hits

mai 2017

Orange County, here I come

Akkurat nå sitter jeg på flyet fra London til LAX. Deretter drar jeg til Orange County hvor jeg skal bo på Newport Beach. Tror ikke det er så langt unna Laguna Beach. Eller det kan være, jeg aner ikke. Så dere på den serien? Før The Hills? Lauren Conrad bare dukker opp i hodet mitt, lol.

Her skal jeg altså bo.

O.C. er cirka 40 minutter utenfor LA. Aldri vært der før, bare fått inntrykk av det på TV, så det blir spennende å se hvordan det er! Glir i alle fall lett inn der med den blonde look'en min. Tenkte på det her om dagen da jeg gikk opp Bogstadveien. Herregud så stygt jenter ser på meg. Jo mer jeg pynter meg, jo verre er det. Det var da jeg innså at jeg kanskje passet bedre inn i O.C. enn Oslo, haha.

Men det blir spesielt å ikke bo midt i en storby, jeg har jo kun bodd i LA, New York, Vegas eller Miami. Kanskje det blir litt mer sånn... suburban, hjemmekoselige strøk? Kult det da. Men jeg skal jo selvfølgelig til LA også. Plænz der også, jajaja. Har faktisk utrolig lyst til å dra til Vegas også, så lenge siden jeg var der. Jeg kjenner så mange DJer og verter som kunne fått meg inn overalt, meeeh, Det hadde tatt helt av! Det er nesten litt for gale å ikke dra dit. Sist gang var jeg i et parforhold og vi verken gamblet eller festet. Fikk ikke helt Vegas-opplevelsen liksom, haha. 

Det er visst super varmt her nede nå, så jeg har så og si bare pakket topper og skjørt. Øhr, ikke så fan av det egentlig... Moten i O.C. er hakket mer bimbo, som dere kanskje har sett på The Real Housewives, men det er i alle fall ikke Miami-stil. 

- Heidi Lill

Hvem er ditt forbilde?

Processed with VSCO with k3 preset

Topp fra ZARA // Netting fra Bik Bok

Jeg har hatt en veldig rolig helg, siden jeg prøver å ikke drikke så mye for å komme i form. Og så skal jeg ut senere og feire Dajana sin bursdag, så jeg er glad jeg ikke er fyllesyk i dag, hehe.

Siden jeg ikke skulle ut så måtte jeg finne en ny serie å binge-watche, og det ble faktisk Ungkaren sesong 21. Lol. Men jeg er jo en håpløs romantiker så det passer jo egentlig ganske bra, selv om hele settingen er super unaturlig og merkelig. Tenk å date en fyr samtidig som tjue andre stykker? Se ham kysse så mange jenter? Jeg tror sjalusien hadde tatt litt overhånd da. Pluss at man må jo vite rimelig kjapt hvem man liker og ikke liker. Jeg vet i alle fall jeg hadde fått feelingen av det kjapt hvis noen hadde satt potensielle dater foran meg.

Processed with VSCO with f1 preset

Jeg ser veldig sjeldent film fordi jeg sliter med å konsentrere meg, men når jeg ser en god en så har jeg bare lyst til å finne en like bra en rett etterpå. Og det finner jeg jo selvfølgelig ikke. Jeg så American Beauty på Netflix her om dagen, og den er så bra. Definitivt en av mine favorittfilmer. Jeg elsker hvor dysfunksjonell og ekte dynamikken er. Noen 90-tallsfilmer er bare klassiske.

Husker dere The Craft? Fy faen som jeg elsket den filmen når jeg var gother, lol. Nancy Downs var forbildet mitt liksom. Og Brody fra The Distillers. Jeg kunne fortsatt ønske jeg hadde den stemmen og spilte i band, haha.

Og når gother-perioden var over så ble Elin fra Fucking Åmål det ultimate forbildet. Jeg har helt seriøst sett den filmen 20-30 ganger.

Jeg synes faktisk det er skikkelig kjipt å ikke ha et forbilde, selv om jeg er mye eldre. Fordi det gir en form for inspirasjon, og noe å strekke seg etter. Lenge var det Nicole Richie fordi personligheten hennes var helt rå i The Simple Life, men nå er jo hun mamma og alt er helt annerledes.

Kim Kardashian er skjønnhets/anti-aging forbildet mitt, haha, men ikke mer enn det.

Har dere et slags forbilde? Isåfall hvem? Skriv i kommentarfeltet, jeg er nysgjerrig!

 

Min favoritt mascara

 

Tusen takk for fine tips på sist innlegg om hva dere liker å lese om på bloggen! Nå er det lenge siden jeg har skrevet om sminke og mine favorittprodukter, så jeg skal bli flinkere på det! Har en del gode produkter å dele med dere, og her er en av mine favoritter.
Denne mascaraen, Lash Dance fra Smith & Cult, er virkelig enormt effektiv, den gir så mye lengde og volum. Jeg bruker ikke vippeextensions, kun løsvipper av og til. Derfor er jeg avhengig av en god mascara, og denne gjør virkelig stor forskjell, som du kan se under:

Jeg som er så avhengig av flytende eyeliner kan til og med bruke den uten, haha. 

Den er ganske dyr, 309,-, men den er verdt det fordi den varer superlenge, jeg tror aldri jeg har hatt en mascara som er så drøy i bruk. 

Den finnes på Kicks her.

Hvilken mascara bruker du?


 

Ironisk at jeg endte opp som blogger

Processed with VSCO with e5 preset

Jeg sliter alltid med å vite hva jeg skal skrive på bloggen. Om livet mitt liksom. Da jeg var yngre og "blogging" akkurat hadde begynt så skjønte jeg ikke hvorfor venninnene mine syntes det var interessant å lese blogger. Om folk de ikke kjente. Hvorfor brydde de seg om livene til helt vanlige folk som de ikke kjente? Jeg klarte ikke å forstå det. Jeg tenkte hvem er så selvopptatte av de lager en random blogg om seg selv? Jeg var faktisk irritert over hele konseptet.

Så det er jo veldig ironisk at jeg endte opp med å bli blogger, det hadde jeg virkelig aldri trodd. Men når jeg tenker meg om så er det jo en helt perfekt jobb for meg. Jeg elsker foto, film, redigering, stil, skjønnhet... og å stå foran kamera, høhø.

Det begynte med at jeg begynte å poste litt antrekk på Instagram. Og så plutselig utav det blå fikk jeg et speilreflekskamera til jul, og da hadde jeg ikke aning på hva jeg skulle bruke det til. Selfier, tenkte jeg liksom. Men det er jo begrenset hvor mange selfier en kan ta. Trodde jeg, haha. Fem år senere er selfie-kulturen større enn noen gang.

Processed with VSCO with e5 preset

Uansett, kjæresten min på den tiden begynte å ta bilder av antrekkene mine, og så ville jeg jo vise dem frem et sted. Så jeg begynte en blogg i all hemmelighet. Drev med HTML og CSS-koder som jeg husket fra tiden da alle hadde "hjemmesider", noe som egentlig er akkurat det samme som en blogg?? Lol. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få designet akkurat slik jeg ville ha det. Postet innlegg, men bloggen var privat, så det var kun jeg som kunne se dem. Jeg var redd for å gå offentlig med den, igjen fordi jeg følte det var narsissistisk og flaut. Hvem bryr seg liksom. Jeg var usikker på om jeg skulle begi meg ut på det.

Processed with VSCO with e5 preset
Men så ble den til. Og jeg ble Side2-blogger, noe jeg er supertakknemlig for. Jeg er veldig glad for at jeg har blitt her hele tiden. Så vant jeg en Vixen Blog Award, noe som på en måte var en bekreftelse på at jeg hadde fått det til. 

Bloggen har stort sett vært overflatisk, og om skjønnhet og mote, av den grunn at jeg vet ikke om folk bryr seg om privatlivet. Det er kun nå i det siste jeg har skrevet litt mer privat. Og det virker som folk faktisk er mer interessert enn jeg trodde.

Så spørsmålet er; hva vil dere lese om? Jeg vet dere savner skjønnhetsinnlegg, så det har jeg i bakhodet. Men er det noe annet? Hva interesserer dere? Setter stor pris på tilbakemelding.

- Heidi Lill
 

Og dagens mest upassende sjekketriks går til...

...denne fyren:

Rett etter det tragiske terrorangrepet i Manchester, som en "spøk".

Jeg opplever mye irriterende crap fra gutter, men det viser seg å ha ingen ende. Jeg kødder ikke når jeg sier at 90% av guttene som tar kontakt med meg er totalt tapere med absolutt null sosial intelligens. Jeg vet det finnes normale gutter der ute, men så og si ingen av dem tar kontakt. Rart med det.

Over til noe mye viktigere, terroren i verden. Jeg er meget forbanna og fed up. Noe må forandres. Vi skal hele tiden "bekjempe det med kjærlighet" og snu det andre kinnet til. Vi bør kanskje spør oss selv om det fungerer mot mennesker med en slik mentalitet.

 

Bittersøt gjenforening

Processed with VSCO with f1 preset

Guns N' Roses har vært et av favorittbandene mine siden jeg var ti år. Jeg husker da storesøsteren min kom inn i stuen til mamma, pappa og meg og insisterte på at vi skulle sette på NRK. De sendte en GnR-konsert. Jeg tenkte bare: "Hvem er han merkelige fyren i stram rød boksershorts og rødt hodebånd som løper vilt rundt på scenen?" Og jeg likte selvfølgelig ikke musikken til å begynne med. Men jeg er utrolig glad for at hun prakket på meg sin fantastiske musikksmak. Hvis ikke for det, hadde jeg sikkert bare fortsatt å hørt på Britney Spears og Ace of Base. Og så videre.

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Det er noe spesielt med metal og samholdet i metal-miljøet, og det kommer alltid til å være den beste musikksjangeren i mine øyne (eller ører). Jeg går egentlig kun på metal-konserter, for det er det eneste som betyr noe for meg. Og noe hip hop. Men i motsetning til søsteren min så liker jeg ikke å prakke musikksmaken min på andre. For jeg skjønner at folk synes det høres ut som bråk. Du må rett og slett la metal vokse på deg. Skal jeg være ærlig så hater jeg hvordan musikkulturen har blitt, det er altfor ensidig. 

Uansett, jeg kan ikke forstå at Guns N' Roses har kommet sammen igjen og er på turné over hele verden. Jeg er så trist for at søsteren min ikke er her for å oppleve det, for det hadde vært så spesielt for henne. Hun var ikke Gn'R fan, hun var fanatiker, og hadde den største crushen på Axl Rose noensinne. Noe jeg også fikk, haha.

Jeg kunne virkelig ønske vi kunne oppleve det sammen. Gn'R minner meg så mye om henne at jeg klarte ikke å høre på dem i flere år etter at hun gikk bort. Det er kun de to-tre siste årene jeg har klart å høre på musikken igjen, men jeg blir fortsatt trist til tider. Spesielt når jeg hører på "Estranged" som var favorittsangen hennes. Den er utrolig trist fra før av. Jeg lagde en samle-CD med alle favorittlåtene hennes som spilte da hun lå i koma på sykehuset, i håp om at det skulle "hjelpe" på en eller annen måte, og den var én av de jeg tok med. Resten av sangene klarer jeg faktisk fortsatt ikke å høre på. Jeg er klar over at det er unngåelsesatferd, men det er ikke alltid en vil face alt. Eller tenke på alt.

"I'll never find anyone to replace you
Guess I'll have to make it through, this time - oh this time
Without you
I knew the storm was getting closer
And all my friends said I was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die"

Guns N' Roses - Estranged

Jeg håper sånn jeg kommer meg på en konsert snart, det hadde vært så spesielt. Men det er fortsatt bittersøtt, siden vi ikke får sett dem sammen.

Processed with VSCO with q4 preset

 

Tilbud på klipp og farge!

SponsetProcessed with VSCO with f1 preset

På tirsdag var jeg hos Giardini Hårdesign på St. Hanshaugen og fikset etterveksten min. Det var to-tre måneder siden nå, så det var på tide! Jeg pleier som regel og gå til Mia, men hun hadde fullt og jeg måtte fikse det før 17. mai, så jeg fikk komme til Jackie. Hun er også kjempeflink! Jeg gikk for kaldt, helblondt denne gangen også.

Jeg skal sette på tape extensions neste uke, men akkurat nå bruker jeg clip on fra Luxushair. Jeg har alltid vært så skeptisk til clip ins, men det er egentlig ganske genialt. Du slipper å vaske dem så ofte, og så er de veldig enkle å ta av og på. Dette er så og si første gangen jeg har satt dem i, og det ble ikke så verst, hehe. Disse er i farge 90, helt lys, kald blondfarge.

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with f1 preset
Akkurat nå har både Jackie og Mia tilbud på Giardini Hårdesign. Du får 20% avslag om du bestiller klipp og farge i samme behandling! :) Gjelder ut juni.

Bestill time online her eller på telefon 22 11 18 60

 

Ripped denim jacket

Processed with VSCO with e6 preset

Sometimes I can't believe

What I settled for

You seem like a bad dream

I'm so glad I awoke from.

Processed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 preset

I'm wearing: Ripped denim jacket HERE (ad link) // Bag Love Moschino HERE (ad link) // Sneakers Adidas Superstar HERE (ad links) // Dress and caps ZARA

 

Shop the look:

Blåmandag deluxe

Håper dere har hatt en fin helg!

Jeg var på Junkyards Spring party på Stratos på fredag. Kan ikke huske sist jeg var ute i Oslo, så jeg gledet meg veldig til å se folk igjen. Det var kjempegøy! Dessverre fikk jeg litt for mye innabords som gjorde at jeg fikk blackout og klarte å miste mobilen min, FML. Heldigvis fant jeg den igjen via Find My iPhone neste dag, såå takknemlig. Den lå nede på Stratos, utrolig at ingen hadde tatt den!

Processed with VSCO with s3 preset

På lørdag var jeg hos ei venninne og så på Melodi Grand Prix. Eller, endte opp med skravling til klokken 2-3 på natten. Fikk med oss vinneren da. Var ikke superbegeistret over Portugals bidrag, men.

I dag har jeg blåmandag deluxe, fyllesyken henger fortsatt igjen og jeg har ALDRI lyst til å drikke igjen. Ååååhr. Heldigvis fikk jeg kommet meg ut fordi jeg skulle i et møte, og det er bedre enn å sitte hjemme hele dagen og synes synd på seg selv.

Nå skal jeg se Kongen av Queens, som alltid får meg i bedre humør. Visste dere at komiserier øker humøret med opp til 30%? Noe sånt iallefall, leste jeg for lenge siden. Favorittene mine er Seinfeld, Kongen av Queens, Two and a Half Men og Friends. 

Har dere tips til noen serier forresten? Trenger noe å bli avhengig av :p

My momma don't like you

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb1 preset

I'm wearing: Shoes Steve Madden // Choker Stradivarius // T-shirt dress H&M

Shop the look:

 

Økonomi vs Business

Da var jeg endelig kommet meg hjem til Oslo. Jeg tok 07.55 flyet i går fra Alicante til Oslo. Måtte stå opp halv fem. Jeg var så trøtt at det gjorde vondt. Du vet når det har gått 1-2 timer etter at du har stått opp og du fortsatt ikke kommer deg til hektene.

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with b1 preset

Jeg gruet meg sånn til flyturen for jeg blir så rastløs når det er så trangt og det er vanskelig å sove, men heldigvis var det et ledig sete ved siden av meg, det har så mye å si for flyturen når en flyr økonomi. Jeg angrer nesten på at jeg har flydd business class med seng og hele pakka, for det er så kjipt med økonomi etterpå. Det er faktisk absurd at samfunnet er delt opp i sånne klasseforskjeller. Jeg ble helt sjokkert første gang jeg opplevde det.

Dette er så spot on:

Processed with VSCO with f1 preset

English tea (hmm vodka og champagne men ingen te, haha)

Processed with VSCO with f2 preset

Servicen er heeelt annerledes. Du får champagne (i champagneglass, ikke plastkopp lol) med en gang du kommer på flyet. Justerbar seng, dyne, pute, restaurantmeny og vinkart. Og mens du venter på flyet så får du chille i business class loungen som er et eget område på flyplassen med bar, buffét, sofaer og senger. Du kan bare gå i baren og mikse deg akkurat det du vil og gå å legge deg i en sofa etterpå mens du venter på flyet ditt. De har barer med alle typer vodka, whiskey og blandevann du kan tenke deg, og rekker og rekker med all slags mat. Jeg skjønte nesten ingenting først. Jeg spurte hun dama: "Så jeg kan bare gå dit... å... mikse akkurat det jeg vil ha? Og... spise alt jeg vil?" Turte nesten ikke ta noe, haha.

Processed with VSCO with f2 preset

En litt morsom, og stressende historie fra en sånn lounge. Jeg var på Heathrow flyplassen i London etter at jeg kom fra Miami, og flyet mitt til Oslo gikk ikke før fire timer etter. Jeg hadde tatt tog til selve bagasjeinnsjekkingen (gigantisk flyplass) og blitt ferdig med det, så jeg slappet av i business loungen og ventet, utrolig sliten. Og så var det cirka et kvarter til boarding, og jeg tenkte ok jeg tar bare én siste drink før jeg drar. 

I det jeg er på vei ut så spør jeg ei som jobber der hvor gaten min er. Hun: "Ja da må du ta toget dit og dit". Jeg bare: "TOG??" Jeg hadde sittet utålmodig og ventet i 4 timer etter et 10-timers fly, var dritsliten, og nå kom jeg til å miste flyet hjem til Oslo på grunn av et forbanna tog. Hadde aldri drømt om at jeg måtte ta TO tog. Jeg grabbet med meg trillekofferten min og løp avgårde. Spurte hver eneste person jeg kom over om hvor jeg skulle, hadde ikke tid til å finne utav det selv. Og det var jo femten tog å velge mellom, og jeg hadde kanskje fem minutter slingringsmonn. Det stod tydelig på skiltene utenfor business-loungene at hvis ikke du kom før 20 minutter før flyet gikk så kom du kanskje ikke på. Tror du jeg hatet meg selv på vei bort eller? Jeg tror aldri jeg har skjelt meg sånn ut i hodet før. 

Jeg kom omsider frem til riktig togstasjon og ventet på toget mitt. 5 minutter til toget kom. Jeg stod omtrent og trippet, holdt på å bli sprø av tanken på å ikke komme meg hjem. Og når jeg var fremme på neste stasjon så måtte jeg finne frem til gate 53, og det var det eneste tallet jeg ikke fant NOE sted på noe skilt. Jeg holdt på å flippe ut. Heldigvis kom det en eldre herremann fra London som skulle på samme fly som meg, og han var sen han også. Vi løp sammen og fant frem i siste liten. Fackin' hell, tror du jeg var letta eller.

Da vet du det hvis du skal på Heathrow Airport!

Uansett, det var overraskende herlig å komme hjem igjen til Oslo. Til regn. Til leiligheten min. Mitt lille fristed. Og også vennene mine selvsagt. Aldri vært borte så lenge fra Norge før. 

Nå skal jeg lage middag, pakke utav koffertene og se på Seinfeld.

See ya.

Klestips: Shop i herreavdelingene

Processed with VSCO with e5 preset

NÅ merker jeg at jeg begynner å bli lei av å være her, haha. Jeg våknet opp med angst i går klokken halv seks på morgenen og tenkte at to uker til her blir alt for mye. Så jeg endret billetten til denne tirsdagen. Ikke det at det er fælt her, jeg må bare hjem å få gjort ting. Men jeg er glad for at jeg tok de ekstra dagene her så jeg fikk forberedt meg på å dra tilbake til Oslo. Setter litt mer pris på det nå som jeg føler jeg er på overtid her. 

Processed with VSCO with e5 preset

Noe av det jeg kommer til å savne mest er shoppingen. De har så mye kult i butikkene her, spesielt de spanske kjedene som Pull & Bear, ZARA og Bershka. Både for kvinner og menn. Jeg handler som regel i begge avdelinger. 

De har mye kult i herreavdelingene som fint kan brukes av kvinner. Det er et perfekt sted å finne oversized plagg, hoodies eller mer maskuline plagg. Capsen her er er fra ZARA MAN. Jeg har også kjøpt en del t-skjorter for menn som er fine å bruke med korsettbelter, eller bare som løse kjoler alene. Et fint, lite tips hvis du vil ha litt variasjon, og kanskje kjøpe noe som ikke alle andre jenter har.

Processed with VSCO with e5 preset

I'm wearing: Dress Bershka // Caps ZARA // Heels Forever 21

Shop looken:

 

Jeg satt meg aldri på flyet

Jeg skrev i sist innlegg at jeg ikke visste om jeg skulle dra hjem til Oslo eller bli igjen i Spania. Men jeg ble altså igjen. Og nå vet jeg ikke om jeg gjorde riktig avgjørelse, typisk. Jeg er som sagt litt lost. Sånn er det vel av og til. 

I dag har jeg solt meg og svømt litt i bassenget. Skal prøve å komme litt i form mens jeg er her. Bruke tiden litt produktivt. Jeg blir stressa når jeg har for mye "ferie" fordi jeg føler jeg sløser bort tid som kunne vært brukt mer effektivt. Evig rundgang i hodet mitt, lol. Men jeg har i alle fall masse bilder av antrekk som jeg skal legge ut. Nå har det nye bloggdesignet fra Side2 kommet på plass også, yeesss.

Nå går det Kardashian maraton på TV i bakgrunnen og jeg skjønner seriøst ikke hvordan de kan bruke "literally" (bokstavelig talt) så feil hele tiden uten å bli flaue.

Blogges literally senere!

 

Helt lost

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg skal egentlig fly hjem til Oslo i morgen tidlig, men jeg vet ikke om jeg vil. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.  Jeg føler meg så lost.

Skal jeg bli i Spania? Skal jeg reise til Oslo? Det er så... kjølig der. Eller hjem til Haugesund? Det hadde jo vært koselig å se de gamle vennene mine igjen. Eller skal jeg reise til Las Vegas? Lost Vegas. Det hadde vært galskap - men jeg er jo litt gal. 

Så mange tanker, og jeg vet fortsatt ikke om jeg kommer til å gå på flyet i morgen. 

Jeg føler jeg sløser bort tiden min for tiden, men jeg vet ikke hva annet jeg skal gjøre med den. Jeg sitter og ser ned i mobilen min konstant og leter etter noe. Scroller etter noe. Etter noe som jeg ikke vet hva er. Noe som kan fylle dette tomrommet.

Jeg er på et punkt i livet hvor jeg ikke vet hvor jeg skal gå eller hva som kommer til å skje. Jeg står foran en ny sommer, singel. Jeg vil bare føle meg hjemme et sted men jeg føler meg helt borte.

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with e4 preset
 

Beige jumpsuit

Jeg er fortsatt i Spania og chillern. Nå skal vi straks på stranda så må gjøre meg klar, ville bare legge ut noen bilder fra gårsdagens antrekk. Tenk at det er fjerde året på rad jeg er her, og jeg har aldri vært på stranda. Liker ikke så godt å steike i sola, og så er jeg redd for å bade i havet pga fisk og tang og tare, haha. Jeg er den største pingla i sjøvann. Det er helt ille. Må gå i sandaler uti sjøen så jeg ikke tråkker på noe ekkelt.

Heels Forever 21 // Sunglasses Topshop // Jumpsuit ZARA // Bag Bershka

Shop looken: