hits

september 2014

New hair

Jeg har aldri hatt sånne striper i før, så det var så herlig å få en forandring. Jeg synes det passer fint med en litt varmere, multitonet farge nå til høsten. 

The Intimate Britney Spears lansering

I dag var jeg på Ekebergrestauranten på lanseringen av Britney Spears nye undertøyskolleksjon "The Intimate Britney Spears". Sjølveste comeback queen var tilstede, og jeg var mildt sagt excited. Jeg har alltid hatt lyst å se henne i levende live, så å stå så nærme henne var litt magisk. Jeg har alltid sett på henne som det "ultimate" og "perfekte", og selv om hun fikk seg en knekk for noen år siden så er det super girl power at hun har kjempet seg tilbake og gjør så stor suksess.

Etterpå da vi stod i lobbyen og fikk goodiebagsene våre, kom plutselig pop prinsessen gående forbi oss og vi fikk et enda nærmere blikk på henne! :) Jeg rakk ikke å ta noe bilde, men av og til er det viktigere å ta inn øyeblikket, hehe :p

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk oppleve dette! Undertøyet hennes fåes i CHANGE butikkene og i deres nettbutikk HER. ♥

Presentasjon av ghd krølltenger


I dag var Sara og jeg på presentasjon av ghd Curve. ghd har faktisk aldri hatt krølltenger før, så det er ganske stort. Rettetengene deres er jo kjempegode, så jeg forventer intet annet av krølltengene! De lanserer fire forskjellige krølltenger 1. oktober, og alle gir ulike typer krøller. En for beachy waves, en for store bølger, en for standard krøller og en for litt mer hollywood feel, etter hva jeg har forstått.


Vi var så heldige og fikk med oss hjem ghd Curve soft curl tong, som var min favoritt! Krøllene på bildet over er laget med den. Jeg trenger en tang som gir hverdagslige store bølger, og nå tror jeg at jeg har funnet den riktige. Jeg skal teste den og vise dere resultatet med denne i et innlegg senere!og dagens outfit...25 awesome coats for fall/winter 2014

I've roamed the web in search of what in my mind are the coolest coats out there, and here you can slide through my ultimate picks. You can click on the pictures to go to the website of each different coat :) 

White set // Vixen nominations
Photo creds: Kristoffer

Kjøpte dette settet på H&M for en stund siden, og det er så komfy og varmt nå til høsten. Fryser virkelig ikke i det! Fikk også disse skoene fra H&M av mamma, skikkelig fluffy og fine. Det har vært så varmt så lenge nå på østlandet, først nå begynner kulden å sette inn. Men da får vi iallefall snart brukt alt det fine høsttøyet vårt ♥ 

Nå er forresten nomineringen til Vixen Blog Awards 2014 i gang, og jeg hadde blitt så glad om dere ville nominere meg i en eller annen passende kategori ♥ Det var en av de beste følelsene ever da jeg vant Årets Skjønnhetsblogger ifjor, så jeg må jo nesten bare prøve meg igjen, hihi.

Image and video hosting by TinyPic

Under kan du se en video fra Vixen Blog Awards i fjor:)

Forleng sommerfølelsen

Annonse


Selv om sommeren er over, er det fortsatt herlig å opprettholde selvpleien og være hårfri. For min del er voksing enda mer aktuelt om høsten og vinteren, fordi voksing krever at det skal være litt lengde på hårene for å få et best mulig resultat. Siden en ikke viser seg i bare ben hele tiden på disse årstidene, så kan en spare litt og etterpå gå flere uker uten å bekymre seg for å barbere bena og under armene. Da har en alltid mulighet til å gå med bare ben og slipper å bekymre seg når en skal gå med shorts eller singlett på trening for eksempel. 

 

Fordeler med Veet Easy Wax:

♥ Du kan enkelt og raskt få profesjonelle vokseresultater i ditt eget hjem

♥ Du sparer penger og tid i forhold til å gå i salong

♥ Det selvoppvarmede voksesystemet sikrer at du får den helt korrekte temperaturen etter 20 minutter

♥ Den er superenkel å påføre

♥ Du får akkurat riktig mengde voks og dekkende påføring på første forsøk

♥ Strips følger med i pakken

 

Pleaded leather skirt


Don't let your pride get the best of you.

 

 

Bag Michael Kors Zalando.no // Fluffy sweater HERE // skirt ONLY // shoes H&M // Faux fur ZARA (ad links)

Shop the post:

Teddy jacket

Teddy jacket Flat Top // Shoes Jessica Buurman // bag and watch Marc by Marc Jacobs

Kjøpte denne herlige teddyjakken på Urban her om dagen, og har virkelig forelsket meg i den. Jeg er litt cray cray når det gjelder jakker og kåper, jeg har virkelig nok av det nå. Det er bare så vanskelig å holde seg unna, det finnes så mange kule jakker overalt!

Shop the post:

September beauty favorites

1. The Body Shop Bronzer, Warm Glow - En rosaaktig bronzer som er superfin å bruke som blush på lyse hudtoner. 2. Daisy Dream by Marc Jacobs, lukter søtt og friskt, og jeg elsker designet på flasken. 3. MAC Blush Harmony, en rosa/brun blush som er veldig god å konturere med på lyse hudtoner. 4. Lee Stafford Dry Shampoo for Oily Roots - effektiv tørrsjampo som får håret til å virke nyvasket på et blunk. Drøy i bruk. 5. Pharmaskincare A Peel Cleanser and toner - det beste rensesystemet jeg har brukt! Mer om dette i et innlegg senere. 6. John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating Moisturising Shampoo - kjempefin å bruke på blondt hår som har blitt litt gussent og grått, gjør det lysere og klarere i fargen. 7. Handcream BOOSTER - Kjempegod håndkrem med hyaluronsyre og retinol.

Kylie Jenner inspired makeup

Jeg har blitt så fascinert av sminken til Kylie Jenner i det siste. Hun ser helt nydelig ut, og jeg elsker leppene og øynene hennes! Det er mest fokus på de lange vippene og de fyldige leppene i sminken hennes, derfor har jeg duset øyenskyggene godt ut så de ikke blir så harde. I tillegg har jeg brukt lys kajal på våtkanten for å gi en illusjon av større øyne. Jeg har også en tynn linje med sort eyeliner på øvre vippekant sammen med punktvipper, og mascara på nedre vippekant.

Kylie tegner overdrevent mye rundt leppene sine for at de skal virke større, men jeg synes det funker. Så hvis du har litt mindre lepper, kan du godt prøve deg forsiktig med det, bare pass på at det ikke ser klovneaktig ut. Liplineren er omtrent den viktigste ingrediensen for å få til en Kylie-aktig look, og jeg har funnet ut at hun bruker Whirl av MAC til mange av lookene sine. Det er også den jeg har brukt på disse bildene.

155,- på MAC Cosmetics. 

Likte du looken?

Tennis socks

En enkel måte å gjøre et hverdagsantrekk mer sporty på, er å hoppe på en av høstens trender, nemlig tennissokker. Jeg føler ofte en sporty "touch" mangler for å gjøre antrekk mer avslappede, og da kan en bruke elementer som joggesko, tennissokker eller en lue for å den rette feelingen.

Get the look:

New Zara bootsKjæresten min kom hjem fra forretningstur til Spania sist uke, og da fikk jeg blant annet disse stilige ankelbootsa fra Zara. Høstsko er virkelig en utfordring for meg fordi det er så få sko som "fenger", men disse var midt i blinken. 

Min tolkning av 60's Brigitte Bardot


Hei dere! I forbindelse med Max Factors 100-årsjubileum har jeg fått en utrolig morsom challenge! Hver måned fremover skal jeg gjenskape en ny look fra et ikon fra 40-, 50-, 60-, 70- og 80-tallet. Det er jo nesten som et morsomt skoleprosjekt, hoho :) Jeg elsker jo sminke, så det blir bare utrolig gøy. Først ut er 60-tallet og kanskje mitt favorittikon, nemlig Brigitte Bardot. Jeg elsker looken hennes, og føler den er ganske nær min egen med tykk eyeliner og nude lepper. Gwyneth Paltrow er frontpersonen for denne kampanjen, og vi skal prøve å etterligne hennes look. Over ser du hennes "Brigitte Bardot", og under kan du se min.

To andre bloggere skal også gjøre den samme looken hver måned, og det vil bli en avstemning på Max Factor Norge sin Facebookside over hvem som har den beste looken. Kjempehyggelig om dere vil stemme på meg! :)

Du kan nå stemme på meg for den beste 60-talls looken HER ♥

#FlashbackFridayEn liten flashback til et antrekk fra New York i 2013. Elsker denne trenchen fra Top Shop, et av mine favorittkjøp ever. Savner USA mye, ny tur skje neste år! Beklager forresten at bloggingen har vært litt mindre hyppig i det siste, jeg har hatt så mye å gjøre, i tillegg tar ryggen min knekken på meg, så det gjør sykt vondt å sitte på dataen:/ I'll be back soon! Takk for de hyggelige kommentarene dere legger igjen, det muntrer alltid opp ♥

Mine lepper Før og etter fillere

Jeg var hos behandleren min, Stine, her om dagen for å fylle på leppene mine. Det er sikkert 12. gang siden jeg begynte for fire år siden, ettersom en må fylle på litt oftere i begynnelsen for at resultatet skal vare. Mer om det senere i innlegget. I den anledning tenkte jeg at jeg skulle lage en "før og etter"-collage for å se hvilken forskjell hyaluronsyren har gjort med leppene. Nå er det superlenge siden jeg har tittet på bilder fra før jeg begynte med det, så jeg ble litt sjokkert over forskjellen! 

Helbilder:

Som dere kan se er overleppen mye mer synlig når jeg smiler, noe jeg ønsket meg. I tillegg synes jeg leppene ser mer proporsjonerte ut i forhold til nesen min, og jeg synes resultatet ser ganske naturlig ut. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte med det, og ville gjort det om igjen. Heldigvis har sminkekunnskapene endret seg i en mer positiv retning de siste fire årene, omg:p

Jeg husker jeg tenkte på gjøre det en stund før jeg flyttet til Oslo, og så gjorde jeg det kort tid etter at jeg begynte på hudpleieskole her. Det var skummelt første gangen husker jeg, venninna mi og jeg visste jo ikke om det var "farlig" på forhånd, eller om det var noen risikoer i forhold til det osv. Men jeg skjønte fort at det var rimelig trygt, og har aldri hatt noen komplikasjoner bortsett fra hevelse og små blåmerker på leppene som går bort etter et par dager. Dette er noe som er veldig vanlig, og som en må regne med. Det er derimot viktig å påpeke at du må gå til en som er flink og har erfaring, for resultatet kan bli mindre bra hvis behandleren ikke vet hva hun gjør. 


Nærbilder av leppene, 2014

Det tar tid å bygge opp volumet i leppene med hyaluronsyre, fordi det i utgangspunktet ikke er en permanent filler. Hyaluronsyre er noe vi naturlig har i kroppen, og som skilles ut i urinen etterhvert som tiden går. Hvis du likevel gang på gang fyller på før alt har gått ut, så vil det danne seg arrvev i leppene og dette fører til at volumet holder seg bedre og du ikke må fylle på så ofte. Så det blir mindre kostbart med tiden. Selv om jeg går 1,5 år uten å fylle på, så vil ikke leppene bli så små som de var i utgangspunktet, for å gi et eksempel.

 

En positiv bivirkning jeg har merket av å fylle på leppene, er at jeg omtrent ikke trenger å bruke leppepomade lenger. Leppene holder seg veldig fuktige. I tillegg forebygger jeg rynker rundt munnen.

Denne gangen satte Stine Teosyal Kiss på meg, som er en hyaluronsyre på samme måte som Restylane og Juvederm. Den er spesiallaget for lepper, og bygger volum veldig effektivt, i tillegg skal den vare i opptil et år. Hvis du vil bygge volum raskt og effektiv, så er denne bra. I tillegg er den rimeligere enn konkurrenten Juvederm Volbella, altså 3200,- istedetfor 3900.- per 1 ml. Stine har et bredt utvalg av fillere, og hun kan finne ut hva som passer deg best.

Jeg går fast til Stine Storaunet v/ Klinikk Oslo. Hun er veldig nøye og tar hensyn til hvilke lepper du har fra før, og hvordan det kan se mest mulig naturlig ut. Jeg anbefaler henne varmt.

 Hun jobber fast på Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien 31 (nederst i Bogstadveien).

Hvis du vil bestille time hos Stine eller har noen spørsmål til behandlingen kan du ringe 22980538 eller 90555527 eller sende epost til Stine@Storaunet.no

Behandlingen er sponset

 

Årets Brillemodell 2014


Her om dagen var Kaja, Marie og jeg på KavaKava for å se finalen av Årets Brillemodell for Specsavers 2014. Det var utrolig gøy der, og vi møtte mange hyggelige folk:) Odd-Martin Strømsnes endte opp med å vinne Årets Brillemodell, en brillefin kjekkas fra Skodje.

Espen Hilton, Ulrikke Lund, Kristina Andersen og Cath in the City er de nye ambassadørene for Specsavers, og presenterte hver sin look på eventet.

Kaja og mitt sitt antrekk for kvelden:

Shoes Chicwish (ad link) // Skirt and blazer Zara // bag Marc by Marc Jacobs // pullover Monki

Vinn Marc Jacobs veske til deg og en venn!

God helg til dere! Husker dere at jeg nevnte noe om en konkurranse for et par dager siden? Nå som Daisy Dream fra Marc Jacobs har blitt lansert i Norge holdes det en kjempebra konkurranse på Instagram, hvor både du og din venninne kan vinne hver deres veske fra Marc Jacobs. For å delta må du gjøre disse to enkle stegene:

♥ Laste opp et bilde av deg og din venn på Instagram

♥ Hashtag bildet med #MJDAISYCHAINNO og tagg din venn

 

Jeg har også deltatt, med min "blomst i hverdagen", hehe ♥

Lykke til!Bevar skjønnheten med silkeputetrekk

Produktet er sponset

For litt siden gikk jeg til anskaffelse av noe jeg burde gjort for lenge siden, nemlig et silkeputetrekk. Jeg har allerede noia for å utvikle øyerynker, og skal gjøre alt i min kraft for å forebygge det. Jeg har kjøpt noen "silke"-putetrekk fra ebay til typ 99,- før, men det gjorde absolutt ikke susen. Det må være ekte silke for at det skal ha noe effekt, og det koster litt mer enn 99 kroner. Det jeg har nå er fra MellyMoon.no, og er 100% Charmeuse Mulberry silke. Melly Moon er et firma som har spesialisert seg på antirynkeeffektene av silke, og selger kun putetrekk, øyemaske og lakenpose av silke på nettsidene deres.

Silkeputetrekket er tilpasset vanlig putestørrelse, så du kan bare legge favoritt soveputen din inni. Trekket er veldig behagelig å sove på, og jeg merker at stoffet ikke drar i huden som vanlig bomull gjør. Nå har jeg brukt denne i et par uker, og merker allerede forskjell på huden. Jeg våkner ikke opp med merker eller tørrhetsrynker i ansiktet, og håret er mye mindre bustete etter en natts søvn. Veldig stor fordel når en har extensions! Jeg anbefaler putetrekket varmt, og er rimelig sikker på at det er noe av det beste du finner på markedet.

#skjønnhetstips #silkepute #silke #silkeputetrekk #mellymoon #hudpleie #hår #hud #hårpleie

Outfit / Cashmere

Finally Monday is over! Mandager er virkelig noe for seg selv. Det skal skje noe rimelig spesielt for at det skal bli en bra dag, i tillegg var jeg syk i går og fikk ikke gjort det jeg skulle. I dag har uken startet for min del, jeg har vært i noen viktige møter, fått gjort unna ymse ting på to-do-listen og fått masse klær i posten (wuhu!). Det er utrolig hvordan nye klær kan muntre opp. Ikke undervurder gleden av materielle ting. Dagens visdomsord.

Shop the look... 

Ambassador for Daisy Dream

Jeg kan stolt si at jeg er ambassadør for den nye duften til Marc Jacobs, Daisy Dream. Marc Jacobs er en av mine favorittmerker, og parfymene fra samme merke holder den gode standarden. Daisy Dream er en sofistikert og frisk duft av usedvanlige floraer og fruktige aromaer. Den søte flasken inneholder duft av blant annet grapefrukt, bjørnebær, pære, kokos og blomsten Wisteria. Snop!

Senere denne uken vil det komme en konkurranse i forbindelse med parfymelanseringen hvor dere kan vinne flotte premier! ♥