hits

februar 2014

Artesia Spa // J.P. Chenet

I går var jeg på Artesia spa på Majorstuen med Vixen og en gjeng andre bloggere og fikk teste ut en ny vin fra J.P. Chenet - Ice Edition. Vi var noen av de første til å prøve den i Norge, så det var ganske kult:) Den var supergod, jeg som ikke liker vin engang syntes det. Eller er det sprudlende det kalles? Det var iallefall kullsyre i den. Dette sprudlevannet har iallefall blitt laget spesielt for å ha is i. Vi fikk prøve den med og uten is for å teste "effekten", ettersom friskheten og det aromatiske skal bli mer forsterket med is. Den var absolutt best med is, veldig god faktisk! Billig er den også, men nå er ikke jeg her for å promotere alkoholbruk akkurat. :) Just say no!

Etter vi hadde testet litt vin og spist litt mat, dro vi i bassenget og boblebadet for litt herlig velvære på en grå regnværsdag.

Meg og Donna Louise

Plus size modell Nastaran fra bloggen CurvesandI.com
Litt snikreklame for Vixen, eh? :)

The empties #3

Jeg har igjen funnet en del tomme produkter som jeg må kaste før jeg flytter, men først vil jeg skrive litt om dem og vurdere om de er verdt å kjøpe igjen:

Simple eyemake-up Remover

Simples øyesminkefjerner er den jeg bruker hele tiden, den er veldig lett, oljefri og irriterer ikke øynene mine i det hele tatt. Den tar veldig effektivt bort øyesminke, og er kjempebillig! Thumbs up.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Olay touch of MaxFactor foundation, spf 15

Denne foundationen er helt grei. Den dekker bra, og gir litt fuktighet. Likevel ikke min favoritt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Jeg har ikke likt så mange produkter av ren, men jeg likte godt denne masken. Konsistensen er ganske klissete, som en lett honning, men det gjør ingenting. Jeg har brukt den i dusjen og skylt den av etter ti minutter ellerno, etterpå ser huden ganske glødende og fin ut, i tillegg til at den blir fuktigere.

Kjøpe igjen: Ja.

 

REN Micro Polish Cleanser

Denne peelingen likte jeg også godt. Det er en enkel peeling som en skrubber inn i huden, og skyller av. Jeg liker konsistensen på mikrokulene, de er effektive og en merker etterpå at huden er mye mer jevn og glatt.  

Kjøpe igjen: Ja.

S-factor Vivacious Hairspray

Denne hårsprayen har blitt en av mine favoritter. Den gir godt nok med hold uten å gjøre håret for stivt, og den er i tillegg veldig god til å spraye ned "babyhår".

Kjøpe igjen: Ja.

 

By Gun-Britt Heat Styling Spray

Denne varmebeskytteren likte jeg veldig godt, den er lett å påføre jevnt og gir akkurat passe shine. Den minner en del om Redkens varmebeskyttende spray, og er fin til både krølling og retting av håret.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Kisby Dry Shampoo

Kisbys tørrsjampo er ganske god, den tar bort fett og gjør håret luftig og ikke trått. eneste minuset er at den brukes ganske fort opp, fordi det trengs en del produkt om gangen for å få effekt.

Kjøpe igjen: Ja.


TIGI S-factor Smoothing Conditioner

Jeg liker godt balsamen fra S-factor, i likhet med sjampoen. Den gir veldig glatt og fint hår, og lukter herlig asiatisk pære. Den er også ganske drøy. Eneste minuset er selve flasken, som gjør det litt vanskelig å få ut siste rest av innholdet.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Sebastien Trilliant Thermal Protection and Shimmer Complex

Dette er en varmebeskytter med shimmer i, som passer fint til retting av håret for eksempel. Den gir en ganske fin glans og finish, men jeg synes håret blir litt fettete av den.

Kjøpe igjen: usikker.
Bioderma Sensibio H20

Denne øyesminkefjerneren er veldig populær blant makeup-artister, og det skjønner jeg godt. Den passer ypperlig til sensitiv hud og tar raskt bort øyesminke (også vannfast). Plusset med denne er at du kan også bruke den som en ansiktsrens en gang i blant, pga miscellene i vannet renser huden. Du kan altså bruke Bioderma på en bomull og få en ganske ålreit rensing av ansiktet med den. Eneste minuset er at de ikke selger den i Norge tror jeg, og den er bittelitt dyr i utlandet, men overkommelig.

Kjøpe igjen: Ja.


Dermalogica Skin Hydrating Mask

Denne masken er helt grei, men passer kanskje bedre til en veldig fet hud ettersom den gir for lite fett og fuktighet til min kombinasjonshud. Pluss for at den kan brukes på leppene og rundt øynene.

Kjøpe igjen: Nei.

 

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Denne kremen gir mye fuktighet, og akkurat nok fett til at huden min ikke får utbrudd. Jeg får veldig myk og fin hud av den. Jeg bruker den også som nattkrem, siden jeg veksler mellom denne og Skin Smoothing Cream fra Dermalogica som er en litt lettere krem.

Kjøpe igjen: Ja.

My picks from Leighton Meester

Nelly feirer 10 år, og i den sammenheng har de inngått et samarbeid med Leighton Meester som er best kjent fra Gossip Girl. Hun har valgt ut sine vårfavoritter fra nettbutikken, og vært med i en stilig lookbook:
Hvit genser HER♥ // sort clutch HER♥ // platåsko HER

Leopardmønstret skjørt HER♥ // leopardmønstret topp HER♥ // sorte sko med stiletthæler HER♥

Blomsterkjole HER♥ // leopard bikini HER♥ // jumpsuit HER♥Hvit blondekjole HER♥

Innlegget inneholder affiliateslenker

Har du noen favoritter? :)

Sminketips//Everlasting lipstick

Jeg må bare tipse dere om denne to stegs leppestiften som holder i en evighet på! Jeg brukte denne for mange år siden, og den satt veldig godt da også, men nå har de fått en ny formula som gjør at den holder lenger og skinner enda mer. Min favorittfarge er den røde som jeg har valgt å bruke her, 125 So Glamourous. Nå har leppene mine roet seg litt ned etter hevelsen også, så nå er det litt enklere å se det endelige resultatet:)


Først påfører du selve leppefargen, deretter venter du 60 sekunder før du påfører den gjennomsiktige top coaten.Jeg kan lett kysse kjæresten min etterpå uten at noe smitter av. Veldig grei sminkesak hvis en skal på noe viktig der det ikke er aktuelt å få leppestiften smørt ut overalt. Men beware, når du først har påført den på leppene så er det ikke så lett å få den av på noen timer! Jeg tror Lipfinity koster rundt 130,- og fåes kjøpt på Vita, H&M osv.

Refill

Behandlingen er sponset

I går var jeg og fylte på leppene hos Stine ved Klinikk Oslo. Jeg fylte på 0,75 ml Juvederm Volbella, som varer i opptil et år. Det var det jeg tok sist også, og det varte betydelig lenger enn Restylane. De har et stort utvalg av fillere på Klinikk Oslo, blant annet Juvederm Volbella, Teosyal Kiss, Perlane, Restylane og Lipp. Om du vurderer å ta en slik behandling kan du diskutere med behandleren hva du eventuelt skal velge. Jeg kommer kanskje til å prøve Teosyal Kiss neste gang, siden det sies å skal vare enda lenger enn Volbella, og er i tillegg billigere (1900,- for 0,5 ml). Resten av prisene finnes her.

Alt er jo hyaluronsyre og naturlig noe som er i kroppen, men de forskjellige typene har forskjellige egenskaper/størrelse på molekylene og varighet. Det er derfor det stadig kommer ut nye typer. Det jeg derimot vil fraråde er permanente fillere som Aquamid, som kan kapsle seg og ja... trust me:p

Nå tok jeg disse bildene litt etter behandlingen før det begynte å hovne skikkelig opp, men det er likevel ganske hovent her og resultatet vil bli noe mindre. 

Jeg er alltid opptatt av å dra til dyktige folk når jeg skal fylle på leppene, siden resultatet kan variere fra behandler til behandler. Derfor vil jeg skrive litt om Stine og hennes erfaring:

Stine Storaunet er utdannet sykepleier og har spesialisert seg innen medisinsk hudpleie. Hun har gjort kosmetiske injeksjoner siden 2006, og har mange års erfaring. Hun er autorisert spesialist gjennom Allergan Norge, og har tatt mange spesialistkurs innen avanserte injeksjonsteknikker. Hun gjør også medisinske, kjemiske peelinger og hudscanningsanalyser samt finner de optimale produktene til de ulikes hudtyper. 

 Hun jobber fast på Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien 31, tlf.: 22 98 05 38

 

Har du prøvd Restylane, Juvederm eller andre fillere? Fortell gjerne om dine erfaringer i kommentarfeltet!

Tilbud på vippeextensions

I dag var jeg på Beauty Spot og fikset vippene mine igjen. Jeg tok et hakk kortere vipper denne gangen. Det var ikke så praktisk med de aller lengste, selv om jeg likte lengden veldig godt. Ida brukte størrelse 11, 12 og 14 på meg i dag. Jeg regnte med at en del av vippene skulle falle av ganske fort sist gang, siden jeg fikk så lange, men de har sittet som et skudd! Det har nesten ikke falt av noe på nesten tre uker. Limet på Beauty Spot må være veldig bra :p

Jeg har forresten et hyggelig tilbud til mine lesere; dere får 20% avslag på vippeextensions hos Ida fra og med nå og ut mars måned. Istedetfor 1600,- så får dere det for 1280,- Bare husk å gi beskjed om rabatten når du skal betale :) Beauty Spot ligger på Alexander Kiellands plass, adressen er Darres gate 3, 0175 Oslo, telefon: 97 88 01 10.

Du kan også booke time online her :)

Behandlingen er sponset av Beauty Spot

Pjusk

Wah, mondays... Mandager er rene paraplyer i seg selv, jeg kan ikke fordra dem. Jeg var sikker på denne skulle bli like blå som alle andre, men jeg har faktisk hatt en rimelig bra dag og fått gjort mye!

Jeg kjøpte forresten denne cardiganen/kåpen jeg har på meg, av Isabelle på pop up shopen i går, var den ikke søt? Alt med pjusk og pels tiltaler meg, jeg tror jeg er litt fastkjørt der. Godt jeg fikk solgt en del av det igår så garderoben blir litt mer balansert. Jeg var på et basicplagg-raid på Zara i dag, for nå har virkelig prisene sunket til et himmelsk nivå på salgsvarene. Alt kostet sånn 39,- og 59,-, så jeg fikk 10 fine topper/gensere for 600 kr. Money well spent! 

Bilder fra pop up shop // Karlsson Barlindhaug

I dag var Sofie, Isabelle og jeg på frisørsalongen Karlsson Barlindhaug og solgte brukte klær, sko og accessoirer. Det var supert oppmøte og kjempelang kø allerede klokken kvart over 12! Kjempegøy:-) 
Det var helt kaos da folk ble sluppet inn, haha. Stativene og bordene ble raida med en gang. Men det var så gøy å se så mange folk, vi fikk solgt en hel del. Dette kommer vi nok til å gjøre igjen, så hvis du ikke fikk muligheten til å komme denne gangen, så kan du kanskje komme neste gang? :)

Outfit//pop up

Her er noen bilder fra antrekket fra pop up shopen i dag, mer bilder fra dagen kommer senere i kveld. Det skal forresten mye til for at jeg skal like bare et "vanlig" gullarmbånd rundt lanken, men denne gullbangelen jeg har på meg her fra Halcyon Days elsker jeg. Den er så enkel, men så luksuriøs. Jeg fikk lyst på flere! Du kan blant annet kjøpe dem hos Høyer på Storo. Note to self: Kjøp ekslusive accessoires.

Sponset armbånd

Getting ready for tomorrow

I dag har jeg vært nede på Karlsson Barlindhaug for å gjøre klart til second hand-shopen i morgen. Da skal Sophie, Isabelle og jeg selge våre skatter fra garderobeskapet. Jeg gleder meg kjempemye;) Dette er by far den fineste pop up shopen jeg har hatt, hehe. Karlsson B. ligger rett ved Riktige Leker ved Nationaltheateret/Vika. Bare 1-2 minutter fra Nationaltheateret buss/trikkestopp. Jeg er så spent på hvor mange som kommer<3 Jeg har ribbet skapene mine, og er klar for å kvitte meg med alt jeg har tatt med ned, så jeg kommer til å selge billig!

What: Second hand shop. Where: Haakon VIIs gate 1, 0161 Oslo. When: Søndag 16. februar fra 13.00-15.00

Goodiebags til de 50 første!

Bilder fra fotoshoot // MaxFactor

Foto og redigering: Fotograf v/ MaxFactor

Her er noen av bildene jeg tok på Scandic for en liten stund siden. Looken er veldig "meg" egentlig, og det er jeg glad for. Når en skal være "modell" så må en jo liksom finne seg i å bli stylet slik stylistene har tenkt, og det kan være litt ukomfortabelt om en ikke føler seg hjemme i looken. Det er dog ikke mine favorittbilder av meg selv, men de var ok :)

Trying out neon Gelish

I dag var jeg på Tone Lise akademiet og fikk prøve Gelish, en type Shellac bare... bedre? Den varer iallefall opp til tre uker, og du kan lakke oppå den med vanlig lakk om du går lei av fargen, samt fjerne lakken etterpå uten at Gelish'en tar skade av det. Det er jo litt kult. Jeg gikk for en super neonrosa farge. Sophie la først et par lag med hvitt og deretter neonrosa for å få den mest mulig knall. Jeg fikk også med noen stilige pastellakker fra TL, de er fra den nye 50-tallsserien deres:Kommer nok til å bruke disse en del når våren nærmer seg :)

Om du har lyst på TL-neglelakker kan du finne din lokale forhandler her

For sale // pop up shop

Savannah faux fur

Furry cardigan

MintkåpeFaux fur Rebecca Stella for nelly

Leopardkåpe


Jeffrey Campbell skoJeffrey Campbell Big Lita skoKåpe og solbriller

Jeffrey Campbell sko

Mintgenser

Frankie B. Jeans

Nelly sko

+++++ en hel masse mer!

Mine 14 favorittprodukter for Valentine's

I forbindelse med Valentine's Day som snart er her (14. februar), så har blivakker.no et kjempestort salg på en rekke herlige produkter! Jeg har allerede bestilt med en del godsaker hjem, og her er mine favoritter:

1. Bahama Mama solpudder HER ♥ En av mine favorittsolpudder. Det er helt brunt, uten oransje, og er derfor bra til å konturere ansiktet med.

2. BedHead Resurrection sjampo+balsam HER ♥ Veldig god sjampo og balsam til tørt og skadet hår.

3. Orofluido hårolje HER ♥ 

4. glominerals brow collection/brown HER ♥ Elsker glominerals, og brynspudderene deres er veldig gode.

5. The Balm Nude 'tude Eyeshadow Palette HER ♥ // 6. St. Tropez Self Tan Perfect legs spray HER ♥ // 7. 1 million Paco Rabane, HERLIG gutteparfyme!! HER ♥ // 8. Marc Jacobs Dot, eau de Parfum HER ♥ // 9. Gucci Guilty HER ♥ // 10. OPI Let's Elope neglelakksett HER ♥ // 11. ghd Wonderland V styling set HER ♥ // 12. glominerals Alloy eyes collection HER ♥ // 13. OPI Mariah Carey collection, The Impossible HER ♥ // 14. BareMinerals Youth Revealed hudpleiesett HER ♥

Innlegget inneholder annonselenker

Pop up shop next Sunday!

Plakat laget av Sofie

Neste søndag, altså 16. februar blir det pop up shop på Karlsson Barlindhaug frisørsalong i Oslo! Der skal Sofie (ssbk), Isabelle (KB by Isabelle) og jeg selge våre klær og accessoirer til en billig penge. Det vil også bli delt ut goodiebags sponset av Karlsson Barlindhaug til de 50 første som kommer! Jeg gleder meg sååå mye til å se dere lesere, og bli kvitt noen klær slik at jeg har litt mindre å dra på når jeg skal flytte:) Denne gangen vil det bli en del jakker/kåper - dere som leser bloggen har sikkert fått med dere at jeg har litt vel mange jakker. Jeg har også masse sko, gensere osv. som jeg skal selge. Hvis dere har lyst på noen billige kupp så må dere ta turen innom! :)

Blue da ba dee


Var og handlet litt klær på Zara i går, og kom over denne herlige fargeklatten av en bukse. Blue makes me happy! Jeg skal bli mye flinkere til å shoppe fargerike klær fremover, blir i så godt humør av det og det lyser liksom litt opp hverdagen. Gleder meg maks til vårmoten ♥ Gief!!

Behind the scenes

Ville bare legge ut noen bilder fra "behind the scenes" på Scandic Vulkan hvor jeg var på fotoshoot med MaxFactor her om dagen :) Snart skal jeg til svigers i Moss og spise hjemmelaget italiensk pizza! Yuuumm!

Ha en fin søndag, folkens ♥

Mystical shimmer eye

Shimmerøyenskygge på øyelokket kan gi en glamorøs look, og er fin til å bruke til for eksempel fest. Du kan også bruke den til hverdags ved å bytte ut noen av shimmerskyggene med matte skygger. Her får du en enkel tutorial på hvordan du kan lage en mystisk shimmer look.

  1. Legg en rosegull shimmerøyenskygge over hele øyelokket. (Fargene jeg har brukt på de forskjellige punktene er merket av i bildet under).
  2. Bruk en mindre kost og legg en mørkebrun skygge i globallinjen. Dus ut.
  3. Bruk den samme mørke skyggen og legg den under våtkanten av øyet. Dus ut.
  4. Ta en lysegrå skimmerskygge og legg i kroken innerst ved øyet.
  5. Legg den samme lysegrå skyggen i kroken under øyet.
  6. Legg en svart kajal på våtkanten av øyet. 

Cream blush

På photoshooten med MaxFactor i går så brukte de en sånn herlig kremblush på meg, så jeg måtte bare ha den! I dag var jeg og kjøpte den på Vita, den koster kun 99,- og har en herlig konsistens. Nesten som en leppepomade. Denne fargen ser ganske knall ut, men den er kjempefin på og du trenger bare å ta bittelitt produkt og klappe det lett inn i eplene av kinnene. Det er lurt å smile mens du påfører den slik at du ser lettere hvor du skal legge den.

Det som er fordelen med kremblush i forhold til pudderblush, er at kinnene får en ekstra fin glød, og det ser litt mer naturlig ut enn et matt pudder synes jeg. Jeg har blitt så inspirert av vakre Jenna fra Beauty & the Geek Australia, hun har så vakre, rosa kinn og er nydelig sminket :)

The blog room
I dag har jeg vært på fotoshoot på Scandic Vulkan med MaxFactor for å gjenskape en look fra reklamefilmen til den nye mascaraen deres, Excess Volume. Det var så gøy og jeg gleder meg sånn til å se det ferdige resultatet! I tillegg fikk jeg sove på Scandic Vulkans eget bloggrom, med egen iPad, blader, stativ, selvutløser og panoramautsikt - alt en blogger trenger. Hehe. Dette er noe Scandic har begynt med andre steder også, som i for eksempel Stockholm, hvor enkelte bloggere får bo gratis. Supergøy! Å sove på hotell er noe av det gøyeste jeg vet, det er så digg å "skifte stue" i blant. Til og med når jeg bor ti minutter herfra. Variasjon er virkelig det som gjør livet spennende, og det er akkurat det jeg føler et hotellrom symboliserer.

Nå har jeg nettopp kommet opp fra en delicious treretters middag med de andre bloggerne som var her på shoot. Veldig herlig dag! :) 

Video tutorial: Romantisk sideflette

Nå har jeg laget en ny hårtutorial, og denne gangen har jeg laget en frisyre som passer fint nå som Valentinsdagen er rett rundt hjørnet - en romantisk sideflette. Den er veldig feminin og casual, og kan brukes til mange anledninger. Håper du liker videoen, og følg meg gjerne på bloglovin eller instagram (heidichic) også ♥

Follow on Bloglovin

Messy braid tutorial // Sneak peak

I dag har jeg filmet en ny hårtutorial, og denne gangen skal jeg vise dere en kul messy, romantisk flette. Det passer jo godt nå som Valentinsdagen snart er her! Jeg prater mye mer enn jeg pleier i videoen, og det er jo alltid like komfortabelt å høre seg selv i playback... not. Men jeg håper det funker, hehe. Nå sitter jeg og redigerer siste rest, så jeg ville bare legge ut et bilde av frisyren så lenge ;)

My teeth whitening

Tannbleking er noe jeg bruker en gang i blant, for å få tennene litt ekstra hvite. Jeg har normalt ganske hvite tenner, men en får ikke unaturlige perlehvite rader uten å ty til hjelpemidler. Det er dog viktig å ikke overdrive tannbleking, ettersom det kan ødelegge tannemaljen, noe som er superkjipt ettersom du skal ha tennene dine resten av livet! 

Crest 3D White Whitestrips: De velkjente Crest Whitestripsene kjøpte jeg i USA for noen år siden, etter å ha blitt anbefalt akkurat disse. Det finnes mange forskjellige typer, så jeg forteller litt om de jeg har og er fornøyd med. De jeg har er med Advanced Seal, så selve stripsene henger utrolig godt på tennene, og en slipper å bekymre seg for at de skal skli eller falle av mens en har dem på. Crest Whitestrips inneholder mye blekemiddel, hele 14% faktisk. Så disse får du garantert et resultat av. Minuset er at det er mer skadelig for tennene enn de "naturlige" du får her i Norge, selv om det står på pakken at har den samme "emalje-sikre"-egenskapen som brukes i tannlegebleking. Hvis jeg bruker stripsene noen dager på rad så begynner tennene å ise voldsomt, så jeg bruker det som regel bare annenhver dag i en uke ellernoe. Stripsene skal legges på fortennene oppe og nede, og sitte på i 30 minutter før du tar dem av. Resultatet er ganske merkbart.smilelab FLASH: Jeg har ikke prøvd så mange norske tannblekinger utenom denne, siden jeg har hatt Crest sin. Likevel ville jeg gi smilelab en sjanse ettersom mange folk insisterte på at det fungerte. Det første jeg tenkte var: "14% hydrogen peroxid versus ingen hydrogen peroxid? Hvordan kan smilelabs funke, som inneholder null prosent blekemiddel?" Da kan jeg nevne hva smilelab faktisk inneholder, og det er:

Glycerin, Aqua, Methyl cellulose, Xylitol, EDTA, Sodium chlorite, Citric acid, Aroma.

Ikke noe hydrogen peroxid der, nei. Likevel opplevde jeg etter et par ganger å faktisk få hvitere tenner, og jeg så resultatet umiddelbart etter at jeg tok av stripsene. Smilelab FLASH fungerer likt som Crest sine strips, bortsett fra at de henger betraktelig dårligere på tennene (fordelen med Advanced Seal), og at en kun skal ha de på i 15-20 minutter. Men resultatet skal jo vare også, ikke bare vises like etterpå. Det føler jeg forsåvidt at det gjør, men det hjelper å bruke smilelab-pennen som jeg skal skrive om under. Crest whitestrips er 10 ganger mer effektive etter min mening, rett og slett på grunn av blekemiddelet. Men det er jo ikke lovlig i Norge, så da er det greit å ha et alternativ, og der er smilelab slett ikke dårlig i forhold til de strenge reglene i Norge som må holdes. Stripsene funker jo, trossalt.

 
smilelab Touch Up: Dette er en tannblekingspenn som er veldig grei å bruke sammen med smilelabs strips, for å få resultatet til å vare litt lenger. Den tilsvarer ikke en full behandling, så det er lite vits å bruke den alene. Etter å ha brukt strips noen dager kan du for eksempel hoppe over den og bruke tannblekingspennen istedet. Eller du kan bruke den mens du har pause mellom behandlingene. Resultatet av smilelab-stripsene vil "fade" etterhvert, men denne pennen gjør at tennene får påfyll av noen av de samme ingrediensene, og dermed tar det lenger tid før resultatet forsvinner. Jeg pleier å tørke av tennene litt på forhånd med et papir, og deretter børste over fortennene oppe og nede. Deretter holder jeg munnen oppe litt slik at det tørker.

Twilight Teeth Platinum 25: Denne tannblekingen som også er ganske populær i USA, kjøpte jeg på et solarium en gang jeg var i New York. Den fungerer kun ved hjelp av UV-stråler, så den må brukes i solarium. Du tørker bare tennene litt med papir, pensler på middelet på fortennene oppe og nede, og setter deretter munnpiecen i slik at munnen ikke lukkes mens behandlingen virker. Den skal bare være på 12 minutter tror jeg. Tannblekingen fungerer veldig bra, og du ser etter første behandlingen at du har fått usedvanlig mye hvitere tenner. Det står også på pakken at de fortsetter å blekes mer utover dagen. Resultatet skal vare i opptil seks måneder. Minuset er at den må brukes i solarium (ikke bra for huden, hehe), og at det er litt ubehagelig å ha munnen oppe i 12 minutter på grunn av spyttet. Men det fungerer fint, og jeg har gjort det flere ganger. Disse kan bestilles over nettet på blant annet amazon og ebay, men jeg vet ikke om de er lovlige i no-way Norway.

Bruker dere tannbleking? Evt hvilken?

Fuzzy dress // Pop up shop
Kjøpte en del kjoler på nelly.com her om dagen, blant annet denne lekre saken fra Notion 1.3. Bildene er fra i går før jeg dro ut. I dag har jeg vært noe redusert og har tilbrakt dagen foran TVen med The Real Housewives of New York, The Wolf of Wall Street og tre forskjellige typer Ben & Jerry's. Nom, nom ♥ Jeg begynner virkelig å savne våren ubeskrivelig mye nå, og har ingen inspirasjon på antrekksfronten i dette kalde møkkasnøværet.

Jeg må forresten nevne at jeg har masse klær jeg må bli kvitt før jeg flytter i mars, og skal derfor ha en pop up shop på Karlsson Barlindhaug (frisørsalongen jeg går til v/ Nationaltheateret) søndag den 16. februar. Der skal jeg og bloggeren Sofie Kvelland selge våre brukte klær, så da håper jeg så mange som mulig kan komme! Veldig hyggelig å hilse på dere lesere ♥ Det vil bli flere reminders senere, men ville bare gi beskjed ;D

Sweet Saturday

Aaahh, så herlig med helg ♥ Noen ganger smaker det ekstra godt. I natt har jeg sovet som et barn, og er klar for lørdagens ulumskheter. Nå er det lenge siden jeg har vært ute, så da blir det en liten tur ut med venner i kveld. Snart skal jeg møte Kaja for å dra på Polet og deretter kanskje en liten shoppingrunde i Bogstadveien. Kan iallefall ikke dra innom Zara igjen, der var jeg igår og holdt på å dra med meg hele butikken. Hvorfor må studielånet komme akkurat ?! Og hvorfor kommer det hvert kvartal? Tror de jeg setter av penger til det hver måned? 

Ha en fin lørdag, dere ♥