hits

mai 2015

High neck 

Nå har jeg akkurat spilt inn en sminkevideo, som forhåpentligvis er bra nok til å legge ut. Gøy å begynne å filme igjen faktisk, er lenge siden nå! Kjenner også at jeg begynner å brygge på noe forkjølelse, og jeg håper for all del det går bort i løpet av helgen. Det var så utrolig kaldt ute i går, så det er sikkert derfor. Nå skal jeg se igjennom filmmaterialet og forhåpentligvis begynne å redigere det. Så skal jeg spise hjemmelaget pizza og slappe av med Svenske Hollywoodfruer. Jeg spoler som regel kun forbi de andre fruene for å få med meg Gunillas nye påfunn.

xx

Heels Nelly HERE

Turtleneck bodysuit Bik Bok (similar HERE)

Skirt Bershka (old)

Bag ZARA old

Clean cut

Sponset


I går var jeg hos flinkeste Hilde på Omerta og fikset håret. Alltid like hyggelig å komme dit, Hilde er så god ♥ Hun tok etterveksten min, la i minicolor og klippet det ganske mye. Jeg ble så fornøyd! Trives veldig godt med å ha det kort, og så er det så enkelt å style nå. Jeg kurer det hver gang jeg dusjer, og da bruker jeg Hempz Moisture Mask. Jeg har noen andre kurer også, men det er denne som er mest effektiv, den gjør håret kjempemykt og rekonstruerer det slik at det ikke blir så slitt.

Om du vil bestille time hos Hilde kan du bestille online HER eller på telefon 97973322 ♥

Nå skal jeg på Yoga, ha en fin helg, dere! :)

Black split


I dag har jeg vært hos frisøren og klippet meg mye kortere, og det var så digg! Skal vise dere noen bilder av det senere. Jeg har også vært på styrketrening i dag, og nå kjenner jeg at jeg har spist altfor lite, rumler i hele meg. Får besøk snart, som forhåpentligvis bringer mat :p Så er det Paradise Hotel finale, haha. Det er faktisk veldig spennende dette året synes jeg. Kan ikke forstå intellektuelt hvordan jeg klarer å engasjere meg, men det skjer tydeligvis.

xx

Sneakers Nike HERE

Dress H&M (old)

Blazer Vero Moda (old)

Bag Marc by Marc Jacobs

Sunglasses Design by Ulrikke Lund

Simplicity

Sneaker love, oversized knit love ♥ 

Det enkle er ofte det beste. Dette antrekket understreker egentlig høyden min, men det er sjelden at jeg lar det diktere hva jeg går i. Det eneste jeg unngår er shorts som går rett under knærne, huff:P

Nå skal jeg spise middag, så blir det kondisjonstrening med Kaja etterpå. Forresten, noen som vet om det går an å trene i disse Air Max joggeskoene jeg har på meg? Typ step eller lignende? Eller er de kun til hverdagsbruk? 

xx

Sweater H&M

Sneakers Nike HERE

Bag Marc by Marc Jacobs

Sunglasses Design by Ulrikke Lund

STYLEmag sommer lansering

 

I dag morges var jeg på lansering av sommerutgaven til STYLEmag. Det foregikk på Food Court på Steen og Strøm, og vi fikk masse deilig mat og juice til frokost. Vi fikk med oss den nyeste utgaven til STYLEmag og masse annet fint, gleder meg til å titte oppi det etterpå ♥

Etterpå var jeg i sentrum og handlet litt treningstøy, hjelper alltid litt på motivasjonen å ha noe nytt tøy :) Jeg har sovet altfor lite og trent altfor mye i det siste, så jeg kjenner at jeg er maks sliten nå, lurer på om jeg holder på å bli syk :S Derfor lurer jeg på om jeg skal ta det litt chill i dag... Verste er å bli syk når en er midt i en god periode. Jeg skal handle møbler til leiligheten litt senere i dag også, og da er det greit å ha litt energi til å løfte!

Håper dere har en fin tirsdag ♥Black lace co-ords

Lace crop top and skirt set HERE // Bag Love Moschino HERE // Heels Bershka (old) // Watch Michael Kors

Få en dyp og varig brunfarge

Annonse

Betakaroten er noe jeg har brukt helt siden jeg begynte å jobbe med helsekost for cirka fem år siden. Det er en av de helsekostproduktene som rett og slett bare funker - du blir brunere når du soler deg, på grunn av at det stimulerer pigmentdannelsen i huden.

Å være brun gir en følelse av velvære og en føler seg ofte freshere når en har litt farge i ansiktet og på kroppen. Huden min blir normalt ikke så brun når jeg soler meg, fordi jeg har en veldig gyllen hud. Men når jeg bruker Betakaroten får jeg en dypere og mørkere brunfarge, noe som gjør at jeg slipper å være ute i solen så lenge. Sunnere for huden og sunnere for kroppen! Den nye forbedrede formelen til Betakaroten inneholder nå også kobber, som bidrar til normal hudpigmentering.

 

Men det er ikke bare på grunn av brunfargen jeg bruker betakaroten. Den bidrar også til å styrke immunforsvaret og beskytte huden, og brukt over lengre tid kan den beskytte mot solforbrenning og soleksem. En må selvfølgelig alltid huske på å bruke solkrem i tillegg.

En må innta kosttilskuddet noen uker i forveien, for at det skal ha full effekt. Så om du skal på ferie, vil jeg anbefale at du begynner cirka fire uker i forveien. Ellers kan kosttilskuddet brukes året rundt - pigmentdannelsen stimuleres selv om du ikke er i solen.


 

Du får 2 mnd. forbruk til kun 149,- og om du bestiller betakaroten HER er du automatisk med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 20 000,- og masse andre småpremier ♥


Adidas silver shorts
Shorts Adidas HERE // Sweater ZARA (old) // Bag Marc by Marc Jacobs

Åh, Adidas har så mye kult for tiden - loves it. Tenk at det er langhelg nå da, folkens, så herlig. Jeg skal nok chillen i helgen tenker jeg, har blitt nok alkohol på en stund, blæh. Og så er det kjipt å ødelegge treningseffekten. Jeg kjenner jeg er veldig støl etter styrketimene i går og i forgårs, og Kaja og jeg skal på trening igjen om en time, så jeg lurer på hvordan dette kommer til å gå, lol. :)

Håper dere får en fantastisk langhelg ♥

ÖA joggers
Joggers Örjan Andersson XX-XY HERE // Platform shoes NLY HERE // Crop top Bik Bok // Bomber jacket old

Det er digg å ha noen kule joggebukser de dagene du bare har lyst å slenge noe på deg raskt, men fortsatt vil se bra ut. Digger designet på disse, og så er de veldig slim fit. På leppene har jeg Spice lipliner fra MAC og Urban Decay lipgloss i fargen Apocalypse. Snart skal jeg hoppe inn i noen andre joggebukser, skal nemlig på styrketreningstime snart, så jeg må gjøre meg klar! See ya.

Eng: It's nice to have some cool looking joggers for those days you just wanna put on something fast and look casual. I love the design on these ones, and they're very slim fitted too. On my lips I have MAC lip liner in Spice and Urban Decay lipgloss in Apocalypse.

Tropical make up look

Jeg pleier egentlig ikke å være så fan av øyenskygger som ikke er jordfarger, men i dag måtte jeg bare eksperimentere litt. Og når det nærmer seg sommer er det digg å ha litt freshe farger i ansiktet. Dette var totalt random og raskt satt sammen før jeg skulle i et møte i dag, men jeg syntes det ble litt kult!

 

Hva jeg har brukt / What I have used: 

Kult med disse øyenskyggene fra UD som skifter farge etter hvor lyset er. Like it ♥

Videre i Årets Stylista!

Jeg fikk akkurat vite at jeg er en av de første fem som er videre i konkurransen om å bli Årets Stylista 2015! Så utrolig gøy. Personlig stil og mote har alltid vært veldig viktig for meg og min identitet, og det kommer det nok til å være resten av livet. Å få en slik anerkjennelse hadde vært utrolig stas. Veldig gøy å være en av de som er videre, en god motivasjon til å fortsette å poste antrekk. :)

Urban Decay event

Astrid Helen og meg

Nå kom jeg akkurat hjem fra et veldig hyggelig event på F6 Cocktail bar & lounge på Frogner. Vi fikk presentert nyheter fra sminkemerket Urban Decay, som er en stor favoritt hos meg. Jeg har brukt Naked2-paletten slavisk helt siden jeg kjøpte den i NYC for noen år siden, i tillegg er den nye Perversion mascaraen deres utrolig bra. Urban Decay kom til Norge først i januar dette året, og finnes kun på Steen & Strøm og på Kicks i Oslo City.

Noen av nyhetene var blant annet Afterglow 8-timers pudderblush i nydelige farger, høyt pigmentere lipglosser med utrolig fin shine og øyenskygger i åtte nye nyanser. Urban Decay er kjent for sine øyenskygger, og hvor høyt pigmenterte de er, i tillegg drysser de veldig lite. Åh, det var så mye fint, og vi fikk alt med oss hjem! Jeg føler meg så heldig når jeg får så mye flott, få setter vel så mye pris på ny sminke som jeg gjør, hehe. Nå skal jeg grave oppi goodiebagen og eksperimentere litt, kommer vel til å se ut som en klovn når jeg er ferdig. Så skal jeg treffe en venninne snart, så got to go. Vi snakkes :)

Ha en fin tirsdagskveld!

17. mai 2015Denne 17. maien var vi hos min gode venn Kristoffer og hans roomies Magnus og Even, rett ved Solli Plass. Det var veldig god stemning, noe som fort skjer når en begynner å drikke kl 09.00. Etter at vi hadde spist god mat dro vi på Solli plass på Consenzo. Etterpå dro vi tilbake igjen til Kristoffer og dem, og festet videre, men jeg sloknet ikke lenge etterpå :p Ferdig mettet på alkohol for en stund nå kjenner jeg!


Hva gjorde du på 17. mai?

Chunky platformsShoes NLY here // Bag Love Moschino here // Cardigan H&M // Sweater ZARA // Jeans Bik Bok (old, similar here)

 

 

Håper dere hadde en fin 17. mai feiring i går :) Jeg hadde det veldig hyggelig, kommer til å legge ut noen bilder litt senere. Ha en fin mandag!

Brow Ready

I forgårs var jeg på Brow Rehab hos flinkeste brynsstylisten,  Silje, for å friske opp brynene til 17. mai. Føler meg alltid superfresh etter å ha vært der, og det er så mye mer gøy å sminke seg når brynene er on fleeeeek! Brynene mine er som jeg har sagt tidligere, veldig vanskelige å fikse, fordi de vokser nedover, og tidligere har jeg måttet klippe dem, for jeg visste ikke hva annet jeg skulle gjøre. Men siden jeg begynte her har jeg sluttet helt med det. Silje kun vokser og napper dem, og farger dem.

Resultatet:Nå har jeg fått et ekstra redskap til brynene, nemlig Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills. Tidligere har jeg kun brukt pomaden, som er sykt bra, men sammen med den tynne brynsblyanten blir resultatet enda bedre! En kan liksom sketche ut de punktene hvor en har litt for lite hår. Og så skal jeg fortsette å bruke Pukka oljen for å få litt tettere hårvekst i brynene. De har alt du trenger for perfekte bryn på Brow Rehab, Pilestredet 45 (v/ høyskolen i Oslo)

Du kan bestille online HER eller på telefon 22 55 16 00. Sjekk gjerne ut Instagram'en deres for fantastiske før og etter bilder: @browrehab_oslo

Sponset behandling

New kicks


Sneakers Nike Air Max Premium 90 HERE // Crop top Nike HERE // Bag and leather pants ZARA // Trench coat Bik Bok

Disse Air Max skoene er ridiculous gode å gå i! Snakk om demping. Og så ser de jo lekre ut, for å nevne det i en bisetning. Høhø. Bildene ble tatt i går, noe som viser det gruelig gråe været vi har hatt her de to siste dagene. I dag var det bedre heldigvis, håper vi får fint vær på 17. mai iallefall. I morgen skal på trening, og så skal jeg fikse brynene mine, jeg driver for harde livet og prøver å få dem enda tykkere med Castor Oil. Jeg er så utålmodig, og en må jo bruke den i noen uker før den funker. Ellers skal jeg kanskje en tur til Sverige etterpå, digg med fridag i morgen!

Likte du joggeskoene?

Metallic rose gold

Outside

Inside

Hvor kule er ikke disse rosegull neglene? Tror det er mine favoritter til nå faktisk. Var hos Yvonne i dag og ble ferdig "manikyrert" til 17. mai. Alltid digg å ha ting på stell til sånne dager. Yvonne skal forresten slutte på Omerta og starte egen neglesalong i Lillestrøm veldig snart. Hun tar allerede kunder der nå. Så da får dere i det området en veldig flink og hyggelig negledesigner! Yvonne har jobbet med negler i 17 år og gjør akryl, gele, shellac og design.


Du kan ringe 40 45 61 81 om du vil bestille time ♥

 

Følg henne gjerne på Instagram også for å se hennes flotte negledesign: @yvonnepmo

eller på Facebook HER.

 Sponset behandling

If I can't have you then no one willSkirt HERE // Crop top HERE // Platform shoes Nelly HERE // Trench coat Bik Bok // Bag ZARA


Easy peasy highlighting for everyone

Disse nyhetene er super enkle å highlighte ansiktet med! Dette kan virkelig alle få til. Honey Bronzer Highlighting Domes fra Body Shop er en serie som gir naturlig solkysset highlighting til alle hudtoner. De er veldig enkle å påføre og duse ut. Jeg bare dabber litt på kinnbena og på neseryggen, og så trenger jeg såvidt å blende det inn i huden med hendene. Og så lukter de honning ♥

English: These news are super easy to highlight your face with! Everybody can manage this, even if you don't have much experience with make up. Honey Bronzer Highlighting Domes from Body Shop is a series which provides natural sun-kissed highlighting to all skin tones. They are very easy to apply and blend out. I just dab a little on the cheekbones and on the bridge of the nose, and I barely have to dazzle it into the skin with my hands. And they smell like honey ♥
Jeg har brukt fargen 01 Golden her, som er best til highlighting på lys hud. Den rosa, 02 Pink er veldig fin å bruke sammen med 01, hvis du vil ha en fin glødende blush i tillegg. Jeg har lyst til å ha alle tre egentlig, 03 Bronze hadde vært kjempe fin å bruke litt all over for å få en fin solkysset look. Anbefaler virkelig disse - love them!

English: I have used the color 01 Golden here, which is best for highlighting light to medium toned skin. The pink, 02 Pink, is very nice to use with 01, if you want a nice glowing blush as well. I would like to have all three really, 03 Bronze would have been nice to use a little all over the face to get a nice sun-kissed look. Really recommend these - love them!

Pleier du å highlighte når du sminker deg?

Colorful sweater dress
Bag Love Moschino HERE // Shoes Nelly HERE (I have a size 35) // Knit sweater H&M

Noe av det jeg liker å gjøre når jeg shopper, er å gå i Plus Size avdelingene og finne noen oversized skatter. De har ofte utrolig mye kult. Genseren jeg har på meg nå kjøpte jeg nettopp på salg i størrelse L, ikke plus size men det fungerer på samme måten. Bare pass på å matche plaggene med noe mindre volumøst, så får du en fin balanse i antrekket.


/Sometimes when I go shopping, I like to go to the plus size section, to find some oversized treasures. They often have a lot of cool stuff. I bought the sweater I have on me on sale in a size L, not plus size, but it works in the same manner. Just make sure to match the garments with anything less volumous, so you get a nice balance to the outfit.

Heidi tester: Vitamin C boost

Normalt så bruker jeg dyrere hudpleieprodukter, men C-vitamin er veldig viktig for huden, så jeg var spent på å prøve den nye serien til Body Shop. Og Body Shop er trossalt kjente for å ikke proppe produktene deres fulle av konserveringsmidler og unødige stoffer, noe som er et pluss.

Hvorfor er C-vitamin viktig for huden?

  • Bidrar til å opprettholde huden naturlige fuktighetsbalanse
  • Øker hudens cellefornyelse, noe som fører til mer glød
  • Fungerer som en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler

 

Hemmeligheten til Body Shops nye C-vitamin produkter er camu camu bærene fra regnskogen i Amazonas. Disse bærene inneholder opptil 60 ganger mer C-vitaminer enn appelsiner.

Det er to produkter i den nye serien, jeg starter med dagkremen:

Først av alt så lukter den helt herlig av friske appelsiner. Nam! Det er en gel krem, noe som passer min kombinasjonshud. Den føles bare super frisk når jeg påfører den på huden. Jeg har serum under, som vanlig, og for de med ekstra tørr hud tror jeg ikke denne kremen alene er fuktighetsgivende nok. Men kremen føles ren og god ut, den tynger ikke huden og er et godt underlag hvis du skal legge foundation etterpå.

÷ inneholder ikke solfaktor
Vitamin C Glow Enhancer:

Dette produktet skal påføres etter at dagkremen har trukket inn i huden. Det føles som en primer, som inneholder litt farge. Jeg får mer farge i ansiktet etter at jeg har brukt denne, så jeg ikke ser så blek ut, men det ser naturlig ut. Den skal gi mer glød i ansiktet, men jeg merker ikke det så godt utenom fargen. Sammen med dagkremen tilfører den mer fuktighet, så produktene fungerer godt sammen. Huden blir mattere og det er et godt grunnlag for å legge foundation etterpå.

Jeg er mest fan av dagkremen, som passer veldig godt til en ung hud eller kombinasjonshud. Glow Enhancer'en ga ikke så mye glødende effekt synes jeg, men sammen gir de mer fuktighet.

Fluffy


Bag Love Moschino HERE // Shoes Nelly // Dress Brandy Melville // Cardigan H&M

I dag startet jeg dagen med styrketrening, noe som var veldig herlig. Så dro jeg ut og spiste pizza på Dolly, og etterpå var jeg på Godteslottet og kjøpte en hel pose med snop, noe jeg ikke skjønner hvorfor jeg gjør. Hver gang jeg har kjøpt en full pose med godis så har jeg ikke lyst på den etterpå, så den blir bare liggende til jeg kaster den. Nå har jeg sittet på Instagram og sett på mange digge matkontoer, blant annet @sandrashealthyfood og @healthy_bodymindspirit , så nå har jeg SÅ lyst på frukt! Og det har jeg selvfølgelig ikke i hus. Skal kjøpes i morgen.

How I do my lips

Først av alt, før du skal legge en leppestift og/eller lipliner, er det viktig å ha et godt utgangspunkt. Hvis du har tørre og sprukne lepper vil det ikke se bra ut med sminke på. Derfor bruker jeg alltid Lip Revival fra glo therapeutics. Enten lar jeg den tørke inn før jeg påfører leppestift, eller bare lar den være litt på og så tørker den av hvis jeg har dårlig tid. Den fungerer uansett kjempe bra! Lip Revival stimulerer kollagenproduksjonen i leppene, gir volum, fuktighet og jevner dem ut. Helt perfekt for tørre og sprukne lepper, og du kan se tydelig forskjell på leppene etter kun fem minutter.Etter at jeg har tilført fuktighet til leppene, fyller jeg dem ut med Lip Filler Pen. Hvis du skal jukse litt og lage leppene dine større, kan du først fylle dem ut med denne og deretter legge på lipliner med farge. På denne måten vil det se mer naturlig ut. Lip Filler Pen er en leppeprimer som sletter ut og fyller ut de fine leppelinjene, hindrer at fargen fra leppestift etc. sklir ut, tilfører fuktighet og forbedrer hudes elastisitet. Den gjør rett og slett resultatet finere og jevnere, og forlenger varigheten av leppesminken.Jeg bruker mest liplinere for tiden, fordi de blir så fine og matte, og sitter lenge på. Jeg bare elsker Native fra glominerals, er ikke fargen helt nydelig?! Den er linjeutfyllende og fuktighetsgivende, og holder veldig lenge på.

 


Voila!

Do your own thang

Top HERE // Boots Timberland HERE // Cardigan and jeans H&M

 

Jeg var så trøtt i går at jeg sovnet før jeg fikk lagt ut innlegget! But here it is. Herlig med langhelg! ♥ 

Pink petal

Resten av antrekket kommer senere i dag. Liplineren jeg har brukt her er Pink Petal av Max Factor.

/Outfit is coming later today. Lipliner used here is Pink Petal by Max Factor.