextensions i salong, sist betalte jeg 5800,- for to pakker hår (!) Kalisi derimot koster rundt 1500,- per pakke, og da er tilklipning og påsetting inkludert i prisen. Men, for dere kjære blogglesere har jeg forhandlet en ekstra god avtale. Siden Kalisi Skandinavia ønsker at flere skal få testet kvaliteten på håret deres har jeg ordnet det sånn at mine lesere i januar kan sette på Kalisi hår for innkjøpspris til frisørsalonger. Oppgi koden heidichic når du bestiller, da får du hver pakke for kun 1200,- inkl. påsetting og tilklipning. Bedre blir det ikke.

Marikken er forresten superflink, og jeg ble veldig fornøyd med måten hun satt det på. Håret kjennes også supermykt ut. Her kan dere se noen før og etter bilder (det ble litt forskjellig lys, men shitt au):


Jeg har forresten mine teipextensions i fargen #18/613, du kan se resten av fargene her. Jeg har cirka to og en halv pakke i. Det eneste stedet dere kan få satt på Kalisi-teipextensions akkurat nå er i Oslo hos Marikken selv, som holder til i Hegdehaugsveien, men det vil komme i flere sertifiserte frisørsalonger etterhvert. Du kan derimot bestille clip-in extensions fra nettet. Marikken setter på teip fra den 8. januar 2014, da hun er tilbake i Norge igjen. Tilbudet gjelder også fra den datoen, men du kan selvfølgelig bestille time på forhånd :)

Facebooksiden til Kalisi finner du her.

Video // Forskjellen på krøllstavene fra makestyle.no

/affiliateslenker

MAST1-krøllstaven fra makestyle.no ble jo superpopulær da den kom ut, og siden har det kommet en tykkere versjon, MAST 2. Denne er midt i blinken for meg, som elsker store, bølgete krøller. Du gjør bare som med MAST 1, surrer krøllene rundt staven, holder litt og slipper. Jeg er ikke så superflink med tradisjonelle krølltenger, så jeg trives veldig godt med surreteknikken *hehe*.

I videoen under demonstrerer jeg forskjellen på MAST 1 og MAST 2:

Jeg har brukt hårstylingsprodukter fra by Gun-Britt i videoen. Varmebeskytteren er spesielt god, og gir litt shine, og styling spray soft gir akkurat passe hold til disse frisyrene. Repair & style-moussen brukte jeg i håndkletørket hår før jeg fønet det, og den glatter statisk hår og gir struktur, i tillegg til at den reparerer håret.

Jeg har hatt MAST1 helt siden den kom ut, og har ønsket meg MAST2 helt siden den kom ut - nå har jeg begge og er überklar for julebordsesongen og nyttår! Hvis du har lyst på dem men ikke har råd akkurat nå, så vet du hva du kan ønske deg til jul ♥ Happy styling!

Et hendig redskap til håret


Narrow dressing brush fra ghd en genial liten sak som gjør det mye enklere å tupere håret, og den er også mer skånsom for håret på grunn av naturhårene. Mange bruker mye stylingprodukter for å få volum i håret, men det kan også tynge det ned og gjøre at du får motsatt effekt. Hvis du vil være sikker på å ha supervolum hele kvelden er det best å satse på tupering, etterfulgt av litt spray med masse hold i. Børsten har også en spiss tupp som gjør det enkelt å dele håret i seksjoner.

Om du vil ha volum i røttene, for eksempel i kronen bak på hodet, holder du oppe en seksjon med hår, plasserer børsten bak seksjonen noen centimeter fra kronen og drar ned. Dette kan du gjøre et par ganger, utifra hvor mye volum du vil ha. Hvis du gjør små og tettere drag, vil tuperingen holde seg bedre. Du bør som regel legge litt utupert hår over det tuperte håret på kronen. børste lett over med samme børste og spraye til slutt.10 tips for å få sunt og friskt hår


Vask håret riktig

Det er riktig at naturlige fettstoffer gir næring til hodebunnen, men over tid trekker håret til seg støv, svette, forurensing og diverse stylingprodukter. Det ideelle for de fleste er å vaske håret hver andre dag, men om du sliter med hodebunnsproblemer bør du vaske det hver dag. De naturlige fettstoffene har vist seg å kunne inneholde et hormon som minsker hårsekkene og fører til håravfall. Du kan sjekke om du har det såkalte DHT-belegget hos frisøren, og der kan de gi deg råd om produkter og pleie.

Bruk en olje eller et serum

De fleste har godt av å bruke en olje eller et serum i håret. Olje kan brukes før vask for å gi håret en mer skånsom vask, og etter vask i håndkletørket eller tørt hår for å gi næring og glans til håret. Når det er tørt bør du bruke mest i lengdene slik at du ikke får fett hår. Et serum kan være fint å bruke etter at du har rettet eller krøllet håret, for å unngå frizz og gi en flott finish.Sett av en dag i uken

Daglig bruk av rettetang og stylingprodukter kan skade og slite på håret. Derfor er det viktig at håret får "slappe av" en dag i uken. Du kan for eksempel ta en pleiende olje i håret en stund før du vasker det, deretter pleie det med en kur eller leave-in kur for så å gå med den i et håndkle en stund. Enda bedre er det om du kan sove med det til neste dag, for så å vaske håret normalt dagen etterpå. En fin dag å sette av pleie til håret kan være på en søndag, når du kanskje ikke har så mye på tapetet. NB! Husk at kuren skal i etter sjampoen slik at du ikke lukker skjellagene med balsamen, og kuren trekker dårligere inn i håret.

Klipp håret ofte nok

Det er viktig å klippe håret regelmessig, ettersom det fliser seg opp og spiser seg oppover på grunn av daglig slitasje. Dette kan ødelegge håret ganske langt opp mot roten. Hvis du ikke har klippet det på lenge blir det ofte til at du må klippe av mer enn planlagt når du først går til frisøren.Velg mildere alternativer

Hvis du sliter med tynt hår eller ikke er fornøyd med kvaliteten, kan det være lurt å bytte fra vanlig hårfarge til mildere hårfarger. Det finnes en del merker hos frisører som er skånsomme, men du kan også farge håret hjemme om du foretrekker det. Da kan du finne gode alternativer på helsekostbutikker og på internett. Det viktigste er at det er mest mulig naturlig, og inneholder lite kjemiske stoffer

Beskytt håret mot varme

Du bør ikke vaske håret i for varmt vann, ettersom varme sliter på håret. Du bør også begrense bruken av rettetenger, krølltenger, føner og så videre, som sliter veldig mye på håret på sikt. Du bør skaffe deg et godt varmebeskyttende produkt og bruke varmeapparater som du kan stille ned temperaturen på. Har du ganske rett hår og fortsatt bruker rettetang, trenger du ikke å ha den på 220 grader. Da burde 150 grader holde, eller mindre. Det er også bra å la håret lufttørke en gang i blant, eller stille ned temperaturen på føneren. Sov med flette

Om du har langt hår eller extensions, er det lurt å sove med håret i en løs flette om natten. Det vil forebygge slitasje og du våkner opp med mye mindre floker. Om du børster håret før du fletter det vil du spare enda mer tid på morgenen, ettersom håret blir mer glatt.

Bruk beskyttelse

Om sommeren er det en god idè å bruke et produkt som beskytter håret mot UV-stråler. Det kan være en spray eller lotion, og det står ofte på produktet om det har lav eller høy beskyttelse mot solen. Du kan også bruke en stilig hatt om du vil. Om vinteren er det fint å bruke lue for å beskytte håret mot UV-stråling og forurensing.

Kjøp gode produkter for din hårtype

Du må selv velge hvilke produkter du vil gå for, men ofte er dyre produkter bedre for slitt hår, og kan også være drøyere i bruk. En sjampo som gir godt med fuktighet og pleier håret er veldig viktig, ettersom balsamen er der for å gjøre håret glatt og lukke skjellagene, men ikke gir så mye pleie. En dyr kur har ofte mer aktive ingredienser enn en billig, og kan gjøre mer forskjell på håret. Det er også veldig viktig at du bruker riktige produkter for din hårtype, enten du har flatt hår, glatt hår, krøllet, tørt, fett og så videre. Kjøper du feil produkter kan du oppnå helt motsatt effekt av det du ønsker deg. Om du ikke vet hva du skal bruke, er det bare å gå innom en frisørsalong og høre hva som passer ditt hår. Extensionshår har generelt bedre av produkter med lite proteiner, sulfater og parabener.

Få bedre blodsirkulasjon

En kan få bedre blodsirkulasjon om en unngår å gå mye med stramme frisyrer og hestehaler. I tillegg er det viktig å massere hodebunnen ettersom dette stimulerer blodkarene som gir huden og håret næring. Du kan massere med eller uten olje. Nikotin påvirker blodsirkulasjonen i kroppen, så det vil også hjelpe på håret om du kutter ut røyken.

 

Follow on Bloglovin

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: BIOSILK

Biosilk er den håroljen jeg bruker mest for tiden. Jeg har sett meg litt lei av Moroccan oil og lurer på om det er litt oppskrytt at det omtrent "ikke finnes noe bedre" enn den. Jeg har nemlig prøvd flere i det siste som jeg synes lett kan måle seg med den. Silk Therapy fra Biosilk får håret til å se nesten "perfekt" ut, ved at det blir veldig glansfullt og demper frizz. Den er veldig drøy så en trenger ikke å bruke mye, og husk å riste flasken før bruk! Biosilk pleier også håret, og er fin å bruke etter at en har brukt rettetang - da blir finishen flawless! Den er satt ned fra hele 215,- til kun 89,- akkurat nå på blush.no, så løp og kjøp! Jeg lurer på om salget er en del av "Blush Hour" siden det er så billig, det vil si at det kun varer til klokken 22.00 i kveld. Men det er jeg ikke sikker på - check it out :) Den selges også i enkelte frisørsalonger for de som vil kjøpe i butikk.

New hairdo

I går tok jeg ut extensionsene, og i dag klipte jeg meg litt kortere. En lang variant av bob, kan du kanskje kalle det :) Føles herlig å få ut løshåret faktisk, og ha litt sveis igjen! Så kan jeg heller ta det i igjen når jeg vil ha langt igjen. Likte dere frisyren? Again with the dry shampoo...Jeg er avhengig av tørrsjampo og er stadig på jakt etter nye og bedre produkter. Ettersom jeg har extensions er det ikke så lurt å vaske håret hver dag, i tillegg er det ikke bra for hodebunnen eller håret generelt. NÅ har jeg prøvd nok en tørrsjampo, Fudge Dry Shampoo, som nylig begynte å selges på blant annet H&M. Den var veldig god! Bedre enn mange jeg har skrevet om før. Den er litt annerledes i "pumpa", den må holdes inne ganske kraftig for at det skal komme noe ut, men det funker absolutt. Den virker veldig drøy, og gir omtrent ingen følelse av at håret blir ekkelt eller får en dårlig tekstur. Tar effektivt bort fett uten å etterlate seg masse pulver, og en trenger ikke å bruke mye av den. Husker ikke helt prisen, men den ligger på lik pris som de fleste andre tørrsjampoer tror jeg.Jeg fikk et tips av en leser om å prøve got2be Rockin' it dry shampoo, og den var faktisk veldig god, blant de beste jeg har prøvd. Så takk for tipset;) Vil likevel si at Fudge sin er bedre, ettersom got2be sin etterlater litt mer pulver i håret, i tillegg ble den brukt opp veldig fort til tross for at den var ganske stor. Tørrsjampo er ganske kostbart fordi en bruker det så ofte, så da er det greit å kjøpe en som har ok pris og som varer lengst mulig. Kjøpte got2be Rockin' it dry shampoo på H&M.

 

Hvilken tørrsjampo bruker du?

EXTRA LARGE DONUT HAIRSTYLES

I dag fikk jeg en extra large donut i posten, forhåpentligvis får jeg laget disse kule frisyrene!

Her kan du se hvor stor den er i forhold til donuter du får kjøpt de fleste steder. Jeg kjøpte min i XL her for 2,99 pund, men de har også M, L og XXL i blond, brun og svart farge.

Update: Testet den akkurat, og siden den er så stor krever den at en har en del hår og surre rundt! Bare så dere er obs på det:)

HAIR EXTENSIONS // TIPS

I dag var jeg en frisør på Frogner hos og satte på nye tape hair extensions. Er veldig fornøyd med dem så langt, kjempeglatt og fint hår! Vi blandet en pakke med vanlig lysblondfarge og en pakke med litt kaldere farge med tynne brune striper i. Det ble veldig fint på og blandet seg fint med stripene jeg hadde fra før av. Jeg tenkte jeg ville skrive noen tips i forhold til hair extensions, til andre som har det eller de som vurderer å ta det:

 1. Renseshampoo: Før du setter på eller heiser håret, kan det være lurt å vaske håret med renseshampoo en gang eller to slik at mest mulig fett forsvinner. Dermed vil tapen sitte bedre når frisøren setter den på.
 2. Heising av håret: Håret bør heises ca hver 2-3 måned. Dette fordi etterveksten er på ca 2-3 cm som kan gjøre at festene vises lettere, og det blir også mer floker og hår som surrer seg rundt festene hvis du går for lenge med det.
 3. Proteiner: Ikke bruk mye proteiner på hair extensions. Håret klarer ikke å ta opp proteinene som i et vanlig hår, og det resulterer i at håret blir trått og vanskelig å ha med å gjør. 
 4. Om natten: Sov med håret i en løs flette om natten. Dette gjør at extensionsene ikke vikler seg inn og at håret blir flokete og vanskelig å ha med å gjør neste dag. I tillegg minsker en slitasjen på håret som skjer i løpet av natten.
 5. Vaske håret: Når du vasker håret, trenger du kun å massere shampooen inn i håret nærmest hodebunnen, ettersom dette blir mest fett. La shampooen bare renne ned i lengdene slik at de blir rene, men ikke gnikk på dem. Dette minsker slitasjen på håret.
 6. Produkter: Jeg vil anbefale at du bruker frisørprodukter til håret, siden håret er dyrt og trenger god pleie.
 7. Tape-festene: Ikke ha balsam, kur, serum, oljer og lignende i tapefestene, da det kan gjøre at tapen blir svakere.
 8. Fuktighet: Tilfør håret mye fukt i form av oljer, serum osv., særlig i endene. Kur håret en til to ganger i uken.
 9. Varmebeskyttende: Bruk varmebeskyttende ved bruk av rettetanger, fønere, krølltenger og lignende slik at håret varer lenger
 10. Børsting av håret: Bruk en skikkelig naturbørste og sørg for å børste det ofte slik at du ikke ender opp med "dreadlocks"
 11. Bytte ut håret: Dette varierer veldig, du kan måtte bytte ut håret etter fem måneder eller åtte måneder, alt etter hvor godt du tar vare på håret ditt. Etter en stund vil du se at håret er slitt etter daglig bruk, og dermed bør du sette på nytt, fresht hår. 
 12. Velge frisør: Hårkvaliteten og hvordan festene blir satt på er essensielt for et bra resultat, så sørg for at du går til en frisør som er både flink og som setter på kvalitetshår!! 

 

NYTT HÅR + TØRRSHAMPOO ANBEFALING

Bilder fra håret mitt etter at jeg klippet det en del kortere og stripet det:)Måtte bare tipse dere om Proffs tørrshampoo, som faktisk fungerer veldig bra. Den var ganske billig så jeg var litt usikker, men den er bedre enn Define og Catzy sine iallefall. Gjør akkurat det den skal uten at du føler du har sånn volumpulver i håret, hvis dere skjønner hva jeg mener. Håret føles bare lett og mindre fett :) Koster 49,- på H&M.

HAIR INSPO

Alle bilder fra Pinterest


Ah, når jeg ser så mye fint hår så får jeg så lyst å gjøre noe sprøtt med mitt eget! Hår har så mye å si og det er absolutt verdt å bruke tid og penger på. Jeg sitter å tenker på hva jeg kan gjøre med håret mitt neste gang, har lenge hatt lyst på rosa hår, men det begynner kanskje å bli litt brukt opp nå... Angrer på at jeg ikke prøvde det og ombre tidligere, men nye trender kommer jo og kanskje jeg blir inspirert av dem :)

 

Hva har fristet deg å gjøre med håret som du ikke har tørt? :)

My hair appliances // Gorgeous hair

Dette er min kjære rettetang som jeg kjøpte for noen år siden, og jeg er fortsatt kjempefornøyd med den. Den er skånsom og effektiv. Det er også enkelt å krølle håret med den, ettersom de sølvplatene utenpå også varmes opp. Varmen kan stilles, og den skrur seg automatisk av etter en tid. Björn Axén Straight & Curl Nano Pro kan kjøpes på Siba.no for kr 399,-

Denne lille saken er ganske brilliant for å skape volum i håret. Den minner litt om en kreppetang, men gir litt dypere krepper. Det jeg gjør er å løfte opp det øverste håret og kreppe det håret under innerst i røttene. Dette gjør at håret med en gang løfter seg ganske mye og skaper mye volum. Om du tuperer håret før du krepper det blir volumet enda større. Slik fortsetter jeg i håret til jeg føler det er nok volum, det er egentlig ikke nødvendig å jobbe så systematisk, bare sørge for at kreppene ikke er synlige. Denne kan kjøpes på nelly.com for 695,-

Slike små krølltenger er jo veldig hendige, superenkle å lage krøller med ettersom du bare surrer håret rundt tangen. Du får et flott resultat på bare noen minutter! Jeg hadde gorgeous-tangen før som er omtrent helt lik, bare at MAST sin har temperaturregulering, noe som er greit for skadet hår. Du får kjøpt denne for 699,- på makestyle.no

Jeg elsker denne krølltangen. Ettersom den er så tykk gir den mer naturlige hverdagskrøller. Jeg har laget en video på denne hvor jeg viser hvordan du kan få romantiske krøller. Denne kan bestilles på Elkjop.no for 449,- og hentes i butikk.

 Denne er kjempefin til å lage bølger i håret. Jeg bruker denne for å få typ Mary Kate Olsen-hår, litt sånn careface krøller:p Da krøller jeg bare noen tilfeldige partier av håret og legger gjerne inn noen vanlige krøller med MAST-tangen i tillegg. Det er også fint å bruke Wave Makeren på hele håret. Denne kan bestilles på elkjop.no for bare 299,-

My hair care products

 

Tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker til håret, jeg har en del jeg skifter på å bruke. Først ut er shampooer:


// 1. Bed Head Dumb Blonde Shampoo - denne lukter appelsinsjokolade og gjør blondt hår veldig mykt og godt. // 2. Redken Blonde Glam - Har en nøytraliserende effekt på blondfargen i håret. Bevarer fargen og beskytter det mot UV-stråler. Denne gir masse fuktighet. // 3. Redken Real Control - min favorittshampoo. Den renser skånsomt, tilfører masse fuktighet og reparerer håret. Gjør håret mykt og godt. // 4. Clairol Shimmer lights - Ganske kraftig lillashampoo som eliminerer gule pigmenter i håret. Denne er såpass sterk at jeg pleier å blande den ut med vanlig shampoo, ellers kan håret bli grått. // 5. DAX Removing Shampoo (fåes kjøpt på Vita) - En billig renseshampoo som fungerer bra. Bruker den når jeg har brukt masse spray og diverse hårprodukter som etterlater seg i håret, og etterpå blir håret helt clean og friskt. Skånsom er den også mot håret.


// 6. Bed Head Dumb Blonde - balsam som inneholder en del protein, du kan bruke den som balsam og hårmaske ved å ha den litt lenger i. // 7. John Frieda Everlasting Blonde - denne bevarer blondfargen i håret så den ikke blir kjedelig å grå. Gir greit med fuktighet. // 8. Redken Smooth Down - Inkluderer bl.a. macadamiaolje og candelillavoks som nøytraliserer hårets negative ladning, glatte overflater og gir en finish uten krus. Denne er litt tung for mitt naturlige hår, men fungerer bra på extensionsene. // 9. Moroccan Oil Moisture Repair - Denne fungerer greit, skal ligge på håret i 2 minutter før du skyller ut. Fungerer muligens bedre på en annen type hår enn mitt, ikke superfornøyd. // 10. Nashi Argan Conditioner (Fåes kjøpt i noen få frisørsalonger, blant annet Cosmo Beauty i Oslo tror jeg) - Denne inneholder arganolje og fungerer utrolig bra på extensionshåret mitt, brukte den nettopp og nå er håret helt glatt og enkelt å gre. Den skal være på i 3 minutter før du skyller den ut. // 11. Bed Head Control Freak - Denne tar effektivt bort frizz i håret, samt glatter det. Gir ikke så veldig mye fuktighet, men er veldig effektiv på krusete hår.

 12. Redken Extreme CAT - Denne sprayen er veldig bra til veldig skadet hår som mangler proteiner. Den inneholder masse proteiner som er med på å bygge opp håret etter bleking for eksempel. Du sprayer den i etter at du har vasket håret med shampoo. // 13. Redken Blonde Glam Color Enhance Perfect Platinum - Denne bruker jeg bare en gang i blant siden den gir fra seg lillapigmenter som jevner ut blondfargen og eliminerer gylne pigmenter. Det er en veldig bra kur for håret fuktighetsmessig. // 14. Pantene Rescue Treatment Masque - Denne er ikke så dyptvirkende, men gjør extensionshåret mitt glattere og enklere å gre ut etter bruk.


// 15. REF Thickening Spray - Denne er superb til å få volum i håret, elsker den. Det er en lett, vannaktig spray som kommer ut, men som skaper utrolig mye volum. Det skal ikke så mye til, bruker du for mye kan håret bli litt fett. // 16. Aveeno Nourish Condition Leave in Treatment - Denne bruker jeg etter jeg har håndkletørket håret, hjelper veldig på extensionshåret for å få ut floker og lignende. Gir godt med fuktighet og inneholder hvetekomplex, gjør håret mindre trått. // 17. Moroccan Oil Light - Veldig fornøyd med denne, men tror jeg kommer til å ikke kjøpe light-versjonen neste gang. Gjør håret enkelt å ha med å gjøre, gir mye pleie og mindre krusete hår. // 18. Wella Luxe Oil (fåes kjøpt i salong) - Reparerer og balsamerer skadet hår. Dette er en annen god olje som gjør håret glansfullt og tilfører fuktighet. // 19. HerStyler Vitamin E-serum - Jeg er veldig glad i dette serumet fordi det kjennes helt annerledes ut enn oljer, det gjør ikke håret fettete (med mindre du bruker veldig mye), men glansfullt og tar bort krus. Veldig bra på extensions. // 20. bigsexyhhair Blow Dry Volumizing Gel - Denne gelen påfører jeg i røttene i håret, gir masse volum. // 21. Trevor Sorbie Safe Styler (fåes i salonger som selger merket) - kan brukes i vått og tørt hår før føning, glatting osv. for å beskytte håret mot varme.

 

Bruker dere noen av de samme? Hvilket merke er din favoritt når det gjelder hår?

Gjesteredaktør for Pantene

 

Denne uken er jeg gjesteredaktør for Pantene hos Howsyourhair.no. Senere denne uken kommer det utt en "how to"-hårvideo som jeg har laget, og nå ligger det ute et intervju med meg i forhold til hår som du kan lese her. Howsyourhair.no er en portal hvor du kan lage din egen "Hair story" du kan lese tips fra freshe bloggere og oppdatere deg på hårtrendene denne sommeren, ta en titt! :)

Favorittprodukt: Batiste dry shampoo

 

Denne er perfekt for å freshe opp håret i løpet av dagen, eller hvis du vil utsette hårvasken en dag eller to. For de som ikke vet hva tørrshampoo er, så er det et produkt en sprayer i håret som tar bort fett, og gir volum til håret. Denne Batiste-tørrshampooen inneholder litt lysfarge (bare midlertidig) som gjør at en for eksempel kan dekke til etterveksten litt. Den finnes også til brunt hår, og nøytral uten farge.

 

Jeg har prøvd en del tørrshampooer, og dette er en av de beste jeg har prøvd. Du får virkelig et volumøst, fettfritt hår, og resultatet varer lenge. En boks holder også lenger enn mange andre merker. Pris: 79,- (fås bl.a. på Vita)