hits

oktober 2013

Et hendig redskap til håret


Narrow dressing brush fra ghd en genial liten sak som gjør det mye enklere å tupere håret, og den er også mer skånsom for håret på grunn av naturhårene. Mange bruker mye stylingprodukter for å få volum i håret, men det kan også tynge det ned og gjøre at du får motsatt effekt. Hvis du vil være sikker på å ha supervolum hele kvelden er det best å satse på tupering, etterfulgt av litt spray med masse hold i. Børsten har også en spiss tupp som gjør det enkelt å dele håret i seksjoner.

Om du vil ha volum i røttene, for eksempel i kronen bak på hodet, holder du oppe en seksjon med hår, plasserer børsten bak seksjonen noen centimeter fra kronen og drar ned. Dette kan du gjøre et par ganger, utifra hvor mye volum du vil ha. Hvis du gjør små og tettere drag, vil tuperingen holde seg bedre. Du bør som regel legge litt utupert hår over det tuperte håret på kronen. børste lett over med samme børste og spraye til slutt.



Hvordan style øyenbrynene

Alle har forskjellige øyenbryn og forskjellig utseende, derfor er det ikke alltid like lett å ha et fasitsvar på hvordan en skal fikse brynene. Det "riktige" er at øyenbrynet skal starte ved ytterste kant av nesevingen, men det er ikke alltid det peneste for alle. Jeg har en bred nese, dermed kan jeg gi nesen en illusjon av å være litt smalere ved å ha tettere bryn. Dette er et triks jeg oppdaget for litt siden gjennom en makeup artist. Om du har en veldig smal nese kan du få den til å virke bredere ved å ha mer mellomrom mellom brynene. Kjendiser i Hollywood bruker også dette trikset, blant annet Kim Kardashian. Mellomrom mellom øyenbrynene påvirker også øynene - om en har veldig tettsittende øyne er det lurest å ha større mellomrom mellom brynene, og omvendt.

Øyenbryn gjør så mye - det rammer inn ansiktet og skaper et uttrykk. Selv er jeg veldig opptatt av øyenbryn siden jeg ikke er naturlig begavet med perfekte øyenbryn. Derfor har jeg lenge forsøkt å gjøre dem så fine som mulig med diverse hjelpemidler.

Her er det jeg bruker når brynene trenger en skikkelig oppshining:


Noen tommelfingerregler:

  • Mange anbefaler blondiner å ha brynene noen nyanser mørkere enn hårfargen, og brunetter å ha noen nyanser lysere enn hårfargen.
  • Du kan farge brynene med hårfarge. Der finnes det større også utvalg av farger.
  • Hvis øyenbrynene ligger lavt og du trenger et løft, bør du kun nappe under for å skape et åpnere blikk. 
  • En bør generelt ikke nappe brynene over, men her må en se brynet an.
  • Mindre mellomrom mellom brynene gir illusjon av smalere nese og mer tettsittende øyne. Større mellomrom for bredere nese og større rom mellom øynene.

Nedenfor har jeg illustrert hvordan du kan få et godt resultat:

1. Start med å se på brynene dine og ansiktet ditt. Hva vil du oppnå? 2. Når du har funnet ut dette, børster du brynene dine oppover for å se hvilken naturlig form du har. Da er det også lettere å se hva som bør nappes og klippes bort. // 3. Napp bort det du ikke vil ha, men pass på å ta litt om gangen. Det er bedre å beholde noen ekstra hår enn å overplukke!


4. Alt kan ikke nappes bort. Mine bryn vokser nedover, noe som er litt uvanlig og som krever at jeg klipper istedetfor å nappe. Hadde jeg nappet ville veldig mye av brynet forsvinne, ettersom jeg kun bør fjerne lengden og ikke hele håret. Vokser hårene dine oppover kan det hende du må børste nedover for å få best oversikt. 5. Fyll inn brynene med brynspudder. Dette gir en mer naturlig look enn å bare bruke blyant. 6. Se hva du trenger å fylle inn med blyant.

7. Definer brynene med blyanten, som regel trenger du bare bruke denne langs under brynene. 8. Hvis brynene trenger litt hold, kan du påføre en brynsgel med eller uten farge. 9. Brynene er ferdig :)

Mine redninger mot tørre vinterlepper

Om vinteren er det mye tørrere luft og huden blir generelt mye tørre. Ofte merker en det veldig på leppene, noe jeg har gjort i det siste. Da må jeg bare å begynne å pleie dem med mine favorittprodukter. Min absolutte favoritt leppepomade er The Balm fra glominerals. Jeg bare elsker den! Den smører ikke leppene med bare fett, den gir genuin fuktighet. Ofte havner en i en dårlig sirkel hvis en bruker dårlige leppepomader - en blir tørr på leppene av å bruke dem, og da må en bare fortsette å påføre. Dette slipper jeg med glominerals The Balm. I tillegg er den HUGE, så det er mye vanskeligere å tulle den bort. Den finnes i herlig kirsebær eller mint.

Skrubb er en absolutt must-have for tørre lepper! Jeg har brukt denne fra Everyday Minerals en stund, og er veldig fornøyd med den. Det viktigste er at du bruker en som er beregnet på lepper, på grunn av den tynne huden på leppene. Hvis du ikke har en leppeskrubb kan du påføre vaselin eller en god leppepomade og skrubbe leppene med en fuktig og myk tannbørste. Dette gjør underverker også! Når du skrubber vekk døde hudceller og flak fra leppene, blir de jevnere og huden fornyer seg. Etter jeg har skrubbet og tørket av leppene, påfører jeg leppepomaden min.

Repair Balm fra Nilens Jord er en fin, fet krem basert på Sheabutter som kan brukes til det meste av tørr og irritert hud. Denne er fin å bruke som kuldekrem til leppene, om det er mange minusgrader ute og du trenger mye fett i kremen for å beskytte leppene.

Smask!

Oversizing





Cardigan og paljettgenser H&M // skjørt Bershka // sko NLY // veske Marc by Marc Jacobs


Denne cable knit cardiganen fra H&M trend er en av mine favoritter i klesskapet. Det er mange som har sendt epost osv og spurt om jeg vil selge den, men det vil jeg altså ikke! Hehe. Jeg elsker oversized klær, det er kanskje det jeg liker aller best og føler meg mest vel i. Jeg tror det er fordi det er så casual og careless. Paljettgenseren er også et oversized catch fra H&M, den er egentlig mindre men jeg kjøpte den i large. Det er jo en veldig enkel måte å få ting løsere på, kjøpe noen nummer større, men det er ikke alle plagg det funker på. Det kan ende opp med å se aaaltfor stort ut og det blir bare feil. Det har blitt litt lite antrekk på bloggen i det siste, men det vil komme i ny og ne mellom alt skjønnhetsstoffet. En må jo ha litt av begge deler? :)

Håper dere får en fin lørdagskveld ♥

 Follow on Bloglovin

Herligheter fra Body Shop

I dag har jeg skrubbet huden min og pleiet den med body butteret fra The Body Shop. Det er herlig å av og til gi kroppen litt ekstra og denne kremen gir alltid utrolig mye fuktighet. En får en finere og mykere overflate på huden av å skrubbe og ta på krem, noe som føles bra.

Et annet produkt fra Body Shop som jeg bruker nesten hver dag i ansiktet er Nutriganics Drops of Youth. Dette serumet inneholder ingredienser med minst 98% naturlig opphav. Serumet gir godt med fukt og forsterker fornyelsesprosessen i huden. Serumet passer til alle utenom de med veldig tørr hud. Jeg er sikkert ikke alene om å kjenne at huden har blitt litt tørrere på grunn av kulden. Luften blir tørrere inne når vi har varmeovner på, og luftfuktigheten ute er lavere. Husk å ta deg tid til å pleie huden din ♥



Testing av Nilens Jord hudpleieprodukter

Nilens Jord er et dansk merke som har sminke og hudpleie til priser som er litt lavere enn salongprodukter. Merket er ikke særlig kjent i Norge, men er en av de best selgende skjønnhetsmerkene i Danmark. Jeg har fått testet noen kremer og tenkte å skrive litt om hva jeg synes om dem.

Face Cream Vitamin Complex er en ganske rik krem, og inneholder mange viktige vitaminer, som C, E og F-vitaminer. Den inneholder også aprikoskjerneolje og mandelolje, noe som gjør at det er en litt fet krem. Jeg tenker at denne passer best for de som har tørr eller eldre hud. Kremen er helt hvit og lett egentlig, helt til jeg smører den ut på huden og merker at den er ganske fet. Den er iallefall fetere enn andre kremer jeg har på baderommet, men jeg mislikte den ikke av den grunn. Jeg kommer nok til å bruke denne mest på natten, og den vil også funke godt som en lett kuldekrem om vinteren. Når jeg kjenner kremen på ansiktet så klarer jeg ikke å la være å tenke på at dette er en typisk krem mamma ville likt! ;)


Repair Balm minner meg litt om Elizabeth Ardens 8 hour cream, den kan brukes til alt mulig fra neglebånd til lepper. Den er oljebasert, altså veldig fet, og er fin å bruke på steder hvor huden trenger litt ekstra pleie. Den inneholder sheabutter og andre oljer som har pleiende egenskaper, og er bra å bruke på tørr og irritert hud. Jeg kommer nok ikke til å bruke den i ansiktet, men den er veldig fin til neglebånd, lepper og ekstra tørre steder på kroppen.

Nilens Jord fåes i utvalgte forhandlere i landet.



Follow on Bloglovin

Høstens trendy must-haves i sminkepungen

Høstens must haves: Make up

 

Høstens must have: makeup

Christian Dior blush
Rosa blush i kinnene med nude lepper og lite øyensminke er trendy denne høsten. Au naturel!

Bobbi Brown Cosmetics eyeshadow
Det er også trendy med sotete øyne. 

Denne øyenskyggeblyanten gjør det lekende lett å lage smokey eyes!

Laura Mercier makeup
Som vanlig skal øyenbrynene være store, så da er det bare å spare ut og fylle på med brynspudder for å få et naturlig resultat. 

Smashbox liquid eyeliner
En tynn linje med metallisk eyeliner sammen med rosa leppestift er hot denne høsten.

Charlotte Tilbury lips makeup
Mange nyanser av rødt er å se på catwalken, men spesielt denne dype rødfargen.

Sunday Riley lips makeup
"Wine stained lips" er nok en av høstens hotteste trender, og er å se overalt på catwalken. En mørk lilla/rødfarge.

 

Illamasqua thick false eyelash
Lange, tykke falske vipper er også en trend sammen med nude lepper.

For å få den naturlige looken er det lurt å gå til innkjøp av en BB cream som dekker akkurat nok til at det ser naturlig ut.

MAC Cosmetics shimmer eyeshadow
Statement øyenskygger som skimmergrønt og blått er også å se denne høsten, og her trenger ikke nødvendigvis leppestiften å være nude. En real festlook ;)

 

Bobbi Brown Cosmetics shimmer eye makeup
Andre skimmerøyenskygger i nude kan også være statement skygger, og ser best ut med nude lepper.

Ilia lipstick
Nude leppestift, en definitiv must have denne sesongen.

Bobbi Brown Cosmetics black eye liner
Den vingede eyelineren er in denne sesongen også. Den skal være rimelig feilfri og om du ikke er så stø på hendene kan det være lurt å kjøpe en som dette.

Tips mot kviser


Mange har kviser når de er unge og i tenårene, mens andre får utbrudd når de blir eldre. Selv har jeg opplevd irriterende utbrudd fra jeg var tenåring til jeg ble voksen, men har nå klart å få bukt med det. Ofte har det med hormoner å gjøre, men du kan gjøre noen tiltak for å unngå eller redusere utbruddene.

Vær påpasselig med sminken du bruker

Foundationen du bruker på ansiktet hver dag har mye å si. Bruker du en foundation med silikon, mineralolje og for mye fett kan du ende opp med å tette porene. Det er også viktig å unngå parfyme og alkohol i produktene. Mange opplever å få kviser og store porer av Bismuth Oxychloride, som er et mineral som brukes i mange kjente mineralfoundations. Eksempel på fire mineralprodukter som ikke inneholder Bismuth er glominerals flytende foundation, Everyday Minerals, Tikei mineralpudder og Fairytale minerals.



Spis riktig og vær aktiv

Sukker kan gi kviser, mens andre matvarer kan motvirke dem. Du kan for eksempel spise kjøtt, fet fisk, korn, poteter, egg, bær, frukt og grønnsaker - som inneholder sink og A-vitaminer. Det er viktig at en holder seg unna sukker og ferdigmat. Sukker fører faktisk til at kroppen produserer indirekte mer testosteron, og testosteron er det som trigger kviseproduksjonen. Utenom kosthold er det viktig å være aktiv, trene eller gå turer for at huden skal få god blodsirkulasjon.

Finn hudpleieprodukter tilpasset din hud

Har du betent akne, bør du ikke bruke en grov peeling på huden din. Dette vil bare irritere huden mer, og du vil ikke få et godt resultat. Det peste er å bruke en enzympeeling som ligger på huden og eksfolierer uten at du må skrubbe fysisk. Fruktsyreprodukter kan være effektivt på hud med utbrudd, ettersom de eksfolierer og renser huden innvendig. Ofte kommer de underliggende kvisene til overflaten i begynnelsen, og dermed blir det verre før det blir bedre. En bør ikke overdrive produktbruken om en sliter med akne - keep it simple! Generelt bør du bruke en krem med mest vann og lite fett i om du har fet hud, eller en gel eller lotion. Ofte er en uren hud fuktfattig, derfor er det viktig å tilføre fuktighet i form av vann, og ikke fett. Er du veldig fuktfattig kan det også være lurt å bruke et serum som gir mye fuktighet, før du påfører dagkremen. Ellers er det viktig med en god rens og et antibakterielt ansiktsvann tilpasset huden din. En leiremaske kan også hjelpe på å fjerne urenheter. Er du usikker på hvilke produkter som passer deg, kan du gå til en hudpleiesalong og få produktveiledning og/eller hudanalyse. I mange salonger tilbyr de hudanalyse gratis.

 

Rens og eksfolier

Det er veldig viktig å eksfoliere huden en til to ganger i uken, og rense huden morgen og kveld. Husk å bruke toner etterpå, og deretter en krem, gel eller lotion. En fuktighetsgivende maske eller en leirmaske kan også med fordel brukes en til to ganger i uken.

Vær forsiktig med sol

Mange opplever å bli kvitt kvisene en liten periode etter at de har solt seg, men soling kan også føre til flere urenheter. UV-stråler påvirker hudens øverste lag som blir tykkere, og dermed er det vanskeligere for huden å naturlig eksfoliere. Dette fører til døde hudceller som tetter porene og forhindrer at talget i huden slipper ut. Det positive er at UV-stråler demper aktiviteten av aknebakterier, og kan da hjelpe på akne om sommeren, men det gjelder ikke for alle. Økt tykkelse av hudens ytterste hornlag kan også gi mer akne. Dette kan unngås ved å bruke beskyttelse. Solkremer kan øke tilstopningen av porene, derfor er det lurt å bruke en mindre fet solkrem, en gel eller en lotion. Se også etter de kremene som er uten mineralolje, ettersom mineralolje tilstopper porene.

Kjenn etter hvordan huden din er og gå til legen din om du er bekymret

Det er lurt å titte i et speil med godt lys regelmessig for å se hvordan huden reagerer på de nye tiltakene du har gjort. Du merker fort om produktene fungerer eller om det blir verre, ettersom du kjenner din egen hud best. Har du prøvd det meste og er bekymret for at aknen eller kvisene kan forårsakes av for eksempel hormonell ubalanse eller matintoleranse, kan det være lurt å gå til en lege og få henvisning til en spesialist.

New Zebra Print Coat

I tillegg til leopard print er også zebraprint trendy denne høsten. Jeg fant denne kule kåpen på H&M her om dagen og falt pladask. Denne høsten kan en også se mye zebra i alle slags farger fra lilla til rødt på catwalken. En kan altså gå litt crazy, og ikke minst mikse både leopard- og zebramønster!

En billigere ansiktsprimer?



Jeg oppdaget Monistats Chafing Relief Powder Gel for sikkert fire år siden, da jeg gjorde litt research på nettet angående primere. Monistat er et merke som produserer intimprodukter, og Chafing Relief Powder er en gel som egentlig skal påføres etter at en har barbert bikinilinjen, for å skape en hinne på huden for å unngå gnisninger mellom låret og den barberte huden. En vanlig ansiktsprimer er en krem du legger på etter dagkremen og før foundation, for å gjøre huden klar for sminken. Den legger en slags hinne på huden slik at foundationen ikke trekker like mye ned i huden, og glatter ut huden ved å fylle ut porer, rynker og arr. Dette gir en flottere finish og sminken holder også lenger på huden.

 

Samme ingredienser, forskjellig pris

Monistats CRPG (Chafing Relief Powder Gel) inneholder den samme aktive ingrediensen som er hovedingrediensen i ansiktsprimere - Dimethicon. Om en for eksempel sammenligner den populære Smashbox Photo Finish primer, med Monistats gel, ser en at den inneholder akkurat de samme ingrediensene. Smashbox sin har også noen ekstra ingredienser, men inneholder alle de samme som er i CRPG. Smashbox Photo Finish primer koster 36 dollar og CRPG koster 6-7 dollar.

 

Monistat Chafing Relief Powder-gel:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Tocopheryl Acetate, Trisiloxane

Smashbox Photo Finish Primer:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Trisiloxane, Silica, Dimethicone/Vinyldimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Salicylate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Extract, Propylene Glycol, Water (Aqua, Eau), Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Cola Acuminata Seed Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract

Konklusjon + hvor få tak i Monistat

Begge gelene har omtrent samme konsistens og lukter ikke. Etter min mening fungerer Monistats gel omtrent like bra som de fleste primere jeg har prøvd. Den største forskjellen er prisen, og en kan spare mye på å kjøpe intimproduktene istedet. Litt rart å bruke et intimprodukt i ansiktet først, men det venner en seg til raskt:p Nå har de dessverre ikke Monistat i Norge, men det er mange som selger dem på ebay her, ellers kan du finne den på diverse online apoteknettsteder fra USA og England. Hvis du er på ferie i en av landene kan du jo alltids hamstre opp litt :)

10 tips for å få sunt og friskt hår


Vask håret riktig

Det er riktig at naturlige fettstoffer gir næring til hodebunnen, men over tid trekker håret til seg støv, svette, forurensing og diverse stylingprodukter. Det ideelle for de fleste er å vaske håret hver andre dag, men om du sliter med hodebunnsproblemer bør du vaske det hver dag. De naturlige fettstoffene har vist seg å kunne inneholde et hormon som minsker hårsekkene og fører til håravfall. Du kan sjekke om du har det såkalte DHT-belegget hos frisøren, og der kan de gi deg råd om produkter og pleie.

Bruk en olje eller et serum

De fleste har godt av å bruke en olje eller et serum i håret. Olje kan brukes før vask for å gi håret en mer skånsom vask, og etter vask i håndkletørket eller tørt hår for å gi næring og glans til håret. Når det er tørt bør du bruke mest i lengdene slik at du ikke får fett hår. Et serum kan være fint å bruke etter at du har rettet eller krøllet håret, for å unngå frizz og gi en flott finish.



Sett av en dag i uken

Daglig bruk av rettetang og stylingprodukter kan skade og slite på håret. Derfor er det viktig at håret får "slappe av" en dag i uken. Du kan for eksempel ta en pleiende olje i håret en stund før du vasker det, deretter pleie det med en kur eller leave-in kur for så å gå med den i et håndkle en stund. Enda bedre er det om du kan sove med det til neste dag, for så å vaske håret normalt dagen etterpå. En fin dag å sette av pleie til håret kan være på en søndag, når du kanskje ikke har så mye på tapetet. NB! Husk at kuren skal i etter sjampoen slik at du ikke lukker skjellagene med balsamen, og kuren trekker dårligere inn i håret.

Klipp håret ofte nok

Det er viktig å klippe håret regelmessig, ettersom det fliser seg opp og spiser seg oppover på grunn av daglig slitasje. Dette kan ødelegge håret ganske langt opp mot roten. Hvis du ikke har klippet det på lenge blir det ofte til at du må klippe av mer enn planlagt når du først går til frisøren.



Velg mildere alternativer

Hvis du sliter med tynt hår eller ikke er fornøyd med kvaliteten, kan det være lurt å bytte fra vanlig hårfarge til mildere hårfarger. Det finnes en del merker hos frisører som er skånsomme, men du kan også farge håret hjemme om du foretrekker det. Da kan du finne gode alternativer på helsekostbutikker og på internett. Det viktigste er at det er mest mulig naturlig, og inneholder lite kjemiske stoffer

Beskytt håret mot varme

Du bør ikke vaske håret i for varmt vann, ettersom varme sliter på håret. Du bør også begrense bruken av rettetenger, krølltenger, føner og så videre, som sliter veldig mye på håret på sikt. Du bør skaffe deg et godt varmebeskyttende produkt og bruke varmeapparater som du kan stille ned temperaturen på. Har du ganske rett hår og fortsatt bruker rettetang, trenger du ikke å ha den på 220 grader. Da burde 150 grader holde, eller mindre. Det er også bra å la håret lufttørke en gang i blant, eller stille ned temperaturen på føneren. 



Sov med flette

Om du har langt hår eller extensions, er det lurt å sove med håret i en løs flette om natten. Det vil forebygge slitasje og du våkner opp med mye mindre floker. Om du børster håret før du fletter det vil du spare enda mer tid på morgenen, ettersom håret blir mer glatt.

Bruk beskyttelse

Om sommeren er det en god idè å bruke et produkt som beskytter håret mot UV-stråler. Det kan være en spray eller lotion, og det står ofte på produktet om det har lav eller høy beskyttelse mot solen. Du kan også bruke en stilig hatt om du vil. Om vinteren er det fint å bruke lue for å beskytte håret mot UV-stråling og forurensing.

Kjøp gode produkter for din hårtype

Du må selv velge hvilke produkter du vil gå for, men ofte er dyre produkter bedre for slitt hår, og kan også være drøyere i bruk. En sjampo som gir godt med fuktighet og pleier håret er veldig viktig, ettersom balsamen er der for å gjøre håret glatt og lukke skjellagene, men ikke gir så mye pleie. En dyr kur har ofte mer aktive ingredienser enn en billig, og kan gjøre mer forskjell på håret. Det er også veldig viktig at du bruker riktige produkter for din hårtype, enten du har flatt hår, glatt hår, krøllet, tørt, fett og så videre. Kjøper du feil produkter kan du oppnå helt motsatt effekt av det du ønsker deg. Om du ikke vet hva du skal bruke, er det bare å gå innom en frisørsalong og høre hva som passer ditt hår. Extensionshår har generelt bedre av produkter med lite proteiner, sulfater og parabener.

Få bedre blodsirkulasjon

En kan få bedre blodsirkulasjon om en unngår å gå mye med stramme frisyrer og hestehaler. I tillegg er det viktig å massere hodebunnen ettersom dette stimulerer blodkarene som gir huden og håret næring. Du kan massere med eller uten olje. Nikotin påvirker blodsirkulasjonen i kroppen, så det vil også hjelpe på håret om du kutter ut røyken.

 

Follow on Bloglovin

Hvordan bruke hundetannsmønster

Hundetannsmønster er en stor trend denne høsten, og en forfriskende vri etter all blomstret og geometrisk print som har vært i sommer. Nå er det mer klassiske mønster som gjelder, og hundetannsmønster går faktisk til det meste! Se på det som leopardprint, det kan brukes til veldig mye. Spesielt er det fint til sterke farger som rødt og blått, men det kan også bli et veldig klassisk preg på antrekket om du bruker det til nøytrale farger som svart, grått, beige og hvitt. Jeg valgte i dag å gå for sistnevnte.


Mønsteret kan også brukes på jobb, du kan for eksempel gå for et mindre og tettere hundetannsmønster slik at det ikke blir så dominerende. Du kan kombinere en topp med hundetannsmønster med en sort blazer og midiskjørt eller dressbukse, så ser du både chic og profesjonell ut.

SHOES ALDO

DRESS PANTS MARY KATE & ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK

HOUNDSTOOTH TOP AND COAT BIK BOK

BAG MICHAEL KORS

BLAZER VERO MODA

New shoes: Pony hair effect

Jeg glemte å legge ut bilde av skoene jeg fikk av mamma når hun var på besøk. Det var altså disse slipperskoene med sånn pony hair-effekt fra Aldo. Likte dem veldig godt faktisk! Jeg er jo så kresen på sko, prøvde sikkert alle bootsa i butikken men fant ingen jeg likte, dermed ble det disse slippersene. Pleier ikke å like denne typen sko heller, haha;p Jeg er ikke så veldig skogal som dere kanskje skjønner, ettersom jeg cirka aldri finner noen jeg liker. Jeg kjenner meg altså ikke igjen i de fleste jenters lidenskap når det gjelder dette :)

 

Neglelakkstrender høsten 2013

Nail trends fall 2013
Nail polish trend fall 2013
Collage by HeidiChic
Alltid når jeg tror jeg har alle neglelakksfarger som går an å ha, så dukker det opp en ny trend som beviser meg feil. Denne sesongen er mine favoritter emerald grønn, metallisk, kobolt blå og okseblod. Hva er dine favoritter? :)

Mine favoritter: Hudpleieprodukter

// 1. Bioderma Sensibio H²O: En veldig god og mild øyesminkefjerner som brukes av mange make up artister. Den er uten olje og kan også brukes til å ta av resten av sminken pga dens rensende effekt på huden. Også veldig egnet for folk som bruker øyevippeextensions. // 2. Dermalogica tri-active cleanse: En mildt blekende ansiktsrens i kremform. Den inneholder melkesyre som eksfolierer. Rensen jevner ut hudtonen, fjerner sminken og gir fuktighet. // 3. Clinique anti-blemish solutions: Det er ikke så ofte jeg får utbrudd, men når jeg gjør det bruker jeg dette ansiktsvannet. Det er antibakterielt, og gjør at kviser tørker ut og forsvinner veldig fort. Koster ca 180,- på parfymerier.

// 4. The Body Shop Nutriganics Drops of Youth: Dette er serumet jeg bruker for tiden. Det jeg liker med det er at 99% av ingrediensene er av naturlig opphav, i tillegg trekker det fort ned i huden og gir umiddelbart fuktighet. Hvis du har veldig tørr og voksen hud dog, kan det være at det gir for lite fett til huden. Koster to-trehundrekroner på Body Shop. // 5. Ole Hendriksen Visual Truth Eye Creme: En antialdrings øyekrem som gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler og forhindrer skade på den tynne huden rundt øyet. Den gjør at rynkene rundt øynene viser mindre mens du har den på, og øker elastisteten og vevets styrke. // 6. Skin effects by Dr. Jeffrey Dover®: Dette er fruktsyrepads med 8% glycolsyre som effektiv skrubber huden og gjør at ny, sunn hud kommer til overflaten. Step 1 er fruktsyrepads, mens step 2 er nøytraliserende pads. Enkleste form for fruktsyrebehandling hjemme! Disse kjøpte jeg i NYC, men du kan kjøpe noen på blivakker.no med 15% fruktsyre HER.

// 7. Sothys 2-in-1 maske og skrubb: En god peeling som gir masse fuktighet. Brukes 1-2 ganger i uken etter rens. Selges i noen få utvalgte hudpleiesalonger. // 8. Victoria's secret pro Airbrush FX Illuminating Primer: En kjempegod primer som jeg bruker av og til før jeg påfører foundation. Den gjør at huden blir mer jevn og porene mindre synlige. Gjør også at sminken varer lenger.  

// 9. Dermalogica Intensive Moisture Balance: En dagkrem som gir godt med fuktighet og gjør huden myk og god. Passer de fleste hudtyper, utenom veldig fete. // 10. Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 15: Dette er en av mine absolutte favoritter. Denne dagkremen inneholder fruktsyrer og etter noen ukers bruk blir hudtonen kjempejevn, huden får en fantastisk glød og masse fuktighet. Den holder huden ung og motvirker rynker - tommel opp! Koster 399,- og fåes i en del hudpleiesalonger. // 11. St. Tropez Bronzing Lotion Face: Dette er en av de beste ansiktskremene med selvbruning i, den tetter porene minimalt, gir nok fukt og gir huden en fin, naturlig brunfarge. Selges på blant annet Vita.

 

Dette er altså de hudpleieproduktene jeg bruker for tiden. Bare spør om det er noe dere lurer på!

Grey on grey


Blazer og genser Bik Bok // veske Marc by Marc Jacobs // skjørt Bershka // sko Jeffrey Campbell // solbriller zerouv.com  

 

Hei, sweeties ;) Håper dere har en fin søndag? Det har jeg! Sov som et lite barn i natt og endelig begynner influensaen å slippe taket. Nå har jeg nettopp spist en god frokost med kjæresten min som for en gangs skyld har en fridag, og i tillegg er vi ikke fyllesyke! Sjelden kost. Savner allerede mamsen som har reist til Spania til pappas nye leilighet. Virker heeelt fjernt å reise til syden nå. I dag skal Anders og jeg til Moss for å besøke foreldrene hans, ellers blir det bare ultimate relaxation. Og Robinson VS Paradise ekspedisjonen senere i dag ofc ♥ Noen andre som er fan?

Mer nytt fra Bik Bok

Fant dette herlige duftlyset på Bik Bok, som minner veldig om de populære Voluspa-lysene. Det lukter kjempegodt ♥

Kjøpte også denne loose fit blazeren i grått, den finner du HER ♥

Jeg er jo svak for alt maxi, derfor ble denne maxikjolen med splitt med meg hjem. Link HER ♥


Jeg har lett etter en sånn topp med cutouts og polohals lenge, og endelig fant jeg den ;) De har den også i grått HER 

Jeg kjøpte jo dette i går, men glemte helt å ta det med i det forrige innlegget. Jeg er syk med influensa og feber og tullerusk i hodet:p Derfor har det ikke blitt så mye blogging i det siste, for jeg føler meg så tett i pappen at det er vanskelig å sitte på pcen. Heldigvis er jeg på bedringens vei, og jeg kommer til å legge ut outfitpost senere i dag hvis alt går etter planen :)

New in: Bik Bok

Grå topp HER ♥// Denne er så fin og god å gå i, og kan også brukes med draperingen fremme og bak. // Peplum topp HER ♥ Jeg liker veldig godt hundetannsmønster, og denne toppen satt kjempefint på.

Skjerf HER ♥ Det er ikke alltid like enkelt å finne et skikkelig stort, godt skjerf om vinteren, men dette var akkurat hva jeg lette etter.

Hundetannsmønstret jakke HER ♥ Jeg skjønte ikke hvor fin denne jakken var før jeg så den i virkeligheten. Den er virkelig perfekt i forhold til den rutete trenden denne høsten.


Pssst, det er -30% på alle ordinære varer på Bik Bok i dag og i morgen ♥

Life is peachy


I dag dro mamma og jeg til Vigelandsparken og gikk tur. Det var så utrolig nydelig der, kjempekoselig å gå tur. Snakk om vakre høstfarger :) Kåpen min er forresten fra Zara, strømpene H&M, veske Michael Kors, solbriller thecobrashop.com, skoene Jeffrey Campbell og skjerfet er fra gina tricot.







Black tuesday // vinner av Sophia Rose + Designmix-konkurranse!

Sko Aldo // veske Michael Kors // skinnjakke MK&A for Bik Bok // skjørt H&M (old) // skjerf gina tricot // solbriller MBMJ


Dette var da antrekket mitt for i dag. Jeg har blitt forbaska syk igjen, halsen min tar knekken på meg, så jeg bare slengte på meg noe svart i dag, noe jeg alltid føler meg vel i. Mamma har forresten kommet på besøk helt fra vestlandet, har ikke sett henne på kjempelenge så det var kos ♥ Idag har Anders, mamma og jeg vært på kafè, etterpå dro vi damene og shoppet. Jeg fikk nye sko<3 wiii:) Snille mammen min :)

Forresten, vinneren av Sophia Rose + Designmix-konkurransen ble Celina Ljøner fra Tistedal! For alle dere andre som ikke vant - dere kan fortsatt melde dere på konkurransen hvor du kan vinne et Acneskjerf, stor sjanse for å vinne HER ♥

NEW IN: Marc by Marc Jacobs sunnies

På lørdag fikk jeg disse stilige Marc by Marc Jacobs-solbrillene i bursdagsgave av Fredrik og Kaja. Så utrolig fin gave! Jeg trengte virkelig noen nye, sorte solbriller og disse var dritkule! Gleder meg til å matche dem med fuskepels og en beanie på solfylte dager i vinter :)

Maybelline Peach Juice lipstick




Jeg er veldig fan av leppestifter, de kan forandre enhver sminkelook på et blunk! Her om dagen kjøpte jeg en ny, 130 Peach Juice fra Maybellines Colorsensational-serie, og jeg liker den kjempegodt. Det er en veldig girly farge, en blanding mellom fersken og rosa. Den passer også veldig godt til hverdagsbruk, fordi den er ganske nøytral. Den gir masse glans, og minner litt om en lipgloss. Her kan dere se hvordan den ble på:

Likte dere fargen?

New addiction

Litt torsdags kveldskos på Starbucks :) Jeg har blitt helt avhengig av disse frukt Frappuccinoene, de er så friske og gode! Jeg er ikke sånn veldig kaffeperson, derfor er det hyggelig at de har noe annet enn det. Litt farlig å ha det fem minutter fra leiligheten bare, det kan fort bli litt spenn brukt på dette etterhvert. Hvis dere skulle være så heldige å ha tilgang til en Starbucks så vil jeg anbefale Mango Passion Fruit Frappuccino, og Blackurrant Raspberry Frappuccino. De består av te og fruktjuice for det meste, og er som en utvannet slush i konsistensen. Yumm-Y!

Birthday dinner and beers

På bursdagen min på tirsdag hadde Anders og jeg også 3-årsdag, så da gikk vi på Nygård Steakhouse nede ved Oslo S og spiste middag. Jeg skrev jo et så tårevått og klissete kort, så romantisk vettu<3

Nevnte jeg at maten var F-A-B-U-L-O-U-S? Jeg tror jeg aldri har skrytt så mye av mat i mitt liv. Kanskje fordi vi ventet i 45 minutter på maten mens alt vi snakket om var mat, og da den endelig kom smakte det som himmelen. Men det var nok godt på ekte også altså:) Det var iallefall skikkelig kos å ha en candle lit dinner med gutten min <3 


Senere på kvelden dro vi ut med Kaja og Fredrik på Mikrobryggeriet i Holtegata (Bogstadveien) og det var veldig koselig:) Der har de sånn spesielle bryggede øl, ikke Hansa og Ringnes liksom:p Hadde aldri vært der før, og hørte rykter om at de hadde sånn 100 forskjellige øltyper, men de hadde jo bare 4. Det var litt skuff, men uansett var de veldig god!



Ukens skjønnhetsprodukt: OTTLITE SMINKESPEIL

Da blush.no hadde timesalg her om dagen, så fant jeg denne geniale tingen som løser mitt problem med dårlig belysning på sminkebordet. Ottlite er et speil med lamper på hver side som forestiller dagslys, og gjør det utrolig enkelt å stelle øyenbryn og sminke seg. Ottlite er faktisk det eneste sminkespeilet på markedet som har patentert dagslys. En ser virkelig alt i dette speilet, til og med små solskader. Likevel så var det ikke sånn "hva faen, ser jeg sånn ut?!". Det er så digg, for da slipper jeg å styre med annet lys til sminkebordet mitt som ligger langt borte fra vinduene og derfor ikke har så bra naturlig lys. Nå kan jeg også sminke meg i fantastisk lys uansett om det er kjempemørkt ute.

Speilet har to forskjellige sider, en vanlig og en med 5x forstørrelse. Sistnevnte er veldig grei å bruke til å for eksempel nappe øyenbryn.

Ottlite koster 845,- på blush.no. Selges også i sort.

Birthday gurrl // The selfies that didn't make it

Photos: tumblr and myself


I dag er min bursdag og så langt har jeg bare strukket meg ut i sengen og sitter nå her og chillern maksimalt med dataen på fanget. I dag kommer kjæresten min tidlig hjem fra jobb, så da skal vi ut å spise middag sammen. Vi har nemlig også 3 års jubileum i dag! Tenk det, 3 år er lenge... Likevel er jeg veldig forelsket enda :) Senere i kveld skal vi møte noen venner og ta noen øl, og i helgen blir det bursdagsfest, det gleder jeg meg til!

Jeg vil forresten bare si takk for alle de fine kommentarene jeg får på bloggen som lyser opp dagen min, dere er virkelig søte og jeg setter kjempestor pris på det!

Håper dere får en fin 1. oktober <3