hits

august 2015

Bag bugs

 photo adidas tee bag bug_zpstaco65hb.jpg photo adidas tee bag bug-10_zpslafo3qla.jpg photo adidas tee bag bug-2_zpsfvw8kcsj.jpg photo adidas tee bag bug-8_zps5fej94ay.jpg photo adidas tee bag bug-14_zps2reussww.jpg photo adidas tee bag bug-16_zpsbdz5ksop.jpg photo adidas tee bag bug-12_zpsz9yj2mqa.jpg photo adidas tee bag bug-20_zps8mltjm1m.jpg

Elsker disse bag bugsa, så søte - og så fresher de opp en gammel veske på 1-2-3! De selger de mange steder, men du finner en del forskjellige farger her. I love the pink one!

I går var jeg på stand up på Josefines med Anders og Julian, det var veldig koselig. Nå skal jeg snart ut en tur, er lei av å sitte her på dataen og har så lyst på kuleis! Later <3

 

I'm wearing:

Adidas tee Junkyard HERE // Jeans Junkyard (sold out, similar here) // Bag ZARA // Coat H&M // Heels Bershka

 

For alltid

I natt drømte jeg at jeg var med storesøsteren min

Vi dro på en eller annen tur

Det var kjempe gøy

Så satt vi på toget hjem

Jeg tenkte på hvor glad jeg er i henne

Hun er så morsom å være med

Tenkte vi må sette av mer tid til å være sammen

og hvor viktig familie er

 

Så våknet jeg

Alene

Tårene triller

Hun var ikke der

Hun kommer aldri til å være der

Jeg kommer aldri til å se henne igjen

Vi blir aldri gamle sammen

Savnet slår pusten ut av meg

Ingen kan trøste, ingen kan ta det bort

 

For alltid i mitt hjerte.

 photo maren2_zpskpmeyecw.jpg photo maren-2_zpst7c4ddfu.jpg

Maren Cecilie Veivåg 27.04.1984 - 17.05.2008

 

Blåfredag + min favoritt leppefarge

 photo blue hair kylie-7_zpsfzfiymdt.jpg photo blue hair kylie-6_zpsdp0xyjvi.jpg

Dagen i dag har absolutt ikke vært den beste, ble syk i går kveld og har såvidt sovet i natt, så jeg er helt sliiten. Ikke la deg lure av bildene som inneholder noen lag sminke. Med min superconcealer er det så og si umulig å se noen ringer under øynene. Apropos superconcealer, jeg begynte å filme en video i dag der jeg viser noen av mine favoritt skjønnhetskjøp i løpet av sommeren. Dessverre kom kveldssola og ødela hele lyset, men jeg tenker å prøve igjen en annen dag! Jeg kan røpe et av mine favorittkjøp allerede, nemlig den leppefargen jeg har på disse bildene:

 photo blue hair kylie-8_zpsnvclc6oh.jpg

Det er NYX Soft Matte Lip Cream i fargen Abu Dhabi. I tillegg har jeg brukt en lipliner først i lignende farge. Selvfølgelig er leppekremen utsolgt kun to dager etter at jeg bestilte den, så dessverre får jeg ikke linket til den fargen, men dere finner mange flotte farger her som ligner. Jeg elsker den matte finishen, i tillegg tørker den ikke ut leppene!

Nike Roshe Run

 photo Nike Roshe Run-2_zpsrap0qqvb.jpg photo Nike Roshe Run-4_zps9t6yzj9i.jpg

Her om dagen fikk jeg disse flotte sneakersene, Nike Roshe Run, fra Junkyard, og jeg gleder meg sånn til å prøve dem på trening i dag! Jeg har allerede testet dem litt hjemme, og de er superlette og nette på føttene. Føttene ser skikkelig petite ut med dem på, og i tillegg så er det veldig godt grep inni, slik at foten ikke sklir. Jeg måtte ha noen sko som var litt mer nøytrale i fargen, siden jeg har så mye farget treningstøy. Gotta match!

Noen synes kanskje det er unødvendig å se bra ut mens en trener, men når en går på et treningssenter som er stappfullt, slik de fleste er i Oslo, er ikke jeg keen på å føle meg som et takras. Egentlig så er jeg ikke keen på det uansett hvor mange folk som er der - har jeg en bedre selvfølelse på trening så presterer jeg bedre. I tillegg hjelper det på motivasjonen med nytt treningstøy. Men jeg kjenner at jeg gruer meg litt til å gå med det blå håret på trening, tenk hvis blåfargen begynner å renne nedover panna liksom, lol.

Eco make up look

 photo eco look make up store6_zps5gnjgqbr.jpg photo eco look make up store8_zpslqe6t9ef.jpg

Det er absolutt gøy å eksperimentere med ny sminke etter at jeg farget håret blått. Jeg merker at looken krever at jeg er litt brunere i ansiktet, så jeg bruker litt mer bronzer nå enn før. I tillegg blir jo alle slags farger helt annerledes sammen med blått/turkis enn med blondt hår.

I går gjenskapte jeg august looken til Make Up Store, Eco, og den ble egentlig ganske kul. Jeg la den grønn/gule øyenskyggen Grass over øyelokket i flere tynne lag til den ble pigmentert nok, deretter la jeg den rosa Flora-øyenskyggen i overgangen. Etterpå la jeg Neon Green glitter oppå den grønne øyenskyggen, og Neon Pink oppå den rosa øyenskyggen.Jeg brukte også den rosa øyenskyggen som blush, og den rosa lip glossen Mallow på leppene.

 photo eco look make up store9_zpsuuwdojol.jpg photo eco look make up store_zps6j1kqtsl.jpg

📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Likte du looken?

 

Oslo Trend Festival

 photo junkyard party oslo trend-3_zpsajyp9f9i.jpg photo junkyard party oslo trend-4_zps3g5yh3vl.jpg photo junkyard party oslo trend-2_zps2sxnkio5.jpg photo junkyard party oslo trend_zpsyrisqgc0.jpg photo junkyard party oslo trend-12_zpshwphlexk.jpg photo junkyard party oslo trend-10_zpsf9gpudyq.jpg photo junkyard party oslo trend-9_zps9ykfkh9k.jpg photo heidichic og verozitas_zpsu6xfdhgy.jpg

Meg og Verozitas

 photo junkyard party oslo trend-8_zpsftzz2rq1.jpg photo junkyard party oslo trend-13_zpsalckt2pi.jpg photo junkyard party oslo trend-7_zpslxc3qj2p.jpg photo junkyard party oslo trend-14_zpst2mcsor1.jpg

På lørdag var jeg på Oslo Trend på Ballroom ved Stortinget. Der var det mye liv og røre og morsomme visninger, blant annet NAJD som viste smykker og «Pure Wool» av James Lazar Braathen. Det ble også utført «live art» av Merete Steinvik Haugen. Jeg hadde med meg Anders og så møtte jeg søte Veronica som jeg hang med mye av kvelden. Etter et par visninger var det dags for party med Junkyard i et eget rom på Ballroom. Der var det masse god musikk, blant annet Malin Seline Strandberg som hadde en skikkelig kul opptreden, og et fett band som minnet meg om Rage Against the Machine. Møtte også masse hyggelige bekjente, som gjorde kvelden komplett. Måtte hjem i tide da før Anders havnet under baren, knis.

Pharrell for Adidas

 photo pharrell adidas-14_zps2oynzxml.jpg photo pharrell adidas-17_zpscpbaaa5h.jpg photo pharrell adidas-7_zpsqfa069jv.jpg photo pharrell adidas-11_zpskxemizoc.jpg photo pharrell adidas-10_zpsfzlufmbb.jpg photo pharrell adidas-9_zpsammjfhfz.jpg

Kuleste zip crewen fra Pharrells samarbeid med Adidas! Elsker sånne fargerike og morsomme plagg. Og passer perfekt til en slækk søndag.

I dag har vi bare prøvd å komme oss etter hangoveren fra Junkyards motevisning/fest i går, spist mat på løkka og slappet av foran tven. Mandag i morgen allerede, gosh. My favorite day...

 

I'm wearing:

Jacket Adidas Pharrel WIlliams Technicolor HERE

Pants Brandy Melville

Bag Marc by Marc Jacobs

Sunglasses Bershka

Shoes Adidas HERE

 

Grey shades

 photo IMG_5739 2 copy_zpspifpcdqh.jpg photo IMG_5672_2 copy_zpscsauab3a.jpg photo IMG_5745 2 copy_zpsyupfqhr1.jpg

Jeg kjøpte denne digge t-skjorten på Brandy Melville i går. Så relaxed! Alt de har der er jo som en drøm å gå i, mykere stoff skal en lete lenge etter. I tillegg har jeg funnet ut at grått passer usedvanlig bra til blått hår.

Mamma er på besøk denne uken, så i dag har vi bare tittet litt i Bogstadveien og spist lunsj på Espresso House. Nå holder mamma på å lage biff med fløtegratinerte poteter til Anders og meg, åååh, så sulten! Det blir nok bare en filmkveld på oss tre i kveld, kos :) 

I'm wearing:

T-shirt Brandy Melville

Jeans H&M

Sunglasses Bershka

Bag ZARA

 

Hårvideo og 25% rabatt på ghd!Jeg elsker den nye tanga mi fra ghd! Den er bredere oppå og under enn på sidene, og den gir helt perfekte, store bølger - slik jeg alltid har ønsket meg. Den heter Classic Curl Wand, og er utrolig enkel å style håret med. Under kan du se hvordan jeg gjør det og hvor fint resultatet blir:

Jeg har også en fantastisk rabattkode til mine herlige lesere!

Du får hele 25% avslag på ghd produkter HER om du taster inn koden 25NOBLOG3 når du sjekker ut.

Benytt dette unike tilbudet og kjøp deg ditt favoritt ghd produkt! Rabattkoden varer frem til 31. august.

I samarbeid med ghd

Mermaid hair

Sponset behandling

 photo turquoise turkis blatt har blue hair-3_zpsbpuhoqty.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair-2_zpsrqbehohy.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair2_zpslneh9fl4.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair-7_zpszudeardi.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair-15_zps6wjswi5i.jpg photo turquoise turkis blatt har blue hair4_zpsdu3idiox.jpg

Love my blue hair! 💙 

I dag var jeg hos flinke AmnetaOmerta. Hun farget håret mitt, og skapte en ombre effekt med blåfargen. Hun er kjempe dyktig, tar seg god tid og er veldig nøye. I tillegg fikk jeg klipt extensionsene litt kortere. Kjempe fornøyd med resultatet!

Så herlig med en forandring. Har tenkt så lenge på å farge håret en knallfarge, men har slitt med å finne den riktige fargen. Men nå fant jeg den! Sykt uvant å se seg i speilet. Jeg har ikke hatt noe annet enn forskjellige blondfarger i håret siden jeg var 13 år, så det var på tide! 

Hvis du vil bestille time hos flinke Amneta, kan du gjøre det online HER eller på telefon 97973322 💜

The little black jumpsuit

 photo sort jumpsuit zara-14_zpsoaop5cb4.jpg photo sort jumpsuit zara-11_zpsw2zbrzcv.jpg photo sort jumpsuit zara-4_zpsjhxgycp6.jpg photo sort jumpsuit zara-6_zpsf6tnimle.jpg photo sort jumpsuit zara-10_zpsrs5qz4n5.jpg

Jeg har gått ihjel denne jumpsuiten de siste dagene. Så komfortabel, chic og lett og slenge på seg til høye hæler eller sandaler. Til høsten er det bare å ta på seg en varm kåpe oppå.

I'm wearing:

Jumpsuit, bag, heels and shoes ZARA // Sunglasses Roberto

 

Tutti frutti iPhone

 photo iphone deksel cover candy tutti frutti-2_zpsu4h5rrxa.jpg

Ah, små barnlige gleder, som sukkertøy deksler <3

Kjøpte dette søte iPhone-dekselet på Pull & Bear i Spania, var det ikke søtt? Sånne små ting gir meg ofte større gleder enn å kjøpe noe stort. Dagen i dag har vært en klassisk mandag, lite søvn, stressende dag, komme for sent, ikke finne frem osv. Men det positive er at jeg (da jeg endelig fant frem) var på et ghd-event hvor det ble lansert en ny rettetang, som virket grådig god. Fikk en med meg hjem, og jeg skal oppdatere dere på hva jeg synes om den når jeg har testet den!

 

Nye volum vippeextensions!

Sponset behandling

 photo rapide for brows oslo vippeextensions-2_zpshhs7aeuf.jpg photo rapide for brows oslo vippeextensions-5_zpstw6cyrag.jpg photo rapide for brows oslo vippeextensions-3_zpswjpeeiqk.jpg

I går var jeg på Beauty Lounge på Steen & Strøm og fikk lagt volumvipper for første gang. Jeg har jo tatt en pause på sikkert over ett år fra vanlige vippeextensions, siden jeg fikk en reaksjon på øyet et annet sted jeg gikk, så jeg har vært veldig redd for å gjøre det på nytt. Men på Rapide for Brows så er de heldigvis veldig nøye med hygiene, Frida som la vippene på meg har nemlig opplevd det samme jeg gjorde for noen år siden! Så jeg ble beroliget med en gang. I tillegg brukte hun noen gode silkepads under øyet, som gjorde at jeg ikke kjente noe ubehag i det hele tatt. Det har visst oppstått reaksjoner på grunn av de våte padsene som de fleste brukte før, derfor har de endret til dette mer hudvennlige materialet. 

Under behandlingen kjente jeg ikke litt ubehag, ingenting lim i øyet, ikke en gang en tåre kom ut! Det er første gang. Så jeg kjente at jeg ikke var bekymret i det hele tatt. Har heller ikke kjent noe ubehag på kvelden eller om natta, ingen tørrhet eller rødhet på øynene. Wii!

Frida er veldig hyggelig og koselig å snakke med. Hun har veldig peiling på det hun gjør, og tiden gikk kjempefort! Det tok omtrent to timer med behandlingen, siden det er volumvipper, eller 3D vipper som noen kaller det. Jeg har cirka 3-5 vipper på hver naturlige vippe, noe som gjør at det skapes ekstra volum. Lengden er 14 mm ytterst, 13 mm i midten og noen litt kortere innerst i øyekroken. Jeg har D-curl på vippene for å få et mer åpen blikk, men det finnes også mer naturlige bøyer. 

 photo rapide for brows oslo vippeextensions-4_zpsiywuc0cm.jpg

Før:

 

 photo rapide for brows oslo vippeextensions_zpsh4cd0ghl.jpg

Etter:

 

 photo rapide for brows oslo vippeextensions1_zps9fygzliv.jpg photo rapide for brows oslo lash extensions d curl volume_zpsgtbcthp2.jpg photo rapide for brows oslo vippeextensions5_zpsxfugnpo9.jpg

Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet! Aldri hatt så fine vipper før. Nå slipper jeg å tenke på å sminke øynene masse når jeg våkner. Herlig!

 

Priser:

Vanlige vippeextensions: 1495,-

Volum vippeextensions (flere vipper på hver naturlige vippe): 1695,-

Påfyll Volum 1 time: 695.-

Påfyll Volum 1,5 time: 795,-

Påfyll vanlig 30 min: 495,-

Påfyll vanlig 1 time: 595,-

Påfyll vanlig 1,5 time 695

 

Om du vil ha like flotte vipper, bestill time hos Beauty Lounge / Rapide på telefon 96 09 78 90 ! Ligger i 1. etg på Steen & Strøm

 

Bermuda Top

 photo brow rehab oslo-16_zps6qc70nlq.jpg photo brow rehab oslo-14_zpsqs6gtp8v.jpg photo brow rehab oslo-15_zpsaclsu80t.jpg photo brow rehab oslo-11_zpsxw4nhq7z.jpg photo brow rehab oslo-18_zpsxzgivzij.jpg

Veldig uvant å ha langt hår igjen! Og jeg har nok aldri hatt langt før, Hilde hadde fått inn 75 cm extensions, lol. Det er jo nesten halve høyden min. Så vi måtte klippe av litt. Men jeg er ikke helt ferdig med håret enda, stay tuned :) 

I går var jeg på Latter med Anders og Julian, hvor Ørjan Burøe var konferansier, og blant annet Torjussen og Zahid Ali opptredde. Det var veldig morsomt, elsker stand up. Nå skal vi snart i barnebursdag i Moss, så jeg må begynne å gjøre meg klar. Håper dere likte antrekket!

 

I'm wearing:

Bermuda bra top Adidas HERE // Bag, heels, blazer and trousers ZARA // Sunglasses Roberto

Brow clean up

Sponset

 photo brow rehab oslo-3_zps0enmhrd3.jpg photo brow rehab oslo-2_zps3ku9qms8.jpg

Susy på Brow Rehab

Nå er det sikkert to måneder siden jeg var og fikset bryna mine, så det var på tide med en opprydning! Jeg ser at jeg har fått mye mer hår på bryna etter å ha brukt Castor Oil. Jeg så det ikke før jeg fikk farget dem igjen, gøy å se resultater! Jeg brukte oljen i kun tre uker cirka, så det er ikke så mye som skal til. Men det er fortsatt noen områder som trenger mer hår, så jeg skal begynne å bruke den igjen nå. Oljen får du kjøpt på Brow Rehab.

Denne gangen var jeg hos Susy, som er utrolig flink. Jeg ble så fornøyd! Hun er så nøye, resultatet blir så perfekt som det kan bli. 

Bilder av brynene rett etter behandlingen (ingen sminke på brynene):

 photo brow rehab oslo4_zpsekofgcly.jpg photo brow rehab oslo-6_zpspz0akcjn.jpg

Dette er produktene jeg bruker på brynene mine til vanlig: Brow Wiz i fargen Soft Brown for å definere brynene, Clear Gel for å holde hårene på plass, og Dip Brow Pomade i fargen Taupe for å fylle ut brynene. Alt er fra Anastasia Beverly Hills og du finner dem på Brow Rehab.

Brow Rehab er i Pilestredet 43B, og du kan bestille time online HER eller på telefon 22 55 16 00

 

Denim top

 photo bla denim topp zara trend 2015-10_zps6kcywod7.jpg photo bla denim topp zara trend 2015-12_zpsa4rbeqk8.jpg photo bla denim topp zara trend 2015-3_zpsojipkamj.jpg photo bla denim topp zara trend 2015 1_zpsmliidkqc.jpg

Top, trousers and bag ZARA // Sunglasses Bershka 

I går var virkelig litt av en dag. Den begynte bra, med at vi nøt siste dag i Spania, pakket koffertene og spiste på restaurant. Etterpå var det bare å levere inn leiebilen på flyplassen og dra av gårde hjem i 20-tiden. Men da vi kom frem til flyplassen i Murcia og kjørte inn hvor alle de andre leieselskapene var, fant vi ut at det selskapet vi hadde, ikke holdt til på flyplassen. Dermed ble vi stengt inne på stedet, fordi vi ikke hadde billett til å komme oss ut igjen med bilen. Etter mye løping rundt omkring i 30 grader, fikk Anders endelig fatt i billetten, og vi kjørte til en annen adresse som stod på et ark vi hadde fått av leiebilselskapet. Jeg ringte på forhånd, og de sa at adressen stemte. Vi kjører i ti minutter til sentrum, og da vi kommer frem i de smaleste gatene, er det en blindvei med tomme lokaler. OMG. Vi hadde opprinnelig veldig god tid, men nå ser det ut som om vi ikke får sjekket inn koffertene våre engang. Jeg ringer selskapet igjen, og de sier at de holder til rett ved flyplassen. Herre min. Vi kjører tilbake igjen, og får endelig levert inn bilen, og de kjører oss videre til flyplassen. Flott det. Vi sjekker inn bagasjene, og setter oss til å vente. Jeg får melding fra Norwegian - forsinkelse fra 20.05 til 21.30. Nydelig. Ny melding like etter; forsinkelse til 22.30. Enda bedre. Vi skulle egentlig få skyss hjem fra Gardemoen kl 00.00, og nå er vi ikke der før i 2-tiden på natta. I tillegg, når vi går ombord i flyet, ser vi at vi ikke har plass sammen. Ikke nok med det, er det babyer over alt som seriøst skriker hele turen hjem.

Jaja, vi overlevde. Jeg er takknemlig for at det i det hele tatt finnes en flyvemaskin som kan ta meg fra A til B, rimelig raskt. Nå skal jeg snart til frisøren, og jeg gleder meg sånn! See you later :)

Black out

 photo fedora antrekk outfit coulotte bukser1_zpsqnhxkxv9.jpg photo coulotte bukser-8_zpsolabzedi.jpg photo fedora antrekk outfit coulotte bukser4_zpsg5yvbfov.jpg photo coulotte bukser_zpsut3tuo7v.jpg photo fedora antrekk outfit coulotte bukser-15_zpsicvfofkj.jpg photo fedora antrekk outfit coulotte bukser-14_zpscecutgnc.jpg photo fedora antrekk outfit coulotte bukser2_zpsekoucwfi.jpg photo fedora antrekk outfit coulotte bukser_zpsk9xzotcv.jpg

Digger disse coulottebuksene fra ZARA! Dressbukser er absolutt det som passer meg best, så jeg tar alle mulige typer jeg kan få tak i. Jeg har gått litt amok på Zara her nede ser jeg, ettersom nesten hele antrekket er der fra. Men det er så billig her nede, umulig å motstå. Jeg tenker allerede litt på høsten når jeg shopper nå, siden den ikke er så forferdelig langt unna. Så jeg prøver å kjøpe ting som kan bli med meg inn i de kaldere dagene. Heldigvis begynner den nye sesongen å komme allerede, det er så spennende å se alt det nye!

Nå skal jeg snart ned på puben og se mitt favorittlag, Liverpool mot Stoke, så jeg må gjøre meg klar. See ya! <3

 

I'm wearing:

Trousers, hat, backpack and heels ZARA // Top Brandy Melville

 

Shop the post:

Orihuela

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av hvor vi bor i Spania. Det er i et lite koselig sted i Orihuela, nær Torrevieja. Her er bassengområdet: // Just thought I'd show you some pictures from where we're at in Spain. A little cozy place called Orihuela, near Torrevieja. Here is our pool area:

 photo orihuela spania-4_zpsr81tkx2i.jpg photo orihuela spania-3_zps1255e8fq.jpg photo orihuela spania_zpsszpkjhqp.jpg photo orihuela spania-6_zpscatdwcbg.jpg

Mamma og pappa sin leilighet hvor vi bor: // Mom and dads apartment where we live:

 photo orihuela spania-7_zpsmsplj7jw.jpg photo orihuela spania-10_zps0rgeipk9.jpg photo orihuela spania-9_zpsct5jjg9u.jpg

Veien ned til bassengområdet: // The path down to the poolarea

 photo orihuela spania-8_zpsfbae1qns.jpg Jeg elsker virkelig å være her, så fredfullt og rolig. Nå må jeg kjappe meg å gjøre meg klar, vi skal nemlig på en av de lokale pubene og se åpningskampen i Premier League, Manchester - Tottenham. Det blir gøy! // I really love it here, so peaceful and quiet. Now we're going to one of the local pubs to see the opening match of Premier League, Manchester - Tottenham. Can't wait!

Denim + denim

 photo denim on denim1_zpsik8f3cdv.jpg photo denim on denim5_zpsoggzqmvf.jpg photo denim on denim4_zpskwyeumb0.jpg photo denim on denim6_zps1p5dim8v.jpg

Denim på denim er noe jeg kanskje aldri har gått før, fordi jeg har følt at det ikke er helt "meg". Men alt har med måten en kombinerer det på, og hvilke plagg en går for. Jeg synes det er fint å mikse forskjellige jeansmaterialer og farger, slik at ikke alt går i ett. Digger den syrevaskede shortsen. Syrevask hører med 90-tallsmoten som jeg er veldig fan av, og jeg fant den kuleste syrevaskede, superskinny jeansen til Anders på Pull & Bear her om dagen. Han var veldig skeptisk først, sikkert fordi det kan virke litt vel grungy hvis en ikke kombinerer det riktig. Men han endte opp med å elske jeansen! 

I'm wearing:

Denim shirt Junkyard XX-XY HERE // Acid wash denim shorts Junkyard XX-XY HERE // Watch Michael Kors

Follow me:

Instagram: @heidichic // Snapchat: heidichic

Cheetah

 photo leopard kjole bik bok1_zps6eufbwfs.jpg photo leopard kjole bik bok_zpsrqszcso0.jpg photo leopard kjole bik bok-3_zps4bjmpukh.jpg photo leopard kjole bik bok-4_zps6faztc9r.jpg

Et antrekk utenfor hotellet vårt i Valencia som jeg hadde glemt å poste. Dagen i dag har gått så utrolig fort! Vi begynte morgenen med å dra ned på det lokale treningssenteret i Orihuela og tok en god økt, noe som var veldig digg. Etterpå dro vi hjem og solte oss og badet. Etter solingen i dag fikk rett og slett nok av den flassende, fæle selvbruningen min som gjorde at det så ut som jeg hadde fregner på hele kroppen, så nå tok jeg en dusj og skrubbet alt bort. Heller blek enn å se ut som en menneskelig leopard. Kjolen trenger ikke å matche huden liksom. Jeg får bare ikke teken på dette tan - skrubb - moisturize - repeat konseptet. Hvis noen har en bra selvbruning å anbefale som ikke gjør at en får enorme skjolder når den går bort, så gi gjerne beskjed i kommentarfeltet! :)

I'm wearing:

Bag ZARA // Sunglasses Le Specs HERE (sale) // Dress Bik Bok // Heels NLY (similar HERE)

 

Shop the look:

Hawaika

 photo hawaika valencia hawai bar_zps4daown38.jpg photo hawaika valencia hawai bar-2_zpsxjnn4bf4.jpg photo hawaika valencia hawai bar-6_zpsjkfpm4iy.jpg photo hawaika valencia hawai bar-3_zpshsttpw3k.jpg photo hawaika valencia hawai bar-4_zpssdiyjegv.jpg photo hawaika valencia hawai bar-5_zpslz0de95q.jpg photo hawaika valencia hawai bar1_zps3nfjeu3n.jpg

Her om dagen var vi på en Hawaibar i Valencia, Hawaika, og det var kjempe gøy :) Elsker temabarer, spesielt når de er så gjennomførte! Vi måtte vente litt i kø siden det var lørdag og et ganske populært sted, og når vi kom inn ble vi ført til en liten bås hvor vi satt oss i en bambusbenk foran et akvarium. Det var sykt gode drinker på Hawaika, og ikke minst kule! Det var masse utvalg og alt smakte godt.

Apropos temabarer, vi var på en toalettbar da vi var i Berlin. Ja, det stemmer. Det hang toalettruller på veggene liksom, og en ble skvettet vann på når en kom inn, bare for å nevne noe. Jeg tok noen bilder av stedet, kanskje jeg kan legge det ut senere, lol. 

 

 

Flowing stripes

Her er resten av antrekket fra Valencia / Here is the rest of my outfit from Valencia:

 photo coulotte bukser zara ryggsekk-13_zpskjakikq7.jpg photo coulotte bukser zara ryggsekk-4_zpsp9gtm3tb.jpg photo coulotte bukser zara ryggsekk-12_zps1shxnrzu.jpg photo coulotte bukser zara ryggsekk-8_zpsc6sxncxh.jpg photo coulotte bukser zara ryggsekk-15_zpsi4vflzr9.jpg

Nå skal jeg spise frokost og ut å sole meg litt, og kanskje også få til en joggetur. Kjøpte masse nytt treningstøy i går, så må jo få testet det ut! Greit å holde ting i gang selv om en er på ferie.

I'm wearing:

Trousers and backpack ZARA

Top NLY (sold out)

Heels Bershka (similar HERE)

 

Shop the look:

 

Sneak peek // Valencia outfit

 photo coulotte bukser_zpsu5y3jap3.jpg

Jeg har tatt mange bilder de siste dagene, men har dessverre ikke rukket å legge ut så mange av dem. Dere vet hvordan det er når en er på ferie... Her er iallefall en sniktitt på et av mine favorittantrekk fra Valencia, elsker disse nyinnkjøpte coulottebuksene fra Zara. Så behagelig å gå i også.

I går kjørte vi i to og en halv time fra Valencia til Orihuela hvor leiligheten til mamma og pappa er. Så nå har vi gått fra storbyferie med shopping til litt mer relaxing ved bassenget og soling. Herlig å få litt av begge deler. Men seffern blir det litt shopping også, det ligger et stort utendørs kjøpesenter rett her borte som har aaalt vi trenger, pluss litt til :)

Legger ut mere bilder senere <3