hits

mars 2013

Like a zebra

 


 

FAUX FUR MINUSEY.COM

SHOES JEFFREY CAMPBELL

PENCIL SKIRT SAMSØE | SAMSØE

CROP TOP NECESSARYCLOTHING.COM

BAG ROMWE.COM


I kveld skal Anders og jeg til en kompis på Frogner å spise Raclett. Vet dere hva det er? Ikke jeg heller:P hehe, det er visst noe lignende tapas, masse forskjellige oster og kjøtt. Høres iallefall digg ut, jeg gleder meg:) Kanskje det blir en tur ut på byen etterpå også, who knows:) Likte dere antrekket?

 

Håper dere har en fin påske :)

NEW YORK: Del 2

 

 

 

 

I Meatpacking District dro vi på en fin meksikansk restaurant som het Dos Caminos og spiste og drakk Margaritas. Kjempegodt, anbefales!

 

 

Det er også mange bra klubber i Meatpacking, og vi dro på en klubb på taket på Gansevoort Hotel som vi hadde fått anbefalt. Det var syykt fett, en av de feteste stedene jeg har vært ute. Skikkelig fab, god stemning og utsikt over byen både fra inne og ute på rooftopen. Om du er gammel nok så bør du absolutt dra hit en gang du er i NYC:) Fikk bare tatt et dårlig bilde inne, siden det var så mørkt, but you get the point:P

 

 

Harlem var en av mine favorittopplevelser mens jeg var i NYC, utrolig kult å få sett hvordan det var i hooden:p Pappa gikk faktisk på skole her da han var yngre - fun fact :p Etter å ha gått litt rundt i butikker og diverse gikk vi å spiste på Applebee's i Harlem. Det var diigg mat, bare synd at alle kaloriene stod på menyen ettersom nesten ingen måltider var under 1500 kcal:P Men who cares, vi er på ferie!

 

 

Vi bodde på Hotel 17, som ligger mellom Union Square og East Village, veldig bra strøk. Det er ikke alltid like lett å finne hoteller når en skal på storbyferie, ettersom mye er for dyrt, for bråkete osv. Jeg vil jo bruke mesteparten av pengene på shopping, så det beste er jo å finne et rimelig og bra hotell! Veldig fornøyd med Hotel 17, bodde her sist jeg var her også. Det er langt ifra superfab, men det er gjennomført bra, renslig og rolig! En Woody Allen-film har faktisk blitt filmet på dette hotellet også. Enda en fun fact:p

 

 


 

Union Square ligger rett ved en kjent park og markedsplass som ofte blir vist på TV, det er veldig koselig her. Det er også en del kule butikker og matsteder på Union Square, i tillegg til subwaystasjonen.


 

 Wholefoods Market ligger også på Union Square, og det er virkelig et matmekka! Du kan gange Meny med hundre liksom. All mat er også naturlig og mest mulig uten konserveringsmidler. Det er matbarer overalt, så det er bare å plukke seg det en vil, enten det er sushi eller meatballs. Det er også et enormt utvalg av kaker og desserter - yum ♥ Og så er jo Forever 21 rett vedsiden av :)

 

   

  

 

 

Alt i alt en super tur, en av de beste feriene i mitt liv! Vil tilbake, snaaart ♥

Gel polish kit

 Jeg fikk øye på Sensationails Gel Polish Starter Kit da jeg var i USA, og tenkte med en gang at dette må jeg ha! Det var jo superbillig, og digg å kunne gjøre det hjemme selv. Jeg har vært på Shellac-kurs, så jeg vet hvordan jeg skal legge det. Ikke det at det er sånn kjempeavansert, men det er jo ganske annerledes enn å legge på vanlig neglelakk. Gel-lakk tørker ikke før du har herdet den i UV-lys og smørt på et middel til slutt. I denne pakken fikk jeg med UV-lampe og alle midlene jeg trengte for å påføre det, så det var jo flott.

 

 

Jeg kjøpte også et Removal Kit og en Removal Tool for å få bort lakken. Lakken sitter på i opptil to uker.

 

 

 

Jeg tenkte det var lurt å kjøpe noen ekstra farger i tillegg til fransk manikyr, så da kjøpte jeg rød (Juicy Sangria) og rosa (Pink Chiffon). 

 

 Du får kjøpt dette settet på Vita, online her for eksempel.

 

Gleder meg til å prøve dette, og håper det fungerer bra! Må bare ut og skaffe meg en adapter til stikkontakten først, siden den er beregnet for bruk i USA. Jeg skal oppdatere dere med evt. resultat og min endelige mening:)

 

 

Har dere prøvd Shellac/Gel-polish før?

Min sminkerutine

 

 

 Smashbox Photo Finish Primer her

 

 

Missha BB Cream her

 

 

Dette pudderet er hydrerende, slik at det ikke tørker ut huden som mange andre pudder gjør. Smashbox Halo #Light med kabuki her

 

 

Dette gir ikke så mye farge, men gir en fin glød ved å avgi skimmer. Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze her 

Dette pudderet gir en litt rosa/brun glød, veldig fin å bruke i kinnene! Fant den dessverre ikke online :\

 

 

Dette er min favoritt concealer fordi den ikke tørker ut huden under øynene. YSL Touche Eclat blivakker.no 

Jeg ELSKER denne, den er superfin til å highlighte ansiktet med. Smashbox Artificial Light #Flash kan kjøpes hos Kicks

 

 

Et slikt produkt har jeg ikke prøvd før, men jeg likte dette pudderet veldig godt. Du påfører det med børste på kinnene, så får du på en måte en rosa, blush/highlighter glød. NYX Illuminator #Chaotic her

 

 

Denne paletten er en favoritt hos mange! For de som ikke liker de meste knalle fargene på øyelokkene, er det greit å variere litt med forskjellige nude-nyanser. Urban Decay Naked2 her


 

Jeg tegner veldig tykke kajallinjer på øyelokket, så denne funker fint.


 

Denne kjøpte jeg i USA nettopp, vet ikke om de har fått den i Norge enda. Når den tørker blir den matt svart, så den er fin til smokey eyes for eksempel.

 

Denne liker jeg veldig godt, spesielt gelen med farge i. Gelen kan også brukes i løpet av dagen til å freshe opp brynene.

 

Kjempefin shimmerfarge, som ikke blir mørk på leppene. Får leppene til å se større ut. NYX pump it up lip plumper nelly.com
Det var da min sminkerutine:) Liker dere slike innlegg?

Asymmetrical 

 

SKIRT SHEINSIDE.COM


SHOES HERE

 

BOMBERJACKET ZARA

 

 

Kjøpte disse flatformsa da jeg var i USA, og får litt feelingen av Emma Bunton fra Spice Girls. Haha, de er jo huge og drøye, men jeg liker dem. En må jo gå med det en liker selv, selv om ikke alle andre liker det - det er jo det som skaper en personlig stil. Skjørtet er fra sheinside.com, en av mine samarbeidspartnere. Jeg plukket ut dette fordi jeg elsker asymmetriske ting, og så kan jeg ikke huske å ha sett et slik skjørt før. Hva synes dere?

 

 

NEW YORK: DEL 1

 

 

China Town var en morsom opplevelse. Fikk ikke sett det sist gang jeg var her, så det var gøy å endelig se hvordan det var. 

Vi satt oss på en restaurant og testet ut noen asiatiske øl som var ganske gode. Maten derimot var vi ikke så heldige med:p

 


 

Vi dro på Woodbury Premium Outlets som var ca en times kjøring med buss utenfor Manhattan. Her var det over to hundre forskjellige butikker. Outlets har som oftest billigere designervarer enn det du finner i de vanlige butikkene, så her kan du gjøre mange gode kupp! 


 

Dolce & Gabbana Michael Kors

 

 

 

Bleecker Street er en koselig gate som er rett i nærheten av hvor Carrie fra Sex og Singelliv bodde. Her har du mange designer- og vintagebutikker i et rolig og sjarmerende strøk.

 

 

 

Måtte innom det berømte bakeriet fra Sex og Singelliv (igjen)


 

 

 


Hva kan jeg si? Times Square er fullt av lys, billboards, broadway-musikaler og turister. Det er faktisk litt harry her, om jeg kan si det:p

 

 

 

Ville bare tipse om mine Starbucks-favoritterChocolate Frappuccino og Passion Tea - yummy! (Nå kommer jo Starbucks til Oslo City snart)


 

Og også, hvis du er i NYC, så må du virkelig prøve kakene der. De er som regel altfor søte, men litt av en opplevelse likevel. Her - New York Cheese cake.

 

 

Mer kommer i et senere innlegg :)

 

My favorite lashes

 

 

 

 

 

Jeg var på leit etter noen fine falske vipper da jeg var i New York. Elite Eye Lashes #19 var de første som fanget øyet mitt, og jeg må si at jeg ble superfornøyd! Jeg elsker den rufsete looken, som om du har hatt litt mascara på dem, og så er dem passe lange. De er også superenkle å ta på, for de passer øyeformen (min iallefall) helt perfekt, de bøyer seg liksom så fint så det tar ikke lang tid å ta dem på. Jeg kjøpte også lim siden det ikke fulgte med, Duo eyelash adhesive i gjennomsiktig vannfast, og en i en mørk tone. Denne limen var superbra, og er drøy i bruk. Det er verdens bestselgende vippelim, og du får kjøpt det på makestyle.no her. Har hørt at det selges på Cubus også.

 

Duane Reade, vanlig drug store i NYC

 

Jeg har dessverre ikke klart å få tak i et sted online å kjøpe vippene, jeg så det var andre utenlandske bloggere som heller ikke kunne gi linker til leserne sine fordi det var umulig å finne dem online:( Men hvis du drar til USA en gang vil jeg anbefale deg å gå innom Duane Reade, hvor du kan få kjøpt disse vippene (ikke alle DR har dem, men mange). Eller kanskje dere kjenner noen som kan sende dem i et brev fra USA? Vippene koster bare 2.99 dollar pr stk, så jeg hamsret mens jeg var der. De kan også brukes om igjen, det er bare å dra limen forsiktig av, eller vaske den av etter bruk.

 

Victoria's Secret

 

 

 

 

 

 

Her om dagen var jeg på Victoria's Secret i Soho. Som regel er jeg mer interessert i sminken og hudpleien de har der, enn selve undertøyet (kjedelig å bruke penger på:p). Men jeg fikk faktisk hjelp til å få finne min eksakte BH-størrelse, noe jeg har ønsket lenge! Jammen har jeg gått med feil str i alle år. Hvem skulle tro jeg hadde D-cup liksom?! Haha, slapp av, det var 70D, men likevel hadde jeg aldri gjettet meg frem til det. Jaja, så nå vet dere BH størrelsen min også. Uansett, det var kjempehyggelig å få litt hjelp. Etter de hadde funnet ut størrelsen, fikk jeg sikkert ti forskjellige BH-typer å prøve, for å finne ut hvilken stil jeg likte best. Deretter skrev de opp størrelsen og typen på et personlig kort, og så var det bare å shoppe i vei. Hvis dere drar på Victoria's Secret en gang, vil jeg anbefale dere å gjøre det samme, utrolig nyttig å få litt hjelp!

 

I tillegg til litt undertøy kjøpte jeg en del stæsj til huden, for det meste bronzere, hehe. Den ene store børsten med bronzer innebygd i er litt genial, for den er gigantisk og flott til å bronze hele kroppen med. Eller du kan bruke den på bare halsen og decolette, for å jevne ut eventuelle skiller. Fort gjort! Er dere fan av Victoria's Secret?

Life is peachy

 

 


 

Hei hei folkens:) Beklager at bloggingen har vært dårlig de siste dagene, jeg tenkte jeg ikke skulle henge meg for mye opp i bloggingen mens jeg var på ferie, slik at jeg kunne slappe av litt. Men mange bilder har jeg tatt! Her er antrekket fra dag 3 i New York. Elsker den nye kåpa mi fra Zara. Det var et sånn øyenblikk da jeg var i Zara-butikken i Soho at jeg så på kåpa i ett millisekund og bare tenkte: "Den må jeg ha". Det var før jeg hadde brukt opp alle pengene mine her, vel og merke. Skal si tusenlappene har flydd, og i ettertid har jeg måttet beherske meg selv litt. Jeg kunne sikkert shoppet hele ferien konstant mens jeg var her, hadde jeg hatt nok penger. Det er så SYKT bra shopping, og prisene er syke de også.

 

Jeg har som sagt tatt masse bilder her, og kommer til å blogge litt i ettertid i forhold til hva jeg har opplevd her, for å kunne utnytte ferien til det fulle mens jeg er her. Håper det går bra:)

 

Likte dere antrekket?

 

 

Sorry about not updating the blog too frequently the last couple of days. I've been trying to not pay too much attention to the blog while I'm on vacation, so that I can relax a bit while I'm here. I have taken loads of photos though, so I'm going to post some blogs later. This is my outfit from day 3 in NYC, do you like it?

NEW IN: Marc by Marc Jacobs

 

Kjøpte nytt mobildeksel i går fra MBMJ, i gull og rosa. Søtt?;D Tok også manikyr som du ser, for 40 kroner (!) Slengte likegodt på en pedikyr og massasje i samme slengen.


 

Kjøpte også denne vesken fra Marc by Marc Jacobs. Jeg så meg lenge rundt i butikken før jeg endelig fant en jeg likte, hadde egentlig ikke store planer om å kjøpe en veske for jeg hadde ikke lyst på de med standard dog-tag. Men så fikk jeg øye på denne helt nye modellen som het Show Off. Er superfornøyd med denne ♥ Minner meg om Alma'en til Louis Vuitton. Denne kostet 580 dollar, ca 3200 kroner. 

 

Hva synes dere? :)

Oversized trench

 
 

 

 

 

Her har jeg på meg noen av mine siste innkjøp fra New York. Den oversized frakken er fra Topshop, samme med den svarte crop toppen. Skoene er Big Lita fra Jeffrey Campbell. Jeg har ønsket meg dem en stund, og så fikk jeg dem for snaue 500 kr, siden det var halv pris på dem her. Kupp! Skjørtet kjøpte jeg i Norge på Samsøe | Samsøe. Hva syntes dere om antrekket?

 

 

I'm wearing some of my latest purchases from NYC here. The oversized coat is from Topshop, and so is the black crop top. The shoes are Big Lita by Jeffrey Campbell. I've wanted them for a long time, and I got them on half price. Loves it! The pencil skirt I bought in Norway, from Samsøe | Samøe. What do you think of the outfit?

Day 2: New York

 

 

 

I går gikk dagen til god mat og masse shopping. Vi spiste frokost på et koselig sted rett ved hotellet. 

 

 

US flag in Converse. I denne butikken kunne du designe og lage dine egne Converse-sko akkurat slik du ville ha dem.

 


Litt kake innimellom shoppingen - Red velvet cake og Black forest cake. Altfor søtt selvfølgelig.

 

 

Top Shop in my ♥ ! Når du får frysninger og tårer i øynene når du står og ser deg rundt i en klesbutikk - da vet du at du elsker mote. Det var så SYKT mye fint der!

 

 

Soho er virkelig et utrolig bra strøk og shoppe i. Hele Broadway gaten er fullt med alle slags sko-, sminke- og klesbutikker en skulle trenge. Dette er en av de beste shoppingrundene jeg har hatt i mitt liv, fant så mye fint og så billig i tillegg. This is heaven ♥


 

På kvelden dro vi og spiste på et italiensk sted som het Gnocco i East Village. 


 

Deretter dro vi på den største rooftop-baren i NY, 230 Rooftop

 

Utrolig kult å ha Empire State Building så oppi trynet:p og fantastisk utsikt over byen :)

Hello, New York

 

 

Hei folkens :) Anders og jeg har dratt til New York for en uke. I dag har vi bare shoppet, spist god mat og sett oss rundt omkring i området hvor vi bor. Hotellet vårt ligger mellom Union Square og East Village i Manhattan, et veldig herlig strøk. Bodde her sist jeg var i New York også.

 

 

Jeg gikk amok (som vanlig) i disse såkalte Drug storene, som inneholder alt annet enn medisiner:p hehe... Virkelig himmelen for en skjønnhetsgal blogger! BILLIG sminke, neglelakker og frisørprodukter! 

Anders måtte omtrent dra meg ut av butikken, ettersom jeg kan stå i to timer og bare glane på alt. Jeg kjøpte maasse nice, får ikke tid til å legge det ut nå så skal gjøre det senere. Flere oppdateringer fra turen kommer også senere! 
Union Square, Manhattan

Vitamin C mask

 

Jeg var så solbrent i går etter solarium (fysjameg) at jeg følte jeg måtte "redde" huden min i ansiktet. Jeg kom på at jeg hadde fått en Home Spa Vitamin C-maske fra Make Up Store i en goodiebag forleden, så da gikk jeg i gang med å lage den. Jeg blandet 0,4 dl med vann med masken og rørte sammen til det så ut som en vaffelrøre. Deretter penslet jeg det på ansiktet med en ren foundationbørste.

 

 

 Den begynte å stivne, og etter 10 min begynte den å flasse noe utrolig mye av ansiktet. Jeg dro av det meste, og tok resten bort med varmt vann. Etterpå var huden utrolig fresh, jeg følte nesten jeg hadde fått et nytt lag med hud. Huden ble mye mer fuktig enn den hadde vært, og jeg kjente at det ikke "brente" i ansiktet slik det gjorde. Vitamin C er utrolig bra for huden, og denne masken var designet for "premature aging" altså for tidlig aldring av huden, noe som kan skje fort ved overdreven soling. Denne masken koster rett over 200 kr tror jeg, med flere masker i pakken. Fåes kjøpt på Make Up Store-butikker.

 

Av og til er det greit å unne huden litt ekstra, og kjenne på litt velvære! Den viktigste pleien huden din får er av dine hudpleierutiner, det nytter ikke å dra til hudpleier av og til for så å ikke pleie ansiktet hjemme. Så ta deg tid til å skrubbe og legge maske på huden av og til, det kan gjøre stor forskjell! 

Tilbake på blogg.no!

 

 

Etter en del måneder hos femelle.no har jeg bestemt meg for å bytte tilbake til blogg.no. Det har vært veldig hyggelig å blogge for femelle.no og jeg har fått mange fine erfaringer! Men jeg savnet litt topplista og andre funksjoner her på blogg.no, og så er det enklere å holde kontakten med mine lesere her føler jeg. Dere kan sende meg meldinger og så får en varsel når noen har svart på en kommentar (for dere som har blogg iallefall:). Det blir litt enklere for meg å følge med på bloggene deres også. Så jeg håper virkelig at dere vil følge meg videre, jeg har blitt så glad i mine lesere! ;)

 

Jeg måtte manuelt overføre innleggene fra femelle.no, så jeg har tatt med en del derfra. I tillegg ligger alle de gamle her fra før jeg byttet :) Og så kommer det selvfølgelig fortløpende nye innlegg :) Jeg har også en webdesigner som skal fikse litt på designet etterhvert, slik at jeg får sidebar osv. Jeg kommer til å flytte mine eksisterende bloglovin-følgere over til denne siden, så om det er noen nye som vil følge meg på Bloglovin' så kan dere gjøre det her: 

 

Follow on Bloglovin

 

Gleder meg til å blogge her igjen! Hva synes dere om at jeg er tilbake på blogg.no? 

Flower headpiece

 

 

head piece flower6

 

 

head piece flower3

 

 

head piece flower2


Fikk denne lekre saken i posten her om dagen fra asos.com. Jeg er ikke helt fan av hatter, men head pieces synes jeg er skikkelig kult! Nå er denne solgt ut, men du finner mange andre kule ting til håret på asos her.

 

I dag har jeg vært på spinning med Camilla og Isabella, det var slitsomt men herlig. I morgen skal vi på Fast, fit & faboulous-timen. Den er ikke fullt så faboulous som reklamen for Elixia på TV viser, men det er absolutt en av mine favorittimer. Den inneholder styrke, kondisjon og yoga på slutten - noe som er utrolig herlig og avslappende etter en god treningsøkt.  Noen som så Paradise Hotel i kveld btw? Jeg fikk så lyst å være der, hadde vært awesome å hilse på Paris Hilton, haha. Jeg hadde blitt helt starstruck! ;P

Golden cuff rings

 

cuff rings collage1

Bilder lolalagerfeld

cuff rings 2

 

Jeg ville bare tipse dere om disse cuff ringene i gull fra H&M. Jeg var på jakt etter noen i gull som var helt enkle, og de her var helt perfekte :) Kjøpte en pakke i S og en i M slik at jeg kan ha dem innerst og ytterst på fingrene, som på bildene overfor. Kr 49,- pr/pakke. 

Årets mest kvinnelige event

 

malene birger tampons for free event13

 

 

malene birger tampons for free event12

 

 

malene birger tampons for free event9

 

 

malene birger tampons for free event2

 

 

malene birger tampons for free event

 

 

malene birger tampons for free event3

 

 

malene birger tampons for free event4

 

 

malene birger tampons for free event1

 

 

malene birger tampons for free event6

 

 

malene birger tampons for free event10

 

 

malene birger tampons for free event11

 

malene birger tampons for free event7

 

 

malene birger tampons for free event8

 

I dag feiret jeg kvinnedagen sammen med mange andre kvinnelige bloggere samt min venninne Tina, i by Malene Birger-butikken i Parkveien. Det var nemlig duket for årets mest kvinnelige event i regi av Tampons For Free! Vi fikk servert herlig cava, cupcakes, snop og stappa goodiebags med produkter fra blant annet Make up store, sebamed, Kremmerhuset og by Malene Birger. Vi fikk også et foredrag av Kristin Gjelsvik (styleconnection) hvor hun fortalte om sin vei til å bli en av Norges toppbloggere, og tilværelsen som toppblogger. Veldig interessant å høre på!  Etterpå opptrådte Shackles i butikken, to veldig dyktige sangerinner. Alt i alt, en herlig kveld. Møtte også på min søte femelle-"kollega" Marie Wolla:) Kos!

 

Håper alle kvinner har hatt en strålende kvinnedag! :)

Gina tricot favorites

 

gina tricot favorites1

1. Carmen leggings here 2. Juliet knitted cardigan here 3. Carolyn shirt here 4. Bree patch jeans here 5. Deborah trousers here 6. Juno skirt here 7. Katarina skirt here 8. Ella trousers here  

 

Gina tricot har mye fint for tiden, var innom her om dagen og fant mye jeg likte. Liker spesielt godt det asymmetriske skjørtet (nr 7)! Jeg fant det ikke i butikk men de har det iallefall på nett. :)