hits

juni 2014

Black slit dress

Bag Michael Kors (adlink) // dress H&M // shoes Y.R.U. // sunglasses Chicwish (adlink)

Dagene her i Spania har stort sett bestått av soling, bading, shopping og masse god mat. I morgen reiser vi hjem, men jeg kunne godt tenke meg å være her noen uker til. Heldigvis har jeg noe spennende å se frem til når jeg kommer hjem. Jeg savner forresten litt å bli forstått, ikke alle spanjoler er like gode i engelsk:p Jeg har blitt litt bortskjemt på det når jeg stort sett har feriert i USA, men det er jo mange land som ikke har engelsk som 2. språk. Satser på å dra tilbake her snart, veldig herlig sted å slappe av på. Veldig bra shopping også, jeg har kjøpt masse siden jeg kom hit. Mest sko faktisk, som jeg satser på å få hjem uten overvekt på Ryanair *hjelp*. Jeg kjøpte også en ny veske fra Michael Kors (på bildene) som er fin til hverdags. Bloggingen vil bli litt mer stabil når jeg kommer hjem. Har prøvd å ikke stresse altfor mye med det på ferie, men blir stresset så fort det går en dag uten :p Jeg vil jo helst at dere skal se et fresht innlegg istedetfor et gammelt et når dere klikker dere innpå :)

Hudpleietips i solen

Jeg har en del gunstige produkter stående på badehyllen min her i Spania som skal beskytte huden mot solen, men også pleie den. Nå er fellesferien snart her, og kanskje du får noen hudpleietips før du reiser på ferie? :) Først starter vi med ansiktet:

bareMinerals Prime Time er en BB-primer med solfaktor 30. Genialt til hverdagsbruk, spesielt i syden hvor huden trenger ekstra beskyttelse. Også fin å ha hvis du ikke har solfaktor i sminke eller dagkrem.

Decleor DD-cream (Daily Defense) er som en BB-cream med solfaktor 30 (beskytter mot UVA og UVB). Veldig bra nærende krem for huden, og gir en fin finish.

Revaléskin Natural Defense har også lett dekkevne, SPF 25 og inneholder en av de sterkeste antioksidantene som finnes, nemlig CoffeeBerry. Beskytter huden mot frie radikaler og forurensning. 

Vichy BB cream har solfaktor 50 og beskytter mot UVA og UVB. Perfekt hvis en trenger dekkevne og total blokk for solen i ansiktet.

Jeg bruker disse når jeg skal sole meg, eller bare om jeg skal ut på dagen og ikke har lyst å gå helt uten sminke på huden.

Decleor Aroma Lisse er en herlig, mykgjørende dagkrem som lukter fantastisk, og inneholder SPF 15 (UVA, UVB). Veldig god og nærende krem, som holder huden fuktig og myk hele dagen.

De to i midten, La Roche og Vichy, er begge lette dagkremer som inneholder SPF 30 + UVA og UVB og har en mattende effekt på huden. Dette er gunstig når en ikke har lyst til å være så glinsende i ansiktet, noe som lett kan skje med fetere kremer. Disse er også perfekte å legge sminke oppå.

Leppene er like viktig som resten av ansiktet, og Harmoni leppepomaden fra Vita gjør jobben. Den har 30 i solfaktor og beskytter mot både UVA og UVB.

Huden blir ekstremt tørr når den hele tiden blir utsatt for sol, klorvann og sjøvann, derfor er det alfa omega å ha gode hudpleieprodukter med seg på tur.

Matis sin hyaluronsyremaske (adlink) bruker jeg hver gang jeg dusjer her nede, for å "plumpe" opp huden igjen etter soling og bading. Den gjør huden fyldig og fuktig igjen, og forebygger rynker.

Matis Reponse Black Caviar Eye Gel bidrar til økt cellefornyelse i den delikate huden rundt øynene, regenererer huden og gir masse fuktighet. Denne bruker jeg hver morgen og kveld for å gi næring til huden rundt øynene og for å forebygge rynker.
 

Decleor Aromesence Mandarine (adlink) er nattbalmen jeg sover med her nede. Den er en ekstra fet krem som gir huden all den fuktigheten og næringen den trenger i løpet av natten.

Før jeg påfører nattkremen legger jeg på enten Decleor Aromessence Solaire serum (adlink), som er bra å bruke både før og etter soling, og bevarer brunfargen i ansiktet. Ellers legger jeg på Vichy Idealia Life Serum som gir mye næring og fuktighet. Disse serumene bruker jeg også på dagtid før dagkrem og sminke.

Fordi huden i ansiktet mister så mye fuktighet her nede, så valgte jeg å ta med en rens som er litt oljete og holder på fuktigheten i huden, men som ikke forårsaker utbrudd. Decleor sin Miscellar Oil er nesten som Babors berømte rens, bare i ett steg i stedetfor to. Den starter som en olje, men når den kommer i kontakt med vann emulgeres den og blir en melkeaktig rens. Veldig herlig rens som effektivt fjerner sminken.

På ferie må det være lov til å være litt lat av og til, selv om jeg aldri anbefaler noen å legge seg uten å fjerne sminken ordentlig. Men vi er menneskelige, og av og til orker en ikke å ta turen innpå badet når en holder på å sovne foran tven. Da letter Ole Henriksen sine Nurture Me-renseservietter (adlink) på samvittigheten, for de fjerner faktisk sminken godt, også øyesminke, og huden kjennes fuktig og god ut etterpå. Disse lukter helt utrolig godt og jeg blir like amazed hver gang jeg skal bruke dem.

Solbeskyttelse er kjempeviktig i solen, selvfølgelig også for kroppen. Vichy Milk-gel inneholder solfaktor 20 (UVA, UVB) og er en kjempebra bodylotion i seg selv, holder huden fuktig og god i flere timer.

Sprayen fra Cabana Sun spf 20 (UVA, UVB) gir godt med fuktighet og er enkel å påføre, og Soltan fra Boots spf 15 (UVA, UVB) er en gjennomsiktig spray som ikke vises i det hele tatt på huden. Tørker fort inn.

Peeling er superviktig for å få bort de døde hudcellene før du soler deg, slik at du får en fin og langvarig farge. Loreal Exfotonic er en rimelig og bra peeling som inneholder AHA-syrer for ekstra peelingeffekt. Jeg bruker peeling her nede cirka hver 3-4 dag.

Aftersun-produkter er også veldig viktig for å pleie huden etter solen. De gjenoppretter fuktigheten i huden og kan forebygge rynker. Vichy Daily Milky Care gir god og langvarig fuktighet og roer ned huden etter soling.

Head to toe

I dag er jeg kledd i Zara fra topp til tå, utenom solbrillene som er fra en spansk kjede som heter Estradivarius. Det har blitt litt shopping her nede som dere sikkert skjønner, he he.. Elsker de elegante snittene og klassiske plaggene fra Zara. Og når prisene er nesten halverte her nede, så er det vanskelig å holde seg unna :) 

Today I'm dressed in Zara from head to toe, except from the sunglasses which are from a Spanish chain store called Estradivarius. I love the elegant cuts on the garments from Zara, and when the prices are almost cut in half here it's hard to resist, he he.

Pink and peach
Sunglasses Estradivarius // top Zara // Shoes Nastygal // Skirt Forever 21

Hi guys ♥ Today it's actually raining here in Orihuela, so me and my boyfriend are going to drive to Benidorm which is an hour and a half away, to either go to the zoo and/or amusement park. I'm so looking forward to this! Love animals ♥ Btw, I got my nails done with gel for the first time a couple of days ago (as you can see in the pics) and I love it! I don't know if it's a good thing, but I'm probably gonna be addicted to having this long nails. It's kind of inconvenient though for some things, like opening soda cans or taking out my contact lenses. We'll see how it goes:p

Do you like the outfit? :)

Must have // Tangle Teezer

Her om dagen var jeg på en Beauty Supply-butikk her i Spania og kjøpte et genialt redskap til håret som jeg burde ha anskaffet for lengst - nemlig Tangle Teezer. Mange av dere har sikkert hørt om den fra før, og det er en del rosabloggere som har anbefalt den før, men jeg trodde virkelig ikke den var så god som den var. Jeg kan bare glemme alle naturbørstene mine, denne saken får virkelig ut alle flokene i håret, og på mye kortere tid. I tillegg sliter den veldig lite på håret. Genialt for alle, men spesielt for oss med extensions eller langt og trått hår. Jeg trodde denne saken var oppskrytt, men nå synes jeg nesten den er undervurdert. Alle burde ha en sånn! :p 

Jeg hadde de sykeste flokene igår etter å ha badet i basseng med en flette som hadde hengt seg opp overalt, og jeg fikk ikke engang opp fletta. Men TT fikset biffen. Dette er min trofaste venn i veska fremover!

Du får kjøpt den jeg har i gull her eller mange andre typer her for kun 149,- (adlinks).

Noen som har Tangle Teezer fra før? Hva synes dere?

Sneak peek

En liten sneak peek på et antrekk fra Spania :) Nå skal jeg ut å bli litt tan, for jeg har bare blitt bleikere å bleikere etter jeg kom hit, eller rettere sagt; selvbruningen har sakte men sikkert blitt skrubbet bort. Jeg hadde glemt ut hvor utrolig rastløs jeg blir av å sole meg. Men i dag skal dagen brukes til det, ettersom vi må unngå kjøpesentrene som vi har vært på hver dag. Er dere klar over hvor billig Zara er i Spania? Det er typ H&M priser, liksom. Galskap! I tillegg er Zara Home på hvert hjørne, som er like billig. 

A little sneak peek on an outfit from Spain :) Now I'm going out to get some tan. I had totally forgot how restless I get when I'm laying out in the sun, so I haven't got that much color yet:p I have to avoid the big shopping malls I've been going to everyday here, so it's a perfect day for sunbathing. Are you guys aware of how inexpensive Zara is here? The prices are like H&M's almost. At least compared to Norway. Cray cray.

Mac tools

I går var jeg innom et parfymeri i Alicante og bestemte meg for at det var på tide å få noen bedre redskap i hus. Det er utrolig at jeg ikke har orket å bruke penger på børster, når jeg bruker dem hver eneste dag og det har så mye å si for resultatet. Jeg kjøpte iallefall en kontureringsbørste fra Mac, som jeg burde ha kjøpt for lengst. Den er genial til å konturere med bronzing pudder, til kinnben, panne og kjevepartiet. Den funker også genialt til blush og highlighter, men det er viktig å være nøye på å få bort rester av den ene tingen før du begynner på den andre. 

Jeg har også en Mac børste som jeg bruker til å blende øyenskyggen med, den gjør det veldig enkelt å duse ut smokey eyes for eksempel. Jeg tar forresten alltid med meg Smashbox Master Class Palette på tur, fordi den har cirka alt, utenom bronzing pudder og mascara. Den inneholder lipglosser, highlighters, rouger, eyelinere, brynspudder og kjempemange øyenskygger. Jeg kjøpte den på ebay for ett år eller to siden, og du kan fortsatt kjøpe den eller lignende sett her.

Nå er mani/pedi-time, så jeg kan bli neglefin! Ha en fin dag, kjære lesere ♥

Black lace

Skirt Bik Bok (similar here) // top Zara // flatforms Ego & Greed // sunglasses The Cobra Shop

Hola! Nå har vi endelig fått internett her, så jeg får lastet opp litt antrekk fra Spania :) Dette hadde jeg på meg igår da jeg skulle ut å shoppe. Nå holder Anders på å lage frokost som vi skal spise på balkongen i sola, mens jeg sitter og blogger.

Forresten, så trenger jeg litt hjelp. Jeg har jeg veldig lyst å gå sette på negler her nede, slik at jeg får lengre negler liksom, men jeg vet ikke om jeg skal velge gel eller akryl? Noen som har erfaringer med dette? Jeg jobbet kun med Shellac da jeg jobbet som hudpleier, og har aldri satt på negler før. Setter stor pris på hjelp:)

España

Hei sweeties! 

I går ettermiddag landet vi i solfylte Alicante. Virkelig herlig å komme seg på ferie. Jeg har ikke ordnet internett enda, derfor blir det litt mobilblogging. I dag har vi tilbringet mesteparten av dagen rundt bassenget og solt oss og badet. Og litt shopping, selvfølgelig.

Pappa har ferieleilighet i Spania som Anders og jeg låner, og det blir helt nydelig å tilbringe to uker her ♥ Er så lenge siden jeg har vært i syden nå, så det skal bli deilig å slappe av istedetfor å løpe rundt på storbyferie. Vi har faktisk aldri vært i syden sammen, så det er skikkelig kos :)

Det var derimot ikke alt som gikk som det skulle igår, lol. Rett før flyet skulle lande fikk jeg helt sykt mye propper i ørene, det stakk og gjorde så vondt at jeg trodde seriøst at trommehinnene kom til å sprenge. Når jeg skulle gå ut av flyet merket jeg at jeg hørte omtrent ingenting på det venstre øret, men trodde det ville gå over etter et par minutter. Det gikk flere timer, og jeg hadde fortsatt ikke fått hørselen tilbake. Til slutt gikk jeg på apoteket for å få noen dråper som skulle hjelpe, og etter cirka to timer så ble det litt bedre, men jeg hørte fortsatt ikke skikkelig. Heldigvis våknet jeg i dag med cirka full hørsel igjen. What the hell?? Noen som har opplevd det før?

Jeg gleder meg til å koble av fra sosiale medier disse to ukene, men jeg kommer fortsatt til å poste innlegg herfra, bare ikke så ofte som vanlig :)

Vagueness


Her er noen bilder fra gårsdagens antrekk. Før mamma reiste hjem igjen til Haugesund tok vi en tur i Vigelandsparken i det nydelige været. Jeg har nesten blitt vant til å ha mamma som fotograf nå, så jeg kommer til å savne det - hun har jo blitt så flink! Før visste hun bokstavelig talt ikke bak frem på et kamera.

Likte du antrekket?

Here are some pics from yesterday's outfit. My mom and I took a stroll in the park before she went back to my hometown. I'm going to miss her as my photographer, she has gotten so good at it!

Did you like the outfit?

x x

Tee H&M trend

Skirt H&M trend

Bag Bershka

Shoes Y.R.U. (adlink)

I reisevesken min

Jeg skal på ferie snart, og da passer det fint å vise dere hva jeg har i vesken når jeg er ute og flyr. Kanskje du får noen tips? Jeg pleier å bruke en veske med god plass i, slik at jeg enkelt finner frem til det jeg skal ha. 

Inneholder provisjonslenker

1. Solbriller - med etui så de ikke blir most i vesken.

2. Sminke - jeg tar alltid med meg hele sminkepungen på tur, fordi det er så lett at hele sminken en har lagt forsvinner i løpet av turen. Jeg liker å se bra ut når jeg reiser!

3. Soltabletter - Alt for å forebygge rynker! Disse tablettene bidrar til en normal hudpigmentering og beskytter mot fotoaldring, og jeg begynner å bruke dem noen uker i forveien, men også iløpet av ferien.

4. Sminkeservietter - som sagt så rakner sminken fort når du er ute og reiser pga forurensing og tørr luft, og da er det lurt å ha noen våtservietter i tilfelle du må påføre alt på nytt. Eller bare hvis du har lyst å føle deg fresh. Ole Henriksen Cleansing Cloths holder godt på fuktigheten i huden, og en blir ikke stram i huden etterpå. Tar også bort vannfast sminke og lukter helt sinnsykt godt.

5. Ansiktsspray - glominerals Hydration Mist er genial når en er i flyet med tørr luft, og en føler for å freshe opp ansiktet litt. Denne gir fuktighet, og kan også brukes oppå sminken.

6. Hårspray - Bedhed Hard Head er en spray med kjempesterkt hold, og miniversjonen passer perfekt i reisevesken.

7. Dagkrem - i tilfelle jeg vil fjerne sminken og gå clean faced, har jeg med dagkrem slik at jeg ikke blir tørr i ansiktet. Denne fra Decleor inneholder også solfaktor 30.

8. Almanakk - Selv om jeg er på ferie så må jeg holde styr på ting i forhold til bloggen, og derfor har jeg med Paulo Coelhos Årsplanlegger. Jeg liker å skrive i den når jeg kjeder meg på flyet.

9. Hånddesinfeksjon - jeg har en liten form for bakteriefobi, og av og til hender det ting når jeg er ute å reiser som gjør at jeg ikke klarer å ta i noe før jeg har fått vasket hendene. Da er det greit å ha Hand Maid fra Soap & Glory fra apoteket som lukter herlig grapefrukt.

10. Deo - om en skal sitte tett på folk er det hyggelig å lukte OK.

11. Headsett - musikk er noe av det beste jeg vet når jeg er på transportmidler, så det er absolutt et must å ha i vesken.

12. iPhone - Hva ville jeg gjort uten denne?! Jeg sjekker vesken opptil flere ganger i løpet av turen for å forsikre at babyen min fortsatt er der.

13. Kjølende øyegel - En kan bli trøtt og sliten av å reise, derfor har jeg med Matis Vitality øyekrem som er oppfriskende og motvirker mørke ringer.

14. Reisesett - fra Samsonite med oppblåsbar nakkepute, bånd til å ha foran øynene og ørepropper. Veldig greit å ha hvis en vil ta seg en lur.

15. Pass - med gullomslag fra H&M.

16. Lommebok - Marc Jacobs.

17. Øyedråper - Systane.

18. Neglelakkfjerner - Når en sitter på flyet med bordet foran seg er det en perfekt anledning for å utføre en manikyr.

19. Neglelakker - Top og Base Coat i ett for å spare plass, og lakk fra Make Up Store.

20. Håndkrem - jeg hater når hendene føles som sandpapir, kanskje etter litt for mye desinfeksjonsmiddel, og da MÅ jeg ha håndkrem.

 

Hva MÅ du ha i reisevesken?

#reise #fly #syden #reiseveske #ferie #sommerferie #sommer

White // Leopard
Top SheInside // Skirt Bik Bok

Shop the look:

Plissé


Dress Chicwish (adlink) // Sunglasses Chicwish (adlink) // Shoes Asos // bag Michael Kors // wallet Don Donna

I dag har jeg fått to leveringer på døren, både sko og klær - i tillegg har jeg har shoppet - så jeg føler at jeg svømmer i mote ♥ Jeg begynner nesten å tro på det at depresjon hadde blitt utryddet hvis folk kunne kjøpt seg nye klær hver dag. Ja, det er noen som har påstått det.

Nå skal Anders, mamma og jeg ut å spise tapas på San Leandro, og jeg er skrubbsulten! Snakkes ♥


Shop the post:

Sunny day


I dag har mamma vært fotograf, hun har nemlig kommet til Oslo og skal bo hos oss i en ukes tid :) Vi har bare kost oss i dag, vært i byen og spist og shoppet. Helt nydelig vær i Oslo nå, skikkelig sommer ♥ Senere skal jeg ut i sola og ta noen øl med Kaja som har børshdag i dag!

Today my mom is the photographer, she is staying here with us in Oslo this week :) The weather is so nice and sunny today, feels like it's finally summer ♥ What do you think about my new top and skirt from SheInside? :)

x x

Skirt SheInside (adlink)

Top SheInside (adlink)

Shoes ChicWish (adlink)

Bag Michael Kors

Sunglasses Alex Perry

 Hat Brandy Melville

Gorgeous curls // Hvordan vende krøllene bort fra ansiktet

Det finnes en del forskjellige måter å krølle håret på, men noe av det jeg synes er finest er når krøllene vendes bort fra ansiktet, slik at ansiktet vises bedre. Det er veldig lett å få til, så lenge en vet teknikken, og hvilken vei en skal gjøre det. Jeg er ingen kløpper på hår, så hvis jeg kan - så kan du!

Under demonstrerer jeg ved hjelp av noen enkle steg hvordan du får looken:

Først er det viktig å beskytte håret mot varme. Jeg fordeler Keratin Cream Serum fra Gorgeous jevnt over i håret, fordi det pleier håret med proteiner og fuktighet, samtidig som det beskytter mot varme.

Til å begynne med tar jeg opp et passende parti med hår, og legger tangen bak håret. Det er viktig at du holder tangen ovenfra og ikke nedenfra, ellers blir det veldig vanskelig å jobbe på denne måten.

Deretter surrer jeg håret bakover rundt tangen, bort fra ansiktet.Fortsett sånn til du har gjort ferdig den ene siden.På den andre siden må du naturligvis gjøre det samme, du vender håret motsatt vei, men fortsatt bak tangen og bort fra ansiktet.

Til slutt holder du håret litt tilbake mens du sprayer i en lett hold spray, slik at krøllene holder seg lenger.

Resultatet:Volume Curl Wand fra Gorgeous er min favoritt til store krøller/bølger, fordi den har akkurat passe tykkelse, og gir et kjempefint resultat. Den er automatisk stilt inn på perfekt varme for å krølle håret, så en slipper å tenke på å regulere gradene. I tillegg ser den nydelig ut i sort med diamanter ♥

Vixen sommerbrunsj

Kristin, Andreas, Jeanette og meg (foto: Marie)
Meg, Christina og Marie (foto: Marie)

På lørdag var jeg på Vixen sommerbrunsj på Hotel Grand Central i kongesuiten, og det var superkoselig. Så mange kjente fjes, god drikke og god stemning :) Møtte også Jeanette som jeg ikke har sett siden Vixen Blog Awards. Vi endte med å sitte der lenge etter eventet var ferdig og sippe rosévin, men jeg måtte etterhvert komme meg hjem siden jeg skulle i bursdag til en venninne og drikke videre. Før vi dro fikk vi seriøst årets mest velfylte goodiebags, og jeg kan ikke vente med å gå løs på alle skjønnhetsproduktene. Forbered dere på noen anbefalinger ♥

Vinn ett årsforbruk av Shai og en herlig goodiebag!

Konkurranse i samarbeid med Kontura

Selv om voks og andre ting er på markedet for å fjerne hår, så blir jeg aldri kvitt høvelen. Det er kjappest, enklest og gir et silkeglatt resultat hver gang. Jeg har brukt Shai høvlene i cirka to år nå, og er fortsatt veldig fornøyd med dem. De er rimelige, skarpe (gir glatt resultat) og praktiske.

Høvelen har 3+3 blader, altså 6 blader tilsammen som gir en veldig tett barbering.

Høvelen kommer med en beholder som enkelt kan henges opp i dusjen.

Nå kan du vinne ett årsforbruk av Shai høvler, i tillegg til en herlig goodiebag med selvbruner fra Clarins og skjørt fra Ti Mo som du ser under:

Det eneste du trenger å gjøre er å prøve Shai-høvelen gratis. Du bestiller den her. Husk å legge igjen en kommentar under innlegget etterpå med navn og epost.

Konkurransen avsluttes om en uke, og vinneren blir kontaktet via epost.

Lykke til! ♥

 

New in // White bandeauJeg var innom sentrum tidligere i dag og fant denne søte toppenBik Bok. Jeg er jo veldig glad i magetopper, og jeg likte at denne var uten stropper.

Ellers er været supergrått i dag, men da kan jeg iallefall sitte inne å blogge med god samvittighet. Idol ringte meg tidligere i dag for å høre om jeg kommer på audition neste uke, jeg har jo meldt meg på, men sceneskrekken river meg i andre retningen. Det er så jævlig det der. Esj. Jeg har opptredd noen ganger før på UKM og sånn, men da var jeg yngre og dummere. Duger jeg i det hele tatt til dette?! Det er gøy når det er over, og jeg hater å være en pingle. Men vi får se...

Takk for svar på det forrige innlegget forresten, gøy å høre meningene deres. Jeg tror jeg dropper bob'en så lenge, men kanskje den dukker opp til høsten/vinteren en gang :)

To bob or not to bob?


Jeg har lenge tenkt på å gå tilbake til bob'en, men samtidig så er det fordeler med å ha langt hår. Det er jo veldig fint, og en kan gjøre mer med håret. Samtidig så ser det ikke så bra ut hvis en ikke gjør noe med det. Men hvis jeg vil gå tilbake til extensions etterpå så blir det mye vanskeligere å få det til å se naturlig ut når mitt eget hår er så kort. Blææ..

Hva synes dere jeg passer best?

I've been thinking about maybe going back to the bob for a long time now, but I can't really decide what I want. You can do a lot more with your hair when it's long, but a bob is easy to maintain. 

What do you think looks best on me?

Shredded knit

This shredded knit is one of my casual go-tos in the closet when all else fails. It's not really oversized, but I bought it in a size L instead of XS, and I like it so much better like this. Now it's my shredded knit dress also:)

So lately I've been bit by the Kardashian bug, almost a decade too late some would say. I've seen Kim's face in the media for a lot of years now, but I never really knew who she was, or what everybody was fuzzing about. I just finished season two of Keeping Up with the Kardashians, and I really love Kim's looks and personality. She's so sweet and kind, and stunning of course! And Chloe's attitude kind of reminds me of Nicole Richie's, which is cool. Except from Kim marrying Kanye I don't really know anything about what happens with the Kardashian's from 2008 and out, so this is gonna be fun. No spoilers, please! :p

x x

Shredded knit Weekday

Bag Marc by Marc Jacobs

Sunglasses Prada

Shoes Solestruck


Buy more shredded stuff:

Orange pencil skirt


Hey, guys ;) I bought this lovely skirt from H&M trend the other day, they actually have a lot of cool stuff now. The skirt is meant to be with the zipper in front, but I reversed it and I think it turned out even prettier! I love pencil skirts and I love strong colors, so I'll have both, please :)

x x

Sunglasses Chicwish

Flatforms Ego and greed

Bag Marc by Marc Jacobs

Skirt H&M trend

Top Bik Bok (old)

Shop the look