hits

januar 2014

Tape O.N.


I går var jeg innom Kalisis nye salong og satt på noen etterlengtede tapeextensions. Greit med kort hår en periode også altså, men hellooo, long hair! Kalisi har fått inn nye blondfarger, og denne gangen var fargen bare p.e.r.f.e.c.t! Kjempefin kald og hvit blondfarge, akkurat sånn jeg har villet farge mitt eget hår. Selv om jeg har litt gyldnere på toppen så skled det likevel godt inn. Nå virker hele håret mye lysere og blondere, wii. Jeg føler meg som en liten prinsesse etter å ha fått satt på vipper og hår igjen, *hihi*. Hvordan en ser ut utenpå kan ikke løse verdensproblemer, eller engang personlige problemer, men når en føler seg vakker utenpå så føler en seg iallefall litt bedre innvendig også. 

Behandlingen er sponset av Kalisi

The teddy jacket


Wee, teddy ♥ Denne jakken trodde jeg at jeg var helt ferdig med, sikkert fordi jeg aldri prøver noe av det jeg har i skapet. Bare regner med at det er gammelt og utdatert, men det stemmer jo absolutt ikke alltid. Skjerpings på gjenbruk. Det er derfor jeg kjøper jakker og klær i det uendelige, får aldri "nok", fordi jeg går lei av alt med en gang. Jeg er ikke særlig fan av hvordan konsumkulturen har blitt, inkludert min egen holdning, det må da gå an å få "nok" klær før eller siden?! Iallefall for en periode. Det gjelder bare å variere og sette sammen klær på en ny måte, slik at det virker friskt og nytt. Kombinasjonene er jo uendelige med alle de plaggene folk har i skapene sine. Det var dagens moral, takk for meg:p

En hudvennlig BB Cream
Hvis du er ute etter en hudvennlig BB Cream med god dekkevne, så er Jane Iredale Glow Time tingen. Det er en BB cream med naturlige mineraler, SPF 25 og UVA/UVB filter som beskytter huden mot solen, og kremen beskytter også mot frie radikaler. Den blokkerer ikke porene, slik som så mange andre BB creamer gjør. Kremen minimerer utseendet av porer og rynker, og mykgjør og lysner huden. Den har full dekkevne, og du trenger bare en liten mengde for å dekke ansiktet. Det er en ganske rik krem, så for min del så er det nødvendig å bruke et mineralpudder oppå. Dette pleier jeg uansett å gjøre med slike produkter for å fiksere foundationen og få den til å holde. 

Nå har jeg dessverre altfor lys farge i denne, derfor har jeg ikke brukt den så mye, men jeg ville likevel tipse dere om den. Det er så mange BB creamer som virkelig ikke er bra for huden og tetter porene, derfor er dette en av de sjeldnere som faktisk ikke gjør huden verre, men den gjør noe godt for den. Den er også anbefalt av Skin Cancer Foundation.

Jane Iredale Glow Time koster 690,- for 50 ml. Med tanke på hvor lite du trenger og hvor stor tube du får, så varer den lenge. Den kan kjøpes i salonger som selger Jane Iredale sminke, og på Jane Iredales hjemmeside her.

Eyelash transformation @ Beauty Spot


Etter å ha gått en periode uten vippeextensions kjenner jeg virkelig hvor avhengig jeg har blitt! Tror rett og slett ikke det er mulig å slutte - vil ikke! Jeg som sover med kontaktlinser synes det er ekstra digg med vippeextensions, ettersom mascara irriterer øynene når jeg fjerner øyesminken, det kommer alltid litt innpå øyet. Da er det nesten umulig å sove med linsene. Jeg sparer altså mye tid og bry i forhold til kontaktlinser og øyensminke, både morgen og kveld. Thumbs up for det!

Jeg har begynt å gå til en bortgjemt liten skatt av en salong på Alexander Kiellands plass, nemlig Beauty Spot, for å få satt på vipper. Veldig profesjonelt sted, med en herlig avslappende atmosfære. Ida som gjorde det på meg var veldig nøye, og resulatet ble jo sykt! Jeg valgte de lengste, *haha*. Hun hadde aldri satt på så lange på noen før. Nå trenger jeg cirka ingen øyensminke, jeg som er vant til å gå med så mye. De ser jo ikke akkurat naturlige ut, for hvem har så lange vipper? Men jeg ville jo ikke ha det naturlig. De har selvfølgelig kortere også for de som ønsker et mer naturlig resultat. Kanskje jeg tar et hakk kortere neste gang, men jeg ville prøve de lengste først for å se hvordan det ble. Nå har jeg en blanding av størrelse 15, 14 og 12 tror jeg. Det er ikke alle steder de har så mange størrelser som dette, så det er herlig med litt utvalg synes jeg.


Beauty Spot har veldig ålreite priser; 1600 kr for første gangen, og deretter 600-700 kr for påfyll.

For å bestille time hos Ida Nikolaisen som er hud- og kroppsterapeut, kan du ringe 97880110. Du kan også booke online her.

Beauty Spot ligger like ved Alexander Kiellands plass, og adressen er Darres gate 3, 0175 Oslo.

/Sponset behandling

New in // Max Factor

I dag fikk jeg sminken som ble brukt på meg i MaxFactor-tutorialen i posten. Virkelig lykke på en grå dag da jeg er ribbet for vippe- og hårextensions - jeg trenger all den makeupen jeg kan få. Avhengig? JA. Jeg likte veldig godt looken de gjorde på meg i videoen, så det blir gøy å gjøre den selv.

Føler du deg kjedelig i trynet en dag så kan du alltids slenge på deg en rød leppestift, det er nesten et fool proof triks. 720 Scarlet Ghost er en kjempefin, dyprød farge som jeg ikke har brukt før, men som jeg faktisk likte veldig godt. Den får dere se senere i videoen :)

Øyenbrynsblyanten ble jeg spesielt glad for, for jeg syntes Ronja fikset øyenbrynene mine så fint i tutorialen. Nå er ikke jeg makeup artist, så det ble litt finere når hun gjorde det, men selve fargen er så fin. En blanding mellom brun og grå, og hun pleide å bruke den til de fleste blondiner. 02 Hazel heter den :)

Pre-party @ L'oréal // pics and video

Nå har Vixen lagt ut bilder og video fra pre-partyet på L'oréal Akademiet, så tenkte bare å dele det med dere :)Credit: VixenHair Chalk er et nytt "hårkritt" fra L'oréal, og ble brukt på noen av folkene i videoen. Hårkrittet fungerer litt annerledes enn andre typer. Den hvite flasken inneholder et flytende middel med farge, og så heller du litt over i en applikator før du klemmer den sammen og stryker den nedover håret. Deretter børster du igjennom håret, og lar det tørke naturlig eller med føner. Det ble veldig stilig, du kan se flere bilder i videoen:)

 

Svar på spørsmålsrunden

Hei! Nå er svarene fra spørsmålsrunden endelig klare. Jeg har prøvd å svare på det meste dere spurte meg om, og har delt dem opp i personlige spørsmål og skjønnhetsspørsmål.Hva liker du best å gjøre på i helgene?

I helgene så liker jeg å være sosial, blir utrolig rastløs av å bare sitte hjemme. Så da liker jeg enten å dra på fest, eller dra på kino, konserter eller spise ute med venner.

 

Hvilket kamera bruker du? og hvilket redigerings program bruker du?

Jeg bruker Sony NEX-6 med vidvinkel og 50mm objektiv, og redigerer bildene mine i Adobe Photoshop.Hvor mange år er du, og når begynte du å blogge?

Jeg er 24 år, begynte å blogge da jeg var 22 år.

 

Hva bruker du fritiden din på?

Mye av tiden går til blogging, ellers liker jeg å møte venninner på kafè, shoppe, dra på events og være med kjæresten. Jeg er også veldig glad i å synge, og spiller gitar på fritiden.

 

Hva vil du utdanne deg som?

Nå har jeg jo hudpleierutdanning. Jeg føler ikke at jeg er en person som passer til å ta en universitetsutdannelse, for jeg vet ikke om et eneste yrke jeg ville likt å jobbe som resten av livet. Jeg blir trist bare av tanken egentlig. Jeg kunne gjerne hatt en kontorjobb utenom, men jeg vil ikke ta en seksårig utdannelse for det er ikke det jeg satser på. Kan ikke, vil ikke!;p

 

Har du en spilleliste på spotify å dele?

Jeg har spillelister, men jeg liker egentlig ikke at folk vet hva jeg lytter på:p Musikk er så personlig :-)

 

hvor får du inspirasjon fra?

Blogger som appellerer til min egen stil, kreative, fargerike ting og gatemote. lookbook.nu gir også masse inspirasjon!

 

Jeg er en veldig ny leser på bloggen din ! Jeg liker den veldig godt, og stilen din er så bra. Jeg er fra nærområde i Haugesund, og lurer på hva du gikk på i haugesund ? Hvilken skole, hvor du er fra i byen osv :)

Så hyggelig at du liker bloggen:) Jeg er fra Solvang-området i Haugesund. Jeg gikk først på Solvang barneskole, deretter Haraldsvang ungdomsskole og så Haugaland VGS. Gikk også på HSH en periode men det var ikke noe for meg. Da jeg var cirka 17 år så flyttet vi til Rossabø, og det er der mamma og pappa bor nå.

 

Bruker du mye tid på bloggen din?

Ja, det går en del timer til den hver dag. Innleggene tar mye lenger tid å lage enn det sikkert ser ut som.

 

Shopper du ofte?

Det kommer helt an på lommeboken, men så ofte jeg kan tillate meg ;) Bor trossalt rett ved Bogstadveien så det er ikke så lett å holde seg borte! Shopping er uten tvil min favorittsport.Har du noe utdanning?

Jeg har påbygg, i tillegg til privat hudpleierutdannelse. 

 

Har du jobb?

Jeg jobber kun med bloggen akkurat nå, men skal søke jobb vedsiden av ettersom jeg ønsker litt variasjon i hverdagen.

 

Kan vi se bilder av deg når du var tenåring?

Hehe, jaada. Jeg har skiftet skinn noenganger i løpet av tenårene.
Når flyttet du til oslo? Vil du nogengang tilbake til Haugesund?

Jeg flyttet hit i august 2010. Jeg tviler på at jeg noen gang vil bosette meg i Haugesund igjen, kanskje når jeg blir veldig gammel? Jeg må være der det skjer noe, og min idé av lykke er ikke å slå meg til ro med mann, barn og hus i en liten by.

 

Hvor får du klærne dine fra/hvor kjøper du dem?

Jeg kjøper mye på Bik Bok, Zara og H&M trend. Mye er også fra nelly.com, minusey.com, asos.com og andre nettsider. 

 

Kan du lage en videoblogg om sminkeproduktene du bruker?

Det skal jeg prøve å få til! ;)

 

Hvor er kjolen du gikk med på nyttårsaften fra?

Nelly.com. Tror den er utsolgt, tho :\Har du en nerdete side?

Ja, det vil jeg si. Jeg føler det fordi jeg kan sitte å se dokumentarer om veldig mye som mange av vennene mine og kjæresten min ikke synes er interessant, og jeg blir litt sånn: "HÆ, hvorfor synes de ikke dette er interessant?!" Jeg er også veldig opptatt av politikk og filosofi. Men as far as sitte på skolebenken og gjøre skolearbeid så er jeg ikke en nerd. 

 

Liker du tvserier? isåfall: hvilke?

House, Breaking Bad, Lost, Suits, The Hills, Real Housewives of Beverly Hills og New jersey, Beauty & the Geek, Dr. Phil, Mob Wives, Family Guy, Kongen av Queens, Two and a half men (bare med Charlie Sheen) og Walking Dead. 

 

Favorittfilm?

Martyrs, Naboer og American Psycho.

 

Hva synes du egentlig om det å være blogger og få betalt for det?

Det er selvfølgelig veldig gøy. Veldig takknemlig for at jeg får jobbe med det.

 

Hvordan og når merket du at bloggen din ble populær?

Det gikk så gradvis at det er vanskelig å si. Det skjedde ikke over natta, for å si det sånn. Det tar tid å bli kjent, og å få mange til å lese bloggen din, med mindre du gjør noe skandaløst og får mye PR ellerno:p

 

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?

Vi har vært sammen i 3 og et halvt år ca.

 

Har du en sett en film hvor du begynte å gråte?

Ja, jeg gråter veldig fort av ting på tv :p jeg har faktisk laget et innlegg om det før på sånn 30 days challenge som jeg ikke fullførte, hehe. innlegget finner du her

 

hva er den fineste turen du har vært på?

Hmmm, det må være New York turen jeg var på med kjæresten min i fjor. Det var 2. gangen min i NYC og jeg var liksom litt kjent, og da var det enda gøyere:) I tillegg hadde jeg verdens beste shoppingopplevelse!når flyttet du hjemme ifra?

Da jeg var 18 tror jeg.

 

kan vi se bilder av leiligheten din?

Nå skal jeg snart flytte, så jeg tenkte å heller ta bilder av den nye leiligheten. Jeg er ikke så fornøyd med den jeg bor i nå, den var møblert fra før av og jeg har liksom aldri fått satt mitt eget preg på den!

 

er du opptatt av interiør?

Jeg var absolutt ikke opptatt av interiør før, jeg tenkte det var så unødvendig. Men etter at jeg startet bloggen har jeg blitt mye mer opptatt av det og jeg gleder meg sånn til å gå løs på den nye leiligheten om et par måneder! Det er herlig å omgi seg med ting som reflekterer din personlige stil.

 

Hvor høy er du?

Jeg er 155 cm.

 

Har du barn/ønsker barn?

Jeg har ikke barn, og jeg ønsker heller ikke barn. Jeg har aldri hatt lyst på det, tvert i mot faktisk, så jeg kan ikke se for meg at det skjer. 

 

Hva er det beste med å bo i Oslo?

At alt skjer her. Alle de beste konsertene er her og alle bloggrelaterte ting skjer her. I tillegg er Zara her, hihi ♥

 

Favorittbutikk?

Zara.

 

Har du et stilikon?

Jeg har ikke et spesifikt stilikon som passer meg 100%, men jeg liker veldig godt stilen til Nicole Richie og Mary Kate Olsen.

 

Favorittfarge?

Svart.

 

Hvor mange hårfarger har du hatt?

Hmm, rosa, blondt og blondt/sort. Aldri vært brunette, faktisk!Kan du fortelle om det å være hudpleier?

Jeg jobber ikke som hudpleier lenger. Men det var hyggelig da jeg jobbet som det, selv om det var slitsomt for kroppen. Det er ikke et yrke som passer meg midt i blinken i praksis, men jeg liker det veldig godt i teorien! Suger til meg kunnskapen som en svamp, synes det er veldig interessant.

 

hvor i oslo liker du deg best?

På Majorstuen, der jeg bor :) Også veldig koselig på Grünerløkka, men jeg ville ikke bodd der.

 

Hvordan var du som barn?

Hmm, jeg var en hissigpropp og veldig bestemt. Men også veldig følsom og lo så mye at jeg ble kastet ut av klasserommet. Bipolar much? Haha. Jeg er litt sånn enda:pHar du/har du hatt husdyr?

Jeg har hatt dansemus, fisker, fugler og katter. Mange katter. Katt er definitivt mitt favorittdyr og jeg har så lyst på en!!

 

Trener du og går på diett enda?

Nei, jeg gjør ikke det. Trening er noe som jeg ikke har i blodet mitt, og diett synes jeg innerst inne er ganske teit og nevrotisk. Derfor er det vanskelig for meg å opprettholde noen av delene egentlig... Men jeg må jo bare få meg selv til å trene før eller siden. Og jeg spiser forholdsvis sunt, men har jeg lyst på sjokolade så spiser jeg det!

 

Hva er det beste du har opplevd?

Hjelp, for et vanskelig spørsmål. Det første jeg tenker på er opplevelser med mine største idoler som jeg har hatt en kul opplevelse med. Da jeg fikk armbånd av Jonathan Davis i Korn, da Marilyn Manson tok opp hansken jeg kastet på scenen og selvfølgelig da jeg vant Årets Skjønnhetsblogg i Vixen Blog Awards!

 

Hva er det verste du har opplevd?

Jeg har hatt et ganske "erfaringsrikt" liv, på godt og vondt. Har opplevd mye jeg skulle vært foruten, men det verste var da jeg mistet storesøsteren min i 2008. En mister liksom en del av seg selv som en aldri får tilbake igjen.

 

sminkefavoritter? :) tenker da spesielt på foundation og diverse puddere du har å anbefale.

Favoritt foundation akkurat nå er glominerals LUXE, glominerals Satin II og Babor Deluxe. Jeg bruker TiKei mineralpudder oppå (tikei.no).

Har du noen gode tips og triks mot uvelkomme kviser? :-)

Når jeg får utbrudd så pleier jeg å bruke Cliniques Anti Blemish Clarifying Lotion på dem. Ellers hjelper det veldig for meg å bruke kremer osv som inneholder fruktsyrer, da får jeg veldig lite utbrudd. Jeg har skrevet et innlegg om hvordan du kan unngå kviser her


Hva syntes du om Glo minerals pressed base? :)

Jeg synes den er ganske bra, brukte den mye da jeg jobbet som hudpleier. Den dekker bra og gir en fin finish. Kan være litt uttørrende eneste fordi den er ganske matt, men da er den perfekt å bruke over glos flytende foundations.

 

Har du noen tips til sminke når man er på ferie i varme land? Jeg synes sminket lett blir for blank og glinsende når man blir varm utover dagen/kvelden.

Da vil jeg anbefale at du bruker en matt dagkrem i tillegg til at du bruker et veldig matt pudder, enten mineral eller vanlig. Du kan også bruke sånne blotting tissues som absorberer fett slik at du holder glansen borte. :)

 

Kvisearr og røde flekker på huden, hva er ditt beste tips mot dette? Jeg har absolutt ikke råd til hudlege, hudpleier og lignende. Synes hvetekimolje er ganske bra, men finnes det noe annet også? :)

Jeg ville prøvd fruktsyreprodukter som MD Formulations. Kanskje dermaroller også kunne fått bort noen av arrene. Hvis det er skikkelig ille ville jeg ha gått på Obagi-kuren, men den er heftig så det må du vurderere selv.

 

Er du fornøyd med vippe extentions, hvor lange er dine?

Jeg er veldig fornøyd! Mine er 18mm tror jeg. Litt usikker.

Jeg har mange sorte prikker på nesa, og sliter med mange småkviser i panna. Har prøvd mye rart, men har aldri opplevd at noe har hjulpet. Jeg vet heller ikke hvilke dagkrem/nattkrem jeg skal bruke, og har tørrhetsstreker litt lengre under øynene. Har du noen gode tips til å få vekk de sorte prikkene, småkvisene og dagkrem/nattkrem? :-)

Sorte prikker er ikke så lett å få bort, men du kan gå til en hudpleier å få en skikkelig rens, hvor hun også klemmer ut mye. Deretter er det lurt å bruke en skrubb for å "holde dem borte". Jeg ville også anbefalt fruktsyreprodukter (Exuviance, MD Formulations) for både kvisene og prikkene, eller gå for en fruktsyrebehandling hos en hudpleier. Hvilken dagkrem/nattkrem du skal bruke kan jeg ikke svare på, siden jeg ikke vet hvilken hudtype du har. Om du har tørrhetslinjer under øynene vil jeg anbefale at du bruker en god øyenkrem, selv liker jeg veldig godt Exuviance Eye Complex, og synes den fungerer godt på rynker/linjer.

 

Har du noen tips til å få fort langt hår? Og jeg ønsker et rett hår, bruker mye tid til å rette det - har du noen tips til å få det rett uten å rette det med rettetanga?

Har ingen tips til langt hår fort, har ikke helt troen på at en kan gjøre så mye med det, bortsett fra å få i seg nok næringsstoffer kanskje. Du kan kjøpe et stylingprodukt for å få det rett, og ha det i før du føner det. En fra merket Sebastian er veldig bra, synes jeg. Det går også an å gå til frisør og ta permanent tror jeg, slik at det er rett helt til det vokser ut igjen.


I love your blog, your style, you're beautiful <3
I have a few questions ^^
1. Are you a full time blogger?
Yes.
2. What's your must have piece of clothing at the moment?
Faux furs, 'cause it's so cold here!
3. How tall are you?
5'1" (155 cm)
4. What's your dream destination/vacation?
California :)

Vixen Blog Awards 2014


Kvelden begynte hos L'oréal Akademiet på Skøyen, hvor vi ble sminket og stylet på håret av stylister fra Adam og Eva. Herlig å slippe å gjøre det selv! Jeg er ikke helt comfy med å gi andre kontroll på sminken min, men jeg ble faktisk veldig fornøyd :)

Så møtte jeg Kaja, og vi vorset litt oppe på hotellrommet til wa2wo før vi dro ned på Edderkoppen Theater. Etter å ha minglet og tatt bilder på den røde løperen, var det tid for selve Award-showet.

Søte Kristin fra Styleconnection vant Folkets Favoritt, vel fortjent :)

Celine fra Hippie hippie milkshake vant Årets moteblogg :)

Jeg var nominert i kategorien Årets Skjønnhetsblogg, men hadde ganske god konkurranse så jeg visste ikke hvilken vei det ville gå.

Drumroll...

Så fantastisk gøy!! Trodde ikke mine egne ører da jeg hørte navnet mitt. Jeg ble løftet opp av Storm som en filledukke med en arm, før jeg fikk takket mine flotte lesere, de som hadde stemt på meg og juryen. Tusen, tusen takk til dere♥Etter showet møtte jeg Angelica Blick, som også vant i sin kategori, Beste Internasjonale Blogg. Utrolig flott, hyggelig og jordnær jente.

Weee, what a great night!

A little throwback


Selv om det ikke er "Throwback Thursday" (lol), så følte jeg det var på tide med en throwback. Jeg har hatt en dårlig start på det nye året, mest på grunn av at jeg har vært kjempesyk og cirka utav stand til å blogge. Men jeg begynner å bli mer motivert og det hjelper også å gå tilbake i arkivet for å minne meg selv på hva jeg har gjort. Jeg har endret meg ganske mye på ett år, noe jeg ikke skjønte så godt før jeg tittet tilbake.   Jeg er snart frisk som en fisk, og jeg har lyst til å gjøre bloggen bedre! Snart er det lysere ute også, og da blir det mer antrekksbilder. Meanwhile, får dere se på noen av mine gamle antrekk :-) 

Nyhet: Tone Lise hudpleie
TL står jo som kjent for Tone Lise, aka Tone Lise Akademiet som utdanner folk innen negler og makeup her i Oslo. TL har blant annet hatt en neglelakkserie ute i noen år nå, og for kort tid siden lanserte Tone Lise en hudpleieserie basert på mineraler fra Dødehavet. Jeg ble tilsendt et basic kit i forbindelse med det, og nå har jeg prøvd ut alle tre produktene i noen uker. Jeg skal innrømme at jeg hadde ikke så høye forventinger til produktene, men jeg var nysgjerrig på å teste dem.

  • Produktene inneholder ingen kunstig parfyme
  • kunstig fargestoffer og parabener
  • De er heller ikke testet på dyr


Rensemelk er noe jeg sjeldent bruker, jeg tror jeg har dårlige minner fra Niveas som du finner i dagligvarebutikkene, og som absolutt ikke gjorde noe for huden min. Men TL sin kjentes selvfølgelig helt annerledes ut. Den var ganske kompakt som en krem, og kjentes herlig ut på huden. Den var veldig ålreit å ta av sminke med, og noe av det som faktisk er litt digg er at du kan bare bruke fuktige bomullspads til å ta av rensemelken etterpå. Dette er ganske gunstig om en har vippeextensions, eller av annen grunn ikke vil få vann i ansiktet. Rensemelken etterlater deg fuktig i huden, så jeg skjønner at den er merket Age Defying.

Etterpå sprayer jeg toneren på en bomullspad og stryker den over ansiktet for å få med alle restene av smuss og makeup. Toneren kjennes veldig herlig ut, og lukter godt men veldig diskret. Den balanserer pH-verdien i huden, noe som gjør det enklere for huden å holde på fuktigheten. 

Etter Clean og Fresh er brukt, går jeg videre til Day & Night Age defying cream. Den kan som sagt brukes natt og dag, og har en overraskende lett konsistens. Lettheten i kremen passer egentlig perfekt for min hud som er tørr kombinert, for den er ikke så rik at jeg får kviser, men likevel får jeg en del fuktighet. Denne kremen vil jeg si passer godt for unge folk som vil bekjempe aldringstegn. 

Jeg var av en eller annen grunn sikker på at jeg skulle få utbrudd av denne serien, kanskje på grunn av rensemelken. Men det som skjedde var helt motsatt. Jeg får omtrent ingen kviser når jeg bruker denne serien, noe som er herlig. 

Til tross for at serien scorer høyt, så er det ikke min største favoritt. Jeg føler ikke den er helt på nivå med de største salongmerkene, men fortsatt god, og får veldig pluss for at den gir fuktighet samtidig som den holder kvisene borte. Jeg gir den 4 av 5 kyss.

TL mineral complex skal selges i helsekostbutikker, parfymerier, hudpleieklinikker og neglsalonger. Du finner dem også i webshopen til Tone Lise her.

Presseevent: Jan Thomas Studio HairCare

I dag morges var Anders og jeg på presseevent i Parkveien for Jan Thomas Studios nye hårpleieserie. Det var spennende å høre Jan Thomas snakke om serien, og jeg skjønte tydelig at dette var noe han hadde lidenskap for, og hadde hatt et ønske om å gjøre lenge. Etter å høre ham prate ble jeg enda mer nysgjerrig på produktene. Spesielt på håroljen og tørrsjampoen, ettersom dette er produkter han bruker veldig ofte når han jobber, og sikkert har en høy standard på. Han er en selverklært perfeksjonist og har absolutt peiling på sitt fag, så det skal bli spennende å teste ut om jeg liker serien.

Jan Thomas har brukt over ett år, sammen med en produsent, på å utvikle og teste seg frem til en produktserie som kan leve opp til hans standarder. Hans mål var at serien skulle være av høy kvalitet, men et tilgjengelig produkt for alle. Dette gjenspeiles godt i prisene, som absolutt er overkommelige for folk flest. 

Vi fikk hver vår pose med produkter, og etterhvert som jeg får testet dem tenkte jeg å skrive noen omtaler her på bloggen:)

Behind the scenes // MaxFactor

I dag var jeg og filmet en sminkevideo for MaxFactor, hvor jeg ble sminket av makeup artist Ronja Hauan. Det var veldig gøy å være med på. Jeg merket virkelig hvor ukomfortabel jeg er med å vise meg uten sminke foran kamera, så det var litt skummelt. Jeg er bare ikke noe fan av naturlig skjønnhet, jeg synes ikke det er noe kult :P Det er ikke... meg. Men sluttresultatet var kjempebra og selvtilliten steg deretter noen hakk - Ronja var superflink! Håper ikke det blir en tutorial typ "fra trainwreck til ____", lol:D

MAC nude lip color

Jeg kjøpte MAC Glaze i fargen Hue for en stund siden, og bruker den ganske ofte. Jeg har ikke skrevet om den før, så jeg tenkte å tipse dere i tilfelle dere trenger en bra nude leppestift :) Den er ikke sånn kjempelys, det er en fin lyserosa farge som ser relativt naturlig ut på leppene. Siden det er en Glaze så varer den ikke lenger enn et par timer på leppene, og den er litt sånn sheer/gjennomsiktig. Likevel liker jeg den godt, for den skiller seg litt ut fra de andre jeg har. Det er heller ikke skimmer i den, noe som er positivt. 

Når det gjelder nudefarger, så kan de ofte se litt "kakete" ut hvis du påfører for mye. Derfor er det lurt å skrubbe leppene på forhånd for å få bort flak, og i tillegg ta bort overflødig leppestift etterpå. Mange pleier å gni leppene sammen etter at de har tatt på leppestift, men det er ikke det beste. Leppestiften mister glansen og kan bli kakete av det. Da er det bedre å bruke et papir og presse det lett inntil leppene.


Jeg liker veldig godt å bruke lysere leppestift til sotede øyne, for det gir en så fin kontrast. Jeg liker sterke farger også, men nude lepper er egentlig min all time favorite når det gjelder leppestift, pluss at det får dem til å se større ut. 

Liker du nudefarge på leppene? :)

The empties #2: Kjøpe igjen?

Nå har det igjen blitt noen tomme produkter i badehyllen, men før jeg kaster dem vil jeg skrive litt om dem og stille spørsmålet: "Vil jeg kjøpe igjen?"

TIGI Hair Reborn Sublime Smooth Shampoo

Jeg har troen på at Reborn serien er bra, inkludert denne sjampoen, men den fungerte ikke særlig bra på mitt hår. Jeg føler jeg kunne trengt mer fuktighet ellernoe, så den gjorde ikke så mye forskjell på håret mitt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

Victoria's Secret Bronzing tintet body spray

Dette er en "Instant bronzing spray" som vil si at du sprayer den på kroppen og du får umiddelbart farge. Det jeg liker ekstra godt med denne er at den også har en airbrush-effekt, så huden ser umiddelbart bedre ut og ujevnheter blir dekket til. Den er enkel å påføre og tar ikke så lang tid før den tørker. Eneste problemet med sånne sprayer er at jeg føler ikke jeg kan sette meg ned i en hvit sofa etterpå liksom. Litt kjipt hvis du skal på fest for eksempel.

Kjøpe igjen: Ja.


Dermalogica tri-active cleanse

Denne rensen likte jeg veldig godt. Den inneholder litt sånn melkesyrer og sånn som peeler huden litt når du renser, så jeg får en veldig jevn og fin overflate på huden. I tillegg synes jeg at rødheter i huden minsker når jeg bruker denne.

Kjøpe igjen: Ja.


Loreal Sublime Bronze Self Tanning Gel

Jeg husker jeg brukte denne for noen år siden, og da jeg fikk en halvfull tube for litt siden av en venninne for å prøve å bli litt tan, husket jeg plutselig hvorfor jeg sluttet å bruke den. Det står at den er non greasy og tørker fort. Jeg syntes den tørket relativt fort, mens venninnen min måtte stå i en time å vente på at den skulle tørke, så det varierer nok litt på hudtypen. Du blir veldig brun av denne, men det tar nesten et helt døgn før fargen kommer, og fargen blir dessverre ganske oransj. I tillegg blir hendene utrolig mørke, nesten skitne. Når fargen går vekk begynner verste delen - flassingen. Og den er ikke veldig diskret med Loreal Sublime Bronze Self Tanning Gel. Den er også ganske dyr, 180,- !

Kjøpe igjen: Nei.


TIGI S-factor Smoothing Shampoo

Denne sjampoen likte jeg veldig godt. Den ga fukt, luktet kjempegodt (asiatisk pære) og fungerer bra på extensions såvel som naturlig hår. 

Kjøpe igjen: Ja.


TIGI S-factor Serious Conditioner

Denne kuren er et mirakelprodukt for floker, tørt og trått hår. Den løser opp alt, og gjør håret kjempemykt. Fungerer bra på extensions og vanlig hår.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Got2be Beach Trippin' Salt-infusion Waving Spray

Hmm, denne er helt grei. Langt i fra den beste saltvannssprayen jeg har prøvd, men den funker liksom litt. Likevel må en bruke veldig mye produkt for å oppnå saltvannslooken, og jeg føler ikke at looken varer særlig lenge med denne sprayen. 

Kjøpe igjen: Nei.


Loreal Preference Pearl Toning Conditioner, #Soft rose

Denne var jo ganske inn en periode da alle skulle ha pastellrosa hår. Jeg synes den kunne ha gitt bittelitt mer farge, men fargen er kul og den er enkel å ta i. Bare vask håret og la den være i noen minutter, og vask ut. Den slet litt på håret etter bare en gang, som tonere gjør, så jeg var litt nøysom med å bruke den. Den varte heller ikke særlig lenge, ettersom den ga veldig lite med en gang den ble påført. Pluss for at den kan vasken ut, til og med av blondt hår! Hvis det noengang skulle bli in igjen med pastellrosa hår, så kunne jeg muligens ha kjøpt en til.

Kjøpe igjen: Mja.


Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 15

Myyyy favorite. Dette må faktisk være min favorittdagkrem. Hver gang jeg bruker denne *bankibordet* så blir jeg kvitt nesten alle kvisene mine. Huden blir så jevn og fin at jeg føler nesten ikke at jeg trenger foundation. Jeg bruker denne med jevne mellomrom hele året rundt. Exuviance-kremen inneholder fruktsyrer som på en mild måte peeler huden bittelitt mens du har den på. Du kan likevel bruke den hver dag, også om du har sensitiv hud. Den lukter også uh-ma-zing. 

Kjøpe igjen: Ja.

 

Smashbox Artificial Light, #Flash

Dette er den beste flytende highlighteren jeg har prøvd. Fikk til og med skryt fra dama på Sephora i NYC som lurte på hvilken jeg brukte, høhø :D Den er veldig fin til å konturere med. Eneste irriterende er flasken, som pumpeteknikken kunne blitt forbedret på. Kommer alltid altfor mye ut!

Kjøpe igjen: Ja.


H&M Dipliner:

Jeg bruker alltid denne billige saken. Vet ikke hvorfor jeg ikke krever noe dyrere eller mer avansert. Jeg tror det er fordi jeg legger så tykke linjer og bruker alltid øyenskygge så det trenger ikke å være presist. Men den er god uansett.

Kjøpe igjen: Ja.


Gosh leppestift, #Darling

Dette er en av mine favoritt nude leppestifter. Den er litt lys, men den eier ikke skimmer så den ser ikke "barbie" ut på.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Håper dere likte innlegget!

Giveaway: imPress negler!


/Sponset giveaway

Dere har kanskje merket at jeg er ganske fan av imPress falske negler? Jeg bruker dem veldig ofte for det er en så enkel og rask måte å få en flott manikyr på, særlig til en fin anledning. I tillegg varer de veldig lenge, bare du passer på å la være å få vann på dem et par timer etter påsetting. Det er allerede lim på ImPress, så du river bare av en flik med plastikkbeskyttelse og setter neglen på din naturlige negl. Det er kjempeenkelt! 

Konkurransen avsluttes 19/01-2014.

Babor skummaske

Det er alltid like gøy å prøve nye ansiktsmasker, for det finnes så mange forskjellige! Denne gangen har jeg testet ut Babors SkinovagePX Refreshing Foam Mask - altså en maske i skumform. Den kan brukes under sminken, over natten eller som en after sun maske for å reparere huden.  

Aktive ingredienser: Alpint stamceller: DNA beskyttelse, forebyggende beskyttelse mot lys-indusert aldring av huden, OsmoTec: Katalysator, optimaliserer behandlingen av aktive bestanddeler i cellene, Rockrose ekstrakt: Intensiv hudregenerering, NMFS: Gir intensiv fuktighet, Mandelolje, macadamianøttolje: mykgjør huden, Polysakkarider: Gir fuktighet, Panthenol: Gir fuktighet, Vitamin E: Beskytter mot frie radikaler. (Kilde: Babor)

Anvendning: Rist flasken, og spray ut skum på størrelse med mengden på bildet. Fordel skummet i ansiktet. Påføres på renset og tørket ansikt.

Skummet trekker veldig fort inn, og legger igjen et lag med fuktighet som forblir lenge. Det står i bruksanvisningen at en kan skylle den av etter 15 minutter, men du kan også med fordel beholde den på. Denne masken er fin til anledninger hvor du vil være ekstra fin i huden, ettersom den skaper en fin glød. Jeg synes det er så digg å ha noen nødprodukter til viktige anledninger, for en kan ikke alltid garantere formen sin, kanskje har en sovet dårlig, er "hungover" eller syk, og da kan huden virkelig se gussen og tørr ut. Om en har en mirakelmaske, et mirakelserum eller en mirakelfoundation så hjelper det på selvtilliten, og en slipper å ha en dårlig dag på utseendefronten. Jeg pleier å bruke Babor-ampullene til dette, men denne masken kan en også blande inn Babors ampuller inn i for ekstra effekt, og da går det ikke an å få dårlig hud ;) 

Pris: 390,-

Selges: i hudpleiesalonger som selger Babor produkter, og på Beth's Beauty nettbutikk her.

 

Foundation anbefaling


Nå har jeg brukt denne Deluxe foundationen fra Babor i litt over en måned, og jeg er kjempefornøyd. Med en gang jeg prøvde den første gangen, så skjønte jeg at den kom til å bli en ny favoritt. Jeg har hørt mye bra om Babor sine flytende foundations, så jeg hadde høye forventinger. Den er ganske fast, altså ikke vannete, og den gir et semi-matt utseende med middels til sterk dekkevne. Samtidig kjenner jeg at den har pleiende ingredienser og gir fuktighet, nesten som en rik krem. Den holder seg veldig godt på huden, så den er førstevalget når jeg skal noe viktig. Du trenger ikke å bruke mye av denne, da den er drøy og det kan bli for mye dekkevne hvis du overdriver. Nedenfor kan du se noen bilder av hvordan den er på:

I fargen 01 IvoryHer er et bilde av hvordan den er på meg. Jeg har brukt den så og si hver dag den siste måneden, så på de fleste bildene i arkivet fra den siste måneden har jeg foundationen på. Jeg bruker et mineralpudder over, og det funker veldig bra. Det finnes også et Deluxe pudder som hører til, som en med fordel kan bruke. 

Pris: rundt 500,-

Selges: På hudpleiesalonger som fører Babor-produkter.

Vixen finaleslipp-fest

I går var jeg på Vixen finaleslippfest med Kaja. Der minglet vi og drakk litt, før det ble lest opp hvem av semifinalistene som kom videre til finalen. Jeg kom ikke til finalen i fjor i kategorien Årets Nykommer, så jeg ville ikke ha så store forventninger. Derfor ble jeg ekstra glad da jeg faktisk ble lest opp! Kjempestas å komme blant de fem finalistene i Årets Skjønnhetsblogg, nå har jeg kjempelyst til å vinne heile driden, hihi! Tusen, tusen takk til alle dere som har stemt på meg, det betyr veldig mye ♥ Nå er det opp til juryen å bestemme resten, måtte den beste vinne! Jeg ble forresten intervjuet på festen i går av Side2, du kan lese intervjuet her.

Må bare beklage for at det har kommet så få innlegg i det siste. Jeg har hatt halsbetennelse og tror faktisk aldri jeg har vært så sjuk i mitt liv! Det har ikke vært enkelt å gjøre så mye annet enn å ligge i ro, men nå er jeg heldigvis bittelitt på bedringens vei. Jeg måtte dra meg på festen i går, men det var verdt det. Utrolig hyggelig :) 

A little bit blonder

Sponset behandling og produkter

Jeg har hatt en trang til å bli litt lysere i håret i det siste, så jeg bestemte meg for å gjøre en forandring. Jeg tok ut hair extensionsene og dro ned på Karlsson Barlindhaug hvor Isabelle stripet håret mitt litt lysere. Det var godt å få det litt blondere, det er liksom en evig kamp med blondt hår:p Når jeg har det lyseblondt vil jeg ha det mørkere og omvendt. Men det er uansett godt med forandring i ny og ne, ser jo ut til at jeg forblir blondine en stund til. Jeg skal sette på nye, lysere extensions i helgen, så håper jeg blir fornøyd med det:) 

Slik så det ut før: (dagslys)

Og slik ser det ut nå: (innelys)

Det er litt vanskelig å se den eksakte fargen i innelys, men det kommer sikkert noen bilder siden som viser det bedre :) Jeg fikk også med meg heeerlige produkter fra TIGI, wiii. Jeg er en selverklært produkt-junkie, får aldri nok.TIGI Catwalk Transforming Dry Shampoo: Denne tørrsjampoen har jeg ikke prøvd enda, men har hørt mye bra om den. Den skal gi volum og tekstur, samt en matt finish.

TIGI Catwalk Fashionista: Lillasjampo som en kan bruke hver dag, for den er ikke supersterk. Jeg prøvde denne i dag da jeg dusjet og den ga en veldig fin kald farge uten at det ble for mye. Love it:)

TIGI Serious Conditioner: Nå har jeg akkurat gått tom for denne, så det var herlig å få en ny en. Det er en kur som løser opp nesten alt av floker, og den passer også veldig bra til extensions hår. En får silkemykt hår av den :)

Hvis du vil bestille time hos Isabelle, kan du sende epost til: isabelle@karlssonbarlindhaug.no

Hudpleieanbefaling: Varmende peelingJeg ville bare fortelle dere litt om peelingen jeg har brukt den siste måneden, Multivitamin Thermafoliant fra Dermalogica. Jeg er ikke alltid så fan av peelinger som jeg må stå å vente femten minutter på å skylle av igjen mens jeg står i dusjen. Det er selvfølgelig mange gode skrubber som er sånn, men det er digg å ha en som går raskt å bruke hvis du har dårlig tid. Denne fra Dermalogica er både effektiv, enkel og rask å ta av og på. Du bare masserer den inn på tørr, renset hud i cirka to minutter, og skyller deretter av med varmt vann. Den er veldig finkornet og god, og blir varm når du masserer den inn i huden, noe som er herlig! Multivitamin Thermafoliant er både en fysisk og kjemisk eksfoliering. 

Fysisk eksfoliering er når du bruker friksjon kombinert med korn eller partikler til å peele huden. Kjemisk eksfoliering glatter ut huden ved å løse opp "limet" som ligger mellom cellene for å holde dem sammen på hudoverflaten. Eksempler på kjemiske eksfolieringer er salisylsyre, melkesyre, retinol og enzymer. Kjemisk eksfoliering virker uten at du må fysisk skrubbe. 

Jeg bruker denne fordi jeg får en veldig glatt og jevn overflate på huden etter bare en gangs bruk. I tillegg gjør den at aktive ingredienser trekker dypere ned i huden etterpå, noe som forebygger aldring av huden. Den er litt dyr (veil. pris 790,-), men det trengs veldig lite til hver gang så den varer lenge. Jeg bruker den cirka to ganger i uken.

Obs! En bør være forsiktig med å bruke denne om en går på foreskrevet aknemedisiner, har veldig sensitiv hud, går på sterke A-vitaminsyreprodukter eller om huden er solbrent eller irritert. 

SPØRSMÅLSRUNDE // Question round

Det har vært en veldig lang stund siden jeg hadde spørsmålsrunde, og jeg har sikkert fått noen nye lesere siden den gang. Jeg er ikke så flink til å skrive personlig her på bloggen, så hvis dere lurer på noe om meg så er det bare å spør, så skal jeg svare så godt jeg kan. Dere kan selvfølgelig spør om mer overflatiske ting som sminke osv også :-) Fyr løs!


I haven't had a question round in ages, so if you have a question for me write in the commentary field and I will try to answer you as best as I can ;-) 

New in // Sonia Rykiel


Disse skoene åpenbaret seg for meg da jeg tittet igjennom Nelly-salget. May I say shoeporn? Alyssa Moccasin er en av de få skoene jeg liker godt - jeg er litt rar sånn, som jeg har nevnt tidligere. Disse minner meg litt om Mary Kate sin stil, og jeg tenker de blant annet vil passe godt til en sort, kort dressbukse. Men også hullete boyfriend jeans. Det som er så herlig er at jeg kan bruke dem allerede nå, både med og uten strømpebukse, siden det ikke er så kaldt i Oslo denne vinteren *bankibordet*. De var på 70% på salget, så nå koster de kun 749,- istedetfor 2495,-! Wiiild.

 

Jersey girl


Hei søtinger:) Har dere hatt en fin start på året? Selv starter jeg ikke akkurat året med verdens største "hurra". For meg er et nytt år synonymt med større forventinger, nye mål og mer stress. Men samtidig også nytt håp. Jeg jobber alltid med å bli bedre og setter veldig høye krav til meg selv, så fort jeg har oppnådd noe går gleden fort over og jeg begynner på neste sak på agendaen. Derfor skal dette årets nyttårsforsett være å leve mer i nuet, være tilfreds med meg selv og slappe av! 

Hva er deres nyttårsforsett?