hits

juli 2013

Slouchy knit

Sweater MEXYSHOP.COM // miniskirt VEROMODA // sandals SOLESTRUCK.COM // bag MBMJ

Elsker den nye, slentre genseren fra mexyshop! De har så mye kult i strikk der, mye ser ut som om de kunne vært design, pga kvaliteten og snittet. Gleder meg litt til høsten da jeg får brukt mer av det, men når høsten kommer så savner jeg nok den lette sommerstilen igjen. Oh, well, forandring fryder. Du kan sjekke ut mexyshops strikk her.

CHIC AND CHEAP CLOTHING ONLINE Jeg lovte dere å legge ut en liste over nettbutikker som selger rimelige og kule klær. Noen har jeg bestilt fra selv, og du kan se noen av mine erfaringer under listen. Tips meg gjerne om dere vet om noen gode rimelige sider jeg ikke har tatt med!

 

Mexyshop.com (Taiwan)

Rednbold.com

Sammydress.com (Kina)

1015store.com (USA)

Lookbookstore.co (Kina tror jeg)

Romwe.com (Singapore, både billig og dyrere klær)

Minusey.com (Sør Korea, både billig og dyrere)

selectfashion.co.uk (Storbrittania)

Necessaryclothing.com (USA)

Humblechic.com (USA)

Modemusthaves.com (Nederland, både billig og dyrere)

asos.com (Storbritannia, både billig og dyrere)

martofchina.com (Kina)

Nastygal.com (både billig og dyrere)

asos marketplace (brukt og nytt)

choies.com (Asia)


 

Lookbookstore.co:

Førsteinntrykk: Ser veldig chic og trendy ut! De har definitivt "an eye for fashion".

Pris: Mesteparten av tingene er under 30 dollar.

Kvalitet: Jeg var veldig fornøyd med kvaliteten på den ene tingen jeg bestilte, de andre to tingene var ok. Se nøye på bildene og sjekk hvilket stoff klærne er laget av.

Frakt: De tilbyr gratis frakt i hele verden hvis du handler for en viss sum, ellers er frakten ikke så dyr.

Fornøydhetsskala (1-10): 8 :)

 Shorts fra lookbookstore.co

 

Sammydress.com (China)

Førsteinntrykk: Da jeg så hvor billig denne siden var, ble jeg kjempeexcited! Jeg bestilte sikkert 20 ting med en gang. De har utrooolig mange ting på siden, så det er veldig mye å bla igjennom.

Pris: Mesteparten fra 7-13 dollar.

Kvalitet: Jeg var skuffet over kvaliteten, noen klær var til og med ubrukelige. Et par ting var grei nok kvalitet, og smykket jeg kjøpte var ok. Mange av klærne var ikke som avbildet på siden, mer som en dårlig kopi.

Frakt: Ikke veldig dyr porto, såvidt jeg husker, men det tok over en måned før jeg fikk pakken. I tillegg manglet det to ting, men de var hjelpsomme da jeg ga beskjed og sendte de kort tid etterpå.

Fornøydhetsskala (1-10): 3 :(

 

1015store.com (USA)

Førsteinntrykk: Siden ser litt hei-jeg-skal-på-kjøpesenteret ut først. Mange av klærne er slik, ikke veldig trendy men basic berteklær, men innimellom de plaggene kan en finne noen kule og rimelige ting! Spesielt har de noen kule og veldig billige cocktail- og maxikjoler.

Pris: Gjennomsnittlig fra 10-15 dollar per ting.

Kvalitet: God på alle tingene jeg bestilte!

Frakt: Shippingen var litt dyr, med tanke på at klærne var så billige. Når bestillingen var på 50 dollar så måtte jeg betale 27 dollar i frakt. Pakken kom dog veldig fort, under en uke etter jeg hadde bestilt den. 

Fornøydhetsskala (1-10): 8

 

Martofchina.com:

Førsteinntrykk: Fikk litt dårlig førsteinntrykk, men fant ut at det var en del kule og rimelige ting der, mange kule/crazy wedge sko!

Pris: Det meste fra 10-20 dollar.

Kvalitet: Grei kvalitet på skoene og jumpsuiten jeg fikk.

Frakt: Usikker, fikk det sponset.

Fornøydhetsskala: 7


Sko fra Martofchina.com


Mexyshop.com:

Førsteinntrykk: Masse kule basicplagg i tillegg til noen statement plagg.

Pris: Mesteparten 10-30 dollar

Kvalitet: God på alt jeg har mottatt!

Frakt: Usikker

Fornøydhetsskala (1-10): 9 :D


Cardigan fra mexyshop.com

Andre:

 • Minusey.com: Trendy klær, RASK levering (2-3 dager med FedEx) og greie priser.
 • Romwe.com: Masse kule urbane klær, god kvalitet på det meste, billig og dyre ting. Kule vesker og accessoirer.
 • asos.com: Kule klær blant en del basics, gratis frakt verden rundt. Her kan du finne en del runway-skatter! Kule solbriller også.
 • asosmarketplace: Folk som selger brukt og nytt, her kan du finne mange kule vintage og denimplagg!
 • Nastygal.com: Masse kule urbane klær og sko!! Litt dyr frakt/toll.
 • choies.com: Masse kule statement og trendy plagg, varierende priser.

 

My vanity table

Endelig er min "vanity station" på plass. Så mye tid som jeg vier til hår og sminke så var det virkelig et møbel som trengtes! Det skal sies i en bisetning at det var ikke mye å velge i når det gjaldt sminkebord. Omtrent ingen interiørbutikker har det utenom IKEA, og de hadde bare to, men jeg er veldig fornøyd med bordet og det passer godt til resten av interiøret i leiligheten. Det er jo så praktisk å ha et eget sted der du kan gjøre deg klar, der du kan stelle både hår og ansikt. Det neste jeg skal sette opp er en studiolampe eller lignende med noe hvitt lys, slik at jeg kan style meg til alle tider på døgnet. Det er kjipt å bomme helt på grunn av feil lys.

Kuskinnteppet er også i hus, var det ikke fint?? Har ikke sett noen som ligner på dette fargemessig i butikkene, de fleste er sort/hvitt eller mørkebrun/hvitt, så vi var veldig heldige med dette. Finn.no er et fint sted! 

Har du sminkebord?

VARIOUS MAKE UP TABLES


Nettet bugner over av fantastiske ideer til det meste av interiør, og denne gangen har jeg drømt meg bort i sminkebord-løsninger. Grunnen er at jeg skulle kjøpe meg sminkebord selv og ville få noen ideer og inspirasjon slik at jeg kunne finne ut av hvilken stil jeg ville ha. Nå har jeg kjøpt ett, og det kommer bilder av det i et senere innlegg i dag.

 

Likte du noen av dem?

Catty

SHOES Y.R.U // DRESS NELLY.COM // BAG MBMJ // SUNGLASSES THECOBRASHOP.COM

Dette er antrekket fra i går :) Nå skal vi i bursdag til bestemoren til Anders i Moss, i tillegg skal jeg kjøpe et fantastisk kuskinnteppe av en privatperson der som jeg fant på finn.no! Gleder meg SÅ til å få det i hus ;D Har nemlig kjøpt meg nytt sminkebord som det kommer til å passe perfekt under. Legger ut bilder av det siden;)

Black romper

Get the look...


I går var jeg ute og spiste på Mucho Mas på Grünerløkka med Kaja. Det var kjempekos! Enchiladasen der er SÅ god! Den må du prøve om du er i nærheten:) I kveld skal vi bowle sammen med noen andre kjærestepar, det kan bli moro:) Endelig helg!

 

LANSERINGSFEST FRANKIE B. // HARD ROCK CAFE

I går var jeg på lanseringsfesten for Frankie B., et populært jeansmerke fra USA som kommer til Norge i august. Det er kona til Gilby Clarke som står bak merket, Daniella Clark. Gilby var tidligere gitarist i Guns N' Roses, et av mine favorittband, så det var stas at han også var der! 
Etter litt champis og chit chat var det tid for runway, aka danse på baren for å vise jeans kolleksjonen. Etterpå var det intimkonsert med Gilby Clarke.

Etter eventet hentet vi goodiebagene med noe småsnacks oppi, i tillegg fikk vi velge en jeans hver. Jeg endte opp med to da, siden Anders ikke skulle ha skinny jentejeans:P Daniella Clark var med og turnerte med Guns N' Roses på 90-tallet, og jeansene er inspirert av den perioden. De var veldig gode å gå i, hadde masse stretch og var slim fitted, just how I like it!
 

NEW SHOES!

Jeg tittet innom salget til nelly her om dagen da det var 20% av salgsprisene, og da fant jeg så kule og billige ting at jeg klarte ikke annet enn å klikke det hjem.

Digger disse freshe sandalene <3 Koster nå 149,- her

Kjempefine sko, får bena til å se kjempelange ut. Er litt vonde å gå i, så blir nok kun til fest hvor jeg ikke skal gå så mye. Koster nå 249,- herDisse var MAD fine på! Mye finere i virkeligheten. Gleder meg til å bruke disse til høsten! NB: små i størrelsen. Koster nå 149,- her


Likte dere skoene?

EXTRA LARGE DONUT HAIRSTYLES

I dag fikk jeg en extra large donut i posten, forhåpentligvis får jeg laget disse kule frisyrene!

Her kan du se hvor stor den er i forhold til donuter du får kjøpt de fleste steder. Jeg kjøpte min i XL her for 2,99 pund, men de har også M, L og XXL i blond, brun og svart farge.

Update: Testet den akkurat, og siden den er så stor krever den at en har en del hår og surre rundt! Bare så dere er obs på det:)

Sunday instastory


I dag dro vi til Huk for å bade, men det var så stappa med folk der at det var umulig å få parkering at vi dro til Moss istedetfor. Vi var på stranda på Jeløya og bada, årets første bad, og det var kjempedigg! Hele tjue grader i vannet, det er ikke verst for å være i Norge. Foreldrene til Anders bor rett overfor stranda, så etterpå dro vi opp der og grilla. Nevøen til Anders var der også i Liverpool-drakten sin, høhø, så det var kjempekoselig. Herlig med så flott vær en hel helg, og hele neste uke skal visst være fin her i Oslo også! Uken skal fylles med parkliv, grilling og soling :)

Saturday

På lørdag var Camilla og jeg i parken og solte oss, det var faen så varmt! Etterpå grilla vi en hel gjeng og så stakk vi på vors til Isabella og Josefin. Vi stakk til slutt på Horgans, der var det veldig kos:) Nå skal Anders og jeg på Huk å bade, og så kanskje til Moss å grille etterpå. E-N-D-E-L-I-G skal jeg få bade i sommer!! Gleder meg:) 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Silky pink

SHOES MARTOFCHINA.COM // CARDIGAN MEXYSHOP.COM // TOP BIKBOK // SHORTS NELLY.COM

 

Ah, fikk så mye fint i posten i dag, ekstase!! Det i tillegg til en tur til frisøren har virkelig gjort denne dagen. Cardiganen fra mexyshop.com, en av mine sponsorer, er bare F-A-N-T-A-S-T-I-S-K. Drit god kvalitet og dritkult design. Trengte absolutt flere strikkecardigans så dette passet mitt i blinken. Er også in luv i skoene fra martofchina.com (sponset). Gode å gå i og kjempebillige!

Likte dere dagens antrekk?

HAIR EXTENSIONS // TIPS

I dag var jeg en frisør på Frogner hos og satte på nye tape hair extensions. Er veldig fornøyd med dem så langt, kjempeglatt og fint hår! Vi blandet en pakke med vanlig lysblondfarge og en pakke med litt kaldere farge med tynne brune striper i. Det ble veldig fint på og blandet seg fint med stripene jeg hadde fra før av. Jeg tenkte jeg ville skrive noen tips i forhold til hair extensions, til andre som har det eller de som vurderer å ta det:

 1. Renseshampoo: Før du setter på eller heiser håret, kan det være lurt å vaske håret med renseshampoo en gang eller to slik at mest mulig fett forsvinner. Dermed vil tapen sitte bedre når frisøren setter den på.
 2. Heising av håret: Håret bør heises ca hver 2-3 måned. Dette fordi etterveksten er på ca 2-3 cm som kan gjøre at festene vises lettere, og det blir også mer floker og hår som surrer seg rundt festene hvis du går for lenge med det.
 3. Proteiner: Ikke bruk mye proteiner på hair extensions. Håret klarer ikke å ta opp proteinene som i et vanlig hår, og det resulterer i at håret blir trått og vanskelig å ha med å gjør. 
 4. Om natten: Sov med håret i en løs flette om natten. Dette gjør at extensionsene ikke vikler seg inn og at håret blir flokete og vanskelig å ha med å gjør neste dag. I tillegg minsker en slitasjen på håret som skjer i løpet av natten.
 5. Vaske håret: Når du vasker håret, trenger du kun å massere shampooen inn i håret nærmest hodebunnen, ettersom dette blir mest fett. La shampooen bare renne ned i lengdene slik at de blir rene, men ikke gnikk på dem. Dette minsker slitasjen på håret.
 6. Produkter: Jeg vil anbefale at du bruker frisørprodukter til håret, siden håret er dyrt og trenger god pleie.
 7. Tape-festene: Ikke ha balsam, kur, serum, oljer og lignende i tapefestene, da det kan gjøre at tapen blir svakere.
 8. Fuktighet: Tilfør håret mye fukt i form av oljer, serum osv., særlig i endene. Kur håret en til to ganger i uken.
 9. Varmebeskyttende: Bruk varmebeskyttende ved bruk av rettetanger, fønere, krølltenger og lignende slik at håret varer lenger
 10. Børsting av håret: Bruk en skikkelig naturbørste og sørg for å børste det ofte slik at du ikke ender opp med "dreadlocks"
 11. Bytte ut håret: Dette varierer veldig, du kan måtte bytte ut håret etter fem måneder eller åtte måneder, alt etter hvor godt du tar vare på håret ditt. Etter en stund vil du se at håret er slitt etter daglig bruk, og dermed bør du sette på nytt, fresht hår. 
 12. Velge frisør: Hårkvaliteten og hvordan festene blir satt på er essensielt for et bra resultat, så sørg for at du går til en frisør som er både flink og som setter på kvalitetshår!! 

 

Baggy on top of baggySUNGLASSES COBRASNAKE // SKIRT SHEINSIDE.COM // SHOES ASOS // SWEATER BIK BOK

I kveld har Anders og jeg vært å spist på Mucho Mas med Fredrik og Kaja, det var veldig koselig.:) I morgen skal jeg på Hendrix Hair og sette på nye tape extensions, gleder meg! Garantert mye bedre kvalitet på deres extensions enn det jeg har nå. Legger ut bilder av resultatet siden :)

SUPER BLOGGABLE SHADESDa jeg så The Cobra Shop hadde fått inn Almost Famous solbrillene igjen, måtte jeg bare klikke dem hjem. Dessverre var de helt svarte som jeg har utsolgt, skulle gjerne hatt et par til siden jeg ikke har fart så fint med dem. Men men, kanskje de kommer inn igjen! The Cobra Snake Almost Famous here (er dessverre utsolgt igjen)Kjøpte også disse "cat-like" solbrillene, Metalocalypce here, cool?:)

Ukens skjønnhetsprodukt: Glominerals glodust 24k

Denne ukens skjønnhetsprodukt er glominerals' glodust 24k. Dette er et pudder som gir masse shimmer og glød til ansiktet, perfekt om sommeren! Det ser på en måte ut som om du har en fuktigere og friskere hud. Pudderet inneholder ekte 24 karat gullblad, derav navnet. Dette gir en kjempeglød til huden. Du kan enten påføre det lett over hele ansiktet, eller på spesifikke områder for å få lyset til å reflektere de stedene i ansiktet. 

Pudderet finnes i sølv, gull og bronze. En bør velge farge utifra hudtonen sin, om en har kald, varm osv. Jeg valgte gull siden jeg har en veldig gyllen hud.

Her har jeg påført pudderet på kinnbenet.

Jeg vil anbefale å påføre pudderet med glominerals texture børste, som ikke har så tette hårstrå. Dermed blir det enklere å spre det uten å få for mye på en plass. Men det funker selvfølgelig med vanlige børster også. Du får texture børsten på 25% avslag nå på blush.no her.


Du kan kjøpe glodust 24k i sølv på blush.no her (-25%)

og gull og bronze på bangerhead.no her

HatwomanKjøpte meg hatt på H&M i dag, var den ikke kul? :) Fantastisk med hatter i forhold til bad hair days, hadde det ikke vært for den så hadde det ikke blitt noe antrekksbilder i dag med det håret mitt. Kjøpte også de nude sandalene jeg har på meg på H&M. Er så lenge siden jeg har kjøpt noe i en vanlig butikk vs nettbutikk, men i dag kom jeg hjem med noen skatter. Kjolen jeg har på meg kjøpte jeg i Beverly Hills, den er fra Kenneth Cole, solbrillene er fra zerouv.com og min overeksponerte favorittveske er fra Marc by Marc Jacobs. 

Weekend recapPå fredag dro vi en hel gjeng til Frognerparken og grilla. Det var veldig koselig:) Vi spilte også Kubb til langt på kveld, noe som var veldig gøy! Vet ikke helt om dere vet hva det er, men kort fortalt så er det et typ kastespill, der en skal treffe kubber og få dem til å falle ned. Perfekt parkspill:p

Jeg gruset guttene! Hoho:D


På lørdag dro vi ut på Oslo bowling, det var kjempegøy:D Etterpå spilte vi litt biljard.

 

Hva har dere gjort i helgen?

 

Ego and greed


Disse herlighetene fra Ego and Greed kom på døra i går og lyste opp dagen min! Har hatt altfor lite sandaler i sommer, så det var på tide å bestille noen. Kom helt fra USA på bare tre dager. Solestruck i mitt ♥ Du finner link til dem her

Ny syvdagers neglelakk

VINYLUX er en ny neglelakk fra skaperne av Shellac, CND, og skal vare i en hel uke. Du trenger hverken UV-lampe eller base coat. Du påfører bare to tynne lag med fargelakken, deretter et lag med top coaten. Tørker på bare 8,5 minutter! Den tørket kjempefort på meg, ikke som vanlig neglelakk. Du fjerner lakken som vanlig neglelakk, med en acetonbasert neglelakkfjerner. 

Tutti Frutti og Top Coat bestilt herfra

Den er også veldig fin og skinnende, nesten som Shellac. Etter å ha brukt gelelakk en stund, har jeg funnet ut at etter en uke ca er jeg som regel lei av fargen og klar for å prøve noe nytt! Da er det stress å få bort den UV-herdede lakken som skal vare i opptil to uker. Derfor synes jeg gelelakk er fint å bruke på tærne og til tider på hendene, men jeg tror faktisk Vinylux er å foretrekke på hendene. 

(spol til 1:20 for å se hvordan du skal forberede neglene)

 • Det er viktig å preppe neglene på forhånd, ta ned neglebånd, file dem, skrubbe dem og bruke en acetonbasert neglelakkfjerner på loddfri bomull som tar bort fett og smuss. CND har egne produkter for dette, men med litt fantasi kan en bruke produkter en normalt har hjemme, eller kjøpe noe lignende rimelig på butikk.

Enkelt og sunt måltid etter trening

Da jeg kom fra spinning i dag var jeg så sulten, og hadde veldig lyst på fisk! Når jeg er sulten må jeg ha mat ASAP, jeg klarer ikke å stå å lage mat i evigheter. Posen rett i ovnen fra Findus er et godt alternativ om en er sulten og har lyst på noe sunt som ikke tar så lang tid å lage. 

1. Tilbered tilbehøret. Jeg koker gulrøtter og poteter i samme gryte. 

2. På slutten av koketiden på tilbehøret, legger du posene med fisk i mikrobølgeovnen (skal gi best resultat) i 6 minutter. Kan også legges i ovnen.

3. Ta posene ut, klipp opp og legg på en tallerken med tilbehøret.Voila! Tok meg ca 20-30 minutter å lage, og kjæresten ble fornøyd til og med ;D

Package delivery // The peaks of blogging

Det er jo ikke til å legge skjul på at noe av det beste med å blogge er å få pakker i posten. Jeg fikk tre stykker i dag og jeg hadde ikke engang aning hva som var inni der før jeg åpnet dem. Det blir mye online shopping i tillegg til sponsorer, så en glemmer fort hva som er på vei. At jeg snart skal leve av å blogge... det er informasjon hjernen min ikke har prosessert enda. Her er noe av det jeg fikk i dag. Tenkte det ikke var vits å ta bilde av alt, jeg kan heller vise klærne på senere. I tillegg skal jeg demonstrere glominerals produktene for dere. Jeg tenkte også at jeg skulle lage en oversikt over billige internasjonale shoppingsider på nett, siden jeg har handlet så mye overalt. Der kan jeg fortelle litt om mine erfaringer i forhold til nettsidene, om servicen, frakt og lignende. Dere ANER ikke hvor mange billige nettsider for klær det finnes der ute, det gjelder bare å finne de riktige!

MAXFACTOR FLIPSTICK

Her om dagen kjøpte jeg MaxFactors Flipstick leppestift i fargen Gipsy Red. Å endre leppefarge kan lett freshe opp hverdagssminken, derfor synes jeg det er gøy å finne nye farger. Flipsticken har to farger, en kremet og en med shimmer. Den kremede kan for eksempel brukes for dag, og den med shimmer kan blandes i for å skape en mer glamorøs look til kvelden.

Her har jeg påført den kremede røde fargen som base. 

Deretter la jeg shimmerleppestiften over hele leppen. Du kan også lage en ombre-look, som jeg tidligere har lagd en liten tutorial på:

 
 

Akkurat nå koster MaxFactor Flipstick 99,- istedetfor 129,- på Vita. Den finnes i disse fargene:

 

Grey on grey

SKIRT SHEINSIDE.COM // SHOES HERE // TEE GINA TRICOT // BAG ZARA // SUNNIES ASOS

I dag følte jeg for å være avslappet, så jeg gikk for et laid back antrekk og flats. Er så lei av å pynte meg for tiden, brukte bare et kvarter på å komme meg utav huset og det føltes fantastisk! Når du har lyst å knuse øyenskyggen i det du påfører den så er det kanskje på tide å chillen litt. En kan ikke late som en skal på rød løper hver dag, for det skal en virkelig ikke. 

StrömstadI dag dro Anders og jeg til Strömstad. Der var det helt nydelig i det flotte været. Nøt det virkelig! Vi satt oss på brygga og spiste kuleis i sola :)

Måtte jo seff prøve disse syke smakene på vann de hadde i Sverige. Den sjokoladeshaken lukta akkurat som milkshake! Og hadde ettersmak av det. Var faktisk god:)

Etterpå dro vi på Nordbysenteret og shoppa litt, og snopa litt på Gottebiten :D

Da vi kom tilbake til Moss kjøpte vi oss den übergode kebaben med fetaost på Campino. Fy fader, så god den er! Fetaost + kebab = mwah! Deretter tok vi turen hjem til Oslo igjen:)

Yin and yangSHORTS SHEINSIDE.COM // SANDALS HERE // BAG MBJM // JACKET SHEINSIDE.COM // SUNNIES COBRA SNAKE // TOP BIKBOK

 

Fikk denne shortsen/skjørtet fra Sheinside.com her om dagen, var det ikke fint? Tror det er rimelig likt det fra Zara, bare mye billigere. Finnes bare i størrelse M, som sikkert betyr onesize. Det passet iallefall på meg som pleier å bruke XS/S. Nå skal vi snart til Sverige i det flotte været, så vi blogges senere :)

Sunny barbequeI dag dro vi til foreldrene til Anders i Moss for å tilbringe helgen. Vi ble møtt med masse god grillmat og kos! Kjempekoselig å sitte på terassen og spise i sola. Det har vært så usannsynlig grått et par dager nå at det var godt med litt sol :) Nå skal vi snart legge oss, i morgen blir det en liten tur til Sverige. Mysmys!

Ukens skjønnhetsprodukt: glominerals the balm

Det som er så bra med glominerals The Balm er at den gir masse fukt og ikke bare fett, som mange vanlige leppepomader gjør. Det gjør at leppene blir avhengige av fettet og tørker ut så fort du slutter å bruke dem. Glominerals The Balm nærer leppene skikkelig, og holder dem fuktige. Den inneholder nærende botanikk av hampfrøolje, engeskum og mangofrøsmør med nærende, helende og pleiende virkninger. Den har i tillegg SPF15 som er et must i leppepomader for å beskytte leppene mot uttørking som følge av solen. En får skikkelig myke og fine lepper av den, i tillegg er den veldig stor, så det er ikke så lett å miste den. Den lukter også utrolig godt av kirsebær!! Finnes også i mint.


Akkurat nå er det 25% av på glominerals hos blush.no, så nå får du den for bare 104 kroner her

Work out

Nå kom jeg akkurat hjem fra trening med Bella, og jeg har så vondt på innside lår at jeg klarer såvidt å gå! Her er hva jeg har trent denne uken:

Tirsdag:

Spinning 55 minutter

 

Onsdag: 

15 minutter på crosstrainer

apparater for innside lår (3x15) og utside lår (3x15)

Sit ups, 5x15

Rumpeøvelser på ball, 5x15

2 apparater for øverste del av ryggen (trapezius)

 

I dag (fredag):

25 minutter på crosstraineren 

Rumpeøvelser på ball, 5x20

Situps 5x15

2 apparater for trapezius, 3x30

Utfall 3x15

 

Suit up

SHOES NELLY.COM // BAG MARC BY MARC JACOBS // BLAZER VEROMODA // SHIRT BIK BOK // SHORTS NELLY.COM

Ingenting slår en god blazer, og denne fra Vero Moda må nok være min favoritt, med de skarpe skulderputene. Jeg gikk så mye i dressjakker før at jeg hadde en hel samling i skapet, fikk ikke nok! Mulig det er derfor jeg ikke bruker det så mye lenger, men jeg trives fortsatt veldig godt i det og skjorte. Kanskje det var derfor jeg ville bli advokat en gang i tiden... Never underestimate the power of fashion!

Cheeka gel polishI går fikk jeg gel-lakkene fra Hong Kong i posten. Kostet bare 20-30 kroner per lakk på eBay, noe som er fantastisk billig. Testet den ene i sølv i dag og den var veldig bra. Virker faktisk mye bedre enn Sensationail som de selger på Vita til 99,- stk, og de er mye større også. Jeg kjøpte lakkene her. Ebay er også et bra sted å kjøpe tilbehør, jeg kjøpte gel cleanser for 40 kroner ellerno.

Jeg kjøpte fem lakker; sort, gull, sølv, glittergrønn og turkis/lyseblå. 

Getting fit // food mania

I dag var jeg på spinning med Camilla og Isabella, og det var som vanlig helt herlig, iallefall etterpå. Det er som om du kjenner at du lever når du trener, at du ikke bare ligger der som en sekk med poteter. Når en kommer opp i min alder (ha, ha) så er det faktisk plent nødvendig å trene hvis en har lyst å ha en "fit" kropp. Jeg har ganske gode gener, får veldig fort muskler og sånn, men likevel er jeg redd at ting skal begynne å henge hvis jeg ikke får ræva i gir snart. Og ræva mi er relativt stor så jeg ser helst at den ikke henger.

Jeg har jo aldri vært glad i å trene og trodde liksom aldri det kom til å bli nødvendig for å ha en fin kropp (?), men let's face it, det er det. Jeg har ikke samvittighet til å sitte hjemme å la kroppen visne vekk lenger. Heldigvis bryr jeg meg såpass om utseendet, ellers hadde jeg lett visnet vekk i sofaen foran TVen med helfabrikata i kjeften. På den måten kan det faktisk være sunt å være opptatt av det ytre. 

Etter trening var jeg übersulten, så da passet det bra at kjæresten min tok meg med på en restaurant hvor smaksløkene ble rimelig tilfredsstilt. Nam, nam!

NEW IN: Make upIsaDora Twist-Up Gloss Stick: Denne likte jeg kjempegodt! Digger applikatoren, tar kjempekort tid å påføre og resultatet blir veldig jevnt og fint. Gir mye fukt og varer en god stund. Finnes i forskjellige farger, noen mer heldekkende og noen mer gjennomsiktige. Jeg har min i 03 Sugar Crush. Koster 99,- på Vita.

The Body Shop Baked-to-last bronzer (01): Ååå, som jeg har savnet denne saken... Føler meg penere allerede! Egentlig burde jeg alltid ha denne i sminkeveska for den gir så utrolig flott brunfarge og sommerglød til ansiktet, absolutt en must have. Pluss for å være bakt såpass kompakt at det aldri har knust! Koster 259,-.

Gosh white kohl eyeliner: Jeg eide ikke en brukelig hvit eyeliner, så det var min unnskyldning for å kjøpe en. Jeg har liksom aldri brukt hvit eyeliner, men det gjør faktisk en forskjell og får øynene til å se mye større og våknere ut, så jeg kommer til å legge dette inn i sminkerutinen nå. Koster 79,- på Vita.