hits

august 2013

Print on print

Skirt Bershka // bag MBMJ // sweater carpediiem.no // sandals egoandgreed (adlink)

 

Print on print-trenden er virkelig noe jeg kommer til å omfavne denne høsten. Elsker mønster, og går gjerne i det fra topp til tå. Så forresten en sinnsykt kul, gul/svart mønstret two-piece fra Bik Bok i dag da jeg var i byen, me wants! En ting som er litt irriterende, akkurat nå er vi midt i mellom et værskifte føler jeg, sånn at en kan både gå med åpne og lukkede sko, strømpebukse eller bare ben, men ingen av delene stemmer helt med været;p Noen andre som tenker sånn?=p

No more pale face

Jeg har gått rundt som en bleiking i ansiktet ganske lenge nå, fordi jeg ikke har samvittighet til å sole meg der, og ikke har funnet riktig selvbruning for ansiktet. Som hudpleier er jeg veldig kresen på hva jeg tar på huden min, spesielt i ansiktet, og de fleste selvbruningskremer er ikke akkurat egnet for det området selv om de ofte påstår det. En kan få tørr hud, utbrudd og sorte prikker som følge av at porene blir blokkerte, hvis en bruker feil produkt. Heldigvis fant jeg et supert produkt i Warszawa, St. Tropez Bronzing Lotion Face, som gir en kraftig nok brunfarge uten å blokkere porene*. Den lette lotionen absorberes raskt, og inneholder Aromaguard som eliminerer opptil 70% av den typiske selvbrunings-lukten, noe som er et ekstra pluss. Den er fri for:

  • Sulfater
  • Parabener
  • Ftalater


Den er ganske ny enda, så jeg vet ikke om den selges i Norge enda, men det kan være de har den på Vita feks. Du får den uansett billigere på nettet. Amazon.com her og ebay.com her

*Selv om St. Tropez Bronzing Lotion Face sies å være non-poreblocking så tar jeg alltid det med en klype salt når det gjelder selvbruning, for jeg mener det blokkerer porene til en viss grad uansett. Men jeg synes denne er den beste til nå, og en trenger ikke å bruke den hver dag, slik at huden får puste og får på seg en ekstra god fuktighetskrem innimellom. Et godt alternativ til soling!

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O-sminkefjerneren er blitt et youtube-fenomen, "alle" skryter av den, og mange make up artister har denne som sin favoritt. Jeg fant den tilfeldigvis på apoteket i Polen, og da måtte jeg jo kjøpe den! Jeg har brukt den i noen dager nå, og jeg er faktisk veldig imponert. Den tar bort øyesminke veldig effektivt, til og med vannfast, til tross for at sminkefjerneren er übermild mot huden. Så den passer godt for sensitive hudtyper. Jeg synes den er helt perfekt for vippeextensions også, fordi en må vær veldig skånsom når en fjerner øyesminken. På grunn av Sensibio er uten olje, er den også fin å bruke mens du sminker deg hvis du gjør en feil.

Jeg har også renset selve huden med den, noe som er praktisk når en er på ferie eller bare er veldig trøtt og ikke har lyst å trykke trynet ned i vasken. Micellene i formulaen gjør at den effektivt mikroemulgerer urenheter samtidig som den bevarer pH-verdien i huden. Altså, den renser huden uten å måtte skumme eller bruke vann. Du fukter bare en bomull med Sensibioen og drar den over ansiktet til bomullen er ren. På øynene kan du holde bomullen inntil litt før du skånsomt fjerner sminken.

 

Foreløpig selges Bioderma Sensibio H2O ikke i Norge, men du kan kjøpe den på ebay her. Den finnes blant annet i 250ml og 500ml. Pris ca. 150-200,-

Rock like this // blog news

Sweater Forever21 // miniskirt Vero Moda // shoes Y.R.U. // sunglasses zerouv.com // bag MBMJ

Heihei! Nå kan jeg endelig fortelle hva jeg hadde tenkt å fortelle sist uke. Jeg har begynt å blogge for side2.no i Catwalk-seksjonen. Jeg har ansvar for mye av skjønnhetsdelen, og vil komme med blant annet videoer og artikler om skjønnhet etterhvert. Det blir snart byttet design på bloggen slik at jeg får likt de andre som blogger for side2, men bloggadressen vil bli den samme :) Dette blir spennende!

 

Du kan se de siste innleggene fra alle side2-bloggerne her.

GOSH Glitter NailsJeg kjøpte dette neglelakksglitteret fra Gosh her om dagen, og tenkte å demonstrere det på bloggen.

1. Påfør et lag med hvilken som helst neglelakk. Jeg brukte gjennomsiktig basecoat. Dypp fingeren oppi glitteret, og sørg for at hele neglen blir dekket av glitter.

2. Børst av overflødig glitter med en sminkebørste for eksempel.

Etterpå er det en del glitter på hendene som er best å fjerne, så skyll hendene i kaldt vann. 

Sånn så det ut etterpå. Det var veldig heldekkende, noe jeg var usikker på om det kom til å bli. Det var en ganske intens look i lyset, det glinset som bare det. Ikke helt min stil til hverdags, men kult til eventer og fester! 

Glitteret finnes i mange forskjellige farger, og kostet 59,-. Fåes kjøpt på de fleste steder som selger Gosh, for eksempel på Vita.

Polhem + Zalando

I dag var det Polhem PR og Zalandos pressevisning for nyhetene denne sesongen/julen 2013. Her var det masse mote-, skjønnhet- og interiørsnacks! Kaja var med, og vi koste oss med musserende mens vi minglet rundt. Vi fikk også et par goodiebags med nyheter fra blant annet The Body Shop. Jeg kjenner jeg er excited over høsten og nye trender innen både skjønnhet og mote. Gleder meg til masse nytt!

NEW IN // Carpe diemRodebjer knit hereBlue driver jacket here

 

Klikket hjem disse kule designerplaggene fra carpeediem.no her om dagen. Carpe diem er en nylig oppstartet nettbutikk i Norge som selger både mer og mindre kjente designermerker, alt fra Anine Bing og Surface to Air, til Alexander Wang. Jeg kjøper sjelden veldig dyre klær, men de få plaggene jeg har kjøpt som er dyre og har kult design har virkelig vært i garderoben min i en evighet, og det for en god grunn. Som oftest er det bedre kvalitet enn på billige ting, og siden en investerer en del kroner i det så setter en automatisk mer pris på det. Jeg eeelsker genseren fra Rodebjer, ny favoritt i skapet:D Den er på tilbud nå, istedetfor 1490,- koster den 998,-, og den er i bomullsstrikk så den er überdigg å ha på!

 

/sponset innlegg

OUTFIT: Rutete
Shirt Tally Weijl // bag Mbmj // sunglasses thecobrasnake.com // miniskirt Bik Bok // shoes solestruck.com

Nå er jeg hjemme igjen fra Polen. Det har vært en veldig hyggelig tur, men det var også godt å komme hjem igjen. Tilbake til blogglivet som ikke har vært så oppdatert i det siste. I dag skal jeg på to pressevisninger for å se nyheter for julen 2013, det blir gøy. Ellers lovte jeg jo å komme med noen nyheter i forhold til bloggen min i slutten av sist uke, men det er litt forsinkelser så jeg må vente litt med det. Blæ, jeg skal slutte å skrive ting jeg skal på forhånd på bloggen:p Bildene fra antrekket er tatt i Warszawa, btw. 

OUTFIT FRA WARSZAWASweater romwe.com // shoes solestruck.com // beanie asos.com

Dette er da antrekket fra i går da vi var ute og shoppet i Warszava. Vi var på et kjøpesenter som heter Zlote Tarasy i går, det var kjempestort og hadde all slags butikker; Topshop, Zara, MAC, Victoria's Secret, Sephora og mange fler. I dag skal vi på et enda større et, Polens største faktisk, det heter Arkadia. Gleder meg! Det er litt billigere med klær her enn i Norge, iallefall de polske kjedene og Zara er billigere.

Jeg liker Warszava veldig godt, bortsett fra at folk stirrer og glor så utrolig mye her, at det er ukomfortabelt. Jeg kan stå èn meter fra en person og han/hun står og glor opp og ned på meg lenge, uten å se noe problem med det liksom. Creepy.

Arriving in Warszawa

I går ankom vi til Polen i 20-tiden, det tok heldigvis bare en og en halv time å fly. Vi bor på Radisson blu, midt i sentrum av Warszava. Veldig fint her.

Vi måtte jo ut å spise, har hørt historier om prisene her nede. Det var insane billig, alt av hovedretter på menyen kostet 40 kroner, og det var en ganske fin restaurant. This is gonna be fun!

Jeg fikk sjekket noen priser på sminke, hud og hårpleieprodukter osv når jeg vindusshoppet på kvelden, og det var BILLIG! Jeg kommer til å gå amok her nede. Ansiktsbehandlinger og massasjer er også kjempebillig, så det er på to-do-listen. Nå skal vi spise frokost på hotellet, så skal vi ut på shopping. Sees, søtiser:)

The woman in black travels with your soul in her pocketBeklager litt ymse blogging i det siste, jeg har hatt så mye å gjøre så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å legge ut så mange innlegg. I slutten av uken blir det bedre! Da skal jeg også til Warszava, noe jeg gleder meg masse til! Nå må jeg bare fortsette med arbeidet som har tatt opp så mye tid i det siste, dere får vite hva det er i slutten av uken:)

MINE NØKKELPLAGG

En leser spurte meg om jeg kunne lage et innlegg om mine basisplagg/nøkkelplagg, altså det som definerer min stil, og det kunne jeg jo selvfølgelig :) Here goes:

1. Blazere
2. Sort strømpebukse

3. Hvite skjorter4. Miniskjørt5. Maxiskjørt

 

6. Maxikjoler

7. Sorte skinnjakker

8. Flatforms


10. Fuskepels11. Shortser

Dette er da mine topp 11 nøkkelplagg. Av og til tenker jeg at jeg går for mye med en ting, men det er jo det som utgjør personlig stil - at en går med de plaggene en liker aller best selv. Derfor er det viktig å være bevisst på hva dine nøkkelplagg er, slik at du blir mer klar over hvilken stil som er deg. Håper dere likte innlegget!

DAGENS OUTFIT

Dere husker kanskje at jeg skrev at jeg var på et viktig møte i forhold til bloggen for litt siden. I dag tidlig var jeg på et nytt møte, noe som forresten var en god unnskyldning for å bruke den nye MK&A-dressen min;p Jeg skal gi dere et lite tips; KJØP BLAZEREN! Den er helt fantastisk. Skinny ermer på dressjakker får armene til å se skikkelig tynne ut, og det er faktisk litt vanskelig å finne, i tillegg er den i et digg stretchy stoff og har en fin lengde.

SUIT MARY KATE & ASHLEY FOR BIK BOK // BAG AND WATCH MICHAEL KORS // SANDALS EGO AND GREED

I slutten av neste uke kan jeg fortelle dere hva møtet gikk ut på, siden det da vil være offentlig. Gleder meg til å fortelle dere! August er kommet nesten halvveis allerede, og høsten står for tur, noe jeg egentlig er ganske klar for. Ny jobb, nye mote- og skjønnhetstrender, ikke minst skal fuskepelsene på igjen! Jeg liker forandring, og juli/august har vært litt kjedelig for å være helt ærlig. Jeg har bare ventet på å begynne i ny jobb og komme tilbake til rutiner, i tillegg synes jeg det er forfriskende med forandringer på værfronten. 


Er dere klar for høsten? 

Again with the dry shampoo...Jeg er avhengig av tørrsjampo og er stadig på jakt etter nye og bedre produkter. Ettersom jeg har extensions er det ikke så lurt å vaske håret hver dag, i tillegg er det ikke bra for hodebunnen eller håret generelt. NÅ har jeg prøvd nok en tørrsjampo, Fudge Dry Shampoo, som nylig begynte å selges på blant annet H&M. Den var veldig god! Bedre enn mange jeg har skrevet om før. Den er litt annerledes i "pumpa", den må holdes inne ganske kraftig for at det skal komme noe ut, men det funker absolutt. Den virker veldig drøy, og gir omtrent ingen følelse av at håret blir ekkelt eller får en dårlig tekstur. Tar effektivt bort fett uten å etterlate seg masse pulver, og en trenger ikke å bruke mye av den. Husker ikke helt prisen, men den ligger på lik pris som de fleste andre tørrsjampoer tror jeg.Jeg fikk et tips av en leser om å prøve got2be Rockin' it dry shampoo, og den var faktisk veldig god, blant de beste jeg har prøvd. Så takk for tipset;) Vil likevel si at Fudge sin er bedre, ettersom got2be sin etterlater litt mer pulver i håret, i tillegg ble den brukt opp veldig fort til tross for at den var ganske stor. Tørrsjampo er ganske kostbart fordi en bruker det så ofte, så da er det greit å kjøpe en som har ok pris og som varer lengst mulig. Kjøpte got2be Rockin' it dry shampoo på H&M.

 

Hvilken tørrsjampo bruker du?

Leather and crochet
LEATHER JACKET MARY KATE & ASHLEY FOR BIK BOK // SHORTS SHEINSIDE.COM // SHOES JEFFREY CAMPBELL // BAG MBMJ // SUNGLASSES THECOBRASNAKE.COM

 

Jeg simpelthen elsker den nye skinnjakken fra MKAs kolleksjon. It's purrrrfect! Kommer til å ha denne i lang, lang tid. Kjøpte et par plagg til fra kolleksjonen i dag, shame on me... Det er bare så fantastisk når jenter som er like lave som meg lager så kule kolleksjoner. Jeg fant til og med en dressbukse som passet meg! Når jeg tenker meg om så er omtrent alle stilikonene jeg liker på min høyde, bare se på Nicole Richie, for eksempel. En trenger ikke være 1,82 for å være chic, og det viser hun godt!

Marilyn Manson for Saint Laurent

Sjokkrockeren og mitt tidligere idol, Marilyn Manson (Brian Hugh Warner) har blitt det nye ansiktet utad for Saint Laurents nye kampanje for herreklær. K-U-L-T! Til tross for at dette er sjokkerende på mange plan, så passer hans rocka stil den nye Saint Laurent-kolleksjonen. Han er iført en røff skinnjakke på shooten, som representerer mye av kolleksjonen. Dere la kanskje merke til at Courtney Love også er på bildet til høyre? Ser ut som Saint Laurent klarer seg just fine uten Yves :p

LANSERING: MARY-KATE & ASHLEY FOR BIKBOK

Så gøy å se Olsentvillingene i levende live! Tenkte ikke så mye over det før i dag, men det er lett å bli starstruck av å se så kjente personer i virkeligheten. Samtidig skjønner en jo at de er bare vanlige mennesker. Så ikke ut som jeg var den eneste som var starstruck, though:

Etter litt fascinasjon måtte jeg jo ta en titt på kolleksjonen også, det var jo litt av poenget! Her var det mange typiske MK og Ashley-godbiter.

Sneik meg til en liten sit down i stolene deres, høhøFikk utrolig nok med meg dette fantastiske stykket skinn, som var enda finere i virkeligheten. Det er kun produsert 200 stk (som er nummerert) for hele skandinavia, og det var kun 6 stk i flaggskipbutikken i Karl Johan, så er rimelig fornøyd med å eie en selv. Den type jakke som oser fab når du har den på, umulig å ikke føle seg vel i. 

Typisk Olsentvillingene, flanellskjorte i ruter! Har lenge hatt lyst på en sånn, og nå fikk jeg jo kjøpt en fra "kilden" selv.

Fikk kjøpt mine tre favorittpieces fra kolleksjonen, inkludert denne flotte glidelåskjolen. Perfekt både til fest og hverdag. Alt i alt fikk jeg det jeg ville ut av dagen, se tvillingene og kjøpe mine favorittplagg! Det er i alt tre kolleksjoner fra MKA,  så det er enda mer å glede seg til! Den neste blir mer pyntet siden den kommer ut rundt juletider og den neste etter der igjen blir inspirert av en maritim stil siden den kommer ut nærmere sommeren. Can't wait :)

7 for all mankindTOP H&M // SHOES NELLY.COM // BAG MBMJ // JEANS 7 FOR ALL MANKIND

 

Er ikke så ofte jeg går med jeans, men dette må være mitt favorittpar. Kjøpte dem i Santa Monica i 2012 etter inspirasjon fra Lauren Conrads Style-bok, ettersom det er hennes favorittjeans også. Stretchy og slim! Husk at bukser ikke bør inneholde mer enn 2% spandex (stretch), da holder de som regel ikke formen særlig lenge.

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT

Denne ukens skjønnhetsprodukt er All-in-one BB Cream fra The Body Shop. Denne har kommet best ut i mange tester, og i dag fikk jeg muligheten til å dømme den selv. Tuben er ganske liten, 25 ml, så jeg prøvde å ikke bruke for mye. Da jeg begynte å smøre den ut merket jeg fort at det lille jeg hadde tatt ut var for mye, og jeg hadde halvparten til overs. Da skjønte jeg at prisen ikke var så verst likevel for så få milliliter - den er altså drøy i bruk. Jeg hadde litt fuktighetskrem under som jeg lot huden absorbere før jeg påførte BB creamen, likevel merket jeg at denne ga mye mer fuktighet enn alle BB creamene jeg har prøvd.

Den kommer ut nesten helt hvit med noen mikrokorn i, og når du smører den ut tilpasses den til hudtonen din.

Fargene går ikke så mye på hvor brun du er, siden de tilpasser seg fargen på huden ganske mye. Det er likevel viktig at du velger rett tone til huden din, så det kan være lurt å dra innom The Body Shop og få dem til å hjelpe deg der. Det finnes tre forskjellige, og jeg bruker 01.

Her har jeg på meg BB Creamen, en shimmerbronzer fra The Body Shop og glodust highlighter. BB Creamen gir lett til medium dekning, så den fungerer fint for å gi deg en fin sommerglød, eller om du vil se litt mer naturlig ut. Du kan også ha et pudder oppå om du vil ha en mer matt og dekkende look, for eksempel et mineralpudder.

Pris: 215,- for 25 ml

Fås kjøpt på: The Body Shopy

 

Har du prøvd denne? Er du fornøyd?