hits

januar 2015

New limited edition from Body Shop

The Body Shop har nok en gang funnet på en ny genial kolleksjon med en original duft, og denne gangen er den kun å finne ekslusivt i deres nettbutikk. Den blir beskrevet som den mest forførende serien noensinne fra Body Shop, og det kan jeg nok si meg enig i. Produktene fra Smoky Poppy-kolleksjonen er fylt med ekstrakt fra oljerike valmuer, og lukter veldig mystisk og tungt. 

Body Butteret lukter noe mildere enn resten av serien, noe som er bra siden det ikke er så digg med alt for sterke dufter på kroppskrem. 

Bath Boms har de også i kolleksjonen.

Lip & Cheek Velvet Sticks i fargene 40 Red og 50 Universal. Den sorte, Universal, tilpasser seg pH-en i huden din slik at du får din helt egen fargenyanse.

Jeg elsket denne rødfargen som jeg fikk av Lip & Cheek Velvet Stick i fargen 40 Red. Jeg trodde jeg hadde nok røde leppestifter, så jeg forventet ikke å bli så begeistret for denne, men jeg syntes fargen var helt nydelig! Og så blir den litt matt, noe som gjør den enda finere.

Om dere har lyst til å teste ut den nye kolleksjonen, så får dere 50 kr rabatt ved kjøp av et Smoky Poppy-produkt i webshopen her. Bare bruk rabattkoden POPPY50BLOGG.

Ha en fin helg! :)

Sponsede produkter

Contouring with eyeshadows

Når du konturerer ansiktet, så kan du egentlig bruke ting du har hjemme, selv om det ikke er spesiallaget for konturering. Eksempler på det er brune, kalde øyenskygger som lowlighter, flytende øyenskygger i skimrende gull eller sølv som highlighter, og om du har en fin øyenskygge i en ferskenfarge kan du bruke den som blush. 

Dette er faktisk det nye designet til Make Up Store, som har omtrent redesignet hele sortimentet deres, inkludert innholdet som er blitt forbedret. Skyggene er mye mykere og drysser mindre, neglelakkene holder lenger osv. Og designet er helt nytt! Før kom øyenskyggene på runde beholdere, men nå ser det mer ut som bronzere og blushere. Passer jo perfekt til min demonstrasjon.

Her har jeg overdrevet litt for at dere skal se effekten, ofte viser ikke sminken så godt igjen på bilder, og da må en klæsje på litt ekstra.

Uansett, den mørkebrune øyenskyggen Kakaow har jeg tatt øøørlite grann av på kosten og påført under kinnbenet. Hvis du suger inn kinnene, så påfører du den altså i det hulrommet som oppstår. Men hvis du vil skape en illusjon av et høyere kinnben, så må du plassere den lenger opp. Vær forsiktig så det ikke ser unaturlig ut. Den oransje øyenskyggen Splash er plassert rett over der igjen, og til slutt har jeg highlightet kinnbenet med en skimrende pulverskygge i sølv som heter Surface. Det er også veldig viktig å blande inn produktene underveis. Her har jeg brukt Mac sin contouring brush til alt egentlig, som er avbildet overfor. Men det er lurt å ha en separat børste til highlighteren, ettersom effekten av lowlight blir ødelagt hvis du får shimmer inn i den, fordi det er lysreflekterende og dermed forstørrer området. 

Kanskje du kan bruke noe av det du har hjemme og prøve deg frem! ♥

Costume & coffee
Akkurat nå sitter jeg og nyter en skinny Cappuccino og hasselnøtt crisp bar sammen med mitt favoritt moteblad. Snart skal jeg gjøre meg klar, så skal jeg på et møte med et av mine favoritt sminkemerker. Overlykkelig for at det snart er helg, leiligheten er ryddet og vasket og det er dags for Mitt Dansecrew i kveld! Hoho. Noen andre som ser på det?

Meat


Nå kom akkurat Anders og jeg hjem fra MEAT, en fantastisk digg restaurant på Løkka. Sjekk den burgeren, a! Anbefaler Bacon Be Crazy-burgeren, om du skulle ta turen. De har til og med Bacon milkshake der! Omg, har noen smakt det? Jeg er alltid gira på å smake nye ting, selv om de er sprø, men Bacon milkshake - det kan ikke være godt.

Nå er jeg så mett at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Sofaen er vel en fin plass nå. Snart helg igjen, aah, herlig!!

Vixen Blog Awards

I går var det duket for Vixen Blog Awards for å kåre de beste bloggerne av 2014. Først dro Kaja og jeg på pre party med resten av finalistene, der var det bobler i glasset, masse kjentsfolk og hyggelig stemning.

Kaja og Tine


Mitt antrekk bestod av skjørt fra Stars by Jonas Hallberg, genser fra Zara, sko fra Spania og veske fra Love Moschino.Ida Marie spilte i åpningen av Vixen Blog Awards, og fy faen, den dama kan synge! Åh, det var så rått. Misunnelig på den stemmen!

Årets nykommer, Giggles & Dimples

Jeg satt vedsiden av Anna fra bloggen Mammatilmichelle og Anniken fra Annijor, to veldig hyggelige og jordnære jenter. Anna ligner så mye på en venninne av meg både i utseende og væremåte at jeg blir nesten helt forstyrret, haha. Det er helt sykt. Og Anniken er bare rå, jeg trodde hun var litt preppy, men hun er en jente som gir faen og det liker vi! Begge var nominert i årets Ungblogg.
Gilmakeup vant årets Skjønnhetsblogg og det var så fortjent, heiet på henne! Superflink til å sminke seg!

Alt i alt, en herlig aften! ♥

Hårbørsten du bare MÅ ha

Jeg har brukt den originale Tangle Teezeren i litt over et halvt år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd. Det var en hårbørsterevolusjon når jeg først oppdaget den, særlig fordi jeg har extensions. Tangle Teezer er virkelig en drøm når det gjelder å løse opp floker - raskt og smertefritt. Her om dagen fikk jeg en ny versjon av TT i en goodiebag - nemlig Elite Salon. Den originale er jo superbra, så jeg var veldig spent på å prøve den nye. 

Tangle Teezer Salon Elite har litt mer standhaftige "tenner" som gjør at den grer fortere gjennom et stort extensionshår. Den er også større, som gjør at den passer bra til tykkere hår. Ofte kan den originale virke litt liten, og selv om den går som en drøm, så føler jeg at jeg må gre gjennom håret en del ganger for å komme igjennom alt.

Elite Salon er rett og slett litt hardere, tar litt mer tak i håret og er diggere å holde i. Jeg tror at hvis du har extensions så blir du positivt overrasket over Salon Elite, fordi den gjør prosessen litt kjappere. Har du vanlig hår, kan du gå begge veier. Om du liker at børsten tar litt mer tak i håret, så ville jeg gått for Salon Elite. 

Akkurat nå er det faktisk stort salg på Tangle Teezers på blivakker, og du får kjøp Salon Elite til -40% HER, og den originale til -34% HER. Ellers finner du alle sammen i forskjellige mønster og design samlet HER

Har du Tangle Teezer? Hva synes du?

Inneholder affiliatelinks

Leather shorts

Leather shorts Romwe HERE // Bag Love Moschino // Shoes Adidas Superstar // Turtleneck gina tricot (old) // Coat NLY Design (sold out)

Endelig har jeg fått tak i den perfekte skinnshortsen - til 9 dollar vel og merke! Det jeg liker med shorts er at det rett og slett er mer sporty enn skjørt, men like komfortabelt å gå i. Et plagg som har manglet i garderoben, og som er like anvendelig om vinteren som til vår og sommer til bare ben.

I morgen er det Vixen Blog Awards, og jeg har ikke funnet noe å ha på meg enda, iiik! Jeg er alltid i siste liten med sånne ting. Først skal jeg på preparty med resten av finalistene på Hotel Continental, deretter bærer det videre til Christiania Teater på prisutdelingen. Jeg vet jeg ikke kommer til å vinne, jeg vant jo i fjor i samme kategorien, og hovedfokuset er ikke skjønnhet på bloggen lenger. Men en ære å bli nominert uansett! :))

//Finally I got hold of the perfect leather shorts - for 9 dollars, mind you! What I like about shorts is that they're simply more sporty than skirts, but equally comfortable. A garment that has been lacking in my wardrobe, and one that is equally applicable in the winter as the spring and summer to bare legs.

Tomorrow I'm going to the Vixen Blog Awards, and I have not found anything to wear yet, eeek! I'm always in the last minute with things like this. First I'm going to the pre party with the rest of the finalists at Hotel Continental, then we'll carry on to the Christiania Theater to watch the award ceremony. I know I'm not going to win, I won last year in the same category and the main focus on my blog is not beauty anymore. But it's a big honor to be nominated anyway! :))

/In collaboration with Romwe

New Versace perfumes

Som finalist i Vixen Blog Awards var jeg så heldig å få disse flotte parfymene fra Versace i dag. Ah, jentelykke ♥ Jeg elsket alle sammen, men favoritten min var nok den sorte - Crystal Noir. Det var også kjæresten min sin favoritt. Den luktet ganske tungt og mystisk med toner av blant annet ingefær, kardemomme, pepper, kokosnøtt og muskat. På andre plass lå nok den rosa, Bright Chrystal, som er en typisk frisk og classy jenteparfyme med toner av granateple, sitrus og blomster.

Har du prøvd noen av disse? Fortell!

Spring nailpolish

Ah, jeg ble så glad når jeg så at vi hadde fått disse nye neglelakkene i goodiebagsa fra Nelly. Det er blant annet disse fargene som blir trendy til våren. Jeg elsker Vinylux, og orker nesten ikke å bruke noen annen neglelakk, fordi de flasser så fort av. Disse holder akkurat lenge nok til at jeg er lei av fargen, cirka en uke.

Jeg er så lei av høst- og vinterfarger på neglene, så det var på tide med noe nytt. Digger denne fargen! Så lys og fin blå. Creekside heter den, og er min favoritt atm :)

Liker du vårfargene?

Følg meg på Instagram: @heidichic

 

Timbs & leather


Shoes Timberland HERE // Coat and bag ZARA // Leather pants ZARA (similar here) // Sweater Alexander Wang for H&M (affiliate links)

I dag møtte jeg Kaja som var så snill og tok noen bilder av meg. Jeg er ikke helt dreven på det nye kameraet enda så det ble ikke de beste bildene i dag, men de funker. 

I dag skal jeg chille maksimalt med Anders, er så sliten så det skal bli kjempe herlig! Fikk klær fra Romwe i dag også, de må jeg vise dere snart :)

Hva skal dere i dag?

My Nelly-lunsj og Costume Awards


I går hadde jeg en fantastisk hyggelig dag med My Nelly og en håndfull andre bloggere, Lene, Marie, Annette, Kaja Marie og Benedicthe. Først møttes vi på The Thief på Tjuvholmen, som btw er et dritfint hotell! Så spiste vi lunsj og dessert på Fru K, restauranten i andre etasje, hvor vi etterpå fikk en presentasjon fra My Nelly jentene. Etterpå var det satt opp stands nede i lobbyen hvor vi kunne få manikyr og sette på løshår, men jeg rakk dessverre ikke å bli med på det.

Senere på kvelden kom alle tilbake igjen på The Thief for vors før vi dro på Costume Awards. Vi fikk også velge oss klær og sko fra Nelly, kjempestas!

Costume Awards:
Det var en kjempe hyggelig dag sammen med disse flotte jentene! ♥ Nå kommer snart Anders hjem og da skal vi ned på The Thief og hente klærne jeg valgte ut i går. Etterpå skal vi bare slappe max av og se på Mitt Dansecrew. Gleder meg, wii! Nå er det heeelg :) Og nå får jeg endelig tid til å sjekke nærmere ut det nye kameraet mitt som jeg ikke har rukket å venne meg til i det hele tatt. Men jeg fikk iallefall brukt det i går, så det var gøy :)

Sweet time


Macaroons & Chai latte

Jeg er en stor søtmums, og ofte dropper jeg middag for søtsaker. Helst fordi jeg ofte ikke har så god appetitt, og da er det enklere å hive ned på noe som er veldig godt! Makroner er digg, og det er gøy å smake alle de forskjellige typene, finnes til og med med blåbær smak. På en annen side er sukker ekstremt dårlig for huden og kollagenproduksjonen, så jeg må bare slutte snart med alt dette sukkeret. Hvis noen har noen gode tips for å slippe søtsuget, erstatninger, whatever - kom gjerne med det!

Ellers skal jeg få nytt kamera i dag, og jeg gleder meg så jævlig! Dermed skal jeg selge mitt Nikon D7000, som jeg har flere objektiver til - vidvinkler, makro og 50mm - så hvis du er interessert så kan du sende meg en epost på heidiveivaag@gmail.com

 

Coffee shop

I dag møtte jeg søteste Kaja på Espresso House for å ta en kaffe. Det er alltid like hyggelig å møte denne blide jenta ♥ Hun drakk den merkeligste og diggeste teen, Chai Roibos, smakte søren meg marshmallows, mm!

Kaja satt på tape extensions hos Hilde på Jersey Hair her om dagen og det ble så mye tykkere! Hun har allerede like langt hår som extensionsene, men hun har hatt litt tynt hår, så det var tydelig forskjell nå. Det er enda halv pris på dem, så du får én pakke for 1250 istedetfor 2500 :)

Nå skal jeg spise brie og kjeks og se på noe gøy! Håper dere har hatt en fin tirsdagskveld ♥

GIVEAWAY: Nyheter fra Max Factor!

Siden jeg vant den forrige og siste looken i Max Factors 100 years of glamour konkurransen, hvor jeg sminket meg som 80-tallsikonet Madonna, så får jeg nå dele ut flotte premier til dere. Premiene er nyheter fra Max Factor som først kommer ut om noen måneder, og vinnerne får prøve ut sminken før alle andre!

Det blir 3 stk vinnere, og hver vinner får:

♥ 1 stk nyheten Masterpiece Glamour Extensions Mascara (lanseres i mars)

♥ 1 stk Creme Puff Blush, marmorert blush i valgfri farge (lanseres i april)

♥ 1 stk Lip Balm i valgfri farge (lanseres i april)

 

Her har jeg på meg Lip Balmen i fargen 25 Voluptuous Pink. Du kan velge hvor mye farge du vil ha etter hvor mye du påfører. Den gir kjempegodt med fuktighet, og fargen holder lenge.

Det eneste du må gjøre for å bli med på giveawayen er å legge igjen en kommentar under med navn og epost.

Vinnerne trekkes søndag 26.01 og får beskjed via epost! Lykke til! ♥

Videoblogg

Hei dere! Tenkte jeg skulle lage en liten videoblogg. Jeg er ikke vant til dette, så cut me some slack:p Jeg kommer ikke til å klare å se på dette i ettertid, haha. Men tenkte kanskje det var greit å se meg utenom bare på bilder.   

Forresten så glemte jeg å nevne at extensionsene er på halv pris nå, og hvis du ønsker mer info om dem så kan du sjekke ut innlegget om dem her.

Klem!:)

Leather on leatherLeather jacket SheInside // Top HERE // Leather pants ZARA (similar HERE) // Shoes Nelly HERE // Bag ZARA // Watch Michael Kors // Bracelet Halcyon Days (affiliate links)

HALV PRIS på tape extensions!

Sponset behandling


I forgårs var jeg på Frogner hos HildeJersey Hair og satt på nye extensions. Først stripet hun håret mitt, og stripene ble akkurat slik jeg ønsket. Jeg ville ha litt kontrast mellom blonde, beige og brune striper slik at det ble mer spill i håret. Jeg er så fornøyd! Hilde Christina er en kjempe dyktig frisør, hun er eier av Jersey Hair og har veldig mye erfaring fra frisørbransjen.

Tape extensionsene hun satt på meg heter Jarmann Beerenberg og de er med hånden på hjertet de beste extensionsene jeg noen gang har hatt. De har dobbelt så mye hår per feste, og håret er mye bedre i kvalitet enn alt annet jeg har prøvd. Det er så tykt og herlig! Akkurat nå får dere lesere hele 50% avslag på tape extensions! Bedre tilbud enn det får du ikke nok ikke noe annet sted på så bra hår som dette. Det vil si at en pakke koster 1250,- istedetfor 2500,-. Normalt trenger en 1-2 pakker, avhengig av tykkelse på ditt eget hår.

Bilde lånt fra @jarmannbeerenberg

For å pleie håret og extensionsene fikk jeg med meg nye Hempz produkter. Jeg har brukt Hempz en stund nå og er veldig fornøyd. Det er nok de beste hårpleieproduktene jeg har brukt. Spesielt kuren er kjempe næringsgivende og fyldig, mamma kjøpte den også etter at hun fikk prøve den. Du finner alle produktene deres her, og også i Jersey Hair salongen på Frogner.

Tilbudet gjelder ut januar. Sjekk prisene HER ♥

 

"Nordic" Make up look

Dette er den tredje og siste av Make Up Stores vinterlooker som jeg gjenskaper, og den heter Nordic. Det er veldig uvant for meg å gå med både blå øyenskygge og sort kajal på våtkanten, men det er gøy å teste ut litt forskjellig. Ble faktisk litt glad i den sorte kajalen igjen merket jeg. Øynene blir så utrolig markerte da, sammen med en smokey look. Jeg synes det er viktig å variere sminken litt iblant for å teste ut hva som passer en, så hvis du har noe sminke liggende hjemme, så eksperimenter litt! Kanskje du finner din nye signaturlook ;)

Dette brukte jeg fra Make Up Store (sponset sminke):

1. Her 2. Her 3. Her. 4. Her (Nelly affiliatelenker)

Mine favoritter her er den mørkeblå øyenskyggen og den fine, rosa lipglossen med LED lys inni.

 

Her er de tre sminkelookene: November - "Brave" , Desember - "Renessaince", New Years "Nordic"


Brekkie

I dag hadde jeg en tidlig frokost, som vanlig, jeg klarer ikke å spise noen ting med en gang jeg står opp. Noen andre som har det sånn? Nå skal jeg straks dra å sette på nye Hempz tapeextensions hos Jersey Hair, og jeg gleder meg så! De skal visst være super gode. Etterpå skal jeg ta en kaffe med godeste Kaja, som faktisk også nettopp har satt på de samme extensionsene, så jeg gleder meg til å se det på henne. Hun har aldri hatt extensions før :) Så skal jeg hjem og se Mitt Dansecrew! ELSKER det programmet, jeg vil også ha mitt eget dansecrew, haha! :p

/Today I had a late breakfast, as always, I have no appetite in early the morning. Anyone else who's like that? Now I'm going to Jersey Hair to put on some new Hempz tape extensions and I'm so excited about it! They are supposedly super good. After that I'm going out for coffee with Kaja, whom also got the same exact extensions yesterday. So I'm curious of how it looks on her, she's never had extensions before! Then later I'm gonna watch My Dancecrew, I LOVE that show so much, I wanna be in it! :p

Grey knit co-ord

Knit crop top HERE // Knit skirt HERE // Platform boots HERE // Coat SheInside HERE // Bag Love Moschino Zalando.no HERE (affiliate links)

I det siste har jeg blitt så glad i nettsiden Missguided fra England, de har så mye kult tøy og spesielt slike co-ordinates som jeg har på meg her. De er forresten utrolig komfortable å gå i, nesten som joggetøy! Jeg kom på her om dagen at tollgrensen i Norge er satt opp til 350 kroner, noe som er nesten dobbelt så mye som den var, og det gjør det så mye mer gøy å bestille fra utlandet. En får ikke alltid så mye for 200 kr liksom!

Ellers har jeg hatt en veldig fin dag, fikk endelig tatt antrekksbilder siden det ikke var så mørkt. I tillegg fikk jeg servert herlig middag av Anders. Jeg fikk også dratt innom Tone Lise Akademiet og kjøpt masse nytt skjønnhets-snacks, så nå skal jeg sette meg ned å skrubbe føtter med ny fotskrubb og stelle hendene med nytt manikyrutstyr :) Ha en fortsatt fin kveld!

NEW IN // Love Moschino

I dag fikk jeg denne vesken fra Love Moschino i posten ♥ Jeg ønsket meg den før jul, men så ble den dessverre utsolgt. Heldigvis fikk jeg tak i den igjen for noen dager siden på Zalando. Den er også såpass stor at jeg får plass til kameraet mitt oppi, så det er digg!

/Today I got this bag from Love Moschino in the mail ♥ I wanted it before Christmas, but it unfortunately got sold out. Luckily I got a hold of it a few days ago at Zalando. It is also large enough that I can fit my camera in it, so that's nice!

Good and bad - Self tan

Ville bare gi dere en liten anmeldelse av de to siste selvbruningene mine, Fair Maiden av Urban Tan og St. Tropez Express Mousse. Det er jo et evig jag etter den perfekte selvbruningen, så derfor vil jeg gi dere en heads up på hvilken av disse som er verdt å prøve og hvilken som er verdt å droppe etter min mening. 

Jeg hadde store forventninger til St. Tropez Express 1 Hour, den kostet mye (499,-) og en forventer mye bare utifra merket.

Først ble jeg helt forelsket i denne, fargen var supernaturlig og den ga mye farge med en gang. En skal skylle den av etter enten 1, 2 eller 3 timer, utifra hvor mørk en vil ha fargen. Den er enkel å påføre og lukter ikke ille. Noe vanskelig å vaske av hendene siden den setter farge så fort, så jeg vil anbefale å bruke hanske. Minuset med denne er dessverre at den flasser så elendig av, bare etter et par dager, at det ikke veier opp mot det positive. I tillegg er det veldig vanskelig å skrubbe vekk "flasset" slik at en kan begynne på ny. Denne kunne vært helt perfekt, bortsett fra at den ikke gir fuktighet og flasser helt elendig av. Veldig synd.

Etter fiaskoen med St. Tropez måtte jeg skaffe meg en ny selvbruning, og det ble Fair Maiden av Urban Tan. Denne er 100% vegansk, parabenfri og glutenfri.

Den har også en masse ekstra bonuser for huden, som koffein for å stramme opp huden, og Q10 og Wakame-ekstrakt som har anti-aging egenskaper. Når en ikke tar solarium så er en veldig avhengig av en selvbruning som gir mye fuktighet og som er bra for huden, så dette var veldig positivt for min del. 

Det er en gel med fargeguide i som gjør at det er enkelt å påføre den. Jeg trenger ikke å bruke hansker når jeg påfører den, ettersom den ikke "stainer" hendene så raskt. Den lukter ikke selvbruning, men fresht og blomsteraktig. Etter påføring merker jeg at huden har fått rikelig med fuktighet, og den trekker raskt inn. Det står på tuben at fargen kommer etter 6-8 timer, men jeg ser farge etter 2-3 timer. Som det står bakpå tuben, er det best å sove med den over natten. 

Fargen blir veldig naturlig, den er kanskje litt lys, men dette er en selvbruning som kan brukes som en body lotion som kan påføres en gang daglig. Hvis du ønsker mørkere farge så kan du gå for den som er hakket mørkere, Dark Diva. Det tar flere uker før den begynner å flasse av, og flassingen er ikke i nærheten så synlig som med St. Tropez, i tillegg er det superenkelt å skrubbe den bort med peeling. Dermed kan en begynne på nytt igjen enkelt, uten å gå rundt med en skjoldete hud i flere dager. 

Jeg er veldig positivt overrasket over Urban Tans Fair Maiden, og ekstra pluss for at den er så naturlig og hudvennlig! Kan kjøpes her.

Har du prøvd en av disse selvbruningene? Hva synes du?

Monday
Hei! Har dere hatt en fin helg? :)

I dag har jeg hatt en lang og god morgen før jeg dro i noen møter. Nå ligger jeg i sofaen med Anders og ser Kitchen Nightmares, har blitt helt hekta på det og Hotel Hell! Elsker Ramsay, hehe. Ellers er jeg endelig frisk, så nå skal jeg begynne på en detox kur tenkte jeg, og begynne å ta kosttilskudd for huden, spise riktig, kutte ut alkohol og begynne å trene igjen. It's about time, for å si det sånn. Jeg tenkte jeg skulle gå til innkjøp av en god treningsmatte for å ha hjemme og trene styrke på også, for å få det jevnt inn i rutinen, i tillegg til å trene på SATS og Elixia. Greit å føle seg litt fresh på nyåret!

Grey asymmetry
Asymmetric top Chicwish (ad link) // Skirt H&M Trend

I dag har jeg bare slappet av hjemme fordi jeg fortsatt ikke er frisk av den forbaska influensaen. Akkurat nå sitter jeg og ser på Dr. Phil som endelig har fått nye episoder, wuhu, små hverdagsgleder! Ellers har jeg grodd fullstendig fast i Macbooken min i denne sykeperioden, fy f**n som jeg elsker den. At jeg satt på Windows 8 for noen uker siden er helt fjernt. Mac er så ubeskrivelig mye bedre.

Jeg har forresten lyst til å reise til USA nå, savner det så mye. Det er nesten to år siden sist. Fikk ekstremt lyst til å være publikum på Dr. Phil Show i LA igjen her om dagen: "Du blir med igjen, Anders??!" Haha, jeg er så nerd. Det koster jo bare ca 2000 kr tur retur NYC nå, utrolig billig. Det som er trist er at den norske kronen er så utrolig svak nå, og det er sur nepe når en skal på shopping i USA.

I morgen skal jeg på konsert med Anders, Julian og Kristoffer. Det blir skoi.

Et dokumentartips forresten (kanskje mest for jenter): The Dark Matter of Love på Netflix.

Hva er planene deres for helgen? ♥

Oldies on my mind

I've loved oldies ever since my father played them on for me and my big sister when we were little. He grew up in America a long time ago (sorry, dad) so he brought all the best ones with him from the 50's, 60's and the 70's. Lately I can't get these outta my mind!  

Money (That's What I Want) is so upbeat, makes me happy just listening to it!

This next song, One from 3 Dog Night is so sad and full of melancholy, I love it! (With lyrics)

And this one from The Drifters always makes me cry, I can barely listen to it. It's not a sad song really, it just reminds me so much of my childhood with my sister, who unfortunately isn't here with us anymore. ♥

There's so much magic in these old songs. Do you listen to oldies sometimes?

Multicolored faux fur


Faux fur SheInside // Shoes Adidas Superstar II HERE // Trousers MK&A for Bik Bok // Crop top and bag ZARA

Må bare tipse dere som har lett etter Adidas Superstar II om at skoene nå er inne igjen på asos HER, for de var jammen ikke lette å få tak i! Jeg måtte helt til Sverige faktisk. Men det var verdt det for jeg elsker dem og de er så utrolig digge å gå i!

/I just have to let you know that the Adidas Superstar II shoes are in stock again at asos now HERE, 'cause they were not easy to get a hold of! I had to go all the way to Sweden actually, to get a pair. But it was so worth it, I love them and they are so incredibly comfy! (Ad links)

Four eyes

Jeg er helt avhengig av briller og linser i hverdagen, så jeg tenkte jeg kunne vise dere mine favorittbriller fra Moods of Norway. Jeg ser kun ting som er en halv meter foran meg, så jeg føler meg rimelig handikappet uten! Disse har jeg hatt i omtrent et år nå. Jeg går som regel for harde, sorte og store rammer når jeg ser etter briller, for når de først er der så kan de like gjerne synes godt. Men jeg synes det er kult med leopardmønster og sånn også.

Bruker du briller? Hvilken type liker du best?

/ I am totally dependent on glasses and contact lenses everyday, so I thought I could show you my favorite glasses from Moods of Norway. I can only see things that are half a few feet in front of me, so I feel reasonably handicapped without them! These I have had for about a year now. I usually go for hard, black and large frames when I look for glasses, because once they are there, they might as well make a statement. But I think it's cool with leopard pattern and stuff too.

Are there any of you who wear glasses? What type is your favorite? :)

GIVEAWAY! 3x nyheten Facefinity PrimerEttersom jeg vant den forrige Max Factor konkurransen, hvor jeg sminket meg som 70-tallsikonet Farrah Fawcett, så får jeg nå dele ut 3 stk av nyheten Facefinity Primer fra Max Factor til dere! Tusen takk til alle som stemte :)Det blir 3 vinnere som får hver sin Facefinity All Day Primer. 

Primeren brukes som et grunnlag før en påfører foundation, blant annet for at sminken skal holde lenger. Den inneholder også solfaktor 20 som er superviktig å bruke hele året rundt, men spesielt nå som vi nærmer oss vår og sommer. I tillegg dekker Facefinity All Day Primer over ujevnheter i huden og absorberer overflødige oljer i huden. Den kan også brukes som base under øyenskygge, noe som gjør at øyensminken holder seg mye bedre. Altså et nyttig produkt i sminkepungen!

- Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar med navn og epost. -

Hyggelig hvis dere vil stemme på denne månedens look også, hvis jeg vinner så får jeg nemlig dele ut enda flere premier til dere! :)

Konkurransen avsluttes på søndag 11. januar og vinnerne vil bli kontaktet via epost. Lykke til!

Dark pout

Dere aner ikke hvor digg det er å få klæsjet på seg litt sminke etter flere dager med pyjamas, bare faced og håret til helsike. Jeg hadde det så jævlig i går at jeg hadde nesten lyst til å hoppe utav vinduet - jeg har seriøst aldri vært så syk som dette. I dag er jeg endelig på bedringens vei, selv om det sitter igjen enda. Og det hjelper å pynte seg litt, om det så bare er for seg selv. Føler at jeg er med i sivilisasjonen igjen!

Jeg planla å ha en super produktiv uke etter at jeg kom hjem fra Haugesund, men det lot seg altså ikke gjøre. I dag skal jeg fortsatt bare holde meg inne, lese en bok og titte på TV. Ble så redd for å være alene etter å ha sett American Horror Story, så jeg må rett og slett droppe den serien tror jeg. Så irriterende, jeg elsker grøssere!

Hvis dere har en god serie på lur - ikke nøl med å tipse :)


// You can not imagine how satisfying it is to get some makeup on my face after several days in my pajamas, bare faced and with bed hair. I was so ill yesterday that I almost wanted to jump out the window - I've seriously never been as sick as this. Today I'm finally on the mend, although it's still there. And it helps to dress up a bit, even if it is only for myself. Feels like I'm back in civilization!

I planned to have a super productive week after I came home from my home town, however my sickness put a stop to that. Today I'm just going to stay in, read a book and watch some TV. I was so afraid of being alone after watching American Horror Story, I actually think I need to stop watching it. So annoying, I love horror!

If you have a good series lurking, anyone, do not hesitate to let me know :)

Bad start
Hei, dere! Hvordan har 2015 behandlet dere så langt? For meg har dette året startet alt annet enn fabulous! Jeg våknet opp med den verste fyllesyken etter nyttårsaften, og i tillegg har jeg vært så syk med influensa som jeg kanskje noen gang har vært. Akkurat nå sitter kjæresten min og jeg her og prøver å overleve, heller nedpå flytende paracetamol og ser på American Horror Story. Jeg pleier egentlig ikke å syte så mye når jeg er syk, men dette er fælt! Huff.. Noen andre som har blitt syke i det siste?

// Hi gals and guys! How have 2015 been treating you so far? For me this year has started any way but fabulous! I woke up with the worst hangover after New Year's Eve, and in addition, I have the worst flu ever. Right now my boyfriend and I are just sitting here on the couch trying to survive, downing liquid paracetamol and watching American Horror Story. I usually don't complain this much when I'm sick, but this is so bad! Have any of you been sick lately?

Change


De siste årene har jeg innbilt meg selv at jeg ikke er redd for forandring. Men nå som forandringer står for dagsorden, så er jeg ikke så sikker på det lenger. Du vet når du må gjøre noe for deg selv og det strider imot all logikk, men du må bare gjøre det for å kunne være lykkelig. Mennesker er veldig flinke til å tenke kortsiktig lykke, fordi det ofte innebærer ubehagelige følelser der og da, om vi skal gjøre de virkelig store forandringene.

De fleste vet hva som gjør dem lykkelige, men likevel gjør de ikke noe med det. Av og til må en bare møte frykten og kanskje til og med gamble litt. Ta en sjanse. Slippe alt og håpe på at du lander på bena.


// In recent years, I've imagined myself that I'm not afraid of change. But now that changes are on the agenda, I'm not so sure about that anymore. You know when you have to do something for yourself and it goes against all logic, but you just have to do it in order to be happy. Humans are very good at thinking short-term happiness, because it often involves unpleasant feelings there and then, if we are to make the really big changes.

Most people know what makes them happy, yet they do nothing about it. Sometimes you just have to face your fears and maybe even a gamble a bit. Take a chance. Drop everything and hope to land on your feet.

#FBF / White lace


En liten flashback til sist sommer. Savner jammen dagslyset, er veldig lei av at det blir mørkt kl 14-15, men heldigvis er det på vei til å bli lysere nå. Virker helt fjernt å kle seg så lett nå, føles som en evighet siden!

// A little flashback to last summer. I really miss the day light, It's so annoying that it gets dark around 2-3 pm every day now. But fortunately it's getting better as we approach February. Seems so distant to be able to dress this lightly, feels like a lifetime ago!

Sequin jumpsuitThought I could show you some pictures of my attire for New Years Eve. I planned on moving away from the sequins this year, but I feel like they are so perfect for New Years! You can just go all out and have a playful outfit on that day, so that's what I did. The jumpsuit is from Estradeur and the faux fur purse is from Zara.

Happy New Year ♥