hits

juni 2015

Mys på Lektern

I dag var jeg på Lektern med godeste Stephanie og spiste litt og hadde litt girl talk. Kjenner jeg blir mer og mer glad i denne jenta for hver gang jeg treffer henne, hun er bare så god <3 Jeg er ganske klomsete når det gjelder å komme i kontakt med jenter, så det er godt at Stephanie er stikk motsatt og så åpen, for da blir jeg også det. Sitter og lurer mye på ferieplaner i sommer, Stephanie vil ha meg med til Fillipinene og jeg kjenner jeg har så veldig lyst. Hadde vært utrolig godt å kommet seg bort for noen uker, og glemt alt her hjemme for en stund. Wææ, hva skal jeg gjøre. Må sjekke litt flypriser og ta en beslutning snart.Sweetie!

Antrekksbilder kommer later :)

Numb
Bag Love Moschino HERE // Dress Monki // Heels Bershka // Watch Michael Kors // Sunglasses Alex Perry

Lyrics: Something in the Way

Beaded set


 

I'm wearing:

Shorts Romwe HERE

Top Romwe HERE (black sold out, white HERE)

Blazer NLY DESIGN by Victoria Törnegren HERE (sale)

Bag and gladiator heels ZARA

 

I'm so in love with this set, it's kind of Balmain chic. This is what I wore at the Olympus Summer Party.

 

 

Olympus Pen Summer Party

I forgårs var jeg på Olympus Pen Sommerfest på Stratos, og det var skikkelig hyggelig! Det var så mange bekjente, hyggelige mennesker, gratis drikke og kos. Meg + fri bar går som regel ikke veldig bra, så jeg var ganske redusert i går, dermed fikk jeg ikke lagt ut noen bilder før i dag, hehe. Stratos er virkelig nydelig på kvelden når solen titter inn vinduene og det er masse folk og god stemning på rooftop'en.Bilde: Cathrine


Me and beautiful Stephanie <3

Body Shop summer faves

Body Shop har uendelig med nydelige og velduftende produkter, og siden jeg har så mye derfra tenkte jeg å vise dere mine sommerfavoritter.

Fordi de lukter helt... amazing. Dette nye Body Butteret lukter Love-brus, hvis noen 90-talls kids husker den.

De to første produktene fra Honey Bronze er geniale for å få en fin brun glød, og de kan vaskes bort. Den ene er til bena og den andre til ansiktet. Den til ansiktet er fin hvis du ikke vil ha på foundation, men bare ha en skikkelig glødende, solbrun hud. Pink Grapefruit håndkremen er kjempe god og fuktighetsgivende, og den lukter altså av min favorittfrukt!

Mmm... Mango. Beautifying oil pleier jeg å bruke på leggene og andre steder jeg har veldig tørr hud. Sorbeten er mye lettere enn body butter, så den er en all round krem som jeg liker å bruke når jeg må kle på meg raskt og ikke har tid til å vente på at ting trekker inn. Den trekker nemlig inn veldig fort. BB Creamen gir ikke så mye dekning, men den er fin på ferie for eksempel når en bare skal valse rundt og være naturlig (men ikke helt da:P).

Har du noen favorittprodukter fra Body Shop? Fortell!

The blonde and the brunette

I'm wearing:

Blazer NLY DESIGN by Victoria Törnegren HERE

Lace up heels NLY (sold out, similar HERE)

Shirt LF Stores (Beverly Hills)

Jeans H&M

Etter fotokurset med Side2 i går så dro jeg på middag med Stephanie, aka The Strawberry Brunette. Det var så koselig, og vi endte opp med å skravle i fire timer på Jensens Bøfhus, haha. I morgen skal vi også ut sammen, det blir kos :) Jeg måtte bare legge ved et bilde av hennes to die for-vintage Chanel ryggsekk:Gaawh...

Fotokurs med Side2

I dag var jeg på fotokurs på Grand Hotel

i regi av Side2, noe som var veldig interessant og lærerikt! Det er så mangt en må kunne når en skal ta profesjonelle bilder, og i løpet av de tre årene jeg har blogget har heldigvis bildene blitt bedre og bedre jo mer jeg har lært. Men likevel fikk jeg lært mer om lukkertid, blender, iso og andre ting i dag, som jeg ikke kunne fra før av. Det er veldig gøy og inspirerende å dra på slike ting og få litt tips. Hverdagen består jo stort sett av å ta bilder når en blogger, så det er absolutt nødvendig å kunne litt om det. Vi fikk også nydelig mat og desserter som vi selvfølgelig tok bilder av før vi spiste, lol :)Stina og Alexandra

Eivy shapey tights


I'm wearing:

Eivy shape tights HERE

Nike sneakers HERE

Top H&M

 I dag var jeg på trening igjen for første gang på sikkert en måned. Det var skikkelig herlig! Jeg har vært syk så lenge, derfor har det vært umulig for meg å trene igjen før nå. Hadde på meg den nye tightsen min fra Eivy i dag, som btw er på -40% på Junkyard nå! Jeg elsker den :) De har mange andre kule her også.

Sponset

Video: Hvordan få leppene dine til å se større ut

Jeg elsker leppesminke, det bare transformerer looken din på et øyeblikk, enten du går for knallrøde, rosa eller nude lepper. Jeg elsker måten Kylie Jenner sminker leppene sine, men av og til er fargene litt mørke for blondiner, så jeg har funnet en måte å gjøre nudefargene mer anvendelige for lysere hår og hudtoner. Men de funker selvfølgelig veldig bra på brunetter og mørkere hudtoner også!

I love lip make up, it just transforms your look in a second, whether you're going for bright red, pink or a nude lip. I really like the way Kylie Jenner does her lips, but sometimes the lipliners are a tad dark for blondes, so I've found a way to make the nudes more applicable to lighter hair colors and skin tones. But it works really well on brunettes too!

Products used / Produkter brukt:

glominerals Lip Revival

glominerals Lip Filler Pencil
Urban Decay OZONE primer
Max Factor Colour Elixir Lip Liner 02 Pink Petal HERE
MAC Satin Lipstick Myth

 

For more updates, follow me on Instagram @heidichic <3

Black & grey 

I'm wearing:

Blazer NLY DESIGN by Victoria Törnegren HERE

Sweater Missguided HERE

Sneakers Nike Air Max HERE

Skirt ZARA (old, similar HERE)

Bucket bag ZARA

 

Swiss Clinic press breakfast

I går morges var jeg på en pressefrokost i forbindelse med Swiss Clinics nye produkt, nemlig Swiss Body Roller. Dette er en en behandlingsom motvirker og bearbeider cellulitter døgnet rundt. Behandlingen kan gjøres hjemme.
Foto: Alexander Norheim

Swiss Clinic Anti Cellulite-behandlingen

består av tre produkter som til sammen motvirker og bearbeider cellulitter døgnet rundt. Swiss Body Roller er en bred hudroller med 400 mikronåler som stimulerer kollagen-og elastinproduksjonen, samt åpner opp huden for etterbehandlingen. Mange kjenner sikkert til Skin Rolleren fra Swiss som brukes i ansiktet, og nå har de altså fått en litt større til kroppen.

Swiss Body Roller lager små mikrokanaler i huden og trigger produksjonen av ny hud. Med små mikrokanaler i huden absorberes cirka 400 prosent mer av de aktive ingrediensene fra serumet Swiss Eraser. 12 timer etter behandlingen med hudrolleren og serumet skal man smøre inn huden med kremen Swiss Eraser Cream.

Jeg er spent på å prøve den, og se om den holder det den lover! Jeg har også akkurat begynt å bruke Skin Rolleren i ansiktet igjen for å prøve å forebygge litt rynker og få en glattere hud. 

White split dress
I'm wearing:

Blazer NLY DESIGN by Victoria Törnegren HERE

White dress Monki

Heels Bershka (old, similar HERE)

Bucket bag ZARA

Sunglasses Specsavers design by Ulrikke Lund

 

 

Et antrekk jeg hadde på meg for noen dager siden, det har skjedd så mye i det siste så jeg har ikke rukket å legge det ut før. Er besatt av den blazeren her fra Victoria Törnegren for Nelly, den er så klassisk og elegant. Passer til veldig mye. Kjolen fra Monki også, er sjelden jeg finner noe der egentlig - det er ofte for merkelige plagg der.

I dag morges var jeg på Swiss Clinic pressemøte og ble introdusert til det nye produktet deres, veldig spennende! Mer om det senere. Ellers har jeg omtrent sovet helt siden jeg kom hjem, ettersom jeg var sliten og syk. Får forhåpentligvis svar på prøvene i morgen, håper jeg kan begynne på antibiotika slik at jeg kan begynne å trene igjen snart, er altfor lenge siden nå. Skulle egentlig lage en ny sminkevideo i dag, men er ikke helt i form, regner med at jeg får gjort det i morgen!

 

New trend bar opening

På tirsdag var Kaja og jeg på føråpning av den nye trend-baren på Grünerløkka, BD57. Baren er eid av Brewdog, som mange sikkert har sett i butikkene, og all øl der er tappeøl fra Brewdog. Vi fikk gratis øl hele kvelden, så vi testet ut rimelig mange av de som var der. Åh, det var så mye forskjellig og godt. Både Kaja og jeg elsker øl, så det var helt perfekt event for oss, hihi!

KinnWit Jubileum: 4.7% mild øl, belgisk hveteøl, krydret med koriander og appelsinskall. Fruktig og god hveteøl, som er en av mine favoritter.


Vi feiret også Kaja sin bursdag på etterskudd, siden hun har vært så busy med å flytte i det siste. En superkoselig kveld! Digg med litt forandring fra de litt stivere omgivelsene jeg pleier å være i, hehe. Brunt er bra!

Jeg kommer garantert til å komme tilbake hit, anbefaler virkelig å ta med deg en vennegjeng for utprøving av digge øl <3

Konkurranse: Fanta Foto Bombe!

Annonse
Fanta har i sommer en morsom konkurranse som de kaller Fanta «photobomb». Dette går ut på at de har printet en rekke ulike symboler på Fanta flaskene, symboler som man kan benytte for å lage morsomme bilder under hashtaggen #fantafotobombe. De beste bildene kan vinne disse fine premiene:

  • 2 stk iPad Air 64GB
  • 10 stk kinobilletter (gis bort to og to)
  • kuponger på Fanta

Under ser du et eksempel på hvordan det kan gjøres:

 Legg ut ditt Fanta-bilde på Instagram med hashtaggen #FantaFotoBombe , så er du med i trekningen!

 

French breakfast with Glossybox

I dag hadde jeg en fabelaktig morgen på Le Bouchon med Glossybox. Vi fikk den diggeste franske frokosten, jeg tror nesten det er den beste frokosten jeg har smakt i mitt liv. Eggerøre, oster, røkelaks, croissants, all slags frukt, hjemmelaget syltetøy, te, appelsinjuice.. aaah, og alt smakte ti ganger bedre enn vanlig. 
Etter at vi hadde spist, fikk vi pakket opp Glossyboxen for juli, som er en special edition box i samarbeid med L'oréal. Der var det mange godsaker oppi, nyheter også faktisk. Siden "unboxingen" er noe av det gøyeste for dere som abonnerer på Glossybox, så skal ikke jeg avsløre hvilke produkter som var oppi der. For dere som ikke kjenner til Glossybox, så er det en tjeneste som en abonnerer på, koster 179,- i måneden, og da får en pakke i posten hver måned med forskjellige skjønnhetsprodukter. Som er verdt mer enn 179,- for å si det sånn, så det er en bra deal :) Et must for beauty junkies! 

Her kan du lese mer om Glossybox og hvordan du kan abonnere på det.

Giveaway: Vinn valgfrie neglelakker fra Mineral Fusion!Nå kan du vinne dine favorittlakker fra Mineral Fusion!

Lakkene finnes i utrolig mange flotte nyanser, er veldig dekkende og har god varighet. I tillegg er Mineral Fusions neglelakker 100% veganske, og er fri for toluen, formaldehyd, formaldehyd resin, kamfer og ftalater. #healthyisnotboring 

Mine to favorittfarger:

 
Blue Steel HER og Lagoon HER

 

5 vinnere får 2 valgfrie lakker hver (verdi kr 300,-)

Det eneste du må gjøre for å bli med er:

  • gå inn HER og finne dine 2 favorittnyanser
  • legge igjen en kommentar under dette innlegget med din epost og navnet på de to lakkene du ønsker deg

Følg også gjerne @mineralfusion på Instagram for masse deilig skjønnhetsinspo! 

Vinnerne trekkes på søndag, 21. juni. Lykke til!

White summer suitLace jumpsuit Romwe HERE

 

Denne søte saken kommer nok til å bli flittig brukt i sommer <3 Perfekt til sommerfester og til chille dager i parken. Kan ikke forstå at juni er halvveis allerede, føler tiden har gått så utrolig fort dette året.

I dag har Anders og jeg bare slappet av hos meg, vi var på spillkveld hos Kris og Magnus i går og så ute på Grønland etterpå, så har vært litt redusert i dag. I går ble jeg skikkelig syk igjen, heldigvis skal jeg til legen denne uken. Mulig jeg har lungebetennelse eller bihulebetennelse, det har jo vart i flere uker nå. Blæh.

 

//This cute piece will probably be used frequently during the summer <3 Perfect for summer parties and chill days in the park. Can not understand that June is halfway already, I feel the time has gone by so quickly this year.

Today, Anders and I have just been relaxing at my place, we had game night at Kris and Magnus' yesterday and went out afterwards, so I have been slightly hungover today. Yesterday I became really sick again, luckily I'm going to the doctor this week. I may have pneumonia or sinusitis, it has lasted for several weeks now. Yuck.

Årets Stylista 2015I'm wearing: Nude skirt Missguided HERE // Heels NLY HERE // Top similar HERE

Isabella is wearing: Dress ZARA

 

I forgårs var Isabella og jeg på Årets Stylista 2015, og det var en veldig hyggelig tilstelning ♥ Masse hyggelige kjentsfolk, god drikke og mat. @heddaingeborgvik vant prisen blant de tre delvinnerne, grattis! :) 

Bow shorts
White bow shorts SheIn HERE // T-shirt H&M // Watch Michael Kors // Bracelet Halcyon Days

Nå har det endelig blitt litt varmere ute, herlig å ha på seg litt lettere klær. Det hjelper nok på forkjølelsen også, har vært syk i cirka to uker nå, blæh. I kveld skal Isabella og jeg dra og se på Årets Stylista 2015, det blir kos :)

Sweet dreams

Playing "Coma White" while it snowed. The snow actually melted :pI dag var Kris og jeg på Marilyn Manson konsert på Sentrum Scene, og det var utrolig gøy! Det er fjerde gangen jeg ser ham live, men denne gangen er absolutt den mest intime, siden det var på en så liten scene. I tillegg spilte den gamle bassisten Twiggy, som jeg omtrent har vært like besatt av, men aldri har sett live etter at han sluttet i bandet for lenge siden. Jeg kan vel si at Manson er min "Bieber", og jeg var rimelig deppa i to uker frem til jeg fikk tak i konsertbilletter. Det var nemlig utsolgt, og jeg ble helt sprø av tanken på at han skulle spille her og jeg ikke skulle få se ham.

Kris og jeg hadde et lite vors hos meg før vi dro ned til konsertområdet. Vi kom ganske tidlig, men det var allerede veldig lang kø, og jeg tenkte bare faack, jeg ville jo komme helt frem nærmest scenen. Likevel klarte jeg altså på ren og skjær viljestyrke (og litt muskelstyrke fra Bootylicious-timene) å komme meg helt frem til første rad. Det var seriøst en kamp blant galne fans, og hadde jeg ikke hatt erfaring fra slike konserter tidligere så hadde jeg nok gitt opp. Det var en fyr bak meg som tok tak med begge hendene sine rundt magen min og prøvde å dra meg bak alt han kunne for å ta plassen min. Jeg prøvde å fysisk plukke hendene hans bort fra meg, men han ga seg faen meg ikke, og da var det rett før jeg ikke klarte å puste lenger. Jeg trodde det var en gal jente, men det var visst en typ førti år gammel mann. Heldigvis fikk jeg fred etterpå, og kunne nyte konserten.

På slike konserter har du cirka null plass til annet enn kroppen din, så vesken min hang bak meg, men jeg var trygg på at den holdt seg lukket, siden jeg hadde låsen på. Etter en stund, da jeg fikk muligheten til å ta vesken foran meg, så jeg at låsen hadde gått opp og den var helt åpen. Det første jeg sjekket var om iPhonen min var der, og jeg fant den ikke noe sted. Var sikker på at jeg hadde mistet den, og var i sjokk i cirka to sanger. Jeg så så dårlig ut at den ene vakten spurte om det gikk bra og om jeg ville bli bært over rekkverket, haha. Så sjekket jeg en ekstra gang i ren ønsketenkning, selv om jeg var helt sikker på at den var borte og sikkert trampet ihjel, og da var den søren meg der likevel! Åh, herre, lettelsen. Så alt i alt, en meget vellykket konsert, lol :)

Fated, faithful, fatal

Bag Love Moschino // Leather jacket HERE // Heels ZARA (old) // Jeans and tee H&M

 

Beklager at jeg ikke har blogget så mye i det siste, har vært så utrolig syk, så har ikke orket å gjøre noe nesten. Heldigvis begynner det å gi seg nå :)

Nike FireberryNike Air Max Thea HERE

Omg, how CUTE are these sneakers?! They're even prettier in real life. I love to have a wide arrange of sneakers to work out in, to mix and match with my work out gear. These are so pretty, I can also use them for my everyday outfits.

Today I'm going to a ten years anniversary, but I'm still a bit sick, so I hope the evening goes well. It'll be fun anyways, I guess. Now I have to go get ready and choose an outfit for the evening!

Have a nice Saturday ♥

En kveld på TL-akademiet

Loool, fant ikke ut at Ane viste rumpa før jeg sjekket bildene etterpå! June, Agnes Lovise, Ane, meg, Astrid Helen og Hao

I går kveld var jeg på TL-akademiet med en del andre bloggere, og det var kjempehyggelig! Vi ble skjemt bort med sushi, nydelige cupcakes og spamanikyrer. Tone Lise holdt et inspirerende foredrag om hvordan hun startet fra scratch til å drive sin egen skole, og vi fikk også undervisning i hvordan legge på falske vipper, av Agnes Louise. Jeg fikk lagt Gelish oppå akrylneglene mine, i fargen Shake It 'Til You Samba. Skikkelig neonrosa, I love it!

Jeg er fortsatt litt syk med halsbetennelse, blæh, men jeg skal på Pilates med Kaja nå, håper det hjelper litt på formen. Ha en fin torsdag! :)

Foto: June, Ane, Astrid Helen og meg

Experimenting with colored contacts

Hao og Astrid Helen

I går var jeg på et Air Optix event, hvor de presenterte de nye fargede kontaktlinsene deres, Air Optix Colors. Dette er den fargede kontaktlinsen som slipper igjennom mest oksyen til øyet, noe som kan hjelpe mot tørrhet og ubehag. Ett par kan brukes i 30 dager. Den ytre ringen av kontaktlinsen definerer og fremhever iris, primærfargen forvandler øyenfargen, og den indre ringen lyser opp og gir dybde.

Jeg har prøvd mange fargede kontaktlinser før, og jeg må si at dette er absolutt de mest naturlige jeg har prøvd. Sist gang jeg prøvde brune, så det ut som at jeg hadde sorte øyne, det var bare ikke fint. De blå jeg har på bildet under her er en av de mer unaturlige de har, det finnes både sterke og naturlige farger. Det finnes totalt ni farger.


Her kan du virtuelt prøve på fargene på deg selv.
Hvilken farge synes du var finest på meg?

Perfect foundation + easy contouring tutorial

Siden jeg har fått så mange spørsmål om foundationen min fra venner, bekjente og lesere, så har jeg laget en video på hvordan jeg gjør det, pluss hvordan jeg konturerer ansiktet. Jeg lagde videoen på engelsk, slik at mine utenlandske lesere også kan forstå den. Håper du liker den, legg gjerne igjen en kommentar med hva du synes!

/Having the perfect foundation is a must, and I get a lot of questions about which products I use and how I use them, so I decided to make a video tutorial on it. This video is in English, so my foreign readers can understand what I?m saying as well. I hope you like it, and please comment on it below!

  

Produktene jeg har brukt er:

/The products that I used are:

 

glominerals face primer

glominerals liquid foundation Satin II in Natural fair

glominerals LUXE Brightening concealer

Real Techniques Eyeshadow Dome Brush HERE

Real Techniques 300 Contour brush

Anastasia Beverly Hills Contour Kit in Light to Medium

Make Up Store Blotting Powder HERE

TiKei mineral foundation (www.Tikei.no)

Er du klar for sommeren?

Annonse

Veet Spawax kommer til å være min kompanjong denne sommeren, bokstavelig talt - og det får meg til å føle meg lettet på vegne av legger og armhuler, haha. Det er utrolig herlig å slippe å tenke på at håret vokser ut på noen uker, når en skal gå mesteparten av tiden i lette klær. Det er veldig koselig å gjøre det hjemme også synes jeg, og hvis en kan spare så mye penger på å gjøre det hjemme versus i en salong, så hvorfor ikke? Kanskje du kan invitere venninnene dine på besøk og ha en voksekveld med eller uten noen glass sprudlevann, for å gjøre det ekstra gøy ♥

 

♥ Slik fungerer den nye Spa Waxen fra Veet:

1. Legg oppi voksskiver:

2. Sett kontakten i veggen og ta på lokket.

3. Vent i 30 minutter, da har voksen perfekt temperatur.

4. Ta en god del voks på spatelen:

5. Påfør i hårets retning et lag som er like tykt som et appelsinskall (det skal være mye tykkere enn "vanlig" voks)

6. Vent 30-60 sekunder.

7. Riv opp en flik av voksen nederst på voksstripen. Stram huden med en hånd og riv av voksen fort mot hårets retning.


Resultat: Silkemyke legger! Jeg synes Spawax er den enkleste og minst grisete hjemmevoksen jeg har prøvd, og du kan spare mye penger på å gjøre det hjemme i motsetning til å dra i salong. I tillegg er det herlig å slippe å bruke strips til å fjerne voksen med, du drar bare i selve voksen for å fjerne hårene.

Konkurranse:

 

Jeg vil gjerne minne dere på konkurransen om å bli Miss Veet 2015, hvor du kan vinne tittelen og maaange flotte produkter fra Veet. Vinneren kåres i begynnelsen av august. Det eneste du må gjøre for å bli med i konkurransen er å laste opp en kort vidoesnutt på Instagram og bruke hashtaggene #MissVeet2015NO og #Whatbeautyfeelsliketome

Her kan du for eksempel lage en kort snutt fra et vakkert sted du er på ferie, at du er ute på en løpetur, et vakkert smil eller andre ting du anser som vakkert for DEG. Jeg gleder meg til å se hva dere lager :) 


Følg gjerne Veet på Facebook HER for å få historier, tips, triks og vitser. Alt fra skjønnhet og hårfjerning og det som hører til ♥