hits

Skjønnhetstips

Tilbud på leppefillere!

Annonse

Til dere som ønsker litt fyldigere lepper og mer fuktighet i leppene nå som høsten og vinteren kommer, så har min faste behandler Stine Storaunet et supert tilbud! Kun 2500 kroner for 1,0 ml Teosyal. Jeg bruker Teosyal selv, har brukt det i flere år og er veldig fornøyd!

Tilbudet gjelder på Klinikk Oslo hos Stine ut september.

Kontakt Stine på telefon 905 55 527 for å bestille time :)

 

Tilbud på leppefillere + spørsmål og svar om lepper

Reklame

Akkurat nå har min behandler Stine tilbud på leppefilleren Teosyal - kun fra 2500,- for 1 ml. 

Det er begrensede timer igjen og tilbudet varer ut 24. juni!

(Du finner informasjon om booking nederst i innlegget!)

 

Jeg har gått til Stine Storaunet i nesten 4 år nå tror jeg, og er så fornøyd med henne! Jeg får ofte spørsmål om leppeinjeksjoner og leppene mine, så jeg tenkte å svarte på noen av spørsmålene under:
 

Når begynte du med leppefillere?

 • Jeg begynte da jeg var 20, rett etter jeg begynte på hudpleieskolen. Altså omtrent syv år siden.

Hvor ofte fyller du på?

 • Cirka hver 5-6. måned.

 Hvor mye fyller du på om gangen?

 • I begynnelsen fylte jeg på 1 ml nesten hver gang, for å bygge opp det volumet jeg ville ha. Nå fyller jeg kun på 0,2-0,5 ml om gangen cirka, for å opprettholde det.

Rett etter behandling

Gjør det vondt?

 • Ja og nei. Jeg tenker aldri på smerten, fordi jeg gleder meg så mye til behandlingen, haha. Nå kan jeg også gjøre det uten å smøre på bedøvelse. Og så er det bedøvelse inni selve filleren, så det er helst det første stikket som gjør litt vondt. Sånn sviende og stikkende, men absolutt ikke noe big deal synes jeg. Hjernen min bare vandrer avgårde og jeg tenker mer på resultatet.

Hvilken type filler bruker du?

 • Jeg har brukt alt fra Juvederm til Hyaluronica til Restylane. Men de siste årene har jeg brukt Teosyal som jeg er veldig fornøyd med. Alle merkene har forskjellige fillere til forskjellige behov. Nå fyller jeg mest på med Teosyal RHA2 som er en mellomtykk filler som gir lite klumper. 

Bestill time innen 24. juni for å få tilbudet! Stine holder til på følgende Klinikker: 

Klinikk Oslo, bestill time på tlf 22980538

Le Skin Slependen, book online her eller på tlf 94133553 

Aurora senteret i Tønsberg, bestill online her eller på tlf 33324419

Du kan også ta kontakt med Stine på telefon 90555527 ved spørsmål.

 

Enkle tips for trette, slitne øyne

Sponsede produkter

Det er mange som sliter med "puffy eyes" eller hovne og røde øyne ofte med mørke ringer, særlig når en blir litt eldre eller når en er sliten. Det hender også meg, og når jeg først får det så føler jeg meg ikke særlig fresh. Det er vanskelig å sminke bort fordi det er liksom utstående og fremhever i tillegg de blå ringene under øynene. En ser rett og slett sliten ut. Spesielt hvis en har vært ute og drukket alkohol dagen før, hender det at en opplever det. Da føler en seg ekstra groggy, da øynene er slitne nok allerede. 

Men jeg har noen gode tips som hjelper utrolig godt på dette problemet, og generelt for å se mer opplagt ut.

IRIS Illuminating Eye Massage

Dette er et genialt lite redskap som har mange positive egenskaper for huden rundt øynene. Jeg bruker den derfor ikke kun når jeg har poser under øynene, men generelt for å holde huden i området så ung som mulig.

Enkelt sagt er det en massasjestav for øyeområdet. Den benytter en spesiell teknologi for å redusere synlige tegn på kråketær, mørke ringer og poser under øynene. Den har to moduser, en for lettere linjer og en for dypere rynker. Den forbedrer også opptaket og effekten av øyekremer og serum, derfor er den perfekt å bruke før du påfører produkter. Jeg føler alltid at jeg ser mer opplagt ut etter å ha brukt IRIS. Jeg bruker den også ofte på kvelden både før og etter påføring av krem. Prøver å ha den i nærheten og bruke den hver dag. Veldig enkelt redskap å ha i nærheten for å forebygge aldring av huden og for å ta bort poser under øynene.

Den er veldig behagelig å bruke og får øynene til å "slappe av" samtidig som den stimulerer huden. 

 

Exuviance DePuffing Eye Serum

Etter at jeg har brukt IRIS er Exuviance DePuffing Eye Serum det perfekte produktet å bruke. Dette er et kjølende serum med masse aktive ingredienser, inkludert AHA-syrer som er kjente for å forebygge rynker og aldring. Du ruller den bare på huden rundt øynene, og du kjenner umiddelbart en kjølende følelse. Huden får både fuktighet, kulde og aktive ingredienser som motvirker mørke ringer og poser under øynene.

Jeg ruller den på og lar serumet trekke godt inn. Etter noen minutter ser jeg merkbar forskjell på posene. Etterpå er det lurt å avslutte med en øyekrem slik at huden får forseglet fuktigheten godt. Etter en times tid oppnår du full effekt av behandling. Du får kjøpt denne i hudpleiesalonger og klinikker som selger Exuviance. 

To enkle tips for slitne, trøtte øyne!

Travel beauty must haves

Noen av produktene er sponset

Det er noen produkter jeg bare MÅ ha med meg når jeg reiser, ellers blir jeg stresset. Jeg har reist mye i det siste, også til hjembyen min Haugesund, så da passer jeg alltid på å ha med meg disse produktene.

Hempz Oil Treatment:

Perfekt olje for håret, gjør håret mykt og glansfullt uten å gjøre det fettete. I tillegg kan du trygt bruke den på hair extensions!

Sebastian Hydre kur:

Jeg bruker hele Sebastian Hydre serien, og denne er kjempebra for å gi håret ekstra næring en gang i blant. Også trygg å bruke på extensions, siden den inneholder mest fuktighetsgivende ingredienser og lite eller ingenting protein.


Sebastian Hydre Shine Define hårspray:

Denne bruker jeg mest som varmebeskyttende. Sprayer den på både vått og tørt hår. Perfekt å bruke til retting og krølling av håret, fordi den gir både glans og tekstur.

Urban Decay All Nighter make up setting spray:

Denne er et MUST! Hvis du vil at sminken skal vare hele dagen (og natten) så er dette sprayen å bruke. I tillegg til at sminken holder bra, så får den foundationen til å se bedre ut, og i tillegg gir den meg ikke kviser ved å tette til huden.

Wunderbrow:

Wunderbrow er et nytt brynsprodukt som er litt annerledes. Det skal være et produkt som er alt i ett, men selv foretrekker jeg å ha en blyant i tillegg. Det som er genialt med denne er at den sitter på i en evighet! Den holder brynene freshe hele dagen, og i flere dager om du ikke vasker den grundig av. Veldig bra hvis du skal på ferie og vil gå uten sminke, men likevel se fresh ut. Den blir litt stiv i konsistensen og ser ut som ekte hårstrå, hvis du gjør det riktig.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer:

Jeg foretrekker som sagt å ha en blyant i tillegg, og denne kan fungere helt bra alene. Jeg elsker brynsblyantene til ABH, fordi de er enkle å bruke og er kalde i fargene. Denne er en skrå versjon som gjør det lett å gjøre kantene på brynene. Jeg bruker den i Medium Brown.

Neutrogena Make Up Remover Cleansing Towelettes:

Egentlig er jeg ikke så fan av sånne servietter, men jeg har funnet ut at de er ganske praktiske å ha med på fly og på ferie. Jeg bruker dem absolutt ikke alene som rens, med mindre jeg er på fly og ikke har tilgang til vask og vil gjøre sminken min på nytt. Men de er betryggende å ha med, og også gode til å ta av øyensminke osv hvis du har dårlig tid eller bare vil få gjort renseprosessen raskere. Men den renser ikke huden alene i det hele tatt! Jeg liker denne fra Neutrogena, fordi den gir mye fuktighet og tørker ikke ut huden. Det er også Kim Kardashian sin favoritt, hvis det skulle være av interesse, mehe.

Exuviance OptiLight Daily Prep cleanser:

Denne bruker jeg hver morgen og kveld, og det er den beste rensen jeg har prøvd fra Exuviance. Kremete samtidig som den skummer litt, og passer veldig godt til de som vil forebygge rynker, ettersom den eksfolierer huden forsiktig hver vask.

Exuviance Night Lift:

Denne kremen bruker jeg hver natt, og den forsterker hudens naturlige reparasjonssyklus ved hjelp av unike aldringsingredienser. Den bidrar til å bygge nytt kollagen og hindrer at eksisterende kollagen blir ødelagt. Den styrker også hudens underliggende struktur, jeg kjenner at huden blir fastere, og kremen fyller ut mindre linjer og rynker. Jeg elsker at den holder huden fuktig hele natten.

Exuviance Triple Microdermabrasion:

Denne er det faktisk litt krise hvis jeg ikke har med meg! Det er den beste peelingen jeg har prød til ansiktet, og jeg må bruke den 1-2 ganger i uken for å holde huden ekstra glødende og glatt. Den polerer huden og den kjennes veldig jevn og frisk ut etterpå. I tillegg er den perfekt til å bruke før en maske for eksempel, siden ingrediensene trenger lenger ned i huden etterpå.


glominerals Protective Liquid Foundation:

Jeg klarer meg ikke uten glominerals foundationen, den dekker så bra og er så fuktighetsgivende. Jeg føler meg ikke fin komplett uten! Jeg har rett og slett ikke funnet noen annen som er bedre, så jeg kommer stadig tilbake til denne. 

glominerals Contour Kit:

Det er dette jeg bruker alltid. Smelter bra inn i huden siden det er mineralbasert, har fine kalde og varme farger, og en kjempefin highlighter! Highlighteren kan også bli kraftigere hvis du bruker litt vann på børsten. 

glominerals LUXE Pressed Powder:

Dette er pudderet jeg bruker til alt egentlig. Det er bake-pudderet mitt også, som jeg bruker sammen med kremkonturering. Det er veldig finmalt og tørker ikke ut huden. Jeg bruker pudder-puffen som kommer med til å presse pudderet inn i huden. Hvis jeg skal "bake", lar jeg det trekke godt inn i huden før jeg børster av det overflødige og tar på pudderkonturering. 

Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit "Medium":

Jeg bruker alltid disse fra ABH hvis jeg skal konturere med krem. Nå har jeg akkurat gått fra light til medium, og de er litt forskjellige. Fargene er kaldere og lysere i "Light", men samtidig er konsistensen på "Medium" mye mer kremete og enklere å påføre. Men jeg liker begge to like godt egentlig. De kan kjøpes på Brow Rehab.

Naked Original Eyeshadow Palette:

Naked1 paletten har alt du trenger, egentlig! Eneste jeg mangler er en helt sort skygge, men den er likevel favoritten min som jeg alltid tar med på tur. Elsker spesielt Half Baked gulløyenskyggen som jeg bruker med vann. Paletten passer bra til både dag- og kveldssminke.
 

Håper dere likte innlegget, bare spør hvis dere lurer på noe :)
 

 

Tilbud på leppefillere!

SponsetAkkurat nå har min faste behandler Stine tilbud på leppefiller! Det er et veldig bra tilbud, normalt koster det rundt 2800,-. Teosyal inneholder hyaluronsyre akkurat som Restylane, Juvederm osv, det er bare et annet merke. Det er den samme filleren som jeg har i mine egne lepper og den varer mye lenger enn annet jeg har prøvd. Den gir også mye volum, ergo navnet Kiss.

Noen bilder av mine lepper etter behandling:Stine gjør behandlinger på følgende steder:

Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien

Aurora senteret i Tønsberg

Cutshim i Svelvik.

Hvis du vil bestille time eller har noen spørsmål ring: 90 55 55 27

 

New in // Skjønnhet

Nå er det lenge siden jeg har skrevet om skjønnhetsprodukter, så her er noen anmeldelser av mine siste innkjøp.

Beauty Blender Nude

Jeg er helt avhengig av Beauty Blender for å få foundation jevn og fin, så jeg var veldig excited for å prøve noen av de nye versjonene. Den Nude-blenderen er akkurat den samme som den originale rosa, men jeg bare elsker at den er en annen farge, pluss at jeg trengte en ny en uansett. De blir litt slitne etterhvert, og kan få litt hull her og der, og da er det lurt å bytte dem ut. Men de varer en stund! Først klemmer jeg svampen under vann og håndkletørker den lett. Så påfører jeg foundation med hendene eller en børste, og deretter presser jeg Beauty Blenderen gjentatte ganger over hele ansiktet for å trykke den skikkelig godt inni huden, slik at det ser ut som sminken ikke kun ligger på overflaten. Jeg bruker den også til å blende kremet contouring.

Beauty Blusher

Beauty Blusher er et helt nytt produkt som skal passe til kremete blusher. Jeg liker egentlig ikke cream blushere og bruker det sjeldent, men denne svampen er også perfekt for flytende highlightere! På grunn av størrelsen så kommer du lett til på de stedene du vil fremheve, og den flytende highlighteren blir veldig fint blendet. Og så er det greit å ha et eget produkt til enten blush eller highlight, fordi du vil ikke bruke foundation-svampen til dette. Da blir pigmentene fort mikset sammen.

 

Blendercleanser Solid

Det er veldig viktig at du renser Beauty Blenderene ofte, da svamper har lett for å holde på bakterier. Den absolutt beste såpen til Beauty Blendere er Blendercleanser Solid. Den renser all sminke av svampen på 1-2-3! Jeg renser svampen nesten daglig, og da er det viktig at det går litt raskt. Den ser ut som en typisk fast, hvit såpe, og du bare surrer BB lett i sirkelbevegelser inntil den, og deretter skyller og klemmer ut sminken. Jeg har også prøvd flytende såper, men de fungerer ikke i nærheten så bra. Denne er definitivt en must-have!

Color Switch er et ganske genialt produkt. Den gjør det mye enklere å rense børsten i mellom skifte på øyenskyggefarger, uten å bruke vann. Du trenger kun å dra børsten frem og tilbake i den tørre svampen, og så blir den så og si helt fri for farge. På den måten kan du raskt bruke forskjellige øyenskygger med den samme børsten. Eneste er at jeg påfører mange øyenskygger med vann for å få dem enda mer pigmentert, men de har også en som heter Color Switch Duo med en våt svamp i midten som er mer passende til dette.


Dior Backstage Brushes, Professional Finish Powder Brush nr. 14

Jeg ønsket meg sminkebørster til bursdagen min, og fikk denne digge børsten fra Dior av en venn. Det var akkurat det jeg trengte, en stor pudderbørste som distribuerer pudder jevnt over hele ansiktet. Jeg bruker den mest til bronzere, fordi jeg føler meg ofte litt blek etter contouring, eller bare generelt. Da er det bra med en enkel børste uten for tette hårstrå. Men den kan også fint brukes litt løst finishing pudder for eksempel.Mii Bronzing Face Finish i fargen Jewel 02

Mii er et merke som kun selges i skjønnhetssalonger, og det er mineralbasert. Jeg får aldri nok bronzere, og denne har en del shimmer i seg som gir en veldig fin glød til ansiktet. Kunne ønske den var litt kaldere, men utenom det så elsker jeg den. Siden den er litt varmere er den veldig fin til å bruke som blush i kinnene. 

 

Håper dere likte innlegget!

Inneholder affiliatelenker

Min brynsutvikling

Sponset

Sist uke var jeg tilbake hos min brynsstylist Silje på Brow Rehab på Frogner, for å få stell på disse bryna. Det er lenge siden jeg har vært her nå, og i tillegg har jeg brukt Castor-oil i noen uker for å få mer hår på brynene, så jeg var spent på å se resultatet.

Det er ikke så lett å se effekten av Castor-oil før en har farget brynene, da blir liksom de lyse hårene mer synlige. Og jeg ser faktisk forskjell på brynene. Hårene har blitt tettere, noe som gjør at brynene ser kraftigere ut. Men jeg skal nok fortsette å bruke den.

Brynene mine ser mye mer naturlige ut nå, og det liker jeg! På bildet over har jeg bare brukt bittelitt av blyanten Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills i fargen Medium Brown. Både brynsminke og Castor Oil får du kjøpt på Brow Rehab.
 

Min brynsutvikling

 

Seriøst, bare se forskjellen på dette her. Altså 2009, hjelp! Tenk at de var så tynne. Og 2012; utrolig elendig sminke, og brynene henger nedover. Det at de henger nedover har vært det største problemet med brynene mine, men Silje har fått det til utrolig bra kun ved å vokse og nappe, ikke å klippe. Jeg anbefaler ikke å klippe brynene. Da ser det kanskje fint ut i en kort periode, og så kommer problemet tilbake igjen. Det forstyrrer brynets naturlige form.

 

Første gang jeg fikk brynsløft på Brow Rehab:

Få stell på bryna dine du også! Ring 22 55 16 00 eller gå her for å bestille time.

 

Brow Rehab // ny avdeling Frogner

Sponset

På torsdag var jeg innom den nye avdelingen til Brow Rehab på Frogner for å fikse brynene hos flinkeste Silje. Jeg var så spent på å se hvordan det var der, og det var fint! Ikke rart de må åpne ny avdeling i Oslo når det går så bra! Ikke f*en om jeg drar et annet sted enn Brow Rehab for å fikse bryna iallefall, lol. Til å sminke brynene mine bruker jeg Brow Wiz og Dip Brow Pomade i fargen Medium Brown. Spesielt Brow Wiz'en er jeg helt avhengig av, for den er så tynn og fin og enkel å forme brynene med. I tillegg er den veldig kald og ikke rødlig i tonen.

 

Liten fun fact da: Akkurat kommet hjem til en venn av meg senere på dagen, plutselig får jeg Snapchat-video fra Silje som har smugfilmet meg på vei bort mens hun sitter på Olivia, og i det hun zoomer inn så hører jeg bare: "lite creepy eller, Heidi" OMG, skjønte ingenting, trodde jeg skulle le meg ihjel. Den dama er bare rå.

Den nye salongen ligger forresten i Oscarsgate 35b! Men de har også en på Pilestredet og en i Bergen. 

Bestill time online her eller på telefon  22 55 16 00

 

Brow story, bro

Sponset

 photo brow rehab oslo_zpsi26omqsf.jpg

I dag var jeg en tur innom Silje på Brow Rehab for en Petite Express. Alltid koselig der! Jeg nevnte at jeg skulle fylle ut nasolabialrynkene mine i morgen, og da sa Silje at jeg kom til å se ut som en ball i trynet. Tell me how you really feel! Haha. Jeg begynner å bli high maintenance når jeg drar på årene ass. Kan Kim Kardashian se så bra ut når hun er 35, så skal faenmeg jeg det også. Det gikk opp for meg her om dagen at jeg blir 27 år dette året.. Hjelpes.

Jaja, Elin og jeg matchet perfekt i dag, haha. For all del, ikke stjel mitt basic antrekk! Btw, rocker jeg sorte øyne eller??

Some beauty must-haves

 photo beauty must haves house of lashes siren bombshell-4_zpsonwa4jqr.jpg

I går gikk jeg til innkjøp av noen skjønnhets must-haves! House of Lashes er noen av mine favorittvipper, de har så mange fine typer og så kan en bruke de mange ganger fordi de er så solide. De er også veldig enkle å påføre.

Hvis du har disse to parene så har du omtrent vipper til enhver anledning! (Vippene er håndlaget av sterilisert menneskehår og kan kjøpes på H&M.)

 photo beauty must haves house of lashes siren bombshell1_zpsywnznaag.jpg

Siren: Disse er veldig fluffy og volumøse, og gir en litt sånn Kim Kardashian-look. Det kommer litt an på hvordan du sminker deg. De passer veldig godt til både hverdags og fest, og du ser en markant forskjell. Jeg liker disse hakket bedre enn Bambie, som er nesten like, men disse er helt sorte mens Bambie er sorte med brunt innimellom, og så har Siren mye mer bøy, som gjør dem enklere å sette på. Bambie er nesten helt flate, så jeg måtte krølle dem med vippetang selv.

Bombshell: Disse vil jeg også si passer til enhver anledning, men om du vil ha en heftig festlook så blir de kanskje litt korte. Til hverdags er de helt perfekte, de ser ganske naturlige ut på, uten å se kjedelige ut. Av og til vil man ikke ha de heeelt lange, men likevel ha volum og da er disse helt perf. 

 photo vipper_zpsg9xotw6w.jpg photo beauty must haves house of lashes siren bombshell-2_zpsscbwhxdr.jpg

Mine favorittstrømpebukser fra H&M:

20 Denier Semi Shiny gir en skikkelig airbrushet look på bena, og også en fake tan. Hvis ikke selvbruningen er helt on fleek så pleier jeg å ty til disse, og i tillegg nå som det fortsatt er litt kaldt for bare ben, så er dette den perfekte løsningen. Jeg driter i hva MinMote osv sier, at en absolutt ikke skal gå med nudefargede strømpebukser. De ser kjempefine og naturlige ut på, ikke sånn skinnende! Og nå har de også fått dem i XS, jeii. De finnes i tre forskjellige fargetoner tror jeg, men jeg går som regel for Tan. De varer ikke kjempemange bruk, men så koster det bare 49,- for to par, så det funker.

 

Tilbud på leppefillere!

Sponset


 

Akkurat nå har min flinkeste behandler Stine tilbud på leppefillere! Du får 1 ml Teosyal for kun 1990! Det er et supertilbud. Sykt å tenke på hvor mye leppene mine har forandret seg siden jeg begynte å fylle på:

 photo lips teosyal kiss fillers restylane2_zpsbttxfg2z.jpg

Førbildet er fra 2010 og etterbildet er tatt i 2014 tror jeg, så de er nok enda større nå, hehe. De andre bildene er fra i år. Jeg bruker selv Teosyal i leppene, og fyller på rundt 0,5 ml hver gang, cirka en gang i halvåret. I begynnelsen fylte jeg som regel 1 ml hver gang. Teosyal er en Hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen og forsvinner etterhvert, akkurat som Restylane, Juvederm osv. 

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant5_zps8djhsluv.jpg

 photo Kiss-fillerbehandling1_zps3eismo17.jpg

Tilbudet varer ut april! Stine jobber i Oslo på Pure Beauty og Klinikk Oslo, og på Aurora Senteret i Tønsberg. Bestill hos henne på tlf: 905 55 527 eller e-post: stine@storaunet.no

Alex Sushi med Glossybox

 photo alex sushi glossybox sensai_zps3douffhe.jpg photo alex sushi glossybox sensai-17_zpsojqpwp0k.jpg

På onsdag var jeg på Alex Sushi i forbindelse med den nye Glossyboxen med Sensai. Først fikk vi noen digge velkomstdrinker og minglet litt, før vi ble med inn på kjøkkenet og fikk se sushikokken tilberede Sashimi. Det var veldig spennende å se hvordan han gjorde det. Men jeg takler ingenting som har med blod og kapping av hoder å gjøre så jeg cringet et par ganger der, haha. 

 photo alex sushi glossybox sensai-3_zpsrjofi6wf.jpg

Jeg spiser det meste utenom sushi egentlig, så jeg var litt nervøs for spise det. Har smakt det før, men har bare ikke taklet tanken på at det er rå fisk, og så har det smakt for mye fisk liksom. Men med litt moralsk støtte fra Agnes Lovise og Celina klarte jeg å faktisk å spise det. Vi fikk også Sake (en japansk shot) som vi skulle heve og drikke etter at vi hadde «hilst» på hverandre. En tradisjon i Japan. Jeg trodde Sake var heftig sterkt men det var ikke så verst.

 photo alex sushi glossybox sensai-5_zpstldoaifu.jpg

Etterpå dro vi inn i den fine spisesalen og fikk servert de andre rettene. Vi fikk også forskjellig drikke til hver rett, blant annet Manzanilla sherry, Riesling, tysk sekt og sitrussake. 

Jeg spiste til og med kamskjell! Det var ikke så verst det heller, bortsett fra en rar konsistens. Og så var det med trøffel, noe jeg ikke er så fan av. Men morsomt å smake.

 photo alex sushi glossybox sensai-9_zpsbax17n6g.jpg photo alex sushi glossybox sensai-11_zpsl0keudoq.jpg

 photo alex sushi glossybox sensai2_zpswav7xnkl.jpg

Meg og Agnes Lovise

 photo alex sushi glossybox sensai-15_zpsjgmdpoyw.jpg photo alex sushi glossybox sensai-8_zpsydccsew8.jpg

Celina og Chioma

 photo alex sushi glossybox sensai-13_zpsqloyheja.jpg photo alex sushi glossybox sensai-14_zpsxiwff2vz.jpg

Jeg likte best Sashimien! Men kanskje hvis jeg spiser det andre nok ganger så begynner jeg å like det også. Alex Sushi er iallefall et supert sted om du skal spise sushi og ha noen gode drinker. Hadde en såå hyggelig kveld! Skjønnhetsbloggere er best, hehe <3 

 photo alex sushi glossybox sensai-12_zpsqfhb7nfg.jpg

Slik ser den nye Glossyboxen med Sensai-produkter ut! Men jeg vil ikke avsløre hva som er inni siden det er halve gleden av å abonnere på disse :)

Matte red nails

Sponset

 photo matte red nails roslashde negler gel-2_zpssnkwopqr.jpg photo matte red nails roslashde negler gel-3_zps8odcacxc.jpg

På fredag var jeg hos Narmin for å freshe opp neglene mine. Hun jobber på Omerta, samme sted som jeg fikser håret mitt, og hun er kjempeflink på gelnegler. Jeg hadde lyst på noe feminint og ikke helt nøytralt/nude, så vi valgte å gå for matte, røde negler denne gangen. I love it <3

 photo lakk2_zps0kvemtry.jpg

Bestill time online her eller på telefon 948 06 225. Adresse Bygdøy Allé 66.

Husk at det er 30% rabatt til førstegangskunder!

Sjekk også ut Instagramen hennes @n.segerblad for å se alt det vakre hun gjør!

Vinylux Spring Collection 2016

 photo Art Basil Vinylux Art Vandal-7_zpssmdqtucv.jpg photo Vinylux Art Vandal 1_zpsrl9ptu2g.jpg photo Art Basil Vinylux Art Vandal1_zpsbouoxpha.jpg

Se så mange fine farger i Vinylux vårkolleksjon - Art Vandal! Som regel er det mer knalle farger til sommeren, og pastell til våren, men denne gangen er det litt omvendt. Jeg synes alle fargene i denne kolleksjonen er flotte og anvendelige, og jeg gleder meg til å prøve alle sammen. I dag gikk jeg for Art Basel, en grønnfarge med litt shimmer i:

 photo Art Basil Vinylux Art Vandal_zpsik62vm81.jpg

Loves it <3

Brown eyes

 photo valentines sminke eyes brune kontaktlinser urban decay_zpsbkwdvjve.jpg

Det øyeblikket når du føler at du har blitt født med feil øyenfarge, grr. Neida, jeg veksler litt, vet ikke om jeg kler brune så godt egentlig. Jeg bruker Air Optix Colors forresten, her i fargen Brown. De er supergode og ser veldig naturlige ut i forhold til mange, fordi de er malt på en spesiell måte. Men det irriterer meg noe grenseløst at de ikke har de for skjeve hornhinner! Jeg må derfor legge de oppå mine vanlige kontaktlinser, siden jeg er så og si blind uten, og det er ikke superbehagelig å ha to lag med linser. I tillegg blir det litt tåkete. Så jeg bruker dem kun til spesielle anledninger og til bilder. De kommer nok til å komme for skjeve hornhinner også, men det tar alltid mye lenger tid. Blæ.

Jeg holder forresten på å redigere bilder fra dagens antrekk, de kommer senere i kveld :) Og så er det siste sjanse for å bli med i Exuviance konkurransen HER! Vinneren trekkes kl 00.00.

New set of lashes by Kassandra

Sponset

På torsdag var jeg hos Kassandra på Rapide for å sette på et nytt sett med volumvipper. Jeg har brukt falske remsevipper en liten stund nå for å teste det ut, men ble så lei av å sette det på hver dag! Herlig å våkne med fine vipper, all done.

 photo vippeextensions rapide kassandra oslo heidichic4_zpsam3nkjyo.jpg

 photo vippeextensions rapide kassandra oslo heidichic9_zpscogwcabb.jpg

Kassandra er kjempe flink og nøye, og det er alltid behagelig når jeg er der. Det svir ikke eller noe, og padsene hun bruker under øynene er veldig gode og irriterer ikke øyet. Her har hun brukt fra 13-14 mm, D-curl og 3-5 vipper per naturlige vippe.

For å bestille time hos Kassandra, ring Beauty Lounge Steen & Strøm på telefon 96 09 78 90

 

Blue my mind

 photo hm nail polish azure blue_zpsnodnas56.jpg

Lapis Lazuli by H&M

 

Jeg elsker blå negler, og har alltid hatt en favoritt blant H&M, nemlig Blue My Mind. Denne er dessverre borte i det nye sortimentet deres, men denne, Lapis Lazuli er veldig lik heldigvis. De har virkelig blitt gode på neglelakk, de holder godt og penslene er nesten helt lik Essie sine. Thumbs up.

I dag har jeg vært hos bestekompisen min og sett på den nye leiligheten hans. Nå er vi practically naboer, jei! Han tok også antrekksbilder av meg som kommer på bloggen senere i dag :) What are friends for...

Let's talk about lips

Sponset

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips5_zpsvsnrwxr2.jpg

Jeg blir alltid litt forbauset når folk lyver om hva de har gjort med ansiktet eller kroppen sin, når det er helt åpenlyst at noe er forandret. Å ikke velge å svare er greit, for det er jo selvfølgelig en privatsak og opp til hver enkelt, men jeg hadde selv synes at det var flaut hvis alle tydelig hadde sett at jeg hadde gjort noe og jeg hadde nektet for det. Jeg synes det er viktig å stå for valgene en tar, og ikke være flau over det. Det virker litt svakt. Kanskje de ikke vil fremstå som dårlige forbilder? "Forbilde"... for et buzzword. Vi burde kanskje heller lære oss å tenke selv, istedetfor å skylde på andre mennesker. Jeg orker ikke å være flink pike, sorry (not sorry).

Uansett, på onsdag var jeg hos behandleren min StineKlinikk Oslo og fylte på leppene mine. Denne gangen fylte vi på 0,6 ml Teosyal, en del mer enn jeg pleier. Som regel trenger jeg bare en liten touch up etter at jeg har gjort dette i fem år. Jeg får en del spørsmål om fillere og hvilke jeg bruker, og jeg har nå brukt Teosyal i et par år. Jeg har også prøvd mange ulike versjoner av Juvederm, Restylane og Hyaluronica. Alt sammen er hyaluronsyrer, bygget opp på forskjellige måter, noen med større molekyler og andre med mindre, utifra hvilket resultat en ønsker. Jeg er veldig fornøyd med Teosyal, og de fleste sortene er også mye rimeligere enn de fra konkurrentene. Det er trossalt en investering å fylle i leppene, og en kan spare ganske mye på det.

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips2_zpsaa3ztlvc.jpg

I begynnelsen når jeg begynte å fylle i leppene så ble jeg ofte skuffet fordi det gikk så fort ut, men så fikk jeg se en dame som ikke hadde fylt på leppene sine på flere år, og de var fortsatt like store. Da skjønte jeg at jeg til slutt kom til å slippe å bruke så mye penger på det. Jo mer du fyller på, og over lengre tid, jo mer arrdannelse skapes, og filleren holder bedre. Good news! Og om jeg skulle ombestemme meg og ville ha mine naturlige lepper tilbake så hadde jeg nok fått bort cirka 90%, om ikke mer, av filleren, ved å få injisert et stoff som heter Hyalase. Jeg har aldri fått noen reaksjon på verken fillere eller Hyalase, bortsett fra blåmerker og hevelser. Så lenge du bruker et sertifisert stoff og en god behandler, så er slike behandlinger veldig trygge.

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips8_zpsgn8zkxat.jpg

Disse bildene ble tatt i går, og de er fortsatt ganske hovne, så de vil bli en del mindre i løpet av et par uker. Blåmerkene kommer som regel etter et par dager, og den verste hevelsen kommer som regel dagen derpå. Da hender det at jeg ser direkte latterlig ut, haha. Men dette går over etter en dag og to. Jeg fikk nesten ingen blåmerker denne gangen, men har funnet ut at flytende leppestifter er veldig effektive til å dekke til eventuelle blåmerker. Og faktisk til å gjemme hevelsen litt også. Spesielt de nye fra MAC, Retro Matte, for de er så utrolig pigmenterte. I tillegg trenger du eventuelt en god concealer til å dekke utenfor leppene. 

Jeg velger å være ærlig om hva jeg gjør med ansiktet mitt, fordi jeg synes ikke det er noe å skamme seg over, og jeg liker generelt ikke å lyve. I tillegg så håper jeg at jeg kan opplyse folk litt mer om hva det går ut på, slik at de enklere kan ta en avgjørelse selv på om det er noe for dem eller ikke. 

 

Stine er injeksjonsspesialist, du kan lese mer om hennes kompetanse på hjemmesiden hennes her.

Hun jobber på følgende steder i Oslo/Tønsberg:

Klinikk Oslo22 98 05 38 eller 90 55 55 27

Pure Beauty Frogner tlf.: 905 55 527

Aurora Senteret, Tønsberg tlf.: 333 24 419

Eiksmarka tlf.: 905 55 527 

Nude nails

Sponset

 photo image1_zps2p7bhlmd.jpg

Mine nye nude negler som Narmin fikset på meg hos Omerta i dag ♥ Custom made color som hun mikset til meg, så fornøyd med den! Fortsatt 30% avslag ut januar på alle neglebehandlinger :) Bestill på telefon 94 80 62 25

Dark or original?

 photo Myth MAC1_zps8uzzjf0d.jpg photo Myth MAC2_zpsvlqfkccv.jpg

Før jul skrev jeg et innlegg om at jeg var veldig fornøyd med St. Tropez Original Mousse-selvbruningen, og at jeg endelig hadde funnet en selvbruning jeg kunne bruke hele året. Jeg nevnte også at jeg hadde lyst til å prøve moussen i Dark, for å se hvordan den var i forhold, eventuelt om den var bedre.

Jeg ble supertan bare ved et lag med Dark, og fikk kommentarer på hvor brun jeg var. Men etter å ha skylt av guide-fargen med varmt vann så var den helt ubrukelig. Jeg har åpenlyst for lys hud til å bruke Dark, jeg soler meg jo aldri. Det så ut som jeg hadde små fregner over hele kroppen. En må ha solt seg en del eller være mørkere i huden for at Dark skal fungere, det er vel sikkert derfor de har laget den også. Jeg prøvde et par ganger til, men det gikk bare ikke, og ble kjempeflassete. Så jeg ville bare gi min erfaring med produktet. Jeg er dog fortsatt veldig fornøyd med originalen!

English: I wrote an entry right before Christmas about how happy I was with the St. Tropez Original Mousse, a tan I can use all year around! But I wanted to try the Dark version to see if it was better. I am obviously too fair skinned to use the Dark one, as I never suntan. The color looked pretty at once, and I was very tan, but after showering it looked like I had freckles all over my body. It looked like my original skin just bursted through the self tan. I tried a couple more times before giving up, it just wasn't working. But maybe if you have darker skin you will like it!

 photo st. tropez self tan mousse_zpsm9vflrfj.jpgOriginal

 

Nail inspo

 photo nailinspo_zpse1mlvdq9.jpg photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.05.23_zpsckadpfy8.jpg photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.05.37_zpsatb3e3ho.jpg photo nails_zpsg2pyut9e.jpg photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.04.18_zpsn8zh6ole.jpgAlle negler av Narmin Segerblad

Nå er det siste sjanse til å benytte seg av tilbudet hos min dyktige negledesigner Narmin hvor du får hele 30% avslag på alle neglebehandlinger! Varer kun ut januar :) Få gorgeous negler før helgen!

Bestill online her eller på:

 • Tlf.: 948 06 225
 • Bygdøy Allé 66, 0265 Oslo

I samarbeid med Narmin

Sunday Brunch

Sponset

 photo nsi sunday brunch matte nails negler2_zpsoh76retu.jpg 

 photo nsi sunday brunch matte nails negler-10_zpsqf2kvmnk.jpg

I går var jeg hos Narmin på Omerta og fikset gelneglene mine. Vi gikk for en brunlilla tone denne gangen - Sunday Brunch fra NSI. I tillegg fikset hun en matte finish på dem. Narmin er så dyktig, jeg er så fornøyd!

Narmin har 30% rabatt på alle neglebehandlinger ut januar! 

 

Benytt deg av tilbudet ved å bestille online her eller på:

 • Tlf.: 948 06 225
 • Bygdøy Allé 66, 0265 Oslo

 

X-mas lashes

Sponset

 photo vipper rapide for brows volum9_zpsipulnbtt.jpg

Rett før jeg reiste hjem til jul så fikk jeg ordna vippene mine hos flinke Kassandra. Alltid behagelig å sitte i stolen der, hun er så hyggelig :) Jeg er utrolig fornøyd med vippene, de har holdt kjempe godt! Som du kan se under så er det ikke så stor forskjell på før og etter refill, etter cirka tre uker: photo vipper rapide for brows volum2_zpshdwsucsq.jpg

Jeg har aldri hatt noen vipper som sitter så godt som dette, i tillegg så liker jeg veldig godt at hun graderer størrelsen fra innerst til ytterst, slik at jeg får en liten cat eye-effekt.

For at extensionsene skal sitte så lenge som mulig, så skyller jeg ikke øynene under vann hver gang jeg vasker ansiktet. I stedet fjerner jeg sminken med bomullspads of Q-tips. Det er likevel viktig å skylle et par ganger i uken, ellers kan det oppstå bakterier. Utenom det så hjelper det å børste dem en gang til dagen, da ser de også finere ut. Det er en stor fordel om du klarer å sove på ryggen (noe som også er viktig for å forebygge rynker) men det er jo ikke alle som orker det. Du kan bruke mascara på vippene, men det vil få dem til å falle av fortere, og det er en kinkig prosess å fjerne mascaraen. Jeg pleier av og til å bruke det rett før jeg skal fylle på igjen, når det er lite vipper igjen. Men heldigvis har jeg sluppet det med Kassandra sine skillz :)

 

 photo vipper rapide for brows volum-7_zpsw4ofhy4y.jpg photo vipper rapide for brows volum-8_zps48bu0tl3.jpg photo vipper rapide for brows volum-9_zpshkp90q48.jpgBestill time hos Kassandra:

 • Ring: 960 97 890
 • Beauty Lounge Steen & Strøm, 1. etasje

Holiday nails

 photo julenegler holiday nails jul negler-8_zps1qma7c1a.jpg

I går fikset jeg neglene mine med litt glitter. Det er jo trossalt jul. 

Du trenger:

1. Underlakk eller fargelakk

2. Negleglitter

3. En skål

4. Top Coat

 photo julenegler holiday nails jul negler1_zpslttl8cfn.jpg

Først la jeg en perlemorfarge fra Yves Rocher, 04. Champagne Rosé Perle. Deretter fant jeg frem en skål og drysset glitteret direkte fra flasken oppå lakken før den tørket. Når jeg hadde dekket neglene nok med glitter, forseglet jeg glitteret med en topplakk, Essie Gel Setter.

 photo julenegler holiday nails jul negler-6_zpsdk6pwq60.jpg

Electric Pearl

 photo electric pearl HampM neglelakk nail polish1_zpsdgh9hqqh.jpg

H&M sine lakker er faktisk ganske bra, og de har fått et veldig stort utvalg med det nye designet. Jeg elsker Electric Pearl, skikkelig chrome-aktig. Dette er to lag oppå en mellomgrå Gelish, og så avsluttet jeg med Essie Gel Setter Top Coat. Den gjør at lakken får ekstra fin shine, og sitter lenge! Den er fortsatt plettfri etter tre dager.

 photo IMG_5742 1_zpsqz8mbgif.jpg

Likey?

Endelig en selvbruning som funker!

 photo st. tropez self tan mousse_zpsm9vflrfj.jpg

Endelig har jeg fått tak i en selvbruning som funker! Det vil si funker året rundt. Jeg soler meg aldri, derfor er jeg avhengig av en selvbruner som jeg kan bruke stort sett hele tiden. Jeg har vært borti brukbare før, men problemet har stort sett vært flassingen, og det er et stort problem. Da har jeg fin tan i et par uker, og så ser det ut som om jeg er midt i ett hamskifte etterpå. Ellers er fargen for lys, forsvinner for fort, produktet tørker ut huden osv. Det er så mangt som skal klaffe.

Da jeg var på Face It på Frogner og fikk hudpleiebehandling for litt siden, så spurte jeg hudpleieren der om hva hun anbefalte. Og det var St. Tropez self tanning mousse, den originale. Den har også utrolig mange bra anmeldelser på nettet, nesten fem stjerner i gjennomsnitt, så jeg tenkte at jeg måtte prøve den. Jeg har prøvd Express versjonen før, og den var IKKE noe å skryte over. Fin farge, men den flasset veldig.

Nå har jeg brukt den originale St. Tropezen i over en måned, og det er kun nylig jeg har begynt å flasse bittelitt. Det er nesten ikke nevneverdig flassing i forhold til andre selvbruninger, og det tok veldig lang tid før det i hele tatt skjedde. I tillegg har jeg kun skrubbet meg én gang og ikke brukt fuktighetskrem ofte nok i det hele tatt, så det er ganske imponerende at den har holdt såpass lenge. Den lukter ikke selvbruning, og inneholder Aloe Vera, så jeg opplever ikke at den tørker ut huden.

 photo tan copy_zpsflv50n3j.jpg

1. Bliss Blood Orange+White Pepper Sugar Scrub her // 2. St. Tropez Self Tan Mousse her // 3. St. Tropez Tan Application Mitt her // 4. St. Tropez Everyday Body Moisturiser her

Selvbruningen påføres etter dusj og skrubb, og så skal den skylles av etter cirka 8-10 timer. Det er guide-fargen som skylles av, altså den overflødige fargen. Dermed slipper du å skitne til sengetøy osv, hvis du påfører den på dagen og dusjer på kvelden. I tillegg så kan en bruke fuktighetskrem hver dag! Det har jeg virkelig savnet, for jeg var så flink på det før. Fuktighetskrem gjør at selvbruningen varer lenger og ikke flasser. Jeg skrubber meg cirka en gang hver uke eller hver andre uke, og til og med da får jeg ikke nevneverdige skjoller. En del av fargen forsvinner, men jeg får en jevn overflate og kan påføre farge på nytt. 

Forresten, St. Tropez hansken er magisk! Jeg har aldri brydd meg med å bruke hanske før, men altså til mousse så passer den perfekt. Det tar halvparten så lang tid å påføre selvbruningen, og resultatet blir mye jevnere. I tillegg er det mye enklere å komme til på ryggen. Virkelig en must have. I tillegg har jeg St. Tropez Everyday Moisturiser som er en kjempegod fuktighetskrem til kroppen som samtidig gir litt farge. Jeg bytter på den og vanlig fuktighetskrem. Jeg anbefaler å bruke fuktighetskrem iallefall hver andre dag.

Har du prøvd St. Tropez Self Tanning Mousse? Hva synes du?

 Ad links

Nails by Narmin // -30% på negler

Sponset

 photo negler omerta narmin-2_zpsc1irxz7z.jpg photo negler omerta narmin-21_zpsuor15jsc.jpg

På mandag var jeg hos NarminOmerta og satt på negler. Jeg har gått så lenge uten nå, så det var kjempeherlig å få dem på! Narmin er superflink. Hun lager gelénegler og de blir virkelig helt perfekte. Bare sjekk ut Instagramen hennes @n.segerblad, altså, resultatene snakker for seg selv. Nå har jeg prøvd både akryl og gele, men jeg tror jeg foretrekker gelé. De blir liksom litt finere nederst ved neglebåndet, og så virker de mer "ekte". Litt tynnere er de også. 

 photo negler omerta narmin-20_zpsegrpdm6w.jpg photo negler omerta narmin-5_zpst5ughsea.jpg

Jeg gikk for en grå farge, Gelish i Cashmere Kind of Gal. Var den ikke fin? Jeg synes det er digg å ha litt diskret, lyse farger, da kan jeg lakke over med vanlig lakk hvis jeg blir lei eller bare vil ha en forandring for en dag.

 photo negler omerta narmin dajana tomanovic_zpskujhq47a.jpg

Søte Dajana kom også innom salongen :) Hun fikser også neglene sine hos Narmin.

 photo negler omerta narmin-18_zpsz5ulj7mb.jpg photo negler omerta narmin-7_zpsqxtlfriv.jpg photo negler omerta narmin-24_zpsxrfluxbn.jpg photo negler omerta narmin1_zpszasirwe8.jpg

Nå har Narmin et spesialtilbud til dere, nemlig -30% ut januar på ALLE neglebehandlinger! Du kan sjekke behandlinger og priser her.

Du kan bestille online her eller på:

 • Tlf.: 948 06 225
 • Bygdøy Allé 66, 0265 Oslo

glominerals Contour Kit

 photo glominerals contour kit1_zpszejsgfz5.jpg

Da jeg var på Brow Rehab her om dagen så fikk jeg med meg glominerals sitt nye Contour Kit. Jeg har hatt så lyst til å prøve det og var så spent på om det var bra! Nå har jeg brukt det de siste tre dagene, og jeg må si at jeg er veldig imponert. Jeg synes rett og slett det er bedre enn Anastasia sitt. Grunnen til det er at glominerals er mineralbasert, og smelter derfor mye bedre inn i huden. Det er ikke så tørt, og det er mye enklere å blende og jobbe med. I tillegg liker jeg veldig godt fargetonene. Begge skyggene er kalde, og highlighterne går i rosatoner istedetfor gultoner. Og må jeg nevne at den highlighteren her er insane fin? Paletten er seriøst verdt å kjøpe bare på grunn av shimmerhighlighteren. Det er den fineste highlighteren jeg har! Men du må bruke veeeldig lite av den, da den er veldig kraftig. Den uten shimmer er også kjempefin, og gir mye større effekt enn Anastasia sine matte highlightere.

 photo c800x659_zpsv5ey7ami.jpg

Kitet kan du kjøpe på Brow Rehab, Real Techniques Flat Contour Brush her og Tapered Blush Brush her

Jeg bruker kitet i fargen Fair to Light, men den finnes også i Medium to Dark. Over ser du den jeg bruker, men fargene er mye kaldere enn på bildet. Jeg bruker som regel bare disse to Real Techniques børstene til å konturere med, og de passer kjempebra til dette kitet. Flat Contour Brush bruker jeg til å lage skyggene med, og Tapered Blush Brush til å highlighte med.

 photo glominerals contour kit4_zpsmunvnbx6.jpg photo glominerals contour kit2_zpsxiehw02r.jpg

Hvilket Contour Kit bruker du?

INSTAGRAM AND SNAPCHAT @HEIDICHIC

 

Brynsløft på Brow Rehab

Sponset

 photo brow rehab browrehab oslo silje-4_zpsbwwhcvd2.jpg

I går var jeg innom Brow Rehab hos Silje og hadde en liten brow lift! Det er kjempelenge siden jeg har vært der nå, og det merkes godt på bryna. Silje er så utrolig dyktig, jeg tør nesten å påstå at hun er den beste brynsstylisten i Oslo. Ikke minst så er hun en utrolig kul jente, alltid hyggelig å være der.  

 photo brow rehab browrehab oslo silje1_zpsx0dxktlo.jpg

Uten brynssminke:

 photo brow rehab browrehab oslo silje5_zpskifljhdw.jpg

Med brynssminke:

 photo brow rehab browrehab oslo silje4_zpsfmq1anog.jpg

Var det ikke fint?? Silje er magisk!

 photo brow rehab browrehab oslo silje-9_zpswwikoquf.jpg

Jeg fikk også med meg brynskit fra Anastasia Beverly Hills (Medium Brown) som inneholder pinsett, brynsgele, børste, stensiler og brynsskygge. Kitet koster kun 775,-!

  photo brow rehab browrehab oslo silje8_zpsudxldwws.jpg

Jeg bruker også Brow Wiz fra ABH i tillegg. Alt selger de på Brow Rehab. De har til og med fått inn glominerals Contour Kit! Looove <3

Det anbefales å bestille Brynsløft (650,-) hvis det er første gangen din på Brow Rehab, da får du voks, napp og farge. I ettertid kan du vedlikeholde det med Petit Express (400,-). Resultatet holder ganske lenge! Du kan se alle behandlingene og prisene deres her.

Bestill time online her eller på:

 • Tlf. 22 55 16 00
 • Brow Rehab
  Pilestredet 43B
  0350 Oslo

  

New lashes by Kassandra

Sponset

I går var jeg på Steen & Strøm Beauty Lounge hvor flinke Kassandra fikset vippene mine. Jeg fikk volumvipper, eller 3D som noen kaller det, noe som gir mer fylde enn vanlige vippeextensions. Etter å ha gått ned i størrelse og bøy sist gang, savnet jeg de forrige, derfor gikk jeg fra 11mm med B-curl til 13mm med D-curl. Det ble kjempefint! Kassandra lagde de veldig fyldige, noe jeg liker. Nå hadde jeg gått nesten to måneder uten å fylle på, i tillegg til å bruke mascara som får dem til å falle av fortere, så det ble stor forskjell!


 photo rapide for brows vippeextensions d-curl 12mm 13mm-18_zpsehvhczue.jpg photo rapide for brows vippeextensions d-curl 12mm 13mm 16_zpsgqp04scs.jpg photo rapide for brows vippeextensions d-curl 12mm 13mm 4_zpscklikcn4.jpg

 photo rapide for brows vippeextensions d-curl 12mm 13mm 18_zpsh0flbiha.jpgFor å bestille time hos Kassandra, ring Beauty Lounge Steen & Strøm på tlf 960 97 890

 

Juletilbud på leppefiller!

ReklameAkkurat nå har behandleren min Stine et kjempebra tilbud på Teosyal Kiss, den samme filleren som jeg har brukt i over ett år nå. Det er en hyaluronsyre som Restylane og Juvederm, bare et annet merke. Kiss'en gir mer volum enn vanlig Teosyal, og varer lenge, derfor passer den veldig godt i lepper. Jeg er superfornøyd med det, aldri har noe vart så lenge på meg! Det er veldig sjelden jeg trenger å fylle på. Hadde de hatt denne filleren for fem år siden da jeg begynte med det, så hadde jeg spart mange tusenlapper. Stine har mange års erfaring, og er veldig flink med både botox og leppefillers. En trygg behandler å dra til.

Stine gjør behandlinger på:

Pure Beauty Frogner tlf.: 905 55 527

Aurora Senteret, Tønsberg tlf.: 333 24 419

Eiksmarka tlf.: 905 55 527

 

Tilbudet varer til jul eller så lenge lageret rekker.

 

 photo imageedit_3_7820178668_zpsaorydl5e.gif

Aksent negler

 photo vinylux azure loreal top coat under my spell1_zpskvc93flo.jpg

Aksentnegler er en fin måte å krydre opp den vanlige manikyren din. Det viser at du er litt kreativ, uten å ta helt av, fordi det som regel bare involverer en eller to negler. Du kan enten legge litt glitter, eller en farge som passer sammen med resten av neglene, shimmer eller kanskje et dyreprint eller annet design hvis du har en stødig hånd. Det kan være så enkelt eller så komplisert som du ønsker. Du må bare gjøre det som føles riktig for deg. Personlig så er jeg ikke så fan av helt altfor "over the top" negler, derfor passer det fint å switche litt opp av og til med en aksent negl.

 

Hvilken finger til aksent?

 

Lillefinger: Dette gir en veldig feminin look. Nå i høst og vintermånedene så kan det være fint å ha litt mørke farger på resten av neglene og kanskje en pastell eller lysere farge på lillefingeren.  

Langfinger: Den midterste fingeren er den mest "opprørske" av aksentnegler. I tilfelle du må ty til å gi noen fingeren, kan du i det minste gi dem noe fint å se på. Dette er også den mest symmetriske, siden det er to fingre på begge sider.

Ringfinger: Ringfingeren er uten tvil den mest populære aksentneglen. Det ser alltid så elegant ut. Tilsynelatende er dette også hvordan du lar potensielle beilere vite at du er ugift, lol. Det betyr ikke at du ikke kan også rocke den med en giftering, eller en seriøs kjæreste. Ringfingeren er min favoritt for jeg synes det er den ser mest flatterende ut. 

Pekefinger: Denne bruker jeg aldri selv fordi jeg synes ikke det er så flatterende på meg, men fritt frem for dem som vil.

Tommel: Tommelen er størst og gir deg større plass til å lage litt mer utbrodert kunstverk. Ofte når folk har brukt tommelen til aksentnegl så har de også brukt en annen finger, som for eksempel ringfingeren. Her kan det være kult med en skikkelig kontrastfarge.

 

Hvilken er din favoritt?

 

 

Couture Covet

 photo vinylux couture covet 200-3_zpsw4r9jj5r.jpg

CND Vinylux Couture Covet # 200 HERE

 

Dagens neglelakkfarge. Jeg bytter ganske ofte farge fordi jeg blir så fort lei, og synes det er gøy å matche til antrekk, sminke osv. Derfor passer disse 7-dagerslakkene fra CND perfekt. De flasser ikke slik som vanlige neglelakker, og i tillegg slipper en å slipe dem av som for eksempel semipermanent lakk som herdes i UV-lampe. Jeg har bare et lag med gel-top coat over de støpte neglene mine, så bruker jeg bare vanlig neglelakkfjerner til å ta neglelakken bort med når jeg er lei, uten å skade de støpte neglene.

Couture Covet # 200 er i Vinylux' Contradictions høstkolleksjon, som har både lyse og mørke farger i kolleksjonen. Her er en annen flott pastellfarge fra kolleksjonen som jeg gikk med tidligere.

Her kan du se de fleste fargene fra Vinylux. Siden det er CND som produserer dem, så har de laget mange av lakkene helt like som Shellac-fargene! Obs, lakkene må brukes med den spesielle 7-day Top Coaten for å ha den lange effekten, ingen base coat trengs.

Exuviance pressemøte

I dag var jeg på Exuviance pressemøte, og fikk høre om deres nyheter. Exuviance er virkelig et helt fantastisk merke, og jeg kan stolt si at jeg er en ambassadør for merket, noe som har vært en drøm lenge. Jeg har jobbet med det i salong før som hudterapeut, og sett effektene av det, både på meg selv og andre. Det er det eneste jeg bruker på huden nå, med unntak av øyesminkefjerner siden de ikke har det i sortementet og så alternerer jeg litt på masker, rett og slett fordi jeg har så mange forskjellige. Jeg skal legge ut hele hudpleierutinen min step by step med produkter på bloggen snart, så kan dere se hva jeg bruker og når jeg bruker det. Hvis du vil ha finere, mer glødende hud så anbefaler jeg Exuviance på det sterkeste. De baserer seg i hovedsak på polyhydroxyacids, eller enklere sagt fruktsyrer, og er dermed veldig anti-aging. Men det er så mye mer enn det også! Det passer til og med for sensitiv hud. Men jeg skal komme tilbake til alt dette senere i et eget innlegg :)

 photo exuviance pressemoslashte-2_zpsa2he820j.jpg photo exuviance pressemoslashte-3_zps3ddu4ygy.jpg

På pressemøtet fikk vi som nevnt presentert nyhetene, blant annet Exuviance Skin Caring Foundation (yes!) i 10 nyanser som er en pleiende foundation med spf 15 og "Polyhydroksy Acid Gluconolactone", som hjelper på å redusere tegn på aldring. Jeg er ekstremt excited for å prøve den og ikke minst vise den til dere. Jeg kommer også tilbake til de andre to nyhetene senere.

Vi fikk servert herlig mat fra What´Soup mens vi fikk foredrag om de nye produktene. Etterpå var det en make up artist som hjalp oss med å finne den riktige nyansen av foundation til oss.

 photo exuviance pressemoslashte_zpsnzifiawm.jpg photo exuviance pressemoslashte-4_zpsqp1b9e27.jpg photo exuviance pressemoslashte-6_zpszugw768x.jpg photo exuviance pressemoslashte-5_zpsdnlbf6ii.jpg photo exuviance pressemoslashte-7_zpstesjtll1.jpg

 photo selfie1_zpsoebsycu9.jpg

Er det noen av dere som bruker/har brukt Exuviance?

New in // Beauty products

 photo beauty essie leggy legend-2_zpsl5thxp6u.jpg

Essie Leggy Legend // Essie Frock N' Roll // YSL Volupté Sheer Candy # 7 Sweet Fig // L´oréal Top Coat Siren # Under My Spell // Diesel Loverdose Tattoo EdP // Urban Decay Eyeshadow # Half Baked

Her er noen av de andre produktene jeg fikk her om dagen. Noen nye neglelakker fra Essies høstkolleksjon, øyenskygge fra Urban Decay i min favorittfarge Half Baked (veldig fin gulltone), glitter top coat fra L´oréal, glossy leppestift fra YSL og parfyme fra Diesel.

 photo beauty essie leggy legend_zpsleojgoc9.jpg

Essie # Leggy Legend

Jeg synes denne fargen er så fin! Den var så dekkende at jeg trengte egentlig bare ett lag. I tillegg fikk jeg med en Essie Gel Settler som er en top coat som gjør at neglelakkene får et gel-lignende shine og utseende, mye finere enn vanlig top coat! Kan brukes med alle Essie neglelakker. Du får den her.

 photo beauty essie leggy legend-5_zpsuk49nvct.jpg

Diesel Loverdose Tattoo EdP HERE

Jeg likte også Diesel-parfymen Loverdose Tattoo kjempe godt, den inneholder to av mine favorittlukter, nemlig vanilje og jasmin. I tillegg har den noter av appelsinblomst og bergamott. Ikke for søt, men en blanding mellom tung og søt lukt. Den sitter også lenge.

Jeg har ikke prøvd den nye glossy leppestiften fra YSL enda, skal se om jeg får laget et innlegg om den :)

 

Shop the post:C-curl lash extensions

Sponset 

 photo lashes rapide blue hair8 copy_zpsmvgihix2.jpg photo lashes rapide blue hair5_zpsp84fpfkr.jpg

I dag tidlig var jeg innom Rapide for BrowsSteen og Strøm for å få en oppfriskning på vippene. Jeg tok litt kortere vippeextensions denne gangen med mindre bøy, sist hadde jeg D-curl. Gøy å prøve litt forskjellig :) Jeg syntes de ble så tette og fine! Veldig fornøyd. Leppestiften jeg har på meg er forresten Lancome Rouge in Love #Pink Bon Bon.

Om du vil bestille time hos flinke Frida så kan du ringe 96 09 78 90 <3

 

Avslappende kroppsprodukter

 photo body shop oils of_zpsrmm5ggol.jpg

Kroppsprodukter er av og til undervurdert, også av meg selv. De kan gi en utrolig god følelse av velvære, og ikke minst er det viktig å ta vare på det største organet på hele kroppen - nemlig huden. Jeg måtte bare skrive litt om disse, ettersom de til og med har hjulpet på hangoverene mine, og det er ikke verst. Også når jeg har fått for lite søvn og ikke føler meg fresh, så har en dusj kombinert med disse produktene gjort underverker.

 photo body shop oils of-2 copy_zpstzour3sm.jpg

Hawaiian Kukui Body Cream: Denne kroppskremen er veldig rik, men trekker samtidig fort inn. Den gir fuktighet til huden over lengre tid. Kvinner fra Hawaii har vært utsatt for den nådeløse solen i generasjoner, og Kukuiolje er en av hemmelighetene deres for å gi næring til huden. Ved hjelp av saftig fuktighet, hjelper kukuiolje på å gjenopprette hudens naturlige spenst og etterlater den myk. Det er også noe med lukten av denne kremen som bare får deg til å slappe av.

African Ximenia Scrub: Håndplukket i Namibia fra "Tree of Life", gir Ximenia fruktfrø en luksuriøst rik olje, og etterlater huden glattere og mykere. Det er en rik men mild peeling, så jeg pleier å bruke den sammen med en skrubbehanske om jeg vil ha en kraftigere eksfoliering. Denne kombinasjonen er veldig bra til å skrubbe av gammel selvbruning.

 photo body shop oils of-4 copy_zps2b8uq0sv.jpg

Himalayan Charcoal Body Clay: Kullpulver er en gammel asiatisk skjønnhet hemmelighet som har vist seg å trekke ut urenheter fra huden, opp til tusenvis av ganger sin egen masse. Det har tradisjonelt blitt brukt til å trekke ut spenninger fra tankene også, og jeg merket at den virket avstressende og beroligende. Jeg lot den bare sitte på ti minutter før jeg skylte den av. Når den tørker blir den lysegrå og ser slik ut:

 photo body shop oils of-3_zpsnnitsnnw.jpg

Pleier du å bruke kroppsprodukter?

Korriger hårfargen med kritt

 photo color pop hair chalk harkritt blatt har_zpsuyrylskd.jpg

Etter at jeg farget håret blått har jeg merket at noen steder i håret slipper fargen fortere enn andre. For eksempel rundt hårfestet, sikkert på grunn av at jeg vasker ansiktet mye. Og endene av noe av mitt naturlige hår som er litt gulere enn resten av håret. Men jeg har funnet en perfekt løsning! Jeg var på Cubus her om dagen og da fant jeg denne hendige saken, nemlig et blått hårkritt fra Color Pop. Under kan du se hvor fargen har "sluppet" raskere enn resten av håret:

 photo color pop hair chalk harkritt blatt har4_zpskpv8urgd.jpg

Slik gjør du det:

 

 photo color pop hair chalk harkritt blatt har2_zps8ijziv93.jpg photo color pop hair chalk harkritt blatt har-12_zpsea5yqtkn.jpg

Hårsprayen gjør at fargen forsegles, og ikke smitter av. Color Pop koster 79,-

 

Resultat:

 

 photo color pop hair chalk harkritt blatt har-8_zpsjgxutsoi.jpg photo color pop hair chalk harkritt blatt har-9_zpsrudqyrqe.jpg

Ble det ikke bra? :)

 📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Volumvipper

Sponset

 photo rapide for brows oslo beauty lounge_zpshhinfda6.jpg photo rapide for brows oslo beauty lounge-10_zpshtv7cr3g.jpg photo rapide for brows oslo beauty lounge-4_zpsncajys5b.jpg photo rapide for brows oslo beauty lounge-11_zpsjrbls7at.jpg photo rapide for brows oslo beauty lounge-14_zpsvm9ca1tk.jpg photo rapide for brows oslo beauty lounge2_zpsraut2tfr.jpg

På torsdag var jeg tilbake på Rapide For Brows på Steen & Strøm og fylte på vippene mine hos Frida. Hun er veldig dyktig, og jeg kjenner ingenting ubehag under behandlingen. Jeg har volumvipper i størrelsene 12, 13 og 14. Volumvipper, eller 3D vipper som noen kaller det, er når en limer på flere vipper på hver naturlige vippe. Det gjør at en får mer fyldige vipper. Jeg ble så fornøyd med resultatet, elsker å våkne opp med så flotte vipper hver dag. Rett etterpå skulle jeg på et event, og da trengte jeg ingen annen øyensminke. Det er viktig å holde øynene unna vann og damp i 24 timer etterpå, for at limen skal sette seg.

Priser:

Vanlige vippeextensions: 1495,-

Volum vippeextensions (flere vipper på hver naturlige vippe): 1695,-

Påfyll Volum 1 time: 695.-

Påfyll Volum 1,5 time: 795,-

Påfyll vanlig 30 min: 495,-

Påfyll vanlig 1 time: 595,-

Påfyll vanlig 1,5 time 695

 

Hvis du vil bestille time hos flinke Frida, så ring 96 09 78 90 💗 💗

Nye volum vippeextensions!

Sponset behandling

 photo rapide for brows oslo vippeextensions-2_zpshhs7aeuf.jpg photo rapide for brows oslo vippeextensions-5_zpstw6cyrag.jpg photo rapide for brows oslo vippeextensions-3_zpswjpeeiqk.jpg

I går var jeg på Beauty Lounge på Steen & Strøm og fikk lagt volumvipper for første gang. Jeg har jo tatt en pause på sikkert over ett år fra vanlige vippeextensions, siden jeg fikk en reaksjon på øyet et annet sted jeg gikk, så jeg har vært veldig redd for å gjøre det på nytt. Men på Rapide for Brows så er de heldigvis veldig nøye med hygiene, Frida som la vippene på meg har nemlig opplevd det samme jeg gjorde for noen år siden! Så jeg ble beroliget med en gang. I tillegg brukte hun noen gode silkepads under øyet, som gjorde at jeg ikke kjente noe ubehag i det hele tatt. Det har visst oppstått reaksjoner på grunn av de våte padsene som de fleste brukte før, derfor har de endret til dette mer hudvennlige materialet. 

Under behandlingen kjente jeg ikke litt ubehag, ingenting lim i øyet, ikke en gang en tåre kom ut! Det er første gang. Så jeg kjente at jeg ikke var bekymret i det hele tatt. Har heller ikke kjent noe ubehag på kvelden eller om natta, ingen tørrhet eller rødhet på øynene. Wii!

Frida er veldig hyggelig og koselig å snakke med. Hun har veldig peiling på det hun gjør, og tiden gikk kjempefort! Det tok omtrent to timer med behandlingen, siden det er volumvipper, eller 3D vipper som noen kaller det. Jeg har cirka 3-5 vipper på hver naturlige vippe, noe som gjør at det skapes ekstra volum. Lengden er 14 mm ytterst, 13 mm i midten og noen litt kortere innerst i øyekroken. Jeg har D-curl på vippene for å få et mer åpen blikk, men det finnes også mer naturlige bøyer. 

 photo rapide for brows oslo vippeextensions-4_zpsiywuc0cm.jpg

Før:

 

 photo rapide for brows oslo vippeextensions_zpsh4cd0ghl.jpg

Etter:

 

 photo rapide for brows oslo vippeextensions1_zps9fygzliv.jpg photo rapide for brows oslo lash extensions d curl volume_zpsgtbcthp2.jpg photo rapide for brows oslo vippeextensions5_zpsxfugnpo9.jpg

Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet! Aldri hatt så fine vipper før. Nå slipper jeg å tenke på å sminke øynene masse når jeg våkner. Herlig!

 

Priser:

Vanlige vippeextensions: 1495,-

Volum vippeextensions (flere vipper på hver naturlige vippe): 1695,-

Påfyll Volum 1 time: 695.-

Påfyll Volum 1,5 time: 795,-

Påfyll vanlig 30 min: 495,-

Påfyll vanlig 1 time: 595,-

Påfyll vanlig 1,5 time 695

 

Om du vil ha like flotte vipper, bestill time hos Beauty Lounge / Rapide på telefon 96 09 78 90 ! Ligger i 1. etg på Steen & Strøm

 

Brow clean up

Sponset

 photo brow rehab oslo-3_zps0enmhrd3.jpg photo brow rehab oslo-2_zps3ku9qms8.jpg

Susy på Brow Rehab

Nå er det sikkert to måneder siden jeg var og fikset bryna mine, så det var på tide med en opprydning! Jeg ser at jeg har fått mye mer hår på bryna etter å ha brukt Castor Oil. Jeg så det ikke før jeg fikk farget dem igjen, gøy å se resultater! Jeg brukte oljen i kun tre uker cirka, så det er ikke så mye som skal til. Men det er fortsatt noen områder som trenger mer hår, så jeg skal begynne å bruke den igjen nå. Oljen får du kjøpt på Brow Rehab.

Denne gangen var jeg hos Susy, som er utrolig flink. Jeg ble så fornøyd! Hun er så nøye, resultatet blir så perfekt som det kan bli. 

Bilder av brynene rett etter behandlingen (ingen sminke på brynene):

 photo brow rehab oslo4_zpsekofgcly.jpg photo brow rehab oslo-6_zpspz0akcjn.jpg

Dette er produktene jeg bruker på brynene mine til vanlig: Brow Wiz i fargen Soft Brown for å definere brynene, Clear Gel for å holde hårene på plass, og Dip Brow Pomade i fargen Taupe for å fylle ut brynene. Alt er fra Anastasia Beverly Hills og du finner dem på Brow Rehab.

Brow Rehab er i Pilestredet 43B, og du kan bestille time online HER eller på telefon 22 55 16 00

 

Naked Naiveté

Det er kanskje ikke alle som vil tenke på at høsten er her om en liten stund, men den bringer også med seg nye trender som er spennende. Jeg har testet noen av lakkene i den nye høstkolleksjonen til Vinylux, som heter Contradictions Collection. I denne kolleksjonen finner du ikke bare mørke farger som er typisk høst/vinter, men også lyse, kalde pastellfarger. Jeg synes det er supert - på den måten får en mer forandring, og pasteller er uansett fint å bruke året rundt! 

#195 Naked Naiveté, Weekly Top Coat & SolarOil


Denne har jeg lagt tre lag med for å få den helt opaque, og et lag Weekly Top Coat - en trenger ikke underlakk med Vinylux. Det er lurt å bruke en negleolje etter at neglelakken har tørket, da den pleier neglebåndene, men også trekker ned i neglelakken og gjør den mindre porøs og mer holdbar. Oljen kan du påføre hver dag om du vil.


Jeg kommer til å poste mer så snart jeg har prøvd noen av de andre fargene :)

Body Shop summer faves

Body Shop har uendelig med nydelige og velduftende produkter, og siden jeg har så mye derfra tenkte jeg å vise dere mine sommerfavoritter.

Fordi de lukter helt... amazing. Dette nye Body Butteret lukter Love-brus, hvis noen 90-talls kids husker den.

De to første produktene fra Honey Bronze er geniale for å få en fin brun glød, og de kan vaskes bort. Den ene er til bena og den andre til ansiktet. Den til ansiktet er fin hvis du ikke vil ha på foundation, men bare ha en skikkelig glødende, solbrun hud. Pink Grapefruit håndkremen er kjempe god og fuktighetsgivende, og den lukter altså av min favorittfrukt!

Mmm... Mango. Beautifying oil pleier jeg å bruke på leggene og andre steder jeg har veldig tørr hud. Sorbeten er mye lettere enn body butter, så den er en all round krem som jeg liker å bruke når jeg må kle på meg raskt og ikke har tid til å vente på at ting trekker inn. Den trekker nemlig inn veldig fort. BB Creamen gir ikke så mye dekning, men den er fin på ferie for eksempel når en bare skal valse rundt og være naturlig (men ikke helt da:P).

Har du noen favorittprodukter fra Body Shop? Fortell!

Experimenting with colored contacts

Hao og Astrid Helen

I går var jeg på et Air Optix event, hvor de presenterte de nye fargede kontaktlinsene deres, Air Optix Colors. Dette er den fargede kontaktlinsen som slipper igjennom mest oksyen til øyet, noe som kan hjelpe mot tørrhet og ubehag. Ett par kan brukes i 30 dager. Den ytre ringen av kontaktlinsen definerer og fremhever iris, primærfargen forvandler øyenfargen, og den indre ringen lyser opp og gir dybde.

Jeg har prøvd mange fargede kontaktlinser før, og jeg må si at dette er absolutt de mest naturlige jeg har prøvd. Sist gang jeg prøvde brune, så det ut som at jeg hadde sorte øyne, det var bare ikke fint. De blå jeg har på bildet under her er en av de mer unaturlige de har, det finnes både sterke og naturlige farger. Det finnes totalt ni farger.


Her kan du virtuelt prøve på fargene på deg selv.
Hvilken farge synes du var finest på meg?

Få en dyp og varig brunfarge

Annonse

Betakaroten er noe jeg har brukt helt siden jeg begynte å jobbe med helsekost for cirka fem år siden. Det er en av de helsekostproduktene som rett og slett bare funker - du blir brunere når du soler deg, på grunn av at det stimulerer pigmentdannelsen i huden.

Å være brun gir en følelse av velvære og en føler seg ofte freshere når en har litt farge i ansiktet og på kroppen. Huden min blir normalt ikke så brun når jeg soler meg, fordi jeg har en veldig gyllen hud. Men når jeg bruker Betakaroten får jeg en dypere og mørkere brunfarge, noe som gjør at jeg slipper å være ute i solen så lenge. Sunnere for huden og sunnere for kroppen! Den nye forbedrede formelen til Betakaroten inneholder nå også kobber, som bidrar til normal hudpigmentering.

 

Men det er ikke bare på grunn av brunfargen jeg bruker betakaroten. Den bidrar også til å styrke immunforsvaret og beskytte huden, og brukt over lengre tid kan den beskytte mot solforbrenning og soleksem. En må selvfølgelig alltid huske på å bruke solkrem i tillegg.

En må innta kosttilskuddet noen uker i forveien, for at det skal ha full effekt. Så om du skal på ferie, vil jeg anbefale at du begynner cirka fire uker i forveien. Ellers kan kosttilskuddet brukes året rundt - pigmentdannelsen stimuleres selv om du ikke er i solen.


 

Du får 2 mnd. forbruk til kun 149,- og om du bestiller betakaroten HER er du automatisk med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 20 000,- og masse andre småpremier ♥


Tropical make up look

Jeg pleier egentlig ikke å være så fan av øyenskygger som ikke er jordfarger, men i dag måtte jeg bare eksperimentere litt. Og når det nærmer seg sommer er det digg å ha litt freshe farger i ansiktet. Dette var totalt random og raskt satt sammen før jeg skulle i et møte i dag, men jeg syntes det ble litt kult!

 

Hva jeg har brukt / What I have used: 

Kult med disse øyenskyggene fra UD som skifter farge etter hvor lyset er. Like it ♥

Brow Ready

I forgårs var jeg på Brow Rehab hos flinkeste brynsstylisten,  Silje, for å friske opp brynene til 17. mai. Føler meg alltid superfresh etter å ha vært der, og det er så mye mer gøy å sminke seg når brynene er on fleeeeek! Brynene mine er som jeg har sagt tidligere, veldig vanskelige å fikse, fordi de vokser nedover, og tidligere har jeg måttet klippe dem, for jeg visste ikke hva annet jeg skulle gjøre. Men siden jeg begynte her har jeg sluttet helt med det. Silje kun vokser og napper dem, og farger dem.

Resultatet:Nå har jeg fått et ekstra redskap til brynene, nemlig Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills. Tidligere har jeg kun brukt pomaden, som er sykt bra, men sammen med den tynne brynsblyanten blir resultatet enda bedre! En kan liksom sketche ut de punktene hvor en har litt for lite hår. Og så skal jeg fortsette å bruke Pukka oljen for å få litt tettere hårvekst i brynene. De har alt du trenger for perfekte bryn på Brow Rehab, Pilestredet 45 (v/ høyskolen i Oslo)

Du kan bestille online HER eller på telefon 22 55 16 00. Sjekk gjerne ut Instagram'en deres for fantastiske før og etter bilder: @browrehab_oslo

Sponset behandling

Metallic rose gold

Outside

Inside

Hvor kule er ikke disse rosegull neglene? Tror det er mine favoritter til nå faktisk. Var hos Yvonne i dag og ble ferdig "manikyrert" til 17. mai. Alltid digg å ha ting på stell til sånne dager. Yvonne skal forresten slutte på Omerta og starte egen neglesalong i Lillestrøm veldig snart. Hun tar allerede kunder der nå. Så da får dere i det området en veldig flink og hyggelig negledesigner! Yvonne har jobbet med negler i 17 år og gjør akryl, gele, shellac og design.


Du kan ringe 40 45 61 81 om du vil bestille time ♥

 

Følg henne gjerne på Instagram også for å se hennes flotte negledesign: @yvonnepmo

eller på Facebook HER.

 Sponset behandling

Heidi tester: Vitamin C boost

Normalt så bruker jeg dyrere hudpleieprodukter, men C-vitamin er veldig viktig for huden, så jeg var spent på å prøve den nye serien til Body Shop. Og Body Shop er trossalt kjente for å ikke proppe produktene deres fulle av konserveringsmidler og unødige stoffer, noe som er et pluss.

Hvorfor er C-vitamin viktig for huden?

 • Bidrar til å opprettholde huden naturlige fuktighetsbalanse
 • Øker hudens cellefornyelse, noe som fører til mer glød
 • Fungerer som en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler

 

Hemmeligheten til Body Shops nye C-vitamin produkter er camu camu bærene fra regnskogen i Amazonas. Disse bærene inneholder opptil 60 ganger mer C-vitaminer enn appelsiner.

Det er to produkter i den nye serien, jeg starter med dagkremen:

Først av alt så lukter den helt herlig av friske appelsiner. Nam! Det er en gel krem, noe som passer min kombinasjonshud. Den føles bare super frisk når jeg påfører den på huden. Jeg har serum under, som vanlig, og for de med ekstra tørr hud tror jeg ikke denne kremen alene er fuktighetsgivende nok. Men kremen føles ren og god ut, den tynger ikke huden og er et godt underlag hvis du skal legge foundation etterpå.

÷ inneholder ikke solfaktor
Vitamin C Glow Enhancer:

Dette produktet skal påføres etter at dagkremen har trukket inn i huden. Det føles som en primer, som inneholder litt farge. Jeg får mer farge i ansiktet etter at jeg har brukt denne, så jeg ikke ser så blek ut, men det ser naturlig ut. Den skal gi mer glød i ansiktet, men jeg merker ikke det så godt utenom fargen. Sammen med dagkremen tilfører den mer fuktighet, så produktene fungerer godt sammen. Huden blir mattere og det er et godt grunnlag for å legge foundation etterpå.

Jeg er mest fan av dagkremen, som passer veldig godt til en ung hud eller kombinasjonshud. Glow Enhancer'en ga ikke så mye glødende effekt synes jeg, men sammen gir de mer fuktighet.

Konkurranse: Bli Miss Veet 2015

Annonse

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og det fine været har allerede dukket opp mange steder i landet. Da er det alltid viktig for meg å være klar i en fei til å ta på meg en shorts eller et skjørt, for å gå ut å nyte det. Voksing er et veldig godt tiltak da, siden en får glatte legge i flere uker.

Veet har nå lansert et nytt voksprodukt, nemlig Spawax, som er en stripless voks. Det vil si at du slipper å bruke strips for å dra av voksen - den tørker bare, og så drar du den av i én bit. Lettvint, ikke sant?! Jeg må si at dette er den enkleste og beste voksen som Veet har hatt til nå. I tillegg blir det ingenting gris eller rester!

 

♥ Slik gjør du det:

1. Legg oppi voksskiver:

2. Sett kontakten i veggen og ta på lokket.

3. Vent i 30 minutter, da har voksen perfekt temperatur.

4. Ta en god del voks på spatelen:

5. Påfør i hårets retning et lag som er like tykt som et appelsinskall (det skal være mye tykkere enn "vanlig" voks)

6. Vent 30-60 sekunder.

7. Riv opp en flik av voksen nederst på voksstripen. Stram huden med en hånd og riv av voksen fort mot hårets retning.

Det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen om å bli Miss Veet 2015 er å legge ut en liten videosnutt på instagram hvor du viser frem hva skjønnhet er for deg, altså "what beauty feels like to me"

 

Det kan være så mangt - vakker natur, nystelte føtter i sanden, en blomsterbukett, et sminkefritt ansikt, nylakkede negler, favorittsminken din, et flott smil, en god hair day og mye mer. Husk å hashtagge innleggene med #MissVeet2015NO og #whatbeautyfeelsliketome

Vinneren får tittelen "Miss Veet 2015" og vinner masse flotte produkter fra Veet!

Besøk Veet på Facebook HER for mer om Veets produkter :-)


Produkter til kjemisk behandlet hår

Etter at jeg helbleket håret mitt, har jeg byttet en del produkter, for å tilføre næring og reparere håret. Ved kjemisk behandlet hår er det viktig å tilføre proteiner, men også fuktighet, hvis ikke kan håret bli for porøst og knekke. Under kan du se de produktene jeg bruker for å pleie håret mitt.Miriam Quevedo Platinum & Diamonds Luxurious Drops:

Denne sprayen gjenoppretter volum i håret og gjør håret som silke. Den gir også en skikkelig fin finish på håret ved hjelp av diamantpulveret i sprayen. Den beskytter fargen, og sammen med høyt innhold av antioksidanter sammen med kaviar, er den også anti-aging for håret.

Gorgeous Elyssia Cream Keratin Serum:

Dette serumet er perfekt å bruke etter at du har vasket håret. I tillegg til å inneholde keratin og andre pleiende stoffer fungerer den også som en god varmebeskytter for håret. Jeg pleier å påføre den i håndkletørket hår.

Hempz Vanilla & Plum Strengthening Shampoo og balsam:

Disse produktene lukter nydelig av vanilje og plomme. De er fantastiske for å styrke og reparere håret, fjerner effektivt rester av produkter og gir også litt volum. Produktene er sikre for fargebehandlet hår. Jeg fant ikke disse produktene på noen norske nettsider, sikkert fordi de er veldig nye, men jeg vet iallefall at de har dem på Omerta i Oslo, Bygdøy Allé 66.

 

Hempz Intense Moisture Mask:

Denne hårmasken gir masse fuktighet og næring til håret, og gjør det super mykt!

Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale:

Dette er et supert produkt for å korrigere blondfargen. Istedetfor å gjøre håret grått og mørkere, blir det lysere og kaldere. Veldig enkel toner å bruke hjemme. Gir også fuktighet til håret. Kan kjøpes her.

 

Matrix Color Care So Silver:

Denne lillasjampoen er veldig effektiv på å ta bort gulskjær i håret og gjøre det kaldere. Kan kjøpes her. ad link

Kim inspired glamI går ble jeg angrepet av en helsikes influensa, så nå er jeg helt ferdig i formen! Alt gjør vondt, til og med å sitte på dataen. Heldigvis hadde jeg noen gamle bilder på pcen som jeg kunne dele med dere, for det frister ikke å glamme seg opp i dag. Denne looken er litt inspirert av Kim Kardashian, spesielt leppene. Kim bruker liplineren Stripdown fra MAC, samme som jeg har brukt her.

 

På leppene: MAC lipliner # Naked, MAC lipliner # Stripdown, NYX Pump it Up # Kim

På øynene: Make Up Store Liquid Eyeliner, Urban Decay Naked2 # HalfBaked og # Snakebite

Foundation: glominerals Satin II # Golden og # Naturalfair, TiKei mineralpudder # P3

Contour: Anastasia Beverly Hills Contour Kit # Light (ad links)

 

Nå skal jeg prøve å bli frisk, se på The Real Housewives of Melbourne og spise barnemat! <3 Snakkes!

Shine bright like a diamond


I dag var jeg hos flinke Yvonne og fikset neglene mine. Det ble mandelformede negler med en pastellaktig rosafarge og diamanter på denne gangen, jeg ble veldig fornøyd :) Det er gøy med negler altså, har blitt litt avhengig av det nå. Hendene ser så elegante ut, og så slipper en å tenke på at neglelakken flasser av! Sjekk gjerne ut Yvonne på instagram, @yvonnepmo , for å se flere av hennes flotte negledesign :)


Benytt deg av tilbudet ved å bestille online HER eller ring 40456181. Prisliste HER.

Sponset behandling

One Shade of Beige

I dag var jeg hos flinke YvonneOmerta og fikset neglene mine. In love with this color! Egentlig tenkte jeg å ta en skikkelig knall farge, men det blir jeg så fort lei av, skal jo gå med det i noen uker liksom. Denne kalde beige fargen passer til alt! Formen er også ny på meg. Denne formen er veldig trendy på negler akkurat nå, og kalles Ballerina, eller Coffin om du vil. Helt firkanta negler derimot, not so much. Ballerina-formen får fingrene til å se lengre og tynnere ut, samtidig som en får byttet fra Almond tuppen, som også er populær nå.

Du kan bestille online HER eller på telefon 40456181


Sponset behandling

The naked eyeMåtte bare anbefale dere et dagligdags produkt som sikkert mange bruker hver dag - nemlig øyensminkefjerner. Jeg har brukt Simple en stund, men jeg måtte bruke så store mengder for å få en grei effekt, så det ble ikke så økonomisk uansett. I tillegg måtte jeg dra mye med bomull under øynene for å få bort alt, noe som absolutt ikke er bra for den tynne huden under øynene.

Nå har jeg lagt min elsk på Gentle Eye Makeup Remover fra glo therapeutics. Den er oljefri, men fjerner skånsomt og enkelt øyensminken, til og med vannfast sminke. Det er så digg å slippe å stresse for å få av sminken! Den er både allergi- og klinisk testet for å være ikke-irriterende for den sarte huden under øyet.

Den inneholder Aloe Vera som er sterkt anti-inflammatorisk og som helbreder og fukter betent hud. Aloe Vera har også evnen til å stimulere kollagen og elastin-syntesen og hjelpe til å fjerne døde hudceller. Gentle Eye Makeup Remover inneholder også Hyaluronsyre, Sakkarid isomerat, Lavendel og grønn te, som alle har fordelaktige egenskaper for huden.


Viktig å velge produkter som er effektive og bra for huden! Hvilken øyesminkefjerner bruker du?

Mine favoritter: kroppsprodukterNå er det en stund siden jeg har skrevet om skjønnhetsprodukter, derfor ville jeg lage et innlegg om mine favoritter innenfor kroppspleie. Jo eldre jeg blir, jo mer opptatt blir jeg av det, merker jeg. Og akkurat nå bruker jeg noen supre produkter, som jeg gjerne vil fortelle dere om.

Carita fluide de beauté 14, Couture Edition 100ml: ad link

Dette er flaggskipproduktet til Carita, som nå har kommet i en couture-forpakning i forbindelse med Caritas jubileum. Til vanlig kommer den i en gjennomsiktig flaske. Denne oljen gir kjempe god pleie til tørr og veldig tørr hud, og den kan også brukes i håret. Oljen tilfører næring til huden og etterlater den myk, frisk og med en masse fuktighet. Inneholder Vitamin A,E og F som kjemper mot dehydrering. Den lukter også kjempefriskt av sitrus! Jeg pleier å bruke den på leggene mine etter at jeg har dusjet, og på andre tørre områder på kroppen.

Du kan kjøpe den her.


Rituals Yogi Flow, foaming shower gel 200ml:

Dette stilige dusjskummet minner om et barberskum, ettersom den kommer ut av flasken i samme konsistens, og etterhvert begynner og skumme. Jeg elsker dette produktet ikke bare på grunn av det kule designet, men også fordi shower gelen lukter helt nydelig og originalt, og gir en følelse av velvære i dusjen. Jeg klarer ikke å beskrive lukten, men den inneholder de økologiske ingrediensene mandelolje og indisk rose, som har en avslappende effekt på kropp og sjel. Mandeloljen er også med på å gjenoppbygge hudens fuktbalanse.

Du kan kjøpe den på Kicks her.


Matispa Detox Body Polysensory Active Oil 200ml:

Denne oljen er kjempe herlig til å massere med. Den virker rensende og bedrer utskillelsen av avfallstoffer, i tillegg til å stimulere mikrosirkulasjon. Den forebygger også tap av elastisitet i huden. Lukter helt nydelig, og en blir avslappet av å bruke den.

Du kan kjøpe den her.

Hempz Original Sugar Body Scrub 176g: ad link

Denne skrubben lukter sukkerspinn, og er en glede og bruke i dusjen. Det er en sukkerskrubb som skånsomt eksfolierer og nærer huden, og en får en silkemyk med en fantastisk glød. Hempz Sugar Body Scrub inneholder 100% ren organisk hempfrøolje, og er uten parabener og gluten.

Du kan kjøpe den her.

 

Carita Firmness Revealing Cream 200ml:

Denne kremen har blitt en stor anti-aging favoritt hos meg. Den skal brukes på de områdene du føler for å stramme opp, for eksempel magen, lårene og rumpen. Den øker hudens fasthet og styrker hudens elastisitet, i tillegg til å jevne hudoverflaten og hudtonen. Den er også mykgjørende og utglattende, så den er med på å få kroppen til å se best mulig ut. Jeg bruker den ikke på hele kroppen, men på de områdene hvor jeg trenger å stramme opp huden.

Du kan kjøpe den her.

 

Bliss Fatgirlslim Hide & Glow Sleek 113g:

Dette er en genial kroppspray som er fin å bruke på for eksempel bena, for å jevne ut huden og få den til å se flawless ut. Sprayen inneholder litt pigmentering og shimmer som dekker over ujevnheter, i tillegg inneholder den oppstrammende ingredienser. Et veldig godt produkt, som tar to fluer i en smekk. Jeg pleier å bruke sprayen på bena når jeg skal gå i kort kjole på fest, for eksempel.

Du kan kjøpe den her.

 

Bliss Fatgirlslim Arm Candy 125ml:

Hvem av oss har vel ikke vært redd for å gå ermeløs? Arm Candy er en "arm-perfeksjonerende" krem som har vist seg klinisk å redusere rødhet samtidig som den gir et fastere, glattere og mer tonet utseende på armende. I tillegg inneholder den en massasjeapplikator slik at du enkelt kan massere kremen inn i huden. Den inneholder et kompleks av melkesyre, koffein, hvit safir og fuktighetsgivende perler, som er med på å stramme opp og jevne ut huden. Den inneholder også shimmer, som gir en fin overflate på armene. Jeg bruker den som regel når jeg skal gå ermeløs, men den er også fin å bruke annenhver dag for å stramme opp armene og forebygge slapphet.

Du kan kjøpe den her.

 

Bruker du noen av disse produktene?

My new beauty companion

Tenkte å introdusere dere til mitt nyeste tilskudd innen hudpleie - Clarisonic Aria. For å være helt ærlig så har jeg ignorert denne børsten i lengre tider, for det virket som en «gimmick». Altså noe som ser fancy ut men som ikke får jobben gjort. Nå har jeg absolutt endret mening, og jeg kan fortelle dere hvorfor.

Denne saken sørger for at sminkefjerning blir en enkel prosess, uten mye sliting med bomullsdotter på ansiktet for å få bort all sminke. Som regel når jeg vasker meg med renseproduktene mine så er det nesten alltid noe igjen, hvis jeg glir over med en bomullsdott etterpå. Det er kjipt å føle at jeg ikke har fått absolutt alt av, og det er kjipt å måtte vaske ansiktet to-tre ganger for å få av alt. Noen som kjenner seg igjen?

Hvordan fungerer den?

Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene.

Min opplevelse med Aria

Nå har jeg brukt Aria i to-tre uker, og det er seriøst null sminke igjen på bomullsdotten etter rens - og det tar kun ett minutt! Jeg bruker mye mer sminke enn gjennomsnittet tror jeg, så å få en helt sminkefri hud etter ett minutt er helt fantastisk, og jeg hadde ikke forventet det. Jeg har sett at en del har nevnt at de har fått en heftig glød etter å ha brukt denne, men det har jeg ikke lagt så mye merke til. Kanskje hvis du ikke er vant til å pleie huden din skikkelig, eller ikke vant til å bruke peeling, så kan du få denne effekten. Jeg har derimot fått litt mindre porer av å bruke den, siden den renser sånn i dybden.

Hvor ofte bør jeg bruke den?

I begynnelsen brukte jeg den både morgen og kveld, men nå bruker jeg den kun om kvelden. Den har en mildt eksfolierende effekt, så det kan være litt mye to ganger daglig. Dette må du se an på hudtypen din, og også justere hastigheten deretter. Aria har tre hastigheter som du kan velge mellom.

Den kommer med en lader som du må sette den i 24 timer første gangen før du bruker den. Deretter holder den i 2-4 uker, avhengig av hvor mye du bruker den. Det som er digg med Clarisonic Aria, er at den piper når du er «ferdig» med ett område, for eksempel pannen, slik at du vet når du skal gå videre til kinn osv. Det er ikke så enkelt å tenke seg til ett minutt selv, så jeg setter veldig pris på denne funksjonen. Den gir også beskjed når den begynner å gå tom for batteri.

Den kommer også med en egen Clarisonic-rensegel, men du kan bruke dine egne produkter. Jeg syntes det var fint å begynne med Clarisonics egen, til jeg fikk feelingen av hvordan den fungerer. Det er viktig å ikke trykke børsten helt inntil ansiktet, men å gli den lett over ansiktet. Hvis ikke kan du ende opp med litt rød og øm hud.

Clarisonic Aria koster 1550,- og kan kjøpes her.


Har du en Clarisonic? Hva synes du om den?

Sponset produkt

Girls be like...


...got my nails done.

 

Jeg ble skikkelig happy når jeg fant ut at jeg kunne ta vanlig neglelakk oppå akrylneglene mine, uten at de blir ødelagt. Da kan jeg bytte litt på farger av og til. Utrolig digg å ha lange negler, love it! Jeg har bare hatt det én gang før, så jeg er ekstra excited, hehe. Jeg går til Yvonne på Omerta i Oslo, superflink negledesigner.

Jeg har fått mange forespørsler om sminken min i det siste, og om jeg kan lage en sminkevideo. Dette kan jeg gjerne gjøre, jeg må bare finne ut hvordan jeg filmer uten hjelp fra andre. Når jeg hadde det andre speilløse kameraet så var det så enkelt, og da lagde jeg jo en del videoer. Men nå er det altfor lenge siden, så jeg skal prøve så godt jeg kan å fikse en bra video.

Hva skal dere denne lørdagen?

French ombre / Halv pris på negler!I dag har jeg vært hos Yvonne, negledesigneren på Omerta i Bydgøy Allé, hvor jeg fikk satt på nydelige negler. Jeg bare elsker resultatet - både den spisse formen og fargene som glir så fint inn i hverandre. Klarer ikke slutte å se på neglene mine! Hendene blir så mye mer feminine og fingrene virker mye lengre og slankere med en gang.

Yvonne har drevet med negler i 17 år. Hun ble utdannet negletekniker på TL Akademiet i 1998, og har drevet sin egen salong i flere år før hun begynte som fagansvarlig lærer på TL Akademiet. I 2012 kom hun på 1. plass i gelé og 2. plass i akrylnegler i NM. Hun har i tillegg en 3. plass i Nordisk Mesterskap og 12. plass i VM. Jeg merker på henne hvor utrolig dyktig og profesjonell hun er når hun legger neglene, og resultatet snakker egentlig for seg selv - en perfekt ombre fransk manikyr! Hun tilpasset også fargene slik at de skulle passe til min hudtone. Det tok cirka 1,5 time å legge dette settet.

Med tilbudet nå koster et slikt sett med tre farger kun 625,- istedetfor 1250,-

 

Resten av prisene finner du HER.

 

Det beste av alt, Yvonne har nå et tilbud på -50% på negler! Tilbudet varer frem til 30. april 2015. Du kan bestille online HER eller ved å ringe 97973322.

Du finner prislisten HER

Sponset behandling

February Favorites

Trykk på de blå lenkene under for å komme til produktene

1. Babor HSR Extra Firming Eye Cream - En god øyenkrem som gir masse fuktighet og forebygger rynker rundt øynene, samt gjør eksisterende rynker mindre synlige.

2. Urban Tan Dark Diva - Jeg har tidligere brukt Fair Maiden av samme merket, men liker denne bedre siden den er mørkere. En fantastisk selvbruning som gir en jevn og naturlig farge og masse fuktighet. Parabenfri og glutenfri.

3. BeautyBlender - Disse eggene er supre til å påføre foundation med, jeg liker dem spesielt til kremfoundation på krukker. De er utviklet av Hollywoods fremste makeup artister, og er spesielt designet for å unngå skjolder og få et perfekt resultat. Tuppen kan også brukes til å påføre concealer.

4. Anastasia Beverly Hills Contour Kit Dette contour kit'et er det beste jeg har prøvd, og gir raskt og enkelt et flott resultat ved å fremheve og skjule forskjellige deler av ansiktet. Brukes hver dag!

5. Hempz Finishing Shaping Spray Denne sprayen er super til å spraye ned småhår som stikker ut overalt, og den holder lenge. Også flott til å spraye på krøller og oppsatser for å få dem til å holde lenger.

6. Urban Decay Perversion Mascara Etter at jeg tok av punktvippene mine har jeg gått gjennom alle slags mascaraer jeg har hatt liggende, men denne har vært min store favoritt. Den klumper seg ikke lett, og er perfekt til å påføre på de nedre vippene såvel som de øvre. Gir godt med volum og lengde.

7. Nina Ricci L'extase Eau de parfum - Denne duften er ny i 2015, og er inspirert av "en kvinnes erotiske fantasier". Den har en sammensetning av blomster, moskus og orientalske dufter. Den er tung, men samtidig søt. Jeg synes den lukter nydelig!

8. Antibac Exclusive - Denne nye hånddesinfeksjonen fra Antibac er i en lekker flaske med pumpe, noe som er super praktisk. Den er perfekt å ha med i vesken og lukter av mild korall. Den er tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende middel som gjør at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbalanse og etterlater huden myk. Jeg er helt avhengig av Antibac når jeg er ute og farter eller bare er hjemme, fordi det er et genialt redskap for å drepe bakterier og forhindre smitte.


Bruker du noen av disse produktene?

Make your eyebrows grow

Her om dagen gikk jeg til innkjøp av Castor Oil, det såkalte vidundermiddelet for øyenbryn. Jeg har sett før og etter resultater som virkelig er helt syke! Folk som så og si ikke har bryn har fått vokst ut bryna sine igjen. Så dette må jeg bare prøve. 

Jeg har jo ikke de tynneste brynene, men jeg har lyst på pretty pretty øyenbryn, så nå skal jeg bruke denne oljen fremover, og så skal jeg neste uke til en brynsekspert her i Oslo og få formet dem profesjonelt, en gang for alle. Mine bryn er så vanskelige, de vokser nedover, så det er nesten helt umulig å ikke måtte klippe dem. Jeg er spent på hva «ekspertene» sier, hehe :)Det beste er å ta på litt olje på øyenbrynet før du legger deg, sove med det og vaske det av når du står opp. Hvis du synes det blir for klissete, kan du ha det på så lenge du ønsker om dagen og så vaske det av. Det anbefales å bruke det hver dag i ca 4-6 uker. Du kan kjøpe oljen HER for kun 137,-

Jeg skal skrive mer om resultatet av denne oljen og selvfølgelig legge ut bilder etter at jeg har vært hos brynsstylist neste uke :) Stay tuned!

Har du prøvd Castor Oil?

Electric orange

Today's polish is Electric Orange from Vinylux, the 7-day polish. Orange is not my favorite color at all, but I must say - I love this one! I've missed these bright colors, they remind me so much of summer!

Deliciously scented body favesJeg er helt besatt av lukter, særlig hvis de er søte og lukter frukt eller snop. Det er kanskje en av grunnene til at dette har blitt to favoritter hos meg. Før var jeg ikke så opptatt av shower gels, who cares liksom - men faen - den her lukter tyggegummi! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, denne Herbal Bodywash'en er en blanding av sjasmine, fersken og villrose, men den lukter snop! Jeg blir i godt humør hver gang jeg vasker meg med den, har aldri hatt noe som lukter så godt i dusjen før. Virker som den har en aromaterapeutisk virkning på meg, og så gir den bare ekstra velvære. Tørker heller ikke ut kroppen, noe som er et ekstra pluss. Du finner den her.

Hempz Fresh Coconut & Watermelon Body Moisturizer (aff. link), altså kokosnøtt og vannmelon, lukter jo også veldig digg. Men den lukter veldig kraftig og veldig mye vannmelon, så om du liker naturlige dufter så er ikke dette noe for deg. Kjæresten min elsker den derimot, og det gjør jeg også. Den inneholder Shea Butter, Ginseng ekstrakt, Vitamin A, C og E som beskytter mot frie radikaler. Den er også vegansk, glutenfri og inneholder 100% ren økologisk hempfrøolje.

Frosted sand
Jeg er vanligvis ikke så fan av glitterneglelakker, for som oftest er de ikke særlig dekkende i tillegg til å inneholde for lite glitter. Det blir liksom ikke den effekten en forventer utifra flasken. Men GOSH sine Frosted Sand neglelakker er dekkende og fulle av glitter etter kun ett lag omtrent. De blir matte når de tørker, og det ser ut som neglene er fylt i glittersand. Eneste med glitterneglelakker er at de er et helsike å få av!

New Versace perfumes

Som finalist i Vixen Blog Awards var jeg så heldig å få disse flotte parfymene fra Versace i dag. Ah, jentelykke ♥ Jeg elsket alle sammen, men favoritten min var nok den sorte - Crystal Noir. Det var også kjæresten min sin favoritt. Den luktet ganske tungt og mystisk med toner av blant annet ingefær, kardemomme, pepper, kokosnøtt og muskat. På andre plass lå nok den rosa, Bright Chrystal, som er en typisk frisk og classy jenteparfyme med toner av granateple, sitrus og blomster.

Har du prøvd noen av disse? Fortell!

Spring nailpolish

Ah, jeg ble så glad når jeg så at vi hadde fått disse nye neglelakkene i goodiebagsa fra Nelly. Det er blant annet disse fargene som blir trendy til våren. Jeg elsker Vinylux, og orker nesten ikke å bruke noen annen neglelakk, fordi de flasser så fort av. Disse holder akkurat lenge nok til at jeg er lei av fargen, cirka en uke.

Jeg er så lei av høst- og vinterfarger på neglene, så det var på tide med noe nytt. Digger denne fargen! Så lys og fin blå. Creekside heter den, og er min favoritt atm :)

Liker du vårfargene?

Følg meg på Instagram: @heidichic

 

Colorful tweezers

Pink Candy Wave here, Polka Dots here, Baby Pink Soft Touch here  Ad links

Look at these lovely new tweezers from Focus! Love the design they have put on each of them. Makes it a bit more fun to pluck eyebrows. They're also super good and gets every tiny hair. And they have something called soft touch on some of them which makes it easier to hold in you hand while doing detailed work. A good tweezer is a MUST for all girls. I've tried some really bad ones so I know what I'm talking about. :)

Christmas Manicure

I'm kind of obsessed with painting my nails, it's just a small everyday variety that gives joy. It's extra fun when I have prepped my nails properly, because the result just looks so much better. I usually file them one way so they don't get brittle, then I push down the cuticles when I have soaked them in some water. A great product to keep your cuticles in place is the Cuticle Eraser from CND. It's a rich cream with AHA that micro exfoliates the cuticles, moisturizes them and prevents hangnails. You can apply it everyday to your cuticles to keep them nice and tidy.

After I've prepped my nails I like to put on some hand lotion to gives some moisture to my hands and nails. It's very important to keep your nails nourished if you don't naturally have strong nails, or else they will break or get chipped easily. I like the Birch & Mint lotion from CND because it gives great moisture, smells refreshing and absorsbs quickly so you don't have to walk around with greasy hands. I can't stand that.

One of my favorite nail polishes for Christmas, Crimson Sash from CND Vinylux (7 day polish).

Plum Paisley is also great for winter time, and is from the newest collection, Modern Folklore. You can get Vinylux at nail and skin care salons or online here.

In my bag

Lommebok fra Marc Jacobs, veske fra Michael Kors (zalando.no)

Jeg har alltid med meg noe sminke når jeg drar ut, i tilfelle den trenger litt touching up i løpet av dagen. Perfekt til det er Tikei pudderet, og spesielt kabuki børsten, fordi den jevner ut eventuelle skjolder i huden slik at den får en jevn og fin finish igjen. IsaDora Face Sculptor Kitet er også genialt og plassbesparende siden det inneholder både blush, bronzer og highlighter. Ellers har jeg med meg en anvendelig nude Mac leppestift i fargen Myth, og en glansfull lipgloss fra Make Up Store. Jeg har også med glominerals Graphic Liner i sort for å kunne fikse på eyelineren hvis det skulle trenges. 

Notatbok fra Søstrene GreneGlitterparaply, Tangle Teezer for å freshe opp håret, headset, iPhone 6 og nøkler. (reklamelenker)

Advent + Skjønnhet = ♥


Endelig har jeg fått i hus den beste gaven til huden i advent - nemlig Babor sin hudpleiekalender. Noen andre som har merket hvor utrolig tørr huden har blitt av kulden i det siste? Jeg har til og med slitt med masse utbrudd på grunn av det en stund nå. Uansett, Babor kalenderen er noe jeg ikke klarer meg uten hver advent, der får jeg de fineste ampuller av beste kvalitet og ikke minst til en sterkt redusert pris. 

En ampull inneholder svært konsentrerte aktive ingredienser med forskjellige formål, for eksempel antirynke, fuktighet, oppstramming osv. Den tynne konsistensen gjør at middelet trekker dypere ned i huden enn serum og krem, og du vil merke forskjell på huden med en gang. 

Noen av dere kjenner sikkert til disse, de gjør virkelig mirakler for huden, spesielt på kalde vinterdager! 

Det er ment at du skal bruke kalenderen kronologisk, for at huden skal gjøre seg klar til å jobbe med mer og mer aktive ingredienser etterhvert som dagene går. De første dagene begynner du med rene fuktighetsampuller, deretter blir det oppstramming, anti aging ++ og på julaften får du kanskje den beste ampullen av dem alle, men hvilken skal jeg holde hemmelig. Perfekt å bruke hvis du skal på fest eller bare vil se smashing ut! Under kan du se hvordan kalenderen ser ut inni, hvor du får beskrivelse på hva hver enkelt ampull gjør for huden din.

Du kan velge å bruke kalenderen som en kur på 24 dager, eller bruke ampullene 1-2 dager i uken eller eventuelt annenhver dag. Det ser du best an på hvor mye du føler huden din trenger. 

Sånn her åpner du en ampull:NB! Bruk to hender. Du finner frem et håndkle, og legger ampullen inn i håndkle som vist på bilde nr 1. Bruk så den andre hånden din til å holde rundt håndkle på den andre siden og brekk av ampullen nær det røde merket. Det er veldig enkelt når du har gjort det en gang og to!

Kalenderen er superpopulær og blir så og si alltid utsolgt, også når jeg jobbet i salong så gikk vi alltid tom, så om du vil ha tak i en så bør du gå til nærmeste hudpleiesalong som selger Babor. De reklamerer ofte for den utenfor. Den koster 595,- (verdi 1550,-)

Snart første desember, gleder meg! ♥

Hårpleieanbefaling

Neste uke skal jeg til min helt nye frisør og gjøre en makeover på håret mitt, og jeg gleder meg f*en så mye! Jeg har hatt av extensionsene i et par uker nå, og savner dem allerede sårt. Eneste som er positivt er at håret tørker ti ganger kjappere nå, lol. Jeg ser at håret mitt virkelig trenger et boost av diverse nå på grunn av mye bleking osv, så derfor pleier jeg det ekstra godt disse ukene med mine nye Hempz produkter som jeg har vært så heldig å få i forbindelse med det nye samarbeidet. Disse produktene er virkelig t.h.a. s.h.i.t. Jeg lover.Hempz produktene inneholder cirka 60% aktive ingredienser, og det er langt over hva vanlige hårprodukter og frisørprodukter normalt inneholder. Dette er viktig både i hudpleie og i hårpleie, ettersom det er disse ingrediensene som gjør en forskjell, resten er bare fyllstoff og konserveringsmidler. Det som er ekstra bra med Hempz' hårpleieprodukter er at de er sulfat- og glutenfri og 100% veganske, dermed passer de perfekt til extensionshår såvel som vanlig hår. Den "hemmelige" ingrediensen som resulterer i så bra produkter er den naturlige hampfrøoljen som inngår i hvert eneste produkt. Denne oljen er en av naturens rikeste kilder av essensielle fettsyrer, næringsstoffer og vitaminer. Mange bloggere og frisører har lagt sin elsk på dette merket, og jeg er nå en av dem!

Etter kun to vask og to kurer kjente jeg at håret mitt hadde en helt annen kvalitet. Jeg kunne også kjenne på produktene mens jeg dusjet også at de var mye mer konsentrerte og ga håret mye mer fuktighet. Vanligvis etter en sjamponering så føler jeg at håret er rimelig inntørket, men ikke med Hempz ♥ Nå skal jeg bare kjøre på med disse og bygge håret opp så godt jeg kan, extensions eller ikke. Jeg fikk virkelig en aha opplevelse i forhold til hårpleie med disse produktene.Tørrsjampoen fra Hempz skiller seg ut fra noe annet jeg har prøvd før, ved at den rett og slett er usynlig. Det er ikke et fnugg pulver som kommer ut, og du blir absolutt ikke hvit i hodebunnen. Likevel får du et fresht og oljefritt hår av den, og den lukter helt fantastisk.

Jeg gleder meg til å avsløre mitt nye samarbeid og å vise dere håret neste uke! Stay tuned ♥

Sponsede produkter og reklamelenker

Lilac nails


Vinylux #125 Lilac Longing og Vinylux Weekly Top Coat

Jeg synes pastellfarger på neglene er fint om vinteren såvel som om sommeren, fordi det skaper en kontrast til alle de mørke klærne. Dette er en lys lilla farge, litt lysere enn på bildene, som passer godt sammen med en grå strikkegenser eller en pastellkåpe i vinter.

Feels like Christmas

Sponsede produkter
Det føles litt tidlig å pakke opp julegaver allerede, men i dag var jeg så heldig og ble skjemt bort med nye godsaker fra The Body Shop julekolleksjonen. Dette året er det Glazed Apple, Frosted Cranberry og Vanilla Brulee som preger julekolleksjonen. Alltid spennende med nye dufter bra Body Shop! Jeg var i Bogstadveien og handlet julegaver i dag og da måtte jeg innom selve butikken og lukte på alt. Jeg er spesielt fan av Shower gelene til Body Shop, de lukter bare helt sinnsykt digg og så er de såpefrie i tillegg. Etter en dusj lukter kroppen kjempe godt, og så er de ikke så gærne i pris heller. En stor en varer superlenge, jeg har hatt min i nesten ett år når jeg tenker over det.

Jeg ville også si tusen takk for de fine kommentarene dere legger igjen på innleggene mine, det er veldig søtt og stort av dere og det hadde ikke vært noe gøy å blogge uten dem ♥ Det er hyggelig å se at dere setter pris på bloggen, da blir jeg enda mer motivert til å bli bedre generelt og blogge mer. Så takk for det :) Hvis det er noe du savner eller vil se mer av her så gi gjerne tilbakemelding på det. Og jeg elsker når dere stiller spørsmål i kommentarfeltet, så bare kjør på hvis du lurer på noe! Klem ♥

Tomme produkter #5 - kjøpe igjen?

Nå har det nok en gang samlet seg opp en haug med tomme produkter på badet. Men før jeg kaster dem skal jeg vurdere om de er verdt å kjøpe igjen.

 

Lee Stafford Hold Tight Firm Hold Hairspray

Denne sprayen gir godt hold samtidig som den er litt klissete, så den er god til å spraye ned småhår.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Sebastian Re Shaper Brushable Humidity Resistance Strong Hold Hairspray

Denne gir ikke så veldig sterkt hold hvis du for eksempel skal spraye alt håret glatt bakover og ha det i en strikk. Da ville jeg brukt en annen spray. Men den er super for å skape volum og fall i håret. Det gir en fin effekt å spraye på krøller eller i rett hår for å skape en frisyre, også i langt hår funker den bra. Du kan også spraye den i litt fuktig hår før du tørker det for å få ekstra volum i røttene. En av mine favorittsprayer, og du får kjempemye for pengene (400 ml for 249,- her).

Kjøpe igjen: Ja.

 

L'oreal Wild Stylers Next Day Hair

Dette har blitt en av mine favorittprodukter. Denne sprayen gjør at du får et skikkelig rufsete og messy hår. Grei spray å ha hvis du akkurat har vasket og fønet håret og det ligger der helt "perfekt" og glatt. Det gir en veldig fin tekstur og gir også ekstra volum. 250 ml for 169,- her.

Kjøpe igjen: Ja.


Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser AGE Smart

Denne rensen er en dyptrensende ansiktsrens for moden eller aldrende hud. Den inneholder melkesyre som glatter, gjenoppbygger og gir deg en kjempe ren hud. Det aktive melkesyrekonsentratet gir også en peelingeffekt, og i begynnelsen flasset jeg litt men det gikk fort bort. Rensen fungerer bra på cellefornyelsen i huden og jeg vil anbefale den hvis du er oppi 20 årene.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Emma S. Ageless Day Cream spf 15

Denne ble jeg faktisk veldig positivt overrasket over. Det er en ganske lett dagkrem som absorberes fort i huden, og jeg føler spesielt den er god på min kombinasjonshud, fordi den ikke gir meg utbrudd. Den lukter mildt og behagelig og pumpen gjør det raskt og enkelt å få kremen ut. Likevel får jeg bedre salongkremer til en billigere pris siden jeg er utdannet hudpleier, så det blir litt sløs å kjøpe denne. Fikk den sponset i utgangspunktet, men det er absolutt en god krem for de fleste!

Kjøpe igjen: Nei.

 

Ole Henriksen Visual Truth Eye Cream

Denne øyekremen er god til å maskere rynker rundt øynene når du har den på. Den legger seg i rynkene og fyller ut så du får raskt et rynkefritt utseende, iallefall i noen få timer. Jeg synes likevel ikke øyenkremen gir nok fuktighet eller effekt i lengden. Den virker kun på rynkene når du har den på, og jeg vil at øyenkremene skal virke på de eksisterende rynkende og være forebyggende.

Kjøpe igjen: Nei.

 

He-Shi Face+Body Tanning Gel

Denne tanen er veldig enkel å påføre pga den herlige gel konsistensen. Den gir en fin farge og lukter ikke spesielt selvbruning. Den varer også ganske lenge, men jeg synes den flasser av litt dårlig. 

Kjøpe igjen: Usikker.


Tikei Mineral Foundation (farge P3)

Jeg har vært trofast mot denne foundationen i cirka 2 år nå, og jeg har fortsatt ikke funnet noe jeg liker bedre. Når jeg er tom nå så holder jeg på å gå på veggen, jeg er virkelig avhengig av denne! Den gir så utrolig fin finish utenpå den flytende foundationen min, og den gir også veldig bra dekkevne alene. Pluss for å ikke inneholder Bismuth, som feks BareMinerals inneholder. En stor favoritt!

Kjøpe igjen: Ja!

 

Mac Glaze (farge Hue)

Denne nude leppestiften gir en veldig fin lys rosa farge, og jeg savnet den ganske når jeg gikk tom. Men så fant jeg Mac Satin i fargen Myth, og nå lurer jeg på om jeg liker den bedre.

Kjøpe igjen: Usikker.

 

Max Factor Eye Brow Pencil (farge Hazel)

Denne øyenbrynsblyanten gir en utrolig fin farge til blondiner spesielt. Den er verken kjempelys eller kjempemørk, den ser rett og slett veldig naturlig ut, og er ikke for rødlig. Jeg vil si den er askegrå og passer til de fleste blondiner.

Kjøpe igjen: Ja.

 

L'oreal Sublime Bronze Fabulous Self Tanning Serum

Denne har jeg skrevet om før. Jeg er veldig fan av dette selvbruningsserumet, nettopp fordi fargen varer i veldig mange dager og selve fargen er veldig fin og naturlig, iallefall på min hud. Eneste problemet er at den flasser litt dårlig av når den først er klar for å slippe taket i huden, og det er så utrolig irriterende for den er kjempegod ellers! Men jeg har likevel kjøpt sikkert fem flasker av den.

Kjøpe igjen: Ja.

 

No7 Protect & Perfect Intense Serum

Dette er et greit serum som jeg fikk i en goodiebag for en stund siden, men det føles egentlig litt ut som en blanding mellom primer og serum. Den legger liksom en hinne utenpå huden og jeg føler ikke den virker så dypt som et serum skal. Jeg har brukt den opp men kommer ikke til å kjøpe nytt.

Kjøpe igjen: Nei.TIGI Hair Reborn Deep Restoration Shampoo

Denne sjampoen fungerer utmerket på svekket blondt hår som følge av blondering og slitasje. Jeg brukte denne etter å ha stripet håret mitt mye, og jeg trengte å få styrken tilbake i håret. Da jeg hadde brukt den noen uker, dro jeg tilbake til frisøren og testet om håret hadde blitt sterkt igjen, og det røyk ikke så raskt som det pleide. Så denne fungerer bra, og jeg kommer til å kjøpe den igjen om håret blir veldig slitt.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Sebastian Hydre maske og balsam

Jeg elsker Hydre serien til Sebastian, og disse produktene er inget unntak. Masken fungerer best på naturlig hår, men balsamen fungerer kjempe bra på extensions og på naturlig hår. Den gir masse pleie og fuktighet uten å tynge håret. Min "go-to" av de balsamene som står i dusjen. 

Kjøpe igjen: Ja.

 

TIGI Catwalk Fashionista Violet Shampoo

Denne lillasjampoen gir en veldig profesjonell farge på håret, den disponerer akkurat nok farge til blondt hår som trenger å bli litt kaldere. Denne er beregnet på å kunne brukes litt oftere enn vanlige lillasjampoer, for å opprettholde et kaldt skjær i håret. Den er altså ikke supersterk, men jeg synes den er helt perfekt. 250 ml for 159,- her.

Kjøpe igjen: Ja.

Innlegget inneholder reklamelenker

Lakker for høst/vinter

Det er alltid like gøy å se nye trender på skjønnhetsfronten, og når vi går mot mørkere tider endrer også neglelakkstrendene seg. Fra pasteller og matte, lyse farger, beveger vi oss mot mørkere toner, metalliske farger og mer skimmer.

Min favorittkolleksjon innen neglelakker denne høsten er Vinylux sin Modern Folklore. Jeg elsker fargene, de passer perfekt til mørkere tider og kan også brukes i hele vinter. Vinylux er den lakken jeg bruker mest, og her er noen av grunnene til det:

 

- Det er en syvdagerslakk

- Den påføres og fjernes som vanlig neglelakk

- En trenger ikke base coat, kun den spesialtilpassede top coaten

- Fargene er de samme som finnes i Shellac, aka utrolig mange fine farger!

- Vinylux skinner mye mer enn vanlige neglelakker

- To lag Vinylux + ett lag Weekly Top Coat tørker på ca. 9 minutter, altså ganske raskt!

- Den har en ganske grei pris, ca 159,- per stk

 

Under kan du se de fire lakkene fra kolleksjonen jeg har testet til nå:
Dette er den spesialtilpassede Weekly Top Coaten som gjør at lakken holder såpass lenge. Det er derimot viktig at du prepper neglene dine skikkelig på forhånd, for å få et best mulig og langvarig resultat:

- Vask hendene med såpe

- Dytt ned neglebånd

- Rens neglene for fett med neglelakkfjerner

 

Hvilke farger foretrekker du på neglelakk i høst/vinter?

Giveaway // The Body Shop lanserer neglelakker

SponsetEtter mange år med testing har The Body Shop endelig kommet frem til en neglelakk som er fri for skadelige kjemikaler, 100% vegansk og som ikke er testet på dyr. Neglelakkene er blant annet fri for formaldehyd, formaldehydharpiks og kamfer, som noen ønsker å unngå. Body Shop har aldri hatt lakker før, men nå har de kommet med en kolleksjon med 24 flotte fargenyanser. Lakkene koster 98,- pr stk.I den forbindelse vil jeg gi bort den nydelige røde fargen Red My Mind og Tea Tree Flawless BB Cream fra Body Shop:

Det eneste du må gjøre:

Legg igjen navn og epost i kommentarfeltet, så trekker jeg en vinner på tirsdag!


Giveawayen er avsluttet og vinneren har blitt kontaktet via epost.

Hot pop pink pedicureJeg er neglelakkoman, og nå har jeg fått en ny i samlingen, nemlig Hot Pop Pink fra Vinylux. En skikkelig knæsj rosafarge som ikke er for mørk. Vinylux er en syvdagerslakk, så nå har jeg nystelte, rosa negler til yogatimene fremover. Whoot whoot!

Forleng sommerfølelsen

Annonse


Selv om sommeren er over, er det fortsatt herlig å opprettholde selvpleien og være hårfri. For min del er voksing enda mer aktuelt om høsten og vinteren, fordi voksing krever at det skal være litt lengde på hårene for å få et best mulig resultat. Siden en ikke viser seg i bare ben hele tiden på disse årstidene, så kan en spare litt og etterpå gå flere uker uten å bekymre seg for å barbere bena og under armene. Da har en alltid mulighet til å gå med bare ben og slipper å bekymre seg når en skal gå med shorts eller singlett på trening for eksempel. 

 

Fordeler med Veet Easy Wax:

♥ Du kan enkelt og raskt få profesjonelle vokseresultater i ditt eget hjem

♥ Du sparer penger og tid i forhold til å gå i salong

♥ Det selvoppvarmede voksesystemet sikrer at du får den helt korrekte temperaturen etter 20 minutter

♥ Den er superenkel å påføre

♥ Du får akkurat riktig mengde voks og dekkende påføring på første forsøk

♥ Strips følger med i pakken

 

September beauty favorites

1. The Body Shop Bronzer, Warm Glow - En rosaaktig bronzer som er superfin å bruke som blush på lyse hudtoner. 2. Daisy Dream by Marc Jacobs, lukter søtt og friskt, og jeg elsker designet på flasken. 3. MAC Blush Harmony, en rosa/brun blush som er veldig god å konturere med på lyse hudtoner. 4. Lee Stafford Dry Shampoo for Oily Roots - effektiv tørrsjampo som får håret til å virke nyvasket på et blunk. Drøy i bruk. 5. Pharmaskincare A Peel Cleanser and toner - det beste rensesystemet jeg har brukt! Mer om dette i et innlegg senere. 6. John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating Moisturising Shampoo - kjempefin å bruke på blondt hår som har blitt litt gussent og grått, gjør det lysere og klarere i fargen. 7. Handcream BOOSTER - Kjempegod håndkrem med hyaluronsyre og retinol.

Mine lepper Før og etter fillere

Jeg var hos behandleren min, Stine, her om dagen for å fylle på leppene mine. Det er sikkert 12. gang siden jeg begynte for fire år siden, ettersom en må fylle på litt oftere i begynnelsen for at resultatet skal vare. Mer om det senere i innlegget. I den anledning tenkte jeg at jeg skulle lage en "før og etter"-collage for å se hvilken forskjell hyaluronsyren har gjort med leppene. Nå er det superlenge siden jeg har tittet på bilder fra før jeg begynte med det, så jeg ble litt sjokkert over forskjellen! 

Helbilder:

Som dere kan se er overleppen mye mer synlig når jeg smiler, noe jeg ønsket meg. I tillegg synes jeg leppene ser mer proporsjonerte ut i forhold til nesen min, og jeg synes resultatet ser ganske naturlig ut. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte med det, og ville gjort det om igjen. Heldigvis har sminkekunnskapene endret seg i en mer positiv retning de siste fire årene, omg:p

Jeg husker jeg tenkte på gjøre det en stund før jeg flyttet til Oslo, og så gjorde jeg det kort tid etter at jeg begynte på hudpleieskole her. Det var skummelt første gangen husker jeg, venninna mi og jeg visste jo ikke om det var "farlig" på forhånd, eller om det var noen risikoer i forhold til det osv. Men jeg skjønte fort at det var rimelig trygt, og har aldri hatt noen komplikasjoner bortsett fra hevelse og små blåmerker på leppene som går bort etter et par dager. Dette er noe som er veldig vanlig, og som en må regne med. Det er derimot viktig å påpeke at du må gå til en som er flink og har erfaring, for resultatet kan bli mindre bra hvis behandleren ikke vet hva hun gjør. 


Nærbilder av leppene, 2014

Det tar tid å bygge opp volumet i leppene med hyaluronsyre, fordi det i utgangspunktet ikke er en permanent filler. Hyaluronsyre er noe vi naturlig har i kroppen, og som skilles ut i urinen etterhvert som tiden går. Hvis du likevel gang på gang fyller på før alt har gått ut, så vil det danne seg arrvev i leppene og dette fører til at volumet holder seg bedre og du ikke må fylle på så ofte. Så det blir mindre kostbart med tiden. Selv om jeg går 1,5 år uten å fylle på, så vil ikke leppene bli så små som de var i utgangspunktet, for å gi et eksempel.

 

En positiv bivirkning jeg har merket av å fylle på leppene, er at jeg omtrent ikke trenger å bruke leppepomade lenger. Leppene holder seg veldig fuktige. I tillegg forebygger jeg rynker rundt munnen.

Denne gangen satte Stine Teosyal Kiss på meg, som er en hyaluronsyre på samme måte som Restylane og Juvederm. Den er spesiallaget for lepper, og bygger volum veldig effektivt, i tillegg skal den vare i opptil et år. Hvis du vil bygge volum raskt og effektiv, så er denne bra. I tillegg er den rimeligere enn konkurrenten Juvederm Volbella, altså 3200,- istedetfor 3900.- per 1 ml. Stine har et bredt utvalg av fillere, og hun kan finne ut hva som passer deg best.

Jeg går fast til Stine Storaunet v/ Klinikk Oslo. Hun er veldig nøye og tar hensyn til hvilke lepper du har fra før, og hvordan det kan se mest mulig naturlig ut. Jeg anbefaler henne varmt.

 Hun jobber fast på Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien 31 (nederst i Bogstadveien).

Hvis du vil bestille time hos Stine eller har noen spørsmål til behandlingen kan du ringe 22980538 eller 90555527 eller sende epost til Stine@Storaunet.no

Behandlingen er sponset

 

Bevar skjønnheten med silkeputetrekk

Produktet er sponset

For litt siden gikk jeg til anskaffelse av noe jeg burde gjort for lenge siden, nemlig et silkeputetrekk. Jeg har allerede noia for å utvikle øyerynker, og skal gjøre alt i min kraft for å forebygge det. Jeg har kjøpt noen "silke"-putetrekk fra ebay til typ 99,- før, men det gjorde absolutt ikke susen. Det må være ekte silke for at det skal ha noe effekt, og det koster litt mer enn 99 kroner. Det jeg har nå er fra MellyMoon.no, og er 100% Charmeuse Mulberry silke. Melly Moon er et firma som har spesialisert seg på antirynkeeffektene av silke, og selger kun putetrekk, øyemaske og lakenpose av silke på nettsidene deres.

Silkeputetrekket er tilpasset vanlig putestørrelse, så du kan bare legge favoritt soveputen din inni. Trekket er veldig behagelig å sove på, og jeg merker at stoffet ikke drar i huden som vanlig bomull gjør. Nå har jeg brukt denne i et par uker, og merker allerede forskjell på huden. Jeg våkner ikke opp med merker eller tørrhetsrynker i ansiktet, og håret er mye mindre bustete etter en natts søvn. Veldig stor fordel når en har extensions! Jeg anbefaler putetrekket varmt, og er rimelig sikker på at det er noe av det beste du finner på markedet.

#skjønnhetstips #silkepute #silke #silkeputetrekk #mellymoon #hudpleie #hår #hud #hårpleie

Veet Easy Wax // Dommen

 Sponset innlegg i samarbeid med Veet

For noen uker siden fikk jeg og noen heldige lesere prøve Veets nye Easy Wax. Det er en roll on-voks, og den er beregnet for å gjøre voksingen enklere og raskere å utføre. Nå har jeg fått inn dommen fra bloggleserne i testpanelet, i tillegg skal jeg skrive om mine erfaringer med produktet.

 

Jeg synes først og fremst at Easy Wax er det er det enkleste og minst grisete vokseproduktet fra Veet. Du setter bare beholderen med voks inn i apparatet og plugger apparatet i veggen. Deretter venter du ca 20 minutter til voksen er perfekt temperatur. Jeg synes det er ganske digg at det går av seg selv, da gjør jeg bare noe annet i mellomtiden. Etter 20 minutter er voksen klar til å rulles på huden. Jeg brenner meg ikke i det hele tatt siden voksen holder en jevn temperatur, og prosessen er veldig behagelig. Etter å ha rullet voksen nedover leggen, legger jeg på en strips og river av mot hårene. Jeg har vokset meg en del ganger før, så smerten er ikke noe jeg tenker på lenger.

Jeg vokset alt fra legger til brasiliansk på mange kunder da jeg jobbet som hudpleier, men brukte da vanlig voks som en koker opp. Uansett så har jeg noen standarder som voksen skal leve opp til, og for å være en roll on voks, så synes jeg Easy Wax er ganske god. Omtrent like gode som roll on-voksapparater i salonger. Easy Wax er veldig praktisk til legger og under armer synes jeg, fordi det går så fort. Resultatet varer også ganske lenge, spesielt under armer. For armhulene og bikinilinjen finnes det en Wax-refill med mindre roll on-hode som en kan kjøpe vedsiden av for å gjøre det enda enklere å komme til de små områdene. Jeg synes det er kult at en kan kjøpe et bra roll-on apparat til en rimelig pris og ha det hjemme slik at en enkelt kan vokse seg når som helst!

La oss se på hva de andre i testpanelet mente:

"Jeg testet Veet Easy Wax på lår, legger og under armene, og er ikke annet enn positivt overrasket. Har forsøkt meg med voks hjemme før, noe som alltid har endt opp med masse søl, ujevn påføring og noen mindre brannskader. Veet holder virkelig det de lover, og man unngår alt dette. Den var utrolig enkel å bruke, og resultatet ble glatt og hårfri hud - en mindre ting å bekymre seg for når man skal på med sommerkjolen i sommer! Ble også veldig positivt overrasket over hvor smertefri og hvor lite tidkrevende prosessen var. Det lille av voks som ble igjen på huden etter fjerning av stripsen var enkelt å fjerne med våtserviettene som fulgte med, noe som er et stort pluss. Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke Veet easy wax roll on, da det er det beste hårfjerningsproduktet jeg har prøvd så langt! Nå nyter jeg sommeren med fin, glatt og helt hårfri hud!

Tusen takk for at jeg fikk muligheten til å være en del av testpanelet, og for at dere har gitt meg en ny hårfjerningsfavoritt!"

"Då har jag fått testat ut kitet jag fick i posten! För mig var det första gången jag prövade att vaxa benen så jag var väldigt glad när jag var en av de som blivit utvald, men jag inte var beredd på var att det gjorde så ont... Antar att det blir bättre efter att man gjort det några gånger. Själva vaxningsprocessen var väldigt enkel. Det var bara att sätta i vaxet, stoppa in sladden i eluttag och så var den varm efter ca 30 minuter. Jag hade skrubbat huden dagen innan för bästa resultat och även rengjort huden från krämer och oljor så att vaxet skulle fästa. Vaxet var också väldigt enkel att påf,öra. Det var bara att stryka på och sen pressa vaxremsan uppe på. Eftersom det var min första gång så fick jag ta hjälp med att rycka av det, annars hade jag aldrig vågat. Huden blev ganska så rödprickig efteråt men det tror jag man får räkna med när man vaxar. Det gick bort dagen efter och nu är mina ben silkesmjuka och fina! Detta kitet är värt pengarna och jag vill absolut anbefalla det vidare till andra.

På grund av att det var så enkelt att värma upp och påföra så ger jag den 5/5, högsta betyg!"

"Jeg pleier alltid å vokse beina og har brukt den "vanlige" Veet-voksen til nå. Jeg likte virkelig varmvoksen og følte at det gikk mye fortere og lettere å fjerne hår med. Det som er så greit er at hvis man har glemt en liten stripe med hår et sted, så påfører man bare voksen akkurat der og fjerner det enkelt - i motsetning til den "vanlige" voksen hvor man må bruke hele stripsen, eventuelt klippe den i to. 

Voksen var behagelig på huden og var absolutt ikke for varm, noe mange kanskje frykter at varmvoks kan være. 

Alt i alt var det veldig enkelt å bruke, og jeg kommer nok ikke til å gå tilbake til den "vanlige" voksen igjen! "


"Da har jeg og en venninne testet Veet Easy Wax og her er dommen:

+ Anvendelig

+ Fin temperatur

+ Fjerner alle hårene

+ Voksen blir jevnt fordelt

+ Fin farge, slik at man ser hvor voksen er

+ Gode oljeservietter som man bruker etter voksing

 

- Noe tidkrevende, siden vi må varme opp igjen voksen (men det kan være fordi vi brukte lang tid siden det var første gang)

- Noe vanskelig å få vekk resterende voks" 

"Jeg har vært så heldig og fått tilsendt Veet Easy Wax startpakke. Pakken inneholdt alt en trengte for å vokse beina, så det var bare å sette i gang og å følge bruksanvisningen. Jeg har aldri prøvd voksing før, så var veldig spent på om det ville gjøre vondt og om det ville være vansklig å påføre. Jeg ble positivt overrasket da det ikke var noe vanskelig i det hele tatt og det gjorde ikke så vondt heller. Kunne være litt ubehaglig i det en skulle dra av. Voksen kunne være litt klissete og satt igjen på huden etter voksingen. Samtidig ble ikke ikke alt håret tatt. Men jeg er veldig fornøyd ned produktet og kommer garantert til å fortsette med det."

Escada lovin'

Escada er det merket jeg har hatt mest parfymer fra, fordi jeg elsker de søte og herlige duftene deres. I går fikk jeg denne herligheten på døren, en ny parfyme som heter Joyful og lanseres nå i august. Den er ikke fullt så sukkersøt, men likevel kjempegod. Litt mer voksen og lett lukt, med noter av solbær sorbet, Peoner og Florimoss.
Sjekk den søte flaska a' ♥

Parfymen passer både til hverdags og fest, og kjæresten min elsket den, noe av det som er viktigst! Hehe.

#joyfulmoments #escada #perfume #beauty #joyful

The Empties #4: Kjøpe igjen?

Jeg har igjen gått tom for en del produkter på badehyllen, og spørsmålet er også denne gangen; Vil jeg kjøpe igjen?

Batiste Dry Shampoo, floral & flirty blush

Denne tørrsjampoen er en av de beste jeg har prøvd, den får håret til å virke nyvasket på et blunk og lukter godt. Eneste ulempen jeg har hørt om Batiste, er at den får blondt hår til å bli litt gulaktig, men jeg har ikke merket stort til det og toner uansett håret en gang i blant slik at det blir "hvitt" igjen. 

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt ny, bare i en annen duft.

 

John Frieda Frizz-Ease Intensive Mask

Jeg kjøper egentlig aldri hårkur som ikke er fra en salong, men jeg fikk denne i en goodiebag og prøvde den selvfølgelig. Jeg ble veldig imponert, den får opp omtrent alle floker og gjør håret glatt og silkemykt, uten å etterlate det fett. 

Kjøpe igjen: Ja.

 

Ilse Jacobsen Rosemary Sheabutter Foot Cream

Fotkremen fra Ilse er kjempegod, den gir veldig mye fuktighet og fett, samtidig som den sklir veldig bra uten å tørke inn fort, noe som gjør den perfekt til fotmassasje. Likevel er ikke fotkrem noe jeg gidder å investere særlig i, og nøyer meg med body butteret fra Body Shop som allerede er i hus.

Kjøpe igjen: Antageligvis ikke.


Dolce & Gabbana 3 L`impératrice

Denne parfymen fra D&G er en av mine favoritter, og sikkert mange andre jenters. Den lukter utrolig feminint, fruktig og romantisk, og jeg har fått veldig mange komplimenter for den. Nå er jeg litt lei etter å ha brukt opp den store flasken, men jeg regner med jeg kommer til å savne den etter en stund!

Kjøpe igjen: Ja.

 

REN Radiance Perfecting Serum

Dette serumet inneholder fruktsyre og gir godt med fuktighet. Den kunne gitt enda litt mer fett, men jeg synes likevel det gir en fin glød i huden og jeg kjenner at den er bra for huden. Til tross for at det er bra, foretrekker jeg hudpleieprodukter fra hudpleiesalonger, fordi det som regel gir enda litt mer til huden. Men absolutt et godt produkt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

SP Balance Scalp Mask

Masken er spesielt for en sensitiv hodebunn, noe jeg har, og den kjennes utrolig god ut. Jeg pleier å massere den inn i hodebunnen når jeg ikke har extensions i, dessverre er ikke det så ofte, men den er også utrolig bra på selve extensionshåret mitt. Den får ut alle floker, pleier og gjør håret glatt og skinnende. Jeg liker denne masken veldig godt, og den er ganske så drøy i bruk.

Kjøpe igjen: Ja.Vichy Idealia Life Serum

Dette serumet, til tross for at det ikke er fra en hudpleiesalong men et apotek, er utrolig bra og gir plenty med fuktighet og fett til huden. Nå har jeg gått gjennom to flasker og jeg føler at huden min trenger noe nytt, men det er ikke umulig at jeg vil kjøpe et til i fremtiden.

Kjøpe igjen: Muligens.

 

L'oreal Sublime Bronze Fabulous Self Tanning Serum

Dette serumet er det jeg har brukt i hele sommer for å holde oppe brunfargen ettersom jeg aldri soler meg lenger, og jeg har vært rimelig fornøyd. Det beste med denne selvbruningen er den naturlige fargen den gir, og at fargen blir ganske mørk og varer lenge. Det som derimot plager meg er måten den flasser bort på etter en stund, hadde det ikke vært for det så hadde den vært helt perfekt! Likevel har jeg gått gjennom ørten flasker av denne og prøver å sikre meg noen når den er på tilbud, siden den er litt dyr (189,-) og blir dessverre brukt opp fort. Men jeg har blitt avhengig!

Kjøpe igjen: Ja.

 


glominerals LUXE liquid foundation

Dette er og forblir en favoritt innen flytende foundation, jeg bruker kun denne og Satin II fra samme merket. LUXE foundationen er antiaging, gir mye fuktighet, dekker godt og gir en fin finish på huden. Den inneholder også diamantpulver som har styrkende egenskaper på huden.

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt ny.

 

TiKei mineral foundation

Oppå den flytende foundationen bruker jeg alltid TiKei mineralpudder for å få den perfekte finishen. Ingen andre pudder har egnet seg like bra som denne, og jeg liker spesielt TiKei fordi den er helt naturlig og ikke inneholder Bismuth Oxychlorid.

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt!Jan Thomas Shampoo and Conditioner for normal/dry hair

Disse produktene lukter behagelig og gjør håret ganske mykt og fint, men jeg hadde på en måte forventet enda mer. Balsamen gir ikke så mye, og virker litt billig. Jeg trodde Jan Thomas-produktene kom til å være i samme prisklasse som vanlige salongprodukter, og når jeg pleier å bruke Redken, TIGI osv så synes jeg ikke Jan Thomas produktene når opp til disse. Men for folk med normalt hår vil det sikkert være godt nok, og serien får pluss for å ikke inneholde parabener.

Kjøpe igjen: Nei.

#skjønnhetstips #produkter #hudpleie #skjønnhet #sminke #foundation #hårpleie #hår

Lux hair care

Jeg har brukt Miriam Quevedo hårprodukter en stund nå, og har blitt ganske imponert, derfor tenkte jeg å skrive litt om dem. Det er et ganske lux merke som nylig har kommet til Norge. Det er altså ikke så mange salonger som har fått det inn enda, men mesteparten av produktene kan kjøpes på Makestyle.no, så jeg kommer til å linke der til.

Det finnes forskjellige serier, noen med diamantstøv og noen med gullstøv, avhengig av hvilken hårtype du har. Det som er kult er at det faktisk er ekte diamantstøv oppi produktene, som ikke bare er der for at det skal se fint ut. Diamantstøvet er faktisk med på å styrke hårfibrene, så produktene skal bidra til et sterkt hår. Jeg har veldig behandlet blondt hår, derfor bruker jeg Platinum & Diamonds serien.

The Volume Luxurious Shampoo gjør håret veldig luftig, samtidig som den styrker håstråene og gir fuktighet. Balsamen, Luxurious Mask, kan enten brukes som vanlig balsam, eller som en maske hvis du lar den sitte i lenger. Den er veldig pleiende, og gjør håret kjempeglatt!

The Platinum Oil er en arganolje som gir shimmer av sølv, og er kanskje min favoritt av alle produktene. Jeg bruker den nesten hele tiden, ofte flere ganger i løpet av dagen for å gjøre håret friskt og glansfullt. Det gjør håret skinnende uten å gjøre det fett, i tillegg pleier det håret og beskytter mot varme. Et fantastisk alt-i-ett produkt! De har den også i gull med gullstøv her, for de som vil ha et varmere skjær i håret.

Jeg bruker også lillasjampoen fra Caviar-serien inniblant, når jeg har lyst å få bort gulskjær i håret. Jeg liker denne godt fordi den ikke gjør håret så trått som andre lillasjampoer ofte gjør, og gir akkurat passe farge. 

Luxurious Drops er en finishing spray som kan brukes både på huden og i håret. Den gir fuktighet samtidig som den gir en fin shimmereffekt. Fint å ha på bare ben, eller etter at en har stylet håret ferdig.

Til slutt må jeg bare skryte av "vitaminpakken" fra Miriam Quevedo. Det er en intensiv hårkur som gir næring til både håret og hodebunnen. Jeg påfører en ampull i hodebunnen før jeg legger meg, og lar den sitte sånn til neste dag. Ampullene inneholder 20 aktive ingredienser, inkludert kaviar, og er med på å gjenopprette glansen i håret. Hvis du føler at håret ditt virkelig trenger næring, så kan jeg absolutt anbefale vitamin ampullene.

 

Har dere erfaringer med dette merket?

Innlegget inneholder reklamelenker 

New favorite perfume

Jeg har funnet en ny favorittparfyme. Denne lukten må bare oppleves... Det er vanskelig å beskrive hvordan Rue de Varenne lukter, men den er veldig jentete, søt, elegant og unik. Både mamma og jeg elsket den, så den passer for forskjellige aldre. Emma Wiklund som står bak parfymen har hentet inspirasjon fra da hun bodde i Paris, og det skinner faktisk igjen i duften. 

Toppnoter: Liljekonvall og pære 

Hjertenoter: Appelsinblomst og hvit musk 

Bunnoter: Lys mokka, vanilje og patsjuli

Den koster fra 399,- og kan kjøpes på blant annet Vita og Kicks.

Today's nails

 photo CNDVinyluxYellowBicycle5_zpsd41e2376.jpg

I dag valgte jeg å gå for gule negler, noe jeg aldri har gått med før tror jeg. Jeg har aldri funnet riktig gulfarge før, det er viktig at den ikke blir for mørk for det ser ikke så fresht ut på neglene. Bicycle Yellow fra Vinylux likte jeg godt. 

Hva synes du?

Follow on Bloglovin

Roses & razors

 photo roses1of1-2_zps59284611.jpg photo roses1of1-3_zps75280747.jpg photo venusgilletteolayrazor1of1_zps940342c2.jpg

I dag fikk jeg bud på døren med noen nydelige rosa roser. Innpakket i dem var en gave fra Gillette Venus, nemlig de nyeste høvlene deres med 5 blader og fuktighetsbarer fra Olay. Jeg er en høveldame, jeg vokser kun armhulene, så jeg kan aldri få nok barberhøvler. Og jo mer blader, jo bedre! Disse eksfolierer huden samtidig som fuktighetsbarene fra Olay sluser inn fuktighet i huden, slik at leggene ikke blir så tørre etter barbering. Genialt, jeg gleder meg til å prøve dem ♥

Follow on Bloglovin

Sponset av Gilette Venus

Today's nails // vinner av konkurranse

 photo MintconvertibleVinylux3_zps901eb35f.jpg

I dag valgte jeg å gå for et nytt tilskudd i Vinylux kolleksjonen min, nemlig Mint Convertible #166. Den er fra vårkolleksjonen 2014, "Open Road". Den dekker utrolig godt på to lag. Her har jeg hatt den over rosa negler, og den er likevel opaque

 photo MintconvertibleVinylux1of1-3_zps6967e06b.jpg

Vinylux krever ikke base coat, bare Weekly top coat.

Vinneren av TL-konkurransen er forresten Cecilie Kiil, jeg har sendt deg en epost!

Polka dots with Vinylux

 photo vinyluxtropixstudiowhite1of1_zps29480d38.jpg

Jeg har tidligere skrevet om min kjærlighet for Vinylux på bloggen, og nå har jeg fått noen nye lakker i kolleksjonen min, blant annet Tropix og Studio White som jeg har valgt å bruke i dag. Vinylux er en lakk fra de som står bak Shellac, og det er en lakk som holder seg fin i opptil syv dager. Den krever ikke base coat, bare en ukentlig top coat (til venstre på bildet). Det som er så digg er at du får mange av de samme flotte fargene som i Shellac, de har altså laget de samme fargene med de samme navnene, bare i Vinylux. Du kan se alle fargene her. Lakkene koster 158,- pr stk og selges i forskjellige salonger som har Shellac.

 photo vinyluxtropixstudiowhite5_zps1677d4db.jpg 

Jeg har ikke så mye skillz foreløpig i negledesignet mitt, så det ble noen polka dots igjen:) Jeg lurer på om jeg skal gå til innkjøp av litt profesjonelt utstyr, så jeg kan eksperimentere videre. Love nails ♥


Likte du neglene? Har du prøvd Vinylux?

DIY Nails

I dag bestemte jeg meg for å prøve meg på et simpelt negledesign, noe jeg egentlig aldri har gjort før. Det viktigste var at jeg hadde noe å "dotte" neglene med, et såkalt "dotting tool", så jeg gjorde litt research på nettet hva en kunne bruke istedetfor. Jeg endte opp med å bruke en fliseklemme (eller luseklemme?), noe de aller fleste har i hus. Det funket veldig bra egentlig, krever litt trening, men ikke mye.

Jeg brukte en mini-Ciate i fargen Pepperminty, Ciate i Fit for a Queen, OPI Alpine Snow og OPI Lady in Black. På bildet ser du også klemmen jeg har brukt.

 

Fjern neglelakken enkelt og skånsomt

Jeg trodde jeg hadde alt jeg trengte innen neglelakkfjerner da jeg hadde anskaffet meg en sånn som en dupper fingrene nedi og neglelakken forsvinner, men der tok jeg feil. Å fjerne neglelakk skader neglene, og jeg merker fort at noen typer sliter mer på neglene enn andre. Det er dette jeg vil si er min favorittfordel med Vaseline Intensive Quick Pads - den er like mild som en sjampo. Det er nemlig oljene i padsene som fjerner neglelakken, samtidig som oljene og e-vitamin pleier neglene og neglebåndene. Dette er noe jeg aldri har opplevd før med noen andre neglelakkfjernere. Padsene minner litt om sånn øyensminkefjerner-pads med masse olje i. Den lukter også mildt, ikke typisk løsemiddel, men herlig sitron. 

Det er en ganske enkel måte å fjerne lakk på; en trenger hverken bomull som loer eller neglelakkfjerner vedsiden av. Bare ta en pad, hold den inntil neglen hardt og dra av. Gjenta inntil all lakken er borte.
Quick Pads inneholder verken aceton, alkohol eller parabener. De er veldig enkle å ta med på reise, ettersom du bare trenger å ta med deg boksen, og den går fint igjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen fordi det ikke er et flytende middel, noe vanlig neglelakkfjerner er. Dette er et mega pluss! Det blir også mye mindre søl å fjerne lakken.

Vaseline Intensive Quick Pads selges i dagligvarebutikker, på Vita og Cubus.

Annonse

#Freakin pink

What nailpolish to choose?! Alltid et lite luksusproblem. Jeg har hundrevis av neglelakker, og noen har jeg ikke prøvd en gang, som denne her som jeg har hatt siden jeg kjøpte den i New York i fjor. Den er fra Urban Outfitters, og er freakin pink. Å matche neglelakk til et antrekk er noe av det kuleste jeg ser på andre, og akkurat denne fargen kan jeg se for meg at er kjempefin til et helhvitt antrekk. 

Hvilke farger er dine favoritter på neglene?

Easy home pedicure

I går var det tid for å ta en real vår-overhaling på føttene, så jeg bestemte meg for å gjøre en herlig hjemmepedikyr på meg selv. Da er det altså tillatt å bruke det en har i hus, så hvis ikke du har så fancy smancy saker, så finnes det ting de fleste har i hus som du kan bruke.

Mens jeg allerede var i dusjen så vasket jeg føttene godt med den nydelige jordbær shower gelen fra The Body Shop. Hvis du ikke gjør det i dusjen så er det lurt å ta et fotbad i 5-10 minutter slik at føttene og neglebåndene blir bløtere. Etterpå tok jeg en skrubb fra L'oreal med AHA-syrer i for å få bort døde hudceller og gjøre huden god og myk. Om du ikke har vanlig skrubb hjemme, kan du mikse matolje og sukker og skrubbe huden med det.

Deretter fant jeg fram plastfolie og olivenolje (du kan også bruke annen matolje, og plastposer istedetfor folie). Jeg la først den ene foten inni plastfolien og helte olivenolje over tærne slik at det traff neglebåndene, og pakket foten inn i plastfolien. Jeg gjorde det samme med den andre foten. Så satt jeg sånn i ca 10 min mens jeg gjorde noe annet.

Etter 10 minutter var gått pakket jeg opp føttene, tørket dem litt med et håndkle og satt i gang med å rydde opp. Nå har jeg en del pedikyr utstyr, men du kan klare deg med mindre. Det viktigste er en oransjepinne som du kan dytte ned neglebåndene med. Hvis du har en av tre så ville jeg ha surret litt bomull rundt tuppen. Det er viktig å ikke stikke for skarpe ting for langt ned i neglebåndene, da dette kan ødelegge celleproduksjonen i neglen. En annen ting som kommer godt med er en fotfil, du kan egentlig bruke en hvilken som helst fil, men til føttene er det lurt å ha en litt grovere enn til hendene. Fil huden på hælen slik at den blir mykere, og eventuelt andre steder du har hard hud på føttene.

Tid for krem! Etter alt arbeidet er det viktig å tilføre føttene fuktighet slik at de får noe næring som mykgjør dem. Det er fint å legge lakk på de velpleide føttene, men da må du huske å få bort alt fett fra neglene. Bruk en neglelakkfjerner på bomull og tørk bort fett og olje fra neglene. Deretter går du videre til ett lag base coat, som beskytter neglene mot å bli gule. Selv legger jeg 1 lag base coat, 2 lag fargelakk og 1 lag top coat for ekstra shine. Her er mitt resultat, med Essie i fargen Clam Bake:

Freshe føtter klare til sandaler :D

Pink Cadillac

Siden solen har tittet frem i det siste, så føles det ut som det snart er vår! Jeg heller mer og mer mot vårfarger på klær og også negler, så i dag slo jeg til med Pink Cadillac fra TL. Jeg elsker fargen, det er en helt perfekt pastellrosa til neglene. Pink Cadillac er fra TLs 50's kolleksjon, som består av de kuleste pastellfargene. Loves it!

TL Design selges litt sånn overalt i landet, så hvis du vil finne din forhandler så har du en oversikt her.

Organisk hudpleie med kokosolje

Jeg har brukt noen herlige hudpleieprodukter fra Dr. Organic de siste ukene, og ville skrive litt om mine favoritter. Dr. Organic er et merke som fokuserer på å lage naturlige velværeprodukter, og har vunnet mange priser. Dr. Organic har blant annet en Moroccan Argan Oil-serie, men jeg er så glad i kokosnøtt og lukten av det, så jeg gikk for denne. Argan Oil-serien er noe mer fet tror jeg, mens kokosnøttserien gir mer fuktighet.

Jeg likte utrolig godt Hydrating Radiance Elixir, og bruker det hver dag for å holde huden min glødende og fuktig. Det er et slags serum, bare litt tykkere, og gir kjempemye fuktighet til ansiktet, uten å gjøre det fett i det hele tatt. Jeg bruker denne under dagkremen, eller påfører den under ansiktsselvbruningen, for å tilføre huden ekstra fuktighet. Det blir absorbert kjempefort, og etterlater huden glødende og fin. Jeg anbefaler absolutt dette serumet, og det koster bare 199,- for 30 ml. Gode serum er sjelden vare til den prisen, believe me.
Enda et produkt som gir herlig velvære fra Dr. Organic, er Virgin Coconut Oil Body Soufflé. Dette er en lettere krem enn for eksempel body butter, som får huden kjempemyk og god, og den lukter også helt fantastisk! Det som er digg med en litt lettere krem er at den blir absorbert fort, og en kan kle på seg litt fortere etter påføring.

Jeg likte også godt håndkremen, som gjør godt for både hender og negler. Jeg bruker denne hver natt før jeg legger meg. Neglene mine er så sprø og skjøre, og da er det viktig å tilføre mye fuktighet. Så nå skal jeg være mye flinkere med å huske å ta på håndkrem, også gjennom dagen og etter håndvask. Kremen er anti-aging og gjør at fuktigheten i hendene "forsegles" inne i huden. Lukter som alle andre produktene herlig kokosnøtt, men på en frisk måte.

Tikei.no er leverandør på dette merket i Norge. Flere produkter er også på vei inn fra Dr. Organic, og etterhvert vil Tikei ha alle produktseriene i sortimentet, blant annet dødehavsserien som også er veldig populær.

The empties #3

Jeg har igjen funnet en del tomme produkter som jeg må kaste før jeg flytter, men først vil jeg skrive litt om dem og vurdere om de er verdt å kjøpe igjen:

Simple eyemake-up Remover

Simples øyesminkefjerner er den jeg bruker hele tiden, den er veldig lett, oljefri og irriterer ikke øynene mine i det hele tatt. Den tar veldig effektivt bort øyesminke, og er kjempebillig! Thumbs up.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Olay touch of MaxFactor foundation, spf 15

Denne foundationen er helt grei. Den dekker bra, og gir litt fuktighet. Likevel ikke min favoritt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Jeg har ikke likt så mange produkter av ren, men jeg likte godt denne masken. Konsistensen er ganske klissete, som en lett honning, men det gjør ingenting. Jeg har brukt den i dusjen og skylt den av etter ti minutter ellerno, etterpå ser huden ganske glødende og fin ut, i tillegg til at den blir fuktigere.

Kjøpe igjen: Ja.

 

REN Micro Polish Cleanser

Denne peelingen likte jeg også godt. Det er en enkel peeling som en skrubber inn i huden, og skyller av. Jeg liker konsistensen på mikrokulene, de er effektive og en merker etterpå at huden er mye mer jevn og glatt.  

Kjøpe igjen: Ja.

S-factor Vivacious Hairspray

Denne hårsprayen har blitt en av mine favoritter. Den gir godt nok med hold uten å gjøre håret for stivt, og den er i tillegg veldig god til å spraye ned "babyhår".

Kjøpe igjen: Ja.

 

By Gun-Britt Heat Styling Spray

Denne varmebeskytteren likte jeg veldig godt, den er lett å påføre jevnt og gir akkurat passe shine. Den minner en del om Redkens varmebeskyttende spray, og er fin til både krølling og retting av håret.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Kisby Dry Shampoo

Kisbys tørrsjampo er ganske god, den tar bort fett og gjør håret luftig og ikke trått. eneste minuset er at den brukes ganske fort opp, fordi det trengs en del produkt om gangen for å få effekt.

Kjøpe igjen: Ja.


TIGI S-factor Smoothing Conditioner

Jeg liker godt balsamen fra S-factor, i likhet med sjampoen. Den gir veldig glatt og fint hår, og lukter herlig asiatisk pære. Den er også ganske drøy. Eneste minuset er selve flasken, som gjør det litt vanskelig å få ut siste rest av innholdet.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Sebastien Trilliant Thermal Protection and Shimmer Complex

Dette er en varmebeskytter med shimmer i, som passer fint til retting av håret for eksempel. Den gir en ganske fin glans og finish, men jeg synes håret blir litt fettete av den.

Kjøpe igjen: usikker.
Bioderma Sensibio H20

Denne øyesminkefjerneren er veldig populær blant makeup-artister, og det skjønner jeg godt. Den passer ypperlig til sensitiv hud og tar raskt bort øyesminke (også vannfast). Plusset med denne er at du kan også bruke den som en ansiktsrens en gang i blant, pga miscellene i vannet renser huden. Du kan altså bruke Bioderma på en bomull og få en ganske ålreit rensing av ansiktet med den. Eneste minuset er at de ikke selger den i Norge tror jeg, og den er bittelitt dyr i utlandet, men overkommelig.

Kjøpe igjen: Ja.


Dermalogica Skin Hydrating Mask

Denne masken er helt grei, men passer kanskje bedre til en veldig fet hud ettersom den gir for lite fett og fuktighet til min kombinasjonshud. Pluss for at den kan brukes på leppene og rundt øynene.

Kjøpe igjen: Nei.

 

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Denne kremen gir mye fuktighet, og akkurat nok fett til at huden min ikke får utbrudd. Jeg får veldig myk og fin hud av den. Jeg bruker den også som nattkrem, siden jeg veksler mellom denne og Skin Smoothing Cream fra Dermalogica som er en litt lettere krem.

Kjøpe igjen: Ja.

Refill

Behandlingen er sponset

I går var jeg og fylte på leppene hos Stine ved Klinikk Oslo. Jeg fylte på 0,75 ml Juvederm Volbella, som varer i opptil et år. Det var det jeg tok sist også, og det varte betydelig lenger enn Restylane. De har et stort utvalg av fillere på Klinikk Oslo, blant annet Juvederm Volbella, Teosyal Kiss, Perlane, Restylane og Lipp. Om du vurderer å ta en slik behandling kan du diskutere med behandleren hva du eventuelt skal velge. Jeg kommer kanskje til å prøve Teosyal Kiss neste gang, siden det sies å skal vare enda lenger enn Volbella, og er i tillegg billigere (1900,- for 0,5 ml). Resten av prisene finnes her.

Alt er jo hyaluronsyre og naturlig noe som er i kroppen, men de forskjellige typene har forskjellige egenskaper/størrelse på molekylene og varighet. Det er derfor det stadig kommer ut nye typer. Det jeg derimot vil fraråde er permanente fillere som Aquamid, som kan kapsle seg og ja... trust me:p

Nå tok jeg disse bildene litt etter behandlingen før det begynte å hovne skikkelig opp, men det er likevel ganske hovent her og resultatet vil bli noe mindre. 

Jeg er alltid opptatt av å dra til dyktige folk når jeg skal fylle på leppene, siden resultatet kan variere fra behandler til behandler. Derfor vil jeg skrive litt om Stine og hennes erfaring:

Stine Storaunet er utdannet sykepleier og har spesialisert seg innen medisinsk hudpleie. Hun har gjort kosmetiske injeksjoner siden 2006, og har mange års erfaring. Hun er autorisert spesialist gjennom Allergan Norge, og har tatt mange spesialistkurs innen avanserte injeksjonsteknikker. Hun gjør også medisinske, kjemiske peelinger og hudscanningsanalyser samt finner de optimale produktene til de ulikes hudtyper. 

 Hun jobber fast på Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien 31, tlf.: 22 98 05 38

 

Har du prøvd Restylane, Juvederm eller andre fillere? Fortell gjerne om dine erfaringer i kommentarfeltet!

Tilbud på vippeextensions

I dag var jeg på Beauty Spot og fikset vippene mine igjen. Jeg tok et hakk kortere vipper denne gangen. Det var ikke så praktisk med de aller lengste, selv om jeg likte lengden veldig godt. Ida brukte størrelse 11, 12 og 14 på meg i dag. Jeg regnte med at en del av vippene skulle falle av ganske fort sist gang, siden jeg fikk så lange, men de har sittet som et skudd! Det har nesten ikke falt av noe på nesten tre uker. Limet på Beauty Spot må være veldig bra :p

Jeg har forresten et hyggelig tilbud til mine lesere; dere får 20% avslag på vippeextensions hos Ida fra og med nå og ut mars måned. Istedetfor 1600,- så får dere det for 1280,- Bare husk å gi beskjed om rabatten når du skal betale :) Beauty Spot ligger på Alexander Kiellands plass, adressen er Darres gate 3, 0175 Oslo, telefon: 97 88 01 10.

Du kan også booke time online her :)

Behandlingen er sponset av Beauty Spot

Trying out neon Gelish

I dag var jeg på Tone Lise akademiet og fikk prøve Gelish, en type Shellac bare... bedre? Den varer iallefall opp til tre uker, og du kan lakke oppå den med vanlig lakk om du går lei av fargen, samt fjerne lakken etterpå uten at Gelish'en tar skade av det. Det er jo litt kult. Jeg gikk for en super neonrosa farge. Sophie la først et par lag med hvitt og deretter neonrosa for å få den mest mulig knall. Jeg fikk også med noen stilige pastellakker fra TL, de er fra den nye 50-tallsserien deres:Kommer nok til å bruke disse en del når våren nærmer seg :)

Om du har lyst på TL-neglelakker kan du finne din lokale forhandler her

Mine 14 favorittprodukter for Valentine's

I forbindelse med Valentine's Day som snart er her (14. februar), så har blivakker.no et kjempestort salg på en rekke herlige produkter! Jeg har allerede bestilt med en del godsaker hjem, og her er mine favoritter:

1. Bahama Mama solpudder HER ♥ En av mine favorittsolpudder. Det er helt brunt, uten oransje, og er derfor bra til å konturere ansiktet med.

2. BedHead Resurrection sjampo+balsam HER ♥ Veldig god sjampo og balsam til tørt og skadet hår.

3. Orofluido hårolje HER ♥ 

4. glominerals brow collection/brown HER ♥ Elsker glominerals, og brynspudderene deres er veldig gode.

5. The Balm Nude 'tude Eyeshadow Palette HER ♥ // 6. St. Tropez Self Tan Perfect legs spray HER ♥ // 7. 1 million Paco Rabane, HERLIG gutteparfyme!! HER ♥ // 8. Marc Jacobs Dot, eau de Parfum HER ♥ // 9. Gucci Guilty HER ♥ // 10. OPI Let's Elope neglelakksett HER ♥ // 11. ghd Wonderland V styling set HER ♥ // 12. glominerals Alloy eyes collection HER ♥ // 13. OPI Mariah Carey collection, The Impossible HER ♥ // 14. BareMinerals Youth Revealed hudpleiesett HER ♥

Innlegget inneholder annonselenker

My teeth whitening

Tannbleking er noe jeg bruker en gang i blant, for å få tennene litt ekstra hvite. Jeg har normalt ganske hvite tenner, men en får ikke unaturlige perlehvite rader uten å ty til hjelpemidler. Det er dog viktig å ikke overdrive tannbleking, ettersom det kan ødelegge tannemaljen, noe som er superkjipt ettersom du skal ha tennene dine resten av livet! 

Crest 3D White Whitestrips: De velkjente Crest Whitestripsene kjøpte jeg i USA for noen år siden, etter å ha blitt anbefalt akkurat disse. Det finnes mange forskjellige typer, så jeg forteller litt om de jeg har og er fornøyd med. De jeg har er med Advanced Seal, så selve stripsene henger utrolig godt på tennene, og en slipper å bekymre seg for at de skal skli eller falle av mens en har dem på. Crest Whitestrips inneholder mye blekemiddel, hele 14% faktisk. Så disse får du garantert et resultat av. Minuset er at det er mer skadelig for tennene enn de "naturlige" du får her i Norge, selv om det står på pakken at har den samme "emalje-sikre"-egenskapen som brukes i tannlegebleking. Hvis jeg bruker stripsene noen dager på rad så begynner tennene å ise voldsomt, så jeg bruker det som regel bare annenhver dag i en uke ellernoe. Stripsene skal legges på fortennene oppe og nede, og sitte på i 30 minutter før du tar dem av. Resultatet er ganske merkbart.smilelab FLASH: Jeg har ikke prøvd så mange norske tannblekinger utenom denne, siden jeg har hatt Crest sin. Likevel ville jeg gi smilelab en sjanse ettersom mange folk insisterte på at det fungerte. Det første jeg tenkte var: "14% hydrogen peroxid versus ingen hydrogen peroxid? Hvordan kan smilelabs funke, som inneholder null prosent blekemiddel?" Da kan jeg nevne hva smilelab faktisk inneholder, og det er:

Glycerin, Aqua, Methyl cellulose, Xylitol, EDTA, Sodium chlorite, Citric acid, Aroma.

Ikke noe hydrogen peroxid der, nei. Likevel opplevde jeg etter et par ganger å faktisk få hvitere tenner, og jeg så resultatet umiddelbart etter at jeg tok av stripsene. Smilelab FLASH fungerer likt som Crest sine strips, bortsett fra at de henger betraktelig dårligere på tennene (fordelen med Advanced Seal), og at en kun skal ha de på i 15-20 minutter. Men resultatet skal jo vare også, ikke bare vises like etterpå. Det føler jeg forsåvidt at det gjør, men det hjelper å bruke smilelab-pennen som jeg skal skrive om under. Crest whitestrips er 10 ganger mer effektive etter min mening, rett og slett på grunn av blekemiddelet. Men det er jo ikke lovlig i Norge, så da er det greit å ha et alternativ, og der er smilelab slett ikke dårlig i forhold til de strenge reglene i Norge som må holdes. Stripsene funker jo, trossalt.

 
smilelab Touch Up: Dette er en tannblekingspenn som er veldig grei å bruke sammen med smilelabs strips, for å få resultatet til å vare litt lenger. Den tilsvarer ikke en full behandling, så det er lite vits å bruke den alene. Etter å ha brukt strips noen dager kan du for eksempel hoppe over den og bruke tannblekingspennen istedet. Eller du kan bruke den mens du har pause mellom behandlingene. Resultatet av smilelab-stripsene vil "fade" etterhvert, men denne pennen gjør at tennene får påfyll av noen av de samme ingrediensene, og dermed tar det lenger tid før resultatet forsvinner. Jeg pleier å tørke av tennene litt på forhånd med et papir, og deretter børste over fortennene oppe og nede. Deretter holder jeg munnen oppe litt slik at det tørker.

Twilight Teeth Platinum 25: Denne tannblekingen som også er ganske populær i USA, kjøpte jeg på et solarium en gang jeg var i New York. Den fungerer kun ved hjelp av UV-stråler, så den må brukes i solarium. Du tørker bare tennene litt med papir, pensler på middelet på fortennene oppe og nede, og setter deretter munnpiecen i slik at munnen ikke lukkes mens behandlingen virker. Den skal bare være på 12 minutter tror jeg. Tannblekingen fungerer veldig bra, og du ser etter første behandlingen at du har fått usedvanlig mye hvitere tenner. Det står også på pakken at de fortsetter å blekes mer utover dagen. Resultatet skal vare i opptil seks måneder. Minuset er at den må brukes i solarium (ikke bra for huden, hehe), og at det er litt ubehagelig å ha munnen oppe i 12 minutter på grunn av spyttet. Men det fungerer fint, og jeg har gjort det flere ganger. Disse kan bestilles over nettet på blant annet amazon og ebay, men jeg vet ikke om de er lovlige i no-way Norway.

Bruker dere tannbleking? Evt hvilken?

Eyelash transformation @ Beauty Spot


Etter å ha gått en periode uten vippeextensions kjenner jeg virkelig hvor avhengig jeg har blitt! Tror rett og slett ikke det er mulig å slutte - vil ikke! Jeg som sover med kontaktlinser synes det er ekstra digg med vippeextensions, ettersom mascara irriterer øynene når jeg fjerner øyesminken, det kommer alltid litt innpå øyet. Da er det nesten umulig å sove med linsene. Jeg sparer altså mye tid og bry i forhold til kontaktlinser og øyensminke, både morgen og kveld. Thumbs up for det!

Jeg har begynt å gå til en bortgjemt liten skatt av en salong på Alexander Kiellands plass, nemlig Beauty Spot, for å få satt på vipper. Veldig profesjonelt sted, med en herlig avslappende atmosfære. Ida som gjorde det på meg var veldig nøye, og resulatet ble jo sykt! Jeg valgte de lengste, *haha*. Hun hadde aldri satt på så lange på noen før. Nå trenger jeg cirka ingen øyensminke, jeg som er vant til å gå med så mye. De ser jo ikke akkurat naturlige ut, for hvem har så lange vipper? Men jeg ville jo ikke ha det naturlig. De har selvfølgelig kortere også for de som ønsker et mer naturlig resultat. Kanskje jeg tar et hakk kortere neste gang, men jeg ville prøve de lengste først for å se hvordan det ble. Nå har jeg en blanding av størrelse 15, 14 og 12 tror jeg. Det er ikke alle steder de har så mange størrelser som dette, så det er herlig med litt utvalg synes jeg.


Beauty Spot har veldig ålreite priser; 1600 kr for første gangen, og deretter 600-700 kr for påfyll.

For å bestille time hos Ida Nikolaisen som er hud- og kroppsterapeut, kan du ringe 97880110. Du kan også booke online her.

Beauty Spot ligger like ved Alexander Kiellands plass, og adressen er Darres gate 3, 0175 Oslo.

/Sponset behandling

The empties #2: Kjøpe igjen?

Nå har det igjen blitt noen tomme produkter i badehyllen, men før jeg kaster dem vil jeg skrive litt om dem og stille spørsmålet: "Vil jeg kjøpe igjen?"

TIGI Hair Reborn Sublime Smooth Shampoo

Jeg har troen på at Reborn serien er bra, inkludert denne sjampoen, men den fungerte ikke særlig bra på mitt hår. Jeg føler jeg kunne trengt mer fuktighet ellernoe, så den gjorde ikke så mye forskjell på håret mitt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

Victoria's Secret Bronzing tintet body spray

Dette er en "Instant bronzing spray" som vil si at du sprayer den på kroppen og du får umiddelbart farge. Det jeg liker ekstra godt med denne er at den også har en airbrush-effekt, så huden ser umiddelbart bedre ut og ujevnheter blir dekket til. Den er enkel å påføre og tar ikke så lang tid før den tørker. Eneste problemet med sånne sprayer er at jeg føler ikke jeg kan sette meg ned i en hvit sofa etterpå liksom. Litt kjipt hvis du skal på fest for eksempel.

Kjøpe igjen: Ja.


Dermalogica tri-active cleanse

Denne rensen likte jeg veldig godt. Den inneholder litt sånn melkesyrer og sånn som peeler huden litt når du renser, så jeg får en veldig jevn og fin overflate på huden. I tillegg synes jeg at rødheter i huden minsker når jeg bruker denne.

Kjøpe igjen: Ja.


Loreal Sublime Bronze Self Tanning Gel

Jeg husker jeg brukte denne for noen år siden, og da jeg fikk en halvfull tube for litt siden av en venninne for å prøve å bli litt tan, husket jeg plutselig hvorfor jeg sluttet å bruke den. Det står at den er non greasy og tørker fort. Jeg syntes den tørket relativt fort, mens venninnen min måtte stå i en time å vente på at den skulle tørke, så det varierer nok litt på hudtypen. Du blir veldig brun av denne, men det tar nesten et helt døgn før fargen kommer, og fargen blir dessverre ganske oransj. I tillegg blir hendene utrolig mørke, nesten skitne. Når fargen går vekk begynner verste delen - flassingen. Og den er ikke veldig diskret med Loreal Sublime Bronze Self Tanning Gel. Den er også ganske dyr, 180,- !

Kjøpe igjen: Nei.


TIGI S-factor Smoothing Shampoo

Denne sjampoen likte jeg veldig godt. Den ga fukt, luktet kjempegodt (asiatisk pære) og fungerer bra på extensions såvel som naturlig hår. 

Kjøpe igjen: Ja.


TIGI S-factor Serious Conditioner

Denne kuren er et mirakelprodukt for floker, tørt og trått hår. Den løser opp alt, og gjør håret kjempemykt. Fungerer bra på extensions og vanlig hår.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Got2be Beach Trippin' Salt-infusion Waving Spray

Hmm, denne er helt grei. Langt i fra den beste saltvannssprayen jeg har prøvd, men den funker liksom litt. Likevel må en bruke veldig mye produkt for å oppnå saltvannslooken, og jeg føler ikke at looken varer særlig lenge med denne sprayen. 

Kjøpe igjen: Nei.


Loreal Preference Pearl Toning Conditioner, #Soft rose

Denne var jo ganske inn en periode da alle skulle ha pastellrosa hår. Jeg synes den kunne ha gitt bittelitt mer farge, men fargen er kul og den er enkel å ta i. Bare vask håret og la den være i noen minutter, og vask ut. Den slet litt på håret etter bare en gang, som tonere gjør, så jeg var litt nøysom med å bruke den. Den varte heller ikke særlig lenge, ettersom den ga veldig lite med en gang den ble påført. Pluss for at den kan vasken ut, til og med av blondt hår! Hvis det noengang skulle bli in igjen med pastellrosa hår, så kunne jeg muligens ha kjøpt en til.

Kjøpe igjen: Mja.


Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 15

Myyyy favorite. Dette må faktisk være min favorittdagkrem. Hver gang jeg bruker denne *bankibordet* så blir jeg kvitt nesten alle kvisene mine. Huden blir så jevn og fin at jeg føler nesten ikke at jeg trenger foundation. Jeg bruker denne med jevne mellomrom hele året rundt. Exuviance-kremen inneholder fruktsyrer som på en mild måte peeler huden bittelitt mens du har den på. Du kan likevel bruke den hver dag, også om du har sensitiv hud. Den lukter også uh-ma-zing. 

Kjøpe igjen: Ja.

 

Smashbox Artificial Light, #Flash

Dette er den beste flytende highlighteren jeg har prøvd. Fikk til og med skryt fra dama på Sephora i NYC som lurte på hvilken jeg brukte, høhø :D Den er veldig fin til å konturere med. Eneste irriterende er flasken, som pumpeteknikken kunne blitt forbedret på. Kommer alltid altfor mye ut!

Kjøpe igjen: Ja.


H&M Dipliner:

Jeg bruker alltid denne billige saken. Vet ikke hvorfor jeg ikke krever noe dyrere eller mer avansert. Jeg tror det er fordi jeg legger så tykke linjer og bruker alltid øyenskygge så det trenger ikke å være presist. Men den er god uansett.

Kjøpe igjen: Ja.


Gosh leppestift, #Darling

Dette er en av mine favoritt nude leppestifter. Den er litt lys, men den eier ikke skimmer så den ser ikke "barbie" ut på.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Håper dere likte innlegget!

Babor skummaske

Det er alltid like gøy å prøve nye ansiktsmasker, for det finnes så mange forskjellige! Denne gangen har jeg testet ut Babors SkinovagePX Refreshing Foam Mask - altså en maske i skumform. Den kan brukes under sminken, over natten eller som en after sun maske for å reparere huden.  

Aktive ingredienser: Alpint stamceller: DNA beskyttelse, forebyggende beskyttelse mot lys-indusert aldring av huden, OsmoTec: Katalysator, optimaliserer behandlingen av aktive bestanddeler i cellene, Rockrose ekstrakt: Intensiv hudregenerering, NMFS: Gir intensiv fuktighet, Mandelolje, macadamianøttolje: mykgjør huden, Polysakkarider: Gir fuktighet, Panthenol: Gir fuktighet, Vitamin E: Beskytter mot frie radikaler. (Kilde: Babor)

Anvendning: Rist flasken, og spray ut skum på størrelse med mengden på bildet. Fordel skummet i ansiktet. Påføres på renset og tørket ansikt.

Skummet trekker veldig fort inn, og legger igjen et lag med fuktighet som forblir lenge. Det står i bruksanvisningen at en kan skylle den av etter 15 minutter, men du kan også med fordel beholde den på. Denne masken er fin til anledninger hvor du vil være ekstra fin i huden, ettersom den skaper en fin glød. Jeg synes det er så digg å ha noen nødprodukter til viktige anledninger, for en kan ikke alltid garantere formen sin, kanskje har en sovet dårlig, er "hungover" eller syk, og da kan huden virkelig se gussen og tørr ut. Om en har en mirakelmaske, et mirakelserum eller en mirakelfoundation så hjelper det på selvtilliten, og en slipper å ha en dårlig dag på utseendefronten. Jeg pleier å bruke Babor-ampullene til dette, men denne masken kan en også blande inn Babors ampuller inn i for ekstra effekt, og da går det ikke an å få dårlig hud ;) 

Pris: 390,-

Selges: i hudpleiesalonger som selger Babor produkter, og på Beth's Beauty nettbutikk her.

 

My perfumes

Jeg er ikke sånn veldig opptatt av parfymer, og bruker ikke så mye penger på det, men det er jo stas å lukte litt godt. Jeg er generelt ganske fascinert av lukter, og er kanskje litt barnslig i smaken. Jeg elsker fruktige, søte lukter, og det kan gjerne for min del også lukte rent snop eller cotton candy!

Jeg begynner med å introdusere de mest "voksne" parfymene mine, D&G 3 L'impératrice og Gucci Guilty. Førstnevnte fikk jeg av kjæresten min, og den har vært min favoritt lenge nå. Den lukter rett og slett fantastisk fruktig og elegant. Alle som har vært hos meg og prøvd den blir helt hekta, og får lyst på den selv! Nå er jeg litt lei av den, men den anbefales absolutt. Gucci Guilty er en veldig "sexy" og sensuell lukt, med undertoner av krydder. Jeg kunne ønske den satt litt lenger på, for jeg føler den forsvinner litt fort, men ellers er jeg veldig fornøyd med den.

Og her kommer vi til den noe barnslige biten, sett bort ifra CK-parfymen. Først har vi Queen by Queen Latifah, haha. Jeg var i USA og det var så billig med parfymer, så jeg fikk to for en, og da bare grabbet jeg med meg denne. Den lukter litt som Angel by Thierry Mugler, altså litt mandig men samtidig kvinnelig. Det er en ganske tung duft, men den sitter iallefall en god stund på. Next har vi Snooki by Nicole Polizzi, altså Snooki fra Jersey Shore. Jeg elsker egentlig kjendisparfymer, for jeg får en liten følelse av hvordan kjendisen "er". Det var altså denne og Queen jeg fikk for en billig penge, i tillegg til en utrolig vulgær Jersey Shore-style zebramønstret latexbag. That's Snooki for you! Men Snooki-parfymen lukter faktisk kjempegodt. Den er veldig søt og fruktig, og den minner meg så sykt mye om Los Angeles fordi jeg brukte den hele tiden der. Til slutt har vi Calvin Klein In2U som jeg fikk av mamma for en stund siden. Det er en god, lett og sporty duft som kan brukes til hverdags og til og med trening.

Fun fact: Jeg tar ofte på meg to parfymer som passer noenlunde sammen for å få en unik duft, og får ofte skryt for at det lukter så godt når jeg gjør nettopp dette;)

Hvilke parfymer bruker dere? Anbefal gjerne noen!

Lipstick tutorial // Røde lepper

Røde lepper er noe jeg ofte går med, både til hverdags og til fest. Det gir et veldig karakteristisk uttrykk, og er aldri kjedelig. Om du føler det blir for mye til hverdags, kan du likevel bruke looken til mer festlige anledninger. Jeg har vært på jakt etter den "perfekte" rødfargen så lenge, den klassiske røde Gwen Stefani-fargen - hverken for lys eller for mørk. Her om dagen fant jeg den blant Babors sminke, og den heter passende nok 14 Classic Red.

En kan veldig fort se feil med rød leppestift, for den er så utrolig synlig. Derfor er det lurt å følge noen enkle steg for å få best mulig resultat:

Forberede leppene: Bruk en god leppepomade eller vaselin på leppene og skrubb lett med en tannbørste med litt vann på. Tørk bort restene etterpå. 

Base: Legg en base som gjør at leppestiften ser jevnere og finere ut på, og får den til å holde lenger. Jeg liker veldig godt Babors Advanced Lip Base, som gir en veldig nøytral farge på leppene, slik at fargen på leppestiften ikke blir påvirket av din egen leppefarge.

Lipliner: Om du legger liplineren i mange strøk, som om du tegner en skisse, er det enklere å få det mer presist enn om du kun drar en lang linje i ett. Tegn rundt hele munnen. Du kan få leppene til å se større ut om du tegner litt utenfor leppene, men for all del - ikke overdriv dette. Jeg bruker lipliner som hører til leppestiften, Babor Maxi Definition Lip liner i fargen 06 Classic Red.

Leppestift: Du får best resultat og riktig mengde leppestift hvis du bruker en leppestiftbørste. Jeg bruker den som er bakpå lip lineren, og dypper den i leppestiften før jeg "maler" leppene inni med Babors 14 Classic Red.


New in // Gucci Guilty

Tenk at jeg klarte å glemme å ta med meg en goodiebag fra Gucci-eventet her om dagen... Heldigvis sendte snille Victoria meg en i posten som jeg fikk i dag *lettelse*. Pour Homme parfymen har selvfølgelig gått til kjæresten, og den lukter skikkelig mann! Altså digg. Den til damer er også kjempegod, og passer perfekt til en halvvoksen dame. Jeg liker ikke når parfymer blir for kraftige eller for "voksne", men denne er midt i blinken. 

Lange, flotte negler på 1-2-3!Noen av dere har kanskje sett disse manikyrpakkene i butikkene. imPress er falske negler som en kun skal trykke på de naturlige neglene. Det er altså allerede lim på dem. Det er 24 negler oppi en pakke, med 12 forskjellige størrelser, og manikyren skal visstnok vare i opptil en uke ved riktig bruk. Jeg satt dem på i dag, og har lagd en liten guide for hvordan det enkelt gjøres:

1. Finn frem falske negler som matcher dine naturlige. 2. Vask hendene dine med såpe og vann, og finn frem prep pad'en som ligger inni pakken. 3. Gnikk de naturlige neglene godt med våtservietten inni prep pad'en, for å fjerne olje og smuss.

4. Du skal alltid sette på neglene den veien den lille fliken stikker ut. 5. Riv av beskyttelseslaget ved å rive i fliken. 6. Sett neglen på rett etter neglebåndet, og trykk hardt ned noen sekunder.Jeg likte faktisk imPRESS kjempegodt! De var superenkle å få på, og jeg slapp å søle med den helsikes limen, Likte også hvordan neglene så ut, og at det var en naturlig lengde på dem. Jeg har short length, men det finnes også medium lengde. Du bør velge størrelse etter hvor lang neglesengen din er - den delen av fingeren som neglen hviler på. ImPRESS koster 119,-, noen synes kanskje det er litt stivt, men de passer ypperlig til finere anledninger hvor du raskt trenger en flott manikyr, som for eksempel julebord. Hvis du ikke er helt trygg på å sette på vanlige falske negler, så er jeg uansett sikker på at du får til dette! Du får kjøpt imPress på blant annet Cubus. 


CND Vinylux 7 day polishVinylux er en ny syvdagerslakk fra CND, grunnleggeren av CND Shellac. Det er et 2-lakksystem, det krever altså ingen base coat, bare fargelakk og top coat. Det skaper heller ingen misfarging av den naturlige neglen. Ved hjelp av en såkalt Pro Light-teknologi, blir lakken mer holdbar ved eksponering for naturlig lys. Den blir altså sterkere og sterkere jo lengre du har den på. Vinylux krever ingen UV-lampe og kommer i 62 forskjellige farger, hvorav 40 av fargene er de mest solgte fargene i Shellac. Du kan sjekke alle fargene her. Lakken varte i cirka 5 dager på meg, men jeg har ganske slitte negler. På friske negler skal den vare i en hel uke, om du påfører den riktig.

Fremgangsmåte: Det er viktig at du begynner med å rense godt med neglelakkfjerner, og filer og eventuelt dytter ned neglebånd. Dette vil gjøre at resultatet varer mye lenger. Deretter legger du to lag med Weekly Polish, ingen Base Coat er nødvendig. Etterpå legger du et lag med Weekly Top Coat, og venter til det tørker. Den tørker også fortere enn vanlig neglelakk. Vanlig lakk tar som regel 15-20 minutter før den tørker, mens Vinylux vil være 100% tørr på under 9 minutter, noe som er et stort pluss i min bok!Jeg er litt in love med Vinylux, for å være helt ærlig. Den varer akkurat lenge til at jeg blir lei av fargen og vil skifte. Vanlig neglelakk holder såvidt to dager uten å chippe, og vinylux skinner mye mer enn vanlig lakk. Lakken fjernes også enkelt ved hjelp av vanlig neglelakkfjerner.

Vinylux selges i salonger over hele landet, og koster 159,- per stykk.

Vegan nail polish

Jeg prøvde Mineral Fusions neglelakker for en liten stund siden, og ville bare tips dere om dem. Mineral Fusion er i utgangspunktet et mineralsminkemerke, men de har også neglelakker. De blir veldig dekkende etter to strøk, og de har veeeldig mange fine farger. Jeg elsker hvit neglelakk, men de har ofte dårligere kvalitet enn andre farger, men Marble (overfor) er kjempegod og dekkende, og tørker fort. Lakkene har en bred kost som gjør at de er enkle og raske å påføre. De har forresten tilbud på alle lakker nå.

Noe som er et ekstra pluss er at Mineral Fusions neglelakker er 100% veganske, og er fri for toluen, formaldehyd, formaldehyd resin, kamfer og ftalater.

Blonde again

Sponset behandling

I dag var jeg hos Sofia på Karlsson Barlindhaug og fikset håret. Farge holder veldig dårlig i det blonde håret mitt, og brunfargen fra ombreen hadde nesten gått helt ut, så jeg måtte gjøre noe med det. Det ble til at vi stripet det blondt igjen. Jeg er så fornøyd, og synes det er en av de fineste blondfargene jeg har hatt, akkurat passe kaldt. Jeg trodde ikke det kom til å bli så fint, siden omtrent halve håret var oransjaktig, og mye av håret mitt er ulike farger pga striping og bleking. Sofia er GULL, anbefaler henne uten tvil. Hun er kjempeflink med både farge og striper. Under kan du se forandringen:

1. Bilde av ombreen Sofia gjorde på meg. 2. Bilde fra igår, da fargen var veldig utvasket. 3. Fra i dag :)

Jeg fikk også med meg sjampo og balsam fra TIGIs serie Hair Reborn. Disse to er spesielt for hår som lett blir kruset, og slitt hår, og de skal også bevare hårfargen bra. De inneholder Seriseal-silkeproteiner som styrker hårfibrene, og lover å redusere frizz med 80% om du bruker sjampoen og balsamen sammen. De forrige produktene fra TIGI var veldig gode, så jeg gleder til å prøve disse. Serien selges på Karlsson Barlindhaug (ved Nationaltheateret). 

Shellacked

Sponset behandling

I går var jeg på Neglakademiet og fikk Shellac-behandling. Mange av dere har sikkert hørt om Shellac før, men for de som ikke har, så er det den første Power Polishen som kom, og legges på den naturlige neglen. Neglelakken må herdes i UV-lampe, og den er feilfri i opptil to uker. Shellac kan legges som lakk men den har egenskapene til gelé, og kan fjernes raskt. "Shellac" har blitt en fellesbetegnelse for gel-lakk, noe som er litt uheldig ettersom kvaliteten på for eksempel hjemmesett ikke er den samme som den patenterte Shellac-formelen. Om du bruker og fjerner Shellac riktig, skal det ikke gjøre noe slitasje på den naturlige neglen.

Jeg er veldig glad i sterke farger, så jeg gikk for fargen Hotski to tchotchke og en glitterlakk oppå der igjen. De skinner som bare det, og jeg ble veldig fornøyd.

Tomme produkter: Kjøpe igjen?

Da var det den tiden igjen, da mange produkter i badeskapet begynner å gå tomme. I noen tilfeller er dette litt trist, og i andre tilfeller er det en lettelse å få ryddet dem vekk fra badehyllen. Her kan du se mine meninger om mine "empties":

Shimmer lights shampoo

En ganske billig og populær sølvsjampo i USA som jeg kjøpte da jeg var i NYC. Den gir veldig kraftig farge, og jeg endte opp med litt sølvhår da jeg hadde den i for lenge første gang (bare 3 min). Men den er veldig effektiv og god hvis en bruker den riktig.

Kjøpe igjen: Ja, hvis jeg kommer over den i USA neste gang.


Toni & Guy dry shampoo

En tørrsjampo som jeg forventet skulle være bedre, på grunn av frisørmerket. Den funket OK, men etterlot for mye pulver i hodebunnen som gjorde at det etterhvert begynte å irritere huden.

Kjøpe igjen: Nei.


Bed Head Control Freak balsam

Denne kjøpte jeg da håret mitt var helt ødelagt etter blondering og diverse, for jeg hadde så mye frizz og tørt hår. Den gir lite fett/fukt, men hjalp veldig godt på frizz da ingenting annet funket. 

Kjøpe igjen: Ja, hvis det trengs igjen.


L'orèal Sublime Bronze

Denne body lotionen med selvbruning trodde jeg var ganske bra til å begynne med, men det viste jeg at den ga mye skjoller og flasset fort så jeg ga opp denne.

Kjøpe igjen: Nei.

John Frieda Volume balsam og sjampo

Disse funket veldig dårlig til extensions iallefall, og ga veldig lite fuktighet og nesten ingenting volum.

Kjøpe igjen: Nei.

 

Dumb Blonde balsam og sjampo

Balsamen funker veldig bra uten extensions, og den kan brukes som en maske ved å ha den i lenger. Gir tykkere og glattere hår. Sjampoen funker greit til vanlig hår, men ingen av dem er særlig bra til extensions.

Kjøpe igjen: Balsam ja, sjampo nei.

 

DAX Removing shampoo

En lavbudsjetts rensesjampo som jeg kjøpte for en stund siden. Den har fungert bra til å rense, men jeg tror den stripper håret for litt vel mye fuktighet. Anbefales dog til gutter som bruker mye DAX-voks i håret og sliter med å få det ut!

Kjøpe igjen: Tror ikke det.

Nashi Argan sjampo og balsam

Disse er basert på arganolje, og sjampoen er god og gir mye fukt. Balsamen er grei, men en må ha den i håret i tre minutter før den funker skikkelig, noe som er litt irriterende. Et pluss med disse er at håret tørker veldig fort etterpå. Ikke passende for extensions.

Kjøpe igjen: Sjampoen, hvis jeg ikke har extensions.

 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer

Det står på at denne selvbruningen at den ikke skal gi noen striper, men det gjorde den. Den ble relativt skjollete, og luktet masse alkohol. Ga en ganske oransj farge.

Kjøpe igjen: Nei.


Garnier Fructis dyptpleiende hårmaske

Denne masken er jo ikke noe å skryte av, kjøpte den for 22 kr i Danmark, så det sier seg jo litt selv. Den lukter godt og gir faktisk mykt hår etter bruk, men på sikt så gjør den ingenting for selve håret. Masse parabener osv.

Kjøpe igjen: Nei.

glominerals liquid foundation satin finish II

Dette er min favoritt flytende foundation. Jeg liker at den er mineralbasert, slik at huden får puste mye. Den dekker kjempegodt og tørker ikke ut huden.

Kjøpe igjen: Ja.

 

TiKei mineralpudder

Jeg finner liksom ikke så mye bedre mineralpudder enn TiKei, er veldig fornøyd med det. Det dekker godt, inneholder ikke Bismuth og tørker ikke ut huden noe særlig. Eneste minuset er at fargetonene kunne vært litt mindre gule.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Smashbox O-plump

Dette er en lip plumper som jeg kjøpte for lenge siden, og nå er den uheldigvis brukt opp. Den plumper leppene med en gang en tar den på, og tilpasser seg leppefargen. Selve glossen og plumpeffekten gjør at leppene ser mye større ut. Den gir masse fukt og usynliggjør flak osv fra leppene med en gang. Supert produkt!

Kjøpe igjen: Absolutt!


St. Tropez Bronzing Lotion Face

En selvbruningslotion til ansiktet som tetter porene ganske lite i forhold til å være en selvbruner. Jeg er veldig avhengig av selvbruner til ansiktet ettersom jeg ikke soler meg der og bruker mye fruktsyreprodukter som bleker ansiktet. Dette er nok det beste av slike produkter jeg har prøvd, og den gir farge med en gang den smøres på. Eneste minuset er at fargen kan for noen være litt oransj, og den varer ikke så lenge. 

Kjøpe igjen: Ja.

Redken blonde glam color enhancer perfect platinum

Dette er en balsam/kur som legger fra seg litt lillapigmenter og blekende ingredienser for å friske opp blondfargen. Denne jevner fint ut fargen og gjør det mindre gult og vassent. I tillegg er det en superbra kur for skadet hår. 

Kjøpe igjen: Ja.


L´oréal EverStrong Nourishing Intensive Mask

Dette er en litt mer profesjonell serie fra Loreal som selges på Vita osv. Serien inneholder ikke sulfater, noe som er positivt. Likevel gir masken lite til både vanlig hår og extensions hår, og den føles ikke ut som et "pro" hårpleieprodukt.

Kjøpe igjen: Nei.


Clinique superbalanced powder makeup SPF 15

En mineralbasert pudderfoundation fra Clinique. Denne har de jo sluttet å produsere, kanskje av god grunn. Den føles litt ut som knust kritt, og lukter litt sånn også. Gir tørr hud og dekker helt ok, samt tetter porene.

Kjøpe igjen: NOPE.

 

L`oréal Nude Magique BB Cream

Den første BB Creamen til L`oréal, såvidt jeg vet. Den har fungert greit som foundation, dekker bra, men den er nok ikke særlig bra for huden og tetter porene. Jeg fikk litt uren og tørr hud av denne.

Kjøpe igjen: Nei.

Forny huden med Swiss Skin Roller

Swiss Skin Roller er et verktøy til huden i form av en roller med 540 mikronåler av kirurgiskt stål. Disse stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og skapningen av nye hudceller.

Hudrollere har blitt mer og mer populært i det siste, og jeg har sett mange "før og etter"-videoer på youtube som viser gode resultater på for eksempel aknearr. Det gjør ikke særlig vondt å rulle på huden, men en må passe på å ikke presse for hardt. Når man ruller disse små nålene på huden begynner huden å forme nytt kollagen som gjør den fyldigere og smidigere. Dette skjer ved at du lurer huden til å tro at det er en skade der, og den begynner å reparere seg. Microneedling kan minske små arr, cellulitter, fine linjer og rynker. En bør gjenta behandlingen noen ganger for best mulig resultat, og resultatene vil komme gradvis. Blodsirkulasjonen i huden kan også forbedres. Her kan du se hvordan skin rolleren fungerer i programmet The Doctors:

Etter en behandling tar huden lettere opp kremer og ulike serum. Derfor er det viktig å tilføre huden god fuktighet etterpå. Swiss REJUVENATOR gelen anbefales sammen med Swiss Skin Roller. Akkurat nå får du begge deler i Swiss Skin Renewal Kit for kun 799,- (ordinær pris 1290,-)

Swiss Skin Roller NÅ 379,- her

Swiss Rejuvinator kit NÅ 799,- her

/Annonse

Metallic manicure

Jeg klarte ikke å vente med å gå løs på neglelakk-julekalenderen fra Ciate (affiliateslenke). Det var skikkelig gøy, og jeg var så spent på hvilken neglelakk som var bak neste luke at jeg endte med å åpne ganske mange! Jeg har faktisk aldri prøvd Ciaté før, men må si at det er en av de beste neglelakkene jeg har prøvd. Det skal lite til for at neglelakken blir opaque, altså dekkende, i tillegg er base og top coaten som fåes med i kalenderen kjempegode. Det er sjelden neglene mine skinner så fint av vanlig neglelakk. Endelig fikk jeg tak i en lakk som var skikkelig SØLV. Wiiwi, nå skal jeg bytte neglelakk hver dag ;)

Fargene Fit for a queen, Speed coat og Locket

Julens søteste kalender

Denne søte Mini Mani Month-kalenderen fra Ciatè ble i fjor kjempepopulær, og jeg kan godt skjønne hvorfor! Hvilke jenter elsker vel ikke julekalendere og neglelakker, det er jo en genial kombo :) Ny minilakk fra Ciatè hver dag fra 1. til 24. desember - ja takk! ♥ Jeg som er for gammel til å få julekalender av mamma og pappa, gleder meg litt ekstra til å gå løs på denne. Kalenderen består av 24 kvalitetslakker fra Ciaté, inkludert mini top og base coat, mini caviarperler og en full størrelse paint pot.

Kalenderen er verdt 1100,- men du får den for 530,- på makestyle.no ♥

En annen herlig sak fra Ciaté er disse julekulene med neglelakk som du kan henge på juletreet. Settet består av seks julekuler med minineglelakker i glitter. Kjempefin gave å gi bort eller om du skal ha juleselskap og vil gi en liten oppmerksomhet til gjestene dine. Jeg hadde iallefall blitt kjempeglad for å fått det, haha. Jeg ELSKER sånne små jenteting ;)

Settet koster 350,- her ♥

/affiliateslenker

En billigere ansiktsprimer?Jeg oppdaget Monistats Chafing Relief Powder Gel for sikkert fire år siden, da jeg gjorde litt research på nettet angående primere. Monistat er et merke som produserer intimprodukter, og Chafing Relief Powder er en gel som egentlig skal påføres etter at en har barbert bikinilinjen, for å skape en hinne på huden for å unngå gnisninger mellom låret og den barberte huden. En vanlig ansiktsprimer er en krem du legger på etter dagkremen og før foundation, for å gjøre huden klar for sminken. Den legger en slags hinne på huden slik at foundationen ikke trekker like mye ned i huden, og glatter ut huden ved å fylle ut porer, rynker og arr. Dette gir en flottere finish og sminken holder også lenger på huden.

 

Samme ingredienser, forskjellig pris

Monistats CRPG (Chafing Relief Powder Gel) inneholder den samme aktive ingrediensen som er hovedingrediensen i ansiktsprimere - Dimethicon. Om en for eksempel sammenligner den populære Smashbox Photo Finish primer, med Monistats gel, ser en at den inneholder akkurat de samme ingrediensene. Smashbox sin har også noen ekstra ingredienser, men inneholder alle de samme som er i CRPG. Smashbox Photo Finish primer koster 36 dollar og CRPG koster 6-7 dollar.

 

Monistat Chafing Relief Powder-gel:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Tocopheryl Acetate, Trisiloxane

Smashbox Photo Finish Primer:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Trisiloxane, Silica, Dimethicone/Vinyldimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Salicylate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Extract, Propylene Glycol, Water (Aqua, Eau), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Cola Acuminata Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract

Konklusjon + hvor få tak i Monistat

Begge gelene har omtrent samme konsistens og lukter ikke. Etter min mening fungerer Monistats gel omtrent like bra som de fleste primere jeg har prøvd. Den største forskjellen er prisen, og en kan spare mye på å kjøpe intimproduktene istedet. Litt rart å bruke et intimprodukt i ansiktet først, men det venner en seg til raskt:p Nå har de dessverre ikke Monistat i Norge, men det er mange som selger dem på ebay her, ellers kan du finne den på diverse online apoteknettsteder fra USA og England. Hvis du er på ferie i en av landene kan du jo alltids hamstre opp litt :)

Mine favoritter: Hudpleieprodukter

// 1. Bioderma Sensibio H²O: En veldig god og mild øyesminkefjerner som brukes av mange make up artister. Den er uten olje og kan også brukes til å ta av resten av sminken pga dens rensende effekt på huden. Også veldig egnet for folk som bruker øyevippeextensions. // 2. Dermalogica tri-active cleanse: En mildt blekende ansiktsrens i kremform. Den inneholder melkesyre som eksfolierer. Rensen jevner ut hudtonen, fjerner sminken og gir fuktighet. // 3. Clinique anti-blemish solutions: Det er ikke så ofte jeg får utbrudd, men når jeg gjør det bruker jeg dette ansiktsvannet. Det er antibakterielt, og gjør at kviser tørker ut og forsvinner veldig fort. Koster ca 180,- på parfymerier.

// 4. The Body Shop Nutriganics Drops of Youth: Dette er serumet jeg bruker for tiden. Det jeg liker med det er at 99% av ingrediensene er av naturlig opphav, i tillegg trekker det fort ned i huden og gir umiddelbart fuktighet. Hvis du har veldig tørr og voksen hud dog, kan det være at det gir for lite fett til huden. Koster to-trehundrekroner på Body Shop. // 5. Ole Hendriksen Visual Truth Eye Creme: En antialdrings øyekrem som gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler og forhindrer skade på den tynne huden rundt øyet. Den gjør at rynkene rundt øynene viser mindre mens du har den på, og øker elastisteten og vevets styrke. // 6. Skin effects by Dr. Jeffrey Dover®: Dette er fruktsyrepads med 8% glycolsyre som effektiv skrubber huden og gjør at ny, sunn hud kommer til overflaten. Step 1 er fruktsyrepads, mens step 2 er nøytraliserende pads. Enkleste form for fruktsyrebehandling hjemme! Disse kjøpte jeg i NYC, men du kan kjøpe noen på blivakker.no med 15% fruktsyre HER.

// 7. Sothys 2-in-1 maske og skrubb: En god peeling som gir masse fuktighet. Brukes 1-2 ganger i uken etter rens. Selges i noen få utvalgte hudpleiesalonger. // 8. Victoria's secret pro Airbrush FX Illuminating Primer: En kjempegod primer som jeg bruker av og til før jeg påfører foundation. Den gjør at huden blir mer jevn og porene mindre synlige. Gjør også at sminken varer lenger.  

// 9. Dermalogica Intensive Moisture Balance: En dagkrem som gir godt med fuktighet og gjør huden myk og god. Passer de fleste hudtyper, utenom veldig fete. // 10. Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 15: Dette er en av mine absolutte favoritter. Denne dagkremen inneholder fruktsyrer og etter noen ukers bruk blir hudtonen kjempejevn, huden får en fantastisk glød og masse fuktighet. Den holder huden ung og motvirker rynker - tommel opp! Koster 399,- og fåes i en del hudpleiesalonger. // 11. St. Tropez Bronzing Lotion Face: Dette er en av de beste ansiktskremene med selvbruning i, den tetter porene minimalt, gir nok fukt og gir huden en fin, naturlig brunfarge. Selges på blant annet Vita.

 

Dette er altså de hudpleieproduktene jeg bruker for tiden. Bare spør om det er noe dere lurer på!

Ukens skjønnhetsprodukt: OTTLITE SMINKESPEIL

Da blush.no hadde timesalg her om dagen, så fant jeg denne geniale tingen som løser mitt problem med dårlig belysning på sminkebordet. Ottlite er et speil med lamper på hver side som forestiller dagslys, og gjør det utrolig enkelt å stelle øyenbryn og sminke seg. Ottlite er faktisk det eneste sminkespeilet på markedet som har patentert dagslys. En ser virkelig alt i dette speilet, til og med små solskader. Likevel så var det ikke sånn "hva faen, ser jeg sånn ut?!". Det er så digg, for da slipper jeg å styre med annet lys til sminkebordet mitt som ligger langt borte fra vinduene og derfor ikke har så bra naturlig lys. Nå kan jeg også sminke meg i fantastisk lys uansett om det er kjempemørkt ute.

Speilet har to forskjellige sider, en vanlig og en med 5x forstørrelse. Sistnevnte er veldig grei å bruke til å for eksempel nappe øyenbryn.

Ottlite koster 845,- på blush.no. Selges også i sort.

Beauty wanties

Beauty wanties

 

Laura Mercier black eye liner
Jeg har ingen gode gel/creme linere, så denne står på ønskelisten.

MAC Cosmetics sheer foundation
Har hørt mye bra om denne foundationen, så har veldig lyst å prøve den! Den skal visstnok vare lenge, som er et pluss.

MAC Cosmetics powder brush
Børster er alfa omega når det kommer til sminke, og MACs store pudderbørste hadde kommet godt med i sminkepungen.

Laura Mercier fan brush
Veldig praktisk med en viftebørste når du skal børste vekk øyenskygge som har drysset under øynene.

MAC Cosmetics lip pencil
For at leppestiften skal sitte ekstra godt og ikke "blø" ut i de små rynkene rundt munnen.

Escada flower perfume
Er veldig svak for søte lukter, så har kjempelyst på denne kirsebærduften!

Decléor skincare
En hudbalsam som en masserer inn om kvelden for å få den mykeste, herligste huden. Lukter fantastisk!

Exuviance skin care
Et ansiktsserum som tar bort døde hudceller ved hjelp av fruktsyrer, gjør hudtonen jevn og gir også fuktighet til huden.

Exuviance oil free face moisturizer
Denne øyekremen med fruktsyrer holder rynkene borte!

Moisturizing mask
200 NOK - target.com

GOSH Glitter NailsJeg kjøpte dette neglelakksglitteret fra Gosh her om dagen, og tenkte å demonstrere det på bloggen.

1. Påfør et lag med hvilken som helst neglelakk. Jeg brukte gjennomsiktig basecoat. Dypp fingeren oppi glitteret, og sørg for at hele neglen blir dekket av glitter.

2. Børst av overflødig glitter med en sminkebørste for eksempel.

Etterpå er det en del glitter på hendene som er best å fjerne, så skyll hendene i kaldt vann. 

Sånn så det ut etterpå. Det var veldig heldekkende, noe jeg var usikker på om det kom til å bli. Det var en ganske intens look i lyset, det glinset som bare det. Ikke helt min stil til hverdags, men kult til eventer og fester! 

Glitteret finnes i mange forskjellige farger, og kostet 59,-. Fåes kjøpt på de fleste steder som selger Gosh, for eksempel på Vita.

Ny syvdagers neglelakk

VINYLUX er en ny neglelakk fra skaperne av Shellac, CND, og skal vare i en hel uke. Du trenger hverken UV-lampe eller base coat. Du påfører bare to tynne lag med fargelakken, deretter et lag med top coaten. Tørker på bare 8,5 minutter! Den tørket kjempefort på meg, ikke som vanlig neglelakk. Du fjerner lakken som vanlig neglelakk, med en acetonbasert neglelakkfjerner. 

Tutti Frutti og Top Coat bestilt herfra

Den er også veldig fin og skinnende, nesten som Shellac. Etter å ha brukt gelelakk en stund, har jeg funnet ut at etter en uke ca er jeg som regel lei av fargen og klar for å prøve noe nytt! Da er det stress å få bort den UV-herdede lakken som skal vare i opptil to uker. Derfor synes jeg gelelakk er fint å bruke på tærne og til tider på hendene, men jeg tror faktisk Vinylux er å foretrekke på hendene. 

(spol til 1:20 for å se hvordan du skal forberede neglene)

 • Det er viktig å preppe neglene på forhånd, ta ned neglebånd, file dem, skrubbe dem og bruke en acetonbasert neglelakkfjerner på loddfri bomull som tar bort fett og smuss. CND har egne produkter for dette, men med litt fantasi kan en bruke produkter en normalt har hjemme, eller kjøpe noe lignende rimelig på butikk.

Ukens skjønnhetsprodukt: glominerals the balm

Det som er så bra med glominerals The Balm er at den gir masse fukt og ikke bare fett, som mange vanlige leppepomader gjør. Det gjør at leppene blir avhengige av fettet og tørker ut så fort du slutter å bruke dem. Glominerals The Balm nærer leppene skikkelig, og holder dem fuktige. Den inneholder nærende botanikk av hampfrøolje, engeskum og mangofrøsmør med nærende, helende og pleiende virkninger. Den har i tillegg SPF15 som er et must i leppepomader for å beskytte leppene mot uttørking som følge av solen. En får skikkelig myke og fine lepper av den, i tillegg er den veldig stor, så det er ikke så lett å miste den. Den lukter også utrolig godt av kirsebær!! Finnes også i mint.


Akkurat nå er det 25% av på glominerals hos blush.no, så nå får du den for bare 104 kroner her

Cheeka gel polishI går fikk jeg gel-lakkene fra Hong Kong i posten. Kostet bare 20-30 kroner per lakk på eBay, noe som er fantastisk billig. Testet den ene i sølv i dag og den var veldig bra. Virker faktisk mye bedre enn Sensationail som de selger på Vita til 99,- stk, og de er mye større også. Jeg kjøpte lakkene her. Ebay er også et bra sted å kjøpe tilbehør, jeg kjøpte gel cleanser for 40 kroner ellerno.

Jeg kjøpte fem lakker; sort, gull, sølv, glittergrønn og turkis/lyseblå. 

Get your nails long and healthy

Ofte brekker neglene før du har fått spart de ut lange nok, og det kan være veldig frustrerende. De kan bli skadet av mye neglelakkbruk, kontinuerlig bruk av gel-lakk, falsk negler, sterke vaskemidler og andre ting. Det er viktig å pleie dem riktig for å få dem lange og sunne, med mindre du har naturlig sterke negler. 

Du bør begynne med å file dem slik du vil ha dem, men aldri fil frem og tilbake. Det gjør at neglen flusser seg opp og blir svakere. Det du kan gjøre er å file oppover til midten på den ene siden, og oppover til midten på den andre siden. Slik overlapper du ikke. Etter at du har filt neglene kan du bruke en slik firkant buffer som jeg har tatt bilde av, du får kjøpt slike på H&M for en billig penge. Bruk buff-siden til å lett skrape bort ujevnheter på neglen, for eksempel om du ser at den er i flere "lag". Dette kan hindre neglen i å skalle av lagene. Deretter fortsetter du til steg 2, 3 og 4 på firkanten for å få en fin, jevn og skinnende overflate på neglen. Bare pass på at du ikke buffer neglene for mye, da kan de bli veldig tynne og svake.Negleforsterkere er undervurdert, men kan virkelig gjøre underverker for svake negler! Det finnes forskjellige typer; noen for å gi næring, noen for å gi harde negler, noen for alt sammen. Et merke jeg har hørt mye bra om er Trind fra Vita. Generelt så pleier jeg å merke virkning ganske fort på slike produkter, etter en eller to påføringer merker jeg at jeg har hardere og sterkere negler. Så er det bare å gjøre det noen ganger i blant for å opprettholde det. Det er ikke verre enn det!

Gel polish frenzy part 2Nå har den forrige gel lakken vart lenge, altså! Ti dager nesten, og den var enda ikke flassende. Ble så lei av fargen at jeg måtte fjerne den og påføre en av de nye jeg kjøpte her om dagen, Guilty Pleasure, en signalrosa farge som er ganske fancy. Skal ha den på tærne også, kan tenke meg det blir kult i sandaler! Jeg kom på noe brilliant her om dagen forresten - hvorfor kjøpe gel-lakker i butikker når en kan kjøpe ekstremt billige lakker på eBay? Jeg bestilte fem stykker fra Hong Kong her om dagen for ca 100 kroner. De har også alt annet utstyr til å påføre gel lakk hjemme på deg selv, som for eksempel UV-lamper som sikkert er veldig billig det også. Lakkene mine ble sendt dagen etter at jeg bestilte dem, så jeg gleder meg til å få dem! Jeg kjøpte dem herfra.

Viktige tips i forhold til påføring av gel-lakk: 

 • Unngå alt som heter neglebånd og hud når du påfører lakken - fettet fra huden gjør at lakken ikke vil holde like lenge om du kommer nær huden
 • Legg tynne lag med lakk, ellers kan det lett flyte over og resultatet varer ikke like lenge
 • Forsegle neglene for hvert lag med lakk du tar på, det vil si å dra børsten over tuppen på neglen. Da vil resultatet vare mye lenger.
 • Stell neglene dine før du tar på lakken - fil dem, dra ned neglebånd osv, så blir det enklere å unngå huden når du påfører lakken

 

Du kan lese mer om gel lakk i mitt tidligere innlegg her!

Rabattkode på blivakker.no

Bestilte akkurat denne lipglossen fra glominerals som jeg har hatt lyst på i evigheter. Disse lipglossene er så sykt bra, gir masse fuktighet og masse glans i tillegg til å bestå av mineraler. Nå er det 20% på hele blivakker.no, så nå fikk jeg endelig bestilt den.  Hadde lyst å bestille mange flere men økonomien tillater ikke det akkurat nå:p  Salget slutter egentlig i morgen (tirsdag kl 15), men du kan bruke denne rabattkoden for å få 20% av på alt, i 3 dager fra i dag:) 

 

SKJØNNHETSTIPS: Sov på silkepute!Jeg leste akkurat en artikkel på dagbladet.no hvor jeg fikk et brilliant skjønnhetstips som jeg vil dele videre. Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før? Når en sover om natten blir ofte håret bustete, huden tørr og en får soverynker på grunn av friksjon i putevaret fordi en ofte bruker stoff som bomull på dynetrekk og lignende. Hemmeligheten for å unngå dette er å bruke et putetrekk i sateng eller silke! Silke skal visst være absolutt best. Det gjør at en sklir lettere i stoffet på puten som fører til mindre friksjon både når det gjelder hår, øyne og lepper. Ergo en kan unngå å få mer rynker enn nødvendig rundt øynene og rundt munnen. Bomull, som sikkert er mest vanlig stoff i putetrekk, absorberer fuktighet i mye større grad enn silke, noe som fører til at huden og til og med håret kan bli tørrere. Det absolutt beste for ansiktet er å sove på ryggen, men det er det ikke alle som får til. Uansett, et putetrekk er enkelt og billig å lage selv, så om du er hendig er det bare å dra i en stoffbutikk eller bestille stoff fra internett og lage et selv. Selv kommer jeg nok til å kjøpe et. Her fant jeg et putetrekk som er spesielt designet for å minimere rynker og forhindre dårlig hår, som kun koster $19.39. Lurer på om jeg skal klikke det hjem. 

Her kan du faktisk finne noen tips i forhold til hvilken silkepute som passer best for deg, i forhold til stoff og lignende.

 

Hva synes dere om å sove på silke?

Ukens skjønnhetsprodukt

Denne ukens skjønnhetsprodukt er Chip Skip fra O.P.I. Denne geniale saken gjør at neglelakken sitter lenger på uten å flasse av, noe som absolutt er greit! Du tar bare på et strøk på rene negler, så er du good to go, og det tar bare 30 sekunder ekstra. Den tørker inn med en gang. Jeg kjøpte denne i USA, så jeg vet ikke om de har den i butikker i Norge, men du får iallefall kjøpt den på amazon.com her
Jeg anbefaler også å bruke en god base coat før du tar fargelakk på neglene, slik at neglene ikke blir gulaktige av pigmentene i neglelakken. Dette er også med på å gjøre at manikyren holder seg lenger, i tillegg til å bruke top coat til slutt. Jeg bruker disse to fra O.P.I.

Gelè-lakk resultat

For litt siden så viste jeg dere gel lakk-kitet som jeg kjøpte, Sensationails, og jeg lovde dere å legge ut resultatene siden. Nå har jeg endelig fått testet den og jeg skal vise hvordan den påføres, samt resultatet og noen gel-lakk tips til slutt. Jeg brukte lakken lengst til høyre denne gangen, Pink Chiffon, den var dessverre litt lys rosa men håper dere fortsatt får et inntrykk av resultatet!

Du får med alt du trenger for å utføre manikyren i Starter-kitet, inkludert UV-lampe.

Fordelene med gel-lakk:

- Varer i opptil to uker

- Gir mye mer glans enn vanlig neglelakk

- Gir et tykkere utseende på lakken

- Har ingen tørketidDet er kanskje ikke så enkelt å se på bildet, lakken var litt lys, men den er superfin på. Mye tykkere og mye mer glans enn vanlig neglelakk. Jeg er faktisk utrolig fornøyd med settet, jeg har jobbet i salong med dette, og resultatet er omtrent identisk. I salong koster en gangs Shellac med mini manikyr ofte 600-700 kroner, mens du får kjøpt dette settet på Vita til bare 499,- her. Neglelakkene koster bare 99,-, og det er ikke gærnt! Da kan du jo gjøre det så ofte du vil ;D Nå gjorde jeg dette i går, så jeg har ikke fått sett hvor lenge det holder, men jeg har god tro på at det holder opp til to uker. 

Viktige tips i forhold til påføring av gel-lakk:

 

- Unngå alt som heter neglebånd og hud når du påfører lakken - fettet fra huden gjør at lakken ikke vil holde like lenge om du kommer nær huden

- Legg tynne lag med lakk, ellers kan det lett flyte over og resultatet varer ikke like lenge

- Stell neglene dine før du tar på lakken - fil dem, dra ned neglebånd osv, så blir det enklere å unngå huden når du påfører lakken

 

Gel polish kit

 Jeg fikk øye på Sensationails Gel Polish Starter Kit da jeg var i USA, og tenkte med en gang at dette må jeg ha! Det var jo superbillig, og digg å kunne gjøre det hjemme selv. Jeg har vært på Shellac-kurs, så jeg vet hvordan jeg skal legge det. Ikke det at det er sånn kjempeavansert, men det er jo ganske annerledes enn å legge på vanlig neglelakk. Gel-lakk tørker ikke før du har herdet den i UV-lys og smørt på et middel til slutt. I denne pakken fikk jeg med UV-lampe og alle midlene jeg trengte for å påføre det, så det var jo flott.

 

 

Jeg kjøpte også et Removal Kit og en Removal Tool for å få bort lakken. Lakken sitter på i opptil to uker.

 

 

 

Jeg tenkte det var lurt å kjøpe noen ekstra farger i tillegg til fransk manikyr, så da kjøpte jeg rød (Juicy Sangria) og rosa (Pink Chiffon). 

 

 Du får kjøpt dette settet på Vita, online her for eksempel.

 

Gleder meg til å prøve dette, og håper det fungerer bra! Må bare ut og skaffe meg en adapter til stikkontakten først, siden den er beregnet for bruk i USA. Jeg skal oppdatere dere med evt. resultat og min endelige mening:)

 

 

Har dere prøvd Shellac/Gel-polish før?

My favorite lashes

 

 

 

 

 

Jeg var på leit etter noen fine falske vipper da jeg var i New York. Elite Eye Lashes #19 var de første som fanget øyet mitt, og jeg må si at jeg ble superfornøyd! Jeg elsker den rufsete looken, som om du har hatt litt mascara på dem, og så er dem passe lange. De er også superenkle å ta på, for de passer øyeformen (min iallefall) helt perfekt, de bøyer seg liksom så fint så det tar ikke lang tid å ta dem på. Jeg kjøpte også lim siden det ikke fulgte med, Duo eyelash adhesive i gjennomsiktig vannfast, og en i en mørk tone. Denne limen var superbra, og er drøy i bruk. Det er verdens bestselgende vippelim, og du får kjøpt det på makestyle.no her. Har hørt at det selges på Cubus også.

 

Duane Reade, vanlig drug store i NYC

 

Jeg har dessverre ikke klart å få tak i et sted online å kjøpe vippene, jeg så det var andre utenlandske bloggere som heller ikke kunne gi linker til leserne sine fordi det var umulig å finne dem online:( Men hvis du drar til USA en gang vil jeg anbefale deg å gå innom Duane Reade, hvor du kan få kjøpt disse vippene (ikke alle DR har dem, men mange). Eller kanskje dere kjenner noen som kan sende dem i et brev fra USA? Vippene koster bare 2.99 dollar pr stk, så jeg hamsret mens jeg var der. De kan også brukes om igjen, det er bare å dra limen forsiktig av, eller vaske den av etter bruk.

 

Nailpolish remover revolution

Denne tingen er bare genial. Det er jo så kjedelig å fjerne neglelakk med bomull og neglelakkfjerner, lakken flyter ned i neglebåndene og det blir et søl. Men Maybelline har laget Express Remover som gjør det hele mye enklere. Du bare dypper fingen nedi denne boksen, og vrir rundt en gang, og lakken er borte! Jeg prøvde det faktisk i går da jeg lakket neglene, da den ene neglen ikke ble så bra. Normalt så kunne jeg ikke tatt den bort før resten av neglene var tørket, men nå var det bare et swipe, og den var helt clean. Jeg tenkte bare: ?This is a revolution!? Haha. Den er til og med acetonfri!Jeg fikk den på tilbud hos Vita for 69,-
 Det tok null tid å fjerne all lakken på begge hendene i dag! Yay for Maybelline!

Makeup trender høst 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

Gucci

 

Burgunder eller vinrøde lepper, alt fra matt-look til glossy-look. Helst en mørk tone. Denne høsten er det viktig at resten av ansiktet ser ganske naturlig ut, slik at fokuset blir på leppene.

 

 

 

 


Prada


Lanvin


Narciso Rodriguez


Du trenger ikke å gå 'all the way' med denne looken. Du kan for eksempel oppnå en dempet effekt ved å dra svart eyeliner i tykke strøk over og under øynene langt ut i kantene. Etterpå gjør du det samme med en fargerik øyenskygge. Eller du kan gjøre som på det siste bildet, mascara oppe og nede, og en mørkegrå øyenskygge under øyet.

 

 

 
Donna Karan

 

Denne sesongen er det in med tykke bryn. Du kan derfor legge fra deg pinsetten en stund, slik at de får vokse seg fyldigere. Fyll gjerne brynene ut med en øyenbrynspenn- eller skygge. Selv foretrekker jeg denne fra BareMInerals, eller denne fra GloMinerals: 

Duo Brow, brown

 

 

 

 


Roberto Cavalli

 

Jason Wu

 Prabal Gurung

 

Med denne trenden skal øynene være ja nettopp, iøynefallende. Spesielt er blå en tone som er populær å ha rundt øynene. Hvis du vil ha en mer dempet look, kan du gå for en blå øyenskygge med litt sølv eller gull i, alt etter hva som passer til hudtonen din. Blå mascara er også veldig fint å bruke

 

Gina Tricot øyenskygge i dus blå, 39,- her

 

 

 

 

 

 

Michael Kors

 


Den naturlige looken pleier helst å være om våren, men denne gangen er det også in for høst og vinter. Gå for en nude farge i ansiktet, lite øyesminke, litt leppefarge og gjerne litt rosa blush i kinnene.

 

 

 

 

 

 

BurberryBluemarine 


Dette er den nye fargen for smokey eyes, og jeg liker virkelig godt denne trenden. Det er så utrolig fint med brunsotede øyne, i tillegg er det veldig anvendelig og passer alle hudtoner. Ta gjerne en mørkbrun tone med en litt lysere brun, og bland godt. Det er alfa omega å ha en bra blandebørste når du skal ha denne looken og jevne ut overgangene. Selv bruker jeg denne fra Everyday Minerals.

 

 

 

 

Jason Wu

Grønn emerald farge var populært på øyelokkene til modellene på catwalken denne sesongen. Dra skyggen ut i hjørnene av øynene, og avslutt med masse svart mascara.

 

 

 


Lanvin

 

Katteøyne er veldig in denne sesongen. Du trenger selvfølgelig ikke å ta helt av med tykkelsen osv, men lag din egen vri på det. H&Ms dipliner er fin å bruke til dette. Koster 39,-

  

 

 

 

'


Dolce & Gabbana

Bruk bare en lys gulløyenskygge på lokkene, eller bruk en gull-eyeliner. Du kan også bruke gull i kinnene, ettersom det gir en veldig fin og glødende effekt. MACs flytende bronzer, lustre drops, passer fint for å gi denne effekten. Bland bare et par dråper inn i foundationen. 

 

Gina Tricot gull eyeliner 39,- her

 

 

 

MAC Lustre Drops

 

 

 

 

 

 

 

Dette er også utrolig fint, om du holder resten av sminken litt nøytral. Selv bruker jeg en fra Lancomes nye leppestiftserie, Rouge in love, som sitter utrolig godt på.

 

 


Kilder: allure.com og harpersbazaar.com

 

 

 

 

Q: Hvilke trender liker dere best?

Produktanbefaling

 

 

 

 

 

 

  


 

Exuviance er en hudpleieserie som passer de fleste hudtyper, til og med de som er sensitive. Hvis du sliter med kviser, eller bare vil ha en mer glødende og ung hud, så vil jeg oppfordre deg til å prøve Exuviance. Det er ikke alle som vet om det, men fruktsyrer kan gjøre så utrolig stor forskjell på huden din! Jeg bruker selv denne serien, og er utrolig fornøyd med den. Jeg har aldri så glatt og jevn hud som når jeg bruker Exuviance. Det er en hudpleieserie med fruktsyre, men som fortsatt er skånsom for huden. 

 

Fruktsyrer virker inn på det øverste cellelaget i huden. De lave konsentrasjonene av syre, sammen med det sure miljøet i kremen gjør at sammenhengen mellom cellene i hornlaget svekkes og løses opp. Dette skaper en peeling/skrubbe-effekt i det øverste cellelaget av huden, som fører til en friskere, fastere og glattere hud. Hudtonen blir også jevnere, og en kan se redusert rødhet i huden. En slipper også å peele huden så ofte, pga peelingeffekten kremene har.

 

 

 
 


En bør begynne med Multi-protective serien, for deretter å gå over til den litt sterkere serien som heter Essential. Dette er for at huden skal venne seg til fruktsyrene. I begynnelsen kan du regne med å få noe kviser, pga fruktsyrene begynner å virke, og 'presser' ting opp til overflaten. Etter en liten stund går dette bort, og da kan du begynne å se en mye finere overflate på huden din. Det kan også prikke litt i huden til å begynne med, og det er helt vanlig.

 

Denne skånsomme rensekremen er god mot huden, men kan ikke brukes som øyesminkefjerner. Jeg synes ikke den er like nødvendig som kremene, ettersom kremene gir effekt uansett. Du kan etter min mening derfor bruke en annen rens med disse produktene.

 

 

 


Denne Multi-Protective Day Fluiden passer godt for en kombinasjonshud feks.

Da kan en fluid være bedre enn en krem, pga kremen inneholder mer fett og kan føre til utbrudd.

 

 

Essential Daily Defense dagkremen passer godt hvis du har en tørrere hudtype. 

 

 

 

 


 

Evening Restorative Complex er en av nattkremene som jeg har brukt.

Den er ganske aktiv, og kan prikke litt i huden. Gir myk hud, og mye fukt og fett. 

 

 

 

 

 

Vespera Bionic Serum øker effekten av kremene, og gir ekstra fuktighet til huden. Mitt favorittserum.

 

 

Hydrating Eye Complex har jeg også brukt lenge, og jeg føler det holder de små rynkene rundt øynene borte.

 

 

 

 


 Om du bor i Oslo-området, får du kjøpt produktene på RÅH salongene og Beaute Adorè-salongene. De finnes også på andre hudpleiesalonger i landet.

 

Ellers kan du kjøpe dem på nettbutikken Beautynett her, eller hos toppselgerne på ebay her.

 

 

 

 

 

 Bare spør hvis det er noe dere lurer på:)

 

 

 

Bilder fra neostrata.com


dermalogica skin care tips

 

 

 

 

  

Denne rensen beskytter og lindrer hud som er påvirket av forurensing, stress, hormonell ubalanse, irritasjonsfremkallende sminke og andre miljøpåvirkninger. Den passer for alle hudtyper. Den er også så mild at den kan brukes til å fjerne øyemakeup, og det er det som er så genialt med den. Deilig hvis du vil ha en enkel rutine om kvelden, og den kjennes veldig myk og god ut på huden. Det er blitt bevist at den reduserer rødhet, beroliger irritasjon og gir vedvarende lindring av huden. Jeg elsker denne rensen, kan absolutt anbefales til alle hudtyper!  Kjøp den her

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dette serumet/boosteren fra dermalogica kan også brukes for alle hudtyper, fordi det hydrerer huden din slik at du gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse, noe har alle godt av. 

 

Det jevner også ut fine linjer i huden. 

 

 

 

Bildekilde her

 


Et serum/booster er noe av det viktigste og beste du kan bruke på huden din. Mer effektivt enn en krem, men du trenger begge deler. En krem jobber på overflaten av huden og fungerer som hudens "klesplagg" som beskytter oss mot ytre påvirkninger som feks forurensning, mens et serum jobber i de dypere lagene i huden. Serumet har en mer tyntflytende konsistens, som gjør at det kan trekke dypere ned i huden enn en ansiktskrem eller maske. Et serum er det som virkelig kan påvirke fuktbalansen i huden, og en merker god forskjell etter at en har brukt det. Det trengs bare et par dråper som klappes inn i huden, og deretter blir det raskt absorbert av huden. Etterpå kan du ta på din vanlige dag- eller nattkrem. 

 

 

Bildekilde her 

Investerer du i et godt serum så er jeg sikker på at du vil se forskjell på huden din! En god måte å sjekke om et serum er effektivt, er å se hvor fort det trekker inn i huden. Det skal normalt ikke ta mer enn noen sekunder.

 

 

 

Hvilken hudpleieserie bruker du? :)


Negletrender høsten 2012

 

 
Sesongens farger fra Chanel, 561 Suspicious, 559 Frenzy og 563 Vertigo.

 

 

 

 Fargen Frenzy fra Chanel (som vist overfor)


Spesielt er hudfarget neglelakk hot i høst, og passer til alle høstantrekkene.

 

 Eller du kan gå for en gråere variant, som OPI's Did you 'ear' about Van Gogh?

Denne får du her for 139,- på blivakker.no

  

 

 

 

 

 
 

Gull er også veldig 'in' denne høsten, spesielt litt blekere gull.

Chanel Gold Fingers gir deg den perfekte fargen.

 

 

 

 Lacy not racy av Essie

 

Burgunder er like hot på negler, som på klær denne sesongen.

 

 

 

 

OPI, Russian Navy

 

461 Chanel Blue Satin, Dior Midnight Poison

 

Mørkeblått er også en av mørke fargene som er hot i høst, vedsiden av svart og mørk burgunder.

 

Tips for mørke farger: Hold neglene korte og firkantet med runde hjørner, legg to lag neglelakk og en skinnende top coat for å få den rette looken.


 

 

 

 Denne høsten får den franske manikyren en annen vri. Kontrast er et viktig nøkkelord.

Ha gjerne en hud- eller kremfarget lakk under, og en mørk burgunderfarge som den franske tuppen, for å få den rette looken.

 


 

 

 

 

Hvilke negletrender liker dere best? :)

 

Everyday Minerals

 

 

 

 

 

 

 

Semi-matte base, Beige neutral

 

Tenkte jeg måtte skrive et innlegg om dette merket. Jeg er så GLAD i dette merket. Jeg kjenner jeg blir i godt humør bare jeg går på nettsiden. Så kult og naturlig design, billig og bra sminke, genialt utvalg! All sminken blir lagd av mineraler, og uten Bismuth Oxychloride (som kjent gjør huden grågussen og porene større). Det er latterlig billige priser.

 

Det finnes 4 forskjellige foundationbaser:


Semi-matte: For alle hudtyper.

Matte: 100% oljefri og skinner ikke. Naturlig matt resultat.

It: Matt foundation, for normal til fet hud.

Jojoba (ny): For alle hudtyper. Har en "airbrush"-effekt på huden.

 

Foundationene koster svimlende (under) 80 kr per stk! Billig. Alle foundationene dekker bra.

 

Usikker på hvilke farger som passer deg? Du kan bestille prøver for 1 cent per stk. Du velger prøver her.

 

 

 

De selger mye annet også. Børster, øyenskygger, solpudder, leppestift - you name it.

Børstene er utrolig myke og gode, og de er syntetiske og naturvennlige. Selv om de er syntetiske betyr ikke det at sminken ikke blir blandet, de er spesielt tilpasset mineralsminken, og mykere for huden. Mine favoritter til foundationbruk er Flat top brush og Long handled Kabuki. Akkurat nå er det tilbud på nesten alle børstene. Du finner for ansikt her og øyne her.
 

 

Nå selger de også en hendig og billig børstemappe som du kan oppbevare børstene dine i. Praktisk og hygienisk. Pris ca 60 kr.

Jeg er også veldig glad i Happiness Bronzeren som de selger. Den kan brukes som både blush og solpudder. Gir veldig fin glød og farge.
 

Sjekk ut siden selv her, og se om du finner noe du liker :)

 

Bruker noen av dere Everyday Minerals? 

 

 

Alle bilder er tatt fra everydayminerals.com. Dette er ikke en annonse.

Favoritter i sminkebagen

 

 

 

 

 

TiKEi mineralsminke er den foundationen jeg bruker. Denne er etter min mening minst like god som bareMinerals sin, og mye billigere.

I tillegg inneholder ikke TiKEis mineralsminke bismuth. Bismuth er et mineral som skaper skimmer, men som kan gjøre huden gråaktig og porene større. Hvis du er usikker på hvilken farge du bruker kan du bestille prøver for kun 10 kr/stk her.

De vanlige størrelsene med Tikei mineralsminke finner du her. Pris 129,- Velg din hudtone og finn en passende farge.

 

 

bareMinerals Ready Blush, The French Kiss. Disse Ready-produktene er relativt nye.        

Veldig lette å påføre, og flotte farger. 

 bareMinerals Ready bronzer, The skinny dip. 

Det første kompakte bronzepudderet fra bareMinerals. Digg at det ikke er løst, mye enklere å ta på.

Denne fargen er veldig brun, med lite oransje i.

 

Denne lipglossen fra gina tricot er faktisk dødsbra! Gir kjempefine røde lepper med mye farge og glans.

En av mine favoritter. Farge: 03 Read my lips. Pris ca. 39,-

 

YSL Rouge Volupte (30, Faubourg Peach).

Min favorittleppestift. Fargen er helt perfekt, lys fersken. Pris ca 240,-

 L`oreal Telescopic, Carbon Black og Clean definition er de mascaraene jeg har prøvd som gir lengst vipper. Den svarte kan klumpe seg litt om du ikke er nøye, så hvis du er usikker bør du gå for den i sølv (Clean definition)

Pris ca. 100,-

 Italian Baked-to-last bronzing pudder fra The Body Shop. Disse er jeg helt avhengig av. Begge gir utrolig fin glød i ansiktet. 

Den mørkeste bruker jeg som solpudder, den lyse bruker jeg mest til å highlighte områder, over kinnbena osv.

Pudderene er bakte, så det skal mye til for at de knuser! Pris per stk. ca 259,-

 gloMinerals gloBrow powder duo i fargen Brown. Denne bruker jeg med en medium hard skråbørste til å markere brynene.

Du kan bruke hver skygge alene eller du kan blande dem for å få rett farge. Den kan kjøpes her. Pris 224,-

 

 

Denne funker fett, enkelt å greit. H&M dipliner. Pris 39,- 

Clinique anti-blemish

Disse tre produktene er virkelig et must for folk som irriterer seg over å få en kvise her og der i blant. Jeg er egentlig ikke noen fan av Clinique produkter pga at de inneholder mye alkohol (tørker ut huden), men akkurat disse tre er jeg veldig glad i. De hjelper utrolig bra på å få bort kviser og utbrudd, kjapt! 

 

1. Clarifying lotion (ansiktsvannet) tar du på en bomull og gnir lett over de utsatte stedene etter at du har renset huden som vanlig (trenger ikke brukes i hele ansiktet). Dette alene synes jeg hjelper veldig mye. Den er også veldig fin å bruke etter at du har klemt på ansiktet, fordi den er antibakteriell. HUSK! Klem kun på det som er modent, alltid med kleenex på fingrene, og ikke bruk neglene.

 

2. Hvis du vil ha ekstra effekt tar du Anti-blemish solutions Spot Treatment Gel og påfører den direkte på utbruddene. Denne lar du være på.

 

3. Til slutt har du Anti-blemish solutions Clearing Concealer som du bruker for å dekke til de områdene hvor det trengs. Denne tørker også ut kvisene mens du har den på. 

 

 

PS: Dette er basert på hormonelle utbrudd, en kvise her og der i blant, og ikke på alvorlig akne. 

blk. The new black

 

Fant dette vannet på Deli de Luca her om dagen. Det er kjent fra TV-serien The Real Housewives of New Jersey (en av mine favorittserier:p). Manzo-brødrene har altså produsert dette SVARTE vannet. Og det var litt rart å drikke i begynnelsen pga fargen, men det smaker helt likt vann. Og fargen er naturlig. 

Fordeler:  

 • Har pH på 9.0+ som hjelper til å balansere pH-verdien i kroppen
 • Inneholder 77 forskjellige mineraler og elektrolytter
 • Sies å hjelpe på dagen derpå, pga at næringsstoffer transporteres fortere til cellene i kroppen. 

 

Verdt å prøve!