hits

februar 2015

Calvin KleinBralette HERE // Bottom HERE


Elsker dette nye settet med undertøy fra Calvin Klein. Jeg bestile det for noen uker siden, uviten om at det var så populært, og nå virker det som at "alle" har det, lol. Uansett, du finner settet i grått, sort eller hvitt på Junkyard.no :)

/I love my new underwear set from Calvin Klein. I ordered it a few weeks ago, and just now I've noticed that "everybody" has it, lol. Either way, Junkyard.no has it in black, white and grey :)

Red & Ted

 

Bag Love Moschino // T-shirt Acne // Teddy coat Flat top // Trousers MK&A for Bik Bok (old, similar here) // Pumps H&M // Blazer ZARA (old, similar here)

Fishtail

Jeg lagde meg en liten fiskebensflette i dag. Istedetfor å flette inn alt håret gikk jeg for en liten en på siden bare. Jeg syntes det ble ganske kult! Hva synes du?

/Made a little fishtail braid today. Instead of going for the full on version with the entire hair in the braid, I thought it was cute to do just a little part. What do you think?

Follow me on Instagram @heidichic


Sheinside Wishlist

1: White dress here

2: Black top here

3: White knot dress here

4: Bomber jacket here

5: Golden shorts here

6: Faux fur vest here

7: Beige dress here

8: Black trench coat here

9: Grey top here

10: Black lace shorts here

11: Grey coat here

12: Apricot top here (affiliate links)

 

Tydeligvis så har jeg dilla på sort, beige, grått og hvitt nå. Kan ikke vente til å få noen av disse i posten :)

// Apparently I'm hung up on black, beige, grey and white right now. Can't wait to get some of these items in the mail :)

New highlights & lowlights

I helgen var jeg hos Hilde på Omerta (tidligere Jersey Hair) i den nye salongen i Bygdøy Allé og fikk fikset håret mitt. Flinke Hilde la i både mørke og lyse striper og satt på litt mer mørke extensions. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Under kan du se noen bilder fra den nye salongen og flere bilder av håret.
Crop top HERE // Skirt HERE

Jeg elsker det fine spillet jeg har fått i håret, mye finere enn når jeg bare hadde vanlig blondfarge. Under kan du se et tilbud Omerta har nå på klipp og farge eller striper, det varer ut februar.Du kan bestille time online HER eller på telefon 97973322.

Sponset behandling

February Favorites

Trykk på de blå lenkene under for å komme til produktene

1. Babor HSR Extra Firming Eye Cream - En god øyenkrem som gir masse fuktighet og forebygger rynker rundt øynene, samt gjør eksisterende rynker mindre synlige.

2. Urban Tan Dark Diva - Jeg har tidligere brukt Fair Maiden av samme merket, men liker denne bedre siden den er mørkere. En fantastisk selvbruning som gir en jevn og naturlig farge og masse fuktighet. Parabenfri og glutenfri.

3. BeautyBlender - Disse eggene er supre til å påføre foundation med, jeg liker dem spesielt til kremfoundation på krukker. De er utviklet av Hollywoods fremste makeup artister, og er spesielt designet for å unngå skjolder og få et perfekt resultat. Tuppen kan også brukes til å påføre concealer.

4. Anastasia Beverly Hills Contour Kit Dette contour kit'et er det beste jeg har prøvd, og gir raskt og enkelt et flott resultat ved å fremheve og skjule forskjellige deler av ansiktet. Brukes hver dag!

5. Hempz Finishing Shaping Spray Denne sprayen er super til å spraye ned småhår som stikker ut overalt, og den holder lenge. Også flott til å spraye på krøller og oppsatser for å få dem til å holde lenger.

6. Urban Decay Perversion Mascara Etter at jeg tok av punktvippene mine har jeg gått gjennom alle slags mascaraer jeg har hatt liggende, men denne har vært min store favoritt. Den klumper seg ikke lett, og er perfekt til å påføre på de nedre vippene såvel som de øvre. Gir godt med volum og lengde.

7. Nina Ricci L'extase Eau de parfum - Denne duften er ny i 2015, og er inspirert av "en kvinnes erotiske fantasier". Den har en sammensetning av blomster, moskus og orientalske dufter. Den er tung, men samtidig søt. Jeg synes den lukter nydelig!

8. Antibac Exclusive - Denne nye hånddesinfeksjonen fra Antibac er i en lekker flaske med pumpe, noe som er super praktisk. Den er perfekt å ha med i vesken og lukter av mild korall. Den er tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende middel som gjør at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbalanse og etterlater huden myk. Jeg er helt avhengig av Antibac når jeg er ute og farter eller bare er hjemme, fordi det er et genialt redskap for å drepe bakterier og forhindre smitte.


Bruker du noen av disse produktene?

Rosso


Love Moschino Rosso HERE


Fikk denne herligheten i posten i dag - et friskt tilskudd i veskekolleksjonen min. Jeg har veldig få statement vesker så tenkte det var på tide med en knallfarget. De har den også i sort her, som er helt nyydelig, men siden jeg har en sort lignende fra før av så gikk jeg for den røde.

Hva synes du om vesken?

 


 

/Got this loveliness in the mail today - a fresh addition to my handbag collection. I have very few statement bags so figured it was time for a bright colored one. They also have it in black here, which is absolutely beautiful, but since I have a black similar one I went for the red.

What do you think about the bag?

Beige sherlingJeg har vært i Moss i dåp i nesten hele dag, så har ikke rukket å legge ut noe innlegg. Sovnet med en gang jeg kom hjem, var så utrolig trøtt. Nå skal jeg se The Equalizer med Denzel Washington, så skal jeg legge meg. Her er en liten sniktitt på et antrekk jeg tok her om dagen iallefall, resten kommer i morgen :)

FriyayAkkurat nå sitter jeg hos Hilde på Omerta og venter på at fargen skal bli ferdig. Skal legge i litt mer brune striper og en brun bunn, i tillegg skal jeg ha i litt mørkere extensions. Det er fortsatt tilbud på farge/striper og klipp til maks 1600,- her hos Amneta. Varer ut februar :) Etterpå skal jeg møte en kar og selge noe fotoutstyr, så skal jeg henge med Anders og ha en heeerlig fredagskveld med god mat. Det blir en rolig helg denne helgen, vi skal også i dåp i Moss på søndag. Det blir koselig :) Hva er dine planer denne helgen?

Contouring tutorial

Her om dagen fikk jeg skaffet meg et ordentlig contouring kit - nemlig Anastasia Beverly Hills Contour Kit. Det er dette "alle" youtubers og make up artister har ravet om i lengre tider, og jeg har siklet like lenge på det. Jeg ble mer enn positivt overrasket over den høye pigmenteringen og hvor flotte skygger og highlights det skapte i ansiktet. Fantastisk å ha alt i ett sett. Og ja, en får faktisk bruk for omtrent alle fargene. Det jeg har gjort er å blande de to kaldeste skyggene nederst til venstre, ved å dyppe børsten i begge to før jeg påfører det på ansiktet. Den til høyre er litt rødlig, så den kan en fint bruke som blush. Ellers kan en bruke én av dem om gangen, det er opp til deg hvilken farger du liker/synes du passer best. Highlighters har jeg også blandet sammen, men jeg bruker ikke den gule så mye.

Under har jeg laget en liten bilde-tutorial på hvordan en skal bruke dette kitet. Det kan hjelpe deg å få en bedre peiling på hvor skyggene og highlightene skal, og hvilken effekt konturering gir ansiktet. Det er viktig å ikke ha en for tykk børste til skyggene, for å få de rette linjene. Deretter bør du blande skyggene sammen med resten av sminken, gjerne med en annen større børste, for at det ikke skal bli for harde linjer. Jeg har brukt en litt større børste til highlighting, utenom på neseryggen.

Resultatet:

Konturering skaper altså mer dybde i ansiktet, og hjelper til med å fremheve for eksempel kinnbena. Du kan også få nesen til å virke smalere, skjule dobbelthake osv. Det er egentlig bare å leke seg litt frem, og finne ut hva du vil fremheve eller mørklegge i ansiktet.Jeg anbefaler virkelig Anastasia Contour Kit, om du har lyst på perfekte skygger og highlightere til å konturere ansiktet med. Det er mye enklere enn å ha produkter som slenger rundt her og der, som halvveis fungerer. Jeg kjøpte mitt på Brow Rehab i Oslo, rett overfor Hendrix Hair på Pilestredet, hvor jeg fikser brynene mine. De har også noen fantastiske øyenbrynspomader fra samme merke som jeg snarest må skaffe meg! Kitet koster forresten 595,-

Håper du likte tutorialen, og bare spør hvis du lurer på noe!

Brow Rehab

I går var jeg på Brow Rehab hos Silje og fikk fikset brynene mine profesjonelt for første gang i mitt liv! Det vil si, jeg har vært hos hudpleiere og neglesalonger før og «fikset» dem, men det er absolutt ikke det samme. Silje er pro! Jeg skjønner fortsatt ikke hva hun har gjort for å få brynene mine så fine, og skjønner ikke helt at de er mine. Take a look:


Sjekk de nedad-voksende brynene mine før. Hvordan går det an? Uten å klippe dem? Brow magic!Jeg hadde aldri forventet et så bra resultat utifra det jeg hadde. Jeg fikk til og med beskjed fra en annen kjent "brynsekspert" for litt siden om at jeg aldri kunne få clean cut bryn som dette, OG han sa at jeg måtte klippe dem!

Jeg skal fortsette å bruke Castor Oil, som får brynene til å vokse, og komme tilbake igjen om noen uker. Jeg har fortsatt noen "skader" etter at jeg har klippet ved buen av brynet, så med tid så kommer de nok til å se enda bedre ut. Wuhu! Dette var virkelig et selvtillitsboost ass, bryn har mye å si for utseendet.

Silje er en brow wizard, og jeg anbefaler høyt at du drar til henne om du vil ha nydelige bryn. Hun er etterspurt over hele landet fordi hun er så flink! Sjekk gjerne Instagramen hennes @makeup_silje og @browrehab_oslo for uh-ma-zing før og etter bilder. Du kan bestille time på telefon 468 97 483 eller på nett HER. Det er anbefalt at du bestiller brynsløft første gangen. Hvis du vet at du ikke har nok bryn til å få et tilfredsstillende resultat, så kjøp Castor Oil, bruk det i noen uker og så bestill time. Brow Rehab ligger på Pilestredet, ti meter opp i gata fra Hendrix Hair. Veldig fresht sted!


Hva synes du om resultatet?

Sponset behandling

Grey rib sweaterBaggy leather pants, grey top and faux fur shoes H&M // Back pack and blazer ZARA

I dag har jeg vært og fikset brynene mine hos Silje på Brow Rehab - OMG så stor forskjell det ble! Silje er bare insane dyktig. Dere kan se resultatet HER.

Utenom det har jeg fått unnagjort litt ymse i dag, jeg hater å utsette masse småting for jeg blir så stresset av det når det hoper seg opp. Men nå begynner jeg å bli litt ajour igjen, heldigvis.

Etter at jeg har postet dette skal jeg ha meg en Cola Zero (my drug) og spise hjemmelaget pizza. Så sunn!

 

/Today I have been to Brow Rehab where Silje gave me a brow lift - OMG - such a big difference! Silje is just insanely skilful. You can see the before and after HERE.

Besides that I have done some small errands today, I hate to postpone chores because I get so stressed by it when it accumulates. But now I'm getting a little up to date again, thankfully.

After I've posted this I'm gonna have a Coke Zero (my drug) and eat some homemade pizza! Living healthy.

Faux fur vest


Adidas sneakers Junkyard.no HERE // Leather pants, wool sweater and backpack ZARA // Faux fur vest H&M

I dag fant jeg ut hvor praktisk det faktisk er å ha denne skinnranselen. Fulle hender med poser - back pack on the back! Heell ye. Nå har jeg nettopp våknet fra en dårlig powernap på sofaen, den varte i to timer men jeg er fortsatt trøtt. Nå kommer Anders og henter meg snart så jeg må gjøre meg klar. Håper dere likte antrekket!

Valentine's Day ♥ 50 Shades of Grey


Kjole SheInside HER

I går var en fantastisk dag! I 15-tiden dro Kaja og jeg på preparty før 50 Shades of Grey filmen. Der minglet vi, spiste fantastisk god mat og drakk herlig rødvin. Etterhvert var det tid for styling av Headmasters frisørene. Jeg ville ha en beachy, boho look med krøller. Jeg ble kjempefornøyd! Hun var kjempeflink. Kaja gikk for store bølger, og det var nydelig på henne. Etterpå sminket jeg Kaja, og så var det duket for kino i 18-tiden.

Jeg hadde så og si ingen kjennskap til 50 Shades of Grey-bøkene eller historien, så jeg var spent på om jeg kom til å like filmen. I begynnelsen var det litt rart skuespill med en del klisjéer, så da tenkte jeg at dette kom jeg ikke til å kjøpe. Men etterhvert ble romantikken og spenningen veldig stor, og jeg «falt» for Mr. Grey. En blir nesten litt betatt av å se på den. Personlig så likte jeg filmen veldig godt, og det gjorde Kaja også. Det er en film som er vanskelig å kaste terning på, kanskje spesielt for menn, for jeg tror at hvis ikke du blir fanget av romantikken i filmen så synes du filmen er helt ræva. Jeg vil derimot gjerne se den igjen når den kommer ut. 

Etter filmen møtte vi våre Valentins dater - tvillingene. De kom og hentet oss og så dro vi på Grünerløkka og spiste. Jeg fikk nydelig rose og kort av snilleste Anders, og en kjempefin kjole! <3 Etter maten dro vi på et utested og drakk og koste oss. 

Nå er jeg litt redusert i formen så nå skal jeg bare se film med Anders og spise godteri!

 

Hva gjorde du på Valentine?s Day? Har du sett filmen? Si hva du synes!

What evs


Shoes Adidas Superstar Up W HERE // Caps Junkyard.no HERE // Adidas socks Junkyard.no HERE // Leather shorts HERE // Coat HERE

Hei, dere! Endelig et antrekksinnlegg, nå er det litt lysere ute så da rekker kjæresten min å ta bilder de dagene han kommer hjem i 16-tiden. Nå skal jeg snart i et møte på Aker Brygge, så skal jeg møte Kaja etterpå. Vi skal titte litt og kanskje shoppe litt? I morgen skal vi få styling på Headmasters før vi drar videre på kino for å se 50 Shades of Grey, håhå. Gleder meg! Siden det er Valentine's så regner jeg med vi skal møte tvillingene etterpå, men mulig vi skal i bursdag til ei venninne av Kaja. Denne helgen blir fin, fiiin iallefall. 

Hva syntes du om antrekket?

Make your eyebrows grow

Her om dagen gikk jeg til innkjøp av Castor Oil, det såkalte vidundermiddelet for øyenbryn. Jeg har sett før og etter resultater som virkelig er helt syke! Folk som så og si ikke har bryn har fått vokst ut bryna sine igjen. Så dette må jeg bare prøve. 

Jeg har jo ikke de tynneste brynene, men jeg har lyst på pretty pretty øyenbryn, så nå skal jeg bruke denne oljen fremover, og så skal jeg neste uke til en brynsekspert her i Oslo og få formet dem profesjonelt, en gang for alle. Mine bryn er så vanskelige, de vokser nedover, så det er nesten helt umulig å ikke måtte klippe dem. Jeg er spent på hva «ekspertene» sier, hehe :)Det beste er å ta på litt olje på øyenbrynet før du legger deg, sove med det og vaske det av når du står opp. Hvis du synes det blir for klissete, kan du ha det på så lenge du ønsker om dagen og så vaske det av. Det anbefales å bruke det hver dag i ca 4-6 uker. Du kan kjøpe oljen HER for kun 137,-

Jeg skal skrive mer om resultatet av denne oljen og selvfølgelig legge ut bilder etter at jeg har vært hos brynsstylist neste uke :) Stay tuned!

Har du prøvd Castor Oil?

New In // Adidas

Tenkte å vise dere noe av det jeg fikk fra Junkyard i går. Kan jeg først bare si at jeg digger den nettbutikken? Jeg har aldri handlet der før nå, fikk for meg at det ikke var noe for meg. Der tok jeg grundig feil. Digger at de har så mange urbane merker samlet på ett sted til en grei pris!

Adidas er en av mine favorittmerker for tiden, og jeg digger treningssekken med leopardmønster som kan brukes til trening såvel som til et hverdagsantrekk. Jeg har også lett etter noen sporty sokker til å bruke til for eksempel en skinnshorts, og da er disse midt i blinken.

Den største favoritten er nok disse skoene, som jeg f@ckings elsker. Jeg var allerede forelsket i mine vanlige Superstar II sko, det eneste som manglet var høyden. Disse, Superstar Up W, har en veldig stor wedge, så jeg blir lett flere centimeter høyere, uten at det går på bekostning av komforten. Loves it! I tillegg gir den innebygde hælen et litt mer feminint preg på skoene. Jeg har mine i størrelse 5 (36).

Hva synes dere?

Sponsede produkter

Hungry eyes

Beklager at jeg ikke har blogget så bra de to siste dagene, i går var jeg på Slipknot konsert i Spektrum og i dag har jeg rett og slett ikke hatt tid! Jeg var forresten på posten i dag og hentet en superdigg pakke fra Junkyard, ååh, skal vise dere etterpå! :)

Nå kommer Anders snart hjem med pizza fra Domino's, den kjente amerikanske kjeden, som nå har kommet til Oslo. Jeg var ikke veldig imponert sist, så denne gangen har vi bestilt med italiensk bunn, satser på det er bedre. Amerikanerne skal jo være så gode på pizza, men Domino's var ikke det beste syntes jeg. Jeg var på en annen pizzakjede i New York for ca fem år siden, Ray's Pizza. Der har de virkelig sånn pizza som du ser på TV, jeg snakker ost og fyll så det renner av når du tar opp en slice! Super god! Ahh, nå ble jeg sulten.

Poster mer senere. Ha en fin onsdagskveld, dere ♥

Tilbud på klipp og farge/striper

Omerta, tidligere Jersey Hair, har endret navn og flyttet til nye, store lokaler i Bygdøy Allé 66. De har også fått en ny frisør, Amneta, som nå har et introduksjonstilbud; du får nemlig klipp og farge/striper for maksimalt 1600,-!Fineste frisørsalongen. Digger resepsjonsdisken ♥Tilbudet gjelder frem til 28.02.15, og du kan bestille time online HER eller ringe tlf 97973322. Adresse: Bygdøy Allé 66, Oslo.

Følg gjerne Omerta på Facebook HER eller Instagram @omerta_norway ♥

Sponset

Electric orange

Today's polish is Electric Orange from Vinylux, the 7-day polish. Orange is not my favorite color at all, but I must say - I love this one! I've missed these bright colors, they remind me so much of summer!

Dagens outfit // Mesh

Boots Missguided HERE // Bomber jacket SheInside HERE // Faux fur clutch ZARA (similar HERE) // Mesh sweater Saints and Mortals // Leather pants ZARA (similar here) (affiliate links)

Mexican night

Sequined jacket HEREI går var Kaja, Anders, Fredrik, Julian og jeg på Tijuana på Majorstuen og hadde meksikansk aften. Det var kjempehyggelig, og vi ble servert veldig god mat. Anbefaler Chimichungaen til hovedrett, og ikke minst pasjonsfrukt Margarita om du skal ha deg en drink. Holy moly, den var god. Vi hadde Churros til dessert, det hadde jeg aldri smakt før. Det var akkurat som smultringer med veldig mye sukker på, som en dyppet i varm, flytende sjokolade, krem og bær. Veldig søtt, men godt!

Nå har jeg sovet i sikkert ti timer, så nå skal jeg snart spise frokost og så en tur ut i finværet.

Ha en fin søndag!

FauxShoes Converse Ox White HERE (aff. link) // Faux fur Asos (old) // T-shirt Arnodefrance // Leggings Bik Bok // Sunglasses Rayban

New in // Daniel Wellington + rabattkode
Sjekk denne herlige nyheten fra Daniel Wellington - Classy Sheffield - med rosègull og Swarovski-krystaller. En skikkelig klassisk klokke med litt diskrèt bling. Jeg liker Daniel Wellington fordi de har så clean og enkelt design, og de har faktisk blitt Sveriges mest solgte klokkemerke! Kjæresten min fikk sin første DW-klokke for ca tre år siden, og har samlet seg opp noen favoritter i kolleksjonen siden den gang. Det går også an å kjøpe tilbehør til klokkene her, slik at du enkelt kan bytte ut reimene for å få en ny look.

Nå får mine lesere -15% på alt hos Daniel Wellington frem til 15. mars! Bare skriv inn rabattkoden "heidichic". Gå inn her for å finne klokker til enten mann eller kvinne. Kanskje du finner en fin gave til din bedre halvdel til Valentine's ♥

I samarbeid med Daniel Wellington

"Passionate" make up look


Denne månedens look fra Make Up Store heter "Passionate", en mørk og romantisk look. Smokey øyne og sensuelle, glossy lepper. Jeg liker spesielt ombre effekten på leppene, det gir en dybde til looken. Kanskje du kan prøve noe lignende til Valentinsdagen? ♥

/This month's look from Make Up Store is called "Passionate," a dark and romantic look. Smokey eyes and sensual, glossy lips. I like the ombre effect on the lips, as it gives a bit of depth to the look. Maybe you can try something similar to Valentine's Day?


For å få denne looken på leppene har jeg lagt en mørk leppestift rundt leppene uten å fylle ut midten. Deretter tok jeg en veldig rød leppestift og påførte denne i midten og litt ut i den mørke fargen for å jevne ut overgangene. Til slutt påførte jeg en rød shimmer lipgloss i midten av leppene.Jeg brukte denne sminken fra Make Up Store:

/I've used this make up from Make Up Store:


Microshadow Muffin, Microshadow Kakaow, Microshadow Pollution, Lipgloss Amaranth, Slim lipstick 406 Matte, Lipstick Watermelon, Eyeliner Not So Dark


Synes dere det er gøy med sånne innlegg? Hva synes du om looken?

Sponsede produkter

Gold leopard


Leather jacket SheInside HERE // Leopard cardigan SheInside HERE // Bag ZARA // Shoes Adidas Superstar II (affiliate links)

Deliciously scented body favesJeg er helt besatt av lukter, særlig hvis de er søte og lukter frukt eller snop. Det er kanskje en av grunnene til at dette har blitt to favoritter hos meg. Før var jeg ikke så opptatt av shower gels, who cares liksom - men faen - den her lukter tyggegummi! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, denne Herbal Bodywash'en er en blanding av sjasmine, fersken og villrose, men den lukter snop! Jeg blir i godt humør hver gang jeg vasker meg med den, har aldri hatt noe som lukter så godt i dusjen før. Virker som den har en aromaterapeutisk virkning på meg, og så gir den bare ekstra velvære. Tørker heller ikke ut kroppen, noe som er et ekstra pluss. Du finner den her.

Hempz Fresh Coconut & Watermelon Body Moisturizer (aff. link), altså kokosnøtt og vannmelon, lukter jo også veldig digg. Men den lukter veldig kraftig og veldig mye vannmelon, så om du liker naturlige dufter så er ikke dette noe for deg. Kjæresten min elsker den derimot, og det gjør jeg også. Den inneholder Shea Butter, Ginseng ekstrakt, Vitamin A, C og E som beskytter mot frie radikaler. Den er også vegansk, glutenfri og inneholder 100% ren økologisk hempfrøolje.

My love for liquid eyelinerFlytende eyeliner er kanskje det jeg er mest avhengig av når det gjelder sminke, fordi det får øynene til å virke større og i tillegg kan det endre hvordan formen ser ut på øynene. Jeg har gale nok brukt H&M sin dipliner i alle år, ikke det at den er helt elendig, men den er veldig vanskelig å lage presise linjer med. Jeg har uansett lagd så tykke linjer og brukt mørk øyenskygge oppå at det ikke har hatt så mye å si. Men nå har jeg funnet ut at jeg ønsker mer presise og ikke så tykke linjer. Dermed var det absolutt på tide med et nytt redskap.

Jeg er allerede fan av Make Up Store, synes de har mye imponerende sminke, så jeg bestemte meg for å prøve deres Liquid Eyeliner. Den koster kun 145,- så det er en ganske rimelig pris. Eyelineren var så bra! Jeg digger at det er som å holde en penn i hånden, for det gir mye mer kontroll. I tillegg er selve applikatoren fabelaktig, den har perfekt tykkelse og motstand, som gjør at det er super enkelt å lage cat eye. Jeg mener, de fleste bør få dette til med denne her. Jeg har prøvd en del andre flytende eyelinere men denne er by far den beste. Det skal gå kjapt og enkelt.
Liquid Eyeliner er utsolgt på Kicks nettside nå, men de har den sikkert i Kicks butikkene og iallefall på Make Up Store.

Hvilken flytende eyeliner bruker du?


Follow me on Instagram @heidichic

Frosted sand
Jeg er vanligvis ikke så fan av glitterneglelakker, for som oftest er de ikke særlig dekkende i tillegg til å inneholde for lite glitter. Det blir liksom ikke den effekten en forventer utifra flasken. Men GOSH sine Frosted Sand neglelakker er dekkende og fulle av glitter etter kun ett lag omtrent. De blir matte når de tørker, og det ser ut som neglene er fylt i glittersand. Eneste med glitterneglelakker er at de er et helsike å få av!