hits

januar 2016

Let's talk about lips

Sponset

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips5_zpsvsnrwxr2.jpg

Jeg blir alltid litt forbauset når folk lyver om hva de har gjort med ansiktet eller kroppen sin, når det er helt åpenlyst at noe er forandret. Å ikke velge å svare er greit, for det er jo selvfølgelig en privatsak og opp til hver enkelt, men jeg hadde selv synes at det var flaut hvis alle tydelig hadde sett at jeg hadde gjort noe og jeg hadde nektet for det. Jeg synes det er viktig å stå for valgene en tar, og ikke være flau over det. Det virker litt svakt. Kanskje de ikke vil fremstå som dårlige forbilder? "Forbilde"... for et buzzword. Vi burde kanskje heller lære oss å tenke selv, istedetfor å skylde på andre mennesker. Jeg orker ikke å være flink pike, sorry (not sorry).

Uansett, på onsdag var jeg hos behandleren min StineKlinikk Oslo og fylte på leppene mine. Denne gangen fylte vi på 0,6 ml Teosyal, en del mer enn jeg pleier. Som regel trenger jeg bare en liten touch up etter at jeg har gjort dette i fem år. Jeg får en del spørsmål om fillere og hvilke jeg bruker, og jeg har nå brukt Teosyal i et par år. Jeg har også prøvd mange ulike versjoner av Juvederm, Restylane og Hyaluronica. Alt sammen er hyaluronsyrer, bygget opp på forskjellige måter, noen med større molekyler og andre med mindre, utifra hvilket resultat en ønsker. Jeg er veldig fornøyd med Teosyal, og de fleste sortene er også mye rimeligere enn de fra konkurrentene. Det er trossalt en investering å fylle i leppene, og en kan spare ganske mye på det.

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips2_zpsaa3ztlvc.jpg

I begynnelsen når jeg begynte å fylle i leppene så ble jeg ofte skuffet fordi det gikk så fort ut, men så fikk jeg se en dame som ikke hadde fylt på leppene sine på flere år, og de var fortsatt like store. Da skjønte jeg at jeg til slutt kom til å slippe å bruke så mye penger på det. Jo mer du fyller på, og over lengre tid, jo mer arrdannelse skapes, og filleren holder bedre. Good news! Og om jeg skulle ombestemme meg og ville ha mine naturlige lepper tilbake så hadde jeg nok fått bort cirka 90%, om ikke mer, av filleren, ved å få injisert et stoff som heter Hyalase. Jeg har aldri fått noen reaksjon på verken fillere eller Hyalase, bortsett fra blåmerker og hevelser. Så lenge du bruker et sertifisert stoff og en god behandler, så er slike behandlinger veldig trygge.

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips8_zpsgn8zkxat.jpg

Disse bildene ble tatt i går, og de er fortsatt ganske hovne, så de vil bli en del mindre i løpet av et par uker. Blåmerkene kommer som regel etter et par dager, og den verste hevelsen kommer som regel dagen derpå. Da hender det at jeg ser direkte latterlig ut, haha. Men dette går over etter en dag og to. Jeg fikk nesten ingen blåmerker denne gangen, men har funnet ut at flytende leppestifter er veldig effektive til å dekke til eventuelle blåmerker. Og faktisk til å gjemme hevelsen litt også. Spesielt de nye fra MAC, Retro Matte, for de er så utrolig pigmenterte. I tillegg trenger du eventuelt en god concealer til å dekke utenfor leppene. 

Jeg velger å være ærlig om hva jeg gjør med ansiktet mitt, fordi jeg synes ikke det er noe å skamme seg over, og jeg liker generelt ikke å lyve. I tillegg så håper jeg at jeg kan opplyse folk litt mer om hva det går ut på, slik at de enklere kan ta en avgjørelse selv på om det er noe for dem eller ikke. 

 

Stine er injeksjonsspesialist, du kan lese mer om hennes kompetanse på hjemmesiden hennes her.

Hun jobber på følgende steder i Oslo/Tønsberg:

Klinikk Oslo22 98 05 38 eller 90 55 55 27

Pure Beauty Frogner tlf.: 905 55 527

Aurora Senteret, Tønsberg tlf.: 333 24 419

Eiksmarka tlf.: 905 55 527 

Nude nails

Sponset

 photo image1_zps2p7bhlmd.jpg

Mine nye nude negler som Narmin fikset på meg hos Omerta i dag ♥ Custom made color som hun mikset til meg, så fornøyd med den! Fortsatt 30% avslag ut januar på alle neglebehandlinger :) Bestill på telefon 94 80 62 25

Dark or original?

 photo Myth MAC1_zps8uzzjf0d.jpg photo Myth MAC2_zpsvlqfkccv.jpg

Før jul skrev jeg et innlegg om at jeg var veldig fornøyd med St. Tropez Original Mousse-selvbruningen, og at jeg endelig hadde funnet en selvbruning jeg kunne bruke hele året. Jeg nevnte også at jeg hadde lyst til å prøve moussen i Dark, for å se hvordan den var i forhold, eventuelt om den var bedre.

Jeg ble supertan bare ved et lag med Dark, og fikk kommentarer på hvor brun jeg var. Men etter å ha skylt av guide-fargen med varmt vann så var den helt ubrukelig. Jeg har åpenlyst for lys hud til å bruke Dark, jeg soler meg jo aldri. Det så ut som jeg hadde små fregner over hele kroppen. En må ha solt seg en del eller være mørkere i huden for at Dark skal fungere, det er vel sikkert derfor de har laget den også. Jeg prøvde et par ganger til, men det gikk bare ikke, og ble kjempeflassete. Så jeg ville bare gi min erfaring med produktet. Jeg er dog fortsatt veldig fornøyd med originalen!

English: I wrote an entry right before Christmas about how happy I was with the St. Tropez Original Mousse, a tan I can use all year around! But I wanted to try the Dark version to see if it was better. I am obviously too fair skinned to use the Dark one, as I never suntan. The color looked pretty at once, and I was very tan, but after showering it looked like I had freckles all over my body. It looked like my original skin just bursted through the self tan. I tried a couple more times before giving up, it just wasn't working. But maybe if you have darker skin you will like it!

 photo st. tropez self tan mousse_zpsm9vflrfj.jpgOriginal

 

Nail inspo

 photo nailinspo_zpse1mlvdq9.jpg photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.05.23_zpsckadpfy8.jpg photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.05.37_zpsatb3e3ho.jpg photo nails_zpsg2pyut9e.jpg photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.04.18_zpsn8zh6ole.jpgAlle negler av Narmin Segerblad

Nå er det siste sjanse til å benytte seg av tilbudet hos min dyktige negledesigner Narmin hvor du får hele 30% avslag på alle neglebehandlinger! Varer kun ut januar :) Få gorgeous negler før helgen!

Bestill online her eller på:

 • Tlf.: 948 06 225
 • Bygdøy Allé 66, 0265 Oslo

I samarbeid med Narmin

Buenos Aires

 photo NYX Buenos Aires9_zps2vmljats.jpg

 photo NYX Buenos Aires10_zpsrhkq7ocu.jpg

NYX Soft Matte Lip Cream # Buenos Aires here (ad link)

 

Jeg er helt hekta på matte lepper for tiden, klarer ikke shiney, med mindre det er lip plumperne til NYX. Her er en av de matte fargene jeg fikk med meg fra Vixen. Cute? Litt sommer-ish enda, men.

Jeg vet jeg har lovet dere mange videoer inkludert spørsmålsrunden og sminkevideoer men det er bare noe med dette vintermørket som gjør at jeg ikke orker. Det blir så fort mørkt at jeg rekker det rett og slett ikke. Ok, jeg er et B-menneske uten like, jeg skal innrømme at det også spiller en rolle. Men, nå er det ikke lenge til det blir litt lysere ute, og da skal det bli bedre stelt.

Bik Bok SS16

I dag tidlig var jeg på pressefrokost for Bik Bok SS16 på This Is Pr. Det var så gøy å se alt det nye, veldig mye fint som kommer nå! Bare tanken på vår og sommer er jo helt nydelig.

 photo bik bok press event ss16 this is pr-2_zpsuuqhx4xe.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-3_zpsqqikf8mv.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-10_zpsklvbvswu.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-11_zpslwvurnem.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-9_zpsp9qyqyea.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-12_zpsqpnsfv2i.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr_zpsddyjdeon.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-5_zpshpwhbk96.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-6_zpsykfnjzff.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-8_zpsffg6jggg.jpg

Vi fikk velge oss ett plagg hver fra kolleksjonen, og jeg valgte en nydelig, lyseblå/grå trenchcoat. Kommer nok til å bli mye brukt når det blir varmere!

16 Nude beige

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil1_zpsswjphsyl.jpg

Hver gang jeg bruker denne leppefargen så får jeg spørsmål om hvilken det er. Det er altså Lip Liner To Go fra Sephora i fargen 16 Nude Beige. De selger den dessverre ikke i Norge, men de frakter til Norge. Du finner den her.

// Every time I use this lip color I get questions about what it is. The answer to that is Sephore Lip Pencil in 16 Nude Beige. You can find it here.

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil4_zps5d4qiidu.jpgDe kalles dessverre ikke Lip Liner "To Go" for ingen grunn. De er veldig små, men jeg fikk heldigvis hamstret opp litt da jeg var i Polen.

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil6_zpsz3cpkb2k.jpg

 

Den ser litt annerledes ut i dagslys, men jeg synes den er enda finere da. Men blitz er jo nødvendig i disse tider. Kan jeg bare fortelle hvor over jeg er dette vintermørket?? Umulig å blogge for et B-menneske med ustabil døgnrytme. Go away!

INSTAGRAM: @HEIDICHIC

 

Kardashian Beauty False Lashes

 photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes-5_zpsb6k39vtj.jpgKardashian Beauty Scintillate Faux Lashes

 photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes5_zps8vixjml1.jpg photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes4_zpsvvrjyds0.jpg

Her om dagen var jeg på Douglas i Bogstadveien, da jeg så at de hadde fått inn Kardashian Beauty. Jeg vet ikke hvor bra sminken er, men jeg var på jakt etter falske vipper, så jeg tenkte å prøve disse. De er litt crazy, så du må bruke en del øyensminke for å "pull it off». Men jeg likte dem ganske godt! Limen som kom med syntes jeg også var ganske god. En slipper å vente 30 sekunder slik som med Duo-limet før en påfører vippene. Jeg skal ikke si at det er bedre enn Duo, men det funker. Iallefall når du mister halve livet ditt på byen etter fylla, og ikke har noe annet alternativ. Why do I never learn...

// The other day I was at Douglas, when I saw that they had gotten the Kardashian Beauty collection. I don't know how good their makeup is, but I was looking for false lashes, so I just wanted to try these. They are a bit crazy, so you have to use a lot of eye makeup to pull it off. But I liked them pretty well! The glue that came with it was also quite good. You don?t have to wait 30 seconds for the glue to dry, as with the Duo-adhesive, before applying the lashes. I?m not saying it's better than Duo, but it works. at least when you?ve lost half your life out on the town after a weekend. Why do I never learn...

 photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes6_zpspchbfxz6.jpg

Do you like?

 

Vixen Blog Awards 2015 + After party

På fredag var jeg på Vixen Blog Awards på Hotel Continental, og det var superhyggelig! Det var så gøy å se alle bloggerne og folkene i bransjen igjen etter en lang juleferie. Det var veldig intimt denne gangen i et mindre lokale enn sist år, noe som egentlig var enda koseligere.

 photo VBA_16_Astrid_Helen_a_zpstfuvgdu8.jpg

Med Astrid Helen ♥ (foto: Astrid)

 photo vixen blog awards 2015-33_zps2zwwwvli.jpg photo vixen blog awards 2015-4_zpsbosd0wvw.jpg photo vixen blog awards 2015-29_zps7btm26zf.jpg

Meg, Ane og Astrid Helen ♥

 photo vixen blog awards 2015-10_zps9hkwqj5p.jpg photo vixen blog awards 2015-19_zpsklpqawkj.jpg photo vixen blog awards 2015-21_zps6uuuloq6.jpg

Caroline vant Årets Livsstilsblogg!

 photo vixen blog awards 2015-32_zpsplxx4d0d.jpg

Sophie Elise vant Årets Blogg og Folkets Favoritt

 photo vixen blog awards 2015-31_zpsbjqaahjh.jpg

Agnes Lovise vant Årets Beautyblogg, velfortjent!

 photo vixen blog awards 2015-38_zps06ycdffd.jpg photo vixen blog awards 2015-27_zps5tzeoji9.jpg photo vixen blog awards 2015-26_zpshnwqbbwc.jpg photo vixen blog awards 2015-25_zpswovtesw9.jpg photo vixen blog awards 2015-23_zpsumvrvu61.jpg

Annette vant Årets Moteblogg!

 photo vixen blog awards 2015-15_zps9ruiosk2.jpg photo vixen blog awards 2015-35_zpstzt3kpn0.jpg photo vixen blog awards 2015-8_zpsypleipob.jpg

Jon

 photo vixen blog awards 2015-2_zpsoj3udkjz.jpg

NYX gikk og delte ut gratis leppeprodukter hele kvelden, og gjett om jeg sikret meg alle de fineste matte lip creamene jeg kunne? Haha. Gleder meg så mye til å teste etterpå. I tillegg fikk vi velge det vi ville av Versace parfymer som stod på bordene, mm ♥

Etter prisutdelingen dro vi på after party på Baroque på Frogner for å feire vinnerne. Det var kjempehyggelig, koste meg så mye!

 photo vixen blog awards 2015-43_zpshm5yjgku.jpg photo vixen blog awards 2015-47_zpspwj97i7t.jpg photo vixen blog awards 2015-42_zpsq1dnzfbe.jpg photo vixen blog awards 2015-44_zpsad8hkert.jpg photo vixen blog awards 2015-48_zpsiswanzon.jpg

Astrid Helen og Dajana

 photo vixen blog awards 2015 1_zpsdubngytu.jpg

Elin og meg

 photo vixen blog awards 2015-55_zpstf9b8zni.jpg

Follow me on Snapchat and Instagram: @heidichic

 

 

MAC Matte Liquid Lipcolour!

 photo mac retro matte lady be good14_zpsqb6atlbe.jpg photo mac retro matte lady be good16_zpsacd5kuzw.jpg

Da jeg var på Douglas i Polen la jeg plutselig merke til at de hadde fått inn de nye, matte, flytende leppestiftene til MAC, Retro Matte Liquid Lipcolour, og gjett om jeg ble happy. Jeg stod der seriøst i en halvtime for å prøve å velge farge. Det stod mellom tre nudefarger, men jeg tror jeg valgte den fineste av dem alle! Lady-Be-Good. Jeg kunne seriøst tatt med meg alle hjem, de er så rå!

// When I was at Douglas in Poland I suddenly noticed that they had gotten the new, matte, liquid lipsticks, MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, and boy was I happy. I literally stood there for half an hour trying to choose a color. It stood between three nude colors, but I think I chose the prettiest of them all! Lady-Be-Good. I could seriously have taken all of them with me, they are so awesome!

 photo mac retro matte lady be good15_zpsiwdtownq.jpg

Dette er uten tvil den beste matte lip creamen jeg har prøvd. Den slår NYX og alt annet, jeg har ikke prøvd Anastasia sine tho, så kan ikke sammenligne der. Du trenger ikke en gang lipliner, du kan seriøst overtegne leppene dine med selve leppestiften, og det ser fortsatt bra ut. Jeg synes leppene ser så mye større ut når jeg bruker denne. Den legger seg så bra på, tørker fort og tørker ikke ut leppene. I tillegg er den kjempe pigmentert, så det er enkelt å få dekket nok i et sveip. Børsten er også veldig god, og den gjør det lett å "tegne innenfor linjene». 

// This is arguably the best matte lip Cream I've tried. It beats NYX and everything else, I haven't tried Anastasia's though, so I can't compare them. You do not even need a lipliner, you can seriously over draw your lips with the lipstick, and it still looks good. I think my lips look so much bigger when I use this. It sets so well on the lips, dries quickly and doesn't dry out your lips. In addition, it?s really pigmented, so it is easy to cover in a sweep. The brush is also very good, and it makes it easy to "draw within the lines." 

   photo mac retro matte lady be good18_zpslzrc3g3g.jpg

 

Jeg kan ikke annet enn å anbefale denne. Hørte de var utsolgt for alle nudefargene overalt i Oslo, håper de får dem inn igjen snart. Jeg kommer nok til å anskaffe meg flere av disse etterhvert. Rødfargene er også SUPERB!

// I can not help but recommend this. I heard they were sold out for all the nude colors everywhere in Oslo, hopefully they will get restocked soon. I am definitely going to get more of these eventually. The reds are also SUPERB!

 

Raven

 photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers-6_zpsdh5siqsb.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers-5_zpswect9ogc.jpg photo street style urban chic fanny lyckman-28_zpstylgiiqk.jpg

 photo street style urban chic fanny lyckman-35_zpsqkx7lodu.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers-16_zpsyteascql.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers-2_zpsi6dpne8d.jpg

I'm wearing:

Boots H&M (similar here)

Sweater H&M (similar here)

Coat ZARA

Bag Bershka (similar here)

 

Shop the post:Old town Gdansk

Her er noen bilder fra Gamlebyen i Gdansk. Det er så og si ingen shoppingbutikker her, kun suvenirbutikker eventuelt, men de har veldig mange gode restauranter og så er det koselig å bare gå rundt å se. Vi spiste på Goldwasser som ligger på Gdansks "Aker Brygge", som hadde utrolig god mat og service.

// So here's a few images from the Old Town of Gdansk. There is virtually no shopping stores here, only a few souvenir shops, but they have many good restaurants and it's a nice place to just walk around and enjoy. We ate at Goldwasser, which had amazingly good food and service.

 photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-7_zpsoz8yxb74.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-10_zpskigj0vci.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-16_zpshp1uyetj.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-17_zpsnxysaayx.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-11_zpskzwebuc4.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-6_zpszeq4tmds.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-18_zpskjk0uaoy.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-19_zpsejsidfuw.jpgMat fra Goldwasser // Food from Goldwasser

 photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-15_zpsbol2aer4.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-9_zpsj6lvfhae.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-12_zpsox1nau4v.jpg

Og så vil jeg bare tipse om en restaurant til, den ligger ikke i gamlebyen i Gdansk, men må bare nevne den. De har utrolig god tapas og øl der, og stemningen og servicen er kjempe bra. Mercado heter den.

// Also, I just wanted to let you know about another great restaurant, it is not located in the old town of Gdansk, but I just have to mention it anyway. They have incredibly good tapas and beer there, and the atmosphere and service is really good. It's called Mercado.

 photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen_zpseq1sxlal.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-4_zpsllcpxpdg.jpgFrom Mercado

Jeg bestilte også Biff Tartar, altså rått kjøtt, som en del av tapasen. Det er første gangen jeg har spist det. Det er litt rart, men søsteren min og jeg var veldig glad i rå kjøttdeig da vi var små (ikke bra gambling helsemessig:p), så dette skremte meg ikke i nærheten av så mye som rå fisk gjorde, me no likey sushi. Og gjett hva det smakte? Rå kjøttdeig! Uten helserisikoen, haha. I tillegg var det tilsatt krydder, eggeplomme og løk, og det var fantastisk godt sammen med osten på toppen. Skal føle meg chic neste gang jeg bestiller dette på restaurant.

// I also ordered the Beef Tartar, raw meat that is, as part of the tapas. It's the first time I've tried it. It's a bit strange, but my sister and I were very fond of raw ground beef when we were growing up (not to recommend health wise:p), so this scared me nowhere near as much as raw fish did, me no likey sushi. And guess what it tasted? Raw ground beef! Without the health risks, haha. In addition, there was added spice, egg yolk and onions and it was very tasty together with the cheese on top. I'm gonna feel so chic the next time I order this at a restaurant.

 

 

Party in a prison cell

 photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers2_zpsyfuuzehd.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers-12_zpsqblprgsb.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers-10_zpse8wtm0ff.jpg

På lørdag var Anders og jeg ute på en klubb i Gdansk som heter Bunkier. Bygget er en gammel bunkers som er gjort om til et utested, og det var utrolig moro der. De hadde fire etasjer med all slags forskjellig interiør, fra fengselsceller til orientalske stuer. Du kunne rett og slett velge rom etter hvilket humør du var i. Jeg elsker slike underground steder, jeg anbefaler virkelig å stikke innom der om du skal til Gdansk. Drinkene var også veldig gode.

// On Saturday, Anders and I went to a club in Gdansk called Bunkier. The building is an old bunkers which have been made into a club, and it was incredibly fun there. They had four floors with all sorts of different interior, from prison cells to oriental lounges. You could simply choose rooms according to the mood you were in. I love these underground places, I really recommend to stop by here if you are going to Gdansk. The drinks were also very good.

 photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen-20_zps7qdzjj5f.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers-6_zps08lbvxls.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers4_zpskrvuvwxl.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkiers_zpst0u2hnbv.jpg photo poland gdansk polen gdansk gamlebyen bunkier1_zpsbugtoltf.jpg

 

Shopping

I går var vi på et kjøpesenter som heter Galeria Baltycka. Det var utrolig stort og fint, jeg tror kanskje det er det største i Gdansk. De hadde så og si alle butikker en trenger der, ZARA, Sephora, Douglas, Bershka, H&M og så videre. Men dessverre så har River Island lagt ned alle sine butikker i Polen, så den fantes ikke der lenger :/ Kjiipt. Men jeg fikk kjøpt meg mye fint, både sminke, klær, accessories og sko.

 photo polen kjoslashpesenter shopping-4_zpsllafxzbl.jpg photo galleria baltycka_zps5i3fkpne.jpg photo polen kjoslashpesenter shopping-5_zpsvhrhypja.jpg photo polen kjoslashpesenter shopping-7_zpsglzmmpay.jpg photo polen kjoslashpesenter shopping-10_zpsikrxuocs.jpg photo polen kjoslashpesenter shopping-11_zpsuqqzeo0p.jpg

Her er noe av sminken jeg har kjøpt til nå, skal vise dere mer senere. Jeg fikk blant annet tak i den nye matte lip cream kolleksjonen til MAC, Retro Mac Liquid Lipcolour, og gjett om jeg ble i ekstase! Jeg stod der seriøst i en halvtime og så på fargene, men jeg valgte den fineste fargen ever! Skal vise dere i et senere innlegg :) I dag vet jeg ikke helt hva vi skal, jeg har hodepine etter litt for mange øl i går, men vi skal nok ut på noe sprell uansett. Jeg vet iallefall at jeg har lyst på noe skikkelig god mat :D

 photo polen kjoslashpesenter shopping-9_zpsfmnox5km.jpg

Og btw, de har helt insane mye rare øltyper her, jeg har aldri sett makan. Mye bedre utvalg enn i Tyskland! Vi klarte ikke å bestemme oss for det var sikkert 200 sorter på et vanlig supermarked liksom, så vi endte opp med tre poser fulle. Og det kostet så "mye" som 200 kr. Herreminhatt.

Nå skal jeg komme meg utav sengen og gjøre meg klar, så skal vi ut å spise, for jeg er skrubbsulten! Gleder meg sånn til å prøve de nye leppeproduktene, haha *geek*.

Mer updates inkludert dagens antrekk kommer i dag eller i morgen! :)

Gdansk

I går kveld ankom vi Gdansk! Jeg har kun vært i Warszawa før, men jeg har på følelsen av at jeg kommer til å like Gdansk enda bedre. Elsker generelt Polen ♥ Vi rakk ikke å gjøre så mye mer i går enn å sjekke inn på hotellet og spise en fantatisk middag, med nydelige hveteøl til selvfølgelig.

 photo polen mat restaurant novahotel-2_zpsv6twjqst.jpg photo polen mat restaurant novahotel-5_zpsfnbofyis.jpg photo IMG_9229_zps2nurhjoa.jpg I dag skal vi ut å shoppe, jeg har gjort min research og funnet ut at de har Sephora, River Island, Zara ++ ikke langt unna, så gjett om jeg skal dit! Altså, Sephora... ♥ I tillegg er visst sminkemerket Inglot superbillig her! Det fikk jeg vite av Agnes Lovise etter at jeg kom hjem fra Polen sist, så jeg må absolutt innom der denne gangen :p

Vi har også sjekket ut noen utesteder, og vi skal definitivt innom et sted som heter Bunkiers, som er en gammel bunkers tror jeg, med masse forskjellig inni! Blant annet fengselsceller, forskjellige stuer og så videre. Spennende!

Ha en fin torsdag ♥

Sunday Brunch

Sponset

 photo nsi sunday brunch matte nails negler2_zpsoh76retu.jpg 

 photo nsi sunday brunch matte nails negler-10_zpsqf2kvmnk.jpg

I går var jeg hos Narmin på Omerta og fikset gelneglene mine. Vi gikk for en brunlilla tone denne gangen - Sunday Brunch fra NSI. I tillegg fikset hun en matte finish på dem. Narmin er så dyktig, jeg er så fornøyd!

Narmin har 30% rabatt på alle neglebehandlinger ut januar! 

 

Benytt deg av tilbudet ved å bestille online her eller på:

 • Tlf.: 948 06 225
 • Bygdøy Allé 66, 0265 Oslo

 

New in // Exuviance

 photo exuviance collagen serum eye brightening cream-3_zpseejjvso6.jpg

Til jul fikk jeg noen deilige, nye produkter fra Exuviance, som jeg nå bruker hver dag (og natt, egentlig).

Brightening Bionic Eye Creme Plus:

Dette er en effektiv, daglig øyekrem som hjelper med å lysne mørke ringer og redusere poser. I tillegg så er den bra hvis du har en følsomhet for vitamin K. Kremen har mange kraftige ingredienser som bidrar til å gjøre den tynne og sensitive huden rundt øynene fastere. Den jobber med mørke ringer og poser, og gjør at huden rundt øynene blir lysere og mer uthvilt. Jeg merker godt at den har hjulpet på puffy hud rundt øynene, i tillegg gir den masse fuktighet. Den gjør at jeg føler meg mye freshere om morgenen.

Optilight All-Over Dark Spot Minimizer (spf 25):

Dette er en krem som er med på å skape en mer jevn hudtone og bidra til å forhindre tegn på aldring, blant annet ved å forebygge pigmentflekker. NeoGlucosamine® forbedrer cellefornyelsen, og eksfolierer og bryter opp eksisterende mørke flekker. B-resorcinol og gurkemeie er kraftige "brighteners" som bidrar til å forhindre nye mørke flekker. I tillegg inneholder den antioksidantene Vitamin E og druekjerneekstrakt som bidrar til en lys, ungdommelig hud. Den kan brukes på ansikt, bryst, ryggen av hender, eller hvor som helst der du har mørke flekker. Jeg pleier å bruke den som dagkrem i ansiktet.

 photo exuviance collagen serum eye brightening cream_zpshesx3z5n.jpg

Sist men ikke minst, Collagen Triple Boost Serum:

Jeg bare elsker serumene til Exuviance! De er så effektive og gode. Jeg hadde faktisk ikke prøvd Collagen-serumet før, men ble veldig positivt overrasket. Jeg har slitt med så utrolig tørr hud i vinter, som har forårsaket utbrudd og nesten flassende hud. Men etter at jeg begynte med dette serumet har virkelig fuktighetsbalansen i huden blitt gjenopprettet. Jeg kjenner at huden holder seg fuktig gjennom dagen og natten, og jeg har så og si ingen utbrudd. Utrolig takknemlig for det! Serumet finnes ikke "fettete", det er på en måte "lett" men likevel så gir den huden så mye fuktighet. Jeg bruker den i kombinasjon med OptiLight kremen om dagen, og litt forskjellige kremer om natten.

Collagen Triple Boost Serum bidrar til å stimulere nytt kollagen for et mer løftet utseende og bedre kontur. Den inneholder syv "kollagenboostere" designet for å maksimere hudens naturlige kollagen på alle nivåer, bygge nytt kollagen og beskytte huden rundt. 

Du får kjøpt produktene i autoriserte Exuviance forhandlere, finn den som er nærmest deg her.

Editing

Her er noen bilder fra Haugesund som jeg ikke fikk lagt ut mens jeg var hjemme. Akkurat nå holder jeg på å redigere en video som jeg spilte inn i forbindelse med spørsmålsrunden. Håper den ikke blir for klein, slik at den kan få se dagens lys. photo gra kjole zara antrekk-3_zpscpgkcs3l.jpg photo gra kjole zara antrekk-6_zpsnvtxg5uh.jpg

Nyttårsaften 2016

Da var det et nytt år, folkens! Denne gangen feiret jeg Nyttårsaften i Haugesund, noe jeg ikke har gjort på fem år (!) Det var veldig koselig. Først spiste vi mamma sin herlige roastbiff og ostekake, og så dro vi på vors nedi byen etterpå. Så gøy å feire med gamle venner igjen, jeg lo så mye at jeg tror jeg slet ut botoxen min, haha. Refill, please!

 photo nyttarsaften-2_zps9louslmk.jpg photo nyttarsaften-32_zpsqcuqrnrm.jpg photo nyttarsaften-5_zpsfgcnp93v.jpg photo nyttarsaften-10_zpsgkdqseyf.jpg photo nyttarsaften nly one by annette haga jumpsuit antrekk1_zpsu3rm2xia.jpg

Kveldens antrekk: Sko fra NLY Trend by Janni Delér her // Jumpsuit fra NLY One by Annette Haga

 photo nyttarsaften5_zpspybd5tzv.jpg photo nyttarsaften-24_zps0gl4a1of.jpg photo nyttarsaften-22_zpsktsobkxl.jpg photo nyttarsaften-27_zpsyq8awaoq.jpgGo'gutta! photo nyttarsaften6_zpswu6mrta8.jpg photo nyttarsaften2_zps7vjhq7tp.jpgKjerstin og Tina photo image1 2_zps3xhbtz1u.jpg

Vi dro på Rådhusplassen klokken tolv, men det var ikke en sjel der, og bare et par raketter! Haha, hva faen skjer med denne byen?? Så vi dro like greit på Minibaren etterpå og fortsatte kvelden der :)

Håper dere får et fantastisk 2016!