hits

november 2014

Advent + Skjønnhet = ♥


Endelig har jeg fått i hus den beste gaven til huden i advent - nemlig Babor sin hudpleiekalender. Noen andre som har merket hvor utrolig tørr huden har blitt av kulden i det siste? Jeg har til og med slitt med masse utbrudd på grunn av det en stund nå. Uansett, Babor kalenderen er noe jeg ikke klarer meg uten hver advent, der får jeg de fineste ampuller av beste kvalitet og ikke minst til en sterkt redusert pris. 

En ampull inneholder svært konsentrerte aktive ingredienser med forskjellige formål, for eksempel antirynke, fuktighet, oppstramming osv. Den tynne konsistensen gjør at middelet trekker dypere ned i huden enn serum og krem, og du vil merke forskjell på huden med en gang. 

Noen av dere kjenner sikkert til disse, de gjør virkelig mirakler for huden, spesielt på kalde vinterdager! 

Det er ment at du skal bruke kalenderen kronologisk, for at huden skal gjøre seg klar til å jobbe med mer og mer aktive ingredienser etterhvert som dagene går. De første dagene begynner du med rene fuktighetsampuller, deretter blir det oppstramming, anti aging ++ og på julaften får du kanskje den beste ampullen av dem alle, men hvilken skal jeg holde hemmelig. Perfekt å bruke hvis du skal på fest eller bare vil se smashing ut! Under kan du se hvordan kalenderen ser ut inni, hvor du får beskrivelse på hva hver enkelt ampull gjør for huden din.

Du kan velge å bruke kalenderen som en kur på 24 dager, eller bruke ampullene 1-2 dager i uken eller eventuelt annenhver dag. Det ser du best an på hvor mye du føler huden din trenger. 

Sånn her åpner du en ampull:NB! Bruk to hender. Du finner frem et håndkle, og legger ampullen inn i håndkle som vist på bilde nr 1. Bruk så den andre hånden din til å holde rundt håndkle på den andre siden og brekk av ampullen nær det røde merket. Det er veldig enkelt når du har gjort det en gang og to!

Kalenderen er superpopulær og blir så og si alltid utsolgt, også når jeg jobbet i salong så gikk vi alltid tom, så om du vil ha tak i en så bør du gå til nærmeste hudpleiesalong som selger Babor. De reklamerer ofte for den utenfor. Den koster 595,- (verdi 1550,-)

Snart første desember, gleder meg! ♥

Sneak peek + Black Friday tilbud!


I dag har jeg vært i et par møter og vært i Bogstadveien og tittet litt. Ellers har jeg stort sett surfet på nettet etter gode kupp, det er jo trossalt siste fredagen i november, Black Friday, altså den største shoppingdagen i året med masse gode tilbud! Denne dagen går meg ofte hus forbi, men i dag har jeg fått klikket meg hjem en del fint.

 

Noen av de beste tilbudene (Gjelder kun i dag!):


Nelly -20% på salg over 500 kroner med koden BLACKFRIDAY

Asos -20% på alt, med koden CYBERWKND20

Missguided 20% avslag med koden CYBER20

Urban Outfitters Europa opptil 50% rabatt med koden BFDELIVERY 

Boohoo opptil 30% rabatt + fri frakt

Ellos 20% avslag

Allsaints 20% avslag med koden CYBER

Shopbop opptil 25% avslag med koden GOBIG14

 

Håper dere finner noe fint! ;*

Gjør deg klar til festsesongen

Nå er allerede festsesongen i gang med julebord og diverse, og da synes jeg det er digg å ha klart et par kjoler og accessories til når anledningen byr seg. Jeg pleier alltid å være så sent ute, men denne gangen skal jeg sikre meg kjole til både julefester og nyttår tidligere, så jeg får de jeg vil ha! Under har jeg plukket ut mine favoritter fra Nelly - både kjoler, sminke og accessories :)

Nelly reklamelenker

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

 


 

1. Smokey Eyeshadow Palette HERE

2. NYX Make Up Setting Spray HERE

3. NYX Two Timer eyeliner HERE

4. IsaDora Contouring Kit HERE

5. Make Up Store Duo Lipstick HERE

6. Make Up Store Red Lipstick HERE

7. Make Up Store False Lashes HERE

8. Deborah Lippmann Nailpolish HERE

9. O.P.I. Nailpolish HERE1. Quilted bag HERE 
2. Pom pom pumps HERE
3. Triangle earrings HERE
4. Diamond earpiece HERE
5. Necklace HERE
6. Marc by Marc Jacobs clutch HERE
7. Embellished heel HERE
8. NLY pumps HERE

Outfit // Faux fur and blackShoes Jessica Buurman (ad link) // Bag and faux fur ZARA // scarf Cubus // leggings Bik Bok (old) Fun fact: Last night I dreamt that I was married to Dennis Rodman. You can imagine the height difference. My dad was kinda excited about meeting him though, he likes his NBA.

I dream so much at night and I almost always remember it. For fun I sometimes go on droemmetydning.com (the site is down right now for some reason) to interpret my dreams. It's probably just a bunch of of bull, but it's fun anyways. Do you have weirdo dreams that you remember?

New in // Chanel

Da kjæresten min kom hjem i går kveld hadde han med seg denne lille gaven til meg. Så søtt! Han kunne ikke truffet bedre, for denne dyprosa leppestiften har blitt en ny favoritt. Du kan se hvordan den ser ut på bildene under:

Chanel Rouge Allure 138 Fougueuse

"Comme toujours car tu es si... fougueuse."

  

 

 

Likte du fargen? ♥


Plaid coat

Skirt Chicwish (ad link) // Coat Chicwish (sold out) // Cashmere sweater and boots ZARA // bag Marc by Marc Jacobs

Håper dere har hatt en fin helg, folkens! :) Akkurat nå sitter jeg og venter på at kjæresten min skal komme hjem, han har nemlig hatt julebord på danskebåten denne helgen. No ladies allowed...I dag skal jeg også gå løs på garderoben min som trenger en seriøs opprydning. Istedetfor tre klesstativer har jeg nå kun ett stativ på grunn av at det er så mye integrerte garderobeskap fra før av her, og når jeg skal holde styr på klærne inni skapet så går det ikke alltid like bra. Jeg har også lyst til å legge bort alt det jeg ikke bruker, det blir jo bare masse rot og mye vanskeligere å kle seg. Noen som kjenner seg igjen?

Forresten, så lurte jeg på om dere ville være så snille og gjøre meg en tjeneste? Jeg ligger veldig bra an i konkurransen om hvem som har best Audrey Hepburn look av bloggerne, ligger kun et par stemmer under, så det hadde vært så gøy om du ville stemme på meg! Om jeg vinner får jeg dele ut den nye Excess Shimmer øyenskyggen til Max Factor til flere av mine lesere! Vinneren blir kåret første desember, og det går kun an å stemme en gang :)

Se lookene og stem på MaxFactors Facebookside HER

Black n' grey

Coat SheInside // Faux Fur Scarf Fanny Lyckman for Estradeur (ad links) // Sweater Hugo Boss // Boots H&M // Bag Marc by Marc Jacobs // Leather pants Zara

Kaja var så snill og stilte opp som fotograf i dag, så da ble det antrekksbilder gitt. Ellers sitter jeg bare og teller ned dagene til jeg skal til frisøren - se på det jævla håret mitt, kan såvidt gå ut :p Dult er det eneste som funker nå med denne etterveksten. 

My friend Kaja was so kind to take some photos of me today, so then I finally got some outfit pictures to post for you. I'm just counting down the days until I'm going to my hairdresser, my hair is a freakin' mess right now:p

Get the look:

Dark makeup


Det er alltid gøy å prøve forskjellige sminkelooker, og på høsten og vinteren kan en gjerne gå litt mørkere enn vanlig. Jeg var litt skeptisk til å gå så mørkt på både lepper og øyne, men jeg synes egentlig resultatet ble ganske kult. Spesielt likte jeg øynene, og nå fikk jeg virkelig bevis på at lilla og fiolette farger fremhever blå øyne!

Hvis du vil ha en ekstra glamorøs festlook, så kan du også kjøre på med litt glitter på øyelokket:


Fargene jeg har brukt (klikk på miniatyrbildene for å komme til nelly):

 

For mer updates, følg meg gjerne på Bloglovin' HER og Facebook HER ♥

Hva synes du om looken?

 

Hårpleieanbefaling

Neste uke skal jeg til min helt nye frisør og gjøre en makeover på håret mitt, og jeg gleder meg f*en så mye! Jeg har hatt av extensionsene i et par uker nå, og savner dem allerede sårt. Eneste som er positivt er at håret tørker ti ganger kjappere nå, lol. Jeg ser at håret mitt virkelig trenger et boost av diverse nå på grunn av mye bleking osv, så derfor pleier jeg det ekstra godt disse ukene med mine nye Hempz produkter som jeg har vært så heldig å få i forbindelse med det nye samarbeidet. Disse produktene er virkelig t.h.a. s.h.i.t. Jeg lover.Hempz produktene inneholder cirka 60% aktive ingredienser, og det er langt over hva vanlige hårprodukter og frisørprodukter normalt inneholder. Dette er viktig både i hudpleie og i hårpleie, ettersom det er disse ingrediensene som gjør en forskjell, resten er bare fyllstoff og konserveringsmidler. Det som er ekstra bra med Hempz' hårpleieprodukter er at de er sulfat- og glutenfri og 100% veganske, dermed passer de perfekt til extensionshår såvel som vanlig hår. Den "hemmelige" ingrediensen som resulterer i så bra produkter er den naturlige hampfrøoljen som inngår i hvert eneste produkt. Denne oljen er en av naturens rikeste kilder av essensielle fettsyrer, næringsstoffer og vitaminer. Mange bloggere og frisører har lagt sin elsk på dette merket, og jeg er nå en av dem!

Etter kun to vask og to kurer kjente jeg at håret mitt hadde en helt annen kvalitet. Jeg kunne også kjenne på produktene mens jeg dusjet også at de var mye mer konsentrerte og ga håret mye mer fuktighet. Vanligvis etter en sjamponering så føler jeg at håret er rimelig inntørket, men ikke med Hempz ♥ Nå skal jeg bare kjøre på med disse og bygge håret opp så godt jeg kan, extensions eller ikke. Jeg fikk virkelig en aha opplevelse i forhold til hårpleie med disse produktene.Tørrsjampoen fra Hempz skiller seg ut fra noe annet jeg har prøvd før, ved at den rett og slett er usynlig. Det er ikke et fnugg pulver som kommer ut, og du blir absolutt ikke hvit i hodebunnen. Likevel får du et fresht og oljefritt hår av den, og den lukter helt fantastisk.

Jeg gleder meg til å avsløre mitt nye samarbeid og å vise dere håret neste uke! Stay tuned ♥

Sponsede produkter og reklamelenker

Lilac nails


Vinylux #125 Lilac Longing og Vinylux Weekly Top Coat

Jeg synes pastellfarger på neglene er fint om vinteren såvel som om sommeren, fordi det skaper en kontrast til alle de mørke klærne. Dette er en lys lilla farge, litt lysere enn på bildene, som passer godt sammen med en grå strikkegenser eller en pastellkåpe i vinter.

Feels like Christmas

Sponsede produkter
Det føles litt tidlig å pakke opp julegaver allerede, men i dag var jeg så heldig og ble skjemt bort med nye godsaker fra The Body Shop julekolleksjonen. Dette året er det Glazed Apple, Frosted Cranberry og Vanilla Brulee som preger julekolleksjonen. Alltid spennende med nye dufter bra Body Shop! Jeg var i Bogstadveien og handlet julegaver i dag og da måtte jeg innom selve butikken og lukte på alt. Jeg er spesielt fan av Shower gelene til Body Shop, de lukter bare helt sinnsykt digg og så er de såpefrie i tillegg. Etter en dusj lukter kroppen kjempe godt, og så er de ikke så gærne i pris heller. En stor en varer superlenge, jeg har hatt min i nesten ett år når jeg tenker over det.

Jeg ville også si tusen takk for de fine kommentarene dere legger igjen på innleggene mine, det er veldig søtt og stort av dere og det hadde ikke vært noe gøy å blogge uten dem ♥ Det er hyggelig å se at dere setter pris på bloggen, da blir jeg enda mer motivert til å bli bedre generelt og blogge mer. Så takk for det :) Hvis det er noe du savner eller vil se mer av her så gi gjerne tilbakemelding på det. Og jeg elsker når dere stiller spørsmål i kommentarfeltet, så bare kjør på hvis du lurer på noe! Klem ♥

Grey on greyGet the look:

 

En liten throwback til i fjor. Kjæresten min kommer tidligst hjem kl 17 om dagen og da har mørket for lengst lagt seg, så det er ikke så enkelt å få tatt antrekksbilder lenger. Forbaska mørketid. Så dere forresten på nyhetene at det brant kraftig i en leilighet på Majorstuen i går? Vi skulle egentlig ha bodd i leiligheten rett over den som var i fyr og flammer, men vi var akkurat litt for sene til å takke ja tidligere i år. Huff, ikke koselig med sånn der.

 

New off shoulder top

 

 

 

New off shoulder top from Chicwish.com (ad link), choker necklace Asos (ad link), gold necklace Bik Bok

I love this new feminine top I got from Chicwish today. I think off shoulder tops looks really flattering on the upper body. 

I'm sooo tired today because I got up super early, I can barely keep myself awake right now. But I had a really nice day. I woke up to a package delivery with clothes on my door, which is never wrong, then I went to a great meeting and I also got some a-m-a-z-i-n-g hair products which I'm going to tell you all about later! 

18 awesome messy buns

Bilder fra Pinterest

En rotete oppsats gir alltid håret en uanstrengt og uformell look. Men det er ikke alltid så uanstrengt! Nøkkelen er å få det til å se ut som du bare satt det kjapt opp, men at det fortsatt ser vakkert ut. Det er mange how-to videoer og bilder på nett hvor du lett kan lære hvordan lage forskjellige typer messy buns, ellers kan du bare eksperimentere på egen hånd for å få din egen vri på den.

Liker du denne looken?

 


English: A messy bun always gives an effortless casual look. But it's not always that effortless! The key is to make it look like you just did something quick with your hair that still looks beautiful. There are a lot of tutorials and videos on the web where you can easily learn how to do different messy buns, or you can just experiment on your own.

Do you like this look? 

 

 

Leo vs tiger

T-shirt Choies // Sneakers Choies // Coat ZARA (old, similar HERE), Bag ZARA // Jeans gina tricot (old, similar HERE) ad links


Get the look:

Tomme produkter #5 - kjøpe igjen?

Nå har det nok en gang samlet seg opp en haug med tomme produkter på badet. Men før jeg kaster dem skal jeg vurdere om de er verdt å kjøpe igjen.

 

Lee Stafford Hold Tight Firm Hold Hairspray

Denne sprayen gir godt hold samtidig som den er litt klissete, så den er god til å spraye ned småhår.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Sebastian Re Shaper Brushable Humidity Resistance Strong Hold Hairspray

Denne gir ikke så veldig sterkt hold hvis du for eksempel skal spraye alt håret glatt bakover og ha det i en strikk. Da ville jeg brukt en annen spray. Men den er super for å skape volum og fall i håret. Det gir en fin effekt å spraye på krøller eller i rett hår for å skape en frisyre, også i langt hår funker den bra. Du kan også spraye den i litt fuktig hår før du tørker det for å få ekstra volum i røttene. En av mine favorittsprayer, og du får kjempemye for pengene (400 ml for 249,- her).

Kjøpe igjen: Ja.

 

L'oreal Wild Stylers Next Day Hair

Dette har blitt en av mine favorittprodukter. Denne sprayen gjør at du får et skikkelig rufsete og messy hår. Grei spray å ha hvis du akkurat har vasket og fønet håret og det ligger der helt "perfekt" og glatt. Det gir en veldig fin tekstur og gir også ekstra volum. 250 ml for 169,- her.

Kjøpe igjen: Ja.


Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser AGE Smart

Denne rensen er en dyptrensende ansiktsrens for moden eller aldrende hud. Den inneholder melkesyre som glatter, gjenoppbygger og gir deg en kjempe ren hud. Det aktive melkesyrekonsentratet gir også en peelingeffekt, og i begynnelsen flasset jeg litt men det gikk fort bort. Rensen fungerer bra på cellefornyelsen i huden og jeg vil anbefale den hvis du er oppi 20 årene.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Emma S. Ageless Day Cream spf 15

Denne ble jeg faktisk veldig positivt overrasket over. Det er en ganske lett dagkrem som absorberes fort i huden, og jeg føler spesielt den er god på min kombinasjonshud, fordi den ikke gir meg utbrudd. Den lukter mildt og behagelig og pumpen gjør det raskt og enkelt å få kremen ut. Likevel får jeg bedre salongkremer til en billigere pris siden jeg er utdannet hudpleier, så det blir litt sløs å kjøpe denne. Fikk den sponset i utgangspunktet, men det er absolutt en god krem for de fleste!

Kjøpe igjen: Nei.

 

Ole Henriksen Visual Truth Eye Cream

Denne øyekremen er god til å maskere rynker rundt øynene når du har den på. Den legger seg i rynkene og fyller ut så du får raskt et rynkefritt utseende, iallefall i noen få timer. Jeg synes likevel ikke øyenkremen gir nok fuktighet eller effekt i lengden. Den virker kun på rynkene når du har den på, og jeg vil at øyenkremene skal virke på de eksisterende rynkende og være forebyggende.

Kjøpe igjen: Nei.

 

He-Shi Face+Body Tanning Gel

Denne tanen er veldig enkel å påføre pga den herlige gel konsistensen. Den gir en fin farge og lukter ikke spesielt selvbruning. Den varer også ganske lenge, men jeg synes den flasser av litt dårlig. 

Kjøpe igjen: Usikker.


Tikei Mineral Foundation (farge P3)

Jeg har vært trofast mot denne foundationen i cirka 2 år nå, og jeg har fortsatt ikke funnet noe jeg liker bedre. Når jeg er tom nå så holder jeg på å gå på veggen, jeg er virkelig avhengig av denne! Den gir så utrolig fin finish utenpå den flytende foundationen min, og den gir også veldig bra dekkevne alene. Pluss for å ikke inneholder Bismuth, som feks BareMinerals inneholder. En stor favoritt!

Kjøpe igjen: Ja!

 

Mac Glaze (farge Hue)

Denne nude leppestiften gir en veldig fin lys rosa farge, og jeg savnet den ganske når jeg gikk tom. Men så fant jeg Mac Satin i fargen Myth, og nå lurer jeg på om jeg liker den bedre.

Kjøpe igjen: Usikker.

 

Max Factor Eye Brow Pencil (farge Hazel)

Denne øyenbrynsblyanten gir en utrolig fin farge til blondiner spesielt. Den er verken kjempelys eller kjempemørk, den ser rett og slett veldig naturlig ut, og er ikke for rødlig. Jeg vil si den er askegrå og passer til de fleste blondiner.

Kjøpe igjen: Ja.

 

L'oreal Sublime Bronze Fabulous Self Tanning Serum

Denne har jeg skrevet om før. Jeg er veldig fan av dette selvbruningsserumet, nettopp fordi fargen varer i veldig mange dager og selve fargen er veldig fin og naturlig, iallefall på min hud. Eneste problemet er at den flasser litt dårlig av når den først er klar for å slippe taket i huden, og det er så utrolig irriterende for den er kjempegod ellers! Men jeg har likevel kjøpt sikkert fem flasker av den.

Kjøpe igjen: Ja.

 

No7 Protect & Perfect Intense Serum

Dette er et greit serum som jeg fikk i en goodiebag for en stund siden, men det føles egentlig litt ut som en blanding mellom primer og serum. Den legger liksom en hinne utenpå huden og jeg føler ikke den virker så dypt som et serum skal. Jeg har brukt den opp men kommer ikke til å kjøpe nytt.

Kjøpe igjen: Nei.TIGI Hair Reborn Deep Restoration Shampoo

Denne sjampoen fungerer utmerket på svekket blondt hår som følge av blondering og slitasje. Jeg brukte denne etter å ha stripet håret mitt mye, og jeg trengte å få styrken tilbake i håret. Da jeg hadde brukt den noen uker, dro jeg tilbake til frisøren og testet om håret hadde blitt sterkt igjen, og det røyk ikke så raskt som det pleide. Så denne fungerer bra, og jeg kommer til å kjøpe den igjen om håret blir veldig slitt.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Sebastian Hydre maske og balsam

Jeg elsker Hydre serien til Sebastian, og disse produktene er inget unntak. Masken fungerer best på naturlig hår, men balsamen fungerer kjempe bra på extensions og på naturlig hår. Den gir masse pleie og fuktighet uten å tynge håret. Min "go-to" av de balsamene som står i dusjen. 

Kjøpe igjen: Ja.

 

TIGI Catwalk Fashionista Violet Shampoo

Denne lillasjampoen gir en veldig profesjonell farge på håret, den disponerer akkurat nok farge til blondt hår som trenger å bli litt kaldere. Denne er beregnet på å kunne brukes litt oftere enn vanlige lillasjampoer, for å opprettholde et kaldt skjær i håret. Den er altså ikke supersterk, men jeg synes den er helt perfekt. 250 ml for 159,- her.

Kjøpe igjen: Ja.

Innlegget inneholder reklamelenker

Wang

Get the look...

 

Sneak-a-peek

En liten sneak peek på dagens outfit. I dag har jeg vært med Kristoffer, vi har tatt bilder, vært på Søstrene Grene og tittet litt og spist lunsj. Jeg møtte også søte Stina i Bogstadveien, hun har flyttet sammen med en venninne av meg rett i nærheten, så random! Jeg har jo vært der flere ganger, verden er liten, hehe :)

Hvordan har din onsdag vært? :)

Hvordan holde blondfargen fin og kald

Jeg har fått noen spørsmål om hva jeg gjør med håret mitt for å holde på den kalde blondfargen, så derfor skal jeg dele noen av mine favorittprodukter med dere som hjelper mot gulskjær og en "skitten" blond farge. Enten du har både kalde og varme striper i håret som meg, eller om du har helt blondt hår så kan disse produktene gi et veldig bra resultat. Jeg bruker dem for å gjøre de lyseste partiene av håret mitt kaldere, slik at det blir mer spill i håret sammen med de varmere stripene. 

Matrix So Silver en ganske rimelig frisørsjampo, koster ca. 100 kroner og den tar effektivt bort gulskjær i håret. Jeg bruker gjerne denne når jeg vil ha en kraftigere effekt. Fashionista fra Tigi Catwalk er også en super bra sølvsjampo, kanskje min favoritt. Den er litt lysere i fargen, nesten med litt shimmer i, og resultatet blir utrolig fint og profesjonelt. Jeg føler denne gir akkurat riktig farge på håret.Så videre til andre produkter som er effektive mot gulskjær. Fudge Hot Head Violet er en mousse som skal påføres i håndkletørket hår, enten over hele håret eller spesielle områder. Den lukter helt fantastisk og er i tillegg en god varmebeskytter. Et veldig fint produkt som ikke så mange vet om!

Og så til et utrolig bra produkt som jeg bare elsker, Fudge Paintbox i fargen Whiter Shade of Pale. Dette er en toner som er superenkel å påføre, du bare vasker håret, tar i toneren og grer gjennom håret. Så venter du fra 10-30 minutter, avhengig av hvilket resultat du ønsker, og skyller ut. Den gjør håret mye renere og hvitere, mindre grumsete og silkemykt. Et supert produkt! Finnes i forskjellige farger.

Innlegget inneholder reklamelenker

FlashbackGet the look:

 

En liten flashback til desember i fjor. 

A little flashback to december last year.

 

xx

Leather Jacket MK & A for Bik Bok (old, similar HERE)

Shoes Aldo (old, similar HERE)

Leather leggings Bik Bok (old, similar HERE)

Long cardigan Mexyshop (old, similar HERE)

Bag Marc by Marc Jacobs

Min versjon av Audrey Hepburn + rabattkode!

I denne månedens utfordring, i forbindelse med Max Factors 100 års jubileum, har jeg og to andre bloggere sminket oss som 50-tallsikonet Audrey Hepburn. Det er alltid like morsomt å prøve ut forskjellige looker, og her er altså min versjon av den:

Det er en konkurranse over hvem som blir best hver måned, så jeg håper dere vil stemme på meg på Facebooksiden til Max Factor HER ♥ Hvis jeg vinner så får jeg dele ut flotte premier til dere! Jeg har litt mindre lesere enn de andre to, så desto viktigere at dere stemmer, hehe :) 

Her er frontpersonen, Gwyneth Paltrows versjon, av Audrey Hepburn:

Produktene som er brukt til looken:Face Finity 3-in-1 Foundation, Colour Elixir Lipstick i fargen Burnt Caramel, Flawless Perfection Blush i fargen Natural Glow, Eyebrow Pencil i fargen Hazel, Color X-pert Eyeliner i fargen Black, Colour Precision Eye Shadow i fargen Pearl Beige, Masterpiece Max Mascara i fargen Black, Wild Shadow Pots i fargene Auburn Envy og Pale Pebble.

Forresten, med en ekslusiv rabattkode får mine lesere nå -20% på alle Max Factor produkter på Vita.no. Bare skriv inn koden "glamour".

 

Husk å stemme på meg HER ♥

 


Today's ringydings

Jeg gikk innkjøp av en del smykker og ringer i dag, jeg har ikke vært så flink på å bruke det de siste årene. Synes liksom alltid det blir for mye, ellers bare gidder jeg ikke å ta det på meg. Men med ringer så føler jeg meg alltid mer feminin, og det er jo så fint sammen med en kul neglelakk! Ringene er fra gina og neglelakken er Vinylux i fargen Studio White.

New in // Mac

Jeg måtte bare tipse dere om denne leppestiften som jeg kjøpte i helgen. Hver gang jeg er innom Oslo City så er det vanskelig å holde seg unna MAC butikken, og i tillegg hadde jeg gått tom for min vanlige nude MAC leppestift, så jeg hadde lyst på en ny en. Jeg fikk prøve denne her, og jeg liker den så godt :) Det er som en lys versjon av YSL Faubourg Peach, som er en av mine favoritter.
Fargen heter Myth og er i finishen Satin. Satin er en litt kremet og matt finish. Du kan velge hvor hard den skal være etter hvor mye du påfører.

Likte du fargen?

November Wishes

 

1. Sweater HERE 2. Faux fur HERE 3. Coat HERE 4. Knit HERE 5. Knit HERE 6. Knit HERE 7. Crop knit HERE 8. Teddy coat HERE 9. Faux leather skirt HERE 10. Pixel sunglasses HERE 11. Shorts HERE 12. Tee HERE 13. Ripped jeans HERE (SheInside ad links)

Alltid når julen nærmer seg så blir det så utrolig mye fint i butikkene synes jeg. Det er så mye jeg har lyst på for tiden, og siden jeg skulle velge ut en ny bestilling fra SheInside så ville jeg dele med dere mine "wanties". Digger den crazy fuskepelsen, en av høstens og vinterens store trender! Ser for meg den er fin til en sort dressbukse og med en tykk genser innenfor. Gleder meg til den kommer i posten ♥

Black bomber

Get the look:

 

Bomber jacket SheInside (ad link) // Shoes, bag and crop top ZARA //

Midi skirt Samsøe Samsøe


Egentlig så har jeg ikke vært så fan av bomber jackets før, helt til jeg fant denne. Jeg liker så godt formen, og det faktum at den bare er sort og ikke full av dilldall og mønster. Bomber jackets gjør hele antrekket litt mer lax og sporty. 

Kristoffer tok disse bildene i går før vi dro i Bogstadveien og tok en kaffe sammen, noe som alltid er like hyggelig. Vi satt og mimret om Guitar Hero, noe vi (okei, jeg) spilte religiøst før. Jeg glemmer aldri den gangen Kristoffer fant meg i kjellerstuen hans med de vidåpne, blodrøde øynene klokken fire om natta, og blunket såvidt fordi jeg ikke skulle gå glipp av et grep. Haha. Jeg ble naturligvis ganske god til slutt. For dere som har peiling: Slayer - Raining Blood 5 stjerner lett. Så nå er jeg fast bestemt på å ordne meg Guitar Hero utstyr i Oslo-området innen i kveld, for jeg skal jamme igjen med min ikke-så-entusiastiske samboer, Anders. Noen andre som er fan??

Hva skal dere denne fredagskvelden? :)

#TBT
En liten #throwback til november i fjor. Utrolig merkelig å se gamle bilder, tatt med et annet kamera. Dette antrekket hadde jeg nesten glemt ut. Men guuud, jeg savner den kåpa!


English: A little throwback to November last year. It's so weird flipping through old pictures, taking with another camera and all. I'd almost completely forgot about this outfit. But, god, I miss that coat!

My latest outfits

Det blir mørkere og mørkere ute, så det er vanskelig å ta gode bilder hele tiden nå på vinteren. Derfor la jeg sammen en samling av noen av de siste antrekkene mine. Du kan trykke på miniatyrbildene under noen av bildene for å komme til plaggene/accessories. Har du en favoritt?


English: It's getting darker and darker outside everyday, so it's harder to get good shots in the winter time. Therefore I have put together a collection of my latest outfits. You can click on the miniature photos under some of the photos to get to the products. Do you have a favorite?

1.

 

2.

 

3.

Dress from SheInside (ad link)

4.

5.

 

6.

 

7.8.

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

14.

 

15.

 

16.

 

17.

18.

 

19.

20.

21.

22.

23.

 

 

24.

 

Marshmallow coat
Sjekk ut denne nye, søte marshmallow-aktige kåpen (sponset) fra SheInside. Den er så søt, likevel kan en style den på forskjellige måter for å få en røffere look, for eksempel ved hjelp av et par skinnbukser. 

Beklager forresten for den dårlige bloggingen de siste dagene, jeg har prøvd å komme meg etter Halloween og en hard uke generelt. Jeg er så motivert til å begynne å trene nå fo shizzle, og slutte å drikke så mye hver helg, jeg er så lei av å være bakfull! I tillegg påvirker det treningene en hel del, noe jeg faktisk har vært flink til i det siste. En får ikke like gode resultater hvis en ikke passer på kostholdet. 

I dag har jeg rengjort og stått på i huset, jeg ble veldig inspirert av å se en japansk fengselsdokumentar på Youtube. Jeg må si, WOW, de har litt av en selvdisiplin. De sitter ikke på ræva hele dagen, for å si det sånn. De er tvunget til å være produktive og effektive, som en form for behandling, og det er akkurat det jeg liker. Jeg liker ikke når jeg bruker for mye tid på tv og er passiv, pluss at jeg kjeder meg veldig fort. 

I dag var jeg også ute med kjæresten min og shoppet litt i Bogstadveien, sjeldent vi får gjort det sammen siden han jobber så mye, så det var veldig hyggelig. Når vi kom hjem laget jeg middag til ham, og nå skal vi bare slappe av :)

Hva har du gjort idag? :)


English: Look at my new, cute Marshmallow-ish coat (sponsored) from SheInside. It's so sweet, yet you can style it in different ways if you want a rougher look, for example with a pair of leather pants.

Btw, I'm sorry for my lousy blogging the last couple of days, I've been recovering from Halloween and a rough week in general. I'm so motivated now to start training for real and stop drinking excessively, I'm just so tired of being hungover! Plus it effects the work outs in a big way, which I actually have been good at the last couple of weeks. I needed a kick in the butt and this weekend I got it.

Today I've been cleaning every inch of the house, I got really inspired watching a Japanese prison documentary. I must say, WOW, what self dicipline they have. They don't sit on their ass all day, that's for damn sure. They're forced to be productive and effective, and that's exactly what I like. I don't like wasting time on too much television and being passive, plus I get bored really easily.

Today I also went out with my boyfriend and shopped a bit. He works so much so we seldom get to do so, so it was very nice. When we got home I made him a steak dinner, and now we're just gonna chillax.

What have you done today? :)