hits

april 2013

Mine favoritter fra nelly salget

I

Craaazy mye fint på nelly.com nå, og billig!! Jeg blir helt sprø, skulle gjerne vært litt rikere nå. Heldigvis finnes det betalingsutsettelse, eller uheldigvis? Over kan dere se mine favoritter og mye av hva jeg har bestilt hjem:)

My hair care products

 

Tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker til håret, jeg har en del jeg skifter på å bruke. Først ut er shampooer:


// 1. Bed Head Dumb Blonde Shampoo - denne lukter appelsinsjokolade og gjør blondt hår veldig mykt og godt. // 2. Redken Blonde Glam - Har en nøytraliserende effekt på blondfargen i håret. Bevarer fargen og beskytter det mot UV-stråler. Denne gir masse fuktighet. // 3. Redken Real Control - min favorittshampoo. Den renser skånsomt, tilfører masse fuktighet og reparerer håret. Gjør håret mykt og godt. // 4. Clairol Shimmer lights - Ganske kraftig lillashampoo som eliminerer gule pigmenter i håret. Denne er såpass sterk at jeg pleier å blande den ut med vanlig shampoo, ellers kan håret bli grått. // 5. DAX Removing Shampoo (fåes kjøpt på Vita) - En billig renseshampoo som fungerer bra. Bruker den når jeg har brukt masse spray og diverse hårprodukter som etterlater seg i håret, og etterpå blir håret helt clean og friskt. Skånsom er den også mot håret.


// 6. Bed Head Dumb Blonde - balsam som inneholder en del protein, du kan bruke den som balsam og hårmaske ved å ha den litt lenger i. // 7. John Frieda Everlasting Blonde - denne bevarer blondfargen i håret så den ikke blir kjedelig å grå. Gir greit med fuktighet. // 8. Redken Smooth Down - Inkluderer bl.a. macadamiaolje og candelillavoks som nøytraliserer hårets negative ladning, glatte overflater og gir en finish uten krus. Denne er litt tung for mitt naturlige hår, men fungerer bra på extensionsene. // 9. Moroccan Oil Moisture Repair - Denne fungerer greit, skal ligge på håret i 2 minutter før du skyller ut. Fungerer muligens bedre på en annen type hår enn mitt, ikke superfornøyd. // 10. Nashi Argan Conditioner (Fåes kjøpt i noen få frisørsalonger, blant annet Cosmo Beauty i Oslo tror jeg) - Denne inneholder arganolje og fungerer utrolig bra på extensionshåret mitt, brukte den nettopp og nå er håret helt glatt og enkelt å gre. Den skal være på i 3 minutter før du skyller den ut. // 11. Bed Head Control Freak - Denne tar effektivt bort frizz i håret, samt glatter det. Gir ikke så veldig mye fuktighet, men er veldig effektiv på krusete hår.

 12. Redken Extreme CAT - Denne sprayen er veldig bra til veldig skadet hår som mangler proteiner. Den inneholder masse proteiner som er med på å bygge opp håret etter bleking for eksempel. Du sprayer den i etter at du har vasket håret med shampoo. // 13. Redken Blonde Glam Color Enhance Perfect Platinum - Denne bruker jeg bare en gang i blant siden den gir fra seg lillapigmenter som jevner ut blondfargen og eliminerer gylne pigmenter. Det er en veldig bra kur for håret fuktighetsmessig. // 14. Pantene Rescue Treatment Masque - Denne er ikke så dyptvirkende, men gjør extensionshåret mitt glattere og enklere å gre ut etter bruk.


// 15. REF Thickening Spray - Denne er superb til å få volum i håret, elsker den. Det er en lett, vannaktig spray som kommer ut, men som skaper utrolig mye volum. Det skal ikke så mye til, bruker du for mye kan håret bli litt fett. // 16. Aveeno Nourish Condition Leave in Treatment - Denne bruker jeg etter jeg har håndkletørket håret, hjelper veldig på extensionshåret for å få ut floker og lignende. Gir godt med fuktighet og inneholder hvetekomplex, gjør håret mindre trått. // 17. Moroccan Oil Light - Veldig fornøyd med denne, men tror jeg kommer til å ikke kjøpe light-versjonen neste gang. Gjør håret enkelt å ha med å gjøre, gir mye pleie og mindre krusete hår. // 18. Wella Luxe Oil (fåes kjøpt i salong) - Reparerer og balsamerer skadet hår. Dette er en annen god olje som gjør håret glansfullt og tilfører fuktighet. // 19. HerStyler Vitamin E-serum - Jeg er veldig glad i dette serumet fordi det kjennes helt annerledes ut enn oljer, det gjør ikke håret fettete (med mindre du bruker veldig mye), men glansfullt og tar bort krus. Veldig bra på extensions. // 20. bigsexyhhair Blow Dry Volumizing Gel - Denne gelen påfører jeg i røttene i håret, gir masse volum. // 21. Trevor Sorbie Safe Styler (fåes i salonger som selger merket) - kan brukes i vått og tørt hår før føning, glatting osv. for å beskytte håret mot varme.

 

Bruker dere noen av de samme? Hvilket merke er din favoritt når det gjelder hår?

AZTEC PRINTSHOES CONVERSE ALL STAR // DRESS BIK BOK // SWEATER MEXYSHOP.COM // BAG MARC BY MARC JACOBS

I dag har jeg på meg lave sko for første gang på flere måneder - virkelig behagelig! Må si at jeg absolutt foretrekker å gå i lave sko, jeg synes ikke det er verdt å få vondt i bena bare for at en skal gå i pene sko. Jeg holder rett og slett ikke ut å gå rundt med vondt i bena, jeg blir jævla irritert:p Når jeg er ute vil jeg ha muligheten til å være på farta, jeg vil kunne gå mer enn to meter uten å dævve. Derfor er det viktig å finne sko som er høye med mest mulig komfort, og da blir det mye Jeffrey Campbell-sko på meg, og flatforms selvfølgelig (diskutabelt hvor "pent" det er, but who cares?:p). 

I dag har Anders og jeg vært og spist italiensk mat på Mangiamo på Grünerløkka - nam! Makan til koselig på Grünerløkka i dette flotte været, masse folk som er ute og koser seg i sola. Det er nå jeg kunne tenkt meg å bo litt mer urbant, et sted med litt mer sjarm, men jeg er så pyse at jeg tør ikke flytte fra vestkanten:p

 

Likte dere dagens antrekk?

"They may call me a sinner, but I am at peace with myself."SKIRT CHOIES.COM

SHOES JEFFREY CAMPBELL

CROP TOP GINA TRICOT 

SUNGLASSES ZEROUV.COM

BLAZER VERO MODA

QUOTE BRIGITTE BARDOTFikk dette skjørtet av choies.com her om dagen, var det ikke kult? :) Nå har Anders og jeg akkurat spist enchiladas (som han har laget!) og sett ferdig Idol. Så utrolig kult show det var i dag, spesielt med duettene, elsket det!! Vi ble så musikkfrelste at vi måtte sprette noen pils og sette på Rock Star, en film som står en rockejente nær ♥ "Stand up and shout!"

 

Håper dere har en fin fredagskveld ♥

NEW IN from Bik Bok

I dag var det -50% på alt på Bik Bok og det var litt av et kaos. Det var så mange folk i butikken at jeg orket ikke å se så nøye igjennom alt, men fant iallefall noen ting jeg likte. Spesielt maxi-kjolene kommer jeg nok til å leve i i sommer,  boho-chic - here I come! Jeg synes det er så fint med maxi-ting, spesielt på lave folk, det ser så chill og effortless ut. I tillegg til å være superdigg å gå i! Senere i dag skal Anders og jeg ut å spise, fikk ikke gitt ham bursdagsgaven i helgen fordi den kom ikke i posten før nå, så da får vi feire i dag <3  Håper han blir glad for den :) Blir sikkert glad for innpakningen ..?

 

Sick and tired

It's official - I feel like shit today. Nå har denne influensaen eller hva det er som går rundt, smittet meg også. Null krefter, vondt i kroppen og vondt i halsen. Yay. Jeg blir alltid syk når jeg har stresset fælt med noe og når jeg virkelig trenger en timeout, og denne gangen er intet unntak. Derfor pleier jeg egentlig ikke å syte så mye når jeg er syk, for det er så deilig å slappe av med god samvittighet. Men gjør det vondt? Ja. I tillegg til å være syk har jeg også pådratt meg en enorm tannverk, noe jeg aldri pleier å ha. Først tenkte jeg at det kunne være et hull, men det kan umulig gjøre så vondt som dette! Tenkte også at jeg skulle gå på postkontoret i dag og hente nye klær fra sheinside.com og ta noen outfitbilder til dere, men jeg kom ikke lenger enn til hentelappen...


Immunforsvaret mitt var faktisk utrolig bra mens jeg knasket på Chlorella, men så klarte jeg ikke å holde rutinene oppe, og så har jeg blitt syk. På tide å hive innpå igjen. Denne dagen kommer nok til å gå til TV-titting, kakespising og forhåpentligvis får jeg litt trøst av kjæresten min.

GIVEAWAY: Deler ut 10 stk Pantene-sett

Etter syv års forskning og bruk av NASA-teknologi lanseres nye Pantene Pro-V i Norge i begynnelsen av 2013. Pantene har 70 års erfaring og kunnskap innen hårhelse, og brukes av millioner av kvinner verden over. Nå lanseres Pantene også i Norge.

 

  • Fint hår:
  • Volume & Body, sjampo og balsam Gir volum og styrker tynt og fint hår.
  • Normalt/tykt hår:
  • Repair & Protect, sjampo og balsam fukter håret og gir glans til tørt og skadet hår fra rot til topp.
  • Farget hår:
  • Protect & Smooth, sjampo og balsam gir fukt og beskyttelse og gjør håret mykt.

 

Du trenger bare å like facebooksiden min her for å bli med:)

Husk å legg igjen epostadressen din i kommentarfeltet!

 /sponset

Ukens skjønnhetsprodukt: Tikei mineral foundationDenne ukens skjønnhetsprodukt er TiKei-mineralpudder. Nå gikk jeg tom for dette pudderet for noen uker siden, og huden har virkelig ikke vært så glødende og fin som den var siden. TiKei er det fineste mineralpudderet jeg har prøvd, og jeg er virkelig fornøyd med det. Jeg kan få en naturlig look ved å bare ta på et lag, eller et mer dekkende ved å bygge på det. Den er også veldig fin å bruke oppå feks en BB-cream eller en flytende foundation fordi det gir en utrolig fin glød og finish uten at huden blir tørr. En ting som også er viktig å presisere, er at TiKei er fri for Bismuth, et mineral som gir skimmer i f.eks. BareMinerals og glominerals-sminke. Dette mineralet gjør huden fin og skimrende mens du har det på, men vil over tid gjøre porene større og huden grålig. Dette har jeg opplevd selv, og er en god grunn til at jeg ikke bruker BareMinerals lenger.

Min favorittbørste til dette pudderet er Ultimate Kabuki.  Den store, gode og utrolig myke børsten gjør at det er en drøm å påføre pudderet, og det tar også veldig kort tid. Jeg er så heldig å bli sponset av TiKei og fikk pakke fra dem i dag, så nå kan jeg endelig få den nydelige huden jeg hadde før jeg gikk tom:p 

 
Her har jeg brukt TiKeis mineral foundation- og bronzer

Du får kjøpt dette produktet på: Tikei.no

Pris: 159,- for 9 gram (vanlig størrelse)

Spring feeling

CROP TOP AND SKIRT GINA TRICOT / SHOES JEFFREY CAMPBELL


Gud, så fint vær det var i går! Det må være den første skikkelige vårdagen i Oslo på leeenge. Det luktet til og med vår ute! Tenk at det snart skal bli sommer, fantastisk <3 

 

VINNEREN AV ET VALGFRITT DEKSEL BLE FORRESTEN JANNE ALENDAL, HAR SENDT DEG EN EPOST :)

The New Icons

 

LEATHER JACKET H&M THE NEW ICONS

SHOES JEFFREY CAMPBELL

TROUSERS BIK BOK

SPIKED TOP HERE

SUNGLASSES COBRA SNAKE
The New Icons har kommet til H&M, det fant jeg ut da Anders kom hjem med denne herligheten til meg (skinnjakken) her om dagen. Utrolig kult design, minner om Balmain og minusey.com-jakken jeg forelsket meg i. 

Likte dere antrekket?

 

Ukens skjønnhetsprodukt

Denne ukens skjønnhetsprodukt er Chip Skip fra O.P.I. Denne geniale saken gjør at neglelakken sitter lenger på uten å flasse av, noe som absolutt er greit! Du tar bare på et strøk på rene negler, så er du good to go, og det tar bare 30 sekunder ekstra. Den tørker inn med en gang. Jeg kjøpte denne i USA, så jeg vet ikke om de har den i butikker i Norge, men du får iallefall kjøpt den på amazon.com her
Jeg anbefaler også å bruke en god base coat før du tar fargelakk på neglene, slik at neglene ikke blir gulaktige av pigmentene i neglelakken. Dette er også med på å gjøre at manikyren holder seg lenger, i tillegg til å bruke top coat til slutt. Jeg bruker disse to fra O.P.I.

The perfect housewife

Mmmm, så ikke de gode ut? De var det! Har vært den ultimate husmoren i dag, bakt boller, vasket klær, vasket leiligheten. Og hvorfor føles det ikke bra? Fordi jeg også er den ultimate feminist på området, og det føles ikke bra å gjøre FOR mye i hjemmet. Ikke det at det så ofte er fare for det:p Anyways, nå skal Anders og jeg på Ikea en tur (mitt favorittsted), så jeg må stikke. Mer om mitt fantastiske liv senere.

 

Oppskrift på kråkeboller:

 

1 pakke boller (ferdig seff), jeg brukte Regal sin, veldig bra!

Tørrgjær for søte bakverk anbefales

Kanel, sukker og smør

 

1. Lag bollene som anvist på pakken (eller om du har en egen oppskrift)

2. Bruk en ren saks og klipp bollene fra to forskjellige sider slik at du får plass til fyllet

3. Smør ca en teskje med smør oppi hver bolle (jo mer jo bedre egentlig:p)

4. Lag blanding med kanel og sukker i en skål

5. Legg ca en spiseskje med blandingen oppå smøret

6. Stek bollene, og voila!

Konkurranse: Vinn et valgfritt deksel


Victoria S-line deksel her

Cuties deksler her

 

I samarbeid med lux-case.no har jeg en konkurranse hvor du kan vinne et valgfritt deksel. Lux-case har veldig stort utvalg på deksler, så her finner du garantert noe du liker! Det eneste du trenger å gjøre er å finne et deksel på lux-case.no som du liker, og legge til link til dekselet og eposten din under innlegget.  Du finner deksler til iPhone 4 her og iPhone 5 her. De har også deksler til andre merker.

 

Jeg velger en vinner neste søndag (21.04.13)

/sponset

Ain't no hipster without a Carhartt beanie


 

CARHARTT BEANIE HERE

SKIRT BIK BOK

DENIM JACKET ACNE

CROP TOP TOPSHOP

 

Det er jo veldig inn med denne beanien nå. Først tenkte jeg ammagad, så teit... Så tenkte jeg whatever - jeg vil ha en! Det dekker jo bad hairdays ganske godt. Liker sterke farger, så det ble en lime neongul på meg, men de har mange andre farger her. Billige er de også, kun $9.99

Skal du anskaffe deg en Carhartt beanie?


Highlights

Søte Isabella stripet håret mitt her om dagen, og jeg ble så fornøyd. Er virkelig digg å fikse håret, alle burde gjøre det oftere! En føler seg så mye freshere med en gang, og SÅ digg å bli kvitt etterveksten. Hvis dere bor i Oslo-området og vil ha en fliink frisør så burde dere gå til Isabella på RÅH Industrigata. Hun er supernøye og flink med foliestriper!

Resultatet:

Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok


Mary Kate


Nå har Bik Bok gjort det store - de har nemlig fikset et samarbeid mellom MK og Ashley Olsen. Dette er jo veldig stort og spennende! Jeg elsker stilen deres, og de har en utrolig bra motesans, så dette må jo bare bli bra. Jeg er sikker på jeg kommer til å blakke meg selv på deres tre kolleksjoner som kommer ut til høsten. Kolleksjonen skal visst bygges på tvillingenes inspirasjon og syn på nåværende trender, med den skandinaviske "it-jenta" i tankene.

Liker dere MK og Ashley? Tror dere at dere kommer til å kjøpe noe?

My favorite TV shows

 

1. Breaking Bad - Desidert en av de beste seriene lagd, begynner litt sakte men tar seg opp og utvikler seg til et actiondrama uten like. Handler om en far som er kjemilærer og bestemmer seg for å begynne å lage metamfetamin.

 

 

2. Homeland - En marinesoldat kommer hjem til USA etter at han har vært forsvunnet åtte år i Irak. En CIA-agent (Carrie Mathison) mistenker at han har blitt omvendt og at han planlegger en terroraksjon mot landet. Elsker denne serien, veldig spennende!! Finnes blant annet på Sumo.

 

 

3. Nip/Tuck - Handler om Sean McNamara og Christian Troy, som er to plastiske kirurger som driver en praksis i Miami. Her får du mange dysfunksjonelle personligheter og masse drama, samt bra effekter. Serien er spennende fra første episode, og sjeldent kjedelig i de seks sesongene som er. Absolutt en av mine favorittserier, og får et pluss for kjekke mannfolk :P

 

 

4. House - Dr. Gregory House er en antisosial og uortodoks lege som gjør hva som helst for å løse kompliserte saker sammen med sitt legeteam. House er rå, jeg digger den sarkastiske holdningen og humoren hans. Spennende serie, med mange ukjente begreper og fakta som gjør at en må følge ekstra godt med.

 

 

5. The Real Housewives of New Jersey - Dette må være den mest dramatiske versjonen av "The Real Housewives of". Storkoser meg i sofaen når dette står på, og vil bare ikke at det skal slutte! 

 

 

6. The Real Housewives of Beverly Hills - Dette er en mer "fab" versjon enn den i New Jersey. Mer penger involvert, litt mindre drama, men mye mer falskhet. To av tantene til Paris Hilton er med, som gjør det hele mye mer spennende. 

 

 

7. Dr. Phil - What's not to love? Haha. Dette ser jeg på nesten fem dager i uka. Ble superdeppa da jeg så at alle Dr. Phil episodene var sletta fra getboksen i går. (Anders?!) Var så heldig å få være publikum da jeg var i California, kjempegøy :) For de som ikke vet hva det er så er det en tidligere psykiater som har et talk show hvor han hjelper folk og familier med psykologiske problemer, samt tar opp samfunnstemaer.

 

 

8. Locked up abroad - Dette er et program jeg heller ikke kan få nok av, tror jeg har sett nesten alle episoder som er. Handler om folk som har blitt satt i fengsel i utlandet, ofte for flere år. Her forteller de sine syke historier samtidig som en får se skuespillere som viser hvordan det hele skjedde. Kan sees på National Geographic i Norge, og på YouTube ligger det noen episoder tror jeg.

 

 

9. I Shouldn't Be Alive - Denne serien lever jeg meg så inn i at jeg kjenner omtrent smerten til de som forteller:p Samme opplegg som "Locked up Abroad", bare at det er utrolige overlevelseshistorier. Feks ei som gikk seg vill i Grand Canyon og overlevde der i 20 dager uten mat, før hun ble reddet. Veldig spennende, elsker denne serien!

 

 

10. Kongen av Queens - Mest koselige og morsomme komiserien ever. Undervurdert! Elsker Doug (i midten) og ler meg i hjel av ham. 

 
11. Oz - Livet bak murene (Dramaserie) - Denne burde vært mye høyere på lista, for dette er muligens den beste serien jeg har sett. Handlingen foregår i et amerikansk fengsel med fokus på diverse fanger, og deres liv i fengsel. Veldig realistisk laget og masse spenning. Har sett alle seks sesongene sikkert tre ganger:p

 
12. Family Guy - Akkurat min humor, elsker dette programmet!

 

 

13. Hell's Kitchen - Konkurranse om å bli den beste kokken i restauranten Hell's Kitchen og folk blir eliminert underveis. Gordon Ramsay er en utrolig hissig sjefskokk som regelrett sjeller dem ut om de gjør noe feil. Morsomt, spennende og underholdende:)

 

14. Mob Wives - They are some crazy bitches! Masse mafiafruer som sloss, lager drama og er "gode forbilder" all the way. Underholdende.

 

 

15. Nurse Jackie - En narkotikaavhengig sykepleier som prøver å sjonglere et stressende liv på jobben med et dramatisk personlig liv. Både morsomt, seriøst og spennende.

 

 

16. Walking Dead - Zombieserie som ikke er for overdrevet, mest mulig "realistisk". Går det an å si?:P Iallefall veldig bra om du liker fimer som 28 days later.

 

17. Dance Moms - Tro det eller ei, denne serien er dritgøy og har blitt utrolig populær i USA. Avhengighetsskapende og fullt av drama. Handler om en crazy danselærer, de unge danserne og mødrene deres.

 

Noen som ser på de samme seriene? Eller har noen tips til andre serier? Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har noen tips!

Oh, happy hair day

I dag var jeg på Hendrix Hair på Majorstuen for å heise teip-extensionsene mine (fra CosmoBeauty). Det var på tide, for å si det mildt. Jeg hørte de var flinkere på Hendrix til å sette dem på og det var de jammen!! Makan til forskjell, nå kjenner jeg virkelig ikke at jeg har dem i, og håret kjennes lett og enkelt å stelle. Kvaliteten på håret fra CosmoBeauty er fortsatt bra kjenner jeg, men det har utrolig mye å si for resultatet hvordan en setter dem i håret. Kim på Hendrix Majorstuen hjalp meg og jeg er kjempefornøyd. Jeg hadde opprinnelig to pakker i håret, men nå har jeg bare èn fordi jeg syntes ikke det var nødvendig med mer, og looken blir også mer naturlig.


Unhappy hair day :p

Heavenly leather jacket

Fra Fanny Lyckman

Fra minusey.com

 

Å, som jeg har lyst på denne jakken!! Gulldetaljer, matt skinn, episk design. Jeg tenkte "Minusey.com det er jo billig, den kan jeg kjøpe." Men nei, denne var ekte skinn og kostet 589 dollar. Buuhuu. Hadde jeg vært LITT rikere nå hadde denne blitt min. Jeg får fortsette min jakt på den perfekte skinnjakken. Hvor irriterende er det ikke når du ikke kan få det du vil ha?!

 

Dark and edgy

All Saints

 

by HeidiChic

AllSaints har utrolig mye kult. Egentlig er det helt min smak - røft, edgy og mørkt. Samtidig så liker jeg sterke farger og sprø klær, så jeg er litt delt der. På en måte så liker jeg Mary Kate Olsen-stil som består av minst et svart plagg i hvert eneste antrekk, det er simpelt men likevel bare effortless og dritkult. På en annen side liker jeg alt som viser igjen; paljetter, knallfarger, forskjellige teksturer osv., fordi livet er rett og slett for kort til å ikke bruke vakre, fargerike klær. Det kommer vel litt an på humøret tenker jeg, men jeg irriterer meg likevel over at det er så todelt! 

Ukens skjønnhetsprodukt: Smashbox Brow Tech to Go


Jeg tenkte jeg skulle begynne med noe nytt som heter ukens skjønnhetsprodukt. Jeg får se om det blir hver uke, det kommer an på om det er noen produkter jeg virkelig vil anbefale :) Denne ukens produkt er iallefall Brow Tech To Go fra Smashbox. Jeg var på leit etter en ny øyebrynspenn ettersom jeg mistet min, og gikk på Kicks her om dagen for å finne en. Jeg er jo fan av Smashbox så jeg ble sjeleglad da jeg fant ut at de hadde en penn og ikke bare brynspudder. Jeg bruker brynspudder også, men ofte er det digg å få det gjort fort og da er det greiest å bruke en penn synes jeg.

 

 

Det som er så bra med Brow Tech To Go:

  • Har skrå ende på blyanten, så den er formet til brynet. Mye enklere å få rett form på brynet.
  • Kald brunfarge (bra for de som ikke vi ha den oransje/rødbrune looken)
  • Gel med lett hold + børste i andre enden, som gir en bedre form på brynet, og brynet ser også mer realistisk ut. 

 

Du får kjøpt dette produktet på: KICKS

Pris: ca 200 kroner


Hva syntes dere om "Ukens skjønnhetsprodukt"? Vil dere at jeg skal fortsette med dette?

Gjesteredaktør for Pantene

 

Denne uken er jeg gjesteredaktør for Pantene hos Howsyourhair.no. Senere denne uken kommer det utt en "how to"-hårvideo som jeg har laget, og nå ligger det ute et intervju med meg i forhold til hår som du kan lese her. Howsyourhair.no er en portal hvor du kan lage din egen "Hair story" du kan lese tips fra freshe bloggere og oppdatere deg på hårtrendene denne sommeren, ta en titt! :)

Nye deksleriPhone 5 gulldeksel her


iPhone 5 Bamsedeksel her


Hvor SØTT er ikke det siste dekselet? Ny favoritt! Jeg fikk disse dekslene av handelsportal.no og er superfornøyd. Det er så kos å bytte deksel på mobilen av og til, det er nesten som om man får en ny mobil hver gang. Jeg personlig liker å ha en mobil som ikke bare fungerer bra, men som også ser pen ut. Uansett hvilken stil du har så går det an å finne noe som passer deg, og handelsportal.no har et godt utvalg til iPhone 4 her og iPhone 5 her.

 

/sponset

Rose sweaterSKIRT BIK BOK / SWEATER HERE / BAG MARC BY MARC JACOBS / SUNNIES COBRA SNAKE / SHOES HERE

 

Jeei, nå er det så mildt ute at det går an å bruke mine favorittsko ♥ I dag skal vi en tur ned til nevøen til Anders for å overlevere bursdagsgave :) Etterpå tar vi turen til Sverige og Nordby-senteret for å shoppe litt! Håper dere har en flott søndag ♥

Chill weekendHeei, søte :) I dag har vi reist til svigers i Moss for å tilbringe helgen. Godt å komme seg litt bort fra Oslo, og så er det utrolig koselig her :) Vi har allerede hivd i oss den beste kebaben i Moss, rullekebab med fetaost fra Campino ♥ Oh my, den må du prøve om du tilfeldigvis skulle tatt turen hit. Nå sitter vi bare å slapper av og spiser snop, nettopp sett Underholdningsavdelingen på NRK med blant andre Herborg Kråkevik, det var ganske morsomt faktisk:) Nå er det Artistgallaen som står for tur. Hva gjør dere i helgen??


Gelè-lakk resultat

For litt siden så viste jeg dere gel lakk-kitet som jeg kjøpte, Sensationails, og jeg lovde dere å legge ut resultatene siden. Nå har jeg endelig fått testet den og jeg skal vise hvordan den påføres, samt resultatet og noen gel-lakk tips til slutt. Jeg brukte lakken lengst til høyre denne gangen, Pink Chiffon, den var dessverre litt lys rosa men håper dere fortsatt får et inntrykk av resultatet!

Du får med alt du trenger for å utføre manikyren i Starter-kitet, inkludert UV-lampe.

Fordelene med gel-lakk:

- Varer i opptil to uker

- Gir mye mer glans enn vanlig neglelakk

- Gir et tykkere utseende på lakken

- Har ingen tørketidDet er kanskje ikke så enkelt å se på bildet, lakken var litt lys, men den er superfin på. Mye tykkere og mye mer glans enn vanlig neglelakk. Jeg er faktisk utrolig fornøyd med settet, jeg har jobbet i salong med dette, og resultatet er omtrent identisk. I salong koster en gangs Shellac med mini manikyr ofte 600-700 kroner, mens du får kjøpt dette settet på Vita til bare 499,- her. Neglelakkene koster bare 99,-, og det er ikke gærnt! Da kan du jo gjøre det så ofte du vil ;D Nå gjorde jeg dette i går, så jeg har ikke fått sett hvor lenge det holder, men jeg har god tro på at det holder opp til to uker. 

Viktige tips i forhold til påføring av gel-lakk:

 

- Unngå alt som heter neglebånd og hud når du påfører lakken - fettet fra huden gjør at lakken ikke vil holde like lenge om du kommer nær huden

- Legg tynne lag med lakk, ellers kan det lett flyte over og resultatet varer ikke like lenge

- Stell neglene dine før du tar på lakken - fil dem, dra ned neglebånd osv, så blir det enklere å unngå huden når du påfører lakken

 

Oh, the materialism

Internetten og TVen har tatt kveld i heimen vår, så nå har Anders og jeg inntatt McDonalds på Majorstuen for å få dagens dose med geeking. Så fint vær det er i Oslo i dag, det er faktisk litt varmt! Blir så herlig å kunne gå i skinnjakke og shorts igjen uten å fryse, jeg føler det har vært en evighet siden sist det var mulig. I tillegg er det herlig at det er lyst ute mye lenger nå ♥

Jeg var på postkontoret isted og sendte av gårde min kjære Louis Vuitton-veske og min Michael Kors-veske i leopard </3 Det gikk litt vel mye penger i USA, og når nye ting kommer inn så må gamle ting ut! Men det går fint, jeg har funnet ut at jeg synes ikke det er så gøy å ha vesker som alle andre har (sikter til Louis Vuitton). Nå har jeg prøvd meg på to LV-vesker som jeg trodde skulle være nærmest livsforandrende for meg, men det var de altså ikke. Jeg brukte dem faktisk ikke så mye i det hele tatt. Sannheten er at når en endelig får råd til å kjøpe seg akkurat det en har villet hatt så lenge - den dyre veska, designerklokka, whatever - så varer gleden langt i fra så lenge som en skulle tro. En blir aldri mettet, en vil alltid ha noe nytt uansett hvor mye klær, sko og vesker en kjøper - fordi det er tomme, livløse ting. Gir det en noe? Ja. Fikser det ting? Nei.

 

Nylig solgte jeg også to Marc by Marc Jacobs-vesker, så nå sitter jeg igjen med noen få, men jeg sitter igjen med mine favorittvesker <3 Kvalitet foran kvantitet. Jeg har alltid hatt for mye av alt, og da setter en ikke like stor pris på tingene sine. Derfor samlet jeg også opp en del klær i går da jeg ryddet i skapet, for å gi til Fretex. Det føles ut som en tung bør blir løftet fra mine skuldre hver gang jeg kvitter meg med ting jeg har for mye av, fordi jeg har tendenser til å være en ekstrem samler. Når jeg skal kaste noe så kommer jeg plutselig på tusen bruksområder for akkurat den gjenstanden, fantasien løper nesten løpsk, men innerst inne vet jeg at jeg aldri kommer til å bruke den.

 

Oh, the materialism... Can't live with you, can't live without you. 

Useless

  

SHOES VINTAGE (BRAND)

LEATHER JACKET ACNE

BAG MINUSEY.COM

CROP TOP STORE IN NYC

PENCIL SKIRT SAMSØE | SAMSØE
 

Ahhhr, jeg er så lat etter påsken. Sitter her med dårlig samvittighet og føler meg helt ubrukelig. Jeg blir så sinnsikt rastløs av å sitte i ro å gjøre ingenting, og har dårlig samvittighet over å ikke ha trent, men veien til treningssenteret virker så sykt lang akkurat nå. Var hos fysioterapeut i dag og fikk erklært at jeg hadde veldig svak ryggmuskulatur, noe som er grunn til mine smerter i armer og skuldre - desto mer grunn til å trene. Blæh - jeg liker ikke å trene! Det er jo greit når jeg først er der, men jeg tar meg liksom aldri tid til det. Jeg ser ikke på meg selv som en typisk friskus akkurat! På toppen av det hele sitter sitatet fra en venninne fast i hodet: "Før du vet ordet av det har du fått kjerringkropp!" Oh my god... is my ass hanging?! Huff. Misunner de som har dette i blodet, men det er det dessverre ikke alle som har. Håper ikke jeg er den eneste iallefall. :)

 

Hvordan har dere det etter påskeferien, med skole, jobb, trening osv?