hits

april 2016

Longer, blonder, better!

Sponset

 photo luxushair 60 tape extensions har teip-32_zpsqzeykuf2.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip_zps0vaohsfh.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip-4_zps3t5nwwp9.jpg

Hei søtiser <3 I går var jeg tilbake hos Mia SoleimGiardini Hårdesign for å fikse håret mitt. Hun stripet det litt lysere slik at det skal gå mer i ett med de nye extensionsene mine, kuret det og så satte hun på det nye håret. De forrige extensionsene jeg hadde var veldig gamle, slitte og oppbrukte, vet ikke hvilket merke det var men det var ikke særlig bra :P

Nå har jeg fått satt på helt nye, freshe tapeextensions fra Luxushair! Det er faktisk helt utrolig bra kvalitet på håret, og jeg føler meg ti ganger finere nå, haha. Ikke mer floker og styr, bare glatt, herlig hår! Og ikke minst så er det veldig ålreit pris på det.

 photo luxushair 60 tape extensions har teip-3_zpscmmxpovk.jpg

Mia satt på meg 6 pakker med 25 gram i fargen #60 og lengde 50 cm. Det er den lyseste blonde fargen de har. De hadde også i 65 cm i lengde, men jeg tenkte det ble litt for langt til meg, det holder med en tjedjedel av høyden min liksom, hehe.

Slik ser det ut i dagslys:

 photo luxushair 60 tape extensions har teip-31_zpskxknbasz.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip-29_zps4i2rvikm.jpg photo luxushair 60 tape extensions har teip-33_zpsurlv4sce.jpg

Needless to say, jeg er meget fornøyd med resultatet <3 Så glad for å få midtskillen tilbake også!

Her kan du bestille hår fra Luxushair! Det tok bare en dag fra de sendte til jeg fikk det rett i postkassen.

Du får forresten 20% rabatt på en valgfri frisørbehandling ut mai om du bestiller time hos Mia!

 

Bestill online her eller på:
Telefon: 22 11 18 60
Adresse: Waldemar Thranes gate 25, 0171 Oslo

Hood life

 photo hoodie junkyard_zpsdw2xcz57.jpg photo hoodie junkyard4_zps39jkujqa.jpg photo hoodie junkyard2_zpsew7ximnb.jpg

Hoodie Junkyard here

Aldri undervurder hoodien's chillfaktor. Det var en periode da jeg var yngre at jeg hadde en stil-identitetskrise, og da gikk jeg faktisk så og si kun rundt i hettegensere, jeans og Converse sko. Dere vet den perioden Bik Bok hadde ørten hundre UCLA gensere? Uff. Jeg tror mamma hadde lyst til å kaste hele klesskapet mitt. Og nå nettopp fant jeg ut at jeg hadde ikke en eneste en, ironisk nok, derfor måtte jeg skaffe meg en. Nå skal jeg matche den litt fetere tho, til skinnjakke, jeans og stillettos.

Nå har jeg som vanlig ekstremt dårlig tid, jeg har en avtale om en time og det er cirka tiden det tar å sminke seg hvis jeg skal ha full on contour. Og det skal jeg i dag, haha. Da får jeg sette på fast forward og speede alt opp. Senere skal jeg til frisøren min Mia for å sette på nytt extensionshår, wiii.

Sneiks <3

 

Oh well whatever nevermind

 photo kurt cobain tee tskjorte shirt bik bok slengbukser antrekk-19_zpsukmyovkx.jpg photo kurt cobain tee tskjorte shirt bik bok slengbukser antrekk-10_zps15oe1xwn.jpg photo kurt cobain tee tskjorte shirt bik bok slengbukser antrekk-27_zpsgtvvq3jp.jpg photo kurt cobain tee tskjorte shirt bik bok slengbukser antrekk1_zpsik2phgfg.jpg photo kurt cobain tee tskjorte shirt bik bok slengbukser antrekk4_zps8xxhnq9i.jpg

90's meets 70's. Litt disharmonisk at jeg har kjøpt en Cobain t-skjorte på Bik Bok på grunn av det kommersielle aspektet, men fuck it. Jeg var midt inni en Kurt-transe og jeg falt for fristelsen. (En liten disclaimer for blodtørstige Nirvana-fans der ute.) Dessuten, må ikke Courtney godkjenne alt? Ikke det at det gjør saken bedre. Ikke i det hele tatt faktisk.

Anyways, fikk endelig brukt de råe slengbuksene mine fra Bik Bok, de er seriøst amazing! De er superdigge å gå i, men jeg tror jeg må legge dem opp med mindre jeg skal gå i 12 cm-hæler på daglig basis. Helvetes høydeproblem. Hvor er mamma når jeg trenger henne og symaskinen?? Skal jeg gå løs på dem selv? Hmm.. tenker tilbake på kunst og håndverk-timene og blir i tvil om resultatet.

 

Pants Bik Bok here

Tee Bik Bok here

Bag Love Moschine here

Blazer Mary Kate & Ashley for Bik Bok

(adlinks)

 

Black out

 photo helsort antrekk all black pilotbriller2_zpsxrmzxqh5.jpg photo helsort antrekk all black pilotbriller5_zpsl46nwqxq.jpg photo helsort antrekk all black pilotbriller-11_zpstbj4xndu.jpg photo helsort antrekk all black pilotbriller6_zpsbtzmjksz.jpg

Dette er vel den første edru helga jeg har hatt siden i fjor. Helt uvant å våkne uten å være skada på en søndag. Ergo jeg får blogget også! Ikke verst. Like greit å ta det chill denne helgen, neste helg er det full rulle med to bursdager og en åpningsfest.

Jeg sitter sånn og lengter etter varmere strøk for tiden, og tenker på å besøke mamma og pappa i Spania. De skal ned til huset vårt i nesten to måneder mens de venter på det nye huset sitt i Haugesund, så da må jeg nesten benytte anledningen i løpet av den tiden.

Shop the post:

Army green

 photo kjole bik bok militaeligrgroslashnn green dress groslashnn5_zpsnaqywlvk.jpg photo kjole bik bok militaeligrgroslashnn green dress groslashnn-19_zpspzxd5r7m.jpg photo kjole bik bok militaeligrgroslashnn green dress groslashnn6_zps9ybehdeq.jpg photo kjole bik bok militaeligrgroslashnn green dress groslashnn9_zpskoobug3h.jpg photo kjole bik bok militaeligrgroslashnn green dress groslashnn8_zps2yap5jsh.jpg photo kjole bik bok militaeligrgroslashnn green dress groslashnn-17_zpsg1wcfp79.jpg

Jeg tror militærgrønn er den nye favorittfargen min for denne sesongen. Jeg har aldri likt det så godt før egentlig, og har ikke så mye av det i skapet, men det må endres på. Jeg synes det er fint å være skikkelig matchy, matchy med denne fargen. Neste på agendaen er en bomber jacket i army green. Layer up!

I'm wearing:

Dress Bik Bok here (ad link)

Watch Harper & Brooks here

Bomber jacket, bag and sunglasses ZARA

Heels H&M

 

Inside my phone

 photo inside my phone_zpsuqy7adky.jpg

Jeg har lenge tenkt på å lage et innlegg om hva som er på iPhonen min, så here goes. Hjem-bildet mitt er av Marilyn Manson fra en Saint Laurent-kampanje. Rett og slett fordi han er drømmemannen, og det gir meg en sjelero å se på ham hver dag.

 photo phone2_zps6vt8uqsb.jpg

På forsiden har jeg appene jeg bruker mest. Jeg pleier ikke å ha varsler på noenting utenom epost, telefon og meldinger, men har begynt med det i det siste. Jeg synes generelt det er for mye sosiale medier å kommunisere med folk på, så jeg synes det er avslappende å ikke bli distrahert av det hele tiden. Snapchat og Insta-varsler er av tho. Jeg har greit mange uleste eposter ser jeg, haha. Men jeg har faktisk kontroll på det. Som blogger er epost utrolig relevant, så det er noe jeg sjekker hver dag. Bruker også blogg.no-appen hver dag for å lese og godkjenne kommentarer.

Netflix er beleilig plassert vedsiden av Tinder, høhø^^ Tog du an??

 photo phone9_zps1d9wsvjq.jpg

Jeg måtte ha med blokkerte SMSer for det er en genial funksjon faktisk. Fant det ut for cirka ett år siden. "Før i tiden" kunne du bare blokkere folk fra å ringe deg, men denne funksjonen gjør det mulig å blokkere folk fra å sende deg SMS og iMessenger også. Denne er perfekt når du eier i en SMS-krig, når du er totalt ferdig med noen og ikke er interessert i et svar. Enough said, bye, bitch :)

 photo photo6_zpsexcdzfvl.jpg

Mine favorittapper til fotografi er VSCO for filter, Picframe for kollasjer og Photoshop Express for litt ymse. Instaflash er forresten den beste appen for å forbedre lysstyrken på bildene dine, det ser veldig naturlig ut. Ellers er PlayMemories en genial app for det speilløse kameraet mitt Sony A5100, da jeg kan bruke den som trådløs fjernkontroll og også overføre bilder enkelt fra kamera til telefonen.

 photo phone5_zpslktlibvy.jpg

Siste bildet på tlf'en er fra Villa i helgen.

 photo phone4_zpsoszekn6d.jpg

Hva er vel en telefon uten Kardashian-apps? Haha. Btw, Kimoji suger, så ikke kjøp den. Kule emojis, men de fungerer ikke som emojis i det hele tatt så det er ikke vits en gang. De blir dritstore og sendes som MMS. Altså, just don't. Kylie appen lastet jeg ned for sminketutorials, men bruker den sjelden. Ellers har jeg Tabs appen for når jeg spiller gitar. Tripadvisor er genialt når en er på tur på ukjente steder og vil finne restauranter, kjøpesentre og andre morsomme ting å gjøre.

Lookbook og Pinterest bruker jeg av og til for inspirasjon til antrekk og andre ting. Og Uber er selvfølgelig en must-have.
 

Håper dere likte innlegget! :)

Shaggy faux fur

 photo gra kjole fuskepels kape zara-30_zpsfvchweg8.jpg photo gra kjole fuskepels kape zara-23_zpsl9s2kd9k.jpg photo gra kjole fuskepels kape zara-11_zpsuwm5szfy.jpg


 photo gra kjole fuskepels kape zara-15_zpspz59jovf.jpg photo gra kjole fuskepels kape zara-13_zpsthfuwnno.jpg

Fuskepelsjakken er et plagg som er enkelt å ta med inn i den nye sesongen, ettersom våren i Norge er en tid hvor det ikke alltid er kjempe varmt ute. Jeg elsker å style den til joggesko eller noe annet sporty, for å ikke se for stivpyntet ut. Og jo mer shaggy pelsen er, jo mer chill ser den ut, derfor er akkurat denne en favoritt hos meg. 

 

Instagram og Snapchat: heidichic

 

I'm wearing:

Shoes Eleven Paris here

Bag Love Moschino (ad link)

Dress Monki

Faux fur ZARA (old)

 

 

Anastasia Cream Contour Kit, yay or nay?

Inneholder adlinks photo brow rehab oslo silje5_zpsygwdzbuh.jpg

Jeg lovte dere å komme med min mening om Cream Contour Kitet til Anastasia Beverly Hills etter at jeg hadde prøvd det. Nå har jeg brukt det en stund, så jeg tenkte å skrive litt om hva jeg synes.

For det første så har jeg blitt hektet på kremcontouring etter at jeg fikk kitet, så nå tar sminkerutinen enda lenger tid, hehe. Men jeg synes det gir så fin effekt, og kremcontouring pluss puddercontouring gir et enda mer definert resultat enn puddercontouring alene.

Jeg har det nyeste kitet til ABH i fargen Fair, det forrige i Medium hadde rosafarger og gultoner og hadde i tillegg en annen konsistens. Jeg har ikke prøvd det i Medium, men det var visstnok mer fuktig og kremaktig enn denne versjonen. Denne kan være litt tørr, men samtidig synes jeg det er bra, for da slipper en å bli for fet i ansiktet, og fargene sklir ikke ut. Likevel så har jeg funnet ut at jeg liker best å bruke kitet sammen med MACs Prep + Prime spray, for å tilføre litt fuktighet slik at det blir enklere å påføre og blende. 

Her er rekkefølgen jeg gjør når jeg kremkonturerer:

  1. Korrigerer blå ringer under øynene med en laksefarget concealer
  2. Legger Satin II foundation fra glominerals i resten av ansiktet (selges blant annet på Brow Rehab) photo brow rehab oslo silje-2_zpsauejhx1t.jpg
  3. Sprayer MAC Prep + Prime på børstene og påfører ABH Cream Contour Kitet photo gwen stefani urban decay palette danger pop-15_zpsvhsqk40n.jpg
  4. Blender overgangene med Beauty Blendere. Bruker den sorte (kjøpes her) på de mørke partiene og den rosa (kjøpes her) på de lyse partiene. De skal skylles i vann og håndkletørkes før bruk. Husk å bare "dab" på huden gjentatte ganger, ikke dra dem bortover for da drar du bort produktene. photo beauty blender pink black bling ring-5_zps6dvci9sw.jpg
  5. Legger over et translucent «bakepudder» i hele ansiktet, jeg bruker glominerals LUXE pudderet.
     
  6. Venter ca 10 minutter for å la pudderet smelte inn i huden (da gjør jeg ofte bryn og øyenskygge i mellomtiden)
  7. Påfører puddercontouring, jeg bruker glomineral Contour Kit eller ABH puddercontour kit. photo brow rehab browrehab oslo silje-11_zpsyinedjcc.jpg
  8. Til slutt pleier jeg å påføre bronzer for ekstra farge, i tillegg til blush.

 photo anastasia beverly hills contour kit cream fair4_zpsakiscnkf.jpg
Jess, det er litt av en rutine, men jeg synes det er verdt det. Iallefall til noen anledninger. Kjempefint hvis en skal på fest for eksempel.

Selve kitet er jeg veldig fornøyd med, de lyse fargene er veldig lyse som passer bra til å highlighte min bleke hud, og de mørke fargene er alle veldig kalde og ikke oransje i det hele tatt. Jeg synes det er bra at jeg kan regulerer hvor fuktige de er ved å bruke Prep + Prime sprayen. Kontureringen holder seg på plass så og si hele dagen, og jeg får ikke kviser eller noe av den. Føler ikke at den er dårlig for huden, og den holder huden fuktig.

Alt i alt så er jeg veldig fornøyd, og vil gjerne anbefale det videre. Du kan kjøpe Cream Contour Kitet på Brow Rehab eller online her.

Noen andre som har prøvd det? Hva synes dere?

Brow story, bro

Sponset

 photo brow rehab oslo_zpsi26omqsf.jpg

I dag var jeg en tur innom Silje på Brow Rehab for en Petite Express. Alltid koselig der! Jeg nevnte at jeg skulle fylle ut nasolabialrynkene mine i morgen, og da sa Silje at jeg kom til å se ut som en ball i trynet. Tell me how you really feel! Haha. Jeg begynner å bli high maintenance når jeg drar på årene ass. Kan Kim Kardashian se så bra ut når hun er 35, så skal faenmeg jeg det også. Det gikk opp for meg her om dagen at jeg blir 27 år dette året.. Hjelpes.

Jaja, Elin og jeg matchet perfekt i dag, haha. For all del, ikke stjel mitt basic antrekk! Btw, rocker jeg sorte øyne eller??

Første vårdag

 photo light trenchcoat bik bok lysebla9_zpszz7fedvr.jpg photo light trenchcoat bik bok lysebla10_zps0ifbx4wt.jpg photo light trenchcoat bik bok lysebla4_zpslin6o8kr.jpg

 photo light trenchcoat bik bok lysebla2_zps9sgvwwgs.jpg photo light trenchcoat bik bok lysebla12_zpswkwz7iv8.jpg

For en utrolig vakker dag det var i parken på St. Hanshaugen i går. Det er den første vårdagen jeg har opplevd i Oslo i år, og det var varmt! Så mye mer gøy å kle seg nå som det begynner å bli varmere og lysere.

Nå har jeg akkurat vært i et møte, og så skal jeg på trening snart med Ulrikke. Jeg er så støl etter mandag at jeg vet seriøst ikke hvordan dette skal gå. Jeg gruer meg, hjelp :p

xx

Dress here

Platform shoes NLY here

Tracy jacket Bik Bok here

Bag Love Moschino here

(Adlinks)

Uken som gikk

Ukens bilde

Møtte en utrolig hyggelig leser da jeg var ute på lørdag! Made my day. Og så pen da! <3 

Ukens nedtur

At jeg ikke får dratt på Coachella og sett Guns N' Roses reunited. Jeg blir helt stressa av det, og jeg håper inderlig jeg får sett dem et annet sted. Klarer nesten ikke tenke på det :(

 

Ukens craving

Fortsatt burrito fra El Burro på Frogner, I can't stop! Kjøper det nesten hver dag.

 

Ukens tanke

At det ikke er så gøy å være singel som jeg trodde. Jeg har så mye kjærleik å gi vettu, haha! Jeg er som en liten pusekatt. Men med min track record så burde det dukke opp noen snart. Akkurat nå fokuserer jeg bare på meg selv, og det er litt digg det også. 

 

Ukens opptur

At jeg fikk komme til min nye frisør og fikset håret! Jeg har vært stresset over håret mitt så lenge nå, så det var en skikkelig lettelse. Nå slipper jeg å bekymre meg for at festene og etterveksten stikker ut overalt, og jeg er superblond igjen, wee.

 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-47_zpshuwhxgf4.jpg

Ukens lættis

Fy faen som jeg lo når jeg så denne videoen, hahaha:

Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

 

Work out gear

 photo eivy10_zpsuiohyaoh.jpg

Så herlig å komme i gang med treningen igjen! I går fikk jeg brukt Eivy toppen min, de har faktisk utrolig mye fint treningstøy. Denne har hurtigtørkende egenskaper og i tillegg innebygget sports-bh, noe som er veldig praktisk.

Nå skal jeg snart møte en venninne og ta noen bilder, ut i det fine været!

Mitt nye hår / 20% rabatt på valgfri frisørbehandling!

Sponset

 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-48_zpsaimajyzo.jpg photo giardini hardesign mia soleim blondt har_zpsp7gxdpsy.jpg

På fredag var jeg hos min nye frisør, Mia Soleim, på Giardini Hårdesign på St. Hanshaugen. Min forrige frisør har som tidligere nevnt blitt gravid, derfor måtte jeg begynne et annet sted. Mia er kjempeflink, jeg er så fornøyd med henne! Hun er veldig god på foliestriper, farge og styling, og hun er utdannet til "Master Color Expert" innenfor Wella. I tillegg er hun en superhyggelig, herlig jente! Veldig koselig å sitte i stolen hos henne :)


 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper foslashr og etter1_zpsokyydkky.jpg

Jeg er fornøyd med resultatet! Herregud som det så ut før, haha. Det var en stund siden jeg hadde gjort noe med det. Mia stripet det veldig tett slik at det ser helbleket ut, men med mer spill i. Da blir det heller ikke så slitt. Hun fjernet også grønnskjæret og mye gult som lå igjen etter at håret mitt var blått, og la i en kald toner slik at fargen ble mye renere. I tillegg brukte hun Olaplex på meg slik at håret ikke blir så slitt av blekemiddelet. Jeg har hatt lyst til å prøve Olaplex lenge nå, så jeg ble veldig glad når jeg så at de hadde det på Giardini! Hun klippet også bort de slitte tuppene mine. Digg med nyklippet hår!


 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-47_zpshuwhxgf4.jpg photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-16_zpsxn2qhs8v.jpg

Jeg fikk med meg en Silver Blond Shampoo fra SP for å holde på fargen. Den skal gjøre håret kaldt og ta bort gulskjær uten å gjøre det grått. Perf! Jeg prøvde den akkurat, og den var veldig bra! Verste er når håret blir helt mørkt og grått av lillasjampoer, med mindre en vil det da :P

 photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-46_zps9michwr8.jpg photo giardini hardesign mia solheim blondt har striper-24_zpsfuaq1daw.jpg

De som bestiller time hos Mia får 20% rabatt på en valgfri behandling! Tilbudet varer ut april.

Du kan bestille time online her eller på:

Telefon: 22 11 18 60

Adresse: Waldemar Thranes gate 25, 0171 Oslo

Giardini Hårdesign ligger i inngangen til St. Hanshaugen senteret rett ved Falck Yttersplass (21-bussen stopper rett utenfor.)

 

 📲 Sjekk gjerne ut Instagram'en til Mia for å se hennes flotte transformasjoner og stylinger! @hairbymiasiren

 

Some beauty must-haves

 photo beauty must haves house of lashes siren bombshell-4_zpsonwa4jqr.jpg

I går gikk jeg til innkjøp av noen skjønnhets must-haves! House of Lashes er noen av mine favorittvipper, de har så mange fine typer og så kan en bruke de mange ganger fordi de er så solide. De er også veldig enkle å påføre.

Hvis du har disse to parene så har du omtrent vipper til enhver anledning! (Vippene er håndlaget av sterilisert menneskehår og kan kjøpes på H&M.)

 photo beauty must haves house of lashes siren bombshell1_zpsywnznaag.jpg

Siren: Disse er veldig fluffy og volumøse, og gir en litt sånn Kim Kardashian-look. Det kommer litt an på hvordan du sminker deg. De passer veldig godt til både hverdags og fest, og du ser en markant forskjell. Jeg liker disse hakket bedre enn Bambie, som er nesten like, men disse er helt sorte mens Bambie er sorte med brunt innimellom, og så har Siren mye mer bøy, som gjør dem enklere å sette på. Bambie er nesten helt flate, så jeg måtte krølle dem med vippetang selv.

Bombshell: Disse vil jeg også si passer til enhver anledning, men om du vil ha en heftig festlook så blir de kanskje litt korte. Til hverdags er de helt perfekte, de ser ganske naturlige ut på, uten å se kjedelige ut. Av og til vil man ikke ha de heeelt lange, men likevel ha volum og da er disse helt perf. 

 photo vipper_zpsg9xotw6w.jpg photo beauty must haves house of lashes siren bombshell-2_zpsscbwhxdr.jpg

Mine favorittstrømpebukser fra H&M:

20 Denier Semi Shiny gir en skikkelig airbrushet look på bena, og også en fake tan. Hvis ikke selvbruningen er helt on fleek så pleier jeg å ty til disse, og i tillegg nå som det fortsatt er litt kaldt for bare ben, så er dette den perfekte løsningen. Jeg driter i hva MinMote osv sier, at en absolutt ikke skal gå med nudefargede strømpebukser. De ser kjempefine og naturlige ut på, ikke sånn skinnende! Og nå har de også fått dem i XS, jeii. De finnes i tre forskjellige fargetoner tror jeg, men jeg går som regel for Tan. De varer ikke kjempemange bruk, men så koster det bare 49,- for to par, så det funker.

 

Forget the freak, you're just nature

 photo sort svart jakke kape zara coat black-13_zpstidboxzo.jpg photo sort svart jakke kape zara coat black-4_zpscmbbmggm.jpg photo sort svart jakke kape zara coat black-16_zpszbtxdxpd.jpg photo sort svart jakke kape zara coat black-6_zpsxbj6ufrg.jpg photo sort svart jakke kape zara coat black-12_zps7l1h2lyl.jpg

Jeg kjenner stølheten i kroppen begynner å bre seg stort sett overalt i dag. Jeg var på gruppetrening med en venninne i går, og det er en stund siden for å si det sånn. Det har blitt for mye alkohol og for lite trening siden jeg ble singel, så jeg bestemte meg for at det var på tide med en liten livsstilsendring. Jeg avlyste til og med Korskenkova vodkasmaking med spa på The Thief i dag, haha. Da mener jeg alvor.

Det er rumpetrening i morgen, og da håper jeg at jeg klarer å ta en knebøy til uten å havne i spasmer. Jeg er støøøl. Eller gangsperr, som vi sier i Haugesund. Ingen som skjønner det i Oslo. I tillegg til løye, føysa, kjekt, lillebo! Som jeg trodde var nasjonale ord før jeg flyttet hit. Smh.

 

Coat, jeans and bag ZARA

Shoes H&M

Klar som et egg

 photo IMG_1279_zpsq86p0zvc.jpg

Hallå <3 Håper dere har hatt en fin uke så langt. I morgen skal jeg til min nye frisør, og jeg gleder meg så j*vlig mye! Jeg har ikke vært og fikset håret på flere måneder, jeg har klippet og stripet håret selv liksom. Med hjelp fra Anders. Tror du han synes det er gøy eller? Haha, han hater det. Bare se for deg oss på et trangt bad med sølvfolie og blekemiddel, hjelp. 

Hilde, den forrige frisøren min, har blitt gravid, så har jeg ikke funnet noen flinke som jeg har stolt på inntil nå, derfor har jeg gjort det selv. Bra logikk:p Gleder meg til å vise dere hvordan det blir med min nye frisør, hun er  dyktig!

Nå skal jeg straks i et møte, så må kjappe meg (alltid dårlig tid).

Tilbud på leppefillere!

Sponset


 

Akkurat nå har min flinkeste behandler Stine tilbud på leppefillere! Du får 1 ml Teosyal for kun 1990! Det er et supertilbud. Sykt å tenke på hvor mye leppene mine har forandret seg siden jeg begynte å fylle på:

 photo lips teosyal kiss fillers restylane2_zpsbttxfg2z.jpg

Førbildet er fra 2010 og etterbildet er tatt i 2014 tror jeg, så de er nok enda større nå, hehe. De andre bildene er fra i år. Jeg bruker selv Teosyal i leppene, og fyller på rundt 0,5 ml hver gang, cirka en gang i halvåret. I begynnelsen fylte jeg som regel 1 ml hver gang. Teosyal er en Hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen og forsvinner etterhvert, akkurat som Restylane, Juvederm osv. 

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant5_zps8djhsluv.jpg

 photo Kiss-fillerbehandling1_zps3eismo17.jpg

Tilbudet varer ut april! Stine jobber i Oslo på Pure Beauty og Klinikk Oslo, og på Aurora Senteret i Tønsberg. Bestill hos henne på tlf: 905 55 527 eller e-post: stine@storaunet.no

Ny favoritt i hudpleien

Sponset produkt

 photo Exuviance Sheer Daily Protection SPF 50 solbeskyttelse1_zpstx283mms.jpg

Jeg har fått en ny favoritt blant hudpleieproduktene mine, nemlig Exuviances nye solfaktor Sheer Daily Protection SPF 50. Den inneholder solfaktor 50 og høyeste grad av UVA beskyttelse, noe som er genialt for å forebygge rynker. UVA-stråling er nemlig noe vi blir utsatt for hele året rundt, uansett om solen skinner, regner pøser ned eller om du sitter inne ved et vindu dagen lang, og det bidrar til for tidlig aldring av huden. 

Det som er så fint med denne er at den er superlett, og har en nesten usynlig, universell nyanse, som dekker litt, tilpasser seg til og jevner ut hudtonen. Den føles nesten som et serum når en tar den på ansiktet, og den trekker fort og godt inn. Sheer Daily Protection SPF 50 inneholder også multiantioksidanter for å nøytralisere miljøskade på huden, og grønn te ekstrakt for å beskytte og bidra til en sunn hud. Og så koster den kun 399,- for 50 ml!

 photo Exuviance Sheer Daily Protection SPF 50 solbeskyttelse-6_zpsvnr9nel0.jpg

Denne solbeskyttelsen er også kjempefin til sommeren, når en vil gå med litt mindre sminke men samtidig ha optimal beskyttelse og litt dekkevne. Da kan en bare legge et mineralpudder over for eksempel. NB! Produktet er ikke i salg før til sommeren.

Exuviance selges i autoriserte hudpleiesalonger og klinikker. Her kan du lese om hvorfor du må være forsiktig med å kjøpe Exuviance produkter på nett, og også finne din nærmeste autoriserte forhandler.

 

Er det seriøst mulig?

 photo kattekafe_zpsfitg5adh.jpg

Altsåå.. Dette er bare helt fantastisk. Er det virkelig sant? Jeg snakket med Ulrikke om Tokyo for litt siden og da nevnte hun at det var kaféer der hvor en kunne komme å ta seg en kaffe mens en klappet og koset med masse pusekatter. Jeg bare ARE YOU FUCKING KIDDING ME?? Jeg er en crazy cat lady og jeg løper nærmest etter katter så fort jeg ser en, særlig siden det er så få av dem her i Oslo :p Og jeg har utrolig lyst på en katt men jeg føler jeg må vente noen år med det enda. Hva er vel bedre enn å dra på kafé med en venninne mens en får koset med verdens skjønneste skapninger? Og jeg slipper å dra til Tokyo fordi det kommer til OSLO??! JA! Jeg håper virkelig dette slår igjennom. I tillegg til at det gir folk glede så vil det hjelpe mange katter fra shelters å få hjem fortere.

 photo image2_zpslajprhtb.jpg

Er det noe jeg skal attende dette året så er det sannelig pop up cat café. *Puuuuurrr.*

Hva synes dere om konseptet?