hits

desember 2013

Hyttetur på Trysil

Beklager veldig sucky blogging i det siste, har vel aldri gått så mange dager uten å blogge siden jeg begynte:p Det har naturligvis vært mye som har skjedd i juletiden så det er altså derfor. Nå har hele vennegjengen kommet opp på fjellet, vi skal nemlig feire nyttår her og det blir så kos! Vi reiste opp til Trysil i går og har leid en kjempestor og koselig hytte;D Håper dere alle får en strålende nyttårsaften og et godt nyttår! ♥

DAGENS OUTFIT: Windy city

Prøvde å ta noen antrekksbilder i dag, men det blåste og regnet så fælt at det var ikke så lett. Det er sjeldent sånn vær som dette i Oslo, så jeg tror jeg har blitt litt bortskjemt på det. Jeg holdt seriøst på å blåse bort da jeg skulle gå ned trappene på flyet på lillejulaften. Anywhooo... Har på meg en del av det jeg fikk til jul, buksene og vesken er fra den tredje kolleksjonen til Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok, kåpen er fra Bik Bok, og skoene er fra Zara.

Christmas timeJeg tok ikke så mange bilder på julaften, men tenkte jeg skulle legge ut de få bildene fra julefeiringen her hjemme. Jeg feirte jul i Haugesund hos foreldrene mine og kom hjem sent på lille julaften. Aldri helt normale juletre her i gården! // I celebrated Christmas at my parents house. Never a traditional Christmas three at our house!

Vi spiste kalkun med stuffing og pinnekjøtt, sååå godt! // We ate turkey and lambs ribs, it was sooo good!

Den tradisjonelle selfie'en i speilet, sammen med fjordårets: // The traditional selfie in the mirror, along with the selfie from last year:


Venter på å åpne gaveeer... // Waiting to open the presents.

Åpnet gaver! Fikk blant annet masse klær ♥ // Got a looot of clothes ♥

...parfymer and neglelakk... // ...perfumes and nail polish...noen kule sko fra Zara, penger og masse annet fint:) I dag skal vi på julemiddag hos tanten min, og så skal jeg møte noen venner senere // ...some awesome shoes from Zara and money ++. Today I'm going to Christmas dinner at my aunt's house, then I'm going to meet some friends later on.

 

Har dere hatt en fin jul? ♥ // Have you had a nice Christmas? ♥ 

Sunday in my favorite faux fur

Bag Bershka // Faux fur minusey.com // skirt gina tricot // top Bik Bok // shoes H&M // beanie asos // sunnies Zara

I dag er jeg ikledd min favoritt fuskepels. Det er en av mine favorittplagg i hele garderoben egentlig, den passer til nesten alt. Tydeligvis (dessverre) ser den veldig ekte ut. Det oppstod trøbbel i New York da jeg satt på Starbucks i Soho i ført kåpen. Plutselig roper en fyr til meg fra andre enden av lokalet: "You disgust me!" Jeg skjønte fort at det gjaldt fuskepelsen. Jeg som er imot å bruke pels, og akkurat hadde takket nei til å prøve en ekte pels på en Michael Kors-butikk ble rimelig provosert og brølte hissig tilbake: "It's fake!!" Så det ble en liten brølekamp midt i den mest stappfulle Starbucksen jeg har sett, folk lurte sikkert på hva som foregikk. Jeg blir bare så utrolig provosert når folk oppfører seg sånn, og jeg hater å bli misforstått. Kanskje litt ironisk å gå med en fuskepels i det hele tatt da, men folk bør da være rimelig sikker på at den er ekte før de kommer med slike utsagn. Idioten var så feig å stakk ut med en gang han hadde sagt det, arg. Uansett så er ikke det riktige måten å gjøre ting på - don't hate, educate. Jeg ble livredd da PETA gikk sin parade midt i Melrose Avenue i Beverly Hills. Jeg har jo hørt mye rart og måtte dobbelsjekke om jeg hadde på meg fuskepels eller noe som kunne misforstås. Det stoppet en dame midt foran meg og bare stirret en stund på meg før hun ga meg en flyer med blodige dyr. Det synes jeg er ok, det er jo realiteten at dem blir mishandlet.

Men ekstreme holdninger og ekkel oppførsel bidrar til at folk ikke tør å gå med pels, de har ikke respekt, de bare frykter konsekvensene av å gå med det. Det hadde kanskje vært bedre å informert folk om hvordan dyrene blir mishandlet, slik at de får empati istedetfor at de bare føler frykt for å bli utstøtt. Men så lenge folk slutter å bruke det så er vel egentlig jobben utført.
Tilbud på en av mine favorittkremer

Sponsede produkterAkkurat nå har Dermalogica tilbud på en av favorittkremene mine, Skin Smoothing Cream sammen med precleanse og Special Cleansing Gel. Skin Smoothing Cream passer perfekt til en kombinert/tørr hud, ettersom den ikke inneholder så mye fett at den gir utbrudd, iallefall i mitt tilfelle. Det var en av de første produktene fra Dermalogica jeg prøvde, som sammen med Special Cleansing Gel gjorde at jeg ble kvitt mye av kvisene som alltid dukket opp. Special Cleansing Gel er en såpefri skummende gel, som er lagd for å fjerne mest mulig urenheter og overflødig olje uten å tørke ut huden. Precleansen minner om Babors HY-ÖL, en olje som emulgeres sammen med vann. Den gjør at sminken går utrolig lett av, inkludert øyesminken.

1. Du begynner med å bruke PreCleanse, masser oljen ut i ansiktet, bruk deretter litt vann og masser oppå og skyll av. 2. Deretter går du over til Special Cleansing Gel som du skummer lett i ansiktet med fuktige hender. Skyll av med varmt vann. 3. Avslutt med Skin Smoothing Cream.

 

Akkurat nå får du hele settet til prisen av Skin Smoothing kremen som koster 630,-. Kremen er på 100 ml og varer lenge!

My perfumes

Jeg er ikke sånn veldig opptatt av parfymer, og bruker ikke så mye penger på det, men det er jo stas å lukte litt godt. Jeg er generelt ganske fascinert av lukter, og er kanskje litt barnslig i smaken. Jeg elsker fruktige, søte lukter, og det kan gjerne for min del også lukte rent snop eller cotton candy!

Jeg begynner med å introdusere de mest "voksne" parfymene mine, D&G 3 L'impératrice og Gucci Guilty. Førstnevnte fikk jeg av kjæresten min, og den har vært min favoritt lenge nå. Den lukter rett og slett fantastisk fruktig og elegant. Alle som har vært hos meg og prøvd den blir helt hekta, og får lyst på den selv! Nå er jeg litt lei av den, men den anbefales absolutt. Gucci Guilty er en veldig "sexy" og sensuell lukt, med undertoner av krydder. Jeg kunne ønske den satt litt lenger på, for jeg føler den forsvinner litt fort, men ellers er jeg veldig fornøyd med den.

Og her kommer vi til den noe barnslige biten, sett bort ifra CK-parfymen. Først har vi Queen by Queen Latifah, haha. Jeg var i USA og det var så billig med parfymer, så jeg fikk to for en, og da bare grabbet jeg med meg denne. Den lukter litt som Angel by Thierry Mugler, altså litt mandig men samtidig kvinnelig. Det er en ganske tung duft, men den sitter iallefall en god stund på. Next har vi Snooki by Nicole Polizzi, altså Snooki fra Jersey Shore. Jeg elsker egentlig kjendisparfymer, for jeg får en liten følelse av hvordan kjendisen "er". Det var altså denne og Queen jeg fikk for en billig penge, i tillegg til en utrolig vulgær Jersey Shore-style zebramønstret latexbag. That's Snooki for you! Men Snooki-parfymen lukter faktisk kjempegodt. Den er veldig søt og fruktig, og den minner meg så sykt mye om Los Angeles fordi jeg brukte den hele tiden der. Til slutt har vi Calvin Klein In2U som jeg fikk av mamma for en stund siden. Det er en god, lett og sporty duft som kan brukes til hverdags og til og med trening.

Fun fact: Jeg tar ofte på meg to parfymer som passer noenlunde sammen for å få en unik duft, og får ofte skryt for at det lukter så godt når jeg gjør nettopp dette;)

Hvilke parfymer bruker dere? Anbefal gjerne noen!

Lipstick tutorial // Røde lepper

Røde lepper er noe jeg ofte går med, både til hverdags og til fest. Det gir et veldig karakteristisk uttrykk, og er aldri kjedelig. Om du føler det blir for mye til hverdags, kan du likevel bruke looken til mer festlige anledninger. Jeg har vært på jakt etter den "perfekte" rødfargen så lenge, den klassiske røde Gwen Stefani-fargen - hverken for lys eller for mørk. Her om dagen fant jeg den blant Babors sminke, og den heter passende nok 14 Classic Red.

En kan veldig fort se feil med rød leppestift, for den er så utrolig synlig. Derfor er det lurt å følge noen enkle steg for å få best mulig resultat:

Forberede leppene: Bruk en god leppepomade eller vaselin på leppene og skrubb lett med en tannbørste med litt vann på. Tørk bort restene etterpå. 

Base: Legg en base som gjør at leppestiften ser jevnere og finere ut på, og får den til å holde lenger. Jeg liker veldig godt Babors Advanced Lip Base, som gir en veldig nøytral farge på leppene, slik at fargen på leppestiften ikke blir påvirket av din egen leppefarge.

Lipliner: Om du legger liplineren i mange strøk, som om du tegner en skisse, er det enklere å få det mer presist enn om du kun drar en lang linje i ett. Tegn rundt hele munnen. Du kan få leppene til å se større ut om du tegner litt utenfor leppene, men for all del - ikke overdriv dette. Jeg bruker lipliner som hører til leppestiften, Babor Maxi Definition Lip liner i fargen 06 Classic Red.

Leppestift: Du får best resultat og riktig mengde leppestift hvis du bruker en leppestiftbørste. Jeg bruker den som er bakpå lip lineren, og dypper den i leppestiften før jeg "maler" leppene inni med Babors 14 Classic Red.


Introducing Kalisi Hair Extensions

Sponset innlegg

Her om dagen var jeg hos Marikken, som er daglig leder og eier for Kalisi Skandinavia, og satt i nye teipextensions. Kalisi er et nytt merke som ønsker å tilby hår av ypperste kvalitet - både clip-inog teip-extensions - til en rettferdig pris. Det ringer fint i mine ører. Det er ikke direkte billig å sette på teipextensions i salong, sist betalte jeg 5800,- for to pakker hår (!) Kalisi derimot koster rundt 1500,- per pakke, og da er tilklipning og påsetting inkludert i prisen. Men, for dere kjære blogglesere har jeg forhandlet en ekstra god avtale. Siden Kalisi Skandinavia ønsker at flere skal få testet kvaliteten på håret deres har jeg ordnet det sånn at mine lesere i januar kan sette på Kalisi hår for innkjøpspris til frisørsalonger. Oppgi koden heidichic når du bestiller, da får du hver pakke for kun 1200,- inkl. påsetting og tilklipning. Bedre blir det ikke.

Marikken er forresten superflink, og jeg ble veldig fornøyd med måten hun satt det på. Håret kjennes også supermykt ut. Her kan dere se noen før og etter bilder (det ble litt forskjellig lys, men shitt au):


Jeg har forresten mine teipextensions i fargen #18/613, du kan se resten av fargene her. Jeg har cirka to og en halv pakke i. Det eneste stedet dere kan få satt på Kalisi-teipextensions akkurat nå er i Oslo hos Marikken selv, som holder til i Hegdehaugsveien, men det vil komme i flere sertifiserte frisørsalonger etterhvert. Du kan derimot bestille clip-in extensions fra nettet. Marikken setter på teip fra den 8. januar 2014, da hun er tilbake i Norge igjen. Tilbudet gjelder også fra den datoen, men du kan selvfølgelig bestille time på forhånd :)

Facebooksiden til Kalisi finner du her.

Metallic green sunnies // Zara

Det er vel ingen hemmelighet at jeg bedriver shopping på Zara om dagen. Jeg har fått en new found love for butikkjeden, og jeg tror ikke den kommer til å forsvinne med det første. Jeg leste på wikipedia her om dagen at Zara bruker cirka kun to uker fra design til ferdig produkt i hyllene, mens vanlig tid i bransjen er cirka NI MÅNEDER! Da sier det seg selv at en finner mer trendy ting på Zara, selv om en må betale bittelitt ekstra. Det er nesten litt farlig å gå inn der for tiden... Det endte opp med at jeg kjøpte julegave til meg selv fra Anders (ja det måtte visst bli sånn). I tillegg fant jeg disse kule solbrillene, noe som ikke var feil ettersom jeg i går kom med utsagnet: "Jeg har lyst på metallisk grønne pilotbriller". Aaaaa - mine motebønner ble hørt. Billige var de også, kun 199,- 


Translation: I've had a new found love for Zara ever since it reopened here, and I don't think it's going away anytime soon! I read at Wikipedia the other day that Zara uses only two weeks from design to finished product in stores, while the industry normally uses about NINE MONTHS! It goes without saying that Zara has a lot more trendy clothes than many other chain stores. I said to my self that I wanted metallic green sunnies yesterday, and today I found the perfect pair at Zara! My fashion prayers have been heard ♥Pastel and print


I går kjøpte jeg meg denne fotside kåpen fra H&M, og den var på -50% til min gledelige overraskelse. Luen er også fra H&M, skoene fra asos, genseren fra storets.com og veske fra Berhska. Likte dere antrekket?

førjulsmiddag med side2

I går var jeg på førjulsmiddag med Side2 motebloggerne og folk fra redaksjonen. Det var kjempehyggelig å bli litt bedre kjent, det var en del jeg ikke hadde møtt før. Vi var på Sawan på Briskeby, veldig fint sted. Vi fikk servert skikkelig lux sushi, noe jeg egentlig var litt redd for, siden jeg ikke liker sushi ;P Men jeg smakte da, måtte jo prøve! Det falt likevel ikke helt i smak, jeg klarer bare ikke konsistensen og tanken på det. Desserten var helt HIMMELSK though. Ammagad.. Anbefaler Sawan :)

Hudpleietips: Supergod ansiktsrens

Jeg kan ikke ha en blogg og unngå å skrive om en av de beste ansiktsrensene ever. Jeg er stor fan av Babor-hudpleieprodukter fordi de holder så høy kvalitet, men denne to stegs-rensen er nok en av mine største favoritter, ved siden av ampullene. Første steget er HY-ÖL, en hydrofil renseolje for alle hudtyper, med rene naturlig oljer fra soya, sesam, peanøtter og Quillja-ekstrakt. Andre steget er Phytoactive, som fjerner både olje- og vannløselige forurensinger på en grundig og skånsom måte. Det finnes 4 typer Phytoactive, og du velger etter hvilken hudtype du har. Jeg har for eksempel kombinert hud, derfor bruker jeg Phytoactive Combination.


1. Du begynner med å påføre 3-4 pump av HY-ÖLen på tørr hud. Masser den godt inn i ansiktet. 2. Jevn over med 2 pump Phytoactive. 3. Masser til slutt med fuktige fingertupper, til det dannes en melkeaktig konsistens. Skyll av med masse kaldt vann.

Det som er det største plusset med Babor-rensen, er at den tørker virkelig ikke huden ut i det hele tatt, den gjør vel nesten det motsatte. Jeg er veldig opptatt av å ikke tørke ut huden for å forebygge rynker, derfor setter jeg veldig stor pris på dette. Ofte kan en føle seg stram i huden etter at en har renset, men med denne får en ganske fuktig hud etterpå. Såpe tørker jo generelt ut huden, men Babors løsning fungerer ikke på samme måte.

Prisen er kanskje litt stiv for noen, men når du først har prøvd den så tror jeg du vil mene at den er verdt det. Veil. pris for HY-ÖL: 385,- Veil. pris for Phytoactive: 295,- Babor selges blant annet på RÅH og Beth's Beauty i Oslo.


5/5

Leopard and jeans

I dag har jeg på meg kåpa jeg kjøpte på Zara igår, og jeans fra vårkolleksjonen til Mary Kate og Ashley Olsen for Bik Bok. Digger de jeansene, de er perfekte til en hvit t-shirt og en lax strikket cardigan, når en vil være litt casual. Passformen er også kjempefin, noe jeg ikke sier altfor ofte om jeans. Skoene er fra asos, toppen fra Bik Bok og vesken Marc by Marc Jacobs. Jeg skulle vist dere skinnskjørtet fra Zara i dag, men det var dessverre altfor stort så det må nok tilbake i butikken. Sånn er det når en ikke orker å prøve ting! Det var ikke akkurat lite kø til prøverommene... 


Translation: Today I'm wearing the coat I bought at Zara yesterday, and jeans from the Mary Kate & Ashley for Bik Bok spring collection. I simply love these jeans, they are perfect for a casual look with a t-shirt and a knit cardigan. The fit is also really good, which I don't often say about jeans. The shoes are from asos, the top is from Bik Bok and the bag is Marc by Marc Jacobs.Raven

Shoes asos // bag Zara // turtleneck gina tricot // faux fur Stars by Jonas Hallberg // skirt Bik Bok

I dag har Kaja og jeg vært i Bogstadveien og shoppet litt (hjelp..). Hun tok disse bildene også forresten, flinka ;) Uansett, ZARA har åpnet igjen, det fant jeg gledelig ut da jeg gikk forbi. Det har jo vært stengt i evigheter på grunn av veiarbeid, men er endelig åpnet igjen nå. OM det var mye fint der? Ja! Sykt mange flotte, store kåper blant annet. Kåpedillaforever.com. Fikk kjøpt meg en überkul leopardkåpe som jeg måtte helt ned til Karl Johan for å få i XS, men det var verdt det. Kjøpte også et kult skinnskjørt som jeg kan vise på bloggen senere. Nå skal jeg dresse meg opp i nytt tøy, og ut å spise og drikke med noen venner. Ha en fin lørdagskveld alle sammen ♥ 

Judith

I dag er jeg kledd i Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok fra topp til tå (utenom skoene). Den sorte jeansen har blitt en storfavoritt i skapet, who would've though..! Skoene jeg har på meg bestilte jeg for litt siden. De er høye men veldig gode å gå i, og passer perfekt til sorte, stramme underdeler. Skoene er fra Monki, men de har dem visstnok ikke i Norge, så de kan bestilles fra Asos:

New in // Gucci Guilty

Tenk at jeg klarte å glemme å ta med meg en goodiebag fra Gucci-eventet her om dagen... Heldigvis sendte snille Victoria meg en i posten som jeg fikk i dag *lettelse*. Pour Homme parfymen har selvfølgelig gått til kjæresten, og den lukter skikkelig mann! Altså digg. Den til damer er også kjempegod, og passer perfekt til en halvvoksen dame. Jeg liker ikke når parfymer blir for kraftige eller for "voksne", men denne er midt i blinken. 

Lange, flotte negler på 1-2-3!Noen av dere har kanskje sett disse manikyrpakkene i butikkene. imPress er falske negler som en kun skal trykke på de naturlige neglene. Det er altså allerede lim på dem. Det er 24 negler oppi en pakke, med 12 forskjellige størrelser, og manikyren skal visstnok vare i opptil en uke ved riktig bruk. Jeg satt dem på i dag, og har lagd en liten guide for hvordan det enkelt gjøres:

1. Finn frem falske negler som matcher dine naturlige. 2. Vask hendene dine med såpe og vann, og finn frem prep pad'en som ligger inni pakken. 3. Gnikk de naturlige neglene godt med våtservietten inni prep pad'en, for å fjerne olje og smuss.

4. Du skal alltid sette på neglene den veien den lille fliken stikker ut. 5. Riv av beskyttelseslaget ved å rive i fliken. 6. Sett neglen på rett etter neglebåndet, og trykk hardt ned noen sekunder.Jeg likte faktisk imPRESS kjempegodt! De var superenkle å få på, og jeg slapp å søle med den helsikes limen, Likte også hvordan neglene så ut, og at det var en naturlig lengde på dem. Jeg har short length, men det finnes også medium lengde. Du bør velge størrelse etter hvor lang neglesengen din er - den delen av fingeren som neglen hviler på. ImPRESS koster 119,-, noen synes kanskje det er litt stivt, men de passer ypperlig til finere anledninger hvor du raskt trenger en flott manikyr, som for eksempel julebord. Hvis du ikke er helt trygg på å sette på vanlige falske negler, så er jeg uansett sikker på at du får til dette! Du får kjøpt imPress på blant annet Cubus. 


New lipstick // Make up store

Jeg var innom Make Up Store her om dagen, og ble helt forelsket i alle leppestiftene de hadde! De har virkelig alle fargene jeg har lett etter, altså veldig bra utvalg. Jeg gikk for "Chicco", en fersken/korallfarge med gullskimmer i. Jeg syntes den var kjempefin, og forandrer litt på den hverdagslige sminken. Den kostet ca 170,-

Likte dere fargen?


Skjønnhet fra innsiden

Jeg skal innrømme at jeg ikke er særlig flink til å ta kosttilskudd. Jeg tenker liksom at jeg fungerer godt nok som det er. Men kosthold har jo innvirkning på blant annet huden, neglene og håret på grunn av vitaminene og mineralene, og det er vi jo opptatt av! Neglene mine er jo ubrukelige og skaller av, og ofte spiser jeg mye usunn mat fordi jeg ikke har god appetitt, som igjen gjør at jeg ikke får i meg nok næringsstoffer. Derfor har jeg bestemt meg for å teste ut Evelle. Det er et kosttilskudd som er satt sammen av forskjellige næringsstoffer for å ha god virkning på hud, hår og negler. Jeg har aldri gått jevnt på det selv, men har hørt mye positivt fra venninner som har gått på det. Uansett så skader det vel ikke med de ekstra vitaminene og mineralene! Det kan også være lurt å gå på et kosttilskudd midlertidig om du er på en spesiell diett for å gå ned i vekt, da du ikke alltid får i deg nok næringsstoffer.


Dagsdosen er to piller, og en boks med Evelle varer i en måned. Den koster bare 299,- på buyhelse.no, noe som er stor forskjell fra butikkpris, som er 479,-. buyhelse.no er en stor helsekostbutikk på nettet som selger mange varer billigere enn i vanlige butikker. Nedenfor kan du se næringsinnholdet i Evelle:

Har noen av dere prøvd Evelle?

/sponset produkt

Nyhet // LUXE flytende foundation fra glominerals

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg brukt glominerals' Satin II-foundation en stund. Nå har glominerals kommet med en ny flytende foundation. Den heter LUXE liquid foundation, og passer for en tørr, livløs og ujevn hud. Den har lysspredende diamantpulver, solfaktor 15 og fuktighetsgivende ingredienser. Den er lett til middels dekkende - altså litt mindre dekkende enn Satin II - men jeg syntes fortsatt den dekker nok, da jeg som regel bruker et mineralpudder oppå. Den kommer i 8 forskjellige farger, og om du har brukt glominerals mineralpudder før så kan du sammenligne hvilken farge du burde ha i LUXE:


Jeg har fargen Naturelle (Natural Light), og den passet perfekt. Jeg bruker texture-børsten til glominerals til å blande den inn i huden med.


Her er et uredigert bilde hvor jeg har foundationen på, og litt solpudder. Alt i alt, så har foundationen god dekkevne, gir plenty med fukt og tørker ikke ut huden, samt gir en fantastisk glød til en trøtt, vinterhud. Det er denne jeg kommer til å bruke fremover, og anbefaler den gjerne!

Veiledende pris for 30ml: 545,-

Fåes kjøpt: I hudpleie/frisørsalonger som selger glominerals.

All black

SHOES H&M // TOP BIK BOK // JEANS MARY KATE & ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK // FAUX FUR COAT JONAS HALLBERG/NELLY.COM

Tenk at snøen endelig har kommet til Oslo... Det var faktisk litt herlig å våkne i dag og se at det snødde, og at bakken allerede var godt dekket. Det lyser jo opp vintermørket også, noe som er positivt. Men guuud, så kaldt det har blitt! Vi fikk ikke tatt så mange bilder før vi måtte gi oss. I dag har jeg vært i Bogstadveien og gjort litt juleshopping, elsker at butikkene er åpne på søndager ♥ Har dere gjort unna litt av julegaveshoppingen?NEW INI lang tid har jeg ikke funnet noen vintersko, og plutselig finner jeg masse sko jeg liker! H&M har ofte noen blinkskudd innimellom, iallefall for min del, for jeg liker hverdagssko som er enkle, ikke noe dilldall. Disse er kjempekule med traktorsålen og snøringen, og i tillegg er de kjempedigge å gå i. WUHU! Skoene kostet bare 349,-. Det var forresten ei dame som sendte meg epost helt fra Polen for hun hadde så lyst på disse skoene, og fant ut at de ikke var utsolgt i Norge, så hun ville jeg skulle kjøpe dem og sende dem til henne:pDere husker kanskje at jeg kjøpte denne beanien i sort? Vel, her om dagen prøvde jeg den i gammelrosa og den måtte rett og slett bli med hjem. 79,- er jo ingenting for en så tykkstrikket, kul lue ♥ Nå skal jeg ut å leke i snøen! Adjøø ;)

Video // Forskjellen på krøllstavene fra makestyle.no

/affiliateslenker

MAST1-krøllstaven fra makestyle.no ble jo superpopulær da den kom ut, og siden har det kommet en tykkere versjon, MAST 2. Denne er midt i blinken for meg, som elsker store, bølgete krøller. Du gjør bare som med MAST 1, surrer krøllene rundt staven, holder litt og slipper. Jeg er ikke så superflink med tradisjonelle krølltenger, så jeg trives veldig godt med surreteknikken *hehe*.

I videoen under demonstrerer jeg forskjellen på MAST 1 og MAST 2:

Jeg har brukt hårstylingsprodukter fra by Gun-Britt i videoen. Varmebeskytteren er spesielt god, og gir litt shine, og styling spray soft gir akkurat passe hold til disse frisyrene. Repair & style-moussen brukte jeg i håndkletørket hår før jeg fønet det, og den glatter statisk hår og gir struktur, i tillegg til at den reparerer håret.

Jeg har hatt MAST1 helt siden den kom ut, og har ønsket meg MAST2 helt siden den kom ut - nå har jeg begge og er überklar for julebordsesongen og nyttår! Hvis du har lyst på dem men ikke har råd akkurat nå, så vet du hva du kan ønske deg til jul ♥ Happy styling!

Gucci event + dagens outfit

I dag morges var jeg på en presseevent på Gucci butikken i Oslo, i forbindelse med lanseringen av Guccis nye parfyme - Guilty. Det finnes én for menn og én for damer, og begge luktet himmelsk! Det var i tillegg mange herligheter å se i butikken, og 20% avslag. Dessverre er ikke Gucci direkte billig, så det hjalp ikke så mye i disse trange tider:p Men en kan jo drømme! Jeg likte spesielt den champagnefargede vesken på det andre bildet *sikle*. Nedenfor kan du se dagens antrekk:

Jeg elsker den nye fuskepelsen fra Asos, og endelig har jeg funnet noen sko jeg liker også. Utrooolig.

Shop the look...

CND Vinylux 7 day polishVinylux er en ny syvdagerslakk fra CND, grunnleggeren av CND Shellac. Det er et 2-lakksystem, det krever altså ingen base coat, bare fargelakk og top coat. Det skaper heller ingen misfarging av den naturlige neglen. Ved hjelp av en såkalt Pro Light-teknologi, blir lakken mer holdbar ved eksponering for naturlig lys. Den blir altså sterkere og sterkere jo lengre du har den på. Vinylux krever ingen UV-lampe og kommer i 62 forskjellige farger, hvorav 40 av fargene er de mest solgte fargene i Shellac. Du kan sjekke alle fargene her. Lakken varte i cirka 5 dager på meg, men jeg har ganske slitte negler. På friske negler skal den vare i en hel uke, om du påfører den riktig.

Fremgangsmåte: Det er viktig at du begynner med å rense godt med neglelakkfjerner, og filer og eventuelt dytter ned neglebånd. Dette vil gjøre at resultatet varer mye lenger. Deretter legger du to lag med Weekly Polish, ingen Base Coat er nødvendig. Etterpå legger du et lag med Weekly Top Coat, og venter til det tørker. Den tørker også fortere enn vanlig neglelakk. Vanlig lakk tar som regel 15-20 minutter før den tørker, mens Vinylux vil være 100% tørr på under 9 minutter, noe som er et stort pluss i min bok!Jeg er litt in love med Vinylux, for å være helt ærlig. Den varer akkurat lenge til at jeg blir lei av fargen og vil skifte. Vanlig neglelakk holder såvidt to dager uten å chippe, og vinylux skinner mye mer enn vanlig lakk. Lakken fjernes også enkelt ved hjelp av vanlig neglelakkfjerner.

Vinylux selges i salonger over hele landet, og koster 159,- per stykk.

2nd One
Jeg fikk tilsendt noen bukser for litt siden, av 2nd One, et jeansmerke fra København. De har jeans med mange forskjellige mønster, og de er superdigg å gå i. En kjenner nesten ikke at en har på seg jeans, for det er så mye stretch og stoffet er så tynt. Jeg som ikke liker å gå med bukser engang, likte disse. De er også veldig billige, så en kan fint kjøpe seg et par uten å tømme lommeboken fullstendig. Den modellen jeg har på meg her er NicoleSjekk ut resten av jeansene her

Hudpleiefavoritt // fuktighetsspray fra Dermalogica

Antioxidant hydraimist er en fuktighetsspray fra Dermalogica AGE smart. Jeg prøvde denne for noen år siden, og merket umiddelbart hvor god den var. Nå har jeg ikke hatt den på sikkert to år, så det var utrolig herlig å få den på badehyllen igjen. Du kan spraye den på ren hud før du påfører krem for å gi ekstra fuktighet, eller oppå sminken for å friske opp huden i løpet av dagen. Hvis du føler deg tørr i ansiktet i løpet av dagen er denne perfekt, da den umiddelbart gir fuktighet og du får en flott glød i ansiktet. Den er også fin å bruke rett etter du har påført foundation og solpudder, for å få en mer naturlig glød i huden.

Antioxidant hydramist er en anti-aging fuktighetsspray, men om du har tørr hud og ikke sliter med utbrudd så passer den fint til deg uansett alder. Dette er en av mine favorittprodukter og kommer til å bli godt brukt fremover! Om du har en litt fetere eller sensitiv hud er Ultracalming Mist best for deg. Jeg har prøvd begge to, og begge er gode, men førstnevnte gir enda mer fuktighet. Du finner dem også i reisestørrelse, som er fine å ha i vesken her og her.

5/5

Big black faux fur


Shoes Sixty Seven // Faux fur Monki // scarf gina tricot // bag MBMJ

Ah, søndager er herlige.. Etter at jeg flyttet til Oslo har det blitt en av mine favorittdager. Nå så jeg i Bogstadveien at Bik Bok var åpent også! Hoho. I dag har jeg bare slappet av, vært på Smoothie Exchange på Frogner og kjøpt meg den obligatoriske Freshen, og en ny oppdagelse som heter Crunchy kuler. De var sykt gode! Det er kuler som er lagd av en miks av kakao, kokos, havregryn ++. Skal jammen meg se om jeg får lagd noen selv. Nå sitter kjæresten og ser på Liverpool kamp mens jeg redigerer bilder/videoer til bloggen. Vurderer å ha en spørsmålsrunde her på bloggen snart, er dere interessert i det?

Den beste adventsgaven til huden din

Babors adventskalender har vært en favoritt hos meg i flere år, og noen år kjøper jeg flere, bare for å hamstre opp! Adventskalenderen består av ampuller for ansiktet med herlige pleie, og disse har blitt Babors varemerke. Jeg må nesten påstå at disse ampullene er noen av de beste som finnes. En ampull består av aktive ingredienser med forskjellige egenskaper, og det står i luken hva den spesifikke ampullen gjør for huden din hver dag. Fluiden i ampullen trekker dypt ned i huden, og du kjenner en umiddelbar fuktighet i huden. Huden min gløder altså ekstra hver advent! Du kan bruke det som en 24 dagers kur, eller hoppe over noen dager for å spare til senere, hvis du ikke har behov for det hver dag. Det er likevel lurt å bruke dem i den rekkefølgen de er i, for å først bygge opp fuktighet i huden din, og deretter gå videre på anti-aging osv.

Jeg var litt redd for å åpne disse ampullene før, for det er jo glass, men da jeg var på Baborkurs for lenge siden så lærte jeg hvordan en trygt og enkelt kan gjøre det.

Du finner frem et håndkle, og legger ampullen inn i håndkle som vist på bilde nr 1. Bruk så den andre hånden din til å holde rundt håndkle på den andre siden og brekk av ampullen nær det røde merket.

Når du har åpnet ampullen heller du halvparten ut i håndflaten og bruker hendene til å klappe det lett inn i huden. Når det er gjort, gjør du det samme med siste halvedel. Det er ikke noe lurt å spare på en halv ampull som er åpnet, ettersom de aktive ingrediensene vil fordampe og du ikke vil få den samme virkningen.

Pris: 595,- (verdi 1550,-)

Jeg har ikke en fullstendig liste over forhandlere nå, men du får tak i Babor i enkelte hudpleiesalonger. I Oslo selger de det for eksempel hos Beth's Beauty og RÅH. De blir forresten fort utsolgt, så det gjelder å være rask! :)