hits

mai 2013

30 day challenge, day 1: Beskriv ditt forhold

Jeg har bestemt meg for å ha en "30 day challenge" som mange bloggere driver med om dagen. Rett og slett fordi det er litt gøy og så blir dere kanskje litt bedre kjent med meg? I dag er det Dag 1: "Ditt forhold nå, hvis singel beskriv singellivet"

 

Det forholdet jeg er i nå er veldig bra, Anders er verdens snilleste og trofaste gutt. Vi har også veldig like interesser og har store ambisjoner begge to, noe som er kult. I tillegg har vi den samme lamme humoren, og av og til lurer jeg på hva folk hadde sagt hvis de var en flue på veggen hjemme hos oss. Det er jævlig mye rart som sies og synges! Anders er en kløpper på å dikte syke sanger og selv om det går meg på nervene så klarer jeg ikke la være å synge med. Han er dog ikke like imponert over mine skills som singer/songwriter, selv om det faktisk er mine hits det går mest i. Anders er også min største fan når det gjelder bloggen, stiller opp og tar bilder når han kan og er veldig positiv og oppmuntrende! Men alt er ikke bare fryd og gammen altså, vi krangler vi også! Om ganske trivielle ting vel og merke, men det kan bli noen heftige diskusjoner. Noe av det som er mest ulikt med oss er vel musikksmaken, han liker Kurt Nilsen og jeg liker Marilyn Manson (akkurat det krangler vi ikke om da :p ) Han presterte å referere til min musikksmak som "skravleband" på en av de første datene våre, noe jeg syntes var veldig morsomt!

Vi møttes da jeg kom til Oslo i 2010, ettersom vi bodde i samme bygg på Frogner. Jeg bodde i kollektiv i første etasje og han bodde i tredje. Jeg hadde hørt at det var noen kjekke tvillinger som bodde i tredje etasje, så vi møttes tilfeldig på fest der en gang og da fant vi tonen. Jeg slet veldig med å se forskjell på ham og broren til å begynne med, ettersom de er eneggede tvillinger. Så jeg tenkte bare: "Faaen, tenk hvis jeg møter en av dem i gangen og så tar jeg feil? Hva skal jeg si?". Jeg så rett og slett ikke forskjellen, og det tok faktisk en god stund før jeg klarte å skille dem. Venninna mi Kaja er forresten sammen med tvillingbroren til Anders, Fredrik. Hun bodde i andre etasje i samme bygningen og det var slik de møttes, ha ha. Tilfeldighetene, hæ? :)

 
           Kaja og Fredrik                                                                                                                                 Meg, Anders og Fredrik

 

 

Jeg har ikke fått satt opp hele lista for de 30 dagene enda, men den kommer sannsynligvis i morgen!

Synes dere det er gøy med 30 days challenge?

8. JUNI SELGER MANGE BLOGGERE SINE KLÆR OG ACCESSORIES!

Lørdag 8. juni fra kl 12.00-18.00 skal jeg og mange andre bloggere selge våre klær og accessories på Arkaden kjøpesenter i Karl Johan. Sist gang var en suksess, og jeg gleder meg til å få solgt enda mer klær denne gangen! Nå har jeg hatt en stor opprydning i skapet, ettersom det har samlet seg opp mye klær etter at jeg begynte å blogge.


Kjole fra sheinside.com

Jeffrey Campbell sko (for store til meg:/)Bomberjacket 

Spiked Lita sko av Jeffrey Campbell

 
Kjole fra sonextyear.com

Nelly Biel shoes

 

++ mye mer! Håper flest mulig kan komme neste lørdag, dere vil garantert finne mange kupp blant alle bloggerne!

Rainy daySkirt Monki // Zipper rider jacket and bag minusey.com // Shoes Jeffrey Campbell // crop top Brandy Melville

Så måtte vi finne frem paraplyen igjen! Selvfølgelig måtte drittværet komme tilbake igjen, men heldigvis er det fortsatt varmt ute. Skulle bli fint igjen på fredag og lørdag iallefall :) Nå sitter jeg og gleder meg til helg, skal i trippelbursdag på Nivou i Oslo på lørdag! Det blir kos! Ellers sitter jeg her og klikker meg igjennom så sinnsykt mye fine klær og sko på nettet og fortviler over at jeg har så mange regninger å betale. Vilhaaaa...!!

Ready for the beach

Ready for beach
Fikk plutselig forferdelig lyst til å dra på stranda! Sitter å drømmer om syden og det som bedre er... Er det noe som gjør meg lykkelig, så er det å reise. Jeg får sånn sjelero og glemmer det meste. Blir ikke så mye reiser på meg i sommer siden jeg nettopp var i USA, i tillegg har kjæresten min startet firma så da blir det ikke mye fri på ham. Det blir eventuelt bare en tur på Hovefestivalen og kanskje til noen andre småsteder. Ellers får jeg tilbringe de solfylte dagene her i parken med gode venner, det er kos det og! Så får jeg vente til høsten med en større ferietur :) Hva skal dere i sommer?

My favorite nail polish collections for summer 2013

Dior Birds of Paradise

Farger:  Selges i par, Samba og Bahia


NARS Pierre Hardy

 

Deborah Lippmann Mermaids

Farger:  Do the Mermaid, Million Dollar Mermaid, Mermaid's Dream, Mermaid's Kiss, Mermaid's EyesIsadora Wonder Nail Aquatic

Farger: 

192 Power Pink

713 South Peach

735 Hot Hibiscus

739 Surfers Paradise

753 Rosette

756 Coral Reef - ny

757 Scuba Blue - ny

758 Aquatic - ny

759 Atlantis - ny

760 Poseidon - ny

Chanel Papillon

Farger: Azure, Bel-Argus, Lilis
Essie Naughty Nautical

Farger: The Girls Are Out, Rock the Boat, the More the Merrier, Full Steam Ahead, Sunday Funday, Naughty Nautical

Gold and lilac

Sweater SheInside.com // Shorts American Apparel // Shoes Topshop.com // bag MBMJ

 

Søte genseren jeg fikk av Sheinside.com her om dagen, elsker den <3 Fargen er så søt og så utrolig pastell! Og så fikk jeg brukt den til American Apparel-shortsen jeg kjøpte i New York, som også er en stor favoritt. Jeg elsker å kle meg når det er varmt ute, fantasien blir så mye større når en ikke trenger å ha så mye på!  


Likte dere antrekket?

GIVEAWAY: Gavekort fra sheinside.com!

//1. Dress here // 2. dress here // 3. dress here // 4. Leather jacket here // 5. Mint sweater here // 6. denim shorts here // 7. Crochet shorts here

 

I samarbeid med sheinside.com gir jeg bort et gavekort på 80 dollar som du kan shoppe for! Sheinside.com har masse flotte, trendy og ikke minst billige sommerklær, så her får du mye for pengene. I tillegg er det gratis frakt til Norge!


Det du må gjøre:

1) Registrer deg på Sheinside (Klikk på denne linken: http://www.sheinside.com/login_register.php) Om du er registrert fra før av så kan du gå videre til neste punkt.
2) Trykk "Liker" på Sheinsides Facebookside (http://www.facebook.com/Sheinside
3) Legg igjen en kommentar under dette innlegget med din epostadresse som du brukte når du registrerte deg på sheinside.com
Jeg trekker en vinner neste mandag, 3. juni. Lykke til! 

Gårsdagens grillpartyI går var vi på grillparty på Torshov og det var kjempekoselig! Masse god stemning, gode venner og god mat :) Som du ser på bildene så spiste jeg både pølser og hamburgere, så angående kostholdsendringene jeg begynte på for litt siden så varte ikke det særlig lenge. Jeg begynte jo å tenke på mat hele tiden og var kjempesulten så det hadde ikke så mye for seg. Jeg spiste jo mer enn jeg pleide :p Nei, det lønner seg å ikke bli for fanatisk, en kan spise relativt sunt og hvis en spiser noe usunt så kan en gjøre det med moderasjon. En skal jo kose seg i sommer:)

 

Har dere hatt en fin helg? 

Some selfiesNå sitter vi hjemme og har oss en øl og ser reprise av Kurt Nilsen-konserten (Anders er storfan, haha). Vi skal på grillparty til en kompis som skal feire bursdagen sin i dag, og jeg gleder meg! Det er jo over 20 grader ute i Oslo, så perfekt til litt grilling og kos! Mysmys! Håper dere får en fin lørdag <3

Leather contrast

Shoes Jeffrey Campbell // skirt minusey.com // shirt Bik Bok // coat sheinside.com // glasses TheCobraSnake // bag asos marketplace

 

Fikk denne jakken av sheinside.com her om dagen og ble veldig fornøyd med den. Den ligner veldig på Zara sin, men jeg synes faktisk denne er finere fordi den er kortere og ermene er mer skinnende. I tillegg er den jo sykt mye billigere, koster 300 norske kroner cirka. Ikke verst!

Ny nelly-kolleksjon - Rebecca Stella
Fytti helsike, for en nydelig two piece! Har så lyst på! Jeg liker nesten alt Rebecca Stella har designet for nelly.com, og nå har hun kommet med enda en kolleksjon. Den er ikke så stor, men det er noen utsøkte plagg der. Denne two piecen finnes i svart også, jeg kunne gjerne tenkt meg den og! Sjekk ut hele kolleksjonen her.

 

Liker du?

Sko // Luksus VS budsjett

Luksus vs budsjett
Luksus vs budjsett 2

Det er mange merker som kopierer kjente designere, så om du ikke har råd til de dyreste drømmeskoene, så kan du jo alltids finne en bra "kopi" :) Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter for sommeren. Klikk på miniatyrbildene for å komme til nettbutikkene.

SKJØNNHETSTIPS: Sov på silkepute!Jeg leste akkurat en artikkel på dagbladet.no hvor jeg fikk et brilliant skjønnhetstips som jeg vil dele videre. Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før? Når en sover om natten blir ofte håret bustete, huden tørr og en får soverynker på grunn av friksjon i putevaret fordi en ofte bruker stoff som bomull på dynetrekk og lignende. Hemmeligheten for å unngå dette er å bruke et putetrekk i sateng eller silke! Silke skal visst være absolutt best. Det gjør at en sklir lettere i stoffet på puten som fører til mindre friksjon både når det gjelder hår, øyne og lepper. Ergo en kan unngå å få mer rynker enn nødvendig rundt øynene og rundt munnen. Bomull, som sikkert er mest vanlig stoff i putetrekk, absorberer fuktighet i mye større grad enn silke, noe som fører til at huden og til og med håret kan bli tørrere. Det absolutt beste for ansiktet er å sove på ryggen, men det er det ikke alle som får til. Uansett, et putetrekk er enkelt og billig å lage selv, så om du er hendig er det bare å dra i en stoffbutikk eller bestille stoff fra internett og lage et selv. Selv kommer jeg nok til å kjøpe et. Her fant jeg et putetrekk som er spesielt designet for å minimere rynker og forhindre dårlig hår, som kun koster $19.39. Lurer på om jeg skal klikke det hjem. 

Her kan du faktisk finne noen tips i forhold til hvilken silkepute som passer best for deg, i forhold til stoff og lignende.

 

Hva synes dere om å sove på silke?

NEW IN from Bik Bok

Shorts 199,- Denne var så fargerik og fin, måtte bare ha den.

Topp 249,- Bohem chic topp, denne blir fin til en slitt dongrishorts.

Kjole 99,- Kul hippielook og digg å slenge på seg om sommeren.

Super flex jeans 599,-

 

Det er ikke ofte jeg finner et par jeans som jeg liker, men disse var virkelig revolusjonerende for meg. De nye superflex-buksene fra Bik Bok er kjempestramme men likevel komfortable å gå med. Og de er stramme hele veien, inkludert på leggene, noe jeg ofte sliter med å få tak i. Jeg kjøpte et par som er bittelitt høye på livet og med en slitt look. Ellers fant jeg meg noen sommerfavoritter, de har så mye fint på Bik Bok nå!

 

Likte dere innkjøpene?

 

OUTFIT (17. mai)


DRESS IDA SJÖSTEDT FOR NELLY // SHOES TOPSHOP.COM // BLAZER VERO MODABLAZER TIGER OF SWEDEN // SHIRT THESE GLORY DAYS // PANTS NUDIE // SHOES COLE HAAN

 

Så heldige vi var med fint og varmt vær i Oslo i går! Legger ut bilder fra champagnefrokosten og dagen i et senere innlegg :)

Breakfast & Lunch

Jeg har forstått at det er noen som er opptatt av kosthold og diverse, så jeg har begynt å skrive litt om mitt eget kosthold her på bloggen nå som jeg har begynt å spise litt sunnere. I dag spiste jeg også bare frukt og bær til frokost, noe jeg trives godt med og som fungerer bra for meg. Jeg er ikke særlig sulten om morgenen, så da er det greit å få i seg noe lett og heller spise litt mer senere på dagen.

Til lunsj spiste jeg en grov bagel med skinke, salat, tomat, løk og dessverre litt Philadelphia-ost, haha. Ikke det at ost er så kaloririkt eller fettete, jeg har bare lyst å holde meg unna melkeprodukter generelt. Men akkurat ost sliter jeg med siden ost er på så mye mat og at det er jævlig digg, og soyaosten smaker ikke direkte herlig. Kanskje jeg ikke har fått tak i den riktige enda. Tropicana-juicen har jeg valgt fordi den ikke er fra konsentrat, det vil si at den er ferskere ergo sunnere. Noen av dere synes kanskje dette er lite mat? Bloggere blir jo beskyldt for å oppfordre til spiseforstyrrelser og diverse så fort de nevner ordet "kosthold", men jeg har ikke gått sulten i dag hvis det er det dere tror. Klokka er 16.30 og jeg er fortsatt mett. Jeg er ei lita jente og det skal ikke så mye til for å mette min mage.

 

Blir dere inspirerte av å se andre spise sunt?

Casual

SHORTS LEVIS VINTAGE // TOP ZARA // SHOES JEFFREY CAMPBELL // COAT BIK BOK // BAG AND WATCH MICHAEL KORS

 

Her er bildene Kaja tok av meg i dag. Ikke så verst fotograf?:) Likte dere antrekket?

Lunch date

I dag var jeg ute å spiste lunsj med Kaja på Olivia. Valgte salat selvfølgelig - skal jo være sunn nå, høhø. Veldig lite typisk meg å bestille det, men det var faktisk veldig godt. Bestilte en med blant annet parmaskinke, parmesan, oliven, tomat og balsamicodressing, mmm :)Når jeg kom hjem måtte jeg ha meg et mellommåltid og da spiste jeg Alpro soyayoghurt, og den er faktisk kjempegod! Jeg hadde helt glemt ut det, men den smaker nesten helt likt som vanlig skogsbæryoghurt og så slipper du innhold av melkeprodukter. Den er også fin å spise sammen med musli til frokost. Finner stadig nye erstatninger :) Fåes kjøpt i de fleste dagligvarebutikker.

Nytt vippeserum // rabattkodeXlash er naturlig vekstnæring som skal gjøre dine egne øyevipper lange og fyldige. Den inneholder naturlige planteestrakter, og når de kommer ned i hårsekkene stimuleres veksten. Xlash er heller ikke testet på dyr, noe som er veldig positivt! En skal se tydelige resultater etter 30 dager. Har ikke testet det enda, men skal begynne i dag og er spent på hva effekten kommer til å bli. Skal gi dere en oppdatering når jeg har brukt det en stund! :)


Jeg har forresten fått muligheten til å gi leserne mine 100 kroners rabatt på Xlash serumet, slik at du får det for 399,- istedetfor 499,-. Tilbudet varer til 31.05.13.

Du trenger bare å klikke på denne linken, så er rabatten allerede lagt inn.

 

/sponset

Max Star Platform Shoes

Max Star Platforms here


I dag møtte jeg en blogger i byen, skulle nemlig kjøpe disse Max Star platform-skoene av henne :) De var helt nye og jeg hadde faktisk tenkt å bestille et par i svart, så det passet jo perfekt. Har et par i hvitt fra før av og de er faktisk en centimeter høyere enn de sorte. Men de sorte har en mye mer solid platform i gummi, mens de hvite jeg har er mer papp-aktige. De har mange sko på Max Store siden, i masse forskjellige farger :)

 

Synes du disse er kule?

A healthier life style

Ny uke, nye muligheter. Det føles bra å allerede begynne på en sunnere livsstil. Kroppen føles lettere og jeg har god samvittighet. Frokosten i dag bestod av kun frukt, noe jeg har tenkt å fortsette med fremover. Jeg mener helt seriøst, bare prøv det; frukt til frokost setter helt utrolig fart på forbrenningen og fordøyelsen. Vet ikke hvordan jeg skal si det pent, men du merker at toalettbesøkene blir oftere for å si det sånn, og du merker at det er utrolig bra for fordøyelsen. Dette tipset fikk jeg av Skinny Bitch-boken og det jeg pleier å spise til frokost er for eksempel eple, kiwi, druer og banan. I den rekkefølgen, fordi det er viktig å spise lettest mulig og så gå til det tyngre. Cirka en halvtime etterpå kan jeg godt hive i meg knekkebrød og "vanlig" frokost, men jeg er veldig opptatt av at det første som kommer inn skal være frukt.

Lunsjen i dag

Jeg skrev jo om Skinny Bitch-dietten sist uke som jeg hadde planer om å begynne på, jeg har bare funnet ut at jeg må gjøre noen omjusteringer ettersom det var et rimelig strengt opplegg for meg som aldri har spist på den måten. Når en begynner med et helt annet kosthold er det viktig å ha en overgang som ikke er for brå ettersom det er lett å feile da. Jeg spiser fortsatt litt kjøtt, men bare ting som inneholder litt kjøtt, som leverpostei, mat som inneholder litt karbonadedeig osv. Ikke biff eller annet rent kjøtt. Kylling kommer jeg også muligens til å spise litt av og med fisk har jeg ikke satt noen "limit". Målet mitt er å basere kostholdet mitt mer rundt frukt og grønt og mindre rundt kjøtt, melkeprodukter og mat med mye konserveringsmidler. Jeg er heller ikke fan av lettprodukter ettersom de ofte inneholder mye mer karbohydrater for å kompensere for lite fett, så det ser jeg som helt meningsløst. Det skal bli spennende å se hvordan kroppen responderer på et helt nytt og sunnere kosthold :)

Hva jeg til nå har kuttet ut fra kostholdet: 

  • Vanlig brus og lettbrus
  • Melk, yoghurt
  • Biff, koteletter aka masse kjøtt
  • Lettprodukter

Liker dere å lese om kosthold, helse og mat? 

 

Hayden feather skirt // Weekend recapSHOES JEFFREY CAMPBELL // JACKET SAMMYDRESS.COM // SKIRT NELLY.COM // BAG MINUSEY.COM

 

Usj, så sliten jeg er etter helgen - har hatt tidenes bakrus. Er tydeligvis blitt for gammal til å drikke to dager på rad og det blir leeeenge til neste gang. Men, det var jo gøy ute da. Vi fikk for oss at vi skulle snike oss inn i X antall russebusser på Majorstua. Det var enklere for oss jenter å få adgang enn guttene for å si det sånn, så det endte med at vi ble kicka ut:p Så begynner selvfølgelig Anders å frekke seg med russeguttene og det neste som skjer er at jeg med fuskepelsen og platåskoene mine hopper på han ene gutten som prøver å gjøre Anders noe, haha. Kan tenke meg det så rimelig latterlig ut, men jeg må jo beskytte gutten min :) Anyways, nå er jeg enda mer motivert til å starte en sunn uke og i dag har jeg gått til innkjøp av diverse soyaprodukter, bær og frukt. I tillegg må jeg starte med treningen! Oppdateringer kommer:)

INTERIØR INSPO

taste2
A peak at my taste
taste5
 
taste

 

 

taste4

 

Collages made by HeidiChic
I dag har jeg drømt meg bort i vakkert interiør. Jeg har faktisk innsett hvor viktig det er å ha det fint rundt seg, ikke bare fokusere på å kjøpe pene klær og lignende. Det er jo tross alt omgivelsene en ser hver eneste dag, og da er det fint å ha noe vakkert å se på som er din egen stil. Jeg lagde noen collager for å vise dere hvilke ting jeg liker innen interiør. Jeg er ikke så opptatt av at det skal være korrekt, jeg liker lekent interiør med masse farger og mønstre, blandet med hvitt og et studioleilighet-preg. Jeg liker også alt søtt og drømmende, kanskje til og med litt barnslige ting. Likte dere stilen? Eventuelt hvilken stil foretrekker dere?

DARK EYE MAKE UPAlle bilder fra pinterest.com

Personlig når det gjelder øyesminke så liker jeg det mørkt. Jeg synes øynene er det viktigste å fremheve i ansiktet og synes det er fint å skape et intenst blikk. Det er mange forskjellige måter å lage mørk øyesminke på og av og til er det gøy å variere litt. Det finnes så mye inspirasjon på nettet, så det er bare å se litt rundt, for eksempel på pinterest.com hvor jeg har funnet disse bildene. Om du er lei av å sminke deg er det ofte gøy å finne på noe nytt, så får du lysten på det igjen! Helgen er jo en perfekt anledning til å eksperimentere litt, da du kanskje skal ut og møte noen venninner eller på fest :)

HAIR INSPO

Alle bilder fra Pinterest


Ah, når jeg ser så mye fint hår så får jeg så lyst å gjøre noe sprøtt med mitt eget! Hår har så mye å si og det er absolutt verdt å bruke tid og penger på. Jeg sitter å tenker på hva jeg kan gjøre med håret mitt neste gang, har lenge hatt lyst på rosa hår, men det begynner kanskje å bli litt brukt opp nå... Angrer på at jeg ikke prøvde det og ombre tidligere, men nye trender kommer jo og kanskje jeg blir inspirert av dem :)

 

Hva har fristet deg å gjøre med håret som du ikke har tørt? :)

My hair appliances // Gorgeous hair

Dette er min kjære rettetang som jeg kjøpte for noen år siden, og jeg er fortsatt kjempefornøyd med den. Den er skånsom og effektiv. Det er også enkelt å krølle håret med den, ettersom de sølvplatene utenpå også varmes opp. Varmen kan stilles, og den skrur seg automatisk av etter en tid. Björn Axén Straight & Curl Nano Pro kan kjøpes på Siba.no for kr 399,-

Denne lille saken er ganske brilliant for å skape volum i håret. Den minner litt om en kreppetang, men gir litt dypere krepper. Det jeg gjør er å løfte opp det øverste håret og kreppe det håret under innerst i røttene. Dette gjør at håret med en gang løfter seg ganske mye og skaper mye volum. Om du tuperer håret før du krepper det blir volumet enda større. Slik fortsetter jeg i håret til jeg føler det er nok volum, det er egentlig ikke nødvendig å jobbe så systematisk, bare sørge for at kreppene ikke er synlige. Denne kan kjøpes på nelly.com for 695,-

Slike små krølltenger er jo veldig hendige, superenkle å lage krøller med ettersom du bare surrer håret rundt tangen. Du får et flott resultat på bare noen minutter! Jeg hadde gorgeous-tangen før som er omtrent helt lik, bare at MAST sin har temperaturregulering, noe som er greit for skadet hår. Du får kjøpt denne for 699,- på makestyle.no

Jeg elsker denne krølltangen. Ettersom den er så tykk gir den mer naturlige hverdagskrøller. Jeg har laget en video på denne hvor jeg viser hvordan du kan få romantiske krøller. Denne kan bestilles på Elkjop.no for 449,- og hentes i butikk.

 Denne er kjempefin til å lage bølger i håret. Jeg bruker denne for å få typ Mary Kate Olsen-hår, litt sånn careface krøller:p Da krøller jeg bare noen tilfeldige partier av håret og legger gjerne inn noen vanlige krøller med MAST-tangen i tillegg. Det er også fint å bruke Wave Makeren på hele håret. Denne kan bestilles på elkjop.no for bare 299,-

Top 10 make up wishes for spring/summer

Make up wishes
Make up wishes 2

 


(Klikke på miniatyrbildene for å komme til salgsstedet)
1. glominerals foundation: Jeg vil ha en ny flytende foundation men vil ikke tette porene i huden min, så jeg kommer til å kjøpe glominerals sin neste gang. Jeg har testet denne på glominerals-kurs før, og den er kjempedekkende og drøy. Kan også blandes ut med en dagkrem. 
2. gloLips fra glominerals: er syyykt fin på, og den varer kjempelenge. Det må nok være min favorittgloss. Min favorittfarge er Romance.
3. Laura Mercier Creme Liner: Jeg har lyst på en eyeliner som er kjempesort og varer lenge på våtkanten og har hørt at denne er god til det. 
4. NARS-blushen er jo verdenskjent og har vunnet mange priser, men jeg har enda ikke prøvd den, så har lyst å investere i en sånn.
5. Body Shop Baked-To-Last bronzere: Spesielt den mørkeste har vært min favoritt lenge, og jeg merker at jeg savner den når jeg ikke har den. Gir kjempefin glød og farge i huden.
6. Mac #Hue: Denne nude-leppestiften er veldig kjent fra Mac og ser veldig fin ut på.
7. Make Up Forever Mist & Fix: Denne sprayen gjør at sminken varer utrolig lenge, jeg kjøpte den for lenge siden men har ikke hatt den på en stund nå. Så hvis du vil være sikker på at sminken holder hele dagen så er denne tingen!
8. Make Up Store High Tech Lighter: Dette er en highlighter som smøres på i ansiktet der en vil lyse opp partier, som overleppen, kinnbena osv. Virker veldig enkel å bruke. Jeg har ikke testet denne, men sett resultatet av den og det var veldig fint.
9. Miyo LipMe Lipstick: Jeg har lyst på en signalrød leppestift til våren/sommeren, og denne fargen er kjempefin!
10. Lancome Hypnose Doll Lashes: Jeg liker veldig godt Hypnose-mascaraen fra Lancome, og så at de hadde fått en versjon som skal gi "Doll Lashes", høres ikke feil ut!
 

New shoes // TopShop

Wendy Mega Wedge Espadrilles here

Kjæresten min var i Liverpool på guttetur i helgen, og da han kom hjem hadde han med seg disse flotte, nude sandalene fra Top Shop! Kjempefine og gode å gå i, kommer til å bli flittig brukt i vår/sommer! Kan tenke meg de er veldig fine til jeans også. Du kan kjøpe dem online her.

T.G.I. FRIDAY'S

I går tok Kaja og jeg noen øl hjemme hos meg før vi dro på TGI Friday's. Det var veldig hyggelig ute :) Eneste er at et helt utdrikningslag av gutter plutselig satt seg ned ved bordet vårt, haha. Ikke noe sjenanse der. Vi løy litt her og der, sa at vi var kusiner og at begge gikk på BI. Når de guttene forsvant så kom det noen andre desperate sjeler og satt seg. Moro å se at vi fortsatt har draget, har ikke sett makan på lenge :p Vi tenkte begge etter en stund at det kan ikke være lett å være singel gutt i Oslo:pUltimate Margarita må dere bestille neste gang dere er på Friday's!

NEW IN // NELLY.COM

Dette var en stor pakke for ei lita jente å bære. Masse fine varer, endelig kom den! Glemte nesten ut hva jeg hadde bestilt, så det var gøy å åpne den å se. Her er hva jeg bestilte:

Faux fur Rebecca Stella for Nelly (599,-) Mmm, denne er nydelig og veldig anvendelig! Kommer til å bruke den mye.

Faux fur Stars by Jonas Hallberg (639,-) Trengte en svart kort jakke, så da kjøpte jeg denne sorte fuskepelsen, veldig fin på.Jeffrey Campbell Freda (699,-) Visste ikke at jeg kom til å like disse skoene så godt, det er faktisk mine nye favorittsko! Kjempefine på, kjempehøye og gode å gå i.

Bernard coat faux fur Savannah (329,-) Denne var så billig at jeg måtte bare ha den, så likte jeg fargen og mønsteret veldig godt. Fuskepels <3

Hayden feather skirt Stars by Jonas Hallberg (449,-) Dette var kjempefint på! Har hatt lyst på det lenge, blir fint til både sommeren og til fest:)

 

Salget er avsluttet så jeg kunne dessverre ikke legge ut linker, men det står at salget vil åpne igjen om en stund. 

Likte dere tingene?

Batwing knit

CARDIGAN SAMMYDRESS.COM // NECKLACE ZARA // DRESS BIK BOK // SUNGLASSES ZEROUV.COM // SHOES JEFFREY CAMPBELL // BAG MARC BY MARC JACOBS

 Hellu folkens ;) Uff, denne dagen har vært veeldig slapp... Grunnet for høyt koffeininntak i går kveld sov jeg såvidt i natt, så jeg har vært rimelig sliten i dag. Jeg er hypersensitiv overfor koffein, så en halv kopp gjorde faktisk susen! Jeg bare elsker kaffe og spesielt Pepsi Max mye ♥ Jeg har et ønske om at Norge skal få koffeinfri cola light, det er en luksus jeg bare nyter i utlandet. Rett før jeg lager en facebookgruppe:P

Senere i dag fikk jeg besøk av en venninne, og vi skravlet i fire timer før vi skjønte hva klokka var. Koselig var det iallefall;) Nå sitter jeg å ser på Idol (opptak) og luuurer på hvem som går ut i kveld... Oh my God, deltakerne møtte nettopp David Hasselhoff, awesome!!

Sweet n' sourNå har Anders og jeg nettopp kommet hjem fra Sushi & Wok på Colosseum, fikk nemlig viljen min og fikk dra på kinarestaurant. Egentlig så er jeg bare enormt fan av de suppene de har på sånne steder, som Tom Kha Gai, Tom Yum Kung og Pekingsuppe. Mmmm... men så er jeg litt rar i matveien også, jeg kan spise en hel boks med tomatpurè og spiser jevnlig barnemat. Du skulle sett meg når det var halv pris på all barnemat på Kiwi en periode, angrer fortsatt på at jeg ikke hamstra mer, haha. Da vet dere det. Så joda jeg angra på sursøt-retten jeg bestilte og poengterte at jeg heller skulle ha kjøpt en Tom Kha Gai suppe, og da sa Anders: "Det er så kjerring å angre", noe som er veldig sant.