hits

september 2013

KONKURRANSE: VINN TØYVASK OG ET DEILIG ACNESKJERF!

Jeg er faktisk litt excited over produktet jeg skriver om nå! Dere har helt sikkert hørt om Shai-barberhøvlene som ble superpoppis på kort tid? Nå har det kommet et nytt produkt fra det samme firmaet, nemlig det revolusjonerende tøyvaskemiddelet Dizolve. Dette er et tøyvaskemiddel som er i strips, og er 16 ganger mer konsentrert enn vanlige tøyvaskemidler. Du trenger heller ikke skyllemiddel, ettersom Dizolve vasker både hvitt og farget tøy mykt uten. I tillegg har du alltid vaskemiddel i hjemmet og slipper å bære tungt hjem fra butikken siden du får det rett i posten!

Dizolve er mer miljøvennlig, i og med at det har så lite emballasje reduserer det transporten med hele 94%. Det er også mer økonomisk, siden det koster mye mindre enn vanlige typer. I tillegg slipper en feildoseringer med vaskemiddel, forskere har nemlig funnet ut at vi feildoserer med 33% mer vaskemiddel enn nødvendig. Med Dizolve er det én stripe til én vask, det blir ikke enklere!


Du er med i trekningen om å vinne dette stilige Acneskjerfet i valgfri farge om du bestiller en gratis prøvepakke på Dizolve her! Husk å legge igjen en kommentar under innlegget med navn, epostadresse samt farge du ønsker på skjerfet! Du kan se de forskjellige fargene her. Lykke til!


/Annonse

On with the winter coats


Shoes H&M // Coat UNIF // leggings Bik Bok // beanie asos // bag Bershka

Utrolig nok så er jeg glad for at det er blitt så kaldt at jeg kan bruke de store, varme vinterjakkene mine (jeg vet jeg kommer til å angre på det utsagnet). De har hengt ubrukt i garderoben så lenge at jeg føler nesten jeg har fått nye klær. Det eneste som er litt dumt er at Oslo tydeligvis hoppet over høsttemperaturen og gikk rett til vinter, så de litt tynnere trenchcoatene og skinnjakkene jeg omtrent ikke har brukt, blir for kalde nå. Oh, well. Likte dere antrekket?

Follow on Bloglovin

GIVEAWAY: Sophia Rose og DesignMix

Hei søtiser;) Jeg var på showrommet til DesignMix og smykkemerket Sophia Rose for noen dager siden, og da fikk jeg plukke ut noen gaver å gi til en av dere! 

Jeg plukket ut disse flotte, bohem chic armbåndene i sterling silver fra Sophia Rose. SophiaRose.no er en online smykkebutikk som drives av gemologen (ekspert i stener og diamanter) Tanya Ross. Hun bruker hovedsaklig sølv, gullforgylt sølv og ekte stener i smykkene sine. Hun lager utrolig masse fint!

Denne kule, romslige lommeboken i høykvalitetsskinn fra DesignMix.no får dere også:) DesignMix.no drives av Marte G. Mørk og fører spesielle vesker, smykker, gaver og noe interiør. Hun har blant annet merkene Kitsch, N. Historiae og Passion Fruit Jewelry.

Hun fører blant annet den nye trenden i Hollywood, Kitsch Hair Ties som er høykvalitets hårstrikker som er så flotte at du også kan bruke dem som armbånd. De har blitt veldig populære i USA, og dere får også med en pakke med Kitsch hair ties + headbands! (Jeg har heldigvis sikret meg noen pakker selv;)

Sophia Rose og DesignMix har også et showroom på Majorstuen i Jacob Aalls gate 8, der kan du komme å se på alle de flotte produktene de fører. Det er åpent fra 11-17 på hverdager!

/sponsede produkter

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: BIOSILK

Biosilk er den håroljen jeg bruker mest for tiden. Jeg har sett meg litt lei av Moroccan oil og lurer på om det er litt oppskrytt at det omtrent "ikke finnes noe bedre" enn den. Jeg har nemlig prøvd flere i det siste som jeg synes lett kan måle seg med den. Silk Therapy fra Biosilk får håret til å se nesten "perfekt" ut, ved at det blir veldig glansfullt og demper frizz. Den er veldig drøy så en trenger ikke å bruke mye, og husk å riste flasken før bruk! Biosilk pleier også håret, og er fin å bruke etter at en har brukt rettetang - da blir finishen flawless! Den er satt ned fra hele 215,- til kun 89,- akkurat nå på blush.no, så løp og kjøp! Jeg lurer på om salget er en del av "Blush Hour" siden det er så billig, det vil si at det kun varer til klokken 22.00 i kveld. Men det er jeg ikke sikker på - check it out :) Den selges også i enkelte frisørsalonger for de som vil kjøpe i butikk.

It was just a matter of time...


Esj, blir alltid syk når det passer dårligst, alltid når jeg skal noe gøy! Jeg var invitert på vinsmaking og lunsj på Bølgen & Moi i dag, men kunne dessverre ikke dra på grunn av formen. Har vondt i halsen, feber og hodet mitt føles ut som bomull. God unnskyldning til å hive på seg en masse sminke, og ikke minst teste ut ny sminke, som den nye magenta leppestiften jeg fikk i sommer. Den minner litt om YSL sin, men er fra billigmerket Viva la Diva som selges på Cubus i fargen 115 Show Off. 

Jeg kom meg heldigvis ut en liten tur da jeg ble invitert til å plukke ut noen smykker og accessoirer fra et showroom som ligger rett ved der jeg bor. Det er noen spesielle merker som har kjempeflotte og trendy ting! Jeg kommer til å lage et innlegg og giveaway's om det snart, så følg med! :) Ellers har jeg bare vært hjemme og hivd i meg supersterk hostesaft fra USA (som tydeligvis skal lindre alt fra feber til hode og kroppssmerter), "express"-smertestillende fra Polen og Toro Rett i Koppen ;) Satser på å bli frisk sooon!!

The Body Shop + Leila Hafzi

I kveld var Isabella og jeg på et lanseringsevent i flaggskipbutikken til The Body Shop i Torggata. Det var i forhold til The Body Shops nye samarbeid med den norske designeren, Leila Hafzi. Samarbeidet vil resultere i en kampanje som lanseres nå i september.Det var veldig hyggelig å møte på kjentsfolk og ta seg noen glass champagne:) Vi fikk også FLOTTE goodiebags med produkter fra Body Shop. Eget innlegg i forhold til produktene vil komme på bloggen senere :)

 

New hairdo

I går tok jeg ut extensionsene, og i dag klipte jeg meg litt kortere. En lang variant av bob, kan du kanskje kalle det :) Føles herlig å få ut løshåret faktisk, og ha litt sveis igjen! Så kan jeg heller ta det i igjen når jeg vil ha langt igjen. Likte dere frisyren? New in: Bik Bok & Sheinside

I dag fikk jeg to pakker i posten, en fra Bik Bok og en fra Sheinside.com. Er kjempefornøyd med tightsen fra Bik Bok, den var kjempefin og behagelig å gå i. Cardiganen fra sheinside.com er skikkelig digg :) De har så mange kule cardigans til høsten nå, jeg har lyst å bestille så mye! Du kan sjekke utvalget her.Girls 1st

Hei, girlies ;) Jeg vil bare fortelle dere litt om Libresses nye initativ, nemlig Girls 1st. Jeg husker før da jeg var tenåring at det fantes noen få nettsider hvor en kunne stille spørsmål en lurte på helt anonymt, kanskje var det noe pinlig en ikke ville fortelle til sine venner. Girls 1st er en annen kul vri på dette, det er et nettsted for jenter, av jenter der du kan møte andre og dele informasjon, inspirasjon, tips og triks, videoer og fortellinger om alle dine "første ganger"; ditt første kyss, din første mensen, din første kjæreste, din første jobb og andre "første ganger" du skulle ønske å dele. Det er både vanlige jenter og eksperter som kan hjelpe deg og komme med råd og tips hvis du legger ut et innlegg i forumet. Over 10 000 brukere er allerede registrert, så her er det mye hjelp å få! Nedenfor kan du se et bilde av diskusjonsforumet, og eksempler på hvilke temaer som blir tatt opp:

                             

Diskusjonene er delt opp i forskjellige temaer, og det finnes noe for alt!

Jeg synes Girls 1st er et veldig bra initiativ for alle tenåringer og unge damer som har noe de lurer på eller som vil fortelle noe anonymt. Det er faktisk veldig få slike gode "jentesamfunn" på nettet i Norge, så dette er noe vi trenger! 

Annonse

 

 

Ordered: Matte leather tights

For de som lurte på hvilken tights jeg var på jakt etter fra Bik Bok, var det altså denne matte skinntightsen. Jeg har vært innom flere Bik Bok-butikker og ringt rundt i Oslo og de er utsolgt over alt, iallefall i XS. Dermed måtte jeg bestille på nettet, noe som forsåvidt er et greit alternativ når det en ikke får tak i den ellers. Jeg har prøvd noen andre de har i butikken også, blant annet en som var mer glossy (Brooklyn), men den matte var min favoritt, særlig til hverdagsbruk. "Ellen"-tightsen kommer til å bli mye brukt i høst, den passer til alle de gode høstgenserne!

 

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: Foundation

Må bare ytre min kjærlighet til denne foundationen - glominerals Protective Liquid Foundation, Satin finish II. Jeg har tullet så lenge med forskjellige BB creams og flytende foundations som jeg ikke har vært fornøyd med - og så hadde jeg jo den beste rett foran nesen min hele tiden! Grunnen til at jeg sluttet å bruke denne var at jeg bestilte litt feil farge, men nå er jeg litt brunere så nå funker den.

Den har fantastisk dekkevne, dekker det meste uten å se for "dukkeaktig" ut. Det går an å bruke den uten pudder oppå, men jeg pleier å ta et mineralpudder oppå for å få bort litt glans. Det som er positivt med flytende mineralfoundation vs. mineralfoundation i pudderform, er at den gir mer fuktighet og ikke tørker ut huden, hvis du har litt tørr hud fra før. Bedre for en eldre hudtype, eller bare hvis du har tendenser til å bli tørr og stram i huden av pudder. Ingredienslista er litt lenger på den flytende i forhold til glo's pressed base (pudder), så den inneholder litt mer konserveringsmidler. Men den inneholder også mer næringsstoffer, som Aloe Vera- og kamomilleekstrakt.

Pris 349,- hos coverbrands.no

glōPressed base 

INGREDIENTS: Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Stearate, Boron Nitride, Zinc 

Oxide (CI 77947), Nylon ? 12, Phenoxyethanol, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, 

Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, Water (Aqua), MAY CONTAIN (+/-): Bismuth Oxychloride (CI 

77163), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Greens (CI 77288), 

Carmine (CI 75470)

 

glōProtective liquid foundation - satin II ? 

INGREDIENTS: Water (Aqua), Phenyl Trimethicone, Isododecane, Titanium Dioxide (CI 77891), Cyclopentasiloxane, 

PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Nylon-12, Glycerin, Cyclomethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone 

Crosspolymer-3, Thermus Thermophilus Ferment, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Lauryl 

PEG/PPG-18/18 Methicone, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl 

Laurate, Methicone, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl 

Palmitate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Malachite Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower 

Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Phenoxyethanol, 

Ethylhexylglycerin, MAY CONTAIN (+/-):Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

New Starbucks + Outfit

Starbucks har kommet midt i nabolaget! Tar meg under fem minutter å gå dit, så det er kos. Det er åpent helt til kl 21 på hverdager, så kanskje Majorstuen på sikt beveger seg mot et mikroskopisk NYC-preg? Hehe, en kan jo håpe. Det er hyggelig å ha et sted som er oppe sent for å møtes for å ta en kopp kaffe og skravle litt:)

Det ble en decaf soya latte på meg. Kjempegod, men savner fortsatt mine favoritter, spesielt passion fruit tea som de ikke har her enda. La oss håpe at de får litt større utvalg etterhvert. 


bag and watch Michael Kors // cable knit cardigan H&M // shoes maxstarstore.com

Inspired by Gwen

Da jeg skulle ut på lørdag tenkte jeg å prøve en ny sminkelook, så da fant jeg bilde av vakre Gwen Stefani og prøvde å etterligne looken. Hun er så fet, og ser aldri kjedelig ut!

Jeg brukte en mørk kremskygge, Picasso fra Smashbox, på lokket og la oppå en mørkeblå pudderskygge fra Elizabeth Arden. Deretter brukte jeg en sort vannfast kajal på våtkanten og i ytterste kant av globallinjen for å få en mørkere look. Smudget eyelineren ut med ringfingeren i globallinjen. Deretter duset jeg langs ytterste kant av øyenskyggen med en gullskimmer-øyenskygge, Half Baked fra Urban Decay.

På leppene har jeg liplineren Redd fra Mac, og en rød Rouge in Love-leppestift fra Lancome. Warm Apricot blush fra Smashbox i kinnene.

Vi hadde noen venner på vors hos oss på lørdag, før vi dro i bursdag på Frogner. Her er noen bilder av "kveldens outfit" :)Likte dere sminkelooken? :)

OPPDATERT SALGSBLOGG!
Kjøper betaler frakt. Om du bor i Osloområdet kan vi eventuelt møtes. Ta kontakt på epost: heidiveivaag@gmail.com om du er interessert, eller skriv i kommentarfeltet om det er noe du lurer på :)

Michael Kors Large SelmaI går fikk jeg en tidlig bursdagspresang i posten, og jeg klarte bare ikke å la være å ta den i bruk - 1. oktober ble rett og slett for lenge til. Jeg hadde lyst på ei svart veske, siden det er det jeg bruker mest, samtidig ville jeg ha en som ikke var for flashy. Denne er egentlig helt perfekt, den har god plass, er av robust skinn og ser bra ut. Nå gjenstår det bare å finne noen fete, svarte høstsko!

Ny ansiktsrens fra dermalogica

Jeg gikk tom for Dermalogicas Ultra Calming Cleanser, og følte rett og slett den var litt for mild for min hud, og syntes den tok dårlig bort sminke. Derfor bestemte jeg meg for å prøve noe nytt, og gikk for en litt mer anti-age-rens denne gangen. Jeg har renset ansiktet med Dermalogica Tri-active cleanse, fra ChromaWhite TRx-serien noen ganger nå, og jeg elsker den! Den gir SÅ mye mer enn de andre rensene; Special, Essential og Ultracalming. Den koster jo også en del mer, men det syntes jeg den var verdt. Den har tre effekter:

  • Renser
  • Eksfolierer 
  • Jevner ut hudfargen

Jeg merker hvor mye renere huden blir, på grunn av eksfolieringen, og hudtonen min er mindre rød og mye mer jevn. Den inneholder også sheabutter som gir huden fuktighet slik at den ikke føles tørr og stram etter bruk. Jeg bruker den to ganger til dagen.

 

Noen aktive ingredienser:

Melkesyre eksfolierer for å fjerne gustne, misfargede hudceller, og gjør huden klarere.

C-vitamin, morbær og rotfrukt hjelper med å lysne huden.

Antioksidant hvit te hjelper med å kontrollere oksidering, og fremskynde hudlysning. (dermalogica.no)

 

Den koster ca 515 i salonger og på dermalogica.no, men merket er amerikansk og er mye billigere i USA. Koster for eksempel 29 dollar (under 200 kroner) på amazon.com.

Beauty wanties

Beauty wanties

 

Laura Mercier black eye liner
Jeg har ingen gode gel/creme linere, så denne står på ønskelisten.

MAC Cosmetics sheer foundation
Har hørt mye bra om denne foundationen, så har veldig lyst å prøve den! Den skal visstnok vare lenge, som er et pluss.

MAC Cosmetics powder brush
Børster er alfa omega når det kommer til sminke, og MACs store pudderbørste hadde kommet godt med i sminkepungen.

Laura Mercier fan brush
Veldig praktisk med en viftebørste når du skal børste vekk øyenskygge som har drysset under øynene.

MAC Cosmetics lip pencil
For at leppestiften skal sitte ekstra godt og ikke "blø" ut i de små rynkene rundt munnen.

Escada flower perfume
Er veldig svak for søte lukter, så har kjempelyst på denne kirsebærduften!

Decléor skincare
En hudbalsam som en masserer inn om kvelden for å få den mykeste, herligste huden. Lukter fantastisk!

Exuviance skin care
Et ansiktsserum som tar bort døde hudceller ved hjelp av fruktsyrer, gjør hudtonen jevn og gir også fuktighet til huden.

Exuviance oil free face moisturizer
Denne øyekremen med fruktsyrer holder rynkene borte!

Moisturizing mask
200 NOK - target.com

Ukens skjønnhetsprodukt!

Ukens skjønnhetsprodukt er High Definition Concealer fra Make up Forever. Jeg kjøpte denne brilliante saken på Sephora i Polen, ettersom jeg var i sterk trang etter en concealer som jeg kunne bruke under øynene. Jeg prøvde først Sephora sin egen, men den dekket nesten ingenting. Det endte altså opp med at jeg kjøpte Make up Forever sin, og det har jeg ikke angret på!

Concealeren er en av de viktigste produktene i min skjønnhetsrutine. Å få bort mørke ringer under øynene får deg automatisk til å se mer fresh og våken ut, derfor er det viktig å bruke en concealer som gjør jobben. Jeg har lenge brukt YSL Touche Eclat, men den kan ikke nærme seg den jeg har kjøpt nå. HD Concealeren fra MUF gir fuktighet, fin farge og masse dekking uten at den legger seg i rynkene. Lyser opp øyepartiet på en kjempefin måte. Passer også fint til å dekke andre ujevnheter og rødheter i huden, feks rundt nesen og eventuelle urenheter. 

Jeg har concealeren i fargen 330, som er en medium beige farge. Det er veldig viktig å velge riktig farge, og ikke velge en som er for mørk eller lys!Make Up For Ever er ikke akkurat det enkleste merket å få tak i i Norge. De selges kun på Solli Plass i Oslo, men det står på hjemmesiden at de sender produkter til hele Norge, så det er sikkert bare å ta kontakt og si hva du vil ha! Hvis ikke har du alltids ebay.com, som selger mange forskjellige farger av concealeren her. Jeg kjøpte min for ca 200 kroner i Polen, men ebay er selvfølgelig mye billigere:)

Wedges & ripped jeans

I dag tidlig var jeg på Valglokalet på Frogner kino og gjorde min duty to society, nemlig stemte. Jeg var litt redusert etter lørdagen så jeg hadde nesten glemt det ut, men da vi tilfeldigvis kjørte forbi valglokalet kom jeg på det:p Hadde uansett hatt en dag til å gjøre det, men det føles bra å ha gitt min stemme! Jeg er så spent på valgresultatene, ikke lenge til vi får vite nå. Etter jeg hadde stemt dro Anders og jeg til Snarøya for å se på flotte rikmannsboliger og drømme oss litt bort. Perfekt tidsfordriv på en søndag, bolig-inspo?:p Etterpå kjørte vi til Hønefoss av alle plasser, aldri vært der før. Der leverte vi ut noe reklame for bedriften til Anders og spiste på en DIGG restaurant som het Salt & Pepper. De hadde ALT, pasta, salat, sushi, asiatisk, tex mex, pizza, hamburger, biff, you name it. Kjempegod mat, så anbefales om du er i Hønefoss en gang, hehe. Nå sitter vi hjemme, spiser sykt feitende sjokoladekake og ser på stand up med Lisa Lampanelli. God søndag!

Vors // Saturday

I går hadde vi vors hos oss, det var veldig hyggelig. Etterpå dro vi ut på byen for å feire bursdagen til en kompis. Er en stund siden jeg har vært ute nå så det var veldig gøy ;D 

Hva har dere gjort i helgen? :)

Stortingsvalg om to dager - gi din stemme!

Jeg har alltid vært veldig interessert i politikk og ser ofte debatter TV. Politikk er viktig, og jeg synes det er dumt når unge voksne ikke engasjerer seg, eller ikke setter seg nok inn i politikken til å skjønne hvilket parti de holder med. Mange sier "vi har det jo så godt", men det er mange utfordringer i det norske samfunn. Hva med pelsindustrien, vil du at den skal avvikles eller synes du at den skal bli? Mange mener at eldreomsorgen ikke er noe å skryte av i et land som Norge, og at vi har utfordringer når det gjelder integrering av innvandrere. Eller kanskje miljøpolitikken er viktig for deg? Det er bare fire av mange saker. Jeg anbefaler deg å ta TV2s partivalgtest om du er usikker på hvilket parti du holder med. Der får du også muligheten til å legge mer vekt på enkelte saker enn andre, ved å velge at det er en hjertesak for deg.

 

Om du er norsk statsborger og er over 18 år eller fyller 18 år dette året, kan du stemme ved Stortingsvalget 2013.

  • Du trenger ikke valgkortet ditt, men det gjør det enklere og raskere å stemme, det står også hvor du skal stemme på valgkortet.
  • Du trenger derimot legitimasjon når du drar til valglokalet.
  • Hvis du er usikker på hvor du kan stemme, kan du ringe en felles kommunetelefon på 08885, og spør hvilke valglokaler du kan stemme i.
  • Du kan bare stemme i den kommunen du er folkeregistrert i.
  • Mer om hvordan du stemmer på valgdagen her.

 Black as night
Shoes maxstarstore.com // leather jacket MK&A for Bik Bok // bag gina tricot // shirt LF Store // sunglasses zerouv.com 

Ain't my new sunnies cool?:) Her er det manko på solbrillefronten, mine favoritter har gått i stykker og jeg finner ikke like :\ Derfor er det på tide å stacke opp noen nye for høsten. Gjør ikke noe det da.. ;)

La forresten merke til at det var en stund siden jeg hadde tatt i bruk mine platform MaxStar-sko - sist sommer brukte jeg dem nesten hver dag! Jeg har tatt et skooppgjør med meg selv i det siste, sko er nemlig det største problemområdet i min garderobe. Derfor skal jeg nå selge en del av de jeg har. Jeg er så kresen og liker ikke at ting er for pyntete/voksent, så jeg sliter med å finne noen høstsko som er midt i blinken. Ikke minst er jeg lei av å gå med ukomfortable sko, så jeg skal fokusere mer på komfort denne sesongen. Ta gjerne det med en klype salt :p

Pen, penere, Alena


Well, there goes my self esteem! Alena Shishkova er så pen! Faktisk den peneste jeg har sett i mitt liv, det gjør vondt å se på henne nesten. Hun er en russisk modell som kom på andre plass i Miss Russia i 2012, ellers er hun mest kjent bare for å være utrolig pen. Fant bilde av henne på tumblr for lenge siden, og bare tenkte "Hvem er det?!". I ettertid fant jeg henne på instagram (@missalena92) hvor hun har mange følgere, sikkert nettopp på grunn av sitt slående utseende. Jeg ble nesten letta når jeg så "før"-bildene av henne som Sophie Elise la ut på sin blogg. Hun så ut som en normal jente før, det vil si før neseoperasjon, leppeforstørrelse og muligens hakeimplantat. Anyways, nå er hun smashing, om hun så er operert. Girl crush!

Video av Alena før operasjonene

Sunday

I dag tok Kaja og jeg en tur på jobben til kjærestene våre på Right Price Tiles i Bærum. De jobber så mye, og til og med på en søndag på grunn av varetelling, så da er det hyggelig å besøke dem av og til. Kaja har tatt bildene forresten:) Ellers har jeg bare gjort husarbeid og sett episode to av Det Nye-jenta. Det er litt gøy å se jenter og bloggere prøve å bli den neste "it"-jenten! Blir spennende å følge med videre, kanskje jeg ser noen kjente fjes etterhvert! Bukse H&M // veske MBMJ // sko nelly.com (adlink) // bluse gina tricot