hits

april 2014

Pink cut out
Sjekk den übersøte genseren fra sheinside! Jeg liker formen, at den har cut outs og den søte pastellfargen. Unike pieces som dette er ikke sånn en ser overalt, så det er gøy å få tak i det til en billig penge :)

Adlink

My skin make up

Jeg får stadig spørsmål fra lesere og folk jeg møter om hvilken foundation osv jeg bruker. Før jeg gikk tom for mitt go-to pudder og min go-to foundation rett før påsken, så skjønte jeg ikke helt hvorfor alle spurte om det. De fleste kan vel finne en god foundation til ansiktet sitt? Men da jeg gikk tom, måtte jeg begynne å bruke diverse ansiktssminke og pudder som jeg hadde liggende hjemme fra før, og da skjønte jeg virkelig at foundation har utrolig mye å si. Og jeg kom på hvor frustrerende det er å bruke "feil" foundation og pudder. Jeg hadde blitt bortskjemt på mine gode produkter, og tok dem for gitt.

Nå har jeg endelig fått mine favorittprodukter i hus igjen, og tro meg, jeg lusket lenge rundt postkassen i desperat håp om at de skulle komme før påsken. Men den gang ei. Jeg måtte holde ut med den sminken jeg hadde i påsken. Krise, ikke sant? Ja det var faktisk litt krise.

Uansett, jeg vil gjerne dele mine tips en gang for alle - dette er sminken jeg bruker på huden min, i kronologisk rekkefølge:

Jeg bruker altså enten LUXE fra glominerals, hvor jeg blander fargene Naturelle og Brûlée, ellers bruker jeg Satin II fra glominerals, i fargen Golden Light. Forskjellen på dem er at LUXE er mer tyntflytende og fuktighetsgivende (anti aging) og har lett til middels dekkevne. Satin II er litt tykkere, og har full dekkevne. Jeg likte bedre Satin II først, men nå tror jeg LUXE er favoritten på grunn av at jeg får så fin glød. Men hvis du er på jakt etter en foundation som dekker veldig godt, så ville jeg gått for Satin II. Uansett, jeg bruker aldri disse uten mineralfoundation oppå, og dermed får begge alltid full dekkevne.

Jeg påfører de flytende foundationene med denne texture brushen fra glominerals.Mineralfoundationen fra TiKei er det som virkelig gjør det lille ekstra på huden, kombinert med de flytende foundationene. På grunn av at TiKei også er en foundation, bare i pudderform, gir den ekstra dekkevne samtidig som den gir en fløyelsmyk finish. Det blir altså ikke for matt, hvor det ser ut som du ikke har fuktighet i huden. Den stjeler heller ikke all fuktigheten fra de flytende foundationene. Hvis du har ekstra fet hud og trenger å få bort shine, kan du påføre glominerals Translucent finishing powder med en stor børste. Men det er TiKei som er "the key ingredient" her. 

Det er tre bronzere jeg har som favoritter og bruker til forskjellige anledninger. Fordelen med Bahama Mama fra The Balm er at den er veldig brun og ikke oransje, som bronzere dessverre har en tendens til å være. Det gjør at den er også fin til å konturere ansiktet med. Den har heller ingen skimmer i seg. Men den er ganske mørk, så du må passe på å ikke bruke for mye av den.

Solpudderet fra Carita er en ny favoritt. Det er et såkalt "anti aging" pudder, og det inneholder solfaktor 10 i tillegg til fuktighetsingredienser som skal hjelpe til å bevare en fin brunfarge etter at du har vært i solen. Det jeg liker best med dette pudderet er at det ikke tørker ut ansiktet, den beholder gløden, og fargene er veldig naturlige og lite oransje. De to øverste fargene er matte, mens den nederste er det litt skimmer i. Denne er også fin til å konturere ansiktet med. Dette pudderet får du kjøpt i hudpleiesalonger.

Dette bronzing pudderet fra The Body Shop inneholder veldig mye shimmer, og gir en veldig fin glød og finish på huden. Den er fin til fest, men også til hverdags om du ikke bruker så mye av det. Dette er litt mer oransje, og egner seg ikke til konturering på grunn av shimmeret og fargen.Jeg bruker denne børsten fra Nilens Jord til å påføre solpudderene med. 


Blushen fra Make Up Store gir en lys, shimrende rosafarge på kinnene. Den gir også en fin glød i kinnene, og er ikke en "hard" farge.Blushen fra Nilens Jord er litt mørkere og korallfarget med rundinger av lyst shimmer. Det er litt tilfeldig hvilken av blushene jeg går for, og det er ikke hver dag jeg bruker det. Highlighters bruker jeg heller ikke hver dag, men det gir en ekstra fin effekt på ansiktet, ved å reflektere lyset på de områdene du vil fremheve. Dette shimmerpudderet fra glominerals er fint til å få en ekstra glød i ansiktet ved å ta en liten menge over hele ansiktet, eller som en highlighter ved å bruke den spesielle steder. Jeg pleier kun å bruke denne på kinnbena, som en highlighter. Den inneholder vitamin A og E og grønn te bladekstrakt. Du kan også bruke den over en kremet øyenskygge for å få en shimmereffekt.Make Up Store sin highlighter er kremet og enkel å påføre. Jeg "dabber" bare litt på kinnbena, over leppen og under brynet for å få en fin effekt. 


Håper dette innlegget var til hjelp for de som lurte på hva jeg brukte, og til inspirasjon for dere andre :-)


Morange

Jeg var innom Bik Bok før helgen og sjekket ut Angelica Blicks kolleksjon for Bik Bok. Jeg likte veldig mye av det, men bestemte meg for å ikke gå helt bananas. Jeg ville ikke gå for de veldig gjenkjennelige mønstrede plaggene i kolleksjonen, ettersom de ofte blir de "alle har" og en skjønner med en gang hvor plagget er fra. Da er det bedre å gå for noen ordentlige basisplagg synes jeg. Den singleten her elsker jeg for eksempel, veldig enkelt men stilfullt design og den får brystpartiet til å se mindre ut, noe jeg liker. Buksen også elsker jeg, den passer meg perfekt, og tro meg - det er det ikke alle bukser som gjør. Fargen er så sprudlende, og jeg tror faktisk ikke jeg har et oransje plagg i skapet. Det har ikke akkurat vært min favorittfarge - ever. I tillegg kjøpte jeg accessoirer, ringer og armbånd i rosegull. Herlig å bytte ut den vanlige gullfargen.

Hva syntes dere om kolleksjonen? Har dere kjøpt noe?

Suit UpDet har skjedd så mye i det siste, så jeg ligger litt etter med å publisere antrekksbilder. Dette her er fra før helgen.

Dette er vel den stilen som jeg alltid føler meg komfortabel i, jeg føler det er veldig "meg". Men samtidig så liker jeg sterke farger og å eksperimentere med klær, så jeg klarer ikke å holde meg til bare dette. Det er digg å variere litt. Men, det skal sies: I ♥ BLACK. Min favorittfarge :)

Giveaway // Kinobilletter!

Hei mine kjære lesere ♥ Nå er det på tide med en konkurranse igjen, synes dere ikke? Etter en lang vinter så nærmer sommeren seg, og da er det herlig med en skikkelig jentekveld hvor dere kan lakke neglene, spise cupcakes, ha noen bobler i glasset og se en skikkelig girl power-film på kino! Årets heteste jentefilm heter "The Other Woman" med blant annet Cameron Diaz og Kate Upton, og kommer på kino neste helg!!

 

Jeg vil i den sammenheng lodde ut billetter til en heldig vinner som kan ta med seg en venninne! :)

(Billettene gjelder på valgfri forestilling i valgfri by.)

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen e-postadressen din i kommentarfeltet under, og så trekker jeg en heldig vinner i morgen kveld!

 

Konkurransen er avsluttet, vinneren er Kristine Roelunde! :)

Two piece

Shoes chicwish (adlink) // two piece Weekday // bag and watch Michael Kors // sunglasses Alex Perry


Jeg elsker two pieces, de er så deilige å slenge på seg og du vet alltid at de passer sammen! Før syntes jeg det var altfor matchy-matchy, men nå synes jeg det er veldig stilig. Jeg har funnet noen av mine favoritter på nettet, nedenfor ♥ (noe selges separat)

Sheinside Wishlist + winner of giveaway

Den heldige vinneren av SheInside giveawayen er...
Mathilde Harstad. Gratulerer!! Jeg har sendt deg en epost.

Designer bags for sale

Jeg har (dessverre) funnet en ny veske som jeg ikke klarer å få utav hodet, og er derfor nødt til å selge mine to elskede designervesker.

Jeg selger min Michael Kors veske med gulldetaljer for 2000,- (Nypris 3300,-) Den har den "nye typen" skinn som er litt hardere (ser det best på bilde 1) og som er på de nyeste veskene til Michael Kors. Det ser litt dyrere ut enn de i mykere skinn. Jeg kjøpte den for ett og ett halvt år siden og den er veldig pent brukt, ingenting i veien med den. Veldig anvendelig og har plass til mye.

Selger også min Marc by Marc Jacobs veske som jeg kjøpte i New York i fjor. Den er også veldig pent brukt og ingenting i veien med den. Den minner veldig om Louis Vuittons Alma veske, det var derfor jeg kjøpte den :) Den har kjempefine gulldetaljer og er veldig praktisk inni. Denne selger jeg for 2200,- (Nypris rundt 4000,-)

Hvis du er interessert kan du sende epost til heidiveivaag@gmail.com :)

The Pink Party

Miranda og Sofie

I går kveld var jeg på Pink Party i regi av Vixen. Det var kjempegirlie og koselig ♥ Jeg møtte mange kjente, og det var kos med en skikkelig jentekveld med cupcakes og rosévin (Cupcakes'a var freakin' amazing, flinke Christina!)

Vi var faktisk de første i Norge til å smake denne vinen fra J.P. Chenet i går. Den heter Ice Rosé, og skal nytes med isbiter i, noe jeg er veldig fan av. Vinen blir mye friskere og aromaene kommer mer frem.

Frisørene fra Headmasters stylet oss på håret etterpå, kjempeflinke!

Jeg møtte også smellvakre Marie Wolla, kjempelenge siden jeg har sett henne nå! Utrolig hyggelig og ikke minst smart jente :)

Morgen på Artesia Spa

I dag tidlig var jeg på Artesia Spa med bloggerne Caroline Maria, June og Eirin. Vi spiste herlig frokost og drakk Green Juice fra Essentially. Proteinpannekakene fra Fresko som er avbildet overfor smakte a-m-a-z-i-n-g. Typ krydderkake og pannekaker mikset!

Etter litt spising og mingling, hadde hudpleieren Rikke Albrigtsen et foredrag for oss om blant annet fotpleie, solbeskyttelse, peeling og hvordan vi kan forberede oss til sommeren.

Awesome boyfriend baggies
Bilder fra Gøteborg

Jeg fikk fatt i disse herlige boyfriend jeansene da jeg var i Strömstad. Hadde akkurat sett Fanny Lyckman skryte av dem på bloggen sin som de "beste boyfriend jeansene hun hadde", og da fikk jeg bare enda mer lyst på dem. Nå ser jeg at de er nesten helt utsolgt på nelly, og det er sikkert derfor. Hvis du er på jakt etter boyfriend jeans så anbefaler jeg deg å få tak i et par, for de er virkelig utrolig digge og kule! Perfekte for sommeren.

Shop the look...

Pink in Strömstad

I går kjørte Anders og jeg til Göteborg for å chillen litt, shoppe og feire bursdagen til Anders. På veien dit stoppet vi i Strömstad, for vi måtte jo få med oss Norwich - Liverpool kampen. Vi satt oss på en restaurant/pub og så den med en gjeng andre fotballglade nordmenn, høhø. Han ene "kommentatoren" som satt ved siden av oss kunne jeg gått hørt på i noen timer til, sykt lættis kar :p Det var sååå fint vær i Strömstad, helt nydelig. Jeg shoppet også litt der, fikk tak i en dritkul boyfriend jeans som jeg vise dere på bloggen senere.


Nå åpner snart butikkene her i Gøteborg, så da skal vi ut å shoppe litt ♥ Salg på Top Shop så jeg, woot woot ^^

3D roses
I dag fikk jeg endelig brukt genseren fra American Apparel som jeg kjøpte for lenge siden. Jeg føler at dette er en av de få fargene jeg ikke passer, men jeg likte hvordan det ble idag likevel. Genseren i seg selv er jo veldig kul! I dag har jeg vasket hjemmet, vært med kjæresten og lagd ovnsbakt laks til middag. Mmm ♥ Nå skal vi bare slappe av og se dokumentarer før vi reiser på en liten påskeferie i morgen. Gleder meg! Anders har jo bursdag i morgen også ♥ Hvis det er noen geeks som er interesserte, så holder vi på å se "Terms and Conditions May Apply", en dokumentar om personvern på internett. Egentlig et must å se for alle digitale sjeler.

White laceLace shorts sheinside // shoes chicwish // sunglasses Marc by Marc Jacobs // top (not available anymore)

Jeg elsker hvite blonder og crochet, det er så girly og sommerlig. Jeg gleder meg til det blir litt varmere ute, for som dere sikkert har fått med dere på bloggen så er jeg klar for bare ben :p I går kveld var jeg ute og jogget, og fikk faktisk vondt i halsen, det var så kjølig. Er det ikke på tide med litt varme snart!? Jeg bør uansett ikke klage, så lenge det er sol i Oslo :) Håper dere har en flott påske alle sammen :*

I love white lace and crochet, it's so girly and reminds me of summer. I'm looking forward to it getting hotter outside, 'cause I'm really ready for bare legged fashion!

 

Shop the post:

I ♥ Brandy Melville

Jeg ble regelrett i ekstase da jeg gikk i Bogstadveien her om dagen - Brandy ♥ Melville hadde åpnet butikk der! Jeg ble først introdusert til den italienske kjeden da jeg var i Soho i New York i fjor. Jeg ble absolutt forelsket i de enkle plaggene, mye vintage, med de herligste stoffene. Mesteparten av stoffene er supersofte, crop topen nedenfor er bare en drøm å ha på seg. Og det beste er at de ikke har endret prisene til "norsk" standard! Vintage Levi's shortsene koster kun 390 kroner. Jeg måtte bare raske med meg en, det var litt utplukket da jeg kom der, men jeg syntes jeg fant et kult par som passer bra til sommeren og ikke minst til festival. 

Har dere handlet på Brandy ♥ Melville før? 

Mango skirt

Shop the post by clicking at the pictures... 

Grey Maxi

 Shoes nelly (adlink) // grey maxi dress here (adlink) // leather jacket MK&A for Bik Bok // sunglasses gina tricot // bag River Island

Da mamma var her på besøk, var vi på en stor shoppingrunde, og hun spanderte mine favorittsko på meg - Converse All Stars. Weee. Ingenting føles som et fresht par med Converse, jeg vet ikke, jeg blir som en liten unge igjen. Jeg skulle gjerne gått i Converse året rundt, og før var det stort sett bare det jeg gjorde. Men jeg måtte visst vokse opp litt, og få litt "voksnere" sko (som som regel er vonde å gå i). Anyways, fikk også denne grå maxi kjolen fra Monki som jeg har bodd i de siste dagene. Hvis du trodde joggebukse var comfy å gå i hjemme, så burde du prøve en jersey maxikjole. Sheeesh.

 God påååske forresten ♥ Likte dere antrekket?

Two week tan

Jeg soler meg omtrent aldri, fordi det rett og slett elder og skader huden så mye, derfor er jeg veldig avhengig av selvbruning. Og gudene vet at det finnes mange ubrukelige selvbruninger på markedet. Derfor ble jeg så positivt overrasket av dette serumet fra L'oreal. Serumet gir en veldig naturlig brun, ikke oransj, farge. I tillegg så varer fargen utrolig lenge. Etter 2-3 påføringer varer fargen opptil to uker. 

Serumet trekker veldig fort inn i huden, og en kan kle på seg etter 5-10 minutter. Det er litt shimmer i serumet, som gir en fin finish på huden. Fabulous Self Tanning Serum fra L'oreal gir farge med en gang, og blir gradvis mørkere med tiden. Jeg bruker det også på hendene uten å skylle av etterpå, ettersom det ikke ser stygt ut etterpå. Til tross for at den er nesten perfekt, har den en ulempe også. Den flasser ikke fantastisk flott av, men det er langt i fra det verste jeg har sett, og i tillegg tar det lang tid før den begynner å flasse av. 

Jeg er superglad for at jeg oppdaget denne selvbruningen, så jeg måtte bare tipse dere også:) Det koster 179,- på Vita.

IV Jade

Jeg fikk meg ny rettetang her om dagen, IV Jade fra ghd. Jeg har aldri hatt en ghd-tang før, men jeg har hørt så mye bra om det så jeg ville prøve den.
Hva som er så bra med ghd IV Jade:

♥ Den har avanserte keramiske varmeelementer som får ned statisk hår og frizz, enten du krøller det eller retter det.

♥ Den har rundere kanter som gjør at den er veldig enkel å bølge eller krølle håret med. Du får ikke sånne firkantede krøller, men mer buede og naturlige.

♥ Den har en innebygd sikkerhetsfunksjon - "sleep mode" - som gjør at varmen slås av hvis den ikke blir brukt på 30 minutter.

♥ Den har lang ledning, som gjør det enklere å style.

 Jeg må helt ærlig si at det er den beste rettetangen jeg har hatt ...og den kuleste ;-)

Den virker mye mer beskyttende på håret enn den andre jeg har fra Björn Axen, og lugger heller ikke. Håret blir kjempeblankt og fint etter at jeg har brukt den.

Jeg bruker ghd sin varmebeskyttende, og er veldig fornøyd med den. Enkel å fordele og gjør ikke håret fett.

 ghd-tangen er Limited Edition, og den finnes også i fargene Lavender og Periwinkle.

Har dere prøvd ghd-rettetenger? Hva synes dere?

Innlegget inneholder provisjonslenker

Distressed knit

I dag var jeg i byen en tur og kikket litt, fikk skikkelig sommerfeeling av det fine været. Jeg har på meg strikkegenser fra Weekday, solbriller fra asos (adlink) skjørt fra Bik Bok og sko fra Chicwish.com (adlink).

Today I was down town, I really got a good summer feeling because of the nice weather. I'm wearing a knitted sweater from Weekday, sunglasses from asos (adlink) a skirt from Bik Bok and shoes from Chicwish.com (adlink).

Today's face


I dag gikk jeg for en brun smokey eye, ved hjelp av Naked 2-paletten fra Urban Decay og nude lepper ved hjelp av Elegance fra Make Up Store. Jeg har også highlighter fra Make Up Store på kinnene, og har konturert ansiktet med Bahama Mama solpudder. Øyenbrynene er fylt ut med Max Factor eye brow pencil i fargen 2 Hazel, og avsluttet med Brow Set Fix Tinted fra Make Up Store, for hold og ekstra farge. Gosh Darling er mascaraen jeg har brukt, veldig god forresten, og foundationen er glominerals LUXE i fargen Naturelle. Concealeren jeg har brukt er L'oreal True Match la touche magique. Avsluttet med glominerals pressed base i Golden Medium.

 

 Shop the products...

Reklamelenker

New favorite perfume

Jeg har funnet en ny favorittparfyme. Denne lukten må bare oppleves... Det er vanskelig å beskrive hvordan Rue de Varenne lukter, men den er veldig jentete, søt, elegant og unik. Både mamma og jeg elsket den, så den passer for forskjellige aldre. Emma Wiklund som står bak parfymen har hentet inspirasjon fra da hun bodde i Paris, og det skinner faktisk igjen i duften. 

Toppnoter: Liljekonvall og pære 

Hjertenoter: Appelsinblomst og hvit musk 

Bunnoter: Lys mokka, vanilje og patsjuli

Den koster fra 399,- og kan kjøpes på blant annet Vita og Kicks.

GIVEAWAY: Gorgeous krølltang og Keratin Cream Serum!


Den tykke krølltangen fra Gorgeous lager de herligste krøllene, og Cream Keratin Serum er det serumet jeg bruker hver gang etter at jeg har dusjet håret. Det blir aktivert av varme og fungerer også som varmebeskyttende, i tillegg til at det pleier håret. 

Det er veldig enkelt å bli med i trekningen, det eneste du må gjøre er:

hashtagge et av dine bilder med #kbpåske (samme hvilket) + følge @karlssonbarlindhaug på Instagram.

Vinneren blir trukket etter påsken! Lykke til!

Lace and flatformsDress here (adlink) // shoes asos (old) // bag Michael Kors // sunglasses gina tricot // cardigan Bik Bok

Måtte slå til med en sommerkjole i dag i det fine været. Jeg fikk kjolen i posten her om dagen, og i dag fikk jeg endelig en anledning til å bruke den. Tipper den kommer til å bli mye brukt i vår og sommer :) 

Make Up Store event

I går kveld var jeg på Make Up Store-event hos Tatler. De har jo slått seg sammen i Bogstadveien, så nå er alt i en butikk. Jeg møtte Sophie fra Myawesomebeauty.com og Agnes Lovise, og vi tittet febrilsk på sminke sammen. Vi fikk nemlig 50% rabatt på all sminke, så vi fikk kjøpt en del kult :) Make Up Store er virkelig bra, jeg glemmer bare alltid ut å gå der. De er spesielt bra når det kommer til øyenskygger, rouge og leppestifter, de har så bra utvalg i farger. Du finner garantert "den" leppestiften du har lett etter lenge og ikke funnet noe annet sted. Make Up Store er et svensk merke, forresten.

Etter at vi hadde tittet litt i butikken satt vi oss ned og spiste litt, før sjefen for Tatler og make up store snakket litt. Deretter fikk vi en introduksjon av den seneste looken fra Make Up Store. Den bestod blant annet av pasteller og sommerfugler. 
Gleder meg til å teste all make upen fra Make Up Store. Jeg kommer til å skrive om mine anbefalinger på bloggen!

Black scuba

Jeg har hatt en del å gjøre denne uken så det har blitt litt dårlig med blogging, men her er iallefall antrekket fra i går :) Trodde jeg var ferdig med scuba-stoffet, men da jeg tok på meg dette skjørtet så skjønte jeg at det ikke stemte. Jeg elsker helsort, spesielt hvis det er noen teksturer og former som skiller seg ut. Da blir det ikke så kjedelig. Scuba er perfekt for å sprite opp et helsort antrekk. Under kan dere se noen kule scuba-skjørt, jeg liker spesielt det todelte som er gjennomsiktig i midten.

Shop the look...

Pressedag // Polhem og GambitI dag var jeg på pressevisning hos Polhem PR. Der fikk vi se kolleksjoner for høst/vinter 2014, fra merker som Samsøe, Body Shop og guess.  Maasse fint. Det føles langt frem i tid siden jeg ser frem til våren og sommeren nå, men det er likevel gøy å bli oppmerksom på hva som kommer de neste sesongene. Noe av det har jeg bare lyst på NÅ.

Vi fikk servert herlige crepes med alt fra nutella, banan, syltetøy, ost og skinke på. Ikke alt på en gang selvfølgelig, men det var dødsgodt. Du kan faktisk leie en sånn crepes stand, genialt til events/bursdager :)Etterpå dro jeg og de andre bloggerne jeg var med til Gambit H+K, det PR-byrået som jeg reiste til Stockholm med. Der fikk vi se merker som Louis Vuitton, Tiger of Sweden, Burts Bees, GANT, Sebastian, Emma S. (hudpleie) og Birgitte Herskind.

Elsker vesken og clutchen fra Louis Vuitton!

 Jeg joinet Instagram konkurransen hvor en kunne vinne noen fashionable premier hvis en valgte ut sine tre favoritter fra butikken, og her er bildet jeg brukte:

Jeg... sikler... på... Louis Vuitton vesken! Og selvfølgelig kåpene fra Birgitte Herskind. Gawd, oh, gawd...

Hjemmehygge

 photo interior1of1-3_zps6c50f790.jpg photo interioslashr_zps61f57c73.jpg photo interior1of1-2_zpsdaf49172.jpg 

I går kom mamma på besøk fra Haugesund, det var veldig koselig ♥ Vi dro til vårt favorittsted, Ikea (høhø) og spiste litt før vi shoppet. Mamma er mye flinkere på interiør enn meg selv om vi har veldig ulik stil, så det var godt å få litt hjelp. Jeg har ikke kjøpt noe interiør siden vi flyttet inn, så jeg kjøpte noen puter for å sprite opp stua litt. Jeg har planer om å kjøpe mesteparten på nettet, for jeg ønsker ikke å bare ha Ikea og Skeidar i leiligheten liksom. Det er også viktig for meg å ha en balanse mellom urban og classy stil, noe som reflekterer min stil. Etterhvert som jeg får ting på plass så skal jeg vise mer av leiligheten :)

Red ruffles

 photo heidichic4_zps08a6fce0.jpg photo heidichic6_zps8b1646cf.jpg photo heidichic8_zps2d93d64f.jpg photo heidichic9_zpse0aed381.jpg photo heidichic19_zps3d58e158.jpg photo heidichic12_zps73c61fd7.jpg photo heidichic27_zps3fc4abc5.jpg photo heidichic15_zpsb548becc.jpg photo heidichic22_zps1dcf4ab2.jpg photo heidichic28_zpsc75b9f22.jpg photo heidichic5_zps3524a73b.jpg

Dress here // shoes here // bag Michael Kors // Coat Bik Bok (old)

Jeg bestilte denne kjolen fra ChicWish.com her om dagen, og for to dager siden kom den på døren. Chicwish minner litt om Sheinside, bare at de har litt annet utvalg, blant annet mange kule bohemplagg. Jeg har blitt helt forelsket i denne butikken. Da jeg så denne kjolen falt jeg pladask, den passer fint til å røffes opp, eller til jentekveld og fest. Når du registrerer deg på Chicwish får du 30% rabatt på ditt første kjøp, og det er allerede ganske billig der. Shippingen er gratis, men jeg har alltid valgt å betale ekstra for shipping, da har jeg fått pakkene på døren etter litt under en uke. 

Shop the post...

/Reklamelenker og sponset kjole

Casual sunday

 photo heidichic11_zps47f960ec.jpg photo heidichic5_zpsacf5b351.jpg photo heidichic10_zps73a210f9.jpg photo heidichic_zpsbc90833e.jpg photo heidichic8_zpsd662bd94.jpg photo heidichic3_zps5c1ae1ee.jpg  

CARDIGAN BIK BOK

Shop the post...

Denne helgen har jeg bare slappet av med kjæresten min, orket ikke å dra ut å bli dårlig idag. I dag skal jeg vaske og gjøre klart til mamma kommer i morgen. Hun skal nemlig bo hos oss denne uken, gleder meg ♥ Jeg har forresten fått noen stilige kjoler fra Chicwish.com, skal prøve å få lagd et innlegg med en av dem i dag :)

 

GIVEAWAY // SHEINSIDE GAVEKORT

Sheinside wishlist
1. Pink off the shoulder here / 2. Coat here / 3. Clutch here / 4. Floral top here / 5. Tiger Sweater here / 6. Jacket here / 7. Skirt here / 8. Print dress here

 

In collaboration with sheinside.com I'm giving away a gift certificate for 100 $. Just do the 2 steps underneath to join in:

 

1. Register at Sheinside.com HERE ♥
2. Write a comment below this post with your name and e-mail address (the same one you used to register with)

 

Vinneren blir trukket 20. april! Lykke til! // The winner gets announced the 20th of April!

Today's nails

 photo CNDVinyluxYellowBicycle5_zpsd41e2376.jpg

I dag valgte jeg å gå for gule negler, noe jeg aldri har gått med før tror jeg. Jeg har aldri funnet riktig gulfarge før, det er viktig at den ikke blir for mørk for det ser ikke så fresht ut på neglene. Bicycle Yellow fra Vinylux likte jeg godt. 

Hva synes du?

Follow on Bloglovin

Herlig bringebærserie fra Body Shop

 photo thebodyshopearly-harvestraspberry1of1-2_zps725a5799.jpg

Sweeeeet berry! Early-harvest Raspberry Special Edition må være beste serien fra Body Shop e.v.e.r. Iallefall den som lukter best. Noen av nittitalls-kidsa husker kanskje bringebærisen som solgtes før? Raspberry Body Butteret lukter akkurat sånn♥ Jeg har aldri hatt sånn trang til å smøre på meg noe i mitt liv. Jeg vet ikke om jeg vil påføre det eller spise det. Så hvorfor er det kalt "early-harvest"? Vel disse "tidlig høstede" bringebærene er plukket ut for å bevare sine 'skin-boosting' antioksidanter.

 photo thebodyshopearly-harvestraspberry1_zps955bfe41.jpg

Kroppsskrubben både ser ut som og lukter som et bringebærsyltetøy. Den kan desverre ikke spises, men det ser nesten sånn ut. Når du masserer den inn i huden føles det ut som om du smører deg inn med syltetøy! Formelen inneholder en del sukkerkrystaller som skånsomt eksfolierer huden, i tillegg til frø som fjerner døde hudceller. Det er ikke en grov skrubb, men en mild skrubb som passer til hverdagsbruk. Den etterlater huden myk og fuktig.

 photo thebodyshopearly-harvestraspberry1of1-4_zps25044914.jpg

Body Butter fra Body Shop er min go-to når huden virkelig trenger et fuktighetsboost. Jeg bruker det ofte på leggene når de er tørre etter barbering, eller på hele kroppen etter at jeg har kommet ut fra dusjen. Det holder som regel på fuktigheten helt til neste dag. Early-harvest Raspberry body butter lukter supergodt i tillegg til at fuktigheten varer opptil 24 timer. 

Jeg oppfordrer dere til å gå å LUKTE på denne serien!

Follow on Bloglovin

Disse produktene ble vennlig sponset av The Body Shop

Roses & razors

 photo roses1of1-2_zps59284611.jpg  photo roses1of1-3_zps75280747.jpg  photo venusgilletteolayrazor1of1_zps940342c2.jpg

I dag fikk jeg bud på døren med noen nydelige rosa roser. Innpakket i dem var en gave fra Gillette Venus, nemlig de nyeste høvlene deres med 5 blader og fuktighetsbarer fra Olay. Jeg er en høveldame, jeg vokser kun armhulene, så jeg kan aldri få nok barberhøvler. Og jo mer blader, jo bedre! Disse eksfolierer huden samtidig som fuktighetsbarene fra Olay sluser inn fuktighet i huden, slik at leggene ikke blir så tørre etter barbering. Genialt, jeg gleder meg til å prøve dem ♥

Follow on Bloglovin

Sponset av Gilette Venus

Soft floral print

 photo heidichic8_zps13d3c37f.jpg photo heidichic14_zps0c5e0526.jpg photo heidichic10_zps23b81c89.jpg photo heidichic7_zpsd2467d46.jpg photo heidichic_zps82bf8e56.jpg photo heidichic5_zps85acefc5.jpg

SHOES MONKI // SUNGLASSES ALEX PERRY // SWEATER WEEKDAY // SKIRT BIK BOK // CLUTCH 5 INCH AND UP FOR NELLY

Det øyeblikket jeg kom inn på Weekday i Stockholm røyk alle penga, jeg som hadde bestemt meg for å bare dra hjem uten å shoppe noe mer. Sykt mye kult hadde de. Så mye at jeg glemte å gå innom American Apparel *facepalm*, men det var kanskje like greit for lommeboken sin skyld. Jeg fikk iallefall kommet meg innom River Island og Top Shop. Stockholm har med andre ord bra shopping!

 Shop the look...

Follow on Bloglovin

White, beige and blue

 photo heidichic8_zpsf3e9c7a2.jpg photo heidichic3_zps595b26bc.jpg photo heidichic5_zps52f7460d.jpg photo heidichic17_zpsdb9477be.jpg photo heidichic16_zpsdd471fec.jpg photo heidichic14_zpsddbdc0b9.jpg

SHOES CHICWISH.COM (ad link)

CLUTCH BAG NELLY.COM (ad link)

TROUSERS ZARA

BEANIE ASOS

CARDIGAN BIK BOK

TOP BIK BOK

SUNNIES GINA TRICOT

 photo heidichic13_zps87b82958.jpg photo heidichic11_zpsd86d2d14.jpg photo heidichic19_zps23ea8350.jpg

I dag var jeg på Tjuvholmen og gikk tur med kjæresten min. Det var så nydelig vær ♥ At dagene er så mye lengre nå, aka lysere, er til alle bloggeres glede tror jeg. Mye lettere å få tatt antrekksbilder, noe jeg håper leserne setter pris på! Synes dere fortsatt det er gøy med antrekksinnlegg? Kom gjerne med tilbakemeldinger:)

Shop the look...

Color Crush Shine Lipsticks

  photo colorcrush1of1-3_zpsb971642b.jpg photo colorcrush1of1-5_zpsea72e3e8.jpg

I morgen kommer The Body Shop ut med en ny leppestift-serie, nemlig Colour Crush Shine. Dette er leppestifter som er godt pigmenterte, men samtidig fløyelsmyke og skinnende. De inneholder Community Fair Trade marula olje som gir masse fuktighet og pleie til leppene. Under har jeg demonstrert 6 av de 10 forskjellige fargene på meg selv:

 photo colorcrush9_zps57f17763.jpg

15 Fuchsia Flirt // 11 Nude Allure // 18 Sunset Romance // 14 Magenta Be Rouge // 03 Pink Charming // 06 Truly Madly Deeply

Colour Crush Shine kommer altså i 10 herlige farger, alt fra rosa til nude til mørkerød. Leppestiftene gir en "sheer finish", altså de er litt mindre dekkende enn vanlige leppestifter. Jeg prøvde mange av dem i dag, og jeg elsker finishen og fargene! Jeg har funnet min favorittfarge, 15 Fuchsia Flirt. Den er, som dere ser overfor, en herlig sommerfrisk rosa som virkelig fresher opp ansiktet. Det som skiller Colour Crush Shine fra vanlige leppestifter, er at de gir en skinnende gloss effekt, samtidig som de gir mye farge. Gir en fantastisk glans på leppene, fikk til og med ros av kjæresten, hihi ♥ Leppestiftene koster 159,- på The Body Shop.

Disse produktene ble vennlig sponset av The Body Shop

Dane Calee & Arni // Haugesund hip hop

Det er sjeldent jeg prakker musikk på andre, men i dette tilfellet må jeg gi en liten shout out til min kompis Arni fra Haugesund og hans partner in crime, Dane Calee. Noen av dere kjenner kanskje til Lido Lido? Vel, Arni og Lido rappet sammen før sistnevnte gikk solo, og jeg er forundret over at ikke Arni har blitt minst like kjent. Fyren er superdyktig til å rappe på engelsk, har god flow og kule tekster. Det samme gjelder Dane. Nå har duoen nettopp kommet ut med en ny EP - "Number One", som dere kan høre under.

Jeg anbefaler også at dere ser musikkvideoen til en annen sang de la ut for et par år siden, Waterdrops. I love it!

Du kan følge Arni og Dane Calee musikkoppdateringer på facebook her.

Ideal skin serum

 photo vichyidealialifeserum1of1_zpsad5842dd.jpg

Jeg anbefaler aldri hudpleieprodukter med mindre jeg virkelig kan stå inne for dem, fordi jeg tar det seriøst som hudpleier. Vichy har vært et merke jeg egentlig aldri har brukt, fordi jeg har vært skeptisk til mye av hudpleien som selges på apoteket. Ikke fordi produktene nødvendigvis er dårlige, bare at de muligens ikke er gode nok. Jeg bruker sjelden noe annet enn salongprodukter, for det vet jeg at som oftest lever opp til forventningene. Men når jeg først finner et produkt som er bra og som ikke koster skjorta (okei, den koster litt, da) så må jeg bare tipse dere.

 photo vichyidealialifeserum1_zps226c67ff.jpg

Jeg hadde en liten prøve av Vichy Idéalia Life Serum som jeg tok med meg til Stockholm i helgen, for å slippe å drasse på så mye skjønnhetsprodukter. Jeg ble virkelig blown away av effekten av denne. Den ga huden så mye fuktighet og glød. Jeg kunne ikke fornekte virkningen av den, selv om jeg ikke forventet noe i nærheten av dette. Jeg prakket på kjæresten min resten av prøven, og resultatet ble like bra på ham.

Vichy Life serum passer til alle hudtyper, inkludert sensitive. Jeg vil absolutt si det er et anti age-serum, men likevel ikke noe jeg får utbrudd av. Blir det for mye fett og oljer så får jeg fort utbrudd, men denne har en fin balanse av fett og fuktighet. Jeg er så glad for å få full størrelse i hus, denne kommer til å bli brukt flittig dag og natt under ansiktskremen! 

Serumet er ikke superbillig, men heller ikke så dyrt som salongprodukter, selv om det etter min mening kvalifiserer seg som et salongprodukt. Det koster 449,- for 30 ml. Det som derimot veier opp er at en trenger veldig lite av gangen, for serumet er veldig drøyt. Gå på Vitusapotek eller noe og hent en prøve hvis du er i tvil, jeg garanterer nesten at du kommer til å elske det ♥

Street chic

 photo heidichic10_zps21cbee76.jpg photo heidichic13_zpscedb9740.jpg  photo heidichic15_zps89851910.jpg  photo heidichic18_zps66bf69ab.jpg  photo heidichic19_zpsfdf3c2e1.jpg  photo heidichic8_zpsba4b3396.jpg  photo heidichic4_zpse518e54e.jpg  photo heidichic7_zpsce014997.jpg  photo heidichic_zpsf95b9bf8.jpg

Shoes here // dress Weekday // clutch here // sunglasses Alex Perry

Fikk de nye hvite skoene mine fra Chicwish.com i posten i går, og jeg simpelthen elsker dem. Jeg kjøpte dem i størrelse 35, for jeg har brent meg så mange ganger på å ta høye hæler i 36. Da jeg tok dem ut av esken så dem ut som dukkesko, de var så små at jeg var sikker på de ikke kom til å passe. Men de satt som et skudd, og de er virkelig en drøm å gå i! Kjempelette og behagelige, kjennes nesten ut som lave sko.

Kjolen kjøpte jeg på Weekday da jeg var i Stockholm, og det er virkelig en enkel men dritkul form på den, pluss at den er supercomfy. Godt med nye tilskudd i garderoben!

Today's nails // vinner av konkurranse

 photo MintconvertibleVinylux3_zps901eb35f.jpg

I dag valgte jeg å gå for et nytt tilskudd i Vinylux kolleksjonen min, nemlig Mint Convertible #166. Den er fra vårkolleksjonen 2014, "Open Road". Den dekker utrolig godt på to lag. Her har jeg hatt den over rosa negler, og den er likevel opaque

 photo MintconvertibleVinylux1of1-3_zps6967e06b.jpg

Vinylux krever ikke base coat, bare Weekly top coat.

Vinneren av TL-konkurransen er forresten Cecilie Kiil, jeg har sendt deg en epost!