hits

Trening og helse

Work out gear

 photo eivy10_zpsuiohyaoh.jpg

Så herlig å komme i gang med treningen igjen! I går fikk jeg brukt Eivy toppen min, de har faktisk utrolig mye fint treningstøy. Denne har hurtigtørkende egenskaper og i tillegg innebygget sports-bh, noe som er veldig praktisk.

Nå skal jeg snart møte en venninne og ta noen bilder, ut i det fine været!

Eivy shapey tights


I'm wearing:

Eivy shape tights HERE

Nike sneakers HERE

Top H&M

 I dag var jeg på trening igjen for første gang på sikkert en måned. Det var skikkelig herlig! Jeg har vært syk så lenge, derfor har det vært umulig for meg å trene igjen før nå. Hadde på meg den nye tightsen min fra Eivy i dag, som btw er på -40% på Junkyard nå! Jeg elsker den :) De har mange andre kule her også.

Sponset

Skånsom hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon uten alkohol? Finnes det? Jepp. Og det har blitt en av mine nye favorittprodukter innenfor hygiene. Denne typen desinfeksjon passer utmerket for de med sår og sensitiv hud, og for hud som tørker lett ut. Antibac Alkoholfri er vannbasert og inneholder ikke alkohol, og er derfor godt egnet på sår hud og tørre hender ettersom den ikke gi svie eller ubehag. Den er spesielt mild mot huden fordi den ikke inneholder noen avfettende stoffer, det vil si at den «tærer» ikke på huden slik som for eksempel såpe gjør, derfor er den ekstra skånsom mot hud og hender. Antibac Alkoholfri er dermatologisk testet og mild og skånsom mot huden, og den lukter heller ingenting, en fordel for de som synes vanlig Antibac lukter sterkt. Likevel er det en desinfeksjon som fungerer utmerket i forhold til å hindre smitte og bakterier, ved hjelp av virkestoffet PHMB.

Jeg har to typer som jeg bruker, det ene er alkoholfrie servietter, som du ser bilde av over:

Disse er fine å bruke hvis du har synlig skitt på hendene, etter for eksempel å ha spist. På denne måten får du en mekanisk vask i tillegg til desinfisering.

Det andre produktet jeg bruker er alkoholfri spray:

Den bruker jeg om jeg føler at hendene er skitne, men jeg ikke har noe synlig skitt på hendene. Denne bare sprayer jeg på hendene og gnir sammen og lar lufttørke.

 

Etter at jeg oppdaget Antibac Alkoholfri bruker jeg den nesten hver gang jeg skal påføre flytende foundation og concealer på ansiktet, for å hindre urenheter. Ettersom det ikke tørker ut hendene, kan jeg nå bruke det mye oftere, og det sparer meg for mye tid på morgenen! Serviettene er også helt geniale å ha med på ferie, når en skal touche opp sminken, og kanskje har synlig skitt på hendene i tillegg.

 

Overflate

Et ekstra pluss med Antibac Alkoholfri er at det ikke fører til slitasje på for eksempel skinn, skai, plast, gummi og lignende, så om du vil tørke over mobildekselet ditt for eksempel, som inneholder mye bakterier, så går det trygt på disse materialene.

 

I samarbeid med Antibac

Enjoy the simple things

Som regel er det de enkle tingene i livet som gir meg glede, som for eksempel en god kopp kaffe foran dataen, eller den gangen jeg oppdaget Antibac hånddesinfeksjon skum, haha. Jeg er helt avhengig av Antibac, og når jeg så denne nyheten for en stund siden, tenkte jeg at den var perfekt å ha i hus. Det er så praktisk, og perfekt å ha på badet eller på kjøkkenet når en lager mat. Jeg pleier å ha et skum ved siden av håndsåpen på badet, og et ved kjøkkenvasken.

Jeg oppdaget først hånddesinfeksjon da jeg gikk første året på helse og sosial på VGS. Da skulle vi gni det inn på hendene, og uten at vi visste det på forhånd fikk vi etterpå et UV-lys som viste hvor mye av hendene vi hadde fått dekket med spriten. UV-lyset avslørte at det er viktig å gni det inn i hver krinkel krok av hendene, for det er mye som ikke blir dekket om en bare slenger det på. Så husk å være nøye med det. I tillegg skal hendene skal være våte i minst 20 sekunder for å få optimal antibakteriell effekt. Etterpå fordamper spriten og hendene er tørre.

Til vanlig bruker jeg Antibac i hjemmet når jeg for eksempel har sittet på mobil eller pc og skal spise etterpå, og ofte spriter jeg også selve mobilen, siden den er en potensiell bakteriebombe. Bare pass på, noen materialer, eventuelt deksler kan endres ved påføring av alkohol. Før jeg skal ta meg i ansiktet og påføre sminke bruker jeg også ofte Antibac. Jeg er nøye med penger, nøkler og kredittkort - visste du at virus og bakterier kan leve på de fleste overflater i ca 48 timer, men papirpenger kan transportere et levende influensavirus i opptil 17 dager? Usj.

Antibac Pharma er et hudvennlig desinfeksjonsskum som raskt og effektivt dreper bakterier, ulike virus og sopp. Skummet inneholder også mykgjørende ingredienser som gjør at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbalanse.

 

Bruker du hånddesinfeksjon?

I samarbeid med Antibac

Wrk outSculpture tights Casall HERE // Gym bag Adidas HERE // Tee Nike PRO HERE // Sneakers Nike

I dag har jeg vært så travel at jeg har ikke rukket å blogge, så dere får nøye dere med en mobilselfie. Jeg kom akkurat hjem fra trening. Kaja og jeg har vært på to timer dans, først Zumba og så Dance Hall. Det var veldig morsomt, og ikke minst herlig å komme i gang igjen! Jeg har vært syk og slapp i helgen, så merket at det var godt å føle seg litt fresh igjen.

Nå står Anders på kjøkkenet og lager kyllinglår og poteter med urter til middag. Jeg er så sulten at jeg sitter omtrent og sikler. I tillegg står 4-stjerners middag på TV - det hjelper ikke akkurat på! Mmm..

Hvordan har din mandag vært?

Brekkie

I dag hadde jeg en tidlig frokost, som vanlig, jeg klarer ikke å spise noen ting med en gang jeg står opp. Noen andre som har det sånn? Nå skal jeg straks dra å sette på nye Hempz tapeextensions hos Jersey Hair, og jeg gleder meg så! De skal visst være super gode. Etterpå skal jeg ta en kaffe med godeste Kaja, som faktisk også nettopp har satt på de samme extensionsene, så jeg gleder meg til å se det på henne. Hun har aldri hatt extensions før :) Så skal jeg hjem og se Mitt Dansecrew! ELSKER det programmet, jeg vil også ha mitt eget dansecrew, haha! :p

/Today I had a late breakfast, as always, I have no appetite in early the morning. Anyone else who's like that? Now I'm going to Jersey Hair to put on some new Hempz tape extensions and I'm so excited about it! They are supposedly super good. After that I'm going out for coffee with Kaja, whom also got the same exact extensions yesterday. So I'm curious of how it looks on her, she's never had extensions before! Then later I'm gonna watch My Dancecrew, I LOVE that show so much, I wanna be in it! :p

Clean greens

Her om dagen begynte jeg på disse relativt nye, grønne produktene fra Pukka, kalt Clean Greens. Jeg har brukt lignende produkter før med noenlunde samme ingredienser, men ikke akkurat dette merket. Jeg elsker grønne pulver og supermat, for jeg vet hvor utrolig bra det er for kroppen. Alltid når jeg går på sånn her så får jeg mye finere hud og mer energi. I tillegg prøver jeg å spise mat som ikke er så "forurenset" av tilsetningsstoffer osv, for å få ekstra god effekt.Pulveret smaker ikke kjempegodt i seg selv, men jeg blander en toppet teskje i et lite glass med appelsinjuice, og da smaker det nesten bare juice. Ellers kan en blande det oppi smoothie eller aloe vera juice for eksempel. Clean Greens-pulveret renser kroppen på en naturlig måte ved hjelp av blant annet hvetegress, Spirulina, Chlorella, grønn te ekstrakt, fennikelfrø, ingefærrot og peppermynteblad. Det er mye proteiner i pulveret og det gir god næring til kroppen. Et godt tilskudd i hverdagen hvis du prøver å få orden på kostholdet ditt, eller bare rett og slett har lyst å bli litt sunnere.

Den grønne teen er også rensende og består av blant annet fennikelfrø, lakrisrot og brennesleblad. Slike teer smaker heller som regel ikke særlig godt,men på grunn av sitronbladene som er tilsatt smaker den ganske friskt i forhold til andre jeg har prøvd. 


Bruker dere slike "grønne" produkter?

New in // Nike

I går måtte jeg ut og kjøpe meg litt nytt treningstøy. Lunarfly 4 er løpesko, og passer perfekt til løping på asfalt og tredemølle. I tillegg er de så kule at jeg kan bruke dem som fritidssko :) Jeg har trent hele fire ganger denne uken, sikkert det meste jeg har trent på en uke i mitt liv :P Kaja og jeg har vært på jazzdans, zumba, dancestep og spinning. Gøy å teste ut litt forskjellig! Jeg elsker å danse så jeg synes det er mest moro, og det føles nesten ikke ut som trening. I morgen skal vi faktisk på Burlesque-time, det kan bli spennende, lol. Noen som har vært på det før?

Skjønnhet fra innsiden

Jeg skal innrømme at jeg ikke er særlig flink til å ta kosttilskudd. Jeg tenker liksom at jeg fungerer godt nok som det er. Men kosthold har jo innvirkning på blant annet huden, neglene og håret på grunn av vitaminene og mineralene, og det er vi jo opptatt av! Neglene mine er jo ubrukelige og skaller av, og ofte spiser jeg mye usunn mat fordi jeg ikke har god appetitt, som igjen gjør at jeg ikke får i meg nok næringsstoffer. Derfor har jeg bestemt meg for å teste ut Evelle. Det er et kosttilskudd som er satt sammen av forskjellige næringsstoffer for å ha god virkning på hud, hår og negler. Jeg har aldri gått jevnt på det selv, men har hørt mye positivt fra venninner som har gått på det. Uansett så skader det vel ikke med de ekstra vitaminene og mineralene! Det kan også være lurt å gå på et kosttilskudd midlertidig om du er på en spesiell diett for å gå ned i vekt, da du ikke alltid får i deg nok næringsstoffer.


Dagsdosen er to piller, og en boks med Evelle varer i en måned. Den koster bare 299,- på buyhelse.no, noe som er stor forskjell fra butikkpris, som er 479,-. buyhelse.no er en stor helsekostbutikk på nettet som selger mange varer billigere enn i vanlige butikker. Nedenfor kan du se næringsinnholdet i Evelle:

Har noen av dere prøvd Evelle?

/sponset produkt

Enkelt og sunt måltid etter trening

Da jeg kom fra spinning i dag var jeg så sulten, og hadde veldig lyst på fisk! Når jeg er sulten må jeg ha mat ASAP, jeg klarer ikke å stå å lage mat i evigheter. Posen rett i ovnen fra Findus er et godt alternativ om en er sulten og har lyst på noe sunt som ikke tar så lang tid å lage. 

1. Tilbered tilbehøret. Jeg koker gulrøtter og poteter i samme gryte. 

2. På slutten av koketiden på tilbehøret, legger du posene med fisk i mikrobølgeovnen (skal gi best resultat) i 6 minutter. Kan også legges i ovnen.

3. Ta posene ut, klipp opp og legg på en tallerken med tilbehøret.Voila! Tok meg ca 20-30 minutter å lage, og kjæresten ble fornøyd til og med ;D

Work out

Nå kom jeg akkurat hjem fra trening med Bella, og jeg har så vondt på innside lår at jeg klarer såvidt å gå! Her er hva jeg har trent denne uken:

Tirsdag:

Spinning 55 minutter

 

Onsdag: 

15 minutter på crosstrainer

apparater for innside lår (3x15) og utside lår (3x15)

Sit ups, 5x15

Rumpeøvelser på ball, 5x15

2 apparater for øverste del av ryggen (trapezius)

 

I dag (fredag):

25 minutter på crosstraineren 

Rumpeøvelser på ball, 5x20

Situps 5x15

2 apparater for trapezius, 3x30

Utfall 3x15

 

Getting fit // food mania

I dag var jeg på spinning med Camilla og Isabella, og det var som vanlig helt herlig, iallefall etterpå. Det er som om du kjenner at du lever når du trener, at du ikke bare ligger der som en sekk med poteter. Når en kommer opp i min alder (ha, ha) så er det faktisk plent nødvendig å trene hvis en har lyst å ha en "fit" kropp. Jeg har ganske gode gener, får veldig fort muskler og sånn, men likevel er jeg redd at ting skal begynne å henge hvis jeg ikke får ræva i gir snart. Og ræva mi er relativt stor så jeg ser helst at den ikke henger.

Jeg har jo aldri vært glad i å trene og trodde liksom aldri det kom til å bli nødvendig for å ha en fin kropp (?), men let's face it, det er det. Jeg har ikke samvittighet til å sitte hjemme å la kroppen visne vekk lenger. Heldigvis bryr jeg meg såpass om utseendet, ellers hadde jeg lett visnet vekk i sofaen foran TVen med helfabrikata i kjeften. På den måten kan det faktisk være sunt å være opptatt av det ytre. 

Etter trening var jeg übersulten, så da passet det bra at kjæresten min tok meg med på en restaurant hvor smaksløkene ble rimelig tilfredsstilt. Nam, nam!

Breakfast & Lunch

Jeg har forstått at det er noen som er opptatt av kosthold og diverse, så jeg har begynt å skrive litt om mitt eget kosthold her på bloggen nå som jeg har begynt å spise litt sunnere. I dag spiste jeg også bare frukt og bær til frokost, noe jeg trives godt med og som fungerer bra for meg. Jeg er ikke særlig sulten om morgenen, så da er det greit å få i seg noe lett og heller spise litt mer senere på dagen.

Til lunsj spiste jeg en grov bagel med skinke, salat, tomat, løk og dessverre litt Philadelphia-ost, haha. Ikke det at ost er så kaloririkt eller fettete, jeg har bare lyst å holde meg unna melkeprodukter generelt. Men akkurat ost sliter jeg med siden ost er på så mye mat og at det er jævlig digg, og soyaosten smaker ikke direkte herlig. Kanskje jeg ikke har fått tak i den riktige enda. Tropicana-juicen har jeg valgt fordi den ikke er fra konsentrat, det vil si at den er ferskere ergo sunnere. Noen av dere synes kanskje dette er lite mat? Bloggere blir jo beskyldt for å oppfordre til spiseforstyrrelser og diverse så fort de nevner ordet "kosthold", men jeg har ikke gått sulten i dag hvis det er det dere tror. Klokka er 16.30 og jeg er fortsatt mett. Jeg er ei lita jente og det skal ikke så mye til for å mette min mage.

 

Blir dere inspirerte av å se andre spise sunt?

A healthier life style

Ny uke, nye muligheter. Det føles bra å allerede begynne på en sunnere livsstil. Kroppen føles lettere og jeg har god samvittighet. Frokosten i dag bestod av kun frukt, noe jeg har tenkt å fortsette med fremover. Jeg mener helt seriøst, bare prøv det; frukt til frokost setter helt utrolig fart på forbrenningen og fordøyelsen. Vet ikke hvordan jeg skal si det pent, men du merker at toalettbesøkene blir oftere for å si det sånn, og du merker at det er utrolig bra for fordøyelsen. Dette tipset fikk jeg av Skinny Bitch-boken og det jeg pleier å spise til frokost er for eksempel eple, kiwi, druer og banan. I den rekkefølgen, fordi det er viktig å spise lettest mulig og så gå til det tyngre. Cirka en halvtime etterpå kan jeg godt hive i meg knekkebrød og "vanlig" frokost, men jeg er veldig opptatt av at det første som kommer inn skal være frukt.

Lunsjen i dag

Jeg skrev jo om Skinny Bitch-dietten sist uke som jeg hadde planer om å begynne på, jeg har bare funnet ut at jeg må gjøre noen omjusteringer ettersom det var et rimelig strengt opplegg for meg som aldri har spist på den måten. Når en begynner med et helt annet kosthold er det viktig å ha en overgang som ikke er for brå ettersom det er lett å feile da. Jeg spiser fortsatt litt kjøtt, men bare ting som inneholder litt kjøtt, som leverpostei, mat som inneholder litt karbonadedeig osv. Ikke biff eller annet rent kjøtt. Kylling kommer jeg også muligens til å spise litt av og med fisk har jeg ikke satt noen "limit". Målet mitt er å basere kostholdet mitt mer rundt frukt og grønt og mindre rundt kjøtt, melkeprodukter og mat med mye konserveringsmidler. Jeg er heller ikke fan av lettprodukter ettersom de ofte inneholder mye mer karbohydrater for å kompensere for lite fett, så det ser jeg som helt meningsløst. Det skal bli spennende å se hvordan kroppen responderer på et helt nytt og sunnere kosthold :)

Hva jeg til nå har kuttet ut fra kostholdet: 

  • Vanlig brus og lettbrus
  • Melk, yoghurt
  • Biff, koteletter aka masse kjøtt
  • Lettprodukter

Liker dere å lese om kosthold, helse og mat? 

 

Detox time

 

 

Jeg gikk for å kjøpe meg en rensekur her om dagen, og da endte jeg opp med en type chlorella. Det er en naturlig og bra måte å avgifte kroppen på, og det renser også ut tungmetaller, noe ikke alle rensekurer gjør. Det jeg har kjøpt er I am pure sin type, et merke som har vært etterspurt i Norge, men som akkurat har kommet hit. Chlorella er ferskvannsalger som inneholder en stor mengde næringsstoffer. Alger er bra for avgiftning av kroppen, og jeg merker allerede effekt av denne. Det er viktig å drikke en del vann, for en kan bli litt dehydrert! Billig var I am pure sin Chlorella også forresten, bare 199,- for 200 tabletter på Life.

About time...

trening10

 

Endelig er det min tur til å gi folk dårlig samvittighet! Jeg har nemlig vært ute og løpt i Frognerparken i kveld, og det var faktisk veldig digg. Det var på tide, for å si det sånn. Var litt skeptisk siden det var 5 minusgrader og snø ute, men superundertøy pluss treningstights gjorde absolutt susen. Planlegger å jogge noen ganger i uken for å rett og slett ikke bli en sofagris.

 

trenin9

 

Fikk endelig bruk for mine Nike Free sko som jeg kjøpte da jeg var i USA. Superlette og herlige å løpe i!


trening

 

Nå er ikke jeg så fan av melkeprodukter, men YT er så fristende etter trening av og til, og i tillegg er det jo litt proteiner i det. Enkelt å få i seg, ettersom en bør få i seg noe ca 15 minutter etter trening.   Nå har jeg planer om å begynne på en detox kur, noe som kan være herlig å gjøre noen ganger i året. Ettersom jeg har jobbet i helsekostbutikk så vet jeg om en del typer, og jeg har tenkt å prøve en som bare tar noen få dager, som heter C24. Den har jeg hørt er HEFTIG, så jeg er litt redd, haha:p Du blander ren grapefruktjuice med et pulver som skal kvitte seg med avfallsstoffer i kroppen, i tillegg til å faste noen timer.   I'll keep you updated!