hits

mars 2016

Lancôme event på The Thief

 photo DSC06889_zpss2gztreh.jpg

I går var jeg som sagt på event på The Thief i anledning lanseringen av Lancômes nye leppeoljer, Juicy Shakers. Jeg begynte å ta bilder, men plutselig begynte Dajana å filme, så jeg fikk redigert sammen en liten snutt av kvelden av materialet vi hadde, haha. Se filmen under:

 photo The Thief Lancome event cocktail shakers lipstick-13_zpsiavm6tt6.jpg

Juicy Shaker er en leppeolje som inneholder nærende oljer sammen med pigmenter for å få plumpede men naturlige, glossy lepper. De inneholder blant annet mandelolje, omega 3 og tranebærolje. De er designet som cocktail shakers, så en må riste dem før en påfører dem på leppene. Applikatoren er supermyk og den kjennes så god ut! Leppene blir superfuktige og myke. Juicy Shaker finnes i 13 nyanser. 

 photo The Thief Lancome event cocktail shakers lipstick-9_zpsh2tivkng.jpg

Culotte

 photo sort fuskepels jakke kape-9_zpsmvjphrvi.jpg
 photo sort fuskepels jakke kape-29_zpsqlgq3cef.jpg photo sort fuskepels jakke kape-30_zpsnnr5utuc.jpg

 photo sort fuskepels jakke kape-28_zpsdlnstyru.jpg photo sort fuskepels jakke kape-31_zpsxeqkxtvl.jpg

Her er resten av antrekket fra i går. Apropos i går, vi koste oss kjempemye på Lancome eventet, litt vel mye kanskje, haha. Det var veldig mye gode drinker der! Etterpå dro vi en gjeng videre på Bar Tjuvholmen. Det går nesten aldri bra når jeg er på det stedet, er kanskje én gang jeg ikke har fått blackout :O Men denne gangen ble jeg heldigvis hentet i 23-tiden. Kjenner jeg er litt skada i dag, men det begynner å komme seg. Bilder fra kvelden kommer senere! Og kanskje en film til og med, haha. Dajana er rå på filmingen :p 

xx

Sneakers Adidas Superstar Rize HERE

Faux fur coat Stars by Jonas Hallberg

Culotte pants and crop top ZARA

Bag Marc by Marc Jacobs

 

BW sneak peek

 photo sneak peek-2_zpspetfhsn8.jpg

En liten sniktitt fra antrekket i dag. Rekker ikke å gjøre ferdig mer før jeg skal møte Dajana på Champagneria straks. Deretter bærer det videre til The Thief. Det blir ikke en edru onsdag, med andre ord. Snart er det back on track tho, allerede planlagt trening med en venninne, det hjelper alltid på :p

Calvin Klein Shrunken Tee

 photo IMG_1128-1_zpsdnen52um.jpg

 photo IMG_1131-1_zpsnvuirci2.jpg photo IMG_1136-1_zpscnwvmipy.jpg

 photo IMG_1133-1_zpsb62vcd7t.jpg

 

Calvin Klein tee HERE

Calvin Klein underwear HERE

 

Hvis denne rumpa her begynner å henge en dag så sliter jeg... på tide å begynne å trene igjen! Squats, squats, squats! Og jeg som vurderte en Kardashian-behandling. Kanskje en ting jeg kan krysse av lista hvis jeg er flink nok. Jeg er faktisk glad påsken er over så jeg kan komme meg tilbake til hverdagen! Har mye å gjøre. Nå skal jeg snart i et møte, så må gjøre meg klar. Vi sees kjære lesere <3

Derfor sveiper jeg venstre på Tinder

Alle "Tindere" har sine måter å sile ut folk på, du må ta en kjapp avgjørelse basert på veldig lite informasjon, noe som ikke alltid er like enkelt. Du må bli dømmende, noen blir det på utseendet, andre blir det på den lille informasjonen en får, eller en kombinasjon. Jeg satt litt på Tinder her om dagen, og det er ikke så lett å sette fingeren på akkurat hva jeg liker, for jeg har ikke en spesifikk «type». Men jeg har funnet ut hva jeg ikke liker, tydeligvis. Dermed tenkte jeg det kunne være morsomt å lage en liten liste over what turns me OFF. 

 photo tinder9_zpscbnsglu2.jpg

 

For mye friluftsbilder: 

Du er på fjellet, på ski, hanggliding, parachuting, skauen osv. Jeg ser for meg at du er en friluftsnazi som skal ta meg med på alt dette ellers er jeg ikke «sporty» nok. Noen skriver faktisk at hvis ikke du er friluftsperson så fuck off, omtrent. Urban chick here, baby. Jeg er med på noe altså, men det får være grenser.

 

Bodybuildere:

Det kan bli for mye. Hvis du kun har bilder av at du flekser med Hulk-lignende muskler med bronzing og babyolje så er det et nei for meg. Noen andre som føler at det skriker mindreverdighetskomplekser?

 

For mye selvdigger-selfies:

Det holder at en av oss er narsissistiske. Gutter som bryr seg like mye eller mer om utseendet enn meg synes jeg er feminint, og jeg får også en følelse av at de ikke er til å stole på, da de muligens trenger mye bekreftelse fra andre på hvor pene de er. Typ fuckboys. Jeg liker at gutter er casual handsome. 

Dårlige bilder:

Jeg ser halve fjeset ditt, du er helt blurry eller har bilder fra laaang avstand. Jeg kan ikke se deg!

 

Folk som jobber på Joe & the Juice (en liten intern spøk mellom meg og venninna mi):

Det virker som om cirka 90% av de gutta der går med caps og surfer. Og alle har som første profilbilde at de jobber på Joe & the Juice, så skriver de at de er en del av «the traveling crew» eller noe. Why are you beaming with pride over this? I real life når jeg bestiller kaffe hos dem så ser de såvidt opp på meg og prater til meg som om jeg er en surfebuddy ellernoe. Eller som om at de er for «kule» for meg. What the hell :p 

Hippier:

Hvis det nesten bare er bilder av at du surfer, chiller på beachen og du ikke oppgir hva du jobber med, så får jeg følelsen av at du er litt for lite etablert eller seriøs. Hvis du har bilder av at du røyker weed i tillegg så vet jeg absolutt hvilken vei jeg swiper. 

 

Gutter som skriver at de liker naturlige jenter:

Jeg føler bare de er usikre på seg selv, jeg vet ikke. Skal jeg ikke få gå med sminken min liksom? Lol.

 

 

For snill:

Du ser altfor snill og pushover ut. Jeg ser det på hele deg. Du er en norsk godgutt som jeg kommer til å kjøre dampveivals over. Jeg er for hard for deg. Dette ser jeg med en gang, og det er disse jeg swiper fortest på.

(Jeg kan være en snill pus også, da <3)

 

Folk som har «Hvis du (insert text) så kan du swipe til venstre» i profilen:

Feministen i meg bråvåkner. Jeg får for meg at du er et sjefete, mannssjåvinistisk asshole. Bare for at du skriver det så skal jeg swipe venstre. 

 

Sykepleiere, miljøaktivister, folk som jobber med barn eller filantropister:

Utrolig noble yrker, men jeg tror det igjen går på at de er for snille. Flott at de gjør det, men... nei. Seinfeld forklarer:

 

Folk som skriver i profilen at de ikke gidder å skrive frem og tilbake, men vil møtes:

Greit, mister. Er du så utålmodig at du ikke kan veksle et par ord for å se om vi har noe til felles før vi møtes på en klein kaffedate? I'd rather text a bit.

 

Har barn:

Jeg er jo ikke viden kjent for å være glad i barn. Jeg vet ikke om det finnes unntak her... Kanskje hvis du er en deadbeat dad (neida:p)

 

Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

 

Sporty shorty

 photo fanny lyckman outfit-35_zpsyfrmxzap.jpg photo fanny lyckman outfit-10_zpsjx0oihqq.jpg photo fanny lyckman outfit8_zpsh6nia7df.jpg photo fanny lyckman outfit-23_zpsmoht2irt.jpg photo fanny lyckman outfit-21_zpsckgbtybh.jpg photo fanny lyckman outfit-30_zpslmlvmgis.jpg

 photo fanny lyckman outfit-16_zpsbkmmwsal.jpg photo fanny lyckman outfit-28_zpsl2u9fa9t.jpg photo fanny lyckman outfit-13_zps3wcnsw9v.jpg

I dag var jeg en tur i byen og møtte Ulrikke. Vi benyttet selvfølgelig anledningen til å ta bilder av hverandre. Hvis ikke dere har fått det med dere så har hun begynt å blogget igjen på Ulrikkelund.net! Loves it, hun har alltid vært den beste motebloggeren. Og obviously også en veldig bra fotograf, høhø.

Etterpå dro vi på den Franske Sal, som forresten er amazing, hvor vi hadde kaffe og litt girltalk. Ingenting er bedre enn å kunne snakke med en person om alt. I tillegg så er hun flink til å sette meg på plass når jeg sløser tiden min på visse lame folk, *kremt*. Jeg elsker folk som bare sier det som det er.

Nå skal jeg snart ut på middag og pils med noen kompiser. Det er påske! <3

xx

Skirt Junkyard HERE

Sneakers Junkyard X FILA HERE

Bomber jacket Junkyard HERE

Bag Bershka

Top Missguided

 

Misanthrope & romantic

 photo calvin klein box tshirt junkyard-14_zps2rd1dxva.jpg

 photo calvin klein box tshirt junkyard-9_zpsnhkbgmbn.jpg

 photo calvin klein box tshirt junkyard-15_zpsu6zaqtki.jpg

 photo calvin klein box tshirt junkyard-26_zps8moedcd0.jpg

 photo calvin klein box tshirt junkyard-27_zpssxjenfrd.jpg

 photo calvin klein box tshirt junkyard-23_zpsv3ctaapl.jpg

"I fall in love with everything. I also hate everything. It's very hard to be a misanthrope and a romantic."

- Marilyn Manson

xx

T-shirt CK Junkyard HERE

Sneakers Adidas Rize Junkyard HERE

Tights Primark

Bag Bershka

Leather jacket Bik Bok

Alex Sushi med Glossybox

 photo alex sushi glossybox sensai_zps3douffhe.jpg photo alex sushi glossybox sensai-17_zpsojqpwp0k.jpg

På onsdag var jeg på Alex Sushi i forbindelse med den nye Glossyboxen med Sensai. Først fikk vi noen digge velkomstdrinker og minglet litt, før vi ble med inn på kjøkkenet og fikk se sushikokken tilberede Sashimi. Det var veldig spennende å se hvordan han gjorde det. Men jeg takler ingenting som har med blod og kapping av hoder å gjøre så jeg cringet et par ganger der, haha. 

 photo alex sushi glossybox sensai-3_zpsrjofi6wf.jpg

Jeg spiser det meste utenom sushi egentlig, så jeg var litt nervøs for spise det. Har smakt det før, men har bare ikke taklet tanken på at det er rå fisk, og så har det smakt for mye fisk liksom. Men med litt moralsk støtte fra Agnes Lovise og Celina klarte jeg å faktisk å spise det. Vi fikk også Sake (en japansk shot) som vi skulle heve og drikke etter at vi hadde «hilst» på hverandre. En tradisjon i Japan. Jeg trodde Sake var heftig sterkt men det var ikke så verst.

 photo alex sushi glossybox sensai-5_zpstldoaifu.jpg

Etterpå dro vi inn i den fine spisesalen og fikk servert de andre rettene. Vi fikk også forskjellig drikke til hver rett, blant annet Manzanilla sherry, Riesling, tysk sekt og sitrussake. 

Jeg spiste til og med kamskjell! Det var ikke så verst det heller, bortsett fra en rar konsistens. Og så var det med trøffel, noe jeg ikke er så fan av. Men morsomt å smake.

 photo alex sushi glossybox sensai-9_zpsbax17n6g.jpg photo alex sushi glossybox sensai-11_zpsl0keudoq.jpg

 photo alex sushi glossybox sensai2_zpswav7xnkl.jpg

Meg og Agnes Lovise

 photo alex sushi glossybox sensai-15_zpsjgmdpoyw.jpg photo alex sushi glossybox sensai-8_zpsydccsew8.jpg

Celina og Chioma

 photo alex sushi glossybox sensai-13_zpsqloyheja.jpg photo alex sushi glossybox sensai-14_zpsxiwff2vz.jpg

Jeg likte best Sashimien! Men kanskje hvis jeg spiser det andre nok ganger så begynner jeg å like det også. Alex Sushi er iallefall et supert sted om du skal spise sushi og ha noen gode drinker. Hadde en såå hyggelig kveld! Skjønnhetsbloggere er best, hehe <3 

 photo alex sushi glossybox sensai-12_zpsqfhb7nfg.jpg

Slik ser den nye Glossyboxen med Sensai-produkter ut! Men jeg vil ikke avsløre hva som er inni siden det er halve gleden av å abonnere på disse :)

Hot red for the weekend

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant1_zpstrqlnyz1.jpg

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant5_zps8djhsluv.jpg

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant6_zpsl9b4v5ba.jpg

Her om dagen prøvde jeg en av NYX sine Jumbo Lip Pencils i fargen Hot Red, og den var virkelig hot! Så fin rødfarge, perfekt til helgen! Det er digg å freshe opp sminken av og til med røde lepper, for da blir det liksom ikke kjedelig uansett, og så trenger en ikke så mye sminke ellers (selv om jeg selvfølgelig kjører på med alt likevel).

I dag måtte jeg rett og slett ha en liten sminkedetox for å få huden min back in shape. Kjørte på med rens, skrubb, peel off-maske, hyaluronsyremaske maske og så blandet jeg ut foundationen med litt dagkrem for at det ikke skulle føles så tungt. Kan jo ikke gå uten sminke, lol. Jeg har ikke gått ut i offentligheten uten sminke siden jeg var kanskje 13 år. Med unntak av et par dager på sydentur og foran kjærester såklart. Ska det værra så ska det værra! No shame in my make up game.

ghd Creative Curl Wand + gratis gavesett!

Sponset

 photo ghd creative curl wand1_zpsyh4dmnrw.jpg

Jeg elsker ghd sine produkter, jeg synes virkelig de har noen av de beste stylingredskapene. Jeg bruker selv krølltang og rettetang derfra, og her om dagen fikk jeg en ny stilig krøllstav! Den heter Creative Curl Wand og har en 28mm - 23mm konisk stav som skaper naturlige krøller og dype bølger, for en vakker beachy effekt og glamorøst, stort og bouncy hår. Den har en profesjonell lengde på ledningen for fleksibel styling, den havner automatisk i hvilemodus etter 30 minutter uten bruk og i tillegg har den universell spenning, slik at du kan bruke den hvor som helst i verden. 

 photo ghd creative curl wand-6_zpslc1myy3q.jpg photo ghd creative curl wand-8_zpsmznwdxl2.jpg

Denne passer perfekt for å lage beachy, festivalkrøller! Jeg er veldig fornøyd <3

 photo ghd creative curl wand4_zpsi3c8v0zc.jpg

Akkurat nå er det et tilbud hos ghd hvor du får med et gratis gavesett til en verdi av 528 kroner når du kjøper utvalgte ghd stylingredskaper! Gavesettet består av Heat Protect Spray og en Paddle Brush fra ghd. Varmebeskytteren deres er kjempegod, jeg bruker den selv, og det samme er paddle-børsten, veldig bra til langt hår!

 photo ghd creative curl wand-10_zpsnjwosmup.jpg

Gå inn HER for å se alle stylingredskapene!

Black XX

 photo skinnjakke antrekk-4_zpsiteqkepz.jpg

 photo skinnjakke antrekk-9_zpsuoaocao3.jpg photo skinnjakke antrekk1_zpsccf1cbj9.jpg photo skinnjakke antrekk-13_zpszjk6ujmv.jpg

På tirsdag var Ulrikke og jeg og tok noen bilder på St. Hanshaugen før vi tok en kaffe på Kaffebrenneriet. Å ha en venninne som kan ta bilder er rimelig episk når en er singel, like a dream come true! Haha. Spesielt nå som det begynner å bli lysere, altså, jeg kan ikke forklare hvordan humøret har blitt løftet de siste dagene av at det har vært solskinnsvær. Det har til og med vært varmt! Det er sånn at jeg visste nesten ikke hva jeg skulle ha på meg, jeg er så vant til å pakke meg inn i parkaser og fuskepels. 

Jeg er klar for en rå vår og sommer! Single and ready to mingle...

xx

Leather jacket and jeans Bik Bok

Turtleneck top Junkyard (sold out)

Watch Michael Kors

Bag Marc by Marc Jacobs

 

 

Er jeg feit?

Her om dagen ble jeg regrammet på en stor moteprofil på Instagram, noe som var hyggelig. Men så gikk jeg inn og leste på kommentarene, og jeg ble faktisk overrasket av å bli beskrevet som "tykk".

Jeg skal innrømme at den ene spøken var litt morsom, at du føler deg like kvelt når du er i et forhold som benet mitt i den buksa. Ironisk nok var jeg ganske stolt over å komme inn i minste størrelsen i asiatiske jeans. Jeg følte meg som en konge når jeg fikk knappen igjen, haha. 

Men jeg ble litt irritert. Ikke fordi jeg har komplekser for kroppen min, men fordi normen må være litt syk hvis jeg blir beskrevet som feit, eller tykk. Har Instagram blitt så fylt av anorektiske bilder at jeg skal bli ansett som en «thick girl»? Jeg har også blitt kalt rett ut "faaaaat" før. Ikke at det er noe galt med å være tykk, men vi må da ha et noenlunde perspektiv på ting, slik at folk vet når de kan føle seg innenfor «normalen», og ikke ender opp med å sulte seg ihjel. Det treffer kanskje ekstra godt siden jeg hadde en storesøster som led av en spiseforstyrrelse i flere år og som tragisk nok døde som følge av det, i en alder av 24 år. Jeg blir bekymret for yngre jenter som leser slikt og tenker at de ikke er tynne nok.

 photo street style urban chic fanny lyckman_zpsfpvc9vmt.jpg

Jenter spesielt er veldig flinke til å trykke hverandre ned og jeg har alltid følt at de skaper et verre kroppspress enn menn. Jeg har aldri vært supertynn, men har sjelden følt meg uattraktiv overfor det motsatte kjønn. Jeg er ganske sikker på at de ikke bryr seg om jeg hadde vært 5 kilo fra eller til. Og ikke føler jeg at de bryr seg om høyden min heller. Jeg har aldri vært sammen med en gutt under 1,80, jeg har til og med vært sammen med en på 1,92 og jeg selv er bare 1,55. Så det er tydeligvis ikke et problem! Men jenter har alltid vært besatt av å sammenligne høyde og vekt (les: ikke alle jenter). Det er synd at det skal være sånn. Jeg skjønner at mannfolk blir irriterte når det til stadighet kommer frem i media at noen har kledd seg naken for å få fokus på kroppspress, det er jo som en selvoppfyllende profeti. Jeg blir nesten litt flau.

 photo gratt sett skinn bik bok11_zpsdkjwvg0z.jpg

Jeg er 1,55 og veier rundt 48-49 kilo. Jeg vet jeg er normal, men jeg er voksen og trygg på hvordan jeg ser ut. Jeg bryr meg ikke så mye om kropp skal jeg være helt ærlig, og spiser akkurat det jeg vil. Eneste jeg er opptatt av er at kroppen skal holde seg stram etterhvert som jeg begynner å dra på åra (høhø), og at den holder seg innenfor min biologiske vekt, som rangerer fra 45-52 kilo omtrent, avhengig av muskelmasse. Det er verre med yngre mennesker som er lettpåvirkelige. Jeg husker selv at jeg slet med det tidlig i tenårene, og det var kun på grunn av kommentarer fra andre. Jeg hadde i utgangspunktet ingen problem med min vekt, men jeg utviklet meg og fikk former før alle andre, og da fikk jeg noen kommentarer slengt min vei som satt lenge og gjorde vondt.

 photo IMG_8785_zpskwwwt7t4.jpg

Alle er forskjellige, noen har former, noen er supertynne, noen har litt mer naturlig. Hva du foretrekker, er personlig. Jeg synes det er fint å være tynn men jeg liker også kropper med masse former. Poenget er at ingenting er "feil", med mindre du er farlig overvektig eller undervektig, slik at det blir usunt.  Det er viktig at det er rom for flere kroppstyper, fordi folk er seriøst født forskjellige, og det er ikke alltid noe å gjøre med det. Jeg kommer aldri til å få en liten rumpe uansett om jeg trodde jeg kunne lokalslanke den bort da jeg var 13 :P Heldigvis har Kim Kardashian gjort det populært med store rumper og former. En kan si mye rart om den familien, men jeg synes faktisk at de har banet vei for andre kroppstyper enn da for eksempel Nicole Richie og Paris Hilton var i slaget.

Mitt råd til yngre jenter er å tenke litt mer på hva du selv mener istedetfor å bry deg om hva andre sier. Mange folk har tydeligvis et veldig forvrengt syn på ting, og da er det synd og unødvendig å bli påvirket av dem. Spesielt hvis du er i utviklingsfasen - da er det ofte ikke så mye å gjøre med det. Kroppen trenger å utvikle seg. Det samme gjelder ansiktet ditt, og andre kroppsdeler. Så lenge du er fornøyd, så er du fornøyd. Stol på deg selv.

Og nei, jeg er ikke feit!

 photo jeans skinnjakke antrekk outfit-41_zpstmdhkcjn.jpg

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM OG SNAPCHAT: HEIDICHIC

Matte red nails

Sponset

 photo matte red nails roslashde negler gel-2_zpssnkwopqr.jpg photo matte red nails roslashde negler gel-3_zps8odcacxc.jpg

På fredag var jeg hos Narmin for å freshe opp neglene mine. Hun jobber på Omerta, samme sted som jeg fikser håret mitt, og hun er kjempeflink på gelnegler. Jeg hadde lyst på noe feminint og ikke helt nøytralt/nude, så vi valgte å gå for matte, røde negler denne gangen. I love it <3

 photo lakk2_zps0kvemtry.jpg

Bestill time online her eller på telefon 948 06 225. Adresse Bygdøy Allé 66.

Husk at det er 30% rabatt til førstegangskunder!

Sjekk også ut Instagramen hennes @n.segerblad for å se alt det vakre hun gjør!

Brows by Silje

Sponset

I går var jeg hos Silje på Brow Rehab og fikk ordnet brynene mine. Kunne ikke tenkt meg å gå et annet sted, det er her de er best! Føler meg alltid så fresh når jeg går herfra. Litt sånn at jeg kan ikke tro at det er mine bryn, haha. Jeg kjører som regel den mørkeste fargen, 'cause I like 'em daaark.

 photo brow rehab oslo silje4_zpshwexpkda.jpgJeg fikk med meg det nyeste brynsproduktet fra Anastasia Beverly Hills, nemlig Brow Definer. Denne er helt vilt enkel å fylle ut og definere brynene med, siden den er skrå. Brynene er gjort på 1-2-3. Jeg fikk den i Medium Brown, perfekt for de nyfargede bryna mine. Anbefaler virkelig denne om du trenger et nytt brynsprodukt! (Pris 255,-)

 photo brow rehab oslo silje-7_zpsntc0dmbk.jpg

Silje var i tillegg såå snill og skjemte meg bort med Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kitet som jeg har siklet på i en evighet! Jeg har aldri hatt et kremcontour kit før, det er faktisk litt sykt. Og nå fikk jeg det nyeste kitet i den perfekte fargen - Fair. Wii. Jeg testet det i dag, and I love it! Du får kjøpt det på Brow Rehab, det koster 645,-

 photo brow rehab oslo silje-4_zpsojapv1an.jpg

 photo brow rehab oslo silje-8_zpszalj6fms.jpg

De har forresten fått inn MIN foundation på Brow Rehab. Jaa, alle dere som spør hva jeg bruker, det er DENNE:

 photo brow rehab oslo silje-2_zpsauejhx1t.jpg

Satin II fra glominerals. Jeg bruker den enten i Natural Light eller Natural Fair, eller så blander jeg dem. Kommer an på hvor lys jeg er i huden. Er du i tvil så ville jeg gått for den lyseste, men husk å tilpasse til hudtonen din, da noen er gulere og rødere enn andre. Gå å test i butikken på kjevebenet, og se hvilken farge som smelter best inn i din egen hud. Prisen på denne er 455,- og den er veldig drøy i bruk. Kan også blandes ut i fuktighetskrem hvis du synes den blir for dekkende.

 

Bestill time på Brow Rehab online HER (går ikke an å bestille hos Silje online) eller på telefon 22 55 16 00

 

Nå skal jeg ta meg en øl før jeg skal gjøre meg klar og dra på konsert med Astrid. Kos, kos! Ha en fin helg, dere!! <33

 

NYX workshop og lanseringsfest

 photo nyx event maria malone lansering norge4_zpszx9glbtd.jpg

 photo nyx event maria malone lansering norge_zps0kt7qvzk.jpg

På tirsdag var jeg på workshop på Imageakademiet, i forbindelse med NYX lanseringen i Norge. Der fikk vi undervisning av den anerkjente makeupartisten Maria Malone. Hun er spesialist på «masker» uten å bruke proteser, så det var veldig kult å se hva hun fikk til og hvordan hun gjorde det. 

 photo nyx event maria malone lansering norge-3_zpsmd9exwf9.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-16_zpshzcmc3ph.jpg

Før:

 photo nyx event maria malone lansering norge-5_zps4eb58yjf.jpg

Etter:

 photo nyx event maria malone lansering norge-7_zpspgsoo6iy.jpg

Vi var på workshopen i fire timer, og jeg fikk testet ut masse fint fra NYX! Favorittene må absolutt være Lingerie - de nye flytende, matte leppestiftene. Jeg fikk den i fargen Beauty Mark, og den var helt rå! Nesten helt lik Kylie sin True Brown K, akkurat den fargen jeg «manglet». Lingerie-leppestiftene er helt nye, og er nå i butikk på Douglas (med mindre de ble solgt ut i går). Jeg må definitivt skaffe meg flere farger derfra, det var SÅ mange fine.

 photo nyx event maria malone lansering norge1_zpsgmolceyn.jpg

NYX Lingerie i Beauty Mark

 photo nyx event maria malone lansering norge-14_zps1cjvcaok.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-15_zpsx9qrnjci.jpg

Etter workshopen dro alle skjønnhetsbloggerne til Douglas i Bogstadveien på lanseringsfesten. Det var virkelig så god stemning, med cake pops, photobooth, digge drinker og herlige mennesker. I tillegg kom plutselig det heftige showet med dansere og modeller som tok helt av i butikken, haha. 

 photo nyx event maria malone lansering norge-18_zpsjxfqeaq1.jpg

 photo nyx event maria malone lansering norge-23_zpsk6dyt7eu.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-20_zpsvchzkb2u.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-22_zpsnsltipxi.jpg photo nyx event maria malone lansering norge-24_zpstpfbotc7.jpg

 

Whiskysmaking på Himkok

 photo whiskeysmaking highland park himkok_zpskehfzkiq.jpg photo whiskeysmaking highland park himkok-2_zpsbx5zvaba.jpg photo whiskeysmaking highland park himkok-18_zpsp7wg7vbi.jpg

I går var jeg på whiskysmaking på Himkok ved Youngstorget. Digger det stedet, er så chill stemning. Jeg følte meg litt malplassert først, ettersom Astrid, Nora, Sophie Elise og jeg skilte oss ut som blondinene blant mange «seriøse» eldre journalister. Men hey, litt whisky min vei og jeg er klar jeg! Vi Menn-journalister som blir imponert over at jeg liker blåmuggost liksom, det lyser bare hvor dust de tror jeg er. 

 photo whiskeysmaking highland park himkok-12_zpsx0wi3mpy.jpg

Jeg har aldri vært på whiskysmaking før, men det falt selvfølgelig i god jord hos meg klokken 14.00 på en onsdag. Bare synd at det ikke skjedde noe etterpå, fordi jeg kom i god stemning! 

Tydeligvis har jeg bare smakt «billig» whisky før, for dette var veldig annerledes. Disse whiskytypene smakte og luktet som lær og røyk liksom. Og de var heftig sterke! Men samtidig fikk jeg en instant flashback til uheldige fjortisfyller i det jeg tok min første sniff av glasset. Det er rart hvordan en husker gjennom lukter.

 photo whiskeysmaking highland park himkok-4_zpsyivpksmc.jpg

Vi fikk smake fire forskjellige whiskytyper fra Highland Park. Vi skulle smake på de i omtrent 10-15 sekunder før vi svelgte. Og så skal en visst ta en halv teskje vann oppi glasset, for å få smaken enda mer frem. Det er visst slik ekte whiskeydrikkere gjør det. Noen tar til og med half and half. Dette var ifølge de smarte Vi Menn-journalistene iallefall, hva vet vel jeg.

De forskjellige typene var lagret i forskjellig antall år, den ene var fra 1997! Da kjente jeg at jeg ble litt nostalgisk, haha. Da var jeg åtte år, og jeg husker det var et av mine favorittår <3 Sykt å tenke på at en drikker noe så gammelt. 

 photo whiskeysmaking highland park himkok-13_zpslnarlbcs.jpg

Det var veldig gøy med et event utenom det vanlige, som ikke omhandlet mote og skjønnhet for en gangs skyld :)

Today's outfit

 photo outfit-6_zpsvfssdltu.jpg photo outfit_zpsoci2vozv.jpg photo outfit-8_zpswikff9fy.jpg

 photo outfit-7_zpsqhds35j2.jpg photo outfit-4_zpsgxadqqcc.jpg

Foto: Astrid

I dag har jeg vært på både beauty pressemøte og whiskeysmaking, og etter sistnevnte var det ikke så enkelt å blogge, haha. Men nå har jeg tatt meg en liten hvil og er fin i formen igjen! Bilder fra eventsene kommer later, også fra NYX :)

 

Faux fur ZARA

Jeans gina tricot

Bag Bershka

Shoes H&M

Dresscode: Bold lips

 photo image1_zps9l7caup4.jpg

I dag har jeg vært på NYX workshop og deretter lanseringsfesten på Douglas i Bogstadveien. Det var supergøy, har hatt en veldig fin dag! Jeg kom akkurat hjem, så har ikke rukket å redigere bildene fra kvelden enda, men de kommer i kveld eller i morgen :) Vi fikk så mye fint at jeg føler at jeg må rydde oppi det rotet av et sminkestyr jeg har før jeg kan føle at jeg fortjener det, haha. Så nå skal jeg ta et raid i hele leiligheten, ikke bare i sminken, og kaste en hel haug med ting. Føler meg begravd av alt stashet jeg har! Imellomtiden kan dere følge meg på Snap hvis dere ikke allerede gjør det. Brukernavn: heidichic

 photo snapcode-1467891-10-1452798613645_zpsmsw1vaul.jpg

Uken som gikk

 photo buttergloss banana split royale nyx-5_zpswbxfwyda.jpg

Ukens wanderlust:

Jeg har wanderlust 24/7, og skulle helst vært på farten hele tiden, det er da jeg er lykkeligst. Drømmer alltid om USA, men har også hatt lyst til å dra hjem til Haugesund den siste uken faktisk. Lei av Oslo.

 

Ukens låt:

InMe - Underdose. Har omtrent ikke hørt på dette bandet siden 2003, da jeg var 13 år og så dem på metalfestival i London. Jeg husket de ble buet av scenen fordi de var ikke "heavy" nok, lol. Men den siste uka har de gått på repeat, sikkert fordi jeg har vært litt deppa, meh.

Ukens mest leste innlegg:

Det er slutt-innlegget, som ble lest av rundt 10 000 stk. Var i tvil lenge om jeg skulle skrive det, men glad jeg gjorde det. Jeg er altfor privat av meg, skal prøve å skrive mer personlig fremover.

 photo buttergloss nyx banana split8_zps13ecww0d.jpg

Ukens latterkrampe:

Da jeg spontant dro på stand up på lørdag, og lo meg ihjel. Meget bra line up.

 

Ukens tanke:

At jeg dømmer folk for lite, og at folk av og til er så dumme som de virker. Jeg som basically er en misantrop skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare kan innse at mennesker er som de er. Jeg prøver alltid å se bak fasaden på folk, fordi jeg selv er veldig annerledes enn jeg virker. Men noen er tydeligvis bare helt blåste. (Jeg har sett på Paradise Hotel introduksjonsvideoene.)

 

Ukens craving:

Burrito, kunne spist det hver dag!

 

Akkurat nå:

Holder jeg på å lage meg blomkålsuppe mens jeg blogger. Alltid multitasking! Og nå kokte den akkurat over, som vanlig...

 

Ukens film:

Red State. Crazy religiøs, psykologisk thriller. Går på Netflix :) Sikkert for meget spesielt interesserte, tho.

 

Instagram og snapchat @heidichic

 

 

NYX Intense butter gloss

 photo buttergloss nyx banana split1_zpsevlkq1ax.jpg

På onsdag lanseres NYX i første fysiske butikk her i Norge (jeei), og i den anledning skal jeg på workshop/kurs med makeup artist Maria Malone på Imageakademiet og lanseringsfest på Douglas etterpå. Jeg gleder meg SÅ myyye, høydepunktet for uka, haha! Make up geek. 

Jeg blir stadig overrasket over hvor gode produkter NYX har, siden det er såpass rimelige produkter. Her om dagen prøvde jeg en av Intense Butter Glossene deres for første gang, og den var kjempe god. Veldig pigmentert, superskinnende og dekkende ved bare et strøk. Bare se under:

 photo buttergloss banana split royale nyx_zpsakxcz6r0.jpg photo buttergloss banana split royale nyx-4_zpssek2ugcm.jpg photo buttergloss banana split royale nyx2_zpsy5g6x9bj.jpg photo buttergloss nyx banana split royale1_zpsa3gfkmso.jpg

Noen andre som gleder seg til NYX kommer i butikk i Norge? :)

Bogstad Country House

 photo e1_zpsyohyfar7.jpg photo country house bursdag-10_zpsieyauie9.jpg photo country house bursdag-9_zpsoqvi15mo.jpg photo country house bursdag-12_zpsfplwjyl5.jpg

Bursdagsjenta <3​

 photo country house bursdag-11_zpsawjppx4c.jpg

Noen bilder fra bursdagen til Guro på Bogstad Country House i går. Det var kjempehyggelig med masse godtfolk, mat og drikke! I dag er jeg naturligvis ganske groggy. Note to self; slutt å drikk øl med sugerør.

Jeg fant forresten nettopp et helt nytt arkiv med 48 Hours Mystery, og gjett om jeg ble happy. Åååå.. Jeg er helt hekta på det programmet, har sikkert sett over 100 episoder. Nå skal jeg lage meg pasta carbonara og binge watche. Usikker på hva jeg skal i kveld, får se hva kvelden bringer :) Ha en fin lørdag, dere <3

Dajana Tomanovic contouring sminkekurs

 photo m15_zpsb59etekb.jpg photo 3c742d_ed6b3241efe847ebafe634f62eaabff3_zpssdfebhpu.jpgBilde: Anette Stokke

Sist uke var jeg så heldig å få bli med på Dajana Tomanovics sminkekurs på Åpen Scene. Jeg hadde gledet meg så mye til dette! Dajana er utdannet makeupartist, men har strukket seg enda lenger for å bli best i Norge på contouring. Sommeren 2015 dro hun til Los Angeles for å lære seg contouringsteknikken til Mario Dedivanovic, som er Kim Kardashians faste makeup artist. I ettertid har hun vært på kurs hos noen av de mest kjente MUAene i verden, som Samer Khouzami og Hudabeauty

 photo 3c742d_46ac4c530f2c4bdb80b055f46b94dd75_zps2eojcbon.jpg

Bilde: Anette Stokke

 photo m12_zpsxtweply1.jpg

Look #1:

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-3_zpsq3xluto9.jpg

Den første looken var en veldig anvendelig look som bestod av champagnefargede øyenskygger, cat eyeliner og lett contouring. Her lærte vi blant annet hvordan legge en fin eyeliner og hvordan vi skal duse ut øyenskyggen slik at den ikke får synlige kanter, i tillegg til å måle opp og sminke bryn.

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-2_zpsqgq36s6g.jpg

Før og etter, modell 1:

 photo sminkekurs dajana tomanovic dajanamakeup kurs apen scene9_zpswrttkmrb.jpg photo m2_zps37lfhryu.jpg

Look #2:

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-8_zpsjffmaztm.jpg photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-5_zpsqllr9eyp.jpg

Deretter fikk vi se hvordan vi skulle contoure på en annen ansiktsform, og hvordan vi kan lage en kul festsminke. Her brukte Dajana et merke som heter Glitterinjections på øyelokkene, som er noen helt geniale glitterøyenskygger. Sitter som støpt, og glitrer som bare det! Jeg har så lyst til å prøve det en gang jeg skal ut. Vi fikk også vist teknikkene baking, i tillegg til krem- og puddercontouring.

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-6_zpsveeipqmp.jpg

Før og etter, modell 2:

 photo sminkekurs dajana tomanovic dajanamakeup kurs apen scene8_zpszrv5yaq6.jpg

Så utrolig fint! Jeg fikk masse ny inspirasjon og gode tips til hvordan jeg kan sminke meg enda bedre fremover.

 photo 3c742d_f622d07d4d874dc286e0adce8747700f_zpszrihgfcl.jpgBilde: Anette Stokke

 photo m10_zpsbrrjpq2w.jpg

Astrid Helen og meg

Her er noe av alt det fine vi fikk i goodiebagen fra kurset:

 photo sminkekurs dajana master class tomanovic apen scene-12_zps8sy6gouh.jpg

Etter kurset var det tid for utdeling av diplomer, champagne, kake og kos! Og herregud for en rå kake! MAC liksom. I tillegg smakte den helt nydelig, en av de beste kakene jeg har smakt.

 photo m5_zpshxiqrkqg.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic dajanamakeup kurs apen scene-8_zps7nsglqjy.jpg photo dajanamakeup_zpsxhqruwnb.jpg

Ikke bare er Dajana en utrolig dyktig makeup artist, men hun er veldig flink til å lære fra seg. Dette er det andre kurset jeg er på, og jeg blir bare mer og mer imponert over henne! Hun står virkelig på og stikker seg ut i bransjen, samtidig som hun heier på alle andre rundt seg. Det vil bli flere kurs fremover, så følg med om du har lyst til å lære fra en av de beste i Norge :)

Følg Dajana på Instagram @dajanamakeup og Facebook HER.

 

Mildh High Summer 2016

 photo mildh press high summer 2016-9_zpscfqbtyx4.jpg photo mildh press high summer 2016_zpsktjphv2u.jpg photo mildh press high summer 2016-10_zpsp9hmahut.jpg photo mildh press high summer 2016-11_zps6o1428cc.jpg photo mildh press high summer 2016-13_zpseiot9xbv.jpg photo mildh press high summer 2016-7_zps6qkmp6wy.jpg photo mildh press high summer 2016-4_zpsvjlbsjxx.jpg photo mildh press high summer 2016-6_zpspra8r2pg.jpg photo mildh press high summer 2016-3_zpsk0tnxn9n.jpg

I dag morges var jeg på Mildh Press for å se på nyheter for sommeren 2016. Vi fikk også frokost fra Julies matblogg, blant annet chiapudding med bringebær og kiwi. Sykt digg! Jeg skulle så gjerne hatt en personlig kokk, da hadde jeg spist mye sunnere :p Uansett, utrolig mye kult på sminkefronten som kommer, blant annet fra Elizabeth Arden, Nilens Jord og Colore Science. Vil forresten sterkt anbefale den nye mascaraen fra Elizabeth Arden, Grand Entrance (den røde på bildet over), den er meget god.

Det er slutt

 photo buttergloss nyx banana split-26_zpsratchuyz.jpg

Jeg tenkte det var på tide å bare offentliggjøre det, selv om jeg ville være diskret til å begynne med. Å slå opp med noen i disse tider er litt annerledes enn sist jeg var singel. Jeg har omtrent ikke vært singel siden jeg var femten år, a' la 2005, noe som forresten er helt sykt å tenke på. Det er ikke det at jeg være i et forhold, men det dukker seriøst alltid opp noen med en gang jeg blir singel. Uansett, nå i 2016 må ting tydeligvis skje på Facebook ellers har de aldri funnet sted. Jeg ville unngå å offentliggjøre det på FB for å slippe triste fjes og utsagn som «Hva har skjedd?» og «Går det bra med deg??» men det må tydeligvis til.

Og ja, det går helt fint. Vi er fortsatt gode venner (ja, bare det) og ønsker hverandre det beste. Jeg har tilbudt meg å være wingman'en hans på byn men han er ikke så begeistret for det. Da blir jeg litt fornærmet, jeg tror jeg hadde vært rå på det. Men han klarer seg vel fint selv.

Faktum er at vi gjorde det slutt i begynnelsen av desember, som er nesten tre måneder siden. Jeg trodde folk ville legge merke til det etterhvert, men det må tydeligvis markeres, særlig siden vi fortsatt er venner. Jeg fant ut her om dagen at jeg kanskje har vært litt vel diskret siden nesten ingen vet det, så da måtte jeg bare skrive et innlegg på bloggen, slik at det er ute der. I tillegg ville jeg ikke at folk skulle tro at vi var utro mot hverandre, noe folk faktisk har trodd! What the hell. Da hadde han jo ligget på sykehuset. Knis.

 photo buttergloss nyx banana split8_zps13ecww0d.jpg

Jaja, det har tatt litt tid å vende seg til å være singel etter typ elleve år. Ting har forandret seg mye, og måten folk dater på. Jeg er fortsatt i retro mode tror jeg. Jeg har akkurat lært meg hva "Netflix og chill?" og "fuckboys" er. Og gud hvor mange fuckboys det er. De er lette og snu et blindt øye til, så pass på, fellow singles. Og så er det Tinder, da. Kjære Tinder. Du er noe helt nytt for meg, og jeg liker deg ikke. Jeg matcher med noen, så skriver de til meg, men jeg vil aldri skrive med dem og så føler jeg meg bare som en tease. Jeg tenker «Ånei» hver gang det blir match. Det er som å bla opp en meny, men skal jeg velge en gutt kun utifra et bilde? Det går jo ikke, ikke for meg iallefall.

 photo fuckboy_zpsyhfcnpiq.jpg

Så anbefalte en venninne meg Happn, nok en dating app, men denne finner kun matcher i nærheten av deg. Altså den registrerer hvor du går, og finner folk i nærheten av deg. Det gjorde meg intet annet enn paranoid, og nå tør jeg såvidt å dra på butikken. På tide å slette den appen kjenner jeg.

Kanskje jeg ikke er så veldig på jakt. Eller bare har blitt veldig kresen. Eller kanskje jeg i skrivende stund har blitt smitten av en fuckboy. Nå har jeg sittet og misunnet single mennesker i flere år, men dukker det opp noen så dukker det opp noen, liksom. Jeg er en håpløs romantiker, hva kan jeg si...

 photo buttergloss nyx banana split6_zpszsn9xixl.jpg

Følg meg: Instagram: @heidichic // Snapchat: heidichic

Tropisk lunsj

I dag var jeg på tropisk lunsj med Vichy på Brasserie Paleo. Der fikk vi høre om nyhetene til Vichy innen solbeskyttelse i tillegg til foredrag av Trine Berge fra Superdamebloggen om supermat som er bra for huden. Solbeskyttelse er SÅ viktig folkens, hvis ikke du har lyst til å eldes for tidlig eller potensielt få hudkreft, så husk alltid å bruk riktig solbeskyttelse! Helst ikke sol deg, haha. Men litt sol er umulig å unngå uansett. Jeg bruker solfaktor hele året rundt, for å forebygge rynker. Når de først har kommet, er det så vanskelig å bli kvitt dem.

 photo vichy event tropisk lunsj-9_zpsaly4tfqr.jpg photo vichy event tropisk lunsj-6_zpshyhtchaa.jpg photo vichy event tropisk lunsj-3_zpsid1ezbqg.jpg photo vichy event tropisk lunsj-12_zpszomugdrv.jpg photo vichy event tropisk lunsj-8_zpsclwkkw8l.jpg photo vichy event tropisk lunsj-2_zpsdh17lmwn.jpg photo vichy event tropisk lunsj-11_zpsqr2dbriz.jpg photo vichy event tropisk lunsj_zpsfbh8rat0.jpg

Etter lunsjen tok Astrid, Chioma og meg bilder, dagens antrekk kommer senere på bloggen :)

Følg meg på Instagram @heidichic