hits

mai 2014

White & grey


x x

Crochet spaghetti top SheInside

Shoes Roots

Skirt Bik Bok

Shop the look:

Chic coral

Etter å ha sett galne Frankie på Ex on the Beach (ja, jeg har sett det), så fant jeg ut at hun hadde en utrolig fin neonrød/korallfarget leppestift på seg. En rødfarge jeg ikke har = en utrolig god grunn til å kjøpe ny sminke. Det nærmeste jeg kom var Color Chock fra Isadora i fargen Chic Coral. Disse langvarige leppestiftene/glossene er faktisk ganske geniale. Fargen varer lenge og i tillegg til god farge gir den kjempefin glans. En herlig variasjon fra den typiske leppestiften.

Jeg har også en i knallrosa fra før, som jeg er like fornøyd med. Thumbs up, IsaDora!

Color Chock koster 139,- pr stk og selges stort sett overalt.

Har dere prøvd Color Chock?

Black denim

Bag SheInside // Shorts The Ragged Priest // crop top Zara // Flatforms Y.R.U. 

Jeg tok disse bildene for et par uker siden, men har helt glemt å poste dem. Når en har trettitusen mapper med bilder på pcen så er det ikke alltid så lett å finne frem, det var såvidt jeg fant det igjen faktisk :p  Har såvidt brukt Ragged Priest shortsen siden jeg kjøpte den for lenge siden, så det var på tide. Det er så mye som ligger i skapet som mister "verdi" etter en kort stund. Det er litt synd, for hvis en ser nøye etter så er det kanskje ikke så håpløst som en trodde.

I dag skal jeg på lunsj med en venninne på Løkka og spise meksikansk i sola, my favorite ♥ Ha en fin dag i sola, dere ♥

Shop the look:

Minigolf tour // Maleficent event video

Hei og hopp! I dag stråler solen i Oslo, det er übervarmt og alle har fri! Weee.. Jeg har veldig lyst å ta med meg solfaktoren, sole meg litt i Frognerparken og kanskje grille litt. I tillegg har min bedre halvdel og jeg begynt på en aldri så liten minigolfturnering på Marienlyst minigolf, så jeg lurer på om vi skal ta noen slag sammen i dag. Sist vant han, men så fant jeg ut etterpå at jeg aldri hadde spilt minigolf i virkeligheten før, bare på data, så jeg synes jeg er litt unnskyldt der. 

Jeg har forresten fått en video fra Maleficent-eventet jeg var på i suiten på Grand Central Hotel for litt siden, og i videoen er det også integrert noen flotte klipp fra filmen. Se den her:

3D Rose Skirt

Skirt Romwe (adlink) // top Angelica Blick for Bik Bok // Shoes Converse (adlink)

Nå kom jeg akkurat hjem fra Filmens Hus hvor venninna mi Tina og jeg var på førvisning av Maleficent-filmen i 3D med Angelina Jolie. Vi var så heldige å være en av de første i verden til å se den! Filmen var freakin' amazing, og Angelina Jolie var bare i rollen som Maleficent. Jeg liker egentlig ikke Jolie så godt (tror jeg fortsatt er Team Aniston:p), men nå ble jeg nesten fan. Og hvis det skulle hende at du ikke likte selve handlingen, så kommer du likevel til å bli amazed over alle de kule effektene i filmen, som blir ti ganger fetere i 3D. Jeg anbefaler alle å gå å se den til helgen når det er premiere, en fantastisk kinoopplevelse ♥

Today, my friend Tina and I went to see the prescreening of Maleficent in 3D with Angelina Jolie, and the movie was so awesome! I almost became a Jolie fan, even though I'm still team Aniston :p Anyways, I recommend that you all go see the movie when it premieres!

Shop the look...

Bohemian crochet

Crochet sweater here // sunglasses here // Shorts Levis/The Ragged Priest

Hi lovelies! Today is a really sunny day here in Oslo, right after I'm finished with this post I'm laying my ass out in the SUN.

Anywhooo, isn't this sweater lovely? A lot of stores are selling this one online but they aren't always like in the picture, but this one was exactly what I hoped for. And it's so wearable and easy to match. I have it in a size S.

 Shop the look...

2 new favorites // hair

Jeg må bare skrive et lite innlegg om et par produkter som er super duper hendige for et blondt, hvitt eller grått hår. De fleste som har blondt hår sliter med gulskjær, eller at håret rett og slett ikke er kaldt nok. Her om dagen fikk jeg et par geniale produkter av Karlsson Barlindhaug, frisørsalongen jeg går til. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har hørt om dette før :P Av og til kan sølvsjampoen være litt vanskelig å kontrollere, særlig hvis det kun er noen få partier i håret som trenger å gjøres kaldere. Det er her disse produktene kommer godt med. 

Fudge Hothed Violet er en fuktighetsmousse som fungerer som en mild toner for håret. I tillegg fungerer den 100% som en varmebeskyttende til håret.

Bare rist flasken godt, og spray ut en liten mengde mousse i hånden.

Etter at du har vasket håret med sjampo og balsam og er ferdig i dusjen, påfører du mousse i hele håret eller der det trengs. Håret skal være håndkletørket men fortsatt vått. Moussen lukter helt fantastisk, og gir god pleie til håret. Føn håret etterpå.

Resultatet:

Håret får en mye renere farge uten å bli grumsete. I tillegg blir det mindre gråaktig, noe jeg ofte synes sølvsjampoer blir.

Moussen fra Fudge gir en farge som varer noen vask, mens Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale er en litt sterkere toner og varer litt lenger. Etter sjamponering så håndkletørker du håret litt, påfører toneren, grer lett gjennom håret og lar den være i 5 til 30 minutter, avhengig av hvilket resultat du ønsker. Det er lurt å sjekke fargen hvert 5. minutt. Etterpå skyller du ut toneren og vasker håret med sjampo igjen. Voila! Veldig hendige produkter å ha når toneren fra frisøren begynner å gå ut, for eksempel. En enkel måte å opprettholde fargen på hjemme.

Begge produktene kan kjøpes på Karlsson Barlindhaug i Haakon VII's gate 1 i Oslo. Moussen fåes også på blivakker.no for de som ikke bor i Oslo.

Sponsede produkter

Killin' it

Hat and tee Brandy Melville

Vinn Maleficent kinobilletter til deg og en venn!

Som jeg skrev tidligere, så skulle jeg dele ut kinobilletter til Maleficent-filmen med Angelina Jolie. Filmen er en remake av Tornerose, og jeg tror den kommer til å bli kjempegøy! Bare se traileren under:)

En heldig leser vinner altså en billett til seg selv og til en venn! Billetten gjelder på valgfri forestilling i valgfri by. Premierehelgen er 30-31.mai.

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å legge igjen en kommentar med navn og epost under innlegget :) Vinneren trekkes i morgen (mandag). Lykke til! ♥

Konkurransen er avsluttet og vinneren vil bli kontaktet via epost :)

Mine hudpleieprodukter

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet om hvilke produkter jeg bruker til huden, og jeg har fått mye nytt siden den gang. Jeg er veldig opptatt av huden min, og har sikkert mer produkter enn gjennomsnittspersonen på badehyllen. Jeg er rimelig kresen, ettersom jeg har prøvd mye forskjellig. Det er utrolig viktig å bruke gode hudpleieprodukter. I kombinasjon med en sunn livsstil er det dette som holder huden din fin og forebygger rynker. De produktene jeg skriver om nå er de jeg bruker hver dag eller flere ganger i uken.

Babor HY-ÖL og Phytoactive Combination: Denne to stegs-rensen er basert på oljer som emulgerer i kontakt med vann. Først bruker jeg den gule, deretter den blå (tilpasset hudtype) og til slutt masserer jeg inn litt vann og skyller av. Rensen stripper ikke huden for fett i det hele tatt, den er veldig effektiv til å ta av sminke og bevarer fuktigheten i huden. Etter bruk får du en myk hud som ikke virker stram. HY-ÖLen kan kjøpes her og Phytoactive til forskjellige hudtyper kan kjøpes her.

Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser (Anti-Aging): Denne rensen er litt røffere enn den over. Den inneholder et svært aktivt melkesyrekonsentrat som hjelper å gi huden en fin overflate ved å fjerne døde hudceller. Etter bare en gang med denne rensen får du en tydeligere glattere og renere hud. Den inneholder også antioksidanten E-vitamin, og rose flower olje som beroliger huden. Denne rensen gjør at andre produkter trekker dypere ned i huden etterpå. Det er viktig å bruke solfaktor etterpå, fordi huden blir ekstra ømfintlig etter melkesyrene. Hvis jeg bruker denne for ofte begynner huden min å flasse, så jeg bruker den kun om morgenen, cirka 4-5 ganger i uken. Kan kjøpes for 364,- her

Bliss Micro Magic: Denne har jeg tidligere lagd et innlegg om. Det er en mikrodermabrasjons-peeling som er litt sterkere enn vanlig peeling, men samtidig kjennes den veldig skånsom ut mot ansiktet. Den etterlater virkelig huden "ny", en får kjempeglatt og finpolert hud av den. Passer fint hvis en skal bruke serum og masker etterpå, da de trekker dypere ned i huden. Selges i hudpleiesalonger.

Dermalogica Multivitamin Thermafoliant (anti-aging): Denne peelingen er også veldig god, men litt mer kraftig mot huden, ettersom den er i Anti Age serien til Dermalogica. Eldre hud trenger grovere peeling for å sette i gang prosessene og få bort døde hudceller, så hvis du har hypersensitiv hud så er ikke denne noe for deg. Jeg liker den veldig godt til min hud, den blir varm når du masserer den på og er fort gjort å bruke. Bare masser den på i en til to minutter, deretter skyll av med varmt vann. Huden blir etterpå mer fuktig og jevn. Skrubben kan kjøpes her.

Emma S. Ageless Oxygen Mask: Skummasken fra Emma S. er en herlig opplevelse, og denne har blitt skrevet om i en del ukeblader. Den stimulerer hudens cellefornyelse gjennom å transportere oksygen til hudcellene. Du legger litt av masken på ansiktet, og etter noen sekunder så vokser skummet og det kjennes veldig stimulerende ut på huden. Etter noen minutter skyller du masken av med varmt vann, og huden føles fyldig, herlig og med økt elastisitet. Kan kjøpes her.

Miriam Quvedo Renewal Overnight Mask: Denne nattmasken er en kremet gelmaske som er designet for å få sliten og stresset hud til å slappe av. Masken blir lett kald etter påføring, og frisker opp huden i løpet av natten ved hjelp av unike aktive ingredienser som drageblod og sekret av Helix Aspersa Müller (snegle), med regenererende og beskyttende egenskaper. Den inneholder også Cell-Detox Booster som forsterker avgiftningen av cellene i huden. I tillegg er den basert på termisk vann som gir mange nødvendige næringsstoffer for å få en strålende, fornyet hud. Huden min er skikkelig frisk etter bruk, og av og til bruker jeg den også utenom nettene etter behov. En skikkelig energi-boost for huden! Miriam Quevedo er ganske nytt i Norge, så det selges på noen utvalgte frisør- og skjønnhetssalonger. Frisørsalongen Siste Mohikaner i Oslo sender MQ-produkter over hele landet, så du kan ringe dem på tlf 22565805 for å bestille produkter eller få oversikt over andre forhandlere.

Matis Hyaluronic Performance: Denne masken passer alle hudtyper, fordi den inneholder hyaluronsyre, noe alle har og som holder 1000 ganger sin egen vekt i vann. Men spesielt fin er den til noen i 20-30 årene og oppover, ettersom den "plumper" huden, huden blir altså mer fyldig og tørrhetsrynker forsvinner etter 10 minutter med denne på ansiktet. Perfekt hvis du føler at du virkelig trenger å gi huden et boost. Jeg har skrevet et mer inngående innlegg om denne her. Masken kan kjøpes her.

REN Radiance Renewal Mask: Denne masken inneholder glykolsyre som har en peelingeffekt, og den har konsistens som minner om honning. Masken er laget for å fornye hudfargen, redusere synligheten av fine linjer og forbedre hudens tone. Den fjerner døde hudceller, lysner huden og bekjemper hudormer og urenheter. En kjenner at ansiktet blir litt varmt etter påføring, og prikker litt, men det er bare herlig. Etter at den har virket i 10 minutter så skyller en den av med varmt vann, og huden får en fin glød og masse fuktighet. Akkurat nå er det -20% på masken, og du kan kjøpe den her.

Idealia Life Serum fra Vichy: Dette serumet gjør huden silkemyk og tilfører både fuktighet og fett. Huden føles helt "ny" ut etter påføring. Den passer fint til både dag og natt. Jeg har skrevet mer detaljert om denne i et eget innlegg her

Decleor Aromessence Solaire Tan Activator (100% naturlig): Dette serumet bruker jeg for å forberede huden i ansiktet på sol, og begynner å bruke noen uker før jeg skal ut i solen. Det er en olje som er laget for å øke hudens motstandsdyktighet mot UV-stråler, og bidrar til å hindre hudaldring og fremme en langvarig og jevn brunfarge. Serumet påføres ansiktet før solbeskyttelse. Serumet blir umiddelbart absorbert etter påføringen, uten å etterlate masse olje på overflaten. I ♥ this one! 

REN Radiance Perfection Serum: Dette multiaktive serumet fra REN etterlater huden mer strålende, fyldig og sunn. Den inneholder blant annet hyaluronsyre, vitamin C og glykogen. Regelmessig bruk kan bidra til å redusere fremkomsten av solskadet hud og hyperpigmentering. Den gir ikke optimalt med fett til huden, så den alene gjør at huden min ikke får nok fuktighet. Men likevel liker jeg serumet, den gjør huden fin på overflaten og jobber i dybden. Passer fint til en ung, normal hud. Serumet kan kjøpes her.

Matis Perfecting Eye-Contour Patch: Disse patchesene er geniale til dagen derpå, eller bare når du er sliten, da de omtrent fjerner alle tegn til sliten hud rundt øynene. De reduserer poser og mørke ringer under øynene, tilfører fuktighet, stimulerer de små blodårene under øynene og roer ned huden. Du plasserer bare en lapp på ren hud under øynene, masserer lett slik at huden absorberer produktet, og så lar du det ligge sånn i 10-15 minutter. Voila! Du får kjøpt dem her.

Vitality by Matis Roll'on Energ'eyes: Denne er også perfekt etter en festkveld, men jeg bruker den hver dag for å friske opp huden under øynene, motvirke mørke ringer og tilføre fuktighet for å forhindre rynker. De tre kulene ved applikatoren gir en tonet minimassasje som sammen med produktet hjelper til å øke mikrosirkulasjonen på den sensitive huden rundt øynene. Kremen absorberes veldig lett. Du får kjøpt den her.

Revale Natural Defense SPF 25: Denne dagkremen er mer enn en solkrem alene, den hjelper også å gi beskyttelse mot frie radikaler og jevner ut hudfargen mens den skjuler urenheter med en farget, matt finish. Den inneholder Coffee Berry, som er en av de sterkeste antioksidantene som finnes. Fordi den har litt farge i seg, så minner den litt om en BB cream. Den er en drøm å smøre på ansiktet, og gir veldig mye til huden. 

BareMinerals Faux Tan Face: Jeg bruker aldri solarium, så jeg er avhengig av selvbruninger i alle slags former, også til ansiktet. Men til ansiktet er det alltid mye vanskeligere å finne en god en enn til kroppen. De skal ikke tette porer, de skal gi nok fuktighet osv. Og det gjør faktisk Faux Tan. Det er faktisk den beste jeg har brukt til nå. Den har litt grønt i seg som gjør at fargen ikke blir så oransje, og den gir ganske godt med farge. Den gir en fin bronsefarge som gradvis utvikler seg til en naturlig brunfarge. Et mineral kompleks arbeider for å forlenge effekten, mens planteekstrakter bidrar til å låse i fuktighet uten å tette porene. Den inneholder verken parabener, sulfater eller ftalater. Denne er det -25% på nå og du får kjøpt den for kun 216,- her.

Emma S. Ageless Day Cream SPF 15: Dagkremen fra Emma S. overrasket meg veldig positivt. I tillegg til at den har SPF 15 og beskytter mot UVA og UVB, er den lett og gjør huden silkemyk etter påføring. Denne er rimelig perfekt for en kombinasjonshud/tørr hud. Selges på Kicks.

Decleor Aroma Sun Expert SPF 30: Antirynke krem til ansiktet med solfaktor som beskytter mot UVA og UVB. Solfaktor må en bruke året rundt, uavhengig om det er sol eller ikke. Derfor er det viktig å ha det integrert i for eksempel en dagkrem. Men hvis en virkelig skal legge seg ned å sole seg, så er det ofte bedre med en ren solkrem som er beregnet på ansiktet. Decleor sin er veldig lett og gjør huden fin, samtidig som den har 30 i solfaktor. Kremen gir deg en jevnere og raskere brunfarge. Trekker veldig fort ned i huden og gjør huden myk og god. Selges i hudpleiesalonger.

Miriam Quevedo A-Helix Advanced Renewal BB cream (SPF 30): BB creamen fra MQ har blitt en stor favoritt. Den er virkelig bra for huden, tetter ikke porer og gir et kjempefint, naturlig resultat. Den er perfekt å bruke hvis du skal ut i solen og ikke har lyst å kleise på masse foundation, men likevel har lyst på litt dekkevne og solbeskyttelse. Den er beriket med granateple ekstrakt og vitamin E som er gode antioksidanter, og hyaluronsyre med svært fuktighetsgivende egenskaper. I likhet med MQ-nattmasken inneholder den sekret av drageblod og Helix Aspersa Myller (snegleekstrakt). Den inneholder også antibiotika peptider som er naturlig og som beskytter huden mot miljøfaktorer. Ta kontakt med Siste Mohikaner for bestilling eller for andre forhandlere på tlf 22565805.


Dermalogica Skin Smoothing Cream: Siden Skin Smoothing cream ikke har solfaktor, så påfører jeg denne før jeg legger meg. Den gjør huden veldig myk, gir en god balanse mellom fuktighet og fett og passer veldig godt til en kombinasjonshud. 

Miriam Quevedo Renewal Overnight Mask: Som nevnt tidligere i "masks".


Bruker dere noen av de samme produktene? :)

Inneholder reklamelenker

Veet Easy Wax // Bli med og test du også!

Veet har kommet med en ny voks som er så og si helt like som de som finnes i salong - nemlig en roll on versjon. Veet Easy Wax er designet for å gi samme vokseresultat hjemme som i salong. Den er spesielt utformet med naturlig bivoks som passer alle hudtyper, inkludert sensitive. Den fjerner hår ned til 2 mm, og huden holder seg glatt i opptil fire uker.Du putter bare en pakke med voks oppi applikatoren, setter på lokket og plugger den i veggen. Etter 20 minutter er voksen perfekt temperatur og klar til å brukes på huden. 

Det du gjør er å rulle rolleren nedover leggen for eksempel, med hårets retning. Deretter legger du på strips og river den av mot hårets retning. Roll-on'en gjør at du får perfekt mengde voks på, og du trenger ikke å bekymre deg for å brenne deg på voksen.

Nå kan dere lesere også teste deres helt eget Easy Wax Electrical Roll-On Kit!

Jeg deler i samarbeid med Veet ut Easy Wax Kit til 10 heldige lesere ♥ Det eneste kriteriet for å bli med i testpanelet er å ta bilder o.l. av produktene/testingen samt deres erfaring med produktet og sende dette til meg på epost. Du må gjerne ta med noen venninner som kan teste det sammen med deg, hvis du ønsker det:) Innen uke 24/25 må jeg ha fått tilbakemeldingene, og i uke 28 vil jeg legge ut min vurdering av produktet i tillegg til deres, og legge ut noen av deres bilder i en kollasj her på bloggen ♥ Blir ikke det litt morsomt? :)

For å delta legger du bare igjen en kommentar i kommentarfeltet under med navn og epostadresse :) Konkurransen varer en uke og de utvalgte vil bli kontaktet på epost.

Testpanelet er blitt trukket og konkurransen er over!

Innlegg i samarbeid med Veet

Crochet spaghetti topSpaghetti top SheInside //Shorts Sheinside

I dag fikk jeg denne herlige toppen fra Sheinside i posten. Den var akkurat som jeg hadde håpet på - den sitter bra og den er også paddet så en slipper å bruke BH under. Passer perfekt til crochet shortsen, men er også fin til et sort blyantskjørt for eksempel :)

Today I got this wonderful spaghetti top from Sheinside in the mail. It was exactly what I had hoped for - a good fit and it's also padded so you don't need to use a bra underneath. It's perfect for the crochet shorts, but also nice to compliment a pencil skirt :)

The dress // 17. mai

Dress here // wedges Top Shop // flower head piece H&M

 

Dette året gikk jeg for en flowy, kremfarget kjole fra Chicwish. Den er veldig sommerslig, og jeg tenkte den ville passe perfekt til 17. mai. Chicwish har utrolig mange flotte sommerkjoler, eller kjoler i det hele tatt, så hvis du er på leit etter noen så bør du ta en titt herDu får forresten -30% av første kjøpet ditt!

Adlinks

17. mai

I år feiret jeg nasjonaldagen i Moss sammen med familien til Anders:) Jeg var så lei av champagnefrokostene og dagsfylla på 17. mai, det er ikke noe jeg er vant med siden jeg ikke har pleid å gjøre det i Haugesund, så det var kjempekoselig å feire en tradisjonell nasjonaldag igjen :)

Etter å ha sett på litt tog og taler, dro vi på Alexandros, en gresk restaurant i Moss. Hellstrøm var der og ryddet opp en gang, kanskje noen som så den episoden? Det var iallefall kjempegod mat der. Jeg gikk for pepperbiff og Anders spiste grillspyd med tzatsiki.

Deretter så vi på russetoget:


Til slutt dro vi til foreldrene til Anders på Jeløya for kaffe og kake ♥

Mmmm... Pavlova kake slår aldri feil ♥

17. mai-antrekket kommer i et innlegg senere :)

Håper dere hadde en fin 17. mai feiring!

Fresh hair

I dag var jeg hos frisøren og fikk en herlig oppfriskning av håret til 17. mai. Etterveksten hadde vokst seg flere centimeter og extensionsene måtte heises, så da fikk jeg gjort det i samme slengen. En må jo heise extensionsene hver andre måned, men håret mitt har tydeligvis vokst gruelig fort i vår. Etterpå fikk jeg klippet håret i tuppene og skrået håret såvidt fremme og bak. Nå ser det mye sunnere ut! Det er lurt å beholde lengden på extensionsene når du først setter det på, og så klippe det senere når det begynner å bli slitt. Da har en mer å gå på.

Boyfriend style


Boyfriend jeans nelly (adlink) // shoes nelly (adlink) // bag MBMJ // crop top Zara // watch Michael Kors

Maleficent
I går var jeg på et event i forbindelse med den nye Disney remake'n av Tornerose, hvor Angelina Jolie har hovedrollen. Den heter Maleficent og forteller historien om hun som fikk Tornerose til å sove i 100 år, og hvorfor hun var så ond. Jeg simpelthen elsker Disney filmer, spesielt da de litt creepy/hyggelige, som for eksempel Alice in Wonderland og jeg tror jeg kommer til å elske Maleficent! Den kommer på kino om cirka tre uker, og det vanker også kinobilletter til noen heldige lesere, så følg med! :-) 

Marie og jeg tar #ugleselfie

Eventet foregikk i kongesuiten på Comfort Hotel Grand Central, og der var det kjempekoselig med mørke detaljer og levende lys. Vi fikk også underveis i eventet bli sminket av noen utrolig flinke makeup artister fra Body Shop. Jeg fikk muligheten til å sminke meg som Angelina Jolie i filmen, men jeg skulle tross alt ta banen hjem etterpå, så jeg droppet det:p Istedet fikk jeg en bronzy smokey eye og knallrosa lepper. Loves it!

Haha, elsker dette bildet av Marie ♥

Har dere lyst til å se Maleficent filmen når den kommer ut? :-)

#maleficent #angelinajolie #kino #hotell #suite #makeup #bodyshop #disney #hverdag #event

The LBC


Shoes here (adlink) // sunglasses here (adlink) // Coat H&M (old) // bag MBMJ // dress asos

Ny salgsblogg

Jeg har lagd meg en ny tictail-salgsblogg hvor dere kan handle mine klær, sko og accessoirer. Det ligger bare noen få ting ute nå, men det vil komme mer fortløpende. Hvis du vil kjøpe noe så trykker du bare på "Add to cart", deretter kan du betale med Visa eller Paypal. Hvis du derimot bor i Osloområdet og vil møte meg med tingene, så kan du bare sende meg en epost på heidiveivaag@gmail.com først, så slipper du å betale frakten.

Bare hold over bildene for å se prisen, og trykk på bildene for å få mer info om produktene ♥

Monday Inspo
My soul is distraught today because of the works of alcohol, or might I say - liquour. Yesterday was hell and today I'm experiencing the aftershakes, so I have to excuse myself from the blog and life in general, and dive into one of my many self help books for pseudo morals. 

Monday's are always a pain in the neck, but this one is reinforced by grey clouds, rain and a restless mind. And I'm obsessing about the cutest thing - I want a mini antilope. Now.

All photos are from tumblr and lookbook.nu

What to wear? // 17. mai

Det er ikke alltid like enkelt å finne ut hva man skal ha på seg på nasjonaldagen hvis en ikke har bunad. Selv valgte jeg bort bunaden da jeg var fjorten, så jeg har i mange år gått med forskjellige antrekk, hvor noen har feilet og noen har vært vellykkede. Jeg har iallefall funnet ut hvordan jeg ikke vil ha det. Jeg liker ikke å være for formell, ettersom jeg synes det blir utrolig kjedelig. Her er et antrekk fra ifjor som jeg faktisk likte. Da hadde jeg på meg en kjole fra Ida Sjöstedt, wedges fra Top Shop og dressjakke fra Vero Moda:


Man må jo bare godta det faktum at ingenting slår bunaden på 17. mai, og det er lett å føle seg kjedelig kledd i forhold. Derfor synes jeg det er viktig å kle seg litt annerledes, eller gi på litt ekstra, så de andre vet at du også er med på "festen". Du trenger ikke å være über konservativ, det går an å ha det litt gøy. Men det skal absolutt være stilfullt og noe du fortsatt ville latt bestemoren din sett deg i - tacky funker ikke på 17. mai.

Jeg har satt sammen noen antrekk som jeg personlig liker til 17. mai. For å komme til nettsiden hvor de selger produktet, trykker du bare på den sorte boksen vedsiden av:

 

 


 

 

 

 

 

Hva går DU med på 17. mai?

Notion 1.3


I dag kom de nye stilettene jeg bestilte fra nelly for noen dager siden. Jeg trengte noen nye, for de jeg hadde fra før av var så skyhøye at jeg klarte ikke å gå mer enn noen meter i dem. Disse fra Notion 1.3 er riktignok 10,5 cm, men de er iallefall mye enklere å gå i.

Slike enkle, sorte stiletter passer til så mangt, alt fra boyfriendjeans til kjoler, og med de flotte detaljene på disse, er de også perfekte til fest. Best av alt er at de er i ekte skinn, og koster kun 499,-! Jeg har mine i størrelse 35, og jeg vil si de er normale i størrelsen.

Inneholder reklamelenker

Throwback ThursdayHer er et av antrekkene fra juni i fjor. Fortsatt veldig fan av pencil skirt ♥ For dere som er fan av neopren/scuba-stoff, så fant jeg et kjempestilig pencil skirt fra asos her

RebelHei sweeties :) Har dere hatt en fin helg? Selv har jeg slappet av i heeele dag, spist kinamat og en bøtte med Ben & Jerry's Half Baked, sett hele sesongen av Breaking the Faith (som forresten var superspennende) og hatt kvalitetstid med kjæresten. I går var jeg på fest hos en venninne, er lenge siden jeg har vært ute skikkelig nå, så det var veldig gøy. Enda bedre når en ikke er helt ødelagt dagen derpå! 

Det eneste jeg har dårlig samvittighet for nå er at jeg ikke har blogget i dag, men nå har jeg endelig fått gjort det også :)

Hva har dere gjort i helgen?

Very Victoria Silvstedt


Her om dagen fikk jeg denne nydelige bikinien i posten fra Victoria Silvstedts swimwear-kolleksjon for Lindex. Hun har tidligere hatt undertøy, og har nå også laget en badetøy-kolleksjon. Jeg likte veldig godt denne søte saken, jeg synes sorte bikinier er utrolig fint. Eneste er at den dekker litt mindre bak enn jeg er vant til, men samtidig så kan det faktisk være en fordel. Ofte hvis badetrusen dekker for mye, så ser det ut som en har hengeræv. Det vil vi ikke.

Nå har de ikke denne i sort lenger, men i rødt, noe som også var utrolig fint! Du finner både undertøyet og badetøyet her ♥

Har dere noe fra Very Victoria Silvstedt-kolleksjonen?

Sponset

Hudpleietips: Micro Magic

Jeg har oppdaget en ny peeling som fungerer som en mild "hjemme-mikrodermabrasjon" - Micro Magic fra Bliss. Mikrodermabrasjon er en behandling du kan få utført i hudpleiesalonger, og det er en ansiktsbehandling som ved hjelp av små, grove korn effektivt tar bort det øverste laget av overhuden (hornlaget) og dermed hjelper produkter å trekke dypere ned i huden. Når du påfører kremer og så videre på huden din, går noe av fuktigheten gjennom hornlaget, men ikke alt. Du vil derfor få mer effekt av ansiktsproduktene dine etter en slik behandling.

Bliss er et spamerke, og har laget Micro Magic som gir en god eksfoliering hjemme, samtidig som den er skånsom mot huden. Produktet er annerledes enn de andre skrubbene jeg har, Micro Magic er mye mer kremet og har mye mindre korn (du kan nesten ikke se dem), men likevel kjenner du at den jobber godt med huden. Det føles nesten som mange små sandkorn skrubbes mot huden samtidig, men likevel gjør det ikke vondt, bare en masserer det forsiktig inn i huden.

Den etterlater huden kjempeglatt og polert, og du kjenner mye mindre ujevnheter. Etterpå er det en drøm å legge masker og serum, fordi de absorberes mye bedre av huden.

Det er faktisk tilbud på Micro Magic nå på houseofbeauty.no, da får du den for 399,- i stedetfor 499,- :)

Destroyed jeansShop the post...

Ladies night // The Other Woman

I går kveld var jeg på The Other Woman-førpremieren med Marie, Kaja og Kristine. Det var kjempekoselig å se en skikkelig girly film sammen, og drikke litt sprudlende. Filmen var faktisk overraskende bra og veldig morsom. Det er ikke ofte sånne chick flicks er så utrolig morsomme, men denne var. Mye som skjer i løpet av filmen er lett å relatere seg til for jenter, og konseptet var rett og slett kult og originalt :) Anbefaler deg å gå sammen med dine venninner å se den - dere kommer til å få dere en god latter ♥

Noe som så denne i går, eller som skal se den?