hits

november 2013

Max Factor Coral lipstick

Jeg kjøpte 827 Bewitching Coral fra Max Factor her om dagen og testet den akkurat. Jeg trodde den skulle være litt mer korallfarget på, altså mer oransjrød, men den var mer rødrosa. Jeg likte likevel rødfargen veldig godt, og den minner meg om min favoritt fra Lancome Rouge in Love som jeg har brukt flittig. Den popper veldig og er absolutt ikke en kjedelig farge. Det er forresten -30% på all Max Factor på Vita nå, hvis du skulle ønske deg en ny leppestift :) Den kostet ca 80 kroner med rabatt.

Vegan nail polish

Jeg prøvde Mineral Fusions neglelakker for en liten stund siden, og ville bare tips dere om dem. Mineral Fusion er i utgangspunktet et mineralsminkemerke, men de har også neglelakker. De blir veldig dekkende etter to strøk, og de har veeeldig mange fine farger. Jeg elsker hvit neglelakk, men de har ofte dårligere kvalitet enn andre farger, men Marble (overfor) er kjempegod og dekkende, og tørker fort. Lakkene har en bred kost som gjør at de er enkle og raske å påføre. De har forresten tilbud på alle lakker nå.

Noe som er et ekstra pluss er at Mineral Fusions neglelakker er 100% veganske, og er fri for toluen, formaldehyd, formaldehyd resin, kamfer og ftalater.

Blonde again

Sponset behandling

I dag var jeg hos Sofia på Karlsson Barlindhaug og fikset håret. Farge holder veldig dårlig i det blonde håret mitt, og brunfargen fra ombreen hadde nesten gått helt ut, så jeg måtte gjøre noe med det. Det ble til at vi stripet det blondt igjen. Jeg er så fornøyd, og synes det er en av de fineste blondfargene jeg har hatt, akkurat passe kaldt. Jeg trodde ikke det kom til å bli så fint, siden omtrent halve håret var oransjaktig, og mye av håret mitt er ulike farger pga striping og bleking. Sofia er GULL, anbefaler henne uten tvil. Hun er kjempeflink med både farge og striper. Under kan du se forandringen:

1. Bilde av ombreen Sofia gjorde på meg. 2. Bilde fra igår, da fargen var veldig utvasket. 3. Fra i dag :)

Jeg fikk også med meg sjampo og balsam fra TIGIs serie Hair Reborn. Disse to er spesielt for hår som lett blir kruset, og slitt hår, og de skal også bevare hårfargen bra. De inneholder Seriseal-silkeproteiner som styrker hårfibrene, og lover å redusere frizz med 80% om du bruker sjampoen og balsamen sammen. De forrige produktene fra TIGI var veldig gode, så jeg gleder til å prøve disse. Serien selges på Karlsson Barlindhaug (ved Nationaltheateret). 

Shellacked

Sponset behandling

I går var jeg på Neglakademiet og fikk Shellac-behandling. Mange av dere har sikkert hørt om Shellac før, men for de som ikke har, så er det den første Power Polishen som kom, og legges på den naturlige neglen. Neglelakken må herdes i UV-lampe, og den er feilfri i opptil to uker. Shellac kan legges som lakk men den har egenskapene til gelé, og kan fjernes raskt. "Shellac" har blitt en fellesbetegnelse for gel-lakk, noe som er litt uheldig ettersom kvaliteten på for eksempel hjemmesett ikke er den samme som den patenterte Shellac-formelen. Om du bruker og fjerner Shellac riktig, skal det ikke gjøre noe slitasje på den naturlige neglen.

Jeg er veldig glad i sterke farger, så jeg gikk for fargen Hotski to tchotchke og en glitterlakk oppå der igjen. De skinner som bare det, og jeg ble veldig fornøyd.

Video // Store hverdagskrøller

Store hverdagskrøllerDu kan endre kvaliteten på videoen

Når jeg har langt hår liker jeg å gjøre noe med det av og til, for at det ikke bare skal henge rett ned, og min favorittfrisyre er disse hverdagskrøllene som er superenkle å lage. Det tar heller ikke så lang tid, og krever lite utstyr. Frisyren passer også til finere anledninger, og krøllene kan gjøres mer hverdagslig ved å gre gjennom dem. Håper du liker videoen ;) 

chunky rib knit beanie

Fant denne herlige luen i dag på H&M. Digger at den er så tykt ribbestrikket, akkurat den looken jeg liker. Den er 100% akryl, men det kjennes ut som bedre og mykere materiale enn det. De hadde den i sort og gammelrosa, og kostet bare 79,- :)

TiKei mineral makeup

Sponsede produkter

Her om dagen fikk jeg en ny pakke med makeup fra TiKei mineral cosmetics. Jeg har brukt dette merket veldig lenge nå, spesielt foundationen, og er veldig fornøyd med den. Det jeg liker med TiKei er at produktene ikke inneholder Bismuth, de er dyrevennlige og 100% naturlige. I tillegg er de veldig billige, bare 159,- for en stor boks. Du finner TiKei mineralfoundation (jeg bruker P3) her.

Jeg har aldri prøvd mineralpudderconcealer før og var litt skeptisk til å legge pudder under øyet. Men den var veldig dekkende, og tørket ikke ut eller la seg i rynkene. Jeg klappet den lett inn med Ultimate concealer børsten. Fargen Neutral passet helt perfekt, noe jeg var veldig glad for. Du finner alle concealerne her (fra 69,-)

Denne lipglossen har naturlige ingredienser, tørker ikke ut, og har ingen kjemiske konserveringsmidler eller mineraloljer. Den er kjempefin på, og lukter banan ♥ Du finner alle lipglossene her (99,-)

Jeg hadde ikke prøvd bronzere av TiKei før jeg fikk pakken, men jeg likte denne veldig godt. Denne fargen er den nyeste blant de tre bronzerene, og den er mer gyllen og ikke så kjempemørk, noe jeg liker. Den er veldig enkel å påføre med den store TiKei-pudderbørsten, og det blir veldig jevnt og gir ikke skjoller. Jeg har opplevd skjoller med andre mineralbronzere, så jeg ble positivt overrasket over det. Den er enkel å bygge opp uten at det blir for mørkt. Du finner bronzerne her (, og børsten her (189,-) men du får et helt sett med børster for bare 249,- nå her. Det er sinnsykt billig! Da har du omtrent alle børstene du skulle trenge.

Sunrise blush (109,-) er en blush jeg har brukt en stund. Den har en veldig fin korallfarge, og smelter lett inn i huden. Den er enkelt å få nøyaktig der du vil ha den med den vinklede rougebørsten.

Her er børstesettet som er på tilbud frem til 30. november. Her får du med alle børstene jeg bruker, pluss mange flere for bare 249,- istedetfor 325,-. Børstene er kjempemyke, og er ikke laget av dyrehår, men er syntetiske.Her har jeg brukt produktene overfor. Du kan bestille prøver på det meste fra TiKei for 10,- stk, hvis du vil teste ut fargen før du kjøper stor :)

Firstipedia

Annonse

Selv om jeg har blitt "voksen", er jeg fortsatt av og til redd for å prøve nye ting. Det er noe med det å være uviten, eller kanskje å tenke at alle andre er mye flinkere enn deg - for eksempel i sitt første forhold, eller sin første jobb. Når en skal gjøre noe for første gang kan det være skummelt, og da hjelper det ofte å lese om andres erfaringer. Firstipedia er det perfekte stedet for akkurat det. Der kan du velge en kategori som passer det du lurer på, eller de erfaringene du vil dele med andre. Firstipedia er en del av Girls1st.no, som er Libresses initiativ til å hjelpe jenter å ha et sted hvor de kan diskutere forskjellige ting. Det finnes også et forum på Girls1st, for alle slags temaer, om du har lyst å lette på hjertet. Kanskje er det noe som er for pinlig å fortelle til venninnene?

Det er godt å vite at andre lurer på det samme som deg, eller er i samme situasjon. Da føler en seg ikke så alene. Derfor synes jeg Girls1st er et bra og viktig sted for unge voksne.

 

glominerals Alloy Eyes CollectionAlloy Eyes Collection-paletten fra glominerals har mange flotte farger, og passer veldig godt til høst- og vintersminken. Den inneholder 4 øyenskygger med shimmer, og 4 matte. Nedenfor viser jeg en enkel look som du kan bruke på for eksempel julefest:

1. Legg Buff som en baseskygge over hele lokket og opp til øyenbrynet. 2. Påfør Storm på øyelokket. 3. Bruk en tynnere børste og legg Tuxedo i globallinjen og ved vippekanten. Dus ut.

 

4. Ta en stor øyenskyggebørste og legg litt ekstra Tuxedo i ytterkanten av øyet. Dus ut. 5. Påfør en linje med sort eyeliner langs vippekanten. 6. Påfør mascara.

Jenny Skavlan boklansering

I kveld har Kaja og jeg vært på Jenny Skavlands lansering for hennes andre bok, Sy Om Igjen. Jenny viste frem en del av det hun hadde lagd, og det var helt nydelig. En kan virkelig få til mye fint ved hjelp av perler, bånd, nål og tråd.  Kaja kjøpte boken, så nå skal vi snart ha en kreativ kveld med vin, perler og brukte klær♥
Trade Day arrangerte også byttehjørne, hvor en kunne ta med brukte klær og bytte mot noe noen andre hadde tatt med. Det var også satt av et rom med symaskiner og perler, slik at folk kunne sy om klærne sine.

Jeg kjenner at jeg ble litt mer motivert til å fikse på mine gamle klær, og se om det kan bli noen skatter ut av det :-)

Grey on grey

Her er altså dagens antrekk. Grått og oversized, gotta love it! Jeg tror det bor en liten urban bohem inni meg. Jeg vil ikke kalle det full bohem, for så peace & love er jeg absolutt ikke. Det er veldig viktig for meg å kle meg etter hvordan jeg er, det må liksom gjenspeiles i klærne. Jeg hater når jeg har pyntet meg for mye og ser ut som en kjerring, men det hender dessverre av og til. Da føler jeg meg rett og slett uvel. Det er noen stiler som er lett å bikke over i av og til, og når jeg innser hva jeg har gjort har jeg lyst å skrelle av meg alt. Altså er dagens visdomsord: Kle deg for deg sjæl ;D

Nok rambling fra meg, stem gjerne på meg under om du synes jeg fortjener tittelen Årets Skjønnhetsblogger! :)

Omtale: Decléor Aroma Night

Decléor Aroma Night er en plantearomatisk balsam som skal balansere huden om natten. Om natten endrer den biologiske rytmen seg, og det er det denne balmen er basert på. Den er 100% naturlig, og hjelper å rense og balansere huden om natten, i tillegg til at den mykgjør og lysner huden. Den kan også roe ned irritert hud og solbrenthet.

Ingredienser: Basil Essential Oil, Neroli, Camomile, Tonka Bean Resinoid Essential Oils and Avocado and Hazelnut Plant Oils. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger.

Passer for: Alle hudtyper.

Hvordan anvende: Ta en liten mengde av balmen i hendene og varm den opp mellom håndflatene. Påfør den med lette bevegelser i ansiktet. Påføres om kvelden.

Omtale:

Jeg kan innrømme at første gangen jeg prøvde den var det litt rart på grunn av konsistensen. Det virket feil å ta på en så fet balm i ansiktet, særlig for meg som får utbrudd av for fete produkter, men jeg forstod raskt at jeg hadde dømt produktet litt for tidlig. Når en varmer balmen opp i hendene blir den lett å jobbe med, og den er herlig å smøre ut. Den lukter veldig mye på grunn av de naturlige planteingrediensene - noe som er typisk for Decléor - men personlig liker jeg duften veldig godt, og føler den har en slags avslappende virkning.

Når jeg våkner dagen etterpå har jeg kjempefuktig og glødende hud. I tillegg ser selve hudfargen mye jevnere og finere ut. Huden blir rett og slett fantastisk god av denne balmen, og jeg får heller ikke utbrudd av den. Dette er et produkt som er perfekt når jeg har underskudd av fuktighet, eller rett og slett bare vil unne huden min litt ekstra. Jeg føler den "reparerer" huden. Dette er en av mine absolutte favorittprodukter, og jeg kommer lett til å kjøpe en ny når jeg går tom. Den er litt stiv i prisen, men den er også veldig drøy i bruk, så jeg synes den er verdt pengene. Anbefales uten tvil!

Selges i autoriserte hudpleiesalonger som fører Decléor. Veil. pris for 15 ml 499,- og 30 ml: 769,-

 

5/5

MK&A Leather Jacket


LEATHER JACKET MARY KATE & ASHLEY FOR BIKBOK

SHOES ALDO

LEGGINGS AND TOP BIK BOK

CARDIGAN MEXYSHOP.COM

BAG MARC BY MARC JACOBS

Jeg er så glad jeg fikk med meg denne skinnjakken fra MK&A! Jeg har siklet på den en stund, og da Bik Bok hadde -40% på alt, måtte jeg bare slå til. Jeg digger virkelig disse kolleksjonene til Olsentvillingene, og det jeg har sett av en tredje kolleksjonen så kjempebra ut også. Da er det bare å spare opp til neste gang ;)Café Laundromat

I går var jeg på Cafè Laundromat med noen venner og spiste og drakk. Cafè Laundromat er et lunt sted på Bislett med god mat, og mange forskjellige øl og cidertyper. De har faktisk noen øl som koster så mye som 360 kroner per stk! Min favorittcider der er Bulmers, den er så fantastisk god, og er ikke så søt. Perfekt sted for en venninnedate eller for vennegjengen :)

Hva gjorde du på lørdag?

Chanel La Désirée

Kjøpte denne nye leppestiften fra julekolleksjonen til Chanel her om dagen. Ville ha en litt trendy, mørk rød leppestift, og denne var midt i blinken. La Désirée heter den, og den er virkelig en klassiker som kan brukes hver vinter. Nå skal jeg på Starbucks en tur og kjøpe meg den pepperkake latteen som jeg er så spent på hvordan smaker! Hoho, små julegleder ♥ Ha en fin lørdag;))Likte dere fargen? 

Semifinalist i Vixen blog awards 2013

Fikk akkurat den hyggelige beskjeden om at jeg er semifinalist i Vixen Blog Awards, i kategorien Årets Skjønnhetsblogger. Dette hadde jeg ikke forventet, så det var utrolig hyggelig! Tusen takk til dere som har nominert meg. Det er nå opp til leserne å bestemme hvem som går videre, så hvis du synes jeg fortjener å gå videre til finalen så kan du stemme på meg her 

Stemmingen avsluttes den 31. desember.

Tomme produkter: Kjøpe igjen?

Da var det den tiden igjen, da mange produkter i badeskapet begynner å gå tomme. I noen tilfeller er dette litt trist, og i andre tilfeller er det en lettelse å få ryddet dem vekk fra badehyllen. Her kan du se mine meninger om mine "empties":

Shimmer lights shampoo

En ganske billig og populær sølvsjampo i USA som jeg kjøpte da jeg var i NYC. Den gir veldig kraftig farge, og jeg endte opp med litt sølvhår da jeg hadde den i for lenge første gang (bare 3 min). Men den er veldig effektiv og god hvis en bruker den riktig.

Kjøpe igjen: Ja, hvis jeg kommer over den i USA neste gang.


Toni & Guy dry shampoo

En tørrsjampo som jeg forventet skulle være bedre, på grunn av frisørmerket. Den funket OK, men etterlot for mye pulver i hodebunnen som gjorde at det etterhvert begynte å irritere huden.

Kjøpe igjen: Nei.


Bed Head Control Freak balsam

Denne kjøpte jeg da håret mitt var helt ødelagt etter blondering og diverse, for jeg hadde så mye frizz og tørt hår. Den gir lite fett/fukt, men hjalp veldig godt på frizz da ingenting annet funket. 

Kjøpe igjen: Ja, hvis det trengs igjen.


L'orèal Sublime Bronze

Denne body lotionen med selvbruning trodde jeg var ganske bra til å begynne med, men det viste jeg at den ga mye skjoller og flasset fort så jeg ga opp denne.

Kjøpe igjen: Nei.

John Frieda Volume balsam og sjampo

Disse funket veldig dårlig til extensions iallefall, og ga veldig lite fuktighet og nesten ingenting volum.

Kjøpe igjen: Nei.

 

Dumb Blonde balsam og sjampo

Balsamen funker veldig bra uten extensions, og den kan brukes som en maske ved å ha den i lenger. Gir tykkere og glattere hår. Sjampoen funker greit til vanlig hår, men ingen av dem er særlig bra til extensions.

Kjøpe igjen: Balsam ja, sjampo nei.

 

DAX Removing shampoo

En lavbudsjetts rensesjampo som jeg kjøpte for en stund siden. Den har fungert bra til å rense, men jeg tror den stripper håret for litt vel mye fuktighet. Anbefales dog til gutter som bruker mye DAX-voks i håret og sliter med å få det ut!

Kjøpe igjen: Tror ikke det.

Nashi Argan sjampo og balsam

Disse er basert på arganolje, og sjampoen er god og gir mye fukt. Balsamen er grei, men en må ha den i håret i tre minutter før den funker skikkelig, noe som er litt irriterende. Et pluss med disse er at håret tørker veldig fort etterpå. Ikke passende for extensions.

Kjøpe igjen: Sjampoen, hvis jeg ikke har extensions.

 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer

Det står på at denne selvbruningen at den ikke skal gi noen striper, men det gjorde den. Den ble relativt skjollete, og luktet masse alkohol. Ga en ganske oransj farge.

Kjøpe igjen: Nei.


Garnier Fructis dyptpleiende hårmaske

Denne masken er jo ikke noe å skryte av, kjøpte den for 22 kr i Danmark, så det sier seg jo litt selv. Den lukter godt og gir faktisk mykt hår etter bruk, men på sikt så gjør den ingenting for selve håret. Masse parabener osv.

Kjøpe igjen: Nei.

glominerals liquid foundation satin finish II

Dette er min favoritt flytende foundation. Jeg liker at den er mineralbasert, slik at huden får puste mye. Den dekker kjempegodt og tørker ikke ut huden.

Kjøpe igjen: Ja.

 

TiKei mineralpudder

Jeg finner liksom ikke så mye bedre mineralpudder enn TiKei, er veldig fornøyd med det. Det dekker godt, inneholder ikke Bismuth og tørker ikke ut huden noe særlig. Eneste minuset er at fargetonene kunne vært litt mindre gule.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Smashbox O-plump

Dette er en lip plumper som jeg kjøpte for lenge siden, og nå er den uheldigvis brukt opp. Den plumper leppene med en gang en tar den på, og tilpasser seg leppefargen. Selve glossen og plumpeffekten gjør at leppene ser mye større ut. Den gir masse fukt og usynliggjør flak osv fra leppene med en gang. Supert produkt!

Kjøpe igjen: Absolutt!


St. Tropez Bronzing Lotion Face

En selvbruningslotion til ansiktet som tetter porene ganske lite i forhold til å være en selvbruner. Jeg er veldig avhengig av selvbruner til ansiktet ettersom jeg ikke soler meg der og bruker mye fruktsyreprodukter som bleker ansiktet. Dette er nok det beste av slike produkter jeg har prøvd, og den gir farge med en gang den smøres på. Eneste minuset er at fargen kan for noen være litt oransj, og den varer ikke så lenge. 

Kjøpe igjen: Ja.

Redken blonde glam color enhancer perfect platinum

Dette er en balsam/kur som legger fra seg litt lillapigmenter og blekende ingredienser for å friske opp blondfargen. Denne jevner fint ut fargen og gjør det mindre gult og vassent. I tillegg er det en superbra kur for skadet hår. 

Kjøpe igjen: Ja.


L´oréal EverStrong Nourishing Intensive Mask

Dette er en litt mer profesjonell serie fra Loreal som selges på Vita osv. Serien inneholder ikke sulfater, noe som er positivt. Likevel gir masken lite til både vanlig hår og extensions hår, og den føles ikke ut som et "pro" hårpleieprodukt.

Kjøpe igjen: Nei.


Clinique superbalanced powder makeup SPF 15

En mineralbasert pudderfoundation fra Clinique. Denne har de jo sluttet å produsere, kanskje av god grunn. Den føles litt ut som knust kritt, og lukter litt sånn også. Gir tørr hud og dekker helt ok, samt tetter porene.

Kjøpe igjen: NOPE.

 

L`oréal Nude Magique BB Cream

Den første BB Creamen til L`oréal, såvidt jeg vet. Den har fungert greit som foundation, dekker bra, men den er nok ikke særlig bra for huden og tetter porene. Jeg fikk litt uren og tørr hud av denne.

Kjøpe igjen: Nei.

Forny huden med Swiss Skin Roller

Swiss Skin Roller er et verktøy til huden i form av en roller med 540 mikronåler av kirurgiskt stål. Disse stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og skapningen av nye hudceller.

Hudrollere har blitt mer og mer populært i det siste, og jeg har sett mange "før og etter"-videoer på youtube som viser gode resultater på for eksempel aknearr. Det gjør ikke særlig vondt å rulle på huden, men en må passe på å ikke presse for hardt. Når man ruller disse små nålene på huden begynner huden å forme nytt kollagen som gjør den fyldigere og smidigere. Dette skjer ved at du lurer huden til å tro at det er en skade der, og den begynner å reparere seg. Microneedling kan minske små arr, cellulitter, fine linjer og rynker. En bør gjenta behandlingen noen ganger for best mulig resultat, og resultatene vil komme gradvis. Blodsirkulasjonen i huden kan også forbedres. Her kan du se hvordan skin rolleren fungerer i programmet The Doctors:

Etter en behandling tar huden lettere opp kremer og ulike serum. Derfor er det viktig å tilføre huden god fuktighet etterpå. Swiss REJUVENATOR gelen anbefales sammen med Swiss Skin Roller. Akkurat nå får du begge deler i Swiss Skin Renewal Kit for kun 799,- (ordinær pris 1290,-)

Swiss Skin Roller NÅ 379,- her

Swiss Rejuvinator kit NÅ 799,- her

/Annonse

Ombre Style @ Karlsson Barlindhaug

I går kveld var jeg på Karlsson Barlindhaug og fikset håret mitt hos Sofia. Jeg hadde tenkt litt over hva jeg skulle gjøre med det, og endte opp med en blond ombre. Sofia var kjempeflink og jeg ble veldig fornøyd! Salongen er stor og fin, og ligger tre minutter fra Nationaltheateret. De som jobber der har lang erfaring og vet hva de driver med, noe som er veldig betryggende når du skal til frisøren!

 

Jeg fikk med meg sjampo, balsam, spray og en kur fra S-factor TIGI slik at jeg kan pleie extensionsene mine riktig: 


Sjampoen og balsamen er kjempebra for både extensions og vanlig hår, akkurat det jeg trenger. De er rike på fukt og gjør håret silkemykt og glanfullt. Karlsson Barlindhaug har kampanje på denne pakken akkurat nå, til 349,- , (veiledende pris er 629,-) så her sparer du ganske mye. Sprayen er forresten fantastisk til krøller, det er den jeg har brukt i dag, og den lukter helt fantastisk. "Serious" conditioner fra S-factor er også en kjempebra kur, og den skal jeg bruke til hver vask fremover, for at extensionsene skal holde seg best mulig. Viktig å ikke bruke kur osv på festene da, sånn btw;)

Her er da resultatet. Hvis du vil ha en bra ombre så vet du hvor du bør dra;) 

Hvis du vil bestille time hos Sofia så kan du ringe eller sende SMS til 978 705 57.

/sponset behandling

Sneak peak: New hair

I går var jeg hos frisøren og gjorde en forandring med håret, så jeg ville bare gi dere en sneak peak av hvordan det ser ut :) Rekker ikke å legge ut mer akkurat nå, skal endelig til Denise og sette på vipper<3 Bilder av hele håret kommer senere i dag, stay tuned!

Matis Home Spa


Matispa er en spaserie fra Matis basert på fargeterapi. Hver farge har sin egen vibrasjonsfrekvens og energi som gir forsjellige effekter. Varme farger virker stimulerende og kalde farger virker beroligende. Frekvensen tas opp i hjernen via netthinnen og aktiverer eller styrker de prosessene som bidrar til å gi ønsket behandlingsresultat. Jeg har testet den gule serien, altså DETOX.

De 4 fargene i Matispa:

Det er tre forskjellige kroppsskrubber i Matispa: 1, 2 og 3. Jeg har testet 2, som er en medium grov peeling med pulverisert rav. Den var annerledes enn andre kroppsskrubber jeg har prøvd. Den var skikkelig god å skrubbe inn, og etterlot en hinne av fuktighet/fett etterpå. Nesten som om en ikke trengte å bruke fuktighetskrem etterpå. Huden ble kjempemyk og god.

Etter at jeg hadde skrubbet kroppen i dusjen, tørket jeg meg og tok på Matispa Dry Oil til venstre på bildet. Det er en olje som blir tørr og matt med en gang du smører den på kroppen. Den gir masse fuktighet, men du kan kle på deg ganske raskt etterpå. Fikk kjempemyk hud av den, og den lukter helt sykt digg. Den er veldig fin å kombinere med peelingen hvis du skal ut på byen og vil ha finest mulig ben, samt lukte fantastisk :) En kan også bruke den i ansiktet og i håret! 

Etter å ha gjort disse stegene med oljer og dufter, så følte jeg at jeg hadde vært på spa.

Sprayen til høyre er Matispa Polysensory Active Oil, som inneholder både aktive oljer og aktive ingredienser for utrensende effekter. Kjæresten min masserte meg med denne her om dagen, og det var kjempebehagelig. Det er en veldig anvendelig massasjeolje, for den gjør at hendene sklir lett uten at det blir for mye olje. Lukter også veldig godt.

VELVÆRE er ordet som beskriver dette best. Skjønnhet handler ikke bare om å klæsje på seg overflatiske ting som sminke, det handler om å gi næring og pleie til huden og kroppen. Hvis du ikke pleier å gjøre dette, så skal jeg love deg du vil føle deg bedre etterpå.

Matispa fåes kjøpt i autoriserte hudpleiesalonger som selger Matisprodukter.

Metallic manicure

Jeg klarte ikke å vente med å gå løs på neglelakk-julekalenderen fra Ciate (affiliateslenke). Det var skikkelig gøy, og jeg var så spent på hvilken neglelakk som var bak neste luke at jeg endte med å åpne ganske mange! Jeg har faktisk aldri prøvd Ciaté før, men må si at det er en av de beste neglelakkene jeg har prøvd. Det skal lite til for at neglelakken blir opaque, altså dekkende, i tillegg er base og top coaten som fåes med i kalenderen kjempegode. Det er sjelden neglene mine skinner så fint av vanlig neglelakk. Endelig fikk jeg tak i en lakk som var skikkelig SØLV. Wiiwi, nå skal jeg bytte neglelakk hver dag ;)

Fargene Fit for a queen, Speed coat og Locket

Cape time

CAPE MARY KATE & ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK

SHOES NLY

BAG MARC BY MARC JACOBS

 

Tvillingene får det til igjen - skulle gjerne kjøpt hele kolleksjonen, men det vil dessverre ikke lommeboken tillate. Det blir så mørkt nå for tiden at det er ikke så mange antrekk jeg får postet, men sånn er det jo disse vintermånedene. Det er det jeg misliker mest med denne årstiden, og i tillegg skrur vi klokken tilbake slik at det blir enda fortere mørkt om dagen, blæh! Og ja btw, jeg har satt på det lange håret igjen. Forandring fryder! Nå skal jeg ut å møte en venninne, vi snakkis søtiser. Håper dere likte antrekket ;)

Video: Smokey eyes på 1-2-3

Smokey eyes er alltid en hot look, og for høst og vinter er det intet unntak. Det er mange som synes det er vanskelig å lage smokey eyes, så jeg lagde en "how to" video som viser hvordan du enkelt kan få til looken. Dette kan de aller fleste få til, og det tar bare rundt fem minutter. 

Follow on Bloglovin

Oversized fall coat

Ah, meg og min obsession av kåper vil ingen ende ta. Jeg har flere ytterjakker enn jeg får brukt, likevel føler jeg alltid for å kjøpe mer. Da jeg så trenden med kjempestore kåper tidligere i høst visste jeg at jeg kom til å måtte gå til innkjøp av enda større kåper enn jeg allerede har, for jeg syntes det var så kult! Da denne smilte til meg på gina tricot her om dagen måtte jeg bare slå til. Lille meg blir nok nødt til å sporte denne med høye hæler hver gang ;)

Julens søteste kalender

Denne søte Mini Mani Month-kalenderen fra Ciatè ble i fjor kjempepopulær, og jeg kan godt skjønne hvorfor! Hvilke jenter elsker vel ikke julekalendere og neglelakker, det er jo en genial kombo :) Ny minilakk fra Ciatè hver dag fra 1. til 24. desember - ja takk! ♥ Jeg som er for gammel til å få julekalender av mamma og pappa, gleder meg litt ekstra til å gå løs på denne. Kalenderen består av 24 kvalitetslakker fra Ciaté, inkludert mini top og base coat, mini caviarperler og en full størrelse paint pot.

Kalenderen er verdt 1100,- men du får den for 530,- på makestyle.no ♥

En annen herlig sak fra Ciaté er disse julekulene med neglelakk som du kan henge på juletreet. Settet består av seks julekuler med minineglelakker i glitter. Kjempefin gave å gi bort eller om du skal ha juleselskap og vil gi en liten oppmerksomhet til gjestene dine. Jeg hadde iallefall blitt kjempeglad for å fått det, haha. Jeg ELSKER sånne små jenteting ;)

Settet koster 350,- her ♥

/affiliateslenker

bareMinerals The Truth fra dag til kveld

bareMinerals The Truth er en øyeskyggepalett som er kjempefin til høsten og vinteren. Den kan brukes til dag eller kveld, for den kan gjøres enten nøytral eller dramatisk. Det som er så herlig er at den er kompakt, så da slipper en potensielt søl med løse pudderskygger. Mineralene blander seg veldig godt, så en trenger ikke spesielle redskaper for å få til en bra look, du kan få det til med bare det du får i paletten. 


Her viser jeg hvordan du kan ta looken fra dag til natt:

1. Påfør Magnetism på hele øyelokket. 2. Legg Fate i globallinjen. 3. Påfør Apropos i nær vippekanten og dus ut. Daglooken:

4. Legg en linje med flytende eyeliner nær vippekanten. 5. Påfør Apropos på øyelokket og dus ut. 6. Påfør Fate under øyet langs vippekanten.

Veiledende pris for bareMinerals The Truth: 439,-

Ny hyaluronsyre-maske fra Matis


Réponse Corrective er en spesialserie fra Matis som hevder å gi umiddelbare og langtidsvirkende effekter på mimiske linjer og rynker.  

Matis Hyaluronic Performance mask inneholder ren Hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et molekyl som naturlig finnes i huden og som kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann. Mengden hyaluronsyre i huden minsker med årene, derfor er det gunstig å få tilført dette. Kjente fillere som inneholder hyaluronsyre er for eksempel Juvederm og Restylane.

Serien inneholder ingredienser med tre hovedfunksjoner:

  • Minske muskelsammentrekninger og mimiske linjer etter kun 15 minutter ved hjelp av en innovativ ingrediens som er unik for Matis
  • Fylle ut rynker umiddelbart ved hjelp av mikrokapsler av hyaluronsyre
  • Glatte ut eksisterende rynker og øke hudens fuktighet ved å stimulere hudens egen celleproduksjon av kollagen og hyaluronsyre.

Hudtype: Passer alle hudtyper, men best for å forebygge tidlig aldring.

Min omtale:

Jeg renset huden som vanlig om morgenen, og tørket godt av slik at den ble tørr. Deretter la jeg et godt lag med gelmasken på ansiktet og halsen, og unngikk øyekonturen slik som det står på pakken. Jeg kjente nesten umiddelbart etter påføring at den var annerledes enn andre gelmasker jeg har prøvd. Som regel har gelmasker ikke gitt nok fuktighet synes jeg, så jeg hadde ikke større forventninger til denne. Den ga umiddelbart mye fukt til huden og den tørket ikke inn slik andre gelmasker jeg har prøvd har gjort.

Etter 15 minutter lå det fortsatt et godt og fuktig lag på huden. Etter litt over 15 minutter skylte jeg den av med lunkent vann og jeg lurte på om jeg hadde hatt den på lenge nok, for jeg kjente fortsatt den fuktige gelen som ikke helt forlot ansiktet med en gang. Den gikk likevel lett av og etter å ha skylt ansiktet og halsen tørket jeg meg godt med håndkle. Huden kjentes litt stram ut når den var tørr, så jeg prøvde å smile alt jeg kunne siden den påstod å gi umiddelbar virkning på mimiske rynker og linjer. Jeg har jo ikke så mye rynker, men jeg har noen mimiske linjer som var så godt som forsvunnet etterpå, til og med når jeg smilte alt jeg kunne. Dette skjer som regel kun hvis jeg er veldig hoven og har mye vann i kroppen, men det hadde jeg ikke nå. Derfor vil jeg si at den "plumper" huden, noe som fører til at huden blir finere og linjene forsvinner på bare 15 minutter. Det eneste negative var at huden ikke kjentes så fuktig ut som jeg forventet når jeg tok av masken. Men det er en av de beste gelmaskene jeg har prøvd, og den hjalp definitivt på fine rynker og linjer. Kjempefin maske hvis du skal ut på byen eller noe viktig og vil se fresh og rynkefri ut :) Da gjenstår det bare å se hvordan langtidsvirkningen blir, noe jeg kan komme tilbake til. Den skal brukes 1-2 ganger i uken.

Pris: ca. 500,- Fåes kjøpt i autoriserte hudpleiesalonger og spa som selger Matis.