hits

oktober 2015

Kurs: Contouring og sminke med Dajana

Tidligere viste jeg dere en liten preview av sminkekurset som jeg var på på onsdag. Det var på min faste frisørsalong Omerta, hvor Dajana Tomanovic, som er en veldig dyktig make up artist, holdt kurset. Hun var nylig på Masterclass med Kim Kardashian og Mario Dedivanovic, hvor hun fikk lære alle triksene til Kim! Jeg har gledet meg så mye til dette, vil jo selvfølgelig vite noen av hemmelighetene! 

Vi begynte med litt mingling, herlige desserter og vin, før kurset satte i gang.

 photo sminkekurs dajana tomanovic omerta_zpstbipmu8v.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-2_zpsnwhi3zwa.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-4_zpsqjkw69le.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-7_zpspi9zrrhz.jpg

Looken: Blå smokey eye med full konturering av ansiktet

 

Dajana demonstrerte en fin blåshimmer smokey eye look, med full contouring, både krem og pudder. Hun begynner nesten alltid med øyenbryn først, deretter øyesminke, slik at hun kan børste bort noe som eventuelt drysser under øynene. Da er det så mye bedre og enklere å eksperimentere når en vet at en kan enkelt ta bort søl med en våtserviett etterpå.

Etterpå går alt det våte på; foundation, concealer og kremkonturering, som blendes inn og "bakes" inn med et transperent pudder etterpå. Deretter går en løs på pudderkonturering for å få ekstra effekt. Dette er hvis du vil ha full-on contouring, ikke noe de fleste gjør hver dag liksom. Men det var kjempegøy å lære akkurat hvordan det gjøres. Kim er jo contour queen, så hvem andre er bedre å lære triks fra enn mannen bak hennes sminke, via Dajana.

 photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-10_zps2xtbunex.jpg

Et godt tips når en skal lage en smokey eye look: Heller påfør øyenskyggen for kort opp enn for langt, så blir det enklere å jobbe med overgangen etterpå. Det er enklere å påføre mer produkt enn å ta det bort. Og husk å blende, blende, blende med en ordentlig sminkekost! Jeg anbefaler MAC 217.

 photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-5_zpsufmbkbr9.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-8_zps00qxq4ab.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-9_zpslytk31nr.jpg

En av tingene som overrasket meg mest var at Mario aldri bruker primer på Kim, fordi det legger en hinne mellom huden og foundationen, og gjør at den ikke smelter inn like bra i huden. Han bygger alltid flere lag med foundation med Beauty Blenderen for å få det fineste resultatet, noe Dajana lærte oss. På øyelokket så legger hun også kun concealer og transperent pudder som base.

Før og etter:

 

 photo IMG_7012_zpsgrf84zvs.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta1_zpscdj6z5cg.jpg

Jeg synes resultatet ble kjempe bra! Jeg likte så godt øyenskyggen, den er fra Anastasia Beverly Hills paletten Self Made om jeg ikke tar helt feil. Dajana bruker en fuktig kost for å få et krem-preg på looken, og bruker MACs Prep + Prime på kosten før hun dypper den i øyeskyggen. Ellers bruker hun Anastasia Contour Kit, både krem og pudder, og samme merket på bryn, spesielt Brow Wiz her. 

Følg gjerne Dajana på Instagram @dajanamakeup og Facebook HER for mer inspirerende looks og tips :)

Sponset kurs

Luxottica SS16

I går kveld var jeg i Rococo-salen på Grand Hotel og så på brillenyhetene for vår/sommer 2016. Det var så mye fint, spesielt fra Dolce & Gabbana. Både solbriller og vanlige briller. Vi fikk også masse god mat, vin og desserter der.

 photo luxottica ss16 grand hotel-21_zpsthsgv3ok.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-23_zpsdgh49h6a.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-2_zpsmoq9mg3k.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-5_zps7asc9drg.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-8_zpsovdrtido.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-6_zpsr2qcz8s0.jpg

Dolce & Gabbana

 

 photo luxottica ss16 grand hotel-14_zpslvus7lmu.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-13_zpssnicoej2.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-18_zps8jxnrbcj.jpg

Jeg elsket spesielt disse fra D&G. De er så gode på utbroderte solbriller. 

 

Nå er det jammen meg helg dere! Åh. Etter en hard uke med hangovers og influensa så vurderer jeg å ta det litt rolig, men det er jo Halloween. Jeg elsker Halloween! Så får se hva det blir til.

Skal du feire Halloween i helgen? Isåfall, hva skal du kle deg ut som?

 

Preview/Sminkekurs

I går kveld var jeg på sminkekurs på Omerta med Dajana Tomanovic, som er en veldig dyktig make up artist. Hun var nylig på Masterclass med Kim Kardashian og Mario Dedivanovic, og fikk lære alle triksene til Kim! Jeg har bare ventet på å spør henne om alt jeg lurer på, og nå var jeg så heldig og fikk bli med på kurs. Jeg venter på før og etter bildene, så snart jeg har fått dem så kommer resten av bildene og også noen tips! :)

 photo sminkekurs dajana tomanovic_zpsswal3dkr.jpg

 

Mine favoritter fra NLY One by Annette Haga

Her er mine favoritter fra festkolleksjonen til Annette for NLY One. Selv har jeg skaffet meg fløyelssettet med kimono og bukse, jumpsuiten med paljetter og skoene i fløyel med snøring. Love it! Hele kolleksjonen er kjempe fin til nyttårsaften - kanskje på tide å få tak i antrekket allerede nå? Har på følelsen av at denne kolleksjonen kommer til å gå fort :)

 

 

Trykk på plaggene for å komme til valgt produkt

 

Hva har du lyst på fra kolleksjonen? Se hele her.

Annonselenker

 

Aksent negler

 photo vinylux azure loreal top coat under my spell1_zpskvc93flo.jpg

Aksentnegler er en fin måte å krydre opp den vanlige manikyren din. Det viser at du er litt kreativ, uten å ta helt av, fordi det som regel bare involverer en eller to negler. Du kan enten legge litt glitter, eller en farge som passer sammen med resten av neglene, shimmer eller kanskje et dyreprint eller annet design hvis du har en stødig hånd. Det kan være så enkelt eller så komplisert som du ønsker. Du må bare gjøre det som føles riktig for deg. Personlig så er jeg ikke så fan av helt altfor "over the top" negler, derfor passer det fint å switche litt opp av og til med en aksent negl.

 

Hvilken finger til aksent?

 

Lillefinger: Dette gir en veldig feminin look. Nå i høst og vintermånedene så kan det være fint å ha litt mørke farger på resten av neglene og kanskje en pastell eller lysere farge på lillefingeren.  

Langfinger: Den midterste fingeren er den mest "opprørske" av aksentnegler. I tilfelle du må ty til å gi noen fingeren, kan du i det minste gi dem noe fint å se på. Dette er også den mest symmetriske, siden det er to fingre på begge sider.

Ringfinger: Ringfingeren er uten tvil den mest populære aksentneglen. Det ser alltid så elegant ut. Tilsynelatende er dette også hvordan du lar potensielle beilere vite at du er ugift, lol. Det betyr ikke at du ikke kan også rocke den med en giftering, eller en seriøs kjæreste. Ringfingeren er min favoritt for jeg synes det er den ser mest flatterende ut. 

Pekefinger: Denne bruker jeg aldri selv fordi jeg synes ikke det er så flatterende på meg, men fritt frem for dem som vil.

Tommel: Tommelen er størst og gir deg større plass til å lage litt mer utbrodert kunstverk. Ofte når folk har brukt tommelen til aksentnegl så har de også brukt en annen finger, som for eksempel ringfingeren. Her kan det være kult med en skikkelig kontrastfarge.

 

Hvilken er din favoritt?

 

 

Camel and taupe

 photo camel coat-7_zpsabpvdahh.jpg photo camel coat1_zpsewqhlj5o.jpg photo camel coat-3_zpsd9lxfngc.jpg photo camel coat-2_zpsjgurzcnn.jpg photo camel coat-8_zpsqbef9z9q.jpg

Coat and bag ZARA // Sweater and boots H&M (old)

 

Her er noen bilder av dagens antrekk. Fantastisk å våkne på en søndag uten å være fyllesyk. Var ute i bursdagsfeiring på fredag, så da ble lørdagen chilledagen istedet. I dag har jeg vært på Tranen med en venninne og spist lunsj, ellers har jeg bare sovet litt og sett på tv. Har vært syk en stund så har måttet slappe av litt, men er på bedringens vei heldigvis.

Har dere hatt en fin helg? :)

New in // Elizabeth Arden

 photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder_zpswtu9n6nf.jpg photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder-2_zpstytpe0pt.jpg

Beautiful Color Bronzing Duo

Ville bare vise dere noen av mine nyeste produkter fra Elizabeth Arden <3 Et nytt bronzing pudder trengte jeg virkelig, og denne Bronzing Duoen er superpigmentert og akkurat passe mørk. Den har to forskjellige nyanser som en blander sammen for å få en fin og naturlig brunfarge. Inneholder skimmer, men ikke for mye liksom. Jeg er veldig fornøyd med den, påfører den med en stor pudderbørste for et fint og jevnt resultat.

 photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder-3_zpsrixtfqv5.jpg

Beautiful Color Luminous Lip Gloss # 11 Precious Petal

Lipglossen fra Arden, Luminous Lipgloss, er veldig fuktighetsgivende og inneholder noe som heter MaxiLip som plumper utseendet på leppene. Den får dem virkelig til å se større ut! Og den varer kjempelenge. Den inneholder mango og sheasmør som smører leppene og holde på fuktigheten, og på siden av glossen er det også et praktisk speil. Jeg elsker denne nude fargen med shimmer i, det er liksom en go-to i sminkevesken.

 photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder-5_zpssewdsheq.jpgUntold Luxe Eau de Parfum

Sist men ikke minst, denne herlige parfymen! Perfekt nå som høsten og vinteren er her, for den er litt tung og mystisk. Passer spesielt godt til en tur på byen eller romantisk middag med kjæresten. Den kjennes veldig sensuell og luksuriøs. Jeg er ikke parfymeekspert, men jeg kan nevne noen av "notene" den har slik at dere får en feeling: rosa pepper, bergamot, kanel, appelsinblomst, jasmine, vanilje og hvit sjokolade. Altså, you get it? <3 Lukter helt nydelig!

 

 

Yellow it is

 photo Bicycle Yellow Vinylux4_zpsxmiz63pf.jpg

Bilder fra Snapchat (heidichic)

 photo Bicycle Yellow Vinylux_zps4ibtilco.jpg

Vinylux Bicycle Yellow # 104 HERE

Det ble altså som nevnt kanarigule negler, og jeg likte det faktisk veldig godt! Akkurat med gult så er det viktig å finne den riktige tonen, ellers kan det se litt nasty eller skittent ut hvis du skjønner. Gjennomsiktig sennepsgul er ikke så fint tror jeg. Selfiene over er fra bursdagsvorset jeg var på i går, og hvis noen lurer på hvor antrekket er fra så kan jeg dessverre ikke svare på det, for jeg kjøpte det for sikkert to år siden og har aldri brukt det før. Husker ikke nettbutikken og det står ingenting på settet! Veldig irriterende, fordi jeg husker de hadde så sykt mye kult der. Jaja. Nå er det laxing time for jeg er kjempesliten etter i går! Ha en fin lørdag <3

 

Beige & black

 photo mildh press ss16-26_zpsgvqanhnc.jpg photo mildh press ss16-24_zpsxjc9li0b.jpg photo mildh press ss16-22_zpsn2csae5a.jpg

Det ble noen raske bilder i farta i går etter pressemøtet siden det regnet så fælt. Det er offisielt - høsten er her. Men det regner usedvanlig mye mindre i Oslo enn i Haugesund. Det er jo luksus for en vestlending som er vant med regn annenhver dag. Vintrene er mye kaldere her da, det skal sies. 

Nå skal jeg snart spise frokost, analysere nattens drømmer (jeg drømmer hver bidige natt), gjøre meg klar generelt og få en annen farge på disse neglene. Jeg tenker kanarigul? Hm.

Fluffy keychain HERE // Shoes Eleven Paris HERE // Coat Notion 1.3 (old) // Bag and sweater ZARA // Pants Brandy Melville

 

Mildh pressefrokost // SS16

I dag formiddag var Anders og jeg innom Mildh på pressefrokost. Der fikk vi blant annet velge i croissants, focaccia-sandwicher, juice og til og med en egen Ispinne-bar! Vi fikk også se mange av nyhetene for vår og sommer 2016, og det var så mye fint. Spesielt elsket jeg mye av det fra Samsøe.

 photo mildh press ss16-3_zpsm8fxygsp.jpg photo mildh press ss16-9_zps3himwd7b.jpg photo mildh press ss16-11_zpsf4pqwjyr.jpg photo mildh press ss16-5_zps0wrpdu0e.jpg photo mildh press ss16-4_zps0ye5i49v.jpg photo mildh press ss16_zpsgoag6teh.jpg photo mildh press ss16-7_zpsdq0faovv.jpg photo mildh press ss16-13_zpstxn3ae4d.jpg photo mildh press ss16-14_zps2odhbvap.jpg photo mildh press ss16-15_zpsuz1ttzwf.jpg photo mildh press ss16-19_zpskttqsvi8.jpg photo mildh press ss16-17_zpsgjpvlwbc.jpg

Samsøe

 

 photo mildh press ss16-16_zpsqyhx7rcr.jpg photo mildh press ss16-18_zpsvs5co5vb.jpg

Åh, fikk så lyst på den rosa/fersken faux fur'en <3 Dagens antrekk kommer senere :)

 

 📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

 

Some of my latest Snapchats

 photo snapchat5_zpsrgawmhhf.jpg photo snapchat6_zpstaqzguyc.jpg photo snapchat8_zpsszxy4548.jpg photo snapchat4_zpssdckmyrs.jpg photo snapchat9_zpsizhhbat1.jpg photo snapchat10_zpsi9ea3i1z.jpg

Jeg trodde aldri jeg kom til å like Snapchat, hele konseptet fikk meg til å frike litt ut egentlig. Men i det siste har jeg begynt å legge en del bilder ut på MyStory som alle som legger meg til kan se, og der føler jeg det er litt lavere terskel for å vise litt mer hverdagslige ting om meg som kanskje er litt overflødig på bloggen. Her får dere se et mer usminket bilde av meg (absolutt ikke bokstavelig talt, det er nok sminkeselfier), men litt mer meningsløse ting, hva jeg gjør på, hva jeg leser, musikken jeg elsker å lipsynce til (lol), sminketips og mer. Jeg har også lagt til en del av mine følgere, for jeg synes det er gøy å følge med på hva dere gjør også! Håper dere vil følge meg :)

Follow me on Snapchat: heidichic 👻

 

Couture Covet

 photo vinylux couture covet 200-3_zpsw4r9jj5r.jpg

CND Vinylux Couture Covet # 200 HERE

 

Dagens neglelakkfarge. Jeg bytter ganske ofte farge fordi jeg blir så fort lei, og synes det er gøy å matche til antrekk, sminke osv. Derfor passer disse 7-dagerslakkene fra CND perfekt. De flasser ikke slik som vanlige neglelakker, og i tillegg slipper en å slipe dem av som for eksempel semipermanent lakk som herdes i UV-lampe. Jeg har bare et lag med gel-top coat over de støpte neglene mine, så bruker jeg bare vanlig neglelakkfjerner til å ta neglelakken bort med når jeg er lei, uten å skade de støpte neglene.

Couture Covet # 200 er i Vinylux' Contradictions høstkolleksjon, som har både lyse og mørke farger i kolleksjonen. Her er en annen flott pastellfarge fra kolleksjonen som jeg gikk med tidligere.

Her kan du se de fleste fargene fra Vinylux. Siden det er CND som produserer dem, så har de laget mange av lakkene helt like som Shellac-fargene! Obs, lakkene må brukes med den spesielle 7-day Top Coaten for å ha den lange effekten, ingen base coat trengs.

Fluff

 photo faux fur chicwish1_zpseb7v5hty.jpg photo faux fur chicwish2_zpsbivy9sho.jpg photo faux fur chicwish-13_zpsz2ffdbkn.jpg photo faux fur chicwish-7_zpswfckv4pb.jpg photo faux fur chicwish-9_zpspis1siuc.jpg photo faux fur chicwish-12_zpsx3iql1bw.jpg photo faux fur chicwish-5_zpsbpfvkvpx.jpg

Faux fur coat HERE // Jeans and bag ZARA // Top Bik Bok // Boots H&M (old)

 

Det var noen som kommenterte her om dagen at jeg er så flink til å svare leserne mine, men jeg synes jo det er kjempe gøy når dere spør om ting! Det viser jo at dere er engasjert og nysgjerrige, noe som er motiverende i seg selv. Jeg elsker å hjelpe venninner og folk generelt hvis de lurer på noe, så ikke vær redd for å spør om dere lurer på noe angående sminke, klær, størrelser eller andre ting. Jeg har også vurdert å ha en spørsmålsrunde en stund, men vet ikke om det er nok interesse for det akkurat nå, derfor har jeg avventet det litt.

 📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Sneak peek

 photo faux fur chicwish-11_zpstziukxtm.jpg

Faux fur coat HERE

På fredag var jeg hos frisøren min Hilde og fikk fikset etterveksten, farget det og satt i mye mer extensions. Digg med enda mer hår <3 Fant også frem denne fuskepelsen fra i fjor her om dagen - elsker den! De har den faktisk enda i nettbutikken her. Hele antrekket kommer senere. Nå må jeg spise en veldig sen frokost, og så skal jeg ut å ta en kaffe med Kristoffer som har bursdag i dag! Sees senere :)

 

Taupe set

 photo taupe set sheinside1_zpsg4vx4zyn.jpg

Crop top and skirt set SheIn HERE

Måtte bare vise dere dette søte settet jeg fikk fra SheIn her om dagen. Som dere sikkert vet, så elsker jeg co-ords! Nå skal jeg snart møte Ulrikke på lunsj, og så blir det stand up på Latter senere i dag! Håper dere får en fin lørdag <3

 

Strikk og skinn

 photo grey knit strikkegenser antrekk outfit-14_zpsgesao11f.jpg photo grey knit strikkegenser antrekk outfit-5_zps5jlhrchs.jpg photo grey knit strikkegenser antrekk outfit-7_zpswxkmv4ln.jpg photo grey knit strikkegenser antrekk outfit-20_zpsxwovvnkv.jpg photo grey knit strikkegenser antrekk outfit-3_zpsi4y3mj9b.jpg photo grey knit strikkegenser antrekk outfit-18_zpsrt32ype9.jpg photo grey knit strikkegenser antrekk outfit-12_zpstq8wnyvl.jpg

Slike gode strikkegensere er et must når høstkulden kommer. Og gjerne en kåpe oppå også. Kulden begynner å krype inn i Oslo nå og jeg har en mistanke om at det blir en hard vinter dette året, brr... Nå skal jeg snart til frisøren og fikse etterveksten, farge det og sette på mer extensions (bigger, better), så må spise litt først og se min daglige dose Dr. Phil før jeg drar :) Det er fredag dere, jeeii! Ha en fin dag, see you later :)

These knit sweaters are a must now that the fall and winter is approaching. And most likely a coat on top of it also! Love this big ribbed knit.

 

I'm wearing:

Knit sweater Chicwish HERE (ad link) // Sneakers Nike Air Max // Bag Ecco // Sunglasses Roberto // Skirt Minusey (old)

Exuviance pressemøte

I dag var jeg på Exuviance pressemøte, og fikk høre om deres nyheter. Exuviance er virkelig et helt fantastisk merke, og jeg kan stolt si at jeg er en ambassadør for merket, noe som har vært en drøm lenge. Jeg har jobbet med det i salong før som hudterapeut, og sett effektene av det, både på meg selv og andre. Det er det eneste jeg bruker på huden nå, med unntak av øyesminkefjerner siden de ikke har det i sortementet og så alternerer jeg litt på masker, rett og slett fordi jeg har så mange forskjellige. Jeg skal legge ut hele hudpleierutinen min step by step med produkter på bloggen snart, så kan dere se hva jeg bruker og når jeg bruker det. Hvis du vil ha finere, mer glødende hud så anbefaler jeg Exuviance på det sterkeste. De baserer seg i hovedsak på polyhydroxyacids, eller enklere sagt fruktsyrer, og er dermed veldig anti-aging. Men det er så mye mer enn det også! Det passer til og med for sensitiv hud. Men jeg skal komme tilbake til alt dette senere i et eget innlegg :)

 photo exuviance pressemoslashte-2_zpsa2he820j.jpg photo exuviance pressemoslashte-3_zps3ddu4ygy.jpg

På pressemøtet fikk vi som nevnt presentert nyhetene, blant annet Exuviance Skin Caring Foundation (yes!) i 10 nyanser som er en pleiende foundation med spf 15 og "Polyhydroksy Acid Gluconolactone", som hjelper på å redusere tegn på aldring. Jeg er ekstremt excited for å prøve den og ikke minst vise den til dere. Jeg kommer også tilbake til de andre to nyhetene senere.

Vi fikk servert herlig mat fra What´Soup mens vi fikk foredrag om de nye produktene. Etterpå var det en make up artist som hjalp oss med å finne den riktige nyansen av foundation til oss.

 photo exuviance pressemoslashte_zpsnzifiawm.jpg photo exuviance pressemoslashte-4_zpsqp1b9e27.jpg photo exuviance pressemoslashte-6_zpszugw768x.jpg photo exuviance pressemoslashte-5_zpsdnlbf6ii.jpg photo exuviance pressemoslashte-7_zpstesjtll1.jpg

 photo selfie1_zpsoebsycu9.jpg

Er det noen av dere som bruker/har brukt Exuviance?

Peachy make up look

 photo peach make up kylie jenner2_zpsgw3e3zcd.jpg

I går gikk jeg for en fersken/rosa-look for å få litt kontrast til den mørke looken jeg hadde dagen før. Jeg synes den er veldig søt til hverdags, og passer bra til de fleste øyenfarger. Jeg har brukt rosa og oransj blush i kinnene, og den rosa blushen har jeg også brukt som øyenskygge. (Produkter lenger nede i innlegget)

 photo peach make up kylie jenner4_zpsayojfpax.jpgLeppene er veldig viktige her for å få den komplette looken, og nå får jeg endelig vist dere hvordan Restylane-leppestiften fungerer! Det er relativt lite farge i den, men den tilpasser fargen til din naturlige hudtone på leppene. Dermed blir det mer farge når du får den på. Den er shiny og veldig fuktighetsgivende.

 photo peach make up kylie jenner-8_zpssau2gdgl.jpg

Ellers har jeg brukt disse produktene:

 photo peach make up kylie jenner-11_zpsz89hxzua.jpg

 

Naked2 palett Urban Decay, fargene Chopper, YDK og Busted

Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Maybelline Master Precise Eyeliner

Max Factor hvit kajal

Urban Decay Afterglow blusher i fargene Score og Indecent

Glominerals Sheer Tint Base som highlighter

Glominerals Protective Liquid Foundation Satin II i fargen Natural light

 

 📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Knit dress

 photo turtleneck dress only junkyard-3_zpsx0qmbpfz.jpg photo turtleneck dress only junkyard-17_zpsdv1ez5oc.jpg photo turtleneck dress only junkyard-4_zpsy2lheck2.jpg photo turtleneck dress only junkyard-21_zps6jjqcpmn.jpg

Ingenting er vel mer praktisk om høsten og vinteren enn en slik varm, strikket high neck kjole. Enkelt å bare slenge på seg, samtidig som du kan freshe den opp med andre plagg og tilbehør.

 

I'm wearing: Flatforms Eleven Paris HERE // Knit dress Junkyard HERE // Faux fur clutch Nelly HERE // Fake fur keyring Nelly HERE

 

📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

 

Today's glam // Dark lips

 photo mac stone lipliner make up store1_zpsu365lzty.jpg

Mørke lepper er så hot! Og ingenting passer vel bedre nå som høsten er her. Det er lett å bli lei av å sminke seg selv hver dag hvis en hele tiden bruker de samme fargene og produktene, så eksperimenter heller litt, så blir det så mye mer gøy. Jeg synes det er fint med kontraster, derfor kledde jeg meg i lysegrått til de mørke leppene.

 photo mac stone lipliner make up store_zpsqjloose3.jpg

MAC Lip Pencil # Stone

 photo mac stone lipliner make up store4_zps1s1jafja.jpg

Jeg brukte disse øyenskyggene fra Make Up Store:

 photo mac stone lipliner make up store-3_zps3mbi7luy.jpg

# Kakaw HERE # Charcoal # Sober # Scales

Likte du dagens sminkelook?

📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

 

Eleven Paris flatforms

 photo eleven paris flatform shoes-7_zps4lvwxyw3.jpg photo eleven paris flatform shoes-5_zpskmtgse48.jpg photo eleven paris flatform shoes-6_zpstoacxhrs.jpg photo eleven paris flatform shoes-3_zpsvnmeidwx.jpg photo eleven paris flatform shoes-4_zpscklhroqw.jpg

Flatforms from Eleven Paris HERE

 

Disse nye flatformsa fra Eleven Paris kommer til å lysne opp mine antrekk i høst, enten de er posh eller sporty. Elsker glidelåsen i rosegull. Og så skader det ikke at de gjør meg litt høyere.

These new flatforms from Eleven Paris is going to brighten up my fall outfits, whether they are posh or sporty. Actually the model is called Posh. LOVE the rose gold zipper.

Er jeg Norges svar på Kylie Jenner?

 photo kylie heidi1_zpsj5naofcz.jpg

 

Jeg våknet opp til en rimelig flatterende artikkel om meg selv i dag. Det er ikke hver dag en blir sammenlignet med Kylie Jenner - hun er jo ikke akkurat vond å se på, OG hun er åtte år yngre enn meg (hjelpes). Artikkelen ble skrevet for to dager siden, og det har tikket inn med followers på Instagram, men jeg har ikke skjønt hvor de kom fra. Det var inntil jeg fikk en tekstmelding i dag fra en Side2-journalist som spurte om jeg hadde en kommentar til saken.

Jeg har på ingen måte gått inn for å være veldig lik henne, men jeg blir jo inspirert av Kardashian/Jenners som mange andre. I tillegg er det ingen hemmelighet at jeg har fylt på leppene mine jevnt over i flere år, og elsker å eksperimentere med lipliners og leppefarger, noe som så og si har blitt signaturen til Kylie.

Du kan lese hele artikkelen fra 730 og se Topp 10 bildene HER.

  

Edit:

 

 photo kylie heidi2_zpsgpsrmzb4.jpg

 

 

HER kan du lese den nye artikkelen på Side2.

 

New in // Beauty products

 photo beauty essie leggy legend-2_zpsl5thxp6u.jpg

Essie Leggy Legend // Essie Frock N' Roll // YSL Volupté Sheer Candy # 7 Sweet Fig // L´oréal Top Coat Siren # Under My Spell // Diesel Loverdose Tattoo EdP // Urban Decay Eyeshadow # Half Baked

Her er noen av de andre produktene jeg fikk her om dagen. Noen nye neglelakker fra Essies høstkolleksjon, øyenskygge fra Urban Decay i min favorittfarge Half Baked (veldig fin gulltone), glitter top coat fra L´oréal, glossy leppestift fra YSL og parfyme fra Diesel.

 photo beauty essie leggy legend_zpsleojgoc9.jpg

Essie # Leggy Legend

Jeg synes denne fargen er så fin! Den var så dekkende at jeg trengte egentlig bare ett lag. I tillegg fikk jeg med en Essie Gel Settler som er en top coat som gjør at neglelakkene får et gel-lignende shine og utseende, mye finere enn vanlig top coat! Kan brukes med alle Essie neglelakker. Du får den her.

 photo beauty essie leggy legend-5_zpsuk49nvct.jpg

Diesel Loverdose Tattoo EdP HERE

Jeg likte også Diesel-parfymen Loverdose Tattoo kjempe godt, den inneholder to av mine favorittlukter, nemlig vanilje og jasmin. I tillegg har den noter av appelsinblomst og bergamott. Ikke for søt, men en blanding mellom tung og søt lukt. Den sitter også lenge.

Jeg har ikke prøvd den nye glossy leppestiften fra YSL enda, skal se om jeg får laget et innlegg om den :)

 

Shop the post:Black accessories

 photo nelly key chain faux fur_zpsk5nuj5sx.jpg

Fake fur clutch HERE // Faux fur key ring HERE // iPhone 6 printed cover HERE

 

Elsker disse nye accessories'a fra Nelly. Dette er noe av det vi fikk i goodiebagen fra NLY One-festen, og det passet meg midt i blinken. Trengte absolutt en ny clutch, og så bare elsker jeg disse pjuskete nøkkelringene.

Love these new accessories from Nelly, just what I needed :)

Launch party: NLY One by Annette Haga

På torsdag var jeg i Barcode-bygget i en flott leilighet for å feire Annettes nye festkolleksjon for NLY One. Vi var en fin liten gjeng, og vi fikk god tapas fra Delikatessen, cake pops, vin, drinker og alt annet som hører til en god bloggfest! Kolleksjonen var veldig fin, med mye paljetter, kule two pieces og råe sko! Annette hadde på seg en flott jumpsuit fra kolleksjonen.

 photo nly one by annette haga14_zpsjvatqw6u.jpg photo nly one by annette haga5_zpshzbucedb.jpg photo nly one by annette haga2_zpsctqrnhy4.jpg photo nly one by annette haga1_zpsv1wwllpb.jpg photo nly one by annette haga8_zpsemk3qgoj.jpg photo nly one by annette haga_zpslc90rtwk.jpg photo nly one by annette haga16_zpsunygy0vh.jpg photo nly one by annette haga15_zpsopysnriu.jpg photo nly one by annette haga18_zpsr5z9wlcp.jpg

Vi var så heldige og fikk velge oss to plagg og et par sko fra kolleksjonen, i tillegg til at vi fikk noen kjempe flotte goodiebags med oss hjem! Jeg må vise dere i et innlegg senere :) Det var også en morsom photobooth på festen, under kan du se noen av bildene vi tok!

 photo photo_8_zpstakin7ta.jpg photo photo_4_zps3srwgmyc.jpg photo photo_6_zpsdflhucnx.jpg photo 12087814_791254551000756_8211553969813362515_o_zpspzz2esfk.jpg

C-curl lash extensions

Sponset 

 photo lashes rapide blue hair8 copy_zpsmvgihix2.jpg photo lashes rapide blue hair5_zpsp84fpfkr.jpg

I dag tidlig var jeg innom Rapide for BrowsSteen og Strøm for å få en oppfriskning på vippene. Jeg tok litt kortere vippeextensions denne gangen med mindre bøy, sist hadde jeg D-curl. Gøy å prøve litt forskjellig :) Jeg syntes de ble så tette og fine! Veldig fornøyd. Leppestiften jeg har på meg er forresten Lancome Rouge in Love #Pink Bon Bon.

Om du vil bestille time hos flinke Frida så kan du ringe 96 09 78 90 <3

 

Hva er meningen?

 photo sort fuskepels5_zpskyu3ikl0.jpg

Jeg funderer ofte over meningen med livet. Sikkert til dels fordi jeg er en person som hater å gjøre ting forgjeves, og må ha et mål eller en mening for å i det hele tatt gidde å gjennomføre noe. I tillegg har jeg opplevd mye vonde ting som jeg har ansett som meningsløse i løpet av mitt relativt korte liv, noe som har gjort at jeg har stilt enda større spørsmål med min egen - og også alle andres eksisens.

Jeg leste en god bok for litt siden som var en øyeåpner. Nemlig denne:

 photo kunsten a leve inderlig eksistensialisme_zps8urqkiol.jpg

Kunsten å Leve Inderlig er en bok som enkelt tar for seg eksistensialisme, og bruker i hovedsak filosofiene til danske Søren Kierkegaard som levde på 1800-tallet. Han mente at det var ikke én felles mening med livet. Alle har sin egen mening med livet. Alle har forskjellige behov og verdier, ergo individet har sin egen mening med livet. Folk sier ofte til meg "Du er jo tøff, som tør å følge drømmen din". Hva er alternativet egentlig? Leve en annen sin drøm? Gjøre noe fordi samfunnet mener at det er mest normalt? Eller velge en retning kun for å bli ansett som "vellykket" av andre? Det er nok mange folk som føler på dette presset, spesielt i dagens samfunn, og som følge av det bare tar en utdanning eller følger en vei for det er det de "burde". Da kan denne boken være en tankevekker.

 photo eksistensialisme_zpsjkeydxq4.jpg

Alle er forskjellige. Kierkegaard var den han var, både personlig og ved måten han kledde seg på - han likte å gå med spesielle klær og ble ofte latterliggjort for den han var. Det var nok mye sårt i det, men for ham så var det verdt å gå igjennom all latterliggjørelsen, så lenge han fikk være seg selv, så lenge han fikk være autentisk. Han ville heller bli hatet for den han var, enn å bli elsket for noen han ikke var. Denne filosofien kjenner jeg meg også igjen i. Men det er ikke dermed sagt at alle gjør det - eller burde gjøre det. Kanskje du ikke blir lykkelig av å stikke deg ut for enhver pris?

Det viktigste er at du kjenner etter hva du vil, uavhengig av andres meninger. Hva gjør deg lykkelig? Hva gir deg mening? Hvilke verdier er mest viktige for deg? Hva gjør deg absolutt ikke lykkelig? Denne boken hjalp meg ved å gjøre det enda klarere hva jeg virkelig må gjøre i livet for å være tilfreds, og hva jeg absolutt må unngå.

 

Noe som også kan hjelpe deg på vei til å kjenne deg selv bedre og kanskje finne ut hva som er riktig for deg, er å ta denne personlighetstesten, basert på Carl Jung og Isabel Briggs Myers 'typologisk tilnærming til personlighet'. Der kan du få en idé om hvilken av de 16 personlighetene du er mest lik, hvor introvert/ekstrovert du er og hva du trenger når det gjelder vennskap, forhold, karriere, læremetoder osv. Du må selvfølgelig se an selv om du kjenner deg igjen i det endelige resultatet, men jeg syntes iallefall det var veldig interessant lesning!

 

Grey layers

 photo sheinside kape gra-7_zpse81gv2pp.jpg photo sheinside kape gra-5_zpsqp7t0czi.jpg photo sheinside kape gra-11_zpsbjtqhaym.jpg photo sheinside kape gra-6_zpsmx9rhry4.jpg photo sheinside kape gra-16_zpsqqsdnk3f.jpg photo sheinside kape gra-8_zps5owupcci.jpg photo sheinside kape gra-13_zpskgbwwzit.jpg

Noen bilder av antrekket fra i går. Ulrikke var så snill og tok bilder av meg. Anders og jeg har litt dårlig kjemi på bildetakingen for tiden, så da passet det fint at hun kunne stille opp, lol. Av og til går en bare hverandre på nervene! Jeg syntes bildene ble kjempe bra :) Jeg får forresten ofte spørsmål om hvilket kamera jeg bruker, til de som lurer er det Canon 5D Mark II og her er det brukt 50mm 1.8 objektiv.

I'm wearing:

Coat SheIn HERE // Sweater dress SheIn HERE // Shoes H&M // Backpack ZARA

 

Yo, shorty...

 photo faux fur fuskepels antrekk blatt har-22_zps3xuopfny.jpg photo faux fur fuskepels antrekk blatt har-4_zps0fb7awgc.jpg photo faux fur fuskepels antrekk blatt har-23_zpslr52ze1v.jpg photo faux fur fuskepels antrekk blatt har-8_zpsjyezcnng.jpg photo faux fur fuskepels antrekk blatt har-10_zpstxirttkk.jpg photo faux fur fuskepels antrekk blatt har-18_zpsdgisxnkm.jpg

...it's my Birthday!

 

Steeemmer det. Tenk at jeg er 26 år, herregud. Føler fortsatt jeg er stuck i typ 16-årsalderen, haha. Forever young! Jeg irriterte meg sånn over at jeg hadde bursdag så sent på året når jeg var yngre, trodde seriøst aldri jeg skulle være glad for det. Men nå er jeg det, hehe. Nå skal jeg snart møte Ulrikke, og så skal jeg ut å spise middag med Anders senere. Koselig ♥ Resten av festivitetene sparer jeg til helgen :)

I'm wearing:

Shoes HERE // Faux fur Stars by Jonas Hallberg (old) // Crop top and trousers ZARA // Bag Marc by Marc Jacobs