hits

august 2014

Beige & White

Jeg kjøpte denne kåpen fra Nelly / Notion 1.3 (adlink) for omtrent en måned siden, og jeg er glad jeg gjorde det. Den er enda kulere i virkeligheten! Stoffet er så mykt og deilig, og fargen er perfekt. Jeg fikk den faktisk på salg til halv pris, og nå er det 60% rabatt på den, så hvis du vil ha den så er det nok siste sjanse :)

I bought this beige coat from Nelly.com / Notion 1.3 (adlink) about a month ago, and I'm so happy I did. It's even more awesome in real life! The fabric is so cozy and beautiful, and the color is perfect. I actually got in on sale for 50% off, and now it's 60% off, so if you want it, this is probably your last chance!

Get the look:

Veet Easy Wax // Dommen

 Sponset innlegg i samarbeid med Veet

For noen uker siden fikk jeg og noen heldige lesere prøve Veets nye Easy Wax. Det er en roll on-voks, og den er beregnet for å gjøre voksingen enklere og raskere å utføre. Nå har jeg fått inn dommen fra bloggleserne i testpanelet, i tillegg skal jeg skrive om mine erfaringer med produktet.

 

Jeg synes først og fremst at Easy Wax er det er det enkleste og minst grisete vokseproduktet fra Veet. Du setter bare beholderen med voks inn i apparatet og plugger apparatet i veggen. Deretter venter du ca 20 minutter til voksen er perfekt temperatur. Jeg synes det er ganske digg at det går av seg selv, da gjør jeg bare noe annet i mellomtiden. Etter 20 minutter er voksen klar til å rulles på huden. Jeg brenner meg ikke i det hele tatt siden voksen holder en jevn temperatur, og prosessen er veldig behagelig. Etter å ha rullet voksen nedover leggen, legger jeg på en strips og river av mot hårene. Jeg har vokset meg en del ganger før, så smerten er ikke noe jeg tenker på lenger.

Jeg vokset alt fra legger til brasiliansk på mange kunder da jeg jobbet som hudpleier, men brukte da vanlig voks som en koker opp. Uansett så har jeg noen standarder som voksen skal leve opp til, og for å være en roll on voks, så synes jeg Easy Wax er ganske god. Omtrent like gode som roll on-voksapparater i salonger. Easy Wax er veldig praktisk til legger og under armer synes jeg, fordi det går så fort. Resultatet varer også ganske lenge, spesielt under armer. For armhulene og bikinilinjen finnes det en Wax-refill med mindre roll on-hode som en kan kjøpe vedsiden av for å gjøre det enda enklere å komme til de små områdene. Jeg synes det er kult at en kan kjøpe et bra roll-on apparat til en rimelig pris og ha det hjemme slik at en enkelt kan vokse seg når som helst!

La oss se på hva de andre i testpanelet mente:

"Jeg testet Veet Easy Wax på lår, legger og under armene, og er ikke annet enn positivt overrasket. Har forsøkt meg med voks hjemme før, noe som alltid har endt opp med masse søl, ujevn påføring og noen mindre brannskader. Veet holder virkelig det de lover, og man unngår alt dette. Den var utrolig enkel å bruke, og resultatet ble glatt og hårfri hud - en mindre ting å bekymre seg for når man skal på med sommerkjolen i sommer! Ble også veldig positivt overrasket over hvor smertefri og hvor lite tidkrevende prosessen var. Det lille av voks som ble igjen på huden etter fjerning av stripsen var enkelt å fjerne med våtserviettene som fulgte med, noe som er et stort pluss. Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke Veet easy wax roll on, da det er det beste hårfjerningsproduktet jeg har prøvd så langt! Nå nyter jeg sommeren med fin, glatt og helt hårfri hud!

Tusen takk for at jeg fikk muligheten til å være en del av testpanelet, og for at dere har gitt meg en ny hårfjerningsfavoritt!"

"Då har jag fått testat ut kitet jag fick i posten! För mig var det första gången jag prövade att vaxa benen så jag var väldigt glad när jag var en av de som blivit utvald, men jag inte var beredd på var att det gjorde så ont... Antar att det blir bättre efter att man gjort det några gånger. Själva vaxningsprocessen var väldigt enkel. Det var bara att sätta i vaxet, stoppa in sladden i eluttag och så var den varm efter ca 30 minuter. Jag hade skrubbat huden dagen innan för bästa resultat och även rengjort huden från krämer och oljor så att vaxet skulle fästa. Vaxet var också väldigt enkel att påf,öra. Det var bara att stryka på och sen pressa vaxremsan uppe på. Eftersom det var min första gång så fick jag ta hjälp med att rycka av det, annars hade jag aldrig vågat. Huden blev ganska så rödprickig efteråt men det tror jag man får räkna med när man vaxar. Det gick bort dagen efter och nu är mina ben silkesmjuka och fina! Detta kitet är värt pengarna och jag vill absolut anbefalla det vidare till andra.

På grund av att det var så enkelt att värma upp och påföra så ger jag den 5/5, högsta betyg!"

"Jeg pleier alltid å vokse beina og har brukt den "vanlige" Veet-voksen til nå. Jeg likte virkelig varmvoksen og følte at det gikk mye fortere og lettere å fjerne hår med. Det som er så greit er at hvis man har glemt en liten stripe med hår et sted, så påfører man bare voksen akkurat der og fjerner det enkelt - i motsetning til den "vanlige" voksen hvor man må bruke hele stripsen, eventuelt klippe den i to. 

Voksen var behagelig på huden og var absolutt ikke for varm, noe mange kanskje frykter at varmvoks kan være. 

Alt i alt var det veldig enkelt å bruke, og jeg kommer nok ikke til å gå tilbake til den "vanlige" voksen igjen! "


"Da har jeg og en venninne testet Veet Easy Wax og her er dommen:

+ Anvendelig

+ Fin temperatur

+ Fjerner alle hårene

+ Voksen blir jevnt fordelt

+ Fin farge, slik at man ser hvor voksen er

+ Gode oljeservietter som man bruker etter voksing

 

- Noe tidkrevende, siden vi må varme opp igjen voksen (men det kan være fordi vi brukte lang tid siden det var første gang)

- Noe vanskelig å få vekk resterende voks" 

"Jeg har vært så heldig og fått tilsendt Veet Easy Wax startpakke. Pakken inneholdt alt en trengte for å vokse beina, så det var bare å sette i gang og å følge bruksanvisningen. Jeg har aldri prøvd voksing før, så var veldig spent på om det ville gjøre vondt og om det ville være vansklig å påføre. Jeg ble positivt overrasket da det ikke var noe vanskelig i det hele tatt og det gjorde ikke så vondt heller. Kunne være litt ubehaglig i det en skulle dra av. Voksen kunne være litt klissete og satt igjen på huden etter voksingen. Samtidig ble ikke ikke alt håret tatt. Men jeg er veldig fornøyd ned produktet og kommer garantert til å fortsette med det."

Blue and faux fur


An outfit from yesterday when I was going to a meeting with Max Factor.

Shop the look:

 

Photo credit: Mummy ♥

New in - Zara faux fur


This season the faux furs should be rugged and long haired. I loved this one I found at Zara yesterday, the length is perfect and I can imagine it together with ripped, skinny jeans and a beige turtleneck. 

Are you gonna wear faux fur this season?

Escada lovin'

Escada er det merket jeg har hatt mest parfymer fra, fordi jeg elsker de søte og herlige duftene deres. I går fikk jeg denne herligheten på døren, en ny parfyme som heter Joyful og lanseres nå i august. Den er ikke fullt så sukkersøt, men likevel kjempegod. Litt mer voksen og lett lukt, med noter av solbær sorbet, Peoner og Florimoss.
Sjekk den søte flaska a' ♥

Parfymen passer både til hverdags og fest, og kjæresten min elsket den, noe av det som er viktigst! Hehe.

#joyfulmoments #escada #perfume #beauty #joyful

Zara faux fur coat


Bag Michael Kors (Zalando.no) // coat and sweater Zara // shoes Mohi // skirt Bershka


Hellu :) Håper dere har hatt en fin helg? :)

I dag har jeg vært ganske fyllesyk, bleh. Anders, Kristoffer og jeg var i bursdagsfest til kusinen min og venninna hennes i går, og da ble det litt mye innabords. Derfor har det altså blitt nada blogging i dag, jeg klarer bare ikke å sitte på dataen når jeg er redusert!

Ellers en liten gladnyhet fra helgen; på fredag ble jeg svindlet for alle penga mine, det oppdaget jeg etter at jeg våknet opp fra en liten lur og sjekket eposten min. X-antall transaksjoner var blitt gjort fra min PayPal til et selskap kalt Trion Worlds, Inc. Flaks at jeg sjekket det i det hele tatt. Jeg sendte inn en klage til PayPal og de satte i gang og etterforsket saken, og heldigvis skal jeg få alle pengene tilbake igjen. Creepy! Jeg skjønner ikke hvordan de har fått tilgang til kontoen min, men jeg har iallefall endret alt av passord osv., så vær obs på det hvis dere bruker PayPal. I ettertid fikk jeg høre om flere som hadde opplevd det samme, nemlig.

I morgen kommer mamma på besøk fra Haugesund, det blir kjempekos ♥

Ha en fin søndag, dere <3

Shop the post:

Clean greens

Her om dagen begynte jeg på disse relativt nye, grønne produktene fra Pukka, kalt Clean Greens. Jeg har brukt lignende produkter før med noenlunde samme ingredienser, men ikke akkurat dette merket. Jeg elsker grønne pulver og supermat, for jeg vet hvor utrolig bra det er for kroppen. Alltid når jeg går på sånn her så får jeg mye finere hud og mer energi. I tillegg prøver jeg å spise mat som ikke er så "forurenset" av tilsetningsstoffer osv, for å få ekstra god effekt.Pulveret smaker ikke kjempegodt i seg selv, men jeg blander en toppet teskje i et lite glass med appelsinjuice, og da smaker det nesten bare juice. Ellers kan en blande det oppi smoothie eller aloe vera juice for eksempel. Clean Greens-pulveret renser kroppen på en naturlig måte ved hjelp av blant annet hvetegress, Spirulina, Chlorella, grønn te ekstrakt, fennikelfrø, ingefærrot og peppermynteblad. Det er mye proteiner i pulveret og det gir god næring til kroppen. Et godt tilskudd i hverdagen hvis du prøver å få orden på kostholdet ditt, eller bare rett og slett har lyst å bli litt sunnere.

Den grønne teen er også rensende og består av blant annet fennikelfrø, lakrisrot og brennesleblad. Slike teer smaker heller som regel ikke særlig godt,men på grunn av sitronbladene som er tilsatt smaker den ganske friskt i forhold til andre jeg har prøvd. 


Bruker dere slike "grønne" produkter?

Back to the 90's

Jeg føler meg gammel når 90-tallet er vintage, for jeg husker disse chokerne så godt, og brukte dem flittig da jeg var 9-10 år. Noen husker kanskje de smykkene som så ut som "tatoveringer" som en brukte rundt armer og hals? Vel, de er the shit nå.

Trender er ikke noe en skal følge slavisk, men det skal være en kilde til inspirasjon og en måte å tenke utav boksen på - og det beste av alt er at det kommer servert på et sølvfat hver sjette måned. Det er iallefall sånn det er for meg. Noe ser jeg og tenker "hell no" og andre ting tenker jeg "jepp, det liker jeg". Skal du være tro mot din egen stil så kan du ikke følge alle trender. Men chokeren, den er både nostalgisk og kul i mine øyne!

Choker her (ad link)

Under kan du se noen av mine favoritter fra asos. 

Hva synes dere om chokere?

Throwback ThursdayEn liten throwback til tider med kortere hår og ingen extensions. Bildet er fra september i fjor, da jeg var på et Leila Hafzi + Body Shop event. 

A little throwback to times with shorter hair and no extensions. The picture is from September last year, at a Leila Hafzi + The Body Shop event.

SheInside Wishlist

sheinside wishlist 1
Printed dress  here // Orange dress here // White crop top shirt here

 

sheinside wishlist 2
Leather skirt here // Faux fur leather jacket here // Black zipper skirt here
sheinside wishlist 3
Red coat here // Black coat here // White and black plaid coat here

 

sheinside wishlist 4
Dark red shorts here // White blouse here // Black blazer here

 

sheinside wishlist 5
Light pink coat here // Pleated shirt dress here // Denim crop top here
sheinside wishlist 6

Leopard sunglasses here // Black sunglasses here // Black ankle strap high heeled shoes here


There are so many great news at SheInside now, and these are some of my wishes for fall. Can't wait to get some of them!

In collaboration with SheInside

Get the look

Printed tunic you can buy at SheInside (ad link)


Cateye sunglasses you can get at ChicWish (ad link)

 

I've gotten a lot of requests about this tunic, and since it's nearly impossible to find in stores, I thought I would post a link to where you can find one that looks almost exactly like it, for about half the price. Enjoy!

Polhem julevisning

Tidligere i dag var jeg på Polhems julevisning. Der fikk vi blant annet se mye av det som kommer rundt juletider innen interiør, mote og skjønnhet. Jeg kommer til å skrive om noen av nyhetene innen skjønnhet senere, og under kan du se noen bilder fra visningen.

Ecco #CS14 event

I dag var June, Sara og jeg på et Ecco event i forbindelse med en ny sneaker som kommer nå til høsten. Vi fikk også muligheten til å designe vår egen sneaker, i form av at vi fikk airbrushe den i hvilke farger vi ville etter vi hadde lagd skissen. Skoene var lilla fra før, og her er et eksempel på en airbrushet versjon:

De var forresten utrolig komfortable!

Vi fikk også masse digg mat ♥

Etter sketchingen var det på tide med airbrushen:

Jeg var kjip og gikk for helt hvite:p Men jeg ønsket meg helt hvite sneakers, så hvorfor ikke!

Jeg måtte dra før dem var ferdig tørket, men jeg gleder meg til å få dem i løpet av uken :) Jeg var også på Polhem pressevisning tidligere i dag og så på masse godsaker innen mote og skjønnhet som kommer ut i juletider, bilder av det kommer senere!

Moods of Norway party

På fredag dro Kaja og jeg på Moods of Norway fest, som var i anledning sommer/vår kolleksjonen deres for 2015. Senere kom også kjæresten våre, Anders og Fredrik. Det var en kjempehyggelig kveld med god stemning, herlige folk og live musikk! Under kan du se noen bilder fra kvelden.

All black


Noen bilder fra et par dager siden da jeg var ute med Kristoffer og drakk kaffe. Første bildene han har tatt av meg noen gang faktisk, ikke så verst? Hehe. Nå skal jeg snart ut med noen venner på Sentrum Scene og se Liverpools første kamp i Premier League, gleder meg! Jeg var forresten på Moods of Norway party i helgen, kommer bilder av det litt senere :)

Shop the look: 

Røff opp håret på 1-2-3

Jeg er sikkert ikke alene om å mislike helt "perfekte" krøller, de som er så polerte at det ser ut som du har brukt en evighet på å få dem til. Håret til hverdags skal liksom være litt "effortless", litt mer hverdagslig rett og slett. For litt siden så oppdaget jeg L'oreal Professional's Wild Stylers produkter, og jeg har brukt dem flittig siden. De er perfekte for å få en rufsete look, litt sånn Mary Kate-hår, om du vil.

Jeg bruker "Next day hair"-sprayen etter at jeg har stylet håret ferdig, enten det er glatt eller med krøller. Jeg sprayer litt overalt, men mest i lengdene. Sprayen gir håret volum og gjør det mindre glatt aka gir mer tekstur. Hvis jeg skal noe spesielt tar jeg ofte med sprayen i veska for å røffe det opp i løpet av dagen/kvelden.


På den ene siden har jeg bare krøllet håret og børstet gjennom det, på andre siden har jeg børstet det og brukt sprayen, samt klemt produktet inn i håret for å gi en tekstur.Serien har også et produkt til - "Scruff Me". Det er en hårgele som kan brukes i håndkletørket hår for å gi en enda mer rufsete look, jeg pleier ikke å bruke den hver gang, men den er med på å styrke looken. Jeg fant ikke produktene på noen norske nettsider, men det er salongprodukter og de selges hos frisørsalonger. 

Hva syntes dere om resultatet?

White collar

Shirt Chicwish (adlink) // Leather jacket Chicwish (ad link) // Shoes Jessica Buurman (ad link) 

Sideskillen funket liksom aldri helt med det gamle håret, men med den nye fargen så fønker det. Jeg stortrives virkelig med fargen! Anyways, skjorten og skinnjakken jeg har på meg fikk jeg i posten fra Chicwish her om dagen, det er stort sett der klærne mine kommer fra for tiden. Nå er det 25% avslag på alt i nettbutikken også tror jeg. Etter litt påfyll i garderoben måtte jeg ha en etterlengtet opprydning i skapet mitt i går, og gjett om jeg må ha et aldri så lite klessalg en dag veldig snart! Nå har jeg fylt opp både kister og boder med klær, så jeg er klar for å bli kvitt litt :)

Shop the look:

Acne | Fall favorite

Acne Gaja Chunky knit here (ad link)

Ah, jeg simpelthen elsker denne strikkegenseren. Acne har det med å lage plagg som er så overdrevne og oversized, samtidig som de er klassiske. Spesielt pleier jeg å falle for genserne og skinnjakkene. Denne genseren sitter definitivt høyt på ønskelisten denne høsten!

I simply love this oversized, chunky knit from Acne! The sweater is definitely high up on my wishing list for this fall.

Red + Pink


Crop top Chicwish (adlink)

En av trendene denne høsten/vinteren er å mikse rosa og rødt sammen, noe jeg synes er kjempekult. Nå har jeg faktisk utrolig lite rosa klær i hus, men om en ikke vil ta looken heeelt ut så kan en gå for rosa lepper eller negler. 

Rosa og rødt har alltid vært så fy-fy. Jeg husker da jeg var 5-6 år og hadde kledd meg i rosa boblejakke og rød bukse, og mamma ville ikke la meg gå utav huset! Hun fortalte meg at grunnen var at fargene ikke passet sammen, og da fyrte jeg tilbake: "Jamen, fargene er jo nesten helt like?!" Hehe. Det er vel en grunn til at jeg ble så opptatt av å mikse og matche klær fra tidlig alder, noe jeg forsåvidt er takknemlig for :)

Hva synes dere om rosa + rødt?

Hygge på Aker brygge

I går var vi på Jacob Aall med noen venner, spiste og drakk litt. Det er så koselig på Aker Brygge nå som det er sommer, masse folk og hygge ♥ Jeg hadde på meg en ny crop top fra Chicwish (adlink), skal legge ut noen antrekksbilder av den etterhvert. 

Kaja og jeg elsker frozen Margaritas, så i går gikk det i det ♥ Minner meg om da jeg var på Dos Caminos i Meatpacking, bare de var ti ganger så sterke der. Husket ikke hvordan jeg kom meg hjem da jeg våknet på hotellet i New York, for å si det sånn.


Gooood times.

Hele gjengen skulle egentlig på kino og se Hercules etterpå, men det ble så sent. Noen som har sett den enda?? Lurer på om den er verdt å se, virker kul i 3D:)

Zara knitEndelig fikk jeg tatt i bruk den nye strikkegenseren min fra Zara, ettersom det ikke var 30 varmegrader ute. Jeg har allerede kjøpt inn en del klær til høsten som jeg klør etter å bruke, så jeg kan nesten ikke vente til det blir litt kaldere, hihi. Birkenstock lookalike-sandalene er så og si de eneste jeg bruker for tiden, de er så komfortable samtidig som de får ethvert antrekk til å virke mer casual. Har dere også hivd dere på trenden? :)

I kveld skal Anders og jeg ut å spise med et annet par, og så på kino etterpå. Blir kos! Vet ikke helt hvilken film vi skal se? Kanskje Hercules siden det er så mange norske skuespillere med, synes det er kult at de hevder seg i Hollywood! Skal også prøve å klemme inn en treningsøkt før den tid.

See ya ♥

The Empties #4: Kjøpe igjen?

Jeg har igjen gått tom for en del produkter på badehyllen, og spørsmålet er også denne gangen; Vil jeg kjøpe igjen?

Batiste Dry Shampoo, floral & flirty blush

Denne tørrsjampoen er en av de beste jeg har prøvd, den får håret til å virke nyvasket på et blunk og lukter godt. Eneste ulempen jeg har hørt om Batiste, er at den får blondt hår til å bli litt gulaktig, men jeg har ikke merket stort til det og toner uansett håret en gang i blant slik at det blir "hvitt" igjen. 

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt ny, bare i en annen duft.

 

John Frieda Frizz-Ease Intensive Mask

Jeg kjøper egentlig aldri hårkur som ikke er fra en salong, men jeg fikk denne i en goodiebag og prøvde den selvfølgelig. Jeg ble veldig imponert, den får opp omtrent alle floker og gjør håret glatt og silkemykt, uten å etterlate det fett. 

Kjøpe igjen: Ja.

 

Ilse Jacobsen Rosemary Sheabutter Foot Cream

Fotkremen fra Ilse er kjempegod, den gir veldig mye fuktighet og fett, samtidig som den sklir veldig bra uten å tørke inn fort, noe som gjør den perfekt til fotmassasje. Likevel er ikke fotkrem noe jeg gidder å investere særlig i, og nøyer meg med body butteret fra Body Shop som allerede er i hus.

Kjøpe igjen: Antageligvis ikke.


Dolce & Gabbana 3 L`impératrice

Denne parfymen fra D&G er en av mine favoritter, og sikkert mange andre jenters. Den lukter utrolig feminint, fruktig og romantisk, og jeg har fått veldig mange komplimenter for den. Nå er jeg litt lei etter å ha brukt opp den store flasken, men jeg regner med jeg kommer til å savne den etter en stund!

Kjøpe igjen: Ja.

 

REN Radiance Perfecting Serum

Dette serumet inneholder fruktsyre og gir godt med fuktighet. Den kunne gitt enda litt mer fett, men jeg synes likevel det gir en fin glød i huden og jeg kjenner at den er bra for huden. Til tross for at det er bra, foretrekker jeg hudpleieprodukter fra hudpleiesalonger, fordi det som regel gir enda litt mer til huden. Men absolutt et godt produkt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

SP Balance Scalp Mask

Masken er spesielt for en sensitiv hodebunn, noe jeg har, og den kjennes utrolig god ut. Jeg pleier å massere den inn i hodebunnen når jeg ikke har extensions i, dessverre er ikke det så ofte, men den er også utrolig bra på selve extensionshåret mitt. Den får ut alle floker, pleier og gjør håret glatt og skinnende. Jeg liker denne masken veldig godt, og den er ganske så drøy i bruk.

Kjøpe igjen: Ja.Vichy Idealia Life Serum

Dette serumet, til tross for at det ikke er fra en hudpleiesalong men et apotek, er utrolig bra og gir plenty med fuktighet og fett til huden. Nå har jeg gått gjennom to flasker og jeg føler at huden min trenger noe nytt, men det er ikke umulig at jeg vil kjøpe et til i fremtiden.

Kjøpe igjen: Muligens.

 

L'oreal Sublime Bronze Fabulous Self Tanning Serum

Dette serumet er det jeg har brukt i hele sommer for å holde oppe brunfargen ettersom jeg aldri soler meg lenger, og jeg har vært rimelig fornøyd. Det beste med denne selvbruningen er den naturlige fargen den gir, og at fargen blir ganske mørk og varer lenge. Det som derimot plager meg er måten den flasser bort på etter en stund, hadde det ikke vært for det så hadde den vært helt perfekt! Likevel har jeg gått gjennom ørten flasker av denne og prøver å sikre meg noen når den er på tilbud, siden den er litt dyr (189,-) og blir dessverre brukt opp fort. Men jeg har blitt avhengig!

Kjøpe igjen: Ja.

 


glominerals LUXE liquid foundation

Dette er og forblir en favoritt innen flytende foundation, jeg bruker kun denne og Satin II fra samme merket. LUXE foundationen er antiaging, gir mye fuktighet, dekker godt og gir en fin finish på huden. Den inneholder også diamantpulver som har styrkende egenskaper på huden.

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt ny.

 

TiKei mineral foundation

Oppå den flytende foundationen bruker jeg alltid TiKei mineralpudder for å få den perfekte finishen. Ingen andre pudder har egnet seg like bra som denne, og jeg liker spesielt TiKei fordi den er helt naturlig og ikke inneholder Bismuth Oxychlorid.

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt!Jan Thomas Shampoo and Conditioner for normal/dry hair

Disse produktene lukter behagelig og gjør håret ganske mykt og fint, men jeg hadde på en måte forventet enda mer. Balsamen gir ikke så mye, og virker litt billig. Jeg trodde Jan Thomas-produktene kom til å være i samme prisklasse som vanlige salongprodukter, og når jeg pleier å bruke Redken, TIGI osv så synes jeg ikke Jan Thomas produktene når opp til disse. Men for folk med normalt hår vil det sikkert være godt nok, og serien får pluss for å ikke inneholde parabener.

Kjøpe igjen: Nei.

#skjønnhetstips #produkter #hudpleie #skjønnhet #sminke #foundation #hårpleie #hår

New in // Tikei

Som flere av dere sikkert har fått med dere så er jeg helt avhengig av TiKei mineralfoundation. Jeg bruker den oppå flytende sminke eller alene. For cirka en uke siden lanserte TiKei mineralleppestifter, og jeg har vært veldig spent på å prøve dem. 

Fakta om Tikei-leppestiftene:

  • Naturlige ingredienser
  • Beskyttende og tørker ikke ut
  • Ingen konserveringsmiddel
  • Ingen mineraloljer
  • Ingen smaksemner
  • Ingen syntetiske smaksemner

Under kan dere se de to fargene jeg bestilte:

Paris

Lima

Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket over leppestiftene. De var veldig pigmenterte, ga masse fuktighet og holdt godt på leppene. Jeg likte spesielt den nudefargede leppestiften, ettersom den kan brukes til de fleste anledninger, og er det jeg som regel bruker til hverdags. Det skal visstnok komme flere farger etterhvert, og da håper jeg på noen matte og noen knallrosa/røde!

Du kan se resten av fargene her.

Hva syntes dere om fargene? Bruker noen av dere TiKei produkter?