hits

februar 2016

Weekend

Hei, dere! Håper dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har akkurat kommet meg ut av dusjen og spist frokost. Jeg gjør aldri noe vettug på lørdager, bare ligger og drar meg :p

I kveld skal jeg i bursdagsfest til Glenn og June på Baroque. Kommer masse kjentsfolk, så det blir morsomt! Det er samme stedet som etterfesten til Vixen Blog Awards var. Skal ta med kameraet og se om jeg får knipset noen bilder fra kvelden :) Jeg skal dog på kurs ganske tidlig i morgen som varer hele dagen, så det spørs hvor lenge jeg blir.

 photo image1_zpskedn7gx0.jpg

Jeg  være opplagt til Dajana sitt fantastiske sminkekurs, det kommer til å bli helt over the top! Hun har ordnet seg så mange sykt bra sponsorer, blant annet Inglot, Tromborg, Hempz, Elle, Real Techniques, Tone Lise Akademiet, Ardell og flere. Vi kursdeltakere får med andre ord masse fint i goodiebagen, jeii! Etter kurset blir det også mingling, dessert og drikke. Gleder meg <3

 photo dajana_zpsmgd1v54x.jpg

Se så nydelig Dajana er da! Make up on poooint <3 Det vil komme flere kurs, for dere som ikke fikk muligheten til å delta på dette :) Følg henne på Instagram @dajanamakeup og Facebook HER.

 

Down in the park

 photo Slottsparken-4_zpsvem8vmb8.jpg

I dag var jeg med Kristoffer og hunden og gikk tur i Slottsparken. Merker det er DIGG med litt solstråler i Oslo igjen altså, får meg til å se frem til våren og sommeren! Jeg er litt redd hunder egentlig, siden jeg har blitt bitt så mange ganger. "Han biter ikke" sier hver jævla hundeeier, haha. Apparently they do! Men Loke er jo så skjønn og ikke altfor stor. Jeg er mer en katteperson, tho. Alle katter smelter hjertet mitt <3

 photo Slottsparken-9_zpssm5ui16i.jpg photo Slottsparken-5_zpsm1lybw4h.jpg photo Slottsparken-7_zpsnvppdfnt.jpg photo Slottsparken-6_zpsc8i3fwkn.jpg

I'm wearing:

Leggings Brandy Melville

Sneakers Adidas Superstar

Faux fur ZARA (old)

Sweater H&M

Bag Love Moschino

 photo Slottsparken-10_zpswuwqxvg4.jpg

<3

Følg meg på Instagram @heidichic

 

House of Lashes

 photo House of Lashes Bambie1_zpsard57140.jpg photo House of Lashes Bambie-5_zpskgb0faak.jpg

Endelig fikk jeg tak i House of Lashes på H&M! De har vært utsolgt hver gang jeg har vært innom. Disse heter Bambie, og er laget av menneskehår. De er utrolig lette å sette på, noe som er bra for jeg er helt elendig til å sette på vipper. Liker at de er fluffy, akkurat det jeg lette etter.

 photo House of Lashes Bambie2_zpscy3sogir.jpg photo House of Lashes Bambie6_zpsj69xe4il.jpg

Vippene koster 149,-, jeg bruker dem sammen med det blå Duo-limet.

 

Følg meg på Instagram @heidichic

 

Vinylux Spring Collection 2016

 photo Art Basil Vinylux Art Vandal-7_zpssmdqtucv.jpg photo Vinylux Art Vandal 1_zpsrl9ptu2g.jpg photo Art Basil Vinylux Art Vandal1_zpsbouoxpha.jpg

Se så mange fine farger i Vinylux vårkolleksjon - Art Vandal! Som regel er det mer knalle farger til sommeren, og pastell til våren, men denne gangen er det litt omvendt. Jeg synes alle fargene i denne kolleksjonen er flotte og anvendelige, og jeg gleder meg til å prøve alle sammen. I dag gikk jeg for Art Basel, en grønnfarge med litt shimmer i:

 photo Art Basil Vinylux Art Vandal_zpsik62vm81.jpg

Loves it <3

Today's glam

 photo boldly bare mac4_zpsp05mrzio.jpg

Elsker denne Boldly Bare liplineren fra MAC. I dag fikk jeg forresten vårkolleksjonen fra Vinylux, og herregud så mange fine og freshe farger! Viser dere i neste innlegg <3

Light blue trench

 photo trench coat bik bok blue grey gra bla-39_zpsuapxhtwx.jpg photo trench coat bik bok blue grey gra bla-34_zpsdylr9dxk.jpg photo trench coat bik bok blue grey gra bla-25_zps4vc4onvj.jpg photo trench coat bik bok blue grey gra bla-35_zpssoqzvjxu.jpg photo trench coat bik bok blue grey gra bla-42_zpsasnfvvlb.jpg photo trench coat bik bok blue grey gra bla-19_zpsd73oc8lq.jpg photo trench coat bik bok blue grey gra bla-38_zpsfgvgqpnz.jpg

Det var denne lyseblå trenchen jeg valgte fra Bik Bok sin SS16 kolleksjon da jeg var på pressefrokosten sist måned. Jeg husker jeg hadde en lik, sort trench coat fra Bik Bok sist år, og jeg brukte den hele tiden. De er så digge, spesielt til våren og sommeren. 

I'm wearing:

Sunglasses Prada

Trench coat Bik Bok

Jeans and platforms H&M

Bag Marc by Marc Jacobs

Brown eyes

 photo valentines sminke eyes brune kontaktlinser urban decay_zpsbkwdvjve.jpg

Det øyeblikket når du føler at du har blitt født med feil øyenfarge, grr. Neida, jeg veksler litt, vet ikke om jeg kler brune så godt egentlig. Jeg bruker Air Optix Colors forresten, her i fargen Brown. De er supergode og ser veldig naturlige ut i forhold til mange, fordi de er malt på en spesiell måte. Men det irriterer meg noe grenseløst at de ikke har de for skjeve hornhinner! Jeg må derfor legge de oppå mine vanlige kontaktlinser, siden jeg er så og si blind uten, og det er ikke superbehagelig å ha to lag med linser. I tillegg blir det litt tåkete. Så jeg bruker dem kun til spesielle anledninger og til bilder. De kommer nok til å komme for skjeve hornhinner også, men det tar alltid mye lenger tid. Blæ.

Jeg holder forresten på å redigere bilder fra dagens antrekk, de kommer senere i kveld :) Og så er det siste sjanse for å bli med i Exuviance konkurransen HER! Vinneren trekkes kl 00.00.

Don't take my fucking picture

 photo jeans skinnjakke antrekk outfit-41_zpstmdhkcjn.jpg photo jeans skinnjakke antrekk outfit-37_zpsinvk2wiz.jpg photo jeans skinnjakke antrekk outfit-35_zps8ovtnkbp.jpg photo jeans skinnjakke antrekk outfit-46_zpseye26gcd.jpg photo jeans skinnjakke antrekk outfit-48_zpsbwvycr6p.jpg photo jeans skinnjakke antrekk outfit-43_zps96fr2xvk.jpg photo jeans skinnjakke antrekk outfit-19_zpsfwk4q9n6.jpg photo jeans skinnjakke antrekk outfit-63_zpslpyfprsb.jpg

I'm wearing:

Ripped denim SheIn HERE (I'm wearing size S)

Split knit sweater SheIn HERE

Heels NLY (similar HERE)

Bag Bershka

Watch Michael Kors

Jacket Junkyard (sold out)

 

Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg blir så irritert når folk stopper opp og tar bilder av meg på gaten. Ikke sånn: «Hei, kan jeg ta et bilde av deg/med deg??» men sånn: HEI jeg bare står her og tar bilder av deg mens du poserer for bloggen din. Gjerne «skjult» fra et butikkvindu, slik som i dag. Jeg står som regel bare og stirrer på dem til dem slutter, men det var tydeligvis ikke nok i dag. Til slutt veivet jeg med hendene som en liten gangster. Da sluttet de og latet som om de fiklet med noe annet. Dette er etter at de har stått og glodd på hele seansen i et kvarter. Veldig komfortabelt.

«De tar bilder av meg,» sier jeg irritert til kompisen min som er min fotograf for dagen. Han bare «Samma det da.» ÅJA? Han synes det er ukomfortabelt bare noen går forbi når jeg tar testbilder av ham for å sjekke lyset. Da cringer han over hvor ubehagelig det er. Mens jeg skal gi faen i at folk skal filme og ta bilder av meg, mens jeg gjør «jobben» min. Jeg har opplevd at folk har filmet meg fra vinduer, ropt fra vinduer, stoppet opp på gaten og tatt bilder åpenlyst, mens andre skjuler seg bedre, tror de. Det virker kanskje som en overdreven reaksjon, men du har faenmeg ingen rett til å flekke opp det altfor tilgjengelige mobilkameraet ditt og filme meg, uansett hva jeg gjør. Eller kanskje du har det, jeg har ikke lest meg opp på lovene. Jeg trodde normal folkeskikk burde holde.

Dagens moral: Mind your own business.

Følg meg på Instagram: @heidichic

 

 

 

Cliché

 photo skinnjakke lue-17_zpsjcdmp8oc.jpg photo skinnjakke lue-19_zpsnwr8oqr1.jpg

 

Don't try to drag me down with your cliché

Your fake grin fits your faker face

 

 photo skinnjakke lue-21_zpsdvhd13zn.jpg

Leather jacket Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok

Pants and sweater ZARA

Bag 5 Inch and Up

Sunglasses Le Specs

 

Vinn hudpleieprodukter!

Jeg har nå i samarbeid med Exuviance en konkurranse hvor du kan vinne tre fantastiske produkter fra mitt favoritthudpleiemerke! Exuviance er basert på fruktsyrer og er dermed veldig effektive antiaging produkter men også for aknehud. Jeg bruker det hver dag, og får kjempefin, glatt og glødende hud av det.

1. Triple Microdermabrasion (verdi 599,-) er bare den diggeste peelingen! Den er både kjemisk og mekanisk ved hjelp av AHA, papayaenzym og mikrokrystaller. Huden føles rett og slett polert ut etterpå, og produktene du tilfører huden trekker dypere ned etter bruk av denne. Perfekt å bruke før maske eller serum. Jeg bruker den 1-2 ganger i uken.

 

2. Collagen serum (verdi 625,-)

Collagen Triple Boost Serum bidrar til å stimulere nytt kollagen for et mer løftet utseende og bedre kontur. Den inneholder syv "kollagenboostere" designet for å maksimere hudens naturlige kollagen på alle nivåer, bygge nytt kollagen og beskytte huden rundt. Jeg har brukt den i hele vinter, og den har reddet den tørre huden og spart meg for mange utbrudd! 

 

3. Skinrise Bionic Tonic (verdi 369,-)

Oppfriskende pads som anvendes om morgenen etter ansiktsvann og før dagproduktet. Tilfører fukt, motvirker rynker og fine linjer. Gir huden en fantastisk glød som varer hele dagen. Formulert med blant annet multi-antioksidant beskyttelse fra Pro-vitamin A, C og E, agurk og Eucalyptus, Grønn te ekstrakt toner og beskytter stresset hud mot frie radikaler.

 

Det eneste du må gjøre for å bli med i konkurransen er å skrive i kommentarfeltet hvorfor DU vil teste disse produktene! Husk å legge ved navn og epost.

Vinneren i dag kl. 00.00, lykke til! ♥

 

 

New set of lashes by Kassandra

Sponset

På torsdag var jeg hos Kassandra på Rapide for å sette på et nytt sett med volumvipper. Jeg har brukt falske remsevipper en liten stund nå for å teste det ut, men ble så lei av å sette det på hver dag! Herlig å våkne med fine vipper, all done.

 photo vippeextensions rapide kassandra oslo heidichic4_zpsam3nkjyo.jpg

 photo vippeextensions rapide kassandra oslo heidichic9_zpscogwcabb.jpg

Kassandra er kjempe flink og nøye, og det er alltid behagelig når jeg er der. Det svir ikke eller noe, og padsene hun bruker under øynene er veldig gode og irriterer ikke øyet. Her har hun brukt fra 13-14 mm, D-curl og 3-5 vipper per naturlige vippe.

For å bestille time hos Kassandra, ring Beauty Lounge Steen & Strøm på telefon 96 09 78 90

 

The Body Shop middag

På torsdag var jeg på Funky Fresh Foods med The Body Shop og et knippe bloggere for å høre om deres nye storsatsing. Det var kjempehyggelig, og vi fikk servert herlig vegansk tapas. SÅ godt! Jeg har så lyst til å bli veganer, trenger bare en personlig kokk :p

 photo body shop middag-16_zpslhb9y2d1.jpg

Celina, Chioma, Andreas, Marna, Bettina og Agnes Lovise ♥

 photo body shop middag-10_zpskl29cu78.jpg photo body shop middag-13_zpsn0jtafbc.jpg photo body shop middag_zpshnvlj0ik.jpg photo body shop middag-4_zpscngi3cam.jpg photo body shop middag-6_zps3oowtm9e.jpg

The Body Shop har satt seg nye, store og seriøse mål, og noe av det de vil få til innen 2020 er:

 • Doble sitt program for solidarisk handel, Community Trade-programmer fra 19 til 40 ingredienser, og hjelpe til å berike samfunnene som produserer dem
 • Hjelpe 40 000 økonomisk vanskeligstilte til å få arbeid over hele verden
 • Berike lokalmiljøer
 • Sikre at 100% av deres ingredienser er sporbare og bærekraftig avlet
 • Bygge bio-broer for å beskytte og berike 75 millioner kvadratmeter med skog og planteliv
 • Utvikle og produsere 3 nye, bærekraftige typer produktemballasje
 • Sikre at 100% av butikkene deres bruker fornybar eller klimanøytral energi

 photo body shop middag-19_zpsyhgmh4sq.jpg

Astrid-Helen

 photo body shop middag-9_zpswmaibh4i.jpg photo body shop middag-7_zpskbmr5sny.jpg

Vi fikk med oss noen produkter fra Hemp serien deres. Visste du at en Hemp håndkrem fra The Body Shop blir kjøpt hvert 9. sekund? Sick.

Nå er jeg så utrolig sliten etter gårsdagen og egentlig de siste ukene fordi det har skjedd så mye, så nå skal jeg sette meg ned med et glass rødvin og høre på favorittmusikken min til jeg passer out. I morgen er Valentine's Day og det er første gang jeg tilbringer den alene på kanskje 11 år, haha. Jeg liker å kjenne meg igjen i alle de tragiske meme'ne på Instagram, det var på tide. Men han er jo ikke så langt unna da, knis.

Følg meg på Instagram @heidichic

 

40 spørsmål og svar

1. Hvilken film så du sist? Requiem for a Dream.

2. Foretrekker du å ringe eller sende sms? SMS hvis jeg skal avtale eller gi beskjeder, telefon hvis jeg vil skravle.

3. Hva er ditt favorittsted? Los Angeles.

 photo la_zpsuunvaynv.jpg

4. Hvilken øyefarge har du? Jeg har blå øyne.

5. Er foreldrene dine gift eller skilt? Gift.

6. Når våknet du i dag? 07.30 ca

7. Hva skremte deg om natten som barn? Generelt mørket. Jeg klarte ikke å sove på mitt eget rom og sov alltid i samme seng som storesøsteren min. Jeg sover fortsatt med lys på i leiligheten, lol. Og så drømte jeg ofte om hun heksen i Hans og Grete, og at jeg ble kokt levende i en sort gryte.

8. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Jeg ser ikke så mye på Youtube, men det er sykt mange morsomme klipp på Facebook og Instagram. Jeg elsker @hoodclips: 9. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig ærlig. Hater å lyve, og er ikke spes flink til det :p

10. Hva er din verste egenskap? Jeg har et medfødt temperament, aka Hurricane Heidi. Har også blitt kalt en pitbull. Er det fordi de er små og hissige? Lol.

11. Sover du med eller uten klær om natten? Med.

12. Hviken dessert er din favoritt? Tiramisu.

13. Liker du kaffe? Ja, men jeg blir sprø av koffein. Jeg glemte å bestille iskaffe uten koffein her om dagen og lå stort sett i fosterstilling og skalv resten av dagen. Det samme skjer med alle former for nikotin.

 photo 1467891-9-1409318404439_zpsjqseve0q.jpg

14. Hva drikker du helst til frokost? Sukkerfri cola. Og det gjør meg også litt spinnvill men jeg klarer ikke la vær, for det er så digg. Kan vi vennligst få koffeinfri, sukkerfri cola til Norge?! En av mine hjertesaker, men orker ikke lage Facebookgruppe.

 photo 1467891-11-1364224616685_zpsryvuxuoh.jpg


15. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Albert Einstein og Adolf Hitler. Jeg kan se evig med dokumentarer om andre verdenskrig og Einstein er bare rå. Jeg blir veldig fascinert av genier som ham.

 photo 8dbfdfd1dbd3b06c7cef0d0de4998b0e_zpsjos5c0mj.jpg  

16. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litt tysk.

17. Sover du på en spesiell side? Alltid i fosterstilling.

18. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, siden jeg er livredd for fisker, krabber, tang og tare. Men kloret i basseng gjør at håret mitt blir grønt med mindre jeg dusjer rett etterpå, så det suger.

 photo orihuela spania-3_zps1255e8fq.jpg

19. Hva bruker du helst penger på? Klær og sminke.

 

20. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal på noe moteopplegg + vors på The Thief, se Zoolander 2 med Junkyard på Sentrum Scene og så på Matoma konsert.

21. Hvordan imponerer man deg? Ved å være hyggelig, uhøytidelig, ambisiøs, genuin, ærlig og morsom. Sistnevnte er spesielt viktig, jeg elsker å le meg ihjel. Det skal ikke så mye til for å få meg til å le.

22. Er du sosial? Både og. Trives veldig godt alene men trenger også å være sosial. Jeg er både innadvendt og utadvendt, kommer an på humøret.

23. Stjernetegn? Vekten.

24. Favorittsang akkurat nå?

25. Har du tatoveringer? Ja, men heldigvis bare én, som jeg er relativt fornøyd med. En vissen rose som jeg tok når jeg var 17 år.

 photo Myth MAC1_zps8uzzjf0d.jpg

Jeg er ikke fan av tattoveringer den dag i dag, synes det har blitt så uoriginalt. Da bør du iallefall være typen til å ha det. Hadde jeg fått lov å tattovere meg når jeg var tretten år, slik jeg ville, så ville jeg forøvrig hatt denne tattisen på overarmen:

(Takk høyere makter for at det var aldersgrense)

26. En hemmelighet om deg? Jeg skammer meg over det faktum at jeg prioriterer falske negler overfor å spille på den nedstøvede gitaren min. Funker ikke å ta grep med disse klørne.

27. Har du noen gang vært forelsket? Jeg er alltid forelsket.

28. Er det noen du savner? Mjaa.. <3

29. Favoritt quote? How people treat you is their karma; how you react is yours. - «Wayne Dyer» 

30. Hvor drar du når du er trist? Hjem alene under dyna.

31. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Et kyss :*

 photo 1467891-12-1364501209928_zps7kr2ih35.jpg

32. Hva var det siste du kjøpte? En halvliter på Bjørungs.

33. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Fant den bak sofaen :)" Jeg er helt ubrukelig når det gjelder å lete etter ting, og ringer/smser heller folk for å spør hvor mine egne ting er.

34. Drømmereisemål?
Tokyo og USA.

 photo 1467891-11-1364217952177_zpswuuzsifa.jpg photo 1467891-11-1364218039337_zpswm1dltsx.jpg

35. Hvordan er du som venn? Ekte, ærlig, lojal, omtenksom, generøs. Og en liten vaktbikkje som stiller opp hvis noen kødder med deg :)

36. Hva kan holde deg våken om natta? At jeg må opp tidlig neste dag, tusen ideer og meningen med livet.

37. Hvem i Kardashian-klanen er du? En blanding mellom Kylie og Kim. Bare med talent, haha.

38. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Mob Wives, Real Housewives of Beverly Hills, Kardashians, Orphan Black, Bates Motel, Family Guy ++

39. Kan du stå på slalåm? Jeg kan, men jeg vil helst ikke. Jeg liker best akebrett og afterski!

 

40. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Gjøre meg klar, sette på vippeextensions i byn, så på middag med Body Shop.

Følg meg på Instagram @heidichic

 

New In // Urban Decay X Gwen Stefani

I dag var jeg så heldig og fikk noen herligheter fra Urban Decay i posten. Naked1-paletten, All Nighter Make Up Setting Sprayen deres og lipliner og leppestift fra kolleksjonen med Gwen Stefani

Altså, hvor digg er ikke denne rødfargen? I freakin' love it. Først fylte jeg inn leppene med lip lineren Rock Steady, og så leppestiften med samme navn over etterpå. Sammen ble de bare helt smashing! Jeg trodde jeg hadde det meste av rødfarger på leppestifter, men nope. Gwen Stefani kan virkelig røde lepper.

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1 9_zpskcw0oc3n.jpg

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1-14_zpsfn622ix8.jpg

Elsker designet <3

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1 6_zps6mzf0wbu.jpg photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1-19_zpsnrdhdspq.jpg photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1-18_zpsxqhyrucb.jpg

Jeg prøvde også ut Naked1-paletten som jeg har siklet på i evigheter, og jeg elsker den! Den er så perfekt til hverdags, med alle de fine nøytrale fargene. Her har jeg brukt Naked over hele lokket, deretter Half Baked og så Buck i globallinjen. Brukte de samme fargene under øyet også. Setting sprayen har jeg ikke prøvd enda, jeg tenkte den var perfekt å teste i helgen da jeg faktisk skal ut. Den heter jo trossalt All Nighter. Jeg har hørt at den er sykt bra, blir spennende å se hvor smashing jeg ser ut dagen derpå, høhø.

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1 11_zps0xxnwuum.jpg

Likte dere looken?

Følg meg på Instagram @heidichic

 

Mote Med Mening

På fredag var Astrid Helen, broren hennes og jeg på veldedighetsarrangementet Mote Med Mening på Gamle Logen. Dette er et årlig event, og dette årets formål er Pøbelprosjektet, som jobber med å motivere og hjelpe ungdom inn i arbeidslivet. Det var et fantastisk show, med gode artister og masse kul fashion. Alt fra brudekjoler til sommer/vårmote 2016.

 photo mote med mening poslashbelprosjektet_zps1wkpbeww.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-16_zpsupithxvr.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-15_zpsvlilzflb.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-13_zpse51c4jwp.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-18_zps66n7v4kx.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-4_zpsiffxra9w.jpg photo mote med mening1_zpsijfi9hru.jpg

Foto: Hanne Erøy

 photo mote med mening poslashbelprosjektet-5_zpsjtexl1ez.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-2_zpsqgejwaav.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-3_zpsew4rwvu3.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-6_zpswxohupw2.jpg photo mote med mening poslashbelprosjektet-14_zps7ohoyq3i.jpg

SkinCeuticals press lunch

 photo skinceuticals presselunsj press lunch_zpsperaj4pz.jpg

I dag var jeg på en presselunsj med SkinCeuticals, et medisinsk hudpleiemerke som en kun får kjøpt på klinikker. De er et «cosmeceutical», altså en kombinasjon av kosmetikk og legemidler. SkinCeuticals inneholder høye konsentrasjoner og svært aktive formuleringer, og det ligger mye forskning bak det. Spesielt har de forsket mye på antioksidanter, og er ledende på markedet når det gjelder dette.

 photo skinceuticals presselunsj press lunch-10_zps6u7fbfev.jpg photo skinceuticals presselunsj press lunch-5_zpsactzv394.jpg photo skinceuticals presselunsj press lunch-4_zpstltrrepv.jpg

Det var veldig spennende å høre på foredraget, spesielt om aksioksidanter og Resveratrol, som det nye nattserumet deres er bygget på. Resveratrol er en kraftfull antioksidant som finnes naturlig i druer, bær, nøtter og andre plantekilder. Studier har vist at det har positiv innvirkning på aldringsprosessen i huden. Antioksidanter jobber mot frie radikaler i huden, noe som er veldig viktig for å bekjempe aldring. Det finnes faktisk en del Resveratrol i rødvin. Godt at det er min nye ting da, ettersom øl ikke er det sunneste alternativet, hehe. Det nye serumet heter Resveratrol B E og koster omtrent 1450 kroner. Jeg gleder meg til å prøve!

 photo skinceuticals presselunsj press lunch-2_zpsdwuzfwmn.jpg photo skinceuticals presselunsj press lunch-6_zpsva7ktzxl.jpg

Nå skal jeg snart ha meg et glass rødvin (høhø) før jeg skal møte AstridMote Med Mening på Gamle Logen hvor det blir motevisning og artister. Gleder meg!

 photo skinceuticals presselunsj press lunch-8_zpskpycxaf4.jpg

All fluff and no substance

 photo faux fur zara sko shoes fuskepels outfit antrekk-27_zpss50txpst.jpg photo faux fur zara sko shoes fuskepels outfit antrekk-13_zpsbybktzme.jpg photo faux fur zara sko shoes fuskepels outfit antrekk-31_zpschnz2oob.jpg photo faux fur zara sko shoes fuskepels outfit antrekk1_zpsq48ndr09.jpg photo black-and-white-quote-smile-text-wearing-the-smile-Favim.com-176870_zpsb3kztlol.jpg photo faux fur zara sko shoes fuskepels outfit antrekk-30_zps0jjcv6uy.jpg photo faux fur zara sko shoes fuskepels outfit antrekk-9_zps329g356n.jpg

Pants, shoes and faux fur ZARA

Bag Bershka

Watch Marc by Marc Jacobs

 Blue my mind

 photo hm nail polish azure blue_zpsnodnas56.jpg

Lapis Lazuli by H&M

 

Jeg elsker blå negler, og har alltid hatt en favoritt blant H&M, nemlig Blue My Mind. Denne er dessverre borte i det nye sortimentet deres, men denne, Lapis Lazuli er veldig lik heldigvis. De har virkelig blitt gode på neglelakk, de holder godt og penslene er nesten helt lik Essie sine. Thumbs up.

I dag har jeg vært hos bestekompisen min og sett på den nye leiligheten hans. Nå er vi practically naboer, jei! Han tok også antrekksbilder av meg som kommer på bloggen senere i dag :) What are friends for...

Ice queen

Sponset

 photo har extensions hair extensions platinablond ice1_zpswd4ck2a9.jpg

I slutten av sist uke var jeg og satte på nye hair extensions. Hvor awesome er ikke denne hårfargen egentlig - Ice. Ikke mange som har denne inne, men heldigvis går jeg til Hilde hvor jeg får dem så lange som 60 cm. Eller jeg lurer på om de faktisk finnes i 70 cm også. Jeg må selvfølgelig klippe bittelitt av dem siden jeg er 1,55 m, ellers hadde det sett litt rart ut. Det er jo nesten halve meg, haha. De er også ypperlige om du vil ha grått hår, eller lilla for den saks skyld, fordi fargen er så kald. Da er det bare å ha i toner eller lillasjampo, så får du raskt en kul effekt.

 photo har extensions omerta ice hair-16_zpsbpisp6jg.jpg photo har extensions omerta ice hair-20_zpsllbzxzko.jpg

Denne bloggen er så overflatisk til tider (eller kanskje hele tiden) at en skulle tro utseendet er det eneste jeg tenker på, jeg blir nesten litt flau, haha. Negler, hår, bryn, lepper og så videre. Det er bare et avbrekk fra livets seriøsiteter, det håper jeg folk forstår. Men det hjelper faktisk på humøret å få ordnet seg litt, en skal ikke kimse av det. Jeg er superheldig som har så dyktige folk som hjelper meg med det ♥ Tidligere i dag var jeg på Brow Rehab, og jeg har også en ny matte NYX leppestift å vise dere. Viktige ting på agendaen i neste innlegg altså! Haha. Det er en mote- og skjønnhetsblogg, what can I say...

Fila sneaker love

 photo fila sneakers junkyard xxxy-57_zpswdafixbq.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-45_zps36lsqllr.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-87_zps1z1dt7rs.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-41_zpsxkxjj6gm.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-89_zpsidb2fqcv.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-30_zpsdtvrsswq.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-82_zpsnokmq6wm.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-103_zpslnoq9zod.jpg photo fila sneakers junkyard xxxy-104_zps0mi7t0hy.jpg

Sneakers FILA X JUNKYARD HERE

Dress and coat ZARA

Bag Bershka

Faux fur keyring HERE