hits

april 2015

The mom jeans
Mom jeans H&M // Top ZARA

90-tallet er kommet tilbake i motebildet, og mammajeansen er hot igjen. Styggfint? I kinda like it.

Uansett, husker dere at jeg fortalte om at jeg flyttet for meg selv for en måneds tid siden? Vel, den leiligheten jeg flyttet inn i hadde masse ekle insekter/skadedyr i den, og da klarte jeg bare ikke å bo der. Så jeg måtte finne meg en ny bolig, og det fort. For et par dager siden flyttet jeg inn i den perfekte leiligheten! Nå har jeg større plass og balkong i tillegg, noe som kommer til å bli herlig denne sommeren. ♥

Konkurranse: Bli Miss Veet 2015

Annonse

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og det fine været har allerede dukket opp mange steder i landet. Da er det alltid viktig for meg å være klar i en fei til å ta på meg en shorts eller et skjørt, for å gå ut å nyte det. Voksing er et veldig godt tiltak da, siden en får glatte legge i flere uker.

Veet har nå lansert et nytt voksprodukt, nemlig Spawax, som er en stripless voks. Det vil si at du slipper å bruke strips for å dra av voksen - den tørker bare, og så drar du den av i én bit. Lettvint, ikke sant?! Jeg må si at dette er den enkleste og beste voksen som Veet har hatt til nå. I tillegg blir det ingenting gris eller rester!

 

♥ Slik gjør du det:

1. Legg oppi voksskiver:

2. Sett kontakten i veggen og ta på lokket.

3. Vent i 30 minutter, da har voksen perfekt temperatur.

4. Ta en god del voks på spatelen:

5. Påfør i hårets retning et lag som er like tykt som et appelsinskall (det skal være mye tykkere enn "vanlig" voks)

6. Vent 30-60 sekunder.

7. Riv opp en flik av voksen nederst på voksstripen. Stram huden med en hånd og riv av voksen fort mot hårets retning.

Det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen om å bli Miss Veet 2015 er å legge ut en liten videosnutt på instagram hvor du viser frem hva skjønnhet er for deg, altså "what beauty feels like to me"

 

Det kan være så mangt - vakker natur, nystelte føtter i sanden, en blomsterbukett, et sminkefritt ansikt, nylakkede negler, favorittsminken din, et flott smil, en god hair day og mye mer. Husk å hashtagge innleggene med #MissVeet2015NO og #whatbeautyfeelsliketome

Vinneren får tittelen "Miss Veet 2015" og vinner masse flotte produkter fra Veet!

Besøk Veet på Facebook HER for mer om Veets produkter :-)


Produkter til kjemisk behandlet hår

Etter at jeg helbleket håret mitt, har jeg byttet en del produkter, for å tilføre næring og reparere håret. Ved kjemisk behandlet hår er det viktig å tilføre proteiner, men også fuktighet, hvis ikke kan håret bli for porøst og knekke. Under kan du se de produktene jeg bruker for å pleie håret mitt.Miriam Quevedo Platinum & Diamonds Luxurious Drops:

Denne sprayen gjenoppretter volum i håret og gjør håret som silke. Den gir også en skikkelig fin finish på håret ved hjelp av diamantpulveret i sprayen. Den beskytter fargen, og sammen med høyt innhold av antioksidanter sammen med kaviar, er den også anti-aging for håret.

Gorgeous Elyssia Cream Keratin Serum:

Dette serumet er perfekt å bruke etter at du har vasket håret. I tillegg til å inneholde keratin og andre pleiende stoffer fungerer den også som en god varmebeskytter for håret. Jeg pleier å påføre den i håndkletørket hår.

Hempz Vanilla & Plum Strengthening Shampoo og balsam:

Disse produktene lukter nydelig av vanilje og plomme. De er fantastiske for å styrke og reparere håret, fjerner effektivt rester av produkter og gir også litt volum. Produktene er sikre for fargebehandlet hår. Jeg fant ikke disse produktene på noen norske nettsider, sikkert fordi de er veldig nye, men jeg vet iallefall at de har dem på Omerta i Oslo, Bygdøy Allé 66.

 

Hempz Intense Moisture Mask:

Denne hårmasken gir masse fuktighet og næring til håret, og gjør det super mykt!

Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale:

Dette er et supert produkt for å korrigere blondfargen. Istedetfor å gjøre håret grått og mørkere, blir det lysere og kaldere. Veldig enkel toner å bruke hjemme. Gir også fuktighet til håret. Kan kjøpes her.

 

Matrix Color Care So Silver:

Denne lillasjampoen er veldig effektiv på å ta bort gulskjær i håret og gjøre det kaldere. Kan kjøpes her. ad link

Kim inspired glamI går ble jeg angrepet av en helsikes influensa, så nå er jeg helt ferdig i formen! Alt gjør vondt, til og med å sitte på dataen. Heldigvis hadde jeg noen gamle bilder på pcen som jeg kunne dele med dere, for det frister ikke å glamme seg opp i dag. Denne looken er litt inspirert av Kim Kardashian, spesielt leppene. Kim bruker liplineren Stripdown fra MAC, samme som jeg har brukt her.

 

På leppene: MAC lipliner # Naked, MAC lipliner # Stripdown, NYX Pump it Up # Kim

På øynene: Make Up Store Liquid Eyeliner, Urban Decay Naked2 # HalfBaked og # Snakebite

Foundation: glominerals Satin II # Golden og # Naturalfair, TiKei mineralpudder # P3

Contour: Anastasia Beverly Hills Contour Kit # Light (ad links)

 

Nå skal jeg prøve å bli frisk, se på The Real Housewives of Melbourne og spise barnemat! <3 Snakkes!

Water colors


Scuba skirt & top NLY (old) // Adidas sneakers HERE // Bag Marc by Marc Jacobs // Watch Michael Kors

 

Hørt på trikken i går (av fjorten år gamle jenter med Gucci vesker):

"Jeg hater Sara!"

"Hun er så snill, jeg vil bare ha de slemme der inne!"

"Så dere at Audun holdt på å begynne å gråte i går?"

"Ja, han gjorde det!"

"Det var så rørende, jeg ble skikkelig rørt."

"Ja, Paradise Hotel er veldig rørende!"

"Jeg vet!"

 

Zig Zag
Zig Zag co-ord HERE (size S) // Heels HERE // Bag Marc by Marc Jacobs // Trench coat Bik Bok (similar HERE)

 

Det har blitt så varmt her i Oslo nå! Super digg å gå i litt lettere klær, uten å måtte pakke seg inn i en stor jakke. Jeg er superfan av co-ords (todelt sett), synes det ser så fresht ut, og samtidig gjør settene det veldig enkelt å kle seg.

/I love co-ords, they look so cute and makes it so easy and quick to dress!

 

Shine bright like a diamond


I dag var jeg hos flinke Yvonne og fikset neglene mine. Det ble mandelformede negler med en pastellaktig rosafarge og diamanter på denne gangen, jeg ble veldig fornøyd :) Det er gøy med negler altså, har blitt litt avhengig av det nå. Hendene ser så elegante ut, og så slipper en å tenke på at neglelakken flasser av! Sjekk gjerne ut Yvonne på instagram, @yvonnepmo , for å se flere av hennes flotte negledesign :)


Benytt deg av tilbudet ved å bestille online HER eller ring 40456181. Prisliste HER.

Sponset behandling

Polo neck floral dressDress HERE // Heels HERE


 

I går var jeg i Moss i bursdagsselskap hos foreldrene til Anders, og underveis fikk jeg knipset noen bilder av antrekket jeg hadde på meg. Jeg falt helt pladask for denne kjolen da jeg fant den på Nelly. Og endelig har jeg funnet noen hæler som er gode å gå i! Etter å ha kastet to fulle søppelsekker med sko, har jeg virkelig bestemt meg for å prioritere komfort når det gjelder sko. Ellers blir de jo ikke brukt!

Nå skal jeg snart på kondisjonstrening, og så skal jeg ut med en hel gjeng for å feire bursdagen til Anders, Fredrik og Julian i kveld :) Ha en fin dag, dere!

Skånsom hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon uten alkohol? Finnes det? Jepp. Og det har blitt en av mine nye favorittprodukter innenfor hygiene. Denne typen desinfeksjon passer utmerket for de med sår og sensitiv hud, og for hud som tørker lett ut. Antibac Alkoholfri er vannbasert og inneholder ikke alkohol, og er derfor godt egnet på sår hud og tørre hender ettersom den ikke gi svie eller ubehag. Den er spesielt mild mot huden fordi den ikke inneholder noen avfettende stoffer, det vil si at den «tærer» ikke på huden slik som for eksempel såpe gjør, derfor er den ekstra skånsom mot hud og hender. Antibac Alkoholfri er dermatologisk testet og mild og skånsom mot huden, og den lukter heller ingenting, en fordel for de som synes vanlig Antibac lukter sterkt. Likevel er det en desinfeksjon som fungerer utmerket i forhold til å hindre smitte og bakterier, ved hjelp av virkestoffet PHMB.

Jeg har to typer som jeg bruker, det ene er alkoholfrie servietter, som du ser bilde av over:

Disse er fine å bruke hvis du har synlig skitt på hendene, etter for eksempel å ha spist. På denne måten får du en mekanisk vask i tillegg til desinfisering.

Det andre produktet jeg bruker er alkoholfri spray:

Den bruker jeg om jeg føler at hendene er skitne, men jeg ikke har noe synlig skitt på hendene. Denne bare sprayer jeg på hendene og gnir sammen og lar lufttørke.

 

Etter at jeg oppdaget Antibac Alkoholfri bruker jeg den nesten hver gang jeg skal påføre flytende foundation og concealer på ansiktet, for å hindre urenheter. Ettersom det ikke tørker ut hendene, kan jeg nå bruke det mye oftere, og det sparer meg for mye tid på morgenen! Serviettene er også helt geniale å ha med på ferie, når en skal touche opp sminken, og kanskje har synlig skitt på hendene i tillegg.

 

Overflate

Et ekstra pluss med Antibac Alkoholfri er at det ikke fører til slitasje på for eksempel skinn, skai, plast, gummi og lignende, så om du vil tørke over mobildekselet ditt for eksempel, som inneholder mye bakterier, så går det trygt på disse materialene.

 

I samarbeid med Antibac

Fila baseball shirtFila Junkyard XXXY baseball shirt HERE // Leather jacket HERE // Sandals HERE (affiliatelink) // Leggings Brandi Melville // Bag and crop top ZARA // Sunglasses Ulrikke Lund (Specsavers)

Hei folk og fe :) Håper dere har hatt en fin helg så langt. Nå skal jeg snart til Moss for å feire bursdag med A, F og Kaja, men måtte bare legge ut disse bildene først. Digger den nye kolleksjonen til Fila og Junkyard, og ikke minst de nye solbrillene jeg har på meg som Ulrikke Lund har designet for Specsavers. Favoritter! ♥

En dag på Kulinarisk Akademi


Prosecco mousse, sabayonne med bringebær og frisk Proseccogranité

Soupe Nouvelle panic

Kylling, risoni og vårgrønnsaker

Kaja, Tine og Thorleif

Foto: Johnny Vaet Nordskog

Foto: Johnny Vaet Nordskog

I går var Kaja og jeg på Kulinarisk Akademi. Der var det mange bloggere, også matbloggere, og vi fikk muligheten til å lære å lage gourmet mat. Vi fikk også introdusert nyheten Mionetto, en type Prosecco vin som smakte veldig godt, og var lettdrikkelig.

Vi fikk velge hver vår stasjon når vi skulle lage mat, og Kaja og jeg valgte selvfølgelig dessertstasjonen - nam, nam! Jeg var glad jeg hadde med meg Kaja, haha, følte jeg vandret rett inn i heimkunnskapstimen på ungdomsskolen og stod der som et spørsmålstegn. Vi lagde en Granité med sitronsaft, sitronskall og Mionetto. Maten var kjempe god, og desserten var super god! Åh, kunne gjerne spist mer av den.

Det var en kjempehyggelig kveld, hvor vi drakk bobler og spiste kjempe god mat. Det var hyggelig med noe litt utenom det vanlige, jeg har aldri laget mat på et event før! Og det var gøy å bli litt kjent med matbloggere, det er ikke så ofte jeg møter på dem.

Cropped NikeNike crop top HERE // Bomber jacket HERE // Bag ZARA // Leggings Brandi Melville // Sandals and cardigan old

Noen bilder av dagens antrekk.

Herregud, jeg må bare fortelle om en hendelse som skjedde i dag. I dag tidlig var jeg til nevrografi på Skøyen, hvor jeg fikk støt og nåler gjennom armene og hendene for å sjekke om alt var ok, ettersom jeg har slitt med smerter. Anyways, jeg fikk bomull og legeteip på hånda etter nålestikkene. Så satt jeg meg på bussen hjem, som etterhvert ble ganske full. Så kommer en mann med stresskoffert og setter seg overfor meg, cirka 45 år gammel. Jeg sitter og surfer på mobilen min, og etter cirka fem minutter sier han til meg med en merkelig, munter tone "Unnskyld. Er du narkoman?" og så peker han på hånda mi. Jeg tenkte bare WTF. Så sa jeg "Nei?" og så ned på mobilen min igjen. Jeg visste ikke hva mer jeg skulle si, jeg skyldte vel ikke ham en forklaring. Og tenk hvis jeg hadde vært narkoman; hvem faen spør om noe sånt på en buss full av mennesker egentlig? Gaawd, begynte å lure på om jeg så ut som en narkoman :p Mulig han sa det for å spøke, men det var en jævlig dårlig spøk isåfall. Etterpå når det ble ledig så byttet han plass, lol. Mennesker uten folkeskikk kan du få billig av meg, as.

Nå skal Kaja og jeg snart på sommeroppvarming med bobler og gourmet på Kulinarisk Akademi, ah, det blir herlig ♥

Platinum rox


Bam! Platinum!

Jeg følte for en forandring på hårfronten, og har lenge tenkt på å klippe det kort og farge det helt lyst. I dag var jeg hos HildeOmerta og fikk en herlig makeover. Hun er veldig flink med blondfarge, venninna mi Kaja fikk også helt nydelig hår da hun var her for et par uker siden. Noe av det fineste jeg har sett innen blondfarge, faktisk!

Det er herlig å ha det litt kortere og lysere nå som våren og sommeren kommer, og forandring fryder jo alltid. Det som er gøy med å ha det så lyst er at en kan velge selv om en vil ha det kaldt eller varmt, ved å tone det og bruke sølvsjampo. I tillegg får de kule L?oreal rosatonerene mer effekt, om en skulle ville ha enda mer forandring :)

Selv om det var en heftig behandling for håret, er det i ganske fin stand, men jeg må være flink til å kure det fremover. Da bruker jeg Hempz sin Moisture kur, som er helt fantastisk for skadd hår. Jeg har merket en markant forbedring i håret mitt etter at jeg begynte med dette merket i sjampo, balsam og kur. Håret er mye mykere, og rekonstruerer seg fortere etter kjemisk behandling. I tillegg sitter extensions festene så godt når jeg har vært hos Hilde, at selv om jeg kurer nesten hele hodet så løsner ikke festene. Det er digg, for det er viktig å ta vare på sitt eget hår, selv om en har extensions i. Da ser hele håret generelt bedre og tykkere ut.Hvis du vil bestille time på Omerta kan du gjøre det online HER eller ringe 97973322

Adresse: Bygdøy Allé 66, Oslo

Behandlingen er sponset

T-dress

Elsker denne T-formede kjolen fra SheInside, ryggen er så elegant. Kan ikke vente med å pare den med hvite platforms og en søt clutch når det blir varmere ute!

//Love this new T-shaped dress from SheInside, the back is so elegant. Can't wait to pair it with some white platforms and a cute clutch when it gets warmer outside! (ad links)

 

Multipurpose make up

Selv om det snødde tidligere i dag her i Oslo, så er våren her, og vår/sommer betyr pasteller og lysere farger innen sminke. Tenkte å gi dere et lite tips, for dere som ikke bruker rosa øyenskygger så mye. Kanskje dere har en liggende hjemme som dere aldri har brukt? Da kan den fungere ypperlig som blush! Jeg synes rosa blush er kjempe fint, det gir en så fin og frisk glød til ansiktet. Før brukte jeg det nesten hele tiden.

Det ironiske er at denne øyenskyggen var finere på enn de fleste blushene jeg har hjemme. I tillegg til å ha en fin rosafarge inneholder den også shimmer som gir en fin glød i kinnene. Dette er en av Microshadow'ene til Make Up Store, i fargen Yaya. Men du kan også bruke andre typer, bare se hva du har liggende i sminkeskuffen :)

Liker du rosa blush?


Trashed jeans
Jeans One Teaspoon junkyard.no // Turtle neck tee Romwe HERE // Clutch old, similar HERE // Heels Bershka // Watch Michael Kors // Coat ZARA

Innen jeans er opprevet denim min favoritt, fordi det gir et røft og sporty preg på antrekket. Paret med stilettos og en fin kåpe får antrekket en perfekt balanse mellom edgy og glam. It's all about contrasts. OneTeaspoon er en av mine favorittmerker innen ripped jeans, de har utrolig mange kule design og farger. Buksene har blitt veldig populære, og er ofte sett på Kardashians, som også fører merket i butikken deres, DASH.

Likte du dagens antrekk?

Love that top tho
Rude top Junkyard HERE // Trench coat Bik Bok // Leggings Brandi Melville // Shoes Bershka // Bag Marc by Marc Jacobs

I dag har det vært så nydelig vær her i Oslo! Våren må være rett rundt hjørnet nå, og jeg gleder meg så mye. Jeg var ute med Kaja i dag og da tok hun bilder av meg, så tok vi en kaffe på Majorstuen. Nå sitter jeg og ser på Family Guy og skal snart lage middag. Herlig at det er helg i dag, gleder meg til å se The Voice i kveld ♥

Likte du dagens antrekk?

Matte lipstick news

Jeg elsker matte leppestifter, for de ser ofte mindre "pyntet" ut og er mer anvendelige i hverdagen selv om de er i sterke farger. glo minerals har akkurat kommet med to nyheter, nemlig Suede Matte Crayon (over i fargen Sorbet) og Suede Matte Slimstick (over i fargene Memento, Punch og Pinup). Fargene er jo helt nydelige nå til våren og sommeren! Og selv om de er matte så tørker de absolutt ikke ut leppene. De er beriket med antioksidantene vitamin C og E, i tillegg til mangoolje og Sheasmør som gir nærende beskyttelse. Som dere ser på bildene er de veldig pigmenterte og gir langvarig og kraftig farge på leppene.

Jeg bruker ofte Memento som en nude farge i hverdagen, og resten av fargene om jeg vil være litt mer fargerik. De passer kjempe bra til fest!

Begge stiftene koster 265,- per stk og du får kjøpt disse i hudpleie- og frisørsalonger som selger glominerals sminke. Du kan sjekke forhandlere i ditt fylke her.Hvilken farge likte du best? Jeg bare elsker Punch! ♥

Red, white & blue
Blouse Chicwish HERE // Skirt ZARA (old, similar here) // Lipstick glominerals matte slimstick #Pinup


Isn't this new top so cute? Love it ♥

Brow fix

I dag har jeg vært hos brynsstylisten min SiljeBrowRehab, og fått en oppfriskning på bryna. Nå er det ca syv uker siden jeg var der sist, så det var på tide og rydde opp litt igjen. Jeg ble som alltid superfornøyd, Silje er bare kjempe dyktig! For å minne dere på hvordan brynene mine så ut før jeg begynte her:

og nå, etter å ha vært der to ganger:

Det er så gøy å ha fine øyenbryn! Og det er mye diggere å sminke seg når brynene er fine og ryddige. Apropos sminke, jeg fikk med meg et fantastisk produkt til brynene, nemlig Anastasia Dipbrow Pomade i fargen Taupe. Denne gjør det SÅ enkelt å få fine bryn, jeg lover deg. Det er det beste produktet jeg har hatt for bryna mine. Pudder får ofte brynene til å se altfor matte ut, og blyant får de til å se unaturlige ut. Men denne kremen, eller pomaden, får de til å se kjempenaturlige ut. Det går mye raskere å få et fint resultat, og i tillegg er det litt hold i pomaden slik at hårene holder seg på plass.

Pomaden koster 245,- og du kan kjøpe den på Brow RehabPilestredet 43b, like ved Høyskolen. Du kan bestille time hos Silje online HER eller på telefon 22551600

Hva synes du om resultatet?

Sponset

Game night

I påsken hadde vi spillkveld hos Tom og Trine, og det var så moro! Elsker brettspill, og særlig Ryktet Går, som jeg aldri hadde spilt før, var sykt lættis! Tegneskillza varierte for å si det sånn, og det som egentlig skulle være en engel endte opp som brødpapir, haha!

Anders tegnte en engel, som jeg var sikker på at var en matador, altså en tyrefekter. Da ga jeg gjetningen min videre til Kaja som hun skulle tegne. Men hun visste ikke hva en matador var, lol, så hun tegnte dette:

En fugl = mat + en dør (door)? Hahaha! Da gjettet Fredrik dette:

Loool, jeg holdt på å miste pusten av latter da vi ramset opp "historiene" etterpå.
Haha, game night rooocks!

Nå sitter jeg her i leiligheten min og ser på Bad Girls Club. I helgen så jeg hele sesong 9, og OMG - these bitches are cray, cray!! Har dere sett det programmet? De slåss i hver jævla episode - sick!

 photo giphy_zps1m2gun6v.gif

Har dere hatt en fin påske?

2nd OneSneakers HERE // Jeans 2ndOne (old) // Knit sweater Weekday (old) // Faux fur and bag ZARA

 

I går var jeg med Kaja, så da var hun fotograf :) Er så lenge siden jeg har sett henne nå, så det var godt å få litt kvalitetstid. Først tok vi en kaffe på Majorstuen, så dro vi og kjøpte gardiner o.l. til den nye leiligheten min. Fikk også en dritkul innflytningsgave av Kaja, hoho, den må jeg vise dere en gang. Holder fortsatt på å rydde ut av esker med ueeeeendelig mye ting. Jeg kan ikke skjønne at jeg har så mye TING - jeg kunne seriøst være med på Ekstreme Samlere. Nå prøver jeg å kaste alt jeg ikke har bruk for, det er jo ikke akkurat store leiligheten, så det er langt i fra plass til alt her.

Tenk at det er påske nå da, folkens! Kjempekos! Jeg skal bare bli i Oslo i påsken. Drar kanskje en liten tur til Sverige, Kaja og jeg har så lyst å dra på Liseberg! Å, det hadde vært gøy.

Hva skal du i påsken?

One Shade of Beige

I dag var jeg hos flinke YvonneOmerta og fikset neglene mine. In love with this color! Egentlig tenkte jeg å ta en skikkelig knall farge, men det blir jeg så fort lei av, skal jo gå med det i noen uker liksom. Denne kalde beige fargen passer til alt! Formen er også ny på meg. Denne formen er veldig trendy på negler akkurat nå, og kalles Ballerina, eller Coffin om du vil. Helt firkanta negler derimot, not so much. Ballerina-formen får fingrene til å se lengre og tynnere ut, samtidig som en får byttet fra Almond tuppen, som også er populær nå.

Du kan bestille online HER eller på telefon 40456181


Sponset behandling