hits

juli 2014

BF/GF time

I kveld var Anders og jeg ute og spiste på en relativt ny restaurant/bar i Oslo, som heter Chicago. Det er viktig å pleie kjærleiken, og vi er begge veldig glad i mat!

Sjekk den skjønnasen, a'

"Have your cake and eat it... There's no other reason to have cake." - Derren Brown

Nå skal vi plante oss i sofaen, spise mer kake og se siste episode av Keeping Up With the Kardashians, woho. Jeg har akkurat kommet ajour og er nå på niende sesong. Reality slave - check!

Hvis noen av dere som er tomme for realityprogrammer og desperat etter noe nytt å se, så kan jeg anbefale: Dance Moms, Bachelor Pad, Real Housewives of Melbourne (og alle de andre byene selvfølgelig), Millionaire Matchmaker, Kardashians, Beauty & the Geek (Australia og USA), Mob Wives NY, Hell's Kitchen, Ex on the Beach, Breaking the Faith, Intervention, The Simple Life, Jersey Shore, The Hills, Project Runway, The Voice USA og Celebrity Apprentice er det jeg kommer på i farten :)

Har dere noen andre serier som er verdt å se? Kom gjerne med tips! ♥

 

New white blazer

Blazer SheInside (ad link) // bag Jessica Buurman (ad link) // shorts Brandi Melville // sunglasses TheCobraShop // sandals Mohi // belt Cheap Monday

Jeg er veldig fan av hvite blazere, de passer så godt til lyse sommerdager og oppå cocktailkjolen til fest. Jeg fikk akkurat denne fra SheInside i posten, og jeg liker at den har oppbrettede ermer og er uten knapper, på den måten blir den mer casual og boyfriend-aktig. Jeg har størrelse S i jakken, for de som måtte lure :)

I love white blazers, they fit so well with bright summerdays and on top of your cocktail dress for parties. I just got this blazer from SheInside, and I like that it is button-free and has rolled up sleeves, that way it seems more casual and boyfriend like. I have this in a size S, for those who might wonder :) 

Shop the post

Pom pom sweat skirt


Elsker dette søte skjørtet fra House of Holland ♥ Og det er så sykt komfortabelt å ha på. Noen av dere var nysgjerrige på innkjøpene fra bakgårdssalget til Ulrikke i går; jeg kjøpte altså blant annet dette skjørtet og toppen jeg har på meg. Angrer nesten på at jeg ikke kjøpte enda mer da jeg var der, så mye fint og så billig som det var! Men jeg fikk med meg over ti ting, og klarte egentlig ikke å bære mer :p 

Nå skal jeg på en Shape-trening, vi snakkes !

Shop the post

- Second hand Sunday -

I dag dro Kaja og jeg på bakgårdssalget til Ulrikke Lund for å se om vi fant noen skatter. Vi bor jo rett borti gata, så vi var faktisk de første som kom! Haha. Jeg lurte på om vi hadde gått feil, for vi var ikke tidlig ute. Flaks for oss at det var sommerferie, ellers ville det sikkert vært like mye kaos som i Bergen sist gang. Det var digg å komme inn som en av de første seks, og plukke ut det vi ville ha i fred og ro. Vi er jo samme størrelse og har noenlunde lik smak, så jeg fant mye fint.


Shop todays look...

Dinner @ Homan

I går kveld spiste Kaja og jeg på Homan i Bogstadveien. Det var så koselig ♥ Vi bestilte noe som heter flatbread, og det smakte ikke flattbrød, det kan jeg bare si. Supergodt, mmm...! Etterpå dro vi hjem til meg og tok noen vinglass.

Vi hadde egentlig planer om å dra på stranden, men vi er begge ganske bekymret etter terrortruslene som har kommet i det siste, så vi vil helst unngå store folkemengder. Ikke mer T-bane på meg på en stund! Verden er jo helt på trynet, tenk på alt som skjer for tiden. Synd at folk skal være så fæle mot hverandre. 

Hva tenker dere om truslene?

Lux hair care

Jeg har brukt Miriam Quevedo hårprodukter en stund nå, og har blitt ganske imponert, derfor tenkte jeg å skrive litt om dem. Det er et ganske lux merke som nylig har kommet til Norge. Det er altså ikke så mange salonger som har fått det inn enda, men mesteparten av produktene kan kjøpes på Makestyle.no, så jeg kommer til å linke der til.

Det finnes forskjellige serier, noen med diamantstøv og noen med gullstøv, avhengig av hvilken hårtype du har. Det som er kult er at det faktisk er ekte diamantstøv oppi produktene, som ikke bare er der for at det skal se fint ut. Diamantstøvet er faktisk med på å styrke hårfibrene, så produktene skal bidra til et sterkt hår. Jeg har veldig behandlet blondt hår, derfor bruker jeg Platinum & Diamonds serien.

The Volume Luxurious Shampoo gjør håret veldig luftig, samtidig som den styrker håstråene og gir fuktighet. Balsamen, Luxurious Mask, kan enten brukes som vanlig balsam, eller som en maske hvis du lar den sitte i lenger. Den er veldig pleiende, og gjør håret kjempeglatt!

The Platinum Oil er en arganolje som gir shimmer av sølv, og er kanskje min favoritt av alle produktene. Jeg bruker den nesten hele tiden, ofte flere ganger i løpet av dagen for å gjøre håret friskt og glansfullt. Det gjør håret skinnende uten å gjøre det fett, i tillegg pleier det håret og beskytter mot varme. Et fantastisk alt-i-ett produkt! De har den også i gull med gullstøv her, for de som vil ha et varmere skjær i håret.

Jeg bruker også lillasjampoen fra Caviar-serien inniblant, når jeg har lyst å få bort gulskjær i håret. Jeg liker denne godt fordi den ikke gjør håret så trått som andre lillasjampoer ofte gjør, og gir akkurat passe farge. 

Luxurious Drops er en finishing spray som kan brukes både på huden og i håret. Den gir fuktighet samtidig som den gir en fin shimmereffekt. Fint å ha på bare ben, eller etter at en har stylet håret ferdig.

Til slutt må jeg bare skryte av "vitaminpakken" fra Miriam Quevedo. Det er en intensiv hårkur som gir næring til både håret og hodebunnen. Jeg påfører en ampull i hodebunnen før jeg legger meg, og lar den sitte sånn til neste dag. Ampullene inneholder 20 aktive ingredienser, inkludert kaviar, og er med på å gjenopprette glansen i håret. Hvis du føler at håret ditt virkelig trenger næring, så kan jeg absolutt anbefale vitamin ampullene.

 

Har dere erfaringer med dette merket?

Innlegget inneholder reklamelenker 

#TBT - Lakers

A little throwback from last summer, when jerseys were super hot ♥

Shop the post 

Baby blue


Dress SheInside (adlink) // sandals asos (adlink) // sunglasses here (adlink) // bag Zara

Jeg har ikke vært så flink å oppdatert i det siste, ettersom det virker som mange er ute og nyter godværet istedetfor å sitte inne å lese blogg. Det er jo så varmt om dagene at jeg holder på å krepere. Vanskelig å sove er det også når det er så varmt. I dag skal jeg til Moss med kjæresten og bade litt, besøke svigers og grille. Det blir kos. Helt ærlig hadde det ikke gjort meg noe om denne varmen gikk bort imorra, men man får utnytte den mens den er her :) Håper dere har en fin sommer ♥

Shop the post:

Tulle dream

Skirt Chicwish (adlink) // shoes TopShop // top Lookbookstore.com // bag River Island

This new skirt from Chicwish.com is truly a dream, I love the fluffiness and the cuteness it exudes. I kind of get a Carrie from Sex and the City vibe from it. A little too much for everyday, but awesome for a party, premiere or a special event. I must say, Chicwish.com has never disappointed when it comes to quality, style and quick delivery. If you have never shopped there before, you get 30% off your first order ♥

Shop the post: 

Ad links

Blacks
Shoes Jessica Buurman (adlink) // blazer Zara // trousers Mary Kate & Ashley for Bik Bok // tee H&M // bag Zalando (adlink)

Her om dagen testet jeg ut de nye loafersene fra Jessica Buurman, og jeg tror de kommer til å bli flittig brukt i høst. Jeg er allerede innstilt på høstmote, så jeg har allerede begynt med innkjøp av luer og diverse. Siden det ble så fint vær allerede i mai dette året, så føler jeg sommeren har vart kjempelenge, og jeg er litt lei egentlig. Forandring fryder - let it rain...

Shop the post:

New Jessica Buurman's

Platform Loafer Pumps here (adlink)

Etter at jeg fikk skorepertoiret for sommeren utvidet, skjønte jeg hvor viktig det var for garderoben. Derfor har jeg allerede begynt å utvide utvalget til høsten, slik at jeg har noe av fottøyet klart til de gråe dagene kommer. Siden jeg var så forelsket i de hvite loafer pumps'a i sommer, så tenkte jeg at jeg like godt kunne kjøpe like i sort til høsten. Men denne gangen kjøpte jeg en litt mer robust type i ekte skinn fra Jessica Buurman. Sist gang kjøpte jeg i syntetisk stoff fra Chicwish.com, og de funket bra de også, men ettersom de var i hvitt ble de fort skitne og ripete. Jeg kjøpte forresten Jessica Buurman skoene i 35, noe som pleier å passe meg akkurat, men det var litt plass til overs så jeg vil si de er bittelitt store i størrelsen, men henger likevel godt på foten. Du får forresten 10% rabatt på første kjøpet hos JessicaBuurman.com. Bare registrer deg og sjekk e-posten for kode etterpå.

After I got my shoe repertoire pretty extended for the summer, I understood just how important it is for the wardrobe. Therefore I have already started to extend the varieties for this fall, so I have the goods ready for the grey days coming ahead. I fell in love with the white loafer pumps this summer, so I figured I could just get similar ones in black for fall/winter. Only this time I got a pair that is more robust in real leather from Jessica Buurman. I bought them in a size 35, and they were a tiny bit too spacey, so I would say they are a tad big in the size. Either way they fit me and they hug well on the foot. Btw, you get 10% off your first purchase at JessicaBuurman.com. Just sign up and check your email for the code afterwards.

Shop the shoes:

On the dot«Summer party outfit»

Love these new dotted shorts that I bought in Sweden the other day. I'm seldom a fan of dots, or find items that I like with that print, but I guess I was lucky this time. I wore this outfit to a summer party on friday. I'm also wearing shoes from Guess, a bag from Michael Kors, a sweater from Zara and sunglasses from ZeroUV.

Shop the look:

OUTFIT // Pink rufflesTop SheInside (adlink) // bag Michael Kors (adlink) // shorts Lefties // sunglasses Chicwish (adlink) // Shoes Roots 

Jeg har fortsatt noen antrekk igjen fra Spania som jeg ikke har fått lagt ut enda, og dette er en av dem. Elsker denne shortsen, fant den på en Bik Bok-typ butikk i Spania.

I kveld skal jeg på sommerfest til ei venninne som jeg bodde med i kollektiv på Frogner for noen år siden. Kjempelenge siden jeg har sett henne, så det skal bli kos! 

Ha en fin fredagskveld, dere ;*

White sandalsDet er så gøy å komme hjem fra Spania og mikse og matche det gamle og det nye jeg har kjøpt. Jeg pakket helt elendig da jeg dro til Spania, det fant jeg ut når jeg var kommet frem. Cirka 30 underdeler og nesten ingen overdeler, så det var godt å komme hjem til litt mer utvalg. Og så er jeg så glad for alle skoinnkjøpene mine som Anders holdt på å gå bananas over. Heldigvis gikk det fint og vi slapp å betale overvekt på Ryanair. Flaks!

Men vi ble faktisk stoppet i tollen på flyplassen i Rygge, og for en grunn jeg aldri har blitt stoppet for før. De trodde tydeligvis vi hadde shoppet så mye at de trodde de skulle ta oss på det. Jeg visste ikke at det kun var lov å ta med varer for 6000,- per pers uten å tolle det, så når han spurte meg om jeg hadde shoppet mye, så sa jeg: "Jaa, shoppet kjempemasse!" Jeg hadde jo ikke noe fra taxfreen med så jeg skulle poengtere at all bagasjen var bare shopping :p Så han slengte oss igjennom X-rayen og åpnet den ene kofferten min som bestod av kun sko. Men det var jo ikke akkurat superdyre ting jeg hadde kjøpt, så det gikk fint. Heldigvis! Uansett, veldig ubehagelig, så husk på det når dere er ute å flyr folkens :)

It was so nice to come home from Spain and mix and match the old and the new clothing. I totally missed on the packing part when I was travelling to Spain - I packed like 30 bottoms and zero tops. I'm so happy for the shoe bargains I got while I was there, though. Fortunately we got all of the bags through without having to pay overweight. But when we got to the airport in Norway we actually got stopped in customs because they thought we had shopped too much. Wtf. Fortunately that also went well after checking our bags for "goods".

Shop the look:

Printed tunic


Watch Daniel Wellington (adlink) // sunglasses ChicWish.com (adlink) // bracelet Halcyon Days // vtunic and shoes Zara // bag Suite Blanco

Veldig merkelig å komme hjem fra Spania og tilbake til Oslo. Ferien gikk så fort. Men samtidig så var det godt å komme hjem å få ting på stell igjen - produktiviteten lenge leve. I tillegg har bestekompisen min akkurat flyttet til Oslo, noe som er kjempestas! :D Nå skal det jo bli nydelig vær her fremover også, så da er det bare å utnytte det :)

Very weird to be back in Oslo, the holiday went by so quickly. Anyways, it was nice to get home and get things in order again. Also, my best bud has just moved to Oslo, which I'm super excited about! :D

Shop the post / kjøp looken: