hits

mars 2015

The naked eyeMåtte bare anbefale dere et dagligdags produkt som sikkert mange bruker hver dag - nemlig øyensminkefjerner. Jeg har brukt Simple en stund, men jeg måtte bruke så store mengder for å få en grei effekt, så det ble ikke så økonomisk uansett. I tillegg måtte jeg dra mye med bomull under øynene for å få bort alt, noe som absolutt ikke er bra for den tynne huden under øynene.

Nå har jeg lagt min elsk på Gentle Eye Makeup Remover fra glo therapeutics. Den er oljefri, men fjerner skånsomt og enkelt øyensminken, til og med vannfast sminke. Det er så digg å slippe å stresse for å få av sminken! Den er både allergi- og klinisk testet for å være ikke-irriterende for den sarte huden under øyet.

Den inneholder Aloe Vera som er sterkt anti-inflammatorisk og som helbreder og fukter betent hud. Aloe Vera har også evnen til å stimulere kollagen og elastin-syntesen og hjelpe til å fjerne døde hudceller. Gentle Eye Makeup Remover inneholder også Hyaluronsyre, Sakkarid isomerat, Lavendel og grønn te, som alle har fordelaktige egenskaper for huden.


Viktig å velge produkter som er effektive og bra for huden! Hvilken øyesminkefjerner bruker du?

Mine favoritter: kroppsprodukterNå er det en stund siden jeg har skrevet om skjønnhetsprodukter, derfor ville jeg lage et innlegg om mine favoritter innenfor kroppspleie. Jo eldre jeg blir, jo mer opptatt blir jeg av det, merker jeg. Og akkurat nå bruker jeg noen supre produkter, som jeg gjerne vil fortelle dere om.

Carita fluide de beauté 14, Couture Edition 100ml: ad link

Dette er flaggskipproduktet til Carita, som nå har kommet i en couture-forpakning i forbindelse med Caritas jubileum. Til vanlig kommer den i en gjennomsiktig flaske. Denne oljen gir kjempe god pleie til tørr og veldig tørr hud, og den kan også brukes i håret. Oljen tilfører næring til huden og etterlater den myk, frisk og med en masse fuktighet. Inneholder Vitamin A,E og F som kjemper mot dehydrering. Den lukter også kjempefriskt av sitrus! Jeg pleier å bruke den på leggene mine etter at jeg har dusjet, og på andre tørre områder på kroppen.

Du kan kjøpe den her.


Rituals Yogi Flow, foaming shower gel 200ml:

Dette stilige dusjskummet minner om et barberskum, ettersom den kommer ut av flasken i samme konsistens, og etterhvert begynner og skumme. Jeg elsker dette produktet ikke bare på grunn av det kule designet, men også fordi shower gelen lukter helt nydelig og originalt, og gir en følelse av velvære i dusjen. Jeg klarer ikke å beskrive lukten, men den inneholder de økologiske ingrediensene mandelolje og indisk rose, som har en avslappende effekt på kropp og sjel. Mandeloljen er også med på å gjenoppbygge hudens fuktbalanse.

Du kan kjøpe den på Kicks her.


Matispa Detox Body Polysensory Active Oil 200ml:

Denne oljen er kjempe herlig til å massere med. Den virker rensende og bedrer utskillelsen av avfallstoffer, i tillegg til å stimulere mikrosirkulasjon. Den forebygger også tap av elastisitet i huden. Lukter helt nydelig, og en blir avslappet av å bruke den.

Du kan kjøpe den her.

Hempz Original Sugar Body Scrub 176g: ad link

Denne skrubben lukter sukkerspinn, og er en glede og bruke i dusjen. Det er en sukkerskrubb som skånsomt eksfolierer og nærer huden, og en får en silkemyk med en fantastisk glød. Hempz Sugar Body Scrub inneholder 100% ren organisk hempfrøolje, og er uten parabener og gluten.

Du kan kjøpe den her.

 

Carita Firmness Revealing Cream 200ml:

Denne kremen har blitt en stor anti-aging favoritt hos meg. Den skal brukes på de områdene du føler for å stramme opp, for eksempel magen, lårene og rumpen. Den øker hudens fasthet og styrker hudens elastisitet, i tillegg til å jevne hudoverflaten og hudtonen. Den er også mykgjørende og utglattende, så den er med på å få kroppen til å se best mulig ut. Jeg bruker den ikke på hele kroppen, men på de områdene hvor jeg trenger å stramme opp huden.

Du kan kjøpe den her.

 

Bliss Fatgirlslim Hide & Glow Sleek 113g:

Dette er en genial kroppspray som er fin å bruke på for eksempel bena, for å jevne ut huden og få den til å se flawless ut. Sprayen inneholder litt pigmentering og shimmer som dekker over ujevnheter, i tillegg inneholder den oppstrammende ingredienser. Et veldig godt produkt, som tar to fluer i en smekk. Jeg pleier å bruke sprayen på bena når jeg skal gå i kort kjole på fest, for eksempel.

Du kan kjøpe den her.

 

Bliss Fatgirlslim Arm Candy 125ml:

Hvem av oss har vel ikke vært redd for å gå ermeløs? Arm Candy er en "arm-perfeksjonerende" krem som har vist seg klinisk å redusere rødhet samtidig som den gir et fastere, glattere og mer tonet utseende på armende. I tillegg inneholder den en massasjeapplikator slik at du enkelt kan massere kremen inn i huden. Den inneholder et kompleks av melkesyre, koffein, hvit safir og fuktighetsgivende perler, som er med på å stramme opp og jevne ut huden. Den inneholder også shimmer, som gir en fin overflate på armene. Jeg bruker den som regel når jeg skal gå ermeløs, men den er også fin å bruke annenhver dag for å stramme opp armene og forebygge slapphet.

Du kan kjøpe den her.

 

Bruker du noen av disse produktene?

Faux fur & Timbs
Faux fur Chicwish HERE // Sweater SheInside HERE // Timberland boots Zalando.no HERE // Backpack ZARA (ad links)

 

 

Hallaoen :) I natt har jeg sovet som et lite lam, og akkurat nå sitter jeg og venter på at Anders skal komme innom med den beste frokosten - McToast! Mmm. Veldig irriterende at de kun serverer det om morgenen! Har litt lyst å dra på kino senere i dag, må sjekke om det er noe gøy som går. Hva skjedde forresten med det verste snøværet som kom her om dagen? Dagen før var det vår omtrent, og så våknet jeg opp til en snøstorm, og selvfølgelig var alle trikker kjempeforsinket. Det var en hyggelig morgen... Men nå fikk jeg iallefall muligheten til å bruke den nye fuskepelsen min, var den ikke kul?! ♥

Side2-jubileumsfest


Jon og meg


Storesøsteren til Chioma, Chioma og StinaKristin


Gilan og kjæresten

Bilde lånt av Stina


Dress Romwe.com


 På torsdag var jeg på Side2-jubileumsfest, og det var kjempe gøy :) Side2 fyller nemlig 10 år i år, wuhu! Først var jeg på vors i de nye lokalene til Nettavisen på Grensen, hvor vi minglet og drakk. Deretter dro vi videre til Hotel Rosenkrantz hvor det var stor fest. Jeg møtte mange nye og mange kjente, og det var veldig hyggelig. Det var også sånn photobooth der, hoho, kjempegøy! Klarte selvfølgelig å miste bildene mine, men heldigvis hadde Stina lagt dem ut på bloggen.


Nå har det vært så dårlig med innlegg på bloggen i det siste at ja, jeg må bare skjerpe meg. Har hatt mye å gjøre, har nemlig flyttet, så dere får unnskylde meg! Det vil bli mer oppdateringer fra nå av :)

 

#side210år #side2jubileum #side2jubileumsfest

My new beauty companion

Tenkte å introdusere dere til mitt nyeste tilskudd innen hudpleie - Clarisonic Aria. For å være helt ærlig så har jeg ignorert denne børsten i lengre tider, for det virket som en «gimmick». Altså noe som ser fancy ut men som ikke får jobben gjort. Nå har jeg absolutt endret mening, og jeg kan fortelle dere hvorfor.

Denne saken sørger for at sminkefjerning blir en enkel prosess, uten mye sliting med bomullsdotter på ansiktet for å få bort all sminke. Som regel når jeg vasker meg med renseproduktene mine så er det nesten alltid noe igjen, hvis jeg glir over med en bomullsdott etterpå. Det er kjipt å føle at jeg ikke har fått absolutt alt av, og det er kjipt å måtte vaske ansiktet to-tre ganger for å få av alt. Noen som kjenner seg igjen?

Hvordan fungerer den?

Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene.

Min opplevelse med Aria

Nå har jeg brukt Aria i to-tre uker, og det er seriøst null sminke igjen på bomullsdotten etter rens - og det tar kun ett minutt! Jeg bruker mye mer sminke enn gjennomsnittet tror jeg, så å få en helt sminkefri hud etter ett minutt er helt fantastisk, og jeg hadde ikke forventet det. Jeg har sett at en del har nevnt at de har fått en heftig glød etter å ha brukt denne, men det har jeg ikke lagt så mye merke til. Kanskje hvis du ikke er vant til å pleie huden din skikkelig, eller ikke vant til å bruke peeling, så kan du få denne effekten. Jeg har derimot fått litt mindre porer av å bruke den, siden den renser sånn i dybden.

Hvor ofte bør jeg bruke den?

I begynnelsen brukte jeg den både morgen og kveld, men nå bruker jeg den kun om kvelden. Den har en mildt eksfolierende effekt, så det kan være litt mye to ganger daglig. Dette må du se an på hudtypen din, og også justere hastigheten deretter. Aria har tre hastigheter som du kan velge mellom.

Den kommer med en lader som du må sette den i 24 timer første gangen før du bruker den. Deretter holder den i 2-4 uker, avhengig av hvor mye du bruker den. Det som er digg med Clarisonic Aria, er at den piper når du er «ferdig» med ett område, for eksempel pannen, slik at du vet når du skal gå videre til kinn osv. Det er ikke så enkelt å tenke seg til ett minutt selv, så jeg setter veldig pris på denne funksjonen. Den gir også beskjed når den begynner å gå tom for batteri.

Den kommer også med en egen Clarisonic-rensegel, men du kan bruke dine egne produkter. Jeg syntes det var fint å begynne med Clarisonics egen, til jeg fikk feelingen av hvordan den fungerer. Det er viktig å ikke trykke børsten helt inntil ansiktet, men å gli den lett over ansiktet. Hvis ikke kan du ende opp med litt rød og øm hud.

Clarisonic Aria koster 1550,- og kan kjøpes her.


Har du en Clarisonic? Hva synes du om den?

Sponset produkt

Short hair


Klippet håret kort i dag. Jeg gjorde det selv altså - så ikke skyld på frisøren min om det ikke er helt on point, haha. Vi skulle uansett klippe det kortere, og jeg klarte selvfølgelig ikke å vente, så jeg choppet det av selv. Jeg liker lengden kjempegodt, og kommer til å kjøre det fremover - må bare få en profesjonell klipp:P Er så herlig med forandring, aah.

Likte dere lengden på meg? Følg meg gjerne på Insta, @heidichic !

Springy


Shoes HERE // Trousers Angelica Blick for Bik Bok (similar here) // Turtleneck Bik Bok (similar here) // Bag ZARA (similar here) // Coat Top Shop (old)

 

Girls be like...


...got my nails done.

 

Jeg ble skikkelig happy når jeg fant ut at jeg kunne ta vanlig neglelakk oppå akrylneglene mine, uten at de blir ødelagt. Da kan jeg bytte litt på farger av og til. Utrolig digg å ha lange negler, love it! Jeg har bare hatt det én gang før, så jeg er ekstra excited, hehe. Jeg går til Yvonne på Omerta i Oslo, superflink negledesigner.

Jeg har fått mange forespørsler om sminken min i det siste, og om jeg kan lage en sminkevideo. Dette kan jeg gjerne gjøre, jeg må bare finne ut hvordan jeg filmer uten hjelp fra andre. Når jeg hadde det andre speilløse kameraet så var det så enkelt, og da lagde jeg jo en del videoer. Men nå er det altfor lenge siden, så jeg skal prøve så godt jeg kan å fikse en bra video.

Hva skal dere denne lørdagen?

Busy bee


Crop top HERE // Lipgloss HERE // Jeans Bik Bok  // ad links

Jeg er så utrolig travel for tiden at jeg får såvidt tid til å blogge, men jeg fikk iallefall tatt noen bilder i går. Når denne dagen er over er nok mye i boks, og da kan jeg begynne å blogge som normalt igjen. Enn så lenge så får dere ha en fin torsdag, i morgen er det helg! Wii :)

Leopard & laceLace shorts romwe.com HERE // Leopard bomber jacket HERE

Selv om det ikke er helt vår ute enda, så er det ikke langt unna, og jeg er bare überklar for litt lettere klær. En kan iallefall øve seg inne så lenge! Det virker så utrolig fjernt å kunne gå ut i en jakke og shorts, men det skal bli så digg. Nå handler jeg utelukkende til vår og sommergarderoben, vinteren er long gone i mitt hode. Dessuten kan en alltids slenge på seg en god frakk eller kåpe utenpå de lettere klærne mellom sesongene.

/Although it is not entirely spring outside yet, it's not that far away, and I'm just über ready for some lighter clothing. It seems so incredibly distant being able to go out in a jacket and shorts, but it will be amazing soon! Now I'm shopping solely for my spring and summer wardrobe, winter is long gone in my head. Also, you can always throw on a good coat on top of the lighter clothes in between seasons.

Leather on leather
Leather jacket Junkyard.no (on sale) // Blouse HERE // Leather pants ZARA // Clutch Bik Bok // Shoes Stradivarius

Baseball shirt


Baseball tee junkyard.no HERE // Adidas leather shorts junkyard.no HERE // Timberland boots HERE // Trench coat Bik Bok // Back pack ZARA


Jeg fikk tilbud om å bli med til Kollen i dag for å se på Verdenscupen, men noe i meg trives bare ikke på fjellet og i snøen. Tror det er den lille amerikaneren inni meg som synes det blir for erkenorskt, men så er jeg ikke akkurat et friluftsmenneske heller. Har knapt nok klær til å klare meg på fjellet! Men jeg gråter når vi får gull, altså. I'm a sucker for big dreams. Så jeg sitter inne med en kopp kakao og radioen på full guffe. Uansett så har jeg nok å gjøre her hjemme i dag. Store forandringer på gang, hjelp. Mer om det senere.

Baseballskjorten jeg har på meg er forresten fra herrekolleksjonen til Junkyard, jeg har den i størrelse XS, samme med skinnskjortsen fra Adidas.

Enjoy the simple things

Som regel er det de enkle tingene i livet som gir meg glede, som for eksempel en god kopp kaffe foran dataen, eller den gangen jeg oppdaget Antibac hånddesinfeksjon skum, haha. Jeg er helt avhengig av Antibac, og når jeg så denne nyheten for en stund siden, tenkte jeg at den var perfekt å ha i hus. Det er så praktisk, og perfekt å ha på badet eller på kjøkkenet når en lager mat. Jeg pleier å ha et skum ved siden av håndsåpen på badet, og et ved kjøkkenvasken.

Jeg oppdaget først hånddesinfeksjon da jeg gikk første året på helse og sosial på VGS. Da skulle vi gni det inn på hendene, og uten at vi visste det på forhånd fikk vi etterpå et UV-lys som viste hvor mye av hendene vi hadde fått dekket med spriten. UV-lyset avslørte at det er viktig å gni det inn i hver krinkel krok av hendene, for det er mye som ikke blir dekket om en bare slenger det på. Så husk å være nøye med det. I tillegg skal hendene skal være våte i minst 20 sekunder for å få optimal antibakteriell effekt. Etterpå fordamper spriten og hendene er tørre.

Til vanlig bruker jeg Antibac i hjemmet når jeg for eksempel har sittet på mobil eller pc og skal spise etterpå, og ofte spriter jeg også selve mobilen, siden den er en potensiell bakteriebombe. Bare pass på, noen materialer, eventuelt deksler kan endres ved påføring av alkohol. Før jeg skal ta meg i ansiktet og påføre sminke bruker jeg også ofte Antibac. Jeg er nøye med penger, nøkler og kredittkort - visste du at virus og bakterier kan leve på de fleste overflater i ca 48 timer, men papirpenger kan transportere et levende influensavirus i opptil 17 dager? Usj.

Antibac Pharma er et hudvennlig desinfeksjonsskum som raskt og effektivt dreper bakterier, ulike virus og sopp. Skummet inneholder også mykgjørende ingredienser som gjør at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbalanse.

 

Bruker du hånddesinfeksjon?

I samarbeid med Antibac

Sporty & glam

Sneakers Adidas HERE // Top Bik Bok (similar HERE) // Skirt Bik Bok // Faux fur and back pack ZARA // Rings gina tricot and Sif Jakobs

 

Jeg gjør nesten all shoppingen på internett for tiden, så det er helt uvant å gå i vanlige butikker. Jeg var på Bik Bok her om dagen og fant et par ting som jeg likte skikkelig godt, spesielt denne pusegenseren med høy hals og det sporty skjørtet. Jeg liker best å ha en sporty stil mikset med noe mer pyntet, for hvis det blir for pyntet føler jeg meg altfor feminin og «stiv». Derfor passet den gamle fuskepelsen min fra ZARA godt sammen med det sporty skjørtet, joggesko fra Adidas og en skinnryggsekk. 

Balanse er for meg det viktigste når det kommer til stil, og det gjelder å finne den balansen som passer deg best. Noen liker kanskje en stivere stil, mens andre føler seg mer komfortable med en mer avslappet look. Og ikke minst kommer det an på dagsformen.

French ombre / Halv pris på negler!I dag har jeg vært hos Yvonne, negledesigneren på Omerta i Bydgøy Allé, hvor jeg fikk satt på nydelige negler. Jeg bare elsker resultatet - både den spisse formen og fargene som glir så fint inn i hverandre. Klarer ikke slutte å se på neglene mine! Hendene blir så mye mer feminine og fingrene virker mye lengre og slankere med en gang.

Yvonne har drevet med negler i 17 år. Hun ble utdannet negletekniker på TL Akademiet i 1998, og har drevet sin egen salong i flere år før hun begynte som fagansvarlig lærer på TL Akademiet. I 2012 kom hun på 1. plass i gelé og 2. plass i akrylnegler i NM. Hun har i tillegg en 3. plass i Nordisk Mesterskap og 12. plass i VM. Jeg merker på henne hvor utrolig dyktig og profesjonell hun er når hun legger neglene, og resultatet snakker egentlig for seg selv - en perfekt ombre fransk manikyr! Hun tilpasset også fargene slik at de skulle passe til min hudtone. Det tok cirka 1,5 time å legge dette settet.

Med tilbudet nå koster et slikt sett med tre farger kun 625,- istedetfor 1250,-

 

Resten av prisene finner du HER.

 

Det beste av alt, Yvonne har nå et tilbud på -50% på negler! Tilbudet varer frem til 30. april 2015. Du kan bestille online HER eller ved å ringe 97973322.

Du finner prislisten HER

Sponset behandling

Dåp

Bag Love Moschino // Dress ZARA // Blazer Vero Moda // Pumps H&MJeg glemte å poste disse bildene fra dåpen til nevøen til Anders og Fredrik for noen uker siden. Jeg hadde på meg favorittkjolen min fra ZARA, den passer superbra til sånne anledninger. En veldig hyggelig dag med suuuupergod mat og digge kaker! Cecilie er superflink til å stelle i stand :)

Det er koselig at Kaja er sammen med tvillingbroren til Anders, da kan vi alltid henge sammen i familieselskaper, hihi♥

Beauty Tuesday


I dag har jeg hatt en veldig travel men fin dag. Jeg begynte dagen på Hotel Bristol klokken 10 på pressekonferanse hvor vi fikk presentasjon av nyheter fra hudpleiemerket Dermaceutics, som jeg faktisk aldri har prøvd før, men jeg er super spent på å teste de nye produktene vi fikk med hjem. Dermaceutics sine produkter inneholder høy konsentrasjon av meget aktive ingredienser som Retinol og AHA-syrer, så dette er produkter som skaper forskjell i huden. Det er vanskelig å gå tilbake til noe annet når en først har prøvd har begynt med så effektive aktive ingredienser. En vil jo alltid ha det aller beste for huden sin! Jeg skal skrive mer om mine erfaringer med produktene når jeg har testet dem.

Erlend Elias holdt også foredrag om en fantastisk foundation, Oxygenetics, som jeg virkelig ikke kan vente med å teste! Den er spesiallaget for post operasjoner og etter botox-stikk etc. Den er til og med så ren at du kan ha den på sår. Men Erlend vil ha den ut til folket, siden alle trenger en super foundation. Den skal visst vare hele dagen og har mange andre fordelaktige egenskaper. Mer også om den senere.

Etter pressekonferansen møtte jeg en kollega fra Side2 til kaffe på Olivia i Hegdehaugsveien, det var veldig koselig!

Nå skal jeg slappe litt av på sofaen før jeg går løs på de nye hudpleieproduktene - can't wait!

 

Hva har du gjort i dag?

Wrk outSculpture tights Casall HERE // Gym bag Adidas HERE // Tee Nike PRO HERE // Sneakers Nike

I dag har jeg vært så travel at jeg har ikke rukket å blogge, så dere får nøye dere med en mobilselfie. Jeg kom akkurat hjem fra trening. Kaja og jeg har vært på to timer dans, først Zumba og så Dance Hall. Det var veldig morsomt, og ikke minst herlig å komme i gang igjen! Jeg har vært syk og slapp i helgen, så merket at det var godt å føle seg litt fresh igjen.

Nå står Anders på kjøkkenet og lager kyllinglår og poteter med urter til middag. Jeg er så sulten at jeg sitter omtrent og sikler. I tillegg står 4-stjerners middag på TV - det hjelper ikke akkurat på! Mmm..

Hvordan har din mandag vært?

White & camelSneakers Junkyard.no HERE // Trousers and clutch Bik Bok // Sweater and coat ZARA

Noen bilder fra et antrekk jeg hadde på meg for noen dager siden. Denne kamelkåpen må være den kåpen jeg har fått mest bruk for på veldig lenge, bruker den veldig ofte uten å bli lei. Greit å investere i nøytrale farger på yttertøy, har jeg funnet ut.

New contouring brushes from Real Techniques

Da jeg var på skjønnhetseventet MASQ her om dagen så fikk jeg noen nye børster fra Real Techniques i goodiebagen. RT er luksus-børstemerket fra søstrene Sam & Nic Chapman, stjernene bak den kjente YouTube-kanalen Pixiwoo. Den nye Bold Metals-kolleksjonen fra Real Techniques har en enda mykere buste enn de forrige børstene. Håndtakene er laget for å få optimal kontroll og komfort. Fargekodet system tilsvarer de viktigste trinnene av makeup-programmet:

Gull = Base

Platinum = Eye

Rose Gold = Finish

300 Tapered Blush Brush

Ideell for: Blush, konturering og finishing pudder

Dekning: Middels til full dekning

Primær bruk: Påføring av blush

Sekundær bruk: Setting og highlighting

 

301 Flat Contour Brush

Ideell for: Kremer, pulver og væsker

Dekning: Middels til full dekning

Primær bruk: Konturering og highlightning for å skape definisjon

Sekundær bruk: Polere og blende foundationHer er Bold Metals kolleksjonen sammen med de originale børstene fra Real Techniques, Multi Task Brush (rosa) og Domed Shadow Brush (lilla) som har blitt store favoritter enn meg. Jeg synes nesten disse børstene er bedre enn MAC sine. Spesielt øyenskyggebørsten er en stor favoritt, både til konturering av nesen og til blending av øyenskygger. HER får du de to sistnevnte sammen med en Real Techniques foundationbørste til kun 215,-! De er utrolig billige til å være så gode.

Har du prøvd noen av børstene til Real Techniques? Hva synes du?

MASQ beauty event
På torsdag var jeg på et stort skjønnhetsevent - MASQ - på Ballroom i sentrum. Kaja var også med, og det var kjempekoselig. Først minglet vi litt, så var det ildshow og litt presentasjon av nyheter på skjønnhetsfronten. Det var også satt opp masse stands hvor vi fikk teste og fikk informasjon om forskjellige nye merker og produkter. På slutten kom to kjente youtubere fra Storbritannia, søstrene Sam og Nic Chapman, på scenen og presenterte sine nye børster som de har laget for det kjente børstemerket Real Techniques, og vi fikk noen av børstene i goodiebagsa. Weee. De var superbra. Skal skrive mer om dem senere.

Kaja og jeg ble selvfølgelig sittende igjen med litt for mange glass champagne innabords, haha. Så vi var noen av de siste som dro. Jeg fikk også med meg en goodiebag til mamma som fortsatt er på besøk, noe hun ble kjempeglad for ♥ 

Håper dere får en strålende lørdag!

Nude
Skirt HERE // Top HERE // Trench coat Bik Bok // Shoes H&M Trend // Bag Marc by Marc Jacobs


Jeg elsker det nye settet mitt fra Missguided, det er så enkelt å lett å slenge på seg sånne two pieces, en trenger liksom ikke å tenke på at det skal matche. Liker også den nye luftige trench coaten jeg kjøpte på Bik Bok i går, den kommer jeg nok til å bruke mye både i vår og sommer.

I dag har jeg vært innom Hilde en tur på Omerta, noe som alltid er like koselig. Hun er så utrolig hyggelig :) Snart skal jeg møte Kaja, vi skal på et skjønnhetsevent sammen, wiii. Ingenting er bedre for en beautyjunkie som meg.

Likte du dagens antrekk?

Teddy coat & ripped jeansTop SheInside // Shoes Converse here // Coat Surface to Air // Jeans Bik Bok // Bag Marc by Marc Jacobs

I dag har det vært helt nydelig vær i Oslo, og jeg kjenner at det er forandringer i luften. Jeg merker det på hele kroppen når vi er i ferd med å endre årstider, og det er så herlig. Jeg er ikke sånn som liker fint vær hele tiden - jeg synes det er fint med kontraster - men nå skal det bli digg med litt varmere tider. Se for deg åpne sko og pumps, lette kjoler, skjørt og vårjakker. Ahh ♥

Mamma kom seg forresten ikke hjem til Haugesund igjen i dag - på grunn av streiken var jo alle innlandsreiser kansellert. For et kaos! Jeg er glad jeg ikke skal noe viktig sted nå, synes synd på alle de som er ute og reiser og ikke kommer noe sted. Men jeg ville ha mamsen her lenger, så det passet bra for meg, hehe. Nå har vi akkurat spist et herremåltid (mamma er kokk, og en jækla god en), så nå ligger alle i hver sin kant av leiligheten og fordøyer dette - Anders foran tv og ser Liverpool-kamp, selvfølgelig. Jeg sitter på soverommet og har House-maraton. Har lagd meg frosne bananer med flytende mørk sjokolade og kokos, holder meg nemlig snopefri denne uken. Men det er utrolig godt, da! Jeg skal prøve å være mer oppfinnsom på sånn her altså, sunn snacks smaker jo også veldig godt!

 

Følg meg gjerne på Instagram for bloggoppdateringer ♥ - @heidichic


Mesh and bomber

Bomber jacket Junkyard HERE // Skirt, top and shoes H&M // Bag ZARA

 
I dag fikk jeg besøk av mamma fra Haugesund, og det var godt å se henne igjen! Vi har vært en tur i Bogstadveien og tittet litt i dag, og så tok mamma noen bilder av meg. Da vi kom hjem fikk jeg servert herlig middag (luksus!). Savner å være en liten kid på jenterommet igjen av og til kjenner jeg. 

/Today I got a visit from my mom, and it was so good to see her again! Haven't seen her since Christmas. We went shopping and then my mom took some photos of today's outfit. When we got home I got a good home made meal, loved it! Sometimes I miss being a little kid.

New in // Cut out bootie
Cut out bootie NLY SHOES here (ad link)

Adidas tee


Adidas t-shirt HERE // Leather jacket HERE // Adidas Superstar wedges HERE // Bag Moschino HERE (ad link) // Faux fur scarf Fanny Lyckman for Nelly (sold out, similar HERE) // Trousers MK&A for Bik Bok (old)

 

Noen bilder av dagens antrekk. Elsker den nye Adidas t-skjorten fra Junkyard, den er for menn, men den satt kjempebra for det. Bestilte den bare i den minste størrelsen. De har veldig mye kult til menn der, som også funker til unisex.

I dag har jeg blitt smålig syk, noe som er veeeldig irriterende, så jeg driver og hiver innpå C-vitaminer. Ellers har jeg vært på en casting i dag til en modelljobb som jeg fikk tilbud om her om dagen.

Resten av kvelden skal jeg bare se på House (er totalt hekta) og slappe mest mulig av.


Hva syntes du om dagens antrekk?

 

 

Moods of Norway SS15 party
På fredag var Anders og jeg på Moods of Norway fest på Super Duper Store i Hegdehaugsveien. Det var i forbindelse med den nye spring/summer 2015 kolleksjonen deres - Festivals & Fjords. Det er veldig mye kult i den kolleksjonen, spesielt mønstrene de har brukt. Det var veldig hyggelig på festen, og vi møtte mange bekjente. Etterpå stakk vi til Kristoffer på Frogner og så dro vi ut på Sollis. 

/On Friday Anders and me went to the Moods of Norway SS15 party at the Super Duper Store in Hegdehaugsveien. It was very fun, and we met a lot of aquaintances. After the party we went to my good friend Kris' appartment and had some drinks before we went out to a place called Sollis. 

Hva har du gjort i helgen?