hits

juni 2013

Get your nails long and healthy

Ofte brekker neglene før du har fått spart de ut lange nok, og det kan være veldig frustrerende. De kan bli skadet av mye neglelakkbruk, kontinuerlig bruk av gel-lakk, falsk negler, sterke vaskemidler og andre ting. Det er viktig å pleie dem riktig for å få dem lange og sunne, med mindre du har naturlig sterke negler. 

Du bør begynne med å file dem slik du vil ha dem, men aldri fil frem og tilbake. Det gjør at neglen flusser seg opp og blir svakere. Det du kan gjøre er å file oppover til midten på den ene siden, og oppover til midten på den andre siden. Slik overlapper du ikke. Etter at du har filt neglene kan du bruke en slik firkant buffer som jeg har tatt bilde av, du får kjøpt slike på H&M for en billig penge. Bruk buff-siden til å lett skrape bort ujevnheter på neglen, for eksempel om du ser at den er i flere "lag". Dette kan hindre neglen i å skalle av lagene. Deretter fortsetter du til steg 2, 3 og 4 på firkanten for å få en fin, jevn og skinnende overflate på neglen. Bare pass på at du ikke buffer neglene for mye, da kan de bli veldig tynne og svake.Negleforsterkere er undervurdert, men kan virkelig gjøre underverker for svake negler! Det finnes forskjellige typer; noen for å gi næring, noen for å gi harde negler, noen for alt sammen. Et merke jeg har hørt mye bra om er Trind fra Vita. Generelt så pleier jeg å merke virkning ganske fort på slike produkter, etter en eller to påføringer merker jeg at jeg har hardere og sterkere negler. Så er det bare å gjøre det noen ganger i blant for å opprettholde det. Det er ikke verre enn det!

C'mon baby, light my fireDRESS HERE // BAG H&M // SHOES HERENå ligger jeg i senga og lytter til The Doors og The Rolling Stones og kunne ønske at jeg levde for noen tiår siden. Er det to perioder jeg kunne ønske jeg opplevde så må det være 70- og 80-tallet. 70-tallet fordi det var så laid back og verden virket som et bedre sted, og 80-tallet fordi det var så sinnsykt mye bra musikk da, og så mange konserter jeg gjerne skulle ha vært på. Tenk å oppleve Queen, The Cure, The Rolling Stones, originale Guns N' Roses, Judas Priest, Pink Floyd, Twisted Sister, Kiss, Poison og flere... Ah. Jeg husket når jeg begynte å høre på sånn musikk som ung så ble jeg så frustrert av at mange av mine favorittband ikke kunne sees live. Da ønsket jeg meg et tiår og to tilbake, og det gjør jeg fortsatt.

DJANGO
Ville bare tipse dere om Django på Frogner i Niels Jules gate. Det er en relativt ny restaurant som har veldig god tapas! Vi var der og spiste i dag og ble veldig fornøyde. Veldig koselig sted å sitte ute å drikke når det er fint vær også. Det er en deal på Let's Deal nå som du kan få tapas for halv pris her (ikke reklame)

 

New lipgloss + iPhone case

 

Fikk min favoritt lipgloss, glo minerals Liquid Lips i posten her om dagen, så ville bare vise hvordan den så ut på. Jeg digger disse glossene, de varer i en evighet og gir god pleie til leppene. Og så ville jeg bare vise det nye dekselet jeg kjøpte på H&M (69,-), endelig har de fått inn til iPhone 5! :)

NYTT HÅR + TØRRSHAMPOO ANBEFALING

Bilder fra håret mitt etter at jeg klippet det en del kortere og stripet det:)Måtte bare tipse dere om Proffs tørrshampoo, som faktisk fungerer veldig bra. Den var ganske billig så jeg var litt usikker, men den er bedre enn Define og Catzy sine iallefall. Gjør akkurat det den skal uten at du føler du har sånn volumpulver i håret, hvis dere skjønner hva jeg mener. Håret føles bare lett og mindre fett :) Koster 49,- på H&M.

NEW IN: Issue 1.3

Denne vakre blusen var enda vakrere i virkeligheten! Veldig god kvalitet også, er kjempeglad for at jeg kjøpte den. Er på salg på Nelly nå for 499,- 249,- Du kan finne den her.

Den svarte kjolen var jeg litt usikker på, men når jeg fikk den ble jeg veldig fornøyd. Den var litt lenger enn på bildene på Nelly - eller kanskje det var modellen som var jævlig høy. God kvalitet var det på den også, og så er det alltid digg å ha en one-piece å slenge på seg når en ikke orker å tenke på hva en skal ha på seg. Kan brukes til hverdags, og kan røffes opp til fest med clutch, smykker osv. Den koster 499,- 250,- og du finner den her.

 

Forhåpentligvis blir dette siste runden med innkjøp fra Nelly-salget!

Har dere kjøpt noe derfra?

How to // Kissable ombre lips

Ombre lips

By Heidi

Ombre lepper er så fint! Her har jeg laget en enkel tutorial på hvordan en kan gjøre det. Visste ikke om det var nødvendig å forklare så mye mer, siden det meste sier seg selv. Vil bare nevne Lipcote (steg 5) som er en leppestift-forsegler som er anbefalt av make up artister og kjendiser verden rundt. Den gjør at leppestiften ikke smitter av, enten du drikker, spiser eller kysser. Det er kjempelurt å anskaffe seg en "Lip Sealer", så slipper en at leppestiften falmer i løpet av noen timer. Du kommer til å merke forskjell!

Min hverdagssminke

Under kan du se sminken jeg bruker nesten hver dag nå for tiden. Smashbox Photo Op Eyeshadow Trio (3.) i fargen Screenshot er en sikker vinner, så denne bruker jeg med mindre jeg er i det kreative hjørnet. Passer til både dag og kveld! H&M diplineren (6.) legger jeg alltid i en tykk linje under øyenskyggen. Det er ikke hver dag jeg bruker falske vipper, men de jeg bruker nå for tiden er H&M Long false eyelashes (8.) som funker bra, og ser ganske naturlige ut. Viktig å klippe dem på sidene hvis de er for store bare. DUO adhesive (9.) er supert for å lime på de falske vippene og brukes av eksperter over hele verden. Kan kjøpes på Cubus.

 En av de nyeste produktene i min sminkerutine er glominerals protective liquid foundation (4.).Har jo omtrent ikke brukt flytende foundation på flere år, pga det "tettet porene" så mye. Det stemmer jo forsåvidt, med mindre de består av kun mineraler, slik som denne. Huden har blitt mye fuktigere etter at jeg begynte med flytende, så dette kommer jeg til å fortsette med. Bruker som regel TiKei mineralpudder (7.) over, som er et supert produkt, men den kan også brukes alene. L'oreal eyebrow pencil (11.) i fargen Deep Brown bruker jeg på øyenbrynene. Lancome Hypnose (12.) er mascaraen jeg bruker, og YSL Touche Eclat (10.) er concealeren jeg har brukt i flere år. Kan kjøpes på parfymerier. Bobbi Brown Shimmer Brick Compact (1.) gir fin skimmer og glød i ansiktet, mens BareMinerals READY bronzeren (2.) gir en fin brunfarge, jeg bruker The Skinny Dip. Da har vi til slutt en ting jeg ikke kan leve uten, og det er Smashbox Artificial Light (5.) i fargen Flash. Dette er en utrolig god highlighter som lyser opp partier i ansiktet og gir en fantastisk glød. Kan brukes til hverdag og fest, og kan også blandes ut i foundationen for å få ekstra glød.

6 shoe styles I'm NOT a fan of

 

Okei, det blir som å skyte seg selv i foten å si at en "aldri" skal gå med noe. Men disse skoene får meg til å bli uvel av tanken på å måtte gå med dem selv, så jeg trenger å få det ut av systemet.

 

1. Creepers: Jeg har aldri likt disse skoene, minner meg om Adam's Family/gother-sko.

2. Mokkasiner: Ikke min stil i det hele tatt, kunne kanskje vurdert det om jeg hadde blitt helt Boho chic og funnet en pen versjon av dem.

  

3. Cowboy boots: DEFINITIVT ikke min stil, jeg er ganske sikker på at jeg aldri kommer til å føle meg komfortabel i cowboy boots. Det blir for country for meg.


 

4. Kitten heels: Go big or go home, sier jeg bare. "Lekehæl" kaller jeg disse. Greit nok at hælene ikke trenger å være skyhøye men dette funker jo bare ikke. 5. "Trendy" støvler: Jeg har aldri sett på disse støvlene og tenkt: "Oi, så pene de var!" Til tross for at ekstremt mange jenter har dem og elsker dem. Om de er noe, så er de praktiske, og om jeg en eller annen gang i høst skulle ville gå med støvler så skulle det være en av disse. 6. Kneehigh boots: Å, gud hjelpe... Hvis jeg noen gang går med disse støvlettene så vil det være slutten på Heidichic. For det første ville jeg ha drukna i dem pga høyden min, for det andre så ser de så kjerring ut. De kan også se ganske slutty ut, hvis du matcher dem til en minikjole i glatt stoff for eksempel *grøss*.Nå er det selvfølgelig smak og behag, du digger kanskje disse skoene, mens jeg kan ikke fordra dem. Det hender at noen overrasker meg ved å matche ting kult sammen slik at det faktisk ser bra ut, men generelt kjenner jeg min egen skostil så godt at jeg kan si at jeg ikke er fan.

 

Q: Hvilke sko kan du ikke fordra? Har jeg glemt noen?

Comfort is key on SundaysShoes Y.R.U. // pants Bik Bok // bag Marc by Marc Jacobs // sweater storets.com

Av og til må en bare gå for komfort, og søndager er de perfekte dagene for det. Egentlig så er jeg veldig opptatt av komfort generelt når det gjelder stilen min, jeg hater å gå i ting som jeg synes er for trange og ukomfortable. Det må være fordi vi for noen år siden ble bortskjemt av joggebuksen og tightsen. Da jeg var yngre kunne jeg til og med sove i den åltrange Miss Sixty-buksa mi, men nå orker jeg såvidt å ha på meg skinnyjeansene mine, med stretch vel og merke, etter at jeg har kommet inn døra. Det beste er jo å ha begge deler, se bra ut og være komfortabel samtidig. Og det er fullt mulig - bare kanskje ikke i dette tilfellet :p

OUTFIT + PARTYSHOES NELLY.COM // SHORTS NELLY.COM // BLOUSE SAMSØE|SAMSØE // WATCH MICHAEL KORS // BAG MARC BY MARC JACOBS

Åh, elsker de nye skoene fra nelly! Fikk et skikkelig "shoe joy"-øyeblikk når pakken kom i posten. De er helt sinnsykt gode å gå i og så digger jeg metallichælen. Dessverre er de utsolgt men du finner mange andre kule sko på salget her :) Kan også anbefale skinnshortsen fra Issue 1.3, den er god å gå i og har veldig fin passform. Noen bilder fra i går da vi var på innflytningsfest på Ulven til en kompis av Anders. Var en veldig koselig kveld, etterpå stakk vi ut på Sollihagen. Nå skal jeg legge meg på sofaen og se på The Walking Dead, kooos!

Hvordan enkelt fjerne rødvinsflekker med melk!

Du vet du har vært ute og drukket når kjolen din er full av rødvinsflekker neste dag. Min kjære bohemkjole som jeg akkurat fikk i posten ble offeret denne gangen, og jeg ble helt knust når ingenting funket for å bort flekken. Etter å ha lett en del på nettet fant jeg et veldig lite omtalt tips, nemlig å ha kokende melk på tøyet. Det stod at det kun hjalp på flekker som var våte, altså flekker som ikke hadde satt seg. Flekkene mine var to dager gamle og hadde satt seg for lengst, men jeg var desperat og gjorde et forsøk likevel.

Jeg kokte opp melken og la den ene delen av kjolen med flekker oppi melka når den var blitt litt avkjølt. Etter 10-20 minutter var flekkene borte. Slik fortsatte jeg til alle flekkene var borte. Hvem skulle tro det? Helt fantastisk, nå slipper jeg å bestille en ny, dyr kjole. Håper dere andre husker på dette neste gang dere får en rødvinsflekk på tøyet!

Kjolen min etterpå:

PARKLIV + OUTFIT


7

På torsdag var Kaja og jeg i Frognerparken og grilla, solte oss og hørte på musikk. Det var helt herlig vær og jeg fikk virkelig feelingen av at NÅ er sommeren her. Etterhvert kom kjærestene våre og Julian og da fikk jeg tatt noen outfitbilder også. Her er de:)

Dress Jen's Pirate Booty // shoes TopShop // sunglasses Prada

Grunge

Shoes nelly.com // bag Zara // jacket Won Hundred

 

Her er et par bilder fra gårsdagens antrekk. Det var skikkelig grått og trist ute igår, dermed ble bildene litt dystre. I dag derimot er det sol og fint vær, så nå skal jeg ut i parken og grille og sole meg med Kaja :)) Håper dere også nyter sola om dere er heldige og har fint vær :)

Gel polish frenzy part 2Nå har den forrige gel lakken vart lenge, altså! Ti dager nesten, og den var enda ikke flassende. Ble så lei av fargen at jeg måtte fjerne den og påføre en av de nye jeg kjøpte her om dagen, Guilty Pleasure, en signalrosa farge som er ganske fancy. Skal ha den på tærne også, kan tenke meg det blir kult i sandaler! Jeg kom på noe brilliant her om dagen forresten - hvorfor kjøpe gel-lakker i butikker når en kan kjøpe ekstremt billige lakker på eBay? Jeg bestilte fem stykker fra Hong Kong her om dagen for ca 100 kroner. De har også alt annet utstyr til å påføre gel lakk hjemme på deg selv, som for eksempel UV-lamper som sikkert er veldig billig det også. Lakkene mine ble sendt dagen etter at jeg bestilte dem, så jeg gleder meg til å få dem! Jeg kjøpte dem herfra.

Viktige tips i forhold til påføring av gel-lakk: 

  • Unngå alt som heter neglebånd og hud når du påfører lakken - fettet fra huden gjør at lakken ikke vil holde like lenge om du kommer nær huden
  • Legg tynne lag med lakk, ellers kan det lett flyte over og resultatet varer ikke like lenge
  • Forsegle neglene for hvert lag med lakk du tar på, det vil si å dra børsten over tuppen på neglen. Da vil resultatet vare mye lenger.
  • Stell neglene dine før du tar på lakken - fil dem, dra ned neglebånd osv, så blir det enklere å unngå huden når du påfører lakken

 

Du kan lese mer om gel lakk i mitt tidligere innlegg her!

Lauren Conrads nye kolleksjon

Bilder fra LaurenConrad.com


Ville bare vise noen bilder av Lauren Conrads nye sengetøykolleksjon for den amerikanske kjeden Kohl's. Tidligere har hun laget klær for kjeden og nå har hun tatt et nytt steg inn i interiør. Jeg må si at jeg er mer begeistret for interiøret enn for klærne. Elsker disse settene, har så sykt lyst på et selv! Kunne ønske de sendte til Norge.

 

Min favoritt er nummer 3. Likte dere sengetøysettene?

Favoritter fra Nelly sommersalget

1. Kjole i kjempefin blåfarge fra Issue 1.3 HER // 2. Elegant hvit partykjole fra Issue 1.3 HER // 3. Romantisk, rød nelly kjole HER

4. Trendy Stripped top fra Fanny Lyckman for Estradeur HER // 5. Trendy gjennomsiktig veske fra Fanny Lyckman for Estradeur HER

6. Veldig anvendelig og fin svart skinnshorts fra Issue 1.3 HER // 7. Stilig hvit paljettshorts fra Estradeur HER 

8. Utrolig fin hvit bluse fra Issue 1.3! HER // 9. Statement-smykke fra Nelly HER10. Sko fra Nelly HER // 11. Sko med metallic kilehæl fra Nelly HER // 12. Sko fra Nelly HER

 

Er aldri feil med Nelly-salg, og denne gangen er intet unntak! Fikk bestilt hjem en del ting her om dagen, blant annet alle de tre nederste skoene. Jeg trengte sårt noen nye sko, og spesielt svarte stiletthæler med ankelreim, så det passet perfekt at disse var på salg. Digger også de med metallic hæl, gleder meg så mye til å prøve dem!

 

Har dere kjøpt noe fra salget?

/adlinks

Tapas

Mmm... I dag var vi å spiste tapas på Ett glass i Oslo. Litt lættis siden vi har et sted i Haugesund som heter To glass:p Var litt lite mat, men det var jævlig godt! Tapas må være det beste jeg vet, smaker alltid så mye og så kan en småspise på allslags forskjellig mat, noe jeg elsker:) Spiste panna cotta med sorbet og friske bær til dessert, veldig godt det også! Tidligere i dag var jeg på spinning, noe som ga en fantastisk god følelse etter å ikke ha trent på evigheter. I morgen er det på'n igjen. 

Fringe sweaterFringe sweater storets.com // shorts sheinside.com // shoes TopShop.com // bag Zara

 

Elsker denne genseren fra storets som jeg fikk av mamma sist bursdag <3 Absolutt en av mine favoritter i garderoben. Nå lurer på om jeg skal kjøpe en i hvitt også, selv om jeg ikke synes det er lurt å kjøpe to av samme ting. Ender nesten alltid opp med å sette mindre pris på det da, men er mulig jeg må gjøre et unntak i denne situasjonen:) I kveld begynner jeg forresten med treningen. Ja, nå er det offisielt. Isabella og jeg skal på spinning i dag, og så på Fast, fit & faboulous i morgen på Elixia. Det er på tide å få litt valuta for pengene, jeg er lei av å være støttemedlem. Jeg trives veldig godt på Elixia også, så skjønner ikke hvorfor det er så vanskelig å komme seg dit:p Skjerpings!

Rabattkode på blivakker.no

Bestilte akkurat denne lipglossen fra glominerals som jeg har hatt lyst på i evigheter. Disse lipglossene er så sykt bra, gir masse fuktighet og masse glans i tillegg til å bestå av mineraler. Nå er det 20% på hele blivakker.no, så nå fikk jeg endelig bestilt den.  Hadde lyst å bestille mange flere men økonomien tillater ikke det akkurat nå:p  Salget slutter egentlig i morgen (tirsdag kl 15), men du kan bruke denne rabattkoden for å få 20% av på alt, i 3 dager fra i dag:) 

 

OUTFIT / Baseball topShoes Top Shop // T-shirt Bik Bok // Skirt nelly.com // glasses The Cobra Snake


Her er resten av antrekket fra i går.:) I dag har jeg vært på et supert møte i forhold til bloggen. Har kjempestore nyheter og har veldig lyst til å fortelle dere, men jeg kan ikke gå ut offentlig med det enda så da får det vente litt. Oppdaterer dere så fort jeg kan :)

An update on my skin care


Fikk endelig kjøpt inn noen sårt trengte produkter fra Dermalogica her om dagen.

Jeg skal fortelle kort om produktene jeg bruker akkurat nå:

1. Dermalogica Ultracalming Cleanser 500 ml: En kjempemild og god rens som passer for sensitiv hud, tar også bort øyesminke som er et stort pluss. I følge dermalogica sine hjemmesider gjør den følgende: "Beskytter og lindrer hud som er påvirket av forurensing, stress, hormonell ubalanse, irritasjonsfremkallende makeup og andre miljøpåvirkninger". Passer for alle hudtyper. Her kan du se og kjøpe alle rensene fra Dermalogica

2. Dermalogica Intensive Moisture Balance 100 ml: Dette er en veldig rik og nærende fuktighetskrem som er utviklet for å bekjempe tørr hud, og minske aldringstegn. Denne kan du bruke om du trenger ikke bare fukt men også fett i huden din, altså hvis du er ganske tørr. Den inneholder A-vitamin, som styrker hudens elastisitet og motvirker aldringstegn. C- og E-vitamin + ginkgo biloba, forebygger daglige skader forårsaket av frie radikaler. Styrker også hudens lipidbarriere, noe som forhindrer fukttap, og glatter ut fine linjer. Jeg bruker denne nå fordi jeg trenger å bygge opp huden min etter alle fruktsyreproduktene jeg har brukt en periode, og den funker som en drøm! Får den mykeste huden. Den er litt dyr, men ikke med tanke på at det er 100 ml! Det er som en dobbel dagkrem.

3. American Beauty Boost Overnight Radiance Cream: Dette er nattkremen jeg bruker. Kjøpte den på outlet i USA og hadde egentlig aldri hørt om merket før, men den funker ganske bra. Inneholder fruktsyrer som igjennom natten lett eksfolierer huden (tar bort døde hudceller) slik at du våkner med en mer glødende hud. Jeg kjøpte både denne og øyenkremen i en pakke for $40 dollar, men på Amazon nå så får du akkurat det samme settet for bare $18. Da slipper du til og med toll!

4. American Beauty Boost Overnight Radiance Eye Cream: Denne øyekremen er jeg faktisk veldig fornøyd med. Jeg sjekket rynkene under øynene her om dagen da jeg smilte, og der var det omtrent ingen rynker. Øyekrem er viktig folkens, om dere vil holde de rynkene borte! Denne inneholder også fruktsyrer som lett fjerner døde hudceller og fornyer huden i øyepartiet.

5. Sothys 2-in-1 mask exfoliant: Denne peelingen gir veldig mye fukt i tillegg til at den gjør huden glatt, i og med at det er både en fuktighetsmaske og peeling i ett. En mild peeling fra et fransk salongmerke som jeg er veldig fornøyd med.

6. Decléor Aroma Cleanse 50 ml: Dette er en annen peeling som er en typ rubbepeeling, det vil si at du lar den ligge på ansiktet en stund til den tørker litt, så rubber du den til den flasser av. Gir utrolig fin overflate på huden etterpå, Decléor generelt er jo bare et fantastisk salongmerke. 

7. Simple Eye make up remover: Denne fikk jeg i en goodiebag for en stund siden, og jeg har blitt veldig hekta på den! Jeg liker noen produkter av Simple fordi det er rene produkter uten for mye hokus pokus ingredienser. Når jeg kjøper en øyesminkefjerner så vil jeg ikke ha en dynket i olje, ettersom det ikke er bra for huden rundt øyet. Denne derimot er flytende som vann, er effektiv, rimelig og uten olje. Fåes kjøpt i dagligvarebutikker, Vita osv.

8. Clinique Anti-blemish solutions, clarifying lotion 200 ml: Dette produktet er virkelig effektivt på utbrudd og etter at en har klemt på kviser. Tørker inn fort og er antibakteriell, slik at du ikke får bakterier inn i såret. Fåes kjøpt på parfymerier for ca 180 kroner.

9. Skin effects, 8% Glycolic Acid: Disse padsene kjøpte jeg i USA rett før jeg dro hjem, og jammen er jeg glad for det! Noen av dere vet kanskje om fruktsyrebehandlinger som utføres i salonger. Det er jo en form for kraftig eksfoliering, som er bra for gammel hud, akne osv. I salonger så pleier konsentrasjonen å være 15-20% AHA-syrer. Disse padsene er 8%, noe som er rimelig effektivt. Jeg har faktisk aldri sett slike hjemmeprodukter før, men det er jo genialt i og med at du kan utføre en mildere fruktsyrepensling på deg selv hjemme. Så sant du tåler det! Først påfører du step 1 som er fruktsyrer, deretter påfører du step 2 som nøytraliserer pH-en i huden igjen etterpå. Jeg fant dessverre ikke noe sted å kjøpe akkurat disse produktene, men jeg fant noen lignende av No 7 med 7 % AHA-syrer her. Les alltid advarsler og instrukser før du begynner med noe sånn på huden din! Det er også viktig å sjekke om Norge tillater importering av slike produkter, pga fruktsyreinnholdet.

Sunday / sneak peak

Utrolig digg at det har kommet Yoghurt Heaven på Majorstuen, kommer til å bli fast inventar der på søndager nå. Måtte selvfølgelig ut og ha oss en froyo i dag i det fine været:) De har allslags smaker der, til og med Cinnamon bun som omtrent smaker helt likt som skillingsboller. Ikke feil! En ting som ikke falt i smak derimot, var bubble tea. Måtte prøve det siden det så så "Tokyo" ut. Selve teen var grei, men de boblene var så søte at jeg ble rett og slett kvalm. Her er en liten sneak peak på søndagens antrekk, resten kommer senere :)

New lip colorTestet leppestiftene jeg fikk av Viva la Diva her om dagen, og ble veldig begeistra for 114 Pink Flamingo, som er en typ fuksiarosa. Har vært litt ute etter denne fargen, så ble litt overrasket når jeg fant den. Fargen ser alltid så sykt annerledes ut på leppestiften enn på leppene, hadde aldri gjettet meg til det ved å bare se på den. Fargen passer til en mer edgy hverdagslook nå i sommer, eller til fest. Kan kjøpes på Cubus eller på nelly.com.Lace playsuit
Shoes nelly.com // leather jacket Zara // jumpsuit nelly.com // watch Marc by Marc Jacobs // bag minusey.com

 

Her er antrekket fra i går da jeg skulle på fest. Endelig fikk jeg brukt jumpsuiten min som jeg har hatt liggende i nesten et år. Etter å ha solgt så mye klær i det siste har jeg gravd frem de skattene som er igjen i skapet og satt mye mer pris på dem! Det lønner seg absolutt ikke å ha så mye klær slik at du ikke ser hva du har. Om du vil gjøre en "clean up" i garderoben din så kan du jo alltids gi klær og sko til Fretex istedetfor å kaste dem, det blir jo for dumt at ting skal gå til spille når andre kan ha glede av det. :) 

Shadow / knit


Shoes nelly.com // skirt Samsøe | Samsøe // sweater Bik Bok // bag Zara

Endelig fikk jeg mine JF Shadow sko i går i posten med riktig størrelse. Digger dem, de passer til så mye og røffer opp ethvert antrekk! Jeg selger forresten et helt nytt par med Shadow i eske og alt i størrelse 37 til kr 900. Nypris er 2399,- Om du er interessert kan du ta kontakt på epost: heidiveivaag@gmail.com :) Jeg selger også flere sko og klær på min salgsblogg.

iPhone bildeapp / Instaflash

Du kan selv redigere hvor lyst du vil ha bildet

Ville bare tipse dere om en app som sikkert er interessant for alle dere bloggere og instagrammere der ute! Instaflash har en patentert bildeprosessering som innebærer at den er den eneste appen med denne teknologien. Det den enkelt og greit gjør, er at den veldig effektivt lyser opp bilder du tar eller bilder du har fra før av. På en mye bedre måte en bare "brightness" som finnes i mange bilderedigeringsprogrammer. Det vil si at mesteparten av de mørke bildene du tar kan bli brukbare :)  

Putting my Kobe onShorts sheinside.com // watch Michael Kors // leather jacket and bag Zara // shoes Y.R.U.

 

Jeg ryddet i noen klær her om dagen, så fant jeg Kobe Bryant trøya jeg kjøpte i California i fjor. Har ventet på en anledning til å bruke den utenom trening, og nå har det jo faktisk blitt en trend med slike trøyer, så det passet jo fint :)

 

Translation:

While looking through some clothes the other day, I found my Kobe Bryant tank which I bought in California last year. I've been looking for an occasion to wear it besides when I'm working out, and it kinda suits me perfectly now that these have become a huge trend this season. :)

Get your tan straight // My go-to-peelingOm sommeren vil en få mest mulig ut av sola, derfor er det viktig å "preppe" huden på forhånd. Dette gjelder også om du bruker solarium eller selvbruning. Ved å skrubbe huden på forhånd kvitter du deg med det øverste laget med døde hudceller slik at det ikke flasser av med en gang du har fått farge, dermed vil brunfargen vare lenger. Du vil også merke at du blir brunere fortere, på grunn av laget med døde hudceller er skrubbet vekk og huden er mer eksponert. Det er selvfølgelig viktig å bruke solfaktor i tillegg om du skal sole deg ute. Selv bruker jeg solfaktor i ansiktet de få gangene jeg tar solarium, men ikke på kroppen.


Exfotonic kan kjøpes på Vita, H&M osv. Koster rundt 100-lappen.

Jeg har funnet en billig peeling som jeg har blitt veldig fornøyd med. Exfotonic fra L'oreal inneholder AHA og mikrokorn som tar bort døde hudceller og gjør huden glatt. AHA er en forkortelse for Alpha hydroxy Acids. AHA er helt naturlige ikke-allergifremkallende stoffer som finnes i frukter, melk og annen mat vi spiser. Huden vår inneholder også naturlige AHA-syrer. Effekten av disse syrene er at de fjerner de døde hudcellene som ligger øverst på huden, slik at du får en glattere hud. Syrene kan også åpne tilstoppede talgkjertler og forebygge urenheter i huden, derfor brukes det ofte i ansiktsprodukter mot akne og uren hud. L'oreals Exfotonic er en ganske grov peeling, så jeg lar være å bruke den på decolette (halsen, brystet), men resten av kroppen går fint. Den fungerer mye bedre enn mange andre dyre peelinger jeg har prøvd og du merker forskjell på huden med en gang etterpå.

Etter at jeg har peelet huden, påfører jeg selvbruning. Deretter påfører jeg selvbruning hver gang etter jeg har dusjet, og når brunfargen begynner å flasse av fjerner jeg den med peeling og begynner på nytt igjen. Jeg kjøpte nylig Nutribronze fra L'oreal, som er en body lotion som gradvis gjør deg brunere. Den gir mye mer fukt enn Doven jeg har brukt og jeg merker at denne absolutt er tilstrekkelig for min hud. En body lotion med god fuktighet til kroppen gjør at huden ser mye penere og jevnere ut og det kan også minske utseendet av cellulitter. 

 

Pleier dere å skrubbe huden?

Salgsblogg!

Zara Bomber Jacket, 200,- Størrelse XS.
Fuskepels fra Bik Bok, 150,-
Størrelse S.Jeg fikk ikke solgt alt på Arkaden på lørdag, så derfor har jeg bestemt meg for å starte en egen salgsblogg hvor det er mulighet for å kjøpe mine klær, sko og accessories. Den kommer til å bli jevnlig oppdatert, så følg med:) Det er bare å gå på "SALGSBLOGG" i kategorier på bloggen så finner du den der. 

Gel polish frenzy

Er veldig fornøyd med det nye gel-lakk settet jeg kjøpte for litt siden, Sensationail. Kjøpte noen nye sommerfarger i dag ettersom det var 3 for 2 på Vita. Er kjempefint på tærne om sommeren i åpne sandaler! Gir mye mer glans enn vanlig neglelakk, så det vekker litt mer oppmerksomhet :) Du kan lese hele innlegget mitt om Sensationail gel polish kit her.

My new colors; Island Oasis, Taupe Tulips og Guilty Pleasure

My summer perfume // L'impératrice

Elsker virkelig denne parfymen fra D&G. Har vært besatt av den en stund, og nå er den endelig i hus <3 Fikk den av snille kjæresten min som kom hjem fra Spania i går. Det er en veldig spesiell lukt, den inneholder nemlig kiwi, rabarbra og rips, og har i tillegg et hint av krydder. Mmmm. Til tross for at det er en eau de toilette så sitter den lenger enn mange av parfymene mine, noe som er et stort pluss. L'impératrice = The Empress. I'm ready for summer!

Boho / rhinestones


Shoes Converse // dress sheinside.com (adlink) // leather jacket Zara

 

Beklager at bloggingen har vært litt sporadisk i det siste, har hatt en del å gjøre så har ikke vært så mye tid til å blogge. 30 days challengen har jo uteblitt helt, så jeg må begynne igjen neste uke. Skinnjakken på bildene kjøpte jeg forresten på vintagemarkedet på lørdag:) Likte dere dagens antrekk?

BILDER FRA BLOGGERNES VINTAGEMARKED!

I går var jeg på Arkaden og solgte klær, sko og accessories sammen med mange andre bloggere. Det var veldig koselig og jeg fikk solgt veldig mye! Fikk meg også noen stilige kupp fra andre bloggere som jeg kan legge ut i morgen:)

¨

Søteste venninna mi Kaja som var så snill å hjelpe meg med å sette opp alt dagen før og hjalp meg også på selve dagen, love yooou<3

Arkaden cupcakes, nom! ;)Vakre Lea Reiff og meg :)

Blogger Linn Seljeseth fra fashionjunkiie.com i midten og Kaja Marie fra kajamarie.com til høyre

Jeg hadde en kjempefin dag, det var veldig gøy å stå der og å møte noen av mine søte lesere, blir så glad av dere <3 Håper de som var der fant mye fint!:)

BLOGGERNES VINTAGEMARKED I MORGEN! Dette selger jeg:

Bomberjacket Zara

T-shirt Issue 3.1

Sweater Bik Bok

Leather jacket minusey.com

Jeffrey Campbell Shadow str 37 (helt nye i eske) 

Fuskepels H&M og veske Zara

Paljettbukse MQ

Jakke sheinside.com

Jakke Zara

Fuskepels Bik Bok

Skinnjakke Vero Moda

Sko nelly.com

Leopard moto coat UNIF (nastygal.com)

Sweater Bik Bok

Shorts RunwaydreamzNeon yellow sweater H&M

Shirt Egobird

For mer informasjon om eventet og flere ting jeg skal selge klikk her

Er rimelig ribba i skapet mitt nå :p

Viva la Diva summer collection

Fikk en smakebit på Viva la Divas sommerkolleksjon i posten i dag, sier aldri nei til gratis sminke:p Viva la Diva er et merke som kun selges på Cubus i Norge, med rimelige priser og stort utvalg. Ser litt billig ut og sånn, men noe sminke funker faktisk om det er dyrt eller billig - som neglelakker og leppestifter! Det er de jeg liker best når det gjelder dette merket fordi det finnes så mange forskjellige freshe farger derfor kan en tåle å gjør en bom på fargen fordi det er så rimelig. Spesielt synes jeg det er bra når det gjelder leppestiftene, for det er ikke alltid du ser fargen skikkelig før du har den på leppene hjemme. Den jeg liker best er 92 Chill Out som minner veldig om min favoritt YSL Farbourg Peach, den er iallefall det nærmeste jeg har kommet i "vanlige" butikker.

 

Har dere brukt Viva la Diva før?

/sponset

Challenge, day 5 // Filmer som får deg til å gråte

1. Engelen - Fytti helsike så trist denne filmen er. Jeg satt på kino da jeg så den og tenkte bare at jeg kan ikke være den eneste som gråter av dette. Tragisk og trist film, men også en veldig viktig film! Se traileren:)

2. The Passion of the Christ - Veldig intens, bra og rørende film. Fikk en del tårer i øyekrokene av denne. (NB! Veldig sterke scener i filmsnutten over)3. Forrest Gump - Første gangen jeg så denne var jeg veldig liten. Jeg bare husker at jeg gråt og gråt på slutten mens rulleteksten gikk for jeg syntes det var så trist og rørende. Superbra film som er både morsom og trist.

 

4. Pocahontas (1995 versjonen) - Nå var jeg sikkert seks-sju år da jeg så denne filmen sist, men jeg var sikker på at det var en jævlig trist scene i slutten av filmen, for jeg husker at jeg gråt og gråt når John Smith måtte dra fra Pocahontas. Og jammen fant jeg klippet fra filmen og gråt igjen, haha. Så denne er definitivt med på listen, en av de nydeligste Disney-filmene <3

 

Hvilke filmer får dere til å gråte?

DAGENS OUTFIT

Crochet shorts sheinside.com (sponset) // top Samsøe|Samsøe // Shoes random store in NYC // bag minusey.com // sunglasses CobraSnake

 

Elsker den nye shortsen min fra sheinside! Har hatt lyst på en sånn lenge. Kjempefin og god og ha på, passer også til mye og er herlig å ha til sommeren.

 

Likte dere antrekket?

Challenge day 3: En kjendis du ligner på

Ashley Olsen og Elisha Cuthbert


Nå har jeg hoppet over noen dager av 30 days challengen så jeg må ta igjen noen dager:p Jeg har vel egentlig aldri funnet en kjendis jeg ligner på selv, men kjæresten min har sagt at han synes jeg ligner på Olsen-tvillingene og eksen min sa at jeg lignet på Elisha Cuthbert. Når jeg har tatt sånne "sjekk-hvilken-kjendis-du-likner-på"-tester så har faktisk Elisha Cuthbert pleid å komme opp som høyest matchende resultat.

 

Hva synes dere?

Nyttig reisesett med sminkebørster

Ville bare tipse dere om et genialt børstesett som er perfekt når en er ute og reiser. Nå er det sikkert en del som skal på ferie og da er det ofte greit å ha alt på et sted og at det ikke tar så stor plass. TiKei mineralsminke har laget et minibørstesett som inneholder alle børstene du skulle trenge i en liten svart mappe. Børstene er kjempemyke og føles helt herlige mot huden. Jeg bruker selv både børster og mineralsminke fra TiKei og er kjempefornøyd med det. Dette reisekittet er også fint å ha til hverdags, for det er såpass lite at du kan ha det med deg oppi vesken eller oppi sminkepungen. Nedenfor har jeg laget en oversikt over hva børstene er til: 

Du kan kjøpe børstesettet her.

/sponset

Saturday night

På lørdag vorset vi hos Kaja og Fredrik før vi stakk ut på Nivou. Det var trippelbursdag, blant annet til søsteren og svogeren til Anders og Fredrik, og vi koste oss kjempemye! Nivou hadde to etasjer, balkong og var sinnsykt stort. Var en smule redusert i går så fikk ikke lagt ut noen innlegg da, så derfor kommer bildene i dag :)

Challenge day 2: 20 "interessante" fakta om meg
1. Jeg er ekstremt mørkeredd.

2. Jeg ble kalt opp etter de sveitsiske Heidi-bøkene/filmene.

3. Jeg er som regel så rastløs at jeg må alltid gjøre to ting om gangen.

4. Jeg hater å stå på snowboard, ski osv på fjellet. Vil heller bare henge på hytta.

5. Jeg gråter ofte av programmer på TV.

6. Jeg har hatt piercing i nesen, under underleppen, øyenbrynet, tungen, ørene og navlen. Jeg gjorde piercingen under leppen, nesen og i ørene selv.

7. Jeg misliker tatoveringer og piercinger.

8. Hvis jeg skulle hatt en "vanlig" jobb ville jeg ha jobbet på kontor.

9. Jeg er bestevenn med eksen min.

10. Jeg misliker å lese.

11. Jeg har ikke lyst på barn.

12. Jeg drømmer hver eneste natt, og husker drømmene.

13. Jeg har behov for å være mye alene.

14. Jeg er modell i Tom Haga og Sven Erik Renaas "erotiske kokebok" Naked Ingredients.15. Jeg er interessert i politikk.

16. Jeg elsker å se dokumentarer om seriemordere og politiske temaer.

17. Jeg bruker kontaktlinser, og ser ikke lenger enn til pc-skjermen uten.

18. Jeg ser fotball på TV.

19. Jeg er ikke lett å bli kjent med.

20. Jeg synes ikke det finnes bedre musikk enn metal.